Jag blev nedslagen!

Jag hade jättekul på gayklubben med mina vänner och allt var perfekt. En stund innan stängning så började jag röra mig mot McDonalds tillsammans med killarna. När vi går under en tunnel alldeles precis vid Slussen så ser vi 2 killar som går med en tjej, de kanske var i 25års åldern allihopa. En av killarna lägger armen runt mig och skrattar lite smått men jag ber honom vänligt att ta bort den och går sedan ikapp mina vänner igen. Plötsligt hörs det ett "dendära gaybloggaren" och när jag vänder mig om så ser jag bara hur killen som hållt om mig springer fort som fan emot mig med en riktig mördarblick.

Jag känner ett hårt slag mot mitt bakhuvud och sedan ligger jag på marken. Att killen genom ett starkt slag mot mitt huvud fått mig att hamna liggandes på marken var inte nog utan han fortsätter att sparka på mig ett tag medans jag ligger ner. När killen tyckte att jag fått nog med stryk sprang han iväg och mina vänner hjälpte mig upp från marken. Ingen av oss hann reagera på vad som hänt. Jag hade blivit nedslagen, och sparkad på, liggandes, av en kille som inte kunde acceptera att jag var "dendära gaybloggaren". Mitt hjärta slog i 180 och jag var verkligen shockad över det som hänt på så kort tid. Jag sa att vi skulle kolla rakt framåt och gå fort in på McDonalds. Jag var verkligen livrädd, jag viste inte om han skulle komma tillbaka och med kanske fler personer. Jag kände en hemsk känsla i magen, rädsla, en riktig rädsla, som man inte kan känna genom en fjantig skräckfilm bara.

När jag var inne sprang jag fram till min älskling Michaela som stod och jobbade. Jag berättade att jag blivit nedslagen och hon frågade direkt om hon skulle tillkalla på väktare och undrade även hur jag mådde. Jag sa att jag inte ville annat än att få vatten och sedan åka hem, så hon gjorde inget efter att hon frågat flertalet gånger om jag var säker på att hon inte skulle kalla efter hjälp.

För eller senare skulle detta ske. Jag visste det, alla visste det. Man får inte vara sig själv, man får inte vara stolt. Är man en minoritet så är det uppenbarligen ett fel och då är det okej att använda våld mot minoriteten? Jag blir så besviken, faktiskt ledsen. Stod och grät inne på McDonalds för att jag inte kunde förstå varför han slagit ner mig. Varför? Vad hade jag gjort för fel? Jag har en gayblogg, var det därför? Är det något fel att ha det? Sa direkt när jag reste mig upp från marken att jag skulle radera bloggen när jag kom hem. Men jag var i shocktillstånd och sa säkert flera andra onödiga saker. Kommer aldrig att radera bloggen, jag är stolt över mig själv även om en idiot väljer att ge sig på mig och sparka på mig när jag ligger försvarslös på marken.

Jag har tack och lov inga skador utan känner bara en liten smärta i mitt högra nyckelben samt i ryggen men det går nog förhoppningsvis över under natten. Ska försöka sova nu, ligga med huvudet under täcket och tycka synd om mig själv. Jag vill inte säga det, jag brukar inte säga det, men jag är faktiskt rädd. Michaela, Mattias och framförallt Daniel, tackar så jättemycket för ikväll. Ni tog hand om mig och lugnade ner mig. Daniel höll mig i handen hela tiden efteråt och sa att ingen hade rätten att få mig att må dåligt, och ingen ska kunna få mig att gråta.

Och tusen tack alla läsare för ert stöd hittills, jag älskar er!


Kommentarer
Postat av: Juicy

Fy fan vad arg jag blir när jag läser det här! :@ Jag hatar att sådana idioter får vistas ute på stan! Det är verkligen starkt av dig att våga skriva så ärligt om det här på bloggen, det skulle jag aldrig våga om det hänt mig... Hoppas du mår bättre när du vaknar och glöm inte, du är GRYM! <3

2008-10-30 @ 06:47:26
URL: http://paparazzi.webblogg.se/
Postat av: jennica

VAAAAAAAA ???? ,vilken jävla idiot !!! ,anmäll det, asså fyfan såna sjuka människor det finns. Alla behöver inte gilla det, behöver inte bry sig då, men man kan iaf acceptera det, men om inte så kan man ju skita i det isf ... kom du gående där, och liksom. Bara för han att gå vidare då, o skita i dej . Tur att det inte var allvarliga iaf, o hoppas inte detta ska stopa dej, du ska vara stark o stå för vem du är, den idioten ska inte få trycka ner dej ... Kram på dej.

2008-10-30 @ 06:48:07
URL: http://jennicaanderssons.blogg.se/
Postat av: Julia

Usch, hemska människa. Hur kan de göra såhär mot dig för att du är dig själv? det är helt sanslöst. Blir så rosenrasande så tråarna verkligen sprutar. Och samtidigt ledsen.

Krya på dig och vik dig aldrig för någon annans åsikt!

2008-10-30 @ 06:58:00
URL: http://uan.blogg.se/
Postat av: Susan

Men fyyyy för sånna idioter. Alla har rätt att få vara sig själva utan att idioter ska komma och slå ner en.



Hoppas att du inte har allt för ont idag och var stolt över dig själv, det ska du vara.



Blir så arg då jag läser om idioter som du skriver om här så jag vet nte vart jag ska bli av.



Många kramar

2008-10-30 @ 07:22:05
URL: http://eliottsmamma.blogg.se/
Postat av: Mia

jag förstår inte hur man kan göra så mot en annan människa! vilken idiot den personen måste vara som känner att han vill slå ner dej för att du är den du är. jag förstår verkligen inte vad han tänkte och jag blir så arg när jag läser sånt här för det ska inte få hända!



vad du än gör så ska du fortsätta med det du gör för du gör det så jävla bra och du ska fortsätta vara den du är för du verkar vara en helt underbar person. tänk på alla som älskar och tycker om dej. fast jag bara är en läsare så gillar jag dej skarpt mycket.



jag hoppas att du har hämtat dej från chocken och att du mår åtminstone lite bättre. du har stöd både från nära och kära och dina läsare.



låt inte någon trycka ner dej! stå på dej! du är bäst!



stor kram från mia

2008-10-30 @ 07:23:21
URL: http://mendetgoringenting.blogg.se/
Postat av: Malin

all kärlek till dig !

2008-10-30 @ 07:31:06
Postat av: Elliot

Fyfan vilka idioter det finns. Nackskott på sinna diiiiiiirekt!

Hoppas inte detta gör dig rädd att gå ut igen, låt inte sånna svin vinna! Du har rätt att vara homo och stolt, var det!



Kram!

2008-10-30 @ 07:47:42
URL: http://megalolz.blogg.se/
Postat av: Sara

Våga polisanmäla!

2008-10-30 @ 08:01:29
Postat av: H

Helt sjukt! Vafan ska cp.jävlarna hålla på sådär för? Du är så jävla stark som står på dig, och du vet att alla vi läsare står bakom dig. Vi stöttar dig och vi kommer alltid att finnas här..

Men du borde anmäla dom där snubbarna, dom ska inte få springa lösa på stan!

Ta hand om dig..

2008-10-30 @ 08:11:21
URL: http://minii-h.blogspot.com
Postat av: nathalie

jag blir så arg när jag läser detta! fattar verkligen inte vad folk tänker med!!men du var modig och reagerade, stå på dig! jag står verkligen på din sida.

2008-10-30 @ 08:12:46
URL: http://kellynathalie.blogg.se/
Postat av: Frida

Jag älskar din blogg Amir och folk kan nog inte hantera att den är så bra, att du är så jävla bra. Men de har ingen rätt att ta till handgripligheter, eller de har ingen rätt överhuvudtaget.



Du äger och det är ju synd att den där losern bara visar hur dålig han är genom att göra något sådant.



Du har mitt fulla stöd :)

2008-10-30 @ 08:13:17
URL: http://agreement.blogg.se/
Postat av: jenilita

ush jag blir så jävla ledsen när jag läser det här.. stackars dej hoppas du inte fått bestående skador.. hoppas dom asen ruttnar i helvetet jag tycker helt klart du ska anmäla det du kommer ihåg av händelsen!!! detta kommergöra dej starkare närdet lagt sej.. Du e så mycket mer än dom livlösa asen..

2008-10-30 @ 08:16:39
URL: http://www.blonditamedfotboja.se
Postat av: Diamandis

Hej!

Jag har läst lite i din blogg och har du själv insett att det mesta du käkar är pizza & hamburgare? ;D Brukar du käka något annat till middag eller är det bara sådan livstil du har?



/Nyfiken

2008-10-30 @ 08:17:53
Postat av: Ellinore

Ge dig inte, du är mer unik och speiell än vad han någonsin kommer kunna bli!

<'33

2008-10-30 @ 08:27:03
URL: http://theartofwar.blogg.se/
Postat av: Malin

Amir! jag blir riktigt tårögd. sånt här ska fan inte få förekomma.det ska inte få finnas! men fortsätt kämpa ändå - fortsätt blogga - fortsätt vara den du är - fortsätt vara STOLT! för de är precis vad du ska vara. den jävla idioten som gjorde detta kände säkert att du, stolt & självständig, klarar mer än vad han gör. så därför tog han i med sin fysiska kraft. krya på dig!

2008-10-30 @ 08:37:05
Postat av: Bellan

Jag är verkligen fruktansvärt ledsen att detta hände. :( Det är såå synd att man inte kan få vara vem man vill vara. Jag hoppas att du fortsätter med bloggen ändå för den är såååå galet bra och det är du med!! <3

2008-10-30 @ 08:47:05
Postat av: Matilda

MEN FAN VILKEN IDIOT!!!



Men jag tror att det kommer hända alla stora bloggare.



Kissie är väll nästa..

2008-10-30 @ 08:50:46
URL: http://www.metrobloggen.se/tjejensblogg
Postat av: Rebecca

Fy fan hur lågt kan människor sjunka egentligen. Du ska vara stolt över dig själv amir, du verkar vara starkaste och skönaste killen.

2008-10-30 @ 08:55:31
Postat av: leone

jag tycker jätte synd om dig. det hände min lärare. han och hans pojkvän blev nerslagna mitt i tunnelbanan och ingen hjälpte dom. du hade tur som inte fick några större skador. min lärares pojkvän hamnade på sjukhus.

fortsätt vara stolt över dig själv! kram

2008-10-30 @ 09:01:15
URL: http://ssockerlapp.blogg.se/
Postat av: Julia

Fyfan va hemskt :( Han var säkert bara avundsjuk över att du vågar vara dig själv och har lyckats så bra! Men du ska inte behöva bli slagen bara för att du har lyckats och någon är avundsjuk? Men du är stark, så det här klarar du. Det är bara att föröka att inte tänka på det där och gå vidare, det hade ju kunnat vara ´mycket värre. eller hur?

Puss och kram

2008-10-30 @ 09:09:24
Postat av: evy

stå upp för den du är, ge inte upp genom att radera bloggen. Det är en sån som du som kan utrota homofoberna, genom den uppmärksamhet du får! visa att det inte är okej att bli behandlad som du blev, anmäl! Älskar dig blogg!

2008-10-30 @ 09:11:03
Postat av: Sandra

jag fattar inte hur idiotiska personer det finns. du är en vanlig kille liksom alla andra, din privata läggning är det ingen som ska bry sig om. fortsätt vara stark och stå för den du är, det gör dig till en härlig person. :)

2008-10-30 @ 09:11:16
URL: http://sandrasundqvist.blogg.se/
Postat av: SANNA

Fy fan! Hoppas du mår bättre idag!

2008-10-30 @ 09:22:57
URL: http://kryckan.webblogg.se/
Postat av: Linnea

FYFAN vad grisigt gjort! Hoppas du mår bra! :)

2008-10-30 @ 09:30:32
URL: http://linnnnnnnea.blogg.se/
Postat av: Jessi

fy fan vad hemskt. Så dåligt att något såmt ska hända :/

2008-10-30 @ 09:30:44
Postat av: emilia

Du får aldrig radera bloggen, ta inte åt dit. Älskar din blogg, älskar att du är dig själv. Kan inte förstå människor ibland, det är verkligen nått fel med vissa människor.



Hoppas du mår bättre

2008-10-30 @ 09:33:57
URL: http://lifeisajoke.blogg.se/
Postat av: Linda

Va hemskt. Tydligen så kan man inte vara trygg någonstans. Jag känner mig inte ens trygg i min hemstad Köping, som är betydligt mindre än Stockholm.

2008-10-30 @ 09:34:48
URL: http://idaliza86.blogg.se/
Postat av: Camilla

INTE DU OCKSÅ! Nu får dem fan ge sig. Bögar är faktiskt dem härligaste människorna som finns på denna planet. Min bästa killkompis sen förut var bög och vi hade så kul som aldrig.



Ni är avslappnade och minst lika mkt värda som vi om inte mer värda. Fan.



Lägg till mig på msn babe. :) Skriver i email fältet.

2008-10-30 @ 09:36:09
URL: http://www.myrrahs.se
Postat av: Felice

Helt sjukt :O , Oj jag är så shockad :| Vet knappt vad jag ska skriva mer än att människan inte borde vara frisk !!! Stå på dig gubben och sluta aldrig med din blogg pga såna människor, du är värd ngt stort och vill bara ge dig en BAAAMMSEE kkram!! , Sluta med din blogg och jag tar "självmord" ;D .. Puss på´re snygging !<3

2008-10-30 @ 09:37:42
Postat av: maja

nej fyfan va hemskt. visste jag vem det var skulle jag slå dom på dirr, lovar. kör din grej amir, det är det alla gillar dig för. don't let the bastards get you down.

2008-10-30 @ 09:38:12
URL: http://blondiemaja.blogg.se/
Postat av: Vanessa

fyfaaan vilka jävla idioter. Om du kommer ihåg hur dom såg ut så ska du lätt anmäla dom.

Hoppas allt är bra med dig. Sköt om dig!



Puss

2008-10-30 @ 09:39:58
URL: http://vanoosh.blogg.se/
Postat av: sarah

fyfan, va hemskt. Ja, idioter finns de till allt. Usch, hur mår du idag då? :(

2008-10-30 @ 09:40:25
URL: http://allaboutsarah.blogg.se/
Postat av: Mathilda

Fyfan, vet inte riktigt vad jag ska skriva förutom att jag tycker det är hemskt fel att du inte ska kunna gå säker bara för att folk känner igen dig genom bloggen som 'den där bögen'. Hemskt!

2008-10-30 @ 09:42:14
URL: http://runningincircles.blogg.se/
Postat av: Suuuzaza

När jag läste detta inlägget blev mina ögon fulla av tårar.

Tänker på dig amir, låt inte sådana här svin göra dig rädd, du är såå mycket stakare och bättre än dem! Tro på dig själv, och visa vart fan skåpet ska stå. Förändra inte dig själv på något sätt, det är vad de vill. Offer som inte kan se andra lyckas.



Du är underbar!

2008-10-30 @ 09:50:42
Postat av: Barro

Fy fan va sjukt. Hoppas verkligen att du får mod att polisanmäla, om du nu minns hur hans ansikte såg ut.



Det finns endast en anledning till att sådana idioter agerar som dem gör, den anledningen är att dem är avundsjuka för att inte dem kan älska utanför dem "bestämda" gränserna, dem kan inte känna gemenskapen och den starka kärleken som finns. Det du berättade i din blogg är något jag känner oro för varje gång jag och mina gaykompisar går ifrån G. Speciellt min bästa vän som blev slagen och sparkad på framför lärares ögon i högstadiet och ingen agerade, han blev nedslagen för en läggning han inte ens hade kommit ut med. (Varje gång han går ut på krogen får jag en klump i magen, endast pga. alla idioter som går lösa)



Sjukt starkt att du vågar/orkar berätta och älska dina vänner - det där med Daniel i slutet av inlägget det är bevis nog på att såna vänner ska man spara i sitt liv.



Kämpa vidare/ Barro

2008-10-30 @ 10:04:17
Postat av: Nathalie

Stå på dig Amir! din blogg är superskön och ingen ska få dig att vilja lägga ner den trots att vissa idioter måste använda våld. Dina inlägg du har skrivit i den här bloggen visar att du är en stark kille som verkligen INTE ska vika sig efter det som hänt. Hoppas du mår bättre snart och tur att det gick någorlunda bra iallafall! Ha en bra dag och se framåt, jag vet att du kan. Sluta aldrig, aldrig blogga! Puss

2008-10-30 @ 10:06:10
Postat av: Carro

Vilken jävla idiot! Vad sur man blir!!

Fortsätt kämpa på och var dig själv :) Kram

2008-10-30 @ 10:06:15
Postat av: Louise

Fan va hemskt, hopas du mår bätre snart=)

2008-10-30 @ 10:11:24
URL: http://lolloiiss.blogg.se/
Postat av: Elviiran

Men fan ta honom! Bra att du står på dig!

2008-10-30 @ 10:19:43
Postat av: Jackie

Vad förbannad jag blir! Vilken respektlös människa! Helt oacceptabelt.



Radera INTE din blogg. Jag tycker att du är grym som står till 100% för den du är. Det är helt beundransvärt. Du är en stark och stolt person, fortsätt så. Det som hände dig är så långt ifrån den nivån du befinner dig på så försök att borsta av dig det! :)



Hoppas du har återhämtat dig.

2008-10-30 @ 10:21:40
URL: http://shackii.devote.se
Postat av: Julia

Hej Amir, asså fyfan.. jag blev tårögd och skitförbannad när jag läste detta nu.. Jag håller med dig helt och hållet, vad är detta för samhälle vi lever i? Såhär ska det inte vara.. Hoppas att du tillkallar polis eller någon slags hjälp, för han borde lära sig en läxa. Han ska för fan inte gå och slå ner folk hur som helst! :(

Kram på dig, Amir! Hoppas du blir bättre :) Btw, läser din underbara blogg varje dag <3

2008-10-30 @ 10:23:08
URL: http://juliasrussin.blogg.se/
Postat av: Olivia

Utan att överdriva nu, men jag började gråta nu när jag läste ditt inlägg! Du är fan stark Amir, för du backar inte efter detta, du fortsätter att vara Amir. DU ÄR FAN BÄST! Ge aldrig upp, du bevisar bara alla att dom aldrig kommer kunna trycka ner dig, och det är så jävla starkt gjort! Jag beundrar dig verkligen, du om någon är en förebild. (usch vet inte vad mer jag ska skriva för jag är arg och ledsen!) Take care! <3 Och forstätt att vara den du är, för det är du jävligt bäst på!

2008-10-30 @ 10:25:27
URL: http://oliwea.blogg.se/
Postat av: Jaana

usch vad hemskt! Tur att det ändå slutade någorlunda bra, så att det inte slutade med sjukhus. Hatar såna där äckliga idioter. Krya på dig :)

2008-10-30 @ 10:29:13
URL: http://mizzj.blogg.se/
Postat av: Monira

Vilken jävla idoter det finns ute i världen. Sånt här ska inte få förekomma men tyvärr gör det ju. Lägg aldrig ner din blogg pga av någon annan. Då har dem vunnit och det får dem inte. Vänd detta mot något positivt och vet att what goes around comes around. Så killens karma kommer bita han i arslet. Oroa dig inte. Jag hejjar på dig Amir, du är stark. Love / Monni

2008-10-30 @ 10:29:59
URL: http://monnni.blogg.se/
Postat av: Joohan

Stå på dig, skit i honom. Om du stänger ner bloggen då har han vunnit! Se till att bloggen ska uppe hela tiden. Då vinner u på det! =)

2008-10-30 @ 10:30:19
URL: http://mercid.blogg.se/
Postat av: Linn

usch det där var en av de värsta händelserna på länge, hur kan man göra så? om man är 25 år ska man bete sig som en så omoget att göra något sånt. det är så fel, så fult att jag blir arg när jag läser detta. jag tycker du är så modig som skriver och berättar om hur du känner, och du vet att det inte är fel att vara en del av en minoritet. du är så cool och så öppen och du verkar vara en sån fin människa så stå på dig amir! jag vet att ingen kan trycka ner dig!

2008-10-30 @ 10:31:11
URL: http://honeyandsweetness.blogg.se/
Postat av: Sara

Va stark!

2008-10-30 @ 10:31:33
Postat av: sandra

Krya !

Tycker det var idiotiskt att ge sig på någon som det inte finns någon anledning att ge sig på, eftersom du inte gjort honom någos :S

2008-10-30 @ 10:32:09
URL: http://sandro0ow.blogg.se/
Postat av: jennifer

Blir så himla arg. Fel att bara låta dej och alla andra vara, ja menar vad hjälper det att gå ner o slå ner folk?? Bar så jävla omoget!!!! Om man nu är emot folk som är gay, kan man väll bara skita i dom, vf ens lägga ner tid om man nu hatar dom så himla mkt.

Hoppas det är bra med dej iallafall.

Kram jennifer!

2008-10-30 @ 10:38:45
URL: http://jenniifferg.blogg.se/
Postat av: Rikard

Helt sjukt alltså! jag förstår verkligen inte att folk inte har något annat att bry sig om än andra människor som inte är som de själva! Amit, låt inte det här trycka ner dig! Du är stark och måste överleva detta, Killen som slog ned dig var bara dum i huvudet och ville säkerligen visa sig tuff inför sitt sällskap! Nej fy för dagens värld! Stå på dig Amir!

2008-10-30 @ 10:42:42
URL: http://rikardandreas.blogg.se/
Postat av: Caroline Elisabeth

Men gud, blev jätte förvånad när jag kom in här och läste ditt inlägg. Gud, hur mår du nu? Allt bra med dig?



Sånt här ska absolut inte behöva hända. Man ska kunna få vara den man är och inte behöva ta skit för det. Jag förstår inte varför andra människor har så svårt att tänka på detta sätt. Tänker på dig Amir och hoppas du mår bättre fysiskt och psykiskt idag. Kramar!

2008-10-30 @ 10:44:27
URL: http://www.metrobloggen.se/carrobarros
Postat av: sofia

det finns verkligen sjuka määnniskor som behandlar personer väldigt illa.

Tråkigt att höra om vad som har hänt.

Bee strong finns många som älskar dig kram

2008-10-30 @ 10:47:28
URL: http://mittsofia.blogg.se/
Postat av: elin

Åh gud va hemskt, fattar inte ens vad såna personer tänker. Du är bäst Amir, det är bara fortsätta kämpa, du är riktigt stark!

2008-10-30 @ 10:49:39
URL: http://eelins.devote.se
Postat av: Erica

Det ända jag tänker säga är "FYYYFAAAAAAAAN, för dom/han" ... Lot's of love / Sugafall.blogg.se

2008-10-30 @ 10:53:37
Postat av: Cilla

Usch va hemskt! hoppas du mår bra, jag tycker du är skit bra som har din blogg och jag hoppas att du inte slutar blogga!

2008-10-30 @ 10:54:13
URL: http://godhelpus.blogg.se/
Postat av: Jenny

Finns ett ganska bra ord för det här: avundsjuka!



Sannolikheten är väl ganska stor att några människor här i världen inte kan acceptera att du får massa uppmärksamhet på alla håll och kanter.

Det är ren jäkla avund!



Hur som helst så borde killen som gjorde det skjutas i huvudet!

2008-10-30 @ 10:55:08
URL: http://whyisthisme.blogg.se/
Postat av: ColleG

nej, fyfan vad jag hatar såna människor.. bara gå på sådär och slå när du ligger ned? åh. jag bli bara så irriterad!

bra att du står på dej, kraam.

2008-10-30 @ 10:56:32
URL: http://nicolegartz.blogg.se/
Postat av: Ida

Sådana människor borde bara inte få finnas. Din blogg är den bästa! Sluta aldrig skriva!

2008-10-30 @ 10:56:43
URL: http://idafilippaellen.blogg.se/
Postat av: Pauline

Usch vad hemskt att läsa !! :(

Fattar inte vad det finns för människor egentligen. Kan inte folk bara acceptera en som den man är.

Han är ju bara avundsjuk på dig. Att så många tycker om dig, och att du står för vem du är.

Jag tycker verkligen synd om dig Amir, att något sånt kan hända dig.

Hoppas du inte tänker på det för mycket. Jag vet, det är lätt att säga det men svårt att låta bli att tänka på det. Men Försök iallafall !!

Jag tänker på dig !!

2008-10-30 @ 10:56:45
URL: http://peijo.blogg.se/
Postat av: sannapohlmann

vilken idiot som kan göra nått sånt! krya på dig :)

2008-10-30 @ 10:57:19
URL: http://sannapohlmann.blogg.se/
Postat av: victoria

Men lille vän ! Fy så otäckt :OOO

Kom ihåg att det va pussyn som slog ner dig som har problem , din blogg är bäst §§

2008-10-30 @ 10:57:29
URL: http://vickylicious.webblogg.se/
Postat av: sara

så patetiskt att vissa människor inte kan acceptera all sorts kärlek! du ska verkligen inte radera bloggen eller någonting! du måste vara stark även om det var hemskt det som hände igår. tråkigt att vissa inte har nå vett i skallen! stå på dig! kram

2008-10-30 @ 10:58:44
URL: http://kirkhammett.blogg.se/
Postat av: Elin

Vad läskigt närr jag läste rubriken trodde jag du skämtade eller som andra skriver typ JAG BLEV NEDSLAGEN! och sen läser man vidare så står det min kompis och jag skätmade att vi hade blivit nedslagna och alla stirra på oss.



Men det här har alltså hänt!!!

2008-10-30 @ 10:58:53
URL: http://elinatme.blogg.se/
Postat av: isabelle

Jävla idioter seriöst, det är bra att du vågar stick ut, be strong man!

2008-10-30 @ 10:59:35
Postat av: Jennifer

Alltså vad lider folk av? Jag blir så jävla förbannad när jag läser det här. Va stark! Du verkar vara en riktigt skön kille och jag gillar verkligen din blogg!

2008-10-30 @ 10:59:37
Postat av: Oskar Wernersson

Indeed. Det var något som i princip were bound to happen om man inte gör som Blondinbella och åker taxi överallt. Men hur kul är det egentligen att gå runt och vara rädd hela tiden?

Självklart förstår jag att du är skärrad nu. Har själv blivit nedslagen av en riktigt dum anledning men det enda som får en på fötter igen är att blicka framåt, tänka positivt och försöka att inte låta rädslan ta över.



Fortfarande riktigt jävla dumt att sånt här ska behöva hända. Keep it strong Amir.

2008-10-30 @ 11:01:49
URL: http://osskie.blogg.se/
Postat av: Sara.S

Du är bäst!!

Får aldrig glömma det och aldrig sluta blogga!!

Kram Sara!!

2008-10-30 @ 11:06:01
URL: http://saraliksom.blogg.se/
Postat av: Martina

Men usch! Vad hemskt! Vilken idiot! Vet du vem det var så du kan anmäla honom? Sånt ska man inte komma undan med! Hoppas du mår bra trots allt! Stå på dig och var stolt, vad än andra försöker trycka i dig! Ta hand om dig! :)

2008-10-30 @ 11:08:24
URL: http://www.martinaa.se
Postat av: Emelie

Fyfasen vad arg jag blir!! Acceptera folk som dom är bara! gå å slå ner folk för att dom är homosexuella, USCH..

Tycker du verkar vara en sån jäkla skön kille så man vill bara krama om dig!! Hoppas du mår bättre nu :)

2008-10-30 @ 11:18:11
URL: http://mlslnd.webblogg.se/
Postat av: JL´E

DU MÅSTE OMGÅENDE GÖRA EN POLISANMÄLAN OM HATBROTT!!!! Man ska inte gå på folk på det viset, hoppas att du mår bättre idag. Men gör som jag sa nu. Upprätta en polisanmälan för misshandel och hatbrott!



2008-10-30 @ 11:18:51
URL: http://modette.se/lestrade/blogg
Postat av: Dex

Jag blir så jävla förbannad! Varför finns de sånna jävla idioter? Om dom inte gillar dej för att du är gay eller gaybloggare, tycker dom då att dom är bättre som bara slår ner folk ute på gatan? Jävla svin. Usch, sånt blir jag riktigt jävla irriterad på.



Hoppas att du mår bra i alla fall Amir & låt dom inte styra ditt liv. Dom är idioter & säkert avundsjunka för den delen också. Du är stark & bra & vi älskar dej!

2008-10-30 @ 11:20:42
URL: http://dexedrinee.blogg.se/
Postat av: My

Hur i helvete tänkte människan? Han har ingen anledning till att hoppa på dig, men han skulle nog behöva lite smällar, att banka vett i skallen på killen skulle inte skada.

Det var tur att det gick bra iaf.

2008-10-30 @ 11:32:15
URL: http://myjonsson.blogg.se/
Postat av: michelle

men herregud, vissa människor är det verkligen fel på! om han slog ner dig för att du är bög, då vet jag fan inte vad jag ska säga! jag skulle hemskt gärna vilja hitta den där människan och fråga vafan han håller på med!

men du är stark!

krya på dig ! <3

2008-10-30 @ 11:36:57
URL: http://miiiiich.blogg.se/
Postat av: Evelina.

Asså, jag fattar inte vad det finns för personer egentligen. Bara för att dom är avensjuka för att dom inte kan vara sig själva och samtidigt bli kända för det. Jag blir så himla förbannade, blir saken bättre för att dom ska hålla på att slå ner dig, ÅÅÅH!

Tycker iallafall att det är bra att du står på dig och verkligen är den du är!

jag älskar din blogg! ta hand om dig.

2008-10-30 @ 11:38:10
URL: http://evelinagustaafsson.blogg.se/
Postat av: Laura

du ska absolut inte radera din blogg! seriöst talat är det bara p.ga avendsjuka! dem vet att du är mer älskad än vad dem någonsin kommer att vara, och att du göra något både du & VI ÄLSKAR!

du kommer säkert stötta på några som inte gillar din blogg flera gånger i livet, men ta det som ett +. Man hatar oftast det man själv inte kan bli ;)

2008-10-30 @ 11:44:04
URL: http://llauras.blogg.se/
Postat av: Elin

Jag beundrar dig! Hade gärna varit vän med dig, just för att du är dig själv. Jag har alldeles för många vänner idag som inte vågar vara sig själva, och som skäms för sig själva.

Gay eller inte, det spelar ingen roll. Du är på riktigt Amir!

2008-10-30 @ 11:44:24
URL: http://gustafssons.blogg.se/
Postat av: ;S

NEEj sluta inte bara för en jävla psyko hoppade på dig,Ge de inte den chansen.

Andersson du ger mod till alla bögar där ute som inte vågar säga nåt, FORSÄTT SÅ!;D

2008-10-30 @ 11:47:03
URL: http://thekritiker.blogg.se/
Postat av: Madde

Jag blir så jävla förbannad på sånt här! Har försökt avagera mig lite på min blogg. I think u should read it! :)



Försök skita i alla idioter, du är bra som du är!

Keep up the good work Amir! :)

2008-10-30 @ 11:47:41
URL: http://mariiemadeleine.blogg.se/
Postat av: Beatrice

Herregud :O jag hatar folk som inte kan acceptera andra människor för deras läggning :( det är helt sjukt!



Jag tycker iallafall att du är stark & modig som vågar stå för att du är homosexuell, det är inte många som gör de. Jag gillar dig för de & förtsätt vara den du är (:



ville bara säga de, ha det jättebra:)

2008-10-30 @ 11:49:44
URL: http://onlybeatrice.blogg.se/
Postat av: Christine

Jag fattar inte hur människor kan vara så dumma i huvudet så de slår ner någon bara pågrund av läggning! Herregud, hur faan kan man?!



Hoppas du blir bättre Amir! En stor krya på dig kram från mig :)

2008-10-30 @ 11:52:26
URL: http://foreverunited.blogg.se/
Postat av: maritta

Fan va hemskt!

VA STARK AMIR, LÅT INGEN SÄTTA SIG PÅ DIG!

2008-10-30 @ 11:55:37
URL: http://www.metrobloggen.se/maritta
Postat av: Emma

Fy fan, fy fan, fy fan.

Vet inte vad jag ska skriva, det här bara så jävla hemskt.

Stå på dej Amir. Du vet att vi älskar dej och det du gör i den här bloggen . :)

2008-10-30 @ 12:02:19
URL: http://bananeripyjamas.blogg.se/
Postat av: Philippa (loud@)

Nej gud stackarn, oj. Jag vet inte vad jag ska skriva. Jag hoppas du verkligen mår bra. / Philippa :/

2008-10-30 @ 12:06:18
URL: http://adore.webblogg.se/
Postat av: robin

jag blev så jävla arg när jag läste. FY FAN. skulle jag varit där hade jag slagit ner han den äckliga idioten. Hoppas du mår bättre snart! Låt inte han förstöra ditt liv.

känner inte dej men har läst din blogg och ja du är bäst.

2008-10-30 @ 12:12:38
Postat av: Eva

hej

jag är aldrig den som kommenterar,, men när jga läste så fick jag tårar och ilskan kom upp, det e bra att du är stolt över vem du är..

och fortsätt så,, folk måste lära sig att bara för att du gillar killar så är du lika bra som alla andra ,, om inte bättre,du är tuff och verkar hur cool som helst hade jag trääffat dig ute hade jag sprungit fram till dig och frågat efter en kram. och varit din vän.

KRAMAR..

2008-10-30 @ 12:13:14
Postat av: sara

fan vilka idioter det finns. Jag lider med dig vännen. Hur kan folk vara så enormt störda!

Du är grym, verkligen. Så otroligt stark som vågar stå upp för dig själv, och förmedla vilka störda människor som faktiskt finns där ute!



2008-10-30 @ 12:21:26
URL: http://searchingforsomethingtrue.blogg.se/
Postat av: charlotte

Sötnos då :( Vilka jävla idioter! Eller idiot!!!! Fan va arg jag blir när jag läser det här! Hur kan man göra så mot en annan människa? Och helt oprovocerat. Du hade inte ens gjort nått :O Ush jag får ont i magen när jag tänker på det. Stackars dig. Stackars killen som inte har mer vätt i huvet! Ta hand om dig hoppas att det inte ska behöva hända dig eller någon annan igen.. <3 Pussar och massa kramar Charlotte

2008-10-30 @ 12:27:11
URL: http://snigelbebis.blogg.se/
Postat av: julia

du är verkligen inte värd att bli nedslagen.

2008-10-30 @ 12:28:34
URL: http://johlia.blogg.se/
Postat av: Sabina

AMIR! du är bättre än dom det vet du!!!11 :)



Hugs!!!!

2008-10-30 @ 12:32:59
URL: http://sabinadurebrandt.blogg.se/
Postat av: Josefine

Fyfan vad lågt! Det är verkligen hemskt hur folk inte kan acceptera andra människor, som deras läggning osv. Fan vart är mänskligheten på väg!

2008-10-30 @ 12:33:13
URL: http://juisy.blogg.se/
Postat av: Ida

herregud:o du har rätt han är bara en idiot, och du är ju en förebild när du är dig själv. radera aldrig bloggen!



2008-10-30 @ 12:35:14
Postat av: Bodil

Åh, vad arg jag blir!! Vad är det för fel på folk? Kan man inte bara acceptera människors olikheter, och låta alla vara sig själva?



Hoppas att du mår okej efter omständigheterna. Och snälla, gör dig själv en tjänst och anmäl! Och få alla skador dokumenterade, får du problem med värk och dylikt senare så är det väldigt bra att ha gjort vad man kan.



Kram!

2008-10-30 @ 12:35:59
URL: http://telefonsladd.blogspot.com
Postat av: Saga

Nu blev jag riktigt jävla förbannad.

Nästan så att jag skakar, att folk kan göra så är förfan otroligt? :O Minns du hur han såg ut? Polisanmäl killen? Han har ingen rätt att göra så överhuvudtaget.



Amir, du ska ALDRIG radera din blogg, då visar du idioterna att du ger upp och dom är stolta för att dom har vunnit. Slagit ner dig på nytt fast inom internet.Var stark, dina läsare är med dig även fast vi inte känner dig. Även jag!

Ta väl hand om dig Amir, du har verkligen Sveriges bästa blogg! :D

2008-10-30 @ 12:41:44
URL: http://sagapaga.blogg.se/
Postat av: Sarah

Usch, vad hemskt! Vilken tur att du inte fick några större skador.



Du borde verkligen polisanmäla idioten som gjorde det.

2008-10-30 @ 12:42:16
URL: http://heysarah.devote.se/
Postat av: linnea w

jävla idioter som beter sig sådär! stackare, men du klarar dig, du e stark!



2008-10-30 @ 12:42:36
Postat av: Henrietta

Stor KRAM till dig! Skönt att du hade dina vänner som stöd! Ingen har rätt att göra så mot dig, din kärlek är lika vacker som all kärlek!

Henrietta, från katter.nu

2008-10-30 @ 12:44:29
URL: http://henriettaspyssel.blogspot.com
Postat av: Eriika

Fy fan!!! Jag tycker synd om dig Amir.. Skit i dom. Du ska vara stolt över dig själv, det är inte alla som vågar stå för vad dom är! 1 miljon + i kanten till dig :) Kramar

2008-10-30 @ 12:45:13
Postat av: Frida

Vilken idiot. Men välkommen till dagens verklighet och sanning, man kan inte vara som man vill och man måste se ut som angelina jolie för att vara accepterad .. typ .



Förmodligen var väl killen enormt avundsjuk på att du är känd genom bloggen , men egentligen se det inte som dåligt efterssom han vet vem du är , vad du gör och hur du är, och det menas med att han faktiskt har vart inne här flera gånger säkert. Och sedan slår ner dig? Vilket liv och vilken sorglig kille.

jag tycker faktiskt inget annat än synd om honom? vart kommer det sluta liksom?



Men du lägg inte ner nu! det är när man är som svagast man visar att man är som starkast! kom ihåg det , och vara stark och ha makt är ett stort ansvar!

Keep it , love you

2008-10-30 @ 12:45:19
URL: http://misssweden.blogg.se/
Postat av: milla

Vad det finns för sjuka människor,vad vårt samhälle har blivit nuför tiden, dagens ungdommar :/

2008-10-30 @ 12:46:09
URL: http://miillaahistheshit.blogg.se/
Postat av: maddy

Helt sjukt att människor fortfarande inte kan ta att vi alla är olika, med olika hudfärg, läggning, religion eller vad det än kan tänkas vara. Helt sjukt att du ska bli nerslagen för att du står för att du är gay och att du i din blogg skriver om det.



Du är en förebild för så många människor och jag hoppas att du aldrig slutar blogga.

2008-10-30 @ 12:50:01
Postat av: Emma

Stackars älskade Amir ! <3 vilken rubbad människa som gick på dig =(

2008-10-30 @ 12:53:45
Postat av: Mia

Usch vad hemskt!! Bra att du inte låter dig tryckas ner utan fortsätter med det du gör!



Du är stark!

2008-10-30 @ 12:55:03
Postat av: Pauline

Usch va hemskt !

Jag gillar dig !

2008-10-30 @ 12:55:15
URL: http://pupsie.webblogg.se/
Postat av: Lizzie

Jag blir så arg när sånt här händer!

Dom kan ju bah gå och dö!

jag hoppas verkligen inte att du raderar bloggen, för jag och min kompis är typ besatt av den! den är super-bra! fortsätt så!

hoppas att du mår bättre!

puss o kram från Lizzie

2008-10-30 @ 12:56:58
URL: http://burninglove.blogg.se/
Postat av: Ronja

usch fyfan va folk är hemskt! nu gråter jag tillochmed ><

2008-10-30 @ 12:57:23
URL: http://hollywoodhoney.blogg.se/
Postat av: Molly

Så jävla hemskt..jag måste skriva om det här i min blogg =(

Sköt om dig, Amir!<3

2008-10-30 @ 12:58:52
URL: http://mollys.devote.se/
Postat av: johanna

Skulle du vara så gullig och svara på denna fråga i min blogg;

Ni som inte har ngt emot mej eller vet vem jag är; Vad tycker ni är mest patetiskt att inte bry sej om sina "elaka" kommentarer som är grymt många, eller att vara dom som kommenterar och inte vågar säga dt i verkligheten eller inte ens skriva sitt namn?

Skulle bli grymt glad.

Tack i förhand, kram.





- Men gud stackars! Så ska dom fan nte få hålla på! Polisanmäl honom :O

2008-10-30 @ 12:58:58
URL: http://baarahon.blogg.se/
Postat av: Sandra

Nejmen gud stackare!!

Anmäl idioten!

2008-10-30 @ 12:59:16
URL: http://sandratjulins.blogg.se/
Postat av: Angel

Jävla skit folk! Det märks att man inte kan vara sig själv i denna värld vi lever i..

Jag älskar dig, viste jag att det här skulle hända så skulle jag ha stannat med dig.

2008-10-30 @ 12:59:52
Postat av: aniita

åh ! jag hoppas verkligen du mår bra, och jag vill bara säga att jag älskar läsa din blogg, och jag är glad att du inte lägger ner den, och han mannen som valde att ge sig på dig, är konstig, och sjuk, och usch. Jag tycker om att du är stolt för den du är, och fortsätt vara d ! :D

2008-10-30 @ 13:05:10
URL: http://seventhfloor.blogg.se/
Postat av: Ellen

Asså hur fan (ursäkta uttrycket!) kan man bara springa fram till någon och slå ner den.. Och jag antar att det var för att du är gay. Och det är sååå töntigt, vad är det för fel med det liksom??

Åh, nu blev jag arg..



Men jag hoppas att allt gick bra med dig!

Och du får nog ta att skaffa dig 2 biffiga livvakter eller nåt ju! Hihi. =D

2008-10-30 @ 13:07:24
URL: http://ilovepeace.blogg.se/
Postat av: Anna

Jag började allvarligt rysa när jag fick höra var du var med om.

Vad fan är den jävelns problem,han kan ju inte vara något mer en helt jävla sinnesrubbad?!



Hur fan kan man slå ner dej? Jag har lust och ta den jäveln med nötknäpparn..och klämma åt riktigt hårt med nötknäpparen!

Du är så himla gullig och man vill typ krama

sönder dej om man hade får den chansen,haha:D

DAMN boy,you are hot..glöm inte de:D

2008-10-30 @ 13:08:09
Postat av: amanda

gud vilka idioter det finns alltså! Ingen förtjänar något sånt.. Du vet att vi finns här för dig amir! För du äger bloggvärlden, du gör den levande! Du har stärkt så många människor här ute. Så håll huvudet högt. För du kommer alltid, ALLTID vara bäst!

2008-10-30 @ 13:10:07
URL: http://lenaamandaa.blogg.se/
Postat av: Anita V

Ähh vad trist. :( Stå upp för dig själv, var stolt över dig, du är UNIK och har rätt att leva ditt liv hur DU vill! Låt ingen trampa på dig! Styrkekramar i massor!!

2008-10-30 @ 13:11:26
Postat av: Sana

Åh fyfan vad lågt av dom, hur fan kan bara göra något sånt? Man har inget i huvudet asså. Fan ad bra att du står på dig! du är riktigt mäktig du,så stark! men det ska verkligen inte gå såhär långt för att du är som du är.. Hoppas det blir en anmälan och att det leder till något:( du har mitt fulla stöd även om jag tyvärr itne kan göra något mot det här:(

Du är en sjukt bra person Amir! ge aldrig upp fortsätt vara dig själv så mycket du kan du verkar vara helt jävla underbar

2008-10-30 @ 13:12:10
Postat av: Sara

jävla skitfolk!!! äckliga jävla snorungar.. du borde anmäla det!

2008-10-30 @ 13:14:47
URL: http://atishpare.blogg.se/
Postat av: Nathalie

Amir, du ar sa himla stark! jag beundrar verkligen din styrka, jag onskar jag kunde vara sapass stark. Du ar beundransvard och alskad av dina vanner och familj. Och i mina ogon verkar du som en helt underbar manniska! Hoppas detta aldrig hander dig igen, eller nagon annan heller for den delen. Och din blogg ager oavsatt vad folk sager eller tycker, sa ar dom bara avundsjuka :P Kram pa dig och foresten, bilden var jatte fin (: / Nathalie

2008-10-30 @ 13:14:58
Postat av: Nathalie

Amir, du ar sa himla stark! jag beundrar verkligen din styrka, jag onskar jag kunde vara sapass stark. Du ar beundransvard och alskad av dina vanner och familj. Och i mina ogon verkar du som en helt underbar manniska! Hoppas detta aldrig hander dig igen, eller nagon annan heller for den delen. Och din blogg ager oavsatt vad folk sager eller tycker, sa ar dom bara avundsjuka :P Kram pa dig och foresten, bilden var jatte fin (: / Nathalie

2008-10-30 @ 13:15:36
Postat av: meemi

Omg vilken idiot :( ja blir själv lessen fast ja inte känner dig men du e ju skiitsöt :(

2008-10-30 @ 13:15:55
URL: http://loveandrespect.devote.se
Postat av: Sanna

Verkligen jättehemskt det som har hänt. Förstår inte varför man inte kan få vara den man är? Så fort man bryter mot normaliteten är det ok att slå och sparka. Jävla idioter!

Men du, du måste polisanmäla detta. Jag förstår att du vill skaka av dig det som hände och du känner säkert att polisen inte kommer få tag i de som gjorde detta mot dig men man måste tänka långsiktigt. Om fler vågar anmäla så måste polisen öka sina resurser och på sikt kommer fler och fler åka dit för hatbrott, som detta faktiskt är.

2008-10-30 @ 13:17:16
Postat av: Amanda

Amir, jag tycker så fruktansvärt synd om dig, och skäms nästan över att vara människa. Att vi inte kommit längre än såhär i sinnena är skandalöst.

Har precis skrivit ett blogg-inlägg där jag tar ut min ilska över den personen som gjorde det, det inlägget är tillägnat till dig!

Fortsätt vara dig själv!<3

2008-10-30 @ 13:18:28
URL: http://mandastankar.blogg.se/
Postat av: Emilia

herregud vad hemskt.. att en människa kan göra något sånt!?

min kompis skrev om det i sin blogg så fort hon hörde det, http://mandastankar.blogg.se/.



Hoppas allt blir bra tillslut, fortsätt kämpa. Kram.

2008-10-30 @ 13:19:09
URL: http://emiliaochidas.blogg.se/
Postat av: Matilda

Stackare, hur faan kan folk göra så bara för att någon är homosexuell och stolt över sig själv? Det är helt sjukt ju. Hoppas du mår bättre nu iaf. Du är stark, du kommer klara det. Krya på dig. Puss

2008-10-30 @ 13:19:54
Postat av: Sofia

Hej Amir!

Ville bara säga att du är en stark förebild för många ungdomar och att det som hände är helt förfärligt! Jag tycker absolut att du ska polisanmäla händelsen. Du har många läsare som håller dig om ryggen, vad vore dagen utan att läsa din blogg?

2008-10-30 @ 13:20:46
Postat av: Dennis

Vad hemskt. Tur att du klarade dig bra!

2008-10-30 @ 13:22:28
URL: http://www.dennism.se
Postat av: nathalie

fyfy vad hemskt, stackare :( hoppas du mår bra iaf. folk är idioter.

2008-10-30 @ 13:29:10
URL: http://nathaliehennings.blogg.se/
Postat av: krillan

Hej, vill du tjäna 500 kr på 5 min?

Bli medlem i här: http://www.market2member.com/invitation.jxp?uid=4c66ae80-9201-493f-bf29-9b0530fc3dfa



Stora bloggerskor som t.ex Natacha Peyre och Mogi tycker att dettta är jättebra, prova du också!



HELT GRATIS!

2008-10-30 @ 13:32:08
Postat av: Hannah

Du ska anmäla det där, det är hatbrott.

2008-10-30 @ 13:32:35
URL: http://hanoha.blogg.se/
Postat av: Stefan

Vad heter filmen ?

2008-10-30 @ 13:36:18
Postat av: Gina

Gud vad hemskt. Tycker verkligen synd om dig. Hoppas att du börjar må bättre snart=)



Många kramar

2008-10-30 @ 13:43:34
URL: http://jejna.blogg.se/
Postat av: sara

fortsätt att vara den du är Amir!

jag gillar verkligen att få läsa här och rent ut sagt älskar att äntligen någon kan vara så otroligt ärlig om sig själv som du är!

att något sådant här händer, är hemskt, men låt inte det hindra dig från att vara den du är.

ceep up the good work!

2008-10-30 @ 13:45:46
URL: http://saharaaa.blogg.se/
Postat av: Ninos

Fick höra från en kompis om vad som hänt, skyndade mig hit för att läsa och jag måste säga att jag tycker synd om dig. Tro det eller ej, men jag hoppas ypperligt att du mår bra. Se till att ta hand om dig så ses vi säkert på G igen :)

Kram!

2008-10-30 @ 13:52:19
URL: http://farbrorninos.blogg.se/
Postat av: emma

snacka om att man inte får vara sig själv utan att man ska behöva vara rädd för att nån ska göra en illa. Jävla idioter!

2008-10-30 @ 13:58:04
URL: http://metrobloggen.se/emmathereze
Postat av: emma

jag vill bara säga att jag tycker att det är SJUKT att något sånt här kan hända ! jag tycker att din blogg är jätte bra! och för att du är gay så tycker endel att du förtjänar att bli nerslagen ? ALLA SOM HÅLLER PÅ MED DET HÄR, LÄGG NER ! nästan hela jävla sverige är ju imot idioter som håller på att misshandlar folk, så lägg ner för fan ! det spelar ingen roll om man är gay, lebb eller transa! om du stör dig på gaybloggen, tycker jag att du ska skita i att läsa den. och så får vi alla andra som tycker den är bra, fortsätta läsa den.

2008-10-30 @ 14:00:42
Postat av: Eliyana

Fyfan. Hatar verkligen såntdär.

Jag blev nerslagen för några år sedan mest för att dom tyckte att jag var så ful. Det är sjukt att man måste "passa in" perfekt i samhället för att allt ska vara okej.

Tycker det är skitbra att du är stolt. Det ska man vara. Du är den du är och det kan inte ändra på. Fortsätt att skriva. Visa dom att du är bättre än dom. För det är du.

2008-10-30 @ 14:04:15
URL: http://eliyana.blogg.se/
Postat av: camilla

men herregud vad hemskt ... kunde inte tro mina ögon när jag läste det fan kommer snart börja gråta tror jag :( fyfan för sånt asså <3 daniel har verkligen rätt asså fattar inte att det finns sånna människor du har ju inte gjort nå fel blir så arg men samtidigt så ledsen :( hoppas det blir bättre med dig amir du är verkligen toppen och jag älskar din blogg så himla mkt du har liksom förändrat livet på några

av mina killkompisar som inte har varit så mycket för honomsexualitet och det är jag tacksam för och du har ändrat mig love u love u go on with your blogg :) <3 kramar

2008-10-30 @ 14:06:09
URL: http://caaamiiii.blogg.se/
Postat av: J

Kämpa på! :)

2008-10-30 @ 14:11:32
URL: http://jenssans.blogg.se/
Postat av: becca

amir låt inte det här förstöra dej, för du är så ball! jag tror du är insperationskälla för många ungdomar som inte vågar gå ut med deras läggning, eler en som baraa har väldigt dåligt själv förtoende. jag förstår att du är lite rädd, men kolla vilka underbara vänner du har som ställer upp för dej. you go Amir! <3

2008-10-30 @ 14:11:54
URL: http://brunettbecca.blogg.se/
Postat av: Rebecca

Finner inga ord, jag tycker du är sten cool och en underbar människa. Folk nu för tiden verkar ha utvecklats till groteska jävla idioter

2008-10-30 @ 14:16:42
Postat av: cacci

Fyfan jag blir så förbannad, hur kan man göra så?

det är för fan inte acceptabelt! Anmäl direkt tycker jag, verkligen du ska inte behöva bli nerslagen för att du står för din läggning! jag tycker du är grymt stark för du vågar stå för den du är och det är så många som inte vågar, plus att du skriver en blogg om det är ennu bättre! Stå på dig Amir för det är du värd! Låt ingen trycka ner dig, du är för bra för det! <3

2008-10-30 @ 14:33:06
URL: http://cacciis.blogspot.com
Postat av: wessir

jävla svin.. jag hoppas att du polisanmäler händelsen Amir.

Folk som håller på sådär borde inte få gå lösa på gatan.. jag är så trött på det här våldet..

så väldigt väldigt trött.

sånt här borde bara inte få hända.

2008-10-30 @ 14:33:30
Postat av: sofia

vilket jävla as!!(asso idioten som slog dig) fyfan tycker så synd om dej..

hoppas bara det här får dig att bli starkare!

åååh vad jag är arg!

2008-10-30 @ 14:38:41
Postat av: Indi

Asså tänk att det finns människor som gör sånt. Krya på dig Amir vet riktigt inte vad jag ska skriva, förutom att var stark ;) be amir b*tch :P krya på dig <3 peace out // indi gandhii

2008-10-30 @ 14:41:42
URL: http://broown.blogg.se/
Postat av: Marianne

Hej amir! Jag blir ledsen när jag hör att du blivit nedslagen av en person som inte verkar ha nått vett i skallen. Hur kan man ge sig på nån människa bara så där?! Folk som gör en sån där grej tror jag bara är avundsjuka för att dom själva inte har lyckats med nått som du har, jag menar du har en underbart fin blogg som du ska vara såå stolt över.

Krya på dig vännen och fortsätt vara lika stolt över din gayblogg och att du öppet delar med dig av din vardag och tankar. För jag tycker det är så starkt gjort av dig.

Kramar

2008-10-30 @ 14:48:17
Postat av: Cissi

Det är inte klokt, sånt borde inte få hända!

Ta inte åt dej av vad som hände, inget var ditt fel. Du har rätt att vara precis den du är. När folk slår ner människor utan anledning blir man helt rasande!

2008-10-30 @ 14:49:17
URL: http://lannestedt.blogg.se/
Postat av: Myh

jag förstår inte att sånt här ska behöva hända.

Speciellt inte en sån underbar person som du.

Jag har själv blivit nerslagen, och vet hur det känns, :/

försår inte varför man slår ner en person som bara är sig själv och bara för att man har en blogg.

Du är en helt otrolig människa!

Radera verkligen inte din blogg, den är bäst!

Hoppas att det inte händer igen,

pusss

2008-10-30 @ 14:52:26
URL: http://skaalman.blogg.se/
Postat av: Tobbe

Töntar som bara e avundsjuka på din framgång..

2008-10-30 @ 14:55:07
URL: http://tobbejonsson.se
Postat av: Tjejen

fyfan vad omoget!

stå på dig och skit i han nu, du är värd bättre!

2008-10-30 @ 15:01:55
Postat av: Andrea

stå på dig!!!!!!

2008-10-30 @ 15:02:21
URL: http://aaandreeeaaa.blogg.se/
Postat av: Viktoria

En STOR kram till dig... förstår inte hur vissa människor kan vara så grymma...



Var stark!!!

2008-10-30 @ 15:03:04
Postat av: Lisa

Fy vad hemskt. Jag hoppas att du ska anmäla det här, om inte för din skull, så för andras skull. Det är ju ännu inte för sent att anmäla eller dokumentera dina skador.



hoppas att du kryar på dig :( kram

2008-10-30 @ 15:03:50
Postat av: Erik

hahahah så jävla rätt!!!

2008-10-30 @ 15:04:17
Postat av: Erik

hahahah så jävla rätt!!!

2008-10-30 @ 15:04:31
Postat av: Beatrice

Fyfaan asså va arg jag blir när jag hör detta! Hur fan kan man vara så jävla sjuk i huvudet att man slår ner en annan människa på grund av dess läggning? Det e helt sjukt..

2008-10-30 @ 15:14:00
URL: http://beeahh.devote.se
Postat av: anna

Vilken jävla idiot som håller på att slåss!



anna // http://www.klubbkoll.se

2008-10-30 @ 15:25:42
URL: http://www.klubbkoll.se
Postat av: Hanna

Fortsätt vara stark Amir, och bry dig inte om sånna idioter!

Du inspererar många ungdomar :)

Krya på dig<3

2008-10-30 @ 15:26:00
Postat av: micca

Du skojar med oss ?

hur kan en person över huvud taget slå en annan person, vare sig det handlar om kön, utseende eller läggning det är helt ofattbart.

Du är stark, strunta i den idioten för han måste ju vara avundsjuk på dig och hur du kan vara så stark.

Jag ska personligen åka upp till sthlm och mörda den jäveln !

2008-10-30 @ 15:29:09
URL: http://maaajken.blogspot.com
Postat av: Danielle

Det är hemskt att sånt här ska behöva hända, tycker verkligen synd om dig och jag hoppas att du mår bättre. Kramar!

2008-10-30 @ 15:41:24
URL: http://daniellesjolund.blogg.se/
Postat av: mary anne

låt dem inte påverka dig ,

du är bäst !

2008-10-30 @ 15:43:39
Postat av: Jasmine

Nej fyfan! Usch vilka sjuka människor det finns!! Nu blev jag arg, och ledsen. Tycker att du verkar vara en sån fin kille, du förtjänade verkligen inte det. Skönt att du inte fick några större skador iallafall. Ta hand om dig! <3

2008-10-30 @ 15:43:58
URL: http://jsmine.blogg.se/
Postat av: kimberly

Hej amir. Fyfan vad förbannad jag blir på sånna där typer, jag menar de finns massor med rasister som bara kan hoppa på mig. Jag vet inte hur rädd jag skulle bli om jag var dig men du är stark! jag vet det, fortsätt bara vara dig själv. Och fortsätt vara den starka amir.

Hoppas allt blir bättre med dig snart

Kram <3

2008-10-30 @ 15:44:37
URL: http://kimberlyblevins.blogg.se/
Postat av: Sara

Tjenixen!



Även jag kommer att skriva orden: Du får inte stänga bloggen! Men jag kommer även att ge dig ett bra tips...vad sägs om at börja på en självförsvarskurs eller nått? Kan rekommendera brasiliansk jiu-jutsu.....är det nått så maila gärna....

2008-10-30 @ 15:44:54
URL: http://bartenderochstudent.blogg.se/
Postat av: jordii

fan vad ledsen och arg jag blir!!! Börja gråta när jag läste inlägget.

Stå på dig! Älskar din blogg.

2008-10-30 @ 15:45:29
URL: http://jordiis.blogg.se/
Postat av: C

Fy fan vad arg jag blir! Vilka jävla idioter det finns!! Du borde anmäla, även om det känns tungt och det kanske inte blir nått! Man skäms över att man är människa nästan. Förstår verkligen inte hur nån kan vilja göra så mot dej bara för att du är homosexuell. Han måste väl inte ligga med dej heller. Acceptans tack eller bara ignorera om man har problem. Hoppas det går bra med dej, men det värsta är nog hur det känns inuti. Ta hand om dej! Många kramar!! Bra att du har kvar bloggen och är den du är förresten :)

2008-10-30 @ 15:46:21
URL: http://guttman.blogg.se/
Postat av: Evelina

Asså, det ska inte vara så här! Det är helt sjukt! Men fortsätt att stå på dig! Krya på dig.

2008-10-30 @ 15:47:46
URL: http://eveliiinan.blogg.se/
Postat av: åsa, östersund

Det skär i hjärtat att läsa detta inlägg. Folk kan vara dum i huvudet! Förstår att du är rädd nu, och jag hoppas du kommer känna dig trygg ute igen. DU ÄR STARKARE ÄN DOM AMIR! Stora kramar, Åsa

2008-10-30 @ 15:51:23
URL: http://pettssson.blogg.se/
Postat av: Läsare

Men fan vad onödigt av honom, verkligen! Han kanske var avundsjuk för att du är så himla stark av dig? Du vågar visa vem du verkligen är! Vem är han att döma dig? Du är en förebild för många och han för ingen! Så ge inte upp. Speciellt inte när du har så många läsare som stöttar dig! Blä för såna människor som han! Krya på dig Amir:)

2008-10-30 @ 15:58:16
Postat av: Linda

Hejsan! Jag har börjat läsa din blogg mer och mer..Du är jätte duktig på att skriva.



Jag tycker du ska skita i alla respektlösa människor, de vågar inte vara som du. De vågar inte vara sig själva. Men du vågar, och det är det som är huvudsaken. Lev precis som du vill!

Ha en bra dag :)



http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=147955

2008-10-30 @ 16:04:27
Postat av: suzanne

Jag önskar dig allt gott och hoppas att du vågar fortsätta leva som du vill trots att det finns idioter på stan.

Ha det gott!

2008-10-30 @ 16:15:09
Postat av: Emelie

Fy fan att du ska råka ut för någonting sådant :/ men som du skrev, ingen är väl förvånad, det finns så många sjuka människor där ute tyvärr.. Hoppas du mår bättre och att du anmäler händelsen oavsätt om du vet vem det var eller inte, det är viktigt!! Förtsätt var astolt över dig själv och låt inte det här påverka dig, du är grym ;)

2008-10-30 @ 16:19:50
URL: http://emelielakkhesselius.blogg.se/
Postat av: Lisa

Åh så arg jag blir!!!! du är hur cool som helst och inte fan.. nej. USCH, jag blir så SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ ARG! men du är hur bra som helst amir, stå på dig! KOMIHÅG ATT DU ÄR UNDERBAR!

2008-10-30 @ 16:20:36
URL: http://llisabs.blogg.se/
Postat av: norlovley

åååh nejj Guud vad tragiskt !! =(

tyvärr finns det massor med idjoter här i världen så man får lixom ta det bara.

men ärligt talat hur fan kan man göra så mot en fin person som dig ? faaan på honom skitstövel =(

2008-10-30 @ 16:22:38
URL: http://norlovley.blogg.se/
Postat av: Ica

himmel och pankaka! jobbigt :/ du har ju rätt att vara den du är!!



puss

2008-10-30 @ 16:30:32
URL: http://icaslife.blogg.se/
Postat av: Daoud

Så jävla puckade i huvudet! Jag förstår inte ens hur man kan sparka en som redan ligger ner? Men fan, stå på dig!



Kolla gärna in min nya blogg! Jag är en 17-årig kille som bloggar om allt och inget! Www.allaboutd.blogg.se!!



Mvh Daoud

2008-10-30 @ 16:44:00
URL: http://allaboutd.blogg.se/
Postat av: Jen

Det är fruktansvärt att du ska behöva utstå något sådant. Men vik dig inte för dem där idioterna, fortsätt att vara stolt och vara den du är. kram

2008-10-30 @ 16:52:59
URL: http://jenniferpettersson.blogg.se/
Postat av: lina

fan vad arg jag blev när jag läste detta. vilka jävla idioter det finns där ute! men du klarar det här Amir! <3 du verkar hur go som helst. klart du klarar det!



massa pussar och kramar till dig.

/lina

2008-10-30 @ 16:59:46
URL: http://linaana.blogg.se/
Postat av: paqi

De gjorde verkligen ont att läsa ditt inlägg,

stackare:(!



jag tycker du ska anmäla att du blivit nerslagen iaf.



hoppas de känns bättre i nyckelbenet och ryggen <3

2008-10-30 @ 17:08:09
Postat av: Elin

Fy fan. Usch hur kan någon person göra så bara för att man är "annorlunda".. hoppas du mår bättre, love your blog!



PUSS!!<3<3

2008-10-30 @ 17:19:04
URL: http://eelinm.blogg.se/
Postat av: lilla e

Åh! För i helvete vad förbannad jag blir på sådana idioter! Jag älskar dig och din blogg, du är så ärlig om allt - så jag hoppas verkligen inte att du låter någon idiot som honom påverka dig, även om det han gjorde var allvarligt.

Jag var med om samma sak för en månad sen och även om jag har svårt att komma över det, så vet jag att det blir lättare allt eftersom. Det är förjävligt att folk inte kan acceptera att man är den man är, och det är ännu mer förjävligt att folk tror att de är coola när de gör sådant.

Du är bäst Amir, punkt slut. Det är bara så det är, och det är inget någon kan ändra på. :)

2008-10-30 @ 17:29:54
Postat av: Fanny

du är verkligen inte värd det.

jag älskar din blogg och det är coolt att du verkligen vågar stå för vem du är.

han som slog ner dig , han är säkert bara avundsjuk på dig.

2008-10-30 @ 17:33:01
URL: http://fannytegelstam.blogg.se/
Postat av: Shkurte.

Amir, du är så himla grym! Skit i vad andra säger och skriver utan kör ditt eget race! Tro mig, du kommer lyckas! Och ännu en gång, jag diggar dig som bara den!

Lycka till vännen!<3

2008-10-30 @ 17:34:55
Postat av: HannaEllenor

Usch, blev allderles tårögd.. vilka människor kan göra något sånt? Jag förstår bara inte, Man rår ju aldrig för vem man älskar, varken kille eller tjej.. Men du är bäst, vet du de? .. ja de tror ja du vet ;P

2008-10-30 @ 17:35:21
Postat av: Den där Manuela

riktigt vidrigt! starkt att du anmälde, hatbrott borde uppmärksammas.



ta hand om dig!



http://www.hanky.se/Den%20d%c3%a4r%20Manuela

2008-10-30 @ 17:37:09
Postat av: Johanna

Fan vad hemskt! Kan människor sluta bry sej om vad andra gör och acceptera att alla e olika. Förstår inte varför man ska göra en så onödig sak!?

Sluta aldrig blogga Amir och stå på dej!



Kram Johanna

2008-10-30 @ 17:52:00
Postat av: Jessica

Men gud, nu sitter jag och storbölar.

Amir, DU ÄR STARK, du raderade inte bloggen och du vågade berätta, och du ska anmäla, vad mer kan du göra? DU är så jävla COOL och STARK som inte låter det här lägga av med bloggen. Du är så jävla cool, seriöst. Du är bög och du står för det, du är en förebild för flertal ungdomar som är bi- eller homosexuella. VA STOLT! Och låt inte idioten trycka ner dig och få dig att må dåligt. Du är cool och läsarna älskar dig, inklusive jag. Så va stark! <3

2008-10-30 @ 17:54:20
URL: http://wearcape.blogg.se/
Postat av: misia

fyfan vilka vidriga människor. fan vad arg jag blir. de haringnen jävla rätt att göra som dem gör. låt inte någon slå ner dig, varken fysiskt eller psykiskt. du är bättre än dem amir

2008-10-30 @ 17:59:02
Postat av: AmandaED

Jag blev så arg när jag läste det här, hoppas dom jävlarna åker in för det!



din blogg äger :D

2008-10-30 @ 18:12:38
URL: http://amandaed.blogg.se/
Postat av: Derya

Jäkligt snygg bild!

2008-10-30 @ 18:13:12
URL: http://deery.blogg.se/
Postat av: emma

det är så jävla hemskt! fattar inte att det finns såna personer överhuvudtaget,men va stark för det vet jag att du är! jag har läst din blogg i knappt en månad men du är en av mina största förebilder,för du står verkligen för den du är och låter inte någon tracka ner på dig. Kämpa på,du är stark!



kramar Emma

2008-10-30 @ 18:15:09
URL: http://takemybodyclose.blogg.se/
Postat av: katarina

Vi är så många som håller på dig Amir. Låt aldrig ngn trycka ner dig. Du är en underbar person och baar för att du är omtyckt och homosexuell (ngt som en del i detta "morderna" samhäll inte tycks kunna acceptera, att man kan älska samma kön!) så blir du misshanldlad. Kämpa på för dig själv och alla andra!



tusentals pussar Katarina

2008-10-30 @ 18:26:34
Postat av: Ronja

HELT FUCKING SJUKT! vilken idiot. fan vad less jag blir. åh.

2008-10-30 @ 18:48:21
URL: http://ronjaengberg.blogg.se/
Postat av: Anela

Usch, Att någon äns har hjärta till något sånt du är som du är och du ska inte låta någon trampa ner dig på det sättet. Och det är bra att du inte gör det häller du är BÄST!

2008-10-30 @ 19:03:07
URL: http://anelaa.blogg.se/
Postat av: Becca

Alla skriver att du ska vara stark osv. klart att du ska vara det men killen skulle haft en rejäl käftsmäll tillbaka så att han hade förstått att det är inte okej att gå runt och slå på folk pga att dom är homosexuella. det är bara så jävla löjligt och patetiskt.

2008-10-30 @ 19:15:22
Postat av: Joanna

STACKARS DIG GUBBEN :(

2008-10-30 @ 19:17:06
URL: http://joannahallqvist.blogg.se/
Postat av: Sara

Asså fyfan. Jag blir så jävla ledsen för din skull även om jag inte känner dig. Jag hatar folk som tror att det är fel med BÖGAR. Det är bara så onödigt. Vad lver vi i förslags samhelä där HOMOSEXUELA inte kan accepteras.

<3<3Puss

2008-10-30 @ 19:20:04
Postat av: Janna

hemskt. riktigt hemskt. men tänk på att många ser upp till dig och respekterar dig, så stå på dig.

2008-10-30 @ 19:28:38
URL: http://jaays.blogg.se/
Postat av: Andrea

Det här fick mig verkligen att reagera. Man börjar ju att inse vilken jävla ÄCKELVÄRLD vi lever i. Att folk inte ens ska kunna vara sig själva utan att bli påhoppade...? Nej, fyfan! Det här fick mig riktigt jävla mad, ska jag då säga.



Jag önskar att alla människor som begår sådanahär hatbrott bara kunde ta itu med sina egna problem istället för att låta dem gå ut över alla andra. Det borde vara en självklarhet att alla ska kunna vara sig själva och bära huvudet högt. För ingen, INGEN, får beté sig på det viset. Jag tycker att det är rent ut sagt läskigt, att vissa anser sig ha rätten att trycka ned folks stolthet och självförtroende bara sådär...



Jag är iaf stolt över dig, amir, stolt över att du står på dig som du gör! Jag vet att du kommer klara dig genom detta, tuff och stark som vi alla vet att du är.



Stå på dig!

2008-10-30 @ 19:58:46
URL: http://andreaaggestal.blogg.se/
Postat av: julia

vilken jävla idioter det finns till människor asså!:O

2008-10-30 @ 19:59:14
URL: http://juliaenylen.blogg.se/
Postat av: Jonas

Förstår verkligen hur det känns. Blev själv slagen tidigare iår, han som slog mig var dock trög som ett svin gick och satte sig i bordet bredvid när han nitat mig så jag ringde polisen och han hamna i fyllecell. Nu väntar jag på att rättegången ska bli av. Stå på dig verkligen! Ett tips är även att gå och prata med någon på BOJ (brottsofferjouren).

2008-10-30 @ 20:02:37
URL: http://hassgren.blogspot.com
Postat av: Emmie

Finns det något värre än personer som ska trycka ner och skrämma andra? Stå på dig! Anmäl de jävlarna!

2008-10-30 @ 20:11:56
URL: http://ingenstanns.blogg.se/
Postat av: Emma

Du är stark Amir! Du klarar det här. Låt inte någon gayhatare få trycka ner dig, du är för bra för det! Du vet väl vad dom säger. Ovän med de flesta, vän med de bästa. Fast i ditt fall är du kanske inte ovän med så många, men kom ihåg att du har dina vänner. Och vi bloggläsare, vi står bakom dig och stöttar dig, även fast vi inte känner dig.

Du får inte sluta blogga, du är en stor förebild för mig.

2008-10-30 @ 20:16:00
Postat av: Jadu

Skyll dej själv... Samma sak som att gå runt med en SVERIGEDEMOKRATERNA tröjja mitt i rinkeby och skrika att man vill att dem ska bort.



Och om du är man så stället du dig inte och grinar öppet, TJEJER grinar öppet.



Det är lika synd om dig som flatlössen som blir avlusade MVH En Riktig Svensk

2008-10-30 @ 20:20:05
Postat av: Camilla

Hej amir! Jag läste precis inlägget! Och jag är så jävla stolt över dig även om jag inte känner dig! Seriöst, du vågar stå för den du är, hur många är det som vågar det igentligen ? Knappt någon! Denna killen som slog till, borde få sitta inne! Vafan gör man så för? :s vad leder det till ? att man blir skadad! Som tur e är du oskadd! Även om du kanske har ont! Men amir ja står på din sida!

idioter finns de gott om! You're to good to be true!

2008-10-30 @ 20:30:26
URL: http://klokacamilla.blogg.se/
Postat av: Eem

När jag kommer till Stockholm nästa torsdag ska jag slå ner alla som inte gillar VÅR ALLAS AMIR! Så det så..

2008-10-30 @ 20:40:38
URL: http://emeliemalmborgs.blogg.se/
Postat av: reneé 14 år

fyfan vad idiotiskt -.-

blir galen när folk håller på det sättet antingen äre nån sorts diskreminering eller så äre rasism/nazism.

det är bra att du är stark, för du bestämmer själv vem du är & hur du vill vara och ingen människa har rätt att slå ner dig för det.

vissa gör ju det bara för att dom som är gay har med tjejpolare så det kan ju handla om avundsjuka.. det är väll ingen riktig anledning och komma och slå ner dig bara för att du bloggar och är gay? det är som att slå ner kenza för att hon kommer från ett annat land och bloggar?

så om den där killen hittas & blir fälld grejen han först ska göra det är att säga förlåt.

fan vad jag ogillar sånt folk, alla kan ju inte vara likadana? hur fan blir var&en unik för sitt sätt då?

den inkompetenta jäveln borde sättas på plats!

2008-10-30 @ 20:45:28
Postat av: Karin

Fyfan vad arg jag blir! Förstår inte hur folk kan ha så lite innanför pannbenet. Vad hade han för rätt att slå ner dig? Ingen som helst!

Såna där människor ska ha en stor fet hurre!

2008-10-30 @ 20:46:46
URL: http://kokaiin.blogg.se/
Postat av: Nattak

Fruktansvärt! Tycker verkligen att det är hemskt att folk gör sånt. Men stå på dig och var stark!

2008-10-30 @ 20:56:54
URL: http://naughtyandmama.blogg.se/
Postat av: b

Du är underbar Amir. Älskar att du är dig själv och vågar vara den du är. Men nuförtiden får man inte vara sig själv utan måste anpassa sig efter hur andra vill att man ska vara annars får man stryk. Stå på dig Amir! Vi behöver fler såna som dig här i världen..



Pusspuss från en av dina trogna läsare och som älskar din personlighet.

2008-10-30 @ 21:19:25
Postat av: Daniela

Förjävligt verkligen... Ta hand om dig and stay strong!



http://DanielaOkeijn.blogg.se/

2008-10-30 @ 21:53:41
Postat av: lina

och vet du vad? vi älskar dig!

tycker det är sjukt hemskt att sånt här förekommer och att det händer just dig. :/ men du är stark Amir! :)

2008-10-30 @ 22:13:10
URL: http://aboutlina.blogg.se/
Postat av: Irma

Hej, Amir! Jag fattar inte hur någon kan göra så mot dig! Du driver en rolig och humoristisk blogg, och han har inget med din sexualitet att göra! Stå på dig, för sådana homofober borde inte få finnas! Han är sjuk i huvudet och jag är glad att du har samlat dig. Fast jag har nästan lust att klå upp honom själv! (Haha, skojar bara. Jag vore inte bättre än han om jag slog honom!) Men, det är bra att du ska polisanmäla honom. Detta är inte acceptabelt!

Kram!

2008-10-30 @ 22:24:41
URL: http://imso.blogg.se/
Postat av: Elizabeth

VET DU VAD, DU ÄR FAN GRYM! FORTSÄTT MED DET DU GÖR, FORTSÄTT SPRDIA GAYGLITTER ÖVER OSS. SÅ HÄRLIGT ATT LÄSA DIN BLOGG. DU ÄR SÄKERT MÅNGAS FÖREBILD. GENOM ATT FORTSÄTTA BLOGGA OCH VAR DEN DU ÄR. FUCK THEM!! Puss å kram!!

2008-10-30 @ 22:41:45
URL: http://www.straawberry.devote.se
Postat av: selma

nej ? vah ? :O fett synd asså, tkr fett synd om dig :/ .. men skit i dom som liksom håller på.. du ska vara stolt ;) plus jag är muslim men jag har fan inget problem med dig. (som visa andra har bara för att amir är bög) haha, bara patetiskt och hålla på säger jag bara ..

2008-10-30 @ 22:44:17
URL: http://selmam.blogg.se/
Postat av: !!

AAMMMMMMMIIIIIIRRR!!!!!!!! asså ifall jag var dr då jag skulle hoppa på dom!!!!

2008-10-30 @ 22:46:18
Postat av: Madeleine

Åh vad hemskt! =( Fan va arg man blir!

Hoppas du mår bättre nu! Puss på dig!

2008-10-30 @ 22:52:57
URL: http://summersweet.devote.se
Postat av: josefinifesoj

BARA POLISANMÄL, Sånna idioter får inte gå lösa !!!

2008-10-30 @ 23:05:22
Postat av: Natteli

Usch! Jag blir så arg när jag får läsa att du skriver: "För eller senare skulle detta ske. Jag visste det, alla visste det." Det ska aldrig vara en självklarhet att nån ska bli nerslagen!! Fy sjutton alltså! Jag förstår ju helt klart hur du menar och man vet ju tyvärr att det oftast blir så! Men det är ju sååå jävla fel!! Detta får inte hända! Att slå ner nån för att dom har "fel" färg eller "fel" läggning! Nej i min värld är det så himla lågt så det finns inte!! Ahh blir så jävla ARG!! Hoppas du får tillbaka din härliga självkänsla och slipper gå runt och vara rädd! Du har en rätt att vara dig själv utan att behöva vara orolig för att bli nerslagen!! Stå på dig! Du är den bästa du som finns! <3

2008-10-30 @ 23:23:19
URL: http://flugovalpen.blogg.se/
Postat av: Evelina

Vilken idiot!



Jag blir aldeles ledsen av att läsa det. Fyfan.

Sånna idioter borde inte få vara ute på stan .



Fortsätt med den du är , ändra inte på dej själv ,för att det är det som gör dej unik, att vara den du är och framför allt våga vara den du är. <3

2008-10-30 @ 23:25:28
URL: http://evelinski.blogg.se/
Postat av: läsare

Blir så besviken, ledsen och förbannad på en och samma gång... Detta är verkligen oacceptabelt! Hoppas verkligen människan får sitt straff han förtjänar.



Har läst din blogg ett väldigt bra tag. Jag beundrar verkligen dig Amir! Du står för den du är och är så jävla stark. (dessutom verkar du vara en sjukt snäll och underbar människa) När jag läser din blogg blir jag alltid så himla

glad för du är jämt så klockren och låter aldrig någon trycka ner dig. Du är speciell och ta vara det!



Låt absolut inte denna människan trycka ner dig. Förstår om det här var droppen. Men tänk positivt även om det är svårt, du och vi ska bekämpa våldet mot homosexuella och våld överhuvudtaget. Vi ska vara segrarna i slutändan.



Tänker på dig.

2008-10-30 @ 23:51:09
Postat av: Jenny

Ååå Amnir, jag blir så ledsen när jag läser detta. Kan man inte få vara den man är utan att man måste ta en massa skit? Take care <3 ps din blogg är grymt bra men du är grymt bäst!

2008-10-30 @ 23:55:10
Postat av: Malin

Stå på dig, du är stark som står upp för vem du är! Det är för jävligt att det händer, det ska inte hända!

Jag blir uppriktigt ledsen när jag läser att du visste att det skulle ske, att frågan var mer när. Det är hemskt att man ska behöva tänka så och det är ännu värre att du faktiskt hade rätt.

Du vinner i längden, all respekt...

Kram Malin

2008-10-31 @ 00:44:15
Postat av: Nr 12

Halloj

Oj oj vad är de som händer, man blir så förbannad. Jag tycker du ska vara stolt den du är. Det är ingen som kan ta ifrån dig det.

Dessa folk som gör detta är bara avundsjuk tror jag

stå på dig grabben

Var rädd om dig

Kolla gärna in min blogg, har lite roligt, gillar du kaffe ?

Jag älskar kaffe, mitt namn är kaffehörnan

Ha de gott

2008-10-31 @ 01:14:55
URL: http://www.metrobloggen.se/planket
Postat av: Lydia

5 ord:

han = en jävligt stor idiot!



<3<3<3

2008-10-31 @ 01:21:31
Postat av: Yasmin Lindström

Jag lovar att jag blev jätte orolig när du ringde och berättade vad som hade hänt, Sprang fan runt i skanstull och letade efter dig.hoppas jag var till någon hjälp älskling:)love yaa

2008-10-31 @ 01:27:31
URL: http://harufesteller.blogg.se/
Postat av: Aisha

blir seriöst ledsen när jag läser det här...såna människor det finns.

låt inte sånt trycka ner dej, du verkar vara en otroligt stark person och det behövs fler som du.

förstår dock att du är rädd,jag vet hur sånthär känns.

2008-10-31 @ 01:36:51
Postat av: linda

mogen kille.. han lär ha allvarliga problem :) blev han så vidrigt arg hade han väl lika gärna kunnat slå handen i en vägg eller något. idiotiskt att använda sig utav våld mot andra människor i alla fall. det är inget fel med att driva en gayblogg och du ska vara stolt!

2008-10-31 @ 02:15:47
URL: http://lindaigglund.blogg.se/
Postat av: Sandra

Förstår inte, sånt här får inte hända!

Jag vet precis hur du känner dig. Och jag blir så ledsen när jag får höra att sånt här händer. Jag tycker verkligen synd om dig Amir, det gör jag.

Hoppas bara du är okej nu!



kram!

2008-10-31 @ 03:06:58
URL: http://thsbitchmenmestgeorgs.blogg.se/
Postat av: Askungen

Är hemskt ledsen för din skull, att du fick råka på äckliga bestar som bara fick behandla dig som dom ville, men va fan du anmäler dom och det är väldigt bra, men det är inte för att du är modig att anmäla utan det är självklart man ska anmäla till polisen om man har blivit illa behandlad så du har blivit illa behandlad och påhoppad av någon du inte har bett om att få bli, och alla ska respektera varandras läggningar, individer och livstil. Jag fattar inte varför man överhuvudtaget måste slå någon bara för inte man gillar en..... men va fan jag blir så korkat förbannad.... men men bara att du har fått hjärtestöd och vänner fanns runt om dig.... och radera inte bort bloggen bara för att du är rädd.... stå på dig!

2008-10-31 @ 08:50:24
URL: http://www.metrobloggen.se/askungen
Postat av: Sandra J

Amir! jag blev chockad när jag läste vad som hände dig! Men du verkar vara en kille som kommer på fötter igen men det aset som slog och sparkade dig verkar själv vara osäker i sin sexualitet, han kanske var avundsjuk för att du inte var intresserad av honom, jag vet inte, men folk som håller på sp är själva SÅ osäkra i sig själva att de måste kränka ner på någon som lyser självkänsla och lycka!



Jag diggar dig som du är och det kan ingen ändra på!

2008-10-31 @ 09:51:25
Postat av: fanny

du ska anmäla den personen som slog dig för hatbrott och anmäla dom som var med också! och så fort du får reda på vem/vilka de är så häng ut dom jävlarna på din blogg!!! skitsamma om de e olagligt, de är också olagligt och slå ner folk för om är homosexuella/utlänska!!!! LOVA ATT DU HÄNGER UT DOM!!!!!!

2008-10-31 @ 10:01:42
Postat av: Emma

Ussch vad hemskt hoppas du mår bättre nu :) fattar inte vad folk tänker med bara för du är deej själv ska du väl inte bli nedslagen stå på deej du e ju sveriges coolaste bloggare :D

2008-10-31 @ 11:18:18
URL: http://halmstadflikkahn.blogg.se/
Postat av: elvira

usch vad arg jag blir när jag läser det här ! man får verkligen inte vara sig själv här. jag tycker verkligen synd om dig, själv tycker jag bara att du är extremt cool som vågar vara dig själv och är stolt över att vara homosexuell. vilken idiot, vad tänker folk med ? jag blir verkligen sur ! bra att du ska anmäla honom, sånthär ska inte hända någon. men vilken tur att du har vänner som hjälper dig iallafall. många är på din sida,

massor av kramar <3

2008-10-31 @ 12:47:35
URL: http://elvirabystrom.blogg.se/
Postat av: Indira

Så sjukt att sånt här händer =/

2008-10-31 @ 12:55:46
URL: http://indiira.blogg.se/
Postat av: Meis

känner bara mig tvungen och kommentera, skönt att du lever! EN fråga har jag bara,

VA FA SPRANG INGEN UTAV DINA "VÄNNER" EFTER KILLEN FÖR?! eller reagera då ni hörde han säga den där gaybkloggaren?

2008-10-31 @ 13:54:23
Postat av: QUEENIEQUEENIE

nej fyfan amir.. höll nästan på att börja gråta.. vilka jävla vidriga idioter det finns ute alltså.. hoppas du mår bättre<3

2008-10-31 @ 14:11:33
URL: http://metrobloggen.se/queenie
Postat av: M

Jävla gay-haters! :@

2008-10-31 @ 14:16:56
Postat av: Nattaa

Jag tycker det är ehtl sjukt... stackars diig...=(

Men du får krya på dig... Hoppas att du mår bättre i dag i alla fall..=)

2008-10-31 @ 14:32:44
URL: http://nattishoow.blogg.se/
Postat av: Elle

Det är fan sjukt att någon gör det korkade valet att slå en annan människa för att den är homosexuell. Hur f-n tänker folk egentligen?

Fortsätt stå på dig för du är en as skön människa. Beundrar dig grymt mycket.



Kram på dig

2008-10-31 @ 16:01:51
URL: http://ellebell86.blogg.se/
Postat av: Tuva

Men guud Amir! :O

Fyfan vad jag blev irriterad och arg när jag läste detta, hur fan kan man göra sådär?!

Det är bra att du står på dig och visar vem du är, den där jäveln ska fan inte förstöra den du är. Ring in till efterlyst och be dem sända ett litet inslag av misshandeln, så kanske du får fast jävlen >:D

Krya på dig!! :)

2008-10-31 @ 16:13:21
URL: http://tuvasnuva.blogg.se/
Postat av: Elin

asså jag blir helt försörd när jag läser detta :O. Hur fan kan folk va så dum i huvudet och göra något sånthär ? :S. Du är grym och stå på dej (:

2008-10-31 @ 16:22:43
Postat av: angel

va fan är det för fel på folk ? det är ju helt sinnens sjukt att man inte kan få vara som man vill utan att det ska finnas pissråttor som inte acepterar det ååh !

hoppas allt är bra med dig och du har en suverän blogg !

2008-10-31 @ 17:14:52
URL: http://fancychic.blogg.se/
Postat av: katarina

jag beundrar dig, du är en sån stark person.



Det finns alltid idioter som måste ta till våld för allting, du har tur som har kompisar som hjälper dig genom detta, det är guldvärt !

2008-10-31 @ 18:20:42
URL: http://thereisnobodylikeme.blogg.se/
Postat av: Yasmin

Jag blev tårögd när jag läste ditt inlägg. Visst att jag inte känner dig, men brukar läsa din blogg varje gång jag är inne på datorn. Men Just att folk är så förjävliga att ge sig på dem som inte är som alla andra gay, svart eller var det nu kan vara. Jag älskar att du är så stark!

Massa pussae

2008-10-31 @ 18:43:05
URL: http://sarayasmin.blogg.se/
Postat av: Mirri

Hej Amir!



Detta är första gången som jag är inne på din blogg. Precis som många andra så blev jag upprörd och förbannad när jag läste om misshandeln. Fortsätt att vara den du är! Inget av det som hänt är ditt fel! Ha kvar din blogg, den är kul!



Kram



Mirri

2008-10-31 @ 19:38:34
Postat av: Viv

du är duktig amir, stå upp för dig själv!

gud, vilka jävla idioter det finns.

hoppas allt löser sig.



Kram / Viv

2008-10-31 @ 19:44:52
Postat av: Maribel

Helt jävla sjukt asså! Fy fan vad sur jag blev när jag läste detta! att man inte ska få vara vem man vill, ha den läggningen man har osv är bara sjukt, att inte folk kan acceptera de! Hoppas att du mår bättre nu iallafall :) tänker på dig, och vill du snacka så finns jag här, du har min mail nu så <3 puss !

2008-10-31 @ 20:16:52
URL: http://www.supermajzzan.devote.se
Postat av: janina

alltså fan det enda jag kan säga är voi vittu

Amir bry dig inte om sånna människor !!

hoppas du mår bra !!

fan !!åhh blir så sur !!

krya på dig snygging !!

=) kyss på dig

2008-10-31 @ 20:19:20
Postat av: sofia

grymt dåligt, stå på dig :)

2008-10-31 @ 20:22:01
Postat av: -CHRIS-

Jättetråkigt att höra!



Tråkigt att sådant ska behöva hända, intolerans är något av det värsta jag vet! Jag brukar ge alla en chans. Oavsett ursprung, nationalitet, utseende eller sexuell läggning så är alla lika mycket värda!



Stå på dig, lyssna ett par varv på Womanizer och visa dig vara en bättre person än dem! Gör det rätta och anmäl hela händelsen, uppmärksamma andra på vad som händer ute på gatorna! Detta är inget någon ska behöva utstå, kille eller tjej, ung eller gammal!



Show them!



2008-10-31 @ 20:40:11
URL: http://chrislondon.blogg.se/
Postat av: bea

men herregud :S jag vet inte ens vad jag ska skriva, du är förebild för hur många som helst, även mig, och.. stå på dig! du är bäst

2008-10-31 @ 22:20:22
URL: http://ohbea.blogg.se/
Postat av: Frida

Jag ville bara säga att jag tycker du gör det bra att du står för vem du är. Och ingen, verkligen ingen har vad det än gäller rätt att slå ner någon annan. Stå på dej o var stark!

2008-10-31 @ 23:34:03
URL: http://onlyf.blogg.se/
Postat av: Goran

Hoppas du fick smaka ordentligt, om det var jag hade dina fingrar rykt så det inte blev nån mer blogg på ett tag ;)

2008-11-01 @ 05:27:02
Postat av: Sahaar

Fyfan hur människor kan vara respektlösa!

va arg man blir på såna idioter. Du verkar vara en jätte stark kille. Bry dig inte om folk som inte kan acceptera att du är homusexuell. Så länge dina vänner och familj accepterar dig. Tycker att du är jätte modig som är dig själv. så bry dig inte om andra. Och NEJ du ska verkligen inte ta bort din blogg. för den är otroligt bra. älskar att läsen den. Hoppas du mår bättre nu. och tänk inte på det som har hänt

2008-11-01 @ 14:43:22
URL: http://saahaar.blogg.se/
Postat av: Trinidaz

Vart är världen på väg?När man blir mobbad om man vågar stå ut ur mängden. När man bli påhoppad och misshandlad för att man vågar stå för vilken läggning man har. Jag tycker det är väldigt modigt av dig och stå för att du är bög. Får man säga så? Inte många som vågar komma ut och det finns nog massor som lider i tystnad.



Du är nog ett stort hopp för alla dessa människor ! Tack för att du finns och tack för din underbara blogg ! Stå på dig , lycka till med allt !

2008-11-01 @ 16:05:44
URL: http://www.metrobloggen.se/trinidaz
Postat av: Lidskjalf

Fyfan vad rätt! hatar bögar jag med! hoppas du fick mycket med smäll! det är det enda som kan driva ut den sjukdommen du har! ÄCKLIGT! fyfan!

2008-11-01 @ 16:29:35
Postat av: C

Amir är bäst, låt honom va! :D

2008-11-01 @ 17:21:47
Postat av: Katarina

Hej hej.. du verkar vara en helt fantstisk människa. Det är tråkigt att det finns så mycket puckon här i världen. Stå på dig och lev livet, det tillhör bara dig!



Mvh//Katarina



halsaochliv.blogg.se

2008-11-01 @ 17:45:40
URL: http://halsaochliv.blogg.se/
Postat av: maja

alltså det finns sådana jävla idioter! Jag blir så sjukt arg :@ samma sak har hänt en jag känner och man blir både så himla arg och ledsen! Men du är stark Amir, fortsätt blogga och stå för den du är <3

2008-11-02 @ 10:28:25
URL: http://moncheri.devote.se
Postat av: Erika

Jag har läst din blogg ett tag nu och jag tycker att du verkar vara en jätte snäll kille så stå på dig. Att du blir nerslagen för din läggning är helt fel. Vad är det med dagensamhälle?! Var stark och jag hoppas på att du mår bättre om ett tag.

Kram Erika

2008-11-02 @ 12:08:22
URL: http://iikaj.blogg.se/
Postat av: Linda

Amir, jag blir helt förkrossad när jag läser att du blev nedslagen, har varit i USA och inte läst din blogg på ett tag. Shit. Stackare. Jag tänker på dig. Du har inte gjort något fel. Trust me, jag vet vad du går igenom.

Jag finns här om du någon gång skulle vilja snacka om det. Bara så du vet, och fortsätt med din underbara blogg. Kramar

2008-11-02 @ 15:16:13
URL: http://lindaforsa.blogg.se/
Postat av: Sofia

Fruktansvärt tragiskt att sådant fortfarande sker. Måste vara en riktigt feg jävlen med dålig självkänsla. Men jag vet att du står på dig Amir och fortsätt med det! Jag tycker din blogg är så härlig, du sprider glädje, självförtroende (utan att trycka ner andra, du trotsat jante-lagen) och optimism. Vilken tur att du har så många riktiga vänner som hjälpte dig. Fortsätt Amir, låt ingen stoppa dig! Kram

2008-11-02 @ 16:50:39
Postat av: Sofie

Förstår inte hur folk bara kan slå ner andra och förstår inte varför våld ska va en utväg. Hoppas du mår lite bättre nu iaf. krya på dig

2008-11-02 @ 17:06:55
Postat av: Hano

Vilken idiot! Allvarligt, jag är stolt gay och jag har själv också nästan blivit nedslagen fåtal gånger. Att det finns trångsynta idioter där ute i världen, det får mig att vela spy. Men krya på dej och låt dej inte trampas ner av någon idiot.

2008-11-02 @ 20:06:02
Postat av: Yassmin

Vilka sjuka idioter det finns. Sådana avundsjuka människor kommer du få stöta på varje dag. Men var stolt över dig själv för det borde du vara, kolla vart du hamnat !!!! Och nästa gång en sån idiot försöker göra något, slå arrogansen ur honom! Skönt om dig hoppas du mår bra.

2008-11-02 @ 20:56:53
URL: http://somuchsoul.blogg.se/
Postat av: Frida

Jävla idiot!! Hoppas du e okej. Bra att du står på dej o e dej själv!! Puss o kram<3<3

2008-11-02 @ 21:14:37
Postat av: Kee

Gud vad hemsk... D': Jag vet inte vad jag ska säga.. x.O Var på dåligt humör redan innan för en artikel om "emos" och verför de är så hemska och nu läser jag det här... :'( Hoppas du mår bättre nu <3

2008-11-03 @ 18:15:21
Postat av: anna

Fy fan vad ledsen och arg jag blir när jag läser det här. Du verkar vara en sån snäll och underbar människa och jag förstår inte hur någon kan vilja dig så illa. Du är bra!

2008-11-04 @ 15:54:44
Postat av: Anna

Hej!!! Fyfaaaaaan. :(

Jävla idioter... Bra att du står på dig.

2008-11-04 @ 22:49:37
Postat av: Mickii

nemen usch vilken hemskt upplevelse :o förstår att du blev chockad, det skulle jag med blivit! tur att du inte fick några allvarliga skador, hoppas att du blir bättre snart. :)



älskar verkligen din blogg <3

2008-11-04 @ 23:34:10
URL: http://mickii.webblogg.se/
Postat av: Milla.

JAG ÄR CHOCKAD! Helt enkelt utan ord sitter jag är. Samtidigt känner jag att jag verkligen blir arg över detta. Du är en super & ärlig människa. ge dig inte.., detta är bara idioter. Många, många kramar till dig & en sak till.., du är otrolig söt, vacker, läcker och mycket mer på den här bilden. Kram

2008-11-05 @ 00:21:45
URL: http://mydearest.blogg.se/
Postat av: Marielle

Men åh herregud! Jag fattar inte vad en del människor tänker med. De är så jävla dumma ibland. Men de är de som har dåligt självförtroende som gör sådana saker, glöm inte de! De gör så endast för att få respekt av någon ^o)

Dem behöver hjälp! Jag beundrar dig för att du är så stark. Jag ska fortsätta läsa din blogg och följa dig. Hoppas du lägger ut fler inlägg om att vara homosexuell för det är intressant att läsa om vilka problem "ni" stöter på dagligen osv.

Hoppas att du återhämtat dig helt nu :)



xoxo Marielle

2008-11-05 @ 00:30:59
URL: http://mariellea.devote.se
Postat av: Ingo

Hela händelsen är bara så otroligt tragisk. På något sätt tycker jag märkligt nog synd om killen som slog dig också. Missförstå mig inte, det är avskyvärt det han gjort, och jag föraktar honom för det. Men samtidigt så tänker jag att den här killen, är så liten, och så osäker i sig själv, att han måste ge sig på andra människor. Han måste attackera och misshandla dig, bara för att du är en stark människa som vågar visa vem du är, och vara stolt över dig själv. Stå på dig! Låt aldrig någon få dig att tro att du inte är värd det bästa i livet!

2008-11-05 @ 02:59:39
URL: http://ingoobingoo.blogg.se/
Postat av: R

Haha...grabben blev väl sur för att du bad honom ta bort armen, människor kan vara så känsliga ibland, ett sårat ego.

2008-11-05 @ 10:59:35
URL: http://oneeyedme.blogg.se/
Postat av: Karroo

Aaah jag blir så arg och ledsen! Fattar inte att det finns sådana människor. Man brukar ju inte önska livet ur något men såna borde inte ens existera! Fy fan för det!

Du ska verkligen inte känna dig sämre pga detta, du ska bara känna dig starkare och tänka att du är så mycket bättre än dem där killarna. Du är, bara genom att läsa din blogg, en jävligt härlig och underbar kille så låt inte någon säga något annat!

2008-11-05 @ 12:55:23
URL: http://karrolinab.blogg.se/
Postat av: amanda

FY fan säger jag bara! jag fattar inte hur man bara kan göra så?! det är så himla fegt, och idiotiskt! Bara för att du funnigt dig själv, står för din åsikt och är dig själv ska du väl inte bli slagen? jag förstår inte hur vissa människor tänker ibland, verkligen inte!

I skolan, hemma och överallt får man höra att man ska vara sig själv och blabla, men när man väl är det, och trivs med det, blir man nedslagen och kallad fula saker! Jag fattar inte det riktigt...



Men jag tycker att du är stencool Amir, och jag

ser upp till dig! Låt nu ingen förstöra dig ! :)

Kramar

2008-11-05 @ 16:40:22
URL: http://adnamaaas.blogg.se/
Postat av: Isaura

Att det finns sådana idioter som inte kan förstå att folk är olika är inte bra (enligt mig) men okej - men om man gör illa någon fysiskt/psykiskt pågrund utav detta så är det ju klart att någonting är snett uppe på hjärnkontoret. Du ska bara fortsätta stå för den du är och köra ditt eget race. :) Du är verkligen fantastisk. All kärlek till dig!

2008-11-05 @ 19:42:51
URL: http://isaprinsessa.blogg.se/
Postat av: Bella

När man i allmänhet tänker på våld mot homosexuella så tänker man sig att det är homofober i vår ålder som är osäkra på sin manlighet och hävdar sig genom att slå på bögar. Men en 25-åring?! Självklart är det helt oacceptabelt vilken ålder våldsmannen än är i, men när en vuxen man som lika gärna skulle kunna vara småbarnspappa agerar så, då blir man riktigt mörkrädd. Stå på dig! Don't change..

2008-11-05 @ 21:20:12
URL: http://greekfreak.blogg.se/
Postat av: Angelicas Closet

Usch vad arg jag blir! Jag förstår inte hur man kan göra så mot en annan människa.



Du verkar vara en stark kille och fortsätt så! Låt ingen trampa på dig och lägg inte ned din blogg för några idioter.



Kramar

2008-11-05 @ 22:54:58
URL: http://angelicascloset.blogg.se/
Postat av: Cecilia

Ush vad hemskt :(

Han var nog bara bitter för att du har ett liv och inte han..

2008-11-05 @ 23:27:27
URL: http://ceciliabizzi.blogg.se/
Postat av: Rickro$$

Ja, sånt händer. Du har åkt på stryk en gång för att du var homosexuell, och jag fler med sämre anledning. Dock trist måste jag medge.

2008-11-05 @ 23:39:24
Postat av: ståhl

Vilken jävla idiot!!! Vad tänker vissa männsikor med?

jag tycker du är jätte modig och att du ska fortsätta stå på dig!

Fin blogg =)

2008-11-07 @ 07:05:03
URL: http://jossestahl.blogg.se/
Postat av: Marija

men fyfan vad fruktansvärt! att en person kan göra sådär, jag förstår inte. du är stark som fortsätter att stå på dig, verkligen. Keep on goin'!

2008-11-12 @ 10:26:28
URL: http://marijacarolina.blogg.se/
Postat av: Alexandra

Du är världens bästa gaybloggare !

2008-11-12 @ 18:27:32
URL: http://cleopatravii.blogg.se/
Postat av: Elin

fy fan, idiooter!!! helt sinnes sjukt

2008-11-13 @ 19:59:06
Postat av: Johanna

Nej fy fan! Blir så upprörd när jag läser det här. Snacka om att den killen är osäker i sig själv. Han har ingen som helst rätt att göra såhär mot dig överhuvudtaget. Fortsätt stå upp för dig själv Amir! Låt inte den jävla idioten vinna. Du är bäst och det vet du!

Kram

2008-11-15 @ 00:29:22
Postat av: linda

Fyfan vad arg jag blir när jag läser dehär!;0 Du har rätt att vara den du vill vara. Jag tycker du är modig som vågar stå upp för den du är, och liksom många andra ser jag upp till att du är så ärlig. Dom sjönk så jävla lågt när dom slog ner dig så låt dem inte för allt i världen trycka ner dig.

Hoppas allt är bra med dig annars, kram!

2008-11-15 @ 17:21:25
URL: http://lalalalinda.devote.se
Postat av: Yegane

jag bara undrar vart världen är påväg helt seriöst, att slå ner någon bara sådär utan anledning är ju sjukt. hoppas du mår bättre snart,du är en stark person,det vet vi alla :).

radera ALDRIG bloggen!

2008-11-16 @ 02:00:38
URL: http://www.yeeganeo.blogspot.com/
Postat av: matilda

alltså shiet !

faan alltså fick fan tårar i ögenen när jag läste

de här !

jag fattar inte varför människor kan vara så jävla dumma i huvet !



du är bäst ! <33

2008-11-16 @ 19:56:23
Postat av: nathalie

personer som han borde inte få finnas ! Du har inte gjort han ett dugg :S

Föresten, din blogg är bäst <3

2008-11-22 @ 13:11:06
URL: http://nnaathaliie.blogg.se/
Postat av: Emma

Heej amir!

jag kan inte förstå hur någon kan bete sig så.. jag blev så jäkla förbannad när jag läste det så jag blev tvungen att skicka en komentar.. inte för att det hjälper kanske, men ändå :) jag tycker värkligen inte att du ska ta bort din blogg. Då är det ju på något sätt som att dom som gjorde detta vinner!Jag förstår att du kanske börjar ifrågasätta om det är värt att bli nedslagen pga en blogg, det är helt och hållet ditt val(tro inte att jag vill att du ska lägga ned din blogg, det vill jag inte! men jag vill inte att det ska hända dig saker pga den häller) Jag beundrar dig för ditt mod och önskar dig all lycka :)

2008-11-24 @ 22:46:18
Postat av: Selma

Fyfan vilken omänsklig jävel! Åhhh att folk inte kan acceptera att man fortfarande är människa fastän man har en annan sexuell läggning!



Du gör alldeles rätt, va stolt!

2008-11-30 @ 00:28:02
URL: http://madebyselma.blogg.se/
Postat av: Nadja

Alltså, fattar inte varför folk har så jävla mycket problem med homosexuella? Bara för att man blir kär i samma kön som en själv så är man inte ett dugg mindre värd, folk som är så dumma att de inte förstår det borde få hjälp så att de gör de. Låt ingen trycka ner dig, du är mera värd än så :)

2008-11-30 @ 17:58:53
URL: http://honkallasnadja.blogg.se/
Postat av: Jakob

Fan vad hemskt, det är så jävla sjukt att vi inte få vara som vi är. Varför ska vi straffas för något som vi inte kan göra något åt? Hoppas allt är bra med dig nu iallafall.. Jag tänker aldrig sluta med att vara öppen för att det finns sådana idioter, jag ska leva mitt liv även om det kanske bli kort. Jag beundrar verkligen din blogg, att du står för den du är.

Kram // Jakob

2008-12-11 @ 13:16:22
URL: http://gayoholic.blogg.se/
Postat av: Sebastian

HAHAHAHAHAHAHAH, rätt åt dig din jävla bög. att vara homosexuell är lika sjukt som att vara pedofil eller knulla djur. Någonting står inte rätt till med er, sök hjälp! Jag skulle vilja kidnappa er jävla bögjävlar och släppa av er i något torg i marocko, skulle vart roligt!

2008-12-13 @ 15:51:10
Postat av: Dani

Det finns ingen andledning över huvudtaget av att göra så. Han bevisar bara stor osäkerhet hos sig själv. stå på dig och var stark. låt ingen trycka ner dig. beundrar dig och det du gör stort.

2009-01-18 @ 00:32:28
Postat av: emma

Men vad har människor för fel :O Asså dom där kan bara gå och lägga sig i skit nån stans.. Dom är ju bara skithögar iaf :o Bra att du mår bra! puss

2009-03-11 @ 19:16:19
URL: http://emmmasophia.blogg.se/
Postat av: Anonym

fyfan.. ibland fattar jag inte hur folk tänker.

Varför bryr dom sig överhuvudtaget?

jag ser inte felet i att vara bög? det borde vara lika fel att vara straight isf. helt sjukt.



det är bara ren idioti.



kämpa vidare amir, du är stark!

och låt ingen feg liten jävel trycka ner dig, någonsin.<3

2009-03-23 @ 19:48:43
Postat av: eddie från jkpg

amir du e den modigaste jag vet jag kommer ihåg själv när jag inte kommit ut som bög jag vågade inte stå för något jag var skiträdd och de blev inte bättre när jag kom på att jag var bög det blev ännu värre , jag kommer ihåg att jag hade köpt ett nytt örhänge som var i rosa diamant min tjejkompis sa till mig fyfan va bögigt jag slängde det direkt jag blev så tagen.. sen så började jag läsa din blogg lite tyckte att du va en skön person eller du verkar vara det! du inspererade mig att komma ut du inspererade mig till att va som jag är och du inspererade mig till att skita i vad andra säger. nu har jag kommit ut som bög alla tycker det e helt okej även killarna det förvånade mig men även dom hade ett hjärta även om dom snackade mycket skit om bögar. och jag är glad att jag förändrat deras syn på homosexuella men ajg ville bara säga tack amir du har inspererat mig till att göra som jag vill och leva som jag vill och se ut som jag vill jag sminkar mig bär mkt rosa vilket jag tycker om men som sakt tack även om du inte visste om det att du hjälpte mig men det gorde du kram eddie^^

2009-04-09 @ 01:03:37
Postat av: ehhg

det var modigt av dig att ha kvar bloggen :)

2009-04-16 @ 15:36:19
Postat av: Mia

Vad är det för fel , ska man inte ens kunna vara ute nuförtiden . det han gjorde tyckte jag var grymt fegt gjort . har du någonsin gjort något mot honom . Han kan väl ge fan i o läsa din blogg istället och låta dig leva .

Beundrar dig att du vågar komma ut . du är en väldigt stark person stå för vem du är och vad du är . låt ingen nånsing påverka dig eller några av dina framtida val .





Var stark !

2009-05-07 @ 22:20:13
URL: http://mia-itrust.blogspot.com/
Postat av: gunnar

fan va skönt att du fick stryk!

2009-06-03 @ 08:59:56
Postat av: vera

VILKA SVIN GÖR SÅ?

han skulle legat där istället för då. då hade ingen blivit skadad

2009-07-09 @ 12:06:06
Postat av: Anonym

Började läsa din blogg idag helt från ingenstans, lästa några inlägg och kunde inte sluta.. det är därför jag läser blogg inlägg som är från 2008 haha.

Jag vill vara säga att jag tycker du är så jävla stark Amir! Och sedan fattar jag inte kommentarer som "skönt att du fick stryk" osv. om man nu hatar homosexuella så mycket varför i helvete ska man läsa en blogg som heter gaybloggen? Jag förstår mig inte på folk..



Fortsätt med det du gör, cuz' u rock! :)

2009-07-15 @ 13:29:47
URL: http://anjathoreson.blogg.se/
Postat av: Nadja - Hon från dokumentären Klass 9A

Förstår mig inte på människor som inte kan vara glada för en annan människas skull. Herregud! Du är stark som skiter i andra tycker, och radera aldrig bloggen för jag slår vad om att väldigt många ser upp till dig!

2009-07-20 @ 15:16:40
URL: http://barbienadja.blogg.se/
Postat av: Karin

Det är så fel att folk inte kan acceptera andras olikheter. Förstår hur det känns faktiskt!

Men du har inte gjort något fel. Och det är bra att du är stolt över den du är, för det ska man vara!

Han som slog ner dig, det är han som har nått fel i huvudet. Jag önskar att ingen skulle behöva bli nerslagen eller bli illa behandlad.

Men tyvärr behandlar människor varandra illa, ofta.. väldigt ofta.

När jag möter folk som är så där dömande emot andra människor brukar jag bara tänka att det är synd om de.

Det kan inte vara kul att vara en sån människa.

2009-07-20 @ 20:09:11
URL: http://fuckingpoetic.blogg.se/
Postat av: sandra isola

du är så otroligt jäkla stark.

att komma ut med en sån stor grej att man

tänder på samma kön, de måste vara svårt.

men du har de rätta självförtroendet tålamodet oh ja du skiter i vad folk säger.

och det gör dig hel grym!

fortsätt så. så kommer du komma långt i livet.

dig har man mycket att lära av kan ja säga!

2009-08-18 @ 03:31:06
URL: http://sandraisola.blogg.se/
Postat av: Anonym

Oh.. stackarn! Blev fan tårögd :(

Big love to u

2009-08-21 @ 03:39:16
Postat av: M A D D E

Fy fan va vidrigt att nån gör så

måste bara säga att du är passar så himla bra i den dära hårfärgen som du hade på bilden!

2009-09-06 @ 18:06:15
URL: http://maddelita.blogg.se/
Postat av: Sophie

Fy fan för den jävla idioten! Så fort jag började läsa så kände jag ilskan växa inom mig. Tårarna började rinna helt okontrollerat, så sjuka människor det finns! Blir så arg! Jag förstår att du var rädd och önskar jag kunde vara vid dig när det hände. Sådant ska inte hända en person.

Precis som den flickan sa -Han ser inte ut som en bög, han ser ut som en människa. Du är bara unik, inte annorlunda. I mina ögon är du en vacker, snygg, framgångsrik och rolig person som ska behandlas som vilken person som helst, om inte lite bättre.

Jag önskar jag hade en så fin människa som dig till vän. :$ <3

Hoppas du aldrig behöver vara med om något sådant igen, gubben. Du får aldrig ALDRIG glömma vem du är och hur många det är som älskar dig.

Puss, Sophie.

2009-10-28 @ 22:51:50
URL: http://sophiegoesbad.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0