Svar på frågor - Del 2


Vad är mest uppskattat på tjejer, bröst eller rumpa!?

Jag må vara bög men fan vad jag älskar bröst!

Är du som du är i din blogg?
Att få ned en hel människas personlighet i en blogg med ca 7 inlägg per dag är faktiskt svårare än vad folk tror. Ibland kan jag tänka på vad jag skriver, hur jag framstår som person ifall jag skriver si eller så. Men oftast struntar jag i det och skriver verkligen bara rakt av vad jag känner, tycker och gör. Och därför tror jag att folk ändå uppfattar mig rätt, att jag är som jag verkar i bloggen.

Har du känt att du sårat någon genom bloggen!?
Inte i själva bloggen, men pga själva bloggen.


Har någon ropat bög efter dig på stan? Hur känns det då?

Ja! Pinsamt att folk ska påminna Sveriges största gaybloggare om att han är bög. Seriöst, tror folk inte att jag vet det eller. Och att dom ropar det som om dom inte har sett en bög förut får än ju att undra vilken bergsklippa dom kan ha levt på halva sitt liv.


Vad hände med videon med plattången!?
Gick inte att få upp på YouTube, skrev jag inte det i bloggen?

När kom du ut som homosexuell!?
Slutet av 2007 var det, så lite mer än ett år nu! Väntade ett bra tag och det är jag glad över. Tror att man behöver kunna acceptera det för sig själv innan man låter en massa andra få veta och höra vad dom har för tankar om det.

Hur tog dina föräldrar det?
Skitbra, absolut. Dom gjorde inte något stort av det utan sa att de älskar mig ändå vilket jag redan viste. Skulle dom sluta älska mig för att jag var homosexuell eller!? Nej mina föräldrar är inga trångsynta grottmänniskor och det är jag tacksam för varje dag för jag vet att det finns många människor som inte har det lätt hemma pga deras sexuella läggning. Jag har själv kompisar som aldrig i hela deras liv skulle kunna berätta för sina föräldrar att de är homosexuella.

Hur reagerar du på negativa kommentarer?
Det är väldigt olika men allt som oftast brukar jag ropa till någon "kom och titta" sen sitter vi och skrattar lite tillsammans. Negativa kommentarer är roliga för det är kul att se hur grovt människor kan sjunka. Sen är det smickrande hur avundsjuka folk kan vara på mig liksom. Så avundsjuka att de måste ta till hat!?


Hur ser du på otrohet!?
Jag brukar alltid säga som så att min partner är inte otrogen när han kysst någon annan, knullat med någon annan eller bara gjort något med någon annan. Min partner är otrogen när han svikit mig, när han får mig att tappa förtroendet för honom.

Är "R" bög!?
Kanske ;)

Rekommendera en gayklubb med 18års gräns!
Trots att jag är ute på gayklubbar varenda helg så finns det inte en enda (?) i Stockholm som har 18årsgräns om jag ska vara helt ärlig. Eller jo det finns ju Klubb K på onsdagar som är en skön gayklubb med bra stämning. Inte för stort inte för litet, rätt så perfekt.

Kan inte du arabiska!?
Nej tråkigt nog kan jag typ inte ett enda ord.

Är du singel!?
Ja det är jag!

Är dina bröder helsvenskar!?
Nej även deras far är från Tunisien men de har haft turen att fått det mesta från mamma när det gäller utseendet. Ljusa ögon och vacker sandréfärgat hår som man kan bleka skitsnygga blonda slingor i. Jag försökte ju med det förut men jag såg ju bara ut som en syrian som gått vilse haha. Inget emot syrianer dåra... men dom har en tendens att bleka håret rätt gult.

Är du avundsjuk på Blondinbella!?
Sveriges mest framgångsrika tonåring, jag behöver inte säga mer.


Kommentarer
Postat av: hilda

Jag diggar din blogg!

2009-03-01 @ 18:16:45
URL: http://retaliate.blogg.se/
Postat av: hacke

Hah, kunde inte låta bli å tänka på det men någon fråga när du torska oskulden, räknar du när du gav eller tog första gången då. hah :P?

2009-03-01 @ 18:40:18
URL: http://betoongen.blogg.se/
Postat av: Fröken Deilert

Aah, jag är inte lebb. Jag är väldigt straight. Men kvinnobröst är fina! Håller med dig.

2009-03-01 @ 18:45:15
URL: http://malindeilert.blogg.se/
Postat av: mathilda

älskar din humor!;P

2009-03-01 @ 18:57:45
URL: http://mathildasspot.blogg.se/
Postat av: JAANA

Min lillebror kallar mig billig :O

http://jaanas.blogg.se

2009-03-01 @ 19:22:46
URL: http://jaanas.blogg.se/
Postat av: bella

Jag är syrian och du sårar mig när du skriver så om oss! :( En sak jag undrar, är du hel arab?

2009-03-01 @ 20:46:56
URL: http://gabriellamelle.blogg.se/
Postat av: Raghid

haha syrian som har gått vilse

2009-03-01 @ 20:56:12
URL: http://raggee.blogg.se/
Postat av: HAHAH syriansk tjej

hahahahah jag e syrian , men snaaap va skön du va där..

2009-03-01 @ 23:42:29
Postat av: halvmarockansk tjej

varför så rasistiskt? jag är själv halv nordafrikan, och jätte stolt! jag tycker synd om dig, som verkligen försöker dölja ditt ursprung, och skriver att dina halvbröder fick finare gener, eftersom de blev ljusare! det är ju bara sjukt! varför tror du att svenskar solar? de är för att de vill se ut som oss, men du gör tvärtom! det är inte fult att vara mörk, men problemet är att du är så jävla ful, och du kommer varken bli finare genom att bleka håret och allt sånt skit. VAR STOLT FÖR I HELVETE, OCH TRACKA INTE NER PÅ OSS ARABER!

2009-05-23 @ 16:45:50
Postat av: eddie

marocko tjejjen asså han e inte rasistisk? asså jag fattar inte e du efterbliven? själv är jag hel blatte kommer från ungern och bosnien men är född här och är stålt, jag är mörkhårig och har bruna ögon men vill vara blond men det passar mig inte, mina småsyskon har isblåa ögon och blondt hår vilket är skitsnyggt! amir tycker nog att nordeuropeiskt utseende är finare det är inte rasistiskt? jag tycker också att svenskar är snyggare är ungrare/bosnier och föredrar svenska killar det handlar bara om smak och vad man tycker är snyggt fatta!

2009-06-14 @ 02:48:09
URL: http://eddiesiroky.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0