ÅRETS BÄSTA LÅT!


Här är mina...1. Trampa ner med rökningen
2. Satsa den sista tiden i skolan.
3. Sluta ta mina vänner för givet.
4. Festa minst dubbelt så mycket som 08.

Nå, vad har ni för några då!?


2008 - Del 4

Och priset för årets party-prins går till:
- AMIR AKROUTI!


Under detta år har mormor hunnit fråga mig både om jag är alkoholist och ifall jag tar några droger. Hon har även funderat på att överväga och aldrig mer ge mig pengar, för hon tror att jag köper ren sprit för allting. Då, då är man rätt party som människa va!?

Första gången jag var på en gayklubb var dagen efter min födelsedag, eller var det min födelsedag till och med!? Jag hade fyllt 18 och nu var det bara att spåra. Det var en sunken klubb i Gamla stan, men jag hade underbart folk med mig och musiken var helt okej så jag blev nöjd. Senare på året fann jag Club G som låg i Slussen. Där spelade dom ännu bättre musik, hemskt mycket mer folk och det var en bättre stämning.

Stället förlorade alkoholtillstånd, bytte namn och även lokal. Nu vart det Connection i Gallerian där jag spenderat många många fredagar detta halvår. Deras dj på det stället är min kärlek, deras musik är så bäst så jag vet inte vad. De spelar exakt dom låtarna jag vill festa till och röjja loss. Även Club Lino i Gamla stan är ett ställe jag fastnat för. Har dock bara varit där en gång men den kvällen var så galet super så jag vet att 2009 kommer att få många kvällar där.

Och Britney Spears måste tackas tusen gånger om när det kommer till partylivet detta år. Utan hennes comeback hade jag och Ted inte fått släppa loss som vi gör. Jag älskar när första tonerna av Womanizer börja spelas, jag och Ted kollar på varandra med stora ögon och sen skriker vi som 2 barn. Därefter är det upp på första bästa scen och röjja, i'm a Womanizer!

"All eyes on me in the center of the ring just like a circus"

2008 - Del 3

SVERIGES STÖRSTA GAYBLOGG, förstår ni!?

Det tog ett tag att fatta det, ett tag att fatta att folk på stan viste vem jag var, att företag ville att just jag skulle prova deras nya produkter först av alla, att just jag skulle bli bjuden på sånnadär roliga saker som jag alltid sett andra storbloggare bli bjudna på. Jag blev länkad flertalet gånger av Sveriges största privatbloggare (Kenza) och även av Sveriges största proffsbloggare (Blondinbella). Deras förtjänast? Tackar fan för det! Men tusentals personer skulle väll inte månader efteråt följa mitt liv varje dag ifall de inte var av deras intresse!?

Min blogg har givit mig mycket, den har öppnat dörrar till många roliga saker. Det som kan tänkas vara tråkigt är att i detta land så är det inte okej att lyckas, och man får absolut inte vara stolt. I sånna fall skryter man bara, och man tror sig vara något man inte är. Men detta är något jag skitit i, jag har Sveriges största gayblogg och det tänker jag inte sticka under stolen med. Stolt och lycklig som fan är vad jag är! Folk som klagar är ju bara dom som är avundsjuka för att de själva inte lyckats med något.

Förresten, vem trodde för ett år sedan att Amir Akrouti skulle skriva en blogg som blev nominerad till QX GayGala 2009, som årets blogg? Inte jag i alla fall, men nu ett år efter att jag kom ut som homosexuell är det verklighet. Om jag vinner så vet jag inte hur jag ska tacka mina läsare, men på ett eller annat sätt måste det bli.


2008 - Del 2

Mina vänner är något som verkligen vart lite storm kring under detta år.

Folk som känner mig och alltid vetat vem jag är skulle nog kunna säga att jag bytt vänner som jag bytt underkläder detta år och det är så sant som det är sagt. Jag har rensat väldigt stort. Jag insåg i början av året att man vinner inget på att umgås med fel människor. Vänner ska stötta en, vänner ska man komma någostans med. Vänner ska inte hindra dig från att nå dina mål, och inte heller få dig att stå stilla på samma ställe hela tiden.

Vissa av mina vänner påverkade min skolgång negativt, vissa av mina vänner fick mig att göra fel saker och vissa vänner tröttnade jag helt enkelt på. Jag sa adjö till hälften och "fyllde på" med nytt underbart folk. Jag gick visserligen inte på stan med en "bli min nya kompis"-skylt utan man träffade ju alltid folk på fest eller genom andra.

Jag försöker att umgås med roligt och galet folk. Jag vill inte umgås med folk som ser på nyheterna och inte får äta godis före maten. Men inte heller folk som super en tisdag och aldrig är i skolan. Jag vill att mitt liv ska storma, åtminstone lite. Tråkigt folk saktar ner ens liv, och för galet folk kan få en på fel spår. Det gäller att hitta folket som är mitt emellen, de perfekta karusellerna.

De vänner jag har nu är jag verkligen nöjda med, nästan alla.
De stöttar mig, hjälper mig och finns alltid där, jag älskar dom.


Teddy-Björn och Kissie-Miss, två karuseller jag fastnat i.

2008 - Del 1

2008 är året allt började för Amir!
Året Amir släppte loss och gjorde Stockholm till en osäkrare plats.

Det var i början av 2008 som jag kom ut som homosexuell, påriktigt! Innan var det bara för mina närmsta vänner men inte mer än så. Eftersom jag alltid varit feminin av mig så blev det ingen bomb för folk utan en lättnad även för dom, eftersom dom länge gått och väntat på att jag själv skulle våga säga det.

Det blev en jävla lättnad i mitt liv när jag berättade för alla att jag faktiskt var bög. Nu fanns det inget att skämmas för, den delen av mig som legat och bubblat under ytan kunde jag nu släppa fri. Nu behövde jag inte sno min systers smink och sminka mig i smyg när hon inte var hemma. Nu kunde jag låna ut min iPod när folk frågade för jag behövde inte längre skämmas över att halva iPoden var fylld med Britney och andra halvan schlager.

Jag började använda väskor, jag köpte en massa smink (även om resultatet var hemskt de första veckorna haha), jag började gå på s.k. "bög-fester" och var bara allmänt mig själv inför allt och alla. Jag vågade sticka ut och jag var för första gången 100% stolt över vem jag var, jag bestämde redan från början att jag skulle aldrig ta någon skit, aldrig.

Att komma ut som homosexuell är nog det bästa jag gjort i hela mitt liv!


Ni är torrare än öknen

Nej nu får det ta och räcka, bilderna är borta, och ni också hoppas jag?

Woho, känd i libanon fan.

"Lyssna ditt äckel.
Jag är trogen muslim och ja jag flippade
ut när jag såg ditt äckliga inlägg
att du retar muslimskkultur eller vänta
vänta? var du inte muslim?,och var inte
dina föräldrar ínvandrare,din smuts varför
leker du svensk för?du kommer aldrig att kunna
bli svensk okej?du e bara wannabe.och en sak
du ska fan inte hålla i en koran bok du e
för smutsig för det,du har fått för många
kukar i din äckliga rövhåla & mun.. asså usch
du äcklar hela sverige & till och med folk
i libanon har sett din blogg,usch skabb!
nån dag när jag ser dig vill jag dra dig till
ett hörn och misshandla dig så du blir normal
jag hatar bögar! jag fattar inte hur din mamma kan tycka om dig:S du e bög vafan, herregud böööööööööööög? du e en skam för oss blattar okej?! du umgås med den där kissie också hahahaha va hände ? kenza till kissie? fett synd !
jag hoppas inte kenza pratar med dig för det e bra av henne du förstör hennes rykte. ditt fula fan du ska möbleras om,och snälla varför operara du dina läppar? inte ens en myra kollar på dig
."

Jag ska ge kommenteraren några tips på nyårs-löften:
- Börja gå på svenska lektionerna!
- Sluta läs bloggar du uppenbarligen inte gillar?


Haha, me like!


Dagens shopping

(funkar ju fan inte att rotera f*ttbilden, irriterande).

Tröja / Adidas / 700:-


Parfym / Britney Spears / 299:-
Biljett / Fest @ Opera terassen imorgon / 200:-

Klicka på bilden för intervjun


I stan med katten

Sitter i kungshallarna med KissieMissie och Bela och käkar lite god mat. Min mat är libanesisk, supergott alltså! Har sprungit lite i stan  men har tråkigt nog inte hittat något roligt men jag tänker inte ge upp än. Har både MQ och Adidas butiken kvar att kolla i. Sedan ska jag till Gamla Stan och avsluta dagen med en drink på en gay-bar som är väldigt mysig. Nu ska jag lägga ner datan och vara lite social, vi hörs senare lovers!Kissie hälsar: sallazaar sallazaaar!

Förlåt mig, eller inte?

Detta blir absolut sista inlägget som jag nämner bilderna 2 inlägg ner, där jag och Kissie klär ut oss till muslimer. Varför tar ni så illa upp, vart någonstans står det något negativt om muslimer? Vi hade lite roligt på en toalett och klädde ut oss. Självklart blev det muslimer då det är lätt att bara ta ens löjja och slänga runt sig. Hade jag haft löshårs-lockar och minimala hattar hade jag lika gärna kunnat klä ut mig till jude eller något annat. Men nu blev det inte så.

Folk ska alltid göra saker till dom värsta. Folk vill alltid att saker ska vara menat på ett negativt sett. Sen min blogg började få lite fler läsare så är det massvis med folk som tittar på mig på stan varje dag, men inte går jag hem och skriver ett inlägg att folk glor på mig bara för att jag är bög och de hatar bögar? Nej, de kanske kollar för att jag har en fin jacka, fula jeans, eller för att de bara känner igen min blogg?

Jag la upp 2 bilder, ena bilden med en koran och den andra med en slöjja. Och det första ni kommer fram till är att jag driver med muslimer och att jag inte respekterar dom? Skärp er, det är inget fel med att vara lite barnslig ibland och skämta till det.


Nej vänta, är jag barnbarn till Hitler för denna bild nu eller?

Tagga ner

Oj vilka reaktioner det blev på mitt förra inlägg, vad hände med humorn gott folk?

Har precis vaknat upp hemma hos Ted och precis som förut är jag såklart ingen rasist, men ni verkar vilja det eftersom ni ständigt vill få mig att framstå som en sådan? Hur som helst, idag är sista dagen för mig att vila upp inför nyår då jag fortfarande känner mig lite krasslig i halsen oså men det ska väll fixa sig. Får se helt enkelt vad som kan tänkas hitta på idag. Nu ska jag i alla fall tvätta ansiktet med mina nya "servetter" som jag köpte igår :)


Bild lånad från Kissie, hon köpte likadana!

Er önskan i min lag

Ville inte ta bort hela inlägget, vill ha kvar kommentarerna.
In och läs, vist undrar man hur de ens vet vad en dator är?På vårt älskade Espresso nu
In mot stan

 

Nu har jag försökt fixa mig lite, orkar inte bry mig alltför mycket när jag är sjuk. Ska in till stan och möta upp Kissie och Bella. Blir väll att trängas på mellandagsrean bland alla tattarbarn haha. Ska försöka få med tjejerna på en fika också eftersom att jag inte har ork för att springa i 50 olika butiker. Har flera äranden som ska göras så kommer antagligen hem lite senare ikväll men har såklart min bloggdator med mig så vi hörs snart igen. Kyss!


Amir tipsar

Denna scrub måste jag säga är grym alltså! Använt den ett tag nu och det känns alltid som ett nytt ansikte efteråt. Svalkande och friskt så det finns inte. Man scrubber sitt lätt fuktade ansikte med den och sköljer sedan bort det efter en minut. Därefter torkar jag ansiktet och smörjer in med någon random ansiktscreme som jag har hemma.

225:- / Kicks!

Världens bästa smink-tips

God morgon alla kära.

Kom på att jag var kvick med att berätta att jag drog iväg med en bild igår, men inte vart. Var inget speciellt utan 2 av mina närmsta vänner (Sara och Abeer) hämtade upp mig för att käka sushi på Stureplan vilket vi väldigt ofta gör. Vi pumpade Britney på högsta volym i bilen och på restaurangen satt vi och snackade om det mesta och hade väldigt roligt, som vanligt alltså. Sara och Abeer är speciella för deras humor är så ofattbart störd. Här har ni ett klipp där dom ska lära folk hur man sminkar sig.

Abeer (till vänster) kommer från USA och talar bara engelska.


Tjejernas galna blogg ---> ChamsineNews

Vinnaren

Vinnaren av min julklapp innehållande massa roliga stuffs blev en Victoria som jag nu mailat. Om du ser detta så kolla din mail så fort som möjligt så att jag kan få din adress och skicka iväg paketet så fort som möjligt, annars kanske det blir ett påskägg istället för julklapp va? ;)

Min vecka


Hämnd-sex!

Det må vara bland det skönaste som finns. Har du ens kompis som varit ett svin? Knulla med hans/hennes ex! Vill du göra ditt egna ex avsundjuk? Knulla med dennes ex då! Låter säkert skitdumt och slampigt, men hämndsex är underskattat vill jag lova er. Dock kanske man inte ska ta till den metoden exakt varje gång man vill någon något illa, man vill ju inte få fel rykte om sig själv?
Påvens jul-tal!

Ja hur många av er har missat det egentligen? Påven sa helt öppet att homosexualitet är lika farligt som växthuseffekten. Ursäkta? Påven om någon ska väll veta att religion bidrar till mycket fördommar, så hur kan han då stå och säga en sådan sak som bara ökar fördommar och hat emot katoliker. Nu är t.ex. min morfar katolik så jag vet att han inte alls håller med, och faktiskt skäms över påven, men ändå. Vilket pinsamt utlåtande. Förresten får ju inte präster gifta sig så de sitter ändå och rövknullar varandra i kyrkorna hela dagarna, smart av påven att snacka skit om sina underanställda?

Hur hände detta?

Sitter i en bil påväg in till stan...


Tack för era tips

Men det var just en speciell kommentar som jag föll för.
Den var superenkel men ändå väldigt bra!


- De 3 v:na
Vätska, Vila och Verktabletter!

Sedan var det ju såklart ocksp massa andra bra tips:
- Ät vitlök (Hostan/Febern?)
- Knyt något runt halsen så du håller dig varm. (Febern)
- Käka glass, mycket mycket mycket! (Hostan)
- Försök att röra på dig mycket (Hostan)
- Dricka bisolvon 3 gånger om dagen (Hostan)
- Ta ipren (Febern)
- Ät massa c-vitaminer (Febern)


Håller liv i bloggen ändå

Jag somnade lika snabbt som jag försökte vakna. Och jag vaknade nyss av att mamma frågar hur man kan ligga och snarka klockan 2. Ja, och hur kan man se ut som ett könshår på skallen!? Hade jag inte vart sjuk hade jag plattat håret för länge sen, men det får se ut som könshår just nu för jag orkar verkligen inte bry mig, hehe.Denna dag blir antagligen lika tråkig som dagen var igår. Men ska försöka att hålla liv i bloggen ändå. Ska snart lägga upp veckan bästa/sämsta, det får ni inte missa! Och så ska jag kora vinnaren av min egna julklapp (med massa fina saker i) som jag lottade ut. Hade glömt den tävlingen helt nu när jag var sjuk men ni söta läsare påminde mig såklart. Förlåt för förseningen men idag får ni veta vem som vann. Nu ska jag gå och tvätta bort dregglat från mungiporna och göra något åt andedräkten som just nu får blommorna att vista. Haha, vi hörs lovers!

HJÄLP MIG!

Hur f*n blir man av med världens hosta och feber?
Tips och råd!?


Lägger upp denna först

Från QX.se:


Sova på dagen

Oj, denna dag var då verkligen inte på bloggens sida känner jag. Men är man sjuk så är man, vad kan jag göra åt det lixom? Sovir några timmar nu men är fortfarande trött.

Något jag märkt i alla fall är hur skönt det är att sova på dagarna, tusen gånger skönare än att sova under natten. Under natten måste man sova, då ska man sova. Under dagen ska man vara vaken, så att sova då är ju en mycket större njutning. I alla fall såsom jag känner och tycker. Helt ärligt ska jag sova ett tag till nu och tycka synd om mig, HATAR att vara sjuk!

Amir i Lets Dance

Mattias: Alltså fatta, Blondinbella ska vara med i Let's Dance.
Amir: Nä? Fyfan vad ballt, jag vill också hallå?
Ted: Ja gud vad kul, du skulle ju bli nya Anna Book!

Längde sedan jag garvade så mycket, jag älskar Ted!


Winter Wonderland

Fasiken vilken kväll. Fastän jag hade feber och världens hosta begav jag mig ut för att festa loss med mina vänner. Peter Siepen, Shire, Idol-Loulou och massa andra kände ansikten fanns det på plats, mycket trevligt. Var som vanligt mycket bra musik när det gäller gayställen, verkligen grymma på att leverera partymusik. Womanizer spelades såklart flera gånger och jag var varje gång uppe på scenen och röjjde med Ted då.

När kvällen var över fann jag en gammal granne till mig. Hoppade in i hans taxi och sov över hos honom. Resten kan ni lista ut själva kanske? Han var orolig imorse att jag skulle blogga om saken men jag skonar honom haha. Hur som helst, sitter hemma nu och mår faktiskt helt okej. Har tagit en dusch och ska börja se vad som kan tänkas hända idag då.

Vimmenbild/er kommer senare!


Loulou och jag!

Dagens shopping

(bättre bild på outfiten kommer..)

Oversize-skjorta / Monki / 200:-
Stuprörsjeans / Weekday / 400:-


Sminkväska / MakeUp Store / 175:-


T-shirt / H&M - 79:-

Fick beröm på stan

Ja idag kom två urgulliga tjejer fram när jag och mina vänner käkade middag i stan. Det var inget "du är gaybloggaren va?" utan dom gav beröm för att jag skriver på ett sådant bra sätt, och så ställde de lite frågor angående hur jag skriver. Skitsöta var dom verkligen, tyckte det var jättekul att få beröm för att jag skriver på ett bra sätt och inte för att jag är bög. Antar att jag blev lika röd i ansiktet som vanligt när folk kommer fram, haha.


Världens bästa Ted och jag!


Blev i alla fall lite shopping, köpte 4 olika saker. Men när jag satt på bussen så kom jag på en sak, 3 av de 4 sakerna jag köpte var till ordinarie pris, var det inte mellandagsrea? Typiskt mig alltså. Men jag är nöjd med mina köp i alla fall och nu hade jag tänkt att vila en stund eftersom att jag är sjuk. Visar såklart sakerna senare.


Väntan på tunnelbanan hem!


Vi har biljetterna nu

"...vinterns stora gaykalas, Winter WonderlandMünchenbryggeriet Annandag jul. QX har slagit sig samman med BoyBar XL och Leo B. för att förgylla julhelgen med dans på tre golv, gayfavoriten från Idol LouLou Lamotte på scen och inte minst helt tokig dekoration."


Mellandagsrean


Ser ni hur jag ser ut? Jag ser ut som om jag precis skulle ha vaknat upp från de döda. Jag hostar som en idiot och mitt hår står åt alla håll, sminka mig orkar inte heller göra. Men jag ska in till stan ändå, självklart. Gud så knäpp jag är. Nejmen jag måste köpa biljett till en stor fest ikväll, sen ska jag kolla lite på mellandagsrean också såklart. Ska möta min Mattias i Gullmarsplan snart och sedan bär det in till staden, bloggar antagligen därifrån ifall jag blir där ett tag. Vi hörs, kyss!

Sitter i bilen nu

Spelar musik för att resan ska bli lite roligare.
Är inte denna remix kusligt grym?


Julen är över

Hej på er!

Jag är tyvärr fortfarande sjuk men lite bättre än igår i alla fall. Ska snart börja packa lite eftersom att jag ska hem från mina morföräldrar idag. Morfar har också blivit sjuk så om han inte orkar köra bilen får jag ta bussen till Bålsta och sedan pendel därifrån. Hur som helst, julen tog slut innan den ens hade börjat känns det som, lite tråkigt.

Men men, ska kanske på fet julfest ikväll! :)


Jag orkar inte

Blev inge fika, ligger kvar i sängen, suck.


Stackars mig

Fem minuter efter jag skrev förra inlägget fram tills nu så har jag sovit, jag är faktiskt sjuk. När jag vaknade imorse hade jag världens hosta och efter frukost började faktiskt hosta blod, gud så äckligt det låter men faktiskt sant. Mitt huvud snurrade och när jag skulle äta julbord med hela släkten fick jag tvinga ner mig maten. Har ingen styrka i kroppen och är bara seg, precis under jul, typiskt!?

Jag brukar inte ens vara sjuk, jag har haft feber kansker 2-3 gånger högst i mitt liv, och en förkylning kanske en gång per år. Jag ska i alla fall bli frisk till nyår har jag bestämt. Hade planerat att dra ut på gayklubb och röjja både imorgon och dagen efter det, men jag kanske får hålla mig framt ill nyår. Jag får se helt enkelt. Nu ska jag fika i alla fall, jag förtjänar den fetaste kakan på hela bordet.

Jag är sur nu

Min mormor har glömt att göra en Jansons frästelse! Min favorit!

Och blåmärket? Jag har festat för hårt!

Känner ni igen den?

Mormor stationära dator är lite trög ibland, när jag skulle in i bloggen var det den gamla designen som syntes. Kommer ni ihåg den? Det var lila istället för rosa och istället för en stor bild i headern så var det flera små bilder. Är faktiskt mer nöjd med den jag har nu. Den ser mer proffsig ut tycker jag. Men, det var i alla fall kul att se bloggen med den gamla designen för ett litet tag.


Fixat mammas hår

Har alla vaknat än eller? Själv har jag precis fixat min mammas hår inför dagen som ska komma. På julafton är alltid familjen här hos mina morföräldrar och först dagen efter kommer mammas bror med hans familj och firar juldagen med oss, har alltid varit så. Jag har lockat mammas hår med hjälp av min plattång. Eller det är inte riktiga lockar utan mer vågor, skitsnyggt faktiskt.

Nu ska jag börja sminka henne, sweet!


Syster däcka

God morgon på er alla. Nu är julafton över men även juldagen är mysig.

Igår bjöd jag min syster på lite alkohol. Inte starksprit såklart utan hon fick några glas vin, och lite cider. Efter ett tag började hon skratta hysteriskt åt allt som jag sa eller gjorde, sen så började hon slå i sig såfort hon skulle gå någonstans och sedan kalla hon sin pojkkvän för bajs och gjorde slut. Kanske inte ska bjuda henne på dricka någon mer gång? Hur som helst, måste visa er hur jag hittade henne 5 minuter efter jag vart på toa.

Bruden tål inte så mycket? Haha!


Btw: dom är tillsammans igen haha!

Min julafton

Inget småtjaffs med syskonen, massvis med julklappar, supergott julbord och alla är nöjda. Gladast är nog mina bröder som fick det som dom faktiskt tjatat om väldigt länge. Minstingen fick ett Nintendo Wii och den äldre lillebrodern fick ett Xbox360, snacka om glada ungar. Jag fick pengar och sedan en massa småsaker såklart. Underkläder, saker för kroppen och snoppen. Okej det sista var kanske ett skämt, men duschsaker och sådant som man alltid får vid sidan om dom dyrare och större paketen nivet?

Detta blir hur som helst dagen sista inlägg och nu ska jag sitta med familjen och morföräldrarna framför tv:n resten av kvällen och bara ta det lugnt. Vi hörs självklart imorgon igen då uppdateringen blir lite mer stabil, men alla bloggare har faktiskt ett undantag idag tycker jag. Anyway, hörs imorgon igen och ha en fortsatt trevlig julafton nu allihopa. Puss och kram!Kalle Anka har börjat

Ni följer väll traditionen? Det gör jag :)


God Jul (tävling)

Bloggar med många läsare får ofta gratis saker. Får dom de inte hemskickat får dom de på vissa evenemang. Jag har under den senaste tiden lagt undan saker som jag inte behöver och nu slagit in dom i ett paket som jag ska lotta ut i bloggen. Paketet är fullt med saker, allt från saker till kroppen, till cd-spelaren, till håret, för den kreativa osv. Vill ni vara med och tävla om paketet så släng bara in en kommentar i detta inlägg, skriv vad ni än känner för. Godkänner kommentarer fram till 00.00 inatt.

Nu ska jag börja fixa mig för att fira julafton tillsammans med familjen och mina morföräldrar. Vi hörs senare, kommer bli en lite seg uppdatering idag såklart, men imorgon bloggar jag som vanligt igen. Puss på er alla nu! Och ha en underbar dag med era nära och kära!

Nu har vi slagit in de sista

Dags att klä jullgranen nu, sedan sova. Vi hörs imorgon igen!
Ha en trevlig kväll och sov gott allihopa =D


 Jag och min söta (osminkade) syster haha!


Märks att jag är bortrest

När jag är hos mormor så blir jag som en helt annan kille.

- Jag tittar på tysk tv fastän jag inte förstår ett ord.
- Jag lägger mig alltid innan 23.00.
- Vaknar alltid innan 10.00.
- Jag spelar Bingolotto med mormor jämt.
- Jag äter inget onyttigt, mest grönsaker.
- Äter alltid frukost, aldrig skippat en frukost här.
- Jag disskuterar politik och religion kring matbordet.
- Börjar följa brittiska kriminalserier.

Jag och lillebror i vardagsrummet i deras feta villa, större än ett spökhus fan.


Britney hälsar!

Hittade denna på hennes hemsida, fasiken så söta dom är.

Hos morföräldrarna nu

Nu har jag suttit här hos mormor ett tag och är lite hängig. Sov mot mammas axel i bilen och lyssnade på ballader på min iPod. När vi kom upp till köket stod det kyckling med grönsaker  ugnen, mums vad gott. Vi har precis käkat middagen och nu sitter vi alla krin bordet och snackar lite om allt och inget. Jag och mamma sitter bl.a. och kör tjockisskämt om varandra, superkul haha. Jag körde precis på min favorit:

- Du är så fet att du har ekvatorn som midjebältet!


När en bloggare reser

Ja nu sitter jag i bilen påväg mot Örsundsbro, där mina morföräldrar bor och stället jag firat jul på vartenda år sedan jag föddes. Stället ligger nästan alldeles precis mellan Enköping och Uppsala, bilturen tar ungefär en timme hemifrån mig. Sen så är det ju jultrafik nu också så vi får se hur lång tid det tar. Men... När en bloggare reser finns det vissa saker som är nästan livsviktiga att ha med sig, rena rama dommedagen om man skulle glömma dom. För min del är det:

Minneskortsläsare
Kameran
Min dator
Datorladdare

Skulle jag glömt något av detta hade morfar fått vänt bilden.
Det hade inte funkat, jag hade fått ångestattacker haha


Amir tipsar

Om ni inte missade det förut så köpte jag 4 olika "rosa produkter" från Lee Stafford för ett tag sedan. Ett av dom var ett vax som jag provade första gången idag. Måste säga att det var jättebra. När jag använder bara hårspray så lägger så håret så platt bara, eftersom att jag plattar det. Men med detta vax lägger sig håret precis som man vill utan att det ser glansigt och fett ut.

Passar perfekt till min blonda slinga i luggen som jag vill ha liggandes lite spretigt och snygg, inte rakt ner som ett gult snöre som fastnat i håret haha. Dom andra produkterna är iof också grymt bra, de doftar underbart. Men vaxet förvånade mig mest.
Amir hjärta Björn

Björn Borg reklamen som går för fullt på tv, titta på hela!


Åker iväg senare

God morgon allihopa! Blev inte som jag trodde, jag åker inte bort försän vid 3-4 tiden idag så jag kan ta det lugnt nu på morgonen och bara njuta av att det faktiskt är julafton imorgon.

Och igår, ja då kunde jag faktiskt inte somna. La mig i sängen rätt tidigt men kunde inte somna. Slog upp min bärbara dator och fick sällskap av en söt Erik från Uppsala under natten. Sedan ringde Mattias mig också och gjorde mig lite sällskap. Somnade väll lite strax över 3 ungefär om jag ska gissa. Skit samma, jag är lagom pigg och nu är det frukost som gäller.


Åker bort imorgon

Hej sweethearts.

Nu är jag hemma och jag har ätit lika mycket sushi som skulle kunna få svälten i Japan att upphöra, gud vad mätt jag är alltså. blev inte bara en kompis utan jag satte mig med 6 vänner på No8 och käkade middag. Riktigt mysigt var det efter en tur på stan idag. Resten av kvällen ska spenderas hemma är det tänkt. Ska åka bort imorgon bitti (jag har min bloggdator, don't worry) så känner därför att det kanske är skönt att lägga sig lite tidigt också. Kanske ska packa lite redan nu? Well, jag tror fan jag ska börja göra det. Vi hörs senare i guess. Puss på skinkorna hihi.


Ibland förstår jag alla super-modeller!


På Tures nuHejsan! Jag sitter på Tures inne i Sturegallerian nu tillsammans med Sofia Kling. Vi har gått runt i stan och shoppat lite nu inför jul. Jag har bland annat bytt ut mina skor eftersom att sulan började lossna lite, inget man vill gå på stan med haha. Blev helt plötsligt väldigt sugen på sushi också så jag ska smsa lite och fixa sushi-sällskap. Kör såklart sushi-buffén på restaurang No8 här på Stureplan, min favorit.

Alkoholshopping


Mamma vill inte köpa ut åt mig idag så hon får åka själv till Globen och shoppa haha. Dom vuxna brukar alltid dricka vin till julbordet men jag dricker alltid såndär cider med glitter i, mycker mer juligt ju eller hur!? Men mamma är inte på langare-humör idag så får ragga upp någon annan helt enkelt. Men glittriga cider ska jag i alla fall ha på julafton, något annat alternativ finns det ju inte.

Har mössa idag eftersom jag inte orkar fixa håret. Sen så är mössan rosa och söt så jag ser ju om inte ännu sötare ut än vanligt hihi. Vi hörs säkert igen inne i stan om jag sätter mig på något fik eller liknande. Kyss sålänge.

Jag har gjort en Kissie


Dags att anteckna i almenackan, jag har ätit frukost idag. Tog mig tid att koka ett ägg och göra 2 mackor åt mig. Känner mig riktigt duktig nu faktiskt om jag ska vara ärlig. Har fått nya krafter och är redo för en ny dag, wohoo! Okej nu tar jag i lite för mycket känner jag haha.

Ska in till stan är det då tänkt. Antingen Globen Shopping med mamma eller innerstan med någon kompis. Ska köpa presenter från mormor till mina syskon också. Hon brukar alltid låta mig göra det då jag har bättre koll på vad dom brukar gilla. Pratade faktiskt med mormor i telefon för några minuter sedan. Hon ska baka en tårta som hon ska lämna till personel på vårdcentralen för att hon tycker dom gör ett sådant bra jobb. Vilken ängel min mormor är va? Skitgulligt tycker jag.

YesMan

God morgon i stugorna.

Idag är jag utvilad och pigg, precis som det ska vara! Filmen jag såg på bio igår var YesMan och den var helt okej. Eftersom att jag är typen som älskar att se skräckisar på bio så var denna inte en toppfavorit då det är en komedi, men gillar man komedier så var den ju grym. Mycket skratt. Jim Carrey  gör ju alltid sina roller så bra så jag viste ju redan innan att filmen skulle vara rolig. En skön handling och skådespelarna var helt okej, utan tvekan klart att se. Och 10 poäng till Imen som först spiller ut sin läsk, och sedan halva min popcorn.MTV satsade stort på sin marknadsföring.


Biomys ikväll

Ser ni ändringen i bloggen!?

Sitter tillsammans med en vän på bussen nu. Ska in till stan och gå på bio är det tänkt. Blir kanske någon fika eller så efter om något skönt ställe har öppet. Berättar senare vilken film jag såg samt vad jag tycker om den såklart. Hoppas att ni alla får en lugn och skön söndagskväll så hörs vi imorgon bitti igen, antar att jag kommer hem för sent för att orka sätta mig vid datan. Pussen!


Svårt att hålla en kamera still på bussen, haha.

Veckans...Nominerad till årets blogg.
QX GayGala 2009 har fått en ny kategori, årets blogg. Blev så oerhört glad när jag fick veta att jag är nominerad i den kategorin tillsammans med 2 andra bloggar. Jag vill såklart mer än allt just nu vinna, men samtidigt får man ta till sin mogna sida och tänka på att av alla tusentals bloggar i Sverige så har jag blivit framröstad/nominerad som en av dom 3 bästa till QX GayGala, det är ju knappast illa pinkat ju. Känns verkligen super att få bekräftelse på det man gör och sliter för. Underbart, vill ni rösta på mig så gör det här -> QX GayGala!

Julkänslan är borta.
Det finns ingen snö ute, jag har inte gjort någon julig aktivitet direkt, julklappar jag ska ge bort har jag fått gratis från diverse företag och det känns bara allmänt som att det verkligen inte är jul, inte någonstans. När jag var liten räknade jag alltid dagarna. Mitt rum var totalt rött och fönstren var sprayade med fake-snö. Vad har hänt? Orkar bara jag inte bry mig, eller är det så att alla traditioner sakta försvinner från intresset samtidigt som man åldras? För jag kan inte heller minnas när jag sist dansade runt en midsommarstång.

Snart ändring i bloggen!

Woho hemma igen, jag börjar verkligen alltid att sakna mitt rum när jag sovit borta flera nätter. Min mysiga röda lampa vid fönstret, mina underbara doftljus, ja allt i mitt rum är sött och fint hihi. Ska bara ta det lugnt nu resten av kvällens tills jag och Imen ska in mot stan där kvällen spenderas. Vi hade tänkt baka pepparkakor men min lillebror ligger med 40 graders feber så det sket ju sig, köpte en cola åt ungen och bad honom bli frisk så att jag kan få baka igen haha.

Har snackat lite med Spotlife idag, dom som har designat min blogg. Det kommer snart upp en liten ändring. Det är ingen ändring på headern, menyraden eller i färgerna så ni kanske inte ens märker det. Men berättar när ändringen är klar såklart. Vi hörs senare igen!


Mitt stackars hår

Mitt hår är fett, det är äckligt och det är allt som man inte vill att det ska vara. Men det är bara att leva med det, ska röra mig hem snart igen och då blir det utan tvekan en rejäl hårinpackning som får sitta i ett riktigt bra tag. Sedan ska jag se om jag orkar åka iväg och köpa en sak som jag ska stanna hemma ikväll och pyssla med, men mer om det då i sånna fall. Nu måste jag klä på mig och röra mig mot tåget. Vi hörs senare, kyss!


Nyårs-problem?[-] Nyårs-klädsel
[x] Nyårs-fest
[-] Nyårs-dricka
[-] Nyårs-sällskap


Har ni tänkt på det, allt kring nyår är bara stress och en massa frågor, allt detta i flera veckor/dagar för att sedan njuta och ha kul i bara några timmar!? Det är roligt hur vi människor fungerar egentligen. Och jag, ett av problemen är väll vad man ska dricka då!? Jag tycker alltid det är lika svårt, folk vill leka fina och köra champagne, men ack så tråkigt?

Cider: Krävs så mycket för att bli full av, sedan kissar man stup i kvarten.
Vin: Blir full på 2 glas, ska ju inte gå fort men inte heller sakta.
Öl: Det äckligaste man kan dricka på denna jord? Fyfan säger jag.
Vodka: Blir lätt för mycket, men fan vad party man blir.

Det blir antingen den röda cidern med glitter i, eller vodka med rött paljett-fodral runt flaskan. Ser både snyggt ut och funkar att dricka. Får se hur jag gör. Ska försöka komma på något annat meningslöst att oroa mig över. Kanske vilken hårspray man ska använda!?

Ny bloggdesign?

Godmorgon!

Jag vet inte varför, har jag slagit i huvudet eller!? Men just nu vill jag inte ha en rosa blogg längre. När jag valde den rosa färgen till min design var det för att jag älskar färgen och tycker att den är så himla mysig i rätt nyans. Men jag är rädd att alltför många får intrycket av att jag har en rosa blogg, absolut endast för att jag är bög. Att jag lixom "måste" han en rosa blogg.

Tror det skulle vara snyggt om man bytte ut det rosa i denna blogg mot ljusblått, och hade det gråa/svarta kvar. Vad tror ni? Svår fråga dethär alltså...

Bort från stan

Jag blev inte alltför lång tid hemma, ska ta min sega kropp och röra mig hem till en kille en bit bort, ush jag hatar att åka pendel kvällstid. Vi ska se film och bara göra ingenting, gud så skönt. Känner verkligen inte för att vara aktiv. Sover över och är såklart hemma imorgon igen, men tar med min blogg-dator (vill man ha Amir så ingår den också) så kanske blir ett inlägg därifrån också, annars direkt när jag vaknat.

Och ni som sett Britney senaste live-framträdanden då hon promotar singeln Womanizer har kanske märkt att hon inte uppträder med vanliga låten utan en remix av den? Guess what, jag har studio-versionen av den remixen. Den är väldigt farligt nära att vara bättre än orginalet om jag ska vara ärlig. Lyssna och njut, så hörs vi senare eller imorgon. Kyss på er!


Bilder från förfesten

Om inte Kissie har fest hemma hos sig snart igen blir jag tokig. Hon bodde skitsött och det var bara trevliga brudar där också! Vi pumpade såklart Womanizer och Circus från datan, me like! Och vill ni veta en cool sak!? Kissies pappa har varit tillsammans med en Thailändsk prinsessa. Jag ljuger inte, jag fick se fotot inramat på en vägg hos henne igår, skitballt! Hennes bror var också där, han går även i samma skola som mig. Kanske ska lägga in en stöt? Mysigt med en pojkvän i samma skola ju, som man kan träffa ofta hihi.

Ingen födelsedagsmiddag

Jag blir kvar i sängen ett tag till. Jag har meddelat min vän och sagt att jag mår för dåligt för att komma på hennes middag, vem vill sitta med illamående och huvudverk med en massa främmande tjejer och låtsas att allt är kul lixom? Nej ush, jag stannar inne och tycker synd om mig själv så får vi se om jag orkar hitta på någonting senare på kvällen. Ha en trevlig förmiddag tillsvidare! Puss på er.


Trött på folk

Främling: Jag känner så starkt igen dig.
Jag: Jaha från vadå?
Främling: Jag vet faktiskt inte.
Jag: Hehe inte jag eller, ingen aning.


Jag tycker det är pinsamt att säga "du kanske har läst min blogg". I detta land får man ju inte vara stolt över det man har och vad man lyckats upppnå, då skryter man bara och är en egoist. Jag stör mig på att jag ska behöva låtsas som att min blogg bara är ett sandkorn. Jag har Sveriges största gayblogg med tusentals läsare per dag och jag får ut hemskt mycket saker av den, är det skryt? Nej det är sanning, och något jag är stolt över.

Lär er uppskatta andra, så kanske det går bra för er också? :)
Avundsjuka i bild är en bild på landet Sverige.


Dags att vakna

Jag vill inte vakna men jag är nog illa tvungen. Vanja ringde mig för att påminna att jag ska på 18års middag med henne ikväll. Vår älskade vän Andrea har faktiskt fyllt 18 och det ska såklart firas med en god middag, men ingen alkohol för min del. Nu är det dags för lite fylle-frukost faktiskt, kycklingfilé står på matsedeln. Dock vill Ted inte ha  hemlagat så han ska köpa thai-mat i närheten, så korkat haha!

Jag dör

Jag ska aldrig mer dricka alkohol, jag lovar!


Hanky.se : Här
Fotografen: Här

Redo för mitt livs kväll

Hem till Kissie och förfesta nu, sen limmo till Vickan.
Vi ses där mother fuckers, spåååra ikväll!XOXO

FAKTA OM FESTEN

Mycket frågor angående festen, lite viktig fakta här:

När:
Ikväll 21.00-03.00
Var: Restaurang Victoria (Kungsträdgården)
Åldersgräns: 18 år, inga undantag
Biljett: Köps i dörren, 50 första kommer in gratis
(100:- per person, 50:- om du skrivit upp dig på gästlistan)


Snodde bilden från Kissie, hope my bitch don't mind ;)

Julshoppat

Sitter inne i stan nu. Jag har varit på Vickan och lämnat av saker till julfesten ikväll. Jag har även hunnit med lite jul-shopping också tillsammans med min vän Sara. Det är hemskt mycket folk i stan och man märker verkligen att det är julafton snart, jösses va alla springer och stressar. Själv försöker jag att hålla en låg profil, är tillräckligt stressad inför festen.

Jag ska alldeles snart röra mig hem till Ted där vi ska börja fixa oss inför festen. Vi är sjukt taggade och det ska verkligen bli superkul känner jag, hoppas att vi ses där.


Julavslutningen

Hallå i stugorna! En pigg och glad Amir är nu hemma efter en julavslutning. Den blev rätt lyckad kan jag säga. En jätteduktig kör bestående av elever från skolan sjöng, sedan blev det allt från magdans till teater och videoklipp filmade hemma hos lärarna. Åkte hem direkt efter och ska nu bara försöka att stressa ned ett tag. Om kanske en halvtimma ska jag åka till Victoria för att lämna de sista sakerna som måste vara på plats inför kvällens Julfest. Kommer att bli toppen, jag känner det på mig.

Den duktiga kören som sjöng, blev även 2 solon, grymma!

Dagen jag längtat efter

Börjat dagen med ett glas vin, mot skolavslutningen nu!


Gratis inträde imorgon

Välkomstdrinkar, choklad, jordgubbar, presenter osv, mycket vi bjuder på.
Nu får de 50 första gratis inträde också, så generöst va? ;)

Restaurang Victoria 21.00 imorgon!


Ett jävla spring

Ja nu är jag hemma igen, men tror ni att det blir en lugn kväll? Nej nu ska jag in till stan igen. Men det är värt det, det är för festen jag ska åka in. Alla som kommer imorgon får ju goodiebags i form av ett julpaket imorgon när dom lämnar festen. Så ska åka till Restaurang Victoria (där festen hålls) och lämna alla saker så att jag slipper kliva ur en limmo med feta kartonger haha, inte så fabulous.Kissie har fler saker att bjuda på också, detdär är inte allt!

Jag ska vara med i radio

Fan vad ballt, jag ska för första gången vara med i radio. Är inne i stan nu på ett fik och om ett litet tag ska jag röra mig in mot slussen och möta upp en kille från SR. Han ska börja leda ett nytt program på radion och ett av programmet ska handla om hatbrott så jag ska intervjuas om när jag blev nedslagen för ett tag sedan, bara för att jag är bög. Berättar senare om själva programmet och när det ska sändas, tror det är ett tag kvar.

Provade silver-leggins på BikBok, trodde ja skulle dö!

Bloggar från bussen!

Nämen titta, ser ni vad jag ser!? Jag bloggar direkt från bussen.

 Asus har precis reparerat min rosa blogg-dator och skickat hem den igen så nu kan jag blogga vart än jag vill. Det strulade lite med att få till det mobila bredbandet. Men de har nu satt in sim-kortet i själva datorn så jag kommer aldrig behöva koppla in något till datan när jag vill ut på nätet utan det är bara att köra igång direkt när jag startar datorn, smidigt och skönt. Tack för det Asus!

Påväg in till stan, dags för shopping!


Smink-guide imorgon

Imorgon innan jag drar igång min och Kissies feta julfest inne i stan kommer jag att ge er smink-tips, eller snarare en visning av hur jag själv sminkar mig. Får ofta höra att jag ser ut att ha så galet snygg hy, och att jag sminkar mig väldigt bra för att ändå inte ha sminkat sig så länge. Kommer berätta steg för steg hur jag gör, samt visa bild till allt!

Nej nu ska jag gå och hämta paket på posten :)
Varför är jag nervös?


Det brinner

God morgon på er alla, och jösses säger jag bara. Jag tror att min armhåla ska brinna upp. För att slippa tänka på deodorant varje gång man ska ut och göra något livligt så brukar jag med jämna mellanrum applicera Absolut Torr i armhålan. Denna gången svider det som jag vet inte vad vill jag lova er. Min armhåla är helt röd och det kliar och kliar. Jag har inte rakat armhålan på de senaste 48 timmarna så jag vet inte varför det kliar. Men det är ju kanske värt det, vill ju inte stå med svett-lökar inför 250 bloggläsare på fredag haha?

Ser ni smärtan i min blick? Haha!

Jag ska vara snygg

Julfesten är på fredag 21.00, men jag ska börja fixa mig redan nu.


Man utvecklas med tiden

Innan vi var med i Top Model:Efter vi var med i Top Model:


Jag och Vanja, tur att vi inte blivit fulare i alla fall ;)

Nu har röstningen börjat

RÖSTA PÅ MIG SOM ÅRETS BLOGG!?
HÄR --->
QX Gaygala09 <--- HÄRMot tandläkaren nu, mer om besöket senare.
Har slagit ut en tand, haha.

Dagens exklusiva outfit

HejHej. Jag sitter nu hemma hos min vän Imen och har en allmän slappisdag. Vi tagit på oss myskläder och gått till affären för att handla lite gott och nu ska vi lägga oss i soffan och se på någon julfilm. Har kommit på att jag inte haft någon julkänsla i tillvaron alls så jag måste börja med lite julsaker. Som jag sa så blir det någon julfilm nu, sen ska jag baka pepparkakor någon dag, kanske lite mera julshopping också om jag orkar. Hur som helst, såhär ser vi ut idag.

"Imen skynda, jag måste kissa nu nu nu nu".


"Amir har såhär stooor".


On the radio

Dannys nya singel har jag verkligen fastnat för kan jag lova er! Det tråkiga är att alla hans låtar är likadana, han upprepar oftast en mening eller ett ord i refrängen och därför sätter dig sen direkt i ens hjärna. Men vad ska man göra, är han inte musikalisk begåvad måste han kanske göra sådär för att folk ska gilla hans låtar, för när de fastnar i huvudet har man ju inget val.

Att han är råhet gillar man ju också.
Kom så har vi lite sex Danny, grr.


You rock my world

Ni gjorde det åt mig, jag tackar er tusen gånger om.
Gaybloggen.com är nominerad som årets blogg på QX Gaygalan som hålls nästa år =D


Inget viktigt

Godmorgon på er. Idag har jag unnat mig själv en rejäl sovmorgon faktiskt. Vet inte ens vilken tid jag skulle börjat skolan idag men vi har en yrkesdag då det ska komma random folk och hålla föredrag i skolan. Inget viktigt anser jag och därför stannade jag hemma. Varför gå upp onödigt tidigt om man ändå bara ska sitta och halvsova när ointressanta människor står och pratar om sina jobb och hur oerhört kul dom tycker att det är!?

Anyway, när jag skulle lägga mig i sängen igår såg jag att min katt Grace Kelly låg i sängen, hon brukar aldrig vilja ligga i min säng så jag blev glatt överraskad. Låg och myste lite med katten innan jag somna. Ni ska känna pälsen alltså, gud har gjort ett riktigt bra jobb där. Haha nejdå, men bra gener lär ju katten ha!


Självklart har jag rosa sängkläder, hihi!

Nästan utslängda?

Hej på er sötnosar, nu är jag hemma efter en mysig middag inne i stan. Raggade upp 2 killkompisar också som käkade med mig och min tjejkompis. Det blev oerhört mycket skratt vid bordet och för en stund trodde jag nästan att personalen skulle slänga ut oss, ja så roligt hade vi det faktiskt. Blev väldigt mycket snack om min julfest också, nu på fredag. Vilka ska komma? Vilka ska få åka limmo med mig? Måste folk verkligen vara rödklädda osv. Jag vet då i alla fall exakt vad jag ska ha på mig, till och med vilka underkläder jag ska ha på mig faktiskt. Har planerat allting. Hur håret ska se ut osv osv. Hoppas att så många av mina bloggläsare kommer, så att jag inte blir ensam på dansgolvet när Womanizer spelas på festen. Antar att Womanizer är det ordet som skrivits flest gånger i denna blogg?


Jag på tunnelbanan hem!

Mot Stureplan

Imen och jag är hemma hos mig nu, vi har fixat oss och ska in till stan för att käka middag på någon restaurang kring Stureplan. Antar att det blir No8 som jag var på igår, min favorit. Efteråt kanske vi tar en sväng förbi Espresso house också ifall vi orkar. Måste också möta upp Ted för att låna honom min kräm mot svinkoppor, jag har smittat både han och hans mamma haha, så jävla kul. Puss på er och ha en fin kväll.


Svar på frågor - sista delen

- Varför älskar du Britney Spears?

I början var det för att hon var blond, söt och sjöng låtar som lätt fastnade i huvudet. Men på senare tid har det blivit mer seriös. Hon är en förebild för mig och en kvinna som jag ser upp till. Jag hade nog tagit självmord förr eller senare om jag fått ta sådan mycket skit som hon fått göra. Folk har verkligen spottat på henne men hon har rest sig upp starkare än någonsin och slår tillbaka med kanske den bästa skivan hon någonsin gjort?

- Önskar du att du var helt från Tunisien istället för halvsvensk som du är nu?
Nej det önskar jag verkligen inte :)

- Är det skillnad på sex med tjej och kille?
Hellre något cymetriskt i käften än ett stort blött kuddkrig uppkört i facet.

- Hur många läsare har du per dag?
Som vanligast mellan 4-5 tusen men vissa dagar kan det vara 6-7 tusen.

- Publicerar du alla kommentarer?
Nej, inte de som innehåller kränkningar mot mina vänner/familj.

- Skulle du förlåta någon om den var otrogen?
Jag skulle låta människan be på sina bara knän att jag skulle förlåta den. När jag sedan förlåtit den skulle jag vara otrogen jag med. Konfrontera inte, ge tillbaka istället, svider mycket mer.

- Hur gör man för att festa med dig!?
Först kanske man bör vara min vän hehe?

- Känner du att du är fel i född kropp?

Nej, jag är glad över att jag är kille. Jag vill inte behöva knulla med min chef för att få en löneförhöjning och jag vill inte behöva väga 40kg för att få mig ett ligg. Tjejer har det jobbigare än killar, så är det bara.

- Vad skulle du kunna betala för att få träffa Britney Spears?
Det jag har, utan tvekan.

- Vad tycker du om Tokio Hotel.
Första gången jag såg en bild på dom frågade jag mig själv vart världen var på väg. Sedan hörde jag "trough the monsoon" och den spelade jag sönder ett bra tag, riktigt bra låt. Så ja, de är inte riktigt min smak men jag antar att de är riktigt grymma på sin sak. Annars skulle de väll inte vara världskända?

- Har du haft sex med ett djur!?

Jag vet varför du ställer denna fråga och förstår dig faktiskt, men det är inte som det en gång såg ut på en bild. En hund har inte sugit av mig och jag har inte haft sex med ett djur, haha. Det är bilden ovan som läsaren har sett.

- Hur stor penis har du, erigerad?
AmirAkrouti@hotmail.com adda mig så kanske vi kan knulla :)

- Tycker du att du är fjollig eller manlig?
Jag tillhör nog den fjolligare skaran av bögar.

- Har du haft sex med killar? Och hur?

Hur? Ja inte var det i näsan i alla fall. Och inte med min stortå heller.

- Hur tjänar du pengar på bloggen!?
Det beror på. Jag kan ha 2 olika reklamer på min blogg. Ibland får jag pengar varje gång någon klickar på reklamen och ibland får jag pengar varje gång någon bara klickar sig in på min blogg. Men vanligst är det första, att jag får pengar när någon klickar på min reklam.

- Hur länge har du varit vän med Ted?
Vi lärde känna varandra den första dagen under årets Pride festival. Slutet av juni alltså.

- Vem är den roligaste människan du känner?

Ted Holmberg, finns ingen sjukare på denna jord.

- Vad har du för ringsignal?
Britney Spears -Womanizer, vilken annars?

- Vilken svordom använder du mest?
J*vla f*tta!!!

- Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa?

Beror på vilken summa, skulle den vara galet stor skulle jag fixa mig ett eget boende direkt. Annars så skulle jag nog bjuda mig och mina närmsta vänner på en fet resa någonstans. Kanske bjuda mina älsklingar på Britney konserten i London? Är i Sunny Beach på bilden, var sommaren 07, brun och snygg!

Hur valde dina föräldrar ditt namn?
Ingen aning, men det betyder Prins så det är jag glad över i alla fall. Ofta säger ju homosexuella killar att de letar efter sin drömprins, "ja här står jag" brukar jag svara då. Oftast fattar de inget, men brukar vara så när jag försöker vara rolig.

Om du var född av motsatt kön, vad hade du hetat?
Brintey fuckin Spears tror jag, eller vad tycker ni haha?


Nya tavlor


Nu har jag suttit hemma och tråkat för länge, tråkat så mycket att jag tvungen att ta bild på hur tråkigt jag hade haha. Ska röra mig hem till min älskade vän Imen som bor några hus ifrån. Båda är vi mer eller mindre sjuka idag så vi ska vara det tillsammans. Eller jag är egentligen inte sjuk, jag har bara världens huvudverk. Ska slänga i mig några alvedon innan jag klär på mig och drar. Uppdaterar från henne ifall det händer något kul, annars hörs vi lite senare!

Har förresten satt upp en ny spegel samt mina nya tavlor.
Britney, New York och Amir, so fabulous!Hanky på min fest

(Klicka på bilderna)

  
  

Igår snackade jag i telefon med Martin "Miss Inga" och kom överräns om att fotografen som fotat alla bilder ovanför även kommer till min Julfest och fotar, han är grym så det är jag glad över. Tyvärr kunde "Miss Inga" själv inte komma då han ska resa utomlands, men jag får dansa till Womanizer med honom en annan gång, haha!

Svar på frågor - Del 2

- Vilka bloggar läser du?
Kissies, Kenzas, Blondinbellas och Gaybloggen (Per-Robins).

- Hur definierar du puss, kyss, hångel och strul?

Puss är en enkel puss på munnen, kyss innehåller lite mer känsla och försiktighet, när tungan kommer in i bilden blir det väll hångel och börjar man smeka och ta på varandra så klassas väll det som strul. Rätt eller? Haha.

- Varför flyttade du hemifrån för ett tag sedan?
Vill inte ta upp det i bloggen, riktigt än.

- Ångrar du något som du gjort/inte gjort i livet?
Förut kan jag har gjort det, men jag har lärt mig att det inte hjälper att ångra något. Jag hade inte vart där jag är i mitt liv idag om jag inte gjort de saker jag tidigare gjort i mitt liv. Gör man något ska man stå för det, gjort är gjort, sagt är sagt, tänkt är tänkt.

- Hur mycket lägger du på skönhetsprodukter per månad!?

Faktiskt mindre än någonsin. Förut köpte jag allting själv men på senare tid får jag väldigt mycket saker gratis. Antingen hemskickat eller via presentkort. Vet dock inte hur mycket eftersom det kan variera. Är ju inte direkt så att jag köper ett nytt puder varje månad? Haha.

- Ska du på se Britneys konsert i London i sommar?
Som det ser ut just nu så nej, studenten kommer emellan och det är jag så hemskt besviken över. Men jag vet att detta inte är min sista chans att få se Britney så därför deppar jag inte ihop. Det kommer fler chanser och jag har dessutom redan sett henne 2 gånger, tänk alla stackare som inte fått se henne en endaste gång.

- När förlora du oskulden?
När jag var 17 år gammal.

- Planer efter gymnasiet? flytta utomlands?
Leva livet och inte göra ett skit faktiskt. Vuxensaker kan få vänta, jag vill inte börja leva som en 30åring redan vid 19års ålder. Har jag tur kommer jag kunna klara mig skapligt på bloggen, annars blir jag väll illa tvungen att ta något extrajobb. Men blir nog i någon sminkbutik eller något annat roligt då.

- Favorit låt till Britney?

Just nu är det Circus, älskar hennes självförtroende i den låten. Och när jag såg den heta musikvideon blev det inte sämre heller kan jag lova er. Annars är Womanizer, Gimme more och Everytime också väldigt bra låtar som hon gjort.
 
- Vilken kroppsdel är du mest nöjd med på din kropp?
Mina ben, det ända som inte är överviktigt tror jag! Haha nejdå, jag älskar mitt hår, räknas det som en kroppsdel eller!?

- Har du haft sex med en tjej?
Beror på vart gränsen för sex går. Men jag hade kul tillsammans med 2 tjejer i ett tält i somras. Det var inte nådigt, trodde att det skulle lukta fisk men det gjorde det inte. Istället såg det ut som en fisk faktiskt.

- Hur länge höll din cigarett. alkohol, frukt och grönsaksdiet? Gick du ner något?
En vecka, sedan orkade inte jag och Ted. Vi kom på att livet är för kort för att man ska kunna påverkas av andra. Ska jag strunta i att äta det jag känner för bara för att vissa i samhället har skapat ett sjukt ideal? Aldrig i mitt liv. Jag ser ut som jag gör och duger inte det så behöver inte folk göra sig besvär?

- Om du blev sponsrad med ett gymkort, skulle du börja gymma då?
Nej. Jag köpte själv ett kort på friskis&svettis förut och det var bland det tråkigaste jag gjort haha. Det enda roliga var alla nakna killar i duschen, mycket nöje där må jag lova er alla.

- Har du ett coffecard på Expresso house?
Nej, det ger exakt samma förmåner som CSN-kortet så alla ungdommar som köper kort där och tror att de tjänar på det är ju bara korkade. CSN-kortet får man gratis medans man faktiskt måste betala för att få Espresso House kortet.

- Kan du inte prova att le på en bild?

Jag har provat att le på en bild massvis med gånger, min överläpp försvinner och mina kinder ser ut som 2 feta jordklot. Dock har jag faktiskt vackra tänder och när jag blekt dom kanske jag gör en Blondinbella, bara över en natt börja le på varenda bild? Hon klarade ju det så varför inte jag?

- Är du troende?
Aldrig i mitt liv, finns inget jag avskyr som religion. Jag ser det som inget annat än hjärntvätt. Jag menar, ingen väljer ju sin tro längre. De flesta tror ju på något bara för att deras föräldrar tror på det, löjligt tycker jag.

- Vilka gay-klubbar rekommenderar du?
Connection i Gallerian samt Lino i Gamla Stan.
Connection på fredag och Lino på lördag, superhelg.

- Varför bloggar du så lite? Blivit divig?

En blogg med få läsare är lätt att sköta. Men har men en blogg med många läsare tillkommer även mycket annat arbete än att bara skriva inlägg. Man ska hålla kontakt med företag, via mail och telefon, man ska på möten, man ska svara på kommentarer och göra mycket annat. Och även ifall folk har svårt att tro det så måste man även försöka ta hand om livet utanför bloggen. Jag har vänner jag måste få träffa, ärenden som måste göras, en skola att klara mig igenom och en massa annat. Tycker att jag uppdaterar lagom ofta, eller?

Hon kan sjunga live

Godmorgon! Inatt har jag verkligen sovit djupt, så djupt att jag inte ens vaknade av 17 nya sms och 5 missade samtal, hur kan man missa all dess vibrationer lixom? Men nu är jag i alla fall vaken och sitter här med ett stort morgonruffs utan dess like. Jag måste få publicera en låt som jag börjat lyssna mer och mer på. Först nynnade jag lite på den ibland men nu kan jag inte sluta lyssna för den har blivit som ett beroende. Och Jordin Sparks är förresten hur söt och vacker som helst.

Hon kan sjunga live också, extrapoäng!

Svar på frågor - Del 1

- Är du ofta i Skåne?
Jag har aldrig varit i Skåne men skulle gärna vilja åka dit någon gång. Har jag inte missförstått mig så finns det galet mycket snygga killar där?

- Hur mycket tjänar du på din blogg?
Sådant talar man inte om, inte i detta land i alla fall. Skulle jag vara stolt och säga vilken summa jag tjänar på att göra något som jag tycker är kul och ändå gjort gratis en lång tid skulle folk tolka det som skryt, typiskt avundsjuka människor?

- Hur blev du kompis med Kissie?

Vi träffades för första gången på ett blogg-mingel. Jag såg hur vackert blont hår hon hade, och hur mycket smink hon också hade. La in en stöt och det funka, hon är dockan jag aldrig fick leka med när jag var liten. Vi har såklart även samma sexiga blogg-pose också!

- Hur vill du att ditt liv ser ut när du är 25-30?
Jag har en skitsnygg pojkvän och ifall samhället hunnit utvecklats lite mer kanske vi vågat adoptera 2 barn också, en kille och en tjej. Bor i en fet lägenhet i innerstaden (trött på denna smutsiga förort) och jobbar med marknadsföring och bloggar.

- Hur tror du att ditt liv ser ut när du är 25-30?
Jag har en skitsnygg pojkvän och ifall samhället hunnit utvecklats lite mer kanske vi vågat adoptera 2 barn också, en kille och en tjej. Bor i en fet lägenhet i innerstaden (trött på denna smutsiga förort) och jobbar med marknadsföring och bloggar.

- Vem är din bästa vän?
Beror på hur man ser på saken. På senaste tid har jag blivit sviken av många vänner och jag har totalt ändrat uppfattning på vad som är en bästa vän, eller jag har i alla fall förstått att den syn jag förut hade på en bästa vän inte fungerar i det verkliga livet.

- Hur många syskon har du och hur gammla är dom?

Tre stycken, dom är 8, 12 och 16 tror jag! Söta syster på bilden.

- Hur och när berättade du för dina föräldrar att du var gay?
Jag smsade mamma och sedan berättade hon för min farsa. Både tog det väldigt bra och jag har aldrig haft något problem med dom p.g.a. min sexuella läggning.

- Har du haft något seriöst förhållande nån gång?
Nej det har jag aldrig haft. Hade ett förhållande med en tjej i 8an men det måste vart bland det mest oseriösaste i mitt liv, jag var ju inte ens kär? Men hon var blond och hade stora tuttar så alla tuffa killar var ju i alla fall avundsjuka. Så lite lyckades jag?

- Hur ser din drömkille ut?

Denna homosexuella porrskådis. Han är bland de snyggaste som finns.

- Hur gammal var du när du "kom ut som gay"?
17 år, det var i november 2007.

- Vet din släkt om att du är gay?
Japp, alla vet det! Dock har alla förutom dom närmsta fått veta det genom tidningsintervjuer med mig eller artiklar på nätet, lite drygt kanske men känns onödigt att behöva ringa runt till alla för att berätta en sådan sak. Och att ta det vid middagsbordet på en släktträff skulle bara kännas som uppmärksamhetssökande haha.

- Har du varit kär någongång?
Ja jag har faktiskt varit riktigt kär en gång. Sådär kär så att man ligger och gråter bara för att den andra personen inte känner likadant. Brukar fundera på om jag fortfarande är kär eller inte, lite svårt såntdär. Men jo, jag har definitivt varit kär.

- Tycker du det är rätt att bära päls?

Det finns så mycket stora problem på våran planet så jag är bara allmänt trött på töntiga människor som ska låtsas vara söta och gulliga genom att vara emot päls. Skrota bilen och börja åka kommunalt istället för att tjata om att en liten räv dör. Och att folk ska skicka runt videos där djur dör på hemska sätt är ju patetiskt. Tror folk verkligen att alla djur får dö på detta sätt eller?

- Har du killkompisar som är hetero?
Nej, men bekanta har jag. Åkte sällskap på bussen senast imorse men en straight kille som jag satt och snackade med, skittrevligt.

- Förlorade du oskulden med en tjej eller kille?
Men en kille, tack och lov.

- Är din vän Ted med i systembolagets reklam?
Nej det är han inte, tror dock att han skulle älska det. Pratar i tel med han nu och han hälsar "Vodka, me liiiike" till er alla. Alltså hade jag rätt haha.

- Berätta om din och Teds relation.

I början av detta år såg vi varandra på en fest. Jag frågade mina vänner "vadfan gör dendär fula transan på denna fest" och han frågade sina vänner "vad gör dendär tjocka bögen med sina blattekompisar här egentligen". Några månader efter är han en utav de bästa vänner jag har. Antar att vi båda lärt oss att det inte är någon idé att döma någon efter dens yttre, för hur många gånger har inte motsatsen bevisats? Ted är snyggingen i mitten på bilden.

Sexbutik


Jag i stan vid något jävla bygge.

Nejmen hallådär. Det blev en hel eftermiddag i stan kan man säga. När jag slutat skolan så mötte jag upp mina underbara vänner Sara och Abeer (länk till deras blogg finns i menyraden). Vi gjorde lite bankärenden tillsammans, vandrade i stan och avslutade vår fina stadspromenad med en jättegod buffe på No8 som ligger på Stureplan, kärlek till deras sushi alltså.

När tjejerna rörde sig hem tänkte jag också göra det, men då springer jag in i ingen mindre än Love. Blev jätteglad. Jag pussade adjö till tjejerna och gjorde sedan sällskap med Love. Det är killen som jag köpte min nya mobil med, vi köpte ju varsina likadana. Det komiska är att det var fel på bådas så vi gick tillsammans till 3 och ber dom fixa skiten. Dom ger oss 9 stycken olika simkort och säger "det är säkert fel på era kort, prova med några av dessa". Nu har vi registrerat alla 9 simkort och har alltså fått totalt 70kr gånger 9, alltså 630 kronor att ringa/smsa/mmsa för, vi delar såklart på dom pengarna. Haha, killen på 3 måste vara kära i mig, och jag definitivt i honom nu.

Juste, vi lekte i en sexbutik också...
Passa på nu

Sådär, fråga exakt vad ni vill så svarar jag på det ikväll.
Ställ gärna flera frågor om ni känner för det också.FRÅGESTUND = ÖVER!


Inte bögarnas liv

Det stora snacket förut var att jag var världens fjolla och det var anledningen till varför man skulle hata mig om man nu inte tillhörde den gruppen som kunde känna glädje för andra och tycka att det är kul när folk lyckas med något. Numera är det stora problemet att jag drar alla homosexuella över en och samma kant. Jag vet inte hur många gånger jag har tagit upp detta.

Alla homosexuella är olika, såsom att alla hetrosexuella är olika. Alla bögar leker inte med barbie-dockor när dom är små, samma som att alla straighta killar inte leker med bilar när de är små. Jag kan inte råför att jag är den jag är. Jag är fjollig, det vet jag mycket väl. Men jag har aldrig sagt att jag gjort någonting bara för att jag är bög, eller för att alla andra bögar gör det. Alla är vi olika. Vissa väldigt manliga och vissa väldigt fjolliga.

Jag är den jag är, hur resten av bögarna är skiter jag i.
Det ni läser i min blogg är mitt liv, inte bögarnas liv.


Funderar

Ska jag bli blond igen!?Ska på en pedagogisk promenad med klassen nu!
Därefter coachtid och sen lunch, blir en smarrig sallad med tjejerna.

I skolan nu

Sitter på lektion och lär mig att bokföra, intressant faktiskt.
Kan ju vara bra med tanke på att jag har ett eget företag.


Färgade linser

Skriver ni ett inlägg om fargadelinser.se och sedan länkar till dom i eran blogg får ni välja valfria freshlook-linser som de skickar hem gratis till er. Coolt va!? Självklart hakar jag på detta och jag väljer någon av dessa 2 färger på linserna. Ljusare brunt eller en effekt i mina mörkbruna ögon. Tror den första färgen blir snyggast.

 
Fargadelinser.com

Jag är inte redo denna tidGod morgon på er alla, hoppas att ni sovit gott inatt.
En tidig måndagsmorgon, är ni redo för dagen? Det är inte jag :)


Om jag fick önska mig något just nu skulle det vara att få festa med Katrin Zytomierska. Har aldrig följt hennes blogg men nu efter Idol kikade jag in för lite gossip och jag säger då det, vilken jävla party kärring. Ser jag henne ute och festar någongång ska jag springa fram och sätta ihop oss med sånnadär saker som poliser har och binder ihop tjuvarnas händer med, har tappat ordet! Jag har det på tungan i alla fall, eller fingertopparna.

Förresten, jag kör en frågestund senare idag, don't miss!

Katrin, ring mig!

Bild tagen från Katrins
blogg!

Länge sedan jag körde...Club Lino (gayklubb).
Detta är en gayklubb som jag faktiskt aldrig varit på försän natten till idag. Direkt när jag kommer in så ser jag en råsexig kille som jobbar i baren, skittrevlig garderobspersonal (okej, låter som att jag står där och hänger nu), galet grymt musik och en massa partyglada människor. Det var Teds 18årsdag och jag tror han är mer än nöjd, såsom jag. Det var en natt jag sent kommer att glömma, är ju inte varje dag man står och dansar till fem på morgonen direkt. Och en sak är då säker, jag har aldrig varit med om sådant drag som när "Womanizer" spelades första gången för kvällen, en riktig jävla böglåt om jag får säga det. hur som helst, Mer kvällar kommer att spenderas på Club Lino.


Skitsnack:
Fan vad mesigt, att välja skitsnack som veckans sämsta, typ som att skitsnack aldrig funnits förut!? Men just denna vecka har det kommit fram så mycket skitsnack så att jag vet inte vad jag ska ta mig till. Folk verkar ha ett jävla problem med min blogg och att det går bra för den. Sen när det väl gäller och man träffar personerna i fråga så vill de mer än gärna slicka mig under fötterna. Nej, falska människor som snackar skit kommer vi aldrig få nog av, så är det bara. Men som jag sa till min vän igår: "Jag kommer aldrig i hela mitt liv att konfrontera någon som snackat skit om mig, jag hoppar in i leken och kör ett falskt spel jag med". What goes around comes around.

Snart smäller det

Min blogg börjar snart bli mer partybloggen.com istället för gaybloggen.com. Folk får hålla ut lite för självklart blir det rätt mycket nu mot lovet med ledighet osv. Som många kanske vet ska jag med bl.a. Kissie anordna en fet jävla julfest på Restaurang Victoria nästa fredag. Portarna öppnar 21.00, 18års gräns och 100:- inträde, kanske det viktigaste ni bör veta just nu. Juste, röd klädsel också (JULfest).

Jag vill inte vänta, jag vill ha festen nu nu nu. Jag har ju festat med Kissie förut så jag vet hur galet kul vi kommer ha. Hon dansar nästan som att hon vore svart och hennes långa blonda hår svänger som om hon vore Britney Spears, hon är som min söta barbie som jag vill ha i ett koppel och ha bara för mig själv. Det kommer bli sweet nästa fredag, helt fabulous.

Kom så ska vi visa hur man festar påriktigt ;)


Dagens skämt

Jag köpte min nya snygga mobil hos 3 men ska självklart låsa upp den och använda mitt comviq nummer eftersom att 3 har världens sämsta service och för att det inte alls är många som använder det. Billigast blir det alltid när man använder comviq som telefonoperatör. Men tills jag låst upp telefonen så använder jag ett kontantkort från 3 i den men det är lite strul, jag kan inte ta emot mms, jag kan skicka mms men alltså inte ta emot några. Då gick jag in på deras hemsida och skickade inställningar till min telefon som deras kundservice via telefonen hade bett mig att göra.

Vet ni hur inställningarna kommer? Jo, som ett mms.
Ska tre.se ha ett skott i pannan? Dagens skämt ju.Min älskade telefon, så fin!

Slitet på MAX

Hej på er, nu sitter jag hemma hos mig igen. Är lite piggare i kroppen känner jag och mätt har jag blivit efter besöket på MAX Hamburgare. Nu ska jag ta en dusch och sedan bara spendera kvällen hemma framför datorn, kanske städa upp lite i rummet också!? Har förresten kommit på att jag är kär i en kille i Skåne denna dag, vi har pratat via sms i 3 dagar och jag har aldrig sett honom in real life, det låter väll lovande haha!? Men han är blond & lång, how can i resist lixom?


Gårdagens outfit

I alla fall den övre delen! Silvrigt och glansigt, so party!

Vimmel-bilden har förresten fortfarande inte kommit upp på nätet. Men jag vet hurpass långt från innerstaden deras fotograf bor så jag klandrar inte honom, speciellt inte när stället stängde 05.00 igår också. Han ligger säkert och sussar sött med sin kamera liggandes på hyllan.

Själv ska jag som kommit på att jag fortfarande är lite berusad röra mig mot Max och käka hamburgare tillsammans med Sofie som inte heller mår så bra idag. Intervjun i stan 15.00 tror jag att jag ställer in, eller jag vet att jag gör det. Men vi hörs senare, nu ska jag gå & fläska mig lite.

En underbar natt

Haha godmorgon på er. Jag sitter hemma hos en viss person och är mer än död. Vi stod på dansgolvet och dansade till Womanizer fram tills klockan 05.00, fattar ni!? Att stå och skaka loss från 22.00-05.00 kan ju knappast vara bra fra för fötterna. Alkoholkonsumtionen blev väldigt stor och natten kändes hemskt lång. Men jag träffade mycket skönt folk och hade en av mina bästa utekvällar på länge så jag ska inte klaga.

Minns ni killen från i fredags som jag tyckte var döläcker? Självklart var han på plats igår också. Jag fick hans mobilnummer och en puss så det är väll typ bra? Nu gäller det bara att höra av sig också haha. Vid stängning tog jag i alla fall en taxi hem med "Mr X" som folk så fint har namngivit anonyma killar i bloggvärlden.

En skitsnygg vimmel-bild kommer självklart också snart :)
Btw, dom spelade Womanizer säkert 5 gånger om :D Kärlek.

Äldre bild från Hanky, deras fotograf är grym. 

Avundsjuk

Titta vad Ted fick av sina föräldrar precis. En rosa digitalkamera, skitsnygg ju. Sitter här med han och hans släkt. Vi har fikat lite och snackat lite skit, väldigt trevligt. Senare kommer Teds närmaste vänner över och då blir det en god middag tillsammans med dom och självklart lite förfest inför kvällens bravader. Gayklubben Lino ska få se hur en riktig 18årsdag firas kan jag lova er haha. Röjj it is.


Tårarna slutar inte rinna

Tänker på en speciell vän när jag hör denna låten.
Och Kevin... ja han är så ofattbart grym, grattis!


Fyfan vad vi var snygga igår

Gratta honom nu

Grattis på födelsedagen Ted!!! 18 fuckin år nu!!!
Ikväll ska vi spåra, tusen gånger värre än igår.


All eyes on me

Gud, der var länge sen jag var såhär bakfull alltså. Men det är bara att ta ett glas vatten och börja tänka på att man faktiskt ska ut ikväll också. Träffade en kille som bjöd mig på en jävla massa drinkar så kanske ska skylla på han för att jag mår som jag gör idag hehe.

 Kul hade jag i alla fall, jag blev även kär. Jag och en kille på dansgolvet stod och tittade på varandra hela tiden när vi dansade, men ingen gick fram och gjorde/sa något. Fatta hur sur jag är över det nu, han var så jävla snygg. Jeans, någon linne och en stor over-size kofta som var beige. Om du ser detta nu, kom till Lino ikväll så ska jag visa dig hur man hånglar.

Kvällens bästa var faktiskt inte Womanizer, utan låten Circus. Det var länge sedan jag var med om sådant drag som när den låten spelades. Jag mådde så jävla bra alltså, det var grymt lixom. "All eyes on me in the center of the ring just like a circus....."

Världens snyggaste vodka-fodral?
Louise, vad har du för dig här då?

Förresten...

Må bästa deltagare vinna, jag hejar såklart på Kevin.
Ha en underbar fredag nu alla, kyss på er.


Man måste ju förfesta?

Det är så typiskt mig, alltid vara ute i sista stund. Att man förfestar innan man drar till någon nattklubb är en självklarhet för mig. Jag vill inte gå in nykter på en klubb och spendera massvis med pengar på att försöka bli full. Och ja, jag är alltid full när jag går ut och festar, varför låtsas som något annat!? Jag förfestar alltid med några kompisar och när vi är lagom berusade så drar vi oss in mot stan och festar loss. Väl på plats köper man dricka endast för att hålla moodet uppe lixom.

Saken är den att jag inte har någon dricka alls just nu, glömt helt att fixa det. Men en tjejkompis är en ängel och ska snart möta upp mig så att jag kan få köpa vin av henne, väldigt snällt med tanke på att det regnar och att man antagligen inte vill gå ut om man verkligen inte måste. Bussen går snart och när jag hämtat min dricka ska jag hem till Ted där jag ska förfesta med han och Louise.

Finns ju ingenting kvar i pride-vodkan ju!

RnB och schlager

Nu är jag hemma i mitt rum och har precis käkat middag med min syster och hennes söta tjejkompis som jag också är lite bekant med. Ingen av dom hade cigg och dom var tydligen desperata så när de fick några var av mig så blev det både pussar och kramar haha. Nu ska jag snart börja fixa mig lite smått inför kvällens bravader hade jag tänkt mig.

När jag är ute på dansgolvet med mina vänner och skakar loss så är det ren och äkta R'n'B (jag lägger in Britney i det facket också då) som jag vill höra. Men när jag sitter och fixar mig och ska tagga igång lite vill jag ha schlager, då älskar jag det. Det är sån glad musik, oftast enkla texter som sätter sig direkt och bara allmänt klockrena låtar som man går igång av. Sen när det väl gäller, då är det negerdunk som jag vill göra, me love it!

"Himlens alla stjärnor lyser upp i natten...."

Bloggar från Espresso House

HejHej på er! När jag kom fram till skolan fick jag veta att på digitala bilden var det bara betygsnack på, och lektionen skulle vi lämna tillbaka våra böcker. Så jag blev lite besviken över att det inte fanns något att göra när jag väl tagit mig till skolan, så tog mitt pick och pack och rörde mig in mot stan. Sitter nu på Espresso House med en skitsnygg kille och fikar, får se om han bjuder hem mig sen haha. Nädå det är bara en kompis, vi sitter och snackar och smider planer för ikväll.Snyggare för varje dag

Nu har jag gjort mig färdig för skolan och ska börja röra på mig. Så underbart att börja 12.55 lixom. Ingen stress och ingen brådska heller. Har fixat håret, sminkat mig, käkat frukost, slappat framför datan osv. Vem hinner det en vanlig morgon innan skolan lixom!? Hur som helst, först på schemat idag står digital bild och det ska väll bli kul, har missat endel så ska fråga vad som behöver tas hand om för att komma ikapp. Sen är det psykologi efter det. Men vi hörs såklart när jag är i skolan. Puss på er små gurkor sålänge.

Min blonda lugg blir snyggare för varje dag.

Jag fick en uppenbarelse

Hejsan, eller godmorgon på er! Låg vaken i sängen till klockan 03.30 igår och lekte med min nya mobil. Jag är kär i den, jag är verkligen supernöjd med mitt köp vill jag lova. 5MP kamera och touchscreen, me like lixom! Sedan så fick jag en uppenbarelse igår, en uppenbarelse från ovan, från högre makter. Jag tänkte "jag ska testa radion på mobilen" och när jag för första gången sätter på radion på min nya mobil så är det direkt Womanizer som börjar spelas ur högtalarna, fattar ni!? Haha jag kunde inte sluta skratta åt det, ödet lixom!

Tog självklart en bild på mig när jag låg så sött i min lilla säng.

Dagens shopping


Jag och min bestuws, right Love?

Det jag köpt idag är ingenting mindre än en ny mobil faktiskt! Är hur nöjd och glad som helst faktiskt. Jag och Love gick i stan och kikade på mobiler och helt plötsligt såg vi en skön mobil med ett skönt pris, vi ringde respektives föräldrar och efter 5 minuter hade vi en varsin likadan ny telefon, som små bästa kompisar i 3e klass haha!

Ska jag sammanfatta dagen så har den varit väldigt lyckad. Vart med Love i stan, en superskön och trevlig kille, fattar inte varför vi inte umgås oftare lixom. Sedan var jag i Sjöstaden hos en tjejkompis som jag senare drog hem till Per-Robin med där vi skrattade och bara hade det lite trevligt.

Nya mobilen är ändå dagens höjdpunkt, skitbra!
Köpte en till syster också, snällt va????Hos Robin

HejHej! Jag och min vän sitter nu hemma hos Per-Robin i hans lägenhet. Det första jag ser är glidmedel som står på bordet, varför blev jag inte förvånad haha? När jag sedan kikar i hans digitalkamera ser jag väldigt intressanta bilder. Nu sitter vi bara i soffan och snackar om allt och inget. Sitter även och leker med min nya leksak som jag köpte i stan idag. Berättar mer om vad jag köpt när jag kommer hem till mig igen. Får inte bli för sent, måste till skolan imorgon känner jag, sjukanmält mig 3 dagar i rad nu.

Per-Robin särar så fint på benen när pojkar kommer på besök :)


Varför dela in oss?


Såg precis på programmet "Next" på MTV. En kille ska gå ingenom 3 lägenheter och sedan välja sin favorit, tjejen som bor i den lägenheten "vinner" då en dejt med honom. I detta program var killen som ska kolla lägenheterna mörkhyad, och det var även alla 3 tjejer också. Min fråga är då varför? Kan inte en ljushyad och en mörkhyad gå på dejt eller? Kan mörkhyade bara dejta mörkhyade? Tyckte att det såg väldigt konstigt ut faktiskt, tillgjort lixom.

Mulatter är faktiskt snygga, i alla fall tjejerna.

Skitsnygg alltså, fast är hon mulatt eller räknas hon som svart?

Impulsköp

Hej på er. Nu sitter jag hemma hos en vän i Sjöstaden. Den andra gaybloggaren, Per-Robin, bor i samma hus så ska träffa honom en stund sen också, lär ju bli minst sagt roligt eftersom att han är så galen. Men först ska jag mysa lite med min tjejkompis och käka lite middag här. Förresten, jag köpte en fin sak i stan idag, kan ni gissa vad det är?

Här har ni en ledtråd! ;)

                            


Mina rosa produkter

Nu har jag fixat mig och ska röra mig in mot stan för att träffa en kille. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på men det blir väll att dra runt och kika lite i stan. Vi kanske sätter oss på ett café och tar det lugnt också. Updaterar antingen från stan igen eller när jag kommer hem, det märker vi. Ni får ha en trevlig förmiddag i alla fall. Puss!Btw, använt mina nya rosa hårprodukter som kom igår!
Alla luktar oerhört gott och är jättebra :)

Tragiskt?

Tragiskt eller inte!? Men jag har börjat pumpa denna låt.
Haha den är faktiskt klockren, älskar gamla låtar.


Jag skojade bara

God morgon på er, idag har jag fått sova ut, minst sagt. Jag la mig i säng en skaplig tid igår för att jag inte ska vara alltför trött idag och jag tror nästan att det funkade faktiskt. Kanske för att jag vakna först nu också? Som jag skrev igår så ska jag ha en utlottning som startar på julafton, direkt när jag vaknat. Skrev att ni inte får glömma det och skulle skriva upp det i era almenackor, jag var såklart inte seriös men jag tror inte vissa förstod det. Detta hittade jag i en tjejs blogg:

Jag tror jag dör av garv? Så jävla sött.

Bild lånad från Saga.

Jag lottar ut en julklapp

Varför ska man dölja saker!? Självklart får jag väldigt ofta gratis saker. Presentkort, testprodukter, dyrare varor osv. Det är verkligen hur roligt som helst men jag är mänsklig jag med, jag kan inte gilla allt jag får och jag kan inte använda allt jag får. Vad gör jag!? Mycket ger jag till familj/vänner men nu har jag börjat sparat och lägga undan saker jag inte vill ha eller inte kommer använda.

Jag ska lägga alla saker i en liten kartong och slå in, som en julklapp! Sedan lottar jag ut paketet med alla saker i på julafton och så får en lycklig människa det hemskickat. Kommer vara böcker, hårprodukter, skrivblock, cd-skiva, teknikprylar och massa annat smått och gott. Missa inte det hörni, markera 24/12 i eran almenacka haha!

Och vinnaren av "Crystal Jellies - Anal Delight (Pink)" från Lustjakt.se är:
Anna Vidhelm (
annavidde@hot...), checka din mail såfort du kan!

Julshowen


Nu låtsas jag vara skitglad okej? :)

Jag kanske ska berätta lite om julshowen för er!? Nu är det så att det faktiskt var 8åriga barn som stod för underhållningen så jag ska nog vara lite snäll när jag skriver. Vi gör såhär, jag skriver nu hur jag tyckte att det var, fast jag menar helt tvärtom, okej!?

Det var hur kul som helst! Det bästa var att alla barnen kunde det dom sa också, dom tappade inte bort sig en enda gång och dom var verkligen jätteduktiga på att dansa, rena rama pussycat dolls lixom! Och min lillebror sket inte alls i att gå upp på scen när det var hans tur, han började inte alls gråta för att han blev rädd då det var så hemskt lite folk. Han var jättemodig och duktig. Sen att man fick sitta en timma medans dom lottade ut saker efteråt var också jättekul, woho toppen!

Låter jag som en deprimerad idiot nu som inte har något hjärta alls!? Jag älskar min bror och småbarn allmänt (nej inte pedofil alltså...). Men sitter man inne i en varm sal i 2 timmar och glor på barn som gör samma saker om och om igen så blir man lite sur. Men jag kan vara glad över att min lillebror är snyggast i hans klass och att hans flickvän (han börjar tidigt) faktiskt var den snyggaste tjejen i klassen, dom passar bra ihop alltså! Frågade om dom brukade pussas på rasterna men då sprang dom iväg!

Detta vann jag förresten på utlottningen!

Prydnadstomte och ett usb-minne, sweet faktiskt.

Omskriven i Norge

Just nu kan man läsa om mig på Norges absolut största gaycommunity. Artikeln är lagom lång och jag tycker att dom har skrivit väldigt bra faktiskt. Fick även lite bilder med mig och mina vänner ute i Gamla Stan, väldigt trevligt ju att ha lite fina bilder tillsammans. Och så välkomna alla nya norska läsare säger jag då!

"Amir Akrouti(18) skriver om Britney, leppeforstørrelse og vold. Velkommen til Sveriges største gayblogg!"


foto: thomas olsen/gaysir.no

Läs om mig här, på Norges största gay-community!

Julshow

Sådär, nu har jag käkat lite mat och fixat mig lite för att åka till min lillebrors skola. Han är 8 år och ska ha en julshow, vad roligt va!? Ska dit med hela familjen och titta på han, han ska även läsa upp en dikt helt själv på scenen. Han går i mina fotspår haha, jag läste också en dikt på julavslutningen när jag var liten, och jag var en gång konfrencier för hela skolaslutningen, det var mig allt skojj det!

Men men, vi hörs snart igen! :)


Mobilt bredband

Hejsan, nu är jag hemma igen! Gick direkt till posten och hämtade en massa paket som låg och väntade på mig. Nytt internet till min dator, julklappar, hårprodukter till mig osv, massa smått och gott. Varför det tog sån tid att komma hem var för att jag och syster åkte direkt till Willys i Älvsjö där vi mötte upp mamma samt mormor & morfar. Vi storhandlade, minst sagt. Totalt 10 fullproppade matkassar haha, snacka om att det är jul snart lixom.


Rosa och litet, gulligt va!?

Systers julklapp

Min syster har kommit hit nu och jag kunde inte låta bli att ge henne hennes julklapp i förskott. Som ni såg igår så lekte jag lite med extensions men de är egentligen en julklapp till min syster. Hon har nu fått dom och jag fick äran att leka lite med henne hår. Hon hade inte fixat sig när hon kom hit så hennes hår var fortfarande ihopknuten i en bulle på huvudet. Jag plattade ingeom håret och satte sedan i löshåret. Titta vad långt och fint det blev!?

Låshåret kommer från Finehair.se och är såklart riktigt människorhår!Min favoritsida eller?

Är folk som undrar angående min julklapps-shopping som jag gjorde via M2M i måndags, hur man kan få pengar tillbaka osv. Det är så att beroende på vilken butik du handlar i (finns massvis att välja mellan) så får man ett vist antal poäng. Dessa poäng kan man sedan byta ut mot varor eller pengar. Så på så sätt kan man få pengar tillbaka när man shoppar genom dom. Eftersom jag har en stor familj och många att köpa julklappar till så var det självklart att jag gjorde det hos dom eftersom att det blir billigare och även gratis att bli medlem hos dom, och i och försig vet jag ingen annan sida på internet där man kan få pengar tillbaka genom att shoppa, vet ni!?

Anyway, dom har en fet jultävling också med priser värda över 20.000 kronor. Saker man kan vinna är vissa upplevelser. Vid sidan om tävlingen har jag redan bokat in mig för 2 av vinsterna som ni ser nedan. Kan ni gissa vilka? Turkos, svart, lila eller turkos? ;)Dags att packa


God morgon på er! Jag vaknade nyss av att Teds mamma kom in för att säga hej då till mig, för att hon ska till jobbet nu. Hon sa att jag alltid är välkommen här osv, så jävla underbar kvinna alltså. När jag gick in på toa och såg mig i spegeln blev jag rätt så chockad kan jag lova er. Jag följer gårdagen med att testa en ny frisyr idag också, tydligen blev "elchocken" dagens frisyr.

Förresten, Britney Spears nya skiva Circus har sålt över en halv miljon exemeplar och det är alltså hennes 5e skiva som direkt har hamnat på förstaplats (över mest sålda skivor) i USA på bara en vecka, helt otroligt. En halv miljon sålda skivor, på en vecka!? I love that bitch.

Imorgon flyttar jag

Inatt blir sista natten här hemma hos Ted! Har ju bott här i över en vecka nu faktiskt. Kommer kännas konstigt att flytta hem igen men man kan ju inte bo hos en kompis hela sitt liv. Men jag kommer ju såklart att vara väldigt mycket här ändå. Ted och jag är skitbra kompisar så jag lär ju slagga över här varje gång vi är ute och festar, också fixar vi ju alltid oss tillsammans när det är fest. Jag flyttar ut, men ändå inte kan man säga. Och Teds mamma säger att jag mer än gärna får bo hor, hon sa att hon vill att jag ska vara hennes haha, så jävla underbar och söt så det inte går att beskriva.

Men men, imorgon flyttar jag hem igen, även om jag inte vill kalla det hem.


Testat ny frisyr

Hej hopp, med tanke på att jag suttit inne så har min dag gått ganska sakta. Men jag flyttar ut från ted och in till mitt riktiga hem imorgon igen så jag har storstädat hans rum. Har ju varit här i över en vecka och kastat mina saker hur som helst, men nu är rummet jättefint igen tycker jag, hoppas han blir glad. Min syster ska komma hit imorgon och sedan hjälpa mig hem med saker. Har ju massa kläder, paket från olika företag, min nya dator osv. En sak jag gjort för skojj skull idag är iaf att testa en ny frisyr, luggen snett ner åt sidan. Tycker det blev lite coolt tillsammans med den stora blonda slingan som jag har i luggen.


Titta jag har lärt mig en ny pose!

Vad i helvete?

Vände nyss ut och in på min t-shirt när jag skulle vika ihop den....


Musik till festen

Julfesten börjar närma sig, den är redan nästa vecka och vilken dag som helst ska jag lämna in låtlistan till den DJ jag fixat till festen. Om jag själv fick välja skulle det ju bara vara "bögmusik" som så många valt att kalla det. Men nu funkar det ju inte så då chansen att alla på festen skulle vara gay är väldigt liten, och att alla homosexuella skulle gilla samma slags musik är ju endå bara en dålig fördom som inte håller.

Någon spec låt ni tycker jag bör ha med på listan!?
Lämna gärna en kommentar och nämn artist/titel.
Denna låt lär ju i alla fall få folk att skaka på arslet!?


Lyssna på refrängen lixom, älska!

Jag har tråkigt

Jag har för mycket fritid ibland, och då kan jag göra väldigt knäppa saker.
Vist ser jag ut som Britney Spears med hennes svarta hår i Gimme more videon va!? :)


Ska jag visa snoppen?

I helgen var det ett företag som ringde och ville att jag skulle komma på deras events där de skulle visa upp sexleksaker. Dom var väldigt konstiga och sig och formulerade sina frågor skumt. Och dendär festen verkade vara en sådan jag helst inte skulle vilja gå på ifall jag fick välja. Det dom undrade av mig var:

- Du är en bög va?
- Har du testat sexleksaker?
- Har du en stor manslem?
- Kan du tänka dig att visa din manslem?

"Tjaaaaa det är jag som är gaybloggaren titta på min kuuuuk"???


Jag håller mig till vanliga gayklubbar :)

Jag är sjuk

Morsning korsning, sovit bra!? Jag har precis vaknat och är sådär lagom trött och seg i huvudet. Idag blir jag hemma från skolan för jag känner mig inte alls bra faktiskt. Min kropp vill inte sammarbeta med mitt huvud och huvudet i sig verkar som en bomb. Ska försöka rota fram någon alvedon här i huset och se om det kan hjälpa.


Hittade en gammal fyllebild på datan haha.

Som en liten flicka

Jag är som småflickor ibland. Ser en snygg kille på tv och då blir jag skitkär och det finns ingen annan. Vet ni vem jag är kär i nu!? Först var det han i "Life of Ryan" men nu är det killen från Womanizer-videon. Sexigare får man leta efter? Han har skitsnyggt hår, skitsexiga läppar och grymt het kropp, vadfan vill man mer ha lixom!? Fattar inte att Britney använder honom i videon, hon borde sparat honom till en ballad-video så hon får hångla lite och taffsa på honom istället. Så hade i alla fall jag gjort, helst spart honom till en porrfilm om man nu skulle börja med det någon dag haha.

Brandon Stoughton

En riktig shoppingdag - 3

Det sista som jag idag har shoppat via M2M hos Nelly.com är ett par skitsnygga boxershorts om jag får säga det. Älskar färgen och om jag inte ser helt fel är detaljerna på kalsongerna i såntdära glansigt tyg som blänker, tråkigt bara att dom killarna som ser dom hellre vill ha dom avtagna, haha. Nejmen me like alltså, mycket fina.


199:-

Min andra halva

Personen jag spenderade kvällen i stan var Imen, min andra halva. Vi har känt varandra sedan vi var 6 år och hon är verkligen min allra bästa vän. I sommras flyttade hon ner till Paris för att studera men nu är hon här under lovet. Jag blev så glad över att få träffa henne igen, inte sett henne på flera månader ju. Vi satte oss på Espresso House och snackade om hur hon hade det i Paris och hur jag haft det här hemma i Stockholm. Sedan tog vi en mysig promenad i stan också, underbart.


Renrasig lycka

Ni förstår inte hur glad jag är, jag fick nyss ett samtal från en viss person som har en stor plats i mitt hjärta. Vi ska fika, bara vi 2. Vi ska mötas alldeles strax då jag slutat skolan och efter det ska vi till Espresso House ("vårt café") på Stureplan. Vi ska sitta där och prata en himla massa, snacka om saker vi missat i varandras liv och bara vara lyckliga. Inte träffat människan på jättelänge så jag är överlycklig nu.

Julstämningen har förresten fortsatt här i klassen. Några killar var gulliga av sig och köpte en julkalender som alla i klassen ska få öppna en varsin lucka ifrån. Det var väll snällt va!? Eftersom jag är 2a på klasslistan och 2a december har varit så får jag min choklad idag, woho!


Världens gulligaste Pauline posar med kalendern!

Men vi hörs senare ikväll, berättar självklart vem personen jag ska träffa är då!

En riktig shoppingdag - 2

Som jag sa så passade jag på att julhandla via M2M på nätet eftersom att jag inte känner för julstressen i stan och alla långa köer i butikerna. När vi nyss pratade om jullovet i klassrummet så kom jag på att jag får jullov redan nästa veta, alltså bara 7 riktiga skoldagar kvar nu, fattar ni vilken ångest!? Jag har alltid kört på "jag ger inte julklappar, jag får dom bara" men nu när jag har en blogg som det går bra för kan man ju utnyttja det till en massa bra saker.

Jag har fixat julklappar till nästan hela min familj snart och har inte betalat en krona för det. Men känns även mänskligt att betala lite också. Idag har jag shoppat lite på nätet och handlat en hel del hos Nelly.com via M2M som gör att jag får pengar tillbaka när jag köper hos dom. Här har ni min shopping, del 2.


Ett puder, en parfym (bubble gum doft) och en mall för fransk manikyr-målning.
122, 143:- och 26:-.

Sista inlägget med dagens shopping visas senare ikväll!

Arbetar med mitt företag

Sitter nu i mitt hem-klassrum och blev väldigt glad när jag klev in. Gud vilken julkänsla alltså. Det är någon klass som tagit sig tid att pynta klassrummet för att höja stämningen lite. Väldigt omtänksamt och fint gjort, mer sådant i skolarna faktiskt. Nu ser klassrummet inte så stelt ut heller.

Lektionen jag sitter på nu är den sista och är som tidigare nämnt UngFöretagsamhet. Ska såklart inte göra något annat än att arbeta med mitt företag GayBloggen UF och idag har jag inte så mycket att göra. Ska svara på lite mail från diverse företag som vill sponsra eller något annat trevligt. Sen ska jag göra klart min affärsplan också.
En riktig shoppingdag - 1

Fråga mig inte varför, men idag är jag riktigt glad och riktigt shoppingsugen. Slutar skolan sent och orkar inte springa runt på stan då blanda sura bitterfittor utan det är nu man är glad över att det faktiskt går att shoppa nästan vad man vill via internet. Så idag tänker jag shoppa lite eftersom det är julafton på mitt konto, haha eller ja nästan i alla fall. Räcker till lite saker åt mig samt julklappar till folk.Hårspray, anti-frizz, värmeskydd och ett hårvax!
Allt för bara 71 kronor styck, från
Nelly.com.

Jag har handlat på samma sätt som jag gjorde sist då jag beställde något från internet. Då blev jag medlem på M2M som är en sida som man kan shoppa via hos ett stort antal internet-butiker. Handlar man via M2M så får man sedan pengar tillbaka, ballt va!? Kostar inte heller något att bli medlem. Så ska man julshoppa är det ett smart drag att handla via dom så slipper du bli helt black på kontot lixom. Bli medlemmar! Vem vill inte shoppa, och sedan få pengar tillbaka lixom?

Visar lite mer shopping om ett tag! Smell you later.

Tävling

Ja nu sitter jag i skolan och hade tänkt att dra igång en tävling för er. Det ska bli kul att se hur många som ens vågar delta haha. Kan ju vara en rolig och lite oseriös julklapp kanske, eller kanske ge den till någon som faktiskt vågar använda den, eller varför inte använda den själv?

Hur som helst, gör vad ni vill med den men vill ni ha den så får ni göra en sådan enkel sak som att skriva en kommentar till detta inlägg och berätta vad ni uppskattar mest med min blogg. Och så drar jag en vinnare under onsdagen! Lycka till nu!


Crystal Jellies - Anal Delight (Pink)

Från: Lustjakt.se

Lämna såklart din bloggadress, men helst din mailadress också!

En till läppförstoring

Jag är skitnöjd med läppförstoringen fan, dock en till ifyllning i slutet av månaden.

Nu har jag sminkat mig och klätt på mig. Tog ett par random jeans och min Adidaströja. Nu är det 20 minuter tills bussen går och den tiden ska jag döda genom att bädda sängen. Innan jag åker till skolan ska jag stanna vid 7eleven för att köpa mig lite lunch. Blir nog någon god macka kan jag tänka mig.

När jag kommer till skolan har jag först mitt favoritämne som är information/layout, älskar att hålla på och göra roliga saker i photoshop. Har precis gjort ett skivomslag och valde såklart Britney, undra vad nästa uppgift blir. Andra lektionen blir coachtid och den sista lektionen för dagen blir UngFöretagsamhet. Jag kommer såklart uppdatera från skolan som vanligt så vi hörs snart igen. Slänger upp min tävling när jag kommer till skolan också. PussPuss!

God morgon

God morgon! Som ni kanske förstod igår så blev jag borta väldigt sent och slocknade direkt när jag kom hem. Idag har jag i alla fall sovmorgon och börjar skolan 12.45, lyxigt va!? Ska göra lite frukost till mig och sedan fixa mig. Nu när man väl har tid kan man lika gärna ta den till att göra sig snygg tycker jag. Juste, har ju en utlottning idag också det får ni inte glömma bort. Men vi hörs snart igen, frukosten väntar.


Sliten!? Nejdå, jag skyller på kameran.

Vilostund


Har varit ensam "hemma" ett tag nu. Har bara legat och sovit, blev så väldigt trött kände jag. Nu är jag vaken och ska snart hem till en tjejkompis som bjuder på middag, sött va!? Blir nog ett tag där och bara tar det lugnt under kvällen antar jag. Denna gången har jag blivit förvarnad om att hennes data inte funkar så behöver inte få blogg-stress och bli tokig över att inte ha någon data. Men vi hörs såklart senare igen när jag är hemma hos Ted, ska försöka få honom att baka med mig, mysigt va!? Älskar att baka, roligare än att äta nästan haha!

Anyway, vi hörs gullungar. Kyss på er.

Hoppas ni kommer


Rosa och snuskigt

Käkat frukost och segat mig tillräckligt nu, ska städa lite och sedan ta en lång och skön dusch hade jag tänkt mig! Kom även att tänka på paketen jag fick i fredags. Ska köra en utlottning här i bloggen imorgon! Det jag lottar ut är rosa och snuskigt, hehe någon som kanske kan gissa vad det är för något!? Annars är det bara att logga in imorgon och titta efter, och så kanske den blir din till och med!


Talang eller skönhet?

Har kikat lite på reprisen av idol från i fredags och jag säger då det, Kevin må se ut som en ful fisk men fan vad han kommer att vinna hela skiten. Alice tror jag inte kan vinna för hon kan inte sjunga. Missförstå mig inte  nu, självklart kan hon sjunga men hur mycket då!? Hon kan ta en enda ton och låter sedan exakt lika genom hela låten. Dendär ljusa tråkiga rösten vill man ju inte höra, det lixom hörs att hon inte kan ta i någonting alls. Enligt tradition så kommer nog vinnarlåten att ha en rejäl höjjning vid sista refrängen, ska bli kul att få se henne ta sig an den höjning. Hoppas hon inte gör en 'Marie Picasso och börjar hosta! Kevins röst är förresten grym och älskar hur han låtar. Jag och Ted har bestämt att det är bäst att blunda när han sjunger, då blir han bäst haha!


Ful men kan sjunga eller snygg men kan inte sjunga!?

Ett gaytest

I väntan på min vän så har jag gjort ett spännande test faktiskt.
Jag är så lite/mycket som 63% gay alltså, ska jag vara nöjd eller inte haha!?
Gör testet ni med, och lämna gärna en kommentar och säg hur många % ni blev ;)Gör testet här!

Jag som stjärngosse?

God morgon på er, hoppas att ni sovit gott. Det har jag gjort och jag känner mig rätt pigg, antagligen för att jag inte somnade alltför sent igår. Snart kommer en vän hit och ska käka frukost med mig, blir pannkaksfrukost faktiskt, mumsigt. Vad som annars händer idag vet jag inte riktigt än. Har lite förslag från olika håll men jag får se senare vad jag orkar och har lust med. Jag är en sådan som inte gillar att bestämma saker utan hellre kör på det spontana. Hur ska jag redan nu veta vad jag vill göra om några timmar lixom!? Haha, livet kan allt vara knepigt ;)

Men ni, titta vad jag hitta i en blogg imorse!
Amir goes stjärngosse!Svaret på frågan

Jag viste att det skulle vara en känslig och fin dokumentär och inget som skulle försöka förfina sanningen. Men när Britney säger "jag är ledsen" och sedan börjar gråta framför kameran kan jag inte hålla mig längre, det började rinna ner för min kind direkt. Men det är bra, jag har fått svar till en fråga. Varje gång någon frågar mig varför Britney Spears är min idol och förebild här i livet kan jag bara svara:


"Britney: for the record"TV4 22.35

Mindre än en timme kvar!


Jag fick inte komma in

Juste jag kom nyss att tänka på en sak som hände igår faktiskt. Innan jag drog till gayklubben Connection och röjjde loss så hade jag tänkt att dra in en sväng på Husets i Gamla stan för att hälsa på några tjejkompisar som var där. Det är ingen gayklubb men det störde ju inte mig, jag är ju inte enformig av mig!? Jag gick i alla fall och ställde mig fint i kön som inte var alltför lång.

När jag väl kom fram så tittar vakten snett på mig, han börjar uppifrån, tittar ner och sedan upp igen. Efter att han stått och sett ut som en friterad kyckling ett tag så säger han med världens fulaste och äckligaste brytning "ööh du kommer inte in här". Ursäkta, vem är han att komma med världens fulaste svenska och säga vart jag kommer in och inte!? Jag lät han stå där och stirra på alla snygga blondiner medans jag skaka min rumpa mot killars könsorgan på Connection. Okej, det sista tar vi med en nypa salt ;)

Men ville bara få fram det, en del vakter tar inte sitt jobb seriöst.


Jag och Louise innan utgången igår!

Bild från igår

Gustav och jag, vi matchar i färgerna babe.


Friterar

Har varit och handlat lite mat och står nu och friterar, mums vad gott det kommer att bli. Mixtrar lite och friterar allt typ, bla.a. kyckling, fetaost, lökringar, bläckfiskringar osv. Har ris till och någon god sås som jag får släna ihop en snabbis bara. Blivit lite partysugen under kvällen också, får se om jag drar ut en sväng efter Britney-dokumentären som visas ikväll men det känns lite väl sent att dra ut vid den tiden för då är man ju inte framme försän 01.00 lixom!? Vi får se hur det blir, jag lär ju uppdatera om det lixom :)


Ni missar väll inte!?

Jag litar på er, jag hoppas att ni gör som mig och Ted ikväll.
Vi skippar festandet och 22.35 är vi fastklistrade i soffan.
Den omtalade dokumentären "Britney: For the record" visas ikväll.
 Slå på TV4 ikväll 22.35 och gråt tillsammans med mig nu.


Jag har inte dött

Nejdå, jag har inte dött utan jag har bara inte haft tillgång till data! Hoppas att ni mår bra i alla fall och att er fredag vart lyckad vad ni än hittade på. Jag var hemma vid 4-tiden och när jag vaknade så bar det direkt av till Teds syster som skulle sminkas, hon är vuxen och kan inte sminka sig själv, sött va!? Hennes dator var tyvärr sönder så jag kunde inte heller blogga från den, typiskt va!?

Nu är jag i alla fall "hemma" igen och ska bara ta det lugnt resten av dagen. Blev väldigt lyckat för mig igår. Faktiskt första gången jag var på en nattklubb och inte var det minsta lilla berusad. Har alltid sagt att jag inte kan dansa om jag inte är full, men det gick ju vist det. Alldeles utmärkt faktiskt! Dock var det jobbigt med alla som var så fulla när man själv inte var det minsta lilla full, men kul var det ändå. Den sista låten dom spelade för kvällen var Womanizer och jag vart såklart jättelycklig, kan man sluta en utekväll på ett bättre sett!?

Hade tänkt lägga upp en vimmel-bild på mig men fotografen från Hanky har inte lagt upp bilderna från inatt än. Publicerar såklart bilden i bloggen såfort jag får tag på bilden.

Jag och Louise igår!

Gayklubb ikväll

Ser ni läckerbiten på bilden!?
Nu ska vi sminka oss och sedan till en gayklubb.
Ska skaka röv till Womanizer ikväll, yeah we love it!


Min Louise, vi ska till London nästa sommar, bara vi 2!


Ett utav de hemliga paketen

Kan ni gissa vad det är!? 250 stycken, haha jag kan ju blir rik på detta.


Julafton idag

Min söta syster vet ju såklart att jag inte bor hemma för tillfället så för att hjälpa mig lite så åkte hon hem och hämtade min post åt mig, snällt va!? Sedan mötte hon mig utomhus och sedan gick vi för att hämta ut lite paket som jag såg att jag hade fått. Var 3 stycken paket, rena rama julafton ju. Tyvärr är allting jag fått hemligt tillsvidare men ett av paketen kommer jag att lotta ut väldigt snart här i bloggen, är något sex-relaterat så det får ni inte missa haha!!

Även en impuls-present till min syster och en annan hemlig sak.


Tror byxorna sitter för långt ner!

Jag har lärt mig

Nu är jag klar här hemma och ska börja röra mig utåt. Ska möta en tjejkompis och även min lillesyster Amina som jag inte träffat på över en vecka tror jag. Vad vi hittar på får vi se men skojj ska det i alla fall få bli hade jag tänkt mig. Ska efter ett tag tillbaka hit för att mixa och trixa lite med min bärbara dator, mer om det då! Vi hörs min vänner. Kyssen!

Titta, jag har lärt mig att se glad ut på bild hihi!

No stress

Idag tog jag min tid, nej ingen stress fick det bli. Sminkade mig i lugn takt samtidigt som jag dansade loss här till Britney nya skiva som jag fick dagen innan den släpptes. Älskar att fixa mig till musik, man skuttar runt och är så allmänt glad. Nu är jag i alla fall klar och har även fönat/plattat klart håret som invaderat det med lite mycket hårspray. I look hot och nu är frågan bara vad jag ska göra härnäst. Ska nog städa lite, Teds rum blir stökigt så snabbt och det blir jag tokig på. Och så blir det kul att se hur glad han blir när han kommer hem till ett fint rum som världens bästa Amir har städat!!Flyttar hem den 10e december igen!

Precist tömt väskan ut & inPlånkbok
Hårspray
Alvedon
Ipren
Tändare
Visitkort
Medecin
Parfym
Foundation
Puder
Primer
Ceoncealer
Kajal
Idomin
Pass
Nycklar
Kamm
Minneskortsläsare
Läppglans
Lipsyl
Kondom
Batteri

Vartfan har min analplugg tagit vägen!?
Den låg alltid i min väska ju...

Min dag är gjord

Jösses, jag måste ha gjort något bra för att förtjäna detta alltså!
Sveriges 12e största blogg och nu en ny Britney musik-video.

Videon till låten Circus har släppts nu efter all väntat.
Jag sa att låten var bland de bästa hon gjort.
Och jag tror videon blir detsamma, kreativ och råsexig....I'm like the ringleader, I call the shots
I'm like a firecracker, I make it hot
When I put on a show...

En glad nyhet

Godmorgon på er, hoppas att ni sovit gott och mår bra. Och ja, jag är lite gladare än vanligt idag faktiskt. Titta vad man fick se på bloggportalen nu på morgonen:12e största bloggen i Sverige =D

Jag är SINGEL!

Idag när jag var med Ted och hälsade på i hans gamla gymnasium så fick han stå inför en av klasserna och säga fördelarna med att gå den linjen dom gick, utefter hans egna erfarenheter. När han var klar så frågade läraren om eleverna i klassen hade något att fråga och det enda dom ville veta var "är du tillsammans med Amir"? Haha så söta tjejer! Jag har sagt det flera gånger förut men eftersom att jag fått så många nya läsare de senaste dagarna kan jag lika gärna säga det igen, jag och Ted är inte tillsammans. Han är "bara" en utav de bästa vännerna jag har. Han står i duschen nu och jag har internet-shoppat lite. Nästa på schemat är att se på film med lite popcorn och sedan blir det sova.

Pusspuss och godnatt mina gullungar :)


Jag är singel, kom och ta mig haha! Grr...

Världens bästa bloggläsare

Tack så hemskt mycket "bloggeliterna", fan vad söta ni är!
Jag och Ted garvar arslet av oss till denna bild jag nyss fick.


Kolla vilken blond bakelse

Ojdå, det blev minst sagt en ledig eftermiddag från bloggen. Efter skolan så gick jag i stan med Ted och sedan tog vi en lång fika med lite skönt folk på gay-cafét Muren som ligger i Gamla stan. Vi var även lite med Snygg-Gustav också. "Lång, ljus & smal" är tydligen hur han brukar beskrivas. Jag sa till han att jag var kär i honom men jag verkade inte få mina känslor besvarade tyvärr haha. Efter en lång fika mötta vi upp Teds syster och mamma för att handla mat tillsammans och nu ska den tillagas, en mysig familjemiddag lixom haha, i'm a Holmberg bitch ;)

För övrigt ser det inte ut att hända så mycket mer ikväll. Satt och pluggade lite på cafét och gjorde klart en uppgift som ska skickas in ikväll. Skrev lite om min monter som jag ska ha när jag ställer ut på UngFöretagande-mässan nästa år. Blir såklart rosa och snyggt, ska sitta där och lotta ut saker till folk som kommer förbi. Gratis är godast!?Hey hey sexy, now everyone knows you're hot! Hahaha...

"Dagens outfit"

Den söta koftan som min mormor stickat när hon var yngre, sweet va?
Lunch nu... smarrigt.

Skolan hittills

Skoldagen hittills har varit rätt lugn och inte så ansträngande. Läraren var kraftigt försenad den första lektionen så jag fick 2 fingrar målade av en tjej i klassen. Har även givit en söt blondin lite massage i hopp om att få lite bröstmjölk haha, men det blev inget sådant. Sen så har jag även haft mental träning där vi idag skulle göra Soduko men det gick inte alltför bra. Det kan vara väldigt roligt men när man har techno-musik i bakgrunden kan det faktiskt vara svårt att konsentrera sig faktiskt.När lektionen är slut så är det lunch som gäller, blir Restaurang Orion idag. Brukar köra på ett café som heter Ullrikas Café där jag alltid köper den goda kyckling/fetaost-salladen jämt men idag blir det riktig mat. Jag hoppas dom har kycklingfilé med tsatsziki sås som är min favorit hihi! Nej nu ska jag börja planera inför UngFöretagande-mässan som jag ska ställa ut mitt företag på nästa år. Ska sitta i en rosa monter och blogga haha! Kommer bli fabulous.

Basshunter knullar fult

Amir: Ska nog lägga upp någon skön låt i bloggen innan vi drar.
Ted: Ja, Basshunter - boten anna!!!
Amir: Haha, bara för att du säger det så tar jag den!
Ted: Nej ta Byzz istället.
Amir: Nej nu blir det såhär, skyll dig själv.

Har jag förresten berättat en sak för er!?
Jag har alla Basshunters nakenbilder på min data.
Rätt fin liten pillesnopp, men gud vad fult han grimaserar när han knullar.
Dags för lite färskpressad juice nu, fasiken vad gott! Dags för skolan sen!

Gucci-models

Goodmorning sexy's, sovit gott eller!? Igår innan vi somnade in så satt Teds mamma på sängkanten inne hos oss, vi pratade om Teds 18årsdag som är om lite mer än en vecka, och andra saker som sker framöver som t.ex. min studentskiva som såklart båda 2 kommer på.

Jag har förresten fått egna nycklar hit =D Sweet!


Alla kan väll inte se ut som gucci-models när de vaknar!?

Dans på tvättmaskin

Kvällen börjar lida mot sitt slut och det har gjorts flera hushålls sysslor här hemma hos Ted idag. Jag har bäddat om sängen, lagat mat med Teds mamma och tvättat mina och Teds kläder. Visserligen ska jag inte ta åt mig den stora äran. Det var faktiskt Ted som tvättade medans jag satt ovanpå maskinen och sjöng/dansa till Womanizer haha, så kan man ju också göra! Eftersom Teds bärbara data totalt har blivit dum i huvudet måste vi använda hans gamla stationära data som jag sitter vid nu och den har jag totalrensat eftersom att det var den absolut segaste datan jag någonsit suttit vid haha.Juste, jag har gjort klart 3 stycken inlämnsingsuppgifter till skolan också, duktigt Amir! Nu ska jag nörda mig med lite tv-spel och bara ta det lugnt resten av kvällen som är kvar men vi hörs såklart imorgon igen. Kyss på er!

Sweet birthday

Såhär såg Britney ut på hennes födelsedag igår, vacker va!?

Firande och uppträdande i programmet Good Morning America:


Inspelning för en julshow:


Fest för henne på kvällen:

Videoinlägg

Lite uttråkade!? Haha!


Smått irriterad

Hej igen, är hemma hos Ted nu. Han är i skolan och hans mamma är på jobbet så jag sitter själv här. Ska städa lite i rummet och sedan plugga när jag ändå är själv, så slipper jag plugga sedan när jag antagligen kommer bli distraherad av annat som händer. Sista lektionen i skolan var inge rolig, var jätteirriterad och sur.

Vi skulle jobba klart på en uppgift som ska vara inlämnad ikväll. Uppgiften skulle göras i Photoshop och det är så att det är helt totalt olika versioner av photoshop på datan i skolan och min data hemma. Jag har såklart gjort klart uppgiften för länge sedan men glömde att skicka den till min mail för att sedan få upp den i skolan. Jag fick alltså börja om från början och just den versionen av photoshop som skolan har förstår jag mig inte alls på så mitt arbete blev jättefult och slarvigt, samtidigt som jag vet att jag har en mvg-uppgift som ligger hemma, surt va!? Men jag bad fröken att ta hänsyn till situationen och sa att hon faktiskt vet att jag är bäst, haha.

Nej nu ska jag faktiskt bädda ur sängen.

Kroppshår

Jag och Ted kom in på ett samtalsämne igår som rörde kroppshår. Det är nog bland det äckligaste som finns tror jag!? Kroppsbehåring är för min del absolut förbjuden på alla ställen förutom armar och ben. Och bland det värsta en kille kan ha är hår i armhålan. Inte nog med att det ska vara varmt och svettigt där, ska det finnas hår där också!?

Nu tycker kanske folk att det inte gör något med hår i speciellt armhålan för att det är naturligt, men det spelar ingen roll ifall det är naturligt eller inte alla har faktiskt råd med rakhyvel, och annars kan man gå in i en turk-livs och stoppa en rakhyvfel i fickan och sedan springa haha.

Nejmen seriöst. Hår på kroppen är bara så fel.
Det är mycket vackrare och fräschare om det är slätt.


Vad väljer ni!?Rekomenderad produkt:


Lunch nu, ska käka på Restaurang Orion på andra sidan gatan.
Vi hörs vid nästa lektion då jag också sitter vid datan.
Ciao so long på er! :)

Cancerpinne


Mys i bilen påväg till skolan.

Hej nu sitter jag i skolan. En tjejkompis som tog körkort för ett tag sen hämtade upp mig med bilen i Skanstull och skjutsade mig den sista biten till skolan, väldigt skönt och behagligt nu när det är så kallt utomhus. Jag hann till och med att lägga på lite puder i bilen. Använder aldrig puder utan foundation under men idag blev det så och resultatet blev helt okej, även om det känns lite konstigt. Hur som helst, vi har UngFöretagsamhet nu och eftersom jag kopplat bloggen till mitt företag har jag inget annat att göra än att blogga lixom, haha det gillar vi va!?

Snart ska jag ta en liten rast och gå ut en sväng.
Cancerpinne och frisk luft, härligt!


God morgon

God morgon på er. Har precis vaknat och käkat lite frukost. Ted ligger kvar i sängen och vägrar gå upp haha, han får skylla sig själv om han kommer försent. Första lektionen i skolan för mig är UngFöretagsamhet och som de flesta kanske vet så har jag kopplat min blogg till mitt företag GayBloggen UF och kommer alltså bara att sitta och göra bloggsaker i 2 timmar. Därefter väntar lunch och sedan dagens sista lektion som är information&layout där jag gör ett skivomslag just nu, kul det med ju!


Ska nog platta håret nu hehe!?

Första gången imorgon

Saknar mina ego-cam-bilder. Blev ju lite bortskämd av fotografen idag och kom på hur mycket jag älskar att ta bilder på mig själv haha. Tog min mobil och fotade lite i Teds rum nyss, vi ska snart duscha och göra oss i ordning för sängen, imorgon ska vi tvätta kläder också, fan vad housewife-aktigt lixom, me like på något sätt! Ansvar är ju kul, kul att uppskatta saker som man faktiskt gjort själv. Gud nu låter det som värsta saken att jag ska tvätta mina egna kläder, men helt ärligt så har jag aldrig i hela mitt liv rört en tvättmaskin, så kanske dags nu!? Får se hur det går, hoppas jag inte behöver inhandla en ny garderob efter imorgon haha ;)
Vi säger godnatt nu va!? Kyss på er så hörs vi imorgon.

Norska intervjun

Hejhej på er alla! Nu är jag hemma efter intervjuan för Norges största gaycommunity. Var verkligen jätteroligt och tjejen som skrev och killen som fotade var jättegulliga. Efter den trevliga intervjun så blev det dags för en liten fotoshoot och vi gick runt lite överallt i Gamla stan och tog en massa bilder på mig, superkul var det. Artikeln kommer upp närmare jul och såfort jag får länken så kommer jag såklart att lägga upp den här i bloggen. Den kommer såklart att vara på norska men det klarar vi ju!?


Jag när jag sminkade mig inför intervjun, viste ju att deras kamera skulle med ;)


Thomas och Ida!

Mamma SofieSofie är allt söt, hon har lagat baconinlindad-kycklingfilé med klyftpotatis och gröna ärtor. Fyfan vad gott det var må jag lova och riktigt mätt blev jag. Eftersom att jag färgat mitt egna hår sedan jag gick i 2an så ska jag nu hjälpa Sofie och färga hennes hår. Hon ska färga brunt som hon redan har, fast en nyans mörkare bara. Tror det kommer bli skitfint. Ska plugga lite här hade jag tänkt, innan jag drar in mot stan.

Life of Ryan

 Såg precis på Life of Ryan som gick på MTV, en riktig heting som jag sa att jag var förälskad i förut. Hela programmet var guld värt tills det kom en tjej som han sedan blev tillsammans med och pussade på, hallå? Vad hände med mig lixom, jag ville ju ha han. Men man kan tydligen inte få allt i livet, jag får fortsätta drömma!?

HETING!Intervju ikväll

Blev förvånad över att jag inte fått en enda kommentar i Frågestunds-inlägget. När jag tittade så såg jag att det inlägget inte går att kommentera, inte heller inlägget om Britneys födelsedag. Vad konstigt, är det publishme.se som strular nu igen eller vadå!? Skitsamma! MTV har spelat Britney hela dagen vilket jag tycker är bra, hon om någon artist förtjänar uppmärksamhet.

Har varit slappt här hos Sofie. Hon städade som planerat men jag hamnade i soffan istället haha. Ska piffa till mig lite och bara fortsätta ta det lugnt, senare ikväll ska jag intervjuas av en norsk gay-tidning, vad roligt va!? Det ser jag faktiskt fram emot, hoppas att jag förstår alla frågor bara haha.

Belönar oss med lite vin

Hej på er, nu är min skoldag slut och jag sitter hemma hos Sofie som bor på andra sidan vattnet vid min skola. Tog båten hit, blåste och regnade men det var myset. Det var blandade åsikter om mitt nya hår i skolan. Vissa tyckte det var unikt och coolt och andra gillade det inte alls haha. Men jag är nöjd med det och det är ju såklart viktigast.

Ska hjälpa Sofie att städa hemma hos henne lite nu.
Vi belönar oss med ett glas vin sen, men vi höres. Pussan.Jag tog en söt bild på mig utanför skolan idag :)

Välkomna, alla nya!

wow, mitt läsarantal ökade med 3.000 igår! Välkomna alla nya, hoppas ni gillar det ni läser. Och bara för att så drar jag igång en frågestund här i bloggen nu så att alla kan få svar på det ni undrar och sådant som ni inte fått svar på i tidigare frågestunder. Kör hårt, är nog öppen för frågor under hela dagen!


Dags för lunch nu, är faktiskt i skolan igen :)
Utan svinkoppor och snygg som fan!

Det är ingen vanlig dag...

... för det är Britneys födelsedag hurra, hurra, hurra!

All kärlek till dig, min stora idol och förebild.


Hemlös?

Ska bo hemma hos Ted ett tag nu, hans mamma sa vid middagen precis att jag ska få en egen nyckel hem hit. Orkar inte gå in på detaljer av vad som skett ikväll, men bloggen är en av dom saker som verkligen får mig att må bra nuför tiden, så den kommer inte påverkas utan jag kommer att blogga som vanligt. Ska gå till skolan också såklart, jag har inte mycket kvar på sista året så det är bara att kämpa och hålla ut så att jag kan börja ett eget liv med ett jobb, egen ekonomi och eget boende sen när jag tagit den efterlängtade studenten.

Tack alla mina vänner, vad vore man utan er!?
Och ni som kommentarer så fint, ni lyser upp mitt liv varje dag.

Nya läppar

Fan vad roligt det kan vara att första läppen alltså!? Jag som är så manlig av mig var såklart först ut på bordet. Jag blev livrädd när nålen fördes mot min mun men när den väl var inne i läppen gjorde det inte alls ont, efteråt skrattade jag bara. Läppen blev lite svullen såklart och kändes väldigt konstigt, man är ju inte direkt van. Ska boka tid för en till förstoring nästa månad så att det blir jämnare och lite mer plut. Bättre att dela upp det än att sprua in flera ml på en och samma gång, då blir det bara klumpigt och ser så konstgjort ut.Ser ni såren efter sprutorna?

Prostitution?


Är hemma hos restylan-killen nu, tog en skithet bild på mig i fönstret det första jag gjorde. Nu sitter jag och funderar lite. Han är snäll och fixar läppar åt mig så jag borde ha sex med han. Men gör jag det så kan det tolkas som prostitution, men å andra sidan är han snygg så vi skulle ha sex i vilket fall som helst. Fan vad svårt, nejmen nu ska han sminka sig lite sedan åker vi in mot stan och då vet ni vad som gäller....

LÄPPFÖRSTORING!

Förlåt gud

Jag vet att man ska vara snäll osv osv ...
Men vill bruden ha ett skott i pannan eller?

Hon påstår att Johan betyder mer än hennes familj, är hon efterbliven?
Hade det vart min dotter hade jag smiskat henne gul och blå :)

Jag är nervös nu


Dagens låt

Sveriges bästa kvinnliga artist!? Jag tycker att Agnes Carlsson alltid levererar. Hon ser alltid så fräsch ut, nästan alla hennes låtar är galet grymma och hon är jätteduktig live på scen. Har ju sett henne, var faktiskt den första personen av alla tusen som sprang in i Hovet för att se henne efter hennes vinst i Idol, ringde 16 gånger på henne i finalen också för den delan. Nejmen Agnes är cool, jävligt cool. Hoppas man stöter på henne på någon gayklubb någon gång, måste få berätta för henne hur mycket jag beundrar henne. Vem kunde tänka sig att det fanns så mycket krut i en sådan söt liten tjej från Vänersborg!?


For the record

Jag har precis sett 20 minuter av dokumentären om Britneys senaste år och allt bakom det som skett, allt vi inte fått veta. Jag orkade inte se mer, för det var för jobbigt. En sak är  klar, denna dokumentärfilm kan vara det absolut bästa Britney kommer att ha gjort under hela hennes karriär. Ingen får missa den på 4an den 6e oktober.


Förresten tyckte mamma att mitt nya hår var coolt, vad kul. Min mamma är alltid så ärlig när det gäller utseende så när hon säger något ska man verkligen ta åt sig. Hoppas dom i skolan gillar det också, jag ska tillbaka imorgon hade jag tänkt. Mina svinkoppor börjar försvinna! Nej nu är det dags för frukost och lite styling faktiskt, vi hörs senare igen.


Sveriges största gay-tidning

Såhär ser det ut i månadens nummer.


Skön brud

Inga kommentarer...


RSS 2.0