ögon-röra

Hej igen. Jag och killen (Mr X, Secret one, kalla honom vad ni vill) tog såklart en fika på Espresso House. Efteråt gick vi en vända på stan men vi blev så trötta så vi gick in och satte oss i en soffa på Siba och tittade på deras 20 olika tv-appareter haha. Vi såg även reklam för en film som vi bestämde att vi ska se tillsammans, får kanske lite snopp också om jag har tur?


Jag och killen inne på Siba.

Hur som helst. När vi gick på Hötorget så stod det en utländsk kille själv och när han såg mig så öppna han käften och spännande ut ögonen. Ja jag är bög, titta lite mer? Sitter folk bara inne och glor nuför tiden, för det är ju knappast ovanligt att se en bög nuförtiden, de finns ju överallt. Fjolliga, icke fjolliga osv. Hade lust att gå fram och sätta fingrarna i hans ögon så att dom ploppa ut. Eller kanske inte ploppa ut, men i alla fall röra runt i huvudet på honom ett tag. Hade jag rört runt ordentligt skulle jag kanske fått tillbaka den skruv som antagligen satt löst i hans huvud. Ayah, han ska inte få mer uppmärksamhet, för snygg var han inte heller haha.

Jag, Sofie och en till tjej är i alla fall partysugna. Vi får se vad som sker. Jag har dricka hemma, är redan sminkad så det som behövs för lite trevligt party har jag redan fixat. Nu fattas bara festen. Blir det inge fest kanske jag ser på Idol med någon vän. Blir nog en trevlig fredag hur som helst tror jag. Puss och smek!


Sprang förresten förbi 2 tjejer från klassen på stan.
De satt och klunka öl, snacka om att börja förkröka tidigt!
Haha, Joanna är så full så hon inte kan se rakt som ni ser ;)

Kommentarer
Postat av: Ronja

ha så kul!

2008-10-10 @ 18:07:41
URL: http://ronjaengberg.blogg.se/
Postat av: Anonym

sötsötsöt

2008-10-10 @ 18:08:44
URL: http://mramin.blogg.se/
Postat av: Anonym

en grej bara , din blogg är väldigt kul att läsa om allt som händer osv . men du överdriver verkligen lite med att du är homosexuel . som alla vet så är du ju homosexuel , men liksom nu börjar dt gå i överdrift !

i dt här inlägget skriver du '' får kanske lite snopp om jag har tur '' ?! jag vet inte men du kanske är stolt över att du är homosexuel ? men måste du skriva så mycket om dt hela tiden ?! blir lixom tråkigt att läsa om dt . men kram för en bra blogg förövrigt

2008-10-10 @ 18:23:31
Postat av: victoria

Vart träffar du dina ragg ? =P Känner du dom sen innan ?

2008-10-10 @ 18:24:43
URL: http://victoriaaaaa.blogg.se/
Postat av: Olivia

haha, jag tycker att du är as skön!

2008-10-10 @ 18:43:47
URL: http://oeholm.blogg.se/
Postat av: Albin

Hahah .. Lite snopp om man har tur ;) haha =)

2008-10-10 @ 20:45:26
URL: http://siigutarious.blogg.se/
Postat av: Carro ;)

haha, den där killen hade väl ingen tv hemma. Eller så tyckte han bara du var snygg ;'D

2008-10-10 @ 20:52:52
URL: http://carroeb.blogg.se/
Postat av: naajlo

Fan var du tvungen att skriva utländsk? Hade det vart en svensk kille så skulle du knappast skrivit 'Svensk kille'. Jävla fjolla. Sluta skämma ut dig själv, idiot.

2008-10-10 @ 23:57:29
URL: http://naajlo.blogg.se/
Postat av: -CHRIS-

Hahaha, finner det ytterst roande att min väska ser i princip ut likadan!



What if it's me? :o



knappast, men whatever... hahaha

2008-10-11 @ 00:51:35
URL: http://chrislondon.blogg.se/
Postat av: Daniel Jansson

Bög eller inte spelar för mig ingen roll. Men hur du i kommentarer som "Får kanske lite snopp också om jag har tur" och "att jag ska få snopp ikväll" (som du säger i ditt videoinlägg)får det manliga könet att framstå som ett sexobjekt får mig genast att undra om du verkligen är bög eller om du bara gillar att ha sex med män.

2008-10-11 @ 19:58:39
Postat av: Anonym

HÅLLER MED DANIEL JANSSON TILL 100 % !

DU ÖVERDIVER BAH FÖR MKT MED DTDÄRA ,

SNÄLLA SLUTA OM DU VILL ATT VI SKA FORTSÄTTA LÄSA DIN BLOGG ! PUSS ?

2008-10-11 @ 21:47:00
Postat av: s

som ni kanske har märkt så heter bloggen gaybloggen, klart han ska skriva om att han e bög hela tin. så tröga ni e

2008-10-12 @ 12:46:58
Postat av: Joanna

Hahahahhahahahahahah jag var inte full, skulle bara göra en ful min :P HAHAHAH DIN BÖG!!



Glöm inte att vi ska på bög klubb nästa helg :D:D

2008-10-12 @ 13:06:30
URL: http://joannahallqvist.blogg.se/
Postat av: Ninos

Du är patetiskt. En riktig bäverjävel som jag kallar er .. (Räknar in Christian Kabelacs där. Ni står upp mot alla fördomar folk har om bögar och hur böglivet egentligen ser ut, men i verkligheten är ni bara ett par små omogna jävlar som får resten att framstå som ett par idioter, eller ännu värre, apor i bur. Du har gått till överdrivt när det gäller in läggning, ingen vill veta om du får eller kommer att få snopp utav denna stackare som inte ens vågar träda fram (beror säkert på att han kommer bli nerslagen pga såna som du). Ta dig i kragen och visa dit rätta jag och om detta skulle vara ditt rätta du, ja då lider jag med din omgivning.

2008-10-12 @ 15:28:52
URL: http://farbrorninos.blogg.se/
Postat av: Josefin

Värst va folk tar illa vid sin av snopp-pratet. Om jag inte tar fel nu så brukar jag och tjejkompisarna prata snoppar (snopp, vilket ord..) för jämnan och singelpolarna frågar alltid sig själva (och andra) "hoho, undra om man får snopp i sig inatt..". Klart man är stolt över sin läggning, inget man ska skämmas för :-) fast jag vet inte, man kanske ska skämmas för att man har förmågan att älska någon.. kanske.



Första gången jag halkade in på din blogg, supertrevligt att läsa :-) Kram

2008-10-13 @ 13:56:52
URL: http://skalbaggeskal.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0