God morgon

God morgon alla söta. Hoppas ni har en lika skön morgon som jag och fått sova ut. Jag har precis duschat och ätit en jättegod frukost. Ska alldeles strax börja fixa håret och strax efter 12 ska jag börja röra mig mot skolan, börjar kvart i 2 idag vilket känns helt underbart.

Jag fick många sms igår från folk i min klass som tyckte att det var dåligt att jag skolkade från skolan på min egen födelsedag. Men jag tycker att det är konstigt at de själv har en så dålig koll. Under samtliga 2 lektioner igår så behövde man endast komma om man villa visa upp ekterier för högre betyg som vg/mvg. Jag ligger endast på ett stadigt godkänt i de 2 ämnena vi hade och behövde då alltså inte komma, jag sjukanmälde mig inte och jag fick heller inte ogiltig frånvaro. Sug på den ni, somtliga har det allt lyx på sin födelsedag.

Förresten hade jag ändå skolkat om det inte var frivilligt. Patrik kunde bara träffa mig en stund på dagen igår och jag tror hellre att jag träffar min bästa vän än sitter vid skolbänken på min födelsedag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0