Det var inte igår..

Det blev inget bloggande för mig igår. Jag hade helt enkelt ingen tid. Dagen började med att ett nationellt prov i Svenska B. Efter det slutade jag för dagen så jag och tjejerna drog och lunchade, blev as usual en kyckling/fetaost sallad för min del. När vi käkat så drog vi och kollade på lite kläder. Blev Ringen samt Götgatsbacken.

Efter ett tag lämnade jag tjejerna. Jag åkte till Patrik i Barkarby. Han mötte mig vid stationen, vi köpte glass och satte oss sedan i solen och snackade. Jätte härligt.

När jag varit med Patrik ett tag så rörde jag mig in mot stan. Jag träffade 2 tjejer och vi kollade runt på lite kläder. Jag hittade en tröjja som jag gillade jättemycket men jag ska kolla runt lite mer idag innan jag bestämmer mig. Så att jag inte köper tröjjan imorgon och hittar någon annan dagen efter som jag vill ha.

När jag kom hem från stan käkade jag en snabb middag. Efter det drog jag till Friskis & svettis i st:eriksplan och tränade eftersom att dom har öppet längst, till klockan 11. När jag kom hem igen strax innan 12 så slocknade jag direkt.

Det var lite kort om min gårdag :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0