Uppskatta

Måste bara få ta upp en sak som jag tycker att många är dåliga på, att uppskata! Folk har svårt att vara glada för andras skull och glädjas åt att andra faktiskt lyckas. Jag kan ta upp 2 stycken exempel.

1. Min blogg!

Ni vet nog inte hur mycket skit jag får ta för den. Vill bara spika fast att jag inte mår dåligt, alla fina kommentarer och allt roligt man får göra genom bloggen väger upp och får mig att må bättre än på väldigt länge. Men på sidan om snackas det som fan. Jag får höra från flera håll och kanter varje dag att folk snackar skit. Egna vänner som snackar skit. Det enda dom har att komma med är att jag påstår mig vara känd, ser ner på andra och att jag känner mig överlägsen. Vet ni vilka det är som säger så då? Jo, dom jag inte träffat på väldigt länge. Vad ligger bakom? Svartsjuka? Måste det ju vara, varför annars gå och hitta på falska påståenden och sedan sprida dom vidare, har folk för mycket fritid? Nej folk snackar, dömer och beter sig som rena rama idioter. Mina närmsta vänner som jag alltid umgås med, dom vet att jag är samma goa Amir som innan min bloggs läsarantal ökade. Jag är verkligen samma Amir, bara med lite bättre självförtroende. Och Bitch, det har jag ju alltid varit. It's Amir bitch lixom?

2. Idrottsdagen.
Alla klasser fick lappar med massa roliga uppgifter på som gav klassen poäng. En av uppgifterna var att hämta ett så långt snöre/rep som möjligt och det skulle ge 1poäng per meter. En klass var så klockren att de hämtade flertalet rullar presentsnöre som de sedan knöt ihop, totalt blev det 1 mils snöre, fattar ni? De fick alltså 10.000 poäng för det. Genast blev det ett ståhej och folk sprang hit och dit och skrek fusk. Ursäkta, men fyfan vilka jobbiga småbarn. Istället för att förstöra för sig själv genom att vara sur och bittar hade dom istället kunnat öka stämningen för inte bara sig själva utan alla genom att vara glad och egentligen bara skratta för att de är så klockrena och skaffar fram en hel mils snöre. Grattis naturklassen som gjorde det. Ni resten, lär er uppskatta! Bara ni själva som förlorar på det i ändan. När det väl händer er något roligt, kommer ingen bry sig och då blir det tråkigt även för er.

Kommentarer
Postat av: mary anne

måste bara säga att du är grym ,

umgås i en krets med typ homofober , fast egentligen vet dom inte ett skit om sånt , de bara hakar på alla andra jävla idioter som tycker att det är kul att klanka ner på bögar & så vidare . fattar inte varför det ska va ett sånt jävla problem , varför kan man inte bara få gilla den man vill ? om det nu är bengt-ahmed eller gunhild spelar väl ingen jävla roll hahaha .

skulle älska att ha ett ärligt smakråd med mig på shopping som faktiskt är intresserad av mode o.s.v , inte för att alla homosexuella är sådär feminina men tänk vad roligt att ha en kille som kan vara utlåtande . fabolous säger jag bara :)

2008-10-27 @ 14:37:05
Postat av: Ajlin

Skilj på svartsjuka och avundsjuka. Är de svartsjuka på bloggen, tycker de att du spenderar för mycket tid med den, att den får din odelade uppmärksamhet? Eller är de avundsjuka på uppmärksamheten du får?

Jag är avundsjuk på dig, jag står för det. För att jag tycker att min egen blogg är minst lika bra, om inte bättre än din. Men jag får ingen fin header av spotlife och inte en massa läsare heller. Men du är värd det ändå. I guess. :P

2008-10-27 @ 14:51:59
URL: http://ajlin.blogg.se/
Postat av: Oskar Wernersson

Det är så typiskt. Svenskar är dåliga förlorare och tål inte att se när andra lyckas och de själva står kvar och trampar på samma ställe hela tiden.



Dessutom. Någonting måste ju dina gamla vänner skylla på. När de inte vågar vara din vän längre snackar de skit om dig istället. Det är nackdelen med kändisskap. Tyvärr.

2008-10-27 @ 14:55:41
URL: http://osskie.blogg.se/
Postat av: Lorenzo

2. Bra att en från en annan klass uppskattar det ialf och inte blir lika grinig som alla andra;D

2008-10-27 @ 16:20:01
URL: http://lorenzonilsonp.blogg.se/
Postat av: Natalie

Jag fattar fan inte vad det är att skriva en blogg om. Försöker du bli känd för attg du är bög? Tror du att du är den enda bögen i hela sverige? Nä tyvärr, måste meddela att du misslyckas med hela konceptet "hej jag är bög och vill skriva en hel blogg om detta + mitt bloggnamn". Är du så korkad?

2008-10-27 @ 16:47:22
Postat av: Sofia

Vi 1:or hade idrottsdagens på förmiddagen och vi hade typ omöjliga saker att göra, såsom bygga en snögubbe, fixa peppe engs autograf och fota oss med en kändis, dock klarade jag och min klass nästan allt! :D

2008-10-27 @ 16:57:05
URL: http://soffelull.blogg.se/
Postat av: Robin ^^

Fy fan vad bra skrivet!!!! :)

2008-10-27 @ 17:01:54
URL: http://bexiii.blogg.se/
Postat av: janie

men wtf amir?! :D du är fan känd!

förra veckan stod jag och några och talade om dig i skolan. (Bör kanske nämnas att vi går på ett halvlitet gymnasium i Vasa i Finland), och hon som tog upp samtalsämnet hade stött på dig i en klädbutik förr någon vecka sen. Och ganska så många visste vem du var ;) YOU ROCK ;D

2008-10-27 @ 17:20:54
URL: http://yae.blogg.se/
Postat av: Vinn en goodiebag värd 3400kr

Vinn en goodiebag värd 3400kr eller 1900kr.



Var med och tävla om dessa underbara priser här



--> http://www.sandracarlsson.blogspot.com/

2008-10-27 @ 17:58:46
URL: http://www.sandracarlsson.blogspot.com/
Postat av: Rikard

Strunta i vad folk säger! Har folk inget annat att prata om är det fel på dem; din blogg är grym!!

2008-10-27 @ 22:36:25
URL: http://rikardandreas.blogg.se/
Postat av: Pauline

Hahaha amir lamassspussy!!!!



Jag gör stoooora angrepp på dig i min blogg



DUBBELMORAL kallas det!!

2008-10-28 @ 01:18:48
URL: http://paulinealm.blogg.se/
Postat av: Beatrice

Jätte bra skrivet, det märks hur mogna tankar du har. Förstår mig inte på folk som "mår bra" av att snacka skit om folk, bara för att dom faktiskt kämpar och lyckas med något i sitt liv. Själv är jag en liten slitmyra med alldeles för många motgångar den senaste tiden, men ändå klarar jag av att vara glad för andras skull!

Det finns alldeles för många negativa människor..

Jag tycker att du gör det jätte bra som har denna blogg, riktigt kul att läsa:)



Ha en bra dag!

2008-10-28 @ 09:39:33
URL: http://beatriceanderss.blogg.se/
Postat av: Johannes Schander

Vi har samma problem du och jag gubben! Jag får med maaaassa skit för min blogg. Det beror ju bara på att folk är efterblivna svenskar som inte klarar av den öppenheten vi levererar.



Men som du säger, alla bra kommentarer för det okej :)

2008-10-28 @ 10:01:37
URL: http://schander.wordpress.com/
Postat av: Anna

Det är massa härligt att du skiter i allt skitsnack för de gör ingen glad ändå..alltid lär jag mig nått från din blogg och försöker ta efter dej med dom sakerna du säger.

Till exempel att man inte ska ta nån skit:D

2008-10-30 @ 12:31:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0