Polsk hora

Hejsan! Jag sitter hemma hos Sofie och hennes lillebror har låtit mig låna hans dator så att jag kan uppdatera min blogg, så sött. Min vän Love kom också in till stan för att käka med oss och efter att vi gjort det har vi alla inte gjort något annat än att legat i sängen och pratat, plattat varandras hår och bara tagit det lugnt.

Sofies mamma är en skön brud. Hon såg hur vi pillade i varandras hår och kom in för att prata om hårfärger. Hon tyckte absolut inte att jag skulle försöka bli blond igen och själv sa hon att hon såg ut som en polsk hora sist hon försökte färga håret blont, haha fasiken vad jag fick mig ett blont skratt. Inget illa menat men polacker, men faktiskt så man skojjar ju ;)

Nu ska vi göra oss i ordning och sedan ska vi hem till mig för att styla oss lite. Vi ska till Torget igen ikväll och dricka lite, är ju inte så mycket drag där direkt men kan vara skönt att ta det lugnt med en cider eller två ibland. Vi hörs senare ikväll igen, puss på er!

Btw, två läckra utlottningar på väg ;)

Kommentarer
Postat av: Anna

ha det skit skojj ikväll amir:P

2008-11-08 @ 18:07:45
URL: http://pannas.blogg.se/
Postat av: Susan

Hoppas att ni får en tevlig kväll=)

2008-11-08 @ 18:25:21
URL: http://eliottsmamma.blogg.se/
Postat av: ewa

va fan jag e ju polack! :O

men jag fattar att det e många som kollar så på vårt land och det e helt ok. Men jag blir lite sur i alla fall för att om man aldrig va där kan man inte säga shit om nåt man har ingen aning om ^^



men det e helt lugnt ^^



hare bäst!



2008-11-08 @ 20:24:29
URL: http://ewak.blogg.se/
Postat av: Dominika

polsk hora? moget :) där förlorade du en läsare!

2008-11-09 @ 10:58:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0