good night

Det har nu blivit dags för mig att röra mig mot sängen, är verkligen jättetrött. Och har ju lovat både mig & mina vänner att jag inte ska skippa skolan imorgon på grund av att jag försover mig. Men jag är trött så jag kommer att somna tidigt, plus att jag börjar sent imorgon så det blir inga problem att komma upp. Jag har även mitt favoritämne som första lektion imorgon så jag är ju taggad inför det också, mer om vad för lektion det är får ni imorgon.



Förresten, som ni märkt så strular det för mig med mitt egna domän. Gaybloggen.com har jag redan köpt och har garanterat, det strular bara med att få min blogg flyttad till det namnet. Men en vän håller på snackar med någon som är insatt och kan fixa det snart om jag har tur. Så ni som klagar på att ni har svårt att komma ihåg vad min blogg heter just nu, klicka på länken nedan så kan ni följa mig med bloggkoll.

Godnatt mina älskade, ni är för söta allihopa! Pussen!

Korkad?


Seriöst, snacka om att ha en himla massa fördommar. Fick denna kommentar nyss, och självklart av någon som var såpass feg att den valde att vara anonym. Varför inte bara stå för sina åsikter? Och varför ska så många tro att alla bögar sminkar sig, använder väskor och är som tjejer? Det finns hur många bögar som helst om totalt avskyr smink och tycker att det är för fjolligt för deras smak. Och väskor, det har väll även de flesta straighta nuför tiden? Har man saker man behöver tag med sig så är det väll praktiskt med en väska att ha dom i, och inte en ful plastpåse som bara förknippas med sopor?

Folk borde tag och öppna sina ögon och "think outside the box". Det är ju inte så att jag går och tror att varenda straight kille tränar 7 gånger i veckan och odlar skägg? Hur skulle ni straighta tolka det om jag trodde så? Jo att jag var väldigt fördomsfull, vilket vissa av er själva inte borde vara. Så skärp er, öppna era ögon.


Det är ju inte så att alla bögar springer med liknande väska på stan.
Finns faktist väskor gjorde för killar, om folk är så trångsynta att de har missat det.

kort promenad

Jag smet ut en stund på en kort promenad. Min vän Jasmine har varit ända borta vid Högdalen för att handla hem lite mat så jag tog en kort promenad till busshållsplatsen för att möta henne och sedan göra henne sällskap hem, var trevligt att gå och snacka lite. Nu ska jag höra av mig till tjejerna och fråga vart vi ska luncha imorgon. Vi börjar sent så det blir alltså lunch innan skolan, antagligen cafét där jag köper min sallad jämt, brukar alltid bli så.

Självklart tog jag en bild på mig ute. Men när jag förminskade bilden och sparade den nyss så blev den helt vit, konstigt. Självklart hade jag redan raderat bilden från kameran när jag såg detta, typiskt.

hemma igen

Efter nästan ett helt dygn hos Vanja så är jag nu hemma igen. Har varit jättemys. Vad som händer ikväll vet jag faktist inte. Jag vill in till stan och fika med samtidigt så känns det som att jag är för trött för det, blev ju inte så mycket sömn inatt. Kanske går en promenad med någon vän eller sätter mig utanför mig med någon, får se helt enkelt.

Här är min och Vanjas partylåt förresten.
Jösses vad vi hoppa till den i fredags. Riktigt bra!

hårinpackning och film

Jag sitter nu med min Vitamino color från Loréal i håret, den luktar supergott och är riktigt bra. Även Andrea och Jasmine är här hos oss nu. Medans inpackningen får sitta i mitt hår så ska vi se på film. Det blir White chicks igen, världens bästa komedi. Måste bara säga att det är kul att jag fått så många kommentarer i inlägget under detta. Bäst av allt är nog att ni alla håller med mig, underbart.


Älskar den bruna färgen, den är så himla perfekt.

Dags för film nu, ha en fin söndagseftermiddag.

Kissie

Tur att sveriges största gaybloggare (Amir Akrouti you know?) inte begav sig till Kungsträdgården igår som planerat. För jag fick igår kväll ett sms av Vanja som berättade att Kissie i egen hög person stod och glodde som satan på henne inne på Espresso House efter konserten. Jag förstår inte dealen med Kissie. Jag kan inte säga att jag gillar bruden, men jag kan samtidigt inte ha något emot henne bara för att jag har läst hennes blogg, det ända jag kan säga är att hon inte verkar vara den typen jag skulle umgås med.

Varför måste bruden skriva om mig? Först att jag ser ut som en lesbisk, och senare "grattar" hon mig (med ironi) för att jag hamnat i en ny kategori, gay-blogg. Det är väll inte mitt fel att jag råkar vara en av få som verkligen vill förmedla hur det är att vara homosexuell. Folk tror att en homosexuell har sex med killar, sminkar sig & pratar som tjejer, men det är så mycket mer. Och jag tror t.o.m. att för vissa killar kan det vara jobbigare än vad ni straighta tror. Jag har haft tur, jag har aldrig blivit mobbad, påhoppad eller på annat sätt trackaserad för min sexuella läggning, men jag vet att många andra blir det och jag önskar verkligen att jag kunde ge dom mitt stöd på ett eller annat sätt.

Såå.. skulle inte denna Kissie bara rakt ut kunna säga vad hon har emot mig!? Är det något jag skrivit, eller något jag gjort? Eller är hon bara rädd att jag ska få en större blogg än henne? Jag menar, en random fjortistjej med vita läppar eller världens roligaste bög? Folk som läser hennes blogg gillar inte henne, folk som läser min blogg gillar mig och lämnar alltid underbara kommentarer efter sig som alltid gör mig lika underbart lyckligt. Så det kanske är avundsjuka bakom? Nej du, jag kan gissa på mycket om jag vill..

Men, roligt är att hon tar sig tid att skriva om mig, och roligare är att hon t.o.m. känner igen mina vänner på stan. Jag tror Kissie är kär i mig. Men tyvärr, det du har mellan benen är inget för mig. Hasta la vista white-lips!

sorglig dag



Idag kommer att vara en rätt så tråkig dag eftersom att mina bästa vän Imen flyttar utomlands. Hon ska plugga 5 år i Paris och drar ikväll. Jag och Imen började umgås när vi var 5-6 år i samband med att jag flyttade till huset framför henne. Vi har sedan dess alltid varit vänner och vi har faktist aldrig under alla åren bråkat. Självklart har vi tjaffsat men aldrig bråkat på riktigt och vart sura på varandra. Det går inte att vara sur på henne, men ler och skrattar såfort hon vill säga något, vi har alltid så galet kul att det finns inte.

Kommer bli konstigt att inte kunna gå ut och tag en kort promenad med henne, sitta och röka utanför mig eller se på film tillsammans med hennes mamma. Fem år, förstår ni? Tack och lov kommer hon att komma hem på loven men jag kommer självklart åka ner till henne ibland också, utan tvekan.

Amir Akrouti <3 Imen Smati
Vi kommer alltid vara vänner, jag vet det!


frukostbuffé?

God morgon mina vänner. Jag sitter nu brevid Vanja i sängen och gör ingenting. Jag och killen somnade vid 5, vi vaknade vid 11 och har bara segat sedan dess. Nästa på schemat efter att ha tv'ättat ansiktet och gjort sina morgonrutiner är nog en god frukost, jösses vad magen kurrar. Ingen som bjuder på en frukostbuffé?


Kanske en liknande?

stackars Vanja

Jag och killen var inte kvar hos mig utan gick ut på en promenad i kylan. När vi hade fått nog gick vi hem till Vanja där vi nu sitter och vi har bestämt oss för att sova här hos min älskling. Stackars henne säger jag bara som ska dela säng med 2 bögar, hon lär ju inte få sova mycket eller vad tror ni? ;)

Så skönt när Vanja är ensam hemma. Rena rama fritidsgården här, vet inte hur många gånger jag sprungit in & ut idag. Hur som helst, de flesta sover nog nu men om någon är vaken och läser detta när det är färskt & nyskrivet så hoppas jag att ni haft en underbar lördag för det har jag. Ta hand om er!!

Alla älskar min jacka?

Hemma igen i mitt egna sköna rum. Hos Vanja var även Anna med oss så det var trevligt, vi myste i sängen och gjorde egentligen ingenting. När tjejerna skulle röra sig in mot stan så åkte jag och killen till Liljeholmen där vi käkade på McDonalds. Nu är vi hemma hos mig och ska se på film och mysa vidare. Inte bara jag som är kär i min nya jacka utan även killen som tog på sig den direkt och ligger nu med den i min säng.


Efteråt blir jag nog rätt äcklad när jag tittar på denna bild, haha.


"Killen".


time to go

Nu har jag städat färdigt och ska röra mig ut igen. Ska möta en kille. Och nej vi ska inte på bio, middag eller något liknande. Vi ska hem till Vanja och bara tag det lugnt. Jag menar, vill man ha Amir så får man faktist Vanja på köpet, inget man kommer undan. Så först mot bussen, och sen till min underbara Vanja. Ha en underbar eftermiddag gullungar.

åh titta



Detta örngott hittade jag längst in i garderoben när jag skulle tag fram nya sängkläder. Jag fick det i julklapp när jag var jätteliten och Britney Spears var ny som artist. Är det inte sött? Ska börja sova med det igen hihi. Nu måste jag fortsätta städa, ska bara skura golvet och damma av datorskärmen så är jag klar. Duktig va?

Dagens outfit



Enkel t-shirt från H&M och Vanjas Adidas mjukisar. Slitet värre? Ibland orkar man bar inte bry sig om vad man har på sig. Något annat jag måste göra även om jag orkar eller inte är att städa mitt rum, det ser för jävligt ut. Så det blir vad jag ägnar den närmaste tiden åt ett tag nu. Städning, blir nog en skön dusch efter också.

strul igen

Återigen har publishme.se strulat men nu funkar det igen tack och lov. Tog en bild på dagens (slitna) outfit som jag tyvärr inte kunde lägga in, och inte nu heller eftersom att jag sitter hos Vanja. Får lägga in den senare helt enkelt. Planer för förmiddagen har jag inte förutom att jag och Vanja snart måste åka till Gullmarsplan för att möta Ted. Den svartvita Adidas tröjan jag haft den senaste tiden är hans och nu ska han få tillbaka den. När vi lämnat den till honom rör vi oss antagligen hem igen. Ni får ha det så bra. Puss.

Bilder från igår


Som sagt, fjortis tema ;)


Vanja & Andrea
Probably the best beer in the world vackraste vänner jag har.


Jag & Kenza, snyggingar!


Jag älskar dig


Sofia & Bianca


Vanja


Älskar mitt bruna hår!

god morgon

God morgon. Vaknade upp för ett litet tag sen utan en baksmälla så det känns ju väldigt befriande. Innan jag lägger in alla 94 bilder från festen igår på datan måste jag bara säga igen hur kul jag hade det igår. Mina vänner är verkligen underbara, och ibland kommer stunder då det bara slår än hur tacksam man ska vara över att man har dom man har.

Tjejer jag älskar er.

sminktema?

Hallå, som ni kanske förstår är jag hemma nu eftersom att jag slänger in ett blogginlägg nu. Kände att det är alltför sunkigt att vanka upp bakis i någon annans säng så jag satte mig i en taxi hemmåt och kom nyss fram. Festen var jättemys med trevlig folk oså. Dock lär jag mig aldrig att jag inte kan dricka vodka. Jag blir alltid lika seg och trött av det, nej cider är absolut bäst kan jag lova er mina vänner.

Här har ni ett litet smakprov av kvällen.
Kan ni kika på mina läppar & gissa vad sminket hade för tema denna kväll?


Kissie, nu när du lärt mig hur en fin dam ska sminka läpparna kanske du kan visa hur du sätter i dina extensions frå Taj Mahal på en gång!? Puss gumman!

Godnatt nu alla busungar som är vakna.
Vi hörs när solen stigit upp igen. Kyss!

party party!

Ikväll är det fest som gäller, hemma hos min kära vän Andrea. Vanja, Kenza, Nadia & Mika kommer också så det blir nog skitkul. Självklart fler tjejer men inga som jag känner. Om jag sover hemma blir det nog ett inlägg inatt när jag kommer hem, annars så hörs vi imorgon igen. Ha en underbar fredag och festa till det ordentligt nu!

Puss och kram!

- Dagens låt, så himla fin.

bloggläsare?

Antingen så läser hela John Bauer gymnasiet min blogg eller så har de aldrig sätt en riktig bög förut? För jag kände mig som ett ända stort museum när jag gick runt i skolan med Vanja och min älskling Mattias. Men men, vill de ha något bra att titta på så varsågod lixom, jag bjuder på den ;)

När Vanja hämtat ut sitt busskort och sin dator så skulle vi sätta oss på skolans balkong och röka, självklart var dörren låst men eftersom att jag är så fyndig så öppnade jag fönstret och så hoppade vi ut, dagens smarta drag!


Mattias & Vanja på balkongen.


Jag och Vanja i hissen ner.

Mc'Donalds

Nu ska jag röra mig mot bussen med Vanja. Först ska vi förbi hennes skola så hon kan hämta ut sin bärbara dator som hon får från skolan. Sedan ska vi käka frukost på McDonalds. Ska försöka träffa lite vänner jag har i Vanjas skola när jag väl är där, får ringa runt och se vilka som är i skolan idag. Är ju fredag så frånvaron är nog rätt så hög kan jag tänka mig.

Ha en underbar förmdidag.

sex med alex?

God morgon. Självklart försov jag mig idag med, jag begriper mig inte på detta. Jag har alltid så himla svårt att vänja mig vid tider alltså. Under sista dagarna av sommarlovet har jag somnat vid 4-5 tiden på morgonen och faktist glömt helt och hållet att i god tid vänja mig vid att somna tidigt. Får bli hemläxa på detta alltså.

Såg i alla fall nu imorse att jag nämnts i 2 bloggar:


Haha så klockren kommentar, för er som inte vet så går denna Kissies kompis Claudia runt med kritvita läppar. Och här är en printscreen från ett inlägg där någon skrev om sexakterna den inte skulle vilja se.


Förlåt mig Alex, men med dendär busken på överläppen skulle det inte funka.

filmen var för rolig

Filmen var för rolig, såpass rolig att jag glömde tag bilder med kameran, då ni. Sitter i alla fall hemma nu och ska lägga mig i sängen när som helst. Börjar 8 imorgon och det känns inte alltför bra men det måste göras i alla fall. Vill inte missa för mycket, man får bara extra saker att göra i längden i så fall. Filmen var i alla fall jätterolig, såsom alla andra gånger jag sett den.

Och en fråga. alla ni megatöntar som kommenterar anonymt om att jag är bög och äcklig osv. Varför tar ni er i så fall tid att läsa min blogg och sedan lämna en kommentar? Läser jag en blogg som jag inte gillar eller har något emot personen i fråga så lämnar jag knappast en kommentar. Då klickar jag ner rutan och går inte in i den bloggen igen. Men, alla kan väll inte tänka såpass klart och tydligt som Amir? Men jag förstår, hade jag varit en random ful straight kille hade jag också blivit avundsjuk på en kille som umgås med Sveriges snyggaste tjejer. Men, inte mitt fel. They just love me.

Kvällens babe är i alla fall Paul Walker. Snyggingen från bl.a. filmen med Jessica Alba, Into the blue. Har ni sett den? Om inte så gör det, en grymt häftig film tycker jag. Ska dra till sängs och drömmalite om Paul nu. Godnatt mina underbara.


A sexy piece of shit!

filmkväll

Nu sitter jag och Imen hos Vanja, vi ska ha filmkväll. Vi ska se på filmen White chicks som är världens bästa komedi. Det kommer bli jättemys, självklart mjukisbyxor på mig också. Får se hur länge jag blir här, skola imorgon ju och jag vill helst inte försova mig imorgon också. Nu måste jag röra på mig, tjejerna ropar.

Pusshej!

smink

Har på senare tid fått flera kommentarer om vad jag använder för smink när jag väl sminkar mig. Vet att jag skrivit ett inlägg om det förut men det skadar ju inte att tag det igen för alla nya läsare. Först vill jag bara säga att jag inte sminkar mig så ofta. Förut när jag precis kom ut tyckte jag det var jättekul att göra sånt som jag inte "vågat" göra förut. T.ex. så sminkade jag mig exakt varenda dag och gick knappt utanför dörren om jag inte sminkat mig. Nu är det bara vid enstaka tillfällen, och oftast på fest då. Idag hade jag t.ex. inget roligt för mig på morgonen så då kände jag att jag kunde lägga på lite smink.

1. Jag har väldigt lätt att få fet hy runt näsan när jag använder smink så för att skippa det så lägger jag på en creme som gör att hyn inte blir fet. Den är från Yves Rocher.

2. När min lilla kräm torkat in vilket den gör väldigt fort så lägger jag på en foundation i ansiktet. Bäst resultat tycker jag att man får om man tar hjälv av en liten svamp, jag körde med fingrarna i början och det såg bara kladdigt ut, nybörjarmisstag helt enklt. Den foundation jag använder kommer ifrån Loreal Paris och heter Infallible som ska sitta i upp till 16 timmar.

3. Viktigast av allt kommer nu tycker jag, lägger man på ett puder direkt så blir det fläckigt och konstigt, i alla fall på mig så jag väntar alltid några minuter. Sedan tar jag en vanlig puderborste och lägger på ansiktet. Man får inte glömma att fortsätta dra ner borsten över hakan/halsen. Annars får man den kända "fjortis-randen" som alltför många tyvärr drar runt med. Det ska ju se naturligt ut och inte som en ansiktsmask man går runt med.

4. För att inte läpparna ska se torra och tråkiga ut lägger jag alltid på en lipsyl, dock har jag gått över till läppglans. Aldrig vågat använda det förut men det funkar perfekt om man inte tar på alltför mycket. Det ska ju inte se ut som att det har droppat hårgele från håret och landat på läpparna. Så jag duttar lite lätt för att de ska se fuktiga ut.

Sådär! Nu kommer alla killar på stan se ut som Amir.
Helt underbart va!?


En sminkad Amir, men vad dryg han ser ut!?

en fin bild

Hemma igen. När jag och Vanja kom fram till stan var vi så hungriga så innan vi fikade så käkade vi inne på Kungshallarna. Båda tog kycklingfilé bitar med ris och god sås. Utanför sprang vi på tjejkompisar till mig som vi kikade i lite butiker med, dom följde även med till Espresso House senare också. Titta här vilken fin bild Paula tog på oss. Jag tycker alla ser skitfina ut på bilden, och hur stor är den chansen? Söta Paula som tog bilden ser ni i fönstret bakom oss, haha.


Riktiga snyggingar!

mot stan nu

Vanja är här nu och jag har precis sminkat färdig mig. Det blir såklart Espresso House på Stureplan deras frapino är vardagsföda för mig, jag älskar den verkligen. Här har ni i alla fall en bild på mig & Vanja nu innan vi drar oss. Ha en toppen torsdag. Puss.


Vanja utanför mig


Can you see my Dior?

bög = snygg/trendig

Jag fick en kommentar i stil med att jag som är gay borde veta att man inte köper en Canada Goose jacka som jag gjorde. Har även fått kommentarer om att de tär synd att alla bögar ska vara så snygga. Jag vet inte varför alla tjejer verkar tro att varenda bög är jätte modemedveten, jättesnygg och allmänt fabulous. Fastän jag är bög så har jag dagar då jag inte bryr mig om någonting, drar på mig ett par mjukisbyxor bara och lever livet utan att vara fixad från topp till då.

Bögar är inte alltid snyggast, det vill jag få fram.
Btw är den som kommentera om min jacka avundsjuk.
Vem vill inte ha en varm jacka med gåsdun i?
Och som grädden på moset, vargpäls som värmer nacken.


It's Amir Bitch!

jag viste det

Jag ville inte säga det, men jag viste att jag skulle försova mig ordentligt idag. Tyvärr. Jag måste verkligen lära mig att somna tidigt. Men nu har jag i alla fall försovit mig och det är inget mer att göra åt det.

Jag och Vanja ska in till stan och fika har vi bestä. Får se ifall någon mer hakar på och hur länge vi blir där. Blir garanterat ett till inlägg innan jag drar i alla fall. Klockan är ju bara 20 över 11, dags för frukost tror jag. Kyssen.

godnatt (nu?)

Ja vad gör jag vaken egentligen? Alldeles för sent med tanke på att jag börjar tidigt imorgon. Hoppas bara att jag kommer upp. Nej får skynda nu, varje minut är värdefull när man ska lägga sig såhär sent. Hoppas ni haft en mysig torsdag, det har jag. Pratat en massa med Vanja ute när det regna, väldigt mysigt.

Godnatt.

Hey baberiba

Jag kommer aldrig glömma då jag såg ett rolig avsnitt av Hey Baberiba en kväll på tv:n. Jag tror aldrig jag skrattat så mycket i hela mitt liv. Jag har sagt förut att jag har en barnslig humor och detta klipp representerar verkligen min humor. Det är så roligt att jag inte finner ord, jag skrattar lika mycket varje gång.



Med vanja

Hej gullungar. Nu sitter jag hos Vanja. Vi har varit ute och rökt men nu är vi hos henne för att hämta pengar. Vi ska köpa godis och tröstäta för att vi kommit på att killar bara är skit, haha. Nejmen seriöst, finns det vettiga killar? Känns konstigt att säga så när man själv är kille, men det verkar som att alla killar bara är ute efter en sak nuför tiden, jag behöver inte nämna vad det är. Håller ni inte med eller?

Nej nu ska vi dra och köpa godis. Pusshej mina underbara.

ögon/öron-godis


dagens shopping

Till syster:

Lång cardigan, Gina Tricot, 149:-

Till bröder:

Parfym Calvin Klein, Kicks, 199:-
Parfym Puma, Kicks, 159:-

Till mig:

Canada Goose, NK Sport & fritid, 6000:-


Ja nu undrar folk hur det kommer sig att jag kommer hem med en stor vinterjacka för flera tusen när jag skulle köpa en halsduk? Halsduken jag skulle köpa var en Burberry men den modellen jag ville ha var slut. När jag väl var inne på NK så kom jag att tänka på att jag bestämt mig för länge sedan att jag ska ha en brun Canada Goose jacka denna vinter, och i den längre modellen. Jag provade jackan och det kändes bra så jag köpte den direkt. Han i kassan tyckte det var smart gjort för förra vintern var det så många som kom så sent som när de flesta storlekar var utsålda. Så ja, då var min vinterjacka köpt då.

inte vad jag tänkt mig

Hej nu är jag hemma igen.
Det var jätteskojj att träffa Sofie & Lollo som jag inte har träffat på ett bra tag. De var oroliga för att jag tröttnat på dom, så söta. Självklart har jag ju inte det. Jag & Lollo drog efter fikat på shoppingrunda. Jag hittade en varsin sak åt alla mina syskon och för mig blev det något helt annat än vad jag förväntat mig att köpa. Ska fota och lägga upp bilder snart p åmin shopping.


Sofie och jag!


Jag och Louise, jävligt snygg bild.

information & layout

Redan tillbaka i bloggen, sitter nu i skolan på min första information&layout. Vi har precis gått igenom kursplanen och jag är så oerhört glad. Jag ser verkligen fram emot allt. Vi ska göra skivomslag, afficher, logotyper och mycket mer. Man får även själv välja vilken musikalisk artist/band man ska jobba med.

Mikaela:
- Vi kan ju gissa vilken artist Amir ska jobba med!

BRITNEY SPEARS SÅKLART!?

Jag upptäckte också nyss att skolans bärbara datorer som vi sitter vid har en inbyggd webcam, så nu kan jag tag bild på mig.



När jag slutat denna lektion så ska jag in till stan och möta Sofie & Lollo. Självklart ska vi sätta oss på Espresso House Stureplan. Hoppas inte deras frapino var slut som igår kväll. När Sofie sedan ska röra sig mot jobbet så ska jag shoppa lite med Lollo. Är sugen på en Burberry halsduk åt mig, tror jag köper varsin tröjja åt min äldsta lillebror och syster, och så får jag se vad det blir åt minstingen.

dags för skola nu

Hej då mina vänner, dags för mig att röra på mig. Jag har som sagt bara en lektion nu så skoldagen lär ju gå väldigt fort. Ska hitta någon också som vill med in till stan, det är ju inte så kul att shoppa själv direkt. Ska se om jag hittar något till mina syskon också, alltid kul att se hur glada folk blir när man köpt något åt dom.



Ha en jättebra dag så hörs vi senare.
Puss och kram.

Vad tråkigt

Jag som verkligen hade hoppats få se Britney Spears göra en super comeback i årets VMA gala. Men enligt posh.se så har hennes manager fastslagit att så är inte fallet. Och Britney inte ens haft tankar på det. Istället ska hon fokusera på hennes album som kommer senare år. Får längta lite mer efter det då isället.


Britney Spears under hennes förra comeback på VMA galan.
Jag vill fortfarande döda hårstylisten.

Onsdag

Hejsan, idag är det onsdag och snart har halva skolveckan gott. Det ska bli skönt med helg och få sova lite. Sen så nästa vecka går jag sena dagar, underbart för sömnens skull. Idag ska jag till bara en lektion i skolan, Information&Layout, jag fick MVG i A-kursen så ska bli kul att se hur det går i B-kursen. Bra hoppas jag i alla fall.

Efter skolan vill jag in till stan, har ju kvar pengar från lönen och sådant klarar inte jag. Har jag pengar vill jag spendera dom direkt. En dålig vana men så är det. Kanske ska leta efter någon halsduk eller så? Igår var det ju faktist galet kallt på fiket och då satt jag ändå med min tjocka cardigan på mig.

Godnatt

Dags för mig att lägga mig i sängen nu. Dock blir det inte någon bild på en galet snygg kille såsom tidigare 2 nätter, kanske imorgon igen? Får tänka ut någon riktigt snygg kille, kanske till gay porr-skådis? Det är nog lite roligare eller vad säger ni? Jag menar, t.ex. är det inge kul ifall jag lägger upp en bild på Beckham och säger att han är snygg för det vet ni alla redan. Men hur stor koll har ni egentligen på "kända" bögar? Får lista ut detdär och se ifall det finns någon pudding man kan visa upp..

Hoppas i alla fall ni haft en underbar dag, det har jag.
Och tänkt mycket på att jag har så underbara vänner.
Puss och godnatt nu!

alla är vi lika

Pratar med en bloggläsare som addat mig på msn nu. Det hon gillar mest med bloggen är att jag försöker få fram att vi homosexuella/bisexuella är precis som de hetrosexuella, bara att vi får känslor för det motsatta könet. Egentligen ska jag inte behöva göra det, det ska vara en självklarhet för alla men tydligen så är det inte så. Samhällets normer verkar svåra att forma och folk ännu trögare att få att tänka anorlunda.

Jag har känslor, jag har behov, jag är av kött & blod (rimmade, även om tanken inte var så) så varför skulle jag egentligen klassas som "anorlunda" och vem har bestämt att homosexualitet ska vara det anorlunda? Folk har varit homosexuella sen urminnes tider, skillnaden är bara att det är först nu så många vågat komma ut med det och stå för det. Den dagen jag skämms för att jag är bög, då är det dags att antecka i almenackan.

I'm gay and i love it!


Och jag får väll sakna mitt blonda hår pyttelite i alla fall!? (a)

vad roligt det var

Fikat var hur trevligt som helst. Vi kom fram nästan exakt samtidigt som redaktören, hon som skötte frågorna och fotografen. Alla beställde dricka och sedan satte vi oss. En grymt trevlig tjej som heter Sara läste upp alla frågor och sedan fick alla säga sitt svar i tur och ordning. Samtidigt som vi talade tog fotografen en massa bilder på oss. Efteråt blev det lite fotografering och även porträttfoto. Kändes konstigt att stå och bli fotad med en stor systemkamera med fetaste blixten mitt på ett café, men bjuder på den till alla som verkade tycka att det var kul att titta på.

Efteråt fick jag höra att hela redaktionen på Piraja läser min blogg och rådiggar mig, verkligen superkul att få höra ju. Deras VD hade även bett dom fråga ifall jag velat gå med på ett litet sammarbete och blogga hos dom. Men jag vet inte hur det blir med det utan får tänka över det lite tycker jag. Sådant ska man inte svara på direkt.

Här är bild på mig & mina vänner jag valde ut att få vara med.


Vanja, Love & Salima.




Nej nu ska jag svara på kommentarer och kolla vilka alla de 23 som addat på mig msn under kvällen är. Jag måste verkligen få igång gaybloggen mailen snart och tag bort msn-mailen från sidan. Men måste ju ha kvar den ifall någon vill kontakta mig, och inte via kommentarer. Dock är det mysigt att folk addar mig bara för att säga hur mycket du beundrar mig och älskar min blogg, fint gjort.

piraja

Kan berätta för er nyfikna nu som frågat lite om tidningen jag ska vara med i. Tidningen heter Piraja och är Sveriges största gymnasietidning, den finns i över 500 skolor så titta efter om den finns i din. Tidningens redaktör såg min blogg och kontaktade mig efter det, hon tyckte jag hade bra åsikter och skrev bra så hon ville ha med mig i tidningen. Uppgiften jag får är att sitta i tidningens kärlekspanel och svara på läsares frågor om kärlek. Låter väll superkul!? Tillsammans med mig är det en till kille och 2 tjejer som jag själva fått välja ut, supersnällt tycker jag. Tänkte såklart efter lite och tar inte med mig vem som helst, detta är ju något seriöst.

Nu ska jag när som helst röra mig mot Vanja, vi ska sminka och fixa oss tillsammans. Vi blir ju fotade medans vi sitter på fiket och disskuterar frågorna så det är ju bra om man gjort sig i ordning lite tycker jag. Fiket jag valt är såklart Espresso House på Stureplan, deras frappino är ju så galet god. Antar att det blir en sådan för mig ikväll. Vi hörs senare mina underbara läsare. Puss och kram!

lite strul

Nu har jag suttit i telefon med en jättetrevlig kille som läser min blogg. Hoppas inte jag låtar som någon som ger ut mitt nummer till vem som helst bara för att den läser min blogg, haha. Nej vi har pratat ett tag på msn oså. Jag har även haft kontakt med one.com jag jag skaffat mitt egna domän hos. De är snabba att svara på mail och det är jag ju glad för. Har jag tur så är strulet över och så har jag kanske gaybloggen.com i verk redan ikväll!

Medans jag väntar på ytterligare ett svar från one.com angående en sak jag inte förstod så ska jag tag en dusch. Men tror jag strunar i att tvätta håret idag. Håret får alltid en sådan bra volym dagen efter man tvättar det, skulle jag tvätta det nu och platta det efter skulle det ligga helt platt och livlöst, inte alltför vacker!?

ingen sallad

Hej nu är jag hemma igen. Till lunch idag blev det ingen sallad som jag trodde. Jag ville ha riktig mat istället så jag bjöd min vän Mikaela på en restaurang mitt emot våran skola. Dock blev det inte hela priset eftersom vi har 35:- var på ett matkort som vi fått från skolan. Vi tog båda en supergod kycklingröra med ris.

När jag käkat mötte jag upp Vanja & Anna för att få sällskap hem, alltid trevligt med mysigt sällskap på bussen. När vi kom fram till Gullmarsplan där vi byter från tunnelbana till buss så blev jag så sugen på en ny hårinpackning så jag sprang in hos frisören där jag brukar klippa mig för att köpa en innan vår buss skulle gå. Blev en från Loréal som skyddar färgat hår, 185:- gick den på.



Vist är mitt bruna hår vackert?


Vanja & Anna på bussen.


Självklart en rosa burk, hehe sött!!

sitter i skolan

Hejsan. Jag sitter nu i skolan vid min vän Jennys dator. Hon har en jätteliten med 9" skärm som är jättegullig. Försäljning/service lektionen tog precis slut och snart ska jag ha Psykologi, det ska bli superroligt. Efter denna lektion ska jag ha Programering och därefter lunch, blir säkert en kycklingsallad som vanligt, så smarrigt.

Här har ni bild på söta datorn och en bit av Jenny.


här har ni

Varsågoda, nu ligger den nya designen uppe. Har ni synpunkter på något så får ni mer än gärna lämna dom till mig. Troligtvis så aktiveras mitt nya domän idag eller imorgon, kul va? Och så har jag nu min bloggmail som ni kan kontakta mig via. Nu ska jag fortsätta fixa mig lite och röra mig mot skolan sedan. Kyss på er!

vad gör jag i sömnen?

God morgon.
Ibland undrar jag vad jag gör i sömnen egentligen. Jag vaknade nyss med känslan "varför ringen klockan aldrig? den måste ju vara över 6" känslan och viste hade jag rätt, den var halv 7 och mitt larm var avstängt. Kan jag ha stängt av det i sömnen tro? Konstigt! Nu är jag i alla fall vaken och ska platta mitt hår nu. Blir nog ett inlägg till innan jag rör mig mot skolan.

update 06.44:
Jag kom på att det gör inget ifall jag vakna 30 minuter senare än jag tänkt. Kom ju på att jag har min lilla sovmorgon och tar en buss 30 minuter senare. Haha, så seg minnet kan vara på morgonen alltså. Nej nu blev jag glad. Mindre stress och mer tid till att fixa sig, lovely.

gay-porr-skådis

Nu är det dags för mig att röra mig mot sängen. Har som vanligt varit en rolig dag och jag lägger mig i sängen på ett bra humör. Imorgon väntar en dag som utan tvekan även den blir bra. Börjar skolan 8.35 och med tanke på att jag egentligen går förmiddagar denna vecka så är alla minutrar över klockan 8 en sovmorgon som ska uppskattas och inte klaga över. Efter skolan ska jag kika i stan lite, vill ha en ny hårinpackning och kanske något mer skojj för kroppen. Ska även kika in hos min frisör och se ifall hon har tid att klippa mig.

För vet ni vad? Imorgon ska jag och 3 vänner fika med redaktören för tidningen jag sett till att vi ska medverka i, skojj va? Det ska även vara en fotograf på plats som ska fota lite när vi snackar så det skadar ju inte att ha nyfärgat och nyklippt hår då. Min nya cardigan är självklart också på ifall det inte blir för varmt. Berättar mer om tidningen och när den kommer ut vid ett annat tillfälle.

Men nu blir det en favorit i repris. Minns ny att jag avslutade dagen igår med att lägga upp en bild på döheta Channing Tatum? Jag gör samma sak ikväll, fast med en ny kille. Tänkte att det kan ju vara kul om ni får en uppfattning om vad jag gillar för killar. Denna kille heter Brent Corrigan och är en homosexuell porr-skådespelare. Så alla tjejer, ni behöver ju inte ens tänka tanken. Han är min, haha! Sov gott nu mina underbara läsare.


Dreggel dreggel eller hur!?
Kolla ögonen, kolla håret.. You gotta love it!

chatta med mig!?

Det är många läsare som förstått att mailadressen i menyraden till vänster även är min msn. Så många har tagit sig friheten att adda mig och kunnat prata lite privat och inte skriva saker bland kommentarerna som alla andra läser. Vill bara säga att när jag får mitt egna domän (någon dag denna vecka) så skapas även en blogg-mail som jag kommer att skriva in här, och därmed kommer inte min msn stå kvar på sidan.

Så vill du chatta lite privat med mig!?
Adda mig snarast, annars blir det kommentarsfältet som gäller!

Kissie, onödigt gjort!?

Vad tråkigt det är med folk som inte står för vad dom säger.
Dett skrev allas favorit "Kissie" i hennes blogg igår:
- "elaka kommentarer och dumma påhopp? Nej sånt sysslar jag inte med"

Varför säger hon emot sig själv? Ikväll så lade hon upp en konversation mellan henne och Claudia på msn. De hade skrivit någonting i stil med att dom kanske skulle börja umgås med "bögen Amir som er ut som en lesbisk". Seriöst vad tråkigt, hon som har en stor blogg borde ju ta lite ansvar och tänka efter vad hon skriver. Speciellt om hon är så oerhört blåst att hon säger emot sig själv, dubbelmoral eller vad tycker ni?

Nej Kissie har aldrig varit någonting för mig. Och nu fick jag ju veta hur rätt jag hade. Det är väll ändå lite smickrande att hon läser min blogg, sen är det tråkigt att hon förutom att säga emot sig själv är så feg att hon raderar inlägget efter ett litet tag.

Gumman, vi ses på idrottsdagen våra skolor har tillsammans!
Hoppas du vågar komma fram och säga det rakt i ansiktet på mig då!

Promenad nu

Nu ska jag röra mig ut på en promenad med Imen och hennes bror. Imen måste såklart vara den första, efter mina trogna bloggläsare, att se mitt nya hår. Är verkligen nöjd med det, nya kläderna har jag också som ni kanske såg på bilden nedan på mig. Blir nog inte borta alltför länge, vi hörs snart!

Lurade!!



Gullungar, trodde ni på fullaste allvar att jag skulle bleka håret ytterligare? Jag ville inte slita på håret mer, det behöver en paus. Så jag färgade det helt enkelt brunt och jag är jättenöjd. Det blonda kanske kommer tillbaka i framtiden men just nu vill jag vara brunett igen ett tag. Och erkänn, ni är jättestolta och nöjda för att jag lyssnade på er tillslut va!? Haha, ni vet tydligen bäst. Tackar!

dagens shopping


Cardigan H&M 198:- (såå kär i den)


T-shirt H&M 49,50:-


Sjal H&M 98:-


Läppglans Dior 240:-

Bilder på mitt nya hår kommer alldeles snart!
Puss på er alla underbara!

Dålig uppdatering?

Dålig uppdatering idag? Nej, snarare ingen uppdatering alls. Imorse så gick det inte att logga in på publishme så därför blev det inget inlägg innan skolan. Väl i skolan tänkte jag slänga in ett litet inlägg under lektionen vi satt med dator men då funkade såklart inga elevers konton så det blev ingen data då heller. Typiskt va!?

Dagen i skolan gick i alla fall väldigt snabbt. Den första lektionen slapp jag nästan hela sista halvan av eftersom att min lärare såg mig röka under pedagogiska promenaden, och då tyckte han att jag inte skulle få vara kvar under lektionen något mer. Lite töntigt tycker jag men det är väll bara att lyda, inte jag som har makten.

Efter skolan åkte jag direkt till Slussen där jag mötte Kenza & Nadia. Vi käkade & shoppade inne i stan, väldigt trevligt och jag hittade faktist lite saker. Jag köpte såklart färg till håret bland annat. Ska slänga in en blekning nu direkt faktist. Satsar på supervitt, köpte 2 stycken blekningar ifall det nu skulle behövas. Blondin-Amir nästa eller!?

Time to get blonde, for real now! Skriver igen när jag är färdig med håret.




Jag och Samina under pedagogiska promenaden.


Min goda lunch, kyckling sallad.


Kenza Kaulitz, någon som hajjar? ;)


Godnatt

Här tar min söndag slut och imorgon väntar en skoldag. Gick in på min internetbank för att kolla hur mycket pengar jag har på kontot nu innan lönen sätts in, då ser jag att jag räknat fel. Jag får 1.400 kronor mer i lön än vad jag förväntat mig, vilken positiv överraskning. Jag får även pengar från bloggen in på kontot imorgon så det blir ju extrapengar därifrån också. Jag ska säkert kunna hitta någonting bra imorgon känner jag nu.


Bestämt mig för att drömma om Channing Tatum.
Skadar ju inte om det skulle bli så också. Vilken tiger.


Godnatt mina underbara!

Många tankar angående imorgon

När jag väl borstat tänderna, fixat sängen och klätt av mig så är jag inte trött. Vist är jag seg, men jag känner inte dendära tröttheten som man kan somna av längre. Jag sitter och tänker lite på imorgon kan jag berätta. Ska ju in till stan efter skolan eftersom att sommarjobbslönen kommer. Det är väldigt mycket jag vill köpa men eftersom att jag bestämt mig för att köpa en lite dyrare vinterjacka denna vinter så måste jag prioritera. Detta är i alla fall vad jag vill ha:

- iPod (min nuvarande är sönder)
- Bärbar dator (dator med sig överallt, skönt)
- Ny mobil (min jag har nu har jag såå tröttnat på)
- Någon bra hårinpackning (behövs alltid)
- Hårfärg/tid hos frissan (antingen färga hemma eller hos frissan)
- Kläder (måste ha lite nya höstkläder)
- Nytt smink (det börjar tag slut lite här & var)

Ja vi får se vad det kan bli för något imorgon.

Trötter

Hade jag varit med i snövit hade jag nog spelat trötter just nu kan jag tänka mig. Har varit seg hela dagen. Kanske blir så när man bara sitter inne? Hade i alla fall tänkt att göra mig i ordning för sängen nu. Har jag tur så kommer jag i säng tidigt och är pigg imorgon. Börjar skolan redan klockan 8 så det känns ju inte alltför skönt, men man vänjer sig förhoppningsvis snart.

film från utlandet

Jag sitter nu med hela familjen och tittar på klipp som min far filmat nere i Tunisien där de varit hela sommaren. Min syster var ju också med men hon åkte hem efter en månad. Jag blir så sugen på att åka utomlands när jag ser det han har filmat. Jättefina stränder där nere och fina hav. Sen ser man ju hur bruna alla är också, riktig lyx.


Jag framför tv:n


Min minsta lillebror i rött på tv:n och den äldre framför tv:n
Syster simmar i poolen närmast lillen i rött.

nu är de äntligen hemma!!


Safir & Seif, alldeles precis komna innanför dörren.

Nu ska vi äta mat hela familjen.
Ni kan ju gissa vad det blir.
Köttbullar, makaroner och gräddsås! Så svenskt!

jag har..

..tråkigt i väntan på att far & bröder ska komma hem!
De har varit utomlands alldeles för länge nu.
Och jag hoppas far kom ihåg att jag önskade mig en limpa.
(och nej, inte en sådan man äter med smör och ost mina vänner)



Gimme, Gimme more
Gimme, More

kommer bli underbart

Vet ni vad? Lady Gaga ska komma till Sverige har jag fått veta. Hon ska uppträda på NRJ konserten i Kungsträdgården. Förstår ni hur glad jag är? Jag tror faktist det är den bästa låt som gjort under året hittills. Jag kommer sjunga med och skaka loss som bara den, så himla bäst alltså. Det är ju samma dag som jag, Kenza & Nadia ska på inflyttningsfest men vi får dra till Kungsan först och röjja, sen dra på festen. Kommer att bli en underbar kväll känner jag redan nu.


Omöjligt att inte älska!

videoinlägg


Dailymotion väljer alltid ut de sämsta stillbilderna. Haha så galet fult.

Dagens låt



Dagens låt är en låt som säkert ingen har missat, omöjligt nästan. Cara mia har jag inte hört på länge men när jag råkade komma fram till den i iTunes så satte jag den på repeat direkt. Titta på videon skadar ju inte heller för Måns är ju hur galet snygg som helst. Precis en kille i min smak.

God morgon

Hallå alla vakna. Ikväll kommer som tidigare nämn min far & mina syskon hem så det blir att röjja undan här hemma hela dagen. Ska även använda lite silverschampo idag hade jag tänkt, och så ska jag se om jag kan hitta syrrans hårinpackning som hon gömt för att hon vet att jag alltid tar från den, haha.

Ska även passa på att sitta vid mammas data och jobba med nya designen till min blogg. Photoshop fungerar så konstigt på min data så jag gör det alltid hellre vid hennes. Men först ska jag kila till kökat och käka frukost. Pusshej.

oj!

Oj vad klockan är mycket, och trött är jag också. Har varit en skön och mysig dag. Imorgon ska jag försöka sova så länge som möjligt för jag måste vara pigg på kvällen. Då kommer faktist min far och mina 2 bröder hem. De har åkt hem via Norge så de kommer direkt därifrån. Och när småbröderna är i huset då krävs det mycket energi så det får bli att sova för mig nu.

Hoppas ni haft en underbar lördag.
Puss och godnatt!

Skvaller och spya

Ikväll var det en såndär perfekt fika. Mysiga tjejer och mycket mycket skvaller. Först satt jag och SalimaEspresso House men när de stängde så mötte vi upp Pauline & Hedvig för att sätta oss på Alberts. Vi satt där ett bra tag tror jag, kändes så i alla fall. På vägen hem var det tydligen någon som hade spytt på tunnelbanan. Jag verkligen såg hur alla runt om mig & Salima höll för nästan och verkligen tyckte att det var jobbigt. Jag frågade högt om någon var allergisk mot parfym, eftersom att ingen var det så tog jag fram min kompis parfym och sprayade runt i luften runtom oss. Även på mig själv såklart.

Det konstiga var nog att jag faktist inte kände någon lukt av spya alls, och inte är jag täppt i näsan. Vem vet, turen kanske bara var på min sida ikväll!?


Salima & Jag. Mysigt värre!


Pauline & Hedvig, så galet söta.


Och så har vi vårt lilla bord på Alberts!


kvälls/natt-fika

Killen jag skulle träffa ikväll orkar jag inte åka hem till, har ingen lust helt enkelt. Istället har jag bytt om nu och ska röra mig in mot stan alldeles strax är det tänkt. Ska fika med min vän Salima och några snyggingar från min klass, kommer säkert bli skojj. Vi sätter oss på Espresso House vid Stureplan, men de stänger 11 så vart vi sätter oss då får vi se. Alberts nämnde brudarna. Men jag känner inte för att sitta bland 23 utlänningar som tittar mer på mig än sin egen dricka. Jag menar, är jag verklig såpass himla snygg?


Tydligen så är jag ju det?

Nej over and out nu.
Ha en underbar lördgskväll älsklingar!

om prinsen får välja..

Mamma har precis varit och köpt pizza, gud så gott. Självklart var det jag som valde det. Varför jag skrivit prinsen är för att Amir betyder prins på något arabiskt språk, tufft va!? För min del blev det en Vera. Championer, räkor & skinka, yummie!


ni kommer att se mer av mig

Allting verkar gå min väg nuför tiden. Den senaste goda nyheten fick jag alldeles nyss. En redaktör från en tidning har läst min blogg och är imponerad. Hon vill ha med mig i deras kärlekspanel som svarar på frågor från läsarna i varje nummer. Fattar ni vad underbart roligt? Jag har alltid velat gjort något i samband med tidningar. Och kärlek är ju ändå ett ämne som är superkul att diskutera tycker jag.

Jag får även ha med mig 2 kompisar.
2 tjejer och 2 killar ska det vara, toppen!

Fler bilder från igår


Sötast!


Ingen har påstått att vi är normala.


Vadå? Nej vi röker inte!

pusst

Nu är jag äntligen färdig. Den nya designen är klar nu men jag kom på att jag lägger inte upp den försän nästa vecka. Och då i samband med att jag får mitt nya domän. Då blir det nytt namn för bloggen och ny design på samma gång. Det positiva är ju att jag också får några dagar på mig att finslipa på vissa saker. För det är ju alltid småsaker man kommer på i efterhand att man vill ändra. Det jag kan berätta är att dom 6 små bilderna på mig i regnbågens färger (nivet pride-flaggan?) kommer att vara kvar, utan tvekan.

Ja nu är det väll duschen som väntar, frukost har jag inte heller haft tid med.

arbete med bloggen

Har bestämt mig för att vara inne idag, i alla fall nu under förmiddagen. Ska försöka arbeta lite med bloggen och dess design. Vill ha något nytt, men ändå likt det som jag har nu. Kan ju lätt kontakta någon annan som gör det men jag känner att jag vill göra det själv. Visa vad jag kan och går för, är ju trots allt min blog!



Photoshop, here we go baby!

ångest

 

 

ÅNGEST!

På måndag kommer pengarna.
Antingen köper jag blekning & bleker sönder håret.
Eller så går jag till frissan och färgar det brunt!

sugen



Har hittat ett par ascoola solglasögon (eller vad kallas de för) som Kanye West är känd för att använda, speciellt i musikvideon till låten Stronger. Man kan beställa hem dom för endast 175:- och jag tror nog jag gör det. Kanye West style, vi tackar inte nej mina vänner!


måndag snart

God morgon! Idag är det lördag och alltså är det måndag redan i överimorgon. Då kommer den efterlängtade sommarjobbs lönen som jag väntat ett bra tag på nu. Dock kan jag inte handla alltför mycket eftersom att jag troligtvis ska köpa en ny vinterjacka som kostar en hel del, och med tanke på allt jag faktist vill köpa så får jag nog kolla lite extra på prislapparna på måndag.

Men men, måndag är på måndag och nu är det ju ändå lördag. Nu på dagen så har jag ingen aning om vad som händer, kanske en sväng inne i stan? På kvällen ska jag förmodligen hem till en kille, lat som jag är så sover jag säkert kvar också. Kan jag ge mig fan på att han vill också!

Godnatt

Jag har gjort mitt nu, tack för en underbar dag!
Puss och godnatt!



Jag på min 18års dag!
(jaja, jag vet att jag passar bättre i brunt mina raringar)

jag är lyckad!

Att jag har tusentals läsare varje dag får mig att känna mig stolt, att få underbara kommentarer stärker mitt självförtroende, att blir igenkänd på stan gör mig glad, men det är när man får kommentarer som denna som man känner sig så så himla lyckad. Man känner att man gjort något bra och att man hjälpt någon, och den känslan är ju ändå bäst av allt! Vad lycklig jag är just nu.

Arkiv x



Om någon inte missat det så såg jag och tjejerna på Arkiv X. Jag tycker att filmen var helt okej. För min del så kunde den gärna fått vara lite läskigare eftersom att jag älskar sådant. Men det jag tycker om och som för mig inte får filmen att floppa är dess spänning. Jag ville hela tiden se mer, ledtrådar bara östes på och man ville verkligen komma till slutet, på ett positivt sätt alltså. Skådespelarna var väldigt bra och man hängde med helt och hållet utan att ha sett serien förut. Filmen var helt klart värd sina 95 kronor tycker jag. Se den!

myskväll

Mysigt kan man minst säga att det blev ikväll. Först käkade vi inne på Kungshallarna, alla 3 åt vi libanesiskt och det var jättegott som alltid tycker jag. När vi var klara så var det över en timme kvar tills våran film skulle börja så vi satte oss på trappan utanför konserthuset och sjöng högt så hela Hötorget kollade på oss, man måste ju bjuda på sig själv!?

Här kommer lite bilder från kvällen.
Och några rader om vad jag tyckte om filmen kommer snart!



Vissa äter maten, andra.. ja de leker med den!


Alltid få följa med tjejerna in på toan?
Straighta killar, jag vet att ni vill vara mig ibland!


Baby den ska ätas, okej!?


Tror ni inte de satte sig några på sätena framför oss sen eller?
Vi som satt så skönt..
 

jag ska på date?

Det hade man i alla fall kunnat trott om de inte var så att det är 2 tjejer jag ska träffa. Jag, Kenza & Nadia ska mötas i slussen kvart över 7, men faktist blir det inge party denna fredag. Vi ska käka middag och sen ska vi på bio, mysigt va? Vi ska se Arkiv X om jag inte misstar mig, läskiga filmer är alltid mysigast ju. Vart vi käkar vet jag inte än. Hoppas ni får en rolig fredagkväll i alla fall. Puss puss!

dags att börja ta betalt?

Idag var en rolig dag i skolan. Först hade vi digital bild, vi gick mest igenom kursens innehåll och det låter verkligen superkul, tror det kommer att bli mitt favoritämne utan tvekan alltså. Därefter hade vi psykologi och det verkar sjukt spännande. Fredagarna kommer vara mina älsklingsdagar. Men emellan lektionerna gjorde jag något som jag vanligtvis inte gör i skolan. Jag klippte mina 2 tjejkompisars hår. Jag toppade bara men det var ändå superkul, självklart blev båda nöjda. Kanske dags att börja tag betalt för klippning under rasterna!? Haha.




Dagens outfit



Är den inte mysig? Går fint ihop med vädret.
Nu ska jag strax röra mig mot bussen, och busskortet ligger i fickan denna gång och inte i ett par andrea jeans som igår. Det första som händer i skolan är digital bild. Jag tror att det kommer bli mitt favoritämne faktist. Foto, och sedan leka i photoshop, jösses vad kul. Och jag är ju redan rätt bra på photoshop så jag kommer nog att klara kursen galant tror jag. Men man ska inte tro för mycket jämt, får se hur det går, det kanske rent utav är skitsvårt? Men det tror jag knappast! Nej nu drar jag, ha en fin fredag alla!

desperate houseboy

Vet inte varför, men såg nyss att min sjal är hemskt skrynklig så jag måste stryka den innan jag rör mig mot skolan, och så måste jag försöka bestämma mig för vad jag ska ha på mig idag. Känner för något mysigt, vädret ser ju inte alltför lovande ut idag. Får se vad det blir, lägger antagligen upp bild på det innan jag drar mig.


morgon rutin?


Pauline i min klass berättade igår att jag inte alls låter såhär vanligtvis.
Tydligen är det bara en seg röst som håller i sig när man är precis nyvaken.
Hur låter jag annars då? Ännu fjolligare?


time to sleep

En ny dag väntar imorgon, lika bra att dra sig mot sängen så att man välkomnar den med bästa möjliga humör imorgon. För vist kan det verkligen förstöra hela dagen om man vaknar på fel sida och inte alls utvilad? Det händer dock inte mig så ofta, jag brukar försöka anpassa min sovtid efter vilken tid jag behöver gå upp.

Godnatt och puss på er alla!

Gillar ni min blogg?

Se till att ni då inte missar något jag skriver.


jag faller ihop av skratt

Mina 2 småbröder måste vara de busigaste som finns alltså, som i en film. Min far ringde från Malta där dom är just nu och berättade att han blivit lite dålig på grund av hans diabetes. Ungarna snappade genast upp det och när de såg att han somnat på sängen (han var vaken, vilade bara) så stängde de alla fönstren och satte på AC:n på högsta värme för att han skulle bli sjukare och somna. Eftersom han var vaken hörde han deras lilla plan.

När han hade somnat hade de tänkt att springa upp på hotellets tak där det finns en pool, de gjorde alltså rummet kokhett för att deras sjuka far skulle somna så att de kunde smita iväg och bada. Ibland är ungar bara så dumma att man skrattar åt dom. Vart får de allt ifrån? Dagis?


Seif, 12 år, ledaren och den tokiga som smider planer.


Safir, 8 år, gör allt bror säger för att visa sig tuff.

Snart kör vi så det ryker!



Idag skrev jag under pappret och imorgon skickas domänregistreringen till one.com. Så det blir antagligen i början på nästa vecka jag får min sida, mitt alldeles egna domännamn. Känns jättebra. Då slipper vi tidigare problem med folk som aldrig kommer ihåg vad min blogg heter. Gaybloggen.com fasiken vad bäst!

äntligen klart

Kladdkakan vi gjorde var jättegod och jag sitter nu hemma hos mig, jättemätt. Direkt när jag kom hem så började jag pyssla med dom 3 tavlorna som ska upp i mitt rum när allt börjar bli färdigt, har som ni kanske vet målat vitt och gjort en brun fondvägg, köpt 2 vita hyllor och så är ett nytt skrivbord påväg. Här är bilder från ikväll och på tavlorna.


Bäst på att vispa.



Smaka deg är ju halva saken med att baka ;)



Titta vad sjukt snyggt. Britney, New York och så snygga jag.
Ännu bättre när de kommer upp mot en brun fondvägg sen, åh vad lyckat!

hos nathalie nu


Både hunnit svara på kommentarer och tagit en cigg.
Men nu är det dags att baka kladdkaka, puss!!


ciao bella

Nu ska jag dra mig. Det var egentligen planerat med en fika i stan men vädret käns alldeles för deprimerande så jag drar mig mot min vän Nathalie som bara bor några hus bort. Vi ska bara tag det lugnt & mysa hemma hos henne ikväll. Hon sa att hon var sugen på att baka kladdkaka, så vem vet, vi kanske odlar lite fett ikväll också.

det är något speciellt..

Inte med hälsokällan i bergslagen, utan med Amir och Adidas tröjor. Jag vet inte varför men jag älskar dom. På något sätt är de så himla mysiga, och de finns ju i så många underbara söta färger också. Det började med att min syster köpte varenda adidas tröja hon såg, dom var så fina så jag började också köpa mina egna. Nu är det mest så att vi lånar av varandra hela tiden.




Tro mig, det finns fler i garderoben.

hej igen

Nu är jag hemma igen efter en kort dag i skolan, faktist är alla dagar korta eftersom att jag bara går halvdagar på min skola. Den första lektionen jag hade var UngFöretagsamhet som går ut på att man under ett år på riktigt ska starta ett eget företag och sedan driva det, låter ju hur kul som helst eller hur!? Den andra och sista lektionen gick vi igenom så snabbt så jag kommer inte ens ihåg vad det var, något nytt ämne i alla fall.


Under rasten så regnade det så jag skyddade mitt plattade hår med sjalen.
Blev en lite muslim tant för en stund under dagen, porrigt porrigt!

är det inte typiskt?

När jag ser bussen rulla in så märker jag att mitt busskort ligger i jeansen som jag hade igår, är det inte typiskt? Nästa buss går 12.42 så min vän får tyvärr vänta lite, men det är sådant som händer. Som tur är så är vi ute i god tid så kommer ändå inte försent till skolan fastän jag blir tvungen att tag en buss som går 30 minuter senare än planerat. Och nu hinner jag ju tag ett glas apelsin juice, bland de godaste man kan dricka.

skoldag 2

Jag börjar så sent som kvart i 2 men jag ska röra mig mot skolan redan nu, vad har jag hemma att göra helt färdigfixad lixom? Jag ska möta Mikaela 12.40 i Skanstull och då ska jag göra henne sällskap när hon käkar lunch, sedan rör vi oss mot skolan. Och vet ni vad? Jag tar faktist åt mig av vad ni läsare säger. Tydligen var det totalt fel att ha svarta skor med vita strumpor som ni såg att jag hade igår, så idag har jag såklart inga vita strumpor på mig.



Ska röra mig mot bussen.
Ha en toppendag allihopa!
PUSS!

Dagens outfit

Ni får gissa vart kläderna kommer ifrån? ;)

(godkänner kommentarerna senare idag, så ingen tittar på vad andra skrivit)

dagens frukost/lunch

Ris, vårrulle och självklart sweet chili sås.


sexigt?

Jag tycker att det finns 2 olika stilar som står för sexigt. Den trashiga och den stilfulla. Det är skillnad på att vara sexig, och att vara rent ut sagt äcklig. Det mesta i musikbranschen utspelar sig på sex och tyvärr är det många som inte gör det på ett okej sätt. Jag tycker det är jättetråkigt när folk som kan sjunga gör bort sig genom att bara se fånig ut. Här har ni 2 exempel på det jag menar.

Denna brud skäms jag bara för:


Klass & stil, bring it cats!

God morgon



godnatt mina underbara

Ögonlocken vill ner och hjärnan vill tag en paus. Det har varit mycket idag, mycket information att tag in. Jag vet inte hur skoldagen blir imorgon men jag antar att den inte blir så tuff utan rätt lugn. Kanske får några böcker eller vad vet jag? Sängen blir det härnäst för mig i alla fall.

Alla mina vänner, tack för en underbar dag.
Och alla läsare, tack för att ni ger mig sådant självförtroende!
Godnatt mina underbara.


Här är en favorit i repris. Amir x 2.


videoupdate för kvällen

 
Kul att stillbilden för videon blev så snygg, eller inte, haha!

analplugg

Folk har frågat mig vad en analplugg är för något, det är hur enkelt som helst. Inte mer avancerat än en dildo som är avsedd för analt bruk. Inte så krångligt va? Jag har en liten svart i miniformat som jag fick i julklapp av 2 kompisar, roligt va!?



Vist är den gullig!?

Jag är så stolt

Först blev jag på bara några timmar etta på listan hos gaybloggar.se och nu är jag även etta på bloggportalens lista över HBTQ bloggar, gud detta är så himla roligt. Jätteglad verkligen, ingen kan förstöra min kväll nu. Säkert inte min morgondag heller! Puss på er alla!!



Mer än dubbelt så många mer läsare än den som är under mig t.o.m!

rolig överraskning



Mika, Kenza & Kenza, om ni förstår!?

När jag och brudarna kikade på Ur&Penns produktkatalog så ser vi att Kenza är på omslaget, ingen av oss viste om detta så vi tyckte att det var jätteroligt, skitfin bild var det också om jag får säga det. Vi överdrev det hela och låtsades vara fans, vi bad om autografer på våra tidningar. Jag fick texten "Puss babe från haggan", snacka om att sätta fin titel på säg själv, haha!

Min onsdag

Tack och lov är jag hemma igen, mina nya skor tar död på mig, men det är smällar man får tag ibland. Vill man vara fin får man lida pin lixom. Den första skoldagen var i alla fall helt okej. Kul att få se alla människor och lärare igen. Efter skolan så käkade jag och Samina på 7eleven och därefter åkte jag in till stan.


Jag utanför skolan, how cute!


Inne i stan skulle jag fika & shoppa med Kenza, Nadia & Mika var det planerat sen igår. Vi gick runt i en massa butiker och Kenza hitta en massa söta saker, dock inte jag. Jag väntar tills lönen kommer då blir det shopping för min del.


Jag och stor-rökarn utanför PK huset!


Dra ett djupt bloss baby, vi får inte göra läsarna besvikna.

Nästan färdig

Nu har jag plattat håret och sminkat mig, frågan är bara vad man ska ha på sig idag då. Jag får tag något bara, är ju inte nobell middagen jag ska på direkt om man säger som så. Skolan börjar 13.00 och jag har ingen aning när den slutar. Jag antar att jag slutar tidigt för det lär ju inte vara några lektioner första dagen, då blir jag förvånad.

Och undrar ni varför spegeln står på skrivbordet? Jag vet inte vart jag ska sätta upp den än, väntar med det tills mitt nya skrivbord kommit och tills jag satt upp mina nya vägg hyllor jag köpte på IKEA för några veckor sedan. Mitt rum kommer bli snyggast.



Ha en toppendag mina läsare! Puss och kram.

i bögens väska

Det finns ju fördommar om vad de flesta tjejer på stan har i sina väskor, alla tror vi veta det. Men hur många har en aning om vad en homosexuell kille har i sin väska på stan? Här har ni svaret:


Lilla facket:
foundation
puder
concealer
puderborste
svamp
lipsyl
läppglans
kondom
glidmedel

Stora ytan:
tröja (utfyllnad)
almenacka
nycklar
hårspray
analplugg (fick från kompis i julklapp, legat där sen dess)
parfym
deodorant

Stora facket:
plånbok
cigg
digitalkamera
MP3
tändare


Det är självklart alltid olika vad man har i sin väska, men detta är vad som ligger i min väska just nu. Brukar se ut såhär när jag ska till skolan, lixom det vanliga som oftast alltid är med i väskan. Förvånade? Eller var det som ni trodde?

tänk efter

Igår natt hade jag lite svårt att somna. Jag hörde ett äldre par i huset mitt emot stå utanför sig och bråka. De skrek en massa dumma saker till varandra . Att de var omöjligt att prata med den andre, att den var dum i huvudet osv. Jag blev faktist chockad, att 2 vuxna människor helt öppet står utomhus och bråkar, skriker på varandra och gör bort sig totalt. Jag kom även på hur bra jag själv har det. Man ska tänka sig för innan man klagar. Det hade lika gärna kunnat vara mina föräldrar som stått mitt ute på gården och skrikit dumma saker till varandra helt öppet.


Man vet aldrig vad som händer bakom stängda dörrar.

min underbara sommar


Äntligen är det dags. Idag börjar jag skolan igen. Jag har haft mitt absolut sista sommarlov och när jag tänker efter så är jag så himla galet nöjd. Under sommaren har jag gjort en massa roliga saker och saker som jag verkligen kommer komma ihåg väldigt länge.


- Festat och haft så galet kul.
Jag har varit på flera olika gayklubbar och kört hårt med mina brudar. Jag har även varit på massvis med roliga hemmafester och haft det jättekul. Mest party var det såklart under Pride festivalen.

Jag slockar på McDonalds efter en vild utekväll.

- Vart på Pride festivalen.
En hel veckas festande var det under Pride festivalen. Jag träffade massvis med sköna människor och hade det så obeskrivligt roligt. Kan ni tänka er att hela tanto var täckt med bögar och flator? Paraden var såklart höjdpunkten på allt, även om det regna. Jag längtar redan till nästa år.

Underbara dagar.

- Dumpat vissa "vänner" jag slösat tid på.
Ibland undrar jag bara vad man gör med vissa vänner egentligen.

- Fått massa nya och helt underbara vänner
Fester innebär att man träffar nytt folk, och vissa fortsätter man träffa. Jag har träffat så sjukt sköna människor denna sommaren.

Jag och Kenza, självklart cigg i hand när kameran kommer.

- Varit duktig och jobbat 3 veckor.
Jag har för andra sommaren i rad sommarjobbat hos svenska bostäder i 3 veckor. Jag har plockat skräp, rensat rabatter, sopat gator och gjort en massa tråkiga saker men jag har i alla fall fått vara ute varje dag och får pengar för det så jag ska inte klaga. När lönen kommer blir det ju en massa shopping.

Jag kör hårt på jobbet

- Blivit blond.
Jag och mitt hår alltså, haha. Får se om det blir brunt snart eller inte, jag har inte bestämt mig. Lär ju få höra från varenda kotte i skolan idag att jag var snyggare som brunett. Men det är mitt hår, jag gör som jag vill.


- Min blogg har blivit Sveriges störtsta gayblogg.
Helt underbart. När jag började med bloggen så var det bara en "go with the flow" sak. Jag brydde mig inte om läsarna och bloggen var bara något jag skrev i ibland. När jag sedan kom ut som bög gjorde jag om den helt och hållet och började skriva flitigare, nu har jag ca. 2000-4000 läsare om dagen och är listad som Sveriges största gayblogg. Det känns bäst.

destination sängen

Godnatt nu, dags för mig att lägga mig i sängen eftersom att jag ska upp klockan 10 imorgon. Ska sitta ett bra tag med silverschampot i och sedan fixa mig lite, ifall någon i klassen glömt hur jag ser ut så är det lika bra att fixa till sig så det inte blir ett dåligt andra första intryck, okej nu svamlar jag tag inte åt er av detdär.

Och måste bara säga innan jag drar att jag verkligen älskar alla er som kommenterar så sjukt fina saker hela tiden. Jag verkligen tar åt mig varenda ord ni säger och det fyller mig med glädje, är det något tråkigt som hänt så är det bara att läsa mina kommentarer där ni skriver hur söt jag är, hur skön jag verkar vara och vilken stark person jag är, i love you, godnatt mina älsklingar!

min död?

Om man sitter och äter choklad fastän man tycker det är äckligt och inte ens är hungrig, är man uttråkad då? Jag måste nog vara det. Jag tänker i alla fall på en sak som Sara sa till mig idag när vi var i stan. Hon såg när jag skulle knyta skorna och påpekade att jag måste vara den mest stressade person hon känner. Vad jag än gör så tycker hon att jag stressar igenom det. Hon gick så långt att hon tror att jag kommer att dö av stress när jag blir äldre, att jag får en hjärtattack eller något.

Det skrämde mig. Jag vet att jag stressar. Jag har på senaste tid märkt att jag faktist tackat nej och struntat i att göra vissa saker för jag känt att jag inte orkar stressa mer. Vänner har ringt och frågat om vi ska ses och fastän de kanske velat ses efter 2 timmar har jag sagt nej för jag känner att jag orkar inte stressa. Jag skulle i så fall tag det lugnt 1 timma och 45 minuter och sedan fixa mig de sista 15 minutrarna under riktig stress.

Jag måste börja planera min vardag lite bättre.


Fråga Olle

Jag och min vän skojjar till det lite här, tag det inte alltför seriöst. Beklagar det dåliga ljudet, antar att vi står för långt bort från kameran. Men sätt ljudet på högsta så ska ni nog kunna höra vad vi säger.


Mina nya skor



299:- Skopunkten

mysar


Fråga inte vad jag gör på bilden.

Hej igen. Nu är jag inne igen och ett videoinlägg rikare. Det började med att jag och Imen skulle göra ett men Imen råkade säga här sitter vi och "mysar" istället för myser så vi kunde inte sluta skratta åt det. Istället gjorde vi ett Fråge Olle program där imen intervjuade mig, jag tror jag lägger upp det imorgon. Det var i alla fall mysigt ute. Vi gick som tidigare nämnt till kiosken för att köpa läsk, sedan så satt vi ute hos mig hela kvällen och pratade.

Pinsamt

Fick precis en kommentar i bloggen från min granne, hon sa att hon hör när jag sjunger. Haha ibland är livet allt roligt. Jag ska i alla fall ut med Imen nu. Vi ska till kiosken och köpa lite onyttigt sedan sitta utanför mig och leka ånglok. Hoppas ni får en bra kväll mina underbara läsare.

stackars grannar

Brukar ni sjunga fastän ni vet att det låter som hej kom och hjälp? Just nu sitter jag och sjunger allt vad jag har så jag kom att tänka på det. Varför skulle man egentligen bry sig, det är ingen som hör (det hoppas jag hjärtinnerligt i alla fall) så då kan man ju bara tag och sjunga ut. Jag bara älskar att sätta musiken på högsta volym och bara sjunga allt vad man kan, det är underbart.

Just nu sjunger jag till Agnes, så bäst!



Kanske ska lägga upp ett klipp där jag sjunger?

osäkert

Model house ringde mig precis. De vill att jag ska komma till dom på lördag för att bli sminkad och plåtad gratis. Dock vet jag verkligen inte om jag vill detta, eller jag är nästan säker på att jag inte vill. Jag tycker inte om när ändra tar bilder på mig och deras priser ifall jag ville ha bilderna orimliga. Visserligen blir jag plåtad av ett proffs men jag kan gå till en amatörstudio som är minst lika bra. Det är ju inte så att bilden ska hamna på Vouges omslag?

Jag får se hur jag gör, jag får tag med mig 4 vänner i alla fall.

vad hände?

När jag skulle åka hem från stan idag så var tunnelbanestationen avspärrad. Jag såg både poliser och brandmän. Hade det börjat brinna? Risk för explosion? Någon som hoppat framför tåget? Om någon som läser vet om vad som hände så får den gärna berättat, jag fick åka världens omväg för att komma hem.

dagens outfit



Piké - Lacoste
Sjal - H&M
Jeans - H&M

träffade födelsedags barnet

Återigen hemma efter en dag på stan. När jag och Sara satte oss på McDonalds i Liljeholmen där vi först möttes så ser jag Mattias gå förbi utanför. Självklart springer jag fort ut och kramar födelsedagsbarnet. Han och hans vän satte sig sen med oss och käkade dom med. Därefter åkte jag in mot stan med Sara. Jag bytte inte mina skor utan köpte ett par nya istället, och såklart en hårspray eftersom jag tagit slut på 2 stycken på 2 veckor nu, inte nådigt!


Födelsedagsbarnet, how sexy!

Ärenden

Nu måste jag springa till bussen. Ska träffa Sara som precis slutat skolan, sen måste jag till banken, byta ett par skor samt köpa en ny hårspray. Ha en toppendag alla!

Grattis baby

Min favoritbög blir 18 idag, GRATTIS!



Jag och en bit av Mattias, förra vintern.

skolstart

Man märker att skolstarterna har börjat dra igång nu. Folk är vakna tidigare än annars, de lägger sig tidigare och de har inte lika mycket fritid som förut. Jag vet inte hur det är för alla andra men jag tycker att det ska bli kul att komma igång igen. Jag har det kul i skolan, jag gör det kul för mig. Ska bli skönt att få återgå till gamla vanor lixom. Själv börjar jag min skola igen imorgon.


Inte riktigt så vi gör det va?

God morgon

Konstigt, vad tidigt jag vaknade idag tycker jag. Gick i alla fall direkt till duschen och hällde lite silverschampo i håret som jag nu sitter med. Dagens planer är osäkra. Jag kanske ska till banken med Vanja för att vi båda har checkar att lämna in, och våra pengar vill vi ju ha. Sen vet jag inte mer faktist. Jag har en tröja här hemma som är Ted så kanske får träffa honom och lämna tillbaka den, det visar sig.

Nu ska jag se om det finns något gott till frukost.

natti natti

Nu ska Blondin-Amir (okej detdär lät verkligen inte bra) röra sig till sin säng. Sov ju med Vanja & Andrea natten till idag så det ska bli skönt att få sova i sin egna säng. Brudarna låg ju vakna och skulle tag massa bilder på oss i sängen men jag somnade, sedan var det jag som tydligen pratade i sömnen så Vanja inte somna försän vid 7, gumman då.

Nej, inatt blir det sova ut må jag lova.
Godnatt mina underbara.


Riktigt nöjd med min hårfärg.


hon är sexigast


hjälp mig

Jag måste göra något åt mina ögonbryn nu när mitt hår är jätte blont. Det är jättelätt för er att bara lämna en kommentar och skriva "färga dina ögonbryn" men jag behöver mer tips än så. Kan man färga hemma när man ha så mörka ögonbryn som jag? Vart köper man bra färg i så fall? Vad kostar det hos frisören? Ni som tror att ni har lite koll och kanske gjort detta förut, snälla lämna en kommentar och hjälp mig!


Tog bilden alldeles precis, tycker att det är större skillnad i verkligen på ögonbrynen och håret än vad det ser ut att vara på bilden.


boken om mig

Det verkar bli ändrade planer, ingen fika alltså. Kan nog vara skönt att få vara hemma en kväll tror jag faktist. Kom att tänka på en sak. För några dagar sedan så fick jag en kommentar av en kille som undrade vad boken om mig skulle heta, vilken genre det skulle vara osv. Det måste vara den klurigaste kommentaren jag fått tror jag. Kreativ som jag är så började jag direkt göra ett bokomslag i Photoshop och här har ni resultatet.



Amir Akrouti - Just so gay! skulle boken alltså heta. Genren på boken skulle självklart vara självbiografi. Killen frågade också vad den skulle hamna om. Den skulle såklart hålla sig till temat homosexualitet eftersom att det är det jag bryr mig mest om ifall jag får chansen att nå ut till en stor skara människor. Den skulle handla om hela min uppväxt. Om hur jag lekte med min systers Barbiedockor på morgonen när jag var liten, hur snygg jag tyckte min granne var när jag var 15 och vilket smink jag använder idag när jag är 18. Jag älskar mitt liv, jag är glad att jag är bög, jag älskar det. Jag tar ut svängarna och gör allt jag vill, varför ska något få stoppa mig. Som min mamma sa:

Amir: Säg att jag kan byta till gaybloggen.com annars käns det inte bra.
Mamma: Men du gör ju som du vill?
Amir: Men du måste säga att det är okej annars känns det fel.
Mamma: Vill du att det ska bli bra så blir det bra.

Det är så sant som det är sagt. Vill jag något så gör jag det. Vill jag att gaybloggen.com blir bra så ser jag till att det blir bra, spelar ju ingen roll vad andra tycker!? Nej ni, boken om mig skulle allt bli en storsäljare kan jag lova!

Brunett? hell no!

Jag har vetat att bra tag att jag ska färga håret och jag var verkligen inne på att bli brunett igen. Men jag ville inte, inte än. Jag har haft brunt hår sen jag föddes 27e maj 1990, det är inte konstigt att jag vill vara blondin ett tag va? Nu är det som ni ser i alla fall väldigt ljust, och väldigt väldigt blont.


Typiskt

Jag är ledsen men bild uppladdningen strular så jag kan tyvärr inte visa er min hårfärg, och jag tänker inte berätta heller hur den ser ut. Ni får helt enkelt vänta, får hoppas att det funkar senare ikväll för nu ska jag iväg med tjejerna och fika i stan. Mikaela från min klass kommer också, superkul, en riktigt skön tjej.

Hoppas ingen läsare känner igen mig på stan nudå.
Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge.


På g nu

Sitter hemma hos Vanja med Andrea (fan vad vi umgåts nu alltså) just nu. Vi har käkat mat, makaroner med köttbullar och brunsås, jättesvenskt och jättegott var det. Nu sitter jag med hårfärgen i håret, ska bli kul att se resultatet. Jag är tokig säger jag bara, jag nöjjer mig aldrig. Men men, får se om ett tag hur resultatet blir.

videoupdate

 

dom kan vara säkra med mig

Vanjas mamma: Så det var du, Andrea & ***** inatt?
Vanja: Nej det var Amir.
Vanjas mamma: Jaha, då hände det väll inte så mycket!

Haha klockrent, och ofcourse not!


Ladies


Vanja och Andrea vet verkligen hur tjejer ska klä sig. Jag tycker att de alltid är lika snygga och vackra. Här är de med sina nya och galet snygga klackskor från affären Belle. Dom till vänster kostade bara 99:- på rean och de till höger kostade bara 199:- på rean. Vilka kap va?


Mina snyggingar!

Dagens shopping

Nu är jag hemma igen. Helt plötsligt fick tjejerna för sig på bussen att åka till Skärholmen centrum istället för stan. Jag tycker det är äckligt i Skärholmen. Smutsigt område och kusligt folk, men man hade ju inget val så jag följde med. När vi kom fram så käkade vi på en grymt god salladsbar där man fick välja själv vad man ville ha i salladen och för bara 69:-. Den var supergod och verkligen värd priset. Därefter köpte jag en parfym på Kicks, en sjal på H&M och en hårfärg från Kicks.


Jag och min goda sallad.


Gant Adventure 415:-


Sjal i mysig höstfärg 98:-


Jag tänker jäklas lite och inte säga vilken hårfärg jag köpt. Istället ska ni få vänta lite och se resultatet direkt sen när jag är klar. Men de flesta kan nog gissa vad för färg jag tog, typiskt mig säger jag bara.

Nu drar trion till stan


Kaffe & Kafferecept

    Sveriges nya webbplats för kaffeintresserade

Kaffegalningen Vanja visade nyss in mig till kafferecept som är en blandning av en sida med kafferecept och en mötesplats för kaffeintresserade. Tyckte att detta var en rolig sida eftersom att jag själv inte dricker kaffe så ofta just för att jag inte har den blekaste aningen om hur man gör kaffe. Och det finns även kafferecept på iskaffe, kaffedrinkar och inte bara vanligt kaffe.

Förutom kafferecepten så kan man även läsa om kaffets fakta och historia. Hur många visste till exempel om att kaffet ursprungligen kommer från Etiopien? Det jag och Vanja gillar absolut mest på sidan är deras hitta café funktion. Där kan du skriva in ditt postnummer eller orten du bor i så söker sidan efter cafér åt dig. Man kan även tipsa om egna recept och läsa krönikor av bl.a. Daniel Remheden och Elin Stenung. Jag såg också att man kan inhandla kvalitets kaffeprodukter. Skriver man om deras sida på sin egen blogg så kan man hamna på deras tävlingssida. Antar att Vanja kommer att go for it like me!

Sidan har även en rolig tävling som man kan deltaga i.
Lovar att jag ska klå Vanja ;)

Appropå kaffe, nu ska vi in och fika/shoppa.
Vem vet, med tävlingen kanske kaffet blir hemma hos mig nästa gång.

Dagens outfit


Kanske inte, snarare bara jag som uppträder för flickorna!


Tröja - Addias
T-shirt - H&M
Jeans - Cheap Monday
Väska - H&M

nominerad till veckans blogg

De glada nyheterna verkar bara bli flera för mig. Fick nyss veta att jag blivit nominerad till veckans blogg hos Naomi. Jätteroligt, in och rösta på mig nu så é ni ju underbara! Ska röra mig hemåt till mig med tjejerna, fixa mig lite smått och sedan in till stan för lite shopping. Ha en bra morgon, förmiddag eller vad ni nu vill kalla det vid denhär tiden :)

Pusshej!

jag försöker

Försöker att väcka tjejerna med lite lugn musik.
Britney hade funkat för mig, får se hur det går för dom!


en fängslande lek

Tjejerna är omöjliga att väcka och jag sitter här med en värkande tumme. Den påminner mig om en lek jag körde med tjejerna igår på fiket och när vi väntade på bussen hem. Som de flesta kanske vet så är det sällan en tändare är så bra att den funkar varje gång man försöker tända den. "Leken" går ut på att man ska ställa en fråga högt och sedan försöka tända tändaren. Kommer det eld så står det för ja, om inte så är det nej.

Andrea kom i alla fall fram till att jag ska ha en bög-orgie innan jag dör.
Haha, väldigt intressant att få veta!



Man kan ha jäkla kul på många olika sätt nuför tiden.


good morning sunshines


Solen kanske inte skiner, men mina läsare är mina sunshines. Love ringde och väckte mig redan klockan 9. Han måste tyvärr jobba idag vilket han trodde att hon inte skulle göra så vi har ställt in åka-till-tyresö-och-färga-loves-hår planerna. Istället blir det nog in till stan för mig. Sugen på något nytt. Parfym? Kläder? Hårfärg? Jag får se vad det blir. Ska försöka få upp tjejerna ur sängen nu. Ni ska bara se hur fula dom är när de sover, haha!!

Godnatt



God natt alla söta läsare. Klockan tickar snabbt fram och jag orkar inte röra mig hem så jag och Andrea sover kvar här hos Vanja. Imorgon ska vi upp tidigt, i alla fall för att vara sommarlov. Vi ska till Tyresö för att färga min kompis hår. Han har mörkbrunt nu och vill ha håret ljusbrunt. Ska bli kul att se hur resultatet blir.

Sov gott!!

en glad nyhet



Vanja ropade precis efter mig och berättade en sak som gjorde mig hur glad som helst. Jag är etta på gaybloggar.se's lista över Sveriges mest lästa HBTQ bloggar. Nu ska jag gå och fortsätta jonglera med min väns silikoninlägg och bara vara glad för att jag bara är så grym och stolt just nu :D

Tack alla underbara läsare.
Ni är riktiga självförtroende-höjjare, love you all!

Bilder från ikväll

 
Vanja sminkar sig och Andrea är färdig och söt som få.


Jag leker med ett par silikon inlägg.


Som passade bättre på Andrea!

 
Vanja & Andrea


Andrea och jag.


Myskväll

Nu är jag hemma hos mig med Vanja & Andrea. Som sagt så drog vi hem till Andrea och käkade lite. Tjejerna sminkade sig och jag låg och sjöng lite i hennes säng. När alla var klara med sitt så rörde vi oss mot stan där vi fikade på Kofi. Vi satt och pratade om kärlek och andra vardagsproblem, riktigt skönt faktist.

Nu ska jag bara svara på alla underbara läsares söta kommentarer, lägga in bilder från ikväll och sedan rör vi oss till Vanja där vi ska mysa ännu mer. Blir nog ett inlägg hemifrån henne också. Ha det bra så länge. Pussen!


medans jag är borta..

.. så kan ni lyssna på en grym låt.



Janet Jackson - Feedback

Hemma en kort stund

Nu är jag hemma igen. På grund av vädret så satte vi oss inne hos Vanja istället. Tjejerna duschade och fixade sig medans jag plattade mitt hår. Efter det så stod Andrea och lekte lite med det, jag verkligen älskar när folk pillar i mitt hår det är hur skönt som helst tycker jag. Men nu ska jag tillbaka till Vanja. Sen så ska vill till Andrea och käka middag, sen tag en kvällsfika inne i stan. Blir nog en mysig kväll. Puss och kram!!


Jag på Vanjas golv med en misslyckad lugg ner.
Men söt ändå :)


Andrea och jag.

Paus från kalaset

Nu ska dra iväg till Vanja. Andrea är också där, vi sätter oss nog utanför henne och bara snackar en massa tror jag. Orkar inte sitta inne hela dagen man känner sig så stel efter ett tag. Men jag är nog hemma snart igen, blir ju tårta då för min syster Amina.



Vanja och Andrea, vist är de söta!?

Tag en titt bakåt



Det är endel som frågat om en frågestund igen. Och jag får ofta kommentarer som vart jag kommer ifrån, hur gammal jag är osv. Nu har jag lagt in en kort presentation ovanför menyraden till vänster. Och undrar ni något så får ni mycket gärna läsa min 2 tidigare frågestunder jag haft. Det är bara att klicka på "Om Amir" under rubriken Kategorier i menyraden.

tårta idag

Det är så att min syster Amina fyller år imorgon men mormor & morfar kommer redan idag för att fira hennes. Självklart har hon med sig en god tårta. Marsipantårta är min favorit. Dock ska det alltid vara så mycket grädde i dom så att min blir proppmätt på bara några tuggor. Men det är väll bra det å andra sidan.



Tårtan de har med sig.

Detta eviga förvånande


It's gay-pride baby!



Det är 2008, gatorna kryllar av bögar, vissa mer fjolliga än andra. Endå så fortsätter detta eviga förvånande. Sist var igår, då berätta min vän att hon hörde ett gäng säga "hihi titta bögen" som om jag vore den enda i hela stan. Av 100 personer så är 10 homo/bi/trans i dagens samhälle, det är faktist inte lite alls och jag tycker normerna i samhället bör ändras radikalt. Men det är på god väg tror jag. Vi har ju pride festivalen, väldigt mycket på tv och i tidningar.

Undra hur der ser ut om 100 år.
Ska folk fortfarande få höra "titta bögen" på stan då?


Tror att jag har bestämt mig



Låter väll bra!?

nyduschad


(jag kan vist le på bild, även om jag inte gillar det)

Jag har precis klivit ur duschen efter att ha använt en underbar hårinpackning som faktist funkar. Har använt den några dagar nu och håret blir mycket mjukare och fuktigare. Mitt hår ser ju annars alltid så torrt ut, det är iof kanske för att jag invaderar hela mitt huvud med hårspray, men det är en annan femma. Har ni inte provat den så gör det.



Fortsätt gärna kommentera inlägget nedan och tipsa mig.
Jag funderar på gaybloggen.com låter det bra!?

hjälp mig!!

Nu vill jag ha mina läsares hjälp.

Jag ska flytta min blogg till ett eget domän. Just nu heter min blogg AmirAkrouti.blogg.se. Jag ska ta bort blogg.se från namnet och samtidigt byta ut hela bloggens namn. AmirAkrouti.se skulle inte många komma ihåg så det känns som att jag vill heta något annat. Gärna något med gay eller homo i namnet.

Kom igen nu, ge mig gärna lite tips på vad bloggen kan heta!
Jag gör nog en liten tävling av det hela senare, så se till att du också kommer med.

dags att vakna

God morgon.
Imorgon fyller min syster 16 år men vi ska fira henne idag tillsammans med mormor & morfar som kommer hit vid 1 tiden ungefär, det ska blir roligt. Just nu ska jag nog få i mig något att äta tror jag. Det blev inte så mycket käk igår så jag är väldigt hungrig just nu.


Jag är alltid lika vacker på morgonen

Godnatt

Nu ska jag röra mig mot sängen.
Hoppas alla läsare har haft en fin kväll.
Puss och godnatt!




Jag kommer att använda min over-size tills den mögglar.
Jag älskar den, så söt och mysig så det finns inte.

igenkänd

Idag när jag var på ett ställe där så många människor var samtidigt så blev jag igenkänd flera gånger. Flera tjejer som ropade efter mig & vinkade. Sen när de såg på min blick att jag inte kände igen dom så sa de att de läste min blogg. Tyckte att det var jätteroligt och blev väldigt glad. Det är trevligt att folk vågar ropa och säga hej. Själv är jag en sån som skäms och bara vill iväg när jag er en kändis, fastän den inte ser mig & ändå inte har någon aning om vem jag är.


On and on

Tråkigt nog så missade jag programmet Sommarkrysset eftersom att jag var i Kungsträdgården. Jag brukar aldrig kolla på det programmet men eftersom att jag viste att Agnes Carlsson skulle vara med så ville jag se det, jag har ju verkligen totalfastnat för hennes nya singel On and on. Men nu när jag kom hem så såg jag att det redan finns ett klipp på youtube där hon framför låten. Tycker hon är så bra, och låten är verkligen jättehärlig.



Det var bara att skaka loss

Nu ska jag inte sitta och tänka på min syster och det som hände hela natten för hon mår faktist bra nu. Något jag kan berätta att de 2 som fick spela sist (man spar det bästa till sist?) var hur grymma som helst. De fick verkligen hela stället att lyfta. Jag och mina vänner skaka loss som satan. Det är Brick & Lace samt Flo Rida jag talar om. 2 internationella stjärnor som var bäst på att leverera. Här har ni musikvideorna till de låtarna som jag tycker var de bästa de framförde.





Ska fortsätta att dricka mitt glas vatten som jag pressat citron i.
Supergott, har fastnat för det.

Galen kväll @ Live '08

Denna kväll blev verkligen inte som jag trodde, och inte så rolig som jag hade tänkt att göra den. Jag träffade min syster och ett stort gäng gemensamma tjejkompisar inne i stan. Eftersom att vi alla är så envisa så struntar vi i hur mycket folk som redan står och trängs framför scenen och pushar på för att tränga oss fram till mitten. Snabbt splittras vi alla och jag står ensam med min bästa vän Imen i mitten av röran. Kanske dags att börja inse att det kanske inte alltid är bäst att vara först eller längst fram? Något man verkar tro i alla slags sammanhang.

Efter att den första artisten Petter sjungt klart så ser jag att några av tjejerna jag tidigare var med kommer emot oss och då blir jag såklart genast taggad och jätteglad, men det vände snabbt. Bakom dom ser jag min syster bli dragen framåt av en kompis, storgråtandes och kippande efter luft. När hon kom fram hör jag hur svårt min syster har att andas och samtidigt grät hon som bara den och sa att hon skulle svimma. En vakt drog henne över stängslet och sedan var hon ur syn för mig och tjejerna.

När jag hittar henne kanske en timma senare så gråter hon fortfarande. Hon berättade att hon kommit längst fram vid scenen. Det hade varit sånt kaos att hon tappat skorna och därefter blivit nertryckt på marken. När hon låg ner så både stod, satt och låg det folk över henne. Hon sa att det var folk över hela henne och hon sa att hon inte ens kunde se något för att folk var på hennes ansikte, och det var när en människa ställde sig på hennes bröstkorg som hon tappade andan helt och hållet. Det som gjorde att hon kom upp (och kanske räddade hennes liv, seriöst, hon låg under en massa folk och kunde inte andas) var att hennes kompis såg hennes arm sticka ut och drog upp henne.

Min syster grät i flera timmar efter för att det gjorde så ont kring bröstet och hjärtat. Jag var jätterädd och grät själv kan jag lova er. Men nu mår min syster bra och hon har åkt hem till hennes pojkvän.


Min syster för ett bra tag sen. Fortfarande lika söt.
Jag älskar dig!

The voice '08



Nu ska jag in mot Kungsträdgården för att kolla på The Voice konserten ikväll. Jag vet ju vad det kommer att vara för slags typer på plats där så jag är inte alltför taggad. Men allt blir ju vad man gör det till och jag ska i alla fall ha roligt har jag bestämt. Ska möta upp min syster nu och några gemensamma tjejkompisar, kanske träffar fler folk där. Ha det så bra idag. Pusshej!

jag är bäst på fylle-sms

Det sista smset jag skicka igår innan jag somna:

"godnatt din fisk Fitta
ska göra spagetti av dig
imorgon din tomfisk
alltså
"

Ibland blir man rädd av att kolla på skickade meddelanden.

Tack alla tjejer

Sån jävla underbar kväll igår. Vissa var så full att de ramla och fick massa sår i ansiktet, andra spydde i en påse & andra mådde bara bra. Men innan allt spårade ur så hade jag det så jävla underbart alltså. Jag har aldrig haft sånt bra självförtroende och självkänsla som igår. Jag fick höra huuur många gånger som helst hur underbar jag var, hur söt jag var, hur alla älskade mig för jag var så skön och att jag vågade vara helt öppen med min läggning, och hur avundsjuka alla var på Kenza & Nadia som fick vara kompis med mig. Alla orden verkligen värmde.

Här har ni bilder från kvällen i alla fall.


DON'T CHA WISH YOR FAGHAG WAS HOT LIKE MINE - Kenza


Jag och Mafew, fullast vinner?


KEnza & Nadia goes desperate housewives?


Party slyna!


Pusskalas! Kenza, Natta, jag & Sara.


Kenza & Jag.


Alla säger att vi kunde vart syskon?


Jag & Sara stötte på ett par assköna transor

Hos ted nu

Hejsan. Jag sitter hemma hos Ted nu och väntar på att vi ska börja fixa oss för lite party ikväll. Ted står i duschen och jag har diskat eftersom att vi käkade mat för ett tag sen. Det är ännu inte helt hundra vart vi ska vara ikväll. Antingen inne i stan eller i Nacka, spelar faktist ingen roll för mig, känner på mig att det kommer att bli roligt.

destination city

Ska in till stan med Ted och Conrad nu. Vi ska fixa lite dricka till ikväll eftersom vi ska festa, även Kenza & Nadia ska med oss på festen. När vi fixat det vi ska i stan så ska vi hem till Ted och ta det lugnt ett tag hade vi tänkt, sedan så fixar vi oss tillsammans hemma hos Ted och rör oss till festen sen.


Ted & Jag när vi sist sågs.

Vad har hänt med min handuk?


utvilad

Nu har jag sovit i en hel timma. Jag la mig  sängen och slocknade direkt kan jag lova . Om jag orkar så ska jag kanske följa med min syster till frisören snart. Det är ju hur kul som helst att kolla på. Har jag tur så kanske Vanja kommer förbi och tar en cigg med mig om hon har tid, hon bor inte så långt från frisören.


Hade jag varit straight hade jag ätit upp bruden.
Så underbart söt.

"fri som en fågel.."

Även idag fick jag sluta en timma tidigare, men nu är jag helt fri från allt som har med jobb att göra. Lönen kommer i alla fall snart och då blir det shopping. Jag har bestämt sen flera veckor tillbaka vilken vinterjacka jag ska köpa i år, Meis ska tydligen köpa en likadan så vi köper dom tillsammans, mys!

Nästa för mig blir duschen, därefter ska man väll fixa sig lite för jag ska fika med Mickaela i stan kring 3-4 tiden hade jag tänkt, om hon hör av sig vill säga. Hon är en höjdare på att sova, alltid jag som vaknar först när jag sovit hos bruden.


En underbar dag

God morgon. Idag är jag jätteglad, sista dagen på mitt sommarjobb. Det är ungefär 4 timmar och en kvart kvar tills jag slutar och sedan är jag fri, jösses. Detta ska såklart firas. Jag och Kenza ska festa ikväll. Vart och med vilka vet vi inte än, men fest blir det  alla fall.

Ingen som vågar släpa med oss? ;)

dags för sängen

Nu är jag inne igen. Det var jättemys ute med Imen. Vi gick även förbi Jasmine och sa hejdå eftersom hon åker till Grekland ikväll. Senare kom Meis förbi. Henne har vi inte träffat på nästan 4 veckor eftersom att hon varit på Gotland så länge, saknat henne som fan faktist. Nejmen nu ska jag sova. Puss och godnatt.


myspys

Nu ska jag och Imen sätta oss utanför mig ett tag. Cigg, Pepsi & popcorn, kan det bli mysigare!? Självklart tar jag med mig filt ut. Vi hörs senare, pussen!

flashbacks

Hoppas såklart att alla hejade på Agnes?


jag missar bögarna

Hejsan. Hann inte slänga in ett inlägg innan jag var tvungen ut, Vanja var väldigt kvick på att börja röra sig mot mig efter att vi bestämt att ses. Självklart hade hon med sig den söta hunden som ni läsare skrev att ni gillade så mycket. Hon hade även med sig en lite chiuaua som var hur gullig som helst. Senare kom även Imen också. 

Imen berättade att det satt världens snyggaste bög på samma buss som henne, och som jag hade älskat. Vad är dealen med bögar och bussar? Jag får höra flera gånger per vecka att folk sett en snygg bög på bussen som de vet att jag hade gillat, jag ska nog börja åka buss oftare?


Jag och chiuauan Elsa.


Vanja, snygg som alltid, och Elsa.


Imen och dvärgspetsen Mimmi.

amir älskar H&M


H&M blir man aldrig besviken på.
Jag skulle inte tacka nej till något av dessa plagg.
Och snart kommer ju pengarna!?


Brittan goes svenskt


Min absoluta älskling!

Har ni hört Britney Spears senaste låt som pumpas på radiostationerna just nu? Den heter Radar och är faktist producerad av svenskar, så lite stolt blir jag i alla fall. Svenskar är faktist riktigt grymma när vi kommer till musik branshen. Vi har ju även gjort Born to make you happy som jag tycker är en av Britney Spears bästa låtar.



Väldigt bra, eller vad tycker ni!?

dags för en dusch



Idag fick jag sluta en hel timma tidigare, jösses vad skönt det känns. Har mestadels jobbat bland jord och buskar idag så känner mig rätt smutsig kan jag lova. Nästa på dagens schema är en dusch tror jag. Efteråt ska jag nog få i mig lite mat hade jag tänkt och sen blir det för en gångs skull att tag det lugnt hemma bara.

Vad har ni gjort under förmiddagen!?

Ska bli illustrerad

Har ni sett i alla kända bloggar att en Claudia har illustrerat bilder på dom? Nu är det min tur. Jag är jätteglad. Alltid velat ha en illustrerad bild på mig själv. Blir den snygg kanske jag till och med skriver ut den och sätter upp den i mitt rum?

sugen

Jag har i flera månader velat förstora läpparna med restylan, i alla fall överläppen. Nu talade jag med en nära vän som gjort det ett flertal gånger och om jag gör det samtidigt som honom så får jag det för under tusenlappen. Förstår ni vad underbart!? Nu är jag jättesugen på att göra det, verkligen.



Kanske lite väl?

typiskt

Jag som var så inne på att färga håret brunt igen, nu har jag tvärändrat mig. Jag vill göra mitt hår ännu ljusare. Rent ut sagt riktigt riktigt blondt. En killkompis skickade en färgkarta på hårfärger till mig via man och jag blev kär i en färg direkt, men jag vågar inte. Jag är ju medveten om att det kommer att se asknas ut, men om frisören fixar ögonbrynen ordentligt och bra så kanske det går ann i alla fall. Hur som helst, ska jag fortsätta bleka håret blir det i alla fall hos frisören.



Färg 22 skulle jag verkligen vilja ha, den är så snygg.
Annars skulle inte P4_27 sitta fel, men hade typ så första gången jag slinga.

Slut på krafter

Det märks att det inte är mycket kvar av jobbet nu. Knappt något att göra och slut på krafter. Men jag är konstigt nog väldigt taggad på att jobba ändå, för jag vet att det är så lite kvar och sen så får jag vila ut, och så kommer ju pengarna sen också, det om något blir ju ändå underbart.

Någon annan som har haft ett jobb nu under sommaren?
Alltså ett sommarjobb och inte heltidsjobb.

God morgon

Hallå där alla vakna.
Solen skiner och jag ska snart till jobbet. Idag är den sista långa dagen för imorgon är det fredag och då slutar jag redan klockan 1 och sen är mitt sommarjobb över. Gud så skönt alltså, ska blir riktigt galet skönt att få sova ut på lördagsmorgonen kan jag lova er.

Nu måste jag dra mig mot jobbet. Kyss!


"välkomna till elda handen"



Nu ska jag och min nu hår-fria hand sova.
Puss och godnatt!

Sandra goes kissie

Min & Sandras lilla experiment-video segar under sin uppladdning så medans ni väntar får ni ett klipp jag filma medans vi precis tagit ut våran kladdkaka ur ugnen. Och Sandra får för sig att härma Kissie av någon anledning.


Tyvärr missa jag när hon slår huvudet i fläkten.

vågat

Nu är jag hemma hos mig igen efter en väldigt rolig kväll. Sandra som är en skitskön brud kom över och fick oss alla att skratta hela tiden. Hon kom på en väldigt knasig idé som jag gick med på och faktist gjorde ett videoinlägg som jag snart ska lägga upp här i bloggen. Jag lovar, det kommer bli hett och eldigt ;)


Sandra, en rolig prick.

en uttråkad amir

Vanillia lärde mig en sak hon själv lärt sig i skolan.
Sett den förut? Det har inte jag i alla fall, skrattade som fan.


Bilder från kvällen

Nu är vi klara med städningen för idag. Vanillia står och bakar kladdkaka medans jag, Felicia, Mikaela & Sandra sitter i soffan och latar oss. Fast jag var faktist ute med Baloo på en liten promenad nyss så lite duktig har jag faktist varit, haha. Här har ni liten bilder på mig och vännerna jag är med nu.


Mörk och dyster bild? Passar ju Mikaela som är bakis & sliten idag.


Nörd-Amir?


Snygg-Sandra?


Baloo min sötnos!!!

Nästa onsdag

Kom att tänka på att det faktist inte är så mycket kvar av mitt sommarlov nu. Jag böjar skolan nästa onsdag och jag längtar faktist. Jag har alltid kul i skolan, allt blir ju vad man gör det till. Jag går på Jensen Gymnasium Södra och det jag gillar mest med skolan är våra scheman. Vi går bara halvdagar på Jensen och det gör att man får mer tid till både plugg och fritid. Jag skulle säkert ha många timmars skolk om jag gick i skolan från t.ex. 8-15, skulle aldrig orka det.

Något som gjort mig glad nu i slutet av sommarlovet är att våran rektor på skolan har slutat. Jag blev så oerhört lycklig när jag fick läsa det. Min rektor gillade inte mig, det märktes på hur han särbehandlade mig och min vän till skillnad från andra i klassen. Bland annan sade han till oss att vi var "pain in the ass", vilken rektor säger så? Nej nu är han tack och lov borta, ser fram emot miss sista är på skolan. Det kommer säkert att bli jättekul.



Alla ni yngre som läser, vilken skola går ni i? Är ni nöjda?

ut på vägarna



Nu är vi trötta och hungriga så jag ska tag moppen till McDonalds och köpa hem mat till oss. Sedan ska vi fortsätta städa och ikväll blir det mys med film. Vad ska ni hitta på ikväll?

ännu mera städa

Nu är jag hemma igen och har slutat för dagen, 45 minuter tidigare, gud så skönt! Dock är det inte slutstädat för min del. Efter att jag duschat så ska jag över till min granne och vi ska städa hela lägenheten. Jag får kanske inte pengar, men ett trevligt sällskap och säkert en rolig eftermiddag. När vi är klara ska vi baka kladdkaka och tacka oss själva, haha.

Håll utkik, det kanske kommer ett videoinlägg ikväll ;)


Jag älskar bilden. I'm gay - fack you!

en tävling?

Jag hittar inte min handledare någonstans så jag gick hem igen, får väll vänta tills han ringer mig eller plingar på. En sak jag tänkt på under dagen.. många som har tävlingar i bloggen och lottar ut saker. Jag är sugen på att göra detsamma men jag kan inte komma på vad jag skulle kunna lotta ut till er läsare.

Vad är ni sugna på?


här har ni det


Inte lockigt, men vågigt. You like it? ;)

Kommer inte ihåg vad du hette, men du bad om att se mitt hår när det inte var plattat. Här har du det, fint va? Nej precis! Ska i alla fall dra mig ut mot jobbet nu igen, slutar klockan 4 men är säkert hemma innan som vanligt.

Ni får ha en underbar dag alla läsare :)

Blir 7e september min lyckodag?

Spana in detta klipp. Jag hoppas verkligen att det blir av.


Hon kanske gör det igen, fast mycket bättre! Vad tror ni?

Gratis smink?

Jag har upptäckt en sida där man kan vinna gratis smink. Toppen tänkte jag såklart och blev medlem direkt. Lite gratis smink tackar man väll ändå inte nej till?


(Klicka på bilden och bli medlem du också.)

skamliga förslag

Man får alltid skamliga förslag på HBT communityt QX.



NEJ TACK!


lunch nu

När de flesta har vaknat och ska käka frukost, ja då är jag redan inne på min 2a måltid för dagen. Idag blir det dock inge Findus mat eller pizza utan spaghetti med köttfärssås, gud så gott. Har även lite tomat och fetaost till.


Dagens lunch


Tänkte på en sak när jag var ute och jobbade med min MP3 imorse. Jag lägger ofta upp musik som jag lyssnar på i min blogg. Min blogg är verkligen ingen musikblogg men jag undrar vad ni tycker. Lägger jag upp musik för ofta? Bör jag lägga upp mer musik eller är det bra så som det är nu? Skriv en kommentar och berätta, kul att veta vad folk tycker.

smitit iväg

Nu är jag hemma igen, jag har sprungit iväg en stund olovligt. Som jag nämnde förut så har min iPod nano gått sönder. Den låg i min väska som en vattenflaska läckte i så det är hejdå med den. När jag får min lön ska jag köpa en ny (en rosa såklart) men tills dess har min mormor gett mig en annan MP3, en jätteful men funktionen är ju ändå viktigast. Nu hade jag tänkt att lägga in lite musik i den och ta med mig den ut så att den kan göra mig sällskap under dagen. Grannarna får ju i alla fall kul, en sjungande bög som står och sopar gatorna, candid camera nästa!?

Jag hinner såklart inte lägga in alla låtar jag vill, utan de blir kanske bara 20-30 stycken. Här är de solklara favoriterna i alla fall som definitivt kommer att finnas med:

Lady GaGa - Just dance
Isis Gee - For life
Britney Spears - Ooh ooh baby
Charlotte Perelli - Hero
Rihanna - Disturbia
Katy Perry - I kissed a girl

3 dagar kvar


3 dagar kvar

Tiden går faktist rätt fort, jag har jobbat iväg 2 dagar nu och har bara 3 kvar. Sedan är det 5 dagar kvar av mitt sommarlov. Undra vad man ska hitta på då? Ska sova hos Patrik en kväll, ska festa med Kenza, kanske bada om det blir sådant väder? Ja det fnns massor man kan göra.

Vad har ni gjort under sommaren som snart är över, eller är den redan det?

Inte mycket mer för ikväll

Sjuk, trött & allmäng hängig.
Jag ska krypa ner i min sköna säng nu och sova.
Drömm sött alla!

regnet överraskade oss

När jag, Nadia & Kenza satte oss på samma café som vi satt på igår så kände jag verkligen hur varmt det var, jag ville bara tag av min tröjja. Senare när jag satt på ett födelsedagsfika för Sofia så började det regna. Nu är jag hur som helst hemma med vågigt hår och blöta skor. Båda fika stunderna var i alla fall väldigt fika och med ännu trevligare folk.


Jag och Sofia, grattis älskling!


Vanja, din snygging alltså!

Såå.. vad har alla läsare haft för sig ikväll? Stått ute i regnet!?

Fika

Nu ska jag in till stan med Kenza, Nadia & Mafew.
Vi hörs ikväll alla underbara.


Tack syster för att du platta mitt hår


Skvaller

Gud vad jag gillar min systers pojkvän. Han har nämligen gått i samma skola som Blondinbella när dom var små. Han har berättat en massa detaljer och roliga saker om henne. Vissa snälla saker och andra mindre snälla. Älskar skvaller, det är underbart. Visserligen vet man inte vad man ska tro på och vad man inte ska tro på. Sådant får man avgöra själv. Roligast är att höra samma skvaller från 2 olika håll, och se hur den ena alltid kryddat på lite, haha. Det är vi människor bäst på, att förvränga.



Syster och hennes pojkvän (älskar syrrans tröjja förresten).

gillar min handledare

Idag fick jag sluta 45 minuter tidigare för att jag var så duktig och jobbade bra, fastän jag var sjuk. Klev precis ur duschen och ska nu fixa mig lite. Min syrras pojkvän är även här så ska gå och hälsa på honom sen när jag inte ser ut som ett troll. Han är jättetrevlig, verkligen.

Vad har mina kära läsare haft för sig under förmiddagen då!?

Somliga har det bra

När jag hade käkat min mat så drog jag över till Mickis. Hon hade turen att få ligga och sova men Baloo var såsom jag väldigt vaken. Vi väckte såklart Mickis och låg sedan i sängen en timma och bara snackade. Nu måste jag röra mig mot jobbet igen, är hemma igen vid 4, ha en bra morgon alla nyvakna!


Först gosade jag med Baloo i soffan


Sen så gick vi in till Mickis och väckte henne.

en tröst

Detta är så typiskt. När man är sjuk ska man alltid tycka så synd om sig själv. Man blir jättepetig av sig och man tycker bara att världen är allt orättvist.

Är det lika för er? Att när ni blir sjuka så är det bara sååå synd om er!?



Det är synd om mig, så jag köpte en liten pizza till lunch ;)

en rolig nyhet!

Minns ni den otroligt söta tjejen so vann Idol för ett tag sedan? Hon är tillbaka med en ny låt nu och även en video. Jag tycker låten är jättebra och även Agnes Carlsson som jag talar om. Längtat efter att hon ska komma med något nytt. Lyssna på det nya materialet och säg vad ni tycker :)



Dags att röra sig mot jobbet, och såfort Tempo öppnar ska jag in och köpa halstabletter hade jag tänkt mig. De starkaste dom har. Ha en bra morgon nu alla vakna.

forest fruit tea

Dom säger att man ska dricka te när man är förkyld? Det är väll bara att lyssna i så fall. Jag sitter här nu med min tekopp i alla fall, forest fruit tea kör jag på. Jag dricker alltid det och ingen annan smak. Tycker den är godast så aldrig brytt mig om att smaka någon annnan tesmak faktist. Vad brukar ni dricka för te? Eller kör ni på kaffe?


ambitiöst?

God morgon.
Näsan är täppt, halsen kliar och ögonen rinner, ändå gick jag upp klockan 6 för att jag ska jobba idag. Jag borde klara det, eller jag vill det i alla fall och med vilja så kommer man ju långt? Skulle det bli för jobbigt är det ju bara att bryta av och gå hem i värsta vall men det ska nog inte behövas. Idag jobbar jag ju också en timma mindre än igår så det är också något att se fram emot.

Efter jobbet ska jag fika med Kenza & Nadia idag igen, mysigt värre.

jag och Baloo

Nu är jag hemma hos mig igen. Här är en bild vi tog hos min granne:



Ser ut som att jag gömmer mig, men försöker gosa bara haha.
Nu är det nog dags för mig att sova tror jag, klockan tickar iväg.

Godnatt alla underbara läsare, puss på er!

vad gulligt

Fick en kommentar i bloggen nyss av min mamma.
Snacka om att hon satte idioten på plats va? ;)


Ni är roliga

Jag sitter nu hemma hos min granne och svarar på lite kommentarer. Vi skrattar båda högt åt vad vissa skriver till mig. Hur många gånger ska jag behöva säga, JA jag är utländsk, eller jag har utländskt ursprung från min fars sida. Och jag har sagt flera gånger att mina föräldrar älskar mig fastän jag är bög. Så töntigt att folk ska klicka in på min blogg, direkt tänka att jag är en utlänning och att mina föräldrar skulle skämmas för att jag är bög.



Vet inte hur vissas föräldar är.
Men mina älskar sina barn oavsätt vad de gillar för kön.

Mysig fika

Nu är jag hemma efter en mysig dag på stan. Först fikade jag som tidigare nämnt med Kenza, Nadia och så även Mika som jag går i samma skola som. Det var jättemys, vi satte oss på MuggenGötgatan och spanade in en massa snygga killar som det verkligen fanns fullt av denna dag. Vart kommer alla ifrån? 

När vi fikat klart så umgicks jag kring centralen med bl.a. Love & Ted, mycket underhållande. Därefter mötte jag upp Imen och fick skjuts hem av hennes far, jätteskönt faktist att slippa åka kommunalt. Nu ska jag nog röra mig över till min granne. Dock är hela familjen bortrest men min vän Mikaela vaktar lägenheten och deras söta hund så nu är det fritidsgård där.




Alla Kenza älskare som tjatar om hennes rökning...
Ni ska bara veta hur mycket hon röker ;)
FFRI? Oh hell yeah they do sistah!


Puss & Kram alla sötnosar.

Dags för en fika

Nu ska jag röra mig in mot stan för en fika med Nadia & Kenza. Tydligen blir det någonstans på söder. När jag kommer hem vet jag inte riktigt för det beror på om jag orkar vänta i stan på min vän Imen som slutar hennes jobb på Pizza Hut klockan 10. Får se hur jag gör.

Hoppas ni får en trevlig kväll alla läsare, och tack för alla fina kommentarer jag fått de senaste dagarna, ni är bäst!


Här är en bild på mig & Ilaf från när vi var inne på NK i förrigår.
Tycker att bilden blev bra :)

Ingen respekt alls?

Idag hade jag ett intressant samtal med en straight kille, vårat samtalsämne var otrohet och tjejer. Han chockade mig starkt när han sa att han utan tvekan skulle kunna vara otrogen mot sin flickvän. Hur kan man leva med någon och samtidigt vara medveten utav att man utan tvekan skulle kunna svika den personen på ett av de värsta sätten man kan svika någon?

Han sa också att han tyckte att han var så dum som hade sumpat en chans att få ligga med en tjej som hade raggat lite på honom för några dagar sedan. Vad är det man hör lixom? Jag tycker så oerhört synd om denne mans tjej som inte har någon aning om detta. Mannen talade även om att tjejer alltid ska skvallra, att de säkert är otrogna hela tiden och att man inte kan lita på dom.

Vilken mansgris? Eller hur tjejer?

Inte en riktig middag

Hej, nu är jag hemma igen efter jobbet. Dagen har inte gått lika fort som den annars brukar göra men jag har överlevt. Nu ska jag alldeles strax käka något eftersom att jag är vrålhungrig. Men jag ska ju in till stan vid 6 för att fika så det känns lite dumt att slänga i sig en stor måltid nu så det blir nog bara 2 mackor tror jag.

Vad blir det för middag för er då!?


Vad man egentligen kanske skulle velat ha!?

typiskt

Tror ni inte att jag hör hur det börjar knastra mot fönsterbrädan när jag sitter här? Gud så typiskt, och jag som nyss ägnade en kvart av min lunch åt att platta håret. Men har jag tur så är det bara en liten skur som snart är borta igen, solen uppskattas väldigt mycket i alla fall kan jag lova.

Nu efter lunchen ska jag faktist bort från området där jag bor. För resten av dagen ska jag arbeta i Västberga, dock bara idag för att min handledare är borta. Västberga ligger inte så långt bort utan det är bara några minuter med buss. Det ska faktist bli kul att få jobba på ett nytt ställe :)

Vad har alla ni som inte jobbar för er idag då!?


Titta vad jag hittade på Facebook:

Jag sitter återigen vid datan, denna gång har jag lunchrast i en timma. När jag kollade min mail så såg jag att någon taggat en bild på mig på Facebook. Det var en bild från paraden, jättekul att se. Ser ni mig!?


Vad är det jag ser?

Nu är jag hemma på en kort rast. På vägen hem passade jag på att köpa med mig mat hem. Eftersom jag inte vill spendera halva lunchen vid spisen så köpte jag en Findus matlåta med mig. Väl vid kassan ser jag en rolig skylt, de har tydligen börjat säljat bögar på Tempo!



Är jag inte lite väl billig eller!?

Dagens outfit



Vilken pudding jag är va? Haha den här outfiten är inte direkt min favorit men den funkar på jobbet såklart. Konstigt nog så fryser jag aldrig fastän jag bara har shorts på mig, har haft på mig dom under spöregn men ändå har jag överlevt.

Förresten, jag börjar bli förkyld. Tråkigt va? Det kittlar i halsen och jag nyser hela tiden. Hoppas det inte blir värre under dagen. Ska fika med Kenza & Nadia efter jobbet är det planerat.

Nej nu måste jag röra mig till jobbet, ha det så bra kära läsare. Pussen!!

jag förstår inte?

Läste nyss om Paris Hilton och såhär såg hon ut sist hon fångades på bild:



Ena dagen är hon plattbröstad som en riktig idrottare och andra dagen ser hon ut som en Pamela Andersson. Hur är det hon gör? Lägger hon sig under kniven var och varannan dag för att leka lite med brösten eller kör hon på en mirakel BH ibland när hon känner för det? Hur hon än gör borde hon berätta, för fan vad det funkar i alla fall.

en självklarhet

Till min frukost dricker jag såklart apelsinjuice från Godmorgon. Jag tycker att den utan tvekan är godast för att jag tycker att den verkligen smakar apelsin. Det finns många juicer som smakar konstgjorda och skumma men inte denna, den smakar verkligen färsk. Sen så är det ju fruktött i den också, det gillar jag.



Vad dricker ni till frukost? Oboy?

God morgon

Nu är jag vaken igen, jag drack lite vatten och satte på en film igår, det hjälpte mig att somna. Nu ska jag fort slänga i mig lite frukost hade jag tänkt och ungefär 10 i 7 måste jag röra mig mot jobbet. Jag hör hur regnet knastrar mot min fönsterbräda så att jag ska få sola kan jag ju tyvärr bara glömma hehe, det får bli en annan dag ;)

Är det dags igen!?

Jag vet inte om det är för att jag är så trött eller inte, men jag tror jag ska färga håret brunt igen. Det har varit roligt att få vara ljushårig under sommaren, men brunt känns mer som den Amir alla känner mig som och det ser ju minst sagt mer naturligt ut. Inte riktigt helt hundra, men tror jag snart är brunett igen.



Eller vad säger ni!?

John Blund?

Att jag skulle få sova kunde jag ju glömma. Har legat och blundat jättelänge nu utan resultat, och jag som ska upp redan 6 idag, det kommer inte bli skönt. Kanske skulle jag ha försökt vänja mig vid att sova tidigt för flera dagar sen? Äsh, detta misstag gör man alltid om, fastän man alltid vet hur det blir. Hörru John Blund, vart är du min vän!?


Hjälp mig nu John!


Godnatt kära läsare

Nu är det dags för mig att röra mig mot sängen tror jag. Imorgon börjar jag mitt sommarjobb redan klockan 7 så egentligen är det faktist försent att lägga sig vid denhär tiden tycker jag. Men jag ser fram emot morgondagen. Jag får hoppas på ett mirakel och att det slutar regna så att jag kan sola lite medans jag drar runt i området här där jag bor.

För er som inte har läst min blogg tidigare så kan jag berätta för er att jag sommarjobbar hos SvenskaBostäder och går mestadels ute och rensar i rabatter, plockar skräp och gör allt annat som miljövärdarna helst vill slippa, haha!

Godnatt kära läsare! Puss.


Lägger upp en ego bild jag tog tidigare ikväll, hehe.

Lyssna på texten

Såg ni att jag lade upp en gammal goding med LeAnn Rimes!? Jag hittade en till gammal låt med henne som jag aldrig lyssnat riktigt ordentligt på, men nu är jag helt fast. Jag älskar låtar som handlar om självförtroende och att vara stark för jag blir alltid så glad när jag hör dom. Detta är väll verkligen en sådan låt?

LeAnn Rimes - Life goes on



"life goes on, and it's only gonna make me strong.."
Håller ni inte med mig!?

Rotat i garderoben

Jag & Imen såg att det regnade så vi rotade i våra garderoben och tog fram våra otroligt heta (eller inte) jackor som vi hade på oss i högstadiet. Riktiga gatu seglare var vi då, haha. Vi skulle ändå bara gå här i området där vi bor så vad spelade det för roll vad vi hade för jackor på oss lixom!? Nu är jag i alla fall inne, blir nog inte mycket mer för kvällen eftersom att jag börjar sommarjobba imorgon igen.



Kissie vill du leka med oss babe!?

ut igen

Nu ska jag ut igen för att träffa min absolut bästa vän. Hon heter Imen och vi har känt varandra sen vi var ca 5-6 år. Vi har alltid umgåtts och vi tröttnar aldrig på varandra. Vi har exakt lika snuskig humor och skrattar alltid åt de mest konstiga sakerna. Ska man se en komedi film så kan jag lova att det är med oss 2.

Det jobbiga är att hon flyttar till Paris om 21 dagar. Den ambitiösa kvinnan gick ut gymnasiet med verkligen toppenbetyg och nu ska hon ner till Paris för att plugga. Självklart kommer jag att åka ner dit flera gånger för att hälsa på henne, och så kommer hon ju hem på loven.

Snart tillbaka sötnosar :) PUSS!


Ett väldigt bra tag sen, ser ni att jag inte noppde mina ögonbryn då?
Ush på mig, haha.

Dagens kommentar

Påväg hem igen från busshållsplatsen så stannar jag förbi vid min granne Becca och tar en cigg med henne och Mikaela som går i min klass. Vi pratade om lite allt möjligt, inget speciellt egentligen. Även Beccas kusin Felicia kom ut ett tag, hon kanske är 10-11 år och det hon sa när vi pratade om bögar var:

- Amir ser inte ut som en bög, han ser ut som en människa!

Gumman, du är för söt du.

vad tyckte jag?

Filmen; Barnhemmet.

Nu har vi sätt klart filmen! Vad tyckte jag då? Det är inte en av de bästa filmerna jag sett i dess genre, men den är utan tvekan sevärd. Det jag gillade med filmen är att den inte var så förutsägbar utan man blev hela tiden förvånad och överraskad. Miljön i filmen var också väldigt vacker. Ett hus vid stranden, höga vågor och en vacker höst, det gillade jag väldigt mycket.

I början trodde jag att jag skulle störa mig på att de talade spanska hela tiden, men det tänkte man faktist inte alls på. Så folk, se den! Det är den värd!

Nu ska jag följa med Patrik till bussen eftersom att han ska röra sig hemmåt. Det var roligt att träffa honom, vi har ju bara setts snabbisar under Pride, då träffar man ju alla och man hinner knappast sitta och småprata i timmar som man annars kanske vill. Nej nu måste vi röra oss, bussen går 17.

Barnhemmet

Nu sitter jag & Patrik hemma hos mig. Vi har varit på McDonalds och käkat samt var och köpt lite godis. Filmen Barnhemmet har jag precis laddat ner så nu ska vi se på den. Vi båda älskar skräckfilmer så vi lär ju inte bli besvikna, får man väll hoppas!?

Någon annan som sett den? :)


Nu rör jag mig utåt.

Patrik är inte hemma utan åker strax ifrån Huddinge så jag ska promenera till Årstaberg där vi möts. Vad vi ska hitta på innan vi ser på film vet jag inte, är rätt hungrig faktist. Ni får ha en trevlig dag i alla fall. Pusshej!

rastlös

Nu har jag duschat, plattat håret och smörjt in mig med min lotion från LDB som luktar så gott. Frågan är bara vad man ska hitta på nu? Om jag ska till Patrik så blir det ju senare, och jag orkar inte åka in till stan eller iväg någon annan stans nu. Kanske ska kolla med vännerna som bor i närheten om de orkar slappa med mig, eller kanske tag en promenad?


Bättre än ruffset!?


Tills jag hittar på något så lyssnar jag i alla fall på gamla godinar.
Minns ni denna låt!? Var inte igår man hörde den..


Videoinlägg



Ni bad om det så klaga inte, jag är faktist nybörjare ;) haha!

min frukost



Inte den godaste, men orkade inte koka ägg och hålla på.
Så jag tog den enkla vägen och tog knäckebröd, gott det också ju!?

White chicks

God morgon :)
Idag vaknade jag så tidigt som halv 12, dock väldigt pigg. Har suttit och svarat på lite kommentarer som jag fått nu under natten och morgonen. Måste säga att man blir jätteglad av att se vad fina saker folk skriver om än hela tiden, det verkligen värmer. Sen finns det ju idioter, bland annat så var det någon som skulle döda mig när han såg mig, haha. Och en sådan kommentar skulle jag tag på allvar från en tönt som inte ens vågar ange sitt egna namn när han/hon kommenterar!?

Igår innan jag somnade så tittade jag i alla fall på White Chicks, var tvungen att skicka ett sms till Nadia & Kenza för att berätta det. Jag trodde att den filmen var min favoritfilm, men ingen älskar den filmen som dom 2 kan jag lova. De kan hela film manuset utantill, så det blir alltid lika roligt på fyllan med dom ;)

Nu hade jag tänkt att få i mig lite frukost.
Ha en underbar morgon era sötnosar.

snart tolv

Klockan börjar närma sig tolvslaget och jag är väldigt trött. Jag tror jag ska lägga mig i sängen nu och somna in till någon bra film som jag har på datan. Har jag tur så sover jag riktigt länge imorgon och är jättepigg hela dagen till skillnad från idag, har varit hängig hela dagen.

Hur som helst, godnatt kära läsare. Puss på er.

Njutning

Tillbaka vid datorn nu. Sitter och lyssnar på Isis Gee som tävlade för Polen i årets Eurovision song contest. Älskar verkligen låten, jag har spelat den så himla mycket sen jag hörde den och jag tröttnar verkligen aldrig.

En jättefin ballad, eller vad säger ni!?


Dags för lite mys nu

Hemma igen, var trevligt att träffa Vanja och prata lite. Hennes kompis Nadia var också med, en trevlig tjej som jag inte träffat förut. När vi suttit ett tag så rörde vi oss mot kiosken för att köpa lite snask. Väl där inne så ser Vanja hur killen som jobbar stirrar på mig, hon säger genast rakt ut "men ja, killen är bög". Snubben blir asförvånad och frågar mig flera gånger om jag är bög, självklart fick han samma svar varje gång.


Vanja kikar en snabbis på mitt nymålade rum, och myser lite med katterna.

Nu ska jag sätta mig i vardagsrummet med mamma och äta lite onyttigheter hade jag tänkt mig. Ha en trevlig kväll allihopa. Kyss!

skitsnack

Nu ska jag röra mig mot Vanja som bor några hus bort. Vi ska bara sätta oss med en cigg och snacka lite skit. Updates är ju aldrig fel lixom? Nejmen har inte träffat tjejen på några dagar så det ska bli mysigt. Eftersom hon inte bor alltför långt bort så kan jag säga, strax tillbaka mina vänner.

Pusshej.

Dags för lite mat

Det blir tortellini och min minsta lillebrors egenodlade tomater!
Gulligt va? :)


En extrafråga

(Frågestunden må vara slut men jag fick denna fråga nyss och fick vill jag svara på den i min blogg, så att så många som möjligt kan läsa svaret.)

- Hur är det att vara gay?
Många tror att det är synd om oss, att det är ensam för att det inte finns många bögar osv. Jag tycker inte synd om mig för fem öre. Det finns massvis med bögar så det är verkligen inte så att det skulle vara svårt att hitta någon vad man än nu är ute efter.

Det som många kanske tycker är jobbigt är att många tittar väldigt mycket och viskar. Dock är det inget som stör mig. Vad många bögar kanske kan tycka är jobbigt är när man ser att det som viskas är kränkande men de människor som viskar då tycker jag mest synd om och tar inte åt mig alls. Om folk är så tröga och inte följt med i samhällets utveckling så att de tror att en bög skulle vara något speciellt så bör det ju söka upp hjälp, jag menar, hur många är det inte som är homo/bi nu för tiden, det är jättevanligt.

Jag vet inte hur det är för andra i skolan så kan bara tala för mig själv. Vist har man hört "titta han har smink" och "där kommer dendär bögen" men det är ju också bara från folk som har ett såpass tråkigt liv att de inte lägger märke till andra saker. Jag har mina underbara tjejkompisar som förgyller min dag i skolan och det är sällan jag får glåpord efter mig, eller det är aldrig att jag får det om jag ska vara exakt.

Festlivet då? Helt ärligt så skulle jag inte vilja gå på en fest som det bara är hetero folk på. Skulle det vara en tjej middag så självklart, men hetero killar står jag faktiskt inte ut med. De ska alltid leka så macho och låtsas vara så anti gay som de går, så omoget. Det är faktiskt ofta hemmafester som någon bög har ordnat så man behöver inte sitta ensam hemma om man inte vill. Och väldigt många cafén och klubbar har vi ju här i stan så det är lugnt på den fronten också.

Ja jag skulle kunna sitta och berätta i evigheter om jag ville. Som sagt, undrar ni något mer så fråga på.
Puss & Kram!


Och så en liten bild på mig :)


Här är lite bilder från igår

Samtliga bilder lånade från Kenzas blogg.



jag, Mafew, Nadia & Mika väntar på tunnbelanan mot stan.


Jag och min älskling Mattias.


Kenza och en hund. Jag tror Kenza vinner sötast-priset?

Fortsätt gärna!

Frågestunden må vara över men ni får gärna ställa frågor ändå, självklart svarar jag på dom också fast då som en kommentar i er egna blogg. Det som är lite småkul är att folk oftast börjar sina frågor med "inget illa menat men..". Jag vet att ni inte menar något illa. Hade jag varit hetrosexuell hade jag också haft massvis med frågor till en homosexuell om jag fått chansen att fråga det jag ville. Och jobbigt tycker jag heller inte att det är. Jag blir jätteglad att folk bryr sig och vill veta, det är verkligen bara kul.

Så känner du att en viss fråga inte besvarats? Fråga på!

Frågestund (svar på frågorna)


(mer privat än den förra)


Vilket kön har jag mest kompisar av?
Tjejer utan tvekan. Ingen konkurrens bland killarna och väldigt liknande intressen.

Hur är Kenza?
Jag känner inte henne superbra. Men hon är jättetrevlig och klok. Hennes leende smittar av sig, hon är så söt. Jag regera även på att hon var som man trodde. Bloggar man så är det lätt att ge folk en falsk uppfattning om än, men så var det inte med henne. Och hon nämner ALDRIG sin blogg, eller att hon är känd.

Hur lärde jag känna Kenza?
Jag såg en transa på McDonald's som jag kände igen så jag gick fram och hälsa. Han stod och pratade med 2 tjejer och eftersom jag inte är oartig så sträckte jag fram handen och hälsade på dom, det var Kenza och hennes underbara kompis Nadia.

Har jag någon pojkvän?
Nej det har jag inte, än!


Vart kommer jag ifrån?
Min mor är från Sverige, min far är från Tunisien.
Själv är jag född i Sverige.


När märkte jag att jag gillade killar?
Jag har alltid märkt att jag varit annorlunda, men när jag kände att shit, vilken snygg kille det där är, det var nog när man kom i puberteten.


När kom jag ut?
Jag kom ut i november förra året, rätt sent faktiskt.
Min familj har tagit det bra och gör ingen stor sak av det.


Favoritfilm?
White Chicks. Det är den bästa komedin som gjorts tror jag.

Kan jag arabiska?
Tyvärr inte ett ända ord.

Hur många är det i min familj?
Min mor, hennes sambo, jag och 3 syskon.


Hur många besökare har jag dagligen?
Det är jätteolika. Just nu detta klockslag har jag drygt 5.000 unika läsare. Men det är nog mest för att Kenza länka till mig i hennes blogg(?).

Är jag en kille eller tjej?
En kille?

Vad använder jag för smink?
Förut sminkade jag mig till vardags men nu är det mest till fest. Då använder jag concealer, foundation, puder & ibland mascara.


Hur är synen på homosexuella i Tunisien?
Jag vet tyvärr inte det, ingen aning. Men att döma efter hur folk har reagerat på att jag är Tunisier OCH homosexuell så tror jag inte att de skulle ha den bästa synen på mig.


Vad tycker jag om Blondinbella?
Jag har aldrig träffat henne så vet inte riktigt. Jag kan säga att jag ofta inte håller med henne och hennes åsikter. Men jag ser verkligen upp till bruden och beundrar henne, snacka om en tjej som har lyckats!


Varför har homosexuella tjejkläder och smink?
Jag använder inte tjejkläder så det kan jag tyvärr inte svara på. Varför jag använder smink är ju för att jag vill göra mig finare vid vissa tillfällen.


Hur gammal var jag när jag förlorade oskulden, med tjej eller kille?
17 år och med en kille.


Hur lång är jag?
180 ungefär.


Vad tycker jag om SATC?
Helt underbar. Aldrig sätt så många snygga plagg i en och samma film.

Kör hårt nu mina vänner



Har fått lite olika frågor i kommentarerna som inte har med mina inlägg alls att göra, så jag drar igång en liten frågestund här och nu. Fråga exakt vad ni vill så ska jag svara ärligt på det. Hade en frågestund för ett tag sen men eftersom att läsarantalet blivit drygt dubbelt så stort så drar jag igång en till nu.

Jag svarar direkt när jag kommer hem, för nu ska jag iväg och träffa Ilaf ett tag, tydligen har hon en tjejkompis med sig som läser min blogg varje dag och vill träffa mig, så gulligt.

oj?

Vad är det för fel på folk nuförtiden?



baby, det är mysigt att du namnger dig själv som CP också ;)


Detta vi kallar fördommar?

Pratar med en jätteskön kille från Malmö som ska flytta upp hit till Stockholm, gud vad vi ska röjja stan tillsammans. Hur som helst så ställde han mig en fråga som jag reagerade lite starkt på. Titta själva:



Har jag missat något eller? Eller har jag rätt? Jag har i alla fall aldrig hört någon snackat skit om folk från Skåne. Varför skulle vi stockholmare göra det för? Själv så älskar jag deras dialekt och tycker att den är helt underbar. Tycker det är så synd att det ska finnas så många fördommar mellan olika samhällen i Sverige.

Vi bor alla i samma land så varför ska det egentligen vara någon skillnad på oss? Alla stockholmare är ju inte dryga som folk t.ex. brukar påstå. Tycker det borde bli lite skärpning. Jag älskar att träffa folk från olika ställen i Sverige, kul att höra hur det är där dom bor.

För vist skiljer sig samhällena åt, men det borde inte folket göra för det?

exercise

Igår när jag & tjejerna stod i Slussen blev jag jätteglad när jag såg att tunnelbanan fortfarande gick. Väl på tunnelbanan var det lite läskigt tycker jag. Fullpackat med stora gäng som alla var berusade och taggade på bråk av vad man kunde dömma utifrån deras beteende. Själv stod jag där helt ensam och sminkad så att det väl syndes, svårt att inte väcka uppmärksamhet då. Jag är aldrig rädd när jag går på stan, verkligen aldrig aldrig. Men när jag åker kommunalt hem på nätterna ensam så brukar jag faktist vara rädd och försiktig.

När jag kom fram till Liljeholmen där min buss går ifrån så såg jag att den hade slutat gå. Även tvärbanan hade slutat gå så det var bara för mig att välja, promenad eller taxi. Självklart tog jag promenad. Jag hade inga pengar och jag tycker knappast att min mamma ska behöva betala en taxi för mig när det är jag som varit oansvarig och inte kollat upp bussar och sådant i tid. Jag är ju faktist 18 år så lite självständig borde man kanske försöka vara? Promenaden hem tog 40 minuter men Love ringde och gjorde mig sällskap fastän klockan var halv 3, gulligt & snällt.

Nej, nästa gång blir det allt sl.se innan man drar ut :)

stabil morgon

Idag har jag fått sovit, det känns. Och att jag inte var berusad längre när jag somna gör ju också att man känner sig allt mycket mer piggare när man vaknar. Här sitter jag i alla fall med mitt tjusiga morgon ruffs och funderar på om man ska få i sig någonting kanske? Jag syftar då på mat och inte sex mina vänner ;)




Erkänn ni älskar fluffet? ;)


Igår var en helt okej kväll. Jag, Mafew, Nadia, Kenza & Mika drog till förfesten i Kärrtorp. Tydligen var det en födelsedagsfest men det gjorde inget. Musiken var dålig så vi fick sätta in våra MP3er om vi ville. Dock var det bara Kenza som hade med sin så ni kan ju gissa om det spelades Tokio Hotel resten av kvällen eller inte, och ifall Kenza var gladast eller inte!

När vi kom till Stureplan var det ju kört. Det var vakter längs hela stängslet så det var ju omöjligt att hoppa över. Och det var överdrivet mycket folk så det tog evigheter att flytta sig runt. Men vi gjorde det bästa av situationen. Fick vi inte komma in och dansa så gjorde vi vårt eget. Vi ställde oss mitt på gatan och dansade, sjöng & hade det roligt. Självklart slutade vår kväll på McDonalds, vart annars!? Var ju där jag träffa Kenza & Nadia första gången så jag & Nadia kände att vi lixom var tvugna dit, haha!

Hoppas alla andra också hade en bra kväll igår :)
Om inte? Ja då är det ju lördag idag, kör hårt people!

för Stockholm:

Idag är väll en passande dag att lägga upp en bild på Stockholm på? Jag lägger upp en bild jag själv tog för några månader sedan i Gamla stan.
Tycker ni om den? Själv tycker jag den är mysig.



Nej nu ska jag röra mig mot bussen till Årstaberg.

spikat

Jag & Mafew drar och förkrökar på en fest i Kärrtorp. Kenza & Nadia ska också med så jag får gå ifrån en stund för att möta upp dom vid tunnelbanan eftersom att de inte hittar till festen. Första gången för mig också så man får ju hoppas att jag kommer ihåg vägen sen hehe.


Jag på fest för några månader sen.
Här med min vän Alexandra.


Senare ska vi alla dra in till GO08 och kolla läget där. Man får ju tänka positivt, det kan ju inte bli tråkigare än att sitta hemma och glo in i dataskärmen! Hoppas alla andra också får en trevlig kväll. Speciellt vi Stockholmare, nu kör vi så det ryker ikväll.

GO08?

Efter 2 timmars sömn och en portion korvstroganoff med ris är jag lite halvt återställd känner jag, dock är jag fortfarande sömnig. Detta GO08 verkar ju alla tag så seriöst men jag vet inte om jag ska gå på det eller inte än.



Mafew ringde mig precis och vi ska ut & festa ikväll. Nu ska jag försöka leta någon fest vi kan dra till hade jag tänkt. Sen kanske vi drar in till Stureplan efteråt.

Så det kan gå

Det var en jättetrevlig kväll igår. Roligt folk, bra musik osv. Allt var jättebra, tills jag började spy, det var inte nådigt! Mitt huvud har aldrig snurrat så mycket förut tror jag. Ted som var jättegullig och tog hand om mig försökte få in mig på toan men jag kunde verkligen inte resa på mig. Istället satt jag att spydde i ett dricksglas på balkongen, inte alltför lyckat. Dock fick jag höra imorse att jag var duktig på att träffa glaset så det var väll bra, haha!

När jag vaknade imorse så kollade jag på klockan. Jag viste att det var 08/08/08 men det läskiga var att klockslaget var 08.08, hur stor är chansen lixom? Lite småcoolt tycker jag om jag får säga det. Nej nu ska jag sova lite, och därefter ska jag få i mig lite mat hade jag tänkt.

Ha det så bra.

toni&guy

Hejsan. Mattias ringde för ett tag sen och sa att festen blir av, och att han har dricka att bjuda på. Mycket uppskattat kan jag lova. Så jag sitter nu med mitt silverschampo från Toni&Guy i håret och ska snart tvätta ur det. Sedan ska jag fixa mig och ringa runt lite folk & se vilka som är sugna på att följa med, är en etegevåning så vi har ju lite utrymme att fylla ut folk med om vi säger så.

Någon som är sugen på att komma? ;)

Planer för mitt nya rum

Jag har som jag nämnde för ett tag sen köpt 3 vita fotoramar på IKEA som är 14x14cm och de ska hänga någonstans i mitt rum på min bruna fondvägg. Jag har gjort en liten skiss i datan på hur det skulle kunna se ut. Att jag ska ha en bild på mig & en på Britney Spears är helt hundra, bilden i mitten är ännu osäker men jag provade med en bild över New York och jag tycker det ser rätt snyggt ut. Vilken bild på Britney & vilken på mig som jag ska använda är inte heller helt hundra, får se vilka jag väljer.

Här är i alla fall min skiss över min vägg:


Hittade en bild på mig



Från när jag såg SATC filmen för ett tag sen.

vaknade av att ilaf ringer mig

Ilaf: Fan vad coolt om du var president!
Amir: Varför då?
Ilaf: Då skulle jag få gratis McDonalds och choklad!
Amir: Hehe..
Ilaf: Eller?
Amir: Inga kommentarer gumman.

Har större planer än så mina vänner ;)


Gumman du är för skön, när ska vi röjja festen igen!?

en dröm

Inatt så drömde jag något konstigt. Jag träffade kronprinsessan Victoria. Jag gick fram och hälsade. Jag bockade och hon nigade. Jag minns att hon var jätteful i min dröm, hon hade inte fixat håret haha. Drömde även en massa andra konstiga saker. Jag var och badade med mina kompisar och vi hoppade från hopptorn som var flera kilometer höga. Ibland tog jag sats och hoppade så högt att jag råkade fastna i molnen och där hängde jag ett tag tills jag lossna, helt sjukt.



Men är trött och ska sova lite mer. Kanske en till sjuk dröm?

min dag är gjord



Vet ni vad jag har fått höra? Jive Records har satt ett datum för Britney Spears nya skiva. De sa att den skulle komma 2009 men vi får den redan den 15e december. Här har ni medverkande producenter:

Sean Garrett,
Danja,
Jonathan JR Rotem,
Jim Beanz,
Darkchild,
Kara Dioguardi,
Taio Cruz,
Babyface,
Dallas Austin,
Polow Da Don,
Bloodshy & Avant,
Lady Ga Ga,
Keri Hilson
Justin Timberlake
Timbaland
Fernando Garibay

Ser ni att Lady GaGa har varit med också? Hennes låt Just dance är en av de bästa jag har hört så hon lär ju ha gjort en toppenlåt till Britney. Även Justin Timberlake är med, kul. Sen så har vi ju Danja & Keri Hilson som var med och gjorde Gimme more, väldigt lyckat ju. Här har vi Lady GaGas egna ord:

"And her comeback is going to make you all pee yours pants and wish you never posted those dumbass utube videos. I was working with darkchild, When we were done with the song, I was like, "Oh, I want to sing it," but my album was already closed. It never even crossed my mind that she was doing a new record. Rodney called me later and was like, "Britney's people are freaking out about this song." Ultimately, she makes the decisions, so when I found out that she loved it and was going to record it, it was amazing. I actually heard it yesterday with her on it for the first time, and I really had chills."

Undra vem som ska spela Britney låtar hela dagen nu då ..

inte som vi trodde

När jag och mina vänner kom fram till festen hos italienarna i Gamla stan (som vi var hos i förrigår) så var alkholen slut. Vi blev grymt besvikna och rörde oss därifrån rätt så snabbt. Hemma igen var jag ungefär halv 2, då drog jag till Fanny där Mikaela, Rebecca och några killar satt. Vi satt och snackade till klockan 3 då jag rörde mig hem för min skönhets sömn.

Eftersom att jag är sämst på att planera så låter jag frågan om vad jag ska göra idag vara öppen, får helt enkelt se vad som hittas på. Albin vill träffa mig och det vore ju mysigt, måste dock vakna till först.

Jag är sämst

Det blir fest ikväll, hej då!

Dagens låt



Jag och Sara har spelat & sjungt den hela dagen!
You gotta love it.

Hemmakväll

Idag ska det bli av, har lovat mig det & jag tänker hålla det. Ska inte göra någonting alls ikväll utan bara vara hemma. Eftersom Mattias ska ha fest hemma hos sig imorgon är det ju bra om man är utvilad. Jag tror jag ska titta på SATC hela kvällen eftersom att jag lånade alla säsonger från Mattias för ett tag sen, men har inte kollat på ett ända avsnitt än.


Denna box har väntat ett bra tag på mig.

Videoblogg

Jag & Sara läser en kvinnas dagbok på HBT cummunityt QX.




Nu ska vi iväg och möta hennes kusin. Får se vad vi hittar på.
Pusshej!

avundsjuk så jag blir arg

Vad är det jag ser? Min vän Ilaf? Varför inte jag?
Jag älskar Carolina Gynning, så jävla cool!



Ilaf ringer inte ens och berättar detta, jag läser det i hennes blogg.
Inte okej alltså, Sveriges 2 tuffaste brudar på bilden i alla fall.
Om inte Carolina så är i alla fall den andra min ;)

längtar

Just nu vill jag bara att min lön ska komma, har så mycket som jag verkligen bara vill köpa just nu. Här har vi det jag kan komma på just nu:

- en platt-tv till rummet (kommer bli skitsnyggt)
- shoppa höstkläder (älska)
- ny iPod (min är sönder)
- ny mobil (trött på den jag har)


Visserligen får jag en femsiffrig lön men det är inte alltför mycket pengar, och allt ovan kostar ju så jag måste säkert prioritera lite, speciellt om jag vill till Paris i höst som jag har planerat. Men eftersom jag har gratis boende där hos min älskling Imen så kan jag tag ett studiebidrag till flygbiljetten och så lite pengar från lönen till fickpengar så är ju det klart.

Så underbart

Hallå snyggingar. Det blev en helt underbar kväll igår, väldigt lyckat. Gratis sprit var det ju så det var bara att tag för sig, blyg var jag minst sagt inte. Jag & Ted träffade en kille som heter Conrad på festen som vi samtalade med nästan hela kvällen. Han var från Lund så han hade världens vackraste dialekt och han var hur trevlig och skön som helst, en riktigt rolig typ. När vi pratat klart ställde vi 3 oss på bordet och dansade till denna grova låt.

När vi senare hamnade på donken så stötte jag ihop med 2 offentlige personer. Kenza och transan Anna Larsson (som jag tror de flesta bögar känner till). Anna var hur skön som helst, världens vackraste hår och jättegulligt. Detsamma med Kenza, jättesöt och trevlig att prata med, bäst av allt var väll att hon inte nämnde sin egen blogg eller hur känd den var en ända gång under hela kvällen (vi drog runt på söder ett jäkla bra tag).

Hemma igen var jag klockan 6. Då var det såklart direkt in i sängen och där slocknade jag direkt. När jag vaknade imorse hade jag ett sms från Imen där hon undrar om jag vill med till en bög klubb ikväll, svaret är ett stort nej.


Älskar min oversize t-shirt, snyggast & bäst :)


Hemma en sväng

Tja! Är hemma en sväng nu, har käkat och ska snart in i duschen en snabbis. Sedan ska jag till Ted där lite annat folk är, vi ska nämnligen på fest ikväll så alla fixar sig hos honom är det tänkt. Festen är hos någon italiensk bög i Gamla stan. Får se hur roligt det kan bli, gratis alkohol så misslyckat lär det ju inte bli.

Köpte förresten en t-shirt i stan idag, oversize så det skriker om det.



Monki - 100:-


utvilad

Hejsan alla. Inatt har jag, Mattias & Maria sovit hemma hos Ted. Jag kände verkligen inte för att ligga 4 pers i en och samma säng så jag tog gästrummet för för mig själv, ett klokt val. Jag sov som en gris och känner mig väldigt utvilad nu. Det vi ska göra idag är att tag en vända in till stan, Mattias är sugen på att köpa hårfärg åt mig och göra mig riktigt blond men jag får se hur det blir med det.

latte

Jag har precis druckit en jättegod latte jag gjorde åt mig, rätt skillad faktist. Nu väntar jag bara på att mamma ska komma hem från något möte på Söder och laga lite mat. Har önskat makaronilåda så jag får hoppas på att det blir det. Om jag hittar på något senare ikväll får jag se, blir nog en fika i sånna fall. Är inte alls taggad för något aktivt.


min bruna fondvägg

Jag vill inte lägga upp bild på mitt nya rum försän allt är riktigt klart. Hyllor ska upp, sängkläder ska köpas osv. Men här har ni ett litet smakprov på min bruna fondvägg som min kära mor har målat.


Diamond dogs

Detta är riktig underhållning. Jag skrattar verkligen igenom allting. Allt dom sjunger är så klockrent, den som skriver manuset är ju verkligen grym.


ensam hemma

God morgon. Jag vaknade nyss, och likna snabbt som jag kom upp ur sängen så drog min mor iväg. Vet att hon ska till stan men ingen aning vad hon ska göra där. Spelar just nu Rihannas Disturbia på högsta volym, man får ju passa på när ingen mamma kan be än att sänka volymen.

Idag ska jag verkligen göra absolut ingenting, verkligen inte. Ilaf ringde och tjatade jättemycket om att jag skulle med och grilla. Men hon förstår inte hur man mår efter 5 dagars Pride lixom. Nej nu är det dags för frukost känner jag, vi hörs.

någon vaken?

Hello babes. Nu är fem dagars intag av alkohol över och jag ska försöka få tillbaka mina vanliga sovtider, och även bli påmind om hur det var att vakna utan att vara dödshungrig och med huvudvärk. Efter kvällens besök utanför Pride park så blev det ett besök på McDonalds med gänget, jag åt mat samt gav ut mitt nummer till killen i kassan, riktig pudding må jag lova.

Därefter åkte jag och Imen hem till henne där vi såg på film med hennes mamma och bror, supermys. Vi såg filmen PS I love you. Romantiska filmer är inte riktigt min sak men den filmen var faktist riktigt fin. Tycker alla som gillar romantiska filmer ska se den, fast låter som de flesta redan gjort det.

Ayah, time to sleep.

Sista kvällen utanför Pride park

Ikväll är sista kvällen Pride park har öppet. Så jag ska dit snart och festa till det utanför som de senaste 4 dagarna. Idag åker jag in med Fanny & Love, sedan möter vi Mattias & Ted på plats. Kanske Imen kommer förbi sen också. Blir superskojj. Jag har även plattat håret 2 gånger idag så det är superrakt, kommer det lite regn blir jag förbannad kan jag lova, räcker med att jag sprang runt där igår med vågigt hår och sliten som en superslyna.

jag filmade under paraden



Hör ni mitt och Lollos prat i slutet om "ovanifrån regeln"?
Jag filmade henne nedifrån och då påminde hon mig om den regeln..
Man ser nämnligen alltid fetare ut om bilden är tagen rakt underifrån, kanske de flesta märkt!?

förlåt mamma

Min mamma kommer nog adoptera bort mig när hon ser denna bild. Men Ted var utklädd till en Ganguro i pride paraden igår, för er som inte vet vad det är så är det en del av japanskt gal mode. Tjejer kännetecknas av sin solbruna hud och har oftast blekt hår. Under 90-talet var det populärt med vitt pandasmink, sönderblekt hår och färgglada kläder. När vi satt hemma hos Ted igår bad jag honom sminka mig till en Ganguro, tycker ni han lyckades? ;)


Japanska Ganguros


Bara allas favorit Amir Akrouti, i en anorlunda skepnad.


Officiella pride låten 2008

Jag känner inte så mycket för låten. Tråkiga verser och en refräng som inte lyfter tillräckligt. Musikvideon kan det inte heller ha spenderats alltför mycket pengar på. Men kan tänka mig att låten är grym i en bra remix, dock har jag inte hört en sådan heller än.. Här har ni den i alla fall.



BWO - The Bells Of Freedom

Vilka applåder

Alla som gick i paraden fick väldigt mycket applåder och skrik, men den gruppen som vann överlägset från dom andra var de som gick och höll den stora skylten med texten "stolta föräldrar till homosexuella barn". Applåderna verkligen ökade stort när de kom, och folk verkligen skrek.


Bilder från pride paraden 2008


Lollos coola pride örhängen, asballa fan


I'm gay - fack you!


Eva & Adam


PRIDE


"Charlotte Perelli", klart tydligaste temat bland transorna


Poliser


Gay car


Sexy (and topless) devils


Försvarsmaken


Studenter


Hot hot hot ..


Inte direkt min stil dåra


Titta och se om du hittar din doktor ;)


Moderater


Min älskling Sofie & hennes kille närmast höger om stolpen, innan de kom ner i paraden och gick med oss.


Det var verkligen inte lite folk


Som ni klart & tydligt ser

Om ni undrar hur jag kan ha fotat så mycket så kollade jag & mina vänner på största delen av paraden, sen när vi såg att slutet började närmade sig så hoppade vi in i röjjde till den sköna musiken som var på flaket framför oss, helt underbart. Väldigt lyckad dag, regnet gjorde mig inte något alls för stunden. LOVE PRIDE!

småsaker som värmer

Innan jag hoppade in i paraden igår fick jag ett sms från Sara:

"Fan vad snygga dina
ögonbryn är! Läser din
blogg. Idag är din dag,
paraden. Ha det så kul.
Vi får ses snart. Puss Puss
pojke"

Jag älskar dig Sara Chamsine :)

otur med vädret

God morgon. Som de flesta kanske vet så verkligen spöregnade det hela dagen igår. Och allra värst innan paraden, så medans jag satt med mina babes uppe på hornspucken och väntade på att paraden skulle komma så blev vi verkligen genom blöta, men vi brydde oss inte för fem öre. Paraden var verkligen jätterolig och det fanns en massa roliga flak och människor som spökat ut sig till olika roliga saker.

När alla sprungit bakom ett hus och kissat mot väggen (vem bryr sig om poliser?) så sprang vi in i paraden och gick med ända till slutet, var verkligen skitkul och ett jäkla drag kan jag lova. Väl i tanto så börjat jag, Mattias, Ted & Kajsa att dricka lite. Med tanke på att jag inte sovit så speciellt mycket de 4 senaste nätterna och druckit varje kväll så behövdes det inte mycket innan jag började asgarva. Jag kan helt ärligt inte komma ihåg när jag senast garvade så mycket som igår, det tog verkligen aldrig slut.

Efter ett tag röde vi oss hem mot Ted. Där sminkade Ted mig till något som jag hört asiater sysslar med. Jag var i alla fall svartmålad i ansiktet och vit runt ögonen samt på läpparna. Bilder kommer senare, om jag vågar lägga upp dom!

Dagens outfit

Jag kör på det enkla.
Svart & vitt från Zara, H&M & Adidas.


Mer information om paraden

Lördag 2 augusti klockan 13.00. Tar ca 3 timmar.

Från Engelbrektsgatan - Birger Jarlsgatan - Stureplan - Kungsgatan - Sveavägen - Sergels torg - Hamngatan - Kungsträdgården- Strömbron - Skeppsbron - Slussen - Slussplan - Hornsgatan - Ringvägen (Zinkens väg).

Parad idag

Hejsan. Igår var såklart än väldigt rolig och lyckad kväll. Det ända som var tråkigt var ungdomsfesten, som tippat. Det var verkligen inget drag alls så vi drog därifrån rätt så snabbt kan jag lova. Men innan utanför Pride park så var allting toppen. Roligt folk och allt var bara perfekt. Idag är det då paraden som gäller. Dock känner jag inte för att spöka ut mig något, men vet ändå inte vad jag ska ha på mig. Verkligen ingen aning alltså. Får se vad det blir, ska in i duschen nu i alla fall.


Jag.


Johan, Imen & Jag.


Dagens planer

Jag är inte typen som dricker mig berusad varje helg. Jag har alltid varit den som har kul på annat sätt, men självklart kunnat festa till det med lite dricka vid lite speciella tillfällen. Såsom födelsedagar, högtider osv. Men ikväll ska jag supa 3e kvällen i rad. Dock är det ju Pride festivalen just nu så det ser jag ändå som något speciellt. Det kommer dock kännas tomt i plånboken efter helgen, kommer ju bli party även imorgon och dagen efter.

Just nu sitter jag i alla fall och plattar håret, när jag gjort det så ska jag dra hem till Imen, bruden har ju inte sett mitt nyfärgade hår så det måste hon få se. Sedan ska vi in till stan och fixa lite dricka ikväll och därefter blir det att umgås utanför Pride park såklart.

Det är ju även ungdomsfesten ikväll, lite ångest över detta faktist. De flesta jag har talat med har berättat hur tråkig den alltid varit, och att man inte ens får dricka där inne. Ändå känns det som att alla ska gå på den. Så hur ska man göra? Tag risken att kasta 100 kronor i sjön och ha en tråkig kväll eller kanske den bästa någonsin!? Jobbigt läge, jag kör nog som jag alltid brukar göra, go with the flow.. funkat hittills!


Kännde bara för att bifoga en bild på mig, tagen i veckan, innan jag fägade håret ljusare igen.

man måste

Med tanke på att jag inte åt någonting alls igår, och drack mig minst sagt väldigt berusad så känner jag att jag verkligen borde äta någonting nu, en frukost skulle inte skada!? Men det är fortfarande orken som är problemet. Jag har sällan ork att stå och göra någonting att äta på morgonen när man är som tröttast.

Får se hur jag gör, en latte har jag i alla fall lovat att göra till mamma.

god morgon (om man inte är bakis)

Igår var såklart en jättelyckad kväll. Jag och Samina möttas upp och träffade direkt både Mattias & Kim utanför Pride Park där alla sitter och dricker sig berusade hela kvällen. Sedan träffade jag även Gustav, Lollo, Sofie, Saminas kompisar och många fler. Det var lite trist att höra hur alla stora schlager artister stod innanför stängslen och sjöng sina underbara låtar när man själv stod på andra sidan stängslet. Men jag och Samina höjjde flaskan i luften och sjöng med på varenda rad till Sanna Nielsens Empty room som vi hörde henne sjunga, underbart.

När det var dags att röra sig hem befann jag mig med Salima och Vera. Båda dom skulle hem till Vera och jag hade ingen aning vart jag var, med tanke på hur länge jag fick vänta på bussar natten innen så satte jag mig i en taxi hem, enkelt och bekvämt.


Samina & Jag.


Kvällens roligaste går ju till Daniel, haha!


Gustav

RSS 2.0