Håller liv i bloggen ändå

Jag somnade lika snabbt som jag försökte vakna. Och jag vaknade nyss av att mamma frågar hur man kan ligga och snarka klockan 2. Ja, och hur kan man se ut som ett könshår på skallen!? Hade jag inte vart sjuk hade jag plattat håret för länge sen, men det får se ut som könshår just nu för jag orkar verkligen inte bry mig, hehe.



Denna dag blir antagligen lika tråkig som dagen var igår. Men ska försöka att hålla liv i bloggen ändå. Ska snart lägga upp veckan bästa/sämsta, det får ni inte missa! Och så ska jag kora vinnaren av min egna julklapp (med massa fina saker i) som jag lottade ut. Hade glömt den tävlingen helt nu när jag var sjuk men ni söta läsare påminde mig såklart. Förlåt för förseningen men idag får ni veta vem som vann. Nu ska jag gå och tvätta bort dregglat från mungiporna och göra något åt andedräkten som just nu får blommorna att vista. Haha, vi hörs lovers!

Kommentarer
Postat av: carolina

Använder du stringkalsonger?

2008-12-28 @ 14:42:44
Postat av: NOR

HAHAHAHHAH!! What happend with your hair? Ditt huvud ser ut som min mormors mopp som ligger där och ruttnar! Ärligt talat kom till mig jag bjuder på hårfärg, så kommer du nog se bättre ut!

2008-12-29 @ 03:19:00
URL: http://norlovley.blogg.se/
Postat av: erica

HEJSAN KOMMER BÖRJA HA TÄVLINGAR I MIN BLOGG NU DÅ OCH DÅ, SÅ KOLLA IN DÄR IBLAND OM DU VILL HA CHANSEN ATT VINNNA SMNIK KLÄDER SMYCKEN MM.

/KYSS OCH SLÄMM NI VET FRÅN VEM

2008-12-29 @ 10:55:08
URL: http://kaozz.blogg.se/
Postat av: Kajsa

Jag kan inte läsa texten för denna rutan är i vägen.

2008-12-29 @ 12:11:27
URL: http://kajsastankaromlivet.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0