Är ju söndag...




Generösa människor
Jag själv skulle inte fjäska för någon, ingen förtjänar mer än vad den är värd. Men vist skulle jag ljuga om jag sa att jag inte tycker det är kul när folk fjäskar för mig? Fast jag kan ändå inte säga att folk fjäskar, tänk om de bara är generösa och världens snällaste människor? Jag ska nog i alla fall sluta ta med mig pengar ut snart för jag får ju gratis sprit från alla hörn och kanter. Varför vet jag inte! Vill folk att jag ska bli stupfull och skämma ut mig? Vill de få mig full och villig så att dom kan ha sex med mig eller vill folk bara visa sin uppskattning genom att bjuda på lite dricka? Jadu, antingen är folk rikiga rövslickare eller så har folk kanske lärt sig att det tjänar inget till att vara snål. Mer generösa människor på jorden tack!!

Blondiner
Ja jag är fullt allvarlig, om jag hade haft lite ljusare hår naturligt hade jag blekt mitt hår för flera år sedan. Enda sedan jag vart liten har jag varit avundsjuk på dom blonda barnen, ytligt va? Jag älskar verkligen blonder, tycker det är så snyggt. Snyggast av allt är verkligen killar med naturligt blont hår, och så har dom blekt slingor i det, så jävla sexigt så jag vet inte vad. Jag försökte bli blond förra sommaren men jag gav upp innan jag blev helt klar för jag orkade inte slita mer på håret. Sen så hade jag för bara 3 dagar sedan ju en blond slinga i min lugg som var riktigt blond faktiskt, men kände att jag ville bli helt mörkhårig igen i hopp om att slippa färga håret snart, det måste verkligen få vila. Men ni blondiner, var lyckliga, ni är så jävla snygga!









Att länka andra bloggare
Jag minns när min blogg precis började bli populär och när läsarantalet började stiga för varje dag. Jag länkade mina vänner säkert varje dag och jag älskade att se dom glada när dom också fick massa nya läsare. Men vet ni vad? Nu vill jag inte länka folk alls längre. Det tjatas hit och dit och jag blir tokig. Jag tror jag skulle kunna bli rik av att ta betalt för läkningar!? Det har ju i och försig både Kissie och Blondinbella redan börjat göra. Nejmen seriöst, min blogg är en sida på internet som återspeglar mitt liv och mina vardagar. Ingen reklampelare för andra bloggar. Ibland är mina vänner faktiskt riktigt pinsamma, suck.


Vårens mode

Nu i vår ska vi se ut som psykiskt sjuka människor som sitter på blommiga ängar och drömmer om jag vet inte vad. Det är hippie som gäller och jag kan då lova att jag absolut inte tänker följa det. Stora mönster i starka färger och kläder som fladdrar och hänger. Vist, gammla moden kommer alltid tillbaka men detta mode kunde gärna fått stanna borta ett bra tag till. Jag tänker då i alla fall inte se ut som en 4åring i utklädningsrummet på fritids. Bläää säger jag bara!

Kommentarer
Postat av: Alina

Hörde att du var med i samma radioprogram idag som jag var:) blev lite överraskad där haha:) kramar

2009-01-25 @ 17:55:54
URL: http://emmiealina.blogg.se/
Postat av: sarah

mixar och blandar man med rätt plagg och skor så blir modet rätt okej faktiskt :)

2009-01-25 @ 18:44:34
URL: http://allaboutsarah.blogg.se/
Postat av: michelle

sv: radio.. du borde berätta lite vad som hände i bloggen så slipper du få typ 100000 kommentarer.. :) seriöst, palla sånt folk som håller på med sånt. lyssnade med ett öra bara så fattar egentligen inte vad som hänt men aja ha det bra!

2009-01-25 @ 19:09:44
URL: http://michellles.blogg.se/
Postat av: Carro

Heej, fan har aldrig varit inne på din blogg första gången nu .. yeeey! men den verkar fan bra, lite snack om allt och inget och inte bara med smink och sånt tjafs, bra fan :D

2009-01-25 @ 19:19:51
URL: http://secondhandtramp.blogspot.com/
Postat av: matilda

jättebra blogg amir :)

2009-01-25 @ 19:32:04
URL: http://fridaochmatilda.blogg.se/
Postat av: Nicole

TACK!! Äntligen någon som fattar mode.. Det är fult att vara hippie, eller "jordslig" med andra ord. Så trist och irriterande stil, haha.

2009-01-25 @ 19:52:49
URL: http://nicolecharro.blogg.se/
Postat av: Olivia

Det där med länkning tycker jag är rätt placerat under diss, bloggar man så får man läsare av hur ens blogg är! Så bara för att du länkar betyder det inte att läsarna stannar, man måste ha något som dom gillar. Alltså spelar det ingen roll om du länkar eller inte tycker jag.. för har dom inget intressant är det ändån skitsamma. Sen att det är dina vänner som ber dig är bara dålig stil av dom!

2009-01-25 @ 20:01:23
URL: http://oliviaway.blogg.se/
Postat av: Jenny.

Amir du är så jävla bra!

2009-01-25 @ 20:13:14
URL: http://kidabouche.blogg.se/
Postat av: Sabrina

Jag tycker du har ett grymt ansikte ! Otroligt fin hud, inte många killar som har det tycker jag.

Men du ser bra ut :)

Kramkram

2009-01-25 @ 20:29:57
URL: http://www.sweetsessan.devote.se
Postat av: maritta

Att länka andra är väl inte ute? Du har själv blivit länkad, och tack vare den där länken står du där du är idag. Utan den skulle du vara ingenting, nothing, nada.

2009-01-25 @ 20:34:28
URL: http://marittas.blogg.se/
Postat av: Himpus

jag har alltid gillat din blogg. men när du jämför modet med psyskiskt sjuka människor undrar jag om du har något vett i huvudet! se inte ner på folk som mår dåligt. du har ju tagit en knarkare på bilden!

2009-01-25 @ 21:12:48
Postat av: bella

har blondinbella också börjat med länkningsreklam whatever you call it? jaha då trodde inte att hon behövde mera pengar än vad hon redan har (asmycket alltså)

2009-01-25 @ 21:14:58
Postat av: SHORTY

Ush vad jobbigt, jag förstår dig även om jag inte har det där problemet. Varför i hela friden skulle man vilja länka folk hela tiden? Det är väl roligare om man länkar någon som man faktiskt vill länka på grund av något posivit!



Skit i dom, gör din grej =) Visst är det jobbigt med dom som kommenterar och ber en läsa deras blogg? Man vill väl inte att ens läsare ska vara påtvingade...suck...Kram

2009-01-25 @ 21:17:33
URL: http://pey.blogg.se/
Postat av: anna

DU LÄNKADE JU OCKSÅ HAN ROBIN ELLER VADHAN HETTE I NÅGRA INLÄGG UNDER!!!!!!!?!?!

2009-01-25 @ 23:57:51
Postat av: majda

Men Amir.. Du blev väl "Stor" Efter Kissies och Kenzas länkningar om jag inte missminner mig..

2009-01-26 @ 02:11:14
URL: http://purplegrey.blogg.se/
Postat av: Mindy

Jag tycker faktiskt att du klär bättre i ditt mörka hår, med tanke på dina mörka ögon.:)



Hippie modet är väl ingen vidare glad över.. Kommer bara bli så mycket svårare att hitta sin egen stil bland allt "nytt".

2009-01-27 @ 14:31:04
URL: http://consecuencia.blogg.se/
Postat av: Nicki

Jag har nästan svart hår igentligen men har en jättebra blond hårfärg faktiskt. Alla kan få bra blond hårfärg men det tar lång tid, man bleker utväxten varje gång och det kommer väl ta 8 månader för dig max att få en skitsnygg blond hårfärg =)

2009-01-27 @ 21:09:53
URL: http://musicsavedmylife.blogg.se/
Postat av: Louise

hahaha Amir, hur har du fått för dig att det är inne med hippies egentligen?

2009-01-28 @ 07:49:43
URL: http://loux.blogg.se/
Postat av: Susanne

Och jag ÄLSKAR hippiemodet! :D

2009-01-28 @ 13:08:45
URL: http://susannefors.blogg.se/
Postat av: Anonym

Du var skitsnygg i blont hår!

2009-02-14 @ 18:09:15
URL: http://nellyronnstams.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0