Listerine eller Barbie!?

image36
Aldrig mer. Som om 15.000 myror hoppat in i munnen på dig och springer runt som galningar. Det kliar är gör ont så det finns inte. Och ändå förväntas man ha helvetet i munnen i ca 30 sekunder? Vilket skämt!

Förresten, har jag sagt att det är Barbie-tema på festen ikväll? Huruvida jag kommer att nå upp till förväntningarna är nog oklart. En tjej tyckte jag kunde måla naglarna rosa och en annan tycker jag kan spraya glitter i håret, men jag får se hur det blir med det. Tror inte jag är så snygg som en Barbie, eller!?

image37

häxblandning som smakar gott? jofan!

Jag har precis gjort klar min "häxblandning". Blandade och gjorde en konstig kombination av lakrits-vodka, martini & persiko-likör. Jag vågade nästan inte smaka på den men gjorde det ändå, tror ni inte att det smakade godis! Det var helt underbart gott och så slipper jag lägga ner pengar på en massa läsk att blanda ut med, toppen!

Förresten måste jag bara säga att Timbalands "Way i are" är en underbar låte att fixa sig till. Den är så grymt bra och man blir taggad som bara den.


Party tonight

Ikväll är det fest som gäller och självklart börjar jag fixa mig evigheter innan. Jag vet inte varför egentligen men antagligen måste jag göra allting sakta. Jag kan inte sitta och fixa mig på bara en timme även ifall jag vet att jag utan problem hinner det. Jag måste göra allting supersakta och samtidigt som något annat, annars blir jag superstressad och allting går åt skogen.

Nu ska jag i alla fall fortsätta att invadera mitt hår med hårspray.

Tungpiercing?

Igår följde jag med 2 tjejkompisar när dom skulle pierca sig i tungan och själv blev jag riktigt sugen faktist. Det såg inte ut att göra alltför ont, och tjejerna reagerade väldigt lugnt. Men frågan är om jag har lust att kasta pengar på något som ska sitta i min tunga, och som ingen kommer se. Visserligen är det väldigt coolt, men jag är inte typen som går på stan med öppen mun och öppnar munnen 90grader när jag talar. Får se hur det blir, lite sugen är jag i alla fall.

Dags för frukost (nu?)

En promenad kan jag verkligen säga att det blev. För er som vet vart Östberga ligger så gick jag härifrån med min vän ända till Skanstull och sen tillbaka hem. Nu känner jag mig riktigt duktig och ska snart göra mig en ordentlig frukost. Imorgon ska jag och Yasmine (min vän/granne) träffas igen och träna. Båda har Friskis & svettis träningskort så vi ska promenera till Skanstull igen imorgon och sedan träna lite.

A walk in the sun

Fick nyss ett sms av min granne som undrar om jag vill med ut på en morgonpromenad. Självklart tackar jag ja. Solen skiner och det är faktist plusgrader ute, vem säger nej lixom!? Jag hoppas det blir en lång promenad i rask takt, jag har varit väldigt onyttig på sista tiden känner jag, och imorgon är det fest dessutom. Och alkohol är inte direkt det bästa för kroppen om man säger så.

Skärpning nu

Jag har blivit lite dålig på att blogga, jag ränner hos mina vänner alldeles för mycket. Igår drog jag till min vän Michaela strax efter att jag vaknat och var inte hemma igen försän vid 2 på natten. Där emellan träffade jag lite olika kompisar och satt bara inne hos folk och umgicks. Bland annat så var jag med min vän Meis en stund när hon var hundvakt åt hennes granne, det var en massa hundvalpar vi vaktade och dom var så otroligt himla söta.

Har länga velat ha en hund, en chihuahua (fan vad bögigt!) som jag kan klä i små söta kläder och gå runt med i söta koppel, så underbart. Men jag får nöjja mig med dom katterna jag har nu som springer här hemma. Min mamma är nämnligen kattuppfödare. Det är jättekul att det springer massa otroligt söta kattungar här hemma, men lite tråkigt när dom flyttar sen efter ca. 12 veckor.

Paris nästa!?

När jag kom hem ikväll vid 9 tiden tog jag direkt en promenad med en av mina närmaste vänner Imen, vi pratade lite om allt möjligt och bara vandrade. Hon ska studera i Paris efter att hon tagit studenten nu i sommar och eftersom att hon kommer att ha egen lägenhet nere i Paris så ska jag självklart komma och hälsa på. Misstolka det inte, men jag längtar tills hon flyttar så att jag får komma ner och hälsa på henne i Paris. Paris verkar vara en så otroligt vacker stad och jag vill verkligen åka dit och shoppa lite, blir ju lagom till sommarjobbs lönen kommer antagligen ;)


målare/dansare - amir

Idag åkte jag med mina vänner Sara & Meis till Ilaf som nyligen flyttat till ett jättesött hus i Skärholmen. I börja tog vi det mest lugnt och slappade. Jag spelade Charlottes "Hero" på högsta och stod upp i sängen och dansade medans Meis stod på golvet och försökte göra likadant som mig, askul faktist!

Senare kom vi på att vi var tvugna att måla över en slags spiral som en målare målat väldigt slarvigt i guldfärg på ena väggen i hennes rum. Vi täckte över den med brun färg och efter det skrev vi varsin söt sak till Ilaf med guldfärg, ursött!

                                   
Jag i Skärholmens centrum        Tjejerna målar                   Mitt "meddelande"

Tiden går

Idag var jag hemma vid kanske 9 tiden, jag förstår verkligen inte hur fort tiden går. I stan han jag inte med mycket. Jag fikade, promernade och käkade "middag" på Mcdonalds. Ändå var jag i stan i väldigt många timmar. Men jag tycker ändå på något sätt att det är skönt. Går tiden fort har man ju roligt, och jag håller mig sysselsatt istället för att sitta hemma och häcka. Tycker verkligen om att bara vandra i stan och snacka en massa skit, sen är fika inte heller helt fel ;)



Jag på McDonalds.

Soligt väder

Innan jag rör mig mot stan nu måste jag visa en bild jag tog i förrigår med min mobil medans jag väntade på bussen från Bålsta till mina morföräldrar. Snacka om soligt väder, vill verkligen ha sommar nu. Men nej nej, snö är det som gäller tydligen!


Skön morgon!

Som vanligt ska jag in till stan idag och fika. Men jag ska vara inne i stan lite senare så idag finns det inget som heter stress. Jag sov så länge som jag vela, har fixat håret ordentligt, sminkat mig bra samt hunnit hjälpa morsan med disken som iof var det äckligaste jag gjort i mitt liv.

Nu ska jag gå och välja vad jag ska ha för kläder på mig, sedan är det bara att vänta på klartecken från vännerna så att jag kan börja röra mig in mot stan. Ha en bra dag alla!

Fructis garnier; Oil repair

image30Shampoo som shampoo och balsom som balsam har det alltid varit för mig men dessa produkter är erhört bra måste jag säga. Håret blir jätte lent och mjukt men tyngs ändå inte ner. Dessutom luktar det så himla gott. Måste bara köpa hårinpackningen nu


Hemma igen

Idag kom jag hem igen vid 2 tiden. Direkt skulle jag in till stan med 2 tjejer för att göra titta på när dom piercade tungan men stället hade inte öppnat än så det blev inte av. Istället satte vi oss på gay-cafét Muren i Gamla stan där vi sörjde och tröstkäkade lite. Efter det drog vi hem till en av tjejerna där jag klippte den andres hår, blev rätt lyckat faktist. Sedan blev det tv tittande och slappande fram tills ungefär 02.30 då jag började röra mig hemmåt.

Hejdå Sthlm!

Varje påsk firas alltid hos mormor & morfar. Så nu ska jag åka dit kommunalt (familjen åkte med bild igår). Dom bor i Örsundsbro som ligger mitt emellan Uppsala och Enköping, så åker via Bålsta med pendeln. Det är antagligen massa andra hos dom, så det blir middag och massa prat, trevligt. Men jag är hemma imorgon igen, ha en trevlig påsk alla!

Filmkväll

Igår hände det inte så mycket. Patrik kom hem till mig och vi köpte mat från grillen, shame on us! Sedan var vi hos mig hela kvällen och kollade på film och slappade oerhört mycket. Vi tog även en liten promenad men det var så himla kallt vi var snart under täcket i sängen och värmde oss, måste verkligen varit minusgrader.

En av filmerna vi såg var "P2", verkligen en spännande och läskig film precis i min smak, rekomenderar den starkt.

image28

Ja, vi gillar adidas!

Köp inte!

Igår provade jag min vän Yasmine's löspuder från H&M. Det var det värsta jag varit med om. när jag kom hem och kollade mig i spegeln såg jag ut som en julgran. Mitt ansikte glittrade som aldrig förut och jag verkligen lyste upp. Nej ni, jag fortsätter med mitt IsaDora puder som är jättebra.


Glad påsk

Vaknade ungefär alldeles nyss, så himla skönt med en sovmorgon. Jag förstår mig inte på folk som sover till 9-10 och säger att det har varit skönt att sova ut, det är en mardröm att vakna kring 9, nästan att det skulle vara olagligt till och mig. När jag vandrar in i vardagsrummet med min otroligt fula morgonfrilla så ser jag hur mina 2 småbröder smaskar med deras påskägg som dom fått så börjar jag genast gapa efter mitt. Morsan gömmer det snabbt och jag hittar det i frysen, innehållandes pengar samt lite godis då för traditionens skull, mysigt!

image27

Sibel på café 60

Har nyss tagit en nattfika på antagligen stans snuskigaste café, café 60. Det är rätt sunkigt därinne och skumt folk som hänger där, men med mina vänner blev det såklart jättemysigt. Och gissa ifall jag blev glad när Sibel Redzep kliver in där. Hon är så söt, så hemskt otroligt söt, det är inte bara på tv:n. Hennes klädstil var dock väldigt skum, inte slapp utan bara konstig på något sätt. Men hon är så himla vacker så det finns inte.

Tragiskt

Danny, Mattias & Erik uppträdde i kvällens Let's dance med deras grupp E.M.D och det var mig så otroligt tragiskt. Hur kan 3 killar som alla varit med i Idol tvingas mima? Förlåt, men dom om några har väll ändå röst nog att uppträda live när dom gjort det flera fredagar i rad. Tråkigt när man vet att dom har talangen, men man får låta det gå för denna gången, dom ser ju alla 3 ändå bra ut! Haha.


Michaela är hemma nu!

image26Nu har min vän Michaela kommit tillbaka till kalla Sverige. Hon har varit och studerat i England med hennes klass i 3 månader. Jag & Linn åkte till City-terminalen där vi mötte upp henne. Vi var alla 3 så himla glada och skrek som idioter. Vi väntade inte på att Michaela klev av bussen utan vi spring in och rakt på henne, så otroligt taggade! Nu är hon i alla fall hemma med oss.



Michaela, Jag & Linn
(bild från hösten 07)

Ge oss mer av dom

Vart tog den lilla flicka Mimmi Sandén vägen? Den lilla flickan som medverkade i Talang 2007. Här sjunger hon låten "Det vackraste" och hon gör det verkligen jättefint. Glasklar röst, varför hör vi inte mer från henne? Hon är verkligen Talang!




Storasyster Molly Sandén är inte sämre hon heller för den delen.


Dags att fixa sig

Jag såg precis klart på reprisen av Melodifestivalen final med min familj, ville ju bara se vinnarbidraget framföras den sista gången igen, så snyggt. Självklart hängde jag & min skillade lillebror med i koreografin och körde hårt med armarna åt alla håll & kanter. Nu ska jag fixa mig eftersom att jag senare ska till Centralen och möta upp en vän som varit och studerat i England i 3 månader med hennes klass. Ska bli jättekul att träffas igen. Mer om det senare.

Det sötaste ni sett

Imorse lekte jag med min lillebror. Vi dunkade Charlottes "Hero" inne på mitt rum och medans sminkade jag han, tuperade hans hår lite och satte på honom mina favorit solglasögon utan glas i. Stekaren är 8 år och singel, så alla intresserade kan höra av sig :)

image22

Vad är det jag ser?

Jag blir minst sagt shockad när jag drar upp persiennerna när jag vaknar, och blir bländad som aldrig förr. Marken är totalt kritvit och täckt av snö. Räcker det inte nu? Jag vill ha sommar! Jag var bara tvungen att springa till ytterdörren och fota hemskheten, det är ju överdrivet mycket. Vi får hoppas det försvinner snart, och att solen kommer fram igen.

image21

Destination Södermalm

Jag ska snart bege mig mot bussen för att åka in och tag en kvällsfika med min vän Yasmine, någon kille från hennes klass kommer också. Ska bli jätteskönt, bara sitta helt stilla i en stor och skön fotölj och snacka en massa skit med en stor hallon smoothie i handen, underbart.

Förlåt, men hon är ju så söt!

Vet att jag inte ska blogga så mycket om Britney Spears. Men titta, här är den officiella reklamen för avsnittet av "How i met your mother" som hon gästspelar i. Hon är så himla söt och fin. Och när hon väl fixar håret, så är det ju skitsnyggt!



"Can we have sex, and then go shopping?" - Love it!

Dagens shopping

image16

Skjorta: H&M 149:-

T-shirt: H&M 98:-

Jeans: MQ / Emilio 599:- (med min personalrabatt: 419:-)



         

2pack boxershorts: MQ / Björn Borg 349:- (med min personalrabatt: 244:-)

Foundation: H&M / L'oréal Paris Infallible 149:-

Puder: H&M / IsaDora Compact powder 115:- 


Och för alla er med fot-fetish, jag bjuder på översta bilden ;) Jag ber även om ursäkt för min lillebrors otroligt fula skateboard i bakgrunden, aldrig förstått mig på nöjjet med att stå på en bräda med hjul på.

Sötaste

Hittade vår kattunge liggandes i min säng imorse precis när jag skulle springa till bussen. Så söt, kunde inte låta bli att tag ett foto.

image15

Dock är katten inte jätteliten längre, men inte fullt vuxen heller.

Onyttig dag

Till lunch blev det libanesiskt i Kungshallarna där jag lunchade tillsammans med den andra praktikenan på MW Sturegalerian. Senare på praktiken hade vår butikschef köpt världens största påskägg fullt med hur mycket godis som hälst, det var verkligen gigantiskt. Gott men onyttigt!

Under praktiken kom Samina med hennes lillasyster och hälsade på, det var jättekul att få träffa henne. Efter praktiken så shoppade jag endel, både från MQ (man måste ju utnyttja sin 30% rabatt) och från H&M. Bilder kommser senare.

Sista dagen

Med Charlotte Perellis "Hero" dunkandes i min iPod ska jag nu börja röra mig mot bussen. Det kommer blir tråkigt att praktisera idag eftersom att det är sista dagen. Jag har haft 3 underbara veckor på MQ och verkligen alla i personalen är asgrymma, sjukt hur butikschefen lyckats få ihop en sådan bra grupp. Praktiken i 3an är jag inte säker på att jag kommer att göra på MQ igen, 3 praktiker på samma ställe är väll kanske en dumpa erfarenheter och meriter. Men man ska aldrig säga aldrig, MQ Sturegallerian har inte sett det sista av Amir Akrouti.

Lär bli en bra dag

Det ser ut att bli en bra dag. Jag har sovit ut, jag har plattat håret noga och jag kommer att hinna sminka mig. Det är sista dagen på praktiken så jag ska äta ute, och efter ska jag shoppa. Underbart! Vad jag ska äta för något vet jag dock inte, lägga 70:- på en halvokej sallad på Espresso House har jag ingen lust med så jag tror jag lägger till en 5krona och drar till Kungshallarna och kör på libanesiskt, alltid lika gott. Efter praktiken så är det tillsammans med den andra praktikanten som varit där som jag ska shoppa med. Hon är 1 år yngre bara, jättetrevlig tjej.

Hon kan, när hon vill!

En av alla saker jag gillar med  Britney Spears är att hon verkligen rådissar Hollywood-idealet. Hon går ute på stan med knappt något smink alls, helt ostylad i håret och med väldigt slappa och otrendiga kläder. Hon är en av få som kan skillnaden på jobb och fritid i musik branschen. Här är 2 bilder från serien "How i met your mother" som Britney Spears nyligen gästspelat i. Hon ser riktigt glad och fräsh ut på bilderna. Love her!!

   

Vackert

Skitsnygg kille & skitsnygg tjej, gud så dom passar bra ihop.

image11

Om förhållandet kommer hålla länge eller ej är ju svårt att svara på. Antingen så är dom kära på riktigt eller så är det bara något ytligt. Och kändispar brukar ju för den delen inte heller hålla ihop så länge. Men man får ju alltid hoppas för deras skull.

Kostar det så smakar det!

Idag var det min näst sista dag på praktiken så min handledare hade köpt tårta, Chokladtårta från Gateau á 600:-. Jag lovar, det smakade! Det var längesedan jag käkade något så gott. Helt otroligt.

Efter praktiken drog jag en vända in på Friskis & svettis, därefter blev det lite vandring i stan med 2 tjejkompisar. Vad som händer nu ikväll vet jag inte men jag antar att jag kommer att tag det lugnt.


Alltför gullig

God morgon alla. Nu när jag vaknade satte jag mig direkt och kollade igenom mina vänner bloggar. Blev jätteglad när jag såg att Samina skrivit ett fint inlägg om mig. Läs det här!

Gossip Girl

image10

Nu är jag hemma igen. Eftersom att jag inte har något plugg eller annat för mig att göra så tänkte jag kolla vad jag har för något i "downloads" mappen på min dator. Blev jätteglad när jag kom på att jag har avsnitt 8 av Gossip Girl nedlattat. Så jag hade tänkt kolla på det och jag antar att jag är klar vid 10 då, är jag trött rör jag mig mot sängen, annars blir det nog datan ett litet tag.

Skönt och hälsosamt

Vare sig vädret tillåter det eller inte, så finns det nog inget skönare (förutom att fika) än att gå ut med slappiskläder och bara vandra med sina vänner. Skita i hur man ser ut, och bara tag en lång promenad och snacka om allt mellan himmel och jord. Sedan är det väldigt bra motion att vara ute och gå ofta.

Dags för en promenad nu.

Rolig dag på praktiken

Idag är sista dagen som Sara jobbar på MQ denna veckan, alltså sista gången vi ses (inte föralltid!?). Jag var såklart väldigt mycket runt Sara och vi skojjade och jobbade bra tillsammans. Senare inne på lagret kom Malin in när jag satt och diggade Charlottes "Hero" på högsta, självklart började hon sjunga med och det slutade med att jag fick lära henne delar av koreografin (jag snappar alltid upp sånt direkt) från framträdandet och att vi båda stod och lekte Charlotte inne på lagret.

Lyssna

En underbar låt såhär på morgonen. Verkligen jättefin.

Redo för en ny dag

Nu är jag verkligen utvilad. Känns som att jag sovit hur länge som helst. Som vanligt ska jag till min praktik på MQ Sturegallerian och vara där till 17.00.

Nu ska jag göra mig lite frukost och se om det finns något frestande & tag med som lunch till praktiken.

God (kväll) natt!

Jag är hur trött som helst, går verkligen inte att förklara. Klockan är bara 9 och jag ska redan gå och lägga mig. Antagligen lär jag inte somna nu direkt, men jag hoppas det blir väldigt snart. Och så underbart pigg jag kommer vara imorgon när jag vakanar. Godnatt!

Smart drag

image9

Det Charlotte Perelli ska göra för att tag hem Eurovision Song Contest igen är att satsa verkligen allt på PR i de deltagande länderna. Detta tycker jag är otroligt smart och kanske det ända som Sverige kan göra för att få komma så nära förstaplatsen som möjligt i finalen.

Jämnför bara Carola (förrförra året) och The Ark (förra året). Carola satsade väldigt hårt på PR utomlands och slutade som 5a i tävlingen, The Ark brydde sig inte såvärst, och höll sig mest till svensk media, och dom hamnade ju inte alls bra. Men The Ark ska nog ändå tackas för sin dåliga (bra?) taktik, dom gjorde så att Charlotte får kvala in till finalen, och enligt statistik är ju dom flesta på top 10 listan i finalen länder som har kvalat in från semifinalen.

Jag tror inte att Charlotte kommer att göra oss besvikna!

Full rulle på MQ

På praktiken var det fullt upp idag, fanns hela tiden något att göra. Kläder larmades, och jag och andra praktikanten storstädade hela lagret! Efter praktiken drog jag till Friskis & Svettis City där jag körde 1 mil på motionscykeln. Det var väldigt jobbigt med tanke på att jag bara hade käkat 3 frukter till lunch, gör nog inte om samma misstag igen efter huvudvärken jag fick.

Ikväll blir det nog endel plugg tror jag. Har arbeten till min praktik som ska göras.

Jobbigt läge

image8Vad är det jag ser? Mitt puder från IsaDora är nästan helt slut. Värre är att jag är helt bankrutt fram tills torsdag då jag får pengar. Jag får helt enkelt skippa pudret idag och vandra som ett fult lik inne på MQ Sturegallerian.

Jag funderar på att köpa stor "burk" löspuder från FACE eller Makeup Store, kan tänka mig att dom räcker mycket längre eftersom att det ser ut att vara så mycket i dom. Men samtidigt kostar dom väll sina hundralappar?

Pudret jag använder nu kostar bara 109:- inne på Åhléns och jag tycker att det fungerar helt okej, ingen har i alla fall klagat hittills. Och många tjejer kommenterar att jag sminkar mig bra för att vara kille. En del märker inte ens sminket, och frågar varför jag har en så slät och jämn hy. Men men.. viktigare saker finns nog att tänka på, som att jag måste börja röra mig mot bussen alldeles strax. Ha en bra dag!

Grymma (var för sig!)

image7

Fredrik Kempe gjorde ju Charlottes låt "Hero" i årets melodifestival, och lyckades ju oerhört bra. Och Anna Sahlene är en duktig artist på egna ben. Men jag kan inte tänka mig dom 2 tillsammans. För enligt aftonbladet.se ska dom bilda en grupp, och har ett sikte på melodifestivalen 2009. Men man kan ju alltid hoppas att det blir något bra. Kempe är ju grym på att göra låtar, han gjorde ju även "Cara mia" från förra årets melodifestival.

God morgon!

8 timmars sömn, är inte det vad man precis behöver? Tydligen inte, för jag är hur trött som helst. Men eftersom att jag håller på att praktiserar (1 vecka kvar) på MQ Sturegallerian (igen) så har jag inget annat val än att kliva upp ur min sköna säng.

Idag ska det bli behagligt att praktisera, jag har bränt en skiva som jag ska tag med och spela i butiken. Vika kläder till "Hero" och "Gimme more" kan ju inte vara alltför fel. Och Rock-Johan blir säkert jätteglad när jag kommer med schlager musik, haha!

Nej, nu måste jag se till att få i mig frukost så att jag orkar med dagen.

Från det ena till det andra..

Det har varit en krävande dag, väldigt många timmars spring på stan och inte alls mycket mat har jag fått i mig. Jag känner mig jättetrött så jag tror nog att det blir sängen härnäst. Ska tvätta bort sminket och tag fram kläder till imorgon först. Och så väntar jag på att min vän Patrik ska ringa så att vi kan ha vårat godnatt samtal. Godnatt kära läsare!

Grattis Anna!

Jag har fått Anna (som jag varken träffat eller känner) att komma ut som bisexuell i hennes blogg.
Gud så glad jag blir nu. Känns jättehärligt! Hoppas allt går bra för henne.


Tröttnar aldrig på vissa låtar(?)

image6

Britney, watch out!

Är det något vi missat?

Nyss hemkommen från stan, och jag förstår fortfarande ingenting. Är det något vi missat? Är det en speciell dag? Jag och mina vänner gick runt hela stan och var 20e sekund dök det upp en riktig 10 poängare gående förbi oss. Dom var överallt, vi såg dom hela tiden. Är det allmänna snygging dagen idag? Det var helt galet, vi kunde inte hålla oss för skratt.

Eftersom det tydligen var en snygging dag var vi tvugna att haka på. Jag var redan fixad, men dom andra köpte puder och gick sedan direkt in i en provhytt för att göra sig i ordning, man får ju inte vara sämre än alla andra!

Efter att vi spanat in snyggingar ett bra tag, och tagit en fika i Gallerian så begav vi oss mot Gamla Stan där vi gick ett bra tag och bara myste.

image5

Dagens roligaste går till Alexandra (till vänster) och Sara (till höger) som drev med folk genom att ställa sig på varsin sida om dom för att konversera med varandra skrikandes över personen i mitten, askul! Riktigt omogen Amir-humor!


Queen B

Mina gamla trogna läsare har nog inte missat det, men alla nya kan uppmärksamma detta. Jag älskar Britney Spears och kommer antagligen att skriva rätt flitigt om henne. Men jag ska även försöka minska på det till skillnad från min förra blogg, detta är ju trots allt Amirs blogg, och inte Britney Spears.

Jag tycker det är klokt av Britney Spears skivbolag att marknadsföra den nya singeln "Break the ice" med en animerad musikvideo. Det antagligen sista Britney Spears behöver nu är ansträngningen att spela in en musikvideo som sedan kommer totalsågas av hela världens media. Den animerade Britney Spears är inte lik orginalet någonstans, videon har ingenting med låten att göra, och den är väldigt dåligt gjort, men tanken räknas, och det var ett bra beslut tycker jag.

Nu ska jag inte sitta här längre. Jag ska platta håret och sminka mig lite, sedan ska jag göra stan med mina vänner. Solen skiner ju fram lite då & då, hoppas alla andra också passar på att vistas ute i vackra Stockholm när vi äntligen fått solen hit, även om det inte är klarblå himmel och 25 +grader.

Like a star, like a hero!

image2Då var jag tillbaka med bloggandet. Vad passar inte bättre som ett första inlägg för någon som mig än tankar om meldofestival finalen?

Igår gjorde hon det. Håret, rösten, framträdandet & outfiten. Allt satt som det skulle och Charlotte Perelli lyfte globen med sin låt "Hero". Dom jag vill tacka är jurygrupperna som förstår sig på det hela med Eurovision Song Contest (som vinnaren skickas till den 22/5) och gav Charlotte Perelli nästan alla deras 12 poäng. Hade bara svenska folkets röster räknats så hade det ju varit Sanna Nielsen som vunnit, och hur hade det gått för henne i Belgrad? Njae, dock en otroligt fin låt.

Nu blev det som tur var Charlotte Perelli som tog hem allt. En värdig vinnare med en glasklar låt. Hejja Perelli, den snyggaste melodifestival vinnaren på väldigt länge. Lyft taket även i Belgrad!


Börjar inom kort att blogga igen, hold on!

// Amir Akrouti


RSS 2.0