Våga fråga!


Självklart får jag gratis saker från olika företag hemskickade till mig. Men tror ni att företagen kastar prylar över mig!? Nej det gäller att inse sin värdighet. Jag vet att min blogg har väldigt många läsare och att de mindre företagen faktiskt tjänar på att synas i min blogg.



När jag behöver någonting speciellt så brukar jag höra av mig till olika företag och säga att jag driver Sveriges största gayblogg, att jag har si och så många läsare, vad jag vill ha från företaget och vad dom tjänar på att ge mig det. Som nu t.ex. så ska jag ju stå med min blogg på Stockholmsmässan snart. Självklart har jag redan fixat massa saker från olika företag som jag ska lotta ut på plats. Blir saker som ni kan bära runt på, använda till datorn osv, lite olika fina saker till er.

Självklart är det skillnad på att ringa Siba och fråga om man kan få en 42" lcd-skärn eller om man hör av sig till en frisör och ber om nya hårprodukter att prova. Våga ta steget att höra av er först men var samtidigt realistiska så att ni inte framstår som giriga eller som att ni är alltför självgoda.

Sitt inte och vänta, företagen kommer aldrig att springa efter er.

Kommentarer
Postat av: sara

Ja det var ju ett passande inlägg med tanke på att "blondinbella" just nu granskas för att ha drivit igenom samma plan med bland annat nya skidkläder och gratis frukt...

2009-02-09 @ 13:43:17
Postat av: Linda

Bra tips. Får man fixa lite läsare först då. :P Och du? Tycker det är sååå strongt av dig att visa öppet vilken läggning du har! :D

2009-02-09 @ 14:30:11
URL: http://www.lilio.se
Postat av: Agnes

sv: jag tror då inte tat svt skulle tillåta att hon var påverkad på scen;)

2009-02-09 @ 16:44:52
URL: http://aagnnes.blogg.se/
Postat av: Sophie

Kul att du har kommit så långt :)

2009-02-09 @ 17:17:35
URL: http://sophieheino.blogg.se/
Postat av: Evelina Axelsson

Hej Amir!



Kul att din blogg går så bra, men frågan är ju hur har du fått så många besökare? Alltså från början? Är själv intresserad av att starta en blogg med mer inriktining mot sex & samlevnad och skulle uppskatta lite tips :)



MVH

Evelina

2009-02-09 @ 18:48:49
Postat av: emilia

hulk hogan haha :)



Jag vill också ha en kattunge, men får ej :(

2009-02-10 @ 15:43:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0