25 första svaren på era frågor


- Läser du alla kommentarer innan du godkänner dom?

Utan tvekan, annars skulle jag ju inte ha så att jag själv måste godkänna dom innan dom läggs upp. Tycker det är både viktigt/roligt för en bloggare att ta del av läsarnas åsikter. Sen är det även för mina vänners/familjs skull också. Dom ska inte behöva läsa elaka saker om dom bland kommentarer i min blogg.

- Varför bloggar du?
I början var det en go with the flow sak liksom. Men jag har alltid tyckt om att skriva faktiskt. När jag var liten brukade jag och Fanny sitta kvar efter skolan och skriva på våra böcker som vi trodde vi skulle få upptryckta och sålda i butik, är inte det hur sött som helst hehe? Nu när bloggen blivit så stor spelar det kanske inte så stor roll om det är roligt för det har blivit som ett jobb. Eller det är iof klart det spelar roll om det är roligt eller inte, jag skulle inte blogga varje dag om jag inte brann för det.

- Hur tjänar man pengar på sin blogg?
Det enda settet jag gör det på är genom den reklam som ni själva ser på höger sida om bloggen och mina videoinlägg. Vissa av reklamerna ger mig en viss summa varje gång någon klickar och vissa av dom ger mig penger per vecka/månad de ligger uppe här i bloggen. Man kan även sälja inlägg men det tackar jag alltid nej för det jag gör är att sälja annonsplatser på bloggen, och inte inlägg. Det är min blogg och ingen annans.

- Hur mycket tjänar du varje månad på bloggen?
Videoinläggen: Ca. 5.000-7.000 kronor / månad
Annonser: Ca. 5.000 varje månad / månad
Gratisprodukter: Ca. 3.000 varje månad / månad

- Hur ser du på digsjälv i bloggvärlden? Kändis?
Jag ser mig som känd i bloggvärlden, men absolut inte som en kändis. Förstår ni skillnaden? Jag har ca. 30.000 unika läsare per dag så tacka fan för att jag är medveten om att folk känner igen mig på stan oså. Men en kändis är jag knappast, krävs nog lite mer än bara en blogg för att klassas som kändis. Blondinbella kan nog kalla sig för kändis tror jag. Let's dance, extra extra, eget tv-program m.m. och ofta med i tidningar.




- Gör alla bögar till sin röst?
Nej det gör dom inte. Det finns bögar som pratar med värsta manliga och basiga rösten och så finns det killar som pratar som tjejer nästan. Allt handlar om personen i fråga och inte vad man gör i sängen. Finns ju straighta killar som också pratar fjolligt?

- När insåg du att du gillade killar och inte tjejer?
Någongång mellan 7an och 8an tror jag att det var. Förnekade det ett bra tag men tillslut insåg jag att det faktiskt var så det var. Märkte ju själv att jag bara kollade på killarna och inte på tjejer.

- Blir bögar tända på sigsjälv? Ni har ju själv de saker ni tänder på.
Jag vet inte men jag blir i alla fall inte kåt på migsjälv haha. Men förstår ditt resonemang och det var faktiskt en klok fråga. Men jag tror att svaret rent allmänt är nej hehe.

- Har du haft sex med tjejer?
Jag har utfört oralsex på två tjejer och det är ta mig fan det äckligaste jag gjort haha. Inte att rekomendera liksom, ush ush och fy. Det värsta var att det var i ett tält också snacka om tacky. Men det var sommarlov och jag var full, woho.

- Förlorade du oskulden med en kille? Hur gammal var du?
Ja det gjorde jag och jag var 17 år gammal då.




- Skulle du kunna umgås med Amanda var det?
Jag vill absolut inte vara taskig eller nedlåtande för hon är säkert en jättetrevlig och rolig tjej men om jag skulle sitta och lyssna på hennes prat med dendär rösten hon har skulle det nog inte gå mer än 5 minuter innan jag tar en stekpanna och slår i pannan på henne haha. Skämt åsido, men nej det tror jag inte. Hennes pip stör mig för mycket.

- Bråkade inte du och Kissie påriktigt?
Jag har hört allt ifrån att vi bara låtsas till att folk sett oss på stan medans vi hade vårat lilla bloggkrig. Vad ni än hört och tror så är det fel. Det som ni läste om oss i varandras bloggar var påriktigt och vi var verkligen ovänner ett tag, tråkigt nog.

- Varför blev du vän med Kissie igen?
För att jag helt enkelt saknade henne!

- Är William bög? Han är riktigt het.
Japp och han har pojkvän så syyyyynd haha =D

- Skulle du kunna bli kompis med Kenza igen?
Vi har aldrig blivit ovänner så vet inte om jag kan svara på det. Men som ni kanske märkt gled vi ifrån varandra och nyligen skrev hon i sin blogg att hon tycker jag förändrats. Självklart är det bara för mig att acceptera det och låta saken vara. Jag tycker i alla fall inget ont om henne och jag hade jättekul med henne.




- Hur tycker du att tjejer ska styla sitt hår?
En rak mittbena och sedan vågar du håret med hjälp av en plattång. Snyggaste som finns på tjejer. Sedan finns det ju vissa som inte passar i mittbene och då kan man även köra på hollywood-lockarna fast med en sidbena, lika fint det också. Spikrakt hår är tråkigt tycker jag men fint på vissa såklart.

- Om du var straight, hur skulle din tjej se ut?
Typ som Agnes Carlsson, spikat fan.

- Vad tycker du om storbloggare som tjatar om bantning?
I början brydde jag mig inte men när jag läst på flera bloggar (och i mig egna mail) att folk faktiskt blir deprimerade och får ätstörningar av allt skit som skrivs så blir jag ledsen. Har man en stor blogg så ingår automatiskt ett slags ansvar och det tycker jag man bör ta. Det är en ära att kunna påverka folk men vissa missbrukar den chansen totalt.

Hur fixar du ditt hår?
Först fönar jag det torrt och därefter plattar jag bara igenom det och när jag är klar står håret då åt alla håll och kanter som en liten elshock hehe. Då tar jag vax och gnuggar ut i händerna för att sedan bara ruffsa igenom allt hår. När jag ser att vaxet är jämnt fördelat i håret så kammer jag håret så att det ligger som jag vill. Självklart fluffar jag lite med händerna i slutet så att det inte ligger helt slickat och platt.

- Sola solarium eller brun utan sol?
Jag föredrar att sola solarium. Det är väldigt svårt att få en jämn färg med brun utan sol och färgen man får av solarium är ändå snyggare och mer naturlig tycker jag. Visst, man kan få cancer hit och dit. Men få får du inte käka chips eller äta cola heller, så slut whaina liksom haha.




- Varför skrev du inte om Michael Jacksons död?
Gjorde jag ju visst, med tanke på hur duktig han var på sin sak. Jag la upp en bild på honom och skrev vila i frid. Vad mer krävs? Han var bara människa, folk överdriver.

- Är DennisM bög?
Vet inte, men ytterst chockad om han inte skulle vara det!

- Var köper man Ben n Jerrys milkshake?
I Gamla stan så har dom ett jättemysigt café där dom säljer massa olika saker. Dom har en jättegod dricka där dom blandar mjölk, sorbéglass och sprite i en mix, hur gott som helst det måste ni prova.

- Har du ingen kontakt med din pappa? Varför isf?
Nej det har jag inte. Vi tappade kontakten när jag var 6 år ungefär och i dagsläget tycker jag han kan slicka mellan mina tår innan jag ska ta upp kontakten med honom igen. Folk får säga vad dom vill men jag kan inte komma på en enda anledning till varför en pappa inte skulle kunna höra av sig till sitt barn? Han har skitit i mig i flera år och han kan gärna fortsätta göra det. Jag har lyckats utan honom så har absolut inget behov av honom.

- Vad läste du för språk i skolan?
Jag läste franska och tyckte det var jättekul, dock ingick inte språk (förutom svenska och engelska) i den linje jag gick på gymnasiet så tyvärr har jag glömt mycket.

Kommentarer
Postat av: hollywoodnytt

Sötnos, var försiktig med solarium. Det kommer att förstöra din vackra hy.



Hur mår vageln?



Kramar från Hollywoodnytt.com



Läs om Sean Stewart och hans Bentley på www.hollywoodnytt.com

2009-09-17 @ 11:01:41
URL: http://www.hollywoodnytt.com
Postat av: sara

jag har röstat på blog awards och kolla in min blogg för att se vad jag har röstat! :)



trevlig dag!

2009-09-17 @ 11:26:25
URL: http://ssaraviklund.blogg.se/
Postat av: Linda

Intressant att läsa, särskilt om man som jag ganska nyligen hittat till din blogg!

2009-09-17 @ 11:28:06
URL: http://www.lindasfilosofi.se
Postat av: Jossie Possie

Gud vad bra åsikter du har!

2009-09-17 @ 11:29:29
URL: http://jossiepossie.com
Postat av: Anonym

synd bara att man blivit smått förälskad i dig då..

2009-09-17 @ 11:32:24
URL: http://perfectworld.devote.se/
Postat av: Anonym

tycker du borde svarat på fler frågor

2009-09-17 @ 11:32:59
URL: http://martina86.blogg.se/
Postat av: Charlie

Hej Amir! Jag är så imponerad av dina mogna svar på alla frågor. Under en längre period har jag haft svårt att läsa din blogg men nu tycker jag att du har blivit jätte duktig! Om vi hade varit nära vänner så skulle jag vara så stolt över dig. Fortsätt vara bäst.



Kram Charlie

2009-09-17 @ 11:33:41
Postat av: Anonym

vågar man ge sitt kontonummer till bubbleroom för att ta ut de man tjänat på bloggen+?

2009-09-17 @ 11:33:52
Postat av: Anonym

Jag måste bara säga att du är en fantastisk bloggare! Jag tycker att du är väldigt ärligt, gällande allt! Du ger jättebra svar till dina frågor från din frågestund. Du säger att du läser igenom alla dina kommentarer som du får så jag hoppas verkligen att du läser detta!



Du gör min vardag en aningen roligare genom att jag får läsa dina inlägg!



Hoppas att du får en jättebra dag!

2009-09-17 @ 11:35:55
Postat av: angelica - en annorlunda ung mamma.

jättebra svar på frågorna, som vanligt:D



Visst är det dötrist med mammabloggar som bara handlar om blöjbyten och barnmat?

Och visst är det roligt att läsa om en morsa som vägrar vara ohipp?

Då ska ni kolla in min blogg, en helt annorlunda ung mamma blogg som växer sig allt större.

Varför? Den är roligare än Blondinbella, tar upp samma allvar som Stina Lee.

Den innehåller shopping och lite smått och gott om allt och inget, precis det du vill läsa.

Mode fester och starka åsikter utlovad. Och så får ni läsa om trollungens äventyr och

den golfspelande sambon som är galen i pommfrittes. Och om mig förstår. Angelica 20 år,

mamma till en tvååring, pluggande, jobbande och jävligt glamourös!

Detta är ung mamma bloggen som kommer slå Dessie och Kissie på käften på bloggtoppen!

2009-09-17 @ 11:38:34
URL: http://enkärlekssaga.se
Postat av: zara

Hej. Jag förstår inte heller varför det oftast är pappor som struntar i sina barn. För min pappa har lämnat mig på ett sätt. Han bryr sig inte och inte velat vart med om min uppväxt. Jag fattar det inte, dom får ett barn sen är man inget värt för dom typ.



Idioter till föräldrar finns det tyvärr gott om :(

2009-09-17 @ 11:44:07
URL: http://foreversucks.blogg.se/
Postat av: matilda

älskar din blogg!

2009-09-17 @ 11:55:52
URL: http://nathaliematilda.blogg.se/
Postat av: Laura

OMG BARA 70 KOMMENTARER SAKNAS SÅ ATT DU BLIR BRUNHÅRIG IGEN!!

2009-09-17 @ 11:56:40
URL: http://malibulaura.blogg.se/
Postat av: NY SKAVVERBLOGG!!

http://skvallramedmig.blogg.se

http://skvallramedmig.blogg.se

http://skvallramedmig.blogg.se

http://skvallramedmig.blogg.se

http://skvallramedmig.blogg.se

http://skvallramedmig.blogg.se

http://skvallramedmig.blogg.se

http://skvallramedmig.blogg.se

http://skvallramedmig.blogg.se

http://skvallramedmig.blogg.se

http://skvallramedmig.blogg.se

http://skvallramedmig.blogg.se

http://skvallramedmig.blogg.se

http://skvallramedmig.blogg.se

http://skvallramedmig.blogg.se

http://skvallramedmig.blogg.se

2009-09-17 @ 12:04:19
URL: http://skvallramedmig.blogg.se/
Postat av: Anonym

Snälla svara den här gången på många frågor.. =)))



kram

2009-09-17 @ 12:09:13
Postat av: Anonym

Någon där ute som kan göra min bloggdesign??

Ni blir givetvis länkade på min sida bland mina länkar och jag gör även reklam för er i ett inlägg..

någon som vill göra en god gärning och göra en design till mig?? Please =)

http://martina86.blogg.se



Någon där ute som kan göra min bloggdesign??

Ni blir givetvis länkade på min sida bland mina länkar och jag gör även reklam för er i ett inlägg..

någon som vill göra en god gärning och göra en design till mig?? Please =)

http://martina86.blogg.se



Någon där ute som kan göra min bloggdesign??

Ni blir givetvis länkade på min sida bland mina länkar och jag gör även reklam för er i ett inlägg..

någon som vill göra en god gärning och göra en design till mig?? Please =)

http://martina86.blogg.se



Någon där ute som kan göra min bloggdesign??

Ni blir givetvis länkade på min sida bland mina länkar och jag gör även reklam för er i ett inlägg..

någon som vill göra en god gärning och göra en design till mig?? Please =)

http://martina86.blogg.se



Någon där ute som kan göra min bloggdesign??

Ni blir givetvis länkade på min sida bland mina länkar och jag gör även reklam för er i ett inlägg..

någon som vill göra en god gärning och göra en design till mig?? Please =)

http://martina86.blogg.se



Någon där ute som kan göra min bloggdesign??

Ni blir givetvis länkade på min sida bland mina länkar och jag gör även reklam för er i ett inlägg..

någon som vill göra en god gärning och göra en design till mig?? Please =)

http://martina86.blogg.se



Någon där ute som kan göra min bloggdesign??

Ni blir givetvis länkade på min sida bland mina länkar och jag gör även reklam för er i ett inlägg..

någon som vill göra en god gärning och göra en design till mig?? Please =)

http://martina86.blogg.se



Någon där ute som kan göra min bloggdesign??

Ni blir givetvis länkade på min sida bland mina länkar och jag gör även reklam för er i ett inlägg..

någon som vill göra en god gärning och göra en design till mig?? Please =)

http://martina86.blogg.se



Någon där ute som kan göra min bloggdesign??

Ni blir givetvis länkade på min sida bland mina länkar och jag gör även reklam för er i ett inlägg..

någon som vill göra en god gärning och göra en design till mig?? Please =)

http://martina86.blogg.se



Någon där ute som kan göra min bloggdesign??

Ni blir givetvis länkade på min sida bland mina länkar och jag gör även reklam för er i ett inlägg..

någon som vill göra en god gärning och göra en design till mig?? Please =)

http://martina86.blogg.se



Någon där ute som kan göra min bloggdesign??

Ni blir givetvis länkade på min sida bland mina länkar och jag gör även reklam för er i ett inlägg..

någon som vill göra en god gärning och göra en design till mig?? Please =)

http://martina86.blogg.se



Någon där ute som kan göra min bloggdesign??

Ni blir givetvis länkade på min sida bland mina länkar och jag gör även reklam för er i ett inlägg..

någon som vill göra en god gärning och göra en design till mig?? Please =)

http://martina86.blogg.se



Någon där ute som kan göra min bloggdesign??

Ni blir givetvis länkade på min sida bland mina länkar och jag gör även reklam för er i ett inlägg..

någon som vill göra en god gärning och göra en design till mig?? Please =)

http://martina86.blogg.se



Någon där ute som kan göra min bloggdesign??

Ni blir givetvis länkade på min sida bland mina länkar och jag gör även reklam för er i ett inlägg..

någon som vill göra en god gärning och göra en design till mig?? Please =)

http://martina86.blogg.se



Någon där ute som kan göra min bloggdesign??

Ni blir givetvis länkade på min sida bland mina länkar och jag gör även reklam för er i ett inlägg..

någon som vill göra en god gärning och göra en design till mig?? Please =)

http://martina86.blogg.se



Någon där ute som kan göra min bloggdesign??

Ni blir givetvis länkade på min sida bland mina länkar och jag gör även reklam för er i ett inlägg..

någon som vill göra en god gärning och göra en design till mig?? Please =)

http://martina86.blogg.se

2009-09-17 @ 12:11:32
Postat av: Hanna

tror inte dennis e gay!

2009-09-17 @ 12:38:20
Postat av: Natalie

Oh, jag tycker så himla mycket om dig även fast jag inte har träffat dig. Du verkar vara en go kille rakt igenom! Bara genom dina uppriktiga och ärliga svar visar hur fint du behandlar läsare. Att du inte ser dig själv mer överlägsen än andra. Jag gillar det!:)

2009-09-17 @ 13:01:57
URL: http://stylebynatalie.blogg.se/
Postat av: malin

intressanta frågor med intressanta svar:D

2009-09-17 @ 13:09:57
URL: http://maliniklasson.blogg.se/
Postat av: jimmy

Kan du inte lägga upp en film där du fixar håret?:)



2009-09-17 @ 13:15:50
URL: http://sjov.blogg.se/
Postat av: jenny

Du borde ha ditt hår som du har på bilden till höger (reklam), det var skit snyggt och passade dig kanon! :)

2009-09-17 @ 13:30:17
URL: http://jjeennyys.blogg.se/
Postat av: starcube

"- Blir bögar tända på sigsjälv? Ni har ju själv de saker ni tänder på.

Jag vet inte men jag blir i alla fall inte kåt på migsjälv haha. Men förstår ditt resonemang och det var faktiskt en klok fråga. Men jag tror att svaret rent allmänt är nej hehe."



åhh! amir ditt svar <333 hahaha!*

2009-09-17 @ 13:31:34
URL: http://www.metrobloggen.se/starcube
Postat av: johanna

M jackson var KING! king of pop.. Visst han är bara människa men han är king of pop och det e grymt! r.i.p michael

2009-09-17 @ 14:53:45
URL: http://johannaveizaga.blogg.se/
Postat av: Ana

bra svar

2009-09-17 @ 14:54:24
URL: http://anibanani.webblogg.se/
Postat av: Anonym

jag håller med dig, din pappa ska fan skämmas för att han inte har tagit kontakt med dig. Jag tycker väldigt synd om dig, för behöver en pappa. Visst har man en mamma, toppen men det är liksom bara hälften av allt, 50% liksom. Amir, jag älskar din blogg och hur du är, du är så himla snäll mot allt och alla! PUSS!

2009-09-17 @ 15:26:27
Postat av: olivia

kul! :)

2009-09-17 @ 16:07:12
URL: http://olizkooliz.blogg.se/
Postat av: ida

du läser inte alls alla dina kommentarer! LÖGN!

jag har frågat dej nog tusen gånger och får aldrig svar.

HAR DU VARIT MED I FILMEN CIAO BELLA?

och om du hade läst varje kommentar hade du nog svarat på min enkla fråga, ja eller nej!

2009-09-17 @ 16:21:59
URL: http://xenofobiia.blogg.se/
Postat av: ?

Meehh hur kan man förlora oskulden med en pojke?asså om man är en pojke själv?

2009-09-17 @ 17:02:18
Postat av: Anonym

Älskar,älskar,älskar din blogg :D

2009-09-17 @ 17:05:40
Postat av: Claudia

åh jag älskar att läsa din blogg! :D haha du är bäst! =)



hihi jag vet att du nyss haft en frågestund men har en fråga ändå, om man skulle se dig på stan.. vågar man gå fram och ta en bild eller få en kram utan att du tycker det är jobbigt och så? (:

2009-09-17 @ 17:07:52
URL: http://claudiias.blogg.se/
Postat av: tove

Kan du snälla säga vilken linje vilket gymn du gick på för jag HATAR HATAR HATAR b språk!!! :)

2009-09-17 @ 17:49:50
Postat av: Nadia

Jag har en ruskigt het vän som du borde träffa! Lovar att killen är snyggast i stan, han är till och med vacker!

2009-09-17 @ 18:24:36
URL: http://nadiasandstrom.blogg.se/
Postat av: Emma

men egentligen så va/är MJ som en hjälte för vissa. inklusive mig. men jag förstår vad du menar..

2009-09-17 @ 18:33:19
Postat av: Tove

Vilka bra och mogna svar!

Din blogg är grym! :)

2009-09-17 @ 18:58:15
URL: http://toveeckebringandersson.blogg.se/
Postat av: Anonym

Bra svar:) kul att du är ärlig och jag gillar din humor:P

2009-09-17 @ 19:00:22
Postat av: KP

Har inte heller kontakt med min pappa och jag förstår dig helt med det du skriver... Haha du är skön, fortsätt med det du gör!

2009-09-17 @ 19:46:11
Postat av: m

Du, ta inte så lätt på cancer.. det gjorde jag också tills min mamma fick det.

2009-09-17 @ 20:08:59
Postat av: Valentina

Håller totalt med dig på det där med din pappa!

Jag är själv i en sån situation.

Flera säger ''men det är ändå din pappa...'', det är ju lätt för dom att säga så för de har pappor som har varit där för dom.

Tycker att folk borde tänka till innan de snackar.

2009-09-17 @ 20:09:35
URL: http://valentinabaric.blogg.se/
Postat av: Becca

Måste bara fråga, för jag vill veta vad du tycker är skillnaden och så.. du har antagligen sugit av någon kille så vad är det för skillnad på att slicka en tjej och suga av en kille?( för du sa att du tyckte det var äckligt att utföra oralsex på tjejer)

2009-09-17 @ 20:57:28
Postat av: Rebecca

Oh, ditt svar angående din pappa är ordagrant likt mitt, det var nästan lite skrämande!

2009-09-17 @ 22:32:36
Postat av: rub

HAHAHA STEKPANNAN! AHAHHA

2009-09-17 @ 23:13:14
Postat av: Anonym

ingen respekt till din pappa, smutsig stil bög!

2009-09-17 @ 23:18:34
Postat av: hannabrolin

Jag gillar verkligen att du är så ärlig. Hur kan jag veta iofs, du kanske sitter och hittar på alla svar. Men jag tyckte dina svar verkade äkta och väldigt ärliga. Like that!

ha det bra. :)

2009-09-18 @ 00:10:41
URL: http://hannabrolin.blogg.se/
Postat av: Hannah

tycker ändå att du borde se på din pappa på ett annat sätt :/

2009-09-18 @ 00:16:56
URL: http://hannahtoomey.blogg.se/
Postat av: meeeeliiiiisssa

Men få får du inte käka chips eller äta cola heller, så slut whaina liksom haha.



HAHAHAHAHAHAH förlåt, men äta cola ;$$$$

HAHAHAHHAHAHAHAHHAHA omg :( :'D

2009-09-18 @ 09:41:58
URL: http://melissaandersson.blogspot.com/
Postat av: jess

Du verkar ha båda fötterna på jorden!

Härligt att läsa! Nu kommer jag komma in flera gånger!

2009-09-18 @ 09:44:07
URL: http://jessanp.blogg.se/
Postat av: syl

" Blir bögar tända på sigsjälv? Ni har ju själv de saker ni tänder på.

Jag vet inte men jag blir i alla fall inte kåt på migsjälv haha. Men förstår ditt resonemang och det var faktiskt en klok fråga. Men jag tror att svaret rent allmänt är nej hehe. "



Men va? Klart man inte tänder på sig själv haha, varesig man är flata eller bög. Typ sitta och runka till sig själv i spegeln ahha, crazy

2009-09-18 @ 10:04:56
URL: http://sylsljuvligamemoarer.blogg.se/
Postat av: Anonym

jag har en fråga !

snälla ta med den (a



Är det många tjejer som raggar på dig?

2009-09-18 @ 14:02:55
Postat av: isabella l .

Kul med svar =)

2009-09-18 @ 14:35:25
URL: http://issaah.blogg.se/
Postat av: Anonym

Tråkigt att höra att du inte har någon kontakt med in pappa. Men de är ändå starkt av dej att skita i honom. Har själv försökt men är för svag

2009-09-18 @ 15:16:44
Postat av: camilla

Ah visst att folk överdriver michaels död?

eller är du lite väl för självupptagen för att förstå saker? :o

2009-09-18 @ 18:48:16
URL: http://camillaajohansson.blogg.se/
Postat av: Miriam

Är inte du kompis med Paulina längre eftersom du är med Alexandra? :)



Puss <3

2009-09-18 @ 21:46:48
URL: http://miriamt.blogg.se/
Postat av: Anonym

LOL ! VADÅ HAN VAR BARA EN MÄNNISKA? HAN VAR EN LEGEND, OCH ÖVERDRIVER? HAHA OMG, VAD GJORDE DU NÄR DU SKULLE SE BRITNEY SPEARS?`DET VAR SOM ATT DU SKULLE TRÄFFA HITLER!! ASSÅ DUDET FINNS FOLK SOM GILLAR MICHAELJACKSON VÄLDIGT VÄLDIGT MYCKET, LIKA MYCKET SDOM DU GILLAR BRITNEY . SÅ OM DU VILL HA RESPEKT, SÅ VISA DET TILLBAKA DÅ! :S

2009-09-19 @ 08:34:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0