Gulligt sms

- "Men jo baby. Du ska hit. De blir kul hos mig ikväll och massa shit, du ska hit! Ta lite tid nu och sen kommer du. :$ vill ha dig här amir <3"

Puss på dig V!

Tro det eller ej

Ändrade planer, Amir stannar inne hos sig ikväll!
Folk tror att jag driver, men nej jag ska inte festa ikväll!

When it was dark...

Heippa darling

Ni som vill tro på det hon skrivit i sin blogg, varsågod gör det. Jag tappade hakan när jag såg hur mycket hon hade skrivit om mig. Väntade faktiskt till dagen efter för att jag var för trött för att orka läsa allt. När jag nyss läste allt så tänkte jag att jag såklart måste försvara mig här i bloggen nu. Men så mycket påhitt och ljug som det finns i dendär texten så är det enklare att bara skita i det. Folk får tro vad dom vill, be my guest!

Heippa darling.

Ingen alkohol för mig

Vad "roligt" att så många unga har valt att supa till ordentligt ikväll... not! För Amir och 2 av hans vänner blir det ingen alkohol för fem öre kan jag lova er. Inte ens en fjuttig cider ska jag dricka! Jag, Amanda och Simon ska mysa till det ordentligt hemma hos Amanda ikväll och sedan njuta av hur skönt vi kommer att må imorgon medans alla andra kommer ligga döda som schletens mamma haha! Ikväll hade vi tänkt köra på detta:

- Ansiktsmask
- Hårinpackning
- Vaxning
- God middag
- Sex and the city maraton


Riktig tjejkväll, faghagen och bögarna! Lovely.
Här är en bild från igår också... nördarna <3


Dagens fråga

Valborg 2009!
Hemmakväll eller supa skallen av dig?

Mys i park på Östermalm






Morgongympa i sängen

Amanda goes horny... visar bröst och trams...



Lyckat @ Xplore

Jag och Amanda vaknade precis upp hemma hos Simon på Karlaplan, centralt och bra... vart är efterfesten haha? Det vi ska göra nu är att beställa hem lite pizza att käka. Dagen efter hallå? Vad som sedan händer vet jag inte än.

Igår vart det i alla fall väldigt lyckat och roligt. Sofie vågade dock inte komma dit fick jag höra från en "vän" till henne haha. Men det var mycket bra liveuppträdanden och i slutet stod jag och Kissie ensamma på scenen och dansade som pensionerade horor haha, me like.

Mitt gäng, stor kärlek till folket.


Jag och min storebror Tito, puss darling.


I love my blondes =D


William, kärt återseende här i bloggen haha.

Nerd-style

Jag och Kissie ska vara tvillingar ikväll när vi festar (club xplore), ja så långt det funkar liksom haha. Vi har i alla fall båda likadana nörd-brillor som vi ska köra på ikväll om hon inte hunnit ångra sig. Jag har precis fixat håret, sminkat mig och bytt om. Jag måste säga att jag är världens snyggaste nörd förrfan?


Sveriges snyggaste

Länkade Amandas blogg igår, ni fortsätter väl att läsa den?

Och ni behöver inte påminna mig...
...Jag är kompis med Sveriges snyggaste 18åring.


Jag är inte alls portad

Mina gamla vän finner tydligen ett stort nöje i att gå runt och ljuga om mig dag efter dag. Senaste är att Per-Robin skulle ha portat mig på livstid från Xplore efter att jag och Sofie börjat bråka där. Gud vad hon verkar ljuger, Per-Robin och jag är förfan vänner och han började asgarva direkt när jag frågade om det var sant. Lilla Sofie, när ska du sluta gå runt och ljuga ihop en massa skit om mig som jag hela tiden får höra från folk? Den enda som förlorar på din falskhet är ju du, alla dina egna vänner har ju förfan tröttnat på dig? Jag ska hursom helst till Xplore ikväll och det kommer som vanligt att bli grymt.


Hemma nu igen!

Lite Britney info:
Biljettpris: 695 - 4500
Biljetterna släpps: 11 maj
Konserten är: 13 juli

Självklart kommer jag att stå längst fram <3

Är i alla fall hemma nu igen! Blev en lunch på Vapiano som vanligt, och sedan lite mys på bryggan i Gamla stan med en Café cooler. När jag kom hem nu så ringde jag mormor direkt och berättade om Britney för henne, hon blev skitglad för min skull och tyckte absolut att jag skulle gå, vilket jag iof hade gjort vadfan hon än tyckte haha. 13e juli kommer att bli ett minne för livet alltså. Jag ska få se Britney för 3e gången!



Vapiano

Fan också... dom kände igen mig och Niklas. Stammisar haha?

Alltid min goda ceasar-sallad.


Niklas med hans klocka från Thailand! Mig lurar han inte ;)

Mot solens strålar

Well baby, I'm a put-on-a-show kinda guy
Don't like the backseat, gotta be first


Fyfan vad jag är glad idag! Har ringt varenda jäkel jag känner och bett dom boka in 13 juli i Globen. Men nu ska jag in till stan och möta Niklas. Vi ska köpa café cooler och sedan sätta oss på bryggan i Gamla stan om det finns någon ledig plats haha. Senare kommer säkert lite annat lösaktigt folk in och joinar oss så det blir nog en mysig dag i värmen, Niklas sa att det var sjukt varmt i alla fall så får se vad man kan tänkas ha på sig idag. Men vi hörs inne från the city. Kisses and hugs!


Right in ya face

Alla ni som köpt biljetter till Britney i London (för att hon först inte skulle komma hit) för flera tusen, hahaha fan vad synd!!! Jag minns när jag sa till mormor, "det är inte värt det, hon kommer säkert hit tillslut ändå". Ja, nu kommer jag få stå längst fram i Globen och se min älskling. Jag är så jäääävla glad alltså, ringde direkt till Jasmine och grät i telefonen och sa att hon och jag ska få se Britney, så jävla ballt! Tror det absolut bästa kommer bli Womanizer eller If u seek Amy.

If u seek Amy, när turnén var i New Jersey!


Womanizer, när turnén var i New Jersey!

Jag sitter och gråter

Vem kommer till Globen den 13e juli?


BRITNEY SPEARS <3<3<3<3


Ingenting kan förstöra denna dag!


Att vara kär, enligt er läsare;


Älskade turk

Hej på er alla. Nu sitter jag på Vapiano med Kissie, Per-Robin och Alex! Det var lite småmysigt på minglet och det bjöds på goda ostar och champagne. Ska sitta här och vara lite social med gänget och vi hörs såklart senare igen när jag är hemma. Kyss på er alla.

Mysigt på bussen mot Kissie innan minglet.


Min älskade turk Meral!


Yummie!


Katten och Robban!

Jävla stress

Fan jag måste springa till bussen! Jag ska på något mingel tillsammans med Per-Robin och Meral, min favoritturk fan! Drar med mig Kissie också. Det bjuds på ost/vin/goodiebags så det kan inte sluta annat än bra dethär alltså, me like! Vi hörs senare igen såklart, kyss på er!

Duon, så klockrena. Turken och svennen, kebaben och moset.

Är jag kär?

Många undrar om jag har en pojkvän eller inte, och ifall jag är kär. Pojkvänsfrågan är inte nödvändig att svara på. Men är jag kär? Jag vet faktiskt inte. Hur vet man när man är kär? Det finns någon som jag tycker om jättemycket, som jag är glad med och som jag känner mig trygg med. Är det att vara kär? Och vadfan är kärlek? När älskar man någon? Det är knepigt detdär, jag vet inte riktigt. Är jag kär?


Hola chico

Nu är jag hemma igen! Efter en skön stund i solen på After så kom min vän Yasmin som jag inte träffat på ett tag så det var jättekul att få utbyta lite gossip med henne. Hon bjöd på lunch på Tacobar också, yummie. Tusen tack för det gumman. Nu ska jag bara ta det lugnt hemma ett tag och mysa med lite musik. Senare ska jag åka hem till Amanda och mysa ännu mera, hemma hos henne. En lugn och cozy dag, som vanligt!


Jag vill ha uppmärksamhet

Vill du ta på mig, följ med mig så ska jag ligga med dig.
Vill du ha mig i natt, ge mig en cider så särar jag på benen snabbt.

Jag vill ha uppmärksamhet, för det är det bästa jag vet!


Söta Amanda

Sjävklart fick hon MVG på uppgiften om ingen annan än mig ;) so cute!



Sitter på After nu

Im just to cute.


Amanda, hennes blogg måste ni läsa :)


Ja här sitter jag och glassar i solen med Amanda och Simon, mina griseknoar haha! Vi har väldigt mycket att snacka om, och fan vad vi garvar haha. Jag har bland annat sjungt en "fjortis-sång" som dom tyvärr inte alls gillade men jag tycker den är bäst. "ge mig en cider så särar jag på benen snabbt", hur roligt är inte det liksom? Ayah... vi ska inte gå in på min torra humor tror jag hehe.

Gratis shopping?

Åh, jag har fått hem ett superpresentkort tack vare att jag är medlem hos Gratisbio där jag under ett tag har samlat poäng. Jag får nu byta ut detta superpresentkort mot massvis av butiker/restauranger/upplevelser. Har jag tjänat ihop ett superpresentkort på t.ex. 500 så kan jag välja 100:- på McDonalds och 400:- på H&M, man kan alltså mixa och blanda som man vill utefter det beloppet man tjänat ihop. Gratis shopping, det är smaskens haha!

Jag har även fått en sånhär söt ruta, thihi.
Jag är medlem i Gratisbio, där enkla poäng betyder mer shopping! Gå med du också. /Amir

Norge, dom kan också!

Godmorgon kära läsare, dagen börjar med lite bloggtips!

Norges bloggkung/drottning är ingen Blondinbella eller Nils, utan en 16årig kille som bloggar om sitt liv som homosexuell. Norges största gayblogg med andra ord. Har länge läst hans blogg och tog efter ett tag kontakt med honom på Facebook, tycker ni borde kika in hans blogg dirr alltså. Även om man kan tro det så är våra bloggar väldigt olika, så check it out!

Lars Tangen!


Jag har fått nog

- 5 liter hembrändt i lägenheten
- Grovt snatteri från diverse butiker

Säkert att du ska blanda in polisen gumman?
Kasta sten i glashus är ju inte känt som något smart?


Säga till mina egna vänner att dom inte får umgås med mig? Snacka skit om min blogg som du så desperat vill vara med i? Okej att folk har något emot mig, men att försöka vända mina egna vänner emot mig med billigt skitsnack är att gå för långt. Jag försöker få bruden att fatta att detta kan få ett slut närhelst hon vill, men allt hon verkar göra är ju att verkligen be om bråk? Oklokt gjort....

Lite mer blondintips

Haha fyfan. Jag har inte varit såhär riktigt blond i ens en vecka och ändå snackar jag som om jag vore värsta proffset. Men det är ju så det ska vara. Ofta att jag ska sitta som ett random och ba "thihi mitt hår är fult". Jag har blekt mitt hår skitsnyggt och det ser ta mig fan grymt ut. Och alla ni som undrar vilket silverschampo jag använder, självklart ska jag berätta det. Mitt kommer från Lanza och jag köpte det hos Bangerhead.se där jag såg att det kostade bra mycket mindre än i butik också.


My number one

You're my lover, undercover.
You're my sacred passion and I have no other.


Gjort en Kissie

Idag har jag gjort en Kissie, jag köpte nerd-brillorna på H&M för endast 59,50:- Vi ska båda ha dom på oss på onsdag när vi ska ut och festa, samt skjorta till på oss båda. Vi kommer vara snyggaste nördarna ever ju haha!  För övrigt så kom jag precis hem efter en dag på stan, väldigt mysigt var det. Nu ska jag blöta mitt hår och slänga i lite silverschampo som ska få sitta i ett tag. I butikerna säger dom att det ska sitta i 1-2 minuter men dom är ju hjärndöda haha, jag brukar ha mitt i håret i ungefär en kvart varje gång, blir perfa!


Niklas vill visa er en sak

Han tvingade mig upp för världens backe för jag skulle se världens utsikt.
Detta är alltså "världens utsikt" som ni ser, dags att kolla synen Niklas?


I scream for icecream

Har avnjutit en "Jamaican me crazy" från Ben n Jerry's egna café i Gamla stan! Någon annan som smakat den nya jamaican glassen? Absolut deras godaste.



Möte med Maria ungdom

Jag har precis avnjutit en god ceasarsallad på Vapiano med Niklas. Skulle även gått på möte hos Maria Ungdom idag angående mina alkoholvanor men jag ringde dit och sa att jag inte är alkoholist och att jag nästan aldrig dricker mig riktigt berusad utan endast tar 1-2 drinkar när jag är ute, så jag fick ingen ny tid och slipper gå dit. Ofta jag ska sitta där och babbla om alkohol när jag vet hur man ska dricka. Det som hände för 3-4 veckor sedan var ett undantag och kommer såklart inte hända igen, men någon gång måste vara första/sista gången ju. Om man fortsätter dricka sig grovt berusad efter att ha spårat ur, då kanske man har problem. But i'm fine, jag lovar.


Gårdagens/dagens

Gårdagens shopping:


Dagens elshock:

Zac Efron

Jag skulle sälja min mamma för att få ha sex med honom!

Godmorgon måndag


Den dagen vi alla hatar är här, välkommen haha!


Skulle möta Niklas i stan klockan 14.00 men vaknade ju nyss så det kommer jag aldrig hinna. Ringde honom och han hade tydligen också precis vaknat så det var ju tur för honom haha, vi får ses 15.00 istället helt enkelt. Måste ju hinna vakna till, duscha, platta håret osv osv. Tror jag ska göra som Missy Elliot och anlita något random som sminkar och stylar mig medans jag sover haha, underbart ju!

If u seek amy;

Love me, hate me, but can't you see what i see?



Motherfuckin and fatherfuckin 10e plats =D =D =D

Innan bion börjar... lite tips

Ja man kan ju undra hur jag kunnat lyckats få sådan helt okej blond färg på bara 2 veckor (med tanke på att min naturliga hårfärg är så gott som svart, eller väldigt väldigt mörkbrun) och ändå ha allt hår kvar på skallen liksom. Det är inte svårt, det är bara 2 saker du bör tänka på om du ska bli blond.

1. Slingor
Skulle jag haft i blekning i hela håret hade jag sett ut som quasimodos mamma typ. När man bleker slingor så ser slingorna mycket ljusare ut än vad de egentligen är eftersom att de mörka håret blir en konstrast mot dom ljusa slingorna. När man gör slingor så blir även ens naturliga utväxt inget annat än snygg eftersom att den på något sätt smälter in med det ljusa. Hade jag haft blekning i hela håret hade det sett mycket gulare ut, och utväxten hade synts jättetydligt som en rak mörk rand, ush?

2. Silverschampo
Tro det eller ej, det hjälper verkligen. Det är verkligen värt att lägga ner 100-200 kronor på ett bra silverschmpo för det kan göra hemskt mycket. Jag har blekt slingor 2 gånger och sista gången missade jag några slingor framme vid luggen som blev oranga och inte lika ljusa som resten av slingorna. Efter att jag användt silverschampo så är nu dom slingorna i princip exakt samma nyans som resten av håret. Jag har alltså gått från orange till riktigt blond, med bara ett schampo. Så tro mig, köp ett!


Kissie och den hemliga

Nu sitter jag och Jasmine tillsammans med Kissie och en hemlig människa på donken där dom två ska käka. Vi har nyss suttit i Kungsträdgården och käkat jättegoda glassar i solen, mysigt va? Har även stött på galet många bloggläsare idag, lite läskigt haha. 4 tjejer i princip sprang emot mig och jag trodde typ dom skulle hoppa upp och omfamna mig så blev skiträdd för dom haha, men söta var dom i alla fall. Nu ska vi sitta här och bara chilla.

Niklas ska tyvärr inte med på bio. Jasmine älskling tar hans biljett, även Kissie den hemliga ska med och se på 17 again, ska bli jättekul med bio. Det var ett riktigt bra tag sen.

Hörrni, fråga Kissie om hon vågar säga vem den hemliga är ;) thihi.


Jag och Jai Ho.

Update från Kungshallen

Nu sitter jag utanför Kungshallen där jag käkat med Jasmine och Diana, jag åt lebanesiskt som vanligt. Nu ska jag till bl.a. Monki och titta lite. Sugen på en ny skjorta som sagt, men man kanske hittar något annat det visar sig. Senare ska jag kanske möta Kissie och några andra men det visar sig vad som händer, bio blir det ju också senare. Ser ut att bli en väldigt mysig dag. Vädret kan man ju inte heller klaga på, lovely.


Videoinlägg


Detta får ni inte missa

Jag festar ju aldrig på vardagar utan tycker att det räcker med helgen, alltså 1-2 gånger per vecka. Men denna onsdag som kommer måste jag ju verkligen ut! En av dom som driver gayklubben Xplore bad mig nyss kika på deras nya flyer och jag blev ju hur glad som helst när jag fick se att Arash och Aysel ska komma och uppträda, fan vad taggad jag blir, det tänker jag ju absolut inte missa. Deras låt är en av dom bästa i Eurovision detta år tycker jag. Dom kommer lätt på en topp-10 placering.



Smått sur idag


Jag vaknade jag nyss och har nog aldrig varit såhär utvilad haha. Känner mig galet pigg och klockan är bara 11, hur är det möjligt liksom? Får se vad som händer idag, ska kanske in till stan och kolla på lite kläder. Senare ikväll ska jag och Niklas på bio. Jag måste se 17 again med Zac Efron som är ett riktigt ögongodis, yummie!

Sofie och Simon;

Niklas ringde precis mig! Sofie och Simon kom fram till honom inatt och sa:
- Amir är fan dum i huvudet. Vi har inte varit med i hans blogg på en vecka och fyfan vad tråkig den har blivit, hans blogg vore ingenting utan mig(Sofie) och Simon alltså. Det är liksom vi som gör hans inlägg åt honom, han är hur tråkig som helst.

Sedan stod dom i ca. 30 minuter och snackade skit om precis inget annat än min blogg. Allt jag hört kanske stämmer... Sofie är grovt besatt av min blogg? Ayah, det finns fullt av falska människor på denna jord så varför bli förvånad liksom? Tråkigt när folk som vart ens vänner visar sig vara falska.

Gaybloggen loves partypics

Här är bilderna från club Xplore igår.
Jag och förtortsbrudarna ruled the place, askul!

Jag skojade med er

Nej jag skojade såklart bara med er, jag fyllde i ansökningsblanketten men sökte såklart inte till Idol, jag som inte kan ta en enda ton rätt haha. Felix var ju klockren som gick in till juryn och sjöng Carolina Af Ugglas - Snälla snälla med sin falska stämma haha. Ser verkligen framför mig hur han står där och gnyr som ett jävla djur thaha. Efter Idol så blev det i alla fall frukost/lunch på Subway som gör sjukt goda mackor och nu sitter jag här hemma igen. Kanske dags att sova? Inte sovit på ca 28 timmar, toppen!

Amila, Felix och jag!


Subway.

Jag gjorde det



Fan för Idol-audition

Har stått i kö sen 04.00 inatt, först nu kom jag in i Hovet!!

Sliten, don't mess!


Sweethearts!


Retard-Felix :)


Kittecat!

Morgondagens planer:

Idol-audition 2009 :D
Men nu, fest! Vi hörs imorgon igen. Kyss!

Sist jag var på club Xplore...


Allt går om man vill

Nu är jag klar med Jasmines hår!
Dom 2 översa bilderna tog vi nyss.
Dom under är gamla bilder.


Herre min skapare

Jag ska aldrig platta en afrikans hår igen.
Fan vilket arbete, haha!

Update från gräsmattan

Ligger på Jasmines bakgård och solar på en mysig filt. Vi lyssnar på musik från bärbara datorn och har det allmänt jättemys. Snart ska vi röra oss inåt för jag ska göra Jasmine snygg till ikväll, ska platta hennes hår och sminka henne. Hon kommer bli skitsöt. Eftersom hon är mörkhyad har hon ju världens affro så det kommer ta evigheter att platta haha men det är det ju värt eftersom att hon kommer bli sjukt fin, men mer om det senare. Solen kallar...


Började gråta som vanligt

Satt och kikade på lite klipp med Britney på youtube och självklart började jag gråta som vanligt. Hon är verkligen en perfekt förebild och någon att se upp till, jag älskar henne så hemskt mycket. Dock försvann tårarna snabbt när jag fick ett brev som jag öppnade snabbt. Det var en tidning som jag är med i, har en hel sida om bara mig, lovely. Hade glömt det totalt. Det är i tidning OKEJ jag är med, tror det är mest yngre som läser den. Jag prenumererade på den när jag var liten, det var min favorittidning kommer jag ihåg. Dags att börja igen haha?

Fan, måste ta nya studiobilder snart!?

Ni måste se detta!!!

Jag och Mickis välter Ida när hon sitter och bajsar!


"Bloggkrig mellan bögarna"

Såhär ser det ut i Bobbys blogg sen igår:

"Jag och Linda ville fråga några fjortis tjejer om dom ville fota oss men då såg jag dessa söta fjortisar gå förbi oss så självklart fick dom fota oss, Kissie och Amir gaybloggaren.... Söta dom är puss"

Haha nej nu jävlar! Tror jag ska färga håret grönt och sedan ringa Aftonbladet och säga att Bobby råkade göra det grönt när han skulle göra mig brunett, och sen får inte han någon klipptid hos sig mer thahaha! Haha nejdå, jag och Kissiekatten pratade om att dra till han snart, om jag ska börja bleka slingor varje månad lär det ju antagligen bli rätt slitet, damn it. Men det kirrar Bobby, han är söt!


Lanza

Hej på er alla!

Allas älskade fredag är äntligen här, gud vad skönt! Jag ska hoppa dirr in i duschen och slänga i lite silverschampo. Jag använder ett från Lanza som jag fick hemskickat från Bangerhead.se och det är verkligen ett bra silverschampo. Det har gjort sjukt stor killnad på mitt hår sen jag började använda det och jag har inte behövt använda det många gånger. Så alla ni som funderar på ett silverschampo, kolla upp Lanzas, ni kommer inte ångra er. Och Bangerhead.se har det till ett bra pris, nästan 100:- billigare än butik, how lovely.


03.1

Inte lika lätt att sakna dig, som att tycka om dig.
Tyvärr.


Jag är fett snygg


Sitter hemma nu som jag har gjort ett tag. Imorgon ska jag ta med min vän Jasmine på gayklubb för första gången och det ska bli superkul. Vi är båda supertaggade och har talat om det hela dagen idag. Har ställt in henne på schlager-låtar och galenskaper. När vi festat klart vid 03.00 så ska vi göra en riktigt sjuk sak men det kan vi ta imorgon haha. Nu ska jag kika lite på en ny psykologiuppgift som ska vara inlämnad ikväll/imorgon, kommer inte riktigt ihåg hehe.

Blogglön imorgon

Istället för att bränna upp allting på krogen så funderar jag på att investera lite till bloggen kanske. Jag har ju en rätt så bra digitalkamera så kanske ska köpa en ny webkamera eftersom att min inte är världens bästa direkt? Sen klagar alltid killar på den dåliga kvalitén när jag har camsex... okej detdär var ett torrt skämt haha. Nejmen en ny webkamera vore kul, sen får man se vad mer det kan bli. Vill ha chinos men har aldrig lyckats hitta några som sitter bra på mig. Får se vad det blir, men lutar starkt åt en ny webcam iaf.


Back on track

Sitter med Kissie nu och fikar, så alla ni som var så glada innan, fuck you haha! Jag, Kissie, Jasmine och Diana sitter nu alltså på Waynes Coffee och bara myser med varandras sällskap här. Hon har ett par nya solglasögon och hon ser fan smart ut alltså haha, tänka sig. Ska sluta vara osocial nu och försöka hoppa in i konversationen som hålls, Kissie pratar såklart om hennes nya bröst som hon ska få! Kyss på er alla.



Dagens låt

Idag kör vi på Janet Leon med låten Let go. Den är antagligen inte ny för dom flesta här men det spelar ju ingen roll, sjukt bra låt. Texter betyder mycket för mig när jag lyssnar på musik och denna låt om någon har ju en fin text.


Galet vacker också?

Vårens första...

...café cooler, det är riktig kärlek!


Söta Martin!

Nu åker vi till stan

Håll ut Martin babe, vi kommer snart ;)


Sådan bror sådan syster

Amir: Hallå vart är du?
Syster: På en gayklubb :D
Amir: Va? Är du full?
Syster: Hehe ja lite!
......
Främling: Hallå vänta, din syster spyr nu!


Här går det inte fort

Godmorgon sweethearts!

Idag ska jag träffa Martin i stan och bara strosa omkring men först ska jag ta det lite lugnt här hemma. Jag är inte den typen som kan vakna och sedan vara ute ur huset på 20 minuter. Nej jag behöver 1-2 timmar på mig för att piggna till haha. Nu ska jag få i mig lite frukost, sedan blir det dusch och styling. Vi hörs snart igen :)

Ni är så lurade

Jag fick er alla att "dö" och "spy", haha i know u love me!

Filmen är slut och jag fällde till och med en liten tår när Doris blev ledsen i slutet, hon är ju så jävla söt. "Tiiiitta hajjar". Nehe? Dom har ju inte redan jagat dig i 10 minuter? Åh min lover alltså. Nu blir det en liten kvällspromenad men vi får akta oss för psykopaten som springer runt här i samhället med en kniv och jagar ungdommar. Dock är vi två pers nu så vi slår nog lätt ner honom, ska visa mina skills. Sumobrottare here i come!!!


Snygga partykläder

LemonParty, beställt kläder där tills på fredag!

Nu blir det filmkväll

Jag och älskling ska inte på promenad idag som vi alltid gör haha, vi ska ha myskväll hos mig istället. Vi har köpt lösviktsgodis och ska se på typ världens bästa film, Hitta Nemo! Det är riktig kärlek mellan mig och dendär firren Doris alltså, hon är typ min idol. Skönare och mer efterbliven brud får man verkligen leta efter haha.


Look and learn

Kändisar som typ Beyonce och Britney är P.E.R.F.E.K.T.A!


Fyfan vad äckligt

Läsare, vad tycker vi om detta? Inte okej...


Min älskling är smart

Britney lämnade ett meddelande på hennes Twitter-konto:


(Hon syftar på ett korkat utlåtande angående homosexuella)

Jag måste följa upp oftare


SS frågar:
Jag vill säga att din blogg är jättebra, jag följer den varje dag och det är för att du är en intressant person och inte lika dum och blond som fjortisbloggarna. Men du SUGER på att uppdatera vissa saker, ett exempel är om när du sa att du blev förföljd, vad hände sen? Kram!

Amir svarar: Tack och förlåt, haha! Ska tänka på att följa upp saker jag skriver om och i detta fall kan jag ju berätta om han som förföljde mig. Han åkte alltid samma tunnelbanor som mig (satte sig jämt framför mig), stod och bara stirrade på mig när jag fikade med mina vänner och den gången jag blev som räddast var när han förföljde mig till en nattklubb. När jag gick ut från klubben 3,5 timmar senare så står han kvar och bara glor på mig. Jag gjorde ingen polisanmälan utan skrev bara i bloggen att jag var rädd för att någon mystisk man förföljde mig. Efter det har jag aldrig mer sett honom faktiskt. Så antar att han antingen läst min blogg och insett att jag tog det på allvar, eller bara insett att han aldrig får någon som mig, haha woho!

Min dag på Kärsön

Oj, det var ett tag sen det var sånhär dålig uppdatering förutom när jag sovit haha. Men är hemma från en riktigt rolig dag faktiskt. Alla klasser i årskus 3 ledde dom andra klasserna i diverse aktiviteter ute på Kärsön, väldigt uppskattat. Vissa var dock riktigt jobba såsom när man skulle springa fram och tillbaka tusen gånger eller köra en norsk fylla med en bandyklubba haha, dock roligt att se folk springa runt helt snurriga åt höger och vänster. Här kommer i alla fall lite bilder från dagen mitt ute i ingenstans.

När jag och tjejerna inte orkade anstränga oss blev det rökpauser!


Jag lekte även puppy med Pauline :D


Hoppa säck.


Spring med ihopknutna fötter.

Många chockar idag

Nu har jag fixat håret, klätt på mig och ska snart röra mig mot bussen för att åka ut till Kärsön där det ska vara en slags aktivitetsdag, alltså inga vanliga lektioner idag. Skönt va? Jag min tjejkompis ska leda vår parallelklass i 3 olika aktiviteter så det kommer nog bli jätteroligt eftersom att vi känner de flesta i klassen också. Sen är det ju många som inte sett mitt nya hår så det blir nog många chockar idag också haha! Fuck me, im blond!


Låt mig vara

Jag är en människa, jag har också känslor. Jag kan må dåligt och jag kan vara världens gladaste. Jag lyssnar alltid på folk, jag ser alltid när det är något fel med folk. Det som alltid kommer i första hand för mig är mina vänner, alltid. Men folk förväntar sig alltid så mycket, jag kan inte vara världens bästa. Jag säger inte "ååh synd om mig alla vill få ut något av mig" men just nu känner jag extra press på mig hela tiden. Folk säger att jag blivit konstig på sista tiden, ja det kanske jag har? Ta reda på vad felet är istället för att bara klaga och hoppa på mig hela tiden. Trött på att få ta skit hela tiden och alltid vara den söta Amir som förstår och förlåter hela tiden. Nej... jag tänker inte förlåta och glömma allt hela tiden.

Alla ni som ringt hela kvällen, låt mig vara!
Give me a fuckin break, ska sova nu. Kisses and hugs.


Bara 14 år gammal

En kille som följer min bogg addade mig på min privata msn och ville prata lite. Han är bara 14 år och har redan kommit ut som homosexuell. Han har inte haft det lätt så vi pratade lite om saker som hänt. Att han blev nedslagen pga sin läggning och hamnade på sjukhus, att lärare sagt dumma saker osv. Det är tacksamt att unga homosexuella killar oftar mailar mig och vill ta kontakt med just mig för att prata ut eller bara säga hur dom känner liksom, dom får mig att känna mig som en trygg människa och jag känner att jag faktiskt gör någon nytta för folk. Jag vill ju hjälpa, jag vill underlätta. Jag gör ett grymt jobb tycker jag, jag är stolt :)

Vill du berätta något eller bara prata med någon "likadan"?
- [email protected] (inte min msn så att ni vet)


Imorgon är jag en ledare

Imorgon blir nog en rolig skoldag. Alla vi som tar studenten i år ska befinna oss på Kärsön med våra lärare imorgon. Där ska alla klasser leda varandra i olika aktiviteter och tävlingar, kommer nog bli skitkul tror jag. Dock blir det en heldag där borta om jag inte minns fel så jag kommer att ta med mig min lilla bärbara dator så att bloggens uppdatering inte tar någon skada. Tycker det är väldigt roligt också att lärarna hittar på något sånthär för eleverna ibland, speciellt för oss som faktiskt slutar skolan snart och aldrig mer ska komma tillbaka. En sista aktivitetsdag då vi leker tillsammans och kämpar som klasskamratar. För tro mig, finns folk i klassen man verkligen är glad att aldrig behöva få se igen haha! Man kan ju inte orka och stå ut med alla?


Islamister vill döda Saad

Sådär ska vilken jävla kille som helst kunna säga. Men Saad är en kille som bor tillsammans med sin pojkvän här i Sverige. Nu på torsdag kan han bli utvisad och hemskickad till Irak igen där han antagligen inte kommer att leva länge till. Islamister har redan mördat hans homosexuella vänner och har både uppgifter och foto på Saad. Inser ni vad som händer om han blir utvisad till Irak? Fyfan vad hemskt, jag skulle aldrig vilja sätta min fot i ett sådant land, jag skulle inte betala en endaste krona för något där.

Tycker synd om folket som bor där och ska behöva bli representerade av ett sådant hemskt styre. Jag känner inte en utan flera irakiska personer och de är hur fina människor som helst, men de får stå ut med massa fördommar just för att idioter styr landet. Jag hoppas och ber verkligen för att Saad och andra homosexuella i samma sits inte blir hemmskickade till ett sådant land.


High-life

Mormor: När polisen hämtade dig på fyllan, var du drogad?
Amir: Ööööh? Absolut inte?
Mormor: Jomen alla håller ju på nuför tiden.
Amir: Ja, synd för dom säger jag bara.
Mormor: Ja, high-life alltså!

Haha min mormor är så jävla skön :D

Nu är jag sur

Den lilla glada Amir har tagit en promenad och nu är sura Amir här. Gud vad mina vänner ska vara jobbiga. Jag sprang förbi mina vänner på ett café i stan och dom bad mig sätta mig ner med dom. Dock var jag jättetrött och ville hem och när jag berättade det för dom blev dom som galna djur. Började fråga vad problemet var osv. Jag sa att jag var trött helt enkelt och ville hem sedan gick jag. När jag är vid tunnelbanan ringer en av tjejerna och frågar varför jag är otrevlig och jobbig. Ursäkta, jag må vara rolig att umgås med men jag är fan ingen leksak som folk kan ta med vart dom vill. Och anser man mig vara otrevlig och elak för att jag inte vill sitta på ett café, då är man väl själv rätt så dum i huvudet?

Snygg frisör

Nu sitter jag här på Maria Nila där min syster klipper sitt hår. Deras frisör är sjukt snygg, Felix heter han. Tror att min syster kommer bli sjukt snygg i håret efter att ha hört hur frisören tänker klippa det, och äntligen ska hon faktiskt prova på en mittbena vilket jag tycker är sjukt snyggt på tjejer, det borde fler satsa på



Följer med syster till frisören

Sitter med mitt nya silverschampo i håret och ska snart tvätta ur det och fixa mig. Ska möta upp min syster i stan snart och följa med henne till frisören. Bruden är alltid nojig när hon ska klippa sig så jag ska med och förklara hur dom ska klippa hennes hår så att det blir rätt. Kommer ihåg sist hon skulle klippa sig, då ville hon att dom skulle tunna ut och klippa upp, sen kom hon hem med exakt halva håret bortklippt haha så jävla kul. Nej denna gång ska det göras rätt! Ska förresten sminka mig idag tror jag, vet inte varför men bara sugen på att göra mig snygg idag.


Parfymer

Godmorgon på er alla =D

Niklas smsade mig så jag vakna, fyfan vilken jävel! Även fast gud inte finns så sa jag till honom att gud kommer straffa honom. Hoppas han vaknar med bara ett öga eller något haha. Vet inte varför, men när jag vaknade imorse så kände jag att jag ville ha nya parfymer. Vet inte varför, har hur många nya som helst faktiskt men tänkte direkt när jag vaknade att jag måste ha nya parfymer av någon konstig anledning. Om jag fick välja 3 nya till mig själv idag skulle jag i alla fall köpa domhär:


Britney parfymen har jag redan, fast den rosa :D
(Har iof dom andra två också hehe)

Nytt besöksrekord idag

Jag kommer ihåg för ungefär ett år sedan, dom gångerna jag hade över 100 läsare var jag verkligen överlycklig. Nu sitter jag här med över 11.000 unika besökare idag, är det egentligen inte helt jävla crazy? 11.000 unika besökare har kikat in på denna lilla blogg idag för att se vad storstadsbögen har hittat på, jag fattar det inte. Men jag är sjukt tacksam och sjukt glad, i love it. Tusen tack till alla er som valt att följa min blogg, det värmer verkligen.

(besökare/vecka)


En psykopat springer lös

Allas favoritbög kanske snart är död? Nejmen det är en psykopat som springer runt med svart rock, ansiktsmask och ett svärd här i området där jag bor. Han springer efter ungdommar och jagar dom maskerad och med sitt svärd, fatta vad läskigt? Han har sprungit runt i området flera nätter irad och polisen har varit här med fetingstora polisbilar flera gånger. Jag och min vän Jasmine bor ju husen mitt emot varandra men Jasmine får inte komma hem till mig av sin mamma för att hon är så rädd, inlåsta liksom haha. Nejmen ser jag honom så bjuder jag han på lite skönt sex och sen kuttar jag sönder honom och räddar samhället, the hero Amir!


Mer bilder på min drömkille

Som sagt så är han en känd gayporr-skådis, han är så j***vla snygg!!!!


Typiskt att detta händer mig

Ikväll skulle jag vart med i ett direktsändt webb-tv program men min webcam som ska kopplas till direktsändningen funkar såklart inte. Har provat att installera om allting osv men nej nej, ingenting händer. Skulle självklart kunna tagit webcamen som är inbyggd i min lilla bärbara dator, men tror ni den funkar? Absolut inte? Problem i paradiset igen alltså haha.

Middag på Kungshallarna

Hej igen allihopa! Det blev en god middag på Kungshallarna med min söta lillesyster och några kompisar. Nu är vi hemma igen och ska ta det lugnt resten av kvällen. Eller lugnt och lugnt... ska plugga lite eftersom att jag har en muntlig redovisning i skolan imorgon. Dock är det i ämnet psykologi som jag tycker är kul så det blir för ovanlighetens skull roligt att plugga. Sen så ska jag senare ikväll använda mitt silverschampo också så att mitt hår blir lite mindre gult, fick ju ett jättebra från Bangerhead.se som flera av mina vänner tidigare har andvänt.

Hoppas att ni läsare också har haft en bra dag idag! Min statistik har ju stigit dom senaste veckorna och det känns ju verkligen superkul såklart. Och dom negativa kommentarerna har ju minskat också, antingen har dom som skrivit negativt insett att det är dom själva det är fel på och inte mig, eller så har dom bara slutet läsa en blogg (som dom ändå stör sig på?). Hursom, kul att min blogg uppskattas, me like :)


Lite bilder

Nu sitter jag med lite skönt folk på Regeringsgatan och myser på Espresso house. Det är så fint väder så vi tänker inte sitta här inne hela dagen och glo. Antingen blir det en uteservering eller en promenad och lite titt i diverse butiker här i staden. Sjävklart hörs vi senare igen, puss på rumporna!

Jasmine och jag.


Lite god fika.


Min lillesyster och William.


Lillesyster och Jasmine.

Såhär ser man ut idag

Osminkad, alltid lika skönt.


Sakerna i mitt paket


Lanza Eugene Perma Cycle Vital Silver Schampo / 125:- / Bangerhead.se
d:fi D.struct pliable Molding Cream / 129:- / Bangerhead.se

Kan ni gissa vad?

Jag har fått ett paket från bangerhead.se hemskickat idag =D
Någon som kan gissa vad det är för något i det? ;)


Jag vill till USA

Min älskade porno, han är perfekt, min drömkille!


Vissa sover inte normalt

Godmorgon på er alla!

Har sovit jättegott och länge. Vaknade dock med flertalet missade samtal, men jag är så smart så att jag lägger alltid mobilen på en kudde när jag ska sova, på så sätt hör jag inte vibrationerna när det ringer hihi. Vet att det kan vara jätteviktigt när folk ringer sent men sover jag så sover jag, don't mess with me then haha. När jag gick på toa efter jag hade vaknat så såg jag att några kattungar låg och sov där, vissa sover inte normalt?



Problem i paradiset

Varit ute på en skön promenad nu och är äntligen hemma igen. Ska mysa lite framför datan till skön musik och sedan borde jag faktiskt sova eftersom att det är skola imorgon. Angående det som Kissie skrev så kommer jag tyvärr inte "ge tillbaka" här i bloggen som jag vet att ni läsare dregglar efter att jag ska göra. Ska ringa henne och prata med henne. Dock är det inte så allvarligt som ni läsare verkar tro/vilja att det är. Men men... vi hörs imorgon lovers. Kyss!



Fan vad gulliga alla var!

Att chatta med 3siffrigt antal människor var svårt...
Men fan vad gulliga alla var, tusen tackar!


[email protected]

Loggar in på msn om 5 minuter :)

Must mistake her for a sucka!

Britney-klubborna finns bara i USA, funderar på att beställa hem en?
200-300 kostar dom, lätt värt det, my lovely lover ju! Älskar henne.


Kissie är inte 10 år



Anonym frågar: Vad tycker Kissie om att du bytt till andra fjortisbloggaren?

Amir svarar: Vadå vad Kissie tycker? Vad finns det att tycka? Jag har känt Kissie i ett halvår och vi har kommit varandra väldigt nära. Hon vet vart hon har mig och ifall jag pratar med någon "konkurrent" till henne och träffar henne så är det inte så att min och Kissies vänskap påverkas? Jag tycker det är jättetråkigt att dom 2 inte verkar gilla varandra men det ska ju inte jag behöva påverkas av? Kissie har jag jätteroligt med och jag kan verkligen lita på henne, hon vet mycket om mig som inga andra vet, speciellt på kärleksfronten. När ni får det att låta som att det inte skulle gå att vara kompis med båda så blir jag faktiskt irriterad. Jag klarar av att ha mer än bara en vän faktiskt, tro det eller ej!

Var hälsad, min chai

Hello all you sexy thing! Är hemma nu igen. Jag och Imen pallade inte trycket så vi drog till Espresso House och köpte en varsin chai-latte som vi hade på vägen hemåt. Jösses så länge sen det var. Riktigt gott var det och vi njöt och var riktigt nöjda, tror inte vi sa ett enda ord till varandra på bussen haha. Nu ska jag in på min skolas hemsida och se exakt vad det är för uppgifter som ska vara inlämnade idag samt under veckan som kommer. Vet ju redan några men det dyker ju alltid upp nytt så lika bra att logga in och kika efter vad som bör göras så att man inte står där sen med 5 uppgifter dagen innan dom ska lämnas in.


Vi hörs ikväll

Adda [email protected] så ska jag ta tid att chatta med er kära läsare ikväll. Är ju många som lyckats adda min privata och även om jag vill hinner jag inte prata med alla. Men som sagt... adda min blogg-mail så ska jag ikväll 21.00-22.00 ta tid att försöka prata med er alla =D


Mys i solen

Åh så skönt vi har det här i Sjöstaden. Vi har båda käkat en varsin jättegod sallad och ligger nu på filten med en sol starkt lysande mot våra ansikten. Imen klagar över att hennes nagellack är dåligt och jag vill ha nya solglasögon, tänka sig vilka problem det finns va haha? Nejmen jag och Imen är som öppna klagomurar för varandra haha, jag skulle kunna ringa henne bara för att säga att jag inte får till frisyren liksom. Riktiga surkärringar alltså. Tyvärr kan vi inte ligga här hela dagen och steka eftersom att det är skola imorgon och jag har lite plugg som jag måste göra ikväll, men men... nu ska vi njuta!





Mot ljusare tider

Nu ska jag och bästis (som annars pluggar i Paris) åka till Sjöstaden och lägga oss på en filt och bara njuta av solens varma strålar, ska bli så sjukt skönt. Vi ska köpa med oss sallad från Sandys, cigg, cola och massa gott och sedan bara njuta. Har med mig min lilla bloggdator såklart så vi hörs från solen sen. Ut nu också, kyss!

Jag och bästis för några vintrar sen!

Såhär gör man


Eran favoritblondin

Godmorgon från eran favoritblondin =D haha!

Fan Kissie måste få se detta, hon kommer ju bli överlycklig förfan! Igår somnade jag så sent som halv 5 fast jag bara satt hemma, konstigt va? Satt vid datan och pratade kärlek med Dessie i telefonen. Sa till henne att det är konstigt att en 18årig kille pratar om sina kärleksproblem med en 14 åriga tjej, men fan vad bruden har något innanför pannan alltså, klok sak detdär. Nu ska jag käka frukost och fixa håret hade jag tänkt, det är sol, inte sitta inne!!!


Resultatet:

När jag verkligen vill något så görs det seriöst!
Jag sa att jag skulle bli blond innan sommaren, det blev jag :)

Ska ha i lite silverschampo, annars är jag verkligen supernöjd.

Förlåt mamma

Eftersom att du skaffade barn med en utlänning så antar jag att du inte ville ha barn med snyggt blont hår, men fuck that! Ska strida mot naturens lagar och slinga håret ikväll igen, i'm gonna be so motherfuckin and fatherfuckin blond that you gonna tappa hakan! Haha!


Samma blekning som sist.


Har ni hört denna?

Nicolette (Niklas) spelade den för mig, så jääävla grym!



Nicolette körde hårt igår förresten, trevligt att andra förutom jag kan det haha!

Bästis och jag

Nu är det vi igen, vi ska ha pyjamasparty hos mig ikväll :)


Ännu mera kalas nu

En av mina närmsta barndomsvänner fyllde 18 igår så jag ska bjuda henne på restaurang nu på Stureplan, självklart blir det min älskade asiatiska buffé som verkligen är att döda för. Skulle sälja min morsa för deras buffé haha nej vad fräck jag är! Nejmen ska bli kul att sätta oss ner med god mat och bara umgås hon och jag. Vi får även sällskap av Krille och min absolut bästa vän Imen som kommit hem. Hon pluggar tråkigt nog i Paris men är hemma nu så jag ska krama om henne så jävla hårt som det bara går, min äskade älskling. Den finaste av dom alla <3

Jag var kåt igår


Kissie och jag!


Robin (klubbarrangören) och jag!


Nicolette <3 hahaha

Kissies födelsedagsfirande:

Allt detta är innan hon och brudarna drog till något straight ställe!
Jag och gaycrew stannade kvar på Xplore till stängning! :)



Dags för fest natten lång

Vi har fixat oss och är skitsnygga allihopa nu, let's party!!!



Hos Kissie nu

Nu ska vi börja fixa oss =D Ska jag ha hennes löshår ikväll?


Vi måste reda ut lite

Vad hände med Jennie?
Hon dissade våran utlandsresa för hennes pojkvän!

Är du bög eller inte?
Kysser alltid mina tjejkompisar på fyllan, men still gay.

Är det sant att du hamnade på Maria ungdom?
Ja det är sant, och väldigt tacksam för det också.

Är det dig Dessie och Paow menar i sina bloggar?
Ja det är det.

Har du en pojkvän?
Den får ni klura lite till på hihi ;)

Gissa blondinen

Haha nu rör vi om i grytan hära...


Vad roligt att få se den

Min första seriösa bloggdesign som jag gjorde helt själv!
Hittade den i någon blogg hos NRJ, they like gaypeople there!


Kissie ditt jävla ego!

En av mina närmsta vänner, Kissie, är ett riktigt ego! Hon ber hela tiden om idolbilder som folk gör och skickar in till henne. Imorgon fyller hon år så tills dess vill jag att alla ni som läser min och hennes blogg ska göra skitnsygga bilder och sedan skicka dom till [email protected] så att hon blir riktigt glad och tyst ett tag! Jag har till och med tagit mig tid att gjort en egen idolbild till henne, hon blir nog jätteglad? ;D



(obs. hon fyller år imorgon så ni vet, men vi firar det såklart redan ikväll)

Konstig dröm

Först käkade jag pizza med min kompis mamma ute i Farsta, sen var jag på efterfest med en transa som hade ansiktsmask på sig, wtf? Ja ibland kan man ju verkligen drömma osammanhängande och skumma saker. Klockan är i alla fall 13.00 och jag är har verkligen sovit ut inatt känner jag. Pigg som en lärka men ful som stryk, duschen nästa mina vänner!

Hello tranny...

Chatta med mig på msn

Kan inte somna, fuck! Har i alla fall kommit på en jätterolig sak!

Jag var lite dum som skrev ut min privata msn på bloggen flera gånger förut, jag har överdrivet mycket kontakter på msn. Det tråkiga är att även ifall jag vill så kommer jag aldrig att ha tid att svara till alla er som skriver varje gång jag loggar in och det tycker jag självklart är tråkigt!

På söndag ska jag för första gången logga in med min blogg-mail på msn så alla ni som addar den nu kan chatta med mig under söndagen då jag kommer vara inloggad där bara för eran skull, skojj va!? Så adda [email protected] så ses vi på msn på söndag alla söta läsare!!!


Exakt en vecka sedan

Ja snart är den här, allas efterlängtade fredag! Exakt en vecka sedan ni vet vad hände mig. En väckarklocka ringde verkligen, jag måste börja ta det lugnt. Imorgon fyller min älskling Kissie år och det ska firas ordentligt, dock får jag bli den som tar hand om alla andra för jag förmår mig inte att supa till ordentligt. Jag var nästan nykter på min egna studentskiva, inte likt mig liksom?  Jag ska i alla fall ha sjukt kul utan alkohol imorgon, den saken är ju jävligt klar! Kommer bli ett grymt födelsedagsfirande! Nu är det dags för sängen, vi hörs imorgon!?

Puss och Godnatt!


Natten man vill glömma... Kissie tog i alla fall hand om mig, love!


En bloggläsare i mitt rum

Förra veckan kom en bloggläsare fram till mig vid min busshållsplats och sa snälla saker. Nu när jag går in i min systers rum så sitter hon där och leker med min syster, hur stor är chansen!? Ayah, den första bloggläsaren som fått träffa den riktiga Amir och lekt i mitt rum haha, lite småkul faktiskt!

Jag och söta Ahlam!


Vi fortsätter på ämnet...


Isabella
säger: ALLA med blogg får ta skit. Och dessutom är det du som har valt att berätta vem du är på nätet , därför blir du igenkänd .

Amir svarar: Jaha Isabella, så bara för att jag valt att blotta min vardag för folk på nätet så är det okej att bete sig dumt emot mig? Om vi nu säger att jag läst din blogg och inte gillar den, ska det då vara helt acceptabelt för mig att skrika dumma saker efter dig på stan bara för att du själv valt att öppna dig? Ibland känns det som att folk letar efter minsta lilla ursäkt att faktiskt få göra någon illa. Folk mår så dåligt med sig själva och har så mycket ilska i sig så att dom nästan intalar sig själv att "han sa si eller så, då är det okej att slå ner honom".

Folk föreläser om våld och fördommar i skolorna men jag tror att det nog är helt fel. Det dagens ungdommar behöver lära sig är att först kunna älska sig själva och inse sitt egna värde. Sedan kommer dom automatiskt att förstå vad som är rätt och fel, när dom trivs bättre med sig själva.

Snällare än mig finns väl inte?

Jag tror inte mina läsare fattar hur mycket skit jag får ta för denna blogg! Folk skriver så grovt hemska saker om mig på sina bloggar, folk på stan kan kolla snett och säga något elakt. Men hur mycket skit ger jag tillbaka? Absolut ingenting. Jag är uppe i över 60.000 läsare i veckan, jag skulle kunna hänga ut och skämma ut så hemskt mycket folk så det finns inte. Men jag är mogen, jag har ett hjärta och jag vet vad som är rätt och fel! När folk säger att jag är omogen undrar jag ibland vad dom själva tänker med. Jag får stå ut med så mycket skit och ger inte tillbaka det minsta lilla, det kallar jag för att vara en stark människa som faktiskt har något innanför pannan!



Sommaren är våran

Storbangaren Jennie är ute ur leken... med mig till Sunny Beach blir istället:


Vi ska varje natt sjunga våran låt på bardisken:
- Kissie kissie kissie, moments forever, kissie kissie.....

Promenad med sweetheart igen

Ja det känns som att det är det enda vi gör när vi är tillsammans haha. Men det är skönt att andas frisk luft och bara snacka om allt och inget. Idag är det ju lite kallare än dom andra dagarna som gått men det är skönt ändå. Jag har bara en tjocktröja på mig utan jacka men fryser ändå inte, riktigt härligt.

Fasiken vad sur jag ser ut hihi.


Sweetheart vet hur man behandlar sin prins haha!!

Still going strong

Sveriges 13e största blogg och över 60.000 läsare, underbart!!



Ny design (igen)

Hur fan kunde jag byta det rosa till guld? Idioti...
Pink is back, and to stay!

Give me your love

Älskar inte ni också denna gamla goa schlager!?


God morgon!

Hoppas att alla sovit gott, jag har sovit som en gris :)

Vad kul att så många gillar designen, känns ju kul med lite nytt i bloggen liksom. Saknar självklart den rosa designen eftersom att hela den designen verkligen kändes som jag. Men tycker inte att det nya är så stor skillnad förutom färgen och bilden typ. Älskar verkligen mitt hår på nya headern, därför jag valde den bilden.

Idag är det ju torsdag, min favoritdag. För idag kan man ju säga "imorgon är det fredag" och det är ju hur skönt som helst. Kanske lite långsökt men vadå haha. Juste... min måste spana in min vän Bobbys blogg, han har en grym tävling som ni måste delta i. Han är ju även min frisör så jag vet att den som vinner hans tävling blir nöjd, grande!


Vi slänger in lite guld

Ny hårfärg, ny frisyr, ny design! Hiss eller diss? Var ärliga, ni som bestämmer.


(Vist sticker det guldiga ut en massa, men man kanske vänjer sig?

Jaha okej?

En parodi på mig och Kissie? Dock finner jag inga likheter!?

Promenad med älskling igen

Kvällspromenader är bland det mysigaste som finns, snart hemma igen...

Snygg bild från min studentskiva igår, snygga Amanda och jag!

Snälla Kissie?

Kan jag inte få låna din thaibrud?



Jag klarade mig

Ser lite mörkt ut på himlen, kanske kommer regn snart!? Jag klarade mig i alla fall, är hemma nu igen. Var som sagt på Ving och pratade lite angående min solsemester med några vänner eftersom att Jennie håller på att strula till det. Men vi ställde lite frågor och spikade fast lite datum oså. Sedan blev det att kika i lite butiker som vanligt när man är i stan. Provade chinos på H&M men fyfan vad fula dom var, satt ju som gigantiska plastpåsar på benen. Man såg ju typ 30 kilo fetare ut, nej... weekdays stretchjeans får det bli även i sommar haha.

Smile bitch :)


I love being blond!

Bättre bild, bättre ljud


Dagens fråga:

Vad är en fjortis!?

???

Klassens fjortis

Igår på middagen innan studentskivan så var det 2 tjejer i klassen som varit kreativa och gjort diplom till alla i klassen för diverse saker. såhär lät det innan dom ropade upp mitt namn ur mikrofonen:

- Vissa gör det när dom är 14, andra gör det nu!
Klassens fjortis..... Amir!!!!


Det var länge sedan jag garvade så mycket, klockrent ju!


Min studentskiva

Hej på er alla, jösses vad sent jag vaknade idag! Som jag lovade er (men främst migsjälv) så blev min studentskiva utan en stupfull Amir vilket kändes rätt skönt. Självklart drack jag vin till maten, och ett par cider under kvällen men det är ju knapppast något man blir berusad av. Jag hade i alla fall jätteroligt tillsammans med klassen, deras vänner och mina vänner. Alla var jättetaggade och lyckliga och musiken som spelades var helt okej. Dom spelade faktiskt Britney Spears hela 3 gånger, den ni! Självklart strulade det lite med trafiken när jag skulle hem men jag var superduktig och tog en promenad hem från Liljeholmen ensam mitt i natten, lite halvstrongt haha! Har sovit som en gris men är nu pigg som en lärka och får nu se vad denna dag har att erbjuda.

Här har ni lite cozy bilder från igår!

Bästa William och jag.


Kapten Sofie och jag.


Ballerinan Pauline, mitt sweetheart!


Britney Spears - Amanda och jag!


Jag och Mickis!


Hippie-Jennie och jag!


Anna och jag!


Racer-Joanna och William, grrr!

Dags för fest nu

Nu ska jag röra mig mot middagen och min studentskiva =D
Vi hörs imorgon igen, puss och kram!


Syster, mamma och jag

Innan min studentskiva så är det ju en middag på stället, för oss elever samt våra närmaste. Med mig så kommer min syster och mamma! Vi ska äta en trerätters middag och ha det jättetrevligt där. Sen vid 22.00 så börjar mina vänner droppa in för party party till 03.00. Som jag sagt så blir det en nykter kväll för mig eftersom att jag ska ta det lugnt ett litet tag framöver här.

Jag har fönat och plattat min systers hår och när mamma klivit ut ur duschen så ska jag styla hennes hår också. Använder både värmeskydd och anti-frizz från Lee Stafford, verkligen jättebra produkter som gör håret sjukt mjukt och naturligt glansigt. mitt egna hår är redan fixat. Det låg perfekt när jag vaknade så plattade igenom det på 5 minuter och sedan var det klart haha, vissa dagar blir det fan bra alltså!

Lite hårvax i så blir det najs...


22.00 @ Blue moon bar


Hur jag ska bli blond;

För att mitt hår inte ska bli kyckling-gult och få en jätteful utväxt om 2 veckor så bleker jag slingor istället för att bleka hela håret. Använder en slingmössa och tar ut hår från exakt varje hål i mössan, så att det blir många slingor över hela hålet. När jag sedan får en utväxt kommer den inte vara annat än riktigt snygg eftersom att den kommer att smälta in perfekt med slingorna eftersom att det är just bara slingor. En gång i månaden fram till juni/juli så kommer jag bleka nya slingor så i sommar kommer det nog vara riktigt blont och lovely. Och några dagar efter jag blekte mina slingor så gjorde självklart William detsamma, lillebror haha <3 Vi kommer vara sjukt snygga i sommar, och få knulla som fan, woho!

När vi båda var mörkhåriga:


Såhär långt har jag kommit nu:

Webkameran är tillbaka!



Godmorgon solstrålar

Hejsan! Igår innan jag somna så låg jag som vanligt och snackade i telefon. Blev en hel till igår. När jag är trött kan det lätt bli att jag snackar om världens konstigaste och dummaste saker. Igår bestämde jag mig i alla fall för att bli hora när jag blir stor. Får se hur det går med den saken!

Amir: Om jag var hora skulle jag ha öppet köp!
Niklas: Vadå öppet köp?
Amir: Ja, ett gratisknull om du inte är nöjd.
Niklas: Haha fan vad stört.
Amir: Ja ska vi bli horor?
Niklas: Ja, så kan vi shoppa och fika?
Amir: Nej, förstora läppen?
Niklas: Eh va?
Amir: Ja? Kuksugarläppar... så tar jag mer betalt sen!!!


Angående imorgon...



Spelade in inlägget innan jag drog ut på promenaden...
Så ni inte tror att jag duschar 5 gånger per dag haha.

Ut på promenad med älskling nu

Vi ses imorgon igen, sov gott slynor :)


Fan vad stolt jag är!

HejhejLer Uttryckssymbol Mitt namn är ***** och jag är 18 år. Du får säkert massa såna här mail varje dag, men du är en STOR förebild för mig.. Jag har äntligen kommit ut med att jag är homosexuell tack vare Dig och din blogg.
Jag fick både bra och dålig kritik från alla håll, men mest dålig.. Så nu har jag bestämt att flytta till Stockholm och börja ett nytt liv, som homosexuell. Och jag tänkte, vi kanske kunde träffas någon dag för fika eller nåt?
Se det inte som en dejt, jag vill bara ha råd för att ''överleva'' i Stockholm som homosexuell. Du är sjuukt bäst som vågar ha en egen blogg om din Homosexualitet. Tack för allt Amir! Du är så sjuuukt bäst!
Snälla svara på detta. Puss och kram / ***** *********

 PS: Du är jäävligt snygg och söt!Blinkar Uttryckssymbol Skulle göra allt för att bli tsm med en kille som du! Men se inte den träffen som en dejt om du inte vill det.. Puss igen Rött hjärta Uttryckssymbol

Opps i did it again

Jag skulle bara ta en powernap, men vaknader först nu, haha!
Ska få i mig något att äta och sedan ta en skön dusch hade jag tänkt.


Dagens fråga

Åh vad skönt. Det är alltid någon speciell känsla att komma hem efter att man sovit borta en eller flera nätter. Det känns bara så skönt. Kom precis innanför dörren och ska ta en powernap eftersom att jag klev upp så tidigt idag, känner mig jättetrött faktiskt. Ska lägga mig under mitt varma och mysiga täcke nu och sedan hörs vi om ett tag igen.

Eller nej vänta... Det kom fram en utländsk kvinna med trasiga kläder och slitet hår till mig på tunnelbanan idag och bad om lite pengar. Jag blev jätteirriterad och tyckte att hon var oförskämd som gick runt på tunnelbanor och tiggde pengar av folk som om det inte vore något fel alls.

Dagens fråga: Vad tycker ni om folk som tigger pengar på tunnelbanor!?

Skylla sigsjälv eller medlidande?

Just nu: Zanzibar

Niklas börjar jobba senare så vi åkte in till stan och sitter och fikar nu. Sitter massa snygga storschtekare bakom oss haha, skulle inte tacka nej direkt. Sitter och driver med dom hela tiden. Flirtar och håller på så Niklas skrattar som fan. Men vadå, ser man något snyggt måste man ju lägga in en stöt eller hur? ;)

Nikolina.


storschtekarna haha!

So many guys, so little time

Haha ja fan vad dom rullar in här haha, nejdå. Men har kramat hejdå till Krille och sitter nu på tunnelbanan mot Niklas som jag ska träffa en liten snabbis bara. Vi har inte setts på två veckor och vi har även bråkat en massa så i miss him mucho. Han vet inte än om han ska jobba idag men om han ska göra det så ska jag bara göra honom sällskap till jobbet, annars ska vi in till stan och mysa i solen om den vill komma fram. Är lite småmuligt men man kan ju alltid hoppas på det bästa ;)

Finns nog inget mysigare än att bara promenera i Stockholm under denna årstid.

Morgonpromenad på Östermalm

Hej på er alla vakna!

Igår så avslutade jag kvällen med att grilla på en brygga med lite skönt folk. Självklart utan alkohol haha. När  jag och Krille blev trötta så begav vi oss hem till honom där vi spenderade natten. När vi vaknade idag så käkade vi frukost och sedan blev det en mysig morgonpromenad här på Östermalm. Väldigt skönt att faktiskt gå i lugn och ro i stan utan en massa folk som ränner överallt. Nu sitter vi på ett café inne i Sturegallerian och funderar över vad vi ska göra av denna dag. Det visar sig, och vi hörs såklart snart igen :)

Baby leker i humlegården :)

Beyonce - Halo

Bland de finaste låtarna hon gjort, håller ni inte med?


No cosmos for me

Nu sitter jag på Vapiano och har käkat en god och nyttig pizza. Viste inte att nyttig mat var gott men det var det ju haha. Var bladspenat och massa annat gott på den. Nu ska vi röra oss hem till Simon på Karlaplan och bara ta det lugnt och mysa på hans balkong. Vännerna vill ut och festa senare men självklart så säger jag nej, måste ta det lugnt ett tag känner jag.

Typiskt Sofie att ta en sallad, så random haha =D

En liten påskpresent

Sofie gav precis mig och Simon en varsin liten påskpresent, så typiskt henne att komma med små söta saker som man inte förväntat sig. Vi fick en varsin liten ask med choklad-praliner i, sött va? Jättegoda var dom hihi. Nu har vi legat här på filten och myst ett bra tag och vad som händer senare vet jag inte riktigt. Vi ligger nog här ett tag till i solen och sedan kanske det blir en god sallad på Vapiano eller något liknande.


Soliga hälsningar...

... från fläskpaddorna på filten på Riddarholmen =D





Denna dag kommer bli grym

Jag har nu pratat ihop mig med några vänner och på dagens schema står picknik på en filt vid vattnet. Fattar ni vad mysigt? Jag ska göra goda mackor och ta med mig, även en stor filt och musik kommer att tas med. Det kommer bli helt lovely. Ska självklart inte sminka mig heller så kanske lite färg fastnar från solens varma strålar idag. Vi hörs därifrån såklart, ska springa till bussen nu. Big kisses!

Dagens somriga outfit!

Frukost med sång

Till frukosten idag bjöd lillebror på sång, haha så söt!


Fusket på bloggportalen

Godmorgon bloggen, hoppas alla sovit gott.

Gud vad jag hade svårt att kunna somna igår. Jag fick dendär känslan igen som jag hade när jag vaknade igår. Allt jag mindes var att jag sprang runt i en park med en glasflaska skrikandes en massa dumma och onödiga saker. Sedan kom en polisbil och hämtade mig och sen minns jag inget mer. Vaknade upp på en tunn madrass i ett rum med vita väggar, vitt golv och vitt tak. Läkare sprang fram och tillbaka utanför och jag hörde folk snacka. Jag viste inte vad som hade hänt och jag viste inte vart jag var. Den känslan vill jag aldrig mer känna igen, läskigaste jag vart med om på länge.

Varför jag inte skriver ut i bloggen hur folk har fuskat sig upp på bloggportalens topplista (den listan som "gäller") är för att då kommer varenda bloggare köra med det och så kommer hela listan att vara falsk, hur kul blir det då!? Ska nog höra av mig till bloggportalens ägare och säga vad folk faktiskt gjort, tycker det är fräckt mot oss andra bloggare som faktiskt kämpar för att nå toppen, på det ärliga sättet.

Weeei, ni gjorde det!

8000 unika läsare nu my lovers, imorgon klår vi 9000 eller vad säger ni haha? ;) Ska sova nu är det tänkt, med ett leende. Men vi hörs imorgon, sov gott!! Och puss på er.


DOM FUSKAR!!!!!



Ser ni mig på listan!? Totalt 3 stycken av dom ovanför mig har fuskat sig upp på platsen. Siffrorna som står där stämmer inte utan är falska. Jag har kommit på hur dom gör och skulle själv kunna göra så att jag hamnade ovanför Kenza hur lätt som helst. Men hur kul kan det vara att ligga långt upp på topplistan för ett antal besökare som man inte har!?

Jag är i alla fall där med mina snart 55.000, varav alla faktiskt finns!
I'm proud, så kul att något man lägger ner mycket tid på faktiskt uppskattas.

Here we go, this my gay and...


I'm sorry for all.


Färgat hår nyss

Hej på er igen. Nu har jag fixat mitt egna snygga hår samt hunnit slänga in en hårfärg på min systers hår. Igår blekte hon det för att bleka bort dom röda pigmenten, och det jag gjorde nu var att slänga in en vanlig brun färg som ska ge henne en såndär chokladbrun färg utan massa fula röda pigment i som alltid lyser igenom när solens strålar ligger på håret. Ayah, mitt hår är i alla fall fint så vi får se hur hennes blir haha.


Familjen kommer snart hem

Alla utom jag har varit och firat påsken hos mormor så dom har inte sett mitt nyfärgade hår. Måste tvätta det nu och fixa det sen. Jag kan ju inte se ut som ett random offer med mitt nya hår haha. Stripigt hår är ju såklart skitsnyggt, men just nu ser jag ut som Quasimodos mamma förfan!


Just so sweet


Del 3


- Hur kommer det sig att just din bögblogg blev känd?

Jag skriver öppet och ärligt om saker som folk vanligtvis inte vill prata högt om. Tror att min ärlighet får folk att stanna, tror att dom verkligen känner att denna blogg är äkta. Sen så är jag tacksam att bloggen blivit stor, jag uppdaterar ofta och gör allt för att läsarna ska vara nöjda. Det tror jag också att folk märker, att jag inte är arrogant och dryg.

- Hur lång är du
184cm lång, big boy haha.

- Vart har du köpt din snygga väska?
På H&M för endast 300 kronor.


- Är det inte dags att ändra headern? Gammal bild!
Tro det eller ej, den är bara ett halvår gammal.


- Varför började du blogga?

Jag gjorde det endast för att alla andra gjorde det. Jag körde i en månad men sedan tröttnade jag totalt och la ner bloggen. Efter ett tag gjorde jag en ny blogg som jag hade i säkert ett halvår men den kändes inte äkta eftersom att jag inte skrev något om min läggning, bl.a. för att jag inte hade kommit ut då. Men när jag kom ut så raderade jag alla gamla inlägg och gjorde om hela bloggen och tyckte att det var roligt att fokusera på min sexuella läggning, så det blev gaybloggen helt enkelt.


- Ska du inte se Britney live på hennes turné nu?

Som examenspresent av mormor så fick jag välja. Åka till London och se Britney eller solsemester i 2 veckor. Hur mycket jag än älskar Britney så är det inte rimligt att köpa en biljett för flera tusen, fixa flyg, boka hotell osv vilket totalt kommer gå på minst 10.000... för att vara i London 2-3 dagar bara. Så en resa till Bulgarien med några nära vänner får det bli.


- Sjunger Kissie bra?
Vet inte men man kan ju alltid hoppas att hon gör det =D

- Ser du dig som en bra förebild för tjejer och killar!?
Absolut. Jag är sjukt ärlig och sticker inte under stolen med något. Jag är trött på bloggare som ska försöka framställa sina liv som perfekta och glamourösa. Jag menar, jag drack så mycket att jag var tvungen att bli hämtad med polisbil, och det första jag gör är att skriva det i bloggen dagen efter. Förlåt... men hur skön är jag inte!? Jag står för den jag är, jag står för vad jag gör och jag har ett gott hjärta. Så jag tror absolut att jag är en bra förebild.

- Är du medveten om att du är sjuuukt snygg?
Thihihi klart jag är =D



- När blev du av med oskulden?

När jag var 17 år gammal!

- När började du röka och dricka?
Rökte första gången i 8an men började liksom att röka dagligen i 1an på gymnasiet, dricka gjorde jag också första gången i 8an men det tog inte fart med festandet försän då jag började röka också.


- Varför skriver du mycket om muslimer?
För islam är den religion jag har svårast för.


- Har du blivit sårad någon gång?

Ja, av en kille! Men det ska inte hända igen. Ingen människa ska kunna få mig att må dåligt. Det tänker jag inte tillåta ske igen.

- Ser du dig som en transa? Eftersom du sminkar dig.

En transa är någon som "klär ut sig" till det motsatta könet. Att sminka sig är inte att vilja se ut som det motsatta könet. Det finns t.o.m. företag som gör smink bara för killar, även om det är rätt patetiskt då smink är smink.


Varför Kissie ringde polisen...

Som ni kanske förstår så fick jag i mig lite för mycket dricka igår. Jag blev våldsam mot mina vänner och gjorde dumma saker som vi inte ska gå in i detalj på. Jag blev så rädd för mig själv att jag tvingade Kissie att ringa en polis som fick komma och hämta mig. Vart jag spenderade natten kan ni säkert gissa. När jag vaknade så ville en doktor ge mig vatten för att jag var så uttorkad men jag spydde bara upp allting. Spydde minst 5 gånger dära och jag fick sedan prata med en annan läkare som ställde diverse frågor och gjorde olika undersökningar på mig.

Mår jättedåligt nu, så sjukt pinsamt allt som hände.
Men stora kyssar till Kissie och Victor, underbara som få.




Kissie ringde polisen åt mig

Jag har gjort bort mig, totalt. Förlåt alla från igår.
Ska börja svara på alla jävla sms nu...


Jag sa ju det (a)

Knäckt 50.000 strecket nu, lovely!


Nu ska det grillas

Jag och Ellie sitter hemma hos mig nu och hon har, precis som alla andra, myst med kattungarna. Tog en sjukt söt bild där dom båda låg under täcket och vilade. Galet söta alltså. Nu ska vi fixa oss lite smått och sedan röra oss in mot stan för att möta upp lite homies och sedan sätta oss på ett mysigt ställe för att grilla och festa till det lite. Får se vart kvällen slutar, och när den slutar! Dock är klockan inte ens 8 så jag kan ju inte sluta blogga nu haha, tar med mig min bloggdator så hörs vi från grillningen sen. Puss sålänge!


Vad har hänt med er läsare?

Alla har blivit så sjukt gulliga och snälla på sistone, me love alltså =D


Grilla ikväll

Jag sa ju att det skulle lösa sig hehe. Är tillsammans med Ellie nu och vi njuter av den härliga solen som lyser. Självklart är solglasögonen på också!  Vet inte när Victor och Sebbe kommer hit med tåget men om det blir som dom flesta vill så ska vi grilla och ha det mys på något fint ställe i Stockholm. Självklar ska Kissie, Krille, Linda och hela paketet med isf. Eller jag hoppas i alla fall att dom kan det, vårt lilla partygäng är ju totalbäst :)

Vist är Ellie söt? :)

Vad roligt att se

Låg ju på plats 20 för typ 2 dagar sen?



Hamnar nog på över 50.000 innan dagen är slut, thihi! Jättekul ju!

Nu ska jag till Solna och möta upp en kille en snabbis som jag ska lämna en sak till. Sedan vet jag faktiskt inte. Jag hinner säkert kirra fram något på vägen. Bryggan i Gamla stan? Fresco? Kika i butiker? Kungsan? Ja det finns mycket man kan tänkas göra i detta underbara väder men som min mamma är jag en sådan som lever för dagen, och stunden. Så vi får se vart jag hamnar efter Solna. Bloggdatorn kan ni ge er fan på är med mig. Vi hörs snart älsklingar, kyss.

Fixat frillan och kläder nu. Mot Solna...

Alla vill knulla Britney

Fortfarande frågar folk:
-Jag förstår inte koden i "if u seek amy"?


"...All of the boys and all of the girls are begging to if u seek amy..."

IF = F
U = U
SEE = C
KA = K
MY = ME

IF-U-SEE-KA-MY= F.U.C.K. ME!


"...All of the boys and all of the girls are begging to f.u.c.k. me..."
Vi får tacka våran svensk som gjort låten!!


Enköpingskillarna kommer idag

Stora påsar under ögonen, tar 2 timmar för mig att piggna till och mitt hår ska alltid stå åt alla håll och kanter, dock inte på ett fint sett haha. Jag är så jävla skön på morgonen, riktigt jävla trash. Men ska in i duschen nu och fixa mig lite sen. Idag kommer Victor och Sebbe från Enköping till Stockholm =D Ska bli skitkul. Får se vad vi ska hitta på. Vi snackade om att grilla och festa lite vid någon mysig sjö om det inte blir alltför jävla kallt. Men vi får se, duschen var det ja....


Del 2


- Varför var du så arg på killar igår!?

Bråkar med en kille just nu, som betyder mycket.

- Varför blir era röster så tjejiga när ni kommer ut?
Jag vill inte tala för hela gaysverige men för min del var det antagligen så att när jag inte hade kommit ut som homosexuella så vågade jag inte leva ut ordentligt, och jag vågade inte vara mig själv. Jag tänkte på hur jag pratade, hur jag rörde mig osv. Nu när alla vet att jag är gay så tror jag att man automatiskt pratar så som man egentligen hade talat.

- Är du pratglad?
Haha jag älskar att jag frick frågan. Är det något som mina vänner kan blir sura på så är det att min käft inte går att täppa igen. Den kör nonstop alltså haha! I min förra skola så blev jag faktiskt framröstad till årets pratkvarn på 9ornas avslutningsmiddag haha =D


- Har du någonsin varit riktigt kär?
Absolut.

- Är svenska killar snyggare än utlänningar?
Ja det tycker jag.

- Hur blev du och Kissie vänner? Du gillade ju inte henne innan.
Haha nej det gjorde jag ju absolut inte! Vi skrev mycket skit om varandra i våra bloggar och att sitta och skratta åt hennes inlägg var ett stort intresse för mig. Men vi sågs på ett bloggmingel en gång och mogna som vi var så hälsade vi ändå på varandra. Sedan småpratade vi hela kvällen och vi tog även sällskap hem sen. Vi sågs och fikade, det blev fler fikan och mycket festande. Tror vi båda insåg att hur ärliga vi än är i bloggen så ska man kanske inte döma oss och ta oss för något försän man träffat oss.


- Ljuger Kissie mycket?
Jag har aldrig upplevt att hon ljuger. Varken irl eller i bloggen.

- Varför tror du att folk äcklas o är rädda för homo?
Dom är osäkra på sig själva, rätt trist.

- Hur ser din familj på att du är gay? Är dem besvikna?
Det är dom absolut inte. Vist dom hoppar inte av glädje och springer inte med ballonger i handen. Men dom är ju inte besvikna heller. Dom tar det helt neutralt, precis som dom borde.

- Bor du i förorten?
Ja tyvärr gör jag det!

- Vad använder du för schampo?
Absolut ingen aning, olika. Jag tar den flaskan i badrummet som det står schampo på och vart den sedan kommer ifrån ger jag blanka fan i haha. Inte den som bryr sig om märken sådär. Jag menar... kan ett schampo vara dåligt?

- Hur många gånger i veckan festar du?
2-3 gånger, observera att jag inte dricker mig berusad alla gånger.


- Ska du med Kissie till Idol?
Om min älskling ska till Idol så ge er fan på att jag ska med!!!!

- Tycker du att Grymtroligperson är snygg?
Nej, men han har väldigt snygg hårfärg. Perfekt blond ju.

- Vad får bloggen för kritik av nära och kära?
Min mormor tycker att jag är totalt galen som lägger ut bilder på nätet och skriver att jag är gay, min mamma tycker att jag är alldeles för ärlig och mina vänner tycker nog att jag gör att väldigt bra jobb, såsom jag uppfattat det i alla fall.

- Läser du alla kommentarer du får här i bloggen?
Jag läser exakt varenda en!

- Blev du mobbat i skolan eller var du populär?
Populär vet jag inte? Men alltid vart bästis med alla tjejer haha.

- Vem är din drömpojkvän?


- Hur reagerar du när folk kommer fram på stan?
Jag är väldigt blyg av mig så det blir typ "thihi tack så mycket" och antar att jag ser asfånig ut. Men man blir så grymt glad och vill bara hoppa på personen och ge den en fet kram, fast det gör jag dock bara på fyllan. Kom inte fram till mig efter 12 får då jävla blir det en bamsekram haha.

- Är kissie så kontrollerande o elak som alla säger?
Tror ni verkligen jag skulle umgås med henne då!? Tänk lite...


En tripp till Solna

Efter att Kissie blekt mitt hår mer eller mindre blont igår (slingor, men i princip allt hår haha) så ringde Messi och ville ha oss till någon festliknande aktivitet i Solna. När jag fixat mig och gjort mig lite snygg i håret så åkte vi dit och där bjöds det på vin och olika leker. Mycket trevligt och skönt folk var det också. Kändes dock konstigt att solen nästan var uppe när vi skulle börja röra oss hem. Våren är verkligen här, känns riktigt skönt faktiskt.

Det bjöds på gott vin i Solna.


Kissie klarade inte av så mycket? Haha.


I väntan på tunnelbanan hem.


Detta är 2 min innan jag kom hem, ser ni vad ljust det ser ut?

Kissie; du gjorde det!!!

She made it, she's hot, i love her!
I'M HALF BLOND NOW <3 <3



Vi är på fest i Solna förresten.
Och jag saknar Niklas, bajs på allt :(

OMG OMG OMG

Kissie lekte med våran hankatt och han fick fetingstånd!
Hans kuk ba tjooooong rakt upp, jag tror jag spyr!!!!

Kissie är på G nu


Vi är hemma hos mig nu

Tror ni kan gissa vad Kissie ska göra på mig nu? =D



Sluta ringa mig

Sen mitt mobilnummer börjat sprida sig bland mina bloggläsare så svarar jag inte på Dolt nummer så du som ringer 67 gånger per dag... skicka ett sms istället eller lägg ner. Trött på folk som ringer och låtsas vara blondinbella... Hallå? Man hör ju att ni är typ 12-13?

Angående förra inlägget...

Snälla rara, det är inte fördommar det jag skriver? Det är ett skämt som folk drivit med ett jävla bra tag. Blir jag sur och börjar grina såfort någon säger "fan vad bögigt" eller? Det är en skillnad på att håna, och skämta. Jag menar, att folk retar min lillebror för att han har en storebror som är bög är en hemsk sak. Men jag tror inte att alla som skär sig inte vågar gå ut nu för att dom är rädda för mig!? Jag har inte sagt något elakt så skärp er nu, väldigt omoget av er att reagera så starkt.

Ta ett varmt bad och onanera lite förfan...

Jag hade nästan glömt =D

Det är ju skärtorsdagen idag! Internationella emo-dagen!!!


Blir lite ledsen...

Tänk så mycket fördommar det finns. Just för att detta är en gayblogg så måste jag hålla min familj hemlig och privat. Jag kan inte lägga upp bild på min söta mamma som är den bästa som finns, och inte på mina älskade småbröder som jag ofta skojsar och leker med här hemma. Det är så trist, varför ska det vara så!?

Efter att min lillebror kom hem och var ledsen för att han blev retad utomhus för att hans bror var bögbloggaren så bestämde jag och mamma att hålla alla i familjen privata, och inte lägga ut en massa bilder. Den enda jag kan stoltsera med är min otroligt vackra lillesyster Amina som är tillräckligt tuff för att klara av kritik och skitsnack. Dock har hon bara fått höra roliga saker av alla hennes vänner, som tycker det är jättekul att "gaybloggaren" är hennes bror. Dock lite tristare detdär med min lillebror....

Ayah, vi har firat min styvfars födelsedag idag!
Dock blir det ingen bild på han.....




Nu ska det funka?

Funkar det inte att se videon? Går det segt!?
Säg gärna till då, nämn även vad för internet du har.
Internet explorer? Firefox? Apples egna?


För er som inte fattar: Jag driver i videon.
Jag och mina vänner brukar ofta driva om att jag är jättekänd och att mina vänner bara utnyttjar mig. Att jag tycker det är jobbigt att vara världskänd osv haha... Man måste ju kunna driva med sigsjälv lite också!?

Parodi nummer 1:


Parodi nummer 2 (lagt upp den förut):

Tråkigt väder, stannar inne

Mys med våra 5 kattungar är ju inte så pjåkigt!?

Del 1


- Hur får du sådant grymt självförtroende? Jag är imponerad.
Frågan är inte hur man kan ha bra självförtroende utan hur man kan ha dåligt? Alla människor borde veta sitt egna värde och lära sig att inte ta åt sig av meningslös "kritik". Jag vet vad jag är, vad jag kan och vad jag vill. Ingen annan har rättighet att trycka ner mig, det kommer aldrig att ske. Jag lovar.


- Hur lång är du?
184 cm skulle jag tippa på, rätt så lång?

- Känner många igen dig på stan!? Kommer dom fram?
Ja det är nog relativt många. Man försöker ju att koppla bort det men självklart ser jag ju varje gång jag är på stan att det är folk som viskar, pekar och gapar. Helt ärligt så är det väldigt roligt att se. Folk kan skrika "titta det är Amir" och peka med handen fastän jag går bara 2 meter ifrån dom. Man undrar liksom ifall dom tror att dom är osynliga haha. Ja folk brukar komma fram, skitgulligt av folk att dom vågar komma fram och säga fina saker, det värmer oerhört.

En jättesöt läsare av mig och Kissie kom fram igår!

Vad tycker du om Blondinbella?
Har träffat henne korta stunder några få gånger och hon verkar jättetrevlig. Så ballt att hon lyckats så stort med sin blogg. En riktigt förebild för oss alla bloggare eller hur?
 
- Vilka kläder tycker du är snyggast på tjejer?
Färgstark klänning, nakna ben, klackar och utsläppt hår!


- Vad tjänar du på din blogg?
Det har alltid varit väldigt olika men på senare tid har jag börjat utnyttja mitt namn allt mer så från och med denna månad kommer min månadslön att sluta på en femsiffrig summa, smaskigt.


- Ungefär hur många har du haft sex med?
Mer än fem och färre än 10.


- Älskar att du uppdaterar så ofta, vart får du inspiration ifrån?

Det är ni läsare som ger mig all inspiration. Utan all er underbara feedback skulle det ju inte vara lika roligt alls att blogga. När ni angagerar er och bryr er om mig och saker jag gör så vill jag ju mer än gärna bjuda på daglig och ofta uppdatering eftersom att ni gilla det.


- Hur många syskon har du och hur gamla är dem?
Syster snart 17, bröder 9 och 13.

Min söta syster Amina!


- Har du någon ovana?
I'm a smoker!
 
- Vill du gifta dig?
Jag har inte som ett mål att jag vill gifta mig men om min framtida partner vill gifta sig med mig så varför inte? Själv känner jag inte att jag behöver en ring och hundratals personer sittandes helt uttråkade på en träbänk i en ful kyrka för att kunna leva lycklig med min älskling. Aldrig riktigt förstått mig på varför folk vill gifta sig, är det inte rätt misslyckat om man inte kan bevisa sin kärlek på annat sätt än att utbyta ringar!?


- Varför umgås du inte med Ted längre?
Jag tror att vi är för olika han och jag.

- När upptäckte du att du var gay?
I början av 7an tror jag att jag började fundera på det men jag förnekade det för migsjälv och tror inte att jag började erkänna (för migsjälv) försän slutet av nian eller i början av 1an på gymnasiet.



- Har du någonsin ljugit i bloggen?
Nej! Eller kanske om något jätteprivat isf!?


- Vart kommer du ifrån?
Jag är svensk med tunisiskt påbrå!


- Var hittar man bögar? Vill ha en bögkompis!

Jag vet inte riktigt vad du söker men på gayklubbarna här i Stockholm så är det ju väldigt sköna människor som hänger och festar. Så du kanske bör hänga lite mer på gay-ställen och hooka upp med någon där haha. Annars finns gaycommunityt QX.


- Hur fixade du din dator?
Jag fick den gratis av ett företag och dom lät mig designa den också!

En bild på mitt ansikte och texten "Amir Akrouti" ovanför!

- Vem är ditt sämsta knull?
Han som tog min oskuld, han var pinsam ju haha, riktigt retard :)


- Varför vill du inte ha kontakt med din pappa?

Vi tappade kontakten när jag var 6-7 år och sedan dess har jag inte hört av honom försän för någon månad sen. Han skrev till mig via en av hans vänner på Facebook, sen skapade han en egen Facebook och skrev till mig, och nu har han addat mig på msn. Jag har ignorerat honom överallt. Jag har inga speciella minnen med honom och han har inte varit en pappa för mig så jag behöver knappast honom i mitt liv. Han är ju lika betydelsefull som en random uteliggare.

- Är det sant att du ska bleka ditt hår!?
L1+ Extreme blondering it will be ;)

Såhär såg det ut sist, blir ljusare denna gång.

- Skulle du vilja åka till Turkiet?
Ja varför inte? Jag var på semester där med min familj när jag var liten och det var ett jättemysigt land. Kanske inget ställe jag skulle vilja bosätta mig på men att åka dit 1-2 veckor är ju absolut inte fel. Minns dock att turkarna var galet otrevliga, ville man inte köpa något i deras butiker började dom skrika och gapa på turkiska haha.

- Vad tyckte du om Enköping?
Asmysig stad. Min mormor bor i Örsundsbro som inte ligger så långt därifrån så jag har vart i Enköping hur många gånger som helst varje år enda sedan jag föddes. Dom har en mysig liten bio och deras torg eller vad man vill kalla det är härligt på sommaren med en glass i hand. Har vart och badat på Bredsand också, det älskade jag och min syster kom jag ihåg.


Jag och killarna i Enköping!

- Varför umgås du inte med Kenza längre?

Jag kan inte träffa samma människor varje dag. Varför ni fått för er att hon och jag skulle bråkat bara för att vi inte ses dygnet runt vet jag inte. Men vi är i alla fall vänner och brukar höras då och då. That's it.

- Har du någon gång haft sex med en tjej?
Beror på vart gränsen för sex går hihi.

- Vad vill du bli i framtiden?

Som jag sagt förut så vill jag jobba med marknadsföring, verkar vara ett jätteroligt yrke och jag läser ju företagande/försäljning på gymnasiet nu ska jag kan ju en hel del inom ämnet. Fick ju MVG som slutbetyg i marknadsföringskursen om jag inte minns helt fel!? Det eller VG var det i alla fall, sjukt roligt ämne.


Vad hände med vädret!?

Hallå? Vad hände med vädret? Gud vad trist detta känna. Minns att det knastrade ordentligt mot fönsterkarmen när jag somnade igår. Men att det skulle vara grått, mulet och blött ute nu när jag vaknade hade jag faktiskt inte förväntat mig. Ja vi får se vad man har lust till att hitta på idag då.

Svaren från frågestunden kommer i alla fall idag =D

Kissiemjau (som hon säger)

Mitt sweetheart Kissie har stått på stadigare ben förr, om vi ska säga så. Hon ringde mig ikväll och nog hörde jag allt hur hennes tårar rann. Åh jag ville bara krama henne och säga vilken underbar människa hon är. Tänka sig att våran vänskap började med att vi hatade varandra, påriktigt. Jag satt alltid och skrattade åt hennes blogg och hade roligt åt den. Och hon skrev jämt skit om bögar för att komma med något emot mig. Sen började vi umgås. Vi satt alltid och fika och snackade skit om folk vi inte gillade. Jag smugglade in henne på gayklubb, vi hade en julfest som vi båda smet ifrån, vi har gjort sjukt mycket kul ihop. Men jag vet att Kissie är stark, ingen normal 17åring skulle kunna ta den skit hon får. Men hon bryr sig inte utan går vidare med huvudet högt buret. Har alltid sagt att jag inte ska blogga om Kissie som person utan låta hennes blogg få tala för sigsjälv. Men jag är trött på randoms vars käftar glappar, dom skulle vara glada om dom hade en vän som var hälften så härlig som henne.

Alla smala, tjocka, gula, svarta, vita, långa, korta, glada, ledsna, lyckliga, sårade osv osv... Sov så gott nu, för jag tror fan att jag ska göra det. Vart hemma med min brun utan sol idag och myst. Vi hörs imorgon, kyss!


Never gonna shut you out

You're everything I need and more
It's written all over your face
Baby I can feel your halo
Pray it won't fade away



Snart så

Just nu får jag inte göra något, men såfort SVT säger "allt vi filmade blev bra och inget behöver filmas om" så får jag göra vad jag vill med mitt hår. Och då ska ni få se på galenskaper allihopa. Ryktet stämmer, Amir is going blond ;)


Mina alkoholvanor

Kikade lite snabbt igenom frågorna som ni ställt i frågestunden och en fråga kan jag faktiskt ta i ett eget inlägg så att så många som möjligt faktisker ser svaret på frågan, för tycker ändå att det är något viktigt att ta upp.


Anonym frågar: När började du dricka alkohol?

Amir svarar: Första gången jag drack alkohol var i 8an, sent va? Eller egentligen inte, men alla andra hade ju börjat för länge sen. Satt på en skolgård och drack några cider tillsammans med mina vänner. Mer drag än så blev det inte alls.

Efter det blev det inte så mycket, nästan ingenting alls tror jag. Alkoholen kände jag inte var något för mig. När jag började på gymnasiet så blev det mycket nytt folk man träffade, och mycket festande. Började dricka men ändå med förstånd. Jag har aldrig varit den som blir fullast och dummast. Självklart är jag bara människa. Jag har spytt på fyllan, somnat på ställen man inte ska somna på... men överlag så är jag väldigt bra på att hantera alkohol. Jag vet när jag ska sluta och jag vet vad jag bör göra om jag fått i mig för mycket.

Många påpekar att jag festar väldigt mycket nuför tiden och det kan jag förstå. Men många gånger är jag inte alls speciellt full om jag ska vara ärlig. Det brukar alltid börja med förfest och då kan det bli 2 glas vin, när jag sedan drar ut på någon random gayklubb så kan det bli en drink och någon cider. Mer än så är det faktiskt inte, och eftersom jag är väldigt stor kroppsmässigt så tål jag en hel del och kan dricka mycket utan att bli stupfull.

Ni som tror att jag är alkolist har verkligen fel, och ni som undrar ifall jag kan festa utan alkohol vill jag säga ja till, för det kan jag absolut. Och det gör jag även, flera gånger i månaden.

Bäst på brun utan sol

Sitter på Fresco nu med Kissie och Simon. Jag har proppat i mig en ceasarsallad som smakade jättegott hihi. Nu ska vi sitta här ett tag och bara njuta av varandras sällskap, ska även diskutera lite om Bulgarienresan som vi ska göra i sommar. 2 veckor i paradiset, det kommer att bli grymt. Och som ni vet så snackas det om att folk bir våldtagna mitt på gatan, hororna är överallt och det ligger däckade ungdommar längs vägkanten... bullshit! Jag har varit där förut och det är sjukt hur folk överdriver. Jag kommer få en perfekt semester.

Jag är bäst på brun utan sol, erkänn! :D


Min goda sallad.

Ny frisyr idag

Idag blir det inte luggen ner utan en anorlunda version av min gamla frisyr. Har som vanligt sidbenen fast håret står mer uppåt istället för att bara ligga ner längs huvudet som det gjorde förut när det var långt. Tag lite av mitt vax som jag fick från Lee Stafford, oså hårspray såklart. Fluffade till skiten lite och sedan sprayade jag när jag lagt det som jag ville ha det, easy breazy liksom. Det blir förresten en osminkad Amir idag faktiskt. Vill ju få lite naturlig färg på kinderna förutom min brun utan sol. Och solstrålarna hjälper ju knappast till om det ligger massa smink ivägen.

Nej ska springa till bussen nu, ska möta Kissie i stan.


Är du nyfiken eller!?



Fråga på nu... säger till när frågestunden är över.


Godmorgon alla underbara

Det märks att Melodifestivalen är över, den riktiga Amir börjar komma tillbaka. Denna låten är såååå himla Amir, jag älskar sånhär musik! You like it too huh?


Jag hatar killar

Innan jag lägger mig måste jag få sagt:

Jag hatar killar, alla är samma jävla skit. Det spelar ingen roll om man är vänner, träffas på ett seriösare plan eller bara ska knulla lite. Alla snackar skit, alla är falska och alla ljuger för dig. Dom har pojkvänner som du inte vet om, dom sviker dig gång på gång och dom ska alltid låtsas att allt är frid och fröjd. Vad hände med att tala sanning? Och vad händ med att ställa upp för folk och förstå att även andra kan må dåligt och inte ha det så bra. Jag ska följa Jennies råd, jag ska skjuta helvetet. Annars gör ju hon det, och då får inte jag ut någon lycka av det hela!?

Nej nu ska jag ringa Douglas, peace out Stockholm!

Ikväll 1-4

1. Killar suger, riktigt jävla idiotiska.
2. Mitt rum luktar mögglig flensost.
3. Britney Spears är världsbäst <3
4. Jag ska bli brun ikväll, cozy!



When it was good

When it was right, not like tonight.
Miss ya.


Folk är riktiga bangare

Är det ingen som vill festa ikväll? Jag som vet värsta grillfesten på ett berg vid vattnet, hur mysigt som helst? Hur kan man tacka nej!? Ayah, är väl bra att jag håller mig till helgen i alla fall. Kanske ska vara hemma idag och bara mysa i min ensamhet. Är egentligen inte så festsugen faktiskt men när en tjej sa att det är grillparty vid vattnet kände jag verkligen frestelsen liksom. Åh ångest, får se hur det blir!

Vackra bilder från idag

Alla har en favorit, vilken är din? ;) Thaha...











Varför blev jag filmad?

SVT har ett ungdomsprogram och ett av avsnitten ska handla om homosexualitet så jag blev intervjuad, filmad när jag bloggade och när jag fikade med min vän Sofie. Jag valde henne dels för att hon kände mig redan innan jag kom ut som homosexuell så hon hade väldigt bra saker att säga framför kameran. Som vanligt när man filmer så klipps sjukt mycket iväg. Jag gick runt med kamerateamet från 9.30 till 16.00 idag och jag ska inte ens vara med 10 minuter i rutan, fattar ni!? Men det var en rolig upplevelse, inte varje dag man fikar med en gigantisk kamera uppkörd i ansiktet haha!?

Säger självklart till när programmet sänds mina babes :)

Parodi nummer 1 :)

Sofie driver lite med våran vänskap haha, rätt kul!


Sugen på mutta fan

Jag har vinkat av SVT och tackat för en sjukt rolig dag, och sällskapet har bytts ut mot mitt sweetheart Kissie. Vi sitter på Vapiano (3e gången för mig idag haha) nu och ska käka middag eller vad man nu vill kalla det. Blir en god pasta för oss båda. Vad som händer senare ikäll vet jag inte men jag vill nog bara vara hemma och slappa lite. Känns som att jag inte borde festa på ett litet tag efter helgens bravader haha. Uppsala? Man ba daaaah haha! Nejmen nu ska jag käka min pasta och sedan hörs vi såklart igen. Kyss!

Kan inte rå för det... tycker bara vi är så sjukt snygga!! Blir sugen på mutta fan.
(Är jag inte  brun förresten? :D)

Behind the camera

Har liten paus från filmandet nu, självklart kommer bloggen först.






Moviestar, oh moviestar

I denna sekund sitter jag med en gigantisk kamera riktad mot mitt ansikte som faktiskt filmar mig just nu. SVT vill filma när jag bloggar så tänkte att jag kunde blogga påriktigt haha. Undra hur jag ser ut när jag skriver egentligen? Lovar att jag ser jättekonsentrerad ut och typ gör något fult med ansiktet haha. 

Sladdar och stora lampor everywhere, me kinda like!

Amir + SVT = sant

Jag var skeptisk till detta först, men mina vänner övertalade mig och nu är dagen här. Sofie har sovit hos mig och nu ska vi börja fixa oss för snart kommer SVT hem till mig och ska filma. Vi ska filma hos mig, på tunnelbanan, på ett café, på stan osv... det kommer att ta hela dagen men jag kommer absolut att ha tid med lite updates. Dom stunderna Sofie inte blir filmad med mig så ska hon ta lite backstage bilder hade vi tänkt, så kika definitivt in fler gånger idag, så hörs vi senare igen :)

Morning beauty!

Tyvärr är jag bög

Annars hade vi blivit ett fint par!


Dagens ytliga shopping

Vist är det kul att köpa saker till ens yttre!? Vem tycker inte om att bättre på sigsjälv utåt liksom? Hade tänkt att bli lite brunare och istället för att lägga mig i en cancer-maskin så gör jag det med nytt smink och lite annat. Varför jag köpt en hårblekning behöver vi inte prata om än haha. Men den bleker hela 5-7 nyanser, inte ens Kissie kör den starka blekningen haha, sweetheart. Nu ska jag städa lite här hemma och göra mig snygg, ska ju filma med SVT nästan hela dagen imorgon. Dock vill dom börja med att filma mig osminkad men vi får se hur det går med det. Sugen på att använda det nya sminket nu hihi.


Brun utan sol, blekning (inga kommentarer), solpuder och en foundation!


Och så lite pics från idag:
Sebbe köper biljetten åt mig, jag fattade ju inte haha.


Vi såg mitt tåg komma och insåg att vi inte hade bild på alla 3, klick klick klick...


Sköna bönor.



Riktigt härlig dag

Ja det har varit en riktigt härlig dag för mig. Efter att mormor starhandlat på Coop så mötte jag upp Victor i Enköping. Vi shoppade lite saker åt oss båda och sedan stekte vi i den sköna solen och bara snackade en massa random shit, lovely. När Sebbe kom sen så drog vi till ett café och sedan blev det lite mer shopping, mest småsaker för oss alla. Efter att jag hängt med killarna i några timmar så visade dom mig till tåget som skulle ta mig hit igen. Ska försöka förklara för mamma nu varför man tar en taxi till Uppsala på fyllan, och sedan ska jag visa er dagens shopping, kyss sålänge!

Victor, Sebbe och jag! :)

Sebbe och Victor

Snart ska jag åka med mina morföräldrar in till Enköping där mormor har en massa äranden. När mormor och morfar sedan åker hem igen ska jag träffa Sebbe och Victor, vi ska gå runt i butiker och så ska jag köpa det jag behöver. Kanske blir en mysig fika också!? Sen i slutet av dagen får killarna i uppgift att visa mig till tågstationen så att jag kommer hemt ill Stockholm igen haha, klarar inte detta bondesamhälle ett dygn till haha. Och så ska jag ju filma med SVT imorgon så lika bra att jag är hemma dagen innan och inte måste rusha hem tisdag morgon.

Enköping centrum here i fuckin' come!

Enköping imorgon

Att spela Bingolotto med mormor och morfar är verkligen inte min grej, vadfan är dealen liksom!? Spendera 2 timmar på att kryssa för olika nummer och hoppas att man ska vinna 100 kronor eller ringa och komma med i tv? Lycka till att komma fram på den linjen säger jag bara, alla pensionärer goes crazy under det programmet haha. Men jag var gullig och spelade med och imorgon är det min tur att få som jag vill hihi. Morfar ska köra mig och mormor till Enköping för lite shopping. Detta står på inköpslistan hittills:

- Brun utan sol (för ansikte)
- Hårfärg (only Kissie knows haha)
- Hårvax (mitt hemma suger hästballe)
- Ben'n'Jerrys (deras nya ger mig orgasm)

(2 bilder från igår, we're hot alltså)

Pensionärs-söndag

Jag är trött på att festa, det är så snuskigt och sunkigt. Blir absolut ingenting mer försän nästa helg kan jag lova. Har legat i mormors stora säng och sovit exakt hela dagen, klev upp först nu. Ska lägga mig lite och vila igen sedan har jag lovat mormor att spela bingolotto med henne. Deras bekanta som även jag känner till ska vara med i studion ikväll och spela om något stort på scenen så det blir nog kul. Men vi hörs imorgon bitti igen kära läsare. Puss på er alla, och glöm inte! En taxi på 8-9 mil är inte att leka med, god damn!

Alla vänner: Mobilen är på igen nu, call me ffs!


Sitt inte lottlös, wohooo! (snark...)

Pics

Igår (innan taxin till Uppsala) blev det återigen hemmafest hos Krille!

Sebbe, Krille och assköna Victor =D


Sanna Bråding och jag!


Emma, Jennie, Kissie och Tobbe!


Massa trevliga brudar, och en söt kille därbak haha.


Älskar denhär låten


Vaknade nyss i Uppsala

Minnet är lite svagt men jag och vännerna "hade tråkigt" så igår tog vi en taxi ända ut till Uppsala. Väl framme inser jag att jag inte har pengar för en hemresa så jag ringer och väcker mina morföräldrar som får hämta mig med bil och köra mig hem till dom (dom bor lite utanför Uppsala). Nu har jag legat och sovit bredvid mormor i sängen, som ett litet barn. Ska äta god frukost nu och ta en funderare över varför allt ska hända just mig? Jag menar... taxi till uppsala!?

Vi kör inatt med

Jag sårade en annan människa igår, en tjej fick åka ambulans från festen, jag har mått som en fitta idag men det spelar ingen roll. Hittade en asskön bild och bestämde mig för att festa loss idag med. Hemmafest hos Conrad it is my friends, någon som vill med!?


Det eviga bloggkriget!!!

Jag är trött på skiten, så jääävla trött! Intresset att blogga har blivit så stort, det har rent ut sagt blivit ett jobb för vissa och massvis med tjejer/killar tjänar hur mycket som helst på att blogga, det är rent ut sagt den enda inkomsten dom behöver ha för att klara sig. Fatta vilken makt vi alla har, ändå ska vi bråka, skriva skit och nedvärdera andra bloggare helt offentligt i våra egna bloggar!?

Jag försöker att inte hänga ut folk, att inte vara elak eller dum. Men varje dag får jag läsa ny skit om mig i folks bloggar. Bäst av alla är nog Tomic som fått mvg i att skriva skit om mig. Har inte brytt mig men en dag fick jag nog och gav tillbaka i min blogg, och han har fortfarande fortsatt skriva skit. Och Dessie ska vi inte tala om, hon kom fram till mig mitt på plattan och började snacka om att jag är en bög med för tighta jeans osv? Självklart sa jag lite saker i självförsvar.

För några dagar sen fick jag nog och såg till att fixa fram båda bloggares msn-adress. Jag skrev till båda och bad om ursäkt för det jag själv hade sagt, att jag inte har något emot personerna (känner ju inte dom?) och inte vill bråka med någon jag inte ens känner. Både Tomic och Dessie höll med mig och vi skapade fred, lovely, jag är grym!

Hästens är bäst

Jag kan leka i denna säng hela dagen, underbart, vibrator ffs!!




Bakiskäk i solen har vi självklart också hunnit med!

Jag är inte pryd

Hoppas inte folk tror att jag är en rosa liten pryd bög. Jag och Sofie låg nyss och vilade lite i hennes stora säng och plötsligt fick jag för mig att busa lite så jag slickade på hennes stortå och jag har nog aldrig sett henne så galen. Hon skakade och hoppade runt som en galen liten gräshoppa haha, skitshockad blev hon. Eller ja, hon tyckte mest att det var äckligt eftersom att jag sedan pussade henne i ansiktet haha.

Ayah, nu vet ni det i alla fall ;)

Ursäkta morgonfrillan haha

Har ni problem att se videon? Säg gärna till!


En vän fattigare

Alkohol gör dig inte smart, den gör dig så jävla dum. Igår behandlade jag en kille (som betyder jättemycket för mig) som ren smuts. Han var skitgullig mot mig och sa jättesnälla saker men allt jag sa tillbaka var att han äcklade mig, att han bara snackade massa skit och en massa elaka saker. Ååh jag har sån ångest. Jag ringde upp honom vid 4 på natten och ville be om ursäkt men jag tror inte det hjälpte. Jag sa "snälla skjut mig då" när vi började tjafsa igen, då sa han "jag tycker detsamma" och sen klickade han mig. Varför är jag en sådan idiot för? Människan hade inte gjort något fel, men han sa att han inte förtjänar vänner som behandlar honom illa och då ska han inte behöva ha en sådan. Arrivederci <3
 
Okej, utöver detta helvete så var det rätt så trevligt, eller väldigt trevligt faktiskt. Har bland annat insett att Kissie är en underbar tjej med ett stort hjärta, tycker verkligen om henne. Sofie och Amanda är guldkorn och jag känner mig verkligen omringad av fina vänner just nu. Musiken som spelades igår var jättehärlig och det vart mycket dans, eller porrdans kanske vi ska kalla det haha! Vi satt och myste med cigg och drinkar på världens största balkong och vi hade en jättetrevlig kväll allihopa tror jag! Sammanfattar kvällen som lyckad förutom att en viss person fick åka ambulans hem, oså Kissies lilla incident på McDonalds, men hon vet att ingen bryr sig, we like her anyway.

Partypeople!


Jag och sweetheart <3


Sofie, jag och Amanda!


Linda, jag och Natti!


Tobbe och söta Emma!


Kvällens slut.... trist!

Hos Krille nu

Sitter hemma hos Krille på St:Eriksplan och fan vilket jävla boende. Balkongen är ju ta mig fan att dö för haha. Vi ska ha lite homeparty här ikväll innan vi drar ut till gayklubben Xplore och röjer loss. Så det kommer hit lite skönt folk sen och då jävlar ska vi höja musiken och köra hårt som fan. Men klockan är ju inte ens sju så vi hörs senare igen mina vänner. Kyss på er.

This is Krille, så jävla söt :)

Alla vill sitta på Snaps!

Jag och mina vänner begav oss till Medis för att sätta oss och dricka öl på Snaps, självklart var det hur fullt som helst Överfullt verkligen! Vi hittade en annan uteservering en liten bit ifrån där vi nu sitter och myser. Sofie undrar vad hon ska ha för färg på fjädrarna till hennes påskris och jag undrar varför i hela fridens dar jag dricker öl? Skitäckligt hallå? Men det är väl sådant man får lära sig. Trodde jag skulle spy när jag blev erbjuden sushi förut men nu är det ju ta mig fan det godaste som finns haha. Ayah, hoppas på ett sett att ni inte sitter och läser min blogg såhär dags utan också är ute i solen och myser. Sjukt skönt ju, älskar våren!!!


Sol och dans

Som vanligt så myser jag i solen i Gamla stan, och här bjuds det på dans!


Ööh, skulle inte tro det va?



... Nej "pappa", min mamma har lärt mig att inte prata med främlingar!


Bulgaria, inte Bulgary

Hej på er.

Igår kom jag hem vid halv 12 så det blev direkt i säng då faktiskt. Hos Sofie kollade vi på film, lagade middag och hade det jättemysigt bara. Alltid mysigt hemma hos henne tycker jag. Vi pratade även om Bulgarien som vi ska till i sommar. Och jag försöker fortfarande lära henne att det heter Bulgaria på engelska och inte Bulgary som hon säger hela tiden haha. Söt brud detdär. Jag har i alla fall sovit gott och har nu inga planer för dagen. Vi får se vad som kan tänkas hittas på. Här är i alla fall lite bilder från igår.


Skit också...

Amir: Fan, jag tror jag blivit kär!
Sofie: Neeej, du får inte!!!
Amir: Va? Varför?
Sofie: Du är mannen utan problem ju.

Ansiktsmask

Älskade Sofie har precis kletat in en lermask i mitt ansikte och jag ser ut som ett riktigt träsktroll haha. Men hon bjuder på lite godis så jag är glad endå hihi. Jag ska nu tvätta bort detta klet i ansiktet och sedan ska vi laga middags tillammans här hemma hos henne. Mysigt va!? Jag kommer nog komma hem rätt så sent så vi hörs imorgon igen. Kyss!


Jag har blivit gladare

Det är något speciellt med vädret. Nu under hösten/vintern så har det varit så att ifall ingen försökt väcka mig så har jag kunnat sova till 14.00 helt utan några problem. Nu när solen kikar fram varje dag så vaknar jag helt av migsjälv redan vid 10-11 märker jag, och det är verkligen hur skönt som helst. För seriöst, vad är det för liv man har om man vaknar 14.00 varje dag? Ska man käka frukost och göra sig iordning så är man ju inte färdig och i stan försän vid 16 typ. Nej tummen upp för solen! Den påverkar mig sjukt positivt. Kännt mig jätteglad och sprallig dom senaste dagarna.



Det är ni som bestämmer


På fresco nu igen

Tror att min "fika varje dag - period" har börjat nu igen, förlåt plånboken.





Style by kling

Jag gick precis förbi Elin Kling, ta mig fan Sveriges vackraste kvinna!


Saltvattenspray och bloggdator


Alla vill ha Candie's nu


Idag ska det betalas

Godmorgon alla! Idag ska jag in till stan för att betala handpenningen till min utlandsresa i sommar med 4 andra vänner. När jag gått in på banken och betalat pengarna så är alltså resan garanterat våran, fatta vilken känsla. 2 veckor borta från detta trista och döda land. Supa, sola, bada, shoppa osv osv, i',m gonna feel good! Och förra gången jag var i Sunny Beach hade jag inte kommit ut som homosexuell så vågade inte säga till mitt sällskap att jag ville till gayklubben, men nu jävlar kan mina vänner räkna med vart dom hittar mig om nättern. Iof är dom också bögar dom jävlarna så dom hakar nog utan problem på ;)

Ser ni mig i mitten? =D

Vi älskar att muppa oss


Tävling!!!

Ja äntligen är det dags för en ny tävling! Minns ni min lilla shopping hos Make-Up Store sist!? Tack vare Gratisbio.se så har ni nu chansen att få hemskickade exakt samma produkter som jag köpte där. En grymt snygg och bra puderborste gjord av äkta hår, samt ett löspuder som mattar perfekt enligt mitt tycke. Detta är allt ni behöver göra:

1. Bli medlemGratisbio (om ni inte redan är det).
2. Lämna en kommentar här med användarnamn och mailadress.

Enkelt va!? Drar en vinnare nästa vecka, säger till i god tid innan det avslutas!


Jag och prinsessorna

Hej på alla underbara, nu är jag hemma under tak igen!

Det blev en heldag i stan med mina fina prinsessor! Myste på uteserveringen på ett gaycafé, ännu mera mys på bryggan i gamla stan, en hamburgare på McDonalds och sedan besök i butikerna på Götgatsbacken, lovely. Har varit en lugn och väldigt mysig dag. Hemskt skönt att solen valde att kika fram så många gånger också. Det tackar vi inte nej till eller hur!? Nu har jag lite plugg att göra men här har ni lite bilder från idag och så hörs vi senare ikväll!


Gaycafé: Chokladkoppen

Sitter och myser med mina närmsta i Gamla stan :)


Fixat nya frillan nu

Gick rätt bra, snabbt att platta och lätt att styla. Lovely!
Min frisör Bobby har förresten fått en ny och mycket snyggare blogg.
Kika in på den hära vettja!


Haha fan vad skön

http://www.sexy-lena.com/?uid=258379

Oops i did it again

Jag är bäst haha, jag ligger i världsklass när det gäller att försova sig, fyfan alltså! När jag vaknade nyss så kikade jag på klockan och då var den exakt 12.12, vet ni när bussen jag skulle tagit går? 12.12 haha. Tack och lov så har vi bara en temadag i skolan idag så jag missar inget superviktigt som påverkar mitt betyg, och det är ju iof väldans tur och bra. Nu ska jag hoppa in i duschen och försöka fixa mitt nya hår på egen hand, kan ju bli kul att se hur det går med den saken liksom ;p

Fan vilket jävla kort morgonruffs haha.

RSS 2.0