Sveriges största varuhus

Ska röra mig mot Ikea med min vän Therese nu ere planerat. Har massor med nya saker som behöver köpas till mitt rum som jag gjort om nu under sommaren. Sängkläder, gardin, krukväxt, hyll-material och lite annat smått. Självklart är kameran med. Vi hörs senare gullungar!!


Kommentarer
Postat av: Anonym

du får tycka och tänka precis som du vill. vem bryr sig om vad andra skriver, jag menar kolla bara på vad dom skriver till dig " fet, bög, ful, blabla" du vet .. det är bara o skiita i dom och låta dom vara så omogna som dom är, vi alla tycker o tänker olika helt enkelt, men självklart ska man ha respekt också :)

2008-09-08 @ 17:01:46
URL: http://mydiiary.blogg.se/
Postat av: Sibel

du får ha en bra dag :) kram

2008-09-08 @ 17:11:00
URL: http://sibeeel.blogg.se/
Postat av: Anonym

bli medlem på gratis kläder och få gratis presentkort på h&m :D



http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=8396

2008-09-08 @ 17:11:32
Postat av: lg

folkt tycker ju olika, vad ksa man göra lixom

2008-09-08 @ 17:17:01
Postat av: av

Tråkigt att du inte förstår varför, vilket jag tror faktiskt att du gör men men så tänker jag inte lägga min energi och tid och skriva en hel inlägg till dig varför vi fastar! Fråga din familj OCH vänner? Som du tyvärr verkar inte respektera. Du förklarade nyss i det andra inlägget varför vi fastar..



Varför dumförklara sig själv?



Hade gott och lycka till med din attityd!



2008-09-08 @ 17:21:57
Postat av: Emilie

2008-09-08 @ 17:23:01
Postat av: av

Tråkigt att du inte förstår varför, vilket jag tror faktiskt att du gör men men så tänker jag inte lägga min energi och tid och skriva en hel inlägg till dig varför vi fastar! Fråga din familj OCH vänner? Som du tyvärr verkar inte respektera. Du förklarade nyss i det andra inlägget varför vi fastar..



Varför dumförklarar du dig själv?



Hade gott och lycka till med din attityd!



2008-09-08 @ 17:23:09
Postat av: Emilie

haha. snacka om att du är skön ;b Du har helt rätt ju! Har aldrig riktigt förstått mig på sånna som fastar, but hey.. vad ska man göra? vill dom göra det, så .. fine, men det är lite småskumt det dom håller på med måste jag säga.

2008-09-08 @ 17:24:07
URL: http://emjc.blogg.se/
Postat av: Anna

klart du inte ska skämmas för dina åsiktet, och dumma kommentarer ska man bara ignorera. Däremot så måste man ju respektera att andra tycker annat (men inte om de beter sig som idioter)

2008-09-08 @ 17:32:07
URL: http://lantisflicka.blogg.se/
Postat av: scrdj

Woho IKEA!



Tur att du inte valde helg efter löning :D

2008-09-08 @ 17:55:00
URL: http://www.bloggforumet.se
Postat av: janni

Men åh, känns väldigt onödigt att kalla dig det för att du säger vad du tycker och tänker liksom. Helt sjukt! Och om dom dessutom fastar så är det ju ännu sämre för jag har hört att man inte får svära eller något under tiden man fastar?! Fast det kanske inte stämmer, det är ju bara något jag hört lite smått om.

Btw, din blogg är sjukt bra :)

2008-09-08 @ 17:57:17
URL: http://jannif.blogg.se/
Postat av: sibel

amir jag har läst din blogg länge nu o jag har alltid gillat dig men att säga sånt skit trams som du sa nu har sjunkit rejält i mina ögon! Vad e det du inte förstår me att man fastar för att man ska förstå de fattigas svält o de som har det dåligt ställt i livet! Människor e så jävla giriga hela tiden o vill bara ha mer hela tiden o uppskattar inte de man har i livet och de e oså en anledning till varför man ska fasta för om du hade gjort de o inte ätit nåt på hela dan o sen ätit på kvällen så hade du känt en sån uppskattning för maten o tackat gud för att han gett oss detta! Mat e ett grundläggande behov för människans liv o nåt som folk tar för givet nuförtiden när man inte tänker på att de finns folk där ute i världen väldigt mkt folk som inte har tillgång till det! O tycker du verkligen de e så jävla fel att göra detta en månad som en uppskattning till gud o för att känna av hur de fattiga har det! O att man istället för att fasta så ska man bara skänka pengar till de fattiga? Asså herregud du e verkligen inte muslim de fem grundpelarna inom islam e bönen, pilgrimsfärden till mekka, trosbekännelsen, FASTAN och ATT SKÄNKA ALLMOSOR TILL DE FATTIGA O BEHÖVANDE! Man ska göra båda sakerna om man e muslim! Fan asså amir trodde inte du skulle snacka skit om muslimer o löjliggöra islam till den grad! Riktigt kasst

2008-09-08 @ 17:58:17
Postat av: Azra

Jag tycker inte du ska dra alla över en kam när du säger "kul att de som fastar inte vet varför de gör det".

Om vi ska respektera att du inte tror på allt "religions-trams" så borde du nog respektera de som fastar och tror på en Gud, det kvittar vilken.

/azra

2008-09-08 @ 18:02:52
URL: http://azratopuz.blogg.se/
Postat av: Anna

Hej!

Jag skrev också ett inlägg om det; att jag inte ville läsa någons ramadan-blogg. Då fick jag reaktioner från vissa håll om att "vi" svenskar borde lära oss om "deras" religion och få förståelse. Men alltså, jag tycker inte att man MÅSTE förstå någons traditioner bara för att de är invandrade människor vi talar om. Det gamla hederliga "vi och dom-tänkandet" dyker upp igen.

Men ja, det jag ville säga var väl; fortsätt stå för din åsikt! Bra! :-)

Hälsar Anna

2008-09-08 @ 18:10:54
URL: http://enstundpajorden.webblogg.se/
Postat av: Anonym

Du säger att du har HÖRT att de e för att man ska tänka på de fattiga som svälter, man ska inte tro på allt man hör ta reda på fakta innan du skriver skit om det i din blogg. PUSSHEJ

2008-09-08 @ 18:14:34
Postat av: älinpälin

yeeey!!! IKEA! Sveriges stolthet! :)

Postat av: Anonym

Du är så cool,diggar dig skarpt!

Jag har alltid haft fördommar mot bögar,men du har verkligen ändrat min åsikt...så skön diggar dig verkligen...och visst känns d dunder att britney är tillbaka igen? :D

2008-09-08 @ 18:41:36
URL: http://lallols.blogg.se/
Postat av: hamad

visa respekt !

folk gör sina val, som religös väljer vissa att fasta... som en människa väljer du att vara homosexuell pga du inte dras till tjejer, dem som läser din blogg tror du att dem respekterar dig för att du e homosexuell? JA...



e de för mycket begärt av dem som fastar att du ska respektera dem? eller är du bara sjukt korkad som itne har några känslor på grund av att du hade en tragisk barndom ?

2008-09-08 @ 18:46:12
Postat av: Lajpe

Diggar din blogg!

2008-09-08 @ 18:46:24
URL: http://truefriends.blogg.se/
Postat av: En fastande tunis

Men snälla amir, orka följa efter alla svenne tankar om fastan. Det finns många orsaker till det! Och det är fan sjukt att du inte vet om det när du själv är tunis :S och ALLA religoner har fastan. Om du nu är kristen så borde du fasta 40 DAGAR ! Så sluta trackasera och börja skriva känsliga och ego tankade inlägg som kissie! LÄR DIG INNAN DU SNACKAR ! Blir så lack , sen kommer du från ingenstans och kallar oss korkade.

2008-09-08 @ 18:52:30
Postat av: k

Fan amir.. Va det här det bästa du kunde ge ifrån dej ? Ett trakasserande inlägg om vår religon, som antagligen också är din.. Ja lovar d va inte förväntat för vi hade stor respekt för dig ändå!



Läs mitt senaste inlägg

2008-09-08 @ 19:32:39
URL: http://Girlylici0us.devote.se
Postat av: Mimmi

Jag måste hålla med dig. Visst jag har själv vänner som fastar och jag trackar inte ner på dom för de. Men jag kan inte förstå varför man riktigt gör de och dom verkar inte veta det själv. Och är det så himla bra för kroppen egentligen? Jag tror inte att en hälskost expert skulle rekomendera det.

Att komma med sånna där ord, det är bara onödigt och omoget. Har man inte bättre ordföråd eller vet inge bättre så ska man inte ens skriva något tillbaka heller.

Hoppas du förstår hur jag menar.

Tack för en bra blogg :)

2008-09-08 @ 19:57:12
URL: http://morewishes.blogg.se/
Postat av: Solina

Och han heter? :D .. okej inte för att jag skulle veta vem han var ifall du sa vad han skulle heter haha men du kan väl visa bild på honom? (a) :D

2008-09-08 @ 19:59:41
URL: http://solina.devote.se
Postat av: Mimmi

Kom på en sak som jag måste tillägga när detta dök upp.

Det finns många som börjar bära slöja, vältäckande kläder osv, när fastan börjar. Men innan fastan och efter så kan dom gå runt med uringat och lätta kläder. På något sätt tycker jag att det är väldigt respektlöst. Om dom nu ska följa detta varför försöka "bli" så himla religös när fastan börja komma.



Tack på förhand.

2008-09-08 @ 20:01:11
URL: http://morewishes.blogg.se/
Postat av: Emma

man kan ju tro att någon som är homosexuell borde respektera andra och hur dem väljer att leva sitt liv. jag har gillat din blogg men ser ingen anledning till att fortsätta läsa. fy fan vad dålig stil amir. skadar det dig om muslimerna fastar? ne det gör det inte så varför ens uttala sig så korkat om det? du borde läsa på om islam innan du uttrycker dig så fruktansvärt dumt. det är pga av sånna som dig som vi har krig och annan skit i världen.



ramadan handlar inte bara om att fasta, under denna månaden får man inte äta, dricka, röka eller ha sex förän solnedgången. man gör det som du säger för att ha medlidande till de fattiga och inte ta maten för givet, tycker du det är korkat? jag tycker resten av de här jävla bortskämda människorna i världen har en del att lära sig av muslimerna.

2008-09-08 @ 20:11:05
Postat av: Strumpan!

Svar: Vad bra, för det var väl det som var viktigast egentligen.



Och så till alla som klagat på Amir och påstår att han har fördomar:



Killen uttrycker sin åsikt grundat på den fakta han fått/har, hur i hela friden kan det klassas som en fördom?

Dessutom så är det enligt alla muslimer jag talat med om ämnet precis som han säger, de gör det för att känna hur de fattiga som inte har råd med mat har det.



Jag ställer mig då precis som Amir frågan: Vad ska det tjäna till? Samtidigt kan jag förstå de muslimer som vill göra det då det är en del av deras religion, men om ni känner att ni måste försvara er så kan ni väl åtminstone komma med konkreta och intelligenta argument som försvarar er sak. istället för att attackera honom personligen med påhopp om hans sexuella läggning och så vidare.



- Strumpan!

2008-09-08 @ 20:16:18
URL: http://niclasstromberg.blogg.se/
Postat av: raffa

Kan inte du ordna några bloggträffar & en liten frågestund? :) Puss!!

2008-09-08 @ 20:19:01
URL: http://raffaplace.blogg.se/
Postat av: Tuva S

Jag förstår verkligen dt där med fastan, håller med dig till fullo.

Men men, alla vi människor är olika, så alla kan ju inte tycka och tänka likadant (tur dt O_O)

Och förresten, ta inte åt dig de där idiotiska kommentarerna, de e bara avundsjuka på att du faktiskt har en åsikt och ser jävligt bra ut ^^

haha

2008-09-08 @ 20:27:20
URL: http://tuvasnuva.blogg.se/
Postat av: justdancee

Jag håller med dig, dom svälter ju inte mindre bara för att folk i Sverige inte äter... Jag tycker det är fånigt, men det tillhör deras religion, vad kan man göra xD?

2008-09-08 @ 21:00:14
URL: http://justdancee.blogg.se/
Postat av: Sandy

Amir, nu var det lite dålig uppdatering :(



http://www.sandracarlsson.blogspot.com/

2008-09-08 @ 21:04:59
URL: http://www.sandracarlsson.blogspot.com/
Postat av: Felicia

tycker också det där man fastan är ganska konstigt ! jag tror inte man blir en bättre människa för att man svälter sig, man ska väl vara glad att man har mat. att man måste tänka på allt och alla. det är ju vad ja tycker!!

2008-09-08 @ 21:10:26
URL: http://feliciap.blogg.se/
Postat av: Anonym

Du har fått fel information om fastan. Det handlar inta bara om att inte äta i en månad. September (Ramadan) är en helig månad innom Islamen. a Man ska inte äta under dagen, men man ska även hjälpa de fattiga,träffa folk,besöka de sjuka,se över sitt liv, man renar sin kropp från toxiner osv. Så det räcker inte bara med att sluta äta. Det är också FÖRBJUDET att fasta om man mår dåligt av det. Det är bara synd att folk inte gör detta året runt för att det handlar verkligen inte bara om att svälta i en månad. Sen tycker jag inte att du ska sluta säga vad du tycker, men det blir lite fel när man är felinformerad.

2008-09-08 @ 21:48:58
Postat av: sibel

asså menar du allvar att du inte tog me mitt inlägg?? din patetiska sak!! du e så raderad från mina favoriter!!

2008-09-08 @ 22:16:56
Postat av: Alexandra

IKEA is tha' shit

typ :P

2008-09-08 @ 22:28:21
URL: http://cleopatravii.blogg.se/
Postat av: av

Du provocerar bara för att folk ska trycka in sig till din sida så du ska tjäna pengar!





2008-09-08 @ 23:03:10
Postat av: Mandy

Alla har rätt till sin åsikt. ingen ska kunna komma och snacka om dig på det sättet.. du sa ju bara högt va du tänkte. Fritt land. och dem som skriver till dig har ju ingen respekt själva liksom..



Ha en bra kväll



// Mandy



2008-09-08 @ 23:52:47
URL: http://mizzmandy.blogg.se/
Postat av: anonym

Uppenbarligen så har du ingen som helst kunskap om vad fastan handlar om. Så du kanske inte ska ta och yttra dig om det du inte har någon som helst kunskap om..Ganska korkat om du frågar mig. Man får faktiskt ta och "censurera" sig själv ibland. Man behöver inte skriva saker som man helt klart vet kan verka stötande mot andra.

Men jag har full respekt mot dig och dina åsikter, men tänk dig för lite, alla människor har olika referensramar.



Sedan måste jag lägga till att jag faktiskt att du har en bra blogg så Keep up the good work but use you brain.

2008-09-09 @ 21:44:07
Postat av: amir

hej amir, har du knullat många killar i röven ?? :)

2009-06-18 @ 01:11:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0