Skärp er nu kära läsare

Fick ett mail nyss angående hur jag kan umgås "med någon som" Kissie? Detta är rätt roligt, för många av er bloggläsare är rätt korkade. Som ni kanske själva förstår så får jag ta och höra rätt mycket skit för att jag umgås med henne. Men att jag ändå umgås så mycket med henne borde kanske vara ett tecken på att hon faktiskt är en bra människa och en mycket god vän?

Nästan varje gång det kommer fram folk till oss på stan så avslutar dom oftast med "du var mycket trevligare än vad vi trodde" till henne. Det är ju jättekul, men ändå rätt tragiskt att folk ska behöva säga så. Ni dömer så sjukt lätt alltså. Tänk er för, skulle hon ha några vänner om hon nu vore så hemsk? Jag håller med henne, tror det handlar mycket om avundsjuka. Främst för att många inte kan stå upp för sig själva och ha det självförtroendet hon har. Men det är det jag gillar, jag skulle aldrig kunna umgås med någon som bara klagar på sig själv hela tiden. Hur ska man kunna tycka om någon när den inte tycker om sig själv?

Kommentarer
Postat av: Helen

Men herregud. Inte undra på att folk dömer henne med tanke på vad hon skriver i sin blogg. Hon ger det uttrycket att vara oerhört arrogant och högfärdig och även en stor omogen fjortis som borde växa upp. Vi får precis det intryck av henne som hon själv ger oss via sin blogg. Det är verkligen hennes eget fel.

2009-05-01 @ 20:42:34
URL: http://klenhelen.blogg.se/
Postat av: Anonym

BARA ETT TIPS

Sugen på gratis presentkort men trött på höga poänggränser och svårt att värva folk? Då ska du skynda dig in på http://www.gratis5.se/user/register/shockftw som är en HELT NY sida där det är jättelätt att samla poäng!

Efter två timmar har jag redan fått 300 i presentkort, och mer kommer det att bli! ;)

Du får 25 poäng extra om du registrerar dig via min länk, som du inte får om du inte värvar mig.



Även freestreet har dratt igång! detta är även en sånn sida där du får gratis presentkort rätt ner i brevlådan från en valfri butik! En sida som är mycket lättare att samla ihop presentkort på, man behöver inte alls ha lika många poäng för att få hem presentkort som på övriga sådana sidor (till exempel gratisbio, gratisklader , gratismakeup, gratismode osv)



Passa på att bli medlem nu, sidan har knappt några medlemmar vilket gör det mycket lättare för dig att få flera presentkort. såå tveka inte, bli medlem du också..det skadar aldrig av att testa ?:D

och det är självklart 100% gratis!



Bli medlem här: http://www.freestreet.se/?r=6709

Good luck!



http://decembermirakel.blogg.se/

http://decembermirakel.blogg.se/

http://decembermirakel.blogg.se/

http://decembermirakel.blogg.se/

2009-05-01 @ 20:48:40
Postat av: Paula

Saken med dig är, att oavsett hur konstiga kommentarer du får så är du BÄST på att knäcka dom .. du har alltid övertygande svar och väldigt SMARTA sånna.





keep up the good job!

2009-05-01 @ 20:58:53
URL: http://ahlamhammoud.blogg.se/
Postat av: N

men snälla du, du ser väl hur hon håller på i sin blogg. inte konstigt att man börjar undra vad det är för fel på bruden. Hon uppför sig riktigt omoget i sin blogg.

2009-05-01 @ 21:16:11
Postat av: Wraith

Det är mycket möjligt att hon är en bra vän, och trevlig mot folk. Men varför visar hon inte den sidan av sig själv i bloggen, då? Efter allt jag sett av henne kan jag personligen inte komma på en enda trevlig sak hon skrivit. Kanske har hon gjort det, jag kan bara inte minnas att jag reagerat på det.

2009-05-01 @ 21:18:14
URL: http://wraith.blogg.se/
Postat av: bella

haha jo rätt. Men jag är ju tvugen att fråga,

Jag vet inte om det är sannt men hon får det att låta som om du och hon inte längre är med varran för att du inte får det för Alexandra, Eller något sånt, ???



ajja loveeeee på dig o din blogg har fan läst

den i ett år snart, pyss

2009-05-01 @ 21:24:57
Postat av: mickis

inte konstigt att folk tror att hon är en dryg idiot för hon framställer sig ju själv så med flit och då får hon fan skylla sig själv!

2009-05-01 @ 21:35:28
Postat av: Julia

Fy vad taskiga folk kan vara och säga sådär! Det är verkligen många bloggläsare här i världen som är korkade.



När jag fick adressen till Alexandras blogg så tänkte jag "men herregud, vilken jävla bitch!" men sen när jag liksom hängde med, fick läsa hennes åsikter om saker och ting, vad hon gör om dagarna, så verkar hon vara en väldigt bra person. Eller, hon ÄR en bra person.



Om alla korkade bloggläsare (som jag har varit) skulle träffa Alexandra på stan och lära känna henne, då tror jag faktiskt att de skulle ändra sig på en gång!

2009-05-01 @ 22:00:02
Postat av: Anonym

det är inte alltid avundsjuka man änvänder sig av när det handlar om att man inte gillar en person. i det här fallet kan jag själv stå för att det intrycket man får av henne är att hon är en dum korkad blondin som tror hon äger världen. visst jag kanske har fel, hon är säkert jättetrevlig, men om hon nu är en sån tjej, varför gör hon då så att hon inte framstår som en aådan då? inte smart där inte...

2009-05-01 @ 22:01:27
Postat av: jenny

säg inte att du också ska börja med avundsjuka asså herregud. men är inte avundsjuk för att man ogillar en person? seriöst.



jag OGILLAR kissie för hon snackar skit om andra och dömer själv andra så jävla snabbt! jag är inte avundsjuk på henne bara för jag inte gillar hennes blogg:S shit.



hon sitter fan o dömer folk som är +30 att dem inte ska läsa henne blogg och att det är skämmigt när gravida unga tjejer skriver bloggar bara för att få läsare, de e sånt hon skriver ju? inte konstigt folk har åskiter. men inte är vi avundsjuka.



men din blogg digggggggar vi:D!

2009-05-01 @ 22:09:08
Postat av: Anonym

faktiskt riktigt bra skrivet. Det är många som inte förstår att "Kissie" är en helt annan person än Alexandra. Inte för att jag känner Alexandra men det är så tydligt att hon spelar..

2009-05-01 @ 22:18:54
Postat av: mathilda

bra skrivet!:)

2009-05-01 @ 22:20:32
URL: http://mathildasspot.blogg.se/
Postat av: aniica

ursäkta men hur fan kan man säga något sånt om någon man inte känner mer än genom en annans blogg?? neeh, tkr de e bra att du umgås med vem du vill och orka med såna där små fjantar som bara finns för att klaga på andra liksom ;D

2009-05-01 @ 23:01:52
URL: http://moonkeey.blogg.se/
Postat av: Beatrice

Bra sagt!



Personligen tror ja att kissie är en super människa!

2009-05-01 @ 23:22:11
URL: http://mandyshouse.blogg.se/
Postat av: Anonym

skojar du?

har du läst hennes blogg?

jag e bäst, jag e finast, alla vill ha mig, mitt hår e si mina läppar e så!!

eeeee nikemo vi fattar ironi, men det här e BEYOND ironisk gräns, snällllllaa!!

hon e säkert snällare bakom skärmen, men palllllllllllllllla leka isånt fall?

2009-05-01 @ 23:24:47
Postat av: Anonym

en ärligt talat man mår inte bra när man kränker andra det kallar jag inte för självförtoende det kallar jag för misslyckad uppväxt. Man kan ju för i helvete vara trevlig så skulle folk slippa säga sådana saker till henne.



Om hon hade varit snäll ahde folk varit avundsjuka för att hon är snäll och inte skryter men hon trycker ner andra och säge en massa saker när hon gör samma saker själv och det kallar vi för dubbelmoral.



Jag hatar inte Alexandra eller dig men hon får skärpa sig och kränka andra fast än hon vill provocera andra då går hon skilla sig själv att ingen gilalr henne.

Jag är trött på egoister som inte vet hur man uppför sig.



Du är en bra person som vet hur man beter sig och du verkar ha kontroll men hon verkar komplett galen och hon vill få oss att tro att hon prvocerar andra med flit men innerst inne säger hon sådana saker för att hon mår dåligt själv annars ahde hon inte behövt operera sig och spruta in saker i sig själv för hon kalgar på andra som gör det.



Nä, detta var för mycket.



Jag tycker inte illa om någon av er men jag tycker att man borde tänka på vad man säger.

2009-05-01 @ 23:27:12
URL: http://anibanani.webblogg.se/
Postat av: Anonym

jag tror inte att det är avundsjuka, utan att man får en viss uppfattning när man läser hennes blogg. visst det är jättebra att ha bra självförtroende, men det finns en gräns. man ska ju inte överdriva det och säga "åh vad jag älskar mig" i varenda mening och få det att verka som att hon är mycket bättre och har mer värde än alla andra. däremot tror jag inte att hon är så i verkligheten, men det är så jag tror folk uppfattar henne när man läser hennes blogg.

2009-05-01 @ 23:31:18
Postat av: sandra

handlar inte om det, hon verkar inte vara så god människa om hon trycker ner blondinbella tex på hennes blogg. Det är att dömma en person innan man känner, skriver att hon har grisnäsa. alla kan vara snälla och god vän när de väl vill, men när man uttrycker sig på de sätt hon gör och skriver så om andra som inte säger ngt om henne själv på sin blogg så tycker jag du inte verkar veta vad ordet god är, man vill inte umgås med folk som trycker ner andra. för om man kan då är man oftast likadan själv.

2009-05-01 @ 23:41:57
Postat av: Frida

Kissie har bara sig själv att skylla när det gäller vad folk tror om henne. Jag menar, så som hon provocerar och håller på att reta upp folk för att få läsare.



Men det funkar ju...



Och tro mig, jag skriver inte detta för att jag är avundsjuk. Det enda jag är avundsjuk är på hennes konto isåfall.

Men hon kämpar vidare trots all skit hon får ta emot, så hon är värd dom pengarna.

Dock är hon värd skiten också, eftersom det är hon som provocerar från början.

2009-05-02 @ 00:16:58
URL: http://jewell.blogg.se/
Postat av: Johanna

JAG FATTAR INTE ENS VARFÖR MÄNNISKOR BRYR SIG OM VILKA DU UMGÅS MED!? DU UMGÅS VÄLL MED KISSIE FÖR ATT DU TYCKER OM HENNE JUH, RÄCKER INTE DET!? VARFÖR SKA ALLA LÄGGA SIG I OCH FÖRSTÖRA!!

2009-05-02 @ 00:24:51
URL: http://gyllis.devote.se
Postat av: japp.

Vadå fördomar? Kissie utger ju sig för att vara en arrogant människa i sin egen blogg, klart som fan folk tror att hon är så i verkligheten då också. Självklart blir man förvånad när hon plötsligt är trevlig när hon annars är stroppig i bloggen.

2009-05-02 @ 00:28:09
Postat av: Anonym

Jag dömmer inte kissie alls. men skriver man så utmanande på sin blogg för att skaffa publisitet får man kanske räkna med att folk tolkar det på det sättet. för det är väl ändå lite syftet med att skrvia på det viset?

2009-05-02 @ 00:34:56
Postat av: Sandra

Det ligger mycket i det du säger. Dock har många inte möjligheten att träffa personen ifråga IRL och skapa sig en egen uppfattning - då 'dömer' man utifrån det man vet, och det man vet är det man själv kan se i personens blogg. Vad många kanske inte förstått eller tänker på är att bloggare inte nödvändigtvis är på samma sätt IRL som de är i bloggen. Sen tror jag att folk TYCKER OM att sitta och klaga på andra.. Svensk grej kanske ? Jantelagen liksom.. Du ska inte tro att du är något.. Kissie tror att hon är något, och det sticker nog i ögonen på många.

2009-05-02 @ 00:42:50
Postat av: Aisha

jag kan ändå förstå att folk tror sånt om henne...iallafall om man bara läst hennes blogg, hon framstår som rätt bitchig faktiskt.

2009-05-02 @ 01:39:08
Postat av: Emely

Så du menar att om någon av dina vänner drabbas av t.ex anorexi och började avsky sin kropp. Skulle du då sluta tycka om din kompis för det?

Du är sjuk jobbig och ointelligent. Klart som fan man kan gilla en kompis som kanske inte gillar sig själv så mycket. En kompis som är helt underbar fastän den själv inte tycker det. Åh alltså Amir du är verkligen korkad.

2009-05-02 @ 02:06:50
URL: http://emelly.blogg.se/
Postat av: Lady Humpalot - fun & fearless

Sen kan det ju också bero på att folk i allmänhet är så jävla korkade & tror att exakt allt som skrivs i en blogg speglar personen... eller att de "känner" personen bara för att de läst dennes blogg. Jag tror inte det finns någon som lägger ut hela sitt liv på sin blogg till 100%...

2009-05-02 @ 02:22:17
URL: http://ladyhumpalot.blogg.se/
Postat av: GOSSIP BOY <3

bässta svar på tal någonsin. Att folk inte fattar att hon kör på en annan stil i bloggen. är det helt omöjligt att koppla att det kan ha med PR att göra?



vissa personer är barra helt mind-fucked!



-.-'

2009-05-02 @ 09:52:26
URL: http://www.metrobloggen.se/queerbloggen
Postat av: Linn

Det har ingenting med avund att göra. Det folk tar åt sig är hennes sätt att yttra sig, vilket är smaklöst och en aning ohyffsat. Man kan yttra sig och bete sig på ett respekterat sätt, jag tror inte hennes läsare försvinner för det. Jag finner ingen sympati för tjejen och jag tycker att hon får skylla sig själv om folk tror det om henne. Lite kärlek till världen skulle inte skada, elakheter och uppsnoffsighet hör inte hemma i dagens samhälle. Du har läsare och du beter dig vettigt och schysst, och då får du också respekt. Jag är rädd för att tjejen är på hal is och snart spricker den..

2009-05-02 @ 10:58:17
URL: http://linkanblinkan.blogg.se/
Postat av: ANNA FRÅN ÖSTERSUND

jag tror att det är så att kissie framstår som en liten kaxig brud i bloggen och retar ofta upp oss läsare, men det vinner såklart hon på! hon får ju fler läsare. Men då får vi ofta dedär bitchiga intrycket av henne. Hon har ju själv sagt att hon egentligen är trevlig. Så då är det ju inte så kontigt om hon är trevlig när man träffar hon IRL :)

2009-05-02 @ 12:43:22
Postat av: Micah

Hon kan väl vara snäll...Men hon e faktiskt kaxig i sin blogg ;)

2009-05-02 @ 14:23:17
URL: http://micah.blogg.se/
Postat av: Lisa

I sin blogg ex. kritiserar hon dom flesta, med idiotiska kommentarer, men hon verkar inte tänka HUR hon är. Så det är såklart man tror hon är otrevlig irl då också. Menmen, det är väl kul att ni är kompisar iaf :)

2009-05-02 @ 16:07:01
Postat av: adelina

hon skriver jämt skit om andra på sin blogg. seriöst? hon är INTE bättre själv, hon ser på andra som om vi inte är lika mycket värda. hon är lika gammal som jag men gud vad omogen, så gör man inte men visst, hon kanske är en bra vän men OM hon är en bra vän.. varför slutade du umgås med dessie och paow? hon bestämmer ju fan över dig?!

2009-05-02 @ 16:53:20
URL: http://adelinaadelina.blogg.se/
Postat av: m

varför ska vi dumma bloggläsare ens tro på er två? åh hur dumma är ni ? va äkta..det är ni som kritiserar oss från topp till tå.. har ni inte lärt er något under den tiden ni har bloggat..pinsamt amir! jag trodde aldrig att någon så underbar som dig skulle vara så dum.........

2009-05-02 @ 17:12:05
URL: http://martinabergvall.blogg.se/
Postat av: SOFIA

MEN HON PROVOCERAR JU I SIN BLOGG, KLART MAN TROR HON ÄR EN BITCH PÅ RIKTIGT OCKSÅ!

2009-05-02 @ 21:51:21
Postat av: mariam

läs henes blogg asså HALLÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ hallååååååå gå se kenzas eller blondinbellas vadå dom älskar ja för de e trevliga o respekterar andra. RESPEKTERA ANDRA SÅ FÅR DU RESKPEKT TBX!!!!!!!! vf skulle ja va anvensjuk de e tvärtom ja kmr ha hon sm förebild om hon bette sej sm en VANLIG MÄNNISKA.

hon jäveln kissie e sjuk!!!! de handlar absolut inte om avensjuka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! om hon blir sm blondinbella eller kenza vad skulle hon ha gjort?? hon skullee va dubbelt så elak

ÄLSKAR ER BELLA+KENZA! FINNA FÖREBILDER MEN HON ANDRA E APAAAAAAAAAAA ASSÅ ADLRI BESÖKER HENNES BLOGG GUD HON E DUM!!!!!!!!!!!!! säger BARA LÄS BLOGGEN O SE SVARET SJÄLV ME DINA EGNA ÖGON OKEJ??? SEN KOM O ÖPPNA EN SÅN DISKOTION igen .

föresten underbar blogg!!! kmr säkert tbx här<3

2009-05-02 @ 22:03:19
Postat av: Ayla Catpaw

Hmjo, fast det kan ju också vara mycket att folk inte riktigt skiljer på Kissie och Alexandra. Hon kan ju måla ut sig hur hon vill egentligen, vilket folk inte fattar haha. ;)

2009-05-03 @ 01:12:54
URL: http://ayla.blogg.se/
Postat av: TINA

Inte en ända rad var ovettig! Amir, you're hot ;)

2009-05-03 @ 01:22:15
URL: http://tajnas.blogg.se/
Postat av: Lina

Hon får ju verkligen skylla sig själv med tanke på hur hon framställer sig i sin blogg så är det inte konstigt att man tror hon är på ett visst sätt.

2009-05-04 @ 15:06:59
Postat av: m

FJOLLA ! DU ÄR RIKTIG FEG SOM VÅGAR RADERA IN KOMMENTAR!

våga inse att livet inte bara kretsar om er två.. tänk på andra för guds skull.. sluta kommentera andra när ni inte ens är bättre..åh vilken tönt du är, jag trodde verkligen att du var äkta, men att man kan tro så fel om en människa.....

2009-05-04 @ 16:20:13
URL: http://martinabergvall.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0