Jag är överlycklig!

God morgon alla underbara! Är vaken extra tidigt idag för jag ska hem till en kompis för att mysa och äta frukost tillsammans, gulligt va? När vi käkat ska vi göra oss iordning tillsammans och sedan ska hon möta en annan vän så jag får se vad jag ska hitta på. Antingen åker jag hem igen eller så träffar jag någon annan, men det uppdaterar jag er om när jag är hos min vän, måste kila till bussen nu. Puss sålänge!

Nej vänta... Tror ni inte att Britney tog hem 2 stycken priser igår eller? "Act of 2008" och "Album of the year 2008". Jag är så stolt, och lycklig. Jag satt ensam i mitt rum och hoppade av lycka. Hon är verkligen värd alla priser en artist kan få. Hon är nog den enda som verkligen hamnat på botten och ändå lyckats ta sig upp ordentligt. Därför är hon min idol, för det finns inget som hon inte klarar. Gud vad jag älskar henne.

Här ser ni när hon vinner samt hennes tacktal!

Kommentarer
Postat av: Hand i Hand

Hej Amir!

Måste säga att jag tycker du är en oerhört stark människa som vågar stå för det du tycker. Det visar även stort MOD!



Kolla gärna in våran blogg som handlar om självkänsla. Vi vill coacha människor till en bättre självkänsla. Gå Hand i Hand med sig själva genom livet helt enkelt!



Kram

//Malin & Micaela

2008-11-07 @ 11:43:05
URL: http://metrobloggen.se/handihand
Postat av: SANNA

Det är coolt att hon lyckats göra en sådan comeback! :D

2008-11-07 @ 12:00:15
URL: http://kryckan.webblogg.se/
Postat av: jennica

Hon är bara en vanlig person med vanliga problem hon med, så nog df folk står bakom henne fortfarande för hon visade att hon var mänsklig ! ,o vart så nere i botten o tagit sig upp är så jävla starkt, så håller verkligen med dej, hon värd allt. Synd bara att hon inte var där igår !

2008-11-07 @ 14:00:28
URL: http://jennicaanderssons.blogg.se/
Postat av: Nightfall

Britney är gryyyyM!!

2008-11-07 @ 14:39:15
URL: http://nightfalls.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0