Medans jag drar ut och käkar...


Ja? Nej? Varför? Hur skulle er vardag förändras?

Jag har såklart själv upplevt fördelar/nackdelar samt märkt hur min vardag verkligen ändrats sedan min blogg blev stor. Den av er som skriver det bästa svaret på hur ni tror att det skulle bli med en känd blogg, den får en länk, woho :)

Kommentarer
Postat av: moe

nej det skulle jag verkligen inte. skulle inte orka att folk skulle förfölja mig och känna igen mig överallt. skulle inte få ha ett eget liv. usch nej det skulle jag inte vilja. visst finns det fördelar men nackdelarna väger nog över

2009-08-22 @ 18:46:12
URL: http://moooe.blogg.se/
Postat av: Sabina

nja jag tror inte jag skulle orka vara känd men det skulle vara roligt att få betalt för sin hobby

2009-08-22 @ 18:46:20
URL: http://chahina.devote.se
Postat av: amanda

nej eftersom jag hade tagit åt mig kommentarerna och så hade jag heler inte uppdaterat mycket eftersom jag är lat.

2009-08-22 @ 18:47:47
URL: http://amanddas.blogspot.com
Postat av: Simon

Ja.

Jag vill vara kändis som du.

Jag tror att mitt liv skulle förändras, min största målet är alltid att vara som du och vara kändis.

2009-08-22 @ 18:48:06
URL: http://zefron.blogg.se/
Postat av: Nathalie

Jag skulle vilja ha en semi-känd blogg. Det är alltid roligt om den läses av många men att jag ändå kan behålla privatlivet ganska mycket för mig själv. Jag skulle inte vilja ha en flock efter mig på stan om man säger så! :)



XXX

2009-08-22 @ 18:48:46
URL: http://nathalierossander.blogg.se/
Postat av: peder

Herregud? Orka man får ju bara idioter efter sig ju!

2009-08-22 @ 18:49:40
URL: http://pedersmunbajs.blogg.se/
Postat av: Anonym

vad andävnder i för photoshop pogram ? har du laddat ner det gratis?

2009-08-22 @ 18:51:22
Postat av: Anonym

Ja det skulle ju vara kul. Men skulle inte vilja ha en som Dessie och Kissie dock.

Men skulle nog vara lite kul att bli igenkänd lite här och var, få fler möjligheter i livet och kanske käna en slant :)

2009-08-22 @ 18:51:44
URL: http://zini.blogg.se/
Postat av: Anonym

Jag tror .. att vardagen skulle ändras ganska drastiskt just det att man måste tänka lite mera på hur man ser ut varje gång man ska ut på stan eller gå en snabbis ner till posten, vad man skriver så att folk inte kommer med påhopp och man måste vara försiktigare när man går ut så att folk inte får för sig att angripa/slå ner en och aah man får antagligen mer respons ifrån olika företag som vill att man ska reklamera dem och använda deras produkter osv men jag tror nog att man skulle gilla ha den extra uppm'ärksamheten man får utav folk, för helt plötsligt är man "the cnter of attention" i alla diskutioner och jaaah leva loppan som sina egna idioler haha helt underbart helt enkelt ^^

2009-08-22 @ 18:51:55
URL: http://sweetstripes.blogg.se/
Postat av: Anonym

Jag tror inte att de spelar någon roll om bloggen är stor eller inte! Oftast vill man ju bara förmedla en känsla. Många mår bra av att bara få skriva av sig lite också! Att vara kändis i dagens samhälle har både nack och fördelar :D

2009-08-22 @ 18:52:16
Postat av: Anonym

Jag tror det skulle vara roligt men sammtidigt jobbigt! Eftersom om någon då vill bli vän med än vet man inte om det är pågrund av bloggen eller på riktigt, alltså om det är en äkta vän. Men roligt att alla känner igen en och att man får idoler! Men nackdelen är också att om man är på jätte dåligt humör och verkligen inte känner för det så måste man blogga ändå! Men jag tror det skulle vara roligt, + att man känar pengar. wiho.

2009-08-22 @ 18:52:43
URL: http://neveraalone.blogg.se/
Postat av: gabbi

jag bloggar inte för att få en känd blogg, även om det skulle vara sjukt roligt att få en blogg som riktigt många läser. det verkar som att det kan vara jobbigt ibland när massa folk smygfotar, pratar om en, sprider ut falska saker os.v. men ändå måste det vara otroligt skönt att man tjänar pengar också?=) så jag vet inte riktigt vilken sida jag lägger mig på, pengarna eller falskarykten. men kul skulle det såklart vara!:)

2009-08-22 @ 18:54:02
URL: http://gabbilindgren.devote.se
Postat av: Angelica

De finns såklart både fördelar och nackdelar.

De skulle vara roligt att ha folk som är intresserad av de jag skriver och läser de varje dag.

Alltid kul att bli uppskattad liksom.

Men man verkar ju inte ha samma privatliv som vanligt. Asså, man blir igenkänd vars man än går. Och de kanske känns lite jobbigt.

Min vardag skulle nog inte förändras så mycket. Självklart skulle man lägga ner lite mer tid med bloggen (fler bilder etc)

De skulle lätt vara värt minskat privatliv för hallå? All eyes on me in the center of the ring liksom

2009-08-22 @ 18:54:19
URL: http://angiekarlsson.blogg.se/
Postat av: fia

SV: lagom kanske. men då jag inte är en fjortisbloggare eller en modebloggare så lär det väl aldrig hända ändå haha. Skulle jag bli känd hade det nog mest varit roligt för att se en rocker bland alla kända people i sverige.

2009-08-22 @ 18:54:46
URL: http://billiondollarbaby.blogg.se/
Postat av: L i N N

jag skulle nog kunna tänka mig att kunna ha en stor blogg men det är inte något jag skulle sitta och kämpa för. det bra skulle vara all positiv uppmärksamhet och alla gratisgrejer man får! jag känner nuförtiden ett stort behov av pengar, studiebidraget räcker ingenstans!

men det negativa skulle såklart vara först och främst att jag itne skullekunna gå ut emd hunden osminkad och att folk skulle vilja lära känna mig pga bloggen. men jag vet var jag har mina vänner, så det skulle inte bli ett stort problem tror jag!



fast det känns som att det är fel bloggar som blir stora. det är bloggar som denna som borde uppmärksammas, jag tycker det är det är fel när folk som är elaka och provocerar tjänar pengar på att vara just elaka. men de är smarta, för folk gillar att hata dem.

2009-08-22 @ 18:54:58
URL: http://rkg.blogg.se/
Postat av: toxi

Man skulle få ganska mkt uppmärksamhet. jag tro att väldigt mkt skulle förändrar för det man gör vill man skriva på sin blogg. Så man vill alltid göra roliga saker ;D som fester shoppa och sånt :D

2009-08-22 @ 18:55:44
URL: http://toxyphobia.blogg.se/
Postat av: Malin

Det skulle säkert vara skitkul med en stor blogg, frågan är om det dåliga väger upp.. Du tillexempel. DU träffade kissie via bloggen, hon visade sig vara en riktig biaatch, men sen träffade du paow också vilket verkar vara en go tjej. Jag tror den största skillnaden blir att man lär sig vilka man kan och ska lita på, och vilka man borde hålla sig borta från =)



Man blir mer självständig och självsäker helt enkelt =) hihi

2009-08-22 @ 18:56:44
URL: http://vemduvill.blogg.se/
Postat av: Rebecka

hey!

anledningen till att jag vill bli länkad på din blogg är dels för att jag tycker om att få uppmärksamhet.Jag vill börja tjäna pengar på min blogg och det skulle förändra hela min vardag! Folk skulle se mig på ett annat sett... förstår att det är jätte många som vill detta. men jag vill verkligen detta OERHÖRT MYCKET! är iofs. inte klar med designen än men när den är klar ska jag försöka få min blogg att växa..

xoxo!

2009-08-22 @ 18:57:02
URL: http://rrebeckaandersson.blogg.se/
Postat av: Ingrid

Jag skulle villa ha en känd blogg därför att du kan nå ut till så många olika människor tjejer, killar, unga, gamla. Det jag skriver kan få betydelse för någon annan, det skulle kännas helt fantastiskt att kunnat påverka en annan människans liv till det bättre :)

2009-08-22 @ 18:57:06
URL: http://ingridsliv.blogg.se/
Postat av: Anonym

.

2009-08-22 @ 18:57:14
Postat av: Anonym

Jag skulle lätt vilja att min blogg blev lite kändare, eftersom det är då lite roligare att blogga, dels för att man tjänar pengar på det, haha, och dels för att man vet att någon läser vad man skriver. Men å andra sidan tror jag nog att jag e rätt liten för det + att det blir nog rätt så jobbigt med att alla ska stå och kolla på en hela tiden och ta fula kort när man inte är beredd, haha.

Jaja, lycka till med bloggen ! :)

2009-08-22 @ 18:58:08
Postat av: Frida

Ja, det skulle jag, för att det verkar kul och ha massa läsare om dagen. Men det skulle nog inte förändra min vardag, bara att jag kanske skulle bli mer igenkänd på stan och lite så! :)



Älskar din blogg!

2009-08-22 @ 18:58:10
URL: http://flifloww.blogg.se/
Postat av: bengta

jag tror att allt skulle bli mycket ytligare & man skulle ha svårare att lita på folk. nu förtiden verkar ingen vara äkta ändå

2009-08-22 @ 18:58:24
URL: http://patriciakettola.blogg.se/
Postat av: elvira teip :$

åfc vill jah ha en stor blogg ? tror alla som bloggar vill det!

men det beror på hur man skriver,för dessie, paow och kissie pissie kallar alla fjortis, dessie och paow får bra kommentarer, men dom får oxå tårtot på sig. medans alla hatar kissie pissie, hon ba tror att alla älskar henen för hon är såå blond!

och stina-lee, ingen kommer fram till henne på stan och trackar ner på henne? för hon skriver aldrig skit eller nåt om någon.

men jag vill iaf ha en stor blogg, i want tha famous and tha cash ((a

2009-08-22 @ 18:58:57
URL: http://elvirakaras.blogg.se/
Postat av: Anonym

nej det skulle jag faktiskt inte, :)

2009-08-22 @ 18:59:05
Postat av: christin

jag tror att mycket skulle förendras.

När man går ut på gatan tittar många på en.

man kan få mycket kritik och hat och vissa som tycker att ens blogg är bäst.

Jag tror nog att jag skulle vilja ha en känd blogg fast jag vill ju aldrig få för mycket dålig kritik.

Och det som kan hända om man är känd är att då vill folk mera vara med en bara för man är känd.



ha det bra :)

2009-08-22 @ 18:59:36
URL: http://christinz.blogg.se/
Postat av: Frida

Jag skulle helst föredra att inte ha en så känd blogg. Allting blir bara så avancerat då. När man är ute kollar folk på en som om dom aldrig har sett människa förut. Jovisst kan det vara lite trevligt ibland om folk kommer fram och vill ta kort. Men det finns stunder då det kan gå till överdrift. Och man har ju nästan inget privatliv? Folk börjar leva på att snacka skit och skvallra om en. Om man har en finne på näsan skulle folk ta det som om att den var x3 större. Om du nu förstår hur jag menar. Du får tolka det hur du vill. Man blir hotad för att det finns folk som är avundsjuka på ens framgång. Usch nej säger jag bara.

Att blogga handlar inte bara om att vara känd? Som Alexandra/"Kissie"/Polacken tror. Man ska ha något vettigt och komma med vafan.

Well.. Fan va gött det var & skriva av sig ;D

2009-08-22 @ 18:59:45
URL: http://kkrokodil.blogg.se/
Postat av: Amanda

Det skulle självklart vara väldigt roligt att ha en känd blogg! Det finns många fördelar med det om man har en riktigt stor blogg, vilket kan vara att man träffar nya människor, nya dörrar öppnas, man får mycket respons och kritik av läsare, och sen kan man ju även tjäna pengar på bloggen! Men det finns också många nackdelar, vilket jag har märkt då jag har läst de större bloggarna. Man kan råka ut för falska "vänner" som bara umgås för egen framgång, hur ska man veta vilka som är äkta eller oäkta? Sen är det ju lätt att bli utnyttjad av folk (t.ex företag) men framför allt råka ut för människor som vill en illa. De större bloggarna har ju oftast några/många haters och att man blottar sitt liv och vardag så pass mycket i en offentlig blogg kan vara farligt.



Men trots några nackdelar så tror jag att det skulle vara väldigt roligt att ha en känd blogg! Vissa tror dock att det är "en dans på rosor" att vara känd, vilket faktiskt inte stämmer.

2009-08-22 @ 19:00:23
URL: http://amanddaj.blogg.se/
Postat av: johannaaa

både ja och nej. det är olika olika dagar, jag är rädd för pressen som man verkar få, men det verkar ändå så himla kul att personer faktiskt bryr sim om vad man gör och skriver! :D

2009-08-22 @ 19:01:06
Postat av: b & v

Varför har Kissie tagit över Blondinbellas plats?



Vad har fått läsarna att dras till elakheter istället?

På vår blogg har vi ställt de stora frågorna och kommit fram till några intressanta svar. Läs och diskutera! Vad tror DU?

http://apieceofsisters.blogg.se

2009-08-22 @ 19:01:11
URL: http://apieceofsisters.blogg.se/
Postat av: isabell

jag tror det hade vart kul dom första dagarna, men sen hade man tröttnat lite på det, att folk skriker o så som dom gör mot er, men det är ju ändå kul att folk känner igen en och att man har så många läsare som faktiskt gillar ens blogg! jag hade velat va en känd bloggare, fast kanske inte lika känd. för det tror jag hade vart jobbigt i slutändan

2009-08-22 @ 19:02:13
URL: http://isaabelljohansson.blogg.se/
Postat av: Lovisa

Att få skriva ner sina åsikter om olika saker, och veta att flera tusentals personer faktiskt läser och tar åt sig av det, plus att man tjänar pengar på det, det vorre lovely. Och att bli igenkänd på stan vorre inte heller helt fel det!

Nackdelar finns ju också såklart, att bli hatad av många är aldrig roligt! Och så kan det bli stressigt att hinna med skola, kompisar OCH blogg.



Men fördelarna övervinner ju nackdelarna, jag skulle gärna vilja ha en känd blogg ! :) <3



Radiiokiller på Bilddagboken !!

2009-08-22 @ 19:02:45
Postat av: Josefin

Jag skulle gärna ha en känd blogg! Eftersom det skulle ge mig en knuff in allt jag drömmer om; uppmärksamhet, modevärlden, mer pengar och så vidare. Visst skulle det kunna ta knäcken på en av alla dumma komentarer och så vidare, men det är lite det man gillar med att vara "känd" va? :) <3

2009-08-22 @ 19:03:36
URL: http://shoppheaven.blogg.se/
Postat av: Mysan ღ

Bli känd? Hmm, måste fundera över det..

2009-08-22 @ 19:04:37
URL: http://myafsolhem.blogg.se/
Postat av: Wraith

Nej, jag skulle inte vilja ha en känd blogg. Blev min det skulle jag inte säga nej till lönen, men jag skulle fortsätta att vara anonym. Berömmelsen är inget för mig, den är alltför ytlig och svår att göra till något annat. Jag vill inte få en massa negativ kritik på mina nedskrivna känslor.

2009-08-22 @ 19:05:05
URL: http://wraith.blogg.se/
Postat av: David K.

När man börjar med något nytt i livet känns det alltid spännande. Jag menar, en blogg är ett redskap som man kan ge andra människor insikt i sitt liv. Om man nu är handikappad, har cancer, mamma/pappa eller HBT person (och många fler)



Det finns hur många bloggar som helst där ute och vissa människor tror kanske att det då är möjligt att man kan kritisera och vara elak för att man väljer att lägga ut personliga delar av sitt liv.



Man måste ha lite extra hud på näsan, men för de flesta och för mig skulle jag bli glad om jag fick flera läsare. Jag menar, jag skriver bloggen för eget syfte, men vill någon läsa om mitt liv på fotoskolan så blir jag glad och det är roligt att kunna visa mina bilder. Hoppas du känner detsamma med din blogg! / David :)



http://davidknutsson.bloggspace.se - Fotoskolan

2009-08-22 @ 19:06:19
URL: http://davidknutsson.bloggspace.se
Postat av: VACKRAST

Folk glor vart man än går, inte tittar, stirrar. Folk smörar. Folk vill bli ens vän bara för kändisskapet. Gamla vänner börjar höra av och tror att de är ens vän. Folk man knappt gillade börjar hälsa och vinka.

Folk behandlar en som en kunglighet.

Ungefär som jag har det fast mer :)

2009-08-22 @ 19:07:01
URL: http://vaackraast.blogg.se/
Postat av: louise

Både ja och nej, men det hade vart kul och ha en känd blogg!

Jag tycker om att blogga och sen om den blir större&större så blir det ju bara roligare.

Men nackdelen är la alla 'hatare'.

Finns ju alltid någon som inte tycker bloggen är bra & det är ju tråkigt.

Jag tror att man får ha ett väldans bra självförtroende!



Gillar din blogg!

2009-08-22 @ 19:07:38
URL: http://louiseebernstrom.blogg.se/
Postat av: Naima

Att skriva och vara sig själv utan att tänka ...

Ånej tänk om jag skriver så och min vän läser det och hon/han dissar mig.

Att vara ganska ärlig.

Inte för långa texter.

Fina & Många bilder.

Känna sig bekväm om vad man skriver ( utan att tänka om jag snackar skit så får jag tydligen mer besökare eller något liknande )

Att vara en god människa , Unfefär som Amir ;)



Älskar din blogg, // Naima

Önskar verkligen vinna <33



www.naaimas.blogg.se

2009-08-22 @ 19:08:07
URL: http://naaimas.blogg.se/
Postat av: My

Jag skulle vilja ha en känd blogg. Dels för pengar (har extremt dålig ekonomi) och för att folks ska kunna titta på mina foton och kanske anställa mig som fotograf. Jag är absolut ingen höjdare på foto än. Men det kommer :)



Det hade även varit kul om folk kände igen mig. Kanske inte lika mycket som er. Men ja :)

2009-08-22 @ 19:08:23
URL: http://mysn.webblogg.se/
Postat av: Amanda

Hm, både ja och nej. Faktiskt. Fast mest ja. Alltså; jag skriver mest om djur och natur, och min vardag, åsikter, tankar + funderingar, är mig själv helt enkelt! Jag provocerar inte som tex kissie (du har ju haters för att du är homosexuell, vilket jag tycker är så orättvist!)Så därför tror jag att jag inte skulle bli så himla mycket hatad, men det finns folk som stör sig på en, alla har liksom en liten hater.



Min vardag skulle nog förändras grymt mycket. Mest till det positiva - tror jag! Alltså, jag skulle tycka det vore jättekul att träffa folk som uppskattade min blogg och bli intervjuad osv! Men inte att det viskas och pekas, då blir man nog mest generad... haha.



Ja, det var mitt svar iallfall!

Kram.

2009-08-22 @ 19:08:27
URL: http://rimrose.blogg.se/
Postat av: Nadine

JAA jag skulle vilja ha en känd blogg fan jag vill fan visa vem jag är och vad jag tycker och vad som är nice bara nåt sånt lr mycket sånt men ha det så bra pusspuss Du är bara så skön (L)(K)

2009-08-22 @ 19:08:53
URL: http://miranaenadine.blogg.se/
Postat av: megi

Det skulla kännas kul&häftigt att så många sitter och läser just vad jag har att skriva. Ett stort plus är ju pengarna&gratisprylarna, att kunna köpa nästan allt man vill ha. Nackdelen är alla bitterfitter&idioter som skriver dumma komentarer och inte fattar att alla inte kan ha samma åsikter. PUSS

2009-08-22 @ 19:09:12
URL: http://meke.devote.se
Postat av: Anonym

http://www.freestreet.se/?r=19093

http://www.freestreet.se/?r=19093

http://www.freestreet.se/?r=19093

http://www.freestreet.se/?r=19093

http://www.freestreet.se/?r=19093

http://www.freestreet.se/?r=19093

http://www.freestreet.se/?r=19093

2009-08-22 @ 19:09:58
Postat av: Janina.

2009-08-22 @ 19:10:07
URL: http://eidsaeter.blogg.se/
Postat av: Hanna

nej , jag skulle inte vilja ha en känd blogg, eller inte jättekänd iaf .

till början hade man nog tyckt att det hade varit jättekul med folk som kände igen en , gratis saker och en stor lön.

men i längden skulle jag tro att det blir jobbigt och inte alls lika kul som alla tror, tänk att bara vilja vara helt ofixad och allt utan att folk ska påpeka det.

men visst det hade vart roligt ett tag..

2009-08-22 @ 19:10:26
URL: http://hannakvist.blogg.se/
Postat av: hanna says

I min blogg provocerar jag inte till den grad då jag raggar upp haters, jag klankar inte ner på andra, hänger inte ut personer i min blogg osv som till exempel Kissie gör. Så om min blogg hade blivit känd hade nog mitt liv förändrats en hel del, för det mesta positivt.

Jag vet att jag är en schysst tonårstjej med självkänsla och självförtroende. Jag vet också att det är inspirerande för andra så jag känner att jag hade kunnat gjort en stor förändring bland dagens ungdomar, när det gäller att stå upp för sig själv och våga visa vem man är.

Jag har en hel del åsikter om saker och ting, och jag vågar stå för det. Det hade nog också hjälpt en hel del människor som klickat sig in på min blogg.



Så min vardag hade sett mycket bättre ut tror jag ifall jag hade blivit känd genom mitt bloggande. Om jag är medveten om att jag har hjälpt andra mår jag också toppenbra vilket gör mig riktigt stolt och velat fortsätta förändra.

Det enda negativa jag kan komma på ifall jag blivit känd är avundsjuka människor och skitsnack. Men sådant rör mig inte i ryggen, förutom att jag tycker det är väldigt tragiskt att folk sysslar med sådant.



Ha det kanonbra och fortsätt att ha världens bästa gayblogg! HUGS

2009-08-22 @ 19:10:39
URL: http://ingetskitsnack.devote.se
Postat av: Maalin

Jag skulle nog inte vilja ha en JÄTTE känd blogg utan lagom känd , :) skulle inte vilja ha en blogg som går ut på att provisera mina läsare , eller massa att ljuga i bloggen. Skulle ha en ärlig känd blogg de vill jag , men tyvärr i bloggvärlden går allt verkar de som att provisera sina läsare:p



Visst det förändrar säkert ens vardag helt klart , roligt säkert med alla fans , men tänk alla som verkligen hatar en? Som dessie fick en tårta i ansiktet , det skulle inte jag vilja ha iallafall.. Men de vore sjukt häftigt att uppleva en dag som kändbloggare iallafall ! (: Jag skulle vilja ha en blogg som är en förebild och att jag slipper alla proviseringar som alla bloggar har.



2009-08-22 @ 19:10:48
URL: http://malinalskardaniel.blogg.se/
Postat av: Celine

wiiihhooooo, första kommentaren :D iaf. jah vill bli en känd bloggare, men kmr jah bli dt ? haha nej :P

2009-08-22 @ 19:12:54
URL: http://ellineee.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hm, det beror på. Såklart skulle det vart kul från första början, att ta bilder med läsare som kommer fram, att någon skriker "ååh där e hon!!" osv. Dessutom skülle det ju vart skit kul me första blogglönen, att spendera allaaa pengar på kläder & beauty, love it! Men nu finns det ju hundra nackdelar. Många männsikor förväntar sig mer av en kändbloggare, alltså det är ju pain in the ass ibland. Typ dom förväntar sig att du ska skriva 10 inlägg om dagen, va roligare osv. Sen så är det jobbigt med massa fördommar, men jag tycker man ska ha en egen image, like kenza. Hon har det bra, bättre än typ dessie som får tårta på sig. Jobbigt värre. Och så skulle min vardag förändrats ganska mycket, det är ju allid roliga saker man stötter på, själva omvärlden man inte fanns! Du är bäst, love you Amir bitch

2009-08-22 @ 19:13:34
URL: http://ssistersz.blogg.se/
Postat av: paulina

Jag skulle kunna tänka mig att ha en känd blogg. Inte för att få massa uppmärksamhet osv, även om jag förstår att det också tillkommer. Men snarare för att det skulle vara en smart inkomst. Jag skulle gärna vilja tjäna pengar på min blogg, men då måste den ju vara någorlunda stor (vilket min verkligen inte är, höhö)

2009-08-22 @ 19:13:45
URL: http://paulinaah.blogg.se/
Postat av: Paula

Jag skulle aldrig vilja ha en känd blogg. Jag tycker att ens privat liv blottas för mycket och alla ni kända bloggare skriver minst en gång i veckan hur jobbigt det är när folk känner igen en plus att kända bloggare ofta får hot och påhopp på grund av sina åsikter.



<3

2009-08-22 @ 19:14:19
URL: http://seisee.blogg.se/
Postat av: Celine

vi har inte fått ett video inlägg på länge amir !!

2009-08-22 @ 19:14:21
URL: http://ellineee.blogg.se/
Postat av: paulina

Btw, jag tror man skulle få sjukt många möjligheter att göra olika saker då man har en stor blogg, såsom jobb osv. Samtidigt är det klart att det finns många risker, som att inte få nog med privatliv och sånt.

2009-08-22 @ 19:15:55
URL: http://paulinaah.blogg.se/
Postat av: Anneli

Vad jag kan se så är den enda fördelen med en stor och känd blogg- pengarna. För jag skulle aldrig orka med att bli igenkänd var man än går, känna pressen på vad och hur ofta man skriver, hur bloggen ska se ut, vad folk ska tycka om det man skriver och som sagt pressen på sig själv att man måste behålla sina läsare för att fortsätta få in pengarna. Frågan är ju med vad som händer den dag då man inte är så intressant längre, och man glöms bort och man måste börja tjäna pengar på VANLIGT vis. Måste kännas läskigt att veta att bubblan nångång kommer spricka liksom. Så nej- jag skulle inte vilja ha en stor och känd blogg.

2009-08-22 @ 19:16:17
URL: http://heartofanneli.blogg.se/
Postat av: Elin

Jag skulle vilja ha det för att visa omvärlden att jag finns. Jag vill visa vad jag går för och vill få respons på det jag skriver. Har man en känd blogg med många läsare får man ju många kommentarer och mycket mer respons på det man skriver. Jag tycker att det verkar väldigt roligt att logga in på sin blogg och ha en hel drös med trevliga kommentarer att läsa!



Jag tror att om jag skulle ha en känd blogg, skulle jag känna mig mer nöjd med mig själv och verkligen inse att det finns något som jag verkligen är bra på. Har man en stor blogg, har man också en del makt. Man kan skapa trender osv, med den men man kan också använda ”makten” för att visa folk ens åsikter och kanske få dem att ändra uppfattning när de läser om ens egna tankar gällande olika saker.



Om jag hade en stor blogg skulle jag känna att jag lyckats och om då folk skulle kommentera negativt tror jag att jag skulle bry mig mycket mindre om det än vad jag skulle göra nu om något kommenterade negativt i nuläget.



Jag skulle ta bloggandet mer seriöst och utvecklas mer som människa. Min vardag skulle nog förändras på så sätt att jag skulle sitta ännu mer vid datorn och ständigt fundera på nya bloggämnen. Jag tror att jag skulle känna en hel del press faktiskt, känna mig tvungen att komma på nya bra saker att blogga om hela tiden.



Jag tycker att det skulle vara väldig kul och en spännande erfarenhet, men skulle nog inte klara av att ha en känd blogg alldeles för länge. (Flera år?) Det kräver ju rätt (väldigt) mycket!



Skulle vara nice att kunna skriva om saker man tänker på och få pengar för det i alla fall!



Jag hoppas på en länkning!



/ Elin



2009-08-22 @ 19:16:18
URL: http://eylins.blogg.se/
Postat av: eddie

JA! framför allt skulle det ju va kul att veta att man hade en känd blogg! men sen finns det ju nackdelar , är själv homosexuel och skriver allt från min vardag och till annat smått och gott så vem som helst vet vem jag är och kanske skulle vilja mig något ont. man får ju passa sig om man är ute en kväll vilket jag inte ska behöva göra eller nån ska inte behöva passa sig. Självklart finns det ju fördelar som tex: bloggläsare kommer fram och är trevlig, folk ser upp till en om man nu är vettig och man påverkar andra!

2009-08-22 @ 19:19:29
URL: http://eddiesiroky.devote.se
Postat av: Roza

För du är helt sjukt snäll och söt. Seriöst ser upp till dej :)

2009-08-22 @ 19:19:39
Postat av: Janina.

Ja.

Jag skulle helt klart vilja ha en känd blogg, då jag skulle vilja vara en av de få stora bloggarna som inte kommer ifrån storstan.

Själv kommer jag från Enköping, och jag ser ut som en, ja en helt vanlig tjej och lever ett.. ett helt vanligt liv skulle man väl kunna säga.

Jag skulle vilja bli känd för min blogg utan att behöva provocera, som många stora bloggar gör.

Det är något jag ser upp åt hos dig och nevnarien bland annat. Att ni inte provocerar för att få fler läsare.



Visst tror jag att det skulle finnas många nackdelar med att ha egen blogg. Till exempel skitsnacket, och den brist på privatliv som man får om man är känd, men å andra sidan så ser jag en hel del saker som skulle vara positivt.



Jag har alltid tyckt om uppmärksamhet, och det är inte mycket jag inte skulle göra för att bli känd. Bara det inte går emot vem jag är, och vad jag står för så är jag på. Att vara en stor, känd bloggare är något jag helt klart skulle kunna tänka mig. Som sagt.



Keep on rockin'

J.

2009-08-22 @ 19:20:41
URL: http://eidsaeter.blogg.se/
Postat av: Richard

Jag skulle såklart vilja vara en känd bloggare, det vill nog de flesta vid första tanke!

Men när man tänker efter, så blir man osäker. Att ha en vardag, där man inte kan gå ut på stan utan att folk pekar på en, eller viskar bakom ryggen.

Eller att bli trackaserad för vad man skriver om, och vad man står för.

Jag tror att det är svårt att förstå, hur svårt livet & vardagen kan vara för kända personer ibland.



/ Richard

2009-08-22 @ 19:20:53
URL: http://richardss.blogg.se/
Postat av: Bintan

Hej Lilla Aminr!



Jag får för mig att svaret är enkelt men det kan så klart hända att jag har fel.

Jag tror i alla fall att det e kul till en början. Just med att man får mer uppmärksamhet än tidigare. Och sen om man har en speciel åsikt som man vill att folk ska få reda på, så når man ju ut till en väldigt massa människor som kändisbloggare. Så med andra ord om man är en person som gillar att synas eller att få sin röst hörd så tror jag att det är kul att vara bloggkändis.



Det negativa skulle väll vara att alla väldigt många blir nyfikna på bloggen, även sånna människor som man helst vill ska låta bli att läsa. Och sen att folk skriver elaka saker pga avundsjuka eller för att dom helt enkelt vill få uppmärksamhet genom ett blogg bråk.



Personligen tror jag att det har mest positiva saker med sig.



Så Lilla Amir gör mig till blogkändis ett par minuter så att jag oxå får prova på det. Jag viiiilll Ha en länkplats!!!!



Pöss//Bintan Den Trasiga och Förvirrade Bruden!

2009-08-22 @ 19:21:05
URL: http://bintan.bloggsida.se
Postat av: Melissa - Bloggen ändrar ens framtid? Ja.

Jag tror att man skulle få väldigt mycket uppmärksamhet, även dock känna att vissa personer stirrar verkligen på en och pratar illa om en. Men det enda man gör är att man skriver av sig, delar med sig tankar och åsikter.



Jag tror det förändrar ens liv, man får hat emot sig om man skriver hur man är, hur man tänker och tycker. Sen så är det väldigt många som ser upp till den bloggaren också. Även när du skrev att du var bög vågade folk komma ut som bögar, och det var något bra du har gjort. Och du står för vad du tycker och gör, det tycker jag är bra.



Det förändrar ens liv, det gör det. Som sagt, man får hat, beundraren, folk skriker dumma grejer bakom ens rygg, det är sånt som händer.



Hoppas jag viiiiiiinneer! :)

Älskar dig gaybloggarn!

2009-08-22 @ 19:21:51
URL: http://melleeh.blogg.se/
Postat av: fallee

En svår fråga, jag antar att det finns både dåliga saker med det och bra saker med det hela, fördelarna är att man tjänar pengar på bloggen och det är roligt att ha så många besökare, det dåliga med det är att man kan bli känd för fel annledning, någon som man inte vill framstå som, Man får nästan inget privatliv, dom flesta försöker ta reda på ALLT om en, som man kanske inte vill att alla ska veta.



Jag gillar din stil, och att du står för att du är gay är starkt gjort, fortsätt med det du gör! :)

puss & kram

2009-08-22 @ 19:22:07
URL: http://falleebackman.blogg.se/
Postat av: H'

beror på... det är ju kul att får många läsare och komentarer, men annars blir det väl mycket skitsnack många som ger blickar och pekar på en och viskar osv. det är inte kul precis ;) privat livet blir ju inte som det var tidigare, ja osv :)

2009-08-22 @ 19:22:14
URL: http://hhannacarlsson.blogg.se/
Postat av: J

Måste först säga att jag verkligen älskar din blogg! Själv så har jag en blogg tillsammans med en kompis och det går vel sådära,vårt mål är att få ihop iaf några hundra läsare om dagen och i framtiden kanske tjäna lite pengar! Skulle betyda mycket med en länkning!

Ilovegaybloggen!!!<3

2009-08-22 @ 19:22:36
URL: http://sistertwister.blogg.se/
Postat av: Amanda Haraldsson

Jag skulle vilja ha en känd blogg! Dels för alla möjligheter man får (alla vet ju att om man är känd får man mer jobb, så är det ju bara!) och för alla respons man får. Man får ju såklart också negativa kommentarer men det bevisar bara att man lyckats, att folk är avundsjuka och vill trycka ner en. Min vardag skulle förändras väldigt mycket ekonomiskt och mitt liv skulle bli mycket roligare, det vet jag verkligen. Skulle träffa mer nytt folk, fotas med fans (haha!) när jag går på stan. Haha.. Aja, mitt liv skulle bli roligare helt enkelt. Din blogg äger! =)

2009-08-22 @ 19:22:37
URL: http://amandaharaldsson.blogg.se/
Postat av: Sophie

Jag tror livet skulle få en viss förändring. När mna går på stan så kan t.e.x komma fram och fråga om en aoutograf. Men man kan också bli av med en del av sitt privatliv, vilket kan vara otroligt jobbigt. Sen kan mna inte skriva precis vad som helst i bloggen, för då börjar det pratas en massa. Men det eor lite på vad man bloggar om. Sen så blir det ju en klar förändrin i media. T.e.x det blir intervjuer eller repotage.

2009-08-22 @ 19:22:46
URL: http://casualandsimple.blogg.se/
Postat av: Linnea

Det skulle nog var ganska jobbit att ha folk som stirrar på en hela tiden vart man än går. Men kanske ändå lite småkul att ha folk komma fram och vilja hälsa och så. Men jag tror nog också det är väldigt irriterande att ha folk som kanske följer efter en till och med. Jag skulle inte vilja ha det i alla fall. Men det finns ju också lite roligare grejer med bloggandet. Man kanske får vara med i tidningar och gå på bio premiärer och sånt lite då och då. Få gratis grejer(hehe =D)



Man tjänar ju också pengar på att blogga (om man lyckas) så det kanske är ett extra plus i kanten. :)

2009-08-22 @ 19:23:37
URL: http://cuitelinnea.blogg.se/
Postat av: VACKRAST

Glömde svara ja eller nej. nej, jag skulle inte vilja ha en känd blogg, isåfall vara anonym. puss

2009-08-22 @ 19:24:27
URL: http://vaackraast.blogg.se/
Postat av: sara

Skulle inte vart helt fel att ha en blogg med många läsare, men då skulle jag hellre vara en förebild än, som många kända bloggare, någon man ser ner på.

2009-08-22 @ 19:27:37
URL: http://saraprynings.blogg.se/
Postat av: Anonym

verkligen inte

när personer säger ja så vill de nog ha fler läsare men inget annat .. allstå inte skiten med bloggen

2009-08-22 @ 19:28:59
Postat av: erika brännén

jag tror.. för att då vet man att folk gillar det man skriver, dom tycker man är intresant, kanske inte alla men säkert många!

man har alltid någonting som ingen kan ta ifrån än, liksom man kan skriva ner vad man tycker och man vet att människor läser det, man blir hörd.



så.. jag skulle tycka om att ha en känd blogg! =)

sen tror jag ingen har något emot pengarna man kan tjäna på det ;)

2009-08-22 @ 19:30:11
URL: http://erikabrannen.blogg.se/
Postat av: natalie

Ja lätt, jag skulle vilja ha en känd blogg. Visst att man får uppmärksamheten och pengarna, men alla upplevelser man får vara med om skulle var så otroligt kul att vara med om, alla interjuver och sånt! Därför skulle jag vilja ha en känd blogg. Den skulle förändra hela mitt liv! Och då skulle jag älska min blogg mera än vad jag gör nu! =)

2009-08-22 @ 19:30:23
URL: http://jagheternatalie.blogg.se/
Postat av: Anonym

jag skulle vilja ha ett syskon/kompis som var riktig känd bloggare. på det sättet blir man inte för känd, men får ändå lite blickar :)

2009-08-22 @ 19:31:18
Postat av: Anonym

Jag skulle i så fall vilja ha dt, för att dt kan öppas många dörrar för en o man kan även få fler möjligheter o så typ, haha ;)

2009-08-22 @ 19:34:03
Postat av: Rebecca

Hej Amir! Måste säga att jag älskar din blogg, den är underhållande och du dissar kissiepissie så bra!

Gud, sjit , tänk att du kommer och sitta och läsa detta jag skriver.. Iih helt nervös, men ändå stolt! Diggar dig grymt! :)



Som jag känner nu, när man är helt "okänd" i bloggvärlden, så känner jag som fan för att jag vill ha en känd blogg. Liksom tanken av att folk känner igen en vart man än går är ju helt amazing! Att ha några tusen unika besökare om dagen, minst 200 kommentarer på varje inlägg, få va med på bild med läsare ( fastän ja inte är sådär fotogenisk..) låter ju sjukt nice. Jag tror att min vardag skulle förändras jättemycket! För just nu är jag ju bara en vanlig tråkig tjej från Kristianstad( relax , jag förstår om du inte vet vad det är för ena bonnestad ;)) Jag vill ha de fördelarna att kunna köpa vad jag vill,när jag vill, va med i tidningen, tv, modelljobb, och jag tror även att om jag hade haft en känd blogg så hade den gett mig bättre självförtroende,till att komma igång med mitt sjungande, även om man får spydiga kommentarer för sin personlighet som är helt sjukt, eller ens utseénde osv. I nästan hela mitt liv ar jag känt att känd är något för mig. Det är en grej som passar mig , och som jag skulle kunna underhålla väl. Är man känd så finns det liksom ett "måste" att man kan uderhålla saken , vara rädd om den, värna om den som om det vore det dyrbaraste man har, för det är ju ens liv? Och det skulle jag absolut göra. Att vara känd , det är liksom en mekanism inom mig bara väntar på att bli omskruvad och komma ut och visa sitt rätta jag.!

nu känns det som att jag snackar massa goja, men helt klar och enkelt: Det skulle passat mig som handen i handsken, i would make it work! Och att alltid veta att min kända blogg kom igång pga dig, skulle göra det helt! Jag skulle vara dig evigt tacksam!



puss & kram , och tack för en bra blogg.! <3

2009-08-22 @ 19:34:47
URL: http://beckan.devote.se
Postat av: felicia

ja , de skulle jag faktiskt vilja. för jag skulle tyckte de va kul att så många läser om vad man skriver , lixom att alla vill veta vad lilla jag gör. dels för man tkänar pengar på de oxå, men mest betydelse är tycker jag att folk e så nyfikna på vad jag gör i mitt liv , o de skulle jag bara tycka va roligt. jag tror inte de skulle ändra min vardag så mkt , kanske att folk skulle stoppat en på stan för o ta idolbild elr något liknande. men annars tror jag att allt skulle vara som vanligt :)

2009-08-22 @ 19:35:23
URL: http://poljupac.blogg.se/
Postat av: becca

ofc, cashflow fo sho!

2009-08-22 @ 19:36:17
URL: http://beccaeriksson.blogg.se/
Postat av: jennifer

finns många för och nackdelar tror jag.....

Nackdelarna är ju självklart det vanligaste,smygfoton,galna fans,inget privat liv men tror samtidigt att det finns många fördelar också t.ex. alla gulliga läsare som kommer fram och frågar om en bild,idolbilder,Pengarna då såklart också:)

Själv skulle min vardag vara helt Upside down^^

Vet inte om jag skulle klara det!

Men du verkar vara en kille med fötterna på jorden och tycker att du hanterar det här med fans osv på ett väldigt moget sätt:)



Kram

2009-08-22 @ 19:36:30
URL: http://jennifersoderlunds.blogg.se/
Postat av: Anonym

2009-08-22 @ 19:37:23
Postat av: meeeeliiiiisssa

Nackdelen med att ha en känd blogg för mig skulle nog va att man inte kan skriva vissa saker.

Jag gillar att skriva av mig i min blogg, om saker som hänt oså. Men det är ändå sånna saker man inte önskar att massa ska läsa, utan bara ens vänner oså. Och det är inte alltid så kul när folk skulle lägga sig i ens liv. -.-'

Sen, vem vill inte vara känd? Hahaha och nice att tjäna massor med pengar :D (a)

Kul att folk känner igen en och kommer fram och hälsar, men inte spc kul i alla lägen verkar det som?! :)

Och ibland kanske det verkar mer meningsfullt att skriva om man vet att folk läser ens blogg.



Jag tror isf jag skulle vilja testa på att ha en känd blogg ett tag, men inget jag skulle vilja ha i längden, skulle nog bli tråkigt när jag skulle typ känna mig "tvingad" att skriva, och ha intressanta saker att skriva.

2009-08-22 @ 19:37:47
URL: http://melissaandersson.blogspot.com/
Postat av: amanda lindgren

hej hej:) Jag skulle inte vilja ha en känd blogg men jag skulle heller inte vilja ha en blogg som ingen besöker. Jag är inte en sån som vill vara känd. Jag vill ha privat liv, men samtidigt vill jag vara populär! Eller är det så det är? blir man lyckligare av en massa folk omkring sig? Det är en svår fråga men jag tror att ändå att jag vill ha en en känd blogg, jag menar man lever ju bara lixom en gång och då ska man göra det bästa utav det!

Jag tror man för bättre självförtroende av att vara känd, man får liksom en bekräftelse att folk gillar en. så jag tycker nog nästan att det är bra att ha en känd blogg:)



kram amanda 14

2009-08-22 @ 19:38:10
URL: http://liindgren.webblogg.se/
Postat av: Vega

Hej Amir! Jag har själv tänkt på hur dte skulle vara en stor bloggare. Först var bara tankarna ja det vill jag! Jag vill bli känd och ha mycket pengar osv.. Men när jag verkligen tänkte efter så började jag fundera.. På alla nackdelar. Fans som hänger efter en. Alla ytliga ovänner som kommer börja snacka med en igen för att man har blivit så kallad känd. Man kommer på ett sätt inte ha ett privatliv. Ibland vill man vara lite ensam och göra privata saker. Med då kanske det är någon blogg läsare som ser och så läcks det ut på internet. Sp man har defenetift ett stort ansvar och det finns många nackdelar. Men in i det sista skulle jag ändå vilja bli en känd bloggare. Cred <3

2009-08-22 @ 19:38:39
URL: http://vmk.blogg.se/
Postat av: marilyn

om jag skulle få en känd blogg så skulle jag nog bli väldigt glad ''såklart''! men ändå kanske det skulle vara lite jobbigt för att alla personer kommer tjäna igen en, fans lixom. och så måste man ju tänka på att uppdatera minst 7-8 gånger per dag, med nya foton osv. Men det skulle fortfarande va kul och jag tror jag skulle klara det ;) men det kan ju hända att man får ta lite kritik .... ;)

2009-08-22 @ 19:40:57
URL: http://mwss.blogg.se/
Postat av: ida

jag skulle vilja ha en känd blogg för ja vill ha pengar:P

2009-08-22 @ 19:42:12
URL: http://idaahlin.blogg.se/
Postat av: Lina

Alltså klart man vill ha en känd blogg. Tror nästan alla som bloggar vill få den så stor som möjligt. Men självklart finns det säkert nackdelar med det också. Alla avensjuka retards som sitter och läser bloggen men ändå kastar massa skit, och alla som kommer med fula komentarer och blickar på stan osv.. Det måste vara sjukt jobbigt så det krävs nog att vara stark som person för att orka med det. Fördelarna är väl att bli igenkänd och pengarna man tjänar på det. Klart det skulle vara kul att vara känd, vem vill inte de liksom?

2009-08-22 @ 19:42:23
URL: http://linagraanbergs.blogg.se/
Postat av: linnea.

Asså, det beror på. jag skulle vilja ha en känd blogg ja, men allt detdär med att inte kunna gå ut utan att få rykten, bli påhoppad om att ta bilder etc, NEJTACK..



http://linneaeriiksson.blogg.se

http://linneaeriiksson.blogg.se

2009-08-22 @ 19:42:30
URL: http://linneaeriiksson.blogg.se/
Postat av: Lotta

Klart jag skulle vilja ha en känd blogg. :D

Att få folk att bli intresserade av sitt liv är ju en sak som höjer självkänslan och det är säkert väldigt smikrande, liksom att folk ser upp till en. Dock finns dt ju såkallade "haters" som man säkert dagligen får fösa bort för att inte my dåligt. Jag skulle kunna tro att man lär sig med tiden. Min vardag skulle nog bli mer intressant och roligare om min blogg blev lite mer framgångsrik, jag vill dela med mig av mina tankar och visa hur just mitt liv är, vissa kanske inte tycker att dt är så intressant medans andra tycker tvärtemot.

Du har fått mig att ändra min åsikt om bögar till de positiva. Din blogg är inspirerande och du har gjort att jag har fått upp ögonen på hur faktiskt homosexuella har det.

Tack Amir för att ha ändrat min åsikt.

Skulle uppskatta väldigt mycket att få min blogg länkad så jag kan dela med mig mina tankar om saker och ting.

2009-08-22 @ 19:43:11
URL: http://lottav.blogg.se/
Postat av: Malou Grundin

Jag tror att det skulle vara sjukt kul med att ha en känd blogg. Om man älskar att skriva om sitt vardagliga liv, mode, shopping, kändisar och allt annat man kan skriva om och om man verkligen brinner för sin blogg tror jag att det skulle vara kul och värd att ha en känd blogg. Själv skulle jag nog tycka om det jätte mycket, eftersom jag faktiskt på ett eller annat sätt tycker om att synas och höras. Visst finns det nackdelar, men är man känd eller vill bli känd så får man faktiskt ta konsekvenserna och ta ett eller annat skit från läsare och andra personer ute i omgivningen. Men som sagt, brinner man för det så. Jag själv, älskar att blogga, jag försöker skriva så mycket som möjlig, eller som jag menar alltså att uppdatera så ofta jag kan, lägga ut bilder och ha en snygg design dessutom som jag snart ska få. Jag ska även börja videoblogga. Jag skulle jätte gärna vilja ha en känd blogg. Jag skulle tycka det var skit kul verkligen och är verkligen beredd att ta kritik, skit och även beröm och från läsare och annat folk.



:)

2009-08-22 @ 19:43:23
URL: http://ppinkiie.blogg.se/
Postat av: Max

Varför man vill ha en känd blogg? Med risk för att låta ego tror jag det är för att jag vill att hela sverige ska se hur underbar jag är! Haha nej men jag är faktiskt annorlunda än alla andra som existerar i bloggvärlden just nu. Inte i närheten av fjortis, har en egen personlig stil och skäms inte för den jag är. Bög och stolt är jag oxå.

Om mitt liv skulle förändras som känd bloggare vet jag inte riktigt. Skulle iaf fortsätta vara Max och så men visst, skulle folk känna igen en på stan, sånt ÄLSKAR vi! Haha, uppmärksamhet är det bästa som finns, trots att det finns STORA nackdelar när man är Bög och stolt över det.

Trots mina ynka 200 läsare om dagen har jag redan fått hotbrev, och sånt är bara läskigt. Men det finns ju så SJUKT mkt possitivt oxå som väger över. Som KÄND bloggare skulle jag vara väldigt ödmjuk mot mina läsare och verkligen ta mig tid till dom, inte någon diva här som "driver" lite med sina läsare som en viss Kissie gör ibland. Man måste fortfarande stanna kvar här nere på jorden lixom.

Sen ser jag även min blogg som en språngbräda. Jag är så mycket mer än en bloggare, jag har ju en liten dröm om att bli artist och tycker faktiskt att jag skriver bra låtar. Så visst finns drömmen att får jag en stor blogg kanske någon upptäcker mig, vem vet.

Så för att sammanfatta, jag skulle passa som känd bloggare därför att jag är ödmjuk och tacksam men ändå skulle älska livet som kändis, trots motgångar och allt annat negativt.

haha glömde visserligen skriva hur min dag skulle förändras men det har nog med att göra att jag inte skulle låta den förändras för mkt, jag måste ju fortsätta vara den jag var när jag började blogga och alla började följa mig...eller hur?

Kram och Puss!

Max Lysell

2009-08-22 @ 19:44:22
URL: http://vikenungen.blogg.se/
Postat av: rullo

hur det skulle bli?

visst skulle det väl vara roligt om man hade en BRA blogg då, som är intressant, kul att veta att folk läser det man skriver och kanske tar åt sig bra saker.



Saker som känns mindre bra är väl som sagt att en del vill vara kompis med en för man har en känd blogg, det kan vara jobbigt att aldrig kunna vara en "okänd" person vissa tillfällen då man verkligen inte vill synas, man kanske tappar vänner som verkligen betyder mycket pga av bloggen..det finns både för och nackdelar med en blogg. Men jag tycker endå att man ska sätta sitt "riktiga" liv först...och har man vänner som man kanske förlorar pga av bloggen ska man sätta de först och försökta fixa det, finns ju vissa som sätter bloggen framför allt, vilket jag själv tycker är rätt..patetiskt! Visst det är dens val, men det är ju bara ett stort beivs på hur patetisk den är.



http://rullo.blogg.se/

2009-08-22 @ 19:47:16
URL: http://rullo.blogg.se/
Postat av: linn

Jag skulle vilja ha en känd blogg, absolut! Det skulle nog inte förändra min vardag särskilt mycket eftersom jag bor i en liten stad och alla känner alla här typ. :p

2009-08-22 @ 19:49:08
URL: http://linnpettersons.blogg.se/
Postat av: Cecilia

Tex, att det är jätte mycket stress och att man känner kanske press på att man måste uppdatera flera gånger om dagen oså ! Och om man är en dag på stan så vill alla ta bilder, står och pekar och sånt !

Hoppas att det räcker, puss :$<3

2009-08-22 @ 19:49:11
URL: http://bremarkcecilia.blogg.se/
Postat av: emsy

jag har egentligen inte bra andledning, men de skulle vara kul att ha personer som läser ens blogg! liksom, varför hålla på med en blogg om man bara har typ.. 100 läsare? jag skulle inte vela tävla om vem som ligger högst upp på listan, och inte heller säga hur mkt alla älskar mig? de skulle bara vara kul att ha ngr till läsare! ps. din blogg är kul att läsa (:

2009-08-22 @ 19:49:25
URL: http://eemu.blogg.se/
Postat av: ★ According to Cat Powers

Hejsan!

Åh vilken rolig tävling! Jag hade velat ha en känd blogg för jag skriver mestadels om hur det är att inte ha råd med allt, hur saker och ting inte är uppenbart för vissa. Jag har inte alls mycket pengar, drömmer om äga en dammsugare (lite patetiskt kan jag hålla med om...) men jag ser livet på det ljusa sidan och möter gärna vardag med humor samt känslor. =)



Kram!

2009-08-22 @ 19:50:34
URL: http://catpowers.blogg.se/
Postat av: Saga

Både jag & nej. Alla vill vi väl bli kända, right? Det är ju alltid kul att folk läser & uppskattar det man skriver. Jag skriver iaf för att jag tycker det är kul & för att det kan vara skönt att skriva av sig. Sen om andra kan ha nöje av det jag skriver är toppen! Dock finns det nackdelar med kändisskap (som med typ allt annat här i världen suck) Man förlorar genast en bit av sitt privalt liv. Sen "skapar" man en massa haters & det kan nog vara jobbigt i början, lixom att dem hatar dig fast du inte gjort ett skit mot dem. Förmodligen avensjuka. Positiva saker med att bli känd är att man når ut & kan säga saker, folk bryr sig ju om vad kändisar säger. Hur min vardag skulle ändras det vet jag inte på förhand såklart, men jag skulle försöka att inte ändra mig.. Dock hade jag nog tyckt det var kul med fan & så, sen hade man kanske fått en annan syn på hur ni har det. Hmm.. jag vet inte. Finns så många möjligheter. :) Hoppsan vad långt detta blev, hoppas det inte gör något. Som sista sak, jag älskar din blogg! Take care Amir! <3

2009-08-22 @ 19:50:51
URL: http://suhre.blogg.se/
Postat av: Frida

Jag skulle vilja ha en blogg som är ganska så stor, omkring 3000-4000 läsare max, så att man blev igenkänd ibland men inte smygfotad, tårtmulad o.s.v.

Jag skulle inte vilja bli känd för att jag var "hatad" utan för att jag var omtyckt av de flesta, de negativa kommentarerna går ju inte att komma undan!

Jag skulle inte vilja att min vardag förändrades alltför mycket, men det vore kul att veta att många i min skola läste min blogg!

2009-08-22 @ 19:51:24
URL: http://fridaj.devote.se
Postat av: Hanna

självklart skulle jag vilja ha en känd blogg! :)

om min blogg hade varit känd hade jag förmodligen shoppat näst intill varje dag, eftersom jag skulle haft en fet blogglön på minst 10.000kr. jag skulle även bli igenkänd på stan, vilket skulle vara jobbigt ibland, men oftast kul tror jag. iallafall om det är trevliga läsare! =)

kram hanna.

2009-08-22 @ 19:52:39
URL: http://vetement.blogg.se/
Postat av: Joel

Jag är bara 11 år men ajg skulle jätte gärna vilja ha en känd blogg. Man blir lixom känd och det verkar kul, många vill ha bilder och sånt. Och så får man ju blogglön, det skulle jag vilja ha. Då skulle jag kunna köpa de jag vill ha, det kan jag ju inte just nu. Jag har 8 50öringar tror jag :(

2009-08-22 @ 19:52:54
URL: http://eeenisprinsliv.blogg.se/
Postat av: tove

jag skulle inte vilja ha,som kenza,kissie eller dig, en såndär asstor blogg så ni liksom får såkallde "stalkers" osv. Jag skulle vilja att min blogg var ungefär som lisa's som har licaplace. Det är ju roligt när folk känner igen en, att dom vill ta ett kort,att man får massa "ilustrationer" av sig själv osv. Du fattar säkert hur jag menar om jag säger "halvkänd" blogg :) För så skulle jag vilja ha det iallfall!

2009-08-22 @ 19:55:49
URL: http://toveaspgren.devote.se
Postat av: RF

hej amir .

såklart jag skulle vilja ha en känd blogg och tjäna pengar och så men om jag hade det skulle jag nog tycka det skulle vara jobbigt med alla rykten , alla bråk med vännerna för att man har bloggen i första prioretering och allt skvaller som folk tror är sant om en ..

jag förstår egentligen inte hur du som stor bloggare klarar dig för jag skulle nog tycka det var lite jobbigt men självklart hur roligt som helst med all uppmärksamhet men att inte kunna gå ut på stan utan att bli smygfotad , har människorna ingen respekt eller ? jag förstår att du som känd bloggare också har ett privatliv även fast du skriver ganska mykcet om det på bloggen och det skulle vara nog det som skulle vara det allra jobbigaste . alla tror att man känner den för att man har en stor blogg tillexempel ..



jag skulle vilja ha en stor blogg och så för att tjäna pengar och dela med mig av allt jag har att säga men liksom att alla skulle tro att dom visste allt om mitt privatliv ? det skullle vara jobbigt .

2009-08-22 @ 19:57:15
URL: http://stoltforstenare.blogg.se/
Postat av: anonym

jag skulle få mer uppmärksamhet och skulle bli mer uppskattad. även om varje "kändisskap" har en baksida..det skulle inte betyda något på grund av att jag har blivit så stark. jag skulle klara mig igeom både gott och ont.jag hoppas att jag får en känd blogg en dag..

2009-08-22 @ 19:57:28
Postat av: Alexandra

Ja. Har man en stor blogg som många människor läser så kan man nå ut med sina tankar och åsikter på ett helt annat sätt och få mycket respons! Och det är alltid kul och veta ifall andra håller med. Dessutom, vem vill inte stå i rampljuset? ;)

2009-08-22 @ 19:57:44
URL: http://theironyofalex.blogg.se/
Postat av: F

Det skulle vara väldigt roligt att bli igenkänd på stan oså. Men det är inget jag är helt besatt över så jag provucerar inte och håller på. För vem vill bli känd men känd för att vara patetisk och sånt? Det skulle nog vara bra att ha en känd blogg också så man når ut med sina budskap till folk. haha...

2009-08-22 @ 19:59:43
URL: http://fannyhoflingg.blogg.se/
Postat av: caaroline

Ja, vem skulle inte? Jag skulle bli överklycklig om min blogg blev så stor som din. Inte för stor( som typ blondinbella) som bara lever i bloggen känns det som. Det skulle kännas så kul att folk sitter som klistrade framför datan för att just veta vad du gör. Människa som människa, men att man blir så populär genom en blogg. Det skulle vara en annorlunda känsla, verkligen. Den skulle förändra min vardag till något bättre, man skulle ha något att se fram emot, att veta att folk springer hem och vill läsa vad jag har gjort och vad jag tycker och tänker. Att folk kan vara så nyfikna.. Men jag skulle bli soo happy om jag en dag ser att det är flera tusen som har besökt min blogg!!



Sen en till sak, allt detta om Kissie. Läser båda eras bloggar.. Och jag tycker att det är starkt av dig att inte göra som henne. Du visar att du är en sån mycket bättre person. Jag beundrar dig att du har en sån stark personlighet. VIK DIG ALDRIG.

2009-08-22 @ 20:00:27
URL: http://carolinebruzitis.blogg.se/
Postat av: Sessan

Nej, jag skulle faktiskt inte vela ha en känd blogg, kanske lite, men inte lika stor som din.



Jag vill kunna ha ett privatliv vilket är väldigt svårt att ha när man är känd. Jag skulle inte klara av att inte ha ett privatliv plus att man har mycket svårare att lita på folk. Man kan inte skaffa vänner så lätt när man är känd eftersom att folk i denna värld är ute efter att bli kända osv. Man blir lätt utnyttjad nu för tiden vilket är väldigt synd.



Det skulle vara väldigt kul att ha många läsare och bli lite igenkänd på stan, men inte så att folk börjat utnyttja, lägga sig i osv i mitt liv. Då tackar jag hellre nej till att ha en känd blogg.



Sköt om dig !!

2009-08-22 @ 20:01:11
URL: http://ssaraslife.blogg.se/
Postat av: Vera

Det har både sina för o nackdelar men man vill ju synas och det är väl kul när många ser upp till en,,

men det kan vara jobbigt kanske när folk tittar på en och bara glor och viskar,jag tror det är....

Asså det är nog jobbigt o kul men jag vill vill gärna att du ser dett aför jag ser upp till dig<3<3jag vill veta hur det känns mer,,du är cool, och din blogg:)

2009-08-22 @ 20:02:21
URL: http://leeopard.blogg.se/
Postat av: m

2009-08-22 @ 20:02:47
URL: http://matildadesiree.blogg.se/
Postat av: andrea

Jag tror att det skulle vara både posetivt och negativt.

Posetivt: är att man självklart bloggar och vet att folk kommer att läsa den sedan.

Och också att det självklart kan vara kul att folk lite ibland kom fram o ville ta ett foto med en :)

också att det bara är kul o ha en blogg som folk känner igen osv!

Negativt: är att folk kan göra så dumma saker för dom är avis på en, och då kan vissa göra väldigt idiotiska saker -.- mot den såkallade "kända" personen.

Och det är ju inte alltid kul att folk tar bild på en utan att man vet att dom gör det, sedan kanske lägger upp den någonstans och skriver mycket fula saker om en "/

Sedan så finns det säkert mycket mer som är bde jobbigt och kul som jag inte vet eftersom jag inte har världens största blogg direkt.

Men hoppas iaf du har fått lite tips på saker & ting:)

puss & kram

2009-08-22 @ 20:03:20
URL: http://flippchiks.blogg.se/
Postat av: Liisa

Självklart skulle jag vilja det!

Eftersom jag är rätt så anonym av mig på min blogg så skulle jag älska det! Jag skulle kunna gå runt överallt utan att någon skulle känna igen mig, vilket vore riktigt härligt då tror jag.



Tänk även vad avis mina kompisar skulle vara, hahah xD Alla i skolan som vet om min blogg skulle nog snacka mer med mig - ihopp om att hamna på min blogg. Några skulle säkert försöka börja umgås med mig :P



Jag skulle även vilja ha en stor blogg för att jag gillar att kunna inspirera andra, och jag skulle känna mig mer värd än vad jag känner mig nu.



Plus att min plånbok är väldigt liten, så jag skulle uppskatta lite 'extra månadspeng'! :)

2009-08-22 @ 20:03:36
URL: http://theliisa.blogg.se/
Postat av: Elin

Självklart skulle jag det, men ibland kan det kanske vara jobbigt med bloggläsare som smygfotar osv.

2009-08-22 @ 20:05:02
URL: http://elliinns.blogg.se/
Postat av: Cecilia

Jag skulle vilja ha en känd blogg, för att det verkar kul, men det verkar ändå jobbigt,

jag är ganska såhär blyg elr vad man ska säga xD,

så jag hade inte vågat ta bilder med folk osv ;o,

2009-08-22 @ 20:05:22
URL: http://ceciliaisahappygirl.blogg.se/
Postat av: Bobbi

Heej, Amir! Det e Bobbi, jag som skickade in bilden dar det stod If u seek Britney, youll find Amirisha, fast da gick jag under namnet Anton, svart att tro kanske, men min email ar curiious@.... Hade varit askul att bli lankad utav dig! Vill verkligen ha fler lasare, so att man kanske kan poverka eller ngt liknande. Vill ha chansen att na ut, och kolla om jag kan stanna i topp, hade varit utmaningen lixom, inte bara att du lankar mig idag, och sen tar bloggen slut imorgon. Hoppas att du valjer mig! Kan inte skriva de 3 sista bokstaverna i alfabetet, darfor det ser wierd ut, haha!

2009-08-22 @ 20:06:19
URL: http://bobbi.se
Postat av: Isabel

Om min blogg skulle va känd skulle nog fler tjejer och killar våga va sig själva. Jag menar bara för att man är till exempel tjock betyder det inte att man är snäll? Till exempel jag om någon är fittig får de min fot i röven. Men jag är snäll också och det är jag på bloggen också.. tror jag...

Nej men jag tror att det skulle finnas folk som hatade mig och folk som älskade mig. Sen är det faktiskt okej att ha foundation utan att bli kallad för fjortis, hallååå?



Kram

2009-08-22 @ 20:06:52
URL: http://isabelcaleros.blogg.se/
Postat av: Diana

Såklart vill man ha en känd blogg, man får ju mycket med pengar och uppmärksamhet!

2009-08-22 @ 20:09:45
URL: http://diianasalim.blogg.se/
Postat av: Emina

att bli känd genom bloggen skulle inte vara helt fel. Men för att ha en känd blogg måste man både ha tid och ork. Man måste vara beredd att folk kommer blanda sig i ens privatliv.. inte ens säkert man har något privatliv kvar när man väl är så pass känd.. man vet inte vilka som är ens riktiga vänner heller för den delen.



Jag tror inte så mycket skulle förändras förutom att man får massa elaka kommentarer som man inte är värd att få.. för folk är avundsjuka för man har lyckats..



Man skulle inte veta vilka som är ens riktiga vänner.. därför är det bäst att hålla kvar vid sina vänner nu och veta vart man har dem .. innan det är försent..



Självklart skulle man kunna höja sitt självförtroende och tycka man är bättre än andra.. men ibland förstår jag inte? Detta snack om att de är störst bäst och vackrast.. men sen sitter man med photoshop och photoshopar sina bilder dagligen.. jo .. vilket självförtroende.. (KISSIE) ..

yeeee... eller helt enkelt kanske får en tårta i ansiktet? Jo... då har man verkligen lyckats :-D



I hope u get my point.

2009-08-22 @ 20:12:05
URL: http://jakupovic.se
Postat av: eemelie

Min vardag hade nog förändrats om bloggen varit känd.

Folk hade väl tagit en del smygfoton?

Kollat på en jävligt mycket å tänkt wow där e den där bloggaren blablabla..

skvallerbloggar hade skrivit om en...

vissa kanske gör en låt om en haha! Amir känner du igen dej ?(: ''Atlemusic - amirbitch''

Och om man tar betalt för sin blogg hade man ju varit några tusen lappar rikare ;)

Nja,jag vet inte riktigt vad ja ska säga!

Min blogg är ju tyvärr inte känd. snyft

2009-08-22 @ 20:14:32
URL: http://madeiinsweden.blogg.se/
Postat av: Anonym

Såklart jag skulle vilja ha en känd blogg? Det vill väl alla. Jag vill nog mest ha det för pegarnas skull. Men man tänker inte på nackdelarna förnst man är en känd bloggare. Jag förstår väl att det finns nackdelar. Men jag vet ju inte hur jobbigt det är förnst man har upplevt det själv. Man tänker nog bara på status och pengar när man börjar att blogga. Sen förtränger man nog det dåliga, bara för at man så gärna vill ha det bra sakerna. Hoppas du förstod hur jag menade. Btw, bra blogg :) Du är mognast av alla kändisbloggare! (Kissie, Dessie, Paow)

2009-08-22 @ 20:15:31
Postat av: dianajessica

Jag har funderat på samma sak faktiskt :o En del av mig tänker "ja fan vad kul! jag vill också va med på omslag, få massa gratis stuff, festa nice, o ha råd med så mycket mer!" men samtidigt tänker man på nackdelarna... falska vänner, haters, fans som går för långt, inget privatliv, svårt o hitta kärleken. usch. vad tror du ? kan man bli känd o samtidigt lära sig hantera kändisskapet? Jag skulle kunna tänka mig o ta chansen o ge det ett försök men samtidigt , hur många kommer fortsätta läsa ens blogg såvida man inet provocerar? äsch, nu vart det kanske en komplicerad kommentar det här men hur som. Låt mig anta utmaningen ;)

2009-08-22 @ 20:16:13
URL: http://dianajessica.blogg.se/
Postat av: Josefin Andersson Senko

Mjaa, nää, jag tror inte det. Det känns inte som att jag vill bli känd på det sättet. Det finns väl förmodligen både gott & ont med det. Min stil är nog stilig affärskvinna, VD på multinationellt företag ;) Thats my way baby! ;D

2009-08-22 @ 20:18:06
URL: http://gronsaken.blogg.se/
Postat av: julia sandin

ja jag skulle vilja ha en kändblogg.

men jag skulle inte hålla på som ''blondin bloggarna'' , jag skulle vara mej själv.

jag tror mitt liv skulle förändrats ganska mycket för jag bor i lilla sandviken där alla känner alla typ och då skulle alla börja snacka en massa, båda bra och dåliga saker.

men jag tror det mest skulle bli posetivt för jag bryr mej inte om vad andra tycker bara man är sej själv ! =)

2009-08-22 @ 20:19:30
URL: http://pullanochjag.blogg.se/
Postat av: Anonym

Visst, varför inte? Så man kunde förmedla saker till alla, säga vettiga saker liksom!

Men skulle aldrig vilja bli "känd" eller vad man säger, hatar när folk vet vem jag är :P

2009-08-22 @ 20:20:45
URL: http://smet.blogg.se/
Postat av: sap

just nu är min vardag så grå och så tråkig, Det känns verkligen inte kul att leva .. Det ända jag gör är sitta hemma och skriva låtar (jag rappar) och sen gå ut och knäcka boysen ..



har inte ens pengar nog att fullfölja min stil och en känd blogg skulle göra susen.



jag kan tänka mig att min vardag hade varit mkt mkt bättre som en känd bloggare eftersom att jag vill kunna lägga upp "rap-vidobloggar" dagligen och få kommentarer utav alla så att jag kan utvecklas plus bli känd på ett annorlunda sätt. som "tjejen som rappar i bloggen"



Kan tänka mig hur mkt inspiration yngre tjejer skulle få utav mig :)

2009-08-22 @ 20:21:51
URL: http://lostyouth.devote.se
Postat av: Ett gott skratt förlänger livet

http://skitsnackblogg.blogg.se

http://skitsnackblogg.blogg.se

http://skitsnackblogg.blogg.se

http://skitsnackblogg.blogg.se

http://skitsnackblogg.blogg.se

http://skitsnackblogg.blogg.se

http://skitsnackblogg.blogg.se

http://skitsnackblogg.blogg.se

http://skitsnackblogg.blogg.se

http://skitsnackblogg.blogg.se

http://skitsnackblogg.blogg.se

http://skitsnackblogg.blogg.se

http://skitsnackblogg.blogg.se

http://skitsnackblogg.blogg.se

http://skitsnackblogg.blogg.se

http://skitsnackblogg.blogg.se

http://skitsnackblogg.blogg.se

http://skitsnackblogg.blogg.se

http://skitsnackblogg.blogg.se

http://skitsnackblogg.blogg.se

http://skitsnackblogg.blogg.se

http://skitsnackblogg.blogg.se

http://skitsnackblogg.blogg.se

http://skitsnackblogg.blogg.se

http://skitsnackblogg.blogg.se

http://skitsnackblogg.blogg.se

2009-08-22 @ 20:24:01
URL: http://skitsnackblogg.blogg.se/
Postat av: emsy

oj jag läste fel på frågan sorry..



men för delen skulle väll vara att de är kul att ha läsare! de tkr jag iaf, jag blir jätteglad när mina läsare går uppot.



men nackdelar är väll att man inte får vara ifred när man går ut? som t.ex dessie skriver att dom filma henne när hon åt? suck liksom.. och så finns de ju massa skvallerbloggar och skit!



fast om någon skulle skriva nått dumt lr skvallra om mig skulle jag inte ta åt mig. de finns alltid nån som är så! live with it.



(:

2009-08-22 @ 20:25:00
URL: http://eemu.blogg.se/
Postat av: Nea

2009-08-22 @ 20:25:31
URL: http://bara
Postat av: Nea

Jag tror att jag skulle gilla att vara känd. Älska det rättare sagt, till en början i alla fall. Men till slut skulle jag väl tröttna på att vara med på smygbilder, men jag skulle alltid gärna vara med på bilder (man ska ju fråga...).



Men jag skulle inte säga nej till att bli känd i alla fall..

2009-08-22 @ 20:28:32
URL: http://baranea.blogg.se/
Postat av: micaela

Visst skulle det bli kul att ha fler personer som läser min blogg, men om det skulle bli så att jag inte kan lita på nya vänner (eller gamla för den delen) pga. min blogg så skulle jag inte vilja bli "känd". Vänskap före blogg är min mening! Men som sagt, det skulle vara kul att få mer läsare men ändå så väljer jag "riktiga" livet före bloggen.

2009-08-22 @ 20:29:00
URL: http://ankbajs.blogg.se/
Postat av: Sabina

Ja, det skulle jag. Min blogg är typ allt jag sysslar med, och det känns lite bullkastrull att ha tre läsare, som alla är mina närmsta vänner, när man lägger flera timmar varje dag på att skriva. Och så är det tråkigt att typ inte finns några kända bloggare i Skåne, alla verkar bo i Stockholmsområdet :s

2009-08-22 @ 20:29:25
URL: http://sabn.blogg.se/
Postat av: fanny

tror det skulle vara ganska kul men ändå väldigt jobbig. menar alltså att folk kan börja tycka illa om en och sånt. och man får aldrig ha ett privatliv, folk ljuger om olika saker, hittar på, och man får konkurenter. konkutenterna är dom andra stor bloggarna, som vill ha mer besökare eller vad jag ska säga. är lite dålig på att förklara :p men ändå skulle det vara ganska kul. folk som bloggar vet vem man är och man får också många "beundrade". jag läser din blogg varje dag, tycker det verkar ganska mysigt att vara en stor bloggare. :)

jaa, det är vad jag tycker. du får gärna kolla på min blogg!

kraam!

2009-08-22 @ 20:29:44
URL: http://pimpfanny.blogg.se/
Postat av: Amanda

Både ja och nej.



Ja: För att man har chansen att vara en bra förebil för massa yngre personer och sända ut ett bra budskap. Och sedan skulle det vara kul att dela med sig av sina egna åsikter och veta att det finns folk som tycker lika dant eller liknande.



Nej:

För det finns haters, jag är inte personen som tar åt mig om vad folk säger, men jag skulle inte villja bli jagad eller få en tårta i ansiktet, det finns ju så mycket posetivt med en stor blogg men också mycket negativt.



Om man hade en stor blogg så skulle jag nog tänka mer på vad jag gör, fasst ändå vara mig själv, om man har en stor blogg så vill man ju inte få folk att m dåligt eller ge dem ett dåligt intryck och speciellt inte när folk ser upp till en..



Älskar din blogg btw ! :)

You are the best so fuck the rest!! :)

2009-08-22 @ 20:30:14
URL: http://risbergs.blogg.se/
Postat av: Petra

Det bästa och det sämsta jag kan tänka mig med en känd blogg är nog kommentarerna. De kommentarer som är positiva gör en så peppad och glad och sen finns det de negativa som är så tråkiga, men även vissa av dem gör en peppad. Det positiva hade ju också varit om man kunde tjäna pengar på något som man tycker är roligt, det vill säga att blogga. =) Jag kan nog hålla med vissa att ju mer pengar man har ju intressantare kan bloggen bli, man visar med kläder man köper och andra saker. Jag tycker att bloggar med bilder och annat smått är roligare än de med bara text. =)



Ha en super bra dag/Kväll!! =D

2009-08-22 @ 20:30:38
URL: http://peetraanrtre.blogg.se/
Postat av: kale

Jag skulle själv vilja ha en halvkänd blogg. Inte för många tusentals läsare, för jag skulle inte orka med pressen att uppdatera, antalet som vet hur ditt liv ser ut, att folk känner igen ditt ansikte var du än går, prat bakom ryggen och allt det dära. Det positiva vore feedbacken och känslan dem ger. Jag tror att det skulle bli rätt jobbigt med en känd blogg och att det skulle göra mig svag i vissa stunder, men ändå blir jag starkare i mig själv. Klart att det finns nackdelar och stunder jag skulle (om jag nu hade en stor blogg) vilja klicka bort bloggen men om jag inte hade det, skulle inte det positiva med det hela vara lika bra och jag skulle aldrig kunna uppskatta det om dåliga stunder inte existerade.

2009-08-22 @ 20:30:42
URL: http://kales.blogg.se/
Postat av: Maria

Jag tror absolut att det finns både fördelar och nackdelar med att ha en känd blogg! I början tycker nog dom flesta att det är jätte roligt att vara "känd", att fans kommer fram och frågar om autograf och vill bli fotade ihop med en, det är ju nästan allas dröm.. Men oftast när man fått provat på "kändislivet" några år, så tröttnar dom flesta och mest mår dåligt över det hela, mår dåligt över att man inte kan gå utanför dörrn utan smink och fixat hår, men samtidigt så lär man sig leva med det.. :)

Kram! (föresten Amir, tycker att du är en urcool människa, Du är min förebild trots att du är yngre än mig ;) )

2009-08-22 @ 20:31:07
URL: http://marijah.blogg.se/
Postat av: Valentina

Det kanske är kul i början, men sen så blir det nog jobbigt.

En massa fans som springer efter en, stalkers, wannabees, folk som lägger i sig i ens privatliv osv.

Det är klart att det är roligt dock med en massa gratisprylar!

Men det är nog mer nackdelar än fördelar eftersom det också kommer finnas folk som t.ex när man har ett bråk med en kompis så kommer de välja parti, skriva negativa kommentar (det gör ju folk i och för sig alltid) och göra det hela värre.

2009-08-22 @ 20:31:09
URL: http://valentinabaric.blogg.se/
Postat av: Mikaela

Jag vet faktiskt inte, det beror helt på. Jag skulle inte få läsare för att jag beter mig som en skit mot andra och gör folk upprörda (undrar vem jag menar nu?) men visst kan jag tänka mig att få besökare för att de uppskattar hur jag skriver, klär mig osv.

2009-08-22 @ 20:32:30
URL: http://makeitshakeit.blogg.se/
Postat av: Whildaa

Varför.. länkar du fortf Kissie när ni är ovänner? little bit strange? (;

2009-08-22 @ 20:34:23
URL: http://mathildablombergs.blogg.se/
Postat av: Sofie!

Tror inte det. Mitt liv är skitbra som den är.

2009-08-22 @ 20:34:51
Postat av: JUNO!!!

2009-08-22 @ 20:37:47
URL: http://juno.blogg.se/
Postat av: michelle

ja det skulle jag vilja fast det skulle ju såklart kanske inehålla nackdelar också.. Skulle vara läskigt men riktigt kul tycker jag :o

2009-08-22 @ 20:39:11
URL: http://peersian.blogg.se/
Postat av: Jussi

Hej Amir!

Tänkte ta upp lite för och nackdelar med att just ha en känd blogg som du nu har.



Det är självklart att man ändras lite genom att just ha en känd blogg eftersom man får mycket press på sig för att man måste uppdatera bloggen väldigt ofta för att behålla sina läsare som tar mycket tid av sitt liv , man måste även tänkta på vad inläggen ska innehålla för att få mer läsare samt skriva sådana inlägg som i vissa fall ska provocera ens läsare för att de ska bli mer intresserade att läsa bloggen samt måste man tänka ut något som gör ens blogg speciell, som gör den unik och sticker ut från alla de andra bloggarna just för att få mer läsare. Man måste också vara försiktig med vad man skriver eftersom det kan både göra att man får hård kritik från sina läsare samt kan göra stor hysteri bland läsarna om man tar upp något känsligt detta leder då in på ens privatliv då många läsare kan få förakt för bloggaren och många läsare kan se denna bloggare som ens förebild. Då kan man få mycket hotbrev och många emot sig om man tex går ut på stan. Sen måste man ha ett ganska varierande liv då man inte kan skriva om samma sak varje dag eftersom det blir väldigt enformigt för läsarna. Så det är mycket krav att ha en känd blogg, man måste vara väldigt stark och inte bry sig så mycket om elaka kommentarer men man kan i vissa fall bry sig om kritiken ifrån sina läsare just eftersom man själv får veta vad man kan ändra på eller vad man gör för fel.



Men det finns också fördelar att ha en känd blogg om man tex vill bli känd och hörd som om man har tex en viktig åsikt och skriver om det i sin blogg så blir den sedd av ens läsare. Man kan få mycket vänner genom sin blogg, fast då måste man vara försiktig för att se om ens nya "vän" bara är ute efter publicitet i bloggen eller om den verkligen bara vill vara ens "vän". Genom en blogg så skriver man även om sina dagar som man sedan kan kolla igenom och bli påmind om dessa dagar senare i livet. Man kan även få hjälp av vissa beslut i livet som man måste genomgå om man tar upp dom i bloggen. Och jag anser att om man ska göra en blogg så ska man inte använda sig av en provocerande blogg image bara för att få läsare och tjäna pengar utan man ska bara vara sig själv för man kan få så många emot sig och man framstår som en väldigt dålig person genom sin bloggimage bara för att tjäna pengar och det är inte roligt att läsa om någon som 24/7 säger hur mycket bättre den personen är jämfört mot alla andra fast den personen bara anser att det är en bloggimage. Det är det som jag gillar så mycket med din (Amirs) blogg, Paulinas blogg och Kenzas för ni har inte denna elaka bloggimagen som andra har och det är därför som ni får snällare kommentarer och vänner som är på eran sida så det är ABSOLUT en fördel som jag tycker att alla kända bloggare ska ha. Plus att det är mycket roligare att läsa dessa bloggar.



Så tror jag att det blir om man får en känd blogg.



Kram Jussi<3

2009-08-22 @ 20:40:01
URL: http://jussiochtrisia.blogg.se/
Postat av: Alexandra

JA! Jag skulle vilja att min blogg skulle bli mer känd! :) Om min blogg någon gång skulle bli stor så skulle det kännas som om jag har mer ansvar för vad jag gör och skriver. Visst kan man få massor med nackdelar med en känd blogg som om man är på stan och kanske har en väldigt dålig dag och sedan kommer det någon som skriker "MEN HEEEJ är det inte du som..blabla" och man vill bara hem, sedan alla elaka kommentarer och alla tror de känner en osv. Men egentligen om man tänker så tänk vad mycket positivt som kommer med en känd blogg. Man kan lära sig vem som är ens riktigt vänner, Gratissaker (:D), att folk vet vem man är, av alla elaka kommentarer man kan få så kan man få mer skinn på näsan, man blir en förebild osv. Massor helt enkelt! :) Kram!

2009-08-22 @ 20:40:19
URL: http://alexxandrah.blogg.se/
Postat av: evelina

Hum.. Svår fråga. Jag skulle vilja ha en lite halvkänd blogg som bara en viss grupp människor läste. Då skulle inte alla kolla på en och vara "jobbiga" när man gick på stan bara några få skulle lägga märke till "mig". Men jag skulle nog inte vilja vara med i inervjuer i tidnidningr osv. då skulle alla veta vem man var och då skulle hela ideén vara förstörd. Men reklam på bloggen är helt okej, lite pengar är ju alltid kul :) Puss på dig Amir, du e ju bara bäst (eller delad första plats med Paow) ;)

2009-08-22 @ 20:40:26
URL: http://www.skitfint.devote.se
Postat av: A&L

www.stureplansbitches.blogg.se

www.stureplansbitches.blogg.se

www.stureplansbitches.blogg.se

www.stureplansbitches.blogg.se

www.stureplansbitches.blogg.se

www.stureplansbitches.blogg.se

www.stureplansbitches.blogg.se

www.stureplansbitches.blogg.se

www.stureplansbitches.blogg.se

www.stureplansbitches.blogg.se

www.stureplansbitches.blogg.se

www.stureplansbitches.blogg.se

www.stureplansbitches.blogg.se

www.stureplansbitches.blogg.se

www.stureplansbitches.blogg.se

www.stureplansbitches.blogg.se

www.stureplansbitches.blogg.se

www.stureplansbitches.blogg.se

www.stureplansbitches.blogg.se

www.stureplansbitches.blogg.se

www.stureplansbitches.blogg.se

www.stureplansbitches.blogg.se

www.stureplansbitches.blogg.se

www.stureplansbitches.blogg.se

www.stureplansbitches.blogg.se

www.stureplansbitches.blogg.se

www.stureplansbitches.blogg.se

www.stureplansbitches.blogg.se

www.stureplansbitches.blogg.se

www.stureplansbitches.blogg.se

www.stureplansbitches.blogg.se

www.stureplansbitches.blogg.se

www.stureplansbitches.blogg.se

www.stureplansbitches.blogg.se

www.stureplansbitches.blogg.se

www.stureplansbitches.blogg.se

www.stureplansbitches.blogg.se

www.stureplansbitches.blogg.se

www.stureplansbitches.blogg.se

www.stureplansbitches.blogg.se

www.stureplansbitches.blogg.se

www.stureplansbitches.blogg.se

2009-08-22 @ 20:43:08
URL: http://stureplansbitches.blogg.se/
Postat av: eemma!

till en början skulle man nog va skitstolt, hur glad som helst för att man kan tjäna lätta pengar på att folk vill läsa det man själv bara skriver på internet, men när man fått femtielva tusen idolbilder & när folk kommer fram på stan VARJE gång man går ut så är de kanske inte lika kul, klart de skulle va kul att va en "minikändis" bara för man bloggar, vem drömmer inte om att vara känd liksom? men de beror nog på hur mycket uppmärksamhet man vill ha. hur som helst så är nog slutsatsen att de oftast är mer positivt än negativt, de beror nog på hur man beter sig i bloggen.

2009-08-22 @ 20:43:48
URL: http://emmzih.blogg.se/
Postat av: JUNO!!!!

Ja det vill jag.Men jag vill inte ha det för att få uppmärksamhet,utan för att jag har en vettig blogg med ett viktigt ämmne som borde synas lite.Jag skriver en blogg om självförtroende . Och det är allt va de innebär .Jag skriver alltifrån hur du kan stärka din kompis självförtroende,till hur du tacklar grupptryck och alkohol.Jag vill att min blogg ska bli känd endast för en enda anledning.

Och det är för att jag vill hjälpa andra med deras självförtroende . Om en människa ska kunna fungera , så behövs självförtroende . Det är verkligen a-o i livet.utan självförtroende,så förlorar man allt vad livet har att erbjuda.

Det är den enda anledningen till att jag vill ha en stor blogg.

- jag vill få andra att må bra.



Kram

2009-08-22 @ 20:45:16
URL: http://jjuno.blogg.se/
Postat av: Daniella <33

Ja det är klart :)

jag tycker att det är super kul att blogga & det hade varit ännu roligare om fler folk ville kolla på & komentera min blogg. Om jag hade blivit en känd bloggare hade min vardag helt klart förändrats. Jag hade för det första suttit vid datan många fler timmar & hade nog uppdaterat fler gånger per dagen .

Jag skriver om allt i mitt liv & lägger in bilder på varje uppdatering. Jag tycker att din blogg är den bästa av alla "stora" bloggar & läser den minst 3 gånger per dag:) Jag hoppas iaf att du kan läsa min blogg och att du väljer mig :) Puss & Kram <3

2009-08-22 @ 20:45:24
URL: http://dzaata.blogg.se/
Postat av: Daniella <33

Ja det är klart :)

jag tycker att det är super kul att blogga & det hade varit ännu roligare om fler folk ville kolla på & komentera min blogg. Om jag hade blivit en känd bloggare hade min vardag helt klart förändrats. Jag hade för det första suttit vid datan många fler timmar & hade nog uppdaterat fler gånger per dagen .

Jag skriver om allt i mitt liv & lägger in bilder på varje uppdatering. Jag tycker att din blogg är den bästa av alla "stora" bloggar & läser den minst 3 gånger per dag:) Jag hoppas iaf att du kan läsa min blogg och att du väljer mig :) Puss & Kram <3

2009-08-22 @ 20:45:42
URL: http://dzaata.blogg.se/
Postat av: emppu

Ja, jag skulle vilja ha en känd blogg. Jag vet att man behöver skinn på näsan här i livet och om jag/vi skulle ha en känd blogg så skulle jag få skinn på näsan o kanske lite mer självförtroende. Jag skulle vilja känna att jag kan uppnå något om jag verkligen vill o att få göra det med sin bästa vän vore toppen!

2009-08-22 @ 20:46:03
URL: http://emppujojjo.blogg.se/
Postat av: Ajla

För det första skulle säkert massor med dörrar öppnas för en, och så en massa gulliga läsare som stödjer en får ju ens självförtoende att växa, mycket nyttigt inför framtiden! Men sen finns det ju skit ungar och andra störda folk som kommer se ner på en så man känner sig som 1 och 20. Bara man inte blir för påverkad och tror man äger hela världen. Det värsta är nog ändå att folk ser en mera än innan, det känns kanske skönt men så sitter man och undrar vad det var för fel på ens riktiga "jag".



Puss

2009-08-22 @ 20:46:11
URL: http://ajjlaa.blogg.se/
Postat av: elin

Nej? Varför? Hur skulle er vardag förändras?



Nej, folk skulle dömma mig fast dom inte kände mig.

Och allt skulle förändras. vissa skulle vilja vara kompisar med "bloggaren" inte med mig, den riktiga elin.



Det är min åsikt iallfall :-)

2009-08-22 @ 20:46:24
URL: http://elinisabellaa.blogg.se/
Postat av: caroline

självklart vill man ha en känd blogg, men visst finns det vissa nackdelar. som för dig tex, du är så stark och modig som vågar dela med dig av ditt liv så ofentligt. men du får ta så mycket skit dagligen! det är så synd, för det är såna som dig man borde se upp till, helt klart! fördelarna är väll dedär med att vissa normala människor faktiskt kan se till personen som har en känd blogg som en förebild, eller något annat positivt. men det finns så många idioter i denhär världen som inte är annat än patetiska, man gör bara inte så som vissa gör! jag tror, eller jag nästan vet att det bara handlar om avundsjuka! jag skulle nog klara av pressen, jag är inte den som tar åt mig. men det kanske jag säger nu, när jag har ynkla 50 besökare per dag! haha;) fortsätt som du gör iallafall, du är en av dom få som faktiskt har en BRA blogg som är värd att följa! <3

2009-08-22 @ 20:46:27
URL: http://ckeh.blogg.se/
Postat av: Claudia

Ja, jag skulle jätte gärna vilja ha en känd blogg. Min vardag skulle nog inte förändrats ett dugg. Skulle alltid vara mig själv =) Skulle dock vara kul ifall det kom fram någon och typ fråga om min autograf hihi och ifall jag vore nåns "roll-model" så vore ju det också lite småkul hihi

Men men.. drömma kan man ju alltid I guess! =)



Ha det bäst! :D

2009-08-22 @ 20:46:34
URL: http://claudiias.blogg.se/
Postat av: p

Antagligen skulle man få många ögon på sig. Men skulle ändå vara lite scared för att gå ut ensam på stan osv, eftersom alla bloggar har haters och det finns risk för att bli nedslagen och så. Samtidigt skulle man väll få många stöttare och lovers, vilket skulle vara roligt. Smyg kort och sånt skulle jag inte heller klara av dock. Men som många tänker bloggar dem för pengarna. Och jo visst, det är ju inte helt fel att käna pengar på något man tycker är kul som att blogga.

2009-08-22 @ 20:46:41
URL: http://peysans.blogg.se/
Postat av: katta

ja tror de skulle vara jätte kul om folk kom fram på stan och var trevliga mot än, men att folk trackar, ljuger och tar smygbilder och sånt vore nog för mycket, tror att livet förändras mkt när man är känd oxå, ännu mer fester, man förlorar vänner, man får helt enkelt stå ut med mer skit när man är känd..

men men alla hatar er inte, många beundrar oxå!

2009-08-22 @ 20:47:05
URL: http://katarinapanzar.blogg.se/
Postat av: felicia

hhmm, det finns ju nackdelar

efter som att jag klagar på min blogg, skulle nog folk som jag inte ens känner uppleva mig som negativ, elak och sur kärring.

det skulle vara jobbigt att söka ett normalt jobb, efter som att jag klagar, skulle jag få en massa fördommar för det,

man får ju inte något ''riktigt'' privat liv,

och folk skulle förvänta sig en massa saker av en,

man skulle få mindre fritid efter som att man måste blogga.

Men ja,

jag skulle nog velja bli en stor blogg, så att fler personer skulle kunna leva sig in i ett pesimistigt liv(bahhahah)

vad gör man inte för kändis skapen :P



Kram på dig

man får inget riktigt privat liv

2009-08-22 @ 20:47:08
URL: http://feliciaklagar.blogg.se/
Postat av: Pontus

Jag skulle mycket väl vilja ha en känd blogg, det verkar roligt, men ändå vädligt jobbigt emellanåt.

Man får vara mycket kreativ, skriva mycket, och lägga ner otroligt mycket tid på bloggen för att folk skall vilja läsa den.

Positivt är också att man blir omtyckt, men ändå inte.

Man får mycket åsikter om saker och ting, roligt att få höra vad folk tycker, men tråkigt ibland.

Eftersom att man får höra både negativt & positivt.

Sedan kan man ju börja att tjäna pengar på den, det är också en otroligt positiv sak med att äga en känd blogg.



Jag skulle vilja ha en känd blogg, för att kunna känna på den otroligt spännande utmaningen. :)

2009-08-22 @ 20:49:22
URL: http://pontusingeby.se
Postat av: sofiarosa

egentligen spelar det ingen roll om min blogg skulle vara känd, jag har min blogg föra att kuna skriva av mig, visa världen min dag och få andra att må bra.

2009-08-22 @ 20:51:02
URL: http://sofiarosa.devote.se
Postat av: Victoria

Jag skulle personligen inte vilja ha det. Jag värderar faktiskt inte pengar SÅ högt, även om jag självfallet och mycket gärna skulle se att mina studieskulder försvann efter några klick på nätet. Jag har alltid funderat på hur ni kan tycka att det är värt det. Nej, jag är mycket hellre en fattig student i mina bästa år... tro det eller ej, men det är romantiskt.



Men visst förstår jag er till viss del, det gör jag.

2009-08-22 @ 20:51:02
URL: http://svartvitlila.devote.se
Postat av: hochm

att ha en känd blogg skulle enligt oss vara skitkul :) men det beror på vad man är för förebild för sina läsare, och vad för läsare man har. Om alla som kommer fram är gulliga så skulle livet leka, men om dom skulle gå fram och kritisera en så skulle det kanske inte vara så kul ändå.

Såklart får man lön & prylar och det gör ju bara en mer exited på att fortsätta blogga om bloggen blir stor.

2009-08-22 @ 20:51:45
URL: http://hochm.blogg.se/
Postat av: E W E L I N A - f o t o

Jag tror fördelarna med att man har en känd blogg är att veta hur många som verkligen älskar ens blogg och att det är människor som vill bli fottade av er och att flera tkr man är typ ens idol :) Pengar är också en bra sak om man har ont om ^^ Det dåliga är att det kan vara många som verkligen inte gillar en. Och snackar massa skit. Och typ på gatan att dom bara gloor. Kan ju var a jobbigt ibland. Ifall dom inte hälsar för då är det mest bara sött ^^ Och att man måste känna sig tvingad att göra flera inlägg varje dag. Om man så klart inte ääääälskar sin blogg ;)

Det var mitt svar :))



PUSS <3

2009-08-22 @ 20:53:17
URL: http://evelinasigetty.blogg.se/
Postat av: Lisa

Jag tror det är en rätt härlig känsla att ha en stor blogg, att liksom känna att flera tusen personer vill läsa om just DITT liv men samtidigt tror jag att det ibland faktiskt kan vara rätt jobbigt, speciellt med tanke på att det finns folk som inte respekterar din läggning och det kan säkert finnas en hel del jobbiga "fans" om man kan kalla dom det ;p

2009-08-22 @ 20:55:43
URL: http://LisaR.devote.se
Postat av: vendela

Det är så klart jag skulle vilja ha en känd blogg! Dock vet jag om att det finns precis som du säger både för och nackdelar.



En fördel med att ha en stor blogg är att man kan tjäna enorma pengar på det och få en massa roliga jobb, men som sagt det finns ju nackdelar också.



Man kan inte räkna med att alla tycker om just dig och din blogg. Att bli igenkänd överallt kanske också är jobbigt men det är väl bara gilla läget, även fast det kan vara svårt ibland.



*Tack Amir för en grymt rolig blogg ;D!*

2009-08-22 @ 20:56:17
URL: http://vendelasvensson.blogg.se/
Postat av: Linnea

Ja, jag skulle vilja ha en känd blogg. Men det finns ju alltid för och nack-delar med bloggandet. Man vill ju inte ha stalkers och sånt. Men jag skulle bara tycka att det var coolt om det var i alla fall två eller tre som läser min blogg och kommenterar. En till nackdel kan vara att det finns andra bloggare, nämner inget namn, som vill börja skriva taskigheter om en. En till fördel, man kanske kan tjäna lite pengar! Men det är ju bara ett plus med bloggandet. Men det skulle vara supercoolt att bli länkad av självaste Amir! :D<3

Älskar din blogg!

2009-08-22 @ 20:57:10
URL: http://smultrons.devote.se
Postat av: Eleni

kul som fan! fast det säger väl jag som inte har en känd blogg! nej men det kan säkert vara jobbigt ibland och särskilt när man har dåliga dagar.. eller kanske blir man bara på bättre humör när man ser sin blogg på topplistorna? men det måste vara jobbigt med all konkurans och att man hela tiden ska behöva bråka med andra bloggare, så jag måste nog säga att det både kan vara kul och jobbigt

2009-08-22 @ 20:58:59
URL: http://sexydoll.blogg.se/
Postat av: Anonym

anythingneverything.blogg.se

2009-08-22 @ 20:59:18
URL: http://anythingneverything.blogg.se/
Postat av: johanna

Jag skulle nog vilja det för att jag vill förmedla vissa budskap som inte kommer ut när man är amatör bloggare!



Din blogg äger sönder Pissungens Amir :)!

love to you<3

2009-08-22 @ 21:01:28
URL: http://modins.blogg.se/
Postat av: julia zedig

ja, jag skulle vilja ha en känd blogg. Då kan man ju shoppa varje dag ! och plus att man har massa fans hängandes efter en! =)

2009-08-22 @ 21:03:57
URL: http://juliazedig.blogg.se/
Postat av: malin

aa

2009-08-22 @ 21:06:45
Postat av: Daniella

ja självklart vore det kul med en känd blogg !



man delar lixom med sig av sitt privatliv !



Men som många andra stora stora bloggare , som nu har tröttnat på att så många fans kommer fram hela tiden och vill ta kort och förföljer än, det är en nackdel !



haha , hare bra AMIRBITCH !

2009-08-22 @ 21:11:02
URL: http://elinodaniella.blogg.se/
Postat av: hannah

En kompis till min syster såg dig och kissie ute tillsammans igår. Är "bloggkriget" bara en bluff för att få läsare ?

2009-08-22 @ 21:11:02
URL: http://hannah.blogg.se/
Postat av: eiraa

jag har mest min blogg,för mina kompisars skull.

liksom för att det är kul.

med en känd blogg,hm. det sklle nog vara väldigt svårt,att liksom vara en förebild.

du klarar det jätte bra! men jag tror inte jag skulle kunna klara av det. fats man kanske lär sej ;*

2009-08-22 @ 21:12:02
URL: http://ingettrams.blogg.se/
Postat av: emelie

Klart man vill ha en stor blogg ! :D

Tror att det skulle vara mycket roligare att blogga om man hade mer läsare.

Dock skulle jag inte vilja ha det som vissa kända bloggare som får tårtor i ansiktet osv.. Men att bli igenkänd på stan och så skulle man ju inte tacka nej till. haha

2009-08-22 @ 21:13:03
URL: http://hhermelin.blogg.se/
Postat av: Niclas

Jga skulle inte vilja ha en sån jätte känd blogg som tex du har men jag skulle vilja ha ett X antal flera besökare i mpnaden så det blir roligare att skriva.. Och hur jag tror det skulle bli med en känd blogg har jag nog delade uppfattningar om hahah:) det skulle på ett sett vara roligt att bli igen känd på stan etc, men också jobbigt tror jag när jag läst allt som har hänt dej och alla andra kända bloggare, Men en sak vet jag hur det skulel bli om jag blev känd bloggare jag skulle fortsätta vara den jag är och inte hålla på att spela ett sel som vissa andra bloggare gör(menar inte dej då haha;))



Kram

2009-08-22 @ 21:14:56
URL: http://metrobloggen.se/fitnessbloggen
Postat av: Anonym

jaa det skulle jag :P

och vrf är vetta fn :P

2009-08-22 @ 21:15:23
Postat av: Anonym

Öh... Hm,,, Det är svårt det där!

Jag tror personligen att det skulle vara riktigt kul med allt posetivt som kommer med en populär blogg, men det som är att man får då skriva jävligt mycket.. ;)

Och alla är så jävla kändiskåta just nu!



Men jadu... kan säga att du nog kan välja någon annan än jag.. Bara kul att du läser detta just nu!



Hade!

/Elsa (och nej, jag är inte en 95-årig gammal tant, utan en 15åring!)

2009-08-22 @ 21:16:54
Postat av: Angelique

Haha.. hm. Ja jo jag vill väl ha en känd blogg och speciellt tjäna pengar på det för att slippa fortsätta att ha mitt tråkiga CSN lån. Man kan väl aldrig veta hur det skulle förändras, men skulle jag chansa så skulle jag köpa mer presenter till mina nära och kära, jag skulle ha råd att fixa mitt hår mer & sånt där. Personligen skulle jag nog inte förändras så mycket.

2009-08-22 @ 21:17:51
URL: http://kinkykitten.nu
Postat av: kimberly

både ja och nej.

först och främst är ja för att våran ekonomi här i min familj går lite upp och ner och de är så jobbig och få höra hela tiden att man inte har råd att göra sånna saker man vill göra.

så jag skulle nog vilja ha en känd blogg för att skaffa in lite pengar till både mig och min familj. vi är ju inte fattiga, men t ex om man ska göra något kul med sina kompisar som man inte gör så ofta måste man vänta tills den 20 varje månad.

och nej för att jag vill inte att andra folk ska lägga sig i mitt privata liv för mycket och vara rädd för att folk bara ska vara min vän pga min blogg.



min vardag skulle vara så mycket intressantare och roligare tror jag. träffa nya människor få mer erbjudanden i livet som alla andra inte har chansen att få varje dag. =)



ha de bäst amir

2009-08-22 @ 21:19:29
URL: http://kimberlyblevins.blogg.se/
Postat av: simeonjohansson

ja dt är roligt med kommentarer iaf dom flesta, roligt att någon läser dt man skriver dock läser inte så många min blogg :(

2009-08-22 @ 21:22:46
URL: http://simeonjohansson.blogg.se/
Postat av: sandra

Jag tror att det är båda ja och nej, med tanke på att jag har inte speciellt bra självförtroende så jag skulle ta åt mig av en del. Och för att jag är lat och brukar ofta få så kallad "bloggtorka".



Ja sidan skulle nog vara att man kan tjäna pengar på att bli en stor bloggare, det skulle vara hur kul som helst med tanke på att man kan inte shoppa allt man vill ha med studiebidraget. Och jag hatar att vara tvungen att solla bort alla fina saker som jag suktar efter. Och med pengarna kan man ju också fixa håret så det skulle bli perfekt. Man skulle kunna köpa ny hårförlängning på än gång den börjar bli sliten. Nu måste jag spara lite innan och undertiden känner man sig ful :|

2009-08-22 @ 21:23:59
URL: http://sandraembretsen.blogg.se/
Postat av: Selma

Hm...Jag skulle nog inte kunna välja Ja/Nej eller Varför frågan såhär gör jag(varför lägger jag inte till)

Ja:Många människor hittar till min blogg och får se hur en vanlig trettonårig tjej lever sitt enka Borås liv och drömmer sig bort till Stockholms innerstad.Samt får man också söta kommentarer så som"du är sååå snygg","diggar din blogg alltså","kan jag få din autograf"men där kommer vi också till ´Nej tack ingen känd blogg vill jag ha´

Nej:Människor vill trycka ner en och säger hårda ord och fast man vet att inte ta emot kritiken så fastnar dom på en plats i hjärnan och man tänker"är det verkligen så"och sedan så är det att man inte får ett privat liv,fans kan följa en hem,störa en hela tiden när man vill umgås med vänner&fammilj och allt det andra negativa med att vara känd men ändå skulle jag nog vilja ha en känd blogg och självklart söta läsare men vad vore man om man inte fick kritik någon måsste ju sätta en på plats:)

Puss&Kram/Selma



Bästa Bloggen

2009-08-22 @ 21:26:33
URL: http://selmalicious.blogg.se/
Postat av: Sofia

jag skulle vilja ha en känd blogg för pengarnas skull.

men också för att bli omtyckt och om folk gillar det man gör! (jag har en fotoblogg). fast det finns ju förstås nackdelar. inget privatliv, folk kommer fram till en och kan göra nästan precis vad som helst. jag tycker du är jättecool för att du vågar stå för vem du är! en annan dålig sak är väl alla negativa kommentarer som man knappt kan undvika.



Min vardag skulle förändras ganska mycket. folk skulle känna igen mig på stan. även fast det skulle trötta ut i mängden så skulle nog det vara roligt i början och då man inte är upptagen med något.

Jag skulle antagligen tjäna en massa pengar (om min blogg var bra)och som blondinbella säger : kanske bli oberoende av det.



KRAM Sofia

2009-08-22 @ 21:28:40
URL: http://nausikaas.blogg.se/
Postat av: Hannah

HAHA, lite mycket kommentarer



bästa kommer här

: det skulle vara bäst !!!

tjäna pengar på vad man tycker om men varför inte..

jobbigt är nog smygfotande och att alltid tänka på hur man ser ut, eftersom man får så mycket uppmärksamhet !

2009-08-22 @ 21:31:17
URL: http://hannahtoomey.blogg.se/
Postat av: patricia

nej, jag vill inte ha en känd blogg.

de flesta kända bloggar (eller ja, alla rent ut sagt) här i sverige är så sjukt ytliga, då man skriver om vad som har hänt under dagen och vilken bulle man åt på vilket svindyra café endast för att locka till sig en läsare/dag. Jag läser hellre djupa bloggar med magiska texter och hjärtsmältande fotografier, som tyvär inte skulle platsa bland de kändisbloggar vi har idag.

2009-08-22 @ 21:40:23
URL: http://prodigal.blogg.se/
Postat av: Grandinar'n

Visst skulle det vara kul med att vara en "storbloggare", men det har nog sina dåliga sidor också. Vet inte om jag skulle vilja vara en känd bloggare nu när jag har barn. Man får nog stå ut med en hel del skit och man blir konstant sedd och påhoppad. Både genom fega anonyma inlägg på bloggen, samt glåpord på stan...



Så, ja...jag är lite kluven.

Hade jag inte haft barn så hade jag nog sagt ja... Men i dagens läge...Njaa... Kanske om alla tycker om mig. HAHA. :)

2009-08-22 @ 21:47:38
URL: http://ceekaay.blogg.se/
Postat av: Amanda 's k a n d a l i s m'

Jag skulle vilja ha en stor blogg utan tvekan! Är en sån människa som behöver uppmärksamhet hela tiden och därför lockar kändisskapet mig, men har inte talang för något av de "normala" som att skådespela och sjunga så en blogg, hur mycket "enklare" kan det bli?

2009-08-22 @ 21:48:56
URL: http://www.skandalism.devote.se
Postat av: Jennifer

heej!



jag vill verkligen ha en känd blogg.

Jag tycker jag skriver bra och jag förtjänar det.

Min vardag skulle vara intressantare och roligare, träffa människor och få erbjudanden som man inte skulle få annars!



Btw; älskar din blogg! (och nej säger inte bara så för att få en länkning)

2009-08-22 @ 21:49:39
URL: http://thjenni.blogg.se/
Postat av: Amanda

japp

jag vill bli känd som du amir och ja skulle ha så mkt roligare asså de finns typ inte så mkt att kolla på vid typ 4 på tvn o då skulle ja kunna vara inne på min blogg =)

2009-08-22 @ 21:49:52
URL: http://feliciaochamanda.blogg.se/
Postat av: amanda

egentligen ja men endå nej för tror att man inte får något privatliv om man har en känd blogg men endå skulle det vara cool att få en skit bra lön och vara kända men jag skulle helst vara lite både och ps.du äger :)



kram/mndu

2009-08-22 @ 21:53:03
URL: http://mannduu.blogg.se/
Postat av: paulina

jag tycker att jag ska få en länk bara för att jag inte gick in för det här som alla andra 175 gjorde , vad sägs om det? ;)

2009-08-22 @ 21:56:15
URL: http://pzachrisson.blogg.se/
Postat av: linnea

både ja & nej.

för jag vet inte om jag skulle palla alla negativa kommentarer och uppdatera så ofta, men å andra sidan lite extra pengar skadar ju aldrig, och jag skulle nog inte ha ngt emot att bli igenkänd så länge läsarna är positiva. men när man läser att ni behöver kasta morötter på era efterhängsna läsare och får tårtor i ansiktet låter det inte riktigt så kul längre..

men ju mer läsare och besökare man har, ju mer motivation får man till att blogga.

så jag vet inte, men jag skulle nog inte tacka nej till en stor blogg, ;)

2009-08-22 @ 21:56:53
URL: http://linneajaktlund.blogg.se/
Postat av: Sanna

Klart att det hade vart kul om man hade en stor blogg, men jag klarar mig jättebra med min lilla blogg med typ 20 läsare, och lägger inte ner särskillt mkt energi på att bry mig om sånt. Jag känner att händer det så händer det, händer det inte, så var det inte meningen, haha. Kram och puss på dig!

2009-08-22 @ 21:58:00
URL: http://jarske.blogg.se/
Postat av: joline

jag har haft massa med bloggar men har alltid haft en bloggpausesom bliviy för lång typ och därför börjat om, jag gillar att blogga och skulle tycka att det sjulla vara jätte kul att ha en känd blogg men om man läser t.ex din o paows o dessies blogg så är det ju många nackdelar oxå t.ex att människor dömmer man får inte vara ifred, man får tårtor i fejset :D haha men samtidigt så känar man liksom pengar på att skriva om sitt liv, ganska skumt egentligen men guud så bekvämt (i den flesta fall) aja jag skulle i alla fall inte ha något emot att ha en känd blogg, det är inget som jag strävar eftr med mitt boggande men ja, jag skulle vilja ha en känd blogg. vem vill inte det lixom?!

sen så är det som hon över skrev att i min familj så går ekonomin lite upp och ner så det skulle vara skönt att vara ekonomiskt oberoende, vem klarar sig fullt ut på barnbidraget alvarligt.



aja hare! :D

2009-08-22 @ 22:01:04
URL: http://jolinesamson.blogg.se/
Postat av: Amna

Ja jag skulle vilja vara en såhär lagom känd bloggare. Det skulle vara otroligt kul och se hur det förändrar ens liv och det vardagliga jag, i tex skolan.

(:

2009-08-22 @ 22:02:44
URL: http://amnaaaelasfr.blogg.se/
Postat av: leah

Det skulle bli mycket jobbigare eftersom man kommer att uppleva stress och tvång att blogga hela tiden.. Man vill ju inte heller göra sina läsare besvikna..



Man kommer också få mycket skit, man vet inte heller vem som vill vara med dig för den du är eller för att man har en känd blogg..



Det finns också fördelar! Urgulliga läsare kommer fram och hälsar, tycker om din blogg och man får bekräftelse att man skriver bra.. Folk kommer också se upp till en, gilla ens personlighet!



Man kommer också kunna gå på bloggmingel och träffa andra bloggkändisar , kanske en söt bloggare som man gillar själv?



Ett hektiskt liv kommer man i alla fall få!

2009-08-22 @ 22:04:45
URL: http://leahstankar.blogg.se/
Postat av: CARRO

I min sketna stad är vi bonnläppar som knappt vet vad en blogg är, så min vardag skulle inte bli särskilt förändrad.

Det skulle vara 14-åriga tjejer som känner igen mig och sprider ett rykte om "kändisen" i stan, kändisen som ingen fattar vad den är känd för.

Tror faktist folket skulle driva med hela grejen snarare än att uppskatta den!



mitt svar, Bitch!

2009-08-22 @ 22:09:04
URL: http://carropallin.blogg.se/
Postat av: Suzan Salem - Livet ur en arabisk flickas perspektiv..

Ja det skulle jag faktiskt vilja, inte bara för pengarna (även om det är en övervägande faktor) men också för att man skriver ju för att folk ska läsa och har man en känd blogg där något mellan 10.000-60.000 läser den varje dag så har man ju fått dela med sig av det man tycker om, det man tänker och åsikter om olika saker i världen. Dock skulle jag aldrig vilja bli en provocerande blogg som kissie och dessie, snarare som dig eller paow isåfall. Hon har ju mognat något enormt på bara några månader. Men som sagt att få ha en känd blogg där många läser skulle verkligen vara kul. Sen är det många som ser nackdelar med att bli igenkänd, det gör dock inte jag, det är skillnad att bli igenkänd för "den där tjejen som bloggar och skriver om vad hon tycker och tänker, hon är så duktigt" och att bli igenkänd för "den där tjejen som provocerar och bara gör det för pengarna och har utmanande kläder hela tiden", nej jag vill bli igenkänd för den som säger vad den tycker och tänker utan att kränka eller klanka ner på alla andra. Det är ingen vits med det.

2009-08-22 @ 22:15:47
URL: http://suzansalem.blogg.se/
Postat av: Anonym

jag skulle vilja ha en stor blogg, fast då vara helt anonym!



www.marittas.blogg.se

2009-08-22 @ 22:16:44
Postat av: Victoria

Ja absolut! jag skulle vilja ha en känd blogg, om jag skulle vara dig Amir så skulle jag vara över lycklig att ha SÅ många läsare varje dag. Att kunna känna att det man skriver vill andra läsa och att man får sina fans. Visst! ibland kanske det inte är så kul om man är ofixad och man blir igen känd men mest fördelar finns det ju. Asså GUD vad jag vill ha en sådan blogg som du har, så otroligt bra och man tröttnar aldrig.



Ha det så bra, (jag följer din blogg flera gånger dagen) KRAMAR!

2009-08-22 @ 22:19:35
URL: http://victoriaeklund.blogg.se/
Postat av: Anonym

JAG VET ÄRLIGT TALAT INTE...



..om jag skulle vilja ha en känd blogg eller inte! Mitt ex har en blogg och han tvingar typ folk att läsa en och sprider den som fan! Jag vill att folk ska fastna för den och vilja läsa den av sig själv!



Får ofta höra att jag lever på min syster för hon är lite känd och det är jobbigt att komma i skuggan! Men jag är mig själv och kör mitt egna race och hoppas att jag får lite spotlight och får göra roliga saker jag med :)!



Jag vet också hur utnyttjad man kan bli! Så både ja och nej. Men gillar att ta risker så jag skulle bli jätteglad om jag fick en länk av sveriges största gaybloggare, inte alla som får det?!

2009-08-22 @ 22:20:12
URL: http://svenssonbetty.blogg.se/
Postat av: emy

I början av kändisskapet tycker man alltid det är roligt, man får så mycket uppmärksamhet och det älskar ju vi alla, men med tiden blir det bara jobbigt och man saknar de stunderna man kunde gå på stan utan att få en massa ögon på en...



Så tror ja faktiskt att det är. :)

Fast vem vill inte ha en stor blogg? :P

2009-08-22 @ 22:24:25
URL: http://iamemy.blogg.se/
Postat av: Anonym

WE love you Amir! ;) <3

2009-08-22 @ 22:32:18
URL: http://kraamopuss.blogg.se/
Postat av: Anonym

WE love you Amir! ;) <3

Kramar Maja & Lina



Besök : www.kraamopuss.blogg.se

Besök : www.kraamopuss.blogg.se

Besök : www.kraamopuss.blogg.se

Besök : www.kraamopuss.blogg.se

Besök : www.kraamopuss.blogg.se

2009-08-22 @ 22:33:17
URL: http://kraamopuss.blogg.se/
Postat av: Sabrina

Jag vet inte, jag skulle vilja bli känd ja, men jag skulle inte vilja att mitt liv förändrades. kanske att mitt liv blev lite lättare ja, pengar är alltid bra att ha speciellt för mig som aldrig har för att jag slösar så fort jag får :/ Har slutat mitt jobb nu också på grund av att jag måste verkligen fokusera på mitt sista år i skolan för mina föräldrars skull, och min egen. Men jag tror att jag skulle vilja bli känd på grund av bättre inkomst, och för att jag vill skriva om så mycket jag känner och vill och jag vill att alla ska veta också. Inte om mig, men om hur jag känner och om folk känner likadant. Jag vill ha med människor som kommenterar och förstår en när man mår dåligt, ger komplimanger. Klart vissa kommer klaga men de är inget man bryr sig om, man växer med dom. Man blir starkare, vill känna känslan av att känna sig uppsakttad lite mera än va djag blir just nu. Jag ber inte om att vara förebild, jag gör dåliga saker precis som andra, som att röka, dricka osv. Vill bara att folk ska gå in på min blogg och veta att jag är mig själv och det kan ingen ändra. Vill vara lika stilren som dig amir ;) Folk ser upp till dig för att du säger "jag är bög, deal with it", sån där attityd har jag, en anorlunda attityd, en bra attityd! :D



Kram på dig

2009-08-22 @ 22:38:51
URL: http://sabrinis.blogg.se/
Postat av: LinnSåKlart

Hallå Amir =)

Det skulle vara as grymt att ha en känd blogg.

Det skulle självklart bli tufft eftersom det finns många bloggar nu för tiden som bara skriver en massa skit och falsk fakta menmen det är bara att ta det meden klack spark.

MEN BLOGGA ÄR JU SKIT KUL =D

Ha det skit bra

Pusspuss

2009-08-22 @ 22:39:14
URL: http://linnmalmsten.blogg.se/
Postat av: malin

Jag antar att man skulle tycka att det var jävligt nice till en början men sen skulle man väll lessna på alla psykade jävlar som bara ger en skit, eftersom att det tyvärr finns såna också. Men som med allt annat så finns det ju både för-och nackdelar med allt. Kanske väger ändå att vara kändis mer åt det hållet med fördelar så det får nog bli ett ja trots allt snygging!

2009-08-22 @ 22:44:32
URL: http://lowski.blogg.se/
Postat av: Emelie

Ååh där är de den där slampan, hahaha. det ör va folk skulle reagera. nej mne fan va hon 'ät snygg

2009-08-22 @ 22:47:24
URL: http://nolllan.blogg.se/
Postat av: Anonym

OMG ofta du läser alla kommentarer här då!! du väljer säkert bara en ur högen lixom!!



men jag tror iaf att det skulle ändras lixom så att man skulle bry sig mkt mer om hur man ser ut när man går ut någonstans! sen skulle man säkert träffa en massa idioter och en massa underbara personer också!!



ha det bra!!

2009-08-22 @ 22:53:00
Postat av: Lympan

2009-08-22 @ 22:58:55
Postat av: Rozi

Med en känd blogg tror jag inte man skulle få vara ifred en sekund.... visst alla vill väl ha en känd blogg... för bloggens skull dvs. men för eget privatliv? naa jag vet inte.... gud vilka fördomar det måste finnas...så mycket hat... så många ..STALKERS... Det är säkerligen mycket mycket roligare att blogga när man vet att många läser...man får liksom mer inspiration och tips... man lär sig förstå vad läsarna vill ha... och då kan man bli ÄNNU större... Om man vill det.... det är enkelt att höja sig när man fått en bra blogg... tills dess är det en kämpeväg.....

Det finns nog både för och nackdelar med en känd blogg...

Fördelarna är att man får många läsare och har chans till en massa erbjudanden, som jobb, pengar osv... man kan utveckla en karriär kanske..om man nu vill gå så långt...

Nackdelarna är ju att man aldrig har ett privatliv. Hatar folk en så kan man råka illa ut. Man kan inte skriva vad man vill i bloggen förrän man får en massa fördomar, alltså man måste hela tiden tänka sig för så man inte råkar illa ut....

Så vad väljer man? Riskera eller förlora?

Det är en jävla bra fråga... tror det gäller att ha fått testat på det först..och sen vet man hur det känns..

Men som folk säger: "det är bättre att ha riskerat än att inte ha gjort någonting alls.."



Puss & Kram

// Rozi

2009-08-22 @ 23:01:11
URL: http://rozis.blogg.se/
Postat av: Anonym

Både ja och nej. Det skulle ju vara kul att få pengar för något så kul som att blogga sen får man vell typ en del fördelar också och det är ju aldrig fel med uppmärksamhet. Men det måste ju också var jobbigt om folk stirrar på en hela tiden och man kan ju typ aldrig gå ut ofixad i mjukisar direkt.

2009-08-22 @ 23:01:45
Postat av: simone

Jag tror livet ändras en hel del. Jag tror även ens personlighet ändras en viss del också. I början av ens kändis karriär tror jag att det är underbart med alla fans som springer efter en var man än går och vill ta bilder etc, men under tidens lopp tror jag man tröttnar och saknar sitt "anonyma" liv. Jag tror även att det är väldigt krävande med alla hatkomentarer man får.

Det är svårt att säga hur ens egna liv skulle bli eftersom man inte vet hur man kommer kunna handskas med allt nytt mm. Jag tror jag skulle ha upp och ner gångar, att ibland älska allt med det och ibland hata och känna mig jätte nere. Men det är svårt att ta sig upp till toppen, det är få som klarar det och det krävs något speciellt för det. Jag skulle vilja bli en stor bloggare och dela med mig av mina tankar och åsikter till saker och ting, och jag tror att jag skulle kunna hålla ut under de jobbigare periderna. Vore kul om du kunde skriva lite om hur det har varit för dig under din käna blogg karriär ! :)



Du är unik och speciell ! :)

2009-08-22 @ 23:10:16
URL: http://daysofsimone.blogg.se/
Postat av: emma

klart det skulle vara kul oså eftersom man tjänar massa pengar på det och det är ju absolut inget fel med uppmärksamhet. men man måste tänka så mycket på allt man gör, inte skriva om vad som helst i bloggen. folk får reda på mer och mer om en. och sen tror jag att jag är lite för ung också. fast det skulle klart vara kul med lite fler läsare varje dag :)

2009-08-22 @ 23:10:40
URL: http://ecaxelssons.blogg.se/
Postat av: elin

Det skulle vara jätte kul att vara känd. Att folk läser ens blogg är ju alltid roligt. Jag tycker bara att det är coolt att ha fått fem kommentarer. :D Men det kan ju bli jobbigt att bli igenkänd hela tiden.

2009-08-22 @ 23:13:01
URL: http://elinjohannajakobsson.blogg.se/
Postat av: Anonym

aboslut! Förstår såklart att det måste finnas nackdelar med att ha en känd blogg. Men jag hade inte tvekat en sekund. Jag skulle vilja ha en stor blogg för att kunna påverka människor till det bättre. Kunna påverka människor att hjälpa andra! och framför allt hur mycket man hade kunnat hjälpa andra i och med pengarna man kan tjäna på bloggen. PUSS

2009-08-22 @ 23:25:01
URL: http://detkretsarkringoss.blogg.se/
Postat av: sandra

nej, jag skulle inte vilja bli känd, inte via min blogg i allafall.

för dey första så måste ju ens blogg sticka ut.

och då har man ju alternativet att bli som kissie (över min döda kropp) ...

visst skulle det kanske vara kul med lite extra pengar.. men neej en känd blogg skulle jag inte vilja ha. även om jag personligen skulle strunta i om mina blogg läsare såg mig utan smink iklädd mjukisar. jag uppskattar nog mitt privat liv för mycket för det. dessutom skulle jag känna pressen att uppdatera dag ut och dag in. nu använder jag ju bloggen mera som en dag bok som bara några få läser. och jag vill att det ska förbli så. jag skulle tänka mig att bli känd på ett annat vis. för blirman känd för sin blogg får svenska folket veta tok för mycket om en som person!



2009-08-22 @ 23:28:41
Postat av: Simone

Hur en vardag skulle förendras! Hur roligt och coolt skulle det inte vara att få vara en av sveriges kändaste bloggare? :) Men som sagt det har ju sina nackdelar, tyvärr. Men det är nog mer positivt en negativt :) iallafall om man är dig och har din blogg :D . Orka tyvärr inte skriva hur en vardag skulle förendras, för vad som helst skulle kunna hända :) att man blev kidnappad, att man blir uppraggad osv. :) men du har en sjukt bra och roligt blogg och fortsätt med det du gör :) ha en fin kväll .

2009-08-22 @ 23:32:03
URL: http://sswardh.blogg.se/
Postat av: Linn

jo faktiskt, för det skulle vara en otrolig omvändning kan jag tänka mig, och så klart har allting sina för och nackdelar så jag tycker inte att man Inte ska vilja det bara för att det finns nackdelar, men hallå?det finns ju nackdelar med allting. . så jag skulle verkligen vilja detta , otroooligt mycket :)



love your blog btw :) puss&kram

2009-08-22 @ 23:35:23
URL: http://lhiinnsondell.blogg.se/
Postat av: Wilma

Eftersom vår blogg handlar om twilight så är det lite svårt att få besökare :/ Men japp jag skulle iaf viljá ha en lite kändare blogg :)

2009-08-22 @ 23:40:20
URL: http://twifans.blogg.se/
Postat av: Abbes pappa

Känd blogg? Jag skulle vilja att fler fick chansen att upptäcka min blogg. De som kommer dit och läser brukar nästan alltid bli nöjda. Faktum är att väldigt många börjar läsa bloggen från det första inlägget och läser hela skiten (nästan 1300 inlägg).



Jag vill inte bli känd. Jag bloggar anonymt. Men det skulle vara kul om fler fick läsa min och Abbes historia.

2009-08-22 @ 23:58:28
URL: http://www.hejaabbe.com
Postat av: Mimmi

Hej Amir! Jag tror att de som skriver nej här, egentligen nog skulle vilja. Det är klart att alla drömmar om att bli kända, tjäna pengar på bloggen osv. Även jag! Men då ser man ju bara på ''Hej jag uppdaterar flera gånger per dag, och det är det enda jag måste göra för att tjäna massa pengar''. Fast det ingår ju en massa i ditt jobb, eller vad du vill att vi skall kalla det. Du måste alltid vara fixad när du går ut, du får fjortisar som springer efter dig stup i kvarten och ett privatliv är svårt att ha. Orkar inte börja skriva kilometer lång kommentar här, men kortfattat: JAG skulle vilja tjäna pengar på min blogg och JAG skulle vilja vara känd. Men då tänker jag sällan på nackdelarna. Och kanske det är bäst så, eftersom det oftast förblir en dröm för de flesta att bli känd. Vissa lyckas, vissa inte. Lite svårt är det ju även för mig att försöka bli en av sveriges största bloggar när jag bor i Finland! ( Faktiskt nära Nötö, där du var i somras! ;))

2009-08-22 @ 23:58:58
URL: http://Mimmimouse.devote.se
Postat av: Anonym

Nej tyvärr..hade inte orkat med all kritik inte för jag skulle ta åt mig vad en anonym skriver men om man får höra hela tiden elaka saker ute eller inte kan få vara ifred med sina vänner BARA för nån eller några känner igen. Eller att folk vänder ryggen när man e känd, man vet inte vilka som e vänner inte..

2009-08-23 @ 00:00:50
Postat av: Ilona

folks ögon skulle bli stora som tefat så fort man satt en fot i centralen.

2009-08-23 @ 00:01:40
URL: http://mrsboss.blogg.se/
Postat av: Anonym

jag har alltid velat bli känd, för att man får en massa chanser att göra saker som man aldrig hade fått om man inte vore känd. man kan även göra så att man har en bra ekonomisk framtid för att man tjänar mycket pengar (haha det där hade nog inte gällt mig då jag slösar pengar så fort ja får de hahah :P )& att folk känner igen en ser jag som en fördel, om man är en bra förebild och inte kaxig eller ytlig då är de flesta snälla mot en tillbaka. sen finns det ju självklart folk som hatar en pga den man är, om man t.ex hade varit homosexuell eller om man gör något litet som att röka. att inte kunna gå ut ofixad och gå i mjukis är något jag inte ser som ett hinder, för det är upp till en själv om man ska bry sig om vad folk tycker och tänker om en bara för att man är mänsklig. de är många som t.ex använder smink, dom vet också hur skönt det känns att skippa det en dag. ingen är perfekt man ska inte skriva eller säga en massa taskiga saker om någons utseende. om jag hade velat bli känd även om det finns en del nackdelar som är stora fast inte många? JA. är man känd kan man förändra mycket, är man känd får man chansen att uppleva saker som man inte annars hade fått göra.

2009-08-23 @ 00:04:15
Postat av: Anonym

jag har alltid velat bli känd, för att man får en massa chanser att göra saker som man aldrig hade fått om man inte vore känd. man kan även göra så att man har en bra ekonomisk framtid för att man tjänar mycket pengar (haha det där hade nog inte gällt mig då jag slösar pengar så fort ja får de hahah :P )& att folk känner igen en ser jag som en fördel, om man är en bra förebild och inte kaxig eller ytlig då är de flesta snälla mot en tillbaka. sen finns det ju självklart folk som hatar en pga den man är, om man t.ex hade varit homosexuell eller om man gör något litet som att röka. att inte kunna gå ut ofixad och gå i mjukis är något jag inte ser som ett hinder, för det är upp till en själv om man ska bry sig om vad folk tycker och tänker om en bara för att man är mänsklig. de är många som t.ex använder smink, dom vet också hur skönt det känns att skippa det en dag. ingen är perfekt man ska inte skriva eller säga en massa taskiga saker om någons utseende. om jag hade velat bli känd även om det finns en del nackdelar som är stora fast inte många? JA. är man känd kan man förändra mycket, är man känd får man chansen att uppleva saker som man inte annars hade fått göra.

2009-08-23 @ 00:05:02
Postat av: Mickis

Faktiskt så skulle jag inte vilja ha en känd blogg.

Även om det vore kul när folk läste ens tankar och åsikter och kunna tjäna pengar på det.

Men jag är en känslig männsika och skulle aldrig klara av de negativa kommentarerna som i bland kan bli väldigt elaka till och med.

Och så det här med privatliv folk lägger sig i det och ska tala om för en vad man gör fel och liknande.

Så blir man ju atomatiskt en förebild och det är inte något jag skulle klara av(tror faktiskt ingen kan vara en "riktig" förebild heller,sen kan man ju vara mer eller mindre bra som förebild men det är en annan sak.)eftersom jag bara är en vanlig människa som alla andra och människor gör fel i bland.

Det är så vi funkar.

Jag skulle helt enkelt tycka att det var för mycket press på mig.

Men jag tror att olika personer klarar av det bättre än andra,jag därimot är själv inte gjord för att vara en storbloggare.

2009-08-23 @ 00:12:12
URL: http://mobscene.devote.se/
Postat av: Malin

Ska jag vara ärlig så tror jag att det inte bara är "glamour" utan baksidan visar sig nog också ganska ofta, varje dag tror jag t.o.m. Kan t.ex. ta ett expempel, det dessie skrev på sin blogg. Att hon satt och käka på mcdonalds och det kom fram människor som började peta och filma henne. Jag menar, hur kul är det när var man varit med om det X antal gånger? inte så roligt kanske .. Så detta är anledningen till att jag inte skulle vilja ha det så. Men, jag ska vara ärlig, att vara 16 bast och tjäna lika mycket som ens föräldrar i månaden skulle inte sitta fel. Så det är ju soklart något som lockar, :D

Men som sagt, vardagen skulle ju förändras på samma sätt som den har förändrats för er. I vissa lägen till något bättre, i vissa till något sämre.



Ha det bra!

/Malin

2009-08-23 @ 00:22:01
URL: http://mlindmark.blogg.se/
Postat av: Elin

Jag skulle nog äga ut alla andra o direkt hamna på bloggtoppen, sen skulle jag flytta till beverly hills o bli bästis med paris hilton.

Skulle även starta en blogg på engelska så paris kan se vad jag har för mig. . . haha, nej, jag vet faktist inte, skulle väll vara det vanliga fast 1000 gånger mer.

Skulle få lite skillad på månadspengen också!

2009-08-23 @ 00:27:59
URL: http://allastjejj.blogg.se/
Postat av: Bezie

Ja? Nej? Varför? Hur skulle er vardag förändras?

-------------------------------------------------

Jag skulle absolut vilja ha en känd blogg. För om man har det tjänar man oftast pengar. Och jag lever just nu ganska fattigt. Min morsa jobbar är ensamstående och försörjer mina systrar som studerar utomlands. Och jag, ja får aldrig några pengar. När mina vänner frågar om jag vill ut. Måste jag alltid svara: Ledsen jag har inga pengar. Och det är jättejobbigt. Jag får inte ens mitt studiebidrag. Jag orkar inte med att leva såhär. Varför jag skulle vilja ha en känd blogg: Jo jag skulle för engångs skull vilja leva mitt liv. Iallfall för en stund eller så. Skulle gjort mig ass glad. Min vardag, tror jag skulle förändras genom att jag skulle faktiskt kunna leva mitt liv! Ha kul! Och roligt.. Och föresten Amir. Om du nu väljer min blogg :) Vilket jag hoppas, så måste du veta att jag inte designat min blogg än. Designen kommer imån. Så att du inte blir förvirrad eller nått ^^. Ha det Gött! Love yahr blogg:) <3

2009-08-23 @ 00:29:47
URL: http://bezie.blogg.se/
Postat av: Penny ♥

Till en början hade jag älskat att ha en känd blogg, att folk bryr sig om att läsa vad jag skriver m.m Och att få pengar (;

Men efetr ett tag hade jag nog undrat vad jag gett mig in på? Jag hatar att folk stirrar på mig, och alla skulle ju stirra på mig då ?! Så det är en stor anledning till att jag skulle hata det.. Men ändå, vem vill inte ha en stor blogg ?! Vem vill inte ha många läsare, vem vill inte ha haters att skratta åt?! Jag skulle då inte vilja missa en chans att få en stor blogg (; För även om jag skulle känna mig konstig o hata att folk stirrar på mig skulle jag få bättre själv förtroende och .. yaa gilla det (;

2009-08-23 @ 00:36:29
URL: http://pennyz.blogg.se/
Postat av: melissa loves gaybloggen ;)

Jag tror att man skulle få väldigt mycket uppmärksamhet, även dock känna att vissa personer stirrar verkligen på en och pratar illa om en. Men det enda man gör är att man skriver av sig, delar med sig tankar och åsikter.



Jag tror det förändrar ens liv, man får hat emot sig om man skriver hur man är, hur man tänker och tycker. Sen så är det väldigt många som ser upp till den bloggaren också. Även när du skrev att du var bög vågade folk komma ut som bögar, och det var något bra du har gjort. Och du står för vad du tycker och gör, det tycker jag är bra.



Det förändrar ens liv, det gör det. Som sagt, man får hat, beundraren, folk skriker dumma grejer bakom ens rygg, det är sånt som händer.



Hoppas jag viiiiiiinneer! :)

Älskar dig gaybloggarn!



Jag tror att man skulle få väldigt mycket uppmärksamhet, även dock känna att vissa personer stirrar verkligen på en och pratar illa om en. Men det enda man gör är att man skriver av sig, delar med sig tankar och åsikter.



Jag tror det förändrar ens liv, man får hat emot sig om man skriver hur man är, hur man tänker och tycker. Sen så är det väldigt många som ser upp till den bloggaren också. Även när du skrev att du var bög vågade folk komma ut som bögar, och det var något bra du har gjort. Och du står för vad du tycker och gör, det tycker jag är bra.



Det förändrar ens liv, det gör det. Som sagt, man får hat, beundraren, folk skriker dumma grejer bakom ens rygg, det är sånt som händer.



Hoppas jag viiiiiiinneer! :)

Älskar dig gaybloggarn!



Jag tror att man skulle få väldigt mycket uppmärksamhet, även dock känna att vissa personer stirrar verkligen på en och pratar illa om en. Men det enda man gör är att man skriver av sig, delar med sig tankar och åsikter.



Jag tror det förändrar ens liv, man får hat emot sig om man skriver hur man är, hur man tänker och tycker. Sen så är det väldigt många som ser upp till den bloggaren också. Även när du skrev att du var bög vågade folk komma ut som bögar, och det var något bra du har gjort. Och du står för vad du tycker och gör, det tycker jag är bra.



Det förändrar ens liv, det gör det. Som sagt, man får hat, beundraren, folk skriker dumma grejer bakom ens rygg, det är sånt som händer.



Hoppas jag viiiiiiinneer! :)

Älskar dig gaybloggarn!

2009-08-23 @ 00:36:36
URL: http://melleeh.blogg.se/
Postat av: sanna

ja det skulle jag.

det här med att vara "kändis" skulle inte störa mig alls. klart att det skulle kännas jävligt när man har en dålig dag, men det är sånt man får ta. jag vill inte leva ett vanligt privat liv heller, det tråkar ut mig. att man sen möjligen tjänar pengar på det man gör är ju underbart det. det känns bara rätt när jag tänker på det, bring it on. make me famous.

2009-08-23 @ 00:38:40
URL: http://ssanibo.blogg.se/
Postat av: Nathalie

Jag vet inte om jag skulle vilja ha det eller inte..

Eller så här: om jag skulle kunna hålla mitt privatliv och vänner någorlunda för mig själv (utan att det blir trist) och nå ut med allt roligt och vettigt jag vill förmedla så gärna för mig!

Sen är frågan om jag kan hålla fötterna på jorden? :D

Men joo, va fan, man styr själv över sitt egna liv, så jag tar en mediumstor blogg, tack!

2009-08-23 @ 01:05:36
URL: http://www.nolow.se
Postat av: Mikaela

Visst livet för oss skulle förändras, & det skulle säkerligen kännas jobbigt om man blev igenkänd var man än gick men det är sånt man får tåla. Man måste också få ha ett privatliv utanför bloggen, & det skulle vi försöka ta oss tid till. Jag tror att det skulle bli en himla stor omställning men ändå en upplevelse och kul grej till slut. Det skulle vara kul att testa på det, men om det skulle bli alldeles för jobbigt vill man bara gå och gömma sig kan jag tänka mig :p

2009-08-23 @ 01:14:14
URL: http://mmsi.blogg.se/
Postat av: EEMELIE

bra fråga faktiskt

men jag skulle gärna vilja ha en känd blogg.

men då får man stå ut med både fördelar och nackdelar.

jag själv skulle inte vilja ha en ytlig blogg, som folk läser bara för att dom stör sig på mig, utan jag skulle vilja bli en känd blogg, och påverka folk. skriva buskap, få folk att tänka till.



jag skulle vilja att folk blir inspirerade av mina texter, och tycker det är kul att läsa vad jag skriver om.

men med det finns det självklart nackdelar,

alla har inte samma åsikter, och alla tycker inte samma som jag. men fine, jag skulle nog ta den kritiken, endast för att kanske få någon person att tänka efter lite extra nästa gång.



folk skulle kanske känna igen en,

och då, innerst inne skulle jag vilja att folk ser mig som en bra person, som försöker nå fram till någonting, inte ännu ett hatobjekt.



like your blogg amir<3

2009-08-23 @ 01:31:48
URL: http://eemeliefransson.blogg.se/
Postat av: Anonym

Både ja och nej!

kanske låter skumt, men.. skulle vara kul att tjäna pengar på de man gör..och jag älskar att blogga!

men inte allt för känd blogg tror jag inte jag skulle vela ha..

2009-08-23 @ 01:38:58
URL: http://melinajohansson.blogg.se/
Postat av: Anonym

Jag skulle vilja att min blogg var större och att den var känd. Tror inte folk riktigt inser vilken makt kända bloggare egentligen har, tänk alla yngre läsare som sitter och läser och flitigt tar in det ni faktiskt skriver. Ni ha chansen att påverka & det är något jag också skulle vilja ha. Inte bara för att vara "känd" utan för att det skulle vara riktigt häftigt att folk faktiskt lyssnar på ens budskap och det man skriver. Att man får respons och nån slags bekräftelse på det man skriver, grymt kul tror jag!

Sen finns det ju självklart "nackdelar" som att man kanske inte varje dag vill bli igenkänd på stan eller smygfotad av andra personer men det är inget som överväger mot de fördelar som finns :)

Sen att tjäna pengar på sitt bloggande är naturligtvis också en fördel, det ska man inte glömma.

Klart man vill tjäna pengar på det man gör och det man tycker är roligt, så det är ett stort plus.



Jag tror även att om min blogg blev större och kändare så skulle även självförtroendet öka och man skulle våga mer saker och lära sig att stå på sig och stå för sina åsikter mer ofta än vad man gör nu.

För då vet man ju ändå att folk läser för att dom tycker att det man har att säga är intressant

& det skulle definitivt ge självförtroendet en knuff.

2009-08-23 @ 01:42:06
Postat av: moa

Jag skulle vilja att min blogg var större och att den var känd. Tror inte folk riktigt inser vilken makt kända bloggare egentligen har, tänk alla yngre läsare som sitter och läser och flitigt tar in det ni faktiskt skriver. Ni ha chansen att påverka & det är något jag också skulle vilja ha. Inte bara för att vara "känd" utan för att det skulle vara riktigt häftigt att folk faktiskt lyssnar på ens budskap och det man skriver. Att man får respons och nån slags bekräftelse på det man skriver, grymt kul tror jag!

Sen finns det ju självklart "nackdelar" som att man kanske inte varje dag vill bli igenkänd på stan eller smygfotad av andra personer men det är inget som överväger mot de fördelar som finns :)

Sen att tjäna pengar på sitt bloggande är naturligtvis också en fördel, det ska man inte glömma.

Klart man vill tjäna pengar på det man gör och det man tycker är roligt, så det är ett stort plus.



Jag tror även att om min blogg blev större och kändare så skulle även självförtroendet öka och man skulle våga mer saker och lära sig att stå på sig och stå för sina åsikter mer ofta än vad man gör nu.

För då vet man ju ändå att folk läser för att dom tycker att det man har att säga är intressant

& det skulle definitivt ge självförtroendet en knuff.

2009-08-23 @ 01:42:17
URL: http://mmooah.blogg.se/
Postat av: Sofia

Fan, jag kommer inte på nåt att skriva.. Var ju meningen att jag skulle hitta på nåt riktigt bra så att jag skulle stå ut från mängden och du skulle tycka att jag skrev den bästa kommentaren.. Men det jag kan säga är att jag tror att mitt liv skulle förändras positivt,. Man lär sig av att ta sig framåt i livet. Om människor skulle vilja läsa min blogg som den är så skulle jag bli jätteglad, för då känns det som att man har gjort något bra :) Självklart finns det nackdelar, men allting har ju en baksida. Jag tror inte att man kan uttrycka sig om hur saker är om man inte varit där, så det är ju bara att testa ;) Så mitt svar är ja, jag tror det skulle va jätteroligt att ha en stor blogg!

2009-08-23 @ 01:44:06
URL: http://sofiabjurstrom.blogspot.com/
Postat av: emelie

Njaaaa... det skulle kännas som att jag lämnade ut för mycket av mig själv till för många människor. Så jag tror inte att jag skulle vilja ha en superkänd blogg. Men en blogg med liiite fler läsare hade ju varit helt okej.

2009-08-23 @ 01:44:18
URL: http://emliah.blogg.se/
Postat av: Jade

Jag har alltid viljat att blogga. tycker det är så jävla skönt att alltid kunna skriva när man vill och vad man vill. visst man få både bra och dåliga kommentarer men det är ju en del av bloggandet. jag älskar att blogga så varför inte bli känd och tjäna pengar på det man älskar att göra? Jag började idag så har inte alls många inlägg att läsa men om jag vinner och läsare fasnar för bloggen så har jag några läsare iallafall :)

puss

2009-08-23 @ 01:55:02
URL: http://www.hanky.se/jade
Postat av: Issabelleb

Klart man hade velat bli känd för att blogga och ha det som en hobby sedan kommer man alltid få massa fiender det är ju blandannat så kändislivet är men jag tror man lär sig att leva med det så länge man vet vem man själv är och vad man tycker och STÅR för det , Sedan är det inte alltid massa* nackdelar' utan även ,Fördelar tjänar pengar och få nya möjligheter inom sitt liv , få träffa nytt folk och mycket annat , <3

2009-08-23 @ 02:03:24
URL: http://issabelleb.blogg.se/
Postat av: johanna

Ja, eftersom att Umeå har få kända bloggersko/bloggare, typ foki (Som är BRA!).

Det skulle ändå vara fränt, att bli igenkänd, för här i Umeå vet jag att det inte blir lika känt som i Sthlm, alltså, att se mig på stan, det kommer fram fans, nämen gud vilken känsla! Ändå hel fränt, livet skulle förändras totalt :) Skulle dock vara rädd för att känna pressen, typ alltid skriva och uppdatera, men det är kul! Jag gör ju det just nu, så varför inte då man har fler läsare? Därför jag har en blogg lixom,

Skulle dock fixa 'pressen' man får rätt bra :)



Tack för en härlig blogg!

2009-08-23 @ 02:05:20
URL: http://jyhana.blogg.se/
Postat av: Emil

Visst skulle det vara trevligt med "känd" blogg. Men ändå känner jag att jag aldrig skulle ha orken att hålla min blogg vid liv minst tre gånger om dagen med roliga bilder osv. Jag klarar mig, skriver när jag känner för det :)

2009-08-23 @ 02:25:06
URL: http://emilhudson.blogg.se/
Postat av: Sofia

Jag vet inte om jag skulle vilja ha en känd blogg. Jag älskar att skriva och skulle inte ha något emot att vara känd för mitt skrivande, men jag känner att det skulle finnas många nackdelar med att ha en känd blogg.

Jag skulle gilla att tjäna pengar på bloggen, för då skulle min vardag bli bra mycket roligare att läsa om iallafall, haha! Jag skulle shoppa mer och resa mer då. Jag tror att många skulle känna igen mig på många ställen också, för jag bor i Skåne, men är ofta i Stockholm och Göteborg. Det skulle vara lite kul.

Jag har också ett utseende som många skulle känna igen. Lite typiskt blondinbloggare, fast ändå med en lite annorlunda klädstil och personlighet.

Jag tror att nackdelarna skulle bli att folk skulle försöka utnyttja mig för att synas, och att jag skulle få stor press på mig att alltid se så bra ut och att alltid uppdatera bra och så. Det skulle vara mindre kul.

Jag tror ändå att jag skulle kunna hantera det utan att förstöra mitt liv. Jag skulle inte dissa några vänner för bloggen eller så. Det är inte min grej. Jag skulle aldrig heller tillåta att folk utnyttjade mig. Det är så elakt.

Jag tror att jag skulle klara av att vara känd bloggare, men det är inget jag strävar efter, även om det hade varit kul! :)

2009-08-23 @ 03:08:13
URL: http://filosofiaa.blogg.se/
Postat av: Tojjy Bui

Lite fördelar och nackdelar där ja, an vill ju nt få massa falska rykten och stalkrs.. men skulle vara rolig med en känd blogg, folk som tar sin tid och läser ens inlägg och ger fina komemtnarer och får en att bli starkare och få bättre självförtroende :) att dt finns hundra andra (eller tusen) som faktisk brry sig om dig när du känner dig minst älskad.

2009-08-23 @ 03:13:38
URL: http://missbui.blogg.se/
Postat av: daniella

Ja?: för att få betalt för mitt ointressanta liv? självklart! men samtidigt kunna nå ut till så många människor på ett så lätt sätt. alltså inte då med efterblivna fjortiskommentarer såsom "mitt idomin är slut".

Hur skulle er vardag förändras?: få mera uppmärksamhet.

2009-08-23 @ 04:29:41
URL: http://yourethebossapplesauce.blogg.se/
Postat av: Joakim

Ja, jag skulle verkligen vilja ha en känd blogg.

Man kan säga att jag har alltid gillat att synas, att påverka andra (positivt) och att liksom veta att folk vet vem jag är och vad jag gör.



Tycker det är roligt när någon kille är lite wannabe, finns folk som tar efter mitt namn, mitt hår osv.



Jag är verkligen en öppen och ärlig person, jag känner riktigt många som mytar i sina bloggar, endast för att få flera besökare. Det är ett fult och trick tycker jag, därför är jag som du Amir, helt ärlig och ljuger inte för att få allt låta mycket bättre.



Hur skulle min vardag förändras? Ja.. rätt mycket antar jag. Vet inte hur det är att vara så känd inom blogg, är hyffsat känd på Bilddagboken men det är inte alls samma sak. Jag skulle självklart bli mera aktiv i bloggandet och känna mig mera uppskattad på något vis, att folk uppskattar det jag skriver och underhåller er läsare.



Skulle vara en känsla som knappt går att beskriva!

2009-08-23 @ 04:43:51
URL: http://joakimscene.blogg.se/
Postat av: Baby

Ja. Jag tror att om man har en känd blogg får man en massa avundsjuka kommentarer. Man får en massa mail och sådant. Men se man får gå på fester, man får fans, fler läsare och sådant. Men jag tror att man måste klä sig snyggt varje dag för att inte få dåliga kommentarer. Så det finns nackdelar och fördelar.

2009-08-23 @ 09:11:07
URL: http://callmebaby.blogg.se/
Postat av: Claudia

Ja, fast kanske inte lika stor som du mer som Egoina eller nåt liknande! :)

2009-08-23 @ 09:45:36
URL: http://claui.blogg.se/
Postat av: Linn

Alltså det skulle vara så jävla coolt att vara känd, och för nånting som en blogg! Helt awesome! Skulle kännas så jävla coolt att massor med folk kommenterade och man skulle inte behöva bry sig om det elaka kommenterarerna för de är inte ens vänner som kommenterar! Okej, mitt svar blev lite knäppt men du verkar vara en ganska smart kille så jag tror att du förstår! ;D

2009-08-23 @ 09:48:18
URL: http://linnekebom.blogspot.com
Postat av: Maj

Jag skulle hellre vara känd för att man gör någonting bra, som kan förmedla någonting till andra människor. Sådant som faktiskt är lite mer viktigt och tänkvärt. Har inte läst denna blogg så mycket, men alla dessa bloggar handlar om skitsnack, fester och vardagliga liv. Och det är underhållande, ja visst. Fast jag ser inte vad som ska vara så coolt egentligen? Inte så att jag avgudar dom, speciellt inte som bara bloggar om små saker. Det är så underligt över hur lätt människan kan bli underhållen, och gå på sådana saker....!

2009-08-23 @ 09:58:17
URL: http://majjohansson.blogg.se/
Postat av: hindu times

Ja. För jag vill ha pengar så jag kan spara ihop till en Mustang 64'.



Tjing.

2009-08-23 @ 10:05:28
URL: http://hindutimes.blogg.se/
Postat av: Adeline

Allting ändras ju när man blir känd. Folk känner igen en, man måste tänka mer på vad man skriver för att det kan bli uppmärksammat och så. Det är väl klart att det skulle vara kul att ha en stor blogg och tjäna lite pengar, men det finns ju nackdelar också.

Men egentligen är väl helt enkelt svaret att man skulle få mer uppmärksamhet och få ett större amsvar med sin blogg - asså, har man en stor blogg MÅSTE man skriva x antal inlägg om dagen, annars klagar folk.

2009-08-23 @ 10:08:32
URL: http://adelinez.wordpress.com
Postat av: Frida

Ja, jag skulle verkligen vilja ha en känd blogg. Det verkar ganska kul faktiskt. Men jag tror det finns väldigt många nackdelar. Det finns bloggar där ute i världen som inte alls tycker om det man skriver, då måste dom provocera & hittar säkert på saker, för att folk ska läsa deras falska skvaller. Jag vill ha en intressant blogg, om något speciellt, inte bara sitta & skriva "ska supa nu", "måste sova", "har PMS", osv... Om man har en blogg som sticker ut ur mängden lite så tror jag att man kan komma längre. Ända sen jag har varit liten har jag velat bli känd (som nästan alla andra), så jag skulle tycka det var super kul med en känd blogg, bli igenkänd på stan osv. Men där kommer ytterligare en nackdel, en del förföljer ju. Men jag får se till att tjäna mycket med pengar, så jag har råd med livvakter. Ska vi dela livvakter sötnos? ;)Trots dessa nackdelar så vill jag överlag bli en känd bloggare, och bli lika omtyckt som du :)

Puss & Kram

2009-08-23 @ 10:15:07
URL: http://fridaveritas.blogspot.com
Postat av: Celiné

Ja verkligen!

För det skulle lösa så otroligt mycket! Allt skulle bli bra igen, mina föräldrar hade varit något att varit stolta över!

2009-08-23 @ 10:20:52
URL: http://celineberg.blogg.se/
Postat av: leila

Helt ärligt?

Jag är inte säker på om jag vill det eller inte.

Visst fördelarna är många, man får gratisprylar, man tjänar extra pengar på att skriva, vilket är kul när man har en blogg.. Men nackdelarna finns också där, man kan få helt sinnessjuka stalkers som vill döda en för att man har åsikter, man måste därför tänka mer på hur man yttrar sig om man inte vill ha en smäll när man är ute på promenad en fredagkväll, man blir mer av en offentlig person och allt vad det innebär...



Som sagt, många fördelar, många nackdelar..

Självklart förändras vardagen om bloggen blir stor, folk kommer fram och vill ta bilder, man blir mer vip, men som sagt, alla tycker inte om en och därför kan man även åka på stryk tillexempel. Plus att man möjligtvis inte kan lita på folk på samma sätt, eftersom man inte alltid kan veta om folk utnyttjar en just för att man är det. Känd.



Det är vad jag tror. Punkt.

2009-08-23 @ 10:41:35
URL: http://leiigot.blogspot.com
Postat av: jennifer

Jag vet inte om jag skulle vilja bli "känd bloggare" för jag har aldrig varit. Men jag säger inte heller att jag inte vill. Det skulle självklart vara roligt för att testa 1 dag. Jag vet inte om min vardag skulle förandras för jag skulle ju fortfarande göra det som jag gör på vardagarna. Men mer tid skulle jag nog lägga på bloggen desto mindre tid till annat.



Ha det bra!

2009-08-23 @ 10:44:21
URL: http://jenniferniilsson.blogg.se/
Postat av: vicky

' det finns ju både för-och-nackdelar med att ha en känd blogg, man hade fått betalt och fått vara med i massa erbjudanden och fått gratissaker o.s.v och alla hade känt igen en vart man än gick. Det hade ju inte varit helt fel om man säger som så! Men man hade hela tiden fått höra om vilken förebild man ska vara o.s.v Men jag själv hade nog aldrig orkat, man måste uppdatera flera gånger varje dag och jag är väldigt lat, och en blogg för mig är något roligt som man kan titta tillbaka på och kunna skriva hur man känner, vilket ni inte kan för då ska alla börja lägga sig i erat liv, det är väldigt synd faktist. Dock är det ju ganska kul att kunna titta tillbaka på hur ni förändrats genom att vara en i mängden till att bli kända, ni är helt vanliga människor och de fattar tydligen inte vissa folk, hah! jag började blogga för typ en vecka sedan men har följt eran bloggar sedan januari typ, det blir liksom som ett beroende, tror faktist inte någon annan än er någonsin kommer bli kända för man måste ha mycket ideer och stort umgänge ;) keep up the good work (y)

2009-08-23 @ 10:51:25
URL: http://beforewedie.blogg.se/
Postat av: Frida

Att skriva, det är som en drog för mig. En stor passion. Det finns fortfarande saker som jag gömmer bakom andra pärmar, som jag endast skriver med hjälp utav en penna, som jag inte förmår att få ut över ett tangentbord. Ord som bara är menade för mig själv. Men det finns också ord, som jag känner är menade för annat.

Som är menade att synas.

Som skulle kunna hjälpa andra. Till insikt, till förståelse, tröst, glädje eller skratt. Och det känns viktigt. :)

2009-08-23 @ 11:14:24
URL: http://thefworld.blogg.se/
Postat av: MAHSA'

Nej jag skulle inte vilja en känd blogg :P varför? föratt det verkar bara jobbigt att ha en fast en lite känd blogg skulle inte var fel typ fast inte en såndär stor som du har ^^

2009-08-23 @ 11:18:32
URL: http://mahsat.blogg.se/
Postat av: Anonym

Ja, jag skulle vilja ha en känd blogg. Att nå ut till människor, sprida glädje, kanske hjälpa en ensam stackare med självförtroendet, få betalt för att skriva ner tankar och om mitt liv, det vore inte direkt fel. Jag som kommer från en liten förort skulle nog inte ha problem med en massa fans, men jag vill göra mig hörd! Att folk ska se MIG och min blogg, och få en uppfattning om vem jag är och inte vad dom tror jag är. Jag tror inte mitt liv skulle förändras så mycket förutom att jag skulle shoppa lite mer och försöka hjälpa andra människor som mycket som möjligt men ändå inte vara för mycket "Brunettbella". Även om det skulle vara så att jag blev känd, skulle inte JAG förändra mig, jag skulle fortfarande vara snälla Marit, man ska inte förändra sin personlighet även om man blir känd. Då är man bara fejk och många skulle nog tro att man var en uppblåst bimbo, som så många verkar tro om de stora kändisbloggarna som dig själv, fast när man har läst bloggen en stund så vet man att han/hon inte är det om den personen har en kaxig blogg. Ni når ut till människor, jag vill gärna också ha den makten och göra gott! För det är verkligen otroligt hur mycket ni faktiskt gör för unga tjejer/killar.

2009-08-23 @ 11:21:36
URL: http://maritronnestad.blogg.se/
Postat av: rebecca

alla vill väl ha en känd blogg? känd = stor, jag skulle inte tacka nej till 30.000 läsare och lite extra pengar, men det är ju trots allt inte pengarna som räknas utan att folk gillar blogen. och att kunna förmedla så många på ett enkelt sätt.



det finns nackdelar för den delen också, man måste dras med fans som springer runt och skriker efter en. man får idiotiska kommentarer. man blir helt enkelt inte lämnad ifred, va är det för stil? alla är människor. bara det att vissa kanske syns lite mer än andra och bara för det behöver inte alla dom andra klanka ner, skriva hat saker och en massa till de som kämpat för att synas?

svartsjuka är vad det är, hatar sånna människor, dom kommer inte på något annat än att klaga för att alla har det så jävla bättre än dom.



men fortfarande så vill jag ha en känd blogg. men det känns som om det kommer ta en evighet, med mina ynka 70 läsare om dagen..

amir du år en toppen kille värkar det som, skit i alla idioter! för du är så grymt mycket bättre än dom! puss på dig

2009-08-23 @ 11:26:27
URL: http://rebeccatingavall.blogg.se/
Postat av: Åsa

Både ja och nej. Skulle vara kul att få respons på det man skriver, både positivt och negativt. Dock skulle jag tycka det var jobbigt att bli igenkänd men ändå (vid vissa tillfällen) skulle det nog vara kul!



Skulle nog inte spela någon roll om jag fick betalt för att blogga, jag gör det ju anyway! ;)



Gillar din blogg btw, att du står för den du är! Kram Åsa

2009-08-23 @ 11:32:35
URL: http://mrscash.blogg.se/
Postat av: Jessica

Självklart skulle jag vilja vara känd! Att folk känner igen en och faktiskt ser upp till en. Det skulle vara en så stark känsla att vara "in the spotlight" nån gång. Att få vara den man är och folk vill vara som en, att folk lyssnar på ens åsikter för det första! Som en liten ynklig människa har man inte nått att säga till om, en känd person kan påverka mycket mer och folk håller faktiskt med, att vara stor och klok som du är nog en dröm alla skulle vilja ha? Och då skulle man kunna ha självförtroende att faktiskt stå emot dom där kommentarerna, ryktena och stalkers. Tack för att du läste iallfall, och jag beundrar din blogg otroligt mycke! Tack för alla bra inlägg :) Kram på dig!

2009-08-23 @ 11:41:41
URL: http://bessanliindh.blogg.se/
Postat av: Hd

Kanske

Jag hade förståss skrivit om Afrika. Och om hur fattiga barn lever, hur mkt jag vill hjälpa till. Jag vill att världen ska se hur dom lever. Ingen mat på dagar, sitter och svälter. Medans folk får mat och slänger, säger att dom hatar deras liv för aatt dom inte får små saker. Och att det egentligen är roligare att kämpa för något än att få det på ett klick. Jag tycker bara det är synd om sånna som kisse och dessie som har så ''kända'' bloggar som inte kan skriva något nyttigt, som får folk och älska dom. Typ om att skriva om hur det ser ut utanför i-land,, istället för att bli hatade och få tårtor i ansiktet. Men människor är som dom är

2009-08-23 @ 11:44:01
URL: http://loveandjustus.blogg
Postat av: supersyrran

Ja, det skulle jag vilja. Jag har en blogg där jag försöker få in lite vett i skallen på grupptrycksberoende ungdomar.

Och det vore ju inte fel med lite extra pengar och att få skriva autografer.

Vet du Amir? Jag har drömt jättemånga gånger att jag är kompis med dig så det kanske är min dröm xP

Puss!

2009-08-23 @ 11:52:43
URL: http://supersyrran.blogg.se/
Postat av: Amelia

Både ja & nej. Det skulle ju vara kul att tjäna pengar på något man tycker om att göra. Men det skulle nog bli jobbigt i längden att vara känd. Visst, roligt med fans och sånt.. Men ibland vill man ju kunna vara för sig själv. Så kanske ett litet mitt emellan. Lite småkänd, men inte så att man aldrig får vara ifred.

Jag tror min vardag skulle vara densamma, jag skulle inte vilja ändra så mycket på den bara för att jag blev känd. Och jag skulle fortfarande kunna åka till skolan utan smink eller till stan utan smink någon gång ibland för att det är sån jag ser ut, mitt naturliga jag. Så någon ändring skulle det nog inte bli, det är iaf vad jag tror.. Men man vet ju aldrig förens man varit med om det.

Men en småkänd blogg som man tjänar pengar på. Det skulle jag nog inte tacka nej till!

Jag förstår faktist inte hur ni kända bloggare orkar med allt ni får vara med om..

Du är bra på det du gör Amir, fortsätt med det!

<3

2009-08-23 @ 11:59:55
URL: http://ameliadalhammer.blogg.se/
Postat av: Erica

På ett sätt skulle det nog vara kul att olk vet vem man är h sen skulle jag nog blir stolt över ig själv att jag hade lyckats få andra attg tycka att det r intresant de jag skriver. Jag skulle säkert även li starkare för att an börja leva med att tex få både bra oh dåliga kommentarer, och det kan bygga upp ett bättre självförtroende hos folk.

Dock har jag märt att det inte alls är så kul ibland för vissa, dom kan bli utsatta för hot och kan inte varadär det är mycket folk för i fall att någon som finns där intetycker om en oh sen hoppa sig på en. Och tror att man blir er skrämd när det händer face to face än nä det gäller om några skrivna ord på datorn.

Allt skulle vara roligt men kanske inte ibland!

2009-08-23 @ 12:02:17
URL: http://leavetit.blogg.se/
Postat av: frida

man får mer blickar på stan folk kommer fram och hälsar och vill ta kort och ibland kanske till och med vill ha autograf. man kan bli jagad om folk, folk står och skriker på en osv

2009-08-23 @ 12:38:30
URL: http://ffridda.blogg.se/
Postat av: Emmy och Hanna

Ja det skulle vi vilja ha... För att nå unga och vara en bra förebild.

2009-08-23 @ 12:46:45
URL: http://ambo.blogg.se/
Postat av: Englund

Att få en känd blogg skulle vara otroligt roligt både för att man skulle få så mycket respons på det man skriver och den här lilla "kändis"stämpeln som man får. Självklart finns det negativa saker med det, men det ska vi inte prata om för det mesta har negativa följder vare sig man vill det eller inte. Men kul skulle det absolut vara att få så många läsare som faktiskt gillar det man skriver!



kram

2009-08-23 @ 12:51:52
URL: http://lebbs.blogg.se/
Postat av: Louvisa

visst skulle det vara kul med en känd blogg, men man måste nog akta sig för att inte förändras och gå efter vad alla andra tycker.

Det skulle vara skitkul att kunna leva på att skriva i en blogg! Fast jag skulle nog undra om jag blir älskad av mina kompisar för den jag är eller om dom är med mig för min blogg. Men det är klart, jag skulle inte banga på att äga en stor blogg! Förhoppningsvis ångrar man sig inte sen när man är stor. ;)

2009-08-23 @ 13:04:41
URL: http://louvisamy.blogg.se/
Postat av: Zamira

Jag skulle nog inte stå ut med att bli igenkänd på stan... men om man nu ska vara en storbloggare så skulle jag knappast vilja vara det för att folk tycker illa om mig. Jag vill att folk ska läsa min blogg för dom tycker det finns något att hämta där.

Självklart skulle det vara kul om fler läste min blogg eftersom att då kanske dom lite mer seriösa inläggen kommer ut till fler.

2009-08-23 @ 13:14:50
URL: http://zamsome.blogspot.com
Postat av: jennifer

jag tror att det skulle bli kul. folk kommer fram och ger en fina kommentarer och vill ta bilder och sånt. fast ändå hade det kanske blivit lite jobbigt eftersom man inte kan gå "sleten" så ofta, om man nu ska synas hela tiden.. aa du fattar nog vad jag menar ;)

2009-08-23 @ 13:20:02
URL: http://jenniferspetsmark.blogg.se/
Postat av: Mathilda

jag tycker det är jätte kul att blogga!

jag uppdaterar jätte ofta, och alla säger att små 13 åringar bara skriver om fjortis-saker och att våra bloggar är hopplösa, men jag vill visa att det inte är så,.

du kan själv kolla in och säga vad du tycker,

puss, <3

2009-08-23 @ 13:24:40
URL: http://mathildans.blogg.se/
Postat av: Jessica

Jag hade absolut velat ha en stor blog, why not liksom? Jag lägger ändå ner precis lika mycket tid på min blogg som de största gör bara att den inte blivit lika uppmärksammad än så jag skulle förtjäna det. Men skulle den bli känd skulle jag inte göra det för att det var ett "måste" utan för att det är en kul grej och jag älskar att skriva av mig!

2009-08-23 @ 13:29:38
URL: http://www.jessi.se
Postat av: Petra

Personligen så skulle jag kunna ha en större blogg, självklart! Men man måste nog tänka på att fler och fler känner igen en överallt, oavsett vart! Jag bor ju dock i en väldigt liten stad, där de flesta redan har koll på alla andra som bor i samma stad. Men att visst, jag vill gärna att andra läser min blogg och uppskattar mig för den jag är och det jag skriver om. Man ska inte behöva provocera för att få läsare eller så. Du är du och det borde läsarna gilla! : )



Precis så som jag gillar din blogg, för du verkar vara precis dig själv! :)

2009-08-23 @ 13:29:56
URL: http://petralu.blogg.se/
Postat av: sarastille

alltså det skulle säkert vara skitkul att ha en känd blogg, men precis som du säger så finns det ju nackdelar.

livet kommer ju definitivt att ändras, både med pengar och status eller vad man nu ska kalla det. men man vill ju fortfarande ha ett privatliv, vilket kan vara ganska svårt om man är så känd som du är tillexempel.

om jag skulle ha en känd blogg så skulle jag vilja vara känd för den jag är, inte för det jag gör mot andra människor.



/s.

2009-08-23 @ 13:39:28
URL: http://ssarasstille.blogg.se/
Postat av: Ellinor S

Jag skulle utan tvivel tacka ja till att bli en känd blogg. Det är det jag strävar efter/mitt mål just nu.



Jag känner att jag skulle ha så mycket att ge folk, dom skulle gilla det jag skrev. Mina ord i min blogg är andra människors tankar som är svåra att få ut på papper. Att kunna skriva ut sina känslor i ord är bland det svåraste som finns. Men det är min vardag.



Mitt liv skulle troligtvis bara förändras till det positiva (det kan jag iofs inte säga med 100% säkerhet) eftersom det jag vill utbilda mig till, det jag vill med mitt liv är att skriva, att sprida mina ord. Och tänk att få göra det man vill, det man lever för, och samtidigt glädja andra. Är inte det alla människors dröm?

2009-08-23 @ 13:44:54
URL: http://stellans.devote.se
Postat av: Anonym

det skulle vart sjukt skoj å vara känd och få betalt för att bara sitta vid datorn skriva några inlägg per dag, men jag skulle nog tröttna i längden. och sen sitta inne hela dagarna för att skriva? då är inte bloggen lika intressant nå mer om man inte kommer på något. det gäller ju att ständigt hitta på nya saker som läsarna vill ha! som foki tex, jag förstår inte vart hon hittar allting. haha men nog skulle det vara jättekul och något man gärna vill prova på =)

2009-08-23 @ 13:56:47
URL: http://maaln.blogg.se/
Postat av: sara

http://anythingneverything.blogg.se/?tmp=23134626



Åsikter och tankar om bloggare som gaybloggen, kissie, kenza, blondnbella osv. Tips när det gälle det mesta finns också checka in och tyck till.



http://anythingneverything.blogg.se/?tmp=23134626

2009-08-23 @ 13:57:58
Postat av: Virrson

Varför sitta och tigga efter att bli länkan? Ska man egentligen bara köra sitt race och gillas det så gillas det, om inte, fortsätta ändå. Alla vi är som vi är. Tror livet förändras på många plan, speciellt ute på fester, då folk måste känna igen en. Vet själv hur det är. Efter att jag var med i tv för några år sedan kom det ständigt fram folk och frågade, det har dock avtagit kraftigt med åren.



/ Virrson

2009-08-23 @ 14:03:51
URL: http://virrson.blogg.se/
Postat av: www.rrebeckaandersson.blogg.se

Hejsan! Ja! självklart vill jag få en känd blogg. min blogg handlar om allt möjligt. hiss&diss, min vardag. outfits,låtar,tips... ja! allt möjligt från himmel till jord. jag tycker att jag borde vinna länkningen för att jag har försökt att få en känd blogg länge. men har aldrig lyckats. det skulle förändra mitt bloggande och jag skulle börja uppdatera mera när jag vet att jag fått mera läsare, jag bloggar inte för att få pengar eller något annat så, Jag bloggar för att det är kul! jag älskar att sitta och skriva i min lilla blogg.. jag hoppas verkligen att du förstår att jag verkligen vill detta..

ha det bra amir! <3

2009-08-23 @ 14:06:04
Postat av: JOHANNA

Alltså det är på två sätt det där. Jag är 20 år och nykter alkoholist/narkoman. Det finns så sjukt mycket fördomar runt vad en alkoholist är och jag tror att det är väldigt få som vet om att det är en sjukdom som är genetisk och att man inte behöver supa flera dagar i veckan för att vara det. Jag festade 2-3 dar i veckan när jag drack och är ändå alkoholist. Skriver mycket om hur det egentligen är, för 1 av 10 är det. Creepy eller hur? Typ ingen vet om det eller vad det innebär, men sanningen är att det är sjukt mycket folk som har anlagen själva eller känner någon som har det. Jag är nykter idag och dricker inte alls. Tror att min blogg skulle kunna hjälpa många om jag blev "känd". Har även ätstörningar och har haft det i ca 7 år som jag skriver om, så det tror jag skulle kunna vara till hjälp för de där ute som också lider av samma problem. Det finns alldeles för många bantningsbloggar nuförtiden och jag tycker att det är sjukt jävla onödigt, eftersom idealen i dagens samhälle kommer att knäcka många om folk ger efter och börjar banta. I vilket fall skulle min blogg kunna hjälpa folk om fler läste den och helt ärligt skulle det vara lätt värt det även om jag skulle bli knark-Johanna eller bulimi-Johanna med hela svenska folket, vilket inte känns skitlockande. Men om man puttar egot åt sidan så skiter jag i om jag skulle bli kallad det, bara jag får hjälpa någon.



Gillar din blogg skarpt btw!

PEACE / johanna

2009-08-23 @ 14:10:39
URL: http://looovelife.blogg.se/
Postat av: AMANDA - ♥

Ja, jag skulle gärna drive en stor blogg och inte bara p.ga kändisskapet utan för att jag älskar att skriva och uttrycka mig och därför skulle det vara roligt att nå ut till fler människor. En stor och känd blogg öppnar ju även upp många dörrar och ger en möjligheter, det är ju bevisat!

Dock blir man som sagt igenkänd och får ta mycket skit oftast, båda dessa saker är både positivt och negativt. Visst, det är väl kanske inte alltid roligt att folk ska känna igen en vart man än går och inte heller att man får ta massa skit i form av negativa kommentarer.. MEN, alla negativ kritik ska man egetligen utnjytta till att bli en starkare och bättre människa. Så ja, en stor blogg skulle öppna många dörrar och vara bra för personligheten och mina instressen, att skriva och påverka!

2009-08-23 @ 14:15:53
URL: http://aujmalm.blogg.se/
Postat av: Mandie och Sasha

Vi skulle gärna ha en känd blogg, men vi vet att det skulle bli jobbigt ! Att alltid bli kritiserad för den man är och att aldrig få vara sig själv skulle bli jobbigt i längden. Vi siktar nog inte på en sån stor blogg som du har, men en som läses av några 1000 skulle vara kul. Man skulle känna sig viktig och behövlig, och det kan både Sasha och jag behöva ibland. Då skulle ens liv få en mening, istället för att du bara är vem som helst. Vem drömmer inte om att vara känd och populär, istället för att bara vara som alla andra ? Om man skulle ha en större blogg, skulle fler personer läsa ens tankar och saker man vill förändra. Fastän man i sin blogg kanske bara är 2 bitchiga blondiner, kanske det under ytan döljer sig någon med smarta och bra ambitioner, men som folk inte ser till först. På så sätt skulle det vara roligt med en stor blogg! Puss o Tafs till dig Amir, du är bäst <3 // Mandie och Sasha

2009-08-23 @ 14:37:35
URL: http://mandieochsashaduvet.blogg.se/
Postat av: Julia

Jag skulle absolut vilja ha en känd blogg! Det finns sjukt många anledningar till varför, bland annat så är jag en social person, och om folk skulle känna igen mig pga min blogg så skulle garanterat flera personer börja prata med mig osv. dock ganska trist om man får vänner bara för att man har en känd blogg.

En annan anledning är att man blir peppad att fortsätta blogga om man har flera läsare, eftersom man då får mera respons på det man skriver. De dagar jag har som mest läsare är det cirkus 400 pers som läser, de dagarna är det så mycket roligare att blogga också med tanke på att kommentarerna blir många fler.

Sen skulle det vara kul att nå ut med sina åsikter till flera tusen människor varje dag, kunna påverka genom att berätta vad man själv tycker om saker..



men självklart finns det också nackdelar med en känd blogg. Det skulle antagligen kunna bli ganska jobbigt med all uppmärksamhet vid vissa tillfällen.

tex, när jag såg dig på gröna lund när lady gaga skulle spela så tänkte jag gå fram till dig direkt och säga något snällt om din blogg. Samtidigt hör jag bakom mig hur några ungar säger; där är han! vad ska jag säga då?! och under tiden jag hörde dem säga det springer ett gäng andra ungar fram till dig och tar kort tillsammans med dig. Jag skulle garanterat älska uppmärksamheten, men tillslut kanske det skulle bli jobbigt.



http://www.sogay.devote.se

2009-08-23 @ 14:55:23
URL: http://www.sogay.devote.se
Postat av: Maria

Ja, jag hade verkligen velat vara en känd bloggare!

Men då hade jag varit mig själv, inte provicerat speciellt, fast kasnke bara det som funkar verkar det som?



ÄLSKAR att blogga, men gör det inte mer. För varje gång jag läser mina inlägg, tycker jag bara det låter patetiskt, så jag raderar dom igen. Tyvärr.

Ingen som läser min blogg ändå, känns mest som man "förmedlar sina tankar, dagar" till en vägg, om du förstår?



Hade jag fått välja hade jag valt ett liv som blondinbellas.

Inte för att det är HON, för hon är ingen speciell enligt mig. Men för allt som händer, för allt hon får göra osv...



Hjälp mig ;)

2009-08-23 @ 15:15:33
Postat av: Melinda

2009-08-23 @ 15:34:30
Postat av: melinda

(Har ingen blogg men länka min kompis blogg om jag vinner)

Jag skulle nog vela det endå :p

Älskar uppmärksamhet,älskar att ta kort...Framför allt älskar jag pengar XD



Men jag förstår också nackdelarna, men thats life! 99% av allting har nackdelar! Och jag har lärt mig att leva med dom.

2009-08-23 @ 15:36:29
URL: http://finaisa.blogg.se/
Postat av: Carro

Både ja och nej...

Ja därför att det skulle va kul för jag älskar uppmärksamhet och att synas.

Men nej därför att jag läser några kända bloggar och sen och ser att dom tycker det kan vara jobbigt och att folk skulle häna efter en, men de är ju alltid kul att få fler läsare

Min Vardag skulle väl bli skolan som vanligt och sen gå mycket på stan ( om jag skulle tjäna bra pengar ) för jag älskar att shoppa.

och sen även plugga för nu går man i nian och man behöver verkligen bra betyg nu.

och även sen blogga mycket mer.

2009-08-23 @ 16:36:50
URL: http://tjacarro.blogg.se/
Postat av: BEATRICE GOTLÄNNING [foto]

min dröm är att bli en av dom käna bloggarna men nu känns det inte som jag har ett ända kvar att kämpa för. men ska nog inte ge upp helt. bli känd på blogg och fotograf det skulle vara det bästa som finns.

2009-08-23 @ 17:13:38
URL: http://beattriicee.blogg.se/
Postat av: almasgoodies.blogg.se

Finns som sagt både för och nackdelar ang en känd blogg. Men tror det beror på bloggaren själv. Vissa gillar att stå in the spotlight och synas hela tiden medan andra kan tycka att sånt är obehagligt. Själv skulle jag nog gilla min blogg som känd eftersom jag ska plugga makeup i göteborg kan det kanske vara bra för mig att folk vet vem jag är och vad jag går för.

Så jag skulle gilla det.

Sen på tal om inget vill jag bara säga att du är kung! Till skillnad mot många kändisbloggare så är du en förebild!

Pussar

2009-08-23 @ 18:04:28
URL: http://almasgoodies.blogg.se/
Postat av: helja

jag vill bli känd, och att bli känd genom att blogga skulle vara väldigt roligt, eftersom det e så kul att blogga. Livet skulle ju förändras helt, folk skulle börja känna igen en och allt såntdär. Vissa tror ju att det e jobbigt att vara känd ibland. Men det tror inte jag, jag tror att det skulle vara jätte roligt, för jag älskar uppmärksamhet!!:D

2009-08-23 @ 18:19:20
URL: http://heljaaa.blogg.se/
Postat av: nikkki

jag vill verkligen ha en stor känd blogg, för din och paows är verkligen svin coola. skulle också vilja va som er! älskar er verkligen!

2009-08-23 @ 20:51:07
Postat av: Anonym

Ja tror det . Bor ju i en lite mindre stad också , så kanske inte kändisskapet skulle bli lika stort .

2009-08-23 @ 21:22:16
URL: http://issaah.blogg.se/
Postat av: Lisa

På ett sätt så ja, det skulle jag vilja. Jag skulle trivas himla bra i rampljuset. Bli motiverad till att göra saker och ha fler möjligheter till saker i livet. Men å andra sidan skulle mitt privatliv bomberas med nackdelar. Men ja, jag skulle vilja att min blogg blev känd.

2009-08-23 @ 22:32:49
URL: http://lisanelinder.blogg.se/
Postat av: Valeria

Nej det vill jag inte, jag vill vara en person i mig själv, Vill kunna gå ut på stan och inte att folk pekar på en, vill ta foto osv. Jag skulle känna mig iaktagen. Men ibland skulle man vilja va en storbloggare som tjänar pengar på bloggen, för vem säger nej till pengar ?

2009-08-24 @ 10:42:06
URL: http://prinsessanvaleria.blogg.se/
Postat av: johanna

jag skulle vilja ha en känd blogg för att man lär känna nya personer och det är mer folk som ser upp till en och verkligen gillar de den läser.

men man får ju rätt mycket folk efter sig också som vill ta bilder och det blir ju så man knappt har något privatliv.

´Men det skulle nog vara rätt så kul och läsa vad alla tycker om det , det dom tycker är bra och det dom tycker är dåligt.

Det finns många för och nackdelar med det så man kan säga att det är ju både bra och dåligt med en känd blogg, det bästa är ju hur mycket man tjärnar så man bara kan shoppa allt vad man har !

2009-08-24 @ 11:41:17
URL: http://jjohannasjostedt.blogg.se/
Postat av: Therese

De är klart man vill de.

De vill väl alla bli.

Eller har jag Fel?

2009-08-24 @ 12:15:22
URL: http://cutetess.blogg.se/
Postat av: Anonym

Jag tro att man måste kämpa för det man vill, man får inget gratis här i livet tyvär. och det är ju just det som ni har gjort! ni har kommit till erat mål som jag tror ni satte från början. om man bara vill så går det! Plus att man måste nog ha en stark personlighet som du verklige har! Men vad vet jag det är ju du som är experten!

2009-08-24 @ 16:22:42
URL: http://franlundnordvall.blogg.se/
Postat av: Fanny

ja det skulle jag amir :) men du får jätte gärna besöka min blogg och kommentera <33 du har en bra blogg fast asso jag e nt såh gammal men asso du får jätte gärna tipsa om min blogg till många :)<33 då blir jag jätte glad<33



Pusshej<33 // Fanny

2009-08-24 @ 16:24:08
URL: http://faaowizz.blogg.se/
Postat av: M a ll a n m a mm a

Jag skulle gärna bli storbloggare. Jag stat och lyssnade på kissies inslag igår i p3 verkligheten, förvandlingen. Och jag kände mig likadan nästan iaf. Den där tjejen med mörkt hår som går omkring och gömmer sig till att vilja bli något.



2009-08-24 @ 18:40:42
URL: http://www.surfland.se/mallanmamma
Postat av: Anonym

okej, nej jag tror faktiskt inte det.

visst är det kul att ha läsare, men inte att bli känd på det sättet, tyvärr. jag vill vakna och tänka, jag är en helt vanlig människa. istället för att gå runt och grubbla på att jag är känd, måste klä mig rätt för kameror kan vara i närheten, äta snyggt och göra allting perfekt.

bloggvärlden har både för & nackdelar,

fördelarna är att man kan visa upp sig och visa vem man är, och nackdelen är det jag har visat nu ..



så nep, jag vill inte

ha en kändblogg, min är ändå kul!

2009-08-24 @ 19:13:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0