Gårdagens outfit

I alla fall den övre delen! Silvrigt och glansigt, so party!

Vimmel-bilden har förresten fortfarande inte kommit upp på nätet. Men jag vet hurpass långt från innerstaden deras fotograf bor så jag klandrar inte honom, speciellt inte när stället stängde 05.00 igår också. Han ligger säkert och sussar sött med sin kamera liggandes på hyllan.

Själv ska jag som kommit på att jag fortfarande är lite berusad röra mig mot Max och käka hamburgare tillsammans med Sofie som inte heller mår så bra idag. Intervjun i stan 15.00 tror jag att jag ställer in, eller jag vet att jag gör det. Men vi hörs senare, nu ska jag gå & fläska mig lite.

Kommentarer
Postat av: Kristin

Hej allihopa! Nu har jag tre stycken bloggdesign-auktioner i ett och samma inlägg. Är du intresserad kan ni läsa mer om det under "Designauktion" i kategorierna i min blogg! Ha en bra dag : )

2008-12-14 @ 14:45:00
URL: http://liddie.blogg.se/
Postat av: Tyskungen

Amir. Sorry att jag snuvad dig på stjärngossestatusen. Men här kommer ett intressant erbjudande.



Läs hela SANNINGEN om mode- och superbloggaren MOGI här:



http://www.tyskungen.se



Jag lovar att du kommer dra på smilbanden åtminstone en gång.



/Tyskungen

2008-12-14 @ 14:55:41
URL: http://www.tyskungen.se
Postat av: bli medlem

Hej! vill du slippa betala pengar för dina julklappar du köper? Bli då medlem här : http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=35411

samla sedan ihop poäng därefter får du hem ett presentkort på gina tricot / h&m. Bli medlem genom denna länk och få 50 poäng som startpoäng.

2008-12-14 @ 14:59:25
Postat av: charlotte

alltså du är överful & förresten så sätter du skam över alla araber shit och kicka inte den " idioter e så avundsjuka dom måste kommentera blablabla".Ps jag äcklas av att kolla din blogg inte för att nån tvingar mig men när jag råkar klicka så vill jag spy ... gå o göm dig med de fula håret o slingorna ..HEMMAGJORDA VAH? hejdå zigenare .

2008-12-14 @ 17:57:37
URL: http://fuckamirakrouti.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0