Tahiti-brown

Dom flesta trodde nog att jag skulle försöka bli blond igen men icke sa nicke. Jag körde i en mörkbrun färg och nu är mitt hår riktigt mörkt. Jag har alltid sagt att brun färg funkar, men en ljusbrun i så fall för jag hatar mörkt hår, tycker att det är så dystert och tråkigt. Men jösses vad jag ångrat mig. Denna färgen passar mig perfekt tycker jag och jag verkligen älskar det. Det är inte svart men väldigt mörkbrunt. Lovely säger jag bara, detta och röda linser med röd ögonskugga till måste ju slå allt på halloween partyt imorgon på Café Opera som jag köpt biljetter till?

Jag och grabbarna var nyss och köpta godis, chips, läsk samt hyrde 2 skräckfilmer. Nu ska vi sätta oss framför tv:n och mysa allihopa. Jag älskar skräckfilmer men jag blir alltid lika rädd och Ted är likadan så det kommer att passa perfekt. Vi hörs senare. Kyss på er.


Dålig kvalité, ska fixa bättre bild.


Ska färga håret, äntligen.

Tja! Nu är jag hemma hos Ted efter en vända på stan och en snabb tur hem till mig efter. Gick bra hos polisen förutom att hon som jag talade med inte verkade vara på min sida. Hon fick det att låta som att jag fick skylla mig själv bara för att jag inte hade blåmärken/skador som bevis, och som att jag var helt dum i huvudet som inte hade anmält det direkt utan väntat en, bara en dag. Alla vågar inte ta tag i såkan, vissa vill kanske glömma det och gå vidare, jag tycker att jag är jättebra som anmäler saken och att vänta en dag är det inte något som helst fel med.

Efter besöket hos polisen blev det lunch, shopping och sedan fikade. Var en vända inne på Buttericks för att leta halloween outfit men de hade inte så mycket att bjuda på. Låter konstigt att säga så om Buttericks som kanske borde ha allt, men alla slags djävulshorn var gjorde för barn och skulle knappast få plats på mitt gigantiska huvud, big brain you know huh ;)

Nu är jag som sagt hemma hos Ted och vi har bestämt oss för att skippa festandet ikväll utan spar oss till imorgon. Vi ska bjuda hit lite skönt folk och ha en mysig filmkväll. Godis, läsk och skräckfilm, det måste ju bli jättemysigt!? Vi ska även färga mitt hår nu!

Vilken färg tror det ni blir? Grr vad jag väntat på det ett tag nu!

Julfesten

Det kommer bli stort, det kommer att bli fabulous. Jag ska tillsammans med bl.a. dendära Kissie (vi får lära oss att umgås helt enkelt) och andra festfixare anorda en stor julfest på nattklubben Frans August som ligger mitt i stan. I början av december kommer det att släppas biljetter för alla er som vill komma och ni kommer även att kunna köpa speciella vip-biljetter som det finns ett fåtal av, så det blir först till kvarn med dom biljetterna.

Vid sidan om kommer vi som fixar festen att skicka speciella vip-inbjudningar till speciellt utvalda personer. Stora bloggare, vänner osv. Innan festen drar igång blir det mycket som ska fixas. Fikaträffar där vi kan snacka och planera, sponsorer ska fixas och en himla massa annat. Inte bara att öppna portarna och börja festa må ni tro. Vi ska se till att de som kommer får en toppenkväll.

 
Vitt och rosa, lokalen är något jag och
Kissie iaf utan tvekan är överräns om.

Åldersgränsen blir 17 år, och självklart 18 år (legg ett måste i så fall) för dom som vill handla dricka i baren. Ser fram emot detta, det kommer att bli superskojj tror jag. Ni kommer väll mina läsare? Vore underbart att träffa er och festa loss med er. Kissie lovade mig att hon ska spela Womanizer bara för mig!

God morgon

God morgon! Jag är vaken rätt tidigt idag. Har fixat mig lite smått och ska nu in till stan och möta upp min vän som jobbar på ett hotell mitt i stan. När hon slutat ska vi direkt till polisen och anmäla det som hände mig natten mot igår. Jag säger till er såsom jag sagt till de tidningarna jag talat med. Jag gör inte en anmälan för att personen i fråga ska åka fast, utan för att visa att det inte är okej. Det är inte okej att jag ska bli nedslagen mitt på stan för att en kille inte kan acceptera att jag är homosexuell. Det funkar inte så, jag ska dit och göra en anmälan för att visa att det som hänt är fel, och totalt oacceptabelt.

Efteråt kommer jag att åka direkt hem och då ska jag berätta en jätterolig sak som jag ska vara med på. Något stort som kommer att äga rum nu under julen som kommer. Det kommer att bli jätteskojj och jätteparty. Någon som redan nu tror sig veta vad för roligt jag ska vara med på?

Står om händelsen i Metro! Klicka på bilden för att se hela artikeln.

Min kväll

Hej igen!
Kom precis hem från en helkväll på stan. Har blivit många samtal och sms idag kan jag lova. Har även talat med både Aftonbladet och Metro via telefonen och förklarat hela händelsen för dom och vad jag tror det kommer leda till, hur min blogg kommer påverkas osv. Är riktigt torr i halsen nu känner jag haha.

Mina vänner var i alla fall änglar. Alla kramades som fan och var jätte puttenuttiga när vi möttes upp. Jag har verkligen fina vänner. Vi fikade, käkade middag och fikade igen inne i stan, här snålar vi inte på pengar må jag lova. Det kostar faktiskt att ha höstlov och vara ledig från skolan. Man får ingen skolmat och man är inte hemma heller så allt som man annars får gratis får man betala själv. I alla fall jag, jag är rätt självständig. Visserligen får jag pengar från mina föräldrar, men det är ju jag som spenderar dom själv. Okej detdär lät dumt nu men det överlever vi.

Nu ska jag se på någon mysig film och krypa ner i sängen. Imorgon bitti när det av till polisstationen på Norrmalm. En vän ska följa med mig så att jag inte är ensam, det vill jag inte. Vi hörs imorgon igen. Kyss på er alla!

Bilder från igår!

Vissa känslor kan inte ändras, de finns och de stannar.
Ingen elak kommentar eller ett slagsmål kan ändra på det.
Jag är bög och det kommer jag alltid vara.
Hur fel det än låter för vissa, och hur det nu kan göra det?

Polisanmälan imorgon

4 tidningar har jag talat med och imorgon blir det polisanmälan. Seriöst, detta är ett hatbrott och det är så fel som det kan bli. Men nog om det för idag. Kommer inte bli bättre för att jag ältar det i varje inlägg nu. Ska käka middag. Mamma tycker synd om sin tjocka son så hon har köpt hamburgare, me like. När jag käkat bär det av in till stan för att fika. Sitter nog där ett bra tag tror jag, och bara snackar och tar det lugnt. Här har ni en fin låt, som jag antagligen lär lyssna på med min iPod under bussresan in till stan.



Tycker att hon är så vacker, hon har ett unikt ansikte på något sätt.
Kan inte sätta fingret på vad det är, men vacker är hon fan.

Ingen lust

Hejsan!
Dagens uppdatering blir nog den sämsta på länge. Blir väll detta inlägg och ett till lite senare för idag. Har ingen lust att blogga just nu, eller ingen motivation rättare sagt. Men jag vill tacka alla er gullungar som kommenterat och skrivit så fina saker till mig. Blev verkligen tårögd och rörd, ni är så himla fina alltså. Tusen pussar till er alla!

Vaknade så sent som klockan 2 idag. Käkade frukost och svarade på massvis med sms från mina vänner. Har pratat lite med mamma om igår och sedan hängt vid datan bara. Ska tag och fräscha upp mig lite snart för jag ska fika med mina närmsta vänner lite senare. Blir fiket i Gamla stan som vi alltid sitter på. Passar perfekt för en dag som denna med regn och grå himmel.

Skönast är att jag trodde jag skulle på intervju med en tidning idag men det är nästa torsdag. Så slipper tänka på det och fixa till mig extra osv. Känner inte för så mycket som har med bloggen just nu. Men det går väll över. Jag är stark, det vet jag ju! Hoppas att ni får en fin torsdagseftermiddag, vi hörs senare ikväll. Puss på er. Och tack igen för allt stöd.


Jag blev nedslagen!

Jag hade jättekul på gayklubben med mina vänner och allt var perfekt. En stund innan stängning så började jag röra mig mot McDonalds tillsammans med killarna. När vi går under en tunnel alldeles precis vid Slussen så ser vi 2 killar som går med en tjej, de kanske var i 25års åldern allihopa. En av killarna lägger armen runt mig och skrattar lite smått men jag ber honom vänligt att ta bort den och går sedan ikapp mina vänner igen. Plötsligt hörs det ett "dendära gaybloggaren" och när jag vänder mig om så ser jag bara hur killen som hållt om mig springer fort som fan emot mig med en riktig mördarblick.

Jag känner ett hårt slag mot mitt bakhuvud och sedan ligger jag på marken. Att killen genom ett starkt slag mot mitt huvud fått mig att hamna liggandes på marken var inte nog utan han fortsätter att sparka på mig ett tag medans jag ligger ner. När killen tyckte att jag fått nog med stryk sprang han iväg och mina vänner hjälpte mig upp från marken. Ingen av oss hann reagera på vad som hänt. Jag hade blivit nedslagen, och sparkad på, liggandes, av en kille som inte kunde acceptera att jag var "dendära gaybloggaren". Mitt hjärta slog i 180 och jag var verkligen shockad över det som hänt på så kort tid. Jag sa att vi skulle kolla rakt framåt och gå fort in på McDonalds. Jag var verkligen livrädd, jag viste inte om han skulle komma tillbaka och med kanske fler personer. Jag kände en hemsk känsla i magen, rädsla, en riktig rädsla, som man inte kan känna genom en fjantig skräckfilm bara.

När jag var inne sprang jag fram till min älskling Michaela som stod och jobbade. Jag berättade att jag blivit nedslagen och hon frågade direkt om hon skulle tillkalla på väktare och undrade även hur jag mådde. Jag sa att jag inte ville annat än att få vatten och sedan åka hem, så hon gjorde inget efter att hon frågat flertalet gånger om jag var säker på att hon inte skulle kalla efter hjälp.

För eller senare skulle detta ske. Jag visste det, alla visste det. Man får inte vara sig själv, man får inte vara stolt. Är man en minoritet så är det uppenbarligen ett fel och då är det okej att använda våld mot minoriteten? Jag blir så besviken, faktiskt ledsen. Stod och grät inne på McDonalds för att jag inte kunde förstå varför han slagit ner mig. Varför? Vad hade jag gjort för fel? Jag har en gayblogg, var det därför? Är det något fel att ha det? Sa direkt när jag reste mig upp från marken att jag skulle radera bloggen när jag kom hem. Men jag var i shocktillstånd och sa säkert flera andra onödiga saker. Kommer aldrig att radera bloggen, jag är stolt över mig själv även om en idiot väljer att ge sig på mig och sparka på mig när jag ligger försvarslös på marken.

Jag har tack och lov inga skador utan känner bara en liten smärta i mitt högra nyckelben samt i ryggen men det går nog förhoppningsvis över under natten. Ska försöka sova nu, ligga med huvudet under täcket och tycka synd om mig själv. Jag vill inte säga det, jag brukar inte säga det, men jag är faktiskt rädd. Michaela, Mattias och framförallt Daniel, tackar så jättemycket för ikväll. Ni tog hand om mig och lugnade ner mig. Daniel höll mig i handen hela tiden efteråt och sa att ingen hade rätten att få mig att må dåligt, och ingen ska kunna få mig att gråta.

Och tusen tack alla läsare för ert stöd hittills, jag älskar er!


Klar snart

Mattias behövde ingen puss, jag fick massa alkohol ändå av honom. Och Daniel har både sminkat mig och fixat mitt hår och efter att jag själv lagt på lite mascara så är jag alltså helt färdig. Vi ska nog börja röra oss snart, vi vill vara inne tidigt så att vi kan festa loss riktigt länge. Här har ni lite bilder från förfesten. Ted, Linn och Mattias, sedan lesbisk kärlek och självklart en egobild på mig.




Seriöst, jag måste köpa en ny digitalkamera snart.

Förfest

   
Boy i'm outta this house!

Tydligen är det förfest hemma hos Ted och det vill jag inte missa. Jag drar dit, och antar att jag följer med folket ut sen och festar. Lär ju inte åka hem ensam för att hitta på något annat lixom när resten ska röjja. Vet inte varför jag känner mig lite nere men det får jag se till att ändra på, på ett eller annat sätt. Hörde att Mattias är där med lite vin så jag får pussa lite på honom så kanske får smaka haha! Men jag uppdaterar bloggen igen hemms hos Ted innan vi rör oss iväg. Här har ni i alla fall en partylåt som får er på partyhumör, funkade för mig i alla fall ;)



Vinnarna från GratisBio tävlingen är dessa:
1:a pris

luxy
2-5e pris
jlsk
pauu
linnzo
phee

Otaggad

Jag börjar tveka om jag ska ut ikväll, jag är faktiskt inte speciellt taggad och jag känner inte för att vara full. Självklart kan jag ha kul utan att dricka, men det blir absolut inte kul att vara på en gayklubb där alla är fulla utom jag. Så hur ska jag göra? Sätta på musik och komma igång eller inse att jag kanske ska spendera kvällen med något annat? Vad jobbigt det blev. Supa eller inte, dansa eller inte, ha en skitkul kväll eller inte. Gud, min hjärna är för liten för sånthär. Överbelastning!

Får se hur jag gör!


Försökte se depp ut på bilden men kom på att jag ser ut som alltid.
Ser jag verkligen alltid sur ut på mina bilder?! Fyfan vad hemskt haha.

Trollet ska äta

Jag har inte fixat håret än, har njutit av att göra ingenting. Lekt med min lillebror lite, härmat Drottning Sylvia vilket han tycker är skitkul. Nu ska jag som ser ut som ett troll ta och käka, därefter blir det duschen, jag lovar! Mamma har varit och köpt pizza som jag är så sugen på så jag ska verkligen vräka i mig det tillsammans med hela familjen. Inte ofta alla är hemma samtidigt så man får ta vara på tiden nu innan jag och syster rör oss, hon lär ju inte heller stanna hemma ikväll.

Maten kallar...


Design till datorn

Nu har jag gjort klart designen som ska sitta på locket till min nya bärbara dator. Gjorde det så enkelt som möjligt för det ska ju trots allt bli en dator jag har med mig varje dag så det vore onödigt att göra något stort som jag ändå tröttnar på efter ett tag tror jag. Så tog en rosa färg för att jag gillar färgen rosa, en bild på mig samt texten Amir Akrouti för att få datorn så personlig som möjligt. Här har ni designen. Något jag bör ändra på?



Har en till fråga till er också. Kommer ju att ha ett mobilt bredband till datorn så att jag kan blogga vart jag vill och när jag vill. Men det finns ju massvis att välja på. Tre, tele2 osv.. Vilket har ni? Är ni nöjda? Får lite beslutsångest när det finns så många att välja på haha. Så tipsa mig gärna. Hört att Tre är bäst faktiskt?

Bloggpose

God morgon kära läsare. Idag vaknade jag skönt nog upp i min egna säng och ska bara ta hand om mig idag och inte ränna på stan utan syfte. Ska lägga i en skön hårinpackning och ta en lång & skön dusch, sedan blir det såklart frukost och bara en slapp morgon/förmiddag för mig här hemma. Ska även fixa klart designen till min nya bärbara dator som jag ska få. Måste även beställe ett mobilt bredband.

Förresten, jag har upptäckt den, äntligen.
Den officiella blogg-posén! Kör hårt nu bloggare.





Kissies, Blondinella & Gaybloggen!

Dagen som gått

Uppdateringen dom senaste dagarna har i förhållande till förut varit ganska dålig vilket känns tråkigt. Jag har höstlov nu och det är väldigt svårt att säga nej till att göra roliga saker även om jag faktiskt vill hem en veva för att blogga lite och umgås med familjen, men nu har det inte blivit så. Längtar tills jag får min egna bärbara dator som jag dessutom ska få designa, då köper jag ett mobilt bredband till den och sedan kommer jag att kunna blogga precis när jag vill vart jag än är. Underbart va? Ska bli jätteskönt att slippa tänka på tider hela tiden.

Hur som helst, självklart var jag en idiot och bröt det jag lovade mig själv. Hemmakväll? Hell no, jag och vänner käkade på en asiatisk buffé som världens finaste Maria bjöd på, sedan satt vi och söp på Torget i Gamla stan. Misstolka oss inte nu, vi satt inte och söp på ett torg utan krogen heter faktist Torget, är ett gayställe. Vi satt med säkert 10 stycken flator som verkligen var assköna och vi hade det kul. 2 av mina tjejkompisar blev lite fulla och ansvarsfull som jag faktiskt är så såg jag till att vi lämnade ställe oavsett om det kändes lite väl tidigt.


Jag på Torget ikväll.

Nu sitter jag hemma och ska verkligen ta det lugnt, händer absolut ingenting mer idag och jag hoppas att jag kommer i säng tidigt. Antingen så hörs vi igen senare eller så hörs vi imorgon bitti då jag vaknar upp, och i min egna sköna säng. Gud så skönt det kommer att kännas. Puss sålänge i alla fall, love you all!


Tog denna bild nyss och kom att tänka på att jag borde färga håret snart.
Har inte rört håret med färg sen jag använde mörkbrun permanent färg.
Sjukt hur just det har blivit ju?

Jag skulle ju vila

Ikväll blir jag hemma det lovar jag, tror jag! Är ju höstlov och jag skulle ju vila, inte festa mer än annars som det blivit nu under helgen samt igår. Ska försöka få ihop någon filmkväll eller så sätter jag mig ensam och myser med popcorn framför en bra film, eller ja vi får se vad som händer, ingen alkohol i alla fall för imorgon ska jag till en gayklubb med mina vänner.


Kör på ny frisyr idag, ser ni?

Mattias är också hos Ted nu och vi har alla sminkat oss och fixat oss så nu ska vi röra oss in mot stan. Vi ska såklart fika och inte göra någonting speciellt alls. Blir nog fiket i Gamla stan, kör en liten paus från Espresso house nu verkar det som haha. Åker nog direkt hem i alla fall och då hörs vi igen. Ha en trevlig tisdag.


Yeah, i'm to sexy for my shirt!

(Tävlingen avslutas inatt 00:00 förresten!)

Amir goes media


Hejsan! Vill ni veta en jätterolig sak? Jag ska träffa redaktören från tidningen QX för en intervju och sedan skrivs det en artikel om mig i tidningen. QX är inte vilken tidningen som helst utan Sveriges största gaytidning med 75.000 läsare i månaden om jag inte fått något om bakfoten. Är verkligen jätteglad för detta och ser fram emot det, gud vad jag är stolt. Jag vågar verkligen kalla mig lyckad nuför tiden! Nu kommer jag nå ut till ännu mer folk, toppen!

Förresten, alla ni som älskar min rosa over-size från Monki, jag rotade i Teds garderob och hittade en likadan fast grå/lila som jag direkt tog på mig. Ska nog råka få med mig den hem haha!


Göteborgarna

God morgon! Jag vaknade precis upp hemma hos Ted och sitter nu ensam i hans lägenhet. Igår var det väldigt roligt, det fanns bara en nackdel. Jag och Ted var dom enda som hade någon dricka men vi hade det roligt ändå med dom andra. Vi satt alla i köket och snackade och drack och som vanligt fick man ta smällen när man sedan ställde sig upp, fan vad det snurrade haha. Tyvärr var vi alla tvugna att ta sista pendeln hem strax efter 12  men det gjorde inget eftersom att vi var där så tidigt.

Självklart blev det McDonalds i Centralen innan vi åkte hem. Det satt en turist mitt emot mig som jag bestämde mig för att på ett eller annat sett samtala lite med:
Amir: Tjaa, dom stänger snart ät fort!
Turist: Sorry i don't speak swedish!
Amir: Jaha, ska jag suga av dig?
Daniel: He asked if he could give you i blowjob?
Turist: Sorry, i'm tired!


Snubben dissade mig för att han var trött, seriöst det är inte okej. Den dåligaste bortförklaringen någonsin. Dock hade jag visserligen inte tänkt att han skulle få veta vad det var jag frågade på svenska, men Daniel har ju svårt för att knipa käft haha. Skratt blev det i alla fall!

När vi sedan väntar på bussen vid Sergels torg så kommer 2 söta tjejer fram och frågar om det är jag som är "dendära gaybloggaren". Det visade sig att de var på besök här från Göteborg och att dom älskade min blogg och bögar. Dom tyckte det var jätteroligt att träffa mig och jag tyckte detsamma om dom. Vi tog massa bilder med deras digitalkamera och sedan snackade vi som fan och hade jättekul. Asskön brudar verkligen, hoppas jag hör mer från dom.


Så jävla söta!

Fest nu

Tjaa! Jag sitter hemma hos en tjej i Jakobsberg just nu och här blir det fest. Först tog jag en fika i stan med göteborgarna och ett 10tal andra sköna bönor, många var vi kan jag säga! Efter ett tag kom min älskling Maria och vi drog och käkade på en restaurang, onyttig som jag är blev det en fet pizza som satt fint. När alla hade fikat och käkat klart blev det lite shopping på Systembolaget och nu sitter vi här. Ska koppla in min iPod i högtalarna och sen blir det party för full rulle. Vi hörs imorgon igen. Puss och kram!

Allt strular?

Nu hade jag tänkt att röra mig in mot stan för att träffa lite folk. Blir säkert att sitta på ett café och glo men det är ju mys. Sedan blir det lite shopping på systembolaget, party ikväll! Antingen hos en tjejkompis i Solna eller så letar jag upp något annat med en kille som kommit upp hit från Göteborg, känns ju som att man borde ta sig tid att festa med just honom då med tanke på att han annars befinner sig i Göteborg, inte direkt bara att ta cykeln ner lixom haha.

Min digitalkamera är borta.
Min webcam strular.
Seriöst, vad har jag gjort för fel?


Kör på adidas idag, cute!

Uppskatta

Måste bara få ta upp en sak som jag tycker att många är dåliga på, att uppskata! Folk har svårt att vara glada för andras skull och glädjas åt att andra faktiskt lyckas. Jag kan ta upp 2 stycken exempel.

1. Min blogg!

Ni vet nog inte hur mycket skit jag får ta för den. Vill bara spika fast att jag inte mår dåligt, alla fina kommentarer och allt roligt man får göra genom bloggen väger upp och får mig att må bättre än på väldigt länge. Men på sidan om snackas det som fan. Jag får höra från flera håll och kanter varje dag att folk snackar skit. Egna vänner som snackar skit. Det enda dom har att komma med är att jag påstår mig vara känd, ser ner på andra och att jag känner mig överlägsen. Vet ni vilka det är som säger så då? Jo, dom jag inte träffat på väldigt länge. Vad ligger bakom? Svartsjuka? Måste det ju vara, varför annars gå och hitta på falska påståenden och sedan sprida dom vidare, har folk för mycket fritid? Nej folk snackar, dömer och beter sig som rena rama idioter. Mina närmsta vänner som jag alltid umgås med, dom vet att jag är samma goa Amir som innan min bloggs läsarantal ökade. Jag är verkligen samma Amir, bara med lite bättre självförtroende. Och Bitch, det har jag ju alltid varit. It's Amir bitch lixom?

2. Idrottsdagen.
Alla klasser fick lappar med massa roliga uppgifter på som gav klassen poäng. En av uppgifterna var att hämta ett så långt snöre/rep som möjligt och det skulle ge 1poäng per meter. En klass var så klockren att de hämtade flertalet rullar presentsnöre som de sedan knöt ihop, totalt blev det 1 mils snöre, fattar ni? De fick alltså 10.000 poäng för det. Genast blev det ett ståhej och folk sprang hit och dit och skrek fusk. Ursäkta, men fyfan vilka jobbiga småbarn. Istället för att förstöra för sig själv genom att vara sur och bittar hade dom istället kunnat öka stämningen för inte bara sig själva utan alla genom att vara glad och egentligen bara skratta för att de är så klockrena och skaffar fram en hel mils snöre. Grattis naturklassen som gjorde det. Ni resten, lär er uppskatta! Bara ni själva som förlorar på det i ändan. När det väl händer er något roligt, kommer ingen bry sig och då blir det tråkigt även för er.

Veckans 3 bloggar

God morgon! Somnade 5 inatt men känner mig ändå rätt pigg. Satt online på msn hela natten och snacka med Linus. Vi pratade om när vi senast hade sex och sedan skickade vi snoppbilder till varandra. Inte bilder på våra egna alltså utan bilder som andra desperata vi snackat med. Linus skickade bild på en feting som hängde ner till knäskålen. Var rädd för att jag skulle får mardrömar då men jag klarade mig.

Igår kväll snackades det mycket om halloween. Vad ska man klä ut sig till och vart ska man vara? Opera terassen blir tydligen ett gayhak så jag drar nog dit med grabbarna, nej ush vad straight detdär lät haha. Spöka ut mig orkar jag inte så jag köper bara ett par lagom porriga röda horn och sätter på huvudet. Kanske sånna som blinkar bara för att vara lite extra hightech. Har ni några planer för holloween? Tips på vad man kan klä ut sig till?

Btw, veckan 3 bloggar:
Sabina - Sveriges stördaste blogg? Klockren brud!
Oskar - 18 årig kille från Norrland som bloggar!
Nicole - Riktig party brud, a friend of mine!

Förresten, nu är det ju höstlov =D


Update från Söder

Tja gullungar! Jag hade fel, självklart blir det ingen hemmakväll utan party. Höstlovet börjar imorgon så jag behöver inte tänka på skolan och att jag ska upp en viss tid. Efter att jag och killen käkat på No8 i stan så tog vi en promenad längs Strandvägen och det var mysigt, älskar att vandra längs vatten, så fint.

Maria ringde mig och bad mig komma hem till Yasmin som bor på Götgatan så nu sitter jag här med henne och hela gänget och vi ska festa till det lite. Yasmin har 3 liter vin att bjuda på så det ska nog räcka, i alla fall för mig som inte dricker vin haha! Bara jag inte blir för full, Yasmin är alltid gosig och jag gillar stora bröst så jag vettefan hur det ska sluta haha. Anyway.. sällskapet kallar nu. Ni får ha en underbar söndag. Pusshej!


Yasmin och Jag!

Jag länkar er!

Nu har jag duschat! Var så trött så jag satte mig ner i badkaret och vattnet var så varmt så att det blev fullt med ånga i badrummet. Jag tänkte på Britney, jag kände mig som Britney! Började nynna på Womanizer och hade jättekul faktiskt. Helt otroligt vilken fantasi jag har ;) Haha!


Ja, typ sådär såg jag ut, som Britney... nästan!


När jag sminkat mig och gjort mig klar ska jag in mot stan och träffa en kille. Vi ska käka middag på någon asiatisk restaurang och sen vet jag inte vad vi hittar på. Vi kanske fikar eller hittar på något annat. Kvällen kommer antagligen att sluta rätt lugnt känns det som. Varit ute 2 kvällar irad nu så kommer nog bara sitta hemma, hoppas det i alla fall. Och hoppas att ingen kommer och frågar om jag vill med på fest, för då kommer jag tagga igång på 2 sekunder och sedan är jag party.

Följande gäller inte längre:
Hur som helst! Ni minns att jag snacka om att jag skulle börja med en ny rutin i bloggen. Ni anmäler er i ett bestämt inlägg och sedan väljer jag ut 3 bloggar som jag länkar och skriver lite kort om? Vi är här nu! Kommentera detta inlägg, skriv vad ni vill och ni är automatiskt med. Imorgon när jag vaknar kollar jag igenom bloggarna som kommenterat (tyvärr kanske inte alla) och väljer ut 3 stycken favoriter alltså. Var inte oroliga, kommer nog köra detta varje söndag ett tag framöver så det blir fler chanser!

So, u wanna get in the spotlight!?


Still low

Klev precis upp ur sängen efter att bestämt mig för att sova lite till. Ted ringde mig när jag låg där så vi pratade en massa om gårdagen och jag hörde även i bakgrunden hur hans mamma försökte få på internet. Jag fick världens skrattanfall när jag hörde Ted säga till henne "Mamma du ska klicka 2 gånger snabbt på E-knappen, inte 5". Haha hon låter som min mormor, fast hon vet inte ens vilken knapp man slår på datan med, det ni.

 

Sitter fortfarande med läppglans i håret för jag är alldeles för trött för att kliva in i duschen. Ska bara njuta av att ta det lugnt ett tag till nu och göra inte ett skit faktiskt. Hade ni läsare roligt igår då, hope so i alla fall! Här har ni en skön låt man kan vara lite bakis till. Ballader passar ju perfekt till det.


En hemskt fin låt med Britney Spears!

Drogar min syster?

Jag har precis käkat frukost nu och hunnit prata lite med mormor i telefon. Hon börja nästan gråta när jag sa att jag drack så mycket att jag däcka i soffan och fick läppglans i håret av någon igår. Haha hon är så söt, hon tror att jag är en alkoholist. Hon har faktiskt frågat rakt ut ifall jag brukar känna sug efter alkohol. I samma veva frågade hon om jag viste ifall min syster tog droger. Har ni hört vilken skön brud?

Min syster har bara varit full en enda gång och då var det jag som söp henne under bordet här hemma. Hade en vodka och tyckte att det kunde vara roligt att få se henne full så bad henne smaka lite, det sluta med att hon satt under köksbordet och shottade loss, aldrig skrattat så mycket tror jag haha. Mamma upptäckte tyvärr inget försän hon låg på toan och spydde haha. Fan vad dum jag kände mig, kände mig som en riktig djävul nästan.

Nejmen bra faktiskt att jag kunde ha ögonen på henne första gången hon var full. Istället för att hon sitter i en park med sina kompisar och super sig råpackad och kanske blir alkoholförgiftad eller något, eller hur? Nej min syster är faktiskt bra, hon dricker inte, hon röker inte och hon tar verkligen inte droger. Hon är mest hos sin trevliga pojkvän i Barkarby nuför tiden. Bara jag som har en tendens att få i mig lite för mycket av det goda ibland.


Jag och syster i Österrika för flera år sedan!
Saknar förresten min röda Fred Perry piké.


Läppglans i mitt hår?

God morgon alla vakna (för det är väll alla vid denhär tiden?)

Kom hem vid 4 tiden igår efter en väldigt lyckad hemmafest. Var perfekt lagom med folk, alla var jättetrevliga och min vän Jasmine som jag inte träffat på länge var med så det var oerhört roligt att få spendera kvällen med henne där. Det hände massa roliga/konstiga saker, jag däckade i soffan halva kvällen, jag dansa som fan till Womanizer, någon hällde läppglans i mitt hår, jag torrknulla med "Barbie-botox", jag luftade dubbelhakan med Ted och jag myste med Albin när alla andra gått.

Nu har jag en fråga. Klockan på mobilen är 13.30 och den på datan är 12.30. Har någon av klockorna automatiskt skruvats fram nu eller? Vad ska klockan vara om jag får fråga!?


Albin (i vitt linne) som fyllde 20, skitfin.

Home-party

Nu ska jag dra mig igen. Är dags för lite home-party faktiskt med mina sköna bönor. Var länge sedan jag var på en fest där man kan dansa på bord och stolar så jag ska nog kunna roa mig ikväll allt. Festen jag ska på är i Fruängen och det är en 20års fest faktiskt. Får vara vänlig och säga grattis, sedan är det röjj som gäller. Blev väldigt få inlägg idag, men det har nog inte mina läsare dött av hoppas jag? Hur som helst, vi hörs imorgon igen. Kyss!

Körde grå over-size igår = den rosa idag ;) Grr!


Gömmer mig inte, skulle fixa håret haha!

Bli inte mammor

På bussen hem efter en mysig fika så såg jag en mamma med sin unge på kanske 4 år som inte gjorde annat än att skrika och hoppa på sätet. Jag blev rent ut sagt tokig, jag ville ställa mig upp och be ungjäveln hålla käften och nästan slita av henne håret eller något, hon gick mig verkligen på nerverna. Hon fick inte hålla i mammans telefon och därför gapskrek hon och grät. Jag såg på mamman hur olycklig hon var, hur hon skämdes och bara ville börja gråta.

Jag tycker det är fel när vissa blir mammor. Tyvärr är det inte många som klarar av det. Något som stör mig är att folk klagar på unga tjejer som blir mammor. Dom har inte pengar hit och dom måste gå i skolan dit. Vad spelar det för roll, dom kan ha pengar och en färdig utbildning men det hjälper ju inte om dom inte har psyke nog att uppfostra en unge i trotsåldern som sätter sin egna vilja framför allt annat i världen.

Du ska inte bara följa dina egna känslor och din egna vilja längre, när du får barn måste du anpassa dig efter barnet och även tänka på vad den kan vilja göra, hur den känner och tycker. Och med tanke på vilken press många tjejer/kvinnor uppenbarligen har i dagens samhälle så tycker jag att de ska tänka sig för innan de bestämmer sig för att skaffa barn. Och abort, hur svårt kan det vara egentligen? Visst det är en del av dig själv och du vet att det är levande bla bla... förstör inte för dig själv utan skär bort ungjäveln innan den kommer ut och förstör hela dig!

Vänta tills ni är redo, det kan vara det bästa ni gjort!
(Förlåt för mitt fula språk, är fortfarande irriterad.)

Cafe Muren

Nu ska jag röra mig in mot Gamla stan där jag och Daniel ska sätta oss på ett mysigt fik som jag känner till, hatar att sitta där annars men det är perfekt när man är bakis just för att det är så mörkt och halvsunkigt. Muren heter stället. Fan vad jag och Daniel kommer att sitta och snacka om igår, haha så mycket stört och roligt som hände.
Kvällens bästa: Vi dansa på stora scenen till Womanizer.
Kvällens sämsta: Transan, the "super bitch", sååå 2007!

Mattias och Ted ska också med, har inte träffat Ted på ett tag så det ska bli jävligt kul. Han är speciell han, en galen prick som får mig att skratta nästan hela tiden. Kommer aldrig glömma när han kallade min bästa vän Imen för "Chaquanda with the big titties", det är antagligen ett internskämt nu så ni förstår säkert inte det roliga, men nu skulle sett mig, magkramp! Nu ska jag i alla fall röra mig på. Ha en toppendag mina kära läsare.


Jag har i alla fall plattat håret!

Jag är så kamerakåt

Övre bilden från QX.se



Dessa 2 understa från Hanky.se


Seriöst, fan vad jag och mina vänner var snygga igår, helt okej förfan! Älskar översta bilden på mig! Nu har jag vaknat till lite men känner mig fortfarande inte som mig själv riktigt. Har t.o.m käkat frukost i sängen men det gjorde mig inte piggare, provade att dricka vatten men jag blev bara törstigare. Man kanske ska sluta klaga och inse att det inte är bra att dricka förmycket? Men jag skyller alltid på samma sak, det är ju faktiskt gott. Skulle ju inte dricka vissa alcohol-drycker om jag inte tyckte dom var goda. Visst, då kan jag dricka cola istället för det är också gott, fast det är nog skönare när det snurrar lite i skallen och man skrattar åt exakt allt!

Nu ska jag klä på mig något och försöka fräscha upp mig lite. Ska fika med Daniel (på bild inlägget under) och klaga över hur fula och dåligt vi mår idag haha. Blir nog inte så mycket mer. Någon barbie-plastic-gay på Östermalm som har hemmafest men vet inte om jag är så taggad, får se vad som händer helt enkelt.

Natten som gått

Woho godmorgon. Måste bara säga att mitt läsarantal brukar alltid sjunka på fredagar då folk har annat för sig än att läsa mina blogg men igår steg dom unika läsarna med hela 1000 pers, superkul! Sakta men säkert går det uppåt, i'm proud!


Linn och Jag!

Igår var såklart en jätterolig kväll. Har aldrig fått så mycket fina kommentarer om min blogg på en och samma kväll av folk jag inte känner. Jag vet inte hur många gånger dom spelade Womanizer men nog allt var det många gånger och jag blev lika glad varje gång må ni tro. Drog ju dit med 2 tjejer men träffade ovanligt många bekanta där inne, så när tjejerna drog vid tidig tid var jag knappast ensam.


Michaela, så söt!

Måste berätta om en mörkhyad transa som jag och några sköna människor stötta ihop med ute på rökrutan. Han/hon hade den fulaste och mest sönderslitna peruk jag sett, kläderna var kanske 20 år gamla och andedräkten var den värsta på länge. Då står han/hon där och kallar sig för supermodel och smeker på sin kropp? Ursäkta? Jag trodde seriöst jag skulle spy för att han/hon var så himla äcklig. Han/hon sa att jag skulle sluta vara en bitch för då skulle jag sakta men säkert istället bli en super bitch som han/hon var. Jag och lite folk dansade sedan med han/hon uppe på stora scenen senare på kvällen, hoppas ingen såg oss haha!


Daniel, tack för en skitrolig kväll :D

Efteråt blev det självklart McDonalds, inget annat duger på fyllan. Där satt vi ett tag och käkade våra känslor, haha nej nu ska jag inte leka dyster. Men vi satt där en stund och sedan börjde vi alla röra oss hemmåt. Nu är jag hemskt bakis och trött så jag ska faktiskt lägga mig i sängen igen. Men vi hörs snart igen. Godnatt/Godmorgon ;)

Klara färdiga gå

Linn: Har du köpt string än?
Amir: Euuw, varför skulle jag det?
Linn: Bögar har ju det förfan.
Amir: Meh, vilka fördommar.. inte alla!
Linn: Nej, därför jag undrar.
...........
Linn: Skönt att raka benen. har du börjat med det?

Nej jag är ingen fjolla!!! Men jag har en skitrosa blogg :D

Nu är vi alla klara är och ska dricka lite vin innan vi drar oss. Musiken är på hög volym och vi är alla skitsnygga. Känner på mig att det kommer att bli en skitlyckad kväll, så brukar det ju alltid bli? Hoppas att mina underbara läsare har en toppenfredag, vare sig ni röjjer eller myser. Vi hörs imorgon igen när jag vaknar! Puss och kyss på er, ikväll är jag Womanizer!

Hårspray, en Amirs bästa vän!


My dior lipgloss and my hot chicks!

Kissie... ursäkta?

Tips: Är den rullande menyraden jobbig?
Sluta klaga och klicka istället på "Lås menyn", vad är det svåra med det?


Nu är min vän Linn här. En råhet brud, hennes läppar är att dö för och hennes bröst är galet gigantiska, me like! Vi ska ut tillsammans ikväll och nu har vi bådat duschat klart. När vår vän Michaela också kommer hit så ska vi sminka oss tillsammans och göra oss iordning inför kvällen. Vi ska på gayklubben Klubb G som jag redan varit på 2 fredagar i rad nu, men det är så kul så jag går gärna dit igen istället för något annat ställe. Det jag har kvar nu är att platta håret, välja kläder och som sagt sminka mig. Sedan är jag redo för party party. Ska in till vardagsrummet och se om mamma har lite vin till mig så att vi kan förfesta lite också, då blir det ju billigare i baren om man redan är berusad innan. Förortsfasoner, har ni inte lärt er dom än? ;)


Linn och Michaela, mina gullungar!

Kissie ska btw stämma mig för min nya design? Haha skön brud. Men vi ska på samma förhandsvisning av en biofilm snart, ska bli kul att träffa henne igen. Om jag är på bushumör kommer jag säkert kasta popcorn på henne haha. Nej ska vara snäll nu. Vi hörs i alla fall igen innan jag drar mig utåt, ha det bra tills dess gullungar.


Vadfan ska man ha på sig?

Hjälp mig nu

Gjorts lite nya ändringar i designen:
- Bara en rubrik istället för 2 över varandra, såg så stökigt ut.
- Bloggkolls-knappen tillagd under menyn till vänster.
- Halva orden i underrubrikerna (i menyn) syntes inte, nu gör dom det.
- Klicka förresten på "Om mig". Fint va? :D

Ååh vad jag är lycklig. Jag ska få möjligheten att designa min alldeles egna Asus Eee PC 901, en perfekt bloggdator. En såndär liten bärbar som blivit populär på sistone. Senare kommer även ni att kunna delta i en tävling via msn där även ni kan designa locket på den bärbara datorn och sedan vinna den, coolt va?


(Älskling snart är du min, du ska med överallt...)

Vad ska jag ha för design på mitt lock? Bild på mig? Britney? Något coolt mönster eller bara ett grymt citat? Jösses vad svårt. Datorn blir ju sedan min, så måste vara något som jag vet att jag inte tröttnar på. Är mest sugen med en grym bild på mig själv faktiskt. Vad tycker ni då? Kom gärna med något grymt tips.


Vore det inte skitcoolt med denna bild på skärmen?
Fast kanske i svart/vit då datan är vit eller svart i guess?
Har gjort bilden själv (wow?) och jag älskar den, skitcool.

Idrottsdagen

Detta måste vara den enda idrottsdagen jag någonsin haft som faktiskt varit rolig. Det var inga vanliga idrottsgrenar utan varje klass fick ett papper med uppgifter som skulle utföras och varje uppgift var värd olika poäng, den klass i skolan som fått flest poäng vinner alltså. Uppgifterna var t.ex. hämta 20 kanelbullar, gör en snölykta, hämta saltvatten, fota dig med en kändis osv. En skön klass tolkade förresten mig som kändis och fotades med mig, haha klockrena.

Under praktiken nu kan det bli ont om tid att hinna till olika restauranger på lunchen för att käka med matkortet vi har från skolan. Så alla som lämnade in det fick istället över 500 kronor i rikskuponger. McDonalds se upp för snart kommer jag! Här har ni lite bilder från dagen också.


Jag och Pauline fick 2 killar att sjunga för oss!


2 söta tjejer från skolan målade vi till tigrar, slarvigt gjort haha.


Jenny och jag tar oss ett break!


Lorenzo (t.v) spelade musik via en megafon, klockrent!

Nattens drömmar

Nattens drömmar:
- En bloggläsare skickade 40 armband till mig.
- Syster gjorde inbrott hos mormor.
- Sulorna på mina skor lossnade.


Seriöst, jag är störd haha! Vet inte varför men domdär 3 sakerna minns jag att jag drömt inatt. Och säkert en massa andra skumma saker! Nu är jag påklädd och ska röra mig mot bussen. Får se hur länge jag blir på Gärdet. Om jag inte ska deltag i några aktiviteter känns det rätt trist att stå där och glo i 4 timmar men vi får se. Vi hörs i alla fall senare igen. Kyss på er, från dagens gladaste bög!

Vi kör förresten en favorit i repris här, jag älskar den!

Rör på fläsket!

*Alla som tycker att min design liknar Kissies förra räcker upp en hand*

Ååh vad glad jag är!!! Nu kan jag skryta med 2 saker. Jag har inte bara Sveriges största gayblogg utan Sveriges snyggaste blogg! Tackar Spotlife, dethär gjorde ni ta mig fan bra. Är verkligen supernöjd. Den är verkligen jätterosa ju haha. Trodde dom skulle bli klara med designen på eftermiddagen så det blev en shock när jag gick in på bloggen idag. Gud vad glad jag är nu!

Ingenting kommer att förstöra min dag nu. Inte ens faktumet att jag har idrottsdag. Kan ni tänka er Amir på en idrottsdag eller? Haha det kan inte gå så bra! Tror jag sjukanmält mig på dom flesta hittills men idag ska jag faktiskt gå. Jag och Joanna ska ha våra vinterjackor på har vi bestämt. Tänk er att stå 4 timmar på öppna Gärdet, kan ju inte bli kul. Nej frukost nu, vi hörs innan jag drar! Kyss!


Amir är glad idag!

Not my day?

Självklart ligger inte nya designen uppe. Det var något javascript som strulade för Spotlife samt att det inte gick att kommentera i min blogg. Fick mail om dom angående att det inte funkade klockan 5 inatt/imorse, så antar att de suttit hela natten och provat dittan och dattan, haha stackarna. Hur som helst, de ska försöka fixa det under dagen och har jag tur så finns nya designen uppe under dagen.

Men den jag har nu duger väll?
Har gjort den själv så bäst för er att ni svarar ja ;)


Nej ska sova lite till, godnatt igen haha!

Kenza kirrar biffen

Skickade precis ett "farväl-sms" till Kenza som åker till varma Grekland nu ett tag. Vilket underbart svar jag fick tillbaka, hon ska ta med sig en grekisk kille hem till mig. Fan vad underbart! Hennes Teo är ju skitsnygg så om han har någon bror kan hon gärna importera hit honom haha! Nejmen seriöst, hon ska till Grekland nu och sola, bada, festa och mysa med en kille. Här sitter jag i Sverige och har haft dålig hårdag hela veckan tror jag. Det är inte rättvist!

Jag ska i alla fall sova snart är det tänkt. Ska fixa lite småsaker och sedan krypa ner i min sköna säng. Imorgon blir det lite sovmorgon för min del, underbart va? Har längtat efter det hela veckan och nu kommer den, woho säger jag bara! Men godnatt på er och sov så gott.

Imorgon när vi vaknar ligger min nya design uppe!!!!!
(Om inte Spotlife strular till något nu..)


Tänker alltid på Grekland när jag ser denna reklam, varför?
Btw Kenza, såhär ska han se ut! Oh i'm so horny.

Amir, spotted at..

Jag kan inte säga att jag förväntat mig det, men vist har jag tänkt på det. Och idag blev det så, någon liten jäkel som läst min blogg smygfotade mig när jag satt på tunnbelbanan ful som stryk. Det roliga var att jag såg ett stort gäng ungdommar kliva på tunnelbanan och eftersom att nästan alla dom tittade på mig fram och tillbaka så antog jag att de läst min blogg, men ta bild? Haha jag såg ut som stryk, eller håret var i alla fall okej. Äsh ska sluta klaga, jag tar den enkla vägen... fan vad snygg jag var!!!!


Älskar att killen gjort allt runtom mörkt!
Han borde börja jobba för en tidning haha.


Jag länkar dig?

Nu har jag käkat middag, spenderat tid framför data och bara njutit av att göra ingenting alls. Tänkte göra lite popcorn nu och sedan plugga. Det jag ska göra är att plugga på information/layout uppgiften som ska vara inne om mer än en månad, men uppgiften som ska göras är rolig så kan lika gärna börja nu. Jag behöver såklart inte bli klar men jag kan ju alltid skissa och börja lite i alla fall.

Jag tror jag ska börja med en ny sak då och då här i bloggen. Jag skriver ett visst inlägg som ni får kommentera och efter en tid kikar jag igenom så många bloggar som möjligt av dom som kommenterat, väljer ut mina 3 favoriter och länkar dom här i bloggen samt skriver några rader. Sounds good huh? Måste ju dela med mig av alla tusentals läsare jag har per dag känner jag, samtidigt får jag chansen att läsa andra roliga bloggar också vilket jag inte brukar ta mig tid till alltför ofta annars.

Anyway, dags att plugga göra något jag annars hade gjort ändå säkert :)

Jag har ett paket


Hej mina sötnosar. Back at home efter en trevlig fika med Sofia Kling, en skön böna som jag börjat träffa allt mer sällan tyvärr. Lite intriger och annat i vårt gemensamma kompisgäng som förstört lite, så tråkigt. Sofia sa en sann sak, jag är en peace-maker. Jag försöker alltid få vänner som bråkar att bli vänner återigen för jag tycker det är så tråkigt när nära vänner helt plötsligt slutar umgås. Roligast är ju när man kan träffas allihopa och bara ha jävligt kul, istället för att bara träffas en och en, för att inga gillar varandra. Hur som helst, jag kommer alltid vara neutral när mina vänner tjaffsar, bara onödigt att blanda sig in.

Har ni haft en trevlig dag då? Jag har nog det om man ska sammanfatta det hela hittills. Fick även ett paket på posten som jag hämtade ut påväg hem från stan. Såg att det var en bok. Den 21a november har filmen Twilight världspremiär och denna film har fått mycket uppmärksamhet i USA. Jag ska gå på förhandspremiären här i Sverige och paketet jag fick innehöll alltså boken som filmen är baserad på. Ska nog läsa boken efter jag vart på premiären, så jag minskar risken att bygga upp förväntningar om filmen och sedan bli besviken. Det är i alla fall ett tag tills jag ska se den så behöver inte rabbla upp hela handlingen nu, det kan jag ta senare.


Rosa peket på posten? Ja tack!

(Designen, snart snart snart!!!.....)

Galningar

(99% säkert att nya designen kommer inatt, wohoo!!)

Nu ska min vän åka hem och jag ska röra mig mot stan. Ska sätta mig på Espresso House med en vän jag inte träffat på länge, missed her much i can say! Ser ut som stryk men gör inget utan får leva med det haha. Min vän ska vara barnvakt senare och då åker jag hem så vi hörs snart igen mina lovers. Puss sålänge.


Det är såklart min systers löshår och inte mitt, jag är ju ingen transa?


Grattis älskling

Nu sitter jag hemma hos mig med min vän Zine Kobba (kobajs?). Hon kom hit för att hämta sin systemkamera som jag lånat ett bra tag nu och äntligen är den hennes igen. Vi ska bara slappa hos mig nu, kanske koka lite te och snacka skit? Brukar alltid bli lyckats och trevligt. Min brist på sömn och min huvudverk verkar ha gått över och vanliga Amir är tillbaka igen. Har förresten satt i löshår, you like it huh?



Juste vi får inte glömma...
Igår var det exakt 10 år sedan Britney släppte sin första singel.
Grattis älskling!!


Drömmer mig iväg


Fotograf: Stephanie Muster

För att slippa vara medveten om hur sunken och sliten jag ser ut idag så kan jag lägga upp en ny bild som jag tog i studion förut, bara för att låtsas att jag är sådär snygg även idag. Lektionen är i alla fall snart slut och det är dags för prov i programering. Därefter blir det lunch och en vända hem.

Har förresten under dagens lektion fixat klart min praktik. Som ni kanske märkt i bloggen så har jag på senaste tid haft så galet svårt att komma upp på morgonen och jag vet utan tvekan att jag aldrig skulle klara av en praktikperiod på 3 veckor. Jag skulle inte klara av att gå upp vid 6-7 på morgonen varje vardag i 3 veckor, det skulle ta kål på mig. För er som inte viste det så är min mamma kattuppfödare så jag ska praktisera hos henne. Kommer med andra ord att få sova hur länge jag vill och få vila upp mig inför kommande skolperiod som är kvar innan jullovet. Det jobbiga är bara att min mamma är sträng när det gäller skola, så jag kommer att få rensa kattbajs och tvätta katterna påriktigt, poor me haha!

Fin låt


Jösses, jag somnar nog snart tror jag. Sitter i alla fall i skolan nu på dagens andra lektion som är UngFöretagsamhet. Innan såg vi på en film så den läraren är ju guld värd i mina ögon just nu faktiskt, behövde verkligen få ligga och sova en timme extra kännde jag. Nu ska jag i alla fall göra klart en logotyp till mitt företag är det tänkt och så ska jag finslipa företagets loggbok som ska skicka in imorgon, eller är det söndag? Anyway, skickar in det imorgon så är det gjort sen.

På bussen mot skolan var det bara en låt jag lyssnade på, jag körde den på repeat. Det är en låt med Britney (det är sant, jag lovar) som inte släppts. Det är bara en demo låt men jag tycker om den jättemycket. Den är lugn och texten är verkligen jättefin tycker jag. Synd att den inte fick släppas.

Britney Spears - I run away

För mycket av det goda

Jag är bakis, jag är trött och jag har ett prov som ska skrivas idag. Lyckat? Nej! Men en man måste göra vad han måste. Ska tvätta ansiktet nu och försöka piffa till mig så gott som det går och sedan kila mot bussen. Jag kommer antagligen att slockna direkt på bussen vilket lär bli galet skönt, jobbigt sen när man måste av bara haha.

Det var i alla fall en trevlig kväll igår. Jag var full, Mattias var kåt och Maria var asrolig. Vi träffade även 3 andra brudar som var skitsköna och trevliga. En av dom ska till samma gayklubb som jag ska till på fredag så vi kommer träffas där då igen, ska bli kul! Roligast igår kväll var nog taxiresan hem, jag och Maria satt och skratta åt precis exakt allting, så underbart skönt att bara sitta och skratta och vara glad utan anledning. Maria har även påbörjat en ny undersökning, varje gång vi är ute på en gayklubb ska hon försöka hitta någon som inte läser min blogg. Ska bli kul att se hur det går. Om hon frågar just dig så svara gärna nej på frågan, jag vill vinna haha!

Nej nu måste jag mot bussen, vi hörs när jag är i skolan igen!


För mycket av det goda?

Utgång ikväll

Hej mina vänner. Har jag sagt att jag gillar att göra saker spontant? Ja jag sitter hemma hos Louise nu, jag ska snart röra mig mot en gayklubb tillsammans med mina vänner Mattias och Maria. Har skola imorgon så jag kommer såklart inte att vara där alltför länge, har ändå prov första lektionen så kommer att gå till skolan vilken tid jag än kommer hem. Vi har nu gjort oss i ordning och ska röra oss mot Gamla stan där klubben ligger. Men vi hörs inatt igen eller imorgon bitti. Ha en underbar onsdag :) Puss!

Ååh mitt hår är så vackert!


Mattias, Jag och Louise!

Stan nu

Gud så tråkigt jag har om jag ska vara ärlig. Har fixat håret och sminkat mig, nu ska drar jag in mot stan hade jag tänkt. Vad som hittas på vet jag inte än, men jag är sugen på en chai-latte och Espresso house saknar nog mig, var ju ett tag sedan jag var där. Jag ska i alla fall möta min vän Louise om ett tag och då får jag se vad som händer och vart vi hamnar. Ni får ha en trevlig kväll i alla fall så hörs vi senare igen. Kyss på er.


snart smäller det

Jag vet att jag tjatar om Spotlife, men jag älskar verkligen den nya designen. Den kommer troligtvis upp natten till fredag fast det är inte helt hundra. Men jag hoppas på det i alla fall! It will be so f*ckin pink!!

Sitter och kikar runt lite på youtube just nu. Inget jag brukar göra annars eftersom att jag föredrar att bara lyssna på musiken i iTunes, men jösses vad Pussycat Dolls är heta alltså. Jag vill också vara en doll, jag ska bli det när jag blir stor inget snack om saken, eller kan ju bli lite svårt men jag kan ju alltid få drömma lite? De dansar så sexigt och dom alla är så jävla snygga så jag nästan blir straight. Checka in hon mulatten (nej juste, jag var ju rasist sa ni?) hon är så söt så det finns inte ord. Och Nicoles bröst ska vi inte tala om, hon måste bli mitt faghag så att jag får klämma lite på dom. Dom ser ju assköna ut!?


"When i grow up, i wanna be a pussycat doll, i wanna be..."


Jag ska dansa som dom på fredag!
Ska börja öva nu, på med linne och shorts...

fröken känner mig

Nu har lektionen snart lidit mot sitt slut och jag ska röra mig hemåt är det tänkt. I början av lektionen gick läraren igenom en ny uppgift och vi ska nu göra ett skivomslag till valfri grupp/artist. Jag satt som vanligt och nynnade på Womanizer och läraren sa direkt "och jag antar att Amir ska jobba med Britney Spears". Det kan hon ge sig fan på haha! Inget annat duger. Har hursomelst inte kommit så långt utan vill tänka lite mer innan jag bestämmer mig för hur det ska se ut. Snyggt kommer det i alla fall bli. Får säkert MVG som på uppgiften innan jag gjorde i detta ämne.

- Fröken jag skrev i bloggen att du viste vem jag skulle jobba med.
- Ja, det hördes på ditt "womanizer, woman-womanizer, oh..."


han ska bli bög!

Nu är jag tillbaka i skolan efter en lunch på restaurang Orion. Jag och brudarna tog en hamburgetalrik som faktiskt var riktigt god. Idag var det faktiskt inte bara jag och tjejerna som käkade utan en annan kille var med. Vi käkade med Paulines pojkvän Fredrik Britz som fyller år idag, Grattis Fredrik.

Vi har planer på att starta en gayblogg åt honom men vi vet inte hur hans flickvän kommer att ta det, så får se hur vi gör med det haha. Vi pratade även om att han ville gå på gayklubb med mig och ragga gratis dricka i baren, jag tror fan att Fredrik är lite smygbög. Ska nog lägga in en stöt på honom, märkt hur han tittar på mig ;) Haha!


Joanna och Jag under lunchen.
Och inga kommentarer om mitt fina hår tack!

periodare

Hej nu sitter jag i skolan och har UngFöretagsamhet, jag tycker att det är jättekul att driva företaget eftersom att jag sysslar med något som jag tycker om att göra, blogga. Det som ska göras först idag är att skriva en presentation till bloggen som jag sedan ska skicka till Spotlife, sedan är designen från dom klar och redo att användas, ser fram emot det jättemycket för den är så jävla läcker.

En sak jag tänkte på är att min mamma sa till mig igår att jag är en periodare. Jag kan verkligen inte hålla med, för på ett sett är i så fall alla människor periodare. Visst finns det folk som verkligen inte klarar av att umgås med vissa under en längre tid utan byter vänner ofta istället, men sådan är inte jag. Jag är mänsklig, självklart kan jag inte umgås med samma människor hela mitt liv.

När man börjar lära känna någon kan man tycka att den är hur underbar som helst, det kan bli ens bästa vän på hur kort tid som helst. Men förr eller senare lär man känna människan påriktigt och då kanske det visar sig att man inte går ihop lika bra som man trodde från början. Antagligen kommer man sakta att börja umgås mindre och mindre efter en tid. Är man en periodare då? Det anser i alla fall inte jag. Alla passar vi inte ihop, även om vi ibland önskar det.


ny studiobild

Hola chicos! Idag är jag minsann uppe i tid och är på strålande humör. Dock har jag ått en finne i pannan och detta är som ni förstår inte okej. Jag har nästan aldrig en finna och dagen efter man gör en ansiktsmask, ja då de vill dom allt ploppa fram. Jag ska ju ut med brudarna på fredag, hur fan ska jag få ett ragg med en ful finne i pannan? Dethär måste göras något åt, får fråga min syster hon är grym på sånt eftersom att hon själv hade halva Finland i pannan förut. Nu har hon lika fin hy som en bror, haha ;)

Appropå min syster, så tråkigt att hon är hemma så sällan för hon är så himla skön. Hon är jämt hos kompisar eller hos hennes trevliga pojkvän. Men igår fick jag leka lite med henne då hon var hemma hela dagen, då gjorde vi ju ansiktsmaskerna. Som tur var så var hon med mig när jag tog bilder till bloggen i studion. Jag passade på att dra med henne framför kameran för att få lite söta syskonbilder. Vi bestämde även för att ta några oseriösa skämtbilder, här har ni en sådan!


Vi skulle göra något som representerade oss 2, hahaha...
At least we're hot, and not a little!

jag är en hjälte!

Woho, jag vet inte varför men jag är party just nu! Lyssnar på Womanizer för full rulle och dansar med. Ska ut på fredag nu igen med några sköna brudar och jag är redan taggad, fattar ni hur party jag är då eller? För övrigt sitter Nadia och skickar röstklipp till mig på msn där hon sjunger Womanizer för mig med olika röster, tror den manliga versionen var roligast, skön brud detdär alltså.

Nu hade jag tänkt att ta en skön dusch så att jag slipper göra det imorgon bitti då jag antagligen lär vara för trött. Sedan blir det väll småsysslor som man brukar göra innan man somnar in för dagen. Här har ni förresten ett inlägg om mig som en bloggläsare skrivit, är det inte urgulligt? Loves it! Vi hörs imorgon igen i alla fall, godnatt kära läsare! Kyss!


Jag vet inte varför jag stoltserar med mitt te, men det var gott i alla fall :)

gimme cash

Kissie ringde mig precis och berätta hela långa historien om hennes blogg.
Vem erbjuder högst för att få veta allt? Vi börjar budgivningen på 10.000?



Läste förresten i en blogg att detta ska föreställa mig & Kissie?


gratis är bäst

Gratis smink?
(Min favorit, utan tvekan!)

Gratis kläder?

Gratis tv-spel?
(Ny sida jag hittat nyligen.)

Gratis bio?
(Ni är automatiskt med i min tävling om ni blir medlem här.)


ansiktsmask

Jag har precis lekt lite spa här hemma.
Jag och min syrra har använt en ansiktsmask innehållande lera och mineraler från döda havet. Känner mig riktigt fräsch nu, har visserligen bara gjort detta en gång men det ska göras 1-2 gånger i veckan och ska såklart fortsätta och se om det nu blir någon skillnad på längre sikt. Intressant det är, en sak är klar i alla fall. Fan vad roligt det är att gägga runt i ansiktet, man känner sig som en 5åring på dagis som kommit över lite kroppsmålning haha.


Ansiktsmasken köpte jag från Åhléns för bara 20 kronor. Har kikat på förpackningen.. antingen är jag riktigt blond eller så står det inte märket som masken kommer ifrån haha.


 Är det förresten någon av er som brukar använda ansiktsmasker regelbundet? Får man verkligen bättre hy av det eller är det bara ren inbillning. Eller att huden känns jättemjuk första timmarna direkt efter och sedan ser man ut exakt som vanligt igen? Nyfiken på dethär. Om jag kan få vackrare hy av att smeta lite kladd i ansiktet så känns ju det jävligt härligt kan jag lova.

dagens belöning

Jag är hemma redan nu, fasiken vad skönt! Skulle sluta så sent som halv 5 men den sista lektionen som är 2,5 timmar lång avslutades efter en genomgång och presentation av kommande uppgifter. Tack och lov, det blev min belöning för att jag satt i skolan i 3 timmar och glodde under en väldigt lång håltimme.

På bussen hem fick  jag sällskap av några tjejkompisar som går i en annan skola. Till vår stora förvåning satt det en riktig 10poängare framför oss på bussen. Händer nästan aldrig att det är någon snygg på den bussen jag brukar ta hem, men denna killen tog priset. Vi såg att han hade ett stort paket mellan benen och att han var sminkad. Eftersom att inte alltför många straighta killar vågar sminka sig så får jag ju ändå ett hopp om att han kan vara gay, eller åtminstone bisexuell. Jag sa i alla fall mitt telefoner högt samtidigt som jag låtsades hosta, haha! Får se om det ringer ;) *I'm waiting*.


Vilken tur att jag hade plattat håret och var mysigt klädd.
Även om jag vet att killen ville slita av mig koftan!

Dagens våld

Jag förstår att min mamma är orolig att något hemskt ska hända mig när jag är ute och ränner på nätterna under helgerna. Varm 5e ungdom i Sverige har blivit utsatt för våld, tycker att det är en skrämmande siffra faktiskt. Tänk om fel typ (en homofobjävel) skulle råka läsa min blogg och sedan känna igen mig på stan mitt i natten. Räcker med att han är lite full och att jag gör minsta lilla som skulle irritera honom och sedan skulle jag kunna ligga nerslagen på marken. Man ska vara realistisk, vad som helst kan hända och det finns idioter till precis exakt vad som helst nuför tiden.

Alla är offer, det kan hända vem som helst. Och jag tror att det enda man kan göra för att minska riskerna för att bli utsatt för våld är att hålla en lugn profil. Gå bara rakt fram, titta inte tillbaka om någon glor, var inte högljudd och säg inget som skulle kunna låta dumt i andras öron. Vist låter det sjukt? Det är helt absurt att man ens ska behöva tänka på hur man beter sig bara för att något inte ska hända. Alla är som dom är och det ska accepteras. Men det fungerar inte så, man får inte vara sigsjälv nuför tiden. Jag finner inte ord, jag finner ingen slutsats. Folk är sjuka, och jag hoppas att de förr eller senare får tillbaka på ett eller annat sätt.

inställt

Hejsan nu sitter jag i skolan, vet ni vad jag får veta? Jag tillhör den gruppen som ska skriva provet på torsdag istället för idag så nu får jag sitta här och ha håltimme fram tills 14.00 snacka om tragiskt. Får fördriva tiden med lite studier. Kan ju jobba lite med affärsplanen och loggboken till mitt företag eftersom att de ska skickas in på fredag. Kanske hittar någon skön filur som jag kan hänga med också. En sak är ju klar, lär ju ha tid att blogga lite haha.


Jag i väntan på bussen imorse. Vilken bitter min haha?
Mitt hår är i alla fall skitsnyggt, och rakt!!

kvitto från tandläkare?

Nu är jag hemma igen. Såg ett mail från min lärare där han skrev att jag ska ta med kvitto till skolan om jag inte ska få ogiltig frånvaro. Är han helt från vettet? Vem f*n får ett kvitto hos tandläkaren, jag var där i 5 minuter högst för att bara titta att tänderna såg bra ut, tror han att dom skriver ut kvitto på det? Eller antor han bara att jag själv skulle tänka på det? "Lärarna i min skola litar inte på eleverna så jag som är 18 år måste ta ett kvitto från tandläkaren", tyvärr så tänker inte jag. Jag ska ha giltig frånvaro, jag sa till innan att jag skulle iväg så det får han bara acceptera annars blir det circus i skolan idag. Btw, inte långt kvar tills Britneys nya skiva Circus släpps, längtar enormt!

Här har ni förresten dagens låt. Den är ny för mig och för er andra också antar jag. Har aldrig sett eller hört snubben förut så vet inte om han är någon försk nykomling. Låten är i alla fall väldigt typisk svensk tycker jag. Gillar den och texten är vettig, brukar alltid lyssna på texten som för min del gör en stor del av låten.


Har ni hört han/låten förut eller!?

God morgon!

God morgon! Idag är jag uppe i tid men kommer ändå inte iväg till skolans första lektion. Jag ska förbi tandställningsregleringen och bara göra en koll att mina tänder ser bra ut. Har meddelat detta till skolan så vore konstigt om jag får ogiltig frånvaro för det, är ju inte mitt fel att jag har snyggare tänder än lärarna på skolan?

Anyway, har använt min nya fön samt plattat håret så idag behöver jag ingen sunkig luva på huvudet. Lägger kanske på lite smink också innan jag springer till bussen. Är faktiskt ganska pigg så varför inte? Nej vänta jag kan ju inte sminka mig, för på mina vimmelbilder så ser man ju alla mina puderkakor som någon random bloggare skrev om mig haha. Bara för att den snubben kör på H&M puder som får honom att se ut som en giraff i ansiktet? Nej juste han såg ju ut som 40+ och då brukar man nog vara naturligt fläckig. Grr nu ska jag vara snäll idag, nejmen jag ser faktiskt bra ut när jag sminkar mig, det säger alla. Har aldrig någon ful rand längs halsen och det blir aldrig fläckigt. Jag är skillad fan, det är ju gaybloggarn vi talar om!! Ah gud, humöret är för bra idag, dags att tagga ner Amir. Men vi hörs anyway senare, jag bloggar från skolan! Adios lovers!


När mitt hår väl är rakt så älskar jag det.

restylane?

Eftersom att jag har har världen bästa kontakt kan jag få restylane insprutat i läpparna till ett kraftigt reducerat pris. Frågan är bara om jag vågar. Har tänkt på det alldeles för länge, men känns som att man bör vara säker. Visserligen är restylane ett naturligt medel som vi redan har i kroppen, och på så vis försvinner det efter ett tag ut i resten av kroppen och läpparna återfår sin naturliga form. Men det är bara så att jag älskar att testa nya saker, skulle jag prova det skulle jag säkert fastna, och är det värt det? Det kostar ju fortfarande sina pengar, och jag vill inte bli fast för det och se ut som en anka tillslut? Ush, ångest haha.

Ska i alla fall röra mig mot sängen nu hade jag tänkt, men vi hörs såklart imorgon bitti igen, för vist ska jag upp tidigt! Får ju som jag nämnt inte komma försent minsta lilla för då är det kört haha! Puss och godnatt.


Undra hur många gånger per dag jag plutar med läpparna?

säsongspremiär

Jag följer absolut inte ett enda program på tv:n, men idag börjar det program som tidigare fängslat mig mest. Prison Break är tillbaka. Jag kommer ihåg första gången jag såg det, jag hade sett reklamen och var jätte förväntansfull. Jag och min bästa kompis Imen satt framför tv:n och såg första avsnittet och efter det var vi som galna. Jag har aldrig varit med om ett mer spännande program tror jag, att vänta en hel vecka mellan varje avsnitt var verkligen jobbigt och jag satt alltid fastklistrad framför tv:n med något gott när det började.

Nu är programmet alltså tillbaka och drar igång 22.00 på TV3 om ingen har missat det, hoppas att ni också ska se på det. Sen så kan jag fortsätta med bilder på råheta killar som visar lite hud. I början när Prison Break gick på tv så hade jag ju inte kommit ut som homosexuell. Alla mina tjejkompisar satt och sa hur snygg Wentworth var och jag fick sitta och säga hur ful jag tyckte han var. Självklart ljög jag ju bara, hade dom frågat mig nu hade jag sagt att jag vill ha sex med honom när som helst och var som helst. Vem sumpar en sådan chans? Bring what you got sexyboy!


Fan vilken urkass fotograd, av med byxorna!!!!!

bloggläsare

Det är inte bara ni, även jag är en bloggläsare.

Kissie - Hon driver med er alla, och ni blir heltokiga varje gång, askul!
Jenny - Grundaren av gaybloggen.com, hon får förklara själv!
Kenza - Den mest ärliga bloggen va?
Johannes - Han är snygg(!!!!!), och jag är kär.
Blondinbella - Hon är nummer ett, gilla det eller inte.
Rikard - Är nog kär i han också, haha!
Joanna - Hon är inte singel, men killar försök ändå ;)

Förresten, min nya hårfön får ett rätt bra betyg. Har såklart provat på bättre men den var absolut till hundra procent värd sina ynka 229:- som jag köpte den för på Åhléns idag. Att den är liten är bara ett plus, den förra tog sådan plats i väskan när man skulle ta med den någonstans. Så nu sitter jag här med fint hår igen efter en inpackning och lite styling. Och självklart är luvan av också!


Mamma snälla köp en ny kamera, om inte åt dig så åt mig!?
Jag är ändå familjens ansikte utåt just nu, du vill väll att jag är snygg då!?
Haha, nej min mummy är bäst, viste ni att hon älskar 50 cent?

dagens shopping


Ny hårfön till mig, badskum till mamma och en ansiktsmask till mig!

Ursäktar verkligen bildkvalitén. Men det är verkligen bara så typiskt min mamma att köra dyr elektronik för flera tusen som sedan visar sig vara rena rama skiten runt ut sagt. Min digitalkamera som jag tappat bort kostade bara 1,500 och var 10 gånger bättre än hennes kamera för 3,500. Mamma, du klagar på att jag shoppar dumt? Du shoppar dummare :)

hittat lösningen?

Hej igen! Nu är jag hemma igen efter lite spring i stan. Först så väntade jag och Nadia på Kenza medans hon var hos sin tandläkare och därefter blev det shopping och middag. Kenza bjöd på Taco bar, how sweet! Nu hade jag tänkt att plugga ett tag eftersom att en uppgift ska vara inlämnad ikväll, sedan blir det nog bara att slappa, kanske ta ett bad? Vi hörs hursomhelst snart igen, måste ju visa dagens shopping sen också :)


Kenza, Nadia & Amir!
Btw, kan bilden visa lösningen på mina "sömnproblem" haha?

HSM3

Fick en biobiljett på posten i fredags så funderar på om man ska ta och gå på bio någon dag här framöver? Är rätt sugen på att se HSM3 filmen, fast den kanske inte har släppts än, eller? Zac Efron är ju med där och bara det tycker jag är en anledning att se den. Hoppas att han såsom i den 2a filmen, går runt i endast shorts. Han är bland de snyggaste som finns ju, riktigt galet råhet. Fattar inte att småbarn ska sitta och se honom på DisneyChannel, blir dom inte kåta? Nej ush vad snuskig  jag är nu haha. Nejmen seriöst, Zac Efron och Channing Tatum är väl bland de snyggaste som finns på vita duken?



Drar in mot stan nu....

motivation?

Sitter på lektion nu och det jag har är information/layout. Ni som läser min blogg ofta vet nog att det är mitt favorit här i skolan. Jag såg i alla fall en kommentar från en tjej som undra hur jag får motivation till skolan varenda dag, hon är nog en av dom som inte läser bloggen så ofta.


Motivation är just vad jag saknar. Självklart vet jag att det bara är jag själv som påverkas när jag inte går till skolan, och det är ju på ett negativt sätt jag påverkas. Men det är så att efter sommarlovet har jag kommit in i en period där jag helt enkelt inte orkar kliva upp på morgonen. Jag vet att jag verkligen måste och att jag kan missa väldigt mycket viktigt i skolan men ändå tar jag mig inte upp. Jag ligger bara i sängen och tycker synd om mig själv som måste till skolan när jag bara vill sova.


Det är så att har man över 20% frånvaro under en månad så dras studiebidraget in för denna månad. Just nu är jag uppe i 19% frånvaro och då har det bara gått 2 veckor så jag får alltså inte missa en enda lektion nu under dom 2 närmsta veckorna. Ska bli kul att se om jag klarar det eller ej. Eller det vet jag ju att jag gör! Förhoppningsvis hinner jag vänja mig vid att gå upp tidigt så när nästa period börjar med frånvaro-mätning så kommer jag upp i tid vare sig jag har risk för indraget studiebidrag eller inte. Det gäller bara att försöka se allting så positivt som möjligt. Har ju funkat för mig hittills i alla fall?


Fröken spelar någon anorlunda musik. Jag frågade om det var Super Mario men det var det tydligen inte. Jag får lyssna på Womanizer i min älskling istället. Den funkar ju nu igen, överlycklig. Spillde vatten på den i somras haha.


mental träning

Lektionen är strax slut och nu väntar en lektion i mental träning. Kan vara intressant men ibland är det lite skumt. Jag har aldrig lyckats hitta mitt mentala rum eller lärt mig att slappna av när jag själv vill, allt låter bara så knasigt inom den kursen haha. Efter den korta lektionen så har jag lunch och antingen blir det sallad på ett café eller riktig mat från Restaurang Orion som ligger på andra sidan gatan här, smarrigt. Vi hörs i alla fall senare, sitter vid datan under dagens sista lektion vid 12 tiden.


Smygfota Johanna Sandberg medans jag pillade i hennes hår.
Visst är hon det vackraste vi alla har sett?


Själv kör jag på luvan idag, så ni kan gissa hur jag ser ut i håret.
Och hörru du StilRobin, jag har luvan på om jag vill ;)

jag vet vad jag är

God morgon, sitter i skolan nu och var faktiskt först i skolan av alla i klassen. Tro det eller ej! Vet inte varför men på tunnelbanan så kom jag att tänka på en sak som en tjejkompis sa till mig förut. Jag har mestadels tjejkompis, jag samlar på dom, med andra ord är jag en Womanizer ju!

Britney gjorde mig till Amir-bitch, och nu en Womanizer, helt underbart ju ;)


Kanske mig Britney ska jaga?

Jag har precis visat min design från Spotlife till min lärare för att höra hans åsikt. Den fräcka jäkeln totalsågade den haha, snacka om att han är lost! Jag är nöjd med min design och om någon annan inte gillar den så synd. Min blogg blir rosa, gay och Amir, och jävligt snygg ska ni veta ;) Btw, ni är har väll inte missat min tävling som pågår tills på torsdag denna vecka?

dagens kommentar

"Amir, du kanske inte är världens smalaste människa, men du bär upp dina kläder jävligt bra. Många gånger bättre än jättesmala människor. Dessutom är du helgrym, ödmjuk och verkar vara en fantastisk människa. Fortsätt vara den du är och du kommer att komma riktigt långt! Du äger. Låt ingen i världen trycka ner dig. Kör ditt eget race och gå med högburet huvud! "

Så jävla ärligt, så jävla snällt och så jävla värmande. Snacka om att jag tar åt mig, utan tvekan. Självklart kommer ingen någonsin att få trycka ner mig. Jag är för grym för att tro på andras skitsnack. Jag hade inte kommit så långt med min blogg om det inte vore för en viss anledning, och dem som har något problem med den, sluta läs?

  

Har i alla fall gjort klart loggboken för mitt företag som ska skickas in idag. Har även gjort klart företagets 3 första delar i affärsplanen. Känner mig duktig faktiskt. Ska skicka in uppgifterna och sedan börja tänka på att röra mig mot sängen. Men vi hörs såklart imorgon igen. Sov gott mina kära. Kyss!

"famous as Amir Bitch"

Jag orkar inte tjaffsa, jag orkar inte sitta och älta saker. Detta inlägget blir antagligen det sista som har något att göra med det som jag skrev om 2 inlägg ner. Killen som skrev en massa skit om mig och mina vänner i sin blogg nivet? Min underbara vän Maria kommenterade i hans blogg och då svarade han tillbaka med en kommentar. Då skrev hon ett helt inlägg om vad hon tycker om folk som han. Här har ni 2 utdrag ur min väns inlägg, och vist satte hon snubben på plats?

"Amir må vara storväxt men han har verkligen inga problem med hans vikt, det är insidan som räknas. People love him for who he is, WE love him for who he is, han har en stor tendens att få en att skratta, få en att må bra.
............
Det är fan inte hans fel att hans blogg blev så stor som den är just nu, du vet.. its peoples voice thats shouts out om vad dem gillar o inte gillar och tydligen så gillar ju folk hans blogg. Han är precis som alla andra bloggare, han råkar bara veta vad läsarna gillar att läsa. Ja, jag är svensk men inte född i sverige, men det har fan ingen stor betydelse om var jag är född någonstans, jag e endå lika mkt svensk som alla andra, kanske om du också bloggar om något intressant så maybe you'll get famous as Amir Bitch."



Lovely Maria and me!
And i can't help that i look so qute?
 

Sådär nu ska jag försöka få detta ur världen. Nästa på dagens schema blir nog en dusch. Suttit på ett café en kort stund idag och förutom det så har jag legat i Sofies soffa hela dagen och bara slappat för att jag sov så lite inatt. Har gårdagens outfit kvar på mig och mitt hår ser nästan olagligt ut. Så en dusch skulle sitta fint tror jag. Har även pluggat lite en stund nu och fortsätter en stund till efter duschen. Vi hörs senare igen gullungar!

Veckans..

Veckans sämsta - Katrin.

Katrin Zytomierska har jag aldrig haft ett öga för förut. Jag bara varit inne på hennes blogg någon fåtal gånger och aldrig riktigt skaffat mig en uppfattning. Jag tycker Katrin verkar jättecool samtidigt som hon verkar knasa till det för sig själv ibland. Den senaste veckan har man ju hört hennes påhopp på Idol-Jesper i direktsändning där hon frågade om han inte var lite väl bögig. Hon har även påstått att Loulou bara skulle få tjockis-röster samt sagt en massa andra dumma saker som jag läst i hennes blogg. Det jag gillar med henne är hur hon hanterar kritiken och bara fortsätter köra sitt egna race och fortsätta älska sig själv. Det är ungefär samma stil jag försöker köra med för att inte ta åt mig av vad alla idioter skriver. Så Katrin tycker jag alltså verkar asball, men det negativa kring henne på senaste tiden överväger dock och därför blir hon just nu veckans sämsta.


Veckans bästa - Spotlife.

Som jag nämnde till er för länge sedan så anmälde jag mig till företaget Spotlife som designat bl.a. Blondinbellas och Kissies blogg. Spotlife valde att jobba med mig och jag var på ett möte hos dom för att få veta lite mer. Sedan dess har vi bollat fram och tillbaka med idéer och de har skickat flera olika designförslag. Sjävklart har jag varit jobbig och bett dom göra om vissa saker eftersom att jag verkligen vill att bloggen ska bli så snygg som möjligt. Nu är designen snart klar och jag måste säga att Spotlife är grymma. Seriöst, jag kommer ha den snyggaste bloggen i Sverige! Håll ut så får ni se ;)

f*ck you right back!

Taget från en av mina bloggläsares egna blogg:
"Under en av mina utekvällar i veckan träffade jag på Amir, Gaybloggaren (moget?), och hans extremt barnsliga kompisgäng....."

Det är alltså en bög vid namn Dino (måste vara ett smeknamn?) som spenderat, tro det eller ej, en massa tid för att skriva om mig och mina vänner i sin blogg. Han såg mig och mina vänner på gayklubben i fredags och det var tydligen det mest intressanta som hänt på länge i hans liv? Jag skojjar inte, det är flertalet långa stycken med meningslös text om mig. 90% av texten handlar om hur tjock jag var och de andra 10% skriver han om vilka fjortisar mina kompisar var och hur barnsliga vi såg ut. Jag blir så ledsen när jag läser sådant, hur dåligt självförtroende kan killen egentligen ha? Är han så missnöjd med sig själv så att han måste skriva ett meningslöst inlägg om mig där han inte har vettiga argument och inte heller kommer fram till någon vettig slutsats?

Det är lätt att dömma folk utifrån en blogg. Han kan få tycka att jag är hur fet som helst, fetare än hela hans släkt tillsammans om han nu vill det. Men falska påhopp på mina vänner? Dom jag var med i fredags är långt ifrån fjortisar så att han trackaserar dom är ju bara ytterligare brist på argument att hata mig. Med andra ord, han hatar mig, bara för att hata mig! Snacka om en tragisk avundsjuka va? Jag själv tänker inte sjunka tills hans nivå och klanka ner på hans utseende eftersom att jag vet han inte kan göra något åt det. Han ser ut som han gör och det får jag tyvärr a

Och titta! Jag fick ut något vettigt ur detta inlägg och kom fram till något, samtidigt som han skrivit ett 3 gånger så långt inlägg, utan att ens ha en enda vettig åsikt. Fan vad grym jag är! Vi ses på dansgolvet Dino!


Jaaaah och minah fjortiiiisaahr, raaawr <3<3<3

Snart åker älskling..

Hejhej, nu har jag och Sofie fikat med några bönor som ett avsked eftersom att hon åker utomlands inatt. Blev inte i stan utan vi tog ett fik vid vattnet här i Hammarby sjöstad. Spoon hette cafét och förut att personalen var jätteotrevliga och att ägaren Marina skrek tyst åt oss ett flertal gånger så var det helt okej. Deras varma choklad var god och deras Foccacia var ännu godare. Nu sitter jag hos Sofie och ska röra mig hem efter att jag skrivit detta inlägg. Kommer bli tråkigt att inte få träffa henne på 2 veckor men jag hoppas att tiden går fort. Sen kommer min snygging Sofie vara tillbaka, blondare och brunare, so sexy. Vi hörs i alla fall senare när jag är hemma igen, ha en mysig söndag :)


loulou

Såg precis klart på Idol-reprisen och jag måste bara säga att jag älskar Loulou. Hon är ju så galet härlig när hon ler sådär sött som hon gör. Och hennes röst tycker jag är helt fantisk och jag hoppas verkligen att hon kommer att gå långt, gärna till final för min del. Dendära snygg-Robin får gärna också stå i final, men det är nog mest för hans utseende tror jag haha. Klart han kan sjunga, men bättre har man ju hört, ja... Loulou till exempel då!


Sötast och grymmast i årets Idol!

välkomna honom



Han kom fram till mig i fredags på gayklubben och sa:
"Ta bild på mig, jag vill också bli känd."


Varsågod baby, se till att skaffa bodyguard nu!

god morgon

Gud vilken natt. Jag somnade vid 4-tiden men vaknar senare igen. Killen som Sofies pojkvän delar lägenheten kom hem från en fest tillsammans med 3 andra personer. Fast jag ligger och sover i soffan sätter sig alla runtom och börjar titta på tv och prata. Jag trodde jag skulle bli tokig. När dom 3 vännerna börjar röra sig hemmåt blir jag överlycklig för att jag ska få sova igen fast då börjar såklart killen som la sig i sängen för att sova att snarka, och det var det högsta dånet jag hört på länge. Jag har med andra ord i sovit mycket alls men måste upp ändå. Har precis varit på konsum och handlat frukost, sedan ska vi göra oss iordning och åka till stan för vi ska ha en avskedsfika för Sofie som åker till Thailand ikväll med hennes pojkvän, lyx va? Vill också!!


Tog ju bilder ute igår, sedan lekte Sofie i Photoshop, detta är resultatet :p

sent det blev..


Min blogg på en 47" platt-tv. Kändes fint att titta på haha.

Hejsan, snacka om att tiden går fort när man har roligt. Jag sitter hemma hos Sofie och hennes pojkvän i Hammarby Sjöstad och vi har gjort en hel del under kvällen. Sett SATC filmen, dippat gurka, vart ute och fotat, tagit en promenad och gjort annat mys. Jag hade tänkt att sova över här eftersom att jag inte orkar åka hem känner jag. Hoppas att ni är nöjda med eran lördag såsom jag är. Vi hörs imorgon igen, puss och godnatt!


Jag för någon timma sedan :)

vår vackra stad

  
Prärievarg... har döpt min till Britney, så jävla hett.

Stockholm är allt en vacker stad. Jag ska möta Sofie snart och vi ska sätta oss vid vattnet i Hammarby Sjöstad och bara mysa. Vi köper säkert något gott till oss också antar jag. Det blir alltså en ganska lugn och mysig kväll för mig idag, kan vara riktigt skönt ju. Har valt att ha vinterjackan på mig ikväll, är så kallt ute och nångång måste man ju börja. Hoppas det inte blir för varmt nu bara. Och ni... ni låter mig använda en jacka med päls på, så låter jag er äta på McDonalds?

Vimmelbild från igår, faaan vad söt jag blev?

typiskt amir

Det finns saker som bara jag gör, saker som tack och lov inte sker någon annan. Syftar på en lustig sak som hände ikväll. En tjejkompis berätta för ett tag sen att en kille hon träffar har en fet k*k. Jösses vad kul tänkte jag. Senare såg jag att hon hade hans namn efter sitt eget på msn. Så jag skrev "du har hans namn efter ditt och han har en fet kuk, varför händer inget mer?". Tror ni inte att det är killen i fråga som då sitter vid datan? Haha jag blev livrädd och sprang ur rummet en snabbis. Sedan sa jag bara att ryktet går om att han har något stort mellan benen, och han sa att det var ett ganska bra rykte, haha. Sedan frågade han lite om bögar och annat, fick även ett "puss på skinkan" när han skulle gå, vilken trevlig kille. Frågar men tjejkompis mig så är han helt klart godkänt och klar för produktion som pojkvän.


Ibland bör jag vara tyst?

the right things to say..

Det kanske blir en fika i stan med Sofie men den jäkeln tycks ju inte hitta sitt busskort, skön brud! Tycker synd om henne, skulle jag tappa mitt busskort skulle mitt liv gå under nästan. Busskortet använder man ju flertalet gånger per dag (oftast) och alla har inte råd att springa till SL-center och köpa en ny såfort man inte hittar det. Nu ska jag kanske inte säga så mycket, den senaste tiden har jag tappat bort dessa saker:
- Min kamera
- Mitt busskort (busted)
- Kontokort
- Legg
- Laddaren till kameran


Typiskt mig, mormor säger att hon aldrig blir förvånad längre. Tack och lov tappade jag inte bort mammas kamera igår som jag hade med mig ut på klubben. Den kostar flera tusen och jag hade antagligen fått putsa toan i månader innan straffet var avbetalat haha. Nejmen seriöst nu, ska jag kanske åka hem till Sofie och hjälpa henne leta? Eller ragga upp någon annan brud som vill hitta på något? Ska fundera över det, till denna mysiga låt.



Jag älskar när tjejer sjunger live, och det faktiskt låter bra! Tänka sig lixom!

sliten dag

Hej igen. Nu är jag hemma efter en vända i stan med 2 söta tjejer. Vi lunchade och fikade, snackade om igår och gjorde allmänt inte så mycket. På bussen hem var jag så trött så jag somnade direkt när jag satte mig. Nu sitter jag här och funderar på vad jag ska hittapå ikväll. Visserligen vore det skönt med fest, en återställare lixom, men ändå är jag inte tillräckligt pigg för att orka göra mig iordning. Bio vore skönt, men då måste man ju hitta nån som inte vill festa utan gå på bio också. Eller kanske fika och en promenad? Nej gud, det finns för många alternativ för mitt huvud just nu haha.

Vad har ni läsare haft för er idag då? Är det förresten någon som vet vad det var för något kring Globen-området idag? Tunnelbanan vart fullsmockad och jag kände mig som en sardin verkligen. Konsert? Match?


Min kompis ville ha med min lunch på bild!

she's off

Åh nivet hon programledaren som ser ut som en fisk? Som kallat Jesper från Idol för "lite väl bögig" och påstått att Loulou bara ska få tjockisröster? Hon har fått sparken, snacka om att bli sågad totalt. Tycker att hon förtjänar det. Hon kanske är hur gullig och trevlig som helst privat men framför kameran i direktsändning tycker jag att man bör tänka på vad som ska sägas och inte sägas. Är ni också glada över att få slippa den brud nu eller?


Ehm okej? Fint Katrin!

Jag ska i alla fall in mot stan nu är det tänk. Jag struntar i hur bakfull jag än må känna mig, jag vill ha en chai och det är omedelbart haha. Nejmen kan faktiskt vara jävligt skönt att bara få sätta sig med några nära vänner och prata om allt roligt som hände igår och en massa annat. Killen från dansgolvet igår, med grisrosa snopp nivet? Han smsa precis mig förresten, jag vågar inte svara. Har han en grisrosa snopp kanske han har en kossabrun röv? Lyckat ragg Amir.. en bondgård!!!

Gårdagen (Klubb G)

Ååh godmorgon, idag är jag jätteglad bara för att det vart så lyckat igår. Tyvärr kom 2 av mina tjejkompisar inte in igår för att dom hade glömt legg, väldigt tråkigt. Men vi andra gjorde det bästa av saken och självklart dansade vi loss så galet till bl.a. Womanzier och Hero, fan vilket drag det var kan jag lova. När vi stod och dansade på RnB-dansgolvet så kom världens gullaste kille fram till mig, han sa att mina ögon var det vackraste han sett typ 10 gånger, jag skojjar inte. Sen stod vi och strula (kysstes, hångla, whatever you like) i typ evigheter, tydligen hade mina vänner jättekul för dom stod och askratta runtom och tog massvis med bilder.

Fick även höra lite senare att han hade en grisrosa snopp, kanske lite to much information men kan alltid vara bra att veta haha. Efteråt blev det såklart McDonalds där min vän Michaela jobbade. Vi satt där ett bra tag och svullade som riktiga fläskbarn och när alla var mätta och belåtna rörde vi oss helt enkelt hemmåt. Tack för en lyckad kväll mina kära vänner. Och här kommer bilder:


Fotografering på toaletten? Alltid!


Woho här hettar det till. Detta är inte killen med rosa snopp ;)


Underbara Michelle och jag!


Jag dansa sjävklart på stora scenen!!!


Boys call us sexy, and we dan't care what they say...

mot gayklubben..

Önska mig en lyckad kväll med mycket dans och party.
Ha en trevlig kväll ni också, vi hörs imorgon! PUSS!!


Seriöst, vi är så jävla råheta!

time to fix

Hola chico! Nu sitter vi hos mig och fixar oss. Jag plattar håret, Sofie borstar det och Michaela har redan börjat sminka sig. Humöret är på topp och vi har smått börjat spela lite musik. Tjejerna sitter och disskuterar jobb, dom låter jättevuxna och framåtriktade. Själv sitter jag här med min blogg haha. Anyway, blir såklart mer bloggande innan vi rör oss, ska försöka få till ett videoinlägg men camen strular. Men vi hörs snart igen. Kyssen!



back to basics

Hej igen. Sitter hemma hos mig med en tjejkompis nu och en till är påväg. Ska käkas lite mat nu och sedan är det dags att börja göra sig i ordning för ikväll samt förefesta lite. Mina föräldrar är visserligen hemma men de blir bara "glada" om de får se vad jag dricker (cider ikväll faktiskt) istället för att jag tar en vodkaflaska och drar ut och att de inte har en aning om vad jag gör och måste vara oroliga.

Måste berätta en sak som hände idag i skolan. Vi skulle redovisa och för min grupp gick det såklart bra och felfritt. Men sen kom söta Joannas grupp fram och då blev det lite roligt kan jag lova. Joanna hade kopplat mobilen och skulle visa en film som hon filmat till sin presentation, tror ni inte hon sätter på fel klipp och råkar visa en film när hon sitter på en båt i bikini och ska bada. Jag har inte garvat så himla mycket på länga kan jag lova, det gjorde min dag.



Jag och Michaela!

hörs ikväll!

Tjena snyggingar. Nu är lektionen snart slut och den har faktiskt varit riktigt rolig. Vi fick i uppgift att ta med oss en digitalkamera och gå runt och fota efter ett visst tema. Jag och Michelle valde temat hår och fotade olika människors hår, både vänner och främlingar, blyga är vi inte kan jag lova. När vi fotat klart så satte vi oss i allrummet vid ett bord där det satt söta tjejer från årskurs 1. Jag målade Michelles naglar rosa och då skulle de såklart också måla varandras naglar, tjejen som målade var skitsöt för hon gjorde nagellack över hela fingret istället för på nageln haha. Jag erbjöd mig att måla en nagel för 50 kronor men de lät inte så intresserade, kanske en annan gång ;)

Idag kommer det tyvärr att bli som igår, inte lika många uppdateringar som vanligt. Nästa lektion har jag inte tillgång till dator och när jag slutar klockan 5 ska jag direkt hem och är hemma strax innan sex. Alltså inga fler inlägg försän om 3 timmar, inte nådigt haha.

   
Hörs vid 6 igen my lovers!

Bloggtips

Det jag skriver nu är såklart inga regler, det är bara hur jag själv uppfattar att en blogg ska se ut och vara för att jag ska fastna för den, och dom tipsen som jag själv följer varje dag när jag bloggar.

1. Bilder
Försök att använda så mycket bilder som möjligt i din bogg. Blogger får mer färg och ser roligare ut om den innehåller en massa bilder. Bilderna tycker jag såklart ska vara ens egna. Får får mer inblick i din vardag om du inte bara berättar utan även visar vad du gör om dagarna eller om det är något intressant du sett. Bilder från t.ex. google eller som du tagit någon annanstans tycker jag känns stelt och tråkigt, det blir lixom inte ditt.

2. Ärlighet.
Ingen är perfekt. Plocka inte bara ut godbitarna ur din vardag utan berätta vad som händer, positivt eller negativt. Visar du dina svagheter och brister och visar att även du är mänsklig känner folk än gemenskap med dig tror jag. Och ju ärligare du är och ju mer du är villig att öppna dig i bloggen så tror jag att folk nästan kan känna att de känner dig på ett sätt.

3. Design
Se till att ha en fräck design, det blir oerhört mycket roliga att läsa då. Använder du en stilmall från t.ex. blogg.se kan det lätt bli att din blogg ser ut som hundratals andra och då blir den varken personlig eller intressant tycker jag. Har du inte lätt för att fixa bloggen själv så ta hjälp av någon annan eller se till att öva lite själv. Jag har inte lärt mig utav någon utan har övat mig fram och gjort hela min blogg själv faktiskt. Använt mig av photoshop och sedan redigerat i stilmallen och kodmallarna.

4. Inga påhopp.
Självklart ska man stå för det man säger och givetvis säga det om man nu känner för det. Men man bör tänka på hur man vill framstå i bloggen. Sitter du och klagar på en massa människor och gör personliga påhopp kan folk tycka att du verkar vara en riktig bitch och då kommer ingen att gilla dig.

Dina egna bilder, var ärlig, ha en fräck design och var inte alltför elak.
Then you will make it ;)



Jag och mitt faghag Michelle i skolan just nu!


hightech-webcam

Min webcam är cool!


Man kan tänka lite, och pilla på blommor.


Man kan göra snögubbar och försöka äta fjärilar.


Haha gud vad jag är barnslig ibland. Förstår nog varför mamma säger att jag beter mig som 8 år istället år för 18 ibland ;) Nu har jag i alla fall klätt på mig och är redo för skolan. Tog min stora mörkblåa Adidaströja och ett par gamla slitna jeans. Har digitalbild i skolan nu, 2 timmar tror jag lektionen håller på. Men jag jobbar alltid med Michelle (vi går annars inte i samma klass, bara nu för att det är individuellt val) som jag gick i samma klass med från 7an till 9an, vi hittar alltid på något roligt så det ska nog blir en skojjig lektion. Vi hörs senare igen när jag är i skolan, puss sålänge.

bullshit

Hejsan! Ikväll är det gayklubben Klubb G som gäller för mig. Om jag inte orkar åka hem efteråt kan jag alltid sova över hos någon. Jag har ju några snoppar att välja mellan. På HBT-communityt rullar sexförslagen in hela tiden. Fast vistan, jag tänder ju inte på 30+, så jag får nog sova hemma ändå. Äckelgubbar, ush!

Har i alla fall duschat och städat klart mitt rum nu. Samt rett ut en liten skitsak i telefon. Tänk att ens vänner ska ha så svårt att förstå att vissa saker säger man bara inte. Men jag säger som jag brukar när folk snackar skit, det är bra, då vet man att man inte ska säga något till den svikaren igen ju. Nu hade jag tänkt att välja vad jag ska ha på mig i skolan idag. Blir antagligen något väldigt slapp, då känner man sig mycket snyggare sen på kvällen när man fixar sig ;)


Hittade en bild i datorn som jag tog för några veckor sedan...

grattis vännen

God morgon! Börjar skolan så sent som 12.55 men jag är konstigt nog ändå vaken av mig själv redan nu. Ska duscha och göra lite annat fix så det är ju ändå skönt att man har lite stress på sig och kan göra allt i sin normala takt. Kenza som nog inte många har missat nu, blev framröstad som årets blogg igår på VeckoRevyn BloggAwards, jag älskar att rösta rätt haha. Nejmen fasiken vad underbart det måste kännas, grattis vännen!!!


godnatt gullungar

Läsarantalet i bloggen verkar stiga dag för dag. Någon speciell person som börjat länka mig ofta? Att jag är veckans boggare hos finest.se som påverkat eller vad kan det vara? Man blir alltid lika nyfiken vart alla ens läsare kommer ifrån. Det jag ska säga nu vet jag att jag sagt många gånger förr men jag kan inte säga det tillräckligt mycket. Läs inlägget jag skrev under detta, och sedan kollar ni kommentarerna. Är det inte underbart? Att folk kan sitta och säga så fina saker till en kille de inte känner, de "läser bara min blogg" ju? Jag blir så glad, det värmer och det gör mig starkare.

Ni tackar mig för mitt självförtroende, och jag tackar er för det.
Jag älskar mina läsare, puss och kram på er alla!


Im happy, fuck me!

nästa år:

- Har jag en av Sveriges 10e största bloggar. Tänker mest på bloggportalens lista då. Hoppas såklart att det sker redan innan, men har som mål att hamna på topp10 listan senast någon gång nästa år.
- Har jag avsevärt bättre betyg än vad jag har detta år. Har blivit skoltrött, hängig och utmattad, men hey, jag är ju också bara en människa? Hoppas att jag funnit inspirationen igen och skriver mycket bättre på mina prov och uppgifter nästa år än vad jag gör nu. Har varit grym förut så jag vet att det bubblar inom mig, är bara lite för trött just nu för att plocka fram det. Men det kommer, det lovar jag mig själv.
- Håller jag på med homosexualitet mycket mer än bara via bloggen. Jobba inom RFSL? Eller kanske skriva krönikor i någon stor dagstidning i Sverige? Vore kul att sprida mitt mod och allt annat inom bloggen till alla andra. Vill gärna hjälpa andra ungdommar som inte vågar komma ut. Kanske en telefonlinje där man kan ringa och få tips/råd av andra homosexuella killar/tjejer, eller kanske bara få prata och säga hur man känner?

Man kommer ingenstans utan mål i livet. Skulle jag ha så många bloggläsare, skulle alla ni återvända hit varje dag om jag satt bakom skärmen och suckade för att jag tycker att det är kul tråkigt att blogga? Nej för det skulle återspeglas i mina inlägg, ni skulle märka att jag inte gick riktigt in för bloggandet och inte brydde mig. Nej, jag vet vad jag vill och det ska jag fasiken uppnå kan jag lova er! Med min nya blogg-dator som jag ska få snart kommer jag t.ex. att kunna uppdatera bloggen så ofta som ni vill. Vare sig jag är i skolan eller drar en chai-latte på Espresso house i stan.

Våga tro på er själva!


Jag är världens bästa bög, ain't no talk about it!!!


"vad bögigt"

Mickaela: Vad gör du?
Amir: Inget, själv då?
Mickaela: Chillar galet.
Amir: Vad fiiiiiiint!
Mickaela: Fan vad bögigt, nej fitta, du är ju bög.

Ja dendär givande konversationen hade jag precis med min underbara vän. Det är så kul för många av mina vänner "glömmer" att jag är bög och använder de ofta som skällsord, sedan rodnar de som fasiken och ber om ursäkt. Tycker att det är så gulligt av folk att reagera. Jag menar, jag känner mig inte dum när jag säger jävla fitta bland mina tjejkompisar. Visserligen kanske det inte är samma sak, eller är det så? Hur som helst. omslaget till Britneys singel har släppts sägs det. Äntligen en ny och vacker studiobild på henne. Loves it.


dålig uppdatering ibland

Uppdateringen idag har inte varit den bästa kanske. Men ibland blir det ju så, har inte haft tillgång till data i skolan så mycket som jag velat. Sen tycker jag faktiskt att jag ibland förtjänar att umgås med mina vänner i stan direkt efter skolan istället för att åka direkt hem och uppdatera bloggen lite, inte sant? Anyway nu är jag hemma igen! Var i stan med några tjejer och bara tog det lugnt, käkade lite och tog en promenad.

Har även planerat lite för imorgon. Jag och brudarna ska till gayklubben Klubb G imorgon. Lär ju bli lika roligt som sist får jag hoppas. Frågan är bara vad man ska ha på sig. Fast det problemet löser jag nog först imorgon, då jag ska förfesta lite med 2 tjejer här hemma hos mig och fixa oss tillsammans. Och ni, ni har haft en trevlig dag i guess? Det har i alla fall jag, experimentet i skolan slår nog allt idag haha.


Aldrig använt nya skjortan, kanske imorgon?

jobb med bloggen

Nu är UngFöretagsamhets lektion snart slut och jag har bloggat, skrivit i loggboken samt mailat lite med annonsörer och andra företag/personer som vill ha något med min blogg att göra. Nästa lektion är inte vid data och det är ämnet Försöljning/service. När den lektionen är slut så slutar jag för dagen men kommer nog att vara kvar i skolan ett tag. Jag och några tjejer ska stanna kvar och göra klart en uppgift som ska redovisas imorgon, duktigt va? Vi hörs i alla fall senare ikväll, ha det så bra. Kyss.


experiment

Jag har precis gjort ett experiment i skolan. Alla ni som går i min skola och såg mig sitta på golvet idag, jag är inte sjuk i huvudet utan det var bara en uppgift i ämnet psykologi. Jag och en vän skulle sätta oss på golvet mitt framför dörren där folk ofta går förbi och sedan se hur folk reagera. Det var riktigt kul. En kille trampa på min vän, några skratta men dem flesta tittade förvirrade på oss och undrade antagligen vad fan vi höll på med!


Haha så jävla klockrena!

TÄVLING!!

Jösses vad det tävlas här i bloggen då, anyway.. Denna tävling är i samband med Gratisbio.se där man enkelt och 100% helt gratis kan få hem biobiljetter och även ett superpresentkort. Jag har nu en tävling för er där ni kan vinna detta:

1:a                       2 biobiljetter + 1 menybiljett (läsk och popcorn)

2-5:a                   1 biobiljett

Det enda ni behöver göra nu är att klicka på denna länk (viktigt att det är en länk från detta inlägg) och registrera er som medlemmar på sidan. Det är såklart gratis och ni kan sedan själva börja samla poäng.

Tävlingen håller på i minst en vecka, men jag kommer säga till när den närmar sig slutet. Se till att bli medlemmar redan idag så att ni är säkra på att ni inte missar detta. 5 stycken vinnare, inte så tråkigt va?


Dagens låt

Nu sitter jag i skolan på en programmerings lektion. Vi har prov nästa vecka så jag nog lyssna extra noga på allt som sägs nu så att jag inte missar något viktigt. Men jag måste bara lägga upp denna låt i bloggen nu. Det är verkligen inte min typ av musik fast denna låt verkligen fångade mig direkt. Den är så mysig på något sätt. Satt och lyssnade på den imorse på bussen medans det regnade utanför, jättehärligt. Låten blir förresten bättre om man inte tittar på videon, den ser ut att vara inspelad i någons källare med en digitalkamera på 5MP, tragiskt nästan hur dålig den är haha.


löshår: 10:-

Godmorgon allihopa! Sitter färdigfixad och klar för skolan, ska röra mig mot bussen snart hade jag tänkt. Inatt drömde jag något helt random och konstigt. Jag drömde att min vän som använder extension från Taj Mahal skulle köpa nya. Jag följde med henne och vi skulle köpa dom på H&M. Hon hade inte råd med det riktiga priset så hon tog en rea-lapp från något annat i butiken och satte den lappen på extensions-paketet så att hon fick det för bara 10 kronor. Efter det blev min syster skitsur på mig för att jag inte köpt löshår åt henne också för 10 kronor. Helt mysko, varför vi hela fridens dar drömmer man sådant för?


Hade hellre drömt om Brent.
Världens bästa gay-porrskådis, så jävla snygg.

han är tillbaka

Mins ni killen i rosa som dansar till Britney, som jag visade i min blogg? Han är tillbaka. Han har inte fått nog och har hur många danser som helst tydligen. Var snack om honom i klassrummet idag. Tjejerna tycker att han var duktig och faktiskt kan röra sig bra, även om det inte passar honom att dansa sådär. Hans dans är nog en vals, i en snygg kostym. Men men, ska på samma gayklubb på fredag som jag var på förra fredagen. Kanske ska dansa såhär:



Eller vad säger ni? Haha riktigt skön snubbe. Det bästa är att han dansar verkligen exakt som Britney. Tittar ni på något live-framträdande med den låten av henne så ser ni att dom dansar verkligen likadant, snacka om att han är duktig faktiskt. Ska nog lägga mig snart i alla fall tror jag. Har visserligen sovmorgon imorgon men alltid skönt att somna tidigt tycker jag. Hoppas som vanligt att ni haft en bra dag, vi hörs imorgon igen kära läsare. Puss.

amazing

Känner ni till Billboard listan? Det är en lista över mest sådla singlar/skivor i USA. Den hetaste listan av dom alla, den listan som verkligen gäller är Billboard hot 100 som gäller för mest sålda singlar. Listan uppdateras varje vecka och Britneys senaste låt Womanizer har nu hoppat från plats 96 till plats 1 på listan, på bara en vecka. Detta är det största hoppet en låt gjort på listan i världshistorien. Snacka om att utklassa alla andra låtar riktigt rejält alltså.



Nu hade jag tänkt att göra något så kul som att plugga och städa mitt rum, woho. Plugg behövs, och städning också för den delen. Innan jag drar ut för att festa loss på fredag så ska jag och min älskling Sofie fixa oss tillsammans hemma hos mig, och hjälp får vi av en annan tjej som ska hjälpa oss. När vi sedan drar ut så ska hon jobba nattskift på McDonalds så när vi har festat klart så kommer vi till henne och tömmer hyllorna på McDonalds. Ayah, det jag ville komma fram till är att om man ska vara 3 pers i mitt lilla rum så som det ser ut nu kommer vi alla att behöva dra in våra magar rejält, så dax att städa nu.


Shalalal...

"kompis det går bra nu"

- Myst med Sofie hela eftermiddagen
- Ska få en gratis *****-****, så himla kul!
- Min header från Spotlife är klar, galet snygg.
- Fått MVG på en uppgift idag, inte ofta haha!
- Allt går bara min väg känns det som :)



Ska röra mig hem snart är det tänk, vi hörs senare alltså :)

hos sofie

Efter skolan tog jag båten över till min vän Sofie som jag är hos nu. Hon är sjuk så jag ska vara här och pyssla om henne lite nu. Ska baka scones och göra te till oss, mysigt va? Blir nog lite tv-tittande och att spela super-mario. Blir nog enmysig eftermiddag här kan jag tänka mig, hon ska ju till Thailand snart min vän så det är viktigt att hon blir frisk, det ska jag se till med mina superkrafter. Hörs snart igen my lovers!


Sofie och hennes näs-spray, haha.


The sweet nurse.

Amir...



... har fått tillbaka sin affisch på Britney, betyg MVG såklart!

'
... har gått en pedagogisk promenad med klassen.


... har tagit promenaden bland mysiga löv, äntligen höst.


... har fått 2 stycken naglar målade av Johanna.


... sitter nu på UngFöretagsamhets lektion!

Ojoj vilket hektiskt liv jag har alltså, dags för en bloggpaus eller? Haha nejdå, aldrig, det kan jag nästan lova. Ska jobba lite nu, får se vad som behövs göra i mitt företag. Arbetar ju själv (har ju kopplat företaget till bloggen) så det finns en hel del saker att göra faktiskt. Sen ska jag nog ta och platta mitt och en tjejs hår lite, har med mig min rosa plattång till skolan idag, lovely.

äntligen

Trodde att jag läste fel först. Läste på bussen idag om dom 2 barnen som mördades i sitt egna hem i Arboga tidigare år. Mamman har fått veta att han/hon som mördade hennes 2 barn nu har fått livstid i fängelse. Vet ni hur glad jag är? Jag trodde inte att svenska tingsrätten ens viste om att man kunde ge ett sådant straff, men tydligen så viste dom ju det. Annars brukar det väll vara 2 månaders fängelse (något som fungerar som ett vanligt hotell i detta land) för något så grovt som våldtäckt. Tycker att straffen i detta land är väldigt lama och jag blir ofta chockad när jag hör vilka straffs som delat ut till vissa brottsmän. Men, jätteskönt att höra att denna idiot nu får spendera resten av sitt liv i fängelset. Förstår vilken lättnad mamman känner nu som får veta att denna idiot aldrig mer kommer att ta ett steg ute på svenska gator och få vara en fara för andra.

Update 13.00:
Läste nyss att livstid i Sverige inte får vara mer än 15 år.
Ska jag skratta eller gråta? Eller flytta utomlands?



Ett svensk fängelse kanske??

officiellt


Britney senaste video.
Någon som fortfarande vågar påstå att hon är fet?

Nu är det spikat och klart, helt hundra. Enligt Britneys skivbolag ska hon ge sig ut på en världsturné inom kort. Fattar ni vad underbart? Jag bryr mig faktiskt inte ett dugg om hon kommer till Sverige, visserligen vore det skönt men om hon inte gör det åker jag bara till något annat land för att se henne, för det ska jag ju! 3e gången gillt mina vänner. Gud vad denna nyhet gjorde mig glad, tänk dig att få höra henne säga "It's Britney bitch" live! Meningen som gav mig mitt smeknamn, Amir-bitch, haha herre alltså! Nu ska jag i alla fall röra mig mot skolan, vi hörs där darlings.


Eller att hon är ful?

som en skogsbrand

God morgon alla. Igår fick jag ett skumt sms när jag skulle läsa mig så jag var tvungen att prata med lite olika folk, så självklart blev det telefonen ändå och jag somnade en timma senare än vad jag tänkt. Ayah, jag är i alla fall inte dödstrött nu så jag ska nog klara mig. Härnäst väntar en skön hårinpackning och därefter lite frukost Har ju sovmorgon och börjar så sent som 12.30, snacka om lyx. Och jag har bara ämnen med en bärbar dator idag så det blir såklart en massa bloggande också ;) We like, don't we?


Mitt hår ser fan ut som en skogsbrand,  haha.

klockan tickar

   

Oj vad klockan börjar att ticka iväg, kvällen har gått riktigt snabbt faktiskt. Inatt ska jag i alla fall inte ligga och prata i evigheter i telefon med någon kille från andra sidan landet inget. Fastän jag vaknade rätt sent så var jag dödstrött för att jag knappt sovit, nej telefon och killar är en drog, kan babbla på ända till morgonen igen om den andra är social och pratglad.

Nej nu ska sminket tvättas bort, har inte gjort det än och känner mig jättekladdig i ansiktet. Vet inte varför men så är det. Hoppas att ni haft en trevlig tisdag då i alla fall. Det har jag, vart med 2 underbara tjejer hela dagen i stan, verkligen vart kul. Vi hörs imorgon igen då mina kära. Kyss på er.

era frågor

- Nej, chai-latten jag drack på Café 60 var långt ifrån godare än den på Espresso house. Jag gillade ändå den för att det var så mycket skum men min riktiga favorit kommer nog ingen att slå. Nu har vänner försökt med bl.a. både Waynes och 60's och inget funkar kan jag lova er. Espresso house i mitt hjärta.
- Jag vet inte vart de rosa ciggen kommer ifrån. Min vän fick några sånna i en turk-kiosk förra veckan tror jag. Han sa att hon fick några gratis för att prova och se om det var något. Om hon(och andra som han gett till) gillar dom så ska han börja köpa in och sälja dom, jag hoppas verkligen det. Dom luktar jättegott och är ju assnygga.

Förresten, var en söt läsare som missat att min tävling avslutade inatt. Men jag fick i alla fall hennes bidrag där hon ritat av mig skickat till min mail och gud vad jag skrattade. Som ni vet är min kamera borta, och här är hennes bidrag:


Mormors kofta "It's Britt bitch" fick hon också med!!

Videoinlägg



Här har ni meningslösa bortförklaringar:
1. Dålig kvalité - filmad med mobilkameran.
2. Sofie - Hon ser sur ut för att hon är sjuk, och har olika stora bröst.
3. Varför gick inte jag också catwalk? - Lindex har inte min stil av kläder.

Fick även ett dagens avslöjande idag:
Anonym: Min dildo har gått sönder.
Amir: Naaw gumman!
Anonym: Andvänd till max!!!
Amir: Har inte du pojkvän?
Anonym: Jo, thihi.
Amir: Ajdå, är han dålig?
Anonym: Mhm.....

everyone knows im gay

Hej nu är jag hemma igen efter en heldag på stan. Blev en ceasarsallad med en chai-latte på café 60 och sedan vandring i stan. Och tittar ni på bilden så får ni se vad jag rökte för något idag, blev helt lycklig när jag såg det. Chockrosa cigg som smakar/luktar rosor, helt underbart va?


Jag har precis suttit med min mormor i telefon som fick veta igår via min mamma att jag är homosexuell. Hon sa att hon inte bryr sig för fem öre för att det är en sådan vanlig sak, och att hon anat min läggning jättelänge haha. Och så bad hon mig inte ha så mycket smink när jag åker buss på nätterna, för då kan jag bli nedslagen. Haha en riktig sötnos, men sa att jag brukar ta taxi om jag har pengar till det och det gillade hon jättemycket. Ayah, hon har såklart berättat för morfar som inte heller bryr sig såklart. Sådär, nu vet exakt alla om min läggning, vad händer nudå?....

bryter trenden


Dagens konstverk:
Jag spiller kaffe och tappar sugrör över golvet, haha lyckat.

Har fixat håret och sminkat mig nu, ska ta och röra mig in mot stan. Ska först luncha på 7eleven och sedan möta min kära Sofie. Vi hade tänkt att bryta trenden idag och inte ta Espresso house att fika på utan något annat. Jag vet inte vad det blir men Sofie säger att hon har något i tankarna och att det stället har en tusen gånger godare chai-latte än espresso house. Ska bli intressant att se kan jag lova er, hon har antagligen fel. Men vi hörs senare mina vänner. Puss sålänge!


En läsare tyckte att detta var min snyggaste posé..
så varsågod säger jag bara, haha.

bravo, idoler



"Är han inte lite för bögig?". Vad fan är det bruden säger? Är det så hon vill ha det? Ska dom stå i direktsändning och fråga om fel på varandra, då hoppas jag någon frågar henne varför hennes ögon sitter bara 2mm från varandra och varför hon ser ut som en fisk som råkat hamna på land? Förlåt, jag gillar inte att hoppa på folk i min blogg men den bruden måste det ju vara fel på? Alla är vi människor och alla kan vi råka säga fel saker ibland, men hon som står och pratar inför såpass många tittare tycker jag borde vara lite mer påläst och veta vad som är okej att säga och inte säga.

Bra att idolerna vill bojkotta henne! Ta ingen skit!!

finest.se

Finest.se



Jag är nu veckans bloggare hos Finest.se Klicka in här för att läsa om mig. Och missa inte att det finns fler sidor att klicka in sig på under den stora bilden på mig.

vinnarna är:

Hej och godmorgon! Har precis varit hos vårdcentralen och har nu när jag kom hem utsett 2 vinnare i tävlingen. Tyckte alla var jätteduktiga så det är tråkigt att bara välja ut 2, skulle skicka hem saker till alla er om det nu gick haha. Här har ni i alla fall dom 2 bilderna som vann tävlingen, vist ser man att det är mig det ska föreställa? Skitsnygga tycker jag. Ska maila vinnarna nu och sedan försöka sova en liten stund till.


Mitt guldbruna hår, mina gråa over-size, Britneys skiva och en fet Espresso house logga, hur skulle inte denna kunna vinna? Självklart mina plutiga läppar också haha Glasklar, syns ju direkt att det är jag eller hur?


För hand? Snacka om att jag blev impad. Älskar läpparna här med ;)

lyckad dag

1. Gjort en rolig tävling och fått massvis med fina bidrag.
2. Mamma berätta för mormor att jag är gay (med mitt tillstånd).
3. Fikade med 2 tjejer jag saknat.
4. Fick hem en sak jag vann i någons blogg, jag kan också vinna!!
5. Säg inte att jag gått och blivit kär?


Jag har vunnit min egna VooDoll som jag kan ha som mobilsmycke eller en nyckelring. I bloggen jag tävla i fanns det flera olika stycken, och man fick skriva vilken man ville ha och varför. Min VooDolls presentation är lång men börjar såhär, "...har en stark vilja och ger aldrig upp". Snälla, det är ju Amir i ett nötskal?

Sängen kallar, men först ska jag snacka lite med en speciell kille. Han bor längst ned i Sverige så telefonen är det ända sättat, webcam-sex har aldrig varit något för mig. Nej vänta, nu lät det som att jag ska ha telesex va? Åh gud, säger godnatt helt enkelt. Blir bäst så! Kyss på er.

var er själva!

Fick en kommentar av en tjej som ville att jag skulle skriva några rader till henne om hur det är att vara gay. Jag tycker att det är ett perfekt ämne att ta upp i Sveriges största gayblogg! Och innan ni kommenterar en massa dumma saker nu.. Allt jag skriver nu är min (bara min, talar endast för mig själv) egna åsikt om hur jag ser på vissa saker, så säg inte att jag säger att allt är på ett visst sätt, detta är bara hur jag uppfattar det nu.

Såå.. Att vara gay är underbart. Jag uppfattar det som att väldigt många av de straighta killarna i dagens Sverige är så rädda för att misstolkas som lite fjolliga eller homosexuella och därför ska de leka så manliga och tuffa hela tiden. Att jag då vågar vara mig själv och inte skämmas för något får mig bara att må bra. När jag ser hur vissa killar verkligen gör sig till och totalt misslyckas blir jag bara så glad för jag vet själv hur lyckad jag är. Jag är lyckligt lottad som har så många underbara och fina tjejkompisar. När de berättar för mig att de kan prata om allt med mig för att jag förstår, och att de kan göra nästan vad som helst framför mig för att de vet att jag inte tittar på vissa sätt så blir jag lycklig.

Folk känner sig bekväma med mig, jag är mig själv, jag är solt, vad mer kan man kräva? Tycker att fler killar ska våga släppa loss. Man behöver inte vara gay för att man vill lägga på lite puder och jämna ut huden. Man behöver inte vara gay för att man lyssnar på en viss musik? Tycker att folk borde lära sig att släppa loss och göra det dom känner för.

Sluta leka macho-killar, var er själva.
Alla är inte bögar, det tror ju ingen(?).


Girls love me, guys hate me!
(Jag och Sofia i sängen idag. Hon fick ett sött sugmärke på bröstet också!)

dagens span

Hejsan alla glada. Back at home är vad jag är och ska nu få i mig något att äta hade jag tänkt, är väldigt hungrig. När jag och mina vänner på satt på pendeln påväg hem så såg Sofia ett riktigt lammkött som stod på perrongen. Sofia tyckte att det utan tvekan var dagens span för mig och att jag borde visa honom för mina läsare. Jag sparar honom det besväret och lägger inte upp honom här i min blogg. Han såg ut att vara i den åldern då han antagligen skulle bli utsött av sina grabbiga vänner för att han varit i min blogg. Nivet sånnadär mellanstadie killar som inte fått hår på pungen och är jättekaxiga? Istället lägger jag upp en bild jag hitta, en bild jag tog innan jag klippte mig. Gud vad jag saknar mitt gamla hår nu, snyft.


Var det inte fint?

gissa homot! (haha)

Hej mina kära. Har suttit hos min vän Louise nu med 2 andra vänner, vi har kikat på alla bidrag i tävlingen och det är jättekul att se hur duktig ni är. Är även folk som ritat av mig med papper och penne och sen tagit bild på det, riktigt kreativt och fint tycker jag. Som jag sa så blev det såklart en fika på Espresso house, sedan drog vi hem till Louise som inte bor långt ifrån, vid Strandvägen ungefär. Ska nog röra mig hem nu ett tag. Har hjälpt tjejerna att plugga lite men har ju även mitt eget som måste göras, och det gör jag bäst hemma. Men vi hörs när jag är hemma igen, ha det bra sålänge!


Kan ni gissa vem av brudarna som är homo? :)

mot stan

Gud vad denna lektion har gått fort, läskigt nästan. Slutar i alla fall nu och ska till cafét där jag satt igår för att se ifall min kamera ligger där, hoppas verkligen på det. När jag vart där ska jag in mot stan och träffa lite folk. Blir med största sanorlikhet en fika, på Espresso House kanske? Är lite trött och har en del plugg att göra så blir nog inte i stan för länge tror jag. Vi hörs senare i alla fall.

Förresten, kikat lite på några bidrag från min tävling några inlägg ner, superkul att se hur mina läsare har ritat av mig, haha riktigt duktiga är ni faktiskt. Tror att jag redan har en vinnare, är någon som gjort en grym bild som jag tror blir svår att slå, riktigt rolig är den faktiskt. Men nu måste jag gå, vi hörs gay-lovers!


sköna rader

Här har ni utdrag från min vän Bettinas blogg igår:

"Tog en fika nyss med en tjejkompis, vem kommer in och tror han äger hela världen? Jo Gaybloggen. Kommer där med 4-5 gaykompisar. Haha Amir, när jag skulle på toa så kommer han efter mig med sin homie-lover Mattias och låser och börjar kissa. Amir sitter ju ner när han kissar, EUW! Jag ville därifrån så jag öppnar dörren och låter den stå HELT ÖPPET och Mattias skrattade."

Det är sant, jag satte mig ner och kissa och mina vänner lämnar dörren öppen och går. Visserligen fick jag världens skrattanfall men tänk om någon faktiskt kommit fram och sett mig sitta och kissa? Haha jösses vad pinsamma, då hade jag allt visat Bettina hur en riktig bög slåss ;) Catfight!


Söta Bettina!

Mys-outfit

Har alla favorfitkofta idag. Den jag tog från min mormors garderob. Alla skrattar alltid lika mycket när de frågar vart jag köpt den och jag svarar att den är från min mormors garderob, visserligen är det kanske lite klockrent. Men det jag gillar mest av allt är att mormor faktiskt gjort den själv, hon är duktig hon. Och så har vi morfar som är finsnickare och gjort nästintill allt som är gjort av trä hos mig. Snacka om att leva billigt haha.


Kofta: Its Britt bitch - 0,00:-
Haha! ;)

i skolan

Hejsan, nu är jag minsan i skolan. Har Information&Layout nu och ska göra en logga till Britney Spears. Har inte kommit så långt utan jag har bara gjort en enkel och liten skiss som jag ska arbeta mera med senare. Lektionen är snart slut och då är det en skön rast men sedan blir det lektion igen och då har vi coachtid, efter det blir det UngFöretagsamhet och då blir det självklart en massa bloggande ;) Hörs senare! Och glöm inte att delta i tävlingen btw! Ska bli kul att se hur ni ritat mig sen haha.


Detta är alltså bara en skiss, hoppas ni förstår själva idén :)

tävling!!

Återigen en tävlingen, kanske ska bli tävlingsbloggen istället för gaybloggen haha? Denna gång blir det lite roligare, eller det känns mer personligt för detta har jag designat själv och är inte från något annat företag, eller jo det är det ju, men fortfarande jag som designat sakerna. Företaget tyckte att en av knapparna var så snygga att de vill använda den under deras "tips-sida" och som tack för det får jag ännu mer halsband och knappar hem, haha! Här har ni i alla fall det ni kan tävla om. Och chansen att ni vinner är nu dubbelt så stor än annars, Jag har 2 stycken av varje så det blir 2 vinnare som jag drar.


Chai-latten är väll klockrenast haha!?

Regler:
1. Rita en bild i pain/photoshop/etc (eller på papper och fota) som ska föreställa mig. När jag väljer 2 vinnare väljer jag inte de som ritat snyggast utan de som har bilden som lättast går att se att det är mig det ska föreställa. Så var kreativa nu och var med alla!! Skicka eran bild där ni ritat mig till [email protected] (skicka gärna inte på msn, även om ni har mig där.)
2. Endast en bild på deltagare såklart och jag drar 2 vinnare 00.00 idag, så nu har hela dagen på er att deltag och tävla om knapparna och ett halsband.

Varför har jag en känsla av att alla kommer rita något med Espresso House eller Britney? ;) Rör mig mot skolan nu i alla fall, vi hörs där! Kyss!

Dagens låt


Hallå alla vakna, idag är en såndär lyxdag för mig. Jag börjar skolan så sent som 12.30 och det är ju galet uppskattat kan jag lova er. Jag har precis tvättat håret och ska börja fixa det nu är det tänkt. Igår innan jag somna så snackade jag med en kille som skicka en ny låt till mig som jag blev totalt kär i kan jag lova er. Antagligen är det pinsamt att gilla denna låt?

Är det för att han haft tandställning? För att han har ful näsa eller för att alla småflickor gillar han? Det bryr jag mig faktiskt inte om. Darin är tillbaka och denna gång har han gjort en duett med Kat DeLuna och den rocker så hårt. Den är riktigt galet grym och jag älskar den, från första lyssningen. Lyssna själva och njut. Dagens låt!


sömnlös

Ush jag kan inte sova, vet inte varför. Tänker jag på min kamera? Är jag kär? Har jag blivit straight? Jag vet inte vad problemet är men jag kan verkligen inte sova. Låg och prata i telefon med en kompis och jag blev riktigt trött kände jag när vi hade lagt på, men när jag skulle sova gick det bara inte och nu har jag suttit här ett tag och bara kikat runt lite.

Imorgon ska jag träffa 2 tjejer för att ta ett snack med dom. Ibland tycker jag det är bra att ta tag i saker innan det har gått för långt, men det är inte ofta jag gör det. Jag har för många gånger struntat i vad jag kännt och tyckt när det kommer till mina vänner. Detta har på sikt bara förstört relationen och man har fått för mycket som legat och gnagt i ens huvud. Oftast känner jag att det är försent att ta tag i sakerna efter ett tag och visserligen kan man fortsätta vara vänner, men på sikt blir det ju bara jobbigt att låtsas som att allting är okej? Ska man då istället ta upp de gamla problemen och börja tjaffsa om dom då?

Eller ska man från första början ta tag i problemen direkt när de dyker upp? Det kanske är det smartaste men tänk om man inte vågar? Tänk om man är rädd att personen ska tolka allt fel och blir sur istället? Jag är inte perfekt, jag vill att folk ska kunna ge mig kritik och ge mig en chans att ändra på mig när något är fel. Men när det kommer till andra är jag alldeles för feg för att säga vad jag tycker om dom. Jobbigast är nog när man inte vågar säga något, men tycker att det är hur uppenbart som helst för den andra, och så märker den inget. Nej ush jag måste sova nu, tänker för mycket!


"På vår vänskap att jag hatar dig (ibland!)"

jag är inte #1

Jag trodde att jag var nummer ett, jag trodde att var den största. Jag trodde att jag var den som brydde mest, jag trodde att jag var den som tjatade mest. Jag trodde jag var det absolut ultimata. Men som kom denna videon in i mitt och jag vet inte vad jag ska ta mig till. I början när det är en massa text blir man bara taggad och glad, sedan kommer en kille i rosa tröja och jag vill bara skära mig i handleden just nu. Så tragiskt så jag vet inte vad jag ska ta mig till.



Säger godnatt med detta inlägg. Älskar er mina läsare, så underbara.
Ska försöka komma fram till i drömmen vart min kamera är, godnatt!

bita i öron?

Jag har sett på nödlarmet, hela världen får ta och stanna just nu för jag hittar inte min digitalkamera. Jag minns att jag hade den på fiket innan jag åkte hem och tog en bild på det jag drack, och innan vi gick vi kollade vi allt som låg på bordet och ingenting var kvarglömt, en av tjejerna sa faktiskt extra "kolla så vi inte glömt något nu" och det hade vi inte. Jag är väldigt stressad och glömsk ibland så jag kan ha lagt den här hemma när jag kom hem och glömt det, men hittar den fasiken inte, och den är inte i väskan heller. Gud hur ska jag överleva detta? Jag sa senast igår att dagen då min kamera försvinner går jorden under, ska jag bjuda bloggen på halvtaskiga bilder från min mobilkamera eller vadå?

Ayah, inget man kan göra åt saken om den nu är kvarglömd någonstans. Jag har i alla fall kört riktigt hårt ikväll. Jag har fikat 3 gåner idag. Först på Sandys, sedan på Espresso House och efter det ett ställe på Söder som jag inte kan namnet på. Mycket olika trevligt folk och goda drycker som det blivit för mycket av, min mage bubblar haha.

Men ni, en av tjejerna från sista fikan var jag livrädd av. När hon gick ut och rökte fick jag veta att hon kan bli riktigt agressiv för minsta lilla, och att hon faktiskt bitit av örat på en nazist. Seriöst? Bitit av örat på någon? Jag vågade inte ens titta på bruden, tänk om hon hade fått ett utbrott och bitit av mitt öra? Jösses amalia säger jag bara alltså.

Nej nu måste jag leta efter kameran.
Och detta inlägg blir alltså utan bilder, snyft!

Jag? Rasist?

Seriöst, ibland kallar ni anonyma mig för så onödiga saker.
Låt mig förresten presentera några nära vänner :)



Mot Espresso House nu! Smell you later!

söt bloggläsare



If it's Britney bitch, then it's Amir bitch!
Hittade denna bild bland mina mottagna filer. Minns att någon bloggläsare skickade bilden för ett bra tag sen. Så söt haha! Minns dock inte vem det var. Om du som gjort bilden ser detta så lämna en kommentar.

ännu mer..

Har försökt blogga ett bra tag nu men publishme.se har strulat ett bra tag nu, som jag tycker att det börjar göra alltför ofta. Anyway... Jösses vad dagens inlägg känns ytliga, nu kommer det mer skönhet hära. Har så tråkigt så att jag tog negellacket jag fick från blogg-minglet i torsdags och målade på naglarna. Eller jag vet faktiskt inte vad det är, det är något glansigt och ligger i en nagellacks-liknande burk så tog det och målade på naglarna. Det blev glansigt och fint tycker jag, ser inte så målat ut, utan mer som att man bara har sluta och fina naglar faktiskt, me like. Kanske fortsätter med denna produkt?

Vet inte vart den kommer ifrån. Eller pris, fick den ju gratis.
Men står Wet n Wild och Top Coat på den, säger det er något?



Nivet sidan där man kan få gratis presentkort på Kicks?
Nu kan man även få det från Makeup Store. Bli medlem nedan.


produkterna

Ja då blir det som jag trodde, en fika idag, fast lite senare. Jag och en tjej ska sätta oss på Espresso House (snälla lek förvånade?) och bara ta det lugnt. Det är tjejen som jag var med på Klubb G i fredags så vi kommer nog att prata om allt kul som hände, och snacka om nästa fredag då vi ska dit igen, tror även att några tjejer från klassen är på då så det ska bli jätteroligt.

Här har ni förresten produkterna jag använder.


Värmeskydd för håret och återfuktande ansiktsvatten!

hy/hår-tips

Hade tänkt att ta upp en sak som jag rätt ofta får mail angående. Min hy och mitt hår. Ni är jättegulliga som säger hur fin hy jag har och att mitt hår gländer så fint, blir jätteglad. Ni frågar också om hur jag gör när jag fixar mig så jag hade tänkt att ta upp det nu och förhoppningsvis ser så många som möjligt det.

Vi kan ju börja med håret! Jag gör egentligen inget mer speciellt än någon annan tror jag. Jag tvättar håret varannan dag, det är inte bara plattången m.m. som sliter på håret utan även produkter som schampo osv, dom innehåller ju massvis med olika ämnen som man kanske inte ska använda för mycket av. När jag väl tvättar håret så använder jag schampo och balsam, har även en hårinpackning i varje gång jag tvättar håret. Det är nog det som gör susen, det gör håret galet mjukt och fint. Efteråt sprayar jag en värmeskyddande spray i mitt fuktiga hår och fönar det. Sedan sprayar jag den igen på torrt hår och plattar igenom. När jag är klar lyfter jag upp håret och sprayar med hårspray i hårbotten och fluffar till så att håret får sin volym. Inte svårare än så faktiskt. Så tvätta inte håret om det verkligen inte behövs, och använder du produkter med hög värme så använd något bra skydd.

Min hy då? Ja jag har väldigt sällan finnar, nästan aldrig om man ska vara exakt. För det första så sminkar jag mig inte så ofta och det antar jag är väldigt bra. Sminkar mig högst kanske 2 vardagar i veckan, och på helgerna endast om det är något speciellt som t.ex. en fest eller något annat. Sedan använder jag inte massa konstiga produkter och inbillar mig att jag ska få bra hy. Jag tvättar bort mitt smink med inget mindre än endast vatten och tvål. Efteråt brukar jag spraya fuktgivande ansiktsvatten i ansiktet som gör att huden inte torkar ut. Så det blir väll liknande tips som ovan, sminka dig inte om du inte ska göra något speciellt, för det är ju roligare att överraska ibland och inte se exakt likadan ut varenda dag?


dags igen?

God morgon mina kära. Blev så trött igår att jag glömde att skriva ett s.k. godnatt-inlägg. Smisk på rumpan säger jag bara! Idag blir nog en relativt lugn dag, såsom igår. Kanske drar en sväng in till stan vara för att, kan ju bli väldigt långtråkigt att bara sitta hemma en hel dag tycker jag. Hoppas att ni sovit gott och inte drömt något konstigt, för det gjorde jag.


Jag drömde att jag blekte håret blont igen!!!

still at home


"smile bitch cuz tears won't help"

Jag sitter fortfarande hemma och har inte planer för någonting. Ser ut som att jag förblir framför min dator tills jag ska sova. Det kanske är straffet för att jag hade så galet kul igår? Får tänka på det sätter, så känns det inte lika tråkigt haha. Nejmen jag får sitta och beundra mina nya hyllor och mitt rum som ser allmänt mer ständat nu när kartonger och trams är borta. Hoppas att ni andra får en lyckad lördagskväll i alla fall. Jag lär nog ppdatera lite senare om jag drar eller om det blir dags för sängen. Kyss sålänge.


Här har ni 2 bloggläsare som uppträder till Britney för mig i webcam.
Vist ser den blonda tjejen riktigt kåt ut!? Haha.

hanky

Det är ju en riktig trend nästan, alla (inte alla över en kant, bla bla...) bögar har sin bild från hanky.se's vimmel-bilder. Här har ni min första och ända hittills. Tagen igår för er som inte redan antagit det. Är Sofie inte galet söt? Hon och jag uppe på scenen, grr baby!


nya hyllorna

Hejsan igen. Mina morföräldrar har precis dragit och morfar var en ängel som fixade mina hyllor innan han åkte. Har ju väntat på det så länge och allt som stod i min gamla bokhylla har legat i kartonger ett bra tag, har känts riktigt sunkigt faktiskt om jag ska vara ärligt. Sen så är jag även jätteglad. Hittade min gamla iPod längst ned i en kartong, minns att jag la den där för att den först låg i en väska som det läckt vatten i och att den heller inte funkade när jag prova. Den behövde tydligen bara torkas för nu funkar det, underbart!!!


övning ger färdighet

Nu har jag precis varit inne på min skolas hemsida och sett att nästa uppgift i kursen Digital bild blir en animering. Jag har alltid velat kunna göra detta så det ska bli jättekul att få prova på det. Min första rörliga bild kommer antagligen inte att vara så avancerad men man har ju alltid varit sämst på allt, allt färdighet kräver ju övning.

Ska käka lite mat nu är det tänkt och därefter får jag se vad som händer. Sugen på en fika i stan men får se hur det blir med det, känns som att jag är lite för seg för det. Och att fixa och göra sig snygg orkar jag verkligen. Kanske blir att sola solarium? Har 2 stycken egna, ett för hela kroppen och ett för bara ansiktet.

  
Som jag sa, övning ger färdighet.
Snart kanske jag ler på alla bilder? ;)


videoinlägg

Här har ni 2 videobloggar som jag gjorde igår! För övrigt så mår jag rätt bra idag, har mått sämre liksom. Mormor och morfar är här så hur jag än mår får jag ändå ta mig i kragen och vara lite social och trevligt samt försöka se så fräsch ut som möjligt. De är här med 2 nya hyllor som ska upp på väggen i mitt rum, mitt rum som jag hållt på göra om ända sedan i somras, snacka om att det gått segt haha. Jag har i alla fall målat om alla vägger, skaffat nytt skrivbord, köpt och gjort nya tavlor, nya hyllor som ska upp nu och sen fattas bara nya gardiner/sängkläder samt en ny tv.


Jag har fått ordet snopp på huvudet, ta mig inte seriöst ;)


"Men euuuw haru fisit?" hahaha..

tom i huvudet

Jag vet inte hur jag ska beskriva detta med ord.
Hon är tillbaka, hon är tillbaka, hon är tillbaka...




Titta när hon står i köket i början, det är ju vår gamla Britney igen!

klubb g

God morgon alla vakna. Idag vaknade jag av att mamma kom in och väckte mig. Hon sa att mina läsare ville veta hur det var igår och att jag har ett ansvar, haha. Det var i alla fall toppenkul igår på Klubb G. Kvällens bästa var såklart när jag, Sofie & Mattias stod uppe på scenen och dansa till Britneys låt Womanizer, fan vad vi ägde hela stället. Självklart var det ingen mindre än jag själv som önskat fram den låten.

Innan vi åkte hem blev det självfallet lite fyllekäk på McDonalds i Slussen och därefter tog jag min sista nattbussresa hem från en utekväll. Kommer i fortsättningen att ta taxi. Seriöst, 90% av killarna på bussen tittade på mig, samtidigt! Seriöst det är 2008 vart har folk varit egentligen? Det värsta var 2 utländska killar framför mig (nivet med 96-jeans och "bling-bling"), dom satt och smsa varandra. Den första skrev "titta största bögen bakom, ska vi....". Jag blev livrädd och ringde Sofie som fick vara sällskap tills jag klivit av bussen. Man vet aldrig vad sånnadär typer kan vara kapabla till, av det man sett och hört blir man ju inte förvånad för fem öre längre.

Här kommer i alla fall bilder från en toppenkväll. Supernöjd!


"Nej jag är inte alls full"


Sofie och Mattias!


Smaskens, haha.


Tjejen som gjort sveriges bästa parodi på BlondinBella, så cool! Sök på youtube.


Vadå? Trodde ni jag var bög eller?


Daniel och Sofie.

mot gayklubben nu




Stylade, snygga, sexia, partysugna, taggade och smått berusade.
Nu jävlar ska det röjjas. Hörs inatt eller imorgon igen.
Ha en underbar kväll kära läsare, kyss.

idol 2008

Jag sitter hos min vän som jag ska förfesta lite hos innan vi drar ut. Tv:n är på och jag har för första gången sett på årets idol. Först är det världens sötaste kille som sjunger och sedan kommer det ut en brud med asgrym karisma och som bara rockar loss hela scenen. Ska utan tvekan börja följa idol nu varje fredag. Sen är ju en av killarna i juryn skitsexig, och då menar jag inte skalliga tjockisen.




Jesper om du läser detta, kom så har vi lite sex!

kvällens planer

Åh nu är kvällens planer fixade och jag är taggad till tusen. Jag ska på en gayklubb med mina underbara tjejkompisar och skaka arsle hela kvällen. Var ett bra tag sen jag var där sist så det ska blir kul, hoppas det är fler folk man känner där också. Hoppas bara inte han som tog med mig dit sist är där, tycker alltid det är lite pinsamt att träffa honom. Vi hade vårt lilla roliga i buskarna utanför sist, jisses vad full jag var. Men det är en annan historia må jag lova. Fast något jag hoppas på är att de ska spela Britneys senaste ikväll. 

Appropå Britney Spears, hon har varit med om all skit som man kan tänka sig. Hon har gått igenom en jobbig skillsmässa, förlorat vårdnaden om barnen, blivit omyndigförklarad, hamnat på psyket och varje andetag hon tar har varit bevakat hårt av media. Ändå har hon tagit sig samman och lyckat åstadkomma något så grymt som låten Womanizer. Därför älskar jag henne!! Vad som än hänt har hon tagit sig samman och kommit tillbaka, Hon är grym, hon är min största idol och en jävla förebild ska ni veta! Inte ens hela världens media kan knäcka henne, fattar ni hur grym man är då?


Kissie har rätt, jag tror att jag är Britney.

ögon-röra

Hej igen. Jag och killen (Mr X, Secret one, kalla honom vad ni vill) tog såklart en fika på Espresso House. Efteråt gick vi en vända på stan men vi blev så trötta så vi gick in och satte oss i en soffa på Siba och tittade på deras 20 olika tv-appareter haha. Vi såg även reklam för en film som vi bestämde att vi ska se tillsammans, får kanske lite snopp också om jag har tur?


Jag och killen inne på Siba.

Hur som helst. När vi gick på Hötorget så stod det en utländsk kille själv och när han såg mig så öppna han käften och spännande ut ögonen. Ja jag är bög, titta lite mer? Sitter folk bara inne och glor nuför tiden, för det är ju knappast ovanligt att se en bög nuförtiden, de finns ju överallt. Fjolliga, icke fjolliga osv. Hade lust att gå fram och sätta fingrarna i hans ögon så att dom ploppa ut. Eller kanske inte ploppa ut, men i alla fall röra runt i huvudet på honom ett tag. Hade jag rört runt ordentligt skulle jag kanske fått tillbaka den skruv som antagligen satt löst i hans huvud. Ayah, han ska inte få mer uppmärksamhet, för snygg var han inte heller haha.

Jag, Sofie och en till tjej är i alla fall partysugna. Vi får se vad som sker. Jag har dricka hemma, är redan sminkad så det som behövs för lite trevligt party har jag redan fixat. Nu fattas bara festen. Blir det inge fest kanske jag ser på Idol med någon vän. Blir nog en trevlig fredag hur som helst tror jag. Puss och smek!


Sprang förresten förbi 2 tjejer från klassen på stan.
De satt och klunka öl, snacka om att börja förkröka tidigt!
Haha, Joanna är så full så hon inte kan se rakt som ni ser ;)

dagens outfit

Nu ska jag in mot stan och träffa en kompis. Han och jag ska sätta oss och fika, kan ni gissa vart? Sitter nog där ett tag och snackar lite och sedan blir det hem igen för min del. Får se vad man kan hitta på för skojj senare ikväll. Är inte sådär hemskt taggad så spelar ingen roll om det blir party eller en lugn kväll, det får visa sig helt enkelt. Ha en bra förmiddag i alla fall. Pusshej!


minglet igår

Här kommer fler bilder från minglet igår!


Salong Karisma!


"Hej jag ser oskyldig ut".


Jag blir sminkad av någon brud från FACE, hon var grym.


Favoritstället för kvällen, woho!


Dom försökte slå ner mig, Kissie och Claudia under hela dansen!!!


ärlighet vara längst

Haha vad jag skrattat åt min mamma nu. Hon har mailat med min lärare lite men hon får inte veta något om min frånvaro eller mina uppgifter till skolans inloggningssida för deras eleve. Detta bara för att jag är 18 år och myndig, så nu får läraren inte säga något till henne. Självklart kommer jag ge henne inloggningsuppgifterna så hon kan gå in och kolla mina resultat och min frånvaro. Hon är min mamma, varför skulle hon inte kunna få veta det? Min mormor säger alltid att det bästa med mig är att jag är så ärlig, och jag håller med. Har jag gjort något dumt kommer jag alltid själv och berättar det, och undrar de något så svarar jag alltid ärligt.

Anyway, jag sitter och pumpar musik i mitt rum nu. Har fastnat för denna låt med Elin Lanto. Jag spelar den om och om igen hela tiden. Refrängen är så klockren så det finns inte, den verkligen nöter sig fast i huvudet direkt. Jag blir så party med den! Dagens låt utan tvekan.


Vinnaren av väskan

Godmorgon!!

Av 574 deltagare blev Nathalie vinnaren av den snygga väskan! Grattis! Ni andra behöver inte gråta, här får ni tack vare mig en rabattkod som ger er 10% på hela sortimentet hos Modekungen.se under hela oktober månad, snällt va?
Rabattkod: AMIR1031
Rabattkoden gäller tom 2008-10-31

Eftersom att jag skrev i bloggen idag att jag skulle till skolan idag så försov jag mig såklart, är det inte typiskt? Sitter i alla fall här nu, nyvaken och ful som stryk i ansiktet och håret, tror en dusch gör susen. Blir antagligen bara att slappa här hemma nu under morgonen. Ska nog göra i ordning lite frukost och få rummet lite städat, låter som en bra idé?


Förresten blir det en ny tävling redan nästa vecka. Och har en rolig idé om hur ni ska göra för att vinna priserna denna gång, blir lite roligare än att bara lämna en kommentar. Ledtråd: hoppas ni har en kamera hemma!

Svar på tal(skrift)

Denna kommentar skrev någon i Kissies blogg ikväll angående mig:
"Amir är en tragisk, missanpassad människa, palla! Dessutom syns inte kommentarerna i hans blogg om han inte accepterar dem. Han är så jävla feg och manipulativ, tar bort alla kommentarer med den minsta lilla kritik. Seriöst, varför klippte du inte till honom?"

Ursäkta mitt språk, men vem fan i helvete är en tragisk och missanpassad människa? Du känner mig inte utan utgår bara från min blogg. Visserligen är den bland de ärligaste bloggarna som finns med tanke på hur öppen jag är om allt. Men du känner mig ändå inte personligen så du kan inte sitta och säga sådär om mig.

Och tar bort alla kommentarer? Helt ärligt så garvade jag högt när jag läste detdär. Jag godkänner 99,99% av alla kommentarer jag får i denna blogg. Det ser ni väll själva? Massvis med kommentarer från idioter lite här och var ju. Eftersom jag är en så snäll kille så finns det det dock vissa kommentarer som jag inte accepterar. Det är kommentarer som berör min familj och mina vänner. Att folk hatar mig får jag acceptera, men mina vänner och min familj ska inte behöva ta skit bara för att jag har världens bästa gayblogg så iafll det skrivs något kränkande om dom så tar jag bort det.

Tag dig i röven din jävel!
Eller nej, ta mig i röven istället. Grr...

Sådär nu har jag fått ur mig lite ilska. Ska lägga mig i sängen nu och hoppas att jag somnar direkt. Imorgon är sista skoldagen för veckan så den ska jag nog klara av. Har bara 2 lektioner så det känns jätteskönt verkligen. Men vi hörs imorgon bitti igen. Puss på er mina gurkor!

Videoinlägg!!

Jösses vad ni tjatat, och nu får ni det mina underbara läsare.
Här är ett videoinlägg som Kissie gjorde idag. Jag och Claudia är också med.



(Video från Kissies.se)

trevlig kväll

Hej sötnosar nu är jag hemma igen efter en trevlig kväll. Gott tilltugg, god dricka, coola dansare och väldigt grym personal som visade lite. Jag själv blev faktiskt lite sminkad och dom andra tjejerna fick även håret/naglarna tillfixade. Den sminkningen jag fick var först 2 saker som jag redan glömt vad de hette, haha. Men ett tips jag fick för killar som vill sminka sig men inte se för mycket ut så använde hon eyeliner längst ned på ögonlocket, alldeles precis vid linjen där ögonfransarna ska börja. Tycker att det blev skitgrymt och det ser verkligen inte alldeles för mycket ut. Fick förresten beröm för min fina hårfärg från en av frisörerna, hon tyckte jag personligen hade vackrast hår av alla så hennes kommentar tog man ju verkligen åt sig av kan jag lova er.


Och vet ni vilka som var där? Dendär Kissie och Claudia. Vi hatar ju varandra så vi startade en catfight mitt bland alla. Jag slet ut Kissies löshår och Claudia smetade ut allt mitt smink så jag såg galen ut. Kissie tog även en frisörsax och spräckte mig med, det rann fett ut över hela golvet nästan.


Vi verkligen hatar varandra, och vad ere för fjortis posé de kör med?

Dags för mingel nu

Jag fick lite ångest när jag stod och titta över mina kläder för att bestämma mig. Men jag kom att tänka på en sak. Jag ska dit och mingla/presentera mig, första intrycket är viktigast av allt. Men något som faktiskt är viktigare är väll att första intrycket stämmer med personen? Ska jag som aldrig brukar klä upp mig gå dit och leka fin herre, blir inte det fel? Nej, jag är den jag är och jag ser ut som jag gör. Tog det första som mina ögon fastnade på och så fåre bli ikväll på minglet hos frisören.


Jeans: Chaep Måndag
Over-size: Monki
Jacka: H&M

Förresten, 00.00 slutar tävlingen om denna snygga väska.
Ni har väll inte glömt att deltag?

mer än en bög

Hittade detta skrivet om mig i en killes(?) blogg:
"Amir är en jävla fitta. Hans svenska, hans texter, hans jävla töntiga inlägg, hans bilder, hans poser. Hans identitet är bög och jag stör mig på det, JA det är svårt att vara aktiv bög och det är skitsvårt att komma ut ur garderoben men är det DET ENDA HAN ÄR?"

Men baby du vet väll att jag är mer en bög?
Jag är skitsnygg också.



klädproblem

Jag har precis fönat och börjat platta mitt hår. Ska på VIP-mingel hos en ny frisörsalong vid namn Salong Karisma, kommer nog bli en rolig kväll. Redken visar deras nya produkter, en makeup artist från FACE konsulterar och så blir det en massa annat. Ska dit med min kära vän Samina och minglet börjar 18.00 och håller på tills 21.00.

Men tjejer hjälp mig nu, vad ska man ha på sig?


Dra mig baklänges, gud vad sur jag ser ut haha.

Hallådär?



Hej nu är jag hemma igen. Måste bara berätta att när jag skulle röra mig hem från söder så såg jag och min tjejkompis att någon idiot tagit sönder en telefonkiosk, alltså själva telefonen. Jag kunde inte låta bli att gå fram och lyfta luren för att säga "hallå?". Vem vet, kanske någon i luren? Men seriöst, har folk inget bättre för sig än att slå sönder offentliga telefoner eller? Ibland skämms man nästan för att vara ungdom, folk har för sig så galet sjuka saker nuför tiden. Visserligen kan det ha varit en vuxen som slagit sönder telefonen också, men jag vet hur ungdommar fungerar idag så jag skulle inte bli förvånad. Men tycker ni inte det är onödigt? Jag blir tokig på folk ibland.

Ska ta en powernap nu, och därefter fixa mig för ikväll!

Gissa en gång



Kan ni gissa en gång vilken artist det är på denna bild?
Suck vad tråkig jag är, kanske uppenbart egentligen?

(Lunh nu i all fall, ska hjälpa min vän att hitta en klänning till minglet ikväll efter vi käkat, så blir kanske några timmar tills vi hörs igen, men ska försöka hem så fort som möjligt. Hörs later my lovers!)

egen företagarae


Amir is working, jag lovar!

Hejsan kära läsare. Jag har precis registrerat mig hos UF och driver nu mitt första alldeles egna företag. GayBloggen UF heter företaget och dethär ska bli jättekul. Kommer att blogga som vanligt och den ända skillnaden är att jag nu måste ha en affärsidé, göra loggböcker och annat som företagare gör, ska bli intressant och lärorikt.

Förresten, eftersom att jag såklart läser allas favorit Kissies blogg så vet jag nu att hon och jag ska på samma VIP-mingel ikväll. Ska bli kul att se om hon vågar komma fram och hälsa. Tydligen ska hon också försöka få mig att inse att jag inte är Britney Spears också, ska bli kul att få se hur hon hade tänkt att gå tillväga med det.


Bästa sättet att börja en skoldag på?
Med en stor chai-latte såklart.

Mingel ikväll

God morgon. Idag såsom igår blir en kort och rolig dag. Har UngFöretagsamhet första lektionen så blir en massa bloggande såklart. Ska även se till att få hjälp av min lärare att registrera företaget också eftersom att det inte funkade igår när jag skulle prova. Efter skolan ska jag direkt hem och börja fixa mig lite, ska på VIP-mingel ikväll klockan 6, ska bli intressant och roligt!

Måste röra mig mot bussen nu, hörs snart igen.

ett gott skratt

Jösses vad jag skrattade åt detdär programmet. Klockrenast var  när tjejen med svart hår och gula(?) slingor sa "Big mamma" medans hon sat på killens bröst, haha så galet alltså. Jag kanske ska skita i min ätstörning och bli ännu större, hoppa på folk och sedan bli rik på det? Nej sådant ska man i och försig inte skojja om. Knasiga är i alla fall vad brudarna var, och fula som stryk för den delen också. Jag menar, chockrosa ögonskugga och apelsin-orange hår? Oh my för den kvinnan säger jag bara.

Men jag kan inte låta bli att älska den mörkhyade kvinnan. Förutom att hoppa som en idiot på killar så kämpar hon dagligen för att överviktiga ska bli accepterade i samhället, och hjälper dom med att få ett självförtroende och acceptera sig själva. Hon började till och med gråta när hon skulle berätta det, så galet sött tycker jag. Kärlek till henne, även om hon inte skulle få sitta på mig.

Nu till något mer underbart innan jag lägger mig.
Ska bjuda er på 2 minuter och 46 sekunders gåshud!



Godnatt nu mina underbara läsare, kyss!

BigMamas

Min vän "Stilrobin" nämnde ett program på tv:n ikväll som jag nu ska se. Det heter Generation fett och det jag hört är att BigMamas (alltså riktiga fläskberg) sitter på killarnas ansikte, och det blir dom kåta av. Inte nog med att jag är bög, men ha en gigantisk fet fitta över mitt ansikte så att jag inte får luft och antagligen får sprickor i skallen på grund av den tunga vikten? Förlåt för mitt språk, men haha jösses vad jag måste se detta program. Kommer antagligen att skratta som satan säger jag bara.

3:an klockan 10 ikväll, missa för guds skull inte!


Jag tror jag håller mig till snoppar!
(Förresten är jag råhet på denna bild)

va ska ja hitta på?

Gud vad jag har tråkigt. Är ett program jag ska se klockan 22.00.
Vad fan ska jag göra tills dess? Tips?





(Mitt minst kreativa inlägg hittills, haha)

dagens (lilla) shopping

Påvägen hem idag så sprang jag in på Lagerhaus som ligger vid Stureplan. Kom därifrån med 2 söta saker som man hänger över dörrkanten och som man sedan kan hänga kläder på. Nu slipper jag ha massa kläder liggandes på golvet hela tiden. Och så kan man nya vinterjacka hänga där hela tiden när jag är hemma. Tänker inte direkt ha en jacka för 6.000 hängandes ute i hallen. Katterna skulle bli glada om de fick sätta klorna i prärievargspäls och leka lite, jösses.


30:- styck eller något sånt, billgt och bra?

alla lika - alla olika

Hej nu är jag hemma igen. Var en mysig fika och det blev en hel del allvarligt prat. Kanske inte något man föredrar hellre än andra samtalsämnen men ibland behöver både jag och mina vänner få ut tankar och saker vi bär inom oss. Och vem är inte bättre som lyssnare än ens närmaste vänner? Sofie jag älskar dig, och det vet du gumman.

Nu hade jag tänkt att svara på en fråga som jag ofta får bland mina kommentarer. Varför vi "bögjävlar" alltid(?) är så feminina? Jag vill inte ta på mig ansvaret och svara för varenda bög på denna planet. Jag kan bara stå för mig själv och för min del är det varken så att jag är feminin bara för att jag måste, för att jag är bög. Det är inte heller så att jag är det bara för att jag har så många tjejkompisar. Nu är det så att väldigt många homosexuella killar umgås mest med tjejer och självklart blir vi påverkade, man blir ju som man umgås? Men jag tror att det mest har med personligheten att göra. Jag har varit tjejig av mig så länge jag kan minnas faktiskt.

När jag var liten gick jag alltid upp varje lördagsmorgon innan alla andra vaknat, bara för att sitta på golvet vid min systers säng och leka med hennes Barbie-dockor. Jag älskade att kamma deras långa blonda hår, och byta deras kläder. Och jag har alltid gillat att klä ut mig, sjunga och dansa. Saker som ofta förknippas med tjejer i tidig ålder. Dom andra killarna ville ju leka brandmän och poliser, jag själv satt i dockrummet på fritids och lekte med tjejerna.

Vill bara att alla ska veta att alla homosexuella inte är som mig, även om jag kanske råkat bli ansiktet utåt i andras ögon. Jag känner flera stycken bögar som inte alls är feminina av sig, bögar som ni aldrig i livet skulle kunna tro var bögar om ni träffa dom, och även dom har många tjejkompisar. Så alla ni som undrat, jag kan inte svara på rak arm, men jag personligen tror att det har med ens personlighet att göra. För visst finns det ju även straighta killar som är feminina?


Jag med en intressant bok jag hittade i stan idag:
FAGHAG - En bok om kvinnors kärlek till bögar.
Dom älskar oss, och vi älskar dom.
Därför jag får ta på deras tuttar hur mycket jag vill, haha.

E-house nästa

Slutade för 20 minuter men sitter kvar i skolan, anledningen till att jag är kvar är för att mina vänner springer runt och försöker få tag i olika lärare som de behöver hjälp av med någonting, känner ju inte direkt för att lämna skolan själv. Sällskapssjuk är vad jag är haha. I Skanstull ska jag möta Sofie och vi ska fika, Espresso house ofcourse (ja, det är mitt andra hem). Hon har lite saker hon vill prata om och självklart ställer jag upp. Åker direkt hem efter fikat och då hörs vi igen :)


hetsätstörning

Som jag sa igår så betyder det inte att jag sätter fingrarna i halsen bara för att jag har en ätstörning. Jag har en hetsätstörning och det innebär att jag kan äta precis hur mycket som helst. Jag är så stressad att mitt huvud inte kan säga stopp när jag är mätt, finns det mat så äter jag, that's it. Blir jag stressad så äter jag, har jag tråkigt så äter jag. Och det är inte först efter jag ätit upp allt som jag ångrar mig och frågar mig själv varför jag äter så mycket. Sen efter ett tag blir man stressad igen eller rastlös, då bara äter jag igen. Och så samma visa och tankesätt igen.

Förra året i november gjorde jag något mycket korkat. Jag försökte få bort min hetsätstörning genom att försöka svälta mig själv. Jag åt näst intill ingenting på 3 veckor och under dom 3 veckorna gick jag ner 9,5 kilon. Jag var jättestolt och tyckte att jag var hur duktig som helst. Jag hade satt upp som mål att gå ner ytterligare 20 kilon till. Men mina närmsta vänner började kalla mig för annorexia varje dag, folk blev sura och besvikna på mig och min lärare bokade tid hos skolsyster för mig för att han såg att det påverkade min skolgång när jag kom med 3 mandariner till skolan och sa att det var min lunch. När det var som värsst kunde jag bli deprimerad och inte säga ett ord på timmar bara för att jag tyckte jag var så dum som hade ätit något. Jag minns när jag satt på ett café, jag smakade 3 skedar bulgur från en kompis och efter dom 3 skedarna sa jag inte ett ord tills vi skulle gå igen, för jag var så sur på migsjälv som "syndat".

Jag insåg att jag inte skulle kunna leva hela mitt liv med 3 mandariner om dagen och började sakta äta igen. I början hade min magsäck blivit så liten så jag fick världens magverk varje gång jag käka. Efter ett tag var jag tillbaka i hetsätningen och nu äter jag som jag gjorde förut, mycket och ofta. Finns inget stopp och jag bara stressar vad jag än gör.

Sådär nu vet ni som undrar. Kanske inte verkar som något farligt, men jag vill inte veta vad jag väger om 10 år ifall jag fortsätter såhär. Får nog kontakta doktor, för det ända sättet jag själv kan stoppa mig på just nu är genom att svälta, och det orkar jag inte med igen, det var hemskt att bli ledsen på sig själv bara för att man åt lite. Men ska jag samtidigt istället må dåligt för att jag äter för mycket!? Är ju iget jag vill välja emellan?

Råheta brudar

Nu har jag suttit och testat lite olika logotyper, samt fixat lite utlottningar till er framöver. Just nu pågår ju fortfarande tävlingen om väskan och ni som inte har deltagit än tycker jag verkligen ska göra det. Väskan är ju skitsnygg? Nu är det i alla fall lunch för min del, tror det blir Restaurang Orion istället för cafét där jag alltid köper sallad. Är faktiskt sugen på "riktigt" mat idag. Men efter lunchen väntar en lektion till och då hörs vi såklart. Men puss på mina söta läsare sålänge.

Btw, ere bara jag som älskar Pussycat dolls? Världens sexigaste grupp som ändå lyckats hålla sig innanför ramarna och inte framstått som slampiga och trashiga?



Ännu mera bloggande

Hej nu sitter jag i skolan. Kommer att älska UF lektionerna där jag ska driva ett eget företag. Kommer koppla min blogg till företaget så förutom saker som att göra en logotyp, affärsplan och annat så kommer jag bara att sitta och blogga, härligt va!? Imorse innan skolan började så var jag lite tidigt framme så jag såg till att få min dagliga dos av Espresso Houses chai-latte redan på morgonen. Sedan rörde jag mit mot skolan och nu sitter jag här.

Ska börja göra en logotyp åt företaget nu, sedan fixa andra saker inom företaget. Även svara på en massa mail från företag/läsare. Men vi hörs igen innan lektionen är slut. Har ju trots allt sett till att dessa lektioner blir till för att blogga, haha!


Jag imorse, osminkad och inte stylat håret, Mjukporr!

Rolig skoldag


Luvan på idag = dålig hårdag!

God morgon :D Idag är jag verkligen utvilad och på glatt humör. Drömde en konstig sak. Drömde att en vän i Uddevalla ringde och ville att jag skulle komma dit och prata, för han hade tråkigt. Jag åkte dit och satt och snacka lite med han i kanske en kvart, sedan åkte jag hem till Stockholm igen. Vet inte hur det är i verkligheten, men i mina drömmar är jag ta mig f*n en riktigt bra kompis haha!

Nu väntar i alla fall skolan och idag har jag bara 2 lektioner, roliga sådanna. Först har jag UngFöretagsamhet och idag ska jag börja om från start igen. Ska lämna min grupp och starta ett alldeles eget företag som är kopplat till min egna blogg. Berättar mer om det senare. Efter lunchen jag har så väntar information&layout som är mitt favorfitämne, just nu ska vi göra logotyper till någon artist/band, Kan ni gissa vilken kvinlig artist jag ska jobba med då!?

i telefon

  

Jag sitter och pratar i telefon med en kille (han vill att jag ska skriva i min underbara blogg att han är snygg, men han är egentligen skitful ska ni veta haha). Ska lägga mig och snacka lite med killen ett tag nu och sedan försöka somna in. Alltså inte till de döda utan bara för natten. Imorgon väntar en tuff dag. Ska under dagen försöka få folk att vända från tv-livet och inse att en chai-latte med mig är tusen gånger mer underbart. Nejmen man märker faktiskt när alla serier börjar dra igång igen, jösses vad alla låser in sig.

Nej nu väntar min sköna säng.
Godnatt pusshej!

ovanligt samtalsämne

Har precis snackat i telefon med min mormor. Vi pratade om en sak som jag inte nämnt i bloggen tidigare. Det kommer säkerligen att låta hur konstigt som helst, men vi talade om min ätstörning. Nu vill jag inte ha 50 anonyma kommentarer från misslyckade människor som skriver "du är tjock du har inte ätstörning". Ätstörning betyder inte att man väger 30 kilo och spyr upp sin mat varje dag. Ätstörningar är bara ett namn på flera olika slags psykiska sjukdomar som resulterar i ett skadligt beteendemönster vad gäller ätande. Så tänk er för innan ni säger saker ibland, folk vet ofta mindre än vad dom tror att dom vet.

Hur som helst... Har precis klippt mammas hår och det vart riktigt hemskt haha. Saxen har någon unge lekt med så den var helt trög, håret blev totalt ojämn och jag tycker riktigt synd om bruden nu haha. Blir som ni kanske förstått kvar framför datan för resten av kvällen och ska inte göra något speciellt alls. Eller jag kanske kan se om det finns någon bra film att ladda ner? Just nu lyssnar jag bara på gamla Britney låtar, mys.


Så misslyckat det kan bli, haha!

tråkigt

Seriöst, denhär kvällen suger hästballe tycker jag. Pluggade igår så kanske borde jag uppskatta att bara få sitta hemma och njuta av att göra ingenting? Men jag vill fika, eller hitta på någonting. Men folk har tränat och är trött, folk pluggar, folk ska se på Ugly Betty och det är dittan och dattan. Nej jag ska inte tänka negativt, ska färga mammas hår och sedan göra lite popcorn och ändå tycka lite synd om mig för att jag inte får en chai-latte ikväll.


Skulle ta en bild och göra en jag-har-tråkigt-pose.
Kom på att jag då skulle se ut som alltid annars, haha!

glad för idag

Hej vänner. Under dagens sista lektion så gjorde vi en lek som verkligen fick mig på toppen humör. Alla elever fick en varsin lapp med sitt egna namn på. Sedan skulle vi satta oss i ringer och skicka våran lapp till höger om oss, sen skulle vi ficka vidare lappar tills våran egna lapp kom tillbaka. När varje person har fått en lapp skickad till sig från vänster sida så ska den skriva något positiv om personen vars namn står på lappen. När min lapp kom tillbaka hade min klass beskrivit mig såhär:

Mysig
Trevlig
Kul humor
Världens bästa Bitch
Störtskön kille
Snäll kille
Smart
Världens roligaste gay
Kattiliciozzz
Duktig skribent
VÄRLDENS BÄSTA BÖG <3


Låter det inte perfekt!? Snacka om att alla i klassen förhoppningsvis är lika glada som jag, alltid kul att få höra fina saker, speciellt så mycket på en och samma gång. Nu var det visserligen inte så många tankar/åsikter om mig eftersom att inte hela klassen var med. Men superkul anyway!


Lekte med Johannas hår idag på rasten, mys!

ensam

Lektionen börjar lida mot sitt slut och jag är väldigt glad för det. Just nu sitter jag på en individuellt val-lektion och från min klass är det bara en tjej som jag går med, resten av folket i klassen är totala främlingar. Nu är det så att min vän är sjuk och jag har suttit hör i en timma, helt själv. Det har varit den tråkigaste lektionen på väldigt länge kan jag lova er. Ingen att prata bort lektionen med, ingen att fläta håret på och ingen att skratta åt dom andra med. Jösses jag somnar snart. Men har lunch nu och ska käka på Café Östervalls med brudarna, blir såklart en kycklingsallad med ceasardressing till, gud så smaskigt.

Efter lunchen har jag en lång lektion i ledarskap och sedan slutar jag för dagen. Drar direkt hemmåt och då hörs vi såklart igen. Ta hand om er tills dess, kyss!


Titta så ensam jag ser ut? *tycker synd om mig själv*

är jag känd?

Under håltimmen som jag precis har haft så satt jag i allrummet och myste med tjejerna. Sitter ett gäng random elever vid ett bord bredvid oss och de talar om bloggar hör jag. Självklart vänder de sig efter ett tag om mot mig:


Killen: Ursäkta är du känd?
Jag: Känd?
Killen: Ja, är du känd?
Jag: Haha nej!
Tjejen: Din blogg är grym
Jag: Tackar så jättemycket!
Killen: Tjänar du pengar på den?
Jag: Inte regelbundet men ja det gör jag.
Tjejen: Hur mycket?
Jag: Olika, beror på vad jag skriver om.
Tjejen: Womanizer?


Haha jag tycker att det där lät lite roligt. Skulle jag tjäna pengar på att skriva om Britneys nya låt Womanizer skulle jag vid det här laget redan vara miljonär. Eller vad tror ni? När vi ändå är inne på ämnet kan jag återigen påminna er om att videon till nya låten släpps nu på fredag. Är riktigt spänd och förväntansfull. Det är samma kille som gjort Toxic videon så det ska nog bli ett grymt resultat. Här under ser ni en bild från inspelningen av nya videon. Ser ni samma som jag? Gamla Britney är verkligen tillbaka. Långt blont hår, läcker kropp och bara så galet allmänt vacker. Blir riktigt lycklig.


Womanizer, woman-womanizer, oh, you're a womaniz...


mot skolan

Har lagt på sminket, satt på nya jeans och min mormors mysiga kofta och ska nu röra mig mot skolan är det tänkt. Har som jag redan nämnt ett prov nu direkt och hoppas att det går bra. Därefter väntar programmering och då sitter jag vid datan vilket brukar resultera i lite bloggande, låter väll bra? Haha! Ska bara ta på mig strumpor och göra i ordning väskan så ska jag röra mig direkt sen. Vi hörs senare pussgurkor.


Kommer självklart att berätta senare hur de nya produkterna funka!

God morgon

Hejsan! Sovit gott? Idag hade jag tänkt att skippa första lektionen för att sitta hemma och gå igenom de sista sakerna inför provet som jag har under andra lektionen idag, får hoppas att det går bra. Psykologi kan ju vara ett rätt krångligt ämne och lätt att blanda ihop saker ibland men det är bara att hoppas på det bästa.



Ska ta lite tårta till frukost nu ;)

godnatt


Godnatt från mig och "lilla blå", Sveriges sötaste katt!?

it never stops


(bara att fortsätta plugga och göra det med ett leende)

Pluggandet tar ju aldrig slut, undra när man egentligen är klar med sitt pluggande inför något egentligen? Riktigt klurig fråga detdär. Angående plugg så vill jag ta upp en sak som jag kom att tänka på, såg en reklam som handlade om politik och samhället nyligen.

Jag tycker att skolorna lär ut väldigt dåligt om politik. Det kanske bara är jag som har haft otur och gått i fel skolor, men som jag uppfattat det så läggs för mycket ansvar på eleverna. Det har alltid varit så att man själv ska gå på stan och att man själv ska ta reda på vad vissa partier står för, och sedan argumentera för detta inom klassen. Vilken liten unge eller ungdom tar sig till att ta reda på detta tror ni? 10% av klassen eller? Visserligen är det ofta eget ansvar som gäller, men när det är något sånthär viktigt tycker jag inte att man ska lita på att alla ungdommar tar sitt ansvar.

Men men, detta är ju bara vad jag tycker och när det gäller mina åsikter angående skola så är jag van vid att de blir bortspolade. Har alltid varit med om orättvisa i skolan. Jag glömmer aldrig när detta som jag ska berätta nu om hände, det är i gymnasiet som jag fortfarande går i (Jensen gymnasium södra). Vi hade prov i matte och läraren vi hade verkligen hatade mig, det finns det ingen tvivel om. Jag fick IG på ett helt prov bara för att jag misslyckade med ett enda tal, när jag jämför med en vän så har hon gjort precis 100% exakt samma uträkning som mig, och fått godkänt. Mattelärarens försvar var att han viste att hon hade kunskaperna om varför hon gjort som hon gjort, och han antog att det viste inte jag. Har ni hör på maken!?

Nej, mina åsikter angående skolan får stanna i bloggen. För i dagens samhälle är det som så att de äldre alltid ska ha rätt, oavsätt vad de yngre säger.

reklam för min älskling



För er som inte fattar engelska:

Videon för världens just nu bästa låt (Britneys nya singel) släpps på fredag!!!!!
Ser hon förresten inte fräsch ut i bilderna från videon? Den kommer nog att vara råhet kan jag allt tänka mig.

Konsten att plugga

Seriöst? Vem fan är det som tjuvringer mig och spelar upp Britneys nya låt för mig? Visserligen brydde jag mig inte alltför mycket utan sjöng glatt med bara, bjuder på den lixom! Har i alla fall hållt på med plugget ett tag nu och ska nog fortsätta till klockan 8 tror jag. Det är riktigt knepigt detdär med plugg, hur ska man göra? Jag tror utan tvekan på att det inte finns något speciellt sätt utan att varje individ har sina egna knep som gör att den lättare får saker att fastna i minnet. Jag brukar göra som så att jag läser ett stycke i taget och sedan skriver jag ner det viktigaste. Från dom anteckningarna gör jag sedan instuderingsfrågor till mig själv som jag pluggar på. Låter inte det smart Funkar alltid för mig i alla fall.

Här har ni dagens shopping förresten:


Jeans - Cheap Monday - 400:-/styck


Mineralpuder Lumene - Åhléns - 125:-
Lumene Primer - Åhléns - 129:-

Mineralpuder är till skillnad från annat puder extra bra för våran hy. Den täpper inte igen porerna utan låter huden istället få andas. Den andra krämen lägger man på innan man börjar sminka sig, den gör huden matt och min näsa behöver den verkligen. Min näsa gillar inte smink alls utan såfort jag sminkar mig så blir min näsa en glänsande swarovski-kristall haha. Har använt en liknande kräm förut och vet att de verkligen kan fungera super, får se hur denna funkar nudå!

lyckad tur i stan

Hej mina vänner nu är jag hemma igen. Blev trots allt lite shopping i stan. Jag, Vanja och Jasmine gick runt ett bra tag och kika lite och jag hitta lite saker som jag fick med mig hem. Här är 2 bilder som vi tog inne i stan. Ska käka middag och plugga lite nu sedan lägger jag upp bilder på det som jag köpt. Vi hörs senare :)


Jag och
Vanja.


I'm just so gay!

Grattis lillebror

Jag vill säga grattis till min lillebror som fyller 8 eller 9 år idag, har inte så bra koll haha. Kan tyvärr inte lägga upp bild på gullegrisen eftersom att folk i min egna ålder kommer fram till honom när han är ute och leker. De klankar ner på han och skriker att hans bror är en jävla bög osv. Till ett litet barn? Jag blev så shockad när jag fick höra det så jag vet inte vad jag ska säga. Jag finner inga ord. Är dagens ungdommar så obekväma i sig själva att de måste klanka ner på ett barn som oskyldig leker ute på gården? Jösses vad förbannad jag blir. Har i alla fall talat med mamma och jag kommer i fortsättningen inte att lägga ut några fler bilder på mina 2 småbröder. Min syster kommer jag alltid att kunna visa bilder på, hon är bara 2 år yngre än mig och en riktig tuffing så henne ger sig ingen på må jag lova.

Ska snart röra mig in mot stan med några tjejer. Ska shoppa lite men har dock inga planer så det får bli vad det blir. Älskar att bara åka in och köpa det man vill ha. Så tråkigt med s.k. shoppinglistor. Vi hörs i alla fall lite senare igen. Ta hand om er.


Tog denna bild för en minut sen, ser ju nätsan blond ut igen!? Det är som så att jag blekt håret så mycket att jag blekt bort mina pigment, så det kommer att bara svårt för mig att hålla mig till en och samma färg ett tag nu framöver. Jag kan visserligen färga mörkbrunt igen, men det kommer bli lika ljust snart igen. Självklart är glajjorna på förresten, solen skiner som fan kan jag lova er!

rastlös

Som vanligt när vi har lektioner vid datorerna är jag så bra att jag redan är klar innan de andra ens börjat. Låter säkert jättedrygt, men det är sant. Det dom flesta började med idag var jag klar med för flera veckor sedan faktiskt. Roar mig nu med att prata lite med Samina, hon är så jäkla klockren och skön i hennes kommentarer. Slutar i alla fall lektionen snart och då ska jag hem en snabbis hade jag tänkt, får se sen vad som hittas på. Puss sålänge!

Konversation 1:
Samina: Amir, ere du som pruttat?
Amir: Neeeej jag lovar, inte jag denna gång!
Samina: Jo det stinker.
Amir: Du vet att jag inte skulle skämmas för att prutta!
Samina: Jomen det kanske smög ut en?
Amir: Men gud, tänk om jag börjat läcka?

Konversation 2:
Samina: Kan du hjälpa mig med min logotyp?
Amir: Men gud jobba själv kvinna?
Samina: Kom igen, jag fixar kuk!
Amir & Samina: AAAAAHAHAHAHA!


Jag och Sessan igen, riktigt kamerakåta!

GayBloggen UF

Hejsan alla vakna. Jag har en lektion kvar nu i skolan och ska hem direkt efter. Första lektionen var UngFöretagsamhet och efter att ha pratat med min lärare så ska jag starta ett eget företag som kommer att vara kopplat till min blogg. Företaget kommer alltså att heta GayBloggen UF. Det bästa är att alla pengar som jag får in kommer jag inte att behöva skatta för, underbart va?

Har precis varit nere med min vän Samina och köpt kuvert och frimärken till 2 utlottningar som ska skickas iväg. Är det snygga armbandet och presentkortet från Kicks som jag ska skicka iväg vid nästa rast. Hoppas vinnarna blir nöjda och glada. Och ni andra, förmodar att ni inte har missat tävlingen i inlägget under? Hoppas på många deltagare, är ju inget fjuttigt pris direkt, nästan avundsjuk för att man inte själv för tjej nu ;) Haha!


Jag och söta Samina som lekt min assistent.
Kan ju inte slicka igen kuverten själv ;) Haha!

lyx-tävling

God morgon på er, hoppas att ni sovit gott. Innan jag börjar fixa mig och röra mig mot skolan tänkte jag ha en liten utlottning här, och ingen dålig sådan heller kan jag lova er. Jag lottar nu ut en väska från Modekungen.se



Stor toteväska i trendig brun färg

Utan tvekan en av höstens snyggaste modeller!
Öppning med dragkedja. PU-läder av högsta kvalité
.


Bredd: 42cm

Höjd: 30cm

Pris:   999.00SEK  


Det enda ni behöver göra för att kunna vinna denna väska är att först klicka på denna länk och registrera er för modekungens nyhetsbrev. 2 enkla klick som tar mindre än en halv minut. När ni registrerat er mailadress för deras nyhetsbrev (såklart gratis) så skriver ni en kommentar i detta inlägg där ni berättar att ni gjort det. Tävlingen avslutas på torsdag och då lottar jag ut en lycklig vinnare som får väskan hemskickad till sig. (glöm inte att ange er bloggadress eller mailadress så att jag kan kontakta er när tävlingen är slut). Efteråt väntar ett tröstpris till alla!

Men glöm inte. Först registrera er, kommentera sen!
Och lycka till allihopa!

Det syns om det är flera mailadresser registrerade från samma data, så försök inte fuska nu va ;)


adjö för idag

Det är dags för mig att göra mig iordning för sängen. En vän ska ringa mig snart och snacka lite trams. Börjar tidigt imorgon så ska försöka att inte vara vaken alltför länge. Sjukanmält mig så mycket nu på sista tiden att jag måste ha intyg från läkare ifall jag vill sjukanmäla mig igen, haha dåni. Nejmen jag hoppas att alla haft en trevlig dag och att ni såsom jag lägger er med ett gott humör. Vi hörs imorgon igen. Puss och smek.


ingenting kan..

(äldre bild)

Jag lyssnade precis på en låt där refrängen börjar "ingenting kan hindra mig nu"... Det enda jag tänker på när jag hör det är min egna blogg. Visst låter det egoistiskt, vad bra då att det nu finns nått i denna blogg som går in under kategorin "egoism" som finns med i min header. Nejmen seriöst, ingenting kan stoppa mig nu, jag är stoltast och grymmast på denna jord. Jag får folk att ta steget och "komma ut" för nära och kära, jag får folk att skratta genom mina små ironiska meningar och halvkorkade skämt, jag får folk att känna lycka och jag får folk att gå hemifrån med huvudet högt buret. Inget skitsnack i världen kan få mig att sluta blogga eller ändra på min blogg. Och alla avundsjuka låter jag bara vara, de kan få snacka hur mycket skit om mig som helst. Jag menar.. pratar de skit om mig med någon så kommer den antagligen att bli nyfiken och läsa min blogg, den i sin tur visar bloggen för en vän osv. Så fortsätt gärna snacka på alla ni falska, you make me famous!

Min blogg är jädrans grym, vad fasiken ska jag göra åt det?
Jo, fortsätta skriva och bara rocka min egen och andras vardag!


Btw, jag fick ju gratis halsband och knappar från företaget som jag gjorde mitt bästishalsband hos. En av designerna jag gjorde nudå var så grym att de vill ha med den bland "tips" på hur man kan göra sina egna knappar. Om jag låtar dom ha det så får jag ännu mer gratis saker hemskickade. Känner lukten av utlottning? Haha!

tjockis

Nu är det ett program på TV som handlar om en kille som är så fet att han omhändertagits av socialen och blivit utplacerad till ett nytt ställe, där har han heller inte fått ha någon kontakt med sin egen mamma. Jag säger som min mamma, detta lands socialtjänst är så galet misslyckat att man skäms. Ett tecken på att deras "hjälp" är den sämsta som kan erbjudas är väll kanske att den feta pojken gick upp 20 kilo på det nya stället, inte ner!


Ska ta mina feta munkar och titta på programmet nu. Kommer det någon social hit och rör mig så ska jag allt visa vad en bög kan använda sin väska till. Den är riktigt tung, jag lovar. Haha!

back to basics



Hallå säger Amir som är tillbaka i Stockholm, vad skönt det känns. Fanns ju inte ett ända ställe ute på landet där man kunde få tag på lite chai-latte, snacka om ett u-lands samhälle. Färden hem var inte rolig. Himlen var jättemörk och det regnade som bara den. Men jag satt ensam längst bak i bilen med mormors kofta och myste till ballader på min MP3, jättemysigt var det. Nu ska jag få ordning lite i mitt rum hade jag tänkt, och kanske plugga lite psykologi om jag orkar med det. Ämnet är ju roligt så det borde egentligen inte vara något problem, men vi hörs senare gullungar!


mer stickat

Fick ju så fina kommentrer angående stickade koftan jag lånade från mormor så jag bestämde mig för att behålla den. Tog även tillfället i akt och snodde 3 stickade tröjor till ur hennes garderob, självklart med hennes tillstånd. Den blåa kommer jag inte bära ute, men den blir perfekt till att mysa med hemma tycker jag. Här har ni bilder på dom 3 nya.





Gratisshopping i mormors garderob - fan vad skön jag är!


under tak igen

Nu är jag inne under värmande tack igen. Min fötter är iskalla och skorna blöta, mitt smink är fläckigt och mitt hår är katastrof. Tur att det inte finns folk här ute som känner igen mig haha. Men jag hade trevligt sällskap så det gjorde inte så mycket att man såg ut som stryk mot slutet. Först gick jag en vända med min syster och sedan slog vi ihop oss med Robin och hans syster. Käk kade en Bärnstaklämma som jag inte sett någon annanstans än här på marknaden, det är som kebab med bröd fast med stekt fläsk istället för kebab och räksallad istället för vitlökssås. Svensk kebab kallar jag det för, haha.

Letade efter lite olika saker som jag velat ha men jag hittade inte så mycket, mest godis och annat smått. Min syster köpte både nagellack och olika piercingar så hon är nog nöjd kan jag tänka mig. Här har ni lite bilder från marknaden.


Jag påväg mot marknaden.


Syster hjälper mamma att hitta en ny väska.


Robin =)


Robin hitta skitsnygga tröjor, vi köpte 2 varsina i olika färger (host).


Syster var glad för hennes munkar..


..Och jag för min klubba!

mickelsmäss-marknad

Nu har jag gjort mig klar och ska snart börja röra mig utåt mot marknaden. Blev lite problem med dagens outfit då jag kom på att jag glömt att ta med kläder haha. Men jag löste det genom att ta min nya over-size och min mormors mysiga kofta över, ser rätt mysigt ut tycker jag. Har även lagt på smink och fixat håret. Måste bara leta efter ett paraply i huset nu så att allt inte förstörs. Vi hörs senare igen, springer in en vända för att visa er vad jag köpt om jag hittar något. Puss sålänge.


God morgon

Hallådär, idag vaknar jag som ni kanske förstått upp hemma hos mormor och morfar. Fastän jag inte är hemma så blir det såklart mint traditionella god morgon bilder fast idag tar vi dom till en helt ny nivå. Ingen suddig webcamera utan min lillebror som kommer in med min digitalkamera och fotar, inte bästa sättet att vakna på men jag fick ju tjusiga bilder till bloggen så det är väll bra haha.



Marknaden börjar vid 10 tror jag och Robin är här vid 10.30-11.00 så jag får nog börja skynda lite om jag ska hinna göra mig klar. Men vi har ett problem, det spöregnar verkligen. Visserligen skulle det egentligen börjat regna senare på dagen så om det börjar tidigare måste det även sluta tidigare!? Får se hur det blir, ut ska jag i alla fall.

Duschen och frukost väntar, vi hörs snart igen.

NRJ

"Knappen" på NRJ läser klart och tydligen min blogg, kul att få höra ;) Hade i alla fall tänkt att ta och sova nu. Man sover alltid tidigt hos min mormor och jag har ingen aning varför, det bara är så! Ska upp tidigt imorgon och göra mig i ordning. Vi måste ut tidigt på marknaden innan regnet kommer förstår ni. Puss och godnatt alla underbara.


Trött och sliten, mot sängen!


alkohol

Nu är det slut på tv-tittande och jag är rätt nöjd med resultatet av programmet. Under programmet så var samtalsämnet alkohol, hur vi än kom in på det ämnet. Det roliga med min mormor är att hon bryr sig såpass mycket att hon kan bli jobbig ibland. Fastän jag har förklarat hundratals gånger att när jag köper vodka så blandar jag ut den så tror hon att jag sitter varje helg och klunkar ren vodka. Hon tror alltid det värsta och försöker intala mig att bara dricka cider. Jag dricker ändå väldigt ofta cider men om jag väl har vodka så blandar jag ändå ut den, så ingen fara direkt. Gullig som bryr sig eller jobbig som överdriver!?

Förresten, kommer ni ihåg min sexiga brandman från igår?
Som gav mig mitt lilla för kvällen? Här har ni han.

Om du nu är så straight så ska jag bevara din identitet ;)


tv nu

Nu är det dags för lite tv-tittande, mormor har faktiskt digitalbox fast hon bor på landet. Det vi ska se på är det nya programmet Stjärnor på is och jag tror det kan bli riktigt underhållande faktiskt. Dock skulle jag nog döpa om programmet till b-kändisar på is, haha! Sen så tycker jag även det ska bli kul med programledarna, faktiskt Sveriges bästa programledarpar!


jag och f*ttan

Här är 2 bilder till från festen igår. På första bilden poserar jag med tjejen som hade kvällens bästa utklädnad, utan tvekan! Håller ni inte med? Riktigt klockren tycker jag. Kika in mina läppar på den andra bilden, Kenza gick lös säger jag bara ;) haha!




provdocka

Min mamma har precis fått agera provdocka för mig och min syster. Vi har tråkigt här bland kossar och grisar så vi bestämde oss för att leka med mammas hår. Jag tog min plattång och lockade hennes hår, tycker att det blev jättefint och det ser ut som att håret har mycket mer volym nu. Ska försöka få syster att gå med på att leka provdocka. Hon har jättevacker tjockt hår som man kan göra massvis med.


Tycker det är jättefint när det är rakt där uppe och vågiga toppar.

inget ljud

Jag och mamma sitter och drar tjockisskämt om varandra just nu, samtidigt försöker jag koppla in mormors högtalare och det går inte alls bra. Kommer inget ljud för fem öre så jag får nöjja mig med min MP3 sålänge, men det är ju mycket skönare om man kan spela musik högt istället.

Lyssna på lite Britney åt mig?

rehab

Hejsan igen, nu är jag framme. Jag är faktiskt på rehab. Haha nejdå, jag och min familj sitter just nu hos min mormor som bor i Örsundsbro som ligger rätt så precis mellan Enköping och Uppsala. Imorgon är det en gigantiskt (tro mig, helt galet) marknad här som hålls en gång per år och jag har inte missat den en enda gång i hela mitt liv och imorgon får inte bli ett undantag. Mormor skulle bli jättebesviken då.


Jag i bilen påväg hit..

Jag kallar mormors hem alltid för rehab för det är precis vad det är för mig. Jag känner ingen här i samhället, det är ett galet lugnt område och min mormor är den finaste ängeln på denna jord. Hit kan man åka och göra absolut ingenting, sova och äta, that's it. Så galet skönt så det finns inte.

Robins familj ska också gå på marknaden imorgon så jag har sagt till att han faktiskt också får följa med så att vi kan gå på marknaden tillsammans. Sveriges största gayblogg och Sveriges bästa modeblogg på en fet marknad ute på landet, akta er bönder säger jag bara!

hejdå

  

Hejdå Stockholm nu drar Amir iväg. Är visserligen bara borta tills imorgon men jag berättar senare när jag är framme vart jag åkt och vad som händer. Så vi hörs om kanske 2 timmar igen. Förresten, alla ni som funderat på att köpa en ny ***** kan nog vänta ett tag till för på måndg så kommer jag att lotta ut en sån till ett värde av 999:-, lyxigt va? Det får ni inte missa.

Nej bilen väntar, vi hörs snart igen gullungar!

bilder från igår


Yeah baby, haha!


Du och jag Kenza, röjj gumman!


Natta som Pocahontas, så underbar tjej!


Kenza och snögubben!


Harry Potter!


Snyggingar!


Marilyn Monroe!

festen

God morgon mina vänner. Ja som ni kanske förstått så var festen igår riktigt lyckad. Det roliga var att verkligen alla hade klätt ut sig. Visserligen vart killarna lite fundersamma när jag sprang runt med foundation på läpparna men när jag förklara att jag var fjortis så lugnade dom ner sig, haha.

Det enda som var lite dåligt var musiken men jag, Kenza & Nadia sjöng Britneys nya Womanizer och skakade glatt loss, funkar ju det med! Dock spelades Toxic flera gånger och då gick vi igång riktigt kan jag lova. Ayah, nu till kvällens bästa..

När jag och brudarna sitter ute och röker så hör en kille när tjejerna nämner att jag är bög och han blir helt till sig. Han ställer massvis med frågor och vill veta hur det är. Verkligen skitkul att folk är intresserade och jag berätta glatt på om bög livet eller vad vi ska kalla . När han ska gå ifrån pussar han mig, smeker mig på kinden och säger "vi ses sen snygging". Några timmar senare sitter vi på en sten bakom huset och strular med varandra. Efteråt sa han till tjejerna hur grym jag var, och jag sa detsamma, han var den bästa killen jag strulat med kan jag lova.

Det lustiga? KILLEN ÄR STRAIGHT!!!

Strula för övrigt med lite olika tjejer också, det tyckte killarna var skitkul att titta på haha. En av dom var den bästa tjejen jag strulat med (fan vad alla var grymma igår ikväll) och det blev hon mer än glad för, dock blev hennes kusin besviken och ville få ett nytt försök haha. Nu ska jag käka frukost och försöka glömma killen från igår, han var förresten utklädd till brandman och bland det snyggaste jag sett. Guuuuud!!!

lyckat

Hallå kära läsare. Jag är måttligt berusad men jag ska försöka skriva en sån ren svenska som möjligt. Jag tycker att festen var grym och det var verkligen 100% skönt folk, alla var supertrevliga och gulliga. Drog lite fyllekäk på McDonalds i Slussen och jag behövde inte ens betala bara för att en vän jobbar där, underbart. Nej istället spenderade jag pengar på en taxi hem istället. Tycker att nattbuss är så sunkigt, och framförallt läskigt. Massa idioter som sitter och skriker och råpackade gubbar som luktar hästpung. Nej, jag satte mig i en taxi och var hemma på 10 minuter, helt utan tvekan värt 150 kronor.

Nej nu ska jag stupa i säng tror jag. Mer om festen imorgon och såklart en massa bilder. Ska även berätta om mig och killen som Kenza och Nadia fixa ihop mig med. Amir <3 brandmannen!

Dagens shopping


Foundation - Loreal - Åhlens - 109:-
Foundationsvamp - Åhlens - 30:-


Västar - H&M - 198:-/styck


Skjortor - H&M - 249:-/styck

stressig eftermiddag

Hej bloggen. Oj vilken stressig eftermiddag. Har sålt min vinterjacka, köpt nytt smink, köpt nya kläder och handlat på systembolaget. Sitter nu med en hårinpackning i och ska käka middag. Sedan är det dags att göra sig i ordning för festen ikväll. Maskeradfesten blir av och jag ska såklart vara en fjortis, vad annars? Det lever säkert en liten fjortis i mig som inte vågar komma ut riktigt, haha!


Senast jag klädde ut mig till fjortis, haha så snygg!

förälskad



Denna kille heter Ryan Shekler och är en skateboardåkare, ingen dålig heller. Han är så jävla råsexig så jag vet inte vad jag ska ta mig till. För det första klär sig skatare så avslappnat och snyggt, sedan har de alltid den perfekta kroppen. Inte alltför tränad men inte helt utan muskler heller. Ååh så himla perfekt. Skitfint ansikte också.

Tror jag ska flytta från USA.
Bestämt mig för att han är bög, och han ska bli min,

Marre-smarre


Nu är jag i skolan igen. Fick sluta så tidigt som klockan 10 och har nu haft totalt 3 timmars håltimma. Käkade först lunch med min grymma vän Bettina på restaurang Orion, tog som vanligt kyckling med klyftpotatis. Efter det följde jag med Bettina som käkade sushi i Gullmarsplan och avslutade håltimman med att göra Michelle sällskap när hon käkade på Tacobar. Snacka om en matig förmiddag haha. Nu har vi digital bild med en lärare som fått det bästa smeknamnet av mig. Jag har en tendens att ge alla lärare smeknamn. Här har ni ett urval av namnen:

Camilla: Fröken
Jonatan: Dramaqueen
Martin: Marre-smarre
Bert: Berra


Marre-smarre är favoriten! Så roligt att säga det, och han blir aldrig sur. Hade någon kallat mig för Marre-smarre hade det tagis hus i helvete haha. Men men, ska sitta här i 2 timmar nu och efter det ska jag hem en sväng. Blir troligtvis maskeradfest ikväll så funderar på vad man ska klä ut sig till. Kan ni gissa? Tror jag har bestämt mig faktiskt.


Min pose på bilden borde vara en ledtråd på vad jag ska vara :p
Söta Michelle med på bilden också!

Försenad

Nu sitter jag i skolans allrum. Kom bara 2 minuter försenad så nu kommer jag inte in. Det jobbiga är att lärarna har ingen mall dom följer utan dom släpper in de försenad efter hur mycket de tycker om personerna i fråga. Ibland har jag fått stå hela 40 minuter utanför klassrummet och glott och ibland kommer man in direkt. Spännande att se hur länge det blir idag. Fick faktiskt MVG i förra ämnet med den läraren vi har idag, så hon borde gilla mig. Haha!


Ska bygga in en klocka i mitt egna öga, eller vad säger ni?

god morgon

Hallå, jag är vaken! Tänker inte fixa håret eller någonting idag det är jag alldeles för trött för. Tar på mig min tjocktröja och drar luvan över mig och sedan förblir jag en gömd ful bög idag. Får fixa mig när jag kommer hem från skolan idag istället. Slutar hur som helst klockan 12 så det blir en väldigt skön dag. Vet inte om vi kommer ha några datorer i skolan men det kommer ni nog märka. Antingen uppdaterar jag från skolan eller så blir det när jag kommer hem. Hur som helst så hörs vi idag igen i alla fall. Ha det bra tills dess :)

är vi slampor?

Jag har precis spenderat kvällen med att chatta på msn med en läsare från Canada. Dom ända bloggar hon läser är min, Kenzas och Blondinbellas. Så roligt, tänk att hon sitter så hemskt långt bort och översätter min blogg via något program bara för att få läsa om mitt liv och mina åsikter. Helt stört, riktigt underbar tjej. En sak vi kom fram till är att här i Sverige är det nörd-varning på att säga "LoL" medans nästan alla säger det i Canada, så det kan ni lägga på minnet. Man lär sig alltid något nytt, haha.

Även pratat med en kille som jag kanske inte direkt ska hänga ut i bloggen nu med namn och bild. Men han blev besviken på mig när jag hade sex med 2 killar på samma kväll. Sedan får jag höra från någon annan att den snubben hade sex med sin pojkväns bästa vän på en fest. Självklart blev jag besviken och "ställde han mot väggen" (inte bokstavligt, även om jag så velat). Han viste såklart inte om att jag viste detta men jag sa att jag fått höra det och han erkännde. Sa att jag var besviken för att han dömt mig men inte varit bättre själv. Och inte ens berättat något.

Men jag förstår att man inte vill berätta en sådan sak. Och att han ångrar sig var det inte tvivel om heller och det känns ju bra att människan har lite hjärnceller i skallen. Vi kom fram till att vi båda gjort dumma saker men att det positiva är att vi ångrar oss båda. Tänk alla småflickor som ligger runt med vem som helst, och sedan är stolt över det!? Har hört flera tjejer säga "men vadå, låt mig ha kul". Är det kul att ingen någonsin kommer vilja ha sex med henne för varenda en av killens kompisar kommer att ha varit inne i henne. Nej ush, det finns slampor och så finns det SLAMPOR!


Stay gay my friends!


Säger förresten godnatt med detta inlägg. Sammanfattar torsdagen som helt okej. Köpt en klänning till mig från Monki, fått i mig en chai-latte och träffat Louise som jag inte vart med på år och dar, riktigt underbar tjej detdär. Men vi hörs imorgon igen mina vänner, lovar att jag ska till skolan imorgon haha. Kyss på skinkorna sålänge. Och sov så gott!

helgen

Hallå! Bara jag som sitter och undrar vad som händer i helgen eller? Ingen som ska på fest? *blink blink*. Är bjuden på någon fest på lördag men den känns inte alls så rolig, sen är det marknad hos mormor men den orkar jag inte gå på osv. Men festa vill jag, sen får jag se vad mer som händer. Ska kanske sälja min gamla jacka imorgon så det blir säkert lite shopping också om jag har ork till det.



Ååh så bra, är den inte party!?

over-size


Over-size tröja / Monki / 250:-

Dagens shopping blev en mysig over-size från Monki. Älskar dom verkligen och har en till rosa som är nästan likadan i modellen och med ett sött tryck på. Tänk dig den, ett par bekväma jeans, gigantisk halsduk och en chai-latte. Gud så underbart alltså! Kommer nog att använda denna tröja flitigt kan jag tänka mig.

Mer presenter..


Titta, har fått ett paket hemskickat. Självklart lottas det ut, haha fan vad jag kommer få skit från mina vänner nu igen. Nejmen seriöst småsaker bjuder jag mer än gärna på när ni är så gulliga mot mig hela tiden. Men denna utlottning får vänta då jag har en finare sak att bjuda på under måndagen som kommer.

När jag kom fram till kön inne på Espresso house behövde jag inte ens säga något, direkt fick jag höra ett "en chai-latte till dig va?". Haha det är bra, dom har lärt sig! Innan fikat köpte jag en sak inne på tjejbutiken Monki, visar snart vad det är. Antar att jag får höra ordet klänning från alla nu igen, haha.

mot stan

Nu rör jag mit mot stan. Tar nog shoppingen först tror jag. Fika är lixom något man ska avsluta en dag med lixom tycker jag. Tror jag skippar jeansen idag och köper en tjocktröjja, kanske lite hårfärg också? Sen behöver jag en ny enkel t-shirt för den delen också. Får se vad det blir. Vi hörs senare helt enkelt, puss!


Ibland är jag dum

Love - Hur många horn har en enhörning?
Amir - Dom har 2 fast det heter ENhörning.
Love - Jahaa!?
Amir - Ja har du aldrig sett en sån eller?
Love - Ehm, de finns ju inte på riktigt direkt.
Amir - HAHA idiot de finns ju i afrikas savann.
Love - Nej Amir det finns inga på riktigt.
Amir - Justfan, noshörningar hette dom i afrika.
Love - Ja sök på google så får du se!


Han hade rätt!
Jag skulle bara finna tecknade bilder på google.

Nu ska jag ta och fixa mig lite. Ska till Espresso house en sväng. Har fått nya pengar eftersom att mitt studiebidrag tog slut samma dag som det kom. Blir antingen en mysig tjocktröjja eller ett par jeans. Weekday och H&M tror jag blir ställena jag letar på. Vi hörs igen innan jag drar.

inget ligg för han..

Vinnaren av presentkortet på Kicks: Johanna
Nu får resten hålla ut till måndag, ny tävling då!


Vet ni vad? Igår ringde jag en kompis som låg och knulla hemma hos en kille. Efteråt frågar killen vem det var och när min kompis svarar Amir så säger han "suck, alltså bloggar.. blotta hela sitt liv, jag gillar inte dendär Amir osv..". Nehe? Kan han då förklara varför han skrev till mig varenda dag i somras när vi bodde grannar och fråga ifall jag skulle komma över och "mysa" varje gång hans pojkvän var på jobbet? Ush, en riktig slampa är vad jag kallar sånna. Men jag förstår, jag skulle också bli sur om jag inte fick ligga med Sveriges största gaybloggare ;) Haha! Puss mina underbara läsare.


Jag är fel person att snacka skit om.
Min mun kan också läcka förstår ni!

mammut

Imorgon, idag blir det att sitta hemma och plugga psykologi för min del nu under förmiddagen. Har prov i det nästa tisdag och jag tycker det är så mycket svåra ord i ämnet så ska försöka nöta fast lite. Idag samt fredag pluggar jag på första kapitlet och lördag samt söndag på det andra. Sen tar jag måndagen till att repetera båda avsnittet och checka att jag kan allting. Det låter väll bra!?

Nu ska jag gå och tvätta ansiktet med kallt vatten så att öven mitt yttre vaknar. Jag lovar, skulle ni se mig just nu skulle ni antagligen sluta läsa min blogg. Jag ser ut som en uppstoppad mammut från typ... länge sen?


(En sliten snutt kan ni få se..)

Vinnaren av presentkortet från Kicks dras snart förresten!

konversation

Amir - Min pappa bor i Fisksätra!
Love - Är han svart?
Amir - Vadfan säger du?
Love - Är han svart?
Amir - Är du helt dum i huvudet eller?
Love - Nej?
Amir - Är din pappa indian eller?
Love - Nej.
Amir - Dåså.
Love - Men en tjej i min klass blev misshandlad
i Fisksätra av en svart man!
Amir - Allså herre...

Jaha, så min pappa bor ensam i Fisksätra nudå!? Haha jag och Love har alltid sjuka konversationer innan vi ska lägga oss. Vi har även precis snackat om skillnaden mellan en widescreen skärm och en LCD-skärm, samt hur en HD-TV fungerar, vemfan bryr sig om det egentligen? Haha. Nejmen vi försöker leka smarta ibland, självklart är det alltid jag som vinner. Men nu hade jag tänkt att lägga mig. Hoppas alla ni som vill ha presentkortet från Kicks är med och tävlar några inlägg ner. Alla som skrivit en kommentar innan 00.00 inatt kommer jag att slumpa ifrån. Godnatt nu mina kära!

Mitt första smink

Jag bad om ett puder som skulle vara så likt min egna hy som möjligt. Jag ville bara få en jämn färg över ansiktet och jag ville inte se sminkad ut. Detta var vad jag fick och hon sa att det var perfekt till min hy, exakt samma färg. Morgonen efter la jag på sminket och jag såg hemsk ut. Jag var ju kritvit i ansiktet. Nu använder jag den bara ibland om jag råkar lägga på för mycket av mitt vanliga puder. Bara att ljusa upp lite med det ljusa då.


snyggingen

Seriöst nu. Jag kände de flesta som vi käkade middag med idag men en av killarna var det drygaste jag varit med om på länge. Jag låter säkert jättefräck nu men jag tycker att jag har rätt att få ut lite ilska. Inte nog med att han kommer med sina skitfula skor och sin gigantiska utväxt, ska han också kolla surt på mig hela kvällen och vara det drygaste och otrevligaste jag stött på i hela mitt liv? Nej sådant tål jag verkligen inte. Jag har aldrig träffat människan förut och jag var artig och presenterade mig, så varför skulle han bete sig så för?  Tur för han att jag är en människa som föredrar att hålla låg profil istället för att skapa tjaffs bland folk, för jag har en hel del i mig jag skulle vilja säga till honom.

Men, på vägen hem kommer världens snygging och sätter sig brevid mig på tunnelbanan och han var verkligen bland det snyggaste jag hade sett. Han klädde sig perfekt också. Beiga chinos, marinblå cardigan och en svart sjal som han slängt slarvigt runt halsen, gaah så snygg. Klädseln kan verkligen göra mycket på folk ibland alltså. Sen så var både ansiktet och håret perfekt. Får sluta tänka på han nu så jag inte blir hård i brallan va, hahaha!!

Hoppas ni haft en mysig kväll. Jag har återigen ätit sushi för hela kinas befolkning. Magpumpning nästa för mig eller!? Nej jag ska faktiskt bara sitta här med min fulla mage och ta det lugnt resten av kvällen. Men vi lär ju höras igen innan jag rör mig mot sängen. Puss sålänge.

Sushi igen


Min vän Maria har fyllt år och det ska firas med lite asiatisk buffé i stan idag, blir inte samma ställe som sist utan något annat som också ligger på Stureplan. Aldrig varit där förut så det ska bli kul, och gott. Ska svulla sushi så ni anar inte, ska inte kunna gå därifrån efteråt. Haha vad jag tar i, nejmen det blir väll 30-40 bitar kanske. Okej kanske inte! Men ska röra på mig mot bussen nu i alla fall, vi hörs senare mina vänner. Puss på skinkan!

Ni har väll inte missat artikeln om mig? Läs den här.
Ni har väll inte missat min tävling? Deltag
här.

päls

Något som verkar vara en super trend i vinter är pälsar. De flesta av mina tjejkompisar har köpt päls och ännu fler verkar fundera på det. Enligt mig är det helt okej med päls. Jag har själv päls på min nya vinterjacka, nyslaktad och färsk prärievarg, haha nej nu tog jag i lite! Nejmen seriöst, skulle jag skippa päls skulle jag lika gärna kunna skippa skinn, läder, allt kött som jag äter och massa annat. Tycker det är super fjantigt att folk ska leka gulliga och söta genom att vara anti-päls. Sedan går de ändå och smäller i sig en BigMac på McDonalds, det hänger inte ihop.

De säger att djur som slaktas för päls dör genom våld och att det inte är likadant när de slaktas för att bli mat. Hur vet dom det!? Det jag inte sett/hört tror jag inte på, så enkelt är det. Vem säger att de inte slaktas genom våld för mat också? Det vet ni ju inget om. Erika i min klass köpte i alla fall en av de snyggaste pälsjackorna jag sett på väldigt länge, den är riktigt råhet och hon kommer ju lätt ha snyggaste jacka i vinter, riktigt unik och läcker. Även jag passade på att leka lite med pälsarna, som ni kanske vet vid dethär laget kan jag ha svårt att vara lite seriös ibland ;)

Update 16.11: Jag har sett alla videos där dom slaktar djur så sluta tjata om det, gud så löjligt. Tror ni på fullaste allvar att alla djur slaktas på det viset!? Visserligen bör det göras något åt saken åt att djur ska dö på ett sådant hemskt sett. Men all päls kommer inte från slaktning på ett hemskt sätt. Jösses vad negativa endel kan vara.


Åååh den är så söt, jag har döpt pälsen till Misse!


Oyeah i'm so sexy!


Grr!!


Säljaren lovade att jag skulle synas på stan med denna, tror jag det!

Skoldagen samt bilder


Jobbar i skolan.

Back at home! Efter skolan så blev det god kycklinggryta med pasta på en restaurang vid skolan men innan vi drog iväg var vi tvugna in på toaletten och för första gången på väldigt länge fick jag gå själv på toa. Pauline sa att jag inte fick följa med in för hon skulle göra en tjejgrejj så jag antog att det rann lite lingon ur kissemusen på henne så jag gick in på toaletten själv faktiskt.


Bildbevis, ensam på toaletten.

När vi satt och käkade så fick vi för oss att överdriva min läggning en aning så vi målade nagellack på mig. Tjejerna tyckte det underhållande men jag tycker mest att jag ser ut som en clown just nu om jag ska vara ärlig, haha.



Joanna och Pauline!

praktik-sökning

God morgon på er. Jag försökte blogga klockan 7 imorse när jag vaknade men det funkade inte. Nu sitter jag alla fall i skolan och jag kom helt i tid, tänka sig. Vi har bara 2 timmar idag där vi ska prata om hur man söker praktik på bästa sätt. När det är slut så är det lunch som gäller och sedan dags att röra sig hem.

Förresten, Bloggsolutions.se har lagt upp en artikel om mig, läs den :)



Läs artikeln här!

RSS 2.0