Vilken dag det har varit

Min mobil har strulat, min dator har strulat och blogg.se har strulat. Trodde fan jag skulle äta upp hela Steffis kylskåp innnan mina nerver lugnat ner sig haha. Försök själva förstå, dom tre sakerna som jag är mest beroende av varje dag strulade på en och samma gång, ångestvarning på det liksom. Men påvägen hem mötte jag Paow och hon lugnade ner mig. Hon gav mig cigg och massa kramar den lilla skruttan, love her.

Nu ska jag äta Ben n Jerrys och tycka synd om mig för att dagen har varit så jobbig för stackars mig, hihi. Men imorgon blir nog en rolig dag tror jag!


(Imorgon 13.00)


Oj vad hände??


Videoinlägg; Gissa vem jag härmar?


Nu har jag gråtit klart

Ska låna hem denna dvd av Steffi vare sig hon vill eller inte, ska smuggla ner den i min väska haha. Jag älskar Britney av hela mit hjärta fyfan vilken grym konsert. Sista låten var bäst, värsta remixen av Baby one more time.



Omg titta vad Steffi har

Världens bästa dvd =D


Nu ska det säljas vinterjacka

Hej på er igen, sitter hemma hos älskling Steffi nu. Först åkte jag till Liljeholmen för att träffa R***** en snabbis. Vi satt bara och pratade lite oså, rätt mysigt. Sedan mötte jag Steffi i Slussen och efter en lunch på Sandys åkte vi hem till henne där vi nu sitter. Hon ska sälja en av sina vinterjackor till någon tjej som ska komma hit och sedan ska vi in till stan för att sola solarium, it will be great.

R***** :)


Im summer today

Färgglad tröja och korta vita shorts... mot stan nu :)



Gissa vad jag ska göra imorgon?


Godmorgon mina vänner

Jösses, nu kommer ni kanske tro att jag ljuger. Men Paow ringde faktiskt och väckte mig för en halvtimme sen? Vet inte om hon slagit i huvudet eller något men hon var faktiskt vaken. Har ringt runt till alla mina närmsta vänner för att bevisa att jag är vaken såhär tidigt, rätt coolt faktiskt haha.

Igår innan jag somnade satt jag och kollade på massa Britneyklipp på Youtube som vanligt. Jag älskar verkligen henne och allt hon gör. Det är liksom känslan man får när hon sjunger. Jag vill slå någon när jag hör My prerogative, jag vill dansa när jag hör If u seek Amy och jag vill gråta när jag hör Born to make you happy. Hennes låtar tilltalar alltid mig på något sätt.

Någon som vet när Circus parfymen kommer ut btw? Måååste ha!


Payback time ;)

Jag förstår folk som vill driva med oss storbloggare, för att dom själva sitter hemma helt misslyckade. Men kan man inte göra det seriöst ska man låta bli.

För några dagar sedan var det en kille som skrev till mig på Bilddagboken och vi började prata på msn. Han hette "IDA <3" i sitt msn-namn och han satt och asgarvade i camen hela tiden. Självklart fattade jag att han var en straight kille som bara ville driva lite. Och jag menar... han skickade bild på en supermodell och sa att det var han, tror han att jag är blind eller? Killen på bilden var tusen gånger snyggare än fulingen i camen? Men jag drev tillbaka och bad honom visa magen och allt, självklart ställde han upp på det så desperat som han var haha. Lite kul, folk tror att dom driver med mig, när det är jag som driver med dom. Sorry killen, du är ingen supermodell och din mage var inte mer speciell än en mögglig träplanka. Kyss ;)

David Bergman, du försökte driva med mig men istället skämmer jag ut dig inför mina 30.000 läsare. Pinsamt, välj dina offer lite smartare nästan gång, looser! :)


Tack så gulliga ni är

Åh vad roligt att läsa allt fint ni har skrivit om mig, tusen tackar till alla ni fina människor därute! Idag blev en liten vimsig dag. Det började med lunch/middag på en pizzeria i Liljeholmen, sedan en sväng ut till Sickla köpcenter men vi drog efter 5 minuter till Slussen eftersom vissa ville käka, blev en cola för mig. Sedan till Mariatorget för en fika med Paow och nu är jag hemma igen. Pusst... fan vad man ränner runt hehe.

Imorgon är det planerat att sola solarium med Maria Spears, kanske bio efteråt men det visar sig allt. Detta blir nog kvällens sista inlägg, känner mig så trött och hängig idag. Ska se till att somna tidigt och vakna sent så att man blir en pigg och glad bög.

Detta är faktiskt...

Lite coolt, 4000 inlägg har jag hunnit publicera och det finns fortfarande folk som tror att jag är från Iran och inte alls är bög? Haha, älskar att höra rykten om mig faktiskt. Man skrattar alltid lika mycket åt folks låga IQ'n. För ni hör väl själva hur det låter? "Sveriges största gaybloggare är inte alls bög". Haha, funny. Men men... Mitt 4000e inlägg? Vad ska man skriva egentligen? Känns lite konstigt egentligen, 4000 inlägg fatta hur mycket det är? Och jag har ändå inte bloggat mer än 1,5 år nu. Skojs är det i alla fall, jag har världens bästa jobb ju.

Men men... alla kan väl skriva en söt liten kommentar vad ni tycker om min blogg oså? 4000 inlägg, någon jävla uppfattning måste ni nog ha fått om mig haha :D

Mot våran mötesplats

Maria Spears, Steffi, Sara, Imen... ska möta upp gänget i Liljeholmen nu för att käka ute. Men vi hamnar säkert på McDonalds haha skulle inte bli förvånad. Har ju suttit inne hela dagen så börjar få spring i benen känner jag. Men vi hörs såklart snart igen älsklingar, kyss på er sålänge :)

"Bye bitches, love ya!"


Bara en kvar

Detta blir en sorglig dag alltså, the last vitamin well's !


All svullnad är nere

Mitt ansikte ser helt normalt ut igen, trodde ett tag att jag skulle behöva åka tillbaka till sjukhuset igår kväll men slapp det, var bara örat och pannan som var svullen när jag skulle gå och lägga mig. Paows mamma var så söt och smsade mig igår och berättade att jag faktiskt kan vara allergisk mot själva skalet på kräftan. Och det låter ju inte helt fel? Ska se till att allergitesta mig och hämta ut mina piller som doktorn skrev ut till mig.


Glad nyhet

Agnes Carlsson har blivit signad av USA's absolut största skivbolag. Hon fick även en bonus på 7,2 miljoner kronor. Snacka om att man blir glad, alltid tyckt att Agnes är en av Sveriges absolut bästa artister. Hennes låt Release me är även en av de mest spelade låtarna i Enlgand denna sommar, fatta vad coolt. Svenska Agnes. Det bästa vore ju om hon fick en låt av Red one, det skulle bli så sjukt grymt tror jag.

Look and see, Sveriges snyggaste brunett för övrigt??


Vila i frid


Vem fan spolar en mobil under rinnande vatten för att göra den ren?
Snacka om skön lillasyster man har haha. Love!


Godmorgon!

Mitt ansikte ser ut som vanligt igen, fasiken vad skönt. Och tävlingen under, snacka om att den var populär då haha. Blev riktigt chockad när jag skulle lägga mig igår och såg att jag fått över 1.000 kommentarer hehe. 25 nya sidor med kommentarer att godkänna nu :)

Igår kom en släkting hem från Tunisien också så det har blivit lite presenter till mig. Tunisisk choklad, parfym och sprit. Underbart. Lite coolt med en vodkaflaska som det står något arabiskt på, tycker deras skrivstil är cool, även om jag inte förstår ett enda ord haha.

Någon som vet vad det står på flaskan?


Tävling; Vitamin Well's

Denna tävling pågår bara i två dagar!

Vill ni precis som jag få erat kylskåp påfyllt med de skitgoda drickorna från vitamin Well's? Skriv bara en liten kommentar till detta inlägg så säger jag på tisdag morgon vem som är den lyckliga vinnaren. Själv har jag bara två drickor kvar tror jag haha, verkligen min favoritdricka :)



Precis tagit ett bad

Åh vad skönt det var, satte på lite musik och tände ljus också. Något man kanske borde göra oftare för det var verkligen avkopplande tycker jag. Nu ska jag bara ta det lugnt hemma och tycka synd om mitt ansikte hihi. Förresten, ska ha en tävling senare ikväll. Missa inte hehe ;)




Ta mig tillbaka


Bästa dagen i mitt liv, var så otroligt lycklig.

Studioversionen av Boys (circus tour remix).

Euw... inte min pojkvän

Han ville bli känd på fjortishaket Bilddagboken.
Så jag hjälpte stackarn med det, lite tragiskt men vadå :)


Hemma igen

Hej nu är jag hemma igen. Träffade världens äckligaste doktor som inte brydde sig alls. Han sa inte ens vad det var för fel på mig så jag vet fortfarande inte vad som har hänt. Han gav mig 10 olika tabletter och skickade sedan hem mig så nu sitter jag här lika nerdrogad som Amy Winehouse haha. Påvägen hem så köpte jag även en ny mobil, något måste jag ju få trösta sig med när jag har ett uppsvullet ansikte större än min röv liksom? Får inte glömma att samma sekund Sara fick veta vad som hänt mig så satte hon sig på bussen för att komma och följa med mig till doktorn, en riktig vänn alltså. Mycket fint gjort. Bjöd såklart henne på lunch efteråt :)


Drar till sjukhuset nu

Uppdaterar så fort jag kan igen :( Är jätterädd nu.

Måste jag till sjukhus?

Godmorgon, jag vaknade nyss. Dock inte av migsjälv utan av att hela mitt ansikte gjorde ont. När jag kollade mig i spegeln så har hela mitt ansikte svullnat upp. Öga, kind, mun, näsa, öra osv... Allt är svullet och jättestort. Vet inte vad som hänt men jag är livrädd i alla fall :/

Jag älskar er

Jag har världens finaste vänner, så lycklig.


Tack för en underbar kväll, kommer inte glömma <3

Nu kör vi


Boyfriend

Sexy bitch


Jag tror på sjöjungfrur

- Jag ser ut som ett fuckface när jag röker.
Mina tänder är perfekta eftersom jag har haft tandställning, ändå ser det ut som att jag har underbett när jag röker? Pinsamt haha.

- Jag, Paow och Steffi avslutar varje samtal med "puss, i love you". Lite gulligt tycker jag. Man säger för sällan till sina vänner hur mycket man faktiskt tycker om dom. Man är inget utan sina änner.

- Det finns folk som på fullaste allvar inte tror att jag är bög. Vilka idioter eller hur? Jag älskar fitta men skriver en gayblogg inför 200.000 läsare i veckan? Knappast va.

- Jag rapar av exakt all vätska. Folk rapar bara när de dricker kolsyra men jag rapar av allt jag dricker vare sig det är vatten, saft eller cola.

- Jag tror på sjöjungfrur. Jag driver inte med er, jag tror att det finns något i havet som är sjöjungfruliknande. Självklart inte med snäck-skal som bh och långt rött hår. Men någon slags människoliknande fisk tror jag det finns ute i havet.

- Min pappa har jobbat åt kungen. Slå det huh, dock har jag aldrig själv träffat kungen haha men det vill jag nog inte heller. Han verkar skittråkig dendär saken. Kan inte stava sitt egna namn haha.

Kvällen håller på planeras

För en timma sen satt jag på ett möte med ett företag och diskuterade vårat sammarbete och min lön, och nu sitter jag med mjukiskläder hemma hos Steffi och luffar i hennes säng, lite lustigt tycker jag hehe. Vi sitter med våra bloggdatorer och gör inget spec. Jag kollar mailen och hon snackar med någon skitsnygg kille haha. Kvällens håller på att planeras också, tror det kommer bli lyckat.

Vet ni vad vi ska göra ikväll? Kräftskiva =D


Nu ska vi på ett möte

Jag har gjort Paow lite business-snygg idag, lockat hennes löshår.

Företagets kontor ligger i Hornstull så vi behöver tack och lov inte stressa. Tar typ 10 min härifrån dit liksom. Jag sammarbetar redan med företaget och ska bara ge dom lite nya förslag, och så ska Paow starta ett sammarbete med dom också, superkul. Nu måste vi röra på oss snart men vi hörs efter. Kyss.


Gårdagens shopping

Stuprörsjeans från Cheap monday och en hårspray :)


Provade milkshake igår

Igår provade jag för första gången en milkshake från Ben n Jerrys och jag måste säga att den var galet god alltså. Dom har ju ett litet café i Gamla stan och där har dom mycket mer än bara glass liksom. Drar ni dit så måste ni fan prova deras milkshake. Smakar liksom som deras goda glassar fast i milkshakeform liksom, lovely.



Videoinlägg; God morgon!

Någon som hör min sms signal? Den bästa i universum i know ;)

Kissie, blogglön och framtiden

Katrin Zytomierska deltog i dagens Vakna med the voice som direktsänds(?) på Kanal 5. Hon pratade om alla de unga och blonda bloggarna som börjar ta över bloggportalens listor och jag tycker att hon har rätt på många punkter faktiskt.

Kissie. Hon blir känd genom att snacka skit om sina vänner, driva med sina läsare, förstora tuttarna och framställa sigsjälv som urblåst blondin. Med andra ord ser hon till att 500.000 läsare i veckan totalt hatar och avskyr henne. Om 1-3 år kommer folk att ha tröttnat på Kissie, och hon kommer sitta helt deprimerad hos arbetsförmedlingen eftersom att ingen vill ge jobb till en tjej med för stora bröst och ett förflutna som hela Sverige känner till (och hatar).

Jag, till skillnad från många andra bloggare, är realistisk. Jag är den sista som ljuger och överdriver allt. Bloggpengar som man kan leva livet för? Är ni dumma i huvudet eller? Visst, jag tjännar mellan 10.000-20.000 kronor (denna månad blev det 11.000) men vadfan räcker det till? Busskort tusen spänn, räkningar tusen spänn, käka ute varje dag, shoppa lite... sen är pengarna slut?

Och att jag skulle tro att jag är värsta kändisen som inte behöver jobba? Haha, hur kan man tänka så? Jag blev skoltrött sista terminen i trean (fattar ni vilken otur? så ledsen för det) och därför tog jag studenten med väldigt dåliga betyg. Betygen från 1an och 2an innehåller massvis med mvg och vg, men i trean blev det tyvärr flera stycken ig på mitt papper. Nu ska jag vila ett år och bara ta alla dagar som de kommer. Sedan om ett år så ska jag plugga upp mina betyg och efter det plugga vidare. Sedan jag började på gymnasiet har jag velat ha en egen pr-firma och syssla med marknadsföring. Den drömmen har jag fjortfarande och jag tänker plugga upp mina misstag och se till att jag blir något.

Idag är jag "gaybloggaren" som har massa snygga blonda kompisar och som tjänar massa pengar på sin blogg. Men om några år när jag inte har bloggen kommer jag att ha sett till att jag har en utbildning och ett jobb som jag kan syssla med och blir stenrik på! Amir Akrouti har talat :) <3


Dags att leta jeans nu

Ljusa? Mörka? Slitna? Vad tycker ni?

Måste springa till bussen nu

Mot stan nu, ska leta nya jeans.

Har min gamla Fred perry på mig idag, like that one.

Trött på QX

Detta gaycommunity är fan en renrasig porrsida !!!


Time to fresh up the room

Har precis käkat frukost nu. Rostat bröd med mjukost och ungersk salami, skitgott. Bläddrade även lite i tidningen som jag såg låg på bordet. Kände mig som en gammal gubbe, käka frukost och läsa tidning haha. Dock är det nog inte många gubbar som läser Vecko revyn till frukost eller vad tror ni haha? Nej nu ska jag städa lite i mitt rum tror jag, det ser ut som värsta bombnedslaget alltså jag skojar inte, ush och fy.


Ang. silverschampoo

Anna Junttila frågar:
Hej Amir , du är ju jätte duktig då de gäller hår..Jag köpte silvershampoo idag och undrar ifall man måste vara riktigt blond eller om man typ kan vara "gul" hårig om du förstår? Också undrar jag hur ofta man kan använda de per vecka ! Eller om man kan använda de hur mkt som helst tills man är nöjd ?? Tack på förhand , Kramar från Piinky

Amir svarar: Hejsan, och tack för komplimangen. Faktiskt är det tvärtom, du ska inte använda silverschampoo om du redan är jätteblond utan bara om du har gula eller orange toner i ditt blonda hår. Silverschampo gör som så att det täcker det gula eller orange i ditt hår. Använder du det för mycket kan hela eller vissa delar av håret bli riktigt grått eller i värsta fall blått/lila.

Jag själv använder det tills jag fått den färg på håret som jag känner mig nöjd med, sedan använder jag det kanske en gång i veckan, max två gånger. Dock tror jag det är olika från hår till hår så det är bara att prova dig fram. Jag som t.ex. har väldigt slitna toppar får jättelätt en grå ton på mina slitna toppar om jag använder det för mycket. Men men... prova dig fram och lycka till blondie, kyss.

En morgonrutin

Tja allihopa, vaknade för ett tag sen och som vanligt hade jag överdrivet många olästa sms hehe. Som vanligt gick jag direkt och satte mig på toan där jag läste igenom allt. Vet inte varför men jag läser alltid dom sms jag fått under natten medans jag sitter på toan haha. Jag är crazy, men det vet vi ju alla om hehe.

Fick förresten precis sms från *hemlig* som berätta att han sitter på en religionslektion. Alltså jag tror jag avlider, jag måste ju åka och hämta honom? Inte nog med att religion ska få finnas, dom ska whaina om det i skolan också. Nej min babe får inte syssla med sådant han kommer bli hjärntvättat. Får ta på mig min hjälte-mantel och rädda honom nu, wohoo!!


Min åsikt är att det skulla vara fred utan religion. Acceptera.

Godnatt babes :)


Det lönar sig att komma hem

Ska inte sova hos älskling Paow ikväll utan kom precis hem, och titta vad jag fått!!! Vitamin Well's som gör Sveriges godaste drickor har varit hemma hos mig och fyllt på min kylskåp med en jävla massa dricka, fan vad glad jag blir. Dricker ju Vitamin Well's olika drickor varje dag faktiskt så detta har verkligen gjort min kväll, eller hela veckan har dom gjort perfekt för mig nu haha.





Bloggläsare är roliga

Jag älskar bloggläsare, för dom blir verkligen aldrig nöjda. Jag som själv bloggar vet inte hur min blogg uppfattas utifrån, men hur man än bloggar blir folk aldrig nöjda. Skriver ni att man bloggar för lite så bloggar jag mer, men då skriver folk att man bloggar för mycket helt plötsligt. Skriver jag om massa olika kompisar så skriver ni att jag byter vänner varje dag, skriver jag då istället om bara några få vänner så har jag plötsligt inga kompisar alls enligt er?

Jag har nästan 30.000 unika läsare per dag och det svåraste med att blogga är att faktiskt få alla nöjda. Jag bloggar på det sätt som jag tycker passar mig och ifall det inte uppskattas så är det ju tråkigt, men alla ni som varje dag läser min blogg och ger mig massa fina kommentarer och hjälper mig att varje dag bygga upp mitt självförtroende, alla er vill jag tacka tusen gånger om. Min blogg är ingenting utan mina läsare, jag älskar er.


Bio ikväll?

Jösses vad brun jag är, dock syns det inte på bilden nere och det är jag jävligt sur för haha. Tvingade Steffi ta säkert 10 bilder men jag ser lite blek ut på alla haha, fett konstigt. Ayah, efter att jag och tjejerna solat så drog vi till Sandys på Hötorget där vi käkade. Jag tog en jättegod kycklingsallad som dom gjorde framför ögonen på mig, jättefräscht. Hatar när man kommer till vissa caféer och så har sallad legat framme hela dagen, not okey. Nu sitter gänget och diskuterar om vi kanske ska på bio ikväll. Tips på någon bra film man kan se?

Steffis väska och jag ^^


Min goda sallad.

Steffis nya hår

Hello, nu är Steffi här igen med mig hemma hos Paow. Jag har fixat och satt in hennes nya löshår. Det är tjockt och ser verkligen äkta ut, skitfint tycker jag. Långt som fan ere också hihi, i love blondes. Kolla själva hur bra det blev.


I love it

Sola med boxershorts på är det bästa man kan göra.
Checka min snygga rand =D



Kontakta mig

Tjejer
: Loese, Julia, Martina, Viktoria och Fredrika.
Killar: Johnny, Henrik, Joel, Anton och Mäki.

Ni som jag nämnt ovan, maila mig och skriv "jag vann!" som ämne så att jag lätt hittar era mail och kan få era kontaktuppgiter så halsbanden så fort som möjligt kan skickas hem till er.

Godmorgon

Nyvaken och snygg i håret haha, hoppas alla har sovit gott. Steffi drog precis till skolan men jag får självklart träffa min babe snart igen. Vi ska sola solarium någon gång vid 4 hihi, fasiken så bruna och snygga vi kommer att vara. Har även lovat att hjälpa till när Sara ska shoppa åt sin bror, kul va? Själv ska jag nog kika på ett par nya jeans.


Update från thailändsk restaurang

Efter att jag och Imen hade solat solarium i stan så mötte vi upp Paow och Steffi som hade solat på ett annat ställe. Vi åkte direkt till Gamla stan där vi fortfarande sitter på en mysig restaurang nu. Det blev thailändsk mat som verkligen var jättegott. Tog "tre små rätter" och cola till, yummie. Nu ska vi snart röra oss hem till Paow där vi ska förvandla hennes rum till en frisörsalong. Jag ska sy nytt löshår till både Paow och Steffi, samt silverschamponera skiten också hihi. Blir en mysig kväll.

Mina babes har lärt sig posen, woho.


Typiskt... våra bloggdatorer lyckas alltid hamna på bild haha.

Oops i did it again

Igår 20 min och idag 25, naaajs.

Mina tankar om storbloggarna



Kenza - Denna blogg är min absoluta favoritblogg för Kenza är helt oberoende. Hon snackar inte skit om andra och hon härmar inte andra... ändå har hon lyckats så fantastiskt bra. Hon kör sitt egna race och det syns tydligt i bloggen vilken trevlig tjej hon är. Folk klagar på hennes för långa inlägg, men dom gillar jag. Istället för 20 inlägg per dag som bara innehåller skit så lägger hon upp 3-5 stycken som faktiskt innehåller något man vill läsa.

Kissie - Haha var ska vi börja? Jag menar... skriva skit om sin egna lillesyster för att få läsare? Jag skulle inte bli förvånad den dagen Kissie hänger ut sin egna mamma i sin blogg, och skriver "polackjävel" eller något annat om hennes polska mamma. Visst, jätteroligt för henne att hon lyckats få en stor blogg pga provocering, men jag skulle i alla fall inte vilja ha 500.000 läsare i veckan som mer än gärna skulle köra upp en trästubbe i röven på mig haha.

Paow - Så liten, så söt, men ändå så vuxen? Hon är den persom som jag just nu känner mest för. Hon och jag är så lika just för våra bloggar. Vi förstår varandra så som inga andra vänner förstår oss för mina andra vänner kan knappast förstå hur stressad och illa till mods man blir när man t.ex. går ofixad på stan med 50 pers som stirrar på dig och viskar om dig. Men nu till hennes blogg... hon uppdaterar inte för att hon måste utan när hon har något att skriva om och det gör hennes blogg äkta och inte tråkig. Tycker hon avspeglar sin personlighet väldigt bra i bloggen också.

Dessie - Hon är bruden som folk inte tror finns påriktigt. Hon sitter där med sina ljusrosa läppar och platinablonda hår och bara lever livet utan bekymmer. Folk stör sig på hennes arrogans och självsäkerhet. Men folk glömmer att allt har en baksida oftast. Jag har träffat Dessie flera gånger och hon är inte alls så hemsk som många vill få det att låta. Jag förstår att Kissie är rädd för Dessie, hon är en snyggare och bättre version av henne.

Blondinbella - Hennes blogg är galet intressant för den är liksom "backstage the blogg". Man får se allt som händer bakom en känd blogg. Man får följa med på hennes plåtningar, inspelningar, möten osv. Sjukt intressant att läsa om hennes vardag tycker jag. Sen har jag alltid tyckt att blondinbella är jättevacker.

Andra bloggar som kanske inte är kända... men värda att läsa!
Amilias, Chamsines och Steffis!

Jag ljuger aldrig!!!!

Josephine säger:
På första bilden ser man paows blåa handduk och dina svarta kalsonger igenom det "suddiga", om inte de så måste du vara extremt HÅRIG och hon ha extremt blå bröst, HAHAHAH FAAAAIL!

Amir svarar: Sånna som du vill man hänga upp och ner och sedan slå på med ett baseballträ. Varför ifrågasätta vad jag skriver i min blogg? Om du inte ser det så hukar jag mig så tacka fan att det ser mörkt ut mellan mina ben, eller tror du jag har en glödlampa fastklistrad i röven? Nej, lär dig vad skugga är för något. Och Paows bröst? Självklart var det bara bröstvårtan som syntes lite, hon hade antagligen märkt om hela patten hängde fram där? Jag blir så trött på idioter som ska ifrågasätta det man skriver, varför skulle jag ljuga i min egna blogg? Min egna dagbok? Om folk inte tror på det man skriver, så läs fan inte. Ditt jävla pundarhuvud. Fan jag måste knulla känner jag, är så sjukt irriterad just nu haha. Bläää :)

Här är bilden det talas om.

Det klirrar i kassan

Wohooooooo, blogglönen har kommit in, Amir goes happy boy. Dock är det inte allt utan det kommer in mer cash senare i veckan hihi. Men istället för att som vanligt springa in till stan och shoppa slut pengarna på skitsaker så satte jag mig direkt vid datan för att betala mina räkningar. Bl.a. mitt internet och lite andra småsummor. Har även beställt ett nytt terminskort plus eftersom att busskortet som jag har nu går ut den sista augusti. Kul att få pengarna, men tråkigt att betala räkningarna. Dock sådant man faktiskt måste göra när man är vuxen, för vist räknas man som vuxen när man är 19 år och faktiskt har en egen ekonomi och egna utgifter/skulder?




Bilder som aldrig läggs upp

När jag ska ta en bild till bloggen låter det oftast "hallå ta en till bild ifall den första blev dålig". Här har vi lite behind the scenes för er bloggläsare. Bilderna som jag aldrig lägger upp utan som bara ligger och ruttnar i kameran tills jag rensar den. Alla läggs dom inte upp av olika anledningar.


För naket?


För oförberedd?


För smygfotad?


För konstig vinkel?


För suddig?


Phonecall



Med andra ord... jag kommer ha fullt upp ikväll!

Jag hatar att drömma

Godmorgon på er, sovit gott? Själv har jag drömt som fan alltså. Det har varit fina drömmar men jag hatar att drömma för man blir alltid så besviken när man vaknar och inser att allt bara var en dröm likspm. Men what to do liksom? Idag hade jag lovat Steffi att komma in tidigt till stan (tror jag? minns faktiskt inte haha) men det har ju med andra ord skitit sig kanske man kan säga haha. Nu ska jag run in to the shower och sen frulle, kyss.


Fyfan vad läskigt!!!!!

Sjukt lik mig eller vadå huh?????
Du på bilden efterlyses, vem är du?


Omg bästa solariet

Stackars Steffi som inte fick någon färg på sig ;)


Värsta randen... efter första solningen. Love it.

Nu kör vi!

Kan ni gissa vad jag och tjejerna ska göra nu? =D


Thinkin of you

My boo!


Dagens låt

Love it, all i can say!


Fabulous life of...



Jösses vilket high-cass liv vi lever... eller inte haha. Blev i alla fall en pizza till frukost. Vi drog ut med mjukiskläder och helt ofixade, typiskt att det ska komma läsare och ta bilder haha. Men de var jättetrevliga och söta så det ska man ju nog kunna överleva haha. Sen att det stod världens fulaste fjortis på andra sidan gatan och skrek "gaybloggeeen" tills hon börja hosta är ju en annan sak, fan vilken pinsam brud. Ayah... ska sluta nu innan mitt morgonhumör tar över helt och hållet haha.

Det har skett ett mirakel

JAG OCH PAOW ÄR VAKNA!

Time to get cozy and then sleep

Jag och babe påväg hem till henne.


Mobil, iPod touch och data, klarar mig inte utan.


iPod touch med 24k guldplätering, inte att leka med va ;)

Skvallerbloggar is the new black

Herre min skapare vad dom ploppar upp nu alltså. Modebloggar is so last year, vill man satsa på en bloggkarriär nu så är nog en skvallerblogg det rätta att rikta in sig på. Men det gäller att vara seriös. Det finns många skvallerbloggar som bara klagar på utseende och skriver massa värdelös skit. Sen finns det faktiskt flera seriösa som skriver mycket bra och lyckas få tag på smaskiga detaljer, privata bilder och massa annat som bloggkåta människor älskar att läsa och se. Tycker det är roligt med skvallerbloggar och så länge dom inte går på personangrepp och klankar ner på folk så gör dom ett grymt jobb.

Amirs favorit skvallerblogg: Nbitchie!

Café Rival

Fasiken vad det ska fikas hela tiden, sitter på Café Rival nu med massa sköna bönor. Maria Spears är här också men fanskapet vägrar ju vara med på bild fastän hon är söt som socker. Ayah, vi ska sitta här ett tag till och fika sedan ska jag med Paow hem till hennes mamma och sova där, måste leka lite med hennes syster Agnes också eftersom hon sa att vi två var bästisar haha, så sweet.

Trött bög!


Paow älskling, så fin.

Sitter på en pizzeria

Sitter på en pizzeria här i Liljeholmen nu. Tro det eller ej men jag är inte hungrig så jag tog bara en pizzasallad haha. Men smakade en bit av Saras pizza och jösses vad god den var alltså, kommer lätt käka här nästa gång jag blir pizzasugen. Nu trillade Steffi in här också, måste umgås lite med babe hihi. Hörs senare <3


Mötesplats; Liljeholmen

Jag har en buss raka vägen dit, Sara har tvärbanan raka vägen dit och Steffi har tunnelbanan raka vägen dit. Vi ska ses över några cigg och lite skitsnack. Blir nog jättemys. Sara har bestämt dresscode mjukiskläder så det är bara att lyda haha. Men skönt att slippa tighta jeans hela tiden, inte det bekvämaste ju.



Jösses vilka minnen



Den tiden man var desperat och hängde på gayklubbar...
Hörde låten och jag såg allt i mitt huvud igen!


Livet som storbloggare?


Amanda skrev jättebra och enkelt:
Det skulle självklart vara väldigt roligt att ha en känd blogg! Det finns många fördelar med det om man har en riktigt stor blogg, vilket kan vara att man träffar nya människor, nya dörrar öppnas, man får mycket respons och kritik av läsare, och sen kan man ju även tjäna pengar på bloggen! Men det finns också många nackdelar, vilket jag har märkt då jag har läst de större bloggarna. Man kan råka ut för falska "vänner" som bara umgås för egen framgång, hur ska man veta vilka som är äkta eller oäkta? Sen är det ju lätt att bli utnyttjad av folk (t.ex företag) men framför allt råka ut för människor som vill en illa. De större bloggarna har ju oftast några/många haters och att man blottar sitt liv och vardag så pass mycket i en offentlig blogg kan vara farligt.

Men trots några nackdelar så tror jag att det skulle vara väldigt roligt att ha en känd blogg! Vissa tror dock att det är "en dans på rosor" att vara känd, vilket faktiskt inte stämmer.

Godmorgon sötnosar

Hallådär, vaknade nyss. Igår blev det som ni vet min favoritrestaurang No.8 tillsammans med Sara, Steffi och Patrik. Sedan drov vi hem till Steffi där vi myste framför en film med lite snacks till. Hemma igen var jag vid 03.30 nästan och då blev det nästan direkt i säng eftersom klockan var så mycket. Nu ska jag hoppa in i duschen men vi böjar dagen med en snygg bild från en läsare!

Tusen tack Marja, jättefin :)


Olgas new bff


Stockholms snyggaste blondiner

Patrik och jag sitter helt mätta på kinabuffén just nu. Ser ni hans blonda hår som jag blekte igår? Så sjukt snygt alltså. Om jag inte haft så stora öron hade jag lätt haft samma frisyr haha, men nu får de ligga och gömma sig under mitt blonda svall, weeei!


Medans jag drar ut och käkar...


Ja? Nej? Varför? Hur skulle er vardag förändras?

Jag har såklart själv upplevt fördelar/nackdelar samt märkt hur min vardag verkligen ändrats sedan min blogg blev stor. Den av er som skriver det bästa svaret på hur ni tror att det skulle bli med en känd blogg, den får en länk, woho :)

Vilken läskig känsla

Kikade på nya idol-reklamen och vem tror ni jag ser? Min partybabe Amilia står där skitsexig som alltid med en hårfön och leker haha. Gumman alltså, varför är jag inte förvånad? Hon och jag är så himla lika, vi är sånna som alltid vill synas och höras. Så nu vet ni, snyggingen i idol-reklamen är min och absolut inte tillgänglig, wohoo!


Dagens vill ha



Märks att jag tagit studenten


Jobbar på ny design

Kanse lite tips? Utseende? Bild? Färger?


Mitt sommarlov del 2 - Juli

- Träffade Paow
Vi hade setts få gånger innan, men denna månad blev verkligen våran. Vi festade tillsammans, vi spenderade massa nätter mysandes hemma hos henne. Jag trivdes verkligen och mådde bra med henne så att det nu var vi två var det ju ingen tvivel om. It's Paow & Amir bitch!


-Jobbade
Ville veta hur det kändes att vara människa så jag provade på att jobba med Fanny. Hon jobbade under sommaren på en båt och jag drog dit för att sköta disken samt duka av borden efter bröllopsgästerna. Det var rätt tråkigt men jag ångrar det absolut inte. Jag fick testa på något som är vardag för andra och jag är glad över att jag gjorde det. Hatar annars att diska ju hehe.


- BRITNEY SPEARS!
Min dröm gick  för 3e gången i uppfyllelse. Britney live @ Globen <3<3<3


- Finlandsresan med Kissie
Jag och Kissie hoppade på Viking line och vips så var vi i Finland. Vi befann oss på en ö mitt ute i skärgården. Jag hade the time of my life där och jag fällde flertalet tårar när vi åkte hem. Jag kommer alltid minnas denna underbara resa och jag kommer föralltid vara tacksam för att Kissie frågade mig om jag ville med dit.


- Pridefestivalen
Bögarnas paradis haha. Tänk dig hela Tanto fyllt med bögar. Jag träffade sjukt mycket folk och hade det verkligen jätteroligt denna vecka. Jag och Steffi var ju även inne i Pride-park när dom hade schlagerkväll så vi stod och tittade på massa asgrymma artister som uppträdde. Sjukt roligt var det. Med tanke på allt festande under pride så är det bra att det bara är en gång per år, men annars skulle jag vilja ha pride året runt. Proud to be pride.

Godmorgon lördag

Åh, allt slutade så bra igår. Känner mig så glad. Idag ska jag in till stan med Patrik. Ska försöka ringa in Sara och Steffi också. Patrik ska växla sina dollar till svenska kronor och jag ska bara go with the flow liksom. Orka sitta hemma och ruttna haha.


Måste skriva av mig

Saker kan verkligen få sig en riktig vändning. Allt var perfekt, allt. Vi skulle resa tillsammans i Europa, vi skulle göra dittan och dattan. Ingen annan betydde mer än dig och jag har aldrig skitit i så många vänner som jag gjort för bara dig. Du var det enda som räknades. Var du ledsen var jag också det, var du glad var jag också det. Mådde jag dåligt pratade jag med dig. Och allt du sa till mig, allt kändes så bra. Idag pratar vi inte, jag vet inte ens om jag skulle säga hej till dig om jag såg dig på stan. Den känslan äcklar mig, jag vet inte var jag har dig. Vågar vi inte höra av oss till varandra? Eller bryr vi helt enkelt oss inte om varandra? Mår du bra nuför tiden? Hur går det med körkortet? Umgås du fortfarande men dendär kompisen som du bråkade massa med? Jag vet ingenting om dig längre, allt är som glömt, allt vi hade. Finns ingen annan som dig, du kommer aldrig gå att ersätta.

Det är lätt att fastna för någon, det är det alltid. Men att låtsas att man inte känner varandrar funkar inte. Man kan förneka för sig själv att man inte känner saknad, men det finns därinne ändå. Mina vänner säger att jag ska skita i dig och inte bry mig, och med tanke på hur jag har mått vet jag att dom kanske har rätt. Men saknaden väger mer. Om jag träffar dig, kommer det bli bra? Kommer det bli som förr? Eller kommer jag få gråta återigen varje gång jag blir lite full. Du ger mig ångest, så jävla många frågor. Jag har aldrig gillat någon så som jag gillat dig, och jag tror att jag alltid kommer att finnas här för dig om det är något. Föralltid, du har ett hjärta av guld.



Tillägg; Det är en kille, inte Kissie jag snackar om.

När vinterhalvårets mörker...

Innan var det såndär hårfärg som en typisk svensk har men nu är han riktigt blond och snygg, underbart alltså. Folk blir alltid mörkhåriga när hösten och vintern kommer men jag tycker fan det är då man ska vara som blondast. Jag har fått höra från flera att jag ser mycket gladare ut som person nu när jag är blond. Och alla kan behöva se lite gladare ut när vinterhalvårets mörker börjar krypa över oss.


Före:


Efter:

Haha stackars kyckling

Snacka om att vara gulhårig, dags för blekning #2.
Btw, checka in Patriks snygga t-shirt ;)

Jag för budskapet vidare

Nästa på tur; Patrik!

Snart har jag inga brunhåriga kompisar kvar, life is perfect.

Glosoppa och trogna vänner

- Glosoppa

Folk  som ätit glosoppa är riktigt jobbiga haha. Självklart älskar man sina läsare. Men t.ex. som idag så är jag ju i stan helt ofixad och äcklig. Då är det såklart jobbigt med folk som ska stirra och peka på än. Vill inte låta divig, jag är absolut inte en sådan person. Men dagar som denna vill man ju bara sjunka genom jorden haha.

- Hög midja på jeans
Seriöst, jag förstår att modet ändras hela tiden men att se ut som en städare på 70talet är ju riktigt äckligt haha. Folks rumpor ser ju ut som värsta melonerna och kameltån försvinner ju inte direkt heller när man drar upp jeansen till tuttarna. Nej ush, jeans som sitter högt i midjan är bland det fulaste jag vet.


- Trogna vänner
Ni klagar på att jag ofta byter vänner, men det förstår jag. Dom ni ser i bloggen är inte direkt mina vänner utan det man kallar för kompisar. De riktigt trogna vännerna som jag haft sedan barnsben vill oftast inte ens vara med i bloggen för att de hatar att bli misstagna för "vi är med Amir bara för hans blogg". Jag har massvis med trogna vänner och det är verkligen dom som får än att orka med allt negativt som man stöter på i sin vardag.

- iPod touch
Är det många av er som har en sådan? Jag fick ju en sån tidigare i somras men först nu har jag börjat förstå mig på alla applikationer och finesser. Fasiken vilken jävla pryl det är alltså. Jag kan göra allt från att lyssna på musik, kolla på porr och göra britney-quiz. I love my iPod touch med 24k guldplätering.

Precis käkat buffé

Jag och brudarna sitter just nu på Pizza hut där vi käkat deras goda pizzabuffé. Älskling Imen jobbar här så hon är nog glad för lite sällskap också hehe. Ska träffa Patrik snart också, fyfan vad kul. Vi har inte setts ett tag för han har varit utomlands typ hela jävla sommaren. Men nu är han tillbaka :)


Mitt sommarlov del 1 - Juni

- Studenten
Det är inte ofta jag gråtit så mycket som denna dag. Allt var så sorligt men att sedan börja sommarlovet på ett flak med sin klass samt nära och kära var ju helt underbart vill jag lova er. Man kände en sådan kick och rus genom hela kroppen. Viste att jag inte skulle få vara med men klass i skolan något mer men samtidigt var detta början på en frihet. Jag kommer alltid minnas denna härliga och underbara dag för resten av mitt liv, verkligen ett underbart minne som man alltid kommer ha där i huvudet.


- Village
Blev några besök på Village den första månaden av mitt sommarlov. Straight klubb som jag verkligen trivdes enormt på. Kissie drog med mig dit och klubben charmade verkligen mig. Trevligt folk och en jävla stämning alltså. Drickan var visserligen lite dyrare än vad jag är van vd (tattare från förorten woho) men det sket jag såklart i. Goda drinkar och framförallt en skitgod cider. Discokulan på uteserveringen var ju inte dålig den heller. På bilden är jag med Niklas på Village. Vi har ingen kontakt med varandra idag men det är en helt annan story. På village var det i alla fall röj, då.


- Besök hos polisen
Vad kan en sån fin kille som jag ha gjort på ett förhör hos polisen? Under våren bråkade jag med en kompis som utnyttjat mig och gjort dumma saker och självklart tog hon första bästa chans till en anmälan (skadestånd tror hon?) vilket kanske är tråkigt. Vissa jobbar, andra anmäler.


- Allsång på skansen
Ingen sommar utan Allsång på Skansen tycker jag. Det är verkligen supersvenskt så alla borde besöka det någon gång under den svenska sommaren. Folkkära artister och en heldag i solen blev det och sådant tackar man inte nej till. Var där med mina underbara bruder och i slutet innan direktsändningen drog igång så kom även Paow dit. Det blev början på en fin vänskap, jag älskar dig gumman.

Pigg och glad

Hade ställt larmet på mobilen klockan 11, när vaknade jag? Nyss. Haha jag är otroligt. Men jag har i alla fall sovit ut ordentligt och är nu pigg. Dock har jag ett dilemma. Bussen som jag ska ta in till stan går om exakt 30 min så jag kommer aldrig att hinna fixa mig. Titta hur jag ser ut i håret, hoppas verkligen inga bloggläsare ser mig på stan idag, haha.

Nästan olagligt haha?

Godnatt babes

Sitter på Mose backe med Dessie nu och bara pratar, så skönt. Klockan börjar ticka och man kanske ska röra sig hem snart. Ska upp tidigt imorgon för att luncha med mina babes. Sov gott allihopa så hörs vi imorgon igen. <3


Lite bilder från dagen

Jag och älskling Paow / Café John Chris


Imen / Café John Chris


Skitsöta bloggläsare, alla samma tröjor / Gamla stan


Hälsade på Asal som jobbar på Ben'n'Jerrys / Gamla stan


Favoritbarbie Dessie / Café Muggen


I stan med mina babes nu




Sminkat Paows lillesyster

Har lekt med Agnes enda sedan jag vakna haha, hon är så gullig. Paows mamma viska i mitt öra att Agnes sagt att hon var så kär i mig haha. Gullunge alltså. Nyss så sminkade jag henne också och hon blev mig en riktigt pudding haha, se själva.

Före


Efter


Fan vad gullig

Paows syrra kom precis hem, detta gav hon mig:


Bra där Dessie


Hon hissar denna låt i sin blogg och jag blir sjukt glad för äntligen har jag hittat någon annan som gillar den haha. Jag verkligen älskar låten men alla andra som hör den bara skakar på huvudet åt mig hehe. Ayah, nu har jag hittat en likasinnad blondin, woho. Vad tycker ni om den?

Har det hänt något idag?

Min mobil vibrerar värre än den fetaste dildon ni kan tänka er att hitta. Alltså det är helt stört. Något som har hänt eller? Aldrig varit med om detta haha mobilen är verkligen inte tyst en enda sekund. Typ krig i min mobil? Mina vänner mot mobilen haha. Nejmen jag har alltid varit den som fördrar sms, varför sitta och kackla som en käring när man kan slänga iväg ett sms?

Skrattande morgon

Det kanskke inte är något roligt men jag skrattar ändå högt här i sängen, för faaan vad Paow kan sova alltså haha det är ju inte mänskligt. Hennes mamma ringde nyss och frågade vad för frukost hon skulle köpa hem till oss. Taco bar valde vi, synd att klaga haha. Orka vara en typisk svenne som alltid är så  tråkig och ska äta mackor till frukost, inte ens gott fan hehe.

Nu måste jag ringa Steffi och fråga hur första skoldagen gick =D



Gaybloggens new BFF

Best Friend Forever


Är hemms hos Paows mamma för första gången och leker just nu med hennes lillesyster. Ungen har energi som jag vet inte vad och hennes mun går i 360. Hon är verkligen en duracellkanin haha. Hon lät mig sminka lite i hennes smink-bok och när jag var klar blev hon så chockad över hur duktig jag var s hon sa att hon älskade mig och att jag var hennes nya bästis haha, så jävla söt unge.

Nu ska jag locka Agnes hår och sen leka lite med hennes dockor. Smell you later!

Amir är back to basics

Har fikat exakt hela dagen, inte gjort något annat haha. Just nu sitter jag på Baresso med massa skönt folk. Sara, Paow, Steffi, Minna, Isabella, Chris, Johnna och Stephanie. Ska nog sitta här ett tag till och bara ta det lugnt, senare ska jag hem till Paow och sova. Jag menar... var ju typ tre dagar sedan sist haha. To long!

Fick in internet i min iPod touch, fett coolt haha.


Älskling och jag.


Stephanie och Minna!


Sara, love.


Johnny B (från tensta allé) och Chris!

Update från stan

Hello, sitter med mina babes i stan nu. Sara, Steffi och Parre. Paow är påväg in nu också. Blir en mysig kväll i stan och sedan ska jag åka hem. Ska faktiskt upp tidigt imorgon för första gången på jag vet inte hur länge haha. But i'm gonna make it yo!


Nu är vi klara, dags för stan



Det har spårat ur

Sedan "bloggkriget" mellan mig och Kissie startade så har mina läsare ökat med mer än 10.000 unika per dag. Med andra ord har jag 30.000+ unika besökare varje dag. Självklart kan jag fortsätta skriva skit och bara få mer läsare men det orkar jag faktiskt inte. Kul att få fler läsare, men att få dom bara för att man bråkar med en gammal vän? Känns lite fel på ett eller annat sätt. Varje gång jag skrivit skit om Kissie har det bara varit payback time efter att hon skrivit något om mig. Hon kan gärna fortsätta skriva små elaka saker om mig hela tiden men jag slutar nu. Jag är 19 år, vad håller jag på med liksom? Enoug is enough. I'm over and done.


Färdig med Steffis hår nu

Hade i blekning i bara hårbotten för att få bort utväxten.


Efteråt hade jag i silverschampo för att utväxten skulle smälta in med resten.


Resultatet, totaly blonde! Love it. Och utan löshår, så jävla vackert hår.

Trött på fjortisar

Fyfan vad alla ska snacka skit, trött på idioter.


Nu jävlar kör vi


Mina läsare är underbara

"Idolbilder" som det så fult kallas bara väller in i min mail och jag blir så glad. Det är faktiskt så många att jag omöjligt skulle ha tid att titta igenom alla hihi. Men ni som tar er tid att göra bilder och skicka till mig ska veta att jag är otroligt tacksam för det, ni är guld värda.

Denna sjukt snygga är från http://filmfreaks.blogg.se/, tack så mycket!!


Godmorgon bitches

Vaknade precis och ligger bredvid Steffi som sov hos mig inatt. Hon verkar helt död haha. Väcktes av min systers vänner som kom hit imorse för att väcka min syster med tårta, gulligt av dom eller hur?

Igår när jag och Steffi satt inne hos mig så hörde Mickis från min gamla glass av sig och ville ses så vi satte oss utanför mig och snackade skit över några cigg. Medans klockan tickade iväg så blev vi alla hungriga. Vi tog Mickis bil och åkte till Slussen för att hämta upp söta Fanny som hade vart ute och festat. Sedan blev det McDonalds haha. Kvällen avslutades med ännu mera skitsnack och cigg utanför Fanny, cozy.



Tävling!!!


Håller med Kissie... varför skämmas?

Anledningen till att jag avslöjar att Kissie faktiskt är halv-polack är för att hon flertalet gånger påpekat i sin blogg att jag inte är svensk. Om det nu är så viktigt vart man kommer ifrån, då hjälper jag gärna henne att komma ut med att hon är från Polen, varför skämmas liksom? Förresten, har ni sett Kissies senaste flopp?



Hemma hos mig med katterna nu

Kom hem för ett tag sen. Gav min lillesyster hennes present som såklart var massa nytt smink från MakeUp Store. Foundation, puder, mascara, borste... massa nytt smink helt enkelt. Jätteglad blev hon, så kul att se.

Steffi och jag har precis käkat lite och nu skojsar vi med kattungarna här hemma. Är ju 8-9 stycken som springer runt och bara är hur söta som helst alltså. Love them. Jag ska hjälpa Steffi och fixa min musik till hennes iPod och senare får vi se vad som kan tänkas göra ikväll.



Shoppade lite innan fikat

Syster måste ju få presenter såklart :)

Grattis lillesyster

17 fuckin år, jag älskar dig.


Mot city


Ska röra mig in mot stan nu. Steffi väntar i Liljeholmen och Sara ska jag möta inne i stan. Paow kommer säkert in hon också lite senare. Ska bli skönt att sätta sig på ett café och bara umgås med mina älsklingar. Blir en lugn och mysig kväll för mig, sover hemma gör jag nog också. Blev för mycket igår, hihi (a)

Random gossip

- Jag är mörkdrädd.
Det är inte lite heller utan senast jag såg en skräckfilm ringde jag och bad min mamma möta mig vid bussen när jag kom hem.

- Jag har jättelätt för att bli kär. Jag är en positiv människa som inte fokuserar på folks dåliga sidor utan jag ser alltid direkt allt underbart som finns hos en kille. Sen är jag fast haha.

- Jag gråter nästan varje dag. Jag är hur känslig som helst och gråter för nästan allt. Igår t.ex. såg jag en bild på Britney på datan oså sa jag "Paow fatta att vi faktiskt sett henne live" och sedan började tårarna spruta som fan.

- Jag sover med huvudet under täcket. Detta har inte något att göra med att jag är mörkrädd. Mrn har jag inte huvudet helt eller bara en bit under täcket kan jag inte somna haha.

- Jag älskar tjejer. Jag är homosexuell och tänder inte alls på tjejer men ändå finns det väl inget vackrare än tjejer? Jag älskar tjejer, ni är så jävla snygga. Synd att jag inte tänder på det bara haha.

- Jag har ekonomiska problem. Jag kan inte hålla i pengar. Min blogglön som ligger på mellan 10.000-20.000 har exakt varje månad tagit slut inom en vecka och efter det har jag fått leva på mina föräldrar. Pinsamt, jag är fan 19 år.


Minnen, eller hur?





Godmorgon återigen

Oopsie, tror att jag råkat sova kanske lite för länge haha? Men fasiken vad skönt ändå. Min hosta har i alla fall kommit tillbaka så nu ska Steffi få på fan när jag träffar henne igen haha. Innan jag hittar på någonting idag så ska jag ta ett riktigt långt bad och njuta ordentligt alltså. Hårinpackning, silverschampo... allt!


Uppe med tuppen

God morgon. Vaknade rätt tidigt av att Paow och Steffi skulle röra sig hem, de hade säkert dygnat liksom. Kunde inte somna om och börjar faktiskt bli sjuk så efter att ha myst lite i sängen satte jag mig i en taxi hem. Ska sova ännu mera nu, galet trött alltså. Halsen värker också och jag känner mig helt borta. Godnatt, eller vadfan man säger haha.

Dilemma

V <3


Hemma hos hemlig

Första gången jag är hemma hos honom, självklart måste mina brudar med och godkänna honom thihi. Vi ska se på flm och mysa gärnet alltså. Ska sova här fast då får brudarna faktiskt ta soffan, sängen har jag paxat för mig och någon annan, woho.


Sitter på donken

Sitter på donken nu haha, det enda som gjorts idag är att käka och dricka haha. Nejmen vi har bara köpt lite glass, Sara är också med. Fanny och Juia också för den delen, värsta fritidsgården här ju, höhö! Vi vill festa ikväll jag och Steffi, vodka är redan inköpt. När var hur har inte bestämts men hemmafest i Gamla stan lutar det åt att bli tror jag. Men vi hörs såklart senare igen, kyss.

Steffi och jag, fattas bara förlovningsringar haha.


Sara, orka vara kamerablyg haha.


Smarrigt!

Precis käkat middag

Sushi inne i Fältöversten med Steffi och hennes mamma. Självklart totaly gratis för oss tre blondiner, love life haha. Var verkligen jättegott och jag provade faktiskt sushi med omellet. Smakade lite skumt men helt okej var det faktiskt. Favoriten är fortarande den med lax, yummie.

Alla som inte läser Steffis blogg är våldtäktsmän.


Två blondiner, en kväll på stan nu



Hemma hos Steffi nu

Fan vad jag saknat min älskling som vart i Tyskland. Och nu tycker jag om henne ännu mer när hon köpt hem min favoritchoklad (som inte finns i Sverige?) till mig. Feed the fat kids, wohoo!


Kommer inte iväg?

Har Imen slagit huvudet i duschen eller fastnat med håret i fönen? Fasiken vad seg hon är, hon skulle ju ringa när hon duschat klart och det var ett bra tag sen hon började ju. Ayah, får väl springa över till henne och knacka på för att se vadfan som händer haha. Till stan ska jag i alla fall, blir nog en heldag där säkert!

Kollade igenom alla cambilder nyss.
Detta är sista bilden jag tog som brunett, euuw haha.

Britney tatuering

Ska jag? Fyfan vad coolt det vore. Här är lite exempel:





Godmorgon!

Vaknade av att *hemlig* ringde mig, dagen börjar på bästa möjliga sätt med andra ord. Jag har lovat Imen att fixa mig snabbt nu för vi ska in till stan har vi planerat. Paow och Steffi kommer in också, fan vad kul. Måste hoppa in i duschen nu och stressa lite,  Imen ska alltid vara så kvick haha.



Bilder från kvällen

Shit vad jag har skrattat ikväll alltså, jag och mina brunetter har ju humor som inga andra egentigen. Vi garvar åt saker som ingen annan förstår. Vi har skrattat åt allt från mormor-peruker tilll tourettes-camp. Nu sitter jag hemma hos Fanny och myser i hennes säng. Vi väntar på Mickis som snart ska komma hit också. Hon och jag tog ju studenten tillsammans då vi gick i samma klass och vi har bara setts några få gånger under sommaren så ska bli kul att få träffa henne igen, den sköna bönan. Här har ni lite bilder från kvällen i alla fall.

Vi har hållt ihop sedan vi var 6 år gamla, underbart altså <3
Hon blev alltid sur när jag ville leka med hennes Barbies haha..



Sara har blivit blond, stort plus i kanten för henne haha.


Bilden är inte photoshop utan Imen har skitcool inställning på kameran =D


Dagisfasoner haha.

Kvällens outfit

Grönt så skönt, känner mig skitfresh.
Oversizelinne från H&M, jacka från H&M och jeans från Cheap Monday.

(Flipflopsen låtsas vi inte om haha)

Vart ute på en promenad

Vad kul det var att träffa Imen och Sara. Eller jag är ju fortfarande med dom. Vi sitter hemma hos mig nu och ska se på film, mysigt huh? Vi har varit på en pizzeria och fläskat oss lite, fasiken vad gott. Men ni skulle sett pizzan jag fick alltså, den var större än hela min mage haha jag lovar alltså det var galet. Men men... filmen kallar, smell you later all my lovers. Kyss <3



Ska möta brunetterna

Ska träffa Sara bl.a. Sveriges galnaste tjej tror jag haha.


Ska flytta hemifrån

Vaknade av att jag hörde folk sitta i köket och prata om horor och hundra spänn. Hörde inte så bra men om någon i min familj har köpt en hora för bara hundra spänn så måste jag fan gratulera. Snacka om billig skit haha. Vet ni vad jag gjorde tidigare idag? Letat efter en egen lägenhet! Jupp, that's true. Men det blir nog inge bra om jag får egen lägenhet. Jag kommer ha hemmafest 6 gånger i veckan och den 7e dagen kommer jag beställa hemkörningspizza haha. Okej så överdrivet kommer det ju inte direkt att vara, men fasiken vad fri man kommer känna sig. Leva efter egna regler ovs. Lovely. Dock köper man inte en lägenhet över en dag utan detta sker såklart om ett bra tag.

Min älskling tog ett dopp igår eftermiddag. Kolla vilken het kropp!!!

I gotta sleep

Det är stört hur galet trött jag är idag alltså, ska ta en liten powernap hade jag tänkt men jag är tillbaka om en timme typ. Pigg och glad igen!

Blir ingen suprise

Jag hade tänkt att åka ut till Arlanda för att överraska min älskling Steffi när hon kommer hem från Tyskland idag men Paow tycker det är för långt att åka dit så det blir ingen överraskning för Steffi. Tråkigt va? Hade vart jättekul att se hennes reaktion när vi står där med en "välkommen hem Olga" skylt thihi. Men men, inget att göra åt saken. Är hemma nu och mormor är här, my number one bitch som ni kanske vet. Ascool brud. Senare idag ska jag träffa Imen som även hon vart borta, hon kom hem från Grekland imorse. Nu ska jag hjälpa till att laga lite med men vi hörs snart igen, Kyss!

Olga is coming home today!

Gud så busigt

Idag ska jag och Paow göra något busigt hihi, dock kan vi absolut inte säga vad nu men ni får veta senare idag, promise!

En fitta i min kamera?

Godmorgon, hoppas ni sovit gott!

Vaknade precis, fatta att jag är vaken såhär tidigt? Helt galet ju. Kikade igenom kameran och konstigt nog är det bild på en fitta? Bilden är tagen rakt underifrån på en tjej med kort tjol och mn ser hela fuckin grottan typ. Undra vem som tog bilden egentligen? Jag blir ju bara illamående av att se skiten så det var ju inte jag i alla fall haha. Ayah. Igår var det väldigt trevligt folk på festen. Thomasz och Sebbe från Enköping var också där så det var ju roligt att få träffa dom igen. Var en skitskön snubbe från Blekinge också haha, som jag kallade för kebab hela kvällen, inte för att jag vet varför hehe. Men men, här har ni lite pics från igår.








Oj förlåt

Glömde skriva ett inlägg innan jag drog på festen, och sedan blev jag för full för att uppdatera haha. Som en viss katt skrev så gör jag ju aaabsolut inget annat än att festa. Vad näst? Min mamma kanske är en alien? Ja man blir ju aldrig förvånad över hur folk lyckas ljuga till saker. Idag var första gången jag festa på jättelänge, flera veckor! Annars har det bara varit mys med någon enstaka drink och mina närmsta vänner, men det är ju inte att supa. Kanske för andra, men jag är faktiskt 19 år. Då kan man drickan utan att behöva bli jättefull, men det kanske inte alla kattraser har koll på. Speciellt inte den fläckiga rasen.


Me and a hot straight guy. Mhm i know u love it bitches ;) Grrrr!


Kissies lista sög, denna är bättre


- Folk som är polack men ljuger och säger att man är svensk.

- Folk som skjuter upp sin bröstförstoring för att man inte har råd men sedan skriver i bloggen att det var p.g.a. skolan.

- Folk som säger i intervjuer att de tjänar 50.000 i månaden när de inte tjänar en krona över 20.000 spänn.

- Folk som skriver skit om sin egna lillesyster bara för att provocera.

- Folk som har grov acne men inte kan stå för det och total-photoshopar sina bilder innan de läggs upp i bloggen.

- Folk som använder en halv foundationburk åt gången men sedan klagar och kallar andra tjejer för fjortisar.

- Folk som spyr exakt varenda gång de dricker alkohol.

Oj... varför tänker jag på Kissie på alla ovanstående punkter? Lustigt!

Ska jag på The Voice ikväll?

Nej det ska jag inte! Jag ska festa istället. Att som en "storbloggare" gå på en gratiskonsert i Kungsträdgården är lika smart som att hoppa från en bro. Självklart finns det folk där som gillar min blogg och ser upp till mig, men hur många idioter finns det inte som skulle ta första bästa chans till att skada mig? Blondinbella fick en glasflaska kastad mot sig, Dessie fick en tårta i ansiktet och Paow blev jagad. Undra vad som händer med Kissie ikväll eftersom hon ska dit? Hon kanske blir dränkt i clearasil? Man vet aldrig, jag tänker i alla fall inte gå dit och ta risken att bli skadad. Ska ha kul med mina babes istället, lovely!


Haha fett synd för Kissie

Kissie skrev att hon sett till att Dessies blogg blev raderad?
Syyyyynd för henne att hon ljuger 24/7, Dessie is back!

Klicka på bilden!

Älskling, kul att din blogg är tillbaka. Nu skrämmer vi Kissie lite igen :)

Ikväll blir det fest

Ååh vad länge sen jag festade hemma hos Krille, det kommer bli bäst!


Dagens 10 läsarbilder

http://j-jonna.blogspot.com


http://www.makeupbox.se/



http://www.Thetwilightsaga.se



http://creey.blogg.se/


http://www.forever.blogg.se/


http://www.amandaflinkk.devote.se/


http://doyouwanttoknowme.blogg.se/


http://www.onlymariya.blogg.se/


http://malinlandberg.blogg.se/


http://www.claudiias.blogg.se/

Nytt sammarbete på G

Godmorgon allihopa. Är lite trött idag för jag har inte sovit så mycket. Låg och pratade i telefon med *hemlig* ända till halv 6 på morgonen hihi, busigt värre fan. Har precis läst ett mail som trillar in angående ett sammarbete. Fan vad taggad jag är. Det innehåller en häst, massa rosa och självklart gaybloggen. Haha det kommer bli totallt amazing haha. Nu ska jag käka en fet frukost och börja fixa mig, woho.


Snyggast, bäst, roligast


Lägg på minnet: Ny mail!

[email protected] låter ju lite tacky haha. Numera kör vi:

Läsare som vill skicka bild eller få något sagt:

[email protected]

Företag som vill annonsera:
[email protected]

Ni som från och med nu skickar något till [email protected]... jag kommer tyvärr inte att se det. Så lägg nya mailen på minnet. Självklart finns den även till vänster i menyn.

Alltid samma tjaffs


So f*cking amazing

Kom bara att tänka på det helt från ingenstans...
Circus är utan tvekan den bästa låt Britney någonsin gjort.

Spotlight on me and i'm ready to break!

Vad har ni för krav?

Anonym frågar:
Umgås inte du och Paow med Steffi längre ni var ju trion? Fast ni kanske skojade med henne?

Amir svarar: Folk måste ju ha väldigt stressiga liv som tydligen känner att ifall man har en vän så måste man träffa den exakt varje dag? Jag träffade Steffi senast för två dagar sen, vad kräver ni egentligen? Att vi ska gå fastbundna eller? Hon råkar vara i Tyskland nu men kommer hem igen på lördag eller söndag. Jag måste antagligen åka ända ut till Arlanda och vänta på henne med en välkommen-hem-skylt, annars kanske ni tycker att jag är en dålig vän? Baby Steffi miss u! <3

Vi kommer alltid vara trion!

Hemma hos mig

Woho, jag hittade hem till mig igen haha. Var kul att få träffa Annie även om det inte blev så länge. Men vi ska kanske ses senare ikväll. Nu ska jag platta mitt hår som jag inte gjort än, blev bara en snabb dusch och sen på med kläderna hemma hos Paow.

Annie gumman, så fin!

Sitting in my window

Ska ut och träffa Annie nu en sväng, mys. Paow ligger i sängen och mår dåligt så hon ska ligga kvar och ta det lite lugnt nu. Men vi hörs senare små pluttar. Ska ner från fönsterbrädan nu och fixa mig lite!



I love you guys

http://ffayrouz.blogg.se/


http://www.idakkarlsson.blogg.se/



http://bessanliindh.blogg.se/
 

http://www.jojolicious.blogg.se/


Jimpa


http://leaveit.blogg.se/


http://www.katotoka.devote.se/


Cara


Sandra


http://www.liindahz.blogg.se/

Svenskalektion

Dagens svåra ord: Storhetsvansinne

Betydelse: Storhetsvansinne är i psykiatrin ett uttryck för ett sinnestillstånd där en person har en starkt överdriven uppfattning, och ofta helt falsk bild, om sig själv och sin roll.

Förenklat: Man tror för mycket om sig själv.

Bildförklaring:

Jag hade en mardröm

Drömde att jag var i en skog och såg massvis med ormar, inser ni vilken hemsk dröm? Trodde fan jag skulle hinna dö men Annie väckte mig när hon ringde min mobil, jösses vilken tur. Annie är i alla fall påväg hem till Paow för att joina oss. Hon är ju också jätteblond så självklart får hon vara med i vårat gäng, mouhaha. Nejmen hon är en skithärlig tjej alltså, hon är alltid min matchmaker på fest och hon lyckas alltid få mig att avsluta kvällen med någon straight kille, love her for that liksom haha! Nejnej... dags att fixa till sig lite känner jag.

En vanlig morgon för Amir Akrouti!

Mys och mera mys

Vet inte varför men känner mig så glad idag. Har myst med bara Paow hela dagen och nästan inte gjort ett skit. Vi såg nyss klart på Bröllopsduellen och fan vilken rolig film det var haha, skadeglädje på hög nivå. Nu ska vi chilla lite med lite gott och sedan blir det en annan film som vi har hyrt. Tror det är en skräckis eller något liknande, min favoritkategori när de gälle filmer ju :) 



Nu blir det mys

Nu har vi precis käkat middag med Paows pappa, så jävla skön snubbe haha. Har disskuterat om annonsering på bloggar med honom osv. Mycket trevligt. Nu ska vi se på filmer som vi hyrt samt dricka gott. Vitamine Wells, favoritdrickan nummer ett faktiskt.

Bild som Paow tog imorse... den lilla skiten haha.

Dagens låt

Gammalt är bäst... always!


Det var ett tag sen

18+ fjortisar
Går man på t.ex. Gröna Lund ser man massvis med fjortisar men de är på något sett okej för dom är ju bara små barn. Sedan finns det ju 18åringar som ser ut som fjortisar och då börjar man ju undra vilket håll samhället håller på utvecklas. Fjortisrand, fläckig hals, puder i håret, trasiga kläder och jag vet inte vad. Come on big girls, någon gång måste man grown up? Mjauw.

Haters
Jag har utländskt ursprung, jag är bög, jag sminkar mig, jag snor dina tjejer.... och? Haters är så jävla patetiska som inte kan handskas med sin svartsjuka. Jag står för den jag är, jag lyckas med det jag gör och jag umgås med alla de snygga tjejer du bara har våta drömmar om, men snälla, orka hata för det? Haters är nolifers.



Regniga dagar
Har suttit inne hela dagen nu och bara myst. Legat i soffan och bara hört regnat knastra mot fönsterbrädan. Jag älskar regn, man behöver regn ibland. Soliga dagar känner man en press att man måste ut och göra något av dagen. Men när det regnar så känns det konstigt nog okej att ligga hemma och bara glo i taket. Vi behöver fler regn-dagar. För att rensa tankar och kunna varva ner från den vardagliga stressen man automatiskt dras med i ute på stan.

Blonda killar
Det finns inget snyggare än blonda killar seriöst alltså. En snygg kille med brunt hår är snygg, men en snygg kille med blont hår är heeet. Folk faller för ögon, utstrålning osv men jag faller för blonda helt utan tvekan. Snyggast är det om de är naturligt blont, sådär askblont.

Videoinlägg; Det är fel på mig

Jag måste slagit i huvudet när jag var liten, jag är inte normal haha.

(Filmade igår när jag satt med ansiktsmasken)

Business-morgon

Jag har svarat på massa mail från diverse företag, jag har sagt upp sammarbetet med ett företag, Paow sitter på en intervju över telen just nu, jag har fixat ett sammarbete åt henne osv... Värsta kontoret här i hennes rum haha. Hon är min arbetskamrat och älskling, allt i ett haha. Jag ska nu hoppa in i duschen och fresh me up lite. Sedan ska vi träffa Isolde idag. Har typ inte träffat henne på hela veckan, skandal liksom.


Jävla mytoman



Jag älskar att Kissie var den som börja bråket...
...och att hon är den som sjunger lägst. Pinsamt!!!

God morgon!

Dags att kliva upp nu, man kan ju inte ligga och ruttna hela dagen hehe. När jag kom hem igår fick jag någon konstig idé om att jag var tvungen att fixa till mig, fastän jag inte hade några planer för kvällen. För första gången på sjukt länge så hade jag vax i håret, la även på smink. Vid 23tiden mötte jag upp brudarna i Liljeholmen och då tog vi en liten promenad till Hornstull, mysigt. Kvällen avslutades rätt tidigt hemma hos Paow med allvarligt prat och massa snacks.

Jag inne på 7eleven igår!

Sanningen om Kissie/Amir

Nu ska vi vara seriösa... jag ska förklara allt!

Det hela började först när Dessie och Paow slutade umgås. Det var först då som Kissie började acceptera att jag faktiskt umgicks med Paow. Innan fick jag inte göra det för henne eftersom att Dessie fortfarande var med i bilden och som ni alla vet så är Dessie den största bloggkonkurrenten som Kissie har, med andra ord var Kissie livrädd.

När vi en natt låg i våra sängar i Finland (vi var där en vecka i juli) så fick vi läsa på internet att Paow och Dessie hade slutat bråka. Plötsligt blev Kissie skitsur och förbjöd mig att ringa Paow från hennes mobil. Hon satt även mitt framför ögonen på mig och kallade Paow för fjortishora, slampa osv... ja allt elakt man kan tänka sig. Mogen som jag är brydde jag mig inte för alla har rätt till sina egna åsikter, även om jag tyckte det var jobbigt att höra så hemska ord om en sån underbar tjej som Paow, som faktiskt inte gjort Kissie ett skit.

När jag kom hem umgicks jag självklart med Paow precis som innan, varför skulle jag inte? Hon är ju min vän. Kissie hörde inte av sig lika ofta och hon skrev även i sin blogg att jag led av en ålderskris eftersom jag bara umgicks med fjortisar, och att hon därför slutat höra av sig. Självklart kände jag inte direkt "ååh vad Kissie gillar mig" så jag gjorde som jag trodde att hon ville... jag slutade höra av mig jag också. Hon skulle ju knappast skriva skit om mig i sin blogg om hon nu ville vara min vän.

Ungefär 1-2 veckor senare får jag ett sms från Kissie där hon bokstavligen skriver att hon vill göra slut med mig. Moget? Knappast! Anledningen var för att hon tyckte att jag hade glömt bort henne. Men vadfan förväntade hon sig? Tror hon att jag ska ringa och rövslicka henne medans hon skriver skit om både mig och sina vänner i bloggen. Men... jag tog smällen och brydde mig inte så mycket mer om att det inte var jag och Kissie längre, hon hade ju redan innan visat vilken nivå hon låg på när det gäller hur mogen man är.

Och nu, nu skriver hon att jag har ett kuksugar-rykte, att jag bara umgås med Paow för att göra henne avundsjuk? Hur fan har den jävla idioten mage till det? Jag har varit hennes vän, jag har funnits där för henne och jag har brytt mig om henne. Och nu bara för att hon inte får bestämma över vilka jag ska få umgås med så tror hon att hon kan sitta och skriva skit om mig och hitta på rykten som inte ens finns? Jag tål mycket... men om hon inte börjar bete sig som den 18åring hon faktiskt är så ska hon få se på krig. För visst ser vi alla hur hon suktar efter det, ett saftigt bloggkrig!!!!

Umgås hellre med en mogen 15åring med huvudet på skafft...
...än en 18åring som behandlar sina vänner som smuts.


Mobilen är min drog

Hade glömt laddaren till min mobil hemma så jag åkte hem för att kunna ladda mobilen. Min mobil är en drog och jag klarar mig absolut inte utan den. Men jag ska fixa mig lite medans mobilen laddas och sedan antagligen röra mig in mot stan där resten av min blonda armé leker just nu. Vet inte vad som händer ikväll... som vanligt. Men jag är en sådan som tar dagen som den kommer istället för att planera allting som en hyperventilerad pensionär haha.

Kan inte sluta lyssna, är besatt!!

Kissie slutar aldrig ljuga?

Har jag ett kuksugar rykte, varför skriver du så för Kissie? Tråkigt att du ska behöva ljuga, jag har ju bara legat med 6 killar och det är ju knappast mycket? Men men, om hon inte kommer på något annat än skriva så är det väl bara att acceptera läget. Tycker dock det är tråkigt om hon ska fortsätta sprida falska rykten om mig, med tanke på all sanning som jag vet om henne?


Back to basics; ansiktsmask

Snoppar och tuttar... fyfan vad snuskigt haha.

Grattis älskling, du är bäst

Britney fick ett hederspris på TCA galan i förrigår!
Nedan ser ni hur strålande hon såg ut, och videon när hon vinner.




Slumrade till lite

Oj, tror nog att jag råkade somna haha. Försökte att väcka Paow men hon ville sova ett tag till för hon mådde inge bra och kände att hon börjra bli sjuk. Så jag la mig tyst på madrassen så att hon kunde få sova lite till, och självklart somnade jag också då hehe. Nu står hon i duschen i alla fall och jag ska nog också hoppa in med tanke på att mina händer fortfarande luktar kräftor haha, euuuw.du med, kram!


Favoritplats

Stora fönstret i Paows rum, kärlek <3


As you want:

Sleeping princess <3



Godmorgon mina slynor

Hoppas att ni har sovit underbart för det har jag gjort. Jag somnade nästan direkt efter att jag hade skrivit inlägget om kräftorna igår hehe. Har sovit prick 8 timmar och det är jag nöjd med. Lillskiten ligger fortfarande och sover och det får nog bli så ett tag till. Vid dethär laget så vet de flesta av er hur seg hon är att få upp på morgonen. Alla som vill att jag smygfotar henne räcker upp en hand! Haha.



Finns inga tider för mat

Jag och Paow har precis käkat kräftor haha, fan vad galna vi är. Dock fattade jag absolut ingenting för jag har inte ätit kräftor på hur många år som helst, och sist fixade mormor allt åt mig så jag behövde bara tugga haha. Men Paow var helt galen och drog av huvuden, ögon, bajs osv. Riktigt nasty haha. Med andra ord kom hon ikapp mig och när hon käkat hela tre stycken så satt jag fortfarande med min första, illa.

Vi ska sitta lite mer vid våra datorer och sedan sova.
Godnatt älsklingar vi hörs imorgon, puss.



Jag är inte rasist!!!

Jag gillar inte förorter... men jag har inte nämnt något om utlänningar?
Finns faktiskt svenskar i förorter, visste ni inte det?
Vare sig ni vill det eller inte, jag är inte rasist!

Myser hos mig just nu

Steffi kom hit för ett tag sen. Vi har bara myst och skrattat en massa här hos mig. Vi ska nu sminka oss och göra oss hottie. Sedan ska vi dra in mot stan för en nattfika är det planerat. Vi ska möta Paow någonstans halvvägs också. Kommer antagligen att sova hemma hos Paow så vi hörs antingen från fiket eller hemma hos hennes sen. Puss på er tills dess <3

Steffi måste såklart också uppdatera bloggen, annars smisk haha.

Ville påminna henne

För folk känner stor drivkraft till att förstöra mellan oss.
Guess what, det funkar inte. Syyyyynd haha.



Men snälla Kissie?

18 respektive 19 år, trodde att vi kunde bryta vänskapen på ett normalt sett men tydligen var det inte så. Visst att hon har fått höra att jag umgås med Paow för att göra henne sur. Men att hon sedan faktiskt tror på det och skriver i bloggen får mig att undra vad som sitter bakom pannan på henne? Jag är inte sur, utan besviken. Trodde det skulle skötas moget men tydligen ska skitsnack och lögner behöva blandas in. Och att hon inte tar det direkt med mig, utan går via sin blogg? Det är lågt det, riktigt lågt.


Planerar kvällen

Min älskling Steffi hörde nyss av sig och berättade lite hot gossip om vad som har hänt i kungsan idag under Ung08. Jag säger bara en sak, vilken tur att jag som bloggare inte var där haha. Nu planerar vi vad vi ska hitta på ikväll. Jag är sugen på att festa men vet ingen hemmafest idag, och mina brudar lyckas alltid bara hitta värsta tacky hemmafesterna haha. Igår var det tydligen någon fest där bara 2 pers hade dricka? Det kallar jag för fest... not haha! Men vi får se helt enkelt,  något ska jag i alla fall göra ikväll. Sitta inne en hel kväll passar sig ju inte, woho.


Love of my life!


Jag saknar

Min gamla fjällis, hur kunde jag sälja den förra året? Fan vad jag ångrar det alltså. Sålde den och köpte en lång brun Canda Goose istället, vilket misstag? Eller iof älskar jag Goosen så ett misstag var det kanske inte, men ändå. Ska köpa en ny fjällis när det börjar bli lite kallare, nu kan man ju knappast ha dom haha. Vilken färg jag ska köpa har jag inte bestämt än, min förra var mörkblå. Och min Goose (som jag också ska använda såklart) är brun så det blir inte brun fjällis iaf.


Alla älskar Amir Akrouti

Som ni kanske märkt så är inte jag en människa som är svår att umgås med, och det är inte svårt att fastna för mig heller. Jag menar.... all of the boys and all of the girls are begging to if u seek amirisha! Jag älskar att bjuda på migsjälv, och jag är inte blyg. Jag tror det är det som folk gillar med mig. Man kan inte ha tråkigt med mig. Som för några dagar sen när vi var hemma hos Steffi och inte kom på vad vi skulle göra. Då gav hon mig sitt löshår och allt hennes smink. En kvart senare stod jag utklädd till Olga och dansade för tjejerna. Vilken kille skulle bjuda på sigsjälv på det sättet liksom? Jag älskar mig, alla älskar mig :)



Ändrade planer

Jösses vad det regnar, jag håller mig nog inne idag och myser.

Utanför mig just nu!


Dagens 10 läsarbilder

http://hannaeriiiiksson.blogg.se/


http://caisaevelinajonsson.blogg.se/



Victoria


Anna


http://www.babelie.blogg.se/ 


http://www.flifloww.blogg.se/


Alexander


Jessica


http://www.fridabergstroms.blogg.se/


http://www.amandaeva.blogg.se/

Fixar mig inför dagen

Ska röra mig hem till en viss blondin snart eftersom att hon inte klarar av att sätta in löshåret själv, fyfan alltså haha. Men jag hjälper så hjärna... vem vill inte ha vänner som ser bra ut liksom? För det finns faktiskt inga fula människor, bara lata. Jag har i alla fall plattat mitt egna hår nu och funderar på om jag ska lägga på lite smink eller skita i det idag. Får se hur jag gör med det...



Phonecall

Det omöjliga har skett, jag driver inte!


Har lite att gå igenom

Godmorgon =D Eftersom jag gick och la mig i god tid igår så sitter jag nu nyvken och pigg här redan klickan 12, skitskönt känns det. Ska börja gå igenom de bilder som ni läsare skickar till min mail varje dag. Så jävla gulligt att folk tar sig tid och gör massa vackra bilder på mig och mina vänner, känns lite konstigt men ändå ashäftigt. Mina läsare är guld.


Trion

När Amir har tråkigt strax lite innan tolvslaget så...
...gör han egna idolbilder? Thihi...


Svensk är inte ett utseende

Liza säger:
Hur kan paow betrakta dig som svensk bara för du färgar håret blont? ditt ursprung försvinner inte bara för att du färgar bort ditt bruna hår till "den svenska färgen". asso, jag undrar bara, hur känns det för dig när hon skriver helt öppet att hon ogillar blattar när DU är en?

Amir svarar: För det första har inte Sverige ensamrätt på den blonda färgen. Danskar och närrmän m.fl. är väl knappast svarthåriga? Stör mig på folk som tror att vi som blekt håret vill vara svenska. Svenskt är inte ett utseende, inte något man kan klä ut sig till. När ska folk lära sig det? Och eeeh... jag är inte blatte? Så hur det känns för mig när hon skriver så? Jadu, jag bryr mig inte. Och alla har rätt till sina åsikter.

Hej på er

Jösses vad länge jag var i duschen, men ack så skönt. Dock blev jag självklar inte färdig nu utan har käkat middag och myst lite framför datan. Har snackat med mina homies och det blir en lugn kväll idag. Jag och Steffi laddar för en dag på stan imorgon istället.

Oplattat hår, fyfan vad busigt haha.

En riktigt lång dusch

Nu ska jag in i duschen och vara där ett bra tag. Med tanke på hur sliten jag känt mig de senaste dagarna så ska jag ta hand om mig ordentligt nu. Allt från hårborttagningsgelé till silverschampo. Men vi hörs senare igen när jag kommer ut ur duschen, kyss på er alla!


Förorter bör utrotas...

... för folk kan fan inte bete sig som människor!
Mer lugn och ro bland aporna på skansen!


Nyss när jag skulle kliva av bussen här i Söderförorten där jag bor så stannade bussen inte där den skulle utan den lät alla kliva av "utanför" förorten. Anledningen är för att det pågår stenkastning mot bussarna här där jag bor. Fyfan jag är inte förvånad alltså, inte för fem öre. Finner inte ord för dethär....


Im VIP haha

Sitter inne på kontoret i en matbutik och käkar frukost med Paow, fyfan vad flashigt alltså haha, eller inte. När vi är klara ska vi röra oss hemmåt. Hon till sig och jag till mig. Tror faktiskt att jag ska städa mitt rum, kanske kan ta lite bilder och visa hur det ser ut egentligen? Tycker jag låter som en kul idé hihi.

Paow lät mig inte sova igår, synd för henne att jag inte klippt naglarna ;)

Snälla skärp er?

Jösses vad barnsliga ni är. Jag festade hemma hos Steffi babe igår och då kom Dessie hit. Självklart umgicks vi och hade kul tillsammans, hon är jättehärlig verkligen. Men ni som kommenterar som att jag hade dissat hela jordens befolkning för att bli bästis med Dessie? Snälla.... hur mycket kan man överdriva egentligen? Vi festade tillsammans igår that's it. Jävla randoms... blir irriterad.

Oj titta

Jag ser glad ut på en bild, tänka sig haha.


Dom väller in, så roligt

http://www.thanellie.blogg.se/


http://www.elinsfotoliv.blogg.se/


http://www.mjoa.blogg.se/


Jemi


http://www.karinmatilda.blogg.se/


http://www.ttowie.blogg.se/


Melike


http://www.elviraparsdotter.blogg.se

Morgonstund har guld i mun

Godmorgon bitches. Blev ingen röjfest igår utan vi var här och hade skitkul med lite gott vin. Eller jag drack ju både det ena och det andra men så kan det ju också gå haha. Vi lyssnade på musik och flummade runt. När de flesta hade fått i sig för mycket (det priset vann jag btw) så drog vi till 7eleven för fyllekäk, fisken så gott det är att käka när man är full. Efter maten blev det en till Steffi igen och sedan dirr ner sängen, over and out haha.

Du och jag.
t

Steffi ta nu fram vuuudka till Olga haha.


Ballie, här ser vi allvarliga ut haha.


Nu gör vi en skandal #1


Nu gör vi en skandal #2

Måste tänka på min image

Fan vad tråkig jag blivit, nu åker vodka fram igen!
Sminket är pålagt och musiken pumar, wohoooo!


They call us hot fucks, i call us blond fucks.


Jag är inte född igår

Haha klart att jag drev med er om detdär mailet, antingen är det ett feting virus när man öppnar det eller så ber dom om om dina kontouppgifter för att sedan tömma hela ditt konto haha. Jag har i alla fall käkat mat precis. Jag och Steffi stekte kött och massa gott. Värsta kockarna haha. Ska packa ihop mina saker och röra mig hem nu, syster har köpt två par nya klackskor som hon vill visa, cozy.


Omg jag är rik!!!!!

Fick ett mail om att jag vunnit en miljard, shiiiiiiiiit!!


Gold is sexy, sexy is party





Jag flummar alltid runt på morgonen, som en duracell kanin.
Idag blev det guldleggings och låten om mig själv =D


Ni är guld värda

http://selmasedef.blogg.se


http://behindscenes.blogg.se


http://www.bjorkbabes.blogg.se/


http://fridakratz.blogg.se


http://gothhannah.blogg.se/


http://eriica-e.devote.se/


Clara


http://www.v-larsson.devote.se/

Godmorgon söndag

Det är väl söndag idag huh? Jadu man vet inte mycket såhär under sommarloven haha. Jag har i alla fall precis vaknat och ligger fortfarande i sängen och drar mig. På tal om videoinlägget igår... En gång så satte jag i Steffis löshår på mig samt målade mina läppar rosa, sedan sa jag att jag hette Olga från Ryssland och pratade med rysk brytning hela kvällen. Sedan dess är det mit och Steffis internskämt typ. Jag leker Olga med henne hela tiden haha och fan vad vi skrattar alltså. Vi båda har verkligen byggt upp en karaktär som jag verkligen går in för att spela när jag är med Steffi. Olga kom till Sverige med en kontainer, hon älskar vodka och hon dödar på fyllan. Haha Olga is cool!

Välkommen till Svenska hemmaland. Olga dricka vudka på frukost.


Vart ute en sväng

Drog till 7eleven för att handla lite gott. *Hemlig* ringde också och pratade i tel med mig ett tag. Han är världens sötaste, alltså jag lovar. Skulle ni se bild på honom skulle ni svimma, så jävla het. Han sa så jävla fina saker till mig också så nu är hela min käll gjord känner jag. Oooh im happy. Nu ska det i alla fall mysas härinne och kanske bli att se på någon fim. Ska försöka sova tidigt också så att jag är allas glada och pigga bög imorgon, puss på er och sov gott ni som är hemma <3

Crank that soldia boi!

FUCK ME IM FAMOUS


Min konstiga kropp...

Jag är överviktig från midjan och uppåt, fattar inte varför inget sätter sig på mina ben haha? Helt stört ju, på bilden har ni i alla fall mitt ben, svårt att tro kanske.


Lugn kväll idag också

Yo, nu sitter jag hemma hos Steffi där kvällen ska spenderas. Jag mår verkligen inte bra känner jag, men jag är för sliten för att åka hem. Bjuden till diverse nattklubbar, hemmakrök och utomhuskrök ikväll men jag orkar verkligen inte. Fattar ni, Amir Akrouti tackar nej till fester. Men när man är trött fastän man sovit i 10 timmar, blöder näsblod pga stress osv... då borde man nog ta det lite lugnt kanske?

Men men... mysa med mina älskade brudar har aldrig varit fel :)


Kärt besök i stan

Min älskade syster Amina sprang nyss förbi, fan vad kul!
Försökte få med henne på bild men det blev lite svårt haha, tråkfis hihi.


Update från stan

It's Amir bitch!


Steffi babe kör hårt haha.


Titta min älskling, hon kör en riktig Amirbitch-pose, så jävla duktig!

Mot stan nu

Har sminkat mig idag, vist är jag fin? (a)



Phonecall


Min största dröm

Min största dröm enda sedan...ja så länge jag kan minnas... är att bli en artist. Jag har alltid älskat att sjunga och showa. När jag var liten stod jag hemma varje dag framför min spegel med en låtsasmikrofon och sjöng/dansa. Jag skrev även egna låtar ibland. Dock finns det något som hindrar min dröm. Jag kan inte sjunga haha! Alltså det är allvarligt, jag låter som ett dagis. Tusen barn som skriker och gråter samtidigt. Men jag sjunger ändå alltid, kanske inte mitt på stan direkt men när jag sitter hemma så har jag alltid musik på högsta volym och sedan sjunger jag allt vad jag kan, jag älskar att sjunga!!


Fan vad söta ni är!

http://playstar.blogg.se/


http://dreamylicious.devote.se


http://klojs.blogg.se/


Ewa


http://missfakehair.blogg.se/


Elin

Mys på djurgården idag?

Godmorgon bitches, hoppas ni sovit gott! Kan ni gissa vad som hände igår innan jag skulle lägga mig? Jo jag började såklart blöda näsblod haha. Jag är för otrolig alltså, inte okej. Idag vet jag inte riktigt vad som händer, jag och Steffi snackade om att mysa ute på Djurgården och det vore ju faktiskt jättemysigt. Ligga på en filt vid vattnet och bara mysa, sjukt najs ju.

Ser ni vem detta är som ligger och hånglar mitt ute på Djurgården? ;)

Tranny-Emmy svarade

Emmanuel kommenterade:
Jag ville bara rätta till ditt fina inlägg. För det första har jag exstensions och för det andra. Ja, svart läppstift? Jag har en stil som folk diggar, medans du ser alldaglig och tråkig ut. Jag har dels pratat med några av dina vänner (1) och förklarat vilken falsk bitch du är bakom deras rygg. Om du inte gillar folk som är från förorten eller negrer, varför umgås du med dom då? (2) Jag är halv vit, min mamma är finne. Dvs jag är inte neger (3). Men du däremot är helturk (4) och det är DUBBELT VÄRRE. Jag väntar tills den dagen vi träffas (5). Jag har mycket att säga dig. Face to face. Sen vad jag gör kan jag inte avgöra. Men iallafall. Tack ännu en gång för att du hänger ut mig. Polisanmälan jag gjorde på dig stärker ju mera nu ju (6). Pussis


Amir svarar:
1.
Tranny-Emmy... jag vet om att du har gjort det. Det har kommit massvis med folk och berättat att en galen transa med svart läppstift kommit fram till dom och pratat skit. Du verkade tydligen hög också, du vet väl att droger inte är lagligt?

2. Jag har nog fler utländska vänner än svenska. Vem försöker du lura liksom?

3. Jag skiter i vilken hudfärg du har, vad spelar det för roll? Du är mörk men om du som vanligt ska springa och skrika "titta jag har samma färg som Rihanna jag är nästan vit" så är det ditt problem om du är färgblind, inte mitt. Tråkigt att du skäms över ditt ursprung trannybooi.

4. Jag är halv-svensk och halv-tunis. Ska du leka mytoman så kom med något som i alla fall verkar troligt. Jag menar... tunisien och turkiet ligger inte ens i samma kontinent? Fan vad korkad du är, satt du och borstade peruken på geografi lektionerna eller?

5. Jag med, måste få ta en idolbild med dig!!!!

6. Jag kan anmäla dig för hot, du kan anmäla mig för... inget, SYND!

Min babe

Denna gayporrskådis kommer alltid vara min drömkille.
Han är perfekt på alla sätt, jag är fan kär!!!










Fram och tillbaka

It's Amir bitch, nu är jag hemma igen! Åkte en snabbis tillbaka till Paow för att låna en sak av henne. Blev några cigg och lite skitsnack också såklart. Kan ju inte träffa min babe och sen bara dra direkt, lite umgås meste det ju såklart bli. Vi hängde även liten med hennes granne som var så sjukt skön haha, riktigt klockren brud alltså. Nu ska jag mysa framför datan resten av kvällen och bara mysa, blir att sova tidigt också, woho!


H-O-T


Haha...

Titta vart jag är nu igen:



Mamma kom på problemet

Jag har aldrig druckit och festat så mycket som jag gjort denna sommar, och jag har heller inte fått så lite sömn som jag fått denna sommar. Vissa dagar har man bara sovit 3 timmar och vissa dagar har man inte ätit mer än en macka på morgonen. Min kropp säger ifrån nu. Jag blöder näsblod och jag känner mig helt utmattad och död.

Jag är hemma nu och ska vila hela dagen.

Tradition: Morgonbilder


Sweden is good

Man säger ofta att svenskar är så dåliga när det gäller musik, det säger även jag. Men helt ärligt är ju Sverige ett land som är mycket känt inom musikbranschen. Varför det inte märks är för att när vi gör alla våra grymma låtar så ger vi bort dom till de större internationella artisterna istället för våra egna.

Visste ni att dessa tre låtar är skriva av svenska producenter?


Godmorgon babes

Blödde näsblod inatt, fyfan vad äckligt. Vaknade nyss med blod på händerna, hela ansiktet och på sängklädarna. Konstigt att jag kan blöda så mycket ju? Fattar inte, jag som aldrig brukar blöda näsblod ju. Idag ska jag i alla fall åka hem har jag bestämt. Jag, Steffi och Paow tycker att vi alla borde ha en dag för oss själva. Jag och Steffi som är sjuka  borde vila ut och Paow kan verkligen behöva städa sitt rum haha. Dock har sömntutan inte vaknat än så jag blir nog här ett tag till, sweet.


Tusen tack Angelica;

Fick denna bild skickad till min mail, fan vad fin den är tycker jag :) Tjejen hade tyvärr ingen blogg så finns inget att länka, men länkar annars idolbilder.


Mår jag dåligt, då gör jag det

Jag hostar hela tiden, svettas som en gris, ont i magen och jag vet inte vad. Har varit en riktig bitterfitta hela dagen men ändå så står mina tjejer ut med mig, de är så gulliga. Paow ville t.e.x. smaka mat från mig nyss men då blev jag skitsur på henne och sa att hon får köpa egen jävla mat osv. Jag är hemsk och elak, men jag stör mig verkligen på exakt allt när jag är sjuk och trött. Är ju inte ofta som jag är sjuk men när jag blir det borde man verkligen akta sig. Men jag älskar mina bitches och det vet dom, de gör mig alltid glada.

Paow <3 Amir <3 Steffi

Fyfan vad äckligt

Jag skrev i bloggen att jag har mens... senare händer detta med mig:

Näsblod, och dubbelt så mycket under allt papper. EUW!


Steffi tyckte iaf det var kul!!

Blondes are hotter

Hoooooe!


Sexy bitch <3

Jag har mens

Jag ligger ensam hemma hos Paow medans resten av gänget är på stan. Jag vill inte med ut för jag är en bitterfitta idag. Men Steffi ska komma hit snart med massa kalorier till mig så att jag kan bli pigg och glad igen. Ush vad jag är irriterad på allt och alla idag känner jag. Tror jag behöver knulla.


Dags att röra sig hem

Sådär, nu börjar vi se ut som människor igen haha. Tjejerna ska röra sig in mot stan och jag ska hem en sväng och kolla läget. Vad som hittas på ikväll vet jag faktiskt inte, tjejerna ska vara här igen ikväll men jag saknar faktiskt min egna säng haha, så skönt att bara vakna i sitt egna rum och göra allt på sitt egna vis liksom. Men men... vi märker nog vart jag hamnar ikväll. Puss på er tills dess.

Morgonciggen på taket är tagen

Nyplattat hår, fresh!


Nyvaken Paow, inte fresh.


Nyvaken Steffi, inte fresh.

Hahaha fan vad mobbad



Man ba snälla rara liksom? Bögen använder fan svart läppstift och peruk? :S

Don't we love it?

Britney är blond igen, och i söndags festade hon med Lindsay Lohan, adoreable.


Inget Göteborg

Godmorgon bitches, allt bra med er? Vaknade precis och det är faktiskt ett mirakel. Jag och Steffi somnade inte försän vid 07 så att jag redan nu klivit upp ur sängen är skitskumt haha. Paow som har en speciell kärlek till fjortiskillar är lite ledsen för att vi inte ska till Göteborg längre eftersom hon velat gå på fjortis-safari hur en människa nu kan tycka att något sådant är kul haha? Nejmen vi ska till Helsingborg istället och bo på hotell där, oså har jag en babe som ska bo med mig på hotellet också, stackars Paow... hur fan ska hon kunna somna om nätterna där nere nu? Hon får nog ta ett eget rum om hon vill få lite sömn ;)


Girls night

Sådärja... nu ska vi ses sista filmen och sussa sen. Godnatt babes <3



Två viktiga filmer blir det nu

Nu har vi precis vart nere och hyrt filmer, blev två stycken skitbra ungdomsfilmer som jag tycker alla skolor borde visa eleverna. Dessa filmer skildrar en ungdommarnas liv perfekt tycker jag, i alla fall Hip hip hora, filmen Thirteen är kanske lite överdriven men fan så bra ändå. Vi hörs nog senare tror jag för vi ska vara vakna länge har vi planerat. Silverschampoo, ansiktsmask och hela köret blir det inatt, mys. Puss sålänge babes.



Danielsson/Akrouti

Tycker att mitt efternamn borde läggas till på dörren hem till Paow. Jag bor ju förfan nästan här haha, har t.o.m. en egen tandborste/handuk här om jag ska vara ärlig. Vi är i alla fall tillbaka här hemma nu och ska mysa gärnet, självklart är Steffi också med oss. Inne på H&M så fick jag i uppgift att ta fram något som kändes som Paow och jag hittade på några sekunder en rosa tunika som jag nästan kastade på henne. Självklart satt den pefekt och hon köpte den, me like. 

Babe när vi fikade.


Hennes nya tunika som jag valde ut, är den inte skitsnygg va?

Förresten...

Mitt hår är fett snyggt idag!!!



Nu ska vi göra stan

Watch out, hot blondes are coming trough.




Förorter är smuts

Nu ska jag lämna denna smutsiga förort och röra mig in mot innestan där man hör hemma, jag menar... vad är det för liv att hänga i förorter? Jag är ju uppväxt i en förort och jag tackar allt som går att tacka att jag inte blivit som alla de andra man växt upp med. Och därav anledningen till att jag inte har så många barndomsvänner. De gamla vännerna gör saker jag inte vill göra, och lever ett liv jag inte vill leva. Folk klagar ofta på mina fördomar angående förorter, men jag vet exakt vad jag talar om, så det är fakta, inte fördomar.

Men men... hem till Paow nu!

En typisk förort... det ser t.o.m. äckligt ut.

Godmorgon!!

Jösses jag förstår verkligen inte hur folk kan sova så förbaskat mycket alltså. Jag har legat klarvaken i två timmar medans Steffi och Alex har sussat som värsta sömntutorna haha. Nu ska vi i alla fall beställa hem pizza och svulla som fetton haha. Sedan blir det en taxi hem, kommer aldrig mer i hela mitt liv gå igenom Bredäng.

Såg på Corps bride igår, så vacker film.

Allt känns skit just nu

När jag för ett tag sen klev av tunnelbanan i Bredäng så såg jag ett stort gäng ungdommar. Jag kände rädsla för att gå igenom Bredäng mitt i natten så jag och Steffi satte oss i en park och väntade medans Alex gick hem fär att hämta sin fyrhjuling och sedan köra hem oss till honom. Medans jag och Steffi sitter och väntar på Alex ser vi tre stycken killar komma. De ställer sig en bit bort och bara stirrar på mig. Jag tänkte "det höll i fem minuter men nu är jag körd". Samma sekund kommer Alex på sin fyrhjuling och jag kände en lättnad. Medans jag sätter mig på fyrhjulingen börjar killarna kasta stenar efter oss, de skriker jävla bög och börjar springa efter. Alex körde gasen i botten och med världens klump av rädsla i magen så kom vi bort från dom. Länge sen jag var såhär rädd. Ska man inte kunna gå utomhus på nätterna längre eller? Vet inte vad jag ska säga, jag är livrädd, vad har jag gjort för fel? Jag är bara mig själv och står för det, ska jag behöva få stenar kastade på mig för det? Fan, allt känns skit just nu.


Dagens fråga

Ägaren på restauragen vi käkade på:
- Big boy, är detdär din lillesyster?

Tycker ni att vi ser ut som syskon?

Puppy följde med

Tjatja, åter hemma hos Steffi nu igen. Maten var som vanligt jättegod och även Steffis hund (som jag döpt till Puppy) tyckte om maten hehe. Nu ska vi bara sätta på någon mysig film och slappa hela kvällen, vi kanske ska sova hemma hos Alex också men det visar sig senare ju. Well well.... smell you later bitches.

Jag och sötaste Puppy påväg till kinan.

Pling plong ikväll

No party ikväll, vist är jag duktig? Jag sitter hos Steffi just nu och vi har bestämt oss för att käka på min älskade kinabuffé. Hon bor ju typ 5 minuters promenad från restaurangen så det känns ju skönt haha. Sedan blir det en mysig filmkväll här hemma hos henne. Trött på att festa nu efter pride då man festat så pass mycket liksom, det tar på krafterna. Både jag och Steffi har blivit sjuka dessutom, inte okej.

Kika in Steffis blogg förresten, jag utklädd till tjej där ;)

Din lilla mupp

Jösses vad man kan vilja strypa ungen, men i love her <3


Låten om Amir Akrouti



http://atlemusic.blogg.se

I feel so lonely

Är jag den enda som är vaken eller? Jösses, inga tecken på liv alls ju.

Ohlala, rekord igår


Var tvungen att skriva gaybloggen över, då folk alltid snor ens statistik :S

Godmorgon tisdag(?)


Britney har färgat håret blont igen, jag är skitnöjd med min hårfärg just nu och ikväll ska jag bleka slingor i Alex hår, fyfan vad det kommer bli snyggt på honom. Blonde is the new black haha. Igår somnade jag så sent som 04 men ändå är jag vaken nu, lite mysko tycker jag alltså, men men. Sjuk har jag också blivit förresten. Har så ont i halsen som det bara går, och det är Steffi som har smittat mig så henne ska jag smiska senare idag, woho.

Min andra halva


Wingardium leviosa

Sitter och bloggar i sköna soffan här hemma, med blåbärspaj och vaniljsås på sidan om. Jag måste ha Sveriges mysigaste jobb hihi? Filmen var i alla fall superduperbra tycker jag. Riktigt spännande och att filmen var så himla lång gjorde absolut ingenting för man var så inne i filmen hela tiden. Har ni inte redan sett den så måste ni fasiken göra det. Stackars Steffi som är sjuk ville hem och sova efteråt så jag och Alex tog tunnelbanan. Han bor åt samma håll så jag fick sällskap hela vägen till Liljeholmen, festligt värre haha. Nu ska jag mysa med familjen och se om det kan vara något skojs på tv, så vi hörs imorgon igen. Puss på er.

Nuför tiden kan man köpa krydda till sina popcorn, asballt.
Jag köpte en med cheddar smak, skitgod faktiskt. Steffi snodde halva ;)


Käkar lite innan bion

Steffi röjer på donken och visar sig från sin finaste sida woho.

Ska gå på bio nu

Jag och min iPod touch blir det nu, sitter alltid och håller det hårt i handen när jag åker buss. Det finns fan inget värre än att åka kommunalt utan musik. Har laddat ner lite ny musik på iPoden och en låt som jag kommer köra på repeat hela vägen nu är Anders Fernette - Hungry eyes som är hur sjukt jävla bra som helst alltså, love. Hoppas i alla fall att Harry Potter filmen är bra, uppdaterar från stan, kyss.


Måste nog ringa Bobby

Jösses vad mitt hår börjar bli långt alltså. Har ni inte märkt det, att jag inte använt hårvax på ett riktigt bra tag. Det är för att mitt hår har blivit så långt och har man vax i långt hår så tyngs det bara ner och allt ser ut som om man inte tvättat håret på flera veckor haha. Ska ringa Bobby nu och höra efter när han har tid för mig.

Såhär såg jag ut sist jag var hos Bobby.
Gillar längden på håret, men färgen? Euw alltså!

Nu vart ni ägda va?

Denna söta tjejen tog en bild med mig. Blev den inte söt?
Hon kom lugnt fram och frågade, skrek inte som håriga apor på zoo.




Dagens fråga

Igår på Grönan stod jag vid ett gäng killar  med örontöjningar.
Vad tycker ni? Hiss eller Diss? Själv tycker jag verkligen inte det är fint.


Klagomuren är stängd nu

Självklart ska jag inte sitta och klaga i bloggen hela dagen, jag är som ni alla vet ingen bitterfitta ju. Jag ska alldeles snart käka lunch här hemma. Har bestämt mig för att vara hemma och mysa nu under dagen. På kvällen blir det något så lugnt som bio faktiskt, mysigt va? Jag, Steffi och Alex ska gå och se på Harry Potter. Någon som sett den? Var den bra?

Om någon annan följer med på bion får vi se, vi har ju bokat fem platser så två till kan ju följa med. Nu ska jag i alla fall koka makaroner och steka korv, fan vad svenskt och gott haha.


Ni har ingen respekt

Igår när jag skulle hem från grönan så kom det fram massa bloggläsare, då menar jag inte en utan massa bloggläsare. Dom bettedde sig inte normalt utan dom skrek som galningar, dom drog i mig och höll på som fan. Jag tyckte det var obehagligt så jag letade upp en taxi (som vi redan innan hade bestämt att ta) medans Isolde försökte gå emellan mig och idioterna. Sen nu får jag kommentarer om att jag är dryg, otrevligt och en jävla idiot.

Jag tog foton med hur många bloggläsare som helst igår och jag var hur gullig och trevlig som helst mot dom. Vill man ha respekt kanske man ska lära sig att respektera andra först. Man hoppar inte på 10 pers samtidigt på en människa och skriker som idioter, det är varken roligt eller trevligt.

Ville först inte skriva om dethär i bloggen för jag vet att det sitter töntar där ute nu och säger "fyfan vilken diva han tror han är fett känd" men så är det inte. Jag vet att detta antagligen bara var en engångshändelse så därför tänkte jag inte skriva om det. Men när flera människor kommenterar och skriver elaka saker om mig p.g.a. igår så måste jag faktiskt få försvara mig. That's it.

Alla ni som tog bild med mig igår... blev dom bra så skicka.
Kan lägga upp i bloggen och visa hur söta vi är tillsamans :)
[email protected]

Ja, jag grät i tanto igår

Vaknade imorse av att min mobil var helt bombad.Alla verkar ha hört om det, men hurdå? Äckligt hur folk snackar faktiskt. Som igår t.ex. när jag precis skulle dra hem från tanto där vi krökat, så kom det fram en helt främmande brud och frågade varför jag hade gråtit lite tidigare. Vem fan var hon och hur i helvete viste hon det? Sjukt hur folks käftar går snabbt.


wish i could shut my playboy mouth

Igår på grönan så spårade vissa saker ur några gånger, blev faktiskt lite rädd. Men jag hade mina vänner där som visade att dom brydde sig, och så gjorde Lady Gaga det värt allt. Hon ägde sönder scenen och verkligen gav allt hon kunde. Hon är en riktigt artist som vet vad publike vill ha. Hon sa att nästa gång hon kommer så står hon i en arena, och det tror jag verkligen också att hon gör. Hon är en stjärna.








Fyfan vad mäktigt

Lady Gaga rockade sönder hela grönan alltså, så galet.
Let's get drunk now!


Gästblogg: Isolde

Hej alla mina faaans!!! :D hehe.. Skoja. Vi sitter här på grönan vid vattnet och försöker bli bruna. Jag, Amir, Steffi sitter och väntar tills Miss Gaga ska komma och sjunga på födelsedas barnet Desiree Nilssoon, yey!! Jag har ingen aning vad jag ska skriva, känner mig helt cool när jag får sitter vid AMIIIIRS dator sm han har rört vid:O jaja puss på er! Isolde

Shit, Amir är typ kär i mig. Kolla vad snygg jag är wohoooo.


Update från Gröna lund

Hej på er alla! Sitter på grönan just nu och steker. Det är galet hur varmt det är alltså. Så varmt att jag tog en servett och drog bort allt smink med, brun måste man ju förfan bli! Folk har redan börjat bosätta sig framför scenen men jag känner ingen ork för att sitta där i två timmar och bara glo framför en tom scen hehe. Jag väntar tills det börjar och nöjer mig med en plats lite längre bak :)

Jag på tunnelbanan påväg mot grönan.


Vacka Isolde också!

Videoinlägg: Mot Gröna lund


Paow är hjärndöd

Jag och Ballie drar ut på stan för att käka frukost nu.
Problemet Paow tar vi tag i senare.


Godmorgon söndag!

Visst är det väl söndag? Så svårt att hålla koll på dagarna nu under sommaren så man har så mycket galenskaper för sig. Paow ligger fortfarande och sover medans jag nu sitter och umgås lite med Ballie som också har sovit här inatt. Paow brukar ju som ni vet sova hur länge som helst men idag har jag sagt att hon ska upp senast vid 12 så hon har inte mycket tid kvar att sova haha, vi får se hur det går med att väcka henne haha.


Nattblogg

Har lämnat Steffi och Alex nu, alltså dom är så jävla gulliga domdär två. Måste vara Sveriges sötaste par. Ligger hos Paow i hennes säng nu och ska snart sova tror jag. Imorgon blir det Gröna lund och Lady Gaga som jag har sett fram emot riktigt länge faktiskt, Lady Gaga är ju så jävla häftig och cool så det ska bli intressant att få se vad hon har att erbjuda publiken imorgon. För min del får hon sjunga absolut vad som helst bara hon inte glömmer Just dance, den absolut bästa låten hon har gjort.

Ska ni se på Lady Gaga imorgon?


Kvällen avslutas med restaurang


Hey babes, sitter hemma hos Steffi med henne och Alex. Vi har myst lite men ska nu dra ut för att käka på någon restaurang hade vi tänkt. Vet inte riktigt vad det kommer bli men det visar sig väl, är sugen på en köttbit men också asiatiskt, anyway. Hörs antingen senare ikäll eller imorgon bitti :)

Svar på era frågor; Del 3

- Hur är det mellan dig och Kissie?

Det är bra tror jag :)

- Varför är du och Paow så bra kompisar tror du?

Vi klickar, vi har bara så sjukt jävla roligt tillsammans. Vi är inte alls så jättelika som folk tror. Jag vill ha manliga killar över 20 medans hon sitter och pullar framför bilddagboken haha. Hon är en som tar all tid i världen när hon gör något medans jag stressar igenom precis allt jag gör. Det jag menar är att vi inte är så lika, och därför går vi ihop så bra, för tillsammans blir vi perfect.


- Varför umgås du med mycket yngre?

För att jag umgås med personligheter, inte åldrar.


- Vem är snyggast av dina vänner?

Isolde tror jag faktiskt!

 

 

- Hur mycket röker du varje dag?

Oftast ett paket, men ibland kan det även bli t.ex. bara 5 stycken


- Hur mycket alkohol får du i dig på en vecka?

Räknar jag på denna vecka så är det 5 liter vodka som jag har koll på eftersom det är vad jag har köpt. Sedan har jag ju druckit vin som man blivit bjuden på, några cider osv. Dock är det ju pridefestival nu så det är absolut inte samma mängder alkohol annars. Så egentligen vet jag inte.


- På fest, är du den som ska synas eller som bara minglar runt?

Jag minglar helst bara runt. Egentligt är jag en sådan person som vill synas och höras hela tiden men när jag är på ett ställe med mycket nytt folk på samma gång måste jag tänka på att tagga ner den riktiga Amir hela tiden, för jag vet hur alla idioter sedan går runt "omg amir trodde han var bäst bara för sin blogg bla bla" och snackar massa skit. Tråkigt att man inte kan vara sig själv bara för att folk ska koppla allt till något negativt.


- Hur lång tid tar det tills du blir alkoholist?

Lika lång tid det tar tills jag spräckt dig med en elvisp :)

 

 

 

 - Önskar du att du var helsvensk och hade blont hår.

Nej, jag önskar inte att jag var en annan människa. Bara för att jag bleker mitt hår blont så verkar alla tro att man vill vara svensk? Det finns blonda tyskar, blonda norrmän, blonda danskar osv. Jag bleker mitt hår för att jag tycker det är snyggare att vara blond än brunett, inte för att jag vill se ut att vara från ett annat land, snälla liksom?


- Vart är du född?

Södersjukhuset här i Stockholm. Den 27e maj 1990 :)


- Vad skulle du göra om du var tjej för en dag?

Knulla med alla snygga straighta killar haha.


- Vilken foundation använder du?

Just nu har jag en från Chanel som faktiskt är sjukt jävla bra. Annars vet jag även att Loréals true match är en bra foundation den också. Så blev lite lyx/budget tips nu hihi.


- Har du inga tatueringar?

Euuuw... rita på kroppen gjorde jag på dagis.


- Om man ser dig på allmän plats vill du att man hälsar?

Absolut. Det är så gulligt med bloggläsare som vågar komma fram och prata. Människor som bara står och pekar/viskar är bara jobbiga. Ni som kommer fram ska ha massa cred för att ni är så gulliga av er alltså.


Typiskt oss

Paow: Du ignorerar mig din jävla bög!
Jag: Nej jag har smsat dig hela dagen idiot.
Paow: Men du svarar inte när jag ringer!!!
Jag: Men du svarar ju inte på sms, kanske därför?
Paow: Men ååååh, jag har tappat en nagel ju.
Jag: Men säg det då ditt anus.
Paow: Hur, du svarar inte försän nu?
Amir: Whatever... jag sover hos dig ikväll så du vet.

Videoinlägg: Paow härmar en arab

Vi gör alltid såhär på fyllan haha, skitkul! Jag är bättre än henne, lovar ;)


Skulle inte tacka nej

Har ni sett den nya lyxyachten? Den är 76 meter lång och har 3 våningar, skulle fan inte banga på att glida runt i den haha. Dock vet jag inte om jag har lust att hosta upp 140 miljoner, då tar jag hellre Viking Line haha. Nejmen jag älskar ju allt som har med havet att göra så jag la direkt märke till artikeln om denna yacht på aftonbladet nyss.

Kissie, vi tar denna till Finland nästa sommar? ;)


Fortfarande hemma

Jösses så trött jag är, är det möjligt haha? Har pratat med Steffi och vi funtar på att inte alls dra till Pride idag utan bara mysa med någon film typ gud så skönt. Känske är bra om man vilar upp till imorgon för då komme ju Lady Gaga till Gröna lund och man är ju en jävla idiot om man missar det. Ska festa lite innan också så att man blir riktigt party party när hon kommer haha. Nu ska jag nog in i duschen och försöka komma ihåg hur det kändes att se snygg ut haha.

Ser ovanligt sur ut haha.

Svar på era frågor; Del 2

- Sant att du lider av storhetsvansinne?

Jag grät när jag åkte hem från Finland. Jag ville vara kvar på ön och få vara Amir Akrouti, jag ville inte hem till Stockholm och vara Gaybloggaren. Folk har så lätt för att skylla allt på min blogg och det tycker jag är skitjobbigt. Är jag dryg mot någon jag inte gillar, då är jag dryg bara för att jag har en känd blogg. Förstår ni hur jag menar? Denna blogg har givit mig så mycket och den har gjort mig till en bättre människa, men vissa stunder kan det bli för mycket.


- Får du fler killar bara för din blogg?

Varken mer eller mindre tror jag. Occh tänk er killar som inte kommit ut än och inte är säkra i sin läggning, för dom lär ju jag vara värsta mardrömmen haha.


- Vad tjänar du per månad?

Varierar alltid, men mellan 10.000-20.000 kronor.


- Har du någon gång velat radera bloggen?

En gång på fyllan, jag var kär.


- Hur ser du på folk som utnyttjar dig och vill vara med dig?

I början var det jobbigt men det är något man får lära sig att leva med. För seriöst... jag kan inte gå runt med Sveriges största gayblogg och förvänta mig att folk ska vilja umgås med mig för just den jag är, då är jag bara korkad. Jag är på ett sett en offentlig person och då får jag lära mig med att folk gärna vill vara mina vänner, innan de ens träffat mig. Sen är det ju så att man har svårt för att lita på folk men det gäller att hålla hårt i sina gamla vänner då. Jasmine är någon som jag vet alltid kommer finnas där. Jag älskar henne.

- Hade du bloggat gratis, utan din lön?
Det hade jag gjort, för det gjorde jag ju ett bra tag innan jag började tjäna pengar på bloggen. Visserligen kanske jag inte haft samma motivation såklart, men jag hade absolut bloggat utan pengar. När jag väl började blogga så hade jag ju inte en tanke på att tjäna pengar på detta.

- Läser dom i din familj din blogg?
Den som läser min blogg mest är min mamma faktiskt, hon kommer alltid fram och pratar om saker jag skrivit. Hon är lite som en bloggcoach haha. Sen läser min syster den också men det är inte alls så ofta. Sen har vi småbröderna men dom är nog för små för att ha fastnat i blogg-vågen ännu. Men det kommer nog! 

 

 

 

 

- När insåg du att du var homosexuell?

Vet inte exakt men det var någon gång i högstadiet. Typ 7an 8an liksom. Men jag nekade det för mig själv och accepterade inte det. Därför kom jag inte ut med det försän senare, november 2007.


- Blev folk chockade när du kom ut?

Nej absolout inte. Jag har alltid varit rätt feminin av mig. Britney Spears, mycket tjejkompisar osv... saker som folk relaterar till en bög. Så det blev ingen chock när jag berättade för folk att jag är bög och det är jag glad över. Jag slapp liksom dramat och alla tusen frågor om man var säker osv.


- Varför hade du med kondom till Finland? Glidmedel räcker för bögar?

Vill inte verka otrevlig, men är du född igår eller? Tacka fan för att även bögar ska använda komdomer. Ifall ni inte viste det så kan även killar få könssjukdommar, inte bara ni tjejer. Blir chockad över att jag fick denna frågan, går folk inte i skolan längre?


- Vad tycker de i din familj om att du är homosexuell?

De tycker inget negativt, men inget positivt heller. Dom ska inte heller behöva tycka något utan det räcker med att dom accepterar det och det gör dom ju. Men min syrra tycker om det för hon tycker att vi bögar är så härliga i sättet, och mamma är nog glad att han kan låna mitt smink, mouhaha.


- Tycker du att det ska vara pride flera gånger per år?

Åh jösses, absolut inte alltså. Jag hade dött då haha.


- Bra uteställe för flator i Stockholm?

Klubb K i Gamla Stan kryllar av flator, checka in det.


Party-pause?

Fyfan jag känner mig sjukt sliten om jag ska vara ärlig, vet inte om jag pallar ut idag. Visst det är den stora paraden, men jag gick i den förra året så det är inte direkt att jag missar något nytt. Det kändes asballt att gå i paraden men just nu är jag så jävla trött så det finns inte alltså, ush. Får se vad jag hittar på, just nu känner jag för party-pause.

Steffi och jag, number one party sluts!

Typiskt mig

Jag är för trött för paraden, haha. Men ska göra som Simon. Ska sätta mig i tanto och titta på när alla i paraden tillar in där blir ju mysigt det också. Sedan blir det att kröka loss som vanligt alltså hehe. Det är sjukt hur mycket alkohol man får i sig under dessa dagar alltså, sån jävla tur att det bara är en gång per år liksom. Mamma tycker jag ska på rehab efter pride haha men vi får se hur det blir med det Till Göteborg ska jag i alla fall, det vet jag!


RSS 2.0