Träffade straighta killen igår


Jag och snygga Tom från dokusåpan Gay Army som gick på 5an förut.
Måste kyssa honom nästa gång, kolla hans läppar lixom?

Okej förfesten hos mig var trevlig. Jag och tre tjejer sminkade oss tillsammans och drack gott. Okej, mitt vin smakade skit men jag tänkte "whatever du blir ju full förfan" under varje klunk jag tog så det gick helt okej att dricka ändå. När vi var måttligt berusade och när klockan började ticka iväg så tog jag och tjejerna en taxi från mig till gayklubben vi skulle på. Där inne var det inte mycket folk men det ändrades snabbt. Ett tomt dansgolv med 3 tjocka flator blev snart ett hav av snygga bögar som alla svettiga och glada skakade loss till Womanizer, Pokerface, I kissed a girl osv. Det var verkligen grymt igår, galet. Var ju lönedag så alla var ju riktigt fulla. Dock råkade jag bli lite väl för full mot slutet. Kunde helt ärligt inte stå upp så jag fick sitta ner medans dom andra dansade haha. Men sen kom en så bra låt så jag ställde mig upp ändå. Stod lutad mot högtaleren och porrade mig med den haha.


Gullungar som bjöd mig på shottar, så jävla söta.


Och nivet straight-man? Han jag kysste men som har flickvän och hela köret? Ja han har ångrat sig nu har han tydligen inte flickvän längre utan så sa han bara för att jag snabbare skulle ta bort bilden där vi kysstes. Hur som helst, han smsa mig igår och ville träffa mig så jag smet ifrån mina kompisar ett tag och mötte honom vid en park klockan 3 ungefär. Direkt börjar han skälla på mig och skrika och jag kände mig bara så dum. Han var inte förbannad över att bilden på oss 2 vart uppe i min blogg utan det är en annan sak som hänt mellan oss. Han verkade skitsur men jag kunde inte annat än att sitta och tänka "spy inte på honom spy inte på honom spy inte på honom...". När han skällt ut mig färdigt tog han mig på axeln och sa "ha det bra". Va? Ha det bra!? Vilken jävla diss, jag ska allt visa honom hur man har det bra ja.


Kommentarer
Postat av: Emmie

Kolla in min blogg och lämna någon kommentar :)

2009-01-24 @ 14:12:48
URL: http://bloondflikka.blogg.se/
Postat av: Joanna

vad för gay-klubb är det du går på som 18? jag o min kompis gick tidigare på G, men den är ju inte från 18 längre. skulle vara hur snällt som helst.

2009-01-24 @ 17:23:39
Postat av: Alexxa

Låter som någon som inte kommit ur garderoben. xD

2009-01-24 @ 17:26:00
Postat av: zandra

han såg snygg ut :)



http://zanndra.blogg.se

http://zanndra.blogg.se



http://zanndra.blogg.se

http://zanndra.blogg.se

2009-01-24 @ 18:17:54
URL: http://zanndra.blogg.se/
Postat av: Paulina

varför har du alltid röda ögon??

2009-01-24 @ 22:42:14
URL: http://telianen.blogg.se/
Postat av: Anna

Hej Amir! jag gillar verkligen din blogg ;), läser den varje dag! har bara en fråga? han kille bredvid dej där du har skrivir titta på hans läppar:P är han Bög lr?

Hängde ej med där du skrev att du träffade den straighta killen, men han var med på gayarmy? fattar inte haha!?

<3HAN E SÅ SNYGG

2009-01-25 @ 14:37:56
Postat av: Johline

DET ÄR FAN INTE SANT?! JAG ÄLSKAR TOM ANDERSSON MEST I HELA JÄVLA VÄRLDEN OCH DIG ÄLSKAR JAG MED OMG JAG GRÅTER HAHA FYFAN <3

2009-01-25 @ 20:18:08
URL: http://johlinen.blogg.se/
Postat av: Ida

hahahahahaha du är så jävla sköööööööööön! ja du fick en feting diss där ;P

2009-01-25 @ 22:06:55
URL: http://busigabeerta.blogg.se/
Postat av: emi

Men gud vad snygg ;o

tycker verkligen du ska satsa på att ge han en puss ;)

2009-01-27 @ 22:27:32
URL: http://emipemis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0