Ut i sommaren

Nu ska jag börja röra mig utåt. Ska möta Patrik i Årstaberg. Jag har en minst sagt sommrig outfit idag. Blårutig skjorta och uppvikta jeans. Mina vita solglasögon är självklart också på.


Dags att tvätta spegeln mamma?

Brunette igen, lovely



Utan tvekan värt 400 för mig. Nu har jag inga röda pigment i håret kvar :)
Får se om jag vågar slinga håret nu när jag fått den bruna färg jag länge velat ha.

It's over



Jag fick en natt som blondin (japp, blondin, håret var faktist ljusare än vad det ser ut på bilden några inlägg ner), men nu är det över. Sitter med hårfärgen i och är snart brunett igen tack och lov. Blir dock återigen ljusare när jag ska bleka lite slingor sen också. Får se om det blir idag eller imorgon. Orkar inte morsan göra slingorna får Patrik göra dom. Är ju inte så svårt att dra ut hårstrån från en mössa med hål i direkt.

Grov gåshuds-varning!!!

Vinnaren av Talang 2008.


Allt bra söt dendär Samina

Fick sms från Samina inatt:
"Du skulle älska bögarna på mitt jobb. Idag kom de inte och sjöng Hero som tokar. Då tänkte jag på dig :) tror den ena är singel och det är den snygga ;)"

God morgon =D

Strålande, det är ju hur varmt som helst idag. Nästan sommar, eller det kanske tolkas som sommar denna värme? Anyway. Nu på dagen ska jag träffa Patrik en stund, får se vad vi hittar på.

Ha en jättefin dag nu alla!

Ett gott skratt förlänger livet

Så efter denna hårfärgning måste jag vara odödlig.


(för er som inte fattat, jag blekte det för att färga brunt efter, jag vill inte vara blond)

Tack och lov så ska jag färga det brunt imorgon. Trots färgen så drog jag ut. Jag, Patrik & Johanna satte oss på Kinnarviksberget och bara tog det lugnt. Jättefin utsikt var det också.

Gravid eller inte?

Medans jag sitter här med blekning i håret och en gul hårbotten så kan jag passa på att "tänka högt". Är Britney Spears gravid eller inte? När Britney skuttade runt på stranden den 17e maj så såg hennes mage nästan helt platt ut. Men i förrigår fotades hon med en rejäl bula på magen.

Jag tror inte att Britney är gravid. En liten baby kan väll inte växa såpass mycket på så kort tid? Är det medecin hon tar som svullnar upp magen? Eller är det materialet på tyget som orsaker väldigt stora skuggor över partier där tyget inte ligger jämt? Döm själva.


17e maj


Förrigår


något betydelsefullt.

Det måste nog mitt hår vara tror jag. För som jag nämnde så köpte jag hårfärg i onsdags. Och jag kan nu berätta att färgen gick på totalt 400 kronor. Det är 4 olika färger som ska hjälpa mig att få den färgen jag verkligen vill ha. Om det inte funkar, ja då åker jag till Åhlens city och halshugger han som skulle föreställe expert på hårfärg, okej jag kanske tog i lite med halshugga men you get the deal.

1. Jag ska bleka håret med ett av de starkaste blekningarna de har. Det är 100% prioritering och absolut dödsviktigt att mitt hår blir gult. Håret måste måste måste alltså bli gult, blir mitt hår det minsta lilla vitt på något ställe kommer det vita att bli grönt senare i färgningen. Så gult, ingen annan färg alltså. Och detta med hjälp av en blekning alltså.

2. När jag blekt mitt hår ska egentligen gå till att hälla i den bruna färgen. Men om det tråkigt nog skulle ha blivit lite för ljust, och vitt på något ställe så måste jag innan jag har i den bruna färgen ha en lite mousse färg. Alltså hårfärg som fungerar som vanlig hårmousse. Moussen har färgen röd och blandas ut med drygt en halv deciliter jummet vatten innan den hamnar i mitt hår.

3. När mousset torkat in i håret så tar jag direkt i den bruna färgen. Det rä en enkel och vanlig brun färgen utan röda pigment i.

4. Nu är mitt hår brunt. Jag vill ha lite ljusa slingor i och fick Åhlens starkaste hårblekningen som jag ska slinga håret i. Resultat varierar såklart på tid. Har inte riktigt bestämt hur ljusa slingor jag vill ha. Det bestämmer jag nog när färgen väl sitter i.

Som ni kanske förstått beror det helt på än själv hur mycket man får hålla på. Om jag är noga med tiden oså så slipper jag alltså vitt hår och därmed slipper jag den röda moussen. Får se om det blir 3 eller 4 steg för min del. Nu ska jag i alla fall färga håret. Förhoppningsvis för sista gången på väääldigt länge!

Påverkad

Idag skulle en tjej redovisa boken "Den gröna milen" som hon läst. Hon talade verkligen så att man ville lyssna på vad hon hade att säga, och hon förklarade och gjorde än jätte intresserad. Så nu när jag kom hem så satte jag direkt filmen på nedladdning.


Väska eller inte!?

Såhär ser jag då ut idag.
Jeans: Lee
T-shirt: H&M
Tröjja: Adidas
Väska: Wedins

Kan dock inte bestämma om jag ska köra väskan eller inte idag? Skönt utan ibland tycker jag!



Ayah.. om 7 minuter sätter jag mig på cykeln. Så har ju lite tänketid.


update

Senast tillagda:


God morgon snyggingar

Idag skiner solen och jag har lovat mig själv att jag ska till skolan. Jag har i och för sig inget val eftersom jag har en viktig roman analys att framföra muntligt och detta är ett kriterium för bara betyget godkänt så det är alls ett stort måste. Men innan det blir svenska lektion så ska jag möte tjejerna klockan 12 i Skanstull och så ska vi luncha innan skolan. Faktist inte ätit min kyckling/fetaost sallad på flera dagar, saknar den nästan.

jag är sämst (och kär)

Typiskt mig. Jag ser fram emot att sova, men tro inte att jag går och lägger mig nej. Jag kan bara inte. Måste bara berätta. Jag är kär, jag tror inte det finns en snyggare kille. Jag ska flytta till Island och söka upp honom ta mig fan alltså. Herre min skapare. Ögongodis på den högsta nivån!



Fredrik Hjörleifsson in my heart.

snart snart snart

Nu är det inte långt kvar tills jag får lägga mig i sängen. Jag var bara tvungen att skriva klar min roman analys som jag ska redovisa muntligt imorgon i skolan. Har inte lagt ner så mycket tid på den. Mest några korta stunder då och då men nu klickade jag ner alla fönster jag hade uppe på datorn och jobbade färdigt med bara den. Jag kan inte säga att det blev något jättebra resultat.

Jag är inte den som gillar att läsa böcker, men när jag var liten så gillade jag det. Då läste jag nästan jämt innan jag skulle sova och varje gång jag fyllde år eller det var julafton så fanns någon bok med på min önskelista. Den saken är totalt blåst ur mitt liv nu. Läste endast boken för att jag var tvungen, och någorlunda slarvigt. Man får hoppas på ett godkänt i alla fall, jag har ju trots allt läst en bok på ca. 300 sidor.

Boken:
Våldets ansikte
Sidney Sheldon

NUUU ska jag sova! Godnatt kära läsare.

home sweet home

Fastän jag var så galet trött och sliten så drog jag vid 5 tiden in till Mariatorget för att fika. Tog en otroligt mysig fika med Yasmine, Alex, Imen & Kalle. Till en början låg jag mest med slutna ögon i soffan och halvsov, men konstigt nog så kände jag mig piggare ju mer tiden gick. Mot slutet blev jag den riktiga pratkvarn-Amiren igen. Men men, skönt att vara hemma nu. Sängen alldeles strax!


Fikets jättegoda Foccacia (rättstavat?) som jag beställde.

Solen tar

Både jag och min syster fick en smutta för på kroppen från den lilla stund vi satt ute på altanen och solade. Mitt märke är från min v-ringade t-shirt. Tycker dock jag ser mest röd ut, men man får väll hoppas att det blir brunt senare i alla fall.



Insidan räknas!



För utsidan är i alla fall inte något kap hos Lindsay Lohans senaste partner.

Riktig kissie-posé


Bilder från igår


Jag & gustav


Meis, Gustav & Jag

  


Gossip room

   

 
Stabilt

Vad hände med sömnen?

Jag är minst sagt lite sliten och seg idag. Vi kom hem igår vid halv 5 och då var det självklart direkt ner i sängen. Fast något konstigt är att jag inte kan sova ut när jag druckit alkohol. Jag somnade vid halv 5 och vaknade vid 10-11. Det är ca. 5 timmar sömn bara, vilket inte är någonting alls. Somna om kunde jag inte heller.

Så nu sitter jag ute och solar på altanen med min syster. Trevligt!

Slitet

Jag hade det hur kul som helst igår med Meis & Gustav. Först så förade vi på Nivå22, väldigt sunkigt ställe men priserna gör det definitivt värt att föra på stället. Vid halv 1 satte vi oss i en taxi mot Gamla stan och sedan in på Bad. Nästan direkt när vi kommer inte på dansgolvet börjar Britney Spears "Break the ice" att spelas så vi blev alla minst sagt taggade.

Kvällens höjdpunkt är det ju ändå ingen tvekan om. På dansgolvet fanns det som ett till dansgolv som var upphöjt, kanske en halv meter hög platå på dansgolvet där det fanns plats för några stycken. Jag skriver på mobilen "Har ni Charlotte Perellis låt Hero" och visar för stället Dj.

Självklart hade han den låten och börjar nästan direkt att spela den på högsta. Jag, Meis & Gustav blir helt vilda och hoppar upp på platån och dansar och sjunger av allt vi har. Och Charlottes segerposé i slutet fick vi utan tvekan med också ;) Lovely.

Utgång ikväll

Ikväll är det utgång för mig. Jag ska tag med min vän Meis och vi ska möta upp Gustav och hans tjejer i stan vid 10. Med andra ord sitter jag och fixar mig just nu. Hade tänkt att gå igenom hur jag sminkar mig. En del som undrat.

1. Först lägger jag på en kräm på näsan som gör att allting ser mattare ut efteråt. Den är till för att balansera vid t-zonen som lätt blir fet.

2. När jag lagt på den balanserande krämen tar jag en consealer under ögonen för att dölja ev. mörka ringar. Och så ser man ju mycket piggare och fräschare ut av den.

3. Nu lägger jag på en foundation i hela ansiktet så att man får en jämn och slät hy, inget krongel med det.

4. Nu får jag vänta ett tag. Lägger jag på mitt puder direkt efter att jag lagt på foundation så blir det lätt fläckigt och fult. så jag låter min foundation torka in. Sedan lägger jag på mitt puder så att jag ser lite brunare ut, min foundation är väldigt ljus.

5. Sist lägger jag på en enkel vanlig lipsyl så att läpparna inte ser så torra och tråkiga ut.

That's it. Krongligt? Nä!

Mysig dag

Min dag har varit jättemysig. Som jag sa så åkte jag in till stan med Patrik på morgonen. Vi köpte likadana solglasögon, ett par från H&M som vi tyckte var asgrymma, 60:- tror jag att de gick på bara. Jag köpte även hårborttagningsvax för 80:- och fyra, ja, fyyyyra hårfärger! Mer om hårfärgerna sedan. En del att förklara kan jag lova.

Sedan drog jag till skolan där det vara var en lektion. Den gick rätt så fort och efter den mötte jag Sofie, Sofia & Louise i Hunlegården där jag käkade mat som jag köpt med från Sandys. Efter det köpte vi oss dricka och satte oss vid Djurgården och myste.

 
Solglasögonen och vaxet.


f.v: Sofie, Sofia & Louise.

Ringen

Nu ska jag röra mig in mot Söder fastän jag inte börjar försen om ca 2 timmar. Jag ska nämnligen in i Ringen och kika lite. Efter skolan är jag upptagen och hinner och eftersom att jag är en som alltid ska spendera pengar såfort jag fått dom så orkar jag inte vänta tills imorgon så jag tänkte shoppa lite nu innan jag börjar skolan.



Inköpslista:
Nya högtalare till datan
Hårfärg (oops i'll do it again)
Solglasögon
Kläder
Vax (för hårborttagning)

Patrik ringde precis när jag satt och skrev inlägget, så nu får man lite shoppingsällskap också, trevligt!

i'm not the only gay


Lindsay Lohan och hennes flickvän Samantha Ronson.

God morgon

God morgon alla söta. Hoppas ni har en lika skön morgon som jag och fått sova ut. Jag har precis duschat och ätit en jättegod frukost. Ska alldeles strax börja fixa håret och strax efter 12 ska jag börja röra mig mot skolan, börjar kvart i 2 idag vilket känns helt underbart.

Jag fick många sms igår från folk i min klass som tyckte att det var dåligt att jag skolkade från skolan på min egen födelsedag. Men jag tycker att det är konstigt at de själv har en så dålig koll. Under samtliga 2 lektioner igår så behövde man endast komma om man villa visa upp ekterier för högre betyg som vg/mvg. Jag ligger endast på ett stadigt godkänt i de 2 ämnena vi hade och behövde då alltså inte komma, jag sjukanmälde mig inte och jag fick heller inte ogiltig frånvaro. Sug på den ni, somtliga har det allt lyx på sin födelsedag.

Förresten hade jag ändå skolkat om det inte var frivilligt. Patrik kunde bara träffa mig en stund på dagen igår och jag tror hellre att jag träffar min bästa vän än sitter vid skolbänken på min födelsedag.

Fina bilder

När vi alla skulle göra Imen sällskap hem så plockade Imen blommor som låg längs vägkanten. Självklart så fick jag en!




Vilken överraskning

Det blev ingen promenad som jag väntat mig. Istället går vi hem till Meis (som gått hem till henne i förväg) och när jag öppnar dörren ligger det en lapp på golvet med en pil på som pekar på ett par handklovar med röda flupp på och texten "Amir ta dessa". Jag tar upp dom och följer alla de värmeljusen som leder in till Meis mörka rum.

Jag sätter mig på en stol precis vid dörren och samtidigt som en gammal goding från Günther börjar spelas så börjar Meis att dansa för mig i sängen, iförd en kostym. Kläderna ryker fort och hennes strip slutar med att hon smörjer in hennes kropp (endast underkläder kvar) i babyolja och jag slickar på en banan hon lekt med. Haha underbart alltså! Så klockren idé.


Meis, Jag & bananen! vilken stel blick? :p Haha.

En underbar dag

Jag har haft en underbar dag. Jag och tjejerna käkade precis middag hos mig nu. Vi lagade maten tillsammans vilket gjorde det hela ännu mysigare. Nu ska vi ut och gå en sväng. Min första dagliga promenad som 18åring hörrni! Hehe. Tackar tjejerna för att jag hade det så mysigt med dom, och självklart min familj och mina morföräldrar.


Jag just nu.
Har mina nya vita jeans på mig (Zara, 299:-)
och Patriks tröjja som jag fick låna idag :D

Nu ska vi äta tårta :)


Sköna timmar i stan

Det blev ungefär 2-3 timmar i stan med Patrik. Vi käkade utomhus, sen satte vi oss på en bänk i solen och bara njöt. Han har inte köpt min present än utan den får jag på lördag, så istället skulle han leka gullig och smugglade ner en cigg i min väska som han bjöd på, det roliga med det är att han är världens snålaste när det kommer till ciggaretter. Så gulligt var det allt, haha!

Nu är jag hemma och mina morföräldrar har kommit. Vi ska snart sätta oss i bilen och åka till Willys i Älvsjö för att handla mat och massa gott. Känner att jag måste åka med så att allting blir rätt här. Ha en bra dag allihopa!

Ballonger i mängder

Nu ska födelsedagsbarnet röra sig in mot stan. Jag ska byta mina vita jeans till ett par andra mycket snyggare som jag hittat. Sen så ska jag också köpa en hiiiimla massa ballgonger, tänkte barnsla till det lite extra när jag fyller 18, ingen bira och nakna brudar här nej! Och så ska jag träffa Patrik. Vad är det för en födelsedag om man inte träffar sin bästa vän lixom.


Me today, skjortan på idag såklart!

Det finns vissa dagar

Det finns vissa dagar då man bara känner sig allmänt snygg i håret. Idag är en sådan dag, passande eftersom att det är min födelsedag. Då skadar det ju inte att känna sig lite extra fin. Plattade såklart som alltid mitt hår men när jag skulle spraya på hårspray så ruffsade jag till och drog med fingrarna och drog lite åt alla möjliga håll så det ligger inte så jätterakt utan lite vilt, blev jättenöjd.

Syns slingorna btw? Njae, ser mest orange ut tycker jag.


Min födelsedag idag!!

Äntligen 18 år!! Så kör med en lagom egoistisk header under dagen :)


Jag älskar när folk talar om mig


Strul

Kom hem från en kort promenad för ett tag sen och hade tänkt att blogga lite men det gick inte att logga in. Eller "sidan kan inte visas" kom rättare sagt fram när jag skulle till inloggningssidan. Och så kommer även "sidan kan inte visas" på ett flertal bloggar nu som jag försöker komma in på. Skumt!

Var hur som helst på en liten promenad. Jag hade tänkt att försöka sova tidigt idag men får se hur det går, fyller 18 imorgon!!! Hade tänkt att vara lite pigg och glad på min 18års dag.

Stackars pojke som lever i dåtid!

Idag när en tjej i klassen gick fram (jag var inte med då) till killarna och pratade om att jag är bög så yttrade sig en kille och sa något i stil med att han inte klarade det, att det inte är naturens gång och helt fel. Förlåt men är människan totalt urblåst i skallen? Naturen gåns? Vem säger att naturens gång är att hetrosexualitet är det "rätta"? Det har funnits homosexuella så långt bak i tiden så jag vet inte ens när. Kanske bara råkat vara nu som folk börjat stå för det.

Och naturens gång? Nu kan jag inte direkt statistiken, men om vi säger att det finns fler ljushyade än mörkhyade på jorden, är det då ett fel på alla mörkhyade för att de inte är naturens gång att vara mörkhyad? Jag är lika mycket människa, är jag homosexuell så är det tag mig fan naturens gång att somliga är homosexuella.

Fast nu ska jag inte reta upp mig alltför mycket. När jag fick höra killens argument tog jag det rätt så lugnt. Hade det varit en smart jäkel som kommit och argumenterat om homosexualitet hade man kanske blivit ledsen eller något. Men när killen i min klass började tala om naturens gång och trams undrar jag ju bara vad det är som flyter runt i snubbens huvud? Antagligen ingenting.

JÄVLIGT FUL ÄR HAN OCKSÅ! (oj, ville bara få ur mig det, hihi)

Shady lady

Jag vet inte vem, men just nu sitter den någon tönt längst fram i klassrummet och spelar Markolio låtar på datorn jättehögt. Men självklart kommer tjejerna i protest och överröstar dom med Shady lady på derasd data. Underbart!



"Nu kommer det surround ljud här"
- Mikaela

Suck

Under veckan som kommer ska jag egentligen gå sena dagar men ibland håller Jensen Education inte det som de sagt. Vi ska ju bara gå halvdagar men imorgon är det minsan en heldag (såsom varje måndag). Börjar redan klockan 8 så jag måste börja röra mig mot sängen nu så att jag orkar upp. Får inte stanna hemma och sova som i fredags (fy skäms) eftersom att jag har ett prov direkt på morgonen.

Dock fyller jag ju 18 år på tisdag, och då får man ju minsan sjukanmäla sig själv ;) woho, då ni!


Jag glömde..

..att berätta en sak. Viste ni om att Charlotte inte ens skulle varit med i gårdagens final? Under semifinalerna så har folket fått röstat fram artister till finalen, men det har funnits en hemlig jurry med ett så kallat "wild card". Folket röstade inte fram Charlotte Perelli till finalen utan det var juryn som lät henne gå vidare.

Vart är Europa påväg?

Ibland får man kompromissa!

För jag är tydligen inte den ända som gillar snyggingen från Island.


Promenaden blir senare

Ska möta min granne Jasmine vid 9 för att tag en sväng ute. Fram tills dess kan jag sitta och beundra den manliga sångaren i Islands bidrag från igår, inte tänkt tidigare på att han faktist var tävlingens snyggaste om jag ska vara ärlig. 12 points to Iceland!




Herre min skapare vad snygg han är, inte nådigt! Love love love..

Lite mer om..

.. Eurovision song contest, nu när jag inte är lika stressad som i morse. Ja det finns väll en himla massa att säga. Tycker att tävlingen började någorlunda segt med tråkiga bidrag, men som nummer 5 kom Sirusho ut med hennes Qele Qele och höjjde stämningen rejält kan jag lova, en riktig favorit och värd hennes 4e plats, hade gärnat kunnat hamna högre för min del också

Och nu till vinnare, Ryssland och deras snygging Dima Bilan med låten Believe. Låten har en jättefin text, hela låten i sig är jättefin men nog var den inte värd att tag hem hela kalaset tycker jag. Och att Charlotte slutade på 18e plats finner jag inte ord för. Hon hade en av tävlingens starkaste refränger, ett väl genomarbetat och utfört nummer så det finns inte. Hennes röst var verkligen på topp, hon var snyggare än någonsin och allting verkligen satt. Jag förstår verkligen inte.

Men men.. Charlotte gav om inte Europa så i alla fall mig 3 underbara minuter. När låt nummer 14 sjungt klart var det bara att lyfta på sig coh röra sig närmare tv:n. Bäst av allt var att från sekunden Charlotte entrar scenen tills hon kliver av så gick min mobil i högvarv. Sms rullade in som aldrig förr. "Nu kommer din älskling", "fan vad snygg hon är" och "detdär satte hon verkligen" var bara några av många sms jag fick. Sms jag fick när tävlingen var slut behöver jag kanske inte ens skriva ner. Sura var vi alla, jag & mina vänner.

Nej snart ska jag ut & med en tjej & sörja Charlottes dåliga placering över en cigg och en massa skitsnack om Öststatare som jag just nu har väldigt mycket emot om jag får säga det.



Min vinnare!!

Bryggan i gamla stan

Jag och Patrik åkte in till stan och käkade lunch. Sedan satte vi oss på en brygga i Gamla stan som tydligen inte många känner till eftersom att vi låg helt ensamma. Det är några plankor ihopspikade som man går på en bit ut i vattnet där det är en brygga där vi satt och bara tog det lugnt ett tag.


Trötta? Ja!


Bild tagen från bryggan

Destination unknown

Nu ska jag och Patrik röra oss utåt eftersom att det är så himla fint väder idag. Vart vi ska vet inte. Men ut blir det i alla fall, vi bestämmer oss väll när vi är framme vid pendeln. Ha en bra dag, och passa på att sola nu alla bleka svenskar ;)

Vad hände med rösterna??



"Jag ska flytta till en annan kontinent när jag blir stor, Europa suger"


Stan nästa

Nu ska jag röra mig in mot stan och möta Patrik. Vi ska käka mat och sedan åka hem till honom där natten spenderas. Vi ska självklart utan tvekan se på Eurovision Song Contest finalen och hejja på Charlotte Perelli.

Sanning eller fake?


Here i am

Hittade en bild från igår som jag är med på.
Ser ni mina nya vita jeans? Jag kan lova att dom inte är i närheten av vita längre.




Måste även lägga in en bild jag hittade på Joanna, Mikaela & Malin. Är dom inte hur otroligt sockersöta som helst eller?

Dagens låt

Dagens låt borde det kanske inte vara någon tvivel om vilken det är? Men nej ni har fel! Charlottes Hero får bli kvällens låt. Dagens låt hittar ni här. Digg it!

Ikväll gäller det



Ikväll gäller det verkligen. Då är det dags för finalen av Eurovision Song Contest 2008 i Belgrad. Man hoppas ju verkligen jättemycket att Charlotte ska tag sig ända till toppen och vinna hela tävlingen. Men i dagsläget tror jag nästan det är omöjligt, dock har ju Sverige med sig alla sina grannar i tävlingen så nog ska vi allt kunna hamna en bra bit upp mot toppen tror jag.

Hoppas ska vinna: Sverige - Charlotte Perelli
Tror vinner: Ukarina - Ani Lorak eller Ryssland - Dima Bilan

Tack Joanna

Måste tacka Joanna för en jättetrevlig kväll igår. Det var jättegod mat och vi hade det jätteroligt och trevligt. något så jävla kul var när vi hittade Joannas gamla Ferbie (talande litet djur typ) som vi roade oss med ett tag, när vi skulle köra ett kortspel så tog Joanna fram en kortlek med nakna killar på, måttligt roliget det också. Eftersom att jag inte tog några bilder på mig själv igår så blir det tyvärr bara bilder på alla de söta brudarna som var mer igår. Bilder på min finns på min kompis kamera, och dom bilderna har jag tyvärr inte fått än.


Sötaste Joanna

   

   

Snart dags ut igen

Nu kom jag hem från stan. Jag ska lämna tillbaka mina jeans imorgon eftersom att jag hittade ett par på Zara som för det första satt mycket snyggare och så kostar dom 299:-. När jag och Mattias varit i stan ett tag så kom Sofie, därefter Louise också. Vi låg på gräset i Humlegården och myste. Det var jätteskönt.



Nu måste jag börja fixa mig eftersom att jag ska till Joannas födeseldagsmiddag ikväll.

Jag orkar verkligen inte..

.. dra till skolan idag. Dessa dagar när man börjar tidigt mattar ut än så himla mycket. Det känns verkligen, man orkar inte med någonting. Till skillnad från de veckor där man börjar kvart i 2, då är det spring i benen kan jag lova. Jag ska istället in till stan och leka med Mattias, vi har inte sätts på jättelänge så det ska bli kul. Han var den första homosexuella killen jag började umgås med, och fick mig att komma ut för alla min väner. Puss på det!

Lyckan fortsätter!



Att dömma av bilden så ser ju Charlotte och Christer min sagt chockade och glada ut. Vet ni varför? Efter tävlingen samlades alla artister för att lotta fram deras startnummer i finalen på lördag. Tror ni att att Charlotte den lyckosten drar fram nummer 15 eller? Samma startnummer som hon hade i Jerusalem 1999, och då tog hon ju hem hela kalaset! Snacka om att ha ett lycko nummer!

YEEEEEEEEEEEEEEEEES!



VI ÄR I FINAL!!!

Snart dags

Nu är jag klar med mitt hår, jag blekte även min äldre lillebrors hår lite så han fick en lite mer gyllenblond nyans. Till skillnad från mig så är han naturligt mörkblond så det blev jättesnyggt. Snart är det i alla fall dags för Eurovision song contest semifinal 2. Jag är så taggad så det finns inte. Charlotte kommer ut som nummer 2 så vi behöver inte slippa vänta länge i alla fall. Och 1 nummer efter så kommer Ani Lorak. Underbart!

Jag är på g

Sitter med hårfärgen i nu. Jag älskar verkligen att hålla på med håret, det är hur kul som helst tycker jag. Det kommer att bli samma ljusbruna nyans som innan. Om jag orkar så ska jag efteråt lägga i lite slingor också, lite ljusare än vad jag har nu.


Färga hemma för ca 100:- eller hos frissan för hundralappar? HEMMA!

Mina nya jeans



Cheap Monday 400:- Weekday
Jag köpte även hårfärg också!

Its britney bitch

Britney Spears tar över världen nu, eller ja.. I alla fall en stor del av Åhlens parfym avdelning. Blev jätteglad när jag såg den gigantiska marknadsföringen för hennes nya parfym som doftar underbart.


Ont i fötterna

Efter mycket sprick på stan så har jag väldigt ont i fötterna kan jag lova er. Det blev lite shopping för min del, och så käkade jag och min älskling Sara på något kebab ställe där han tydligen var stammis och inte ens behövde säga vad hon skulle ha. Den har jag försökt med på McDonalds, men där byter dom ju personal varannan timma så det kan man ju glömma.


Vi satt vid Hötorget ett tag och spanade lite.


På vägen hem från stan så ringde Imen mig och vi var båda rätt nära Liljeholmen så vi möttes där och köpte glass innan vi satte oss på bussen hemmåt mot Östberga.


Solera glassen, supergod!

Nu ska jag göra stan

Jag har precis talat i telefon med min mormor. Hon tycker precis som mamma att jag ska tag mitt sommarjobb. Dom säger att jag kommer ångra mig senare när jag behöver pengar till något speciellt. Men jag har varken ork eller lust att jobba. Men jag får se hur det blir.

Nu ska jag göra stan. Jag ska leta efter ett par vita jeans, om jag inte hittar några i stan så har jag redan ett par i Skanstull som jag vet sitter okej. See you!


Jag kan inte låta bli

Jag ska snart in till stan så sitter och fixar håret lite. Kom på att jag vill färga det igen, jag kan inte låta bli. Vill göra lite slingor i håret, aningen ljusare nyans än vad jag har nu. Så det skiftar lite och inte ser så tråkigt ut. Men får se hur det blir med den saken. Det första jag ska lägga ut pengar på nu är ett par vita jeans. Kanske blir idag.

Bögfasoner


Beslutsångest

Jag har börjat tveka på om jag ska tag mitt sommarjobb. Vecka 28 och vecka 32-33. Vist är det jättebra att jobba, och på 3 veckor käner jag ihop ett fem-siffrigt belopp men det känns ändå tråkigt att stå och jobba 07-16 varje dag medans jag vet att alla mina kompisar gör en massa andra roliga saker.

Får se hur jag gör.

Hur ska detta sluta?

Så lika är de:
- Börjar numret ensam.
- Får sedan sällskap av fyra svartklädda dansare
- "Carola-fläkten"
- Leker med siluetter på scenen
- Båda bär väldigt lika silverklänningar
- Tema: silver och svart
- Slutar med en segergest


   



"Det är ju skönt att vi är först ut i alla fall, så det inte är jag som efterliknar henne"
- Charlotte Perelli

Nu är jag i skolan

Och har börjat min näthandels lektion där vi alltid sitter vid datorerna. Självklart passar man på att skriva i bloggen. Snart ska vi börja med att ge förslag till affärsideér som vi ska använda till en nätbutik vi skulle kunna tänkas starta. Men väldigt svårt att konsentrera mig. Somande jättehungrig igår och gjorde inte heller något åt det när jag vaknade idag. Så längtar mest efter lunchen just nu.

En lugn låt

Ballader är alltid mycket bättre på morgonen när man är trött.

Isis Gee - For life

Godmorgon alla vakna

Som vanligt har jag försovit mig, klarar verkligen inte av att börja så tidigt som 8. Men jag kommer att vara på nästa lektion som börjar 9.40. Och det är dagens sista lektion så efter det blir det lunch. Antar att det blir en kyckling/fetaost sallad as usual.

Vad jag ska göra efter skolan har jag ingen aning om. När man slutar så tidigt som 11 har ju ens flesta vänner fortfarande skola så brukar vara svårt att få någon att haka på någonting. Så det blir väll hem en vända och sedan se vad man kan hitta på när klockan närmar sig 3.

Ny header

Ooh, nu blev jag riktigt nöjd med den nya headern känner jag. Väldigt väldigt, hoppas den uppskattas av er som läser bloggen.

Eurovision update

Jag kom precis hem efter att ha lekt med tjejerna lite. Vanja kom också till Fanny, kul! När jag sitter i mitt rum märker jag att jag inte är ensam i Östberga när det gäller en sak. Mitt fönster står lite öpper och jag hör in i rummet hur någon spelar Charlottes Hero på väldigt hög volym. Och imorgon är det ju då dags för Charlotte att kämpa för Sverige och att försöka få oss in i Finalen.

Dock finns det en liten hake. Charlotte går ut som nummer 2 imorgon. Historiskt sett så har ingen någonsin gått vidare med startnummer 2. Förutom igår, igår var Israel det första landet någonsin att göra det. Så lite hopp finns det kanske ändå? Men det är inte slut än.. Charlottes kanske största konkurrent, Ukrainas Ani Lorak med liknande låt och väääldigt lik klänning går ut som nummer 4, så tanken att Charlottes nummer kanske kan glömmas bort efter Ani Lorak finns ju ännu. Och så är Christer Björkman i fullt stå med att jaga upp ansvariga kameramän och annat studio folk. Vissa ljus är inte som de ska, och den utklassande siluetten som Charlotte hade i sitt nummer i Sverige syns knappt på kameran i Belgrad. Får hoppas att det fixar sig till imorgon. Dom har ju 20.05 på sig att ändra saker i numret.

Ani Lorak, sockersöt.


Men nu ska vi inte vara alltför negativa. Hero är en av de bästa låtarna Sverige har skickat på länge. Charlotte och hennes folk har jobbat stenhårt för att få fram hennes grymt snygga scenshow, klänningen med Swarovski kristaller är oerhört fabulous.. Det kommer säkert att gå bra!


Ovan är siluetten som Christer kämpar hårt för att få med imorgon. Den är ju klockrent vacker! Och bidrar ju med något unikt till numret.

Över till fanny

Nu ska jag kila över till Fanny där även Mickis är. Jag ska hjälpa Fanny lite med hennes blogg och efter det så ska vi ut på en liten promenad, trevligt trevligt!

Regnbågen tar över stockholm

Då var jag hemma igen, gick väldigt snabbt. De veckor jag ska få jobba är 28, 32 och 33. När jag satt och väntade vid SveBos huvudkontor så läste jag tidiningen som låg framför mig. Jag läste att SL kommer att sätta upp prideflaggan på totalt 500 bussar under pride-festivalen. Och detta blir en kostnad på 16.000 kronor, inte snålt kan jag säga.


Något annat jag fastnade för i tidningen var en text om en man i kina som fastnat under en kalkstensgruva på grund av jordbävningen i Kina. Han satt fast i totalt 170 timmar och överlevde, tack vare att han drack sitt eget kiss och åt toalettpapper. Starkt gjort tycker jag, oerhört. Själv vet jag inte om jag ens skulle komma på tanken att dricka mitt eget kiss och äta toalettpapper. Jag antar att man tänker annorlunda när man sitter fast i en kalkstensgruva, men men.

Nu ska jag göra vunxensaker



Dags för mig att göra något lite mer vuxet nu. Precis som förra sommaren så ska jag sommarjobba hos SveBo (Svenska bostäder). Faktist så var det så att jag inte ens behövde söka jobbet, min förra handledare kom och plingade på mig tidigt en morgon och sa att han ville att jag skulle jobba igen och att han skulle prata med chefen och se till att jag blev utvald. Han slutade samtalet med "Vi ses i sommar".

Så nu ska jag vara på deras kontor 15.30 och prata lite. Antagligen får veta när jag ska jobba, vilka tider och självklart vilken lön jag ska få, det är ju det man ser fram emot. Ska hitta på något kul här i Sverige (ingen utomlandsresa planerad, isf en sista minuten) för lite av pengarna. Och så hade jag tänkt att köpa en ny vinterjacka. Shopping lär det ju också bli en del av kan jag tänka mig.

Sömntuta



Bianca
sussar så sött i min säng såg jag nyss!

Qele Qele

Dagens låt råder det ingen tvivel om. Armeniens låt i gårdagens Eurovision semifinal har satt sig som klister i mitt huvud. Jag har nynnat på låten hela dagen och sedan jag kom hem så har jag kört den på repeat. Dock tycker jag det är lite tråkigt att hon sjunger på sitt hemlands språk i början. Eller det tråkiga är att det låter konstigt och att man inte förstår något.

Men såfort hon går över till engelskan och musiken börjar pumpas blir jag hur taggad som helst. Jättesvårt att sitta still till denna låt. Och titta så snyggt hon rör sig över scenen. Förresten så är hon slående likt min kompis Meis.


Meis


Sirusho - Qele Qele


Jag fick inte slicka på dockan

Har inte kunnat blogga tidigare idag för att blogg.se har hållt på med att flytta mitt konto, men nu så är det klart. Idag så skrev jag ett historia prov i skolan och jag tror faktist att det gick bättre än förväntat, trodde det skulle vart svårare. Jag skrev klart provet strax innan 10 och eftersom att vi inte skulle ha någon lektion efter historian så kunde jag alltså börja cykla hem direkt.

Dock en sak till jag måste berätta från skolan. Innan provet så hade jag arbetsmiljö och säkerhet lektion där vi skulle prata om första hjälpen. Som vanligt var det en docka som läraren visade på. Men min lärare hade inga rengöringsmedel så vi fick själva inte slicka på dockan (som jag kallade det). Men här nedan ser ni mig försöka pumpa liv i dockan i alla fall. Anledningen till att luvan på är för att jag hade en hemsk hårdag idag. Och samma anledning att det första jag gjorde när jag kom hem var att hoppa in i duschen.


Ett bra resultat

image210
Dima Bilan! (Ryssland)

Ja då var Eurovision song contest slut för ikväll. Jag är helt nöjd med resultatet. Både Ryssland och Grekland som jag hejjade på gick vidare till final. Och så hittade jag en ny favorit, Armenien var hur bra som helst. Riktigt snygg tjej och stark låt.

Kvällens starkaste:
Norge
Armenien
Ryssland
Grekland
Polen (hon såg ut som en riktig trash brud, men stark låt)

Kvällen jag väntat i veckor på

image208
Ja då är den här nu. Den första av 2 semifinaler i Eurovision song contest 2008 i Belgrad. Tyvärr så sjunger Charlotte Perelli i den andra semifinalen så vi måste vänta tills torsdag för att få se henne. Dock blir det mycket annan bra musik ikväll kan jag lova. Jag är ju ett riktigt fan så jag har såklart redan lyssnat på de flesta låtarna.

Dessa 2 är mina favoriter ikväll. Jag vågar gå så långt att jag lovar att de båda bidragen går vidare ikväll (fan vad jag kommer att känna mig dum om de inte går vidare).

Ryssland - Dima Bilan - Believe 
(allt som spelas med fiol är inte med i live framträdandet)

Grekland - Kalomira - Secret combination

Den första låten är en riktigt fin ballad tycker jag. Den andra tyckte jag faktist var riktigt dålig första gången. Men ger man den en chans så är låten riktigt svängig och bra. Påminner lite om Helenas låt "My number one" i stilen.

Heldag på stan

Idag slutade jag skolan redan klockan 11 men kom inte hem försän nu. Först så satt jag med tjejerna och fikade samtidigt som vi pluggade till ett prov. Efter det så gick vi runt ett tag i Ringens köpcentrum och tittade lite, jag hittade ett par vita jeans som jag tror att jag ska köpa. När jag gått klart i Ringen så åkte jag in till stan där jag gick runt med 2 andra tjejer, käka gjorde vi också.

image206
Som ni ser på koppen så började det regna. Men vi satt trots det kvar..

.. fasst under filtar. Kul att min nästa ser gigantisk ut?
image207

Som jag nämnde så skulle jag få reda på mitt estetiska val. Men det var fel av mig. Det var mitt individuella val som jag fick reda på. I 3an så ska jag läsa Information&Layout B, Programmering A och något mer som jag tragiskt nog inte kommer ihåg, hehe.

Idag får jag veta!

Under min första lektion idag kommer jag att få veta vad jag får för estetiskt val i 3an. Eftersom att jag var borta när min klass valde och fick välja efteråt så finns det ju en risk att jag inte får mitt förstahandsval som är fotografisk bild. Skulle verkligen vara hur kul som helst att läsa det ämnen. Får jag inte det så blir det nog bild, men hur kul är det lixom. Men man får hoppas på det bästa!

Grymt bra

Cassie - Is it you


Älskarinnor

Vi älskar inte med varandra, men vi älskar varandra. Idag var jag med mina älskade vänner Imen & Meis. Vi satt hemma hos Meis och tittade på Gossip girls. Samtidigt så satt jag med Saras gamla extensions som jag satte fast i Meis hår och testade olika frisyrer med, jättemys. När vi tittat klart så lagade vi mat också, pasta & köttfärssås blev det till middag. Sedan var det tillbaka till sängen för att titta på Scary movie 2. En mysig kväll helt enkelt.

Once again

Återigen har jag bytt header som ni kanske ser. Ändrade även bakgrundsfärgen på bloggen till en lite ljusare grå färg och med lite blått i. Denna design kommer förhoppningsvis att stanna ett tag. Såvida jag inte får höra att den andra var mycket finare. Får se vad folk tycker :)

Samhällets sex-symbol

Idag kom min vän in på ett väldigt intressant samtalsämne. Om 2 killar skulle ha sex med varandra, bara för att eller på fyllan, så skulle utan tvekan vara bögar och få leva med detta resten av livet antagligen. Men skulle 2 tjejer ha sex för samma inledning, ja då är dom ju knappas lesbiska, utan detta är bara en sexig sak som männen ska tända på. Varför är det så? En homosexuell kille är väll lika homosexuell som en homosexuell tjej? Och 2 killar som har sex för skojj eller nyfikenhet gör det väll på lika mycket skojj och nyfikenhet som 2 tjejer skulle?

Det är sjukt att tjejer som har sex med varandra blivit en slags sex-symbol i dagens samhälle. Det är way much more accepterat än kärkel och sex mellan 2 killar.

Är det inte en hjärtformad vattenpöl..

image205

.. så är det en hjärtformad kycklingbit i min mat.

"Here i am"

Slänger in en lugn & fin låt nu innan jag drar mig iväg. Det är Leona Lewis låt "Here i am". Jättemysig låt.


ojj!

Nu har jag försovit mig igen. Fast lärarna kan väll inte räkna med något annat när dom bestämmer sig för att låta eleverna börja så tidigt som klockan 8 när dom vet att hur många som helst har en bit att åka och kanske måste kliva upp redan klockan 6. Ny cyklar jag i och försig men försov mig ändå. Jag ska åka iväg snart och kommer lagom till historia lektionen. Tror det är den sista lektionen innan provet så jag hoppas att vår lärare låter och sitta och läsa igenom sidorna i boken. Nej nu ska jag fixa det sista innan jag rör mig iväg.


En annorlunda pöl

image204
.. som jag såg när jag var ute och gick nyss.

Då var jag färdig

Då var jag färdig med mitt hår. Blev rätt så nöjd. Hårfärgen ser ungefär ut som innan och jag fick bort min lilla utväxt som jag ville. Färgen fick jag för endast 40:- på Willys, vilket kap lixom.

image203

Nej nu ska jag ut på promenad med Imen. Får se vilka fler som hakar på.

Färgning

Nu har jag precis gjort klart min uppgift i aktiekunskapen och skickat in till min lärare. Gick någorlunda bra tycker jag. Dags för mig nu att färga håret känner jag. Efter det ska jag ut i kylan på en promenad :)

Tradition

Som traditionen säger så är det ju McDonalds som gäller dagen efter man festat. Denna dag var inget undantag. Jag mötte upp min vän Sara och käkade tillsammans med henne. Efter det så promenerade vi runt lite i stan och pratade en massa. Sedan åkte vi mot Liljeholmen där vi skildes åt. Dags för mig att börja plugga nu tyvärr. Tråkigt men ett måste här i livet.

Söndagen

Idag är det plugg som gäller för min del. Har lite olika saker som måste göras. En uppgift i aktiekunskapen ska skickas in idag, en svenska bok måste börja läsas och så måste jag plugga till ett historia prov som jag har nästa vecka. Så känner att man kanske ska börja nu. Kommer dock bli en lite paus, ska in till stan senare och käka tror jag.

Lyckat

Måste få säga att det blev rätt så lycket igår. Jag hade det jättetrevligt och det var skönt folk på plats. När det var dags för mig att börja röra mig hemmåt så hade jag väldigt tur med natt traffiken. Allting matchade så jag slapp stå och vänta i evigheter i något skumsen hörna.

Här har ni lite bilder:

    

Hos samina

Sitter hemma hos Samina nu. Vi har käkat lite tacos som var skitgott om jag får säga det. Nu sitter vi i vardagsrummet och pumpar musik. Eftersom Saminas bärbara dator stod här kunde jag inte låta bli att skriva ett litet inlägg i bloggen. Har egentligen inget vettigt att säga, förutom att jag är sämst på att blanda drinkar. Over and out!

Sött

Min syster lade sig i min säng för att bara ligga och prata med mig lite medans jag satt vid datan. Efter ett tag gick jag iväg för att äta mat. När jag kommer tillbaka så ser jag att hon har somnat. Sött.

image194


Här har ni min syster från en aningen vackrare vinkel:

Helt fullt

Nu är frysen och kylen så fulla som de kan bli. För min del blev det lite olika saker:
- engångsgrill
- hårfärg
- naturgodis
- glass
- en massa tuggummin

image192
Glassen jag ska gotta mig med ikväll

Storhandling

Ingen i min familj har bil  så när morföräldrarna kommer hit passar vi på att åka och storhandla med dom efterosm att dom har bil. Nu ska vi röra oss mit Willys i Älvsjö och handla.

image191

Min inkorg på siten QX

image189

Jag kan då i alla fall inte komma en enda anledning till varför jag skulle vilja snacka med en 29åring från Norge.

Planer för lördagen

Nu under dagen så kommer mina morföräldrar hit, det är alltid lika kul. Så det blir väll att sitta och vara social med dom ett tag. Senare ska jag grilla med en massa brudar, woho! Vi ska antingen sitta utomhus eller vara hemma hos Samina om vädret inte tillåter oss att sitta utomhus. Kommer säkert att blir en jättemysig lördag känner jag.

Fabulous

Efter att jag legat och dragit mig i min säng ett bra tag imorse så satte jag mig vid datan. Direkt kollade jag in Charlotte Perellis blogg. Det var bilder från en ny repetition, och nu med nya klänningen på. Den är ju galet fabulous.

image187
Swing it


image190
Ani Lorak blir nog ett stort hot.
Outfit & låt har samma stil.


Mycket skratt

Igår efter att ha varit ett tag hemma hos Meis så drog jag, Meis & Imen iväg på cykeln för att hyra film. Precis utanför kiosken så kommer vi på att vi egentligen är för trötta för att hyra film och håller oss istället ute med cyklarna tills vi känner att vi vill hem. Man blir ju inte direkt piggare av att ligga i en säng och titta på en film.

Efter ett tag ser vi Vanja & Fanny komma. Resten av kvällen blir att vi slår oss ner ute med dom och sitter och pratar en himla massa. Jag & Fanny gick i samma klass från 6års verksamheten till 6an så vi hade minst sagt en massa roliga minnen att prata om. Och vi alla skrattade som satan igår, länge sedan jag skratta så mycket. I slutet skrattade man åt nästan allting, bara för att.

image186
Bakom persiennerna till höger om Imens huvud finns mitt rum :)

Hos meis

Just nu sitter jag hemma hos min vän Meis tillsammans med Sara och bara umgås. Imen är också påväg hit. Vi ska bara vara här och tag det lugnt ikväll. Här har ni mig i Meis säng, tycker dock jag ser lite småsur ut, men det är jag såklart inte :) Det är ju fredag! Sen så blev jag inte heller så nöjd med frisyren idag, men det är en annan sorg.

image185

Insatt i ämnet

image184
Idag under historia lektionen så fick klassen se klart på filmen om Hitler, "The rise of evil". Filmen var verkligen otroligt bra men jag tyckte det var lite tråkigt att den inte handlade något alls om koncentrationslägren så efter lektionen pratade jag med min lärare och bad honom rekomendera några filmer jag kunde ladda ner och se på hemma som handlade lite mer specifikt om koncentrationslägrena. De filmer jag nu har på nedladdning är "Escape from Sobibor" och "La vita e bella". Den förstnämnda filmen ser jag mest fram emot, har egentligen ingen argumentation till varför. Den verkar bara mest spännande.

Vilket skämt

Min vän Sara är bland de roligaste på denna jord. I hennes parodi-blogg där hon driver om mig så har hon nu skrivit att jag har gjort en dikt som ett nationella prov. Här är dikten "jag" har skrivit.

IG eller G

Jag sitter nu i skolans allrum efter att ha skrivit ett prov i Näthandel. Jag vet inte hur det gick, var lite knasiga frågor och kraven för endast G tycker jag var lite höga. Det blir antingen G eller IG för mig, högre än G blir det säkerligen inte. Nu ska jag och tjejerna ut och tag lite frisk luft!

Kunde varit värre

Idag blir det inte någon lika stor sovmorgon som jag haft de andra dagarna denna vecka. Idag börjar jag redan 11 men det är ju alltid något så klaga ska jag verkligen inte. Har precis plattat håret och ska nog inte göra någonting alls nu. Halv 11 ska jag möta Samina i Gullmarsplan och så ska vi köpa oss lunch på 7eleven hade vi tänkt.

Ha en bra dag alla.

Regnet kom

Kom nyss hem efter att ha varit ute med tjejerna ett tag. Dock blev det bara en timma eftersom att det började regna, inte direkt något att hurra för. Men vi hann i alla fall med lite skitsnack och allmänt prat. Resten av kvällen blir nog bara framför datan. Orkar inte plugga mer.

Herre min skapare

image183
(aftonbladet.se)


Bara jag som bler vettskrämd? Läs mer här!

Jag finner inte detdär lilla extra

Jag har hållt på hela kvällen nu och försökt att göra en ny header till bloggen. Men jag får inte till det, jag finner inte detdär lilla extra som ger wow känsla. Man vill ju inte att det ska se amatörmessigt ut. Hade tänkt att plugga lite nu, och jobba med min header någon annan gång. Här är en jag nyss gjorde, tyckte det var lite kul att jag fick det att se ut som att jag håller i pride-flaggan. Men ändå inte riktigt nöjd:

  

Ny header

Som ni ser så har jag gjort en ny header till bloggen. Jag är inte helt hundra på om jag vill använda den. Men lade upp den ändå och så får titta lite under dagen hur det känns. Och fråga lite folk om vad dom tycker.

Update 17:50.
Gamla headern tillbaka.

Nog har jag allt lyckats?

.. med plattången idag!

image180

Godmorgon alla vakna

Jahapp, då var det en ny dag nudå. Även idag börjar jag kvart i 2 så är lika pigg som igår. Ska alldeles strax hoppa i duschen. Först tänkte jag bara lägga upp lite bilder på mig eftersom att jag kom att tänka på att det inte är ofta jag lagt upp bilder på mig själv. Här har ni då en massa random bilder på mig:

       

När är man klar?

Som alla de andra flesta dagarna så var jag ute och gick idag. Jag gick med 2 tjejer men när en av dom drog mötte vi upp en annan tjej. Amir och tjejerna, brukar låta så. När vi gick runt kom jag på frågan "när är man klar med sitt pluggande?". Ofta säger folk att dom inte kan ses för att de inte pluggat klart. Men när har man pluggat klart då? Är det när man läst igenom alla sidorna i en bok? När du läst och kan allting utantill? När du skriftligt svarat på alla instuderingsfrågorna? Jag kan ställa många liknande frågor, men det handlar nog mest om prioritering. Annars tror jag nog att man skulle kunna sitta och plugga hur länge som helst.

image170
Jag hade med mig kameran ut för jag hade tänkt att tag någon bild. När jag inte kom på vad jag skulle fota så tog jag bara en bild rakt fram när jag gick. Och ja.. såhär såg det ut framför mina fötter. Huset längst bort bor jag i.


Raka vägen hem

Idag har jag inga planer så efter skolan så blev det för en gångs skull raka vägen hem. Innanför dörren väntade ungspankakor. Jag gillar egentligen inte mat som består av någon konstig smet eller röra, det smakar mest mjöl. Men idag var jag såpass hungrig att jag slängde i mig lite mat ändå.

Just nu gör jag inte så mycket. Lyssnar på lite musik, spanar i olika bloggar osånt. Ska nog kanske plugga lite senare också, verkar ju smart. Har ett prov imorgon om jag inte minns fel.

1st rehearsal @ Eurovision


Eurovision

Charlotte Perelli har nu haft sin första riktiga repetition för Eurovison song contest och det gick tydligen inte så bra enligt Charlotte själv eftersom att golvet var för halt. Något jag blev glad över att se var den eventuellt nya klänningen hon kanske ha på sig. Hoppas att hon väljer den! Den är blingad med 600 fransar gjorda av Swarovski stenar samt över tusen andra stenar fastsydda. Riktigt het är den! Mer bling än den förra. Och titta förresten på scenen hon ska stå på. Är den inte likt som i Globen, gjord för Charlottes nummer?

image165  image164
Sista posén i framträdandet är ju klockren! Hero!

 
Den snygga scenen och den minimala sexiga klänningen.

Slappt

Det är så skönt med sovmorgon. Att bara slappa hemma i myskläder och inte göra något alls. Lyssnar på musik nu, och ska göra äggmacka till frukost. Sedan måste jag börja fixa mig till skolan. Ser så kallt ut idag, kanske borde tag något varmt på mig så att jag inte fryser ihjäl på cykeln.

image163
Mina mjukisbyxor
mamma sköna t-shirt
mina sexiga fötter

Typiskt

Idag när jag vaknade såg jag direkt ett stökigt rum. Dock så städade jag ju för bara några dagar sedan. Men det är typiskt mig att bara slänga kläder på golvet, och inte lägga tillbaka något på rätta plats efter att jag använt det. Såhär ser mitt rum ut denna morgon:

 
 

"..allt gärna fått försöka våldtag"

Idag hade min skola annordnat en temadag. Temat var alkohol och droger om jag inte uppfattat det fel. Det första som gjordes var att lyssna på 2 människor som talade om rattfylla. Först fick vi se en kort dokumentärfilm om folk som varit med om rattfylla och hur deras liv såg ut nu efteråt och hur de tänkte.

Efter filmen så skulle en kvinna tala. Direkt känner man att det kommer att bli något hemskt. Hon talar om hur hon förlorade sin 11 åriga dotter. Dottern skulle inte göra något mindre märkvärdigt än att cykla hem till sin kompis som bara bodde 10 minuter ifrån henne själv. I det lilla & lugna villaområdet blir tjejen påkörd av en berusad lastbilschaufför och dör sedan.

Det var många i salen som grät kan jag lova. Själv tyckte jag att jag höll mig bra. Men jag kunde inte hålla mig längre när mamman läste upp ett brev som en kompis till hennes döda dotter lämnat vid platsen där dottern blev påkörd. De avslutande orden "Jag älskar dig, din kompis.." fick mig att brisa, tyckte det var så himla hemskt. Dock blev det inget storböl utan några tårar som föll bara, precis som hos andra halvan av folket i salen.

Tack och lov blev det lite roligare efter hemskheterna man fått höra på. Jag och tjejerna i klassen gick på ett seminarium om anonyma alkoholister. Förlåt, men jag kunde verkligen inte lyssna på vad de sa, för en av killarna var bland det sexigaste jag sett. HAN VAR SÅ JÄVLA SNYGG!!! Där stod han och berättade om hur han varit alkoholist, dömts för våldtäkts försök och andra hemskheter. Det struntade jag i, jag satt bara och stirrade på honom. Skickade under seminariet ett sms till min tjejkompis en bit fram och skrev "mig hade han allt gärna fått försöka våldtag".

Tag det sista med en nypa salt va? ;) Haha.

Ett geni? BULLSHIT!!!

Idag talade jag i telefon med min söta mormor. Eftersom jag vet att min morfar växte upp mitt under ett pågående världskrig i Österrike så berättade jag för henne att vi håller på med det första och andra världskriget i Historian. Hon blev jätteglad och sa att jag gärna kunde få låna en massa böcker eller fråga om något som jag kanske undrade över.

Mindre glad blev hon när jag talade om hur lektionerna såg ut. Jag kan ju nämna den senaste.. min lärare skrev upp lite saker om Hitler på tavlan, samtliga saker var positiva. Såsom vilken bra talare han var, hur han fick med folket & hur han klädde sig. Nej nej, inte ett enda knysst om hur psykiskt sjuk och hur maktgalen han var. Inte heller något om alla de miljoner människor han lät mördas. Judar, handikappade, bögar, zigenare och en massa andra som inte var "okej". En människa som Hitler ska väll knappast framhävas som en duktig och smart person? Surast blev jag när en kille i klassen rakt ut säger "Hitler var ett geni!!". ÄR FOLK HELT JÄVLA EFTERBLIVNA ELLER!?

Ursäkta språket, men jag blev så rent ut sagt helvetes förbannad. Resten av lektionen när vi skulle jobba fritt så gick jag och satte mig i en soffa och bara glodde runt lite. Imorgon när vi har historia igen så ska jag fråga läraren när han hade tänkt att lära oss lite mer om det intressanta, såsom konsentrationslägren? Och gå igenom Hitlers alla galenskaper, och inte bara det positiva med honom (det lilla positiva som finns).

Vår vackra stad

Älskar att cykla i vår vackra stad, och med min bästa vän!

image158
Bild jag tog i Gamla stan


God morgon, solen skiner!

Idag har jag fått sova ut, och jag vaknade till att solen skiner. Väldigt skönt om jag får säga det. Jag ska snart hoppa in i duschen och sedan börja fixa mig lite, jag börjar skolan 12:50 idag. Lite frukost hade jag också tänkt att hinna med innan jag sätter mig på cykeln mot skolan.

Efter skolan ska jag cykla till Medborgarplatsen och möta upp Patrik. Vi ska cykla in till stan och käka middag. Sen sätter vi väll oss på något trevligt ställe och bara tar det lugnt. Får se om vi kanske inte åker hem till honom kanske.

God natt

Snart är det dags för sängen. Ska börja stänga av datorn nu, sedan göra mig klar med allt vad det innebär. Sedan ska jag ringa Patrik och snacka lite skit, inte ringt honom sen i lördags, jag tror nästan det är ett världsrekord. Men innan jag somnar tänkte jag se filmen "She's the man". Jag menar.. snyggingen Channing Tatum är ju med. Ögongodis så det finns inte!

image157
Godnatt allihopa, dröm lugnt om Tatum nu!

Bernhard

Nog om Britney. Ikväll var jag ute med min grannes hund Bernhard. Gick en vända med den och lekte lite, hur söt som helst, dock ser hans ögon väldigt aggressiva ut på bilden men hunden är hur lugn och snäll som helst. Sedan kom Imen och hennes bror Neil ut med mig en sväng. Vi gick till McDonalds och satte oss och käkade glass, väldigt trevligt.

image156
Jag & Bernhard

En (himla) massa britney!!!

En sida på nätet kan konstatera att Britney Spears håller för fullt på med att förbereda hennes slutgiltiga comeback. Som bilder visar så vistas hon ofta i skivstudion och det sägs att hon senare kommer att börja promota låtarna med uppträdanden och intervjuer i olika tv-shower. Det sägs att det är snyggingen Keri Hilson som gjort singeln "Helpful" som kommer att bli den första på den "uppdaterade" Blackout skivan.

image154
Omslaget till nya skivan??

Jag läste också att Britney uppges ligga i hårdträning inför en kommande världsturné värd 600 miljoner kronor. Kanske därför hon spenderar en massa tid på gymmet så många dagar i veckan? Vem skulle inte vilja se henne på scenen igen. Jag var på båda hennes konserter som hon haft här i Sverige. Finast var när hon satt vid pianot i en vacker klänning och sjön "Everytime", medans hela Globen höll upp händerna med en tändare i handen.



Titta själva så fint!


Britney syns ju även i tv-program nu också. Här är 2 bilder från inspelingen av de nya avsnittet där hon medverkar i serien "How i met your mother" där hon var varmt välkommen tillbaka efter succén efter första gästspelet.

  
Titta bara så söt hon är.
Och hennes hår är ju jättefint!

En riktig egoist!

Idag hade jag 2 exemplar av något (vad är inte viktigt) och min vän sa "men du kan faktist bjuda mig på en, snåljävel". Jag tänkte direkt; Varför? Jag heter Amir, jag är snål personifierad. Jag kan inte hjälpa det, och jag skämms inte heller för det. Jag är en egoist och en av de snålaste som finns. Jag skulle aldrig komma på tanken att bjuda på något, om inte någon frågade om det. Och jag skulle aldrig sätta någon annan än mig själv i första hand.

Jag vill inte ens tänka på hur stressad jag skulle vara om jag skulle tänka på andras behov hela tiden, och bry mig om vad dom skulle vilja.

Nu låter jag jättehemsk säkert. Det är inte så att jag springer iväg med min godispåse när någon frågar om den får smaka. Och det är inte så att jag lägger på luren i örat på folk när dom ber om en tjänst. Jag kan ställa upp, jag kan bjuda. Men jag skulle aldrig vara den som tog initiativ till detta.

Mig kan ni inte stoppa

Sitter nu på min aktiekunskapslektion och ska jobba med en uppgift. Tänkte tag mig en paus och logga in på mitt konto på qx.se men självklart är den sidan spärrad från datorerna eftersom att det är ett community. Men det finns ju massvis med proxy sidor på internet så det var bara att gå den vägen runt.

- Såhär ser uppgiften ut som jag ska göra:

Du skall sätta ihop ett förslag till en portfölj innehållande aktier och andra värdepapper för mina en miljon kronor. Jag kommer inte att behöva pengarna inom de närmaste åren (det skall alltså vara en långsiktig placering), men jag vill ha en god tillväxt på dem. Tänk på riskspridning och försök att använda er av fundamental och teknisk analys och försök även att använda olika börssidor och analyser till er hjälp - att planka analyser som någon annan gjort är naturligtvis inte tillåtet. För att nå upp till de högre betygsnivåerna är det dessutom viktigt att motivera era val!

Kul? Nej!


Joanna 18 år!

image151

Ni grattar väll henne?
Joannas blogg

Hundar & kakor

Jag har precis varit ute med Mikaela och Rebecca (som bor mitt emot mig). Vi satt utanför Rebecca och snackade ett tag, sedan tog vi en promenad med hennes hundar. När hundarna hade rastats så satte vi oss med kakor och gungade på gården, det var jättemys. Rebeccas lillasyster och kusin var även med oss, och så kom Jasmine förbi och snackade lite. Ska göra lite käk nu eftersom att jag inte ätit på hela dagen, sedan ska jag ut och cykla :)


Dags för ett byte?

Har gjort en ny design till min blogg. Har dock inte för över den till denhär bloggen för jag känner att jag orkar med den nuvarande designen ett tag till, och så tror jag att det nya ser lite för oseriöst och barnsligt ut. Kan inte bestämma mig riktigt. Men den nuvarande designen får i alla fall vara kvar ett tag till.

Såhär ser den nya designen ut, som jag kanske byter till någon vacker dag.

Nyfiken ungjävel

När jag kom hem från stan så stod min grannes kompis på loftgången ovanför min lägenhet. Han är kanske 12 eller 13 år och öppnar direkt käften:

- Varför har du en väska?
Ehm, för att jag har saker med mig ut!?
- Vad heter det.. är du homosexuell?
Ja hurså?
- VA? Är du homosexuell?? (ögon stora som globen)
JA HURSÅ!?
- Nä jag undra bara
okej hejdå!

Fan vad jag satte ungen på plats. Han blev tystare än någonsin. Han hade säkert förväntat sig att jag skulle springa iväg med min väska och gråta. Men man frågar faktist inte en kille med väska & plattat hår om han är bög, ser han det inte själv eller? Nyfikna ungjävel!

Nya skor

Köpte 2 par nya skor idag. Båda från Skopunkten. Dom på bilden kostade bara 249:- och de andra (helt svarta skor utan detaljer eller snörning) kostade bara 199:-.

image149
snygga ankfötter man fick då..

image150
Jag tar en vatten inne på McDonalds

Lite bilder från gröna lund;

  

  

Humor!

Min vän Sara har gjort en blogg där hon driver om mig. Självklart tar jag inte illa upp för hon gör det inte i syfte att vara elak utan endast för att hon vet hur galet mycket jag skrattar åt hennes sjuka idéer. Här är "Amirs nya blogg".

Senare idag kommer lite bilder från Gröna lund igår :)

Snurr på Amir idag

(här skulle det vara en söt bild men blogg.se strular som alltid)

Idag ska det sättas snurr på Amir, upp & ner, höger & till vänster. Jag ska till Gröna Lund!! Är jättetaggad för jag har inte varit där på flera år så det ska bli jättekul. Har bestämt att inviga dagen med Fritt fall tilt och det ska även bli en sväng i Spökhuset, spökena får akta sig för idag kommer en bög som inte är rädd (jag tror jag just drog en riktigt fet lögn).

Nejmen det ska bli jättekul, ska fortsätta fixa mig nu!

Working legs

Idag efter skolan käkade jag som sagt lunch med Patrik. Sedan cyklade vi in till stan där vi drog runt lite. Efter det cyklade vi till Djurgården där vi satte oss på en brygge och stekte i solen, hur skönt som helst var det. När vi legat ett tag på bryggan och våra magar börjat kurra så cyklade vi till McDonalds och käkade lite mat och därefter hem till mig där vi sitter nu. Blev med andra ord en rejäl cykeltur. Nu ska vi se på film :)

Ingen bokläsning för mig

Jag sitter nu i skolan på en svenska lektion. Eftersom jag inte var i skolan igår har jag missat att man ska börja läsa en bok från 1900-talet. Därför gick jag med Joanna & Pauline till Medborgarplatsen för att låna böcker. När vi kommer dit är biblioteket stängt, jättekul. Så vi tar en promenad tillbaka till skolan. På vägen går Joanna in på McDonalds för att köpa en kaffe, för min del blev det en blå ballong som precis small sönder här vid datan, pinsamt värre!

Nu ska jag leta på nätet efter någon bok! Efter det är det bara 2 lektioner kvar, sedan kommer Patrik och lunchar med mig och tjejerna innan vi cyklar in till stan.

Back in bussines

Idag ska jag till skolan igen, tack och lov är det en sovmorgon och eftersom att jag cyklar till skolan behöver jag inte dra hemifrån försän klockan 8. Efter skolan ska jag möta upp Patrik och sedan ska jag skjutsa honom på pakekthållaren in till stan. Jag måste tag ut lite pengar och sedan kommer vi väll bara strosa runt ett tag.

Han en bra dag.

Moget?

Min kväll har varit hur skön som helst. Första cyklade jag runt lite i Fruängen och sedan hem till älskling Meis för att käka lite. Sedan cyklade vi och några andra till McDonalds för att äta glass. På plats stod vi utanför vid fönstret och dansade och showade lite för de som satt inne och käkade, de njöt antagligen för fullt av deras middagsunderhållning. På cykeln hade jag limmat fast min iPod och högtalare till den ;)

Juste.. innan så solade vi även solarium!

    
  

Min dag/kväll har varit perfekt
Tack; Imen, Meis & Sara <3


Update

image134

Känner att jag bloggar väldigt mycket om kändisar, och folk som inte har med mig att göra egentligen. Så istället för att skriva 20 olika inlägg om olika låtar gör jag nu en update här & listar lite låtar som är nya och spelas flitigt i mitt musikbibliotek.

Charlotte Perelli - Bullet (finns på hennes nya skiva)
Britney Spears - A little bit of oh (ny demo sång)
Ashley Tisdale - He said, she said (något äldre låt jag fastnat för nu)
Flo Rida ft. T-Pain - Low (inte min musikstil för fem öre, men fast är jag verkligen)
Jason Mraz - I'm yours (skön och stillsam låt)
Snoop Dogg Ft. Robyn - Sexual eruption (tillsammans är dom klockrena)
Ani Lorak - Shady lady (en av Charlottes största konkurrenter i Eurovision)

God morgon

Idag är jag hemma från skolan igen. Dagen börjar direkt med glädje.
Titta vad jag fann på youtube. Njutning på hög nivå, gimme more;





Sakta men säkert..

.. så lär jag mig alltmer i photoshop. När jag har det tråkigt här hemma leker jag alltid med bilder i photoshop och provar nya saker. Här är en bild på Britney jag nyss gjorde. Jag gjorde henne brunare, läpparna rödare, håret ljusare samt ändrade färg på hennes skjorta :)

image133

Färgat håret!

image132

Nej, självklart inte! Bara lärt mig en ny funktion i photoshop :)

Våran film

Det blev inge te på uteplatsen, istället satte vi oss i sängen och drack te, samtidigt som vi kollade på "våran film",  Scary movie 2. Vi älskar filmen, den är så klockrent skön så att det finns inte. Manusförfattaren förtjänar en oscar för arbetet och då är jag helt seriös. En av de roligaste filmerna jag sett.

image131

Sjuk

Sjuk är kanske en överdrift, men jag mår i alla fall inte bra så idag är jag hemma från skolan. Anledningen till varför jag känner mig lite dålig är väll att jag aldrig lär mig att klä mig rätt. Jag fryser alltid när jag är ute, eller egentligen fryser jag inte, jag har väll vant mig vid kylan, utan jag vet bara att det är kallt men jag bryr mig helt enkelt inte. Som tur är så slutade Patrik jättetidigt idag så han är påväg hit. Vi ska väll bara tag det lugnt, och dricka lite te på vår lilla uteplats :)

Man blir som man umgås

Idag kom jag & Patrik fram till en sak. "Man blir som man umgås" är så sant som det är sagt. Och man påverkas nog mer än vad man tror av sina vänner. Jag och Mattias han inte börja umgås speciellt länge innan jag började sminka mig, köpte handväska & blev mer fjollig, precis som han. Jag blev som jag umgicks. Och jag & Patrik, vi har båda sen vi börjat umgås med varandra blivit galet snuskiga. Jag ska verkligen inte gå in på detaljer. Men saker vi gör, säger & tänker, vi är riktiga snuskbögar alltså.

Gamla stan

Jag kom precis hem. Vid 5 tiden rörde jag mig in mot Gamla stan där jag och en vän (ni kan nog hans namn nu) vandrade runt i Gamla stan och bara pratade och hade kul. Nu ska jag tag det lugnt här hemma ett tag, sedan ska jag och Jasmine ut och tag en långpromenad hade vi tänkt.

Jag vet att jag tjatar

Charlotte Perelli hit och Britney Spears dit, jag får skylla på att jag är bög! Men måste bara säga att Charlotte Perelli har börjat blogga hos aftonbladet. Jag följer hennes blogg daligen och tycker det är kul att läsa. Se bilder på hur hennes promoting för låten Hero går, och hur hon förbereder sig inför Eurovision song contest som det snart är dags för.

image130
Charlotte Perellis blogg

Promenader är så B

Nu när man har cykel är promenader på morgonen inte uppskattat längre. Nej nu cyklar jag till skolan istället, det går både fortare och är mycket roligare än att gå. Här är en bild på söta Jenny och min cykel.

image129
aaw, når hon inte riktigt upp? ;)

Skratta, sen sova.

image128

Hade tänkt att få mig ett gott skratt ikväll. Innan jag sover så ska jag se på filmen White chicks. Det är film som jag sett förut, det är en av mina favoriter i kategorin humor. Den är hemsk rolig, som vanligt riktig Amir humor. Barnslig och omogen så det skriker om det. But i love it!

Den första ..

.. bilden som patrik inte ser så allvarlig ut på. Haha!

image127
Vacker utan spackel? Nej tack! (bild från igår).

John Bauer

Min vän Vanja har i sin blogg skrivit om hennes skola John Bauer. Jag har varit och hälsat på i hennes skola, samt suttit med under en av hennes lektioner. Så jag kan intyga att detta verkligen stämmer (i alla fall av det jag sett).

Läs hennes inlägg här.

Making the video

Här är då "Making the video" för Charlotte Perellis låt "Hero". Hittade den på youtube. Tror videon kommer att bli riktigt snygg. Charlotte ser i alla fall så ut, och hennes klänningar också!


Massa plugg idag

Hej!
Dagen började med att jag skulle hålla ett tal i ämnet kommunikation. Jag höll ett tal om hur MQ butikerna fungerar, eftersom att det var på MQ jag höll på praktik. Talet gick bra och jag klarade godkänt. Efter mitt tal så var det 2 lektioner kvar, historia och aktiekunskap, båda var rätt så roliga faktist. Sist för dagen så skulle jag göra ett prov i aktiekunskap som jag inte gjort tidigare, så fick göra det idag på omprovstillfället och det gick nog okej.

Nu ikväll blir det mer plugg, imorgon väntar ett prov i kommunikation.


Ashley Tisdale

Låten är inte direkt ny, men det är först nu som jag fastnat för den rejält. Det är Ashley Tisdale (känd från HSM filmerna) som gör denna grymma låt med titeln "he said,she said". Låten är grymt bra, och Ashley är grymt snygg. En kombination som ofta brukar funka i denna bransch.

 

Kolla in killen i videon, ögongodis!!

Hallon & blåbär

Även idag blev det en rejäl sovmorgon. Strax efter 12 så vaknade jag upp. Har sedan dess bara lyssnat på musik och fixat mig lite. Ska snart röra mig in mot stan. Jag och Patrik ska promenera på Djurgården och köpa mjukglass. Vi kommer nog se lustiga ut. Jag ska ha klarblåa jeans på mig och han ska ha klarröda. Hallon & blåbär.


Älsklingar

Nu är jag hemma igen. Patrik & Johanna var jätteduktiga på deras dansuppvisning. Efter att dom dansat så käkade vi ute, sedan så lekte vi hemma hos Johanna hela dagen tills det var dags att röra sig hem mot sängen. Faktist första gången jag är i Barkaby sådär sent utan att sova kvar hos Patrik, men dagen skulle väll komma den också :)

Hos Johanna så lekte vi i sängen (tolka det hur ni vill), vi drack te på hennes uteplats och så låg vi och myste med en filt på altanen. Jätteskönt var det :)

image126

Älsklingar!

Jag ska på jakt?

Jag kom på, kanske ut in till stan och leta solglasögon efter jag varit och tittat på Patriks dans? Har ju ett par svarta solglasögon som jag gillar skarpt, men har ju haft dom ett väldigt bra tag nu så det känns som att jag vill ha ett par nya. Är sugen på ett par Ray Ban, men dom kostar 1300:- och jag är ju inte direkt den försiktigaste människan så vet inte om det vore ett smart köp. Blir säkert ett par från H&M, dom har alltid snygga solglasögon tycker jag.

Uppvisning!

Idag vaknade jag inte försän klockan 12, det var jätteskönt. Jag har precis duschat och börjat platta mitt hår. Om ett tag ska jag röra mig mot Hässelby gård. Patrik har under en tid gått på street-dance varje torsdag och idag har han uppvisning och det kan man ju inte missa. Gruppen ska dansa till Britney Spears, låter ju toppen! Vad som hittas på efter dansen vet jag dock inte än, får se vad som dyker upp.

Kanske är dags snart

image125

Längtar grymt efter sommaren när jag ser denna nya bild på Britney Spears när hon badar med sin son. Kanske är det dags snart för att bada i en utomhuspool? Sugen blir man ju i alla fall..


Photoshop

image124

Alltid kul att mixtra och leka lite i photoshop. Här har jag tagit en bild på Britney Spears och fört över hennes ögon till mitt ansikte. Tyckte det såg lite coolare ut med allting svartvitt (förutom ögonen då).

Nu är jag med i spelet

Efter att jag varit hemma en stund idag så cyklade jag iväg med min nya cykel och hämtade min älskade vän Imen. Jag premiär-skjutsade henne hem till mig. Vi satt och samtalade lite med min tuffa mormor och så fikade vi ute på våran lilla bakgård.

image123
Imen & Jag fikar på bakgården

Senare så lärde Imen mig att spela poker. Det var faktist riktigt roligt. Gick sådär för mig, kan ju trots allt inte ha alltför höga förväntningar på mig själv eftersom att jag aldrig spelat förut.

Lugn kväll

Min valborg blev väldigt mysig. Vi satt vid vattnet och grillade våran mat. Sedan tände vi en brasa som vi satt runt och bara tog det lugnt. Tack och lov så hade Patrik sin moppe med sig så vägen ut från den mörka skogen blev inte lika smärtsam som förra gången då vi var tvugna att cykla igenom. Hemskt läskigt, så jag tycker synd om de tjejer vi var med som fick cykla hem.

image122
Patrik & Jag, vackrare än någonsin (host)

När vi kom hem till Patrik så lade vi oss nästan direkt eftersom att båda var väldigt trötta. Idag när vi vaknade så gjorde Patrik jättegoda toasts som vi åt, sedan började jag röra mig hem eftersom att mina morföräldrar är på besök hos oss idag :)

RSS 2.0