Malmskillnadsgatan

Igår blev en minst sagt konstig kväll, mycket fika, men även så mycket annat. Efter att vi fikat skulle vi röra oss mot centralen men då får jag och världens skönaste brud, Nikki, för oss att vi ska gå förbi Malmskillnadsgatan för att kolla läget. Väl på plats vet jag inte vad som for i oss, men vi ville leka horor. Vi går armkrok fram till folk på gatan, och folk i bilar för att fråga om de vill köpa oss. Vi säger att det är "tag 2 betala för 1" rea just nu, men ingen nappar.

Sedan ställer sig Mattias helt ensam på andra sidan gatan och står helt ensam och väntar. Då ser vi att det försiktigt och sakta kommer en kille som smyger sig fram till Mattias. Vi ser att han säger något men Mattias springer fort över till oss. Mannen hade kommit fram och sagt "vill du följa med hem?" till Mattias. Riktigt läskigt.

Jag vill också prova på "lyckan" och ställer mig på samma ställe, men stället har då blivit dött och inte en jäkel kommer fram. Då ser jag hur Nikki och en av de andra tjejerna sitter ner på gatan en bit bort och pratar med en man. Jag tänker "ååh dom har fått ragg" så jag springer fram till dom och det första jag säger är:

"Ååh, är det business på G här eller?". Mannen frågar om jag är deras hallick och självklart svarar jag ja på det. Gissa en gång om jag blir shockad när jag får svaret "då får du sätta dig ner, jag är polis och du ligger riktigt risigt till". Jag blir helt stel och frågar mannen flera gånger om han är seriös, och det är han. Tjejerna sitter skrämde nere på marken och jag slår mig ner och undrar hur kvällen ska sluta. Efter ett tag tar mannen fram en systemkamera och säger att han ska tag foto på oss och lägga upp i registret. Jag förstår att det är något skumt och ställer mig bara upp och vandrar till de andra.

Till slut går vi alla fram och undrar ifall han seriöst tror att  vi 8 ungdommar ska sälja våra kroppar till äckliga gubbar som inte kan få sex på annat sätt? När vi ber honom visa sin polisbricka, som poliser måste göra, så säger han att han inte har något att bevisa för oss. Vi säger att ifall han är en riktig polis så kan ha gå och fota de riktiga hororna som står en bit bort, och det gör han, sedan ser vi honom inte mer för kvällen.

Ett bra tag senare, innan vi drar därifrån, så pratar vi lite med en hora och hon var hur snäll och trevlig som helst. Hon berättade att hon tar 2000:- för 45 minuter med henne, och att hon får 60.000 per månad utan skatt. Jag och Mattias blev ju minst sagt sugna på lite prostitution, haha! (ETT SKÄMT!). Hon berättade även hur hon jobbar med säkerheten. På ett flertal platser i området har hon gömt vapen såsom baseballträ, kniv, yxa m.m. Hon hade även använt dom flera gånger sa hon.

Dethär var alltså min kväll på Malmskillnadsgatan, antagligen min sista gång där. Tror jag håller mig till mina cafén nästa gång.

Kommentarer
Postat av: Love

I would totaly buy you;)

2008-06-15 @ 12:27:11
Postat av: Rebecca

Låter som att det va ett riktigt äventyr!



Svar: Men det är absolut inget fel med att vara homo eller bi, har vänner som är det och jag blir bara arg på folk som klankar ner på dom för dom är "annorlunda". Varför kan man inte få vara sig själv utan att folk klagar och måste trycka ner en? :)

2008-06-15 @ 12:55:47
URL: http://palmquiist.blogg.se/
Postat av: Rebecca

Svar: Råkade själv ut för sånt där när jag klädde mig i alternativa kläder så jag vet hur det känns att bli kallad för dumma saker :)

Det är starkt av dig att ha kvar bloggen när du får så mycket skit. :)

2008-06-15 @ 13:03:58
URL: http://palmquiist.blogg.se/
Postat av: Rebecca

Svar: Det har jag lärt mig att göra, får lite elaka kommentarer då och då... :P

2008-06-15 @ 13:10:24
URL: http://palmquiist.blogg.se/
Postat av: Anna

Haha

2008-06-15 @ 16:41:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0