"..allt gärna fått försöka våldtag"

Idag hade min skola annordnat en temadag. Temat var alkohol och droger om jag inte uppfattat det fel. Det första som gjordes var att lyssna på 2 människor som talade om rattfylla. Först fick vi se en kort dokumentärfilm om folk som varit med om rattfylla och hur deras liv såg ut nu efteråt och hur de tänkte.

Efter filmen så skulle en kvinna tala. Direkt känner man att det kommer att bli något hemskt. Hon talar om hur hon förlorade sin 11 åriga dotter. Dottern skulle inte göra något mindre märkvärdigt än att cykla hem till sin kompis som bara bodde 10 minuter ifrån henne själv. I det lilla & lugna villaområdet blir tjejen påkörd av en berusad lastbilschaufför och dör sedan.

Det var många i salen som grät kan jag lova. Själv tyckte jag att jag höll mig bra. Men jag kunde inte hålla mig längre när mamman läste upp ett brev som en kompis till hennes döda dotter lämnat vid platsen där dottern blev påkörd. De avslutande orden "Jag älskar dig, din kompis.." fick mig att brisa, tyckte det var så himla hemskt. Dock blev det inget storböl utan några tårar som föll bara, precis som hos andra halvan av folket i salen.

Tack och lov blev det lite roligare efter hemskheterna man fått höra på. Jag och tjejerna i klassen gick på ett seminarium om anonyma alkoholister. Förlåt, men jag kunde verkligen inte lyssna på vad de sa, för en av killarna var bland det sexigaste jag sett. HAN VAR SÅ JÄVLA SNYGG!!! Där stod han och berättade om hur han varit alkoholist, dömts för våldtäkts försök och andra hemskheter. Det struntade jag i, jag satt bara och stirrade på honom. Skickade under seminariet ett sms till min tjejkompis en bit fram och skrev "mig hade han allt gärna fått försöka våldtag".

Tag det sista med en nypa salt va? ;) Haha.

Kommentarer
Postat av: Luna

Nej fy fasen för rattfyllerister asså :(

haha alltid dem "bad boys" som är snyggast ;)

2008-05-14 @ 01:07:04
URL: http://thegirlnextdoor.bloggagratis.se
Postat av: Rivaldo

ehm, du är gay va?

2008-05-14 @ 20:19:04
Postat av: Amir Akrouti

Rivaldo: jag tror inte det hade stått homosexualitet på min header om jag inte var gay.

2008-05-14 @ 21:11:04
URL: http://amirakrouti.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0