Inatt finns inga gränser

Cobra Starship feat. Leighton Meester - Good Girls Go Bad


Det är exakt vad vi ska göra ikväll...
GOOD GIRLS GO BAD TONIGHT!!!


Nyårskvällen börjar dåligt...

Fastnade i Williams hiss så brandkåren fick komma och hjälpa mig! Tack och lov kom dom efter bara 30 min men då hade jag redan hunnit öppna två stycken cider haha. Kan ju inte sitta där helt ensam och tråkig, lite party får man ju göra situationen till. Så nu kan jag pricka av "festa ensam i en hiss"¨på min att-göra-innan-jag-dör-lista haha.

Dags för smink och hår nu, hörs snart :D

Mitt 2009 - Månad för månad


Hängde jättemycket på gayklubbar under denna period, min mormor började faktiskt fråga om jag hade svårt att motstå alkoholm eftersom jag festade så mycket haha. Var fortfarande kompis med Ted då, tror det är många av er som minns han! Jag, William och Ted var alltid ute och röjde tillsammans!



Denna månad var jag på den första Gaykryssningen som fortfarande är det roligaste jag gjort när det gäller fest. Jag var helt vild och galen! Var även på QX GayGala som var väldigt rolig, massa bra artister uppträdde osv. Får inte heller glömma att jag och Kissie stod på Stockholmsmässan och träffade våra bloggläsare, sjukt trevligt var det!



Klippte mig för första gången hos Bobby, han fick fria händer och klippte mig kortare än vad jag hade haft på flera år. Jag trivdes men lät det endå växa tillbaka till det gamla sen. Det var väldigt många kvällar framför Melodifestivalen denna månad också, sådant missar jag aldrig! Grät som fan när Sarah Dawn Finer sjöng sin låt hehe. Jag och William var även lägenhetsvakt i två veckor på Gärdet, där röjde vi ordentligt.



Började hänga på väldigt många hemmafester denna månad! Lite fjortis att grå från stammis på alla gayklubbar till trashiga hemmafester men så blev det iaf. Hamnade även på Maria ungdom en kort tid innan jag skulle fylla 19. Ett stort misstag. KISSIE GJORDE MIG ÄVEN BLOND! <3



Var på Gröna lund för första gången på länge! Var jätteroligt och träffade självklart massvis med fina bloggläsare. Firade min 19års dag, gjorde mitt kända sminktips och jag fortsätta med sunkiga hemmafester.



Badade hemma hos Charlie, röjde i publiken på Allsång på Skansen och hängde på Gröna lund! Äntligen var det sommar! Vid detta laget hade jag slutat gå i skolan, eller jag var ju skriven i skolan men gick dit kanske en gång per vecka? Ett misstag man alltid kommer få ångra självklart.



Jag började umgås med Paow! Vi träffades på Allsång på Skansen och det klickade ju typ direkt, genom henne träffade man Steffi, Dessie osv... min riktiga vänner gillade inte detta och i slutändan stod jag ensam kvar med alla småbarnen. Jag hade blivit en, fjortis? Hade i alla fall jättekul med mina nya vänner och man ska aldrig ångra någonting. Hade en härlig sommar med Paow. Vi gick bl.a. tillsammans på Britneys konsert i globen <3 Memory for life!



Såg Lady Gaga på Gröna Lund, blev "trion" med Steffi & Paow samt bröt kontakten med Kissie. Riktigt hemskt, tyckte det var sjukt tråkigt och jag tror inte att någon egentligen ville det men det blev till ett slags "bloggkrig med Kissie" där vi smutskastade varandra enormt.



Jag och Kissie blev sams igen, tack och lov! Gosh vad jag hade saknat henne. Blev utslängd hemifrån denna månad. Bodde hos Steffi i en vecka och sedan hos mormor i 2 veckor tror jag? Var även hos Bobby och blev ultrablond. Tiden med snåla hemmablekningar var äntligen över.



Skaffade mig en egen lägenhet vilket var sjukt skönt! Och jag åkte för första gången till Göteborg! Älskade verkligen göteborg och måste dit snart igen. Var ju blogawards också där min älskling vann pris för årets kaxigaste. Var verkligen jätteglad för hennes skull. Träffade ju även Rosanna för första gången på blogawards. Gjorde även min saftiga läppförstoring :D Slutade umgås med Paow också.



Hade mina hemmafester, röjde loss på Ikea och festade vilt med Rosanna och Kissie! I was back on track? Goodbye fjortisfester och hej Stureplansklubbar. Min vän Abeer från USA kom också tillbaka till Sverige vilket är ett av årets bästa händelser. Får inte glömma att jag var på gaykryssning nummer två. Väldigt rolig men inte ens i närheten av den första kryssningen.



Erik vann idolfinalen, jag började julpynta hemma, massa fester och julklappshandel! Spelade även in pilot-avsnittet till en kommande dokusåpa nästa år. Eller dokusåpa vet jag kanske inte om kan kan kalla det, whatever! Sjukt kul var det i alla fall att få gå runt med en videokamera efter sig hela dagen. Lite tuffare och bättre kände man sig allt :)

Har precis duschat!

Resten ska jag fixa hemma hos William, bloggar därifrån sen :)
Lägger även upp en sammanfattning av hela mitt 2009 då!


Jag är helt förstörd!


Jag har sprickor i läppen, jag kan knappt prata och är totalt täppt i näsan! Det läskiga? Jo, att jag är återställd om ett litet tag! För varje morgon när jag vaknar mår jag verkligen jättedåligt men såfort jag vart uppe i 1-2 timmar så är jag totalt återställd och mår perfekt. Lite konstigt alltså.

Men men, NYÅRSAFTON BITCHES!!! Jag ska supa som aldrig förr, vara vild som aldrig förr och suga kuk som aldrig förr! Haha tänk er att fira in tolvslaget med en kuk i käften haha, vad vilt!! Nej jag tror jag ska pussa på Sara vid tolvslaget faktiskt :) Sara Soulmate liksom.


Alexandra Kissie Nilsson


Kommer man någonsin glömma när hon däcka på McDonalds?

När Kissie är full, då är hon verkligen full rakt igenom. Ibland börjar jag undra om hon nästan kanske är ryss för hon dricker alltid hur mycket som helst utan att visa att hon blir påverkad. Sedan precis innan det är dags att röra sig hem så säger det pang och hon försvinner helt. Men det är kul, sisst så byggde jag en hatt gjord av pommes som jag satte på hennes huvud men då kom en bloggläsare fram och sa att jag var dum mot henne haha! Fuck no, jag gör vad jag vill när min katt sover :D <3

Måste ju fråga er läsare

Vara med familjen? Hemmafest? Nattklubb? Utomlands? ....


Nyårsafton imorgon, fan!

Sitter hemma hos mig nu igen, har tänt massa doftljus och myser med en filt runt mig. Så kallt ute ju! Imorgon är det som ingen missat nyårsafton och jag har verkligen påverkats av all den stress som är just nu.

Vart ska man käka sin middag? Med vilka? Vad för dricka? Vilka ska man vara med? Vart är efterfesten? Vem ska man kyssa vid tolvslaget?

Ja det är så mycket frågor, men jag försöker att hålla allting oplanerat och sedan bara göra det som jag känner för stunden. På detta vis kan det omöjligt bli misslyckat. Men håller man på att planerar exakt allting så kommer det självklart bli misslyckat. För alla vet väl att inget går efter planerna en natt som nyår?

Efter middagen planerade vi Henriks nästa transa-outfit!
Stenarna ligger bara löst på, dom sätter han fast själv sen :)


Sitter på Pizza Hut nu

Henrik är också i stan med oss nu, me like! Vi sitter hela gänget på Pizza Hut och käkar. Imens pappa är ju restaurangchef så det är ju alltid trevligt att råka ha vägarna förbi *host* gratis mat *host*. Nu ska vi snart iväg och köpa nytt löshår till William. För er som inte visste så har han faktiskt förlängt sin lugg lite, asballt tycker jag.

Jag och Henrik, bröder delar på allt wouhuhuh ;)


William och Henrik


Tycker inte ni att dom passar bra ihop? :D

Och förutom utsidan så tycker jag även deras fina insidor passar perfekt ihop. Och förlåt nu William, men jag trodde verkligen du var den sista som skulle skaffa pojkvän och "hålla dig till bara en" haha! Älskling jag är skitglad att du hittat Henrik ni är the perfect couple liksom! Och ifall ni läsare undrar ifall jag känner mig som 3e hjulet när jag umgås med dom så kan jag säga att jag absolut inte gör det! Båda kysser jättebra ;) Mouhaha!

Update från H&M

1. Jag är trött
2. William har köpt klackskor
3. Inga klänningar passar Imens stora bröst


Nu är jag färdig

Snygg igår, ful idag! Mössan på betyder dålig hårdag haha.
Bloggar från stan om ett tag, kyss lovers!

 


Patrik Sandlund


Where is my babe?


Har verkligen jättemånga minnen med denna kille, absolut en av de bästa vänner jag haft. Vi bor jättenära varandra men endå så ses vi typ aldrig, it sucks! Saknar honom jättemycket och allt vi gjorde förut. Som när vi cykla genom världens svartaste skog på valborg oså grillade vi vid en jättemysig sjö med några andra kompisar. Så jävla mysigt alltså. Eller när vi skojbråka och jag nockade honom så han fick ett märke i pannan (a) haha! Vi var störda, men hade så kul med honom. Saknar dig gubben <3


Godmorgon onsdag

Bättre sent än aldrig va? Somnade 05 imorse :/ Jobbigt men så ere! Jag skulle möte Imen och William i stan 13.00, inte så lyckat eftersom att jag vaknade först nu haha! Vaknade av att bögen ringde mig helt pigg och glad, fan vad nasty! Men dom båda är fortfarande hemma så ingen stress här inte. Ska hoppa in i duschen nu och sen börja fixa mig för ennu en dag på stan :)


Tittar på en gammal julkalender

Mysteriet på Greveholm är min absoluta favorit av alla julkalendrar som gått på tv sen jag var liten. Märkte nyss att alla avsnitt finns på YouTube så nu sitter jag och knarkar julkalendern för fullt här. Måste förresten visa en bild på Henrik när han står framför slottet där dom spelade in, asballt :D

Mysteriet på Henrikholm!


Pinsam tjej i stan...

I rulltrappan framför mig idag var det en brud som seriöst hade sina löshårsklämmor 3mm från hennes mittbena. Hade hon ingen spegel hemma undrar man ju? Och har ni sett dendär jättegamla bilden på Paow där hennes löshår ser sådär äckligt ut? Denna tjejs hår såg tusen gånger värre ut jag lovar!

När tjejen gått iväg åt sitt håll viskade jag åt Imen "du såg väl brudens hår" men tyvärr hörde tjejen det för mitt från ingenstans börjar hon skrika "aaah jävla äckel bög bla bla". Fattar ni vad pinsamt? Tack och lov såg ingen att det var mig hon mena men jag tänker ju på henne... har hon inga föräldrar? Stå mitt i stan och skrika jävla bög som om det vore helt normalt? Vad hände med hennes uppfostran liksom? Lägg mer energi på att fixa håret än att skrika på folk skulle jag nog vilja säga. Väldigt pinsam tjej!


Är hemma nu

Fastän jag har hur mycket fett som helst på kroppen så tror jag fan det var nära att hela jag frös till is ute, fyfan vad kallt det är!!! Tycker alla borde införskaffa sig en Canada Goose eller Fjällräven jacka. Inte de snyggaste jackorna men fasiken så varma kan jag lova. "Bara" benen och huvudet man fryser om då hehe!

Sprit har som sagt inhandlats så nu har jag och mina vänner ett lager inför nyår. Rosa champagne (tror jag det var haha), massvis med glittriga cider, öl och såklart vin. Tror nog jag ska ta det väldigt lugnt för hur pinsamt vore det inte att typ däcka och sedan inte komma ihåg sitt nyår när alla andra snackar om vad dom gjorde. "Ööh jag minns inte jag däckade under förfesten" haha, so not gaybloggah style!

Imen, William & Jag :)


Kvällsupdate från stan

MYCKET VIKTIG INFO!


Britney Jean Spears


All eyes on her in the center of the ring just like a circus!

Jag kommer nog aldrig sluta älska henne tror jag, hon är bäst på alla möjliga tänkbara sett som artist! Hon är inte bäst på att sjunga, hon är inte bäst på att dansa osv... men hon har lite av allt och det gör henne till världens bästa artist. Hennes konsert som jag var på i Globen i somras är ju trotsallt den största showen som Globen haft under hela dess historia, så mäktigt och stort var det! Går inte att beskriva känslan när hon kom hissandes ned från taket, trodde jag skulle dö, moment of my life liksom! Längtar till nästa år då hon släpper ett nytt studioalbum! Gaaaah give me! <3

Har köpt strass nu

Jag och killarna har köpt strass nu, nivet små kristaller som man klistrar på i ansiktet! Måste ju glittra ordentligt på nyår. Just nu sitter vi på Rice tillsammans med Imen och käkar. Snart ska vi ut i kylan och fortsätta gå på stan en sväng. Måste ju köpa sprit till nyår!


Drar in mot stan nu

Såg ut som en pensionerad hora igår så har gjort mig snygg idag!
Har inget solpuder förresten, tror jag ska sluta med det :) Onödigt.

Men bloggar från stan sen, <3


Ska leka i stan idag

Amir är inne på bögsvängen igen va? ;) Ska träffa William och Henrik i stan! Vi ska köpa sprit till nyår, lite glitter och andra trevliga småsaker. Ska även träffa min bästa vän Imen som är i Sverige! Vi har ju vart best friends sen vi var 6 år men sedan drygt ett år tillbaka så pluggar hon i Paris. Hon är i alla fall här över jul/nyår så ska få träffa henne idag. Äntligen!

Dags för plattång, vax, hårspray & smink!
Kan inte låta Imen få hjärtstillestånd ju haha.

En bild vi tog när hon var på besök i somras <3


Rosanna Charles


Finns det någon värre flippare än Rosanna?

Som jag redan nämnt så blev jag kär i henne första gången jag träffade henne. Hon är en riktig vilding och absolut inte någon man bör ta det lugnt med. Ska du ut och festa så är hon ett stort måste i sällskapet. Hon röjer som ingen annan och tar plats som ingen annan, sådant älskar vi! Ensamvargar, please take one step back! Inget står i Rosannas väg! När hon kör så kör hon.


Precis som mina andra vänner, är även hon väldigt retarded.
Såhär kul kan hon ha med en lökring!


Godmorgon!

Drömde att jag hade sex med en tjej, det var den värsta mardrömmen i hela mitt liv nästan. Fyfan vad äckligt det var alltså, Euuuuuuuw varför varför!!

Är fortfarande helt nyvaken (och vettskrämd) så sitter och gäspar här framför datan. Har lite småplaner inför dagen men får se om de går i verk. Är verkligen jättetrött alltså! Ska ta en kall dusch nu och se ifall det kanske kan hjälpa mig att piggna till :)


Detta är det värsta...

...med att ha svårt att sova! Jag ska lägga mig i sängen nu men innerst inne vet jag att jag kommer vara vaken minst 2 timmar till innan jag slocknar. Kommer tänka på exakt samma saker osv! It sucks, men sålänge man inte försöker så har man inte någon rätt att klaga, tycker jag iaf! Kanske borde skaffa sömntabletter? Vet en vän som har det och dom ska tydligen vara väldigt beroendeframkallande? Lite läskigt.

Men men, blev hela tre stycken inlägg efter midnatt, så har kompenserat upp förmiddagens dåliga update hihi! Vare sig jag somnar eller inte nu, godnatt babes! Hörs imorgon <3

This is so Kissie-style

En bild som beskriver hur älskvärt retard hon är:


En video som beskriver hur älskvärt retard hon är:


Världens bästa film

Ni kan tro att jag ljuger, men jag satt fortfarande och grät på tåget hem, Sara trodde inte det var sant när jag ringde henne haha. Aldrig sett en finare film förut alltså! Den var verkligen jättehemsk och det var nästan psykiskt påfrestande att se filmen tycker jag. Alla bara dog hela tiden, tycker sådant är jättejobbigt. Värst var när ryska pappan offrade sigsjälv och verkligen kastade in sin ena son på den stora arken, så vacker gjort! Tycker alla borde se denna film, väldigt nyttig!



Dags för bio nu

Jag har varit lite seg och inte tittat på filmen 2012 än men killarna är sjukt söta och ska se den med mig fastän dom alla redan sett den. Har jättehöga förväntningar men det är nog ingen fara för den lever nog upp till dom kan jag tänka mig. Men men, lite dålig uppdatering idag hehe, sorry för det! Bloggar igen när jag kommer hem efter bion. Kyss på er!


Tjejerna har dragit

Det firar vi grabbar med ett glas vin och sushi haha! :)


Jag och grabbarna!!

Har vart med mina boys hela dagen, fan vad vilt va? Ni som alltid klagar över att jag bara är med tjejer haha!

Niklas, Henrik, William och Emil... boys boys boys! Vi har gått på stan, käkat lunch osv! Riktigt mysigt. Vi var även med Kissie & Rosanna ett tag, klarar mig ju inte helt utan dom ;)

William och Emil!


Henrik och osminkade jag, inte vackert haha!


Sara Soulmate Chamsine


Vad skulle jag gjort utan denna kvinna i mitt liv?


När vi behövde varandra som mest så fanns vi verkligen där för varandra. Hon ställde upp när jag hade det som svårast och när hon behövde mig i höstas fanns jag där varje dag för henne. Vi har både gråtit och skrattat tillsammans. Är hon lycklig är jag lycklig, vi hör ihop och jag tror att vi alltid kommer att vara vänner, livet ut! Jag älskar dig Sara!

Måste springa nu

Bussen går om 7 min, ändå sitter jag och bloggar? Haha typiskt. Har ringt min bank och snackat lite för summan på mitt konto är absolut helt fel, men får ta tag i det senare. Puss gullungar!

Jag har försovit mig

Ska träffa Niklas om 30 min, lyckat!


Ligger och glor i taket

Ingenting är som förut, ingenting! Jag klarar inte av att sova ens. Jag kan inte minnas när jag senast somnade före 4-5 på morgonen, helt ärligt. Eller jo hos mormor gjorde jag det för där känner jag mig trygg och säker. Jag tänker på för mycket saker. På allt som ändrats, på allt jag vill tillbaka till, och sådant jag fortfarande vill ändra på. Det är för mycket som tynger ner mig. Och jag hatar att jag alltid ska dras till fel saker. Kan jag inte få någon, så dödar jag för den. Får jag inte göra något, gör jag det fast 10 gånger värre. Jag utsätter alltid mig för saker som jag vet påverkar mig negativt. Jag älskar att utmana! Men när man väl insett vad som hänt, då är det inte lika kul längre.




"There's always gonna be another mountain
I'm always gonna wanna make it move
Always gonna be an up-hill battle
Sometimes I'm gonna have to lose
Ain't about how fast I get there
Ain't about what's waiting on the other side
It's the climb "


Finland tillsammans med Kissie


Kommer jag någonsin kunna tacka henne nog?

Hon ringde helt spontant och frågade om jag ville med till hennes landställe i Finland, en skitfin stuga på en ö i skärgården. Självklart tackade jag ja och en vecka senare var vi där. Solen lyste varje dag, havet glittrande, grillade god mat, plockade bär i skogen, inga bloggläsare osv osv! Jupp... det var ju trotsallt jag som grät när vi satt i motorbåten påväg hem från ön Nötö! Det var utan tvekan sommarens bästa vecka! Och Kissies mamma är bäst i världen på att baka blåbärspaj ;)

Blir indisk restaurang nu!

Mössa, det enda rätta ikväll haha!


Bloggar senare ofcourse, puss älsklingar!


The cutest bears ever


Att jag älskar Miranda nallarna!? Har gjort enda sedan jag var liten och har hur många som helst. Jag har några här i min egna lägenhet och några kvar hemma hos mamma. Vet inte varför, jag har aldrig brytt mig om gosedjur men dessa har jag alltid tyckt om. Har även haft nyckelringar och små halsband med dom hihi. Hur gulliga som helst. Dom kostar ju lite mer än "vanliga gosedjur" från typ BR men dom är så fina så det är dom värda.

Dessa sötsaker står vid min säng, 349:- styck om jag inte minns fel.
Den till vänster fick jag i julklapp av Zine för 4-5 år sen, blev jätteglad!!


Åh, vad duktig jag är

Fastän jag verkligen är jättebakis idag så har jag tagit tag i saken och städat hela lägenheten! Har röjt undan exakt allting nu. Det enda som är kvar att göras är dammsugningen men den tar jag senare ikväll. Hela lägenheten är full av röda paljetter (så kom hit och städa efter dig Henrik) haha!



Nog snackat om natten!

Måste ju bli något av denna dag också! Jag är jättesugen på bio faktiskt, har ju planerat att se Avatar ett bra tag nu men det har inte blivit av. Kanske ikväll? Annars vill jag bara hitta på någonting mysigt i stan. En fin restaurang, vinterpromenad, whatever liksom... Söndagar känns alltid mysiga så sitta hemma vill jag inte.

Right now, i'm D-E-A-D!


Jag och Kissie älskar...

...kändisfrisörer?



Omg jag dör...

Gick precis in i köket för att dricka vatten, vad ser jag?



Gaybloggen hjärta bilder

Hemma hos mig, Kissie & William gick vilda med mitt toapapper haha!


Rosanna & Henrik satsade mer på kylskåpet! Amir bitch <3


Inne på Salvation hade dom vilda killar på scen, Rosanna taffsade på alla haha.


Finaste William och jag!


Typiskt! Både Henrik och Kissie skulle upp på scen och showa!


Vildingarna!


Men hallådär, closeup!


Bobby kände för att pumpa Kissie i analen, HAHA!


Videos från igår

Självklart bara på skämt, ingen förstår vår humor haha!


Skulle filmat på närmare avstånd, sorry!


Bilder kommer senare :)


Vad ska man säga om igår?

Ja alltså jag vet inte. Jag hade glömt bort hur mycket drama det är på gayklubbar. Allt slutade med att jag åkte hem och somnade gråtandes i sängen med kläderna på, mest för att jag var arg tror jag. Men förutom det var allting kul faktiskt. Henrik gick vild i baren och bjöd på kanske lite för mycket dricka haha! Och Tito var helt vild, vi satt och tog på varandra under kläderna och Kissie vägrade hjälpa mig när jag skrek att hon skulle ta bort honom haha! Våldtäkt på högsta grad!

Förutom det blev det självklart massa dans, alla andra var så tråkiga så jag och mitt folk stod helt ensamma på golvet och röjde, med champagneflaskan i högsta hugg! Kissie skulle sjävklart upp på scenen också haha. Hon släppte loss ordentligt igår den saken är ju klar.


Gossip!




Taxin kommer om 30 min, nu kööööör vi!
Hörs imorgon älsklingar <3


Transa-Henrik tipsar

Här är min väns 4 bästa tips för att transa :)


Bilden är lånad från Hankys vimmel-sida :)


Bögarna är här nu

Och Henrik ska börja sin förvandling nu ;)


Lady GaGa - Dance in the Dark




Silicone, saline, poison
Inject me
Baby I'm a free bitch
I'm a free bitch.


Nu får ni ge er...

Härma Paow? Skulle det vara ett skämt eller?

Jag behöver inte inspiration från en 16årig tjej, nej tack! Ni som läste min gamla blogg vet mycket väl att jag för två år sen gjorde ett "årets..." inom olika kategorier. Så sorry, ni har fel (igen...)!

"bla bla du skrev ju att det var en ny idé"
Ja jag har inte haft det i denna blogg förut ju? ska jag behöva tänka åt er?




Har precis tagit en dusch och börjat plocka undan lite saker i vardagsrummet. Mina älsklingsbögar är påväg hit! Henrik ska ju klä ut sig till tjej inför ikväll när vi ska på gayklubb. Ska ta massa bilder åt er som ni ska få se haha. Han har en ny blond peruk med sig och jag ska få prova den sa han, hihi så snällt! Kanske blir en Hiss&Diss goes video? ;)

Mina julcider ligger fint och väntar!


Årets... vadå?

Har kommit på en ny och rolig idé! Från och med imorgon och fram till nyår så ska jag varje dag utse "årets..."! Det kan bli allt från årets vän till årets fest! Måste börja fundera och planera redan nu. Är ju trotsallt 12 månader jag måste tänka igenom nu hehe! Någon speciell kategori som ni vill att jag ska ta upp?

Ny kategori: Årets... 2009


Det finns inga rika i Sverige

"Åååh jag har blivit miljonär på min blogg, jag är överklass"
Ja det är väl så ni vill att det ska vara, eller hur?

Varje gång jag säger något som ni inte håller med om så ska ni utan någon fakta och grund påstå att jag leker rik och överklass? Är ni påriktigt efterblivna? Bara för att jag inte tycker om en rea där folk slåss och är helt galna så betyder det väl inte att jag leker stenrik och låtsas vara överklass?

Visst, jag tjänar mer än de flesta ungdommar som läser min blogg. Men rik? Haha låt mig skratta... det finns inga rika i Sverige, tror folk det påriktigt eller? I Sverige har man det antingen dåligt ställt, helt okej eller bättre ställt. Men ni som bor på "fina ställen" och kallar er själva för rika... åk till typ USA och säg att ni är rika så ska ni få se ett helt land skratta er rakt upp i ansiktet. Hela Sverige är medelklass, så sluta snacka skit. De som kallar sig rika är pinsamma, och de som påstår att andra leker rika är... värre!!


Har vart och köpt frukost

Stå hemma vid spisen är ju inte riktigt min grej, finns roligare saker än att laga mat! Drog till Sandys och köpte en skitgod sallad, taxichauffören frågade om jag inte hade ätit på länge när jag började fläska i mig salladen i baksätet haha. Fan vad jag skrattade!

Nu ska jag i alla fall börja städa och göra fint här hemma hos mig. Självklart ska vi ta några fördrinkar här lite senare innan det blir röj!


Mellandagsrea är äckligt

Jag behöver inte säga det, ni vet själa vad för slags typ av folk det är i stan idag! Euw. Mellandagsrean har startat och nu är dom vilda som djur. Skulle egentligen luncha i stan idag men blev lite otaggad när jag kom på att det var reans start . Folk liksom slåss om plaggen, det är sjukt haha!


(Jag hade samma åsikt för ett år sen så please shut up!)


Hahaha...

Det står fredag i inlägget under, kan inte sluta skratta haha!
Typiskt mig, men men... inge skola & inget schemabelagt jobb, aaah ;)


Nyvaken och taggad

Gayklubb ikväll, åååh ska bli så superkul alltså! Ser verkligen fram emot det. Ska hoppa in i duschen och dränka mig i silverschampoo nu direkt. Var inte oroliga haha, ska bara få bort de lilla gula tonerna som börjat komma fram i luggen. Silvertoningar släpper väldigt snabbt. Eller så är det för att jag tvättat håret jätteofta på sista tiden!

Vad ska ni läsare hitta på ikväll? Röj? Bio? Hemmamys? Knulla?

Ska göra mig redo för sängen

Duscha, smörja in mig med min hallon-bodybutter & sen sova.
Godnatt och merry gay christmas! <3


Den som spar han har...

...julens underhållning kvar!

Sket i att se det på tv så nu går jag igenom alla avsnitten av det absolut roligaste jag sett på länge. Anna Ankas jul! Kan man se upp till en kvinna mer än henne? Tror fan inte det. Hon säger exakt allt det som ingen annan käft skulle våga säga och hon står verkligen för sina åsikter, rakt upp och ner! Inget trams, inget falskspel. 100% ärlighet och sådant älskar jag!

Kärlek till Anna Anka!


Ingen håller med mig

Är det något som jag inte har gemensamt med en enda av mina galna vänner så är det kärleken till unga artister! Miley Cyrus, Amy Diamond, Mimi Sandén, och självaste Britney som bara var 17 år när jag började lyssna på hennes musik... alla vännerna rynkar på näsorna när jag pumpar alla dessa unga tjejers låtar. Men det är bara för att när jag var liten så var min absolut högsta dröm att få bli en känd artist, är nog därför jag ser upp till unga artister som lyckats.

När jag var liten låste jag alltid min dörr och sedan stod jag framför min spegel och dansa/sjöng. Ibland "uppträdde" jag i mitt rum till Britney och ibland gjorde jag egna låtar. Tyvärr har man typiskt nog inte turen att ha en sångröst. Blommorna vissnar och skogarna dör ut när jag sjunger haha! Det låter verkligen inte bra, så varför ens ha tanken på att vara artist liksom, det var bara när man var liten och orealistisk som man verkligen trodde det skulle hända när man blev stor, fasst verkligheten kommer ju alltid ikapp :)

Den senaste i raden av unga artister som jag fastnat för är ju Miley Cyrus! Hon är 92a (lika gammal som min lillesyster) och har en sjukt mogen och grym röst för sin ålder tycker jag. Älskar hennes stil, hur hon ser ut, hur hon sjunger, hur hon rör sig på scen osv... hon är perfekt! Hon spelar ju även rollen som Hannah Montana (min lillebrorsas idol) så jag får iaf lite förståelse... från en 10åring haha ;)



Imorgon smäller det!

Jag, Kissie, Rosanna, Sara, Abeer, William & Henrik ska röja loss på gayklubb!! Fatta vad kul, sist jag var på gayklubb var... i somras? Riktigt länge sedan alltså! Ska bli så sjukt rolig. Jag har varit jättetaggad för dethär i typ en vecka nu. Har köpt en ny väst som jag ska ha på mig tror jag, mitt nya halsband också! Blir förfest hos mig såklart och sedan rööööööööj!!!

Imorgon görs det på de blonda viset ;)


Blir hemmamys idag

Har fortfarande min pyjamas på mig, tror det blir riktigt hemmamys idag! Såg Hannah Montana filmen 3 gånger igår och blir nog minst 3 gånger till idag, är helt kär! Har självklart laddat ner hela skivan från filmen också, massa bra låtar som man blir glad av. Hoedown Throwdown är en av de absoluta favoriterna!


Miley Cyrus - Party in the U.S.A.




"My tummys turnin and I'm feelin kinda home sick
Too much pressure and I'm nervous
That's when the D.J. dropped my favorite tune
and a Britney song was on
and the Britney song was on
and the Britney song was on"


Vad... pinsamt?

Jag skrev klart och tydligt att det är misslyckat att festa på julafton! Vad gjorde jag? Jo jag tog några cider till maten? Bara för att man dricker betyder det inte att man festat, snacka om att ha en omogen syn på alkohol. Men men... om Toby (och ni andra som kommenterade) nu tolkar några cider till maten som att festa så säger det ju rätt mycket om honom. Kanske ska bjuda honom till Stockholm så han får se hur man festar påriktigt? Känns ju tragiskt om han ska sitta och dricka alkohol till maten varje helg och sedan tro att han festat haha?

(Marcus kommenterade och skrev "och tror inte NI att Amir ser en skillnad mellan att "festa" och dricka några cider kanske?", skönt att det finns hopp för mänskligheten fortfarande!)

 


Min julafton var perfekt

Och gissa vem som satt aspackad vid matbordet ;) Nemen det vart lite för många glittrande cider för mig och min lillesyster så vi fick stå för underhållning, ofrivilligt haha! Min låtsaspappa hade gjort ett jättegott julbord och laxen gav mig nästan en matorgasm.

Alla blev glada för sina fina julklappar, och min syster blev såklart gladast, precis som jag trodde hehe! Var en jättemysig julafton och jag hade jätteskoj med mina fina syskon som jag skojade och lekte med. Vi spelade sällskapsspel, tv-spel, myste framför tv'n osv... perfekt var det! När mormor och morfar åkte hem så passade jag på att låta dom skjutsa hem mig. Sen kom Niklas hit och chillade, vi kollade på SATC oså! Mys.

Fattar inte varför folk festar på julafton? De som festar på julafton är antingen alkoholister eller ensamma människor som måste supa bort sorgen att de inte har någon att fira jul med, lite tragiskt! Jul borde alla fira. Min älskade vän Jasmine satt ensam hemma och tittade på film för hennes mamma var på jobbet. Jag tvingade över henne till mig direkt och kastade i henne så mycket julmat jag kunde haha! Ofcourse att min babe också skulle ha en jul! Jul står för kärlek och gemenskap :)


Passar perfekt på julafton



Britney Spears - My only wish this year

"Last night I took a walk in the snow, couples holding hands places to go
Seems like everyone but me is in love, Santa can you hear me?

I signed my letter that I sealed with a kiss, I sent it off and just said this
I know exactly what I want this year, Santa can you hear me?"


Dags att öppna presenter...

Jag och världens tre finaste syskon <3 Älskar er!

Har käkat julmat nu

Jag tror aldrig jag varit såhär mätt haha, läskigt!



Jösses vilket julkaos

1. Det är fel på min plattång!
Det första jag gjorde när jag kom hem till mami var att sätta in plattången och direkt när jag sätter på den så dör exakt all elektrisitet i lägenheten haha. Riktig panik med tanke på att maten stod på spisen som la av. Fasst värst var nog att jag inte kan platta håret nu?

2. Finns ingen hårspray!
Hittar en skitläcker rosaglittrande flaska som jag håller upp framför ansiktet och direkt när jag trycker på den så sprutar det hårmousse över exakt hela mitt ansikte, hur stor var den chansen? Trodde det var hårspray fan. Var ju bara att lägga på nytt smink direkt alltså.

3. Min syster vet inte hur man lägger på eyeliner.
Jamen tur att hennes bror är bög då :)


Jag och vackra syster fixar oss!


Sitter i bilen påväg till Stockholm

*MERRY F*CKING CHRISTMAS BTW :D <3*


Är påväg till Stockholm där julafton ska firas hemma hos mami med alla mina fina syskon! Jag hoppas att ni alla är med era familjer eller någon annan väldigt nära idag, julafton handlar om gemenskap och lycka. Och när jag säger lycka så vet ni alla att jag syftar på det saaaaftigt feta julbordet haha! Wouhuhuh bitches, idag ska det frossas som aldrig förr haha.

Nejmen mest längtar jag till julklappsutdelningen, jag ser verkligen framför mig hur glad min syster blir när hon öppnar hennes stora paket från mig! Eller alla kommer självklart bli glada, min mamma har alltid lärt oss att uppskatta det man har och vad man får, även om jag alltid valt min egna väg och strävat efter det jag inte kan få (a)

Nej nu ska det inte bli en massa prat här. Ska sminka mig i bilen och byta om, jupp jag sitter i pyjamas och ser ut som stryk haha. Får be morfar ta det lugnt i kurvorna så inte håret blir slingat med concealer haha.

Från mig till er alla, GOD JUL <3

Nu har det gått för långt...



Update: ERIK GRÖNWALL SKA UPPTRÄDA OMG!!!!!!! <3


Decembers sista...

 

Den sista tävlingen blir om ett 3e presentkort på 500 kronor från GratisBio! Det är ett rikspresentkort och kan användas på ca. 35.000 olika butiker, restaurang & hotell (se vilka här). Blir ju perfekt här i mellandagsrean.

1. Bli medlem hos GratisBio (om du inte redan är det).
2. Lämna en kommentar i detta inlägg, med ditt GB-nick!
3. Drar en vinnare imorgon :)

Lycka till alihopa! <3

Ni vinnare är rätt sega...

Fastän man både mailar och länkar era bloggar så är ni rätt sega på att höra av er så att jag eller företagen kan skicka ut era vinster till er. Men men, de 5 vinnarna av varsin klockan är:

Malin, Johan, Zine, Amanda, Bibbe!
Alla har ni vunnit den färg ni önska, kolla eran mail :)


Videoinlägg med mormor


Julbaket tar aldrig slut

Morfar och mormor!


Mina fina lussebullar ;)


Man duger aldrig haha

Mormor: Du är gråhårig i så unga dar, jag blir orolig!
Jag: Haha du är alltför rolig!
Mormor: Du ser ju ut som din morfar, men han är 70!
Jag: Haha men det är trendy, Lady Gaga style ju!
Mormor: Och dina mörka ringar under ögonen, sover du aldrig?
Jag: Nej jag pratar med killar hela nätterna haha wouhuhuh.
Mormor: Äsh, du är helt bakom flötet pojk lilla.

- 5 min senare -

Jag: Hallå kolla mina muskler *spänner armarna*
Morfar: Dina armar fladdrar som amerikanska flaggan på månen!

Har hjälpt mormor att baka

Men vi är inte klara för snart ska vi börja med lussebullar också! Tycker dock inte att lussebulle-smeten är god och om det inte finns någon god kaksmet att fläska i sig så är det ju knappast roligt att  baka haha. Men vad gör man inte för sin mormor liksom, hjälpa gamla är viktigt. Jag menar... smygäter inte jag all kaksmet så gör ju hon det :D


Jultomten, snälla ge mig:

Min absoluta drömkille!! Rosanna kallar han för lillpojken haha.
Tänkt er att få hans paket, eller han i ett paket :) Gaah!


Godmorgon bitches

Idag lät mormor mig sova ut, väldigt uppskattat! Låg och pratade i telefon i sjukt många timmar igår så jag är faktiskt fortfarande skittrött och skulle kunna sova mer hehe.

Har spelat Miley Cyrus på högsta volym sedan jag vaknade, älskar sången där hon nämner Britney hela 3 gånger haha, kärlek till det liksom! Nejmen hon är väldigt tallangfull med tanke på hennes ålder. Hon är också en av många artister som lärt sig hur viktigt det är att visa sig naken osv. Syns man inte så finns man inte, det har vart mitt motto sen jag var liten :)


Kvällens sista inlägg

Pratar i tel med babe men han ligger bara och härmar mig vad jag än säger, suck! Ska i alla fall sluta blogga för ikväll tror jag, händer ju inte så speciellt mycket här på landet om vi ska säga som så hehe. Vill tillbaka till storstan och alla vilda fester! Men har bara 1 dag kvar här nu för tidigt på torsdag åker vi hem till mamma där julafton ska firas. Men det är då. Puss och godnatt alla söta <3

Min tjejkompis Henrik!

Hehe ja detdär lät lite galet va? Men uh-uh...

Min vän Henrik brukar klä ut sig till tjej när han ska på gayklubbar, så han är faktiskt min tjejkompis hihi! På lördag ska vi festa tillsammans och han har lovat att fixa sig hemma hos mig. Fatta vad kul att få se på när han förvandlas. Ska ta massa bilder åt er hihi!

Vad föredrar ni min Henrik som? Pojke eller flicka? :D

Henrik som sigsjälv!


Henrik som tjej ;)


När jag kom ut som bög


"Grymt bra bloggare är du!! Men jag vill att du skulle skriva om hur det var att komma ut som bög och om det var någon (kompis eller släkting) som drog sig undan när du gjorde det. Puss och kram på dig! <3"


Tusen tack Jennifer! Självklart kan jag berätta om det.

Kan ju börja med att berätta att jag kom ut som homosexuell år 2007. November tror jag det var! Det började med att jag sa det till en nära vän över telefon. Innan hade jag varit väldigt orolig över på vilket sett man skulle säga det men när det väl kom så kändes allting naturligt. Jag bara berättade det rakt ut och hon tog det väldigt bra och brydde sig knappt.

Sedan berättade man bara för allt fler vänner och bekanta. Jag har ju alltid varit rätt feminin av mig så det är liksom något som folk alltid vetat utan att jag sagt något. Så på grund av detta blev det inga chocker och alla tog det väldigt bra och enkelt liksom. Det blev aldrig någon stor sak.

Jag är väldigt lycklig över att alla fortsatte att behandla mig lika fastän de nu visste att jag var homosexuell. Det var ingen som sa något konstigt, behandlade mig anorlunda eller slutade umgås med mig. Har haft väldigt tur med sådant tror jag. Vet att många "vänner" kan vara idioter och frysa ut folk när dom får veta att de är bisexuella eller homosexuella.

Men ah! Allt har gått smärtfritt för mig! Jätteglad över det. <3

Typiskt mig och Andreas

Sitter i telefon och pratar om vart vi skulle vilja ha sex haha. Jag känner att en biograf, längst bak på bussen samt i en provhytt inne på H&M skulle vara jävligt flashigt. Andreas är mest sugen på IKEA, typiskt svenskar haha. Kyrkogård ville han också prova på, fast jag vet inte om jag vågar det alltså.

Vart skulle ni vilja ha sex någonstans? :)


Videoupdate


Ärlighet varar längst

Säger jag att jag handlar själv på systemet så gör jag väl det, varför skulle jag ljuga för er? Inget illa menat men ni måste verkligen ha för höga tankar om er själva? Varför skulle jag ljuga för er liksom? Ni har gjort ett val att läsa min blogg och tror ni inte på det som skrivs så sluta läs då!! Om min ärlighet inte uppskattas kan jag lika gärna börja ljuga i bloggen? Ni anklagar mig ju redan så skulle inte bli någon skillnad :)

Dagens shopping, saftiga grejer!

Såg att det fanns 2 olika glittrande julcider så tog 10 av varje :)


Sugababes - Get sexy




When I'm walkin' down the street they say hey sexy
When I'm dancin' in the club they say hey sexy
When I'm driving in my car or I'm standing at the bar
It don't matter where I are
They say hey sexy


Inne på Coop Forum

Jösses, man kan verkligen tappa bort sig här inne.
Har någon sett min mormor? En blond gammal tant...


"Kan Britt komma till informationen. Det står ett bögfan här som söker dig!"


Godmorgon, sitter i bilen

Blev väckt tidigt av att mormor skrek:
"Amiiiir det står i tidningen att blondinbellan ville dö förut för att alla var dumma på hennes blogg, du vill väl inte dö va? Blir du mycket mobbad?"

Typiskt gamla tanter, helt galna haha. Men grandma är söt, sötast i världen! Förklarade bara helt enkelt att jag absolut inte blir mobbad men att det finns misslyckade tattarungar som sitter och skriver elaka saker för att dom
är avundsjuka, men att jag inte alls tar åt mig. Så nu har grandma lärt sig något nytt om att blogga :D


Sitter i alla fall i bilen, hann inte blogga hos mormor och morfar. Vi är påväg med bilen in till Enköping där förmiddagenn ska spenderas. Vi ska köpa dom sista julklapparna och jag ska in på systembolaget. Mormor vägrar som vanligt att köpa ut så jag får göra på mitt vanliga sett som jag alltid gör i Stockholm när jag ska ha sprit!

Dags för sängen nu tror jag

Pratar fortfarande med babe i tel hihi, och myser med min nya pyjamas som jag fick från mormor. Ska borsta tänderna och börja göra mig redo för sängen nu tror jag. Hörs imorgon igen, ska upp tidigt då också. Puss på er!


Miley Cyrus, en ny favorit!

Har pratat i mobil med min ena lillebror. Vi snackade en massa om hans idol "Hannah Montana" som spelas av Miley Cyrus. Efteråt nu så har jag lyssnat på massor av hennes låtar och kollat in bilder på henne. Tycker det är sjukt läskigt att bruden faktiskt bara är 17 år gammal. Tycker Miley ser sjukt kvinnlig och vacker ut för sin ålder, love her!!


Redan tråkigt hos mormor

Haha jag tröttnar snabbt på landet, ligger och pratar i mobilen nu.
Pratar med babe, han gör mig alltid glad, han är bäst <3


Håller jag på bli tokig?

Jul jul jul ...



This is so gaybloggah style




Livvi Franc ft. Pitbull - Now i'm that bitch


Första julklappen är inslagen

Ville bara säga det hihi, älskar verkligen julen :D
Nu ska jag fortsätta, smell you later!


Mormor gillar inte bloggläsare

Fyfan vad jag skrattat nu alltså haha!! Här på landet är dom ju inte vana vid bloggare så när jag och mormor gick runt inne på shoppingcentrumet här i Bålsta så var det massa ungdommar som gick efter mig med kameror och höll på. Mormor tyckte det var skitjobbigt så när en tjej kom nära sa mormor "hörru flytta på dig din svans" haha så jävla rolig.

Självklart skulle jag aldrig säga något sådant till en bloggläsare men min mormor är ju inte van vid att folk ska hålla på gå efter hennes barnbarn så hon blev sur haha, riktigt roligt var det. Och du tjejen... om du tog illa upp så hälsar jag förlåt från min mormor ;)

Nu sitter vi på en lunchrestaurang :)
Sedan blir det hem till mormor & morfar!


Typiskt när någon kändis dör...

Jag har absolut inget emot Brittany Muprhy men jag har aldrig läst något om henne, aldrig hört något om hennne... och nu när hon dör så ska halva Sverige gå i depression typ? Så jävla patetiskt! Det blir samma patetiska visa som när pedofilen Michael Jackson dog liksom. Orkar inte höra allt jävla tjat. Ni har inte brytt er om henne förut så låtsas inte att ni gör det nu?

Vet ingenting om dig men vila i frid!


Sitter på tåget nu

Teckningen här suger, tog typ en kvart för detta inlägg haha.
Har i alla fall en söt bloggläsare mitt emot mig på tåget.
Vi tog nyss en bild med hennes kamera hihi :)


Godmorgon måndag!

Drömde att jag knullade med en gammal lärare, rätt så busigt haha! Har faktiskt haft en hel del snygga lärare genom åren ska ni veta ;)

Jag ska i alla fall börja dra mig mot tåget till mormor snart. Ska bli skönt att komma bort från storstaden ett tag, fast jag kommer som vanligt sakna Stockholm efter typ 2 dager hehe. Men jag bloggar senare igen när jag sitter på tåget. Puss sålänge <3

Nattblogg

Kunde inte somna så tog en promenad ute i snön, rätt mysigt.
Nu ska jag verkligen försöka sova igen, godnatt alla vakna <3


Rymmer till mormor imorgon

Jupp, imorgon blir det att hoppa på pendeln enda till slutstation. Där ska mormor och morfar hämta mig med bil! Först ska vi handla massa julklappar tillsammans och sedan blir det hem till dom. De sista dagarna nu innan julafton så ska jag hjälpa mormor att julbaka och allt annat jobbigt som hör julen till. Sedan på julafton så ska vi åka hem till mamma där julafton firas :)

Jag tar med min bloggdator till mormor och hon har endå en helt okej stationär dator så det kommer inte bli några problem med bloggen alls. Men ska sova nu, klockan 12.00 ska jag vara i Bålsta imorgon! Godnatt mina underbara <3

Hade tråkigt så bakade lite



1. Ta lagom stora klumpar pepparkaksdeg, typ en halv näve var.
Rulla dom alla till lika stora kulor och lägg in i ugnen. 200 grader i 10 min.


2. Blanda ihop en glasyr, helst i någon snygg och läcker färg.
Röd karamellfärg, 2 msk varmt vatten! Blanda i 3-6 dl florsocker.


3. När kakorna är klara så kommer de ha plattat till sig lite, så ska det vara.
Häll nu glasyren över dom, snåla inte!!! Man vill ju inte att allt ska rinna av.


4. Lika petig som mig? Ska det smaka gott måste det även se gott ut.
Skär bort den glasyr som runnit över kakan, voila! ÄT & NJUT! Haha.


Haha nu ska vi vara realistiska... det ser ut som rosa bajs haha.
Någon som vill bjuda på en bakningskurs? ;)


Viktigt att komma i tid

Yepp, nu låter jag fem stycken vinnare få en varsin klocka i äkta oldschool fashion stil! Detta är min personliga favorit när det gäller klockor. Feta saker i guld och blingbling på armarna får en ju bara att se ut som en julgran? Nej detta är mycket snyggare tycker jag. Anyways, hoppas ni gillar klockorna och att vinnarna blir glada.

- Lämna en kommentar i detta inlägg med din mail.
- Skriv vilken av färgerna du skulle vilja vinna. (bild nedan)
- Drar en vinnare på tisdag!

Lycka till allihopa :) <3



Klockorna säljs till ett sjukt lågt pris hära!

Förra tävlingens vinnare

Alittlebitofme @ GratisBio!
Presentkortet kommer snart skickas hem till dig. Grattis!


Ni bad även om mer gaystuff...


...vilket är förståeligt!


Tänkte att jag kan ju ta upp frågan hur man som homosexuell orkar med glåpord och annan skit som man får ta typ på stan oså! Får faktiskt många frågor om detta, ifall det är jobbigt och hur jag gör för att orka med allt.

Viktigast är väl att det faktiskt inte är så jobbigt som många tror. Det är inte ofta jag får höra dumma saker pga min sexuella läggning. Självklart kan folk skrika jävla bög när man tjaffar med dom, men det är väldigt sällan främlingar på stan skulle ropa jävla bög efter en liksom. Vet inte om samhället har fått fel uppfattning eller om det är vi bögar som bara tycker synd om oss själva.

Det är verkligen inte så "jobbigt att vara bög" som folk har fått för sig. Det är ju inte direkt så att jag är ledsen över att jag inte har så många straighta killkompisar, när jag ändå inte har så mycket gemensamt med dom. Och det är inte heller jobbigt att många på de straighta klubbarna ser ner på bögar. Om det inte hade passat mig så hade jag bara kunnat gå till alla de härliga gayklubbarna som finns i Stockholm. Zipper, Paradise, Libra... sen har vi ju alla barer också! Torget, Momma osv...

Bögar har det inte alls så tufft som många tror. Självklart finns det folk som går igenom ett helvete varje dag, de människorna ska man absolut inte glömma!! Men att det skulle vara vanligt? Nej det vill jag inte påstå.

(Jag står inte till svars för alla homosexuella killar då alla är olika individer. Alla känner och uppfattar saker olika. Jag utgår från saker jag själv upplevt och hur jag själv tror det kan vara för de flesta homosexuella i dagens samhälle.)

Ska göra detta oftare

Shit vad kul det var med hiss & diss, hade nästan glömt bort hur mycket skratt det kan bli. Jag menar, folk bokstavligen går i taket bara för att jag säger det jag tycker? Om ni vill inbilla er att lugna gatan gör någonting vettigt så varsågod, mig lurar man i alla fall inte!!

Lagar lite mat här hemma nu, har Rosanna i telefon också. Alltså det är galet hur mycket jag snackar i telefon när jag tänker efter. Förra månaden låg ju min mobilräkning på saftiga 4.000 kronor haha, det gjorde verkligen ont i hjärtat när jag öppnade det kuvertet! Men har bytt mitt abonemang till fast pris så nu ringer jag hur mycket jag vill :)

Juste, lägger upp en ny jultävling ikväll också :)

Ni bad om det...

- Lugna gatan
Jag har dissat dom förut och jag måste tyvärr göra det igen. Hur många gånger har man inte sett dom stå och titta på när umgdommar bråkar? Och alla tjejer de försöker ragga på. Inget annat än kåta gatan är dom! Riktigt äckliga. Jag känner mig mer rädd än trygg när jag ser dom ute.

- Vakter på nattklubbarna
Finns det seriöst inga trevliga vakter? De enda trevliga jag träffat är hon som kollar legitimation på Village och tjockisen som står utanför Magenta! Resten är bara bitterfittor som är otrevliga för att dom själva inte kan gå in och röja ordentligt. Tycker det är tråkigt. Vakten är ju endå det första man möts av på en nattklubb, borde man inte då satsa på trevliga vakter så att folk får en bra start på kvällen?



- Kärlek under julen
Jag verkligen beundrar hur kärleksfulla alla människor blir under julen. Visserligen önskar man ju att alla skulle kunna vara lika underbara året runt men nu ere inte så, så man får nöja sig med jultiderna! Presenter, äta mat tillsammans, baka tillsammans... allt handlar om att vara tillsammans under julen och det älskar jag! Kärlek kärlek kärlek.

- Anspela på sex
Lindsay Lohan vill kickstarta sin karriär (som inte vart på topp den senaste tiden) så hon har valt att vika ut sig. Underbart! Sex säljer så jag tycker att hon gör ett smart drag. De som säger att "allt ska inte anspela på sex" är ju bara sånna som själva inte skulle våga göra något liknande. Behöver du flasha fittan för att få din skiva såld, then bring it on sistah!

Pratar i tel med mormor

Ringde henne direkt när jag fick veta att julafton är om 4 dagar. Den stora frågan är om julafton ska firas hemma hos mamma eller hos mormor. Ingen av dom verkar veta något, ingen planering alls. Suck! Jag ska i alla fall åka hem till mormor imorgon eller på tisdag för att hjälpa henne med allt julbak och annat som hon vill ha hjälp med. Älskar ju allt som har med julen så sådant hjälper jag henne mer än gärna med!

iPhone <3


Oh my fucking god

DET ÄR FÖRFAN JULAFTON OM 4 DAGAR???

Hur kan jag ha missat detta? Jag lovar, jag trodde verkligen att det var typ två veckor kvar eller något sådant. Jösses vad stressad jag plötsligt blev. Har ju massa julklappar kvar att köpa liksom. Nej ush fasiken nu var inte julen rolig längre haha. Ska försöka göra det bästa av situationen. Ska börja slå in julklappar idag, och köpa de sista imorgon!

Bild tagen förra julen :)


Vad vill ni se mer av i bloggen?


Godmorgon söndag

Veckans mysigaste dag är här, woho! Älskar verkligen söndagar för man kan verkligen mysa hemma hela dagen utan att få ångest. Ska städa lite nu på morgonen och sedan får jag se ifall man kanske bjuder över någon skön böna eller så :)

Btw, bara mina läppar som alltid är gigantiska när jag vaknar?


Anton Gyllensten

Din kompis Andreas vet (på något konstigt sett) inte hur man skickar mobilnummer så Anton, maila ditt mobilnummer till mig när du ser dethär! Puss brownie.

Nattblogg

Voila, jag är hemma hos mig nu :)

Har spenderat hela kvällen i stan med min soulmate och hennes underbara kusin som jag älskar lika mycket. Vi har käkat på restaurang, promenerat i vackra Stockholm och massa annat skoj. Rosanna ringde och försökte få med mig ut men jag känner verkligen att jag ska vara hemma ikväll.

Får man för mycket av det goda alltför ofta så kan det slinta. Jag menar... Amir Akrouti är ju världsbäst på snefyllor haha. Som när jag hamnade på Maria ungdom tidigare i år, bara på grund av en kille! So not okey! Verkligen inte. Nejmen jag ska inte klaga, jag hade det supermys med mina fina vänner och vi klarade oss gott utan alkohol. Finns ju andra hål man kan få, wouhuhuh! Haha.

Sara Soulmate och Abeer på tunnelbanan hem :)


Har käkat klart nu

Denna restaurang var då inget att rekomendera. Man får vänta i 20 min på sin dricka och deras sirap är utblandad med vatten, so not okey! Men vissa ställen måste ju vara dåliga för att andra ska vara bra.

Nu vet vi inte vad vi ska göra. Jag är sugen på bio men det är inte tjejerna. Rosanna ska festa och Kissie vet jag inte vad hon gör. Det visar sig nog. Bloggar såklart senare när jag vet vad som händer. Puss sålänge <3


Ska röra mig in mot stan nu

Bloggar såfort vi käkat klart på restaurangen! <3


Planer för kvällen är nu gjorda

Har bokat bord på en restaurang. Jag, Sara Soulmate och henns kusin blir det. En perfekt lördag skulle jag tippa på. Jag menar... jag röjde på 4 olika klubbar igår så jag kan nog ta det lugnt med gott samvete ikväll. Har liksom gjort mitt i partysvängen för denna helg haha.

Me right now... bakis och trött!


Tack till er på Jarowskij

Seriöst, igår var verkligen en upplevelse! Förutom att bli blond och att jag festade som vanligt så hade jag en inspelningsdag med produktionsbolaget Jarowskij. Vi spelade in ett helt pilot-avsnitt under dagen. De berömde mig jättemycket och sa massa fina saker som pushade mig och fick mig att prestera bra. Verkligen en skitrolig upplevelse och jag är glad över att jag fått göra detta.



Har vaknat påriktigt nu

Efter förra inlägget så råkade jag somna haha, så ligger fortfarande i Rosannas sköna säng. Idag så kommer ingenting att hända, det känns verkligen som en sådan dag tycker jag. Men det blir nog bara skönt, man måste ju ta det lugnt emellanåt för att orka med all vardagsstress!

Vad ska ni göra idag/ikväll?

Our nightlife, last night

Ovanligt tomt inne på toan, så hade en photoshoot haha.


Vilding och jag <3


Emma sötnos!


Linda trivdes fint med sin pelare, haha!


Lycklig!


Emma och jag :)


Laroy, Sogni, Cafét & Magenta!

Ja det blev en riktig jävla runda igår också, vissa ställen roligare än dom andra. Magenta hade som vanligt väldigt bra musik på övervåningen och Laroy var väl mer eller mindre ett skämt? Har aldrig varit där förut och nu förstår jag varför. Riktigt torrt var det verkligen haha.

Hade överlag en vild och rolig kväll med mina tjejer, som vanligt alltså! Allt blir ju vad man gör det till så det var bara att kasta loss bland alla drinkar och se glad ut på dansgolvet!


Vi hörs imorgon älsklingar

Nu ska den nyblivna blondinen börja fixa sig oså!
Sedan blir det inspelning av vår förfest följt av röj på Stureplan.


Ha en superfredag nu allihopa! Puss <3


Hemma hos Rosanna nu

Innan det blir mer inspelning med Jarowskij så ska jag chilla här.
Rosanna älskar såklart mitt hår ;)




Har ni saknat mig?



(Vet inte varför det ser grått ut, tar fler bilder hos Kissie senare)

Bobby fick mig från svarthårig till blond på några timmar bara.
Han är verkligen bäst på sin sak. Tusen tack gubben <3


Lite bilder från dagen...

Min mikrofon sätts på och Bobby posar glatt, snygging!


Stora kameran som de filmar oss med :)


Självklart bleker Kissie också :)


Blekning blekning blekning... i love it.


Just nu hos Bobby



Har jätteont i magen

Varför är jag nervös? Jag är född till att göra sånthär.
Alla säger ju det, jag vet också det! Fan...


Britney Spears - Kill the lights




Kill the Lights!
(Take 'em out, turn 'em off, break 'em down)
Kill the Lights!
(Don't be scared, make a move, see me now?)
Kill the Lights!
(I've seen you, watching me, watching you)
Kill the Lights!
You can't handle the truth, what happened to you?


Självklart vaken tidigt idag...

Upp och hoppa säger jag bara! En kall dusch och minst 65 lager med concealer ere som gäller. Haha nejdå nu ska jag inte överdriva. Ska försöka att chilla med sminket eftersom jag vet att man ser mycket mer sminkad ut i tv än vad man är påriktigt. Så ska lägga på smink så att det känns som att man skulle kunna ha lite till, då vet man att det ser bra ut i tv sen. Fan... vem försöker jag lura? Kommer sluta med att jag knarkat solpuder ändå tillslut haha. Buuuääh!

Bäst att ringa en taxi nu

Imorgon ska ju ett kamera-team följa med mig till Bobbys när jag ska klippa mig och färga håret ljusbrunt. De ska ju även följa med ut när jag och gänget ska röja på Stureplan haha, kommer kännas askonstigt att ha en tv-kamera bakom sig i princip hela dagen hehe. Det jag vill komma fram till är att jag inte får se trött och sliten ut imorgon så därför drar jag nu hem och sover!

Godnatt älsklingar, hörs imorgon <3


Förresten...

Nivet den gigantiska 55" tvn som jag satt framför i affären?
Rosanna kom plötsligt fram och sa "tjockis akta denhär ska jag ta hem" haha!!!

Sagt och gjort! Nu vet ni vart alla filmkvällar kommer hållas ;)


Blir kanske bio ikväll?

En viss kille vill bjuda på bio ikväll, så cute alltså! Just nu sitter jag hemma hos Rosanna och vi har börjat laga middag tillsammans med Emma som kom, så vi får se hur det bli med bion sen. Kanske nattbio?

Vad gör mina läsare ikväll då? Är det bara jag som nästan varje dag träffar en kompis oså handlar vi gemensamt massa mat och lagar middag tillsammans? Älskar att göra vardagssysslor tillsammans med mina vänner, allt blir mycket roligare då ju. En annan favorit är ju att baka med sina vänner, och vi ska inte nämna att duscha med sina vänner haha. Dock brukar jag inte skriva ut sådant, pojkvänner kan bli rätt vilda då haha.


Hani - Wait forever



Kommer upp massa minnen när jag hör denna låt.
Den är verkligen jättefin!


Rosanna håller på att köpa tv...

...så Sara, Abeer & Jag ligger i butikens soffa haha! Vi softar här och tittar på en skitbra film som visas på den 55" stora tvn framför oss. Hoppas Rosanna tar tid på sig att välja tv för filmen är fan inte slut på ett tag haha. Tror den heter Transformers någonting, snygga Megan Fox är med i den!

Soulmate och jag här inne på Elgiganten <3


Har fixat naglarna nu

Medans Rosanna sitter hos Lidia på Glory Nails och gör sina naglar så tog jag ett eget bord och lekte lite. La på ett hudfärgat nagelack och sedan topcoat för att det ska glänsa lite. So gaybloggah style!



Såhär ser jag ut idag

Sådär jättesminkad ser jag inte ut att vara va? (a)

Självklart är mina UGGs på, kärlek på högsta grad!


Pratar med Andreas

Han sitter och tjatar om att låten Higher med Erik Grönwall är en skitdålig låt och jag skriker som en liten flicka hehe! Låten är ju verkligen hur bra som helst? Men smaken är som baken!

Har sminkat mig och använt min nya foundation också, den är verkligen super och alldeles exakt i rätt ton. Min gamla var ju från i somras som sagt så det var därför jag alltid var så brun haha. Men att jag nästan var brunare än Rosanna som är mulatt var ju läskigt haha!!


Fina bilder från er läsare

http://www.eriicaaae.blogg.se


www.idakkarlsson.blogg.se


www.fiaofsweden.blogg.se


http://www.annnicamuller.blogg.se/


www.fannyochbecca.blogg.se


Godmorgon torsdag

Imorgon är det fredag!! Fan vad najs. Älskar att veckorna går så himla fort nuför tiden! Ska ju till Bobby imorgon och göra mitt hår riktigt brunt med riktig färg. Inte toning som jag har i nu.

Idag har jag lovat att göra Rosanna sällskap när hon fixar sina naglar, men har ni sett vädret? Gud alltså mina UGGs kommer ju drunkna och fåren i dom kommer frysa fastän dom är döda haha. Läskigt hur mycket det har snöat inatt alltså. Men jag tycker ändå det är väldigt vacker, vintern är nästan den finaste årstiden i Sverige.

Här har ni lite bilder från igår btw:

Mina flickor! Och Rosanna i min rosa mössa hihi.


Tur att jag inte tog denna färg på mina UGGs haha ;)


Nicki tvingade på oss yoghurtglass, gott faktiskt!


Har jag sagt att jag & Rosanna gillar sushi? Wouhuhuh!

Dags för ett till presentkort


Lottar återigen ut ett presentkort på 500 kronor från GratisBio! Det är ett rikspresentkort och kan användas på ca. 35.000 olika butiker, restaurang & hotell (se vilka här).

1. Bli medlem hos GratisBio (om du inte redan är det).
2. Lämna en kommentar i detta inlägg, med ditt GB-nick!
3. Drar en vinnare på fredag :)

Lycka till alihopa! <3

Vinnaren av almenackan...

http://emmaericsson.webblogg.se/

Grattis!! Skickar din mail till företaget som hade tvälingen.
Ni som inte vann kan göra egna kalendrar här.


So gaybloggah style!!!!

Detta var min christmas present till migsjälv!
Ett par fina vinterskor, UGGs <3



Det är ju nästan bara tjejer som har sånnahär ju.
Tänkte att någon kille måste ju starta trenden ;)

Trotsallt så är det killmodell på skorna ju!


Har shoppat lite mer nu..

Bland annat en christmas present till migsjälv =D
2099:- på Mathilde.


Någon som kan gissa vad? ;)


Inte alls onödigt med dyrt smink

Förr i tiden när jag inte hade råd med bra smink så använde jag bara sminkprodukter från typ Loréal och Nivea. Visserligen såg det bra ut när man använde dom men de tog alltid slut så ofattbart fort. Jag kom ihåg mitt första puder från H&M, efter 5 dagar var det slut haha! Och nej då överdriver jag inte med en enda sekund.

I somras köpte jag en foundation från Chanel och vet ni vad? Den har inte tagit slut än!! Bra smink ska du inte behöva ta mycket av, så är det bara! Jag råder er alla att faktiskt ta 300-500 och lägga det på en bra foundation som ni kan ha länge istället för att köpa billig skit som ändå tar slut efter två veckor! Självklart tycker jag att sminket från Chanel även sitter mycket bättre och längre än det jag använt förut. Deras concealer är också jättegrym, får inte glömma solpudret heller som jag också fortfarande har kvar fast jag köpte det i somras!


Hejdå Nicki baby

Sådär nu har vi fläskat i oss så mycket sushi att vi antagligen kommer rulla ut från stället sen hehe. Nicki har varit med, vi var ju tvungen att ha en avskedsmiddag med henne eftersom hon åker till USA imorgon. Hon ska vara där en hel månad, skruttan. Men när hon kommer tillbaka ska vi ha en fet USA-fest hära haha! Shutter shades it is ;)


Har köpt mitt smink nu



Concealer / 375:-
Foundation / 500:-

Nu kommer sushin som vi beställt in precis.
Bloggar sen igen! Love.


Blev lite sen ändå haha

Fast bara sen till datan, så bloggar från min iPhone i taxin nu hehe! Älskar verkligen min iPhone det är verkligen det bästa köp jag någonsin gjort när det gäller teknik. Den är perfekt på alla möjliga sett tycker jag.

Men bloggar från stan lite senare!
Shopping & restaurang står på schemat. Kyss <3

Ready, set, go!

Taxin kommer om prick en timme, bokade den redan nu bara för att Rosanna ska slippa få stå och vänta på mig haha. Jag har en tendens att ta väääldigt lång tid på mig när jag ska fixa mig. På senaste tid brukar även Kissie vara klar före mig när det gäller smink och hår. Då har det verkligen gått för långt haha. Dock har hon idag inte ens vaknat när jag typ är klar.

Hmm... hur ska jag väcka henne på bästa sett?


Ska in till stan snart...


Snöade det igår?

Vad kallar man det idag då? Snöstorm haha? Sjukt med snö...

Godmorgon btw :) Vaknade klockan 10 och är jättepigg, det hjälpte verkligen att jag la mig i tid igår! Och måste tacka alla ni som har mailat mig och svarat på mina frågor oså, tusen tack verkligen! Jag har tur som har så fina läsare som ställer upp, blev jätteglad när jag såg hur mycket svar jag hade fått hehe <3

Och om jag ska köpa en chihuahua? Det vet jag helt ärligt inte och det är därför jag vill prata med kunniga först! Jag är inte en sådan som vill köpa hunden för att ha den i handväskan när jag går på stan. Jag vill låta djuret leva ett riktigt hundliv och jag vill vara säker på att en hund får det bra tillsammans med mig innan jag köper en. Får se hur jag gör, tror inte det ska vara något problem faktiskt.

Har redan kommit på namnet till min hund (a)
Kom på det igår sekunden innan jag skulle somna, skrev ner det direkt!

Är du en chihuahua-expert?

Nu menar jag inte någon som typ är lite extra intresserad av trasen, utan verkligen en riktig expert. Om du anser dig vara det så maila mig genast!!!

(Amir @ Gaybloggen.com)


Brunett, så hett!

Har verkligen lust att bli blond igen, ååh jag saknar det redan! Men jag vet att jag är skitsnygg som brunett och så ska det förbli ett tag till hade jag tänkt.

Ska till Bobby på fredag!
Just nu tonar jag bara håret men han ska få slänga i någon riktigt snygg brun färg hade jag tänkt.

Ayah. På tal om annat... tror jag börjar bli lite sjuk! Mår jättedåligt och är helt seg typ. Ska försöka sova tidigt så jag är utvilad och pigg imorgon. Nivet Paus.se som jag alltid lottar ut presentkort ifrån? Jag ska till deras kontor imorgon och hälsa på, ska bli skoj! Sedan blir det lite shopping efter hade jag tänkt. Ny foundation och concealer behövs. Ska gå ner typ 2-3 nyanser för den foundation som jag har nu köpte jag för ett bra tag sen när jag var mycket brunare men nu är jag rätt blek faktiskt! Ska bli skönt att slippa använda solpuder på hela halsen/bröstet för att inte få någon konstig rand haha ;)

Fuck, i miss it!


Älskar ni också snön?

Har vart hemma ett tag nu, Rosanna skulle på någon restaurang med några tjejer men eftersom vi käkade massa god mat som jag lagade hos henne så åkte jag hem istället! Taxichaffisen satt och frågade massa om min sexualitet haha, skitrolig kille var det faktiskt! Älskar folk som är öppna och vågar fråga saker! På detta sett så fick chaffisen lära sig massa nytt och det var säkert ett visst antal fördommar som försvann för hans del.

Och som det har snöat idag alltså! Jag verkligen önskar snön. Stockholm blir så vackert när det glittrar i vitt. Tänker er hustaken på söder med en massa snö på, aah i love snow!!

 


Jennifer Hudson - Spotlight



Tror många tjejer kan relatera till denna låt. Att killen är överbeskyddad och vill ha tjejen helt och hållet för sigsjälv. Sånna killar kan dra åt helvete tycker jag om ja ska vara ärlig. Om man inte litar på sin flickvän såpass att man vågar låta henne festa, ha killkompisar osv... ja då är man helt enkelt inte ett pojkvänsmaterial! Right girls? ;)

Har haft snöbollskrig hihi

Eller rättare sagt så kastade jag en fet snöboll i Rosannas ansikte utanför Södra station och sedan jagade hon mig hela vägen hem till henne. Tro det eller ej, jag sprang snabbast hihi ;) För att gottgöra henne så står jag nu i hennes kök och lagar lite mat! Potatisgratäng med kött, smaskens alltså! Hoppas hon inte ger tillbaka senare när vi ska ut igen. Payback's a bitch.




Videoinlägg: Jag är med på tv!

Redan en superstjärna ;) Gissa vart det är filmat haha!


Skvallrar för Rosie

Sitter och skvallrar om mötet för Rosanna och hon blir lika vild som mig i fantasin haha! Vi ska nog hem till henne lite senare och mysa tillsammans. Hennes vän Angelina är också med, trevlig tjej! Nej nu ska jag fortsätta slicka i mig grädden på min varma choklad. So gaybloggah style ;)


Glöm inte...

Tävlingen slutar imorgon! Klicka här för att komma till den!


Mötet gick oväntat bra!

Alltså fasiken vilka vilda personer det är som jobbar på Jarowskiij, deras nya programidé som de presenterade för oss var helt galet rolig och jag kan inte sluta sitta och tänka på allt roligt jag ska göra i tv nu! Läppar, mat, hår... alltså ni förstår inte hur roligt detta kan bli. Superkuuuul helt taggad haha!!

Nej nu får jag sluta innan jag avslöjar förmycket hihi!


I taxin efter mötet, cute gay.


Mot tv-produktionsbolaget

Älskar att säga tv-produktionsbolaget haha! Låter så ballt på något sett. Nejmen jag älskar allmänt att springa på möten, tycker det är jättekul. Många ser ju inte bloggandet som ett jobb och det förstår jag med tanke på att jag oftast "bara" sitter och bloggar. Men sedan blir det ju ibland att man drar iväg på möten, sköter business via mail, har kontakt med företag via telefon osv. Saker som ni inte ser liksom! Älskar att blogga, världens bästa jobb :)

Tyvärr tror jag inte att bloggbranschen har någon ljus framtid. Fjortisbloggarna har smutsat ner allas rykten och det finns inga som tas seriöst längre! Ett eller två år till kommer det att hålla tror jag, sen är det over! Då ska jag jobba med marknadsföring som jag är bra på :)

Nej ska inte babbla på nu haha, taxin kommer närsom helst.
Bloggar senare när jag är klar, puss på er gullungar <3

Osminkad idag, skönt faktiskt.


Godmorgon

Vaknade helt seg av att Rosanna ringde och väckte mig hehe! Ska dock fixa mig i superfart nu för jag och Kissie ska på ett till möte med tv-produktionsbolaget nivet? Allting är fortfarande i den fas då ingenting är bestämt så därför kan jag inte säga alltför mycket vad det handlar om. Men det kommer snart, ni kommer säkert också tycka att de blir skitkul!

Nej nu måste jag hoppa in i duschen!


Vinn och var kreativ


Temat för denna månads jultävlingar verkar ju utan tvekan vara kreativitet eller vad säger ni? Antingen så ska ni göra saker själva eller så har folk gjort saker åt er. Nu lottar jag ut en almenacka för 2010 där vinnaren själv får bestämma hur framsidan ska se ut.

1. Lämna en kommentar med din mail i detta inlägg.
2. Skriv hur du för första gången hittade in i min blogg.
3. Drar en vinnare på onsdag då nästa tävling läggs upp.


Såhär ser min ut, självklart bild på migsjälv.


Fredagens två vinnare

Tävling: Ett varsitt snyggt linne från Emma Damm!
Vinnare: Matilda och Erica!

Ni båda kommer snart att kontaktas via mail från Emma!
Grattis brudar :)

Tyck synd om mig!

Denna dag suger så jävla hårt!!! Otrevlig taxichaufför, mobilen har dött, väldigt försenade bussar och kontokortet har strulat. Har inte heller ätit något på hela dagen så det gör mig ännu surare. Låter säkert inte som något speciellt men ni vet nog själva hur jobbigt det är när exakt allting ska strula på en och samma dag. Nej bajs på dethär.

Lägger upp en ny jultävling när jag kommer hem...

Videoinlägg: Leker på isen

Filmade detta på parkerkingen där mamma bor :)


Sitter och varvar ner nu

Har sprungit runt överallt och Sara har fått sin nya kamera nu, superglad är hon! Själv har jag gått runt och pratat med min älskade mormor i headset, vi har disskuterat julklappar och vad vi ska köpa. Man måste ju prata om sådant så att vi inte går och köper likadana presenter hehe.

Sitter i alla fall inne på Mcdonalds nu och varvar ner, tjejerna ville ha hamburgare men jag kollar bara på för jag ska käka min älskade sallad sen. Ceasarsallad, yummie!


Bloggar från TRE-butik

Sara ska fixa sitt mobila bredband så jag leker med en av datorerna i butiken, so gaybloggah style! Ska vidare till Elgiganten nu, ska köpa lite julklappar. Kyss.

SAra bjuder mig på middag om jag länkar henne.
KLICKA HÄR! & HÄR!

Meddelande till Andreas: Du är grym i sängen! Tackhej!


Ska hem till mamma nu

Ska till mami nu och umgås lite!
Sedan blir det shopping i stan med min soulmate <3


Det är hennes jobb...

Kissie & Rosanna påpekade och klagade i fredags över att Agnes har blivit en diva som har för höga tankar om sigsjälv. Detta sa dom efter att hon uppträdde precis innan de sa vem som hade vunnit. Men smaken är ju som baken...

Jag älskar att hon blivit en diva. För visst har hon blivit det? Men det är på ett positivt sett. Som nybliven världsartist är det hennes jobb att äga scenen, vara lite bättre och visa vad hon går för! Jag tycker hon var skitgrym när hon tävlade i Idol för tre år sen, men skulle hon haft samma framträdanden nu som då hade hon ju knappast tagit sig utanför Sveriges gränser med hennes musik? Allt handlar om att ta för sig och äga, hon står ju på scenen av en anledning? Och det är inte för att hon är på samma nivå som de i publiken!

Agnes, vår nya diva! Hiss eller diss?


Godmorgon måndag

Igår var ju en riktig slapp dag i soffan med mjukisbyxor och lördagens vax kvar i håret. Detta måste såklart kompenseras upp så idag kör vi på smink och hela kalaset.

Ska träffa min soulmate Sara lite senare idag! Igår när jag satt i taxin hem från Rosanna så planerade jag & Sara lite inför nyår över telefon och det ska vi fortsätta på idag. Jag ska boka limo, sedan måste vi planera nyårsmiddagen såklart också. Vill även röja rejält på någon gayklubb, har hållt till på Stureplan alltför många helger nu. Så joinar William och de andra snart igen ;) Kommer bli superskoj!

Har tittat på reprisen av Idol

Finalen var fan lika spännande andra gången som första gången. Fast jag grät inte lika hejdlöst denna gång haha! Jag och brudarna har i alla fall legat i soffan exakt hela dagen, vi har inte gjort något annat alls. Vi har bäddat ut soffan så att den är lika stor som en dubbelsäng och sedan legat under mysiga tecken all day. Ska nog beställa en taxi hem snart, ska städa lite oså där hemma, sånt måste man ju också göra.

Vad har ni läsare gjort idag då? Antar att de flesta är bakis, de är ju ingen hemlighet att 14åringar knullar och super som fan varje helg, även om de vuxna försöker intala sig själv att de gör annat när dom inte är hemma. Men men, Sverige är ju ett land som är bra på att blunda för sanningar så why not keep going with that style?

Nej nu ska jag försöka pigga upp Rosanna lite.
Lingonveckan gör henne bitter haha!

Dags för luciamys

Jag och Linda i soffan!


Varför ser mat så äcklig ut med Lindas komera? Haha.


Video från igår

Detta hade jag helt och hållet glömt bort haha.
Såg nu att vi gjorde en video igår... 05.53??


Bakismaten är klar nu

Visst ser Rosannas tallrik äcklig ut haha? Då ska ni veta att det var den tallrik som såg godast ut haha. Nu ligger vi alla tre (Jag, Rosanna & Linda) i soffan helt döda och utslagna efter nattens vilda fasoner. Någon som vet ifall det går något bra på tv ikväll kanske?

Drar ut en liten stund

Jag och Rosanna ska ner för att möta en av tvillingarna på en cigg nu. Sedan ska vi möta Linda som ska med hit och laga middag, baka lussebullar och fläska hela kvällen. Kommer bli jättemys.

Hörs snart igen :) Kyss!


Britney Spears - Shattered glass




Låten förklarar rätt mycket tycker jag! </3

Är ni som mig, att ni gillar låtar för deras budskap?
Jag lyssnar alltid på texterna, jättenoga.


Sliten bög inne på ICA...

Har precis varit och köpt mat för dagen tillsammans med Rosanna.
Vi har även laddat för en feeeet filmkväll hära!


Syns nog rätt tydligt hur jag mår idag!


Dethär är inte okej!

Godmorgon!!

Fatta att jag vaknade först nu, det är helt crazy alltså. Och det var länge sedan jag var såhär bakis. Mår verkligen skitilla och känns som att jag ska spy hela tiden. Men what to do, man mår som man förtjänar. Och det är värt det med tanke på hur jävla kul jag hade igår. Jag älskar mina tjejer, vi har verkligen kul när vi är ute tillsammans. Igår slapp vi trashiga bråkstakar och hade bara kul all night long. Massa dricka, dans och trevliga människor. Vi röjde på Café opera, Magenta, Solidaritet och Grodan. En riktig jävla runda haha. Lägg till ca. 3 bilar mellan varje  ställe också haha. Först åkte vi fel, sen ville vi ha annat bolag, sen skulle någon köpa cigg, sen hade någon glömt något... jösses jag tror aldrig det spenderats så mycket på taxibilar förut haha. Vågar man kolla kontot idag? Nej!

Nattens bästa:
Jag & Kissie dansar i soffan till Britneys låt Piece of me <3



I’m Mrs. Lifestyles of the rich and famous
(You want a piece of me)
I’m Mrs. Oh my God that Kissie’s Shameless
(You want a piece of me)
I’m Mrs. Extra! Extra! this just in
(You want a piece of me)
I’m Mrs. she’s too big now she’s too thin
(You want a piece of me)


Hos Rosanna, efter en vild natt

Vet inte varifrån min & Rosannas kärlek till taxi kommer ifrån?
Det är verkligen något speciellt alltså, it's love.


Kanske 12 olika bilar inatt? Driver inte.
Den sista var bäst, kåt snubbe haha.
Men ska sova, godnatt <3


Denna gång blir det två vinnare




Var ju populärt med en bloggares egendesignade handsmycke så nu låter jag en annan bloggare få låtta ut något kreativt som den skapat.

Vinner ni inte kan ni ju annars kika in i hennes blogg och köpa ett. Eftersom de inte säljs i butik är de ju unika och speciella tycker jag. Emma var gullig och lät mig välja ett favoritlinne och lotta ut, det blev det på bilden nedan. Det är i storleken S och två läsare vinner ett varsitt.

1. Kommentera detta inlägg tillsammans med din mail.
2. Skriv varför just du borde vinna.
3. Drar en vinnare på söndag!


Lycka till bitches <3


Vinnaren av dogtagsen

Sandra heter tjejen som vann de dogtags i silver som jag lottade ut.
Grattis!! Företaget kommer kontakta dig snart!


Är jag besatt?



I am flying, my heart is taking over, the world is flashing by
Higher, higher, higher

I will follow wherever it might take us, chasing through the sky
Higher, higher, higher

<3


Typiskt förortsbrudar...

Paula kommenterade: Bästa kompis till den utslängda bruden, och PAULA heter ja som står för det ja säger! Har du inte förmågan och tala med henne ist för att ställa till det med problem och slänga ut bruden? Riktig tönt är Kissie som inte ens vågar snacka med bruden. Och som sagt, DU ÄR PORTAD HOS BOBBY!

Amir svarar: Då kan jag tala om för dig lilla flicka att jag gick mycket vänligt fram till din bästis inne på toaletten och sa "ursäkta jag vill bara fråga varför du kallar min vän för hora, det känns väldigt onödigt" och då började hon skrika på mig och höja sin hand för att klappa till mig. Eftersom att jag inte accepterar sådant när jag är ute och festar med mina vänner så hjälpte Rosanna (som känner klubbchefen) till att få henne utslängd. Right in her face liksom, vem är hon att kalla någon för hora? Sånt gör man inte.

Och portad från Bobbys? HAHA! Jag fick senast idag ett sms där han skrev att han fixat ny salong och att jag kan komma snart. Snacka om att du är pinsam! Måste du ljuga för att försvara din kompis som inte vet hur man beter sig?


Portad från Bobbys? Njaaae... 


Livet är en fest!

Självklart blir det utgång ikväll också! Ska till Berns med Rosanna, Linda & Kissie! Har aldrig varit på Berns förut och det känns faktiskt inte riktigt som en klubb i min smak men man måste ju ge allting en chans. Och med tanke på hur vilt sällskap jag har så ska det säkert nog kunna bli riktigt roligt där. Kortet ska dras hett i baren och vi ska vilda oss på dansgolvet!


Lite julklappstips

Flickvännen:

Snygga trosor, hotpants eller string.
Franc Dandy säljs för bara 79:- här!!!


Till din pojkvän:

Fint kit med någon lite finare doft.
Åhléns, Kicks osv...

Mamma:

En digital fotoram där du lagt in bilder på familjen.
Elgiganten, Siba, OnOff osv...


Kompis:

Något fint smycke!
Tomas Sabo har populära berlocker bl.a.


Gotta be human again

Face scrub och brun utan sol, sen är allt bra igen :)


Juste, det var ju Idol igår

OCH GUD VAD JAG GRÄT!!! Att jag grät lite då och då under programmet var ju lite nog pinsamt... men när Erik vann? Alltså jag tror inte ni kan föreställa er hur mycket jag grät. Rosanna och Alexandra vart helt chockade och visste typ inte hur de skulle reagera. Det finns en video jag filmade direkt efter Erik vunnit och jag gråter såpass mycket att jag inte ens vågar lägga upp videon, det är pinsamt. Det lustiga är att jag inte följt Idol i år så jag har knappt sett något av Erik men ändå så blev jag så lycklig när han vann. Lite läskigt haha.

Btw, var det bara jag som ville skjuta Eriks flickvän igår?
GET OF HIS STAGE BITCH!

Men Grattis Erik, tyckte verkligen han presterade bäst igår!!


I'm a alcohoe

Godmorgon sötnosar!

Jösses vilken vild natt det har varit alltså, helt galet! Inne på Café opera så blev det dans och glada miner när  Janet Leon uppträdde, jag var helt förstummad över hennes röst haha! Sedan blev det massa lek inne på tjejtoan och som vanligt skulle diskplockaren försöka kasta ut mig. Det roliga är att exakt varje gång så har klubbchefen sagt till honom att jag är den enda killen som får vara på tjejtoan, men nej nej... ändå ska han alltid fjanta runt och försöka få ut mig, tönt! Träffade även vildingen Per-Robin där inne, kul! Inte sett honom på ett riktigt bra tag.

Inne på Magenta blev det också massa vilda aktiviteter, och lite drama såklart! En sliten brud kallade Kissie för hora och försökte slå mig. Jag & Rosanna såg såklart till att hon blev utslängd lika fort. Sorry, men om man inte har uppfostran nog att veta hur man beter sig ute bland folk kan man lika gärna åka hem till sin förort och bråka dära. På nattklubbar ska man festa och ha kul tillsammans, inget annat, eller hur? :)

Sista stället blev Grodan sergel där dom hade förvånansvärt bra musik. Såpass bra att jag och Rosanna ställde oss i soffan och dansade haha. Dock kom vakten och sa till oss hihi, bitterfittor alltså som inte låter folk röja ordentligt. Men det var kul iaf. Efter fyllekäk blev det en taxi raka vägen hem, bums i säng.

 


Yeeeeeeees!!!!!

OMG Erik vann Idol, jag är sååååå lycklig!!!! Tårarna sprutar.
Nu ska vi till Café Opera och röja, botten upp för Erik <3


099 414 02 - RIIIIIIIING!!!!

RING OG RÖSTE PA ERIK <3
(Jeg er kempefull, talar nörsk da)

Fyfan vad jag grät när han sjöng vinnarlåten, såååå fint!!


Jag och Kissie fulla?


20:00 - Nu gäller det!

Förfesten har vi tillsammans med finalen av Idol!
Kvällens stora fråga... vem hejar du på?


Break The Ice; Interlude


Drar till Rosanna nu

Vodkan, sminket & hårprodukterna är nerpackade i väskan nu.
Girls do it best when they're together ;)


Hörs igen när jag är hos Rosanna!


Vad ska mina läsare göra ikväll?

Själv ska jag om ca 1-2 timmar börja röra mig hem till Rosanna där förfesten som vanligt äger rum. Vi ska dricka massa goda drinkar och titta på finalen av Idol som jag sett fram emot. Har hört att vinnarlåten detta år har lite mer RnB-stuk över sig så den är säkert grym med tanke på att vinnarlåtarna alla andra år verkligen har satt sig i mitt hjärta.

Nej nu ska jag raka bröstet och smörja in mig i min nya bodybutter. Den som "jag inte ljög om priset" haha. Den doftar verkligen supergott och kroppen blir jättemjuk, i love it. Ska nog spraya ett lager brun utan sol också :)

Videoinlägg: Färgar håret




Detta låg i paketet

8 stycken Björn Borg boxershorts:

Härliga färger va? Valde dom noga, vitt&svart är så trist.

1 paket Björn Borg x-mas collection:

Ett julpaket med 2 boxershorts och ett par strumpor. Cute huh?

Eftersom jag beställde för över 1900 fick jag med lite extra:

Två stycken pannband och ett steel case!

Sjukt snabb leverans förövrigt, beställde hem detta i onsdags! Två dagar bara.
Klicka här för x-mas collection och här för samtliga Björn Borg fillings!


Planer för dagen


Godmorgon!

Oj, vaknade först nu. Snacka om att vila ut va? Hehe.

Är i alla fall sjukt taggad inför ikväll alltså, tror inte ni förstår hur vilt det ska bli. Janet Leon på Café Opera liksom? Fyfan vad jag ska dansa och sjunga. Självklart ståendes i soffan. Ååååh jag vill festa nu nu, hur ska jag orka igenom denna dag? Får börja med ett försök att käka frukost, är ju inte direkt något jag gillar men några mackor ska nog kunna slinka ner. Hörs snart igen :)

Angående min facebook

Jag har raderat mitt konto!

Jag skiter i vad ni kommenterar nu för mina trogna läsare vet att jag inte är någon diva. Men jag har valt att radera mitt konto på Facebook. Gick jag in på mina vänförfrågningar så la alltid internet av, och skulle jag allmänt göra något på mitt konto så tog det evigheter.

Nu har jag gjort ett nytt konto och jag hoppas ni respekterar att jag bara vill ha mina vänner som vänner där. Vill ni säga något är det ju bara att kommentera ett inlägg. Jag läser alltid alla kommentarer. Och vill ni fråga något så är det bara att slänga iväg ett mail.

Bye bitches, love ya'll!

Frågetecken?

Varför har jag inte bloggat på tre timmar? Skulle jag inte vara med på NRJ idag? Sorry för att jag inte uppdaterat och sorry för att jag inte sagt något. I förrigår så snackade min & Kissies manager med programchefen på NRJ och "våran timma" varje torsdag har skjutits upp på obestämd tid. Om vi kommer att dra igång premiärprogrammet nästa vecka eller om tre veckor kan jag inte säga någonting om just nu. Men självklart kommer ni att få veta. Just nu vet jag lika lite som er!


Dagens underbara shopping

BRITNEY TÄNDARE!!!!! =D

Sprang nyss ner för att köpa läsk till duktiga Rosanna som sitter och jobbar så bra här inne på kontoret där vi sitter. Fattar ni vilket glädjeskrik det blev när jag såg denna underbara tändare ligga framme vid kassan? Jösses alltså, i'm so happy right now!


Aldrig spenderat en guldtia på något bättre.


Sveriges sötaste säljare

Vill fan också jobba här på Tele2 med Rosanna!
Det verkar skitkul, tvillingbögarna jobbar också här, rauuwr!


Britney/Pitbull - I know you want 3




Direkt när jag hörde denhär så tänkte jag, "wow, dagens låt".
Riktigt härlig remix, i like it! Låtarna passar ihop faktiskt.


Sitter på Rosannas jobb

"Ja hejsan Rosanna heter jag och ringer från Tele2..."

Ja det är orden som kommer eka inne i mitt huvud hela dagen. Hon jobbar som ni kanske förstått som telefonförsäljare och jag har lovat att sitta med henne här hela dagen idag. Rosanna är förresten utsedd till Sveriges bästa Tele2-försäljare!!! Coolt va? Vi har precis ringt min mamma och försökt lura henne men när hon hörde att det var jag som skulle låtsas vara ekonomichef så började hon bara skratta hihi.

Angående förra inlägg. Bara för att ni själva inte har råd att käka ute varje dag behöver ni inte kalla mig för bitch och påstå att jag "leker något jag inte är". Jag tycker det är tråkigt att äta hemma och istället för att lägga pengar på att laga mat så lägger jag pengar på färdig mat. Ingen big deal? Ni ska alltid lyckas överdriva, så trist.

Dags för frukost på stan

Äta frukost hemma är so last year, eller äta hemma över huvud taget är so last year haha. Mycket mer chill att sätta sig på restaurang eller något mysigt café med sina vänner och fläska tillsammans med massa skitsnack och skratt. Vi hör såklart senare babes, xoxo!

Videoinlägg; Gay-smurfen


So gaybloggah style...

Vissa äter frukost och klär på sig när dom vaknar.
Vi bloggar... och lägger ansiktsmask :)



Godmorgon bitches

Försökte tvinga Rosanna att gästblogga eftersom jag är så nyvaken och trött men fanskapet vägrade, så rått alltså haha! Igår innan vi somnade så kollade vi på Baksmällan och den var verkligen sjukt himla rolig. So gaybloggah style liksom.

Undr vad denna dag har att bjuda på då. Har lovat Rosanna att följa med och göra henne sällskap på hennes jobb idag. Hon har ett roligt jobb så det ska nog kunna bli riktigt skoj. Nej nu måste jag tvätta bort allt dreggel i ansiktet. Vi hörs snart, puss puss :)


Sjungt på denna hela dagen



"Have you ever tried sleeping with a broken heart,
then you can try sleeping in my bed"

- Alicia Keys / Try sleepin with a broken heart


Hej igen gullungar

Hejsan, ligger i soffan hemma hos Rosanna nu! Vi ska ha en tjejkväll här. Ansiktsmask osv. Blir ett riktigt tjejkalas haha. Jag & Kissie ska sova kvar här också. Sist så kollade vi två på lesbisk porr halva natten och det var ju minst sagt en upplevelse haha. Får se vad som händer inatt, Kissie verkade rätt kåt på stan idag ;) Skämt åsido... ska baka nu. Kyss :)

Trötta paddor på bussen haha!


Vimmelbild från igår :)



Om jag får under 30 kommentarer där det står att jag är fet...
... så markerar jag det i min almenacka ;)


You can't get enough...

Nu kan ni vinna en egendesignad dogtag i äkta silver. Vinnaren får ett halsband med två stycken dogstags på som den alltså själv får designa. Graverina in namnet på din pojkvän eller kanske dina föräldrars namn? Up to you!

1. Lämna en kommentar i detta inlägg med eran mail!
2. Skriv vad ni hade tänkt gravera in för text.
3. Drar en vinnare på fredag kväll!

Lycka till nu bitches <3

*Vinnaren får gravera in valfri text i dessa silver-dogtags!*


Vinnaren av handsmycket:

Felizia - Grattis!! :)
(Kontakta mig snarast, hittar inte din mail)

1100 personer deltog, riktigt kul ju.
Självklart kommer jag lotta ut ett till handsmycke snart.


Dagens 3 möten övklarade

Jösses vilken business dag det har varit hehe! Men jag trivs, det har varit jättekul. Bara planerat och snackat om positiva saker. Första mötet med tv-produktionsbolaget var ju såklart överlägset roligast. Vi har gjort asgrymma planer tillsammans och såfort allt börjar gå i verk nästa år så kommer ni få veta exakt allting, trust me.

Nu sitter jag och fikar med Kissie på Stureplan där vi hade vårt senaste möte med Bubbleroom. Satt i soffan och lekte med deras söta hund samtidigt som vi hade mötet hehe, skoj! Nej nu ska jag ringa Rosanna och kolla läget med henne. Blir självklart restaurang ikväll ;)


Klara nu

Jösses vad skoj det var. Fast man hatar ju när man inte får berätta saker för er läsare! Man vill ju bara skryta och vara glad liksom haha. Nu vet jag inte vad jag ska göra riktigt. Dra en fika? Hem och städa? Shoppa lite? Knulla?

Update blir det snart i alla fall, smell you later :) Kyss!

Ska på ett möte nu

 

Ska på möte med tv-produktionsbolaget Jarowskij nu! Möter Kissie halvvägs oså åker vi sista biten tillsammans. Har såklart en lite hint om deras programidé som vi ska snacka om och jag tror det kommer bli riktigt roligt och stort. Jarowskij har ju gjort massa populära program här i Sverige och här har ni några av alla program:


Det var systers julklapp!

Ååh hon kommer att bli så glad, alltså verkligen jätteglad! Jag känner mig så bra för att jag kan fixa så mycket fina saker till mina älskade denna jul. Jag vet att det är tanken som räknas och så kommer det ju alltid vara. Men att kunna ge min familj julklappar som jag inte kunnat ge dom förut känns såklart jättekul. Dock var det systers lilla julklapp som kom och inte den stora, så blev en mysig promenad hem istället för onödig taxi!

(Kom ihåg, klicka inte på länkar med två understreck)

Vad tror ni det var jag hämtade ut åt syster?


Springer till ICA snabbt

Paket is in the air, tror det är systers julklapp!
Om det är det blir det taxi hem, big stuff ;)


Nya bilder på Britney

Här har ni nytagna bilder på Britney från senaste numret av ELLE!

Ett perfekt omslag, kunde nog inte blivit finare?


Mamma Britney!


Så jävla söt billd alltså, kolla ungen! Sockersöt.


Hoppas ni förstår vad dom vill symbolisera med Britney i en fågelbur.


Somnade tidigt igår

Godmorgon bitches, sorry för lite dålig uppdatering mot kvällen igår. Men jag hade så kul med mina vänner och kände att jag inte hade lust att tvinga ner alla på ett café bara för att jag skulle kunna sitta och blogga. När jag kom hem var jag så trött att jag bara slängde upp ett fint videoinlägg som jag gillar och sedan somnade direkt.

Somnade vid 11, riktigt underbart var det. Den senaste månaden har jag ju oftast somnat kring 05 på morgonen. Är i alla fall väldigt pigg och utvilad nu! Mycket skön.


Do you remember?

Vill bort från Sverige igen, i realy do!


Sitter ensam på cafét

Dom andra är utanför och röker så jag sitter själv här vid vårat bord. Jag har ju slutat röka så stannar hellre inne i värmen. Dock feströker jag ännu så bilder på mig med cigg behöver ni loosers inte skicka till någon skvallerblogg haha. Jag har sagt det själv nu... jag feströker!! Och annars också ifall lusten faller in hehe! Nu tycker jag vi kör en dagens fråga. Självklart homo-relaterat :)



Tror ni att sättet man uppfostras på, påverkar ens sexuella läggning?


Sitter och fikar nu

Var rätt skoj på Ford Models modelltävling. Kul att se massa skelettbrudar stå och posa helt galet haha. Spenderade mest tid inne på deras toa för att lägga på nytt smink och fixa håret hehe! Efter att vi fått våra goodiebags så drog jag direkt in till stan där jag nu sitter och fikar! Bloggar mer snart igen, har mycket att ta igen med mitt fina fika-sällskap!




Var tvungen att tillägga!

Hej det är Rosanna eftersom att jag har lösenordet till Amirs blogg så var jag tvungen att kommentera det här med kvittot.
Inte för att det va en stor grej ens, men löjligt att någon ens tror att man ljuger om priser speciellt när det skiljer typ 50 spänn haha. Amir handlade för 400:- och därför fick han 50:- i jul rabatt. Men själva varan kostar ju fortfarande 225:- så jag tror nog inte att den lilla risiga flickan hade rätt i slut ändan haha XD

det va inte Amir som bad mig skriva *host* *host*






Mot Kungsholmsgatan

Sådär, nu ska jag dra mig in mot Ford Models supermodel of the world! Om jag inte missuppfattat så kommer den svenska modellen som vinner skickas vidare till en internationell tävling där en slutgiligt vinnare koras? Lite ballt, ska jag och Kissie ställa upp kanske? Haha vi gör oss nog bäst backstage där vi ska vara idag haha. Smell you later bitches! <3


Ska kanske byta om till något annat än nattlinnet innan jag drar haha.


Vet ni vad jag hatar?

Jag hatar bitterfittor som ska sitta och bara skriva massa skit!
Säger jag att en vara kostar en viss summa, ja då kostar den det!!!

Jasså Linda, då kan du ju ta en titt på mitt fina kvitto:

Inte lika rapp i käften längre va? NÄ PRECIS :)


Hittade en härlig bild

Vimmelbild från NYPE, självklart står man i soffan och dansar :)
Dansgolvet är so last year alltså haha!


(Angående "nya designen")

Självklart är inte detta den nya designen haha, hur kan ni tro det?
Har bara bytt ut bilder eftersom jag inte är blond längre.


Måndagen var seg...

...men resten av min vecka verkar bli fartfylld eller vad säger ni? ;D



Dock måste jag ta tag i mitt "riktiga jag" innan det blir modelltävlingen.
Med andra ord, dags att tvätta kläder! Desperate houseboy is here!


Godmorgon allihopa

Förvånade över att jag är vaken såhär tidigt? Då ska ni veta att jag hunnit ta ett bad också hihi! Riktigt skönt var det! Som ni ser på bilden så står det några flaskor där. Det är en hårvårdsserie från Schwarzkopf som heter Essensity. Har olika hårvax från serien också. Jag har använt den sedan i somras och kan verkligen rekomendera den. Produkter för kropp/hår är ju inget som bör köpas på reahyllan inne på ICA Maxi, and that's a fact bitches!

Vad gör mina läsare då? Chillar hemma? Skola?

Video från kinabuffén

Rosanna doppar fingret i vattnet och fisken suger tag i det!!!!


"Gamla Amir är tillbaka"

Fick en kommentar i bloggen idag av en söt tjej som skrev att det märks att gamla Amir är tillbaka igen. Jag blev verkligen jätteglad för just den lilla kommentaren, för jag känner själv att det är så.

Jag spårade verkligen ur i somras. Jag började umgås med dåligt folk, skaffade konstiga värderingar, korkade synpunkter och en totalt falsk bild av mitt liv. Jag känner att det är över nu, jag känner att jag mognat och lärt mig av mina misstag. Är stolt över att jag såg mina egna brister och gjorde något åt dom istället för att förneka och låtsas som ingenting. Höll på att förlora alla mina riktiga vänner ett tag och det gjorde mig så ledsen.

Det är så svårt att förklara i text för er. Men jag hoppas att ni också känner att jag ändrat på mig och blivit en bättre människa.
Får ofta höra det från mina vänner, och det värmer alltid. Känner att jag inte har en enda vän som är dålig idag. Jag kan lita på alla och vet att de inte har någon baktanke med att umgås med mig. Och viktigast av allt så vet jag att det är kloka människor som hjälper mig att utvecklas istället för att sänka mig.

Kan från mitt hjärta säga att jag är lycklig! Jag mår bra! <3


Angående alla hatkommentarer:
Ni får skriva exakt vad ni vill, absolut inga problem för mig! Har man det såpass bra som jag har, betyder inte en fjantig kommentar via datorn någonting. Ni kan inte sänka mig, hur mycket ni än vill det. Sorry!

Hemma igen


Update:
Ni som kommenterar och tror ni vet något....
Driver ni att en plattång och iPhone skulle ha lika stor förpackning? Hahaha.


Body Shops body butters. Stora för 175:-, tre små för 225:-.


Ett halsband! Samma som jag hade på blogawards! 199:- på Glitter.


En julklapp för 6295:- (aj sa plånboken) och en för 499:-, "hemliga affärer".


Sitter och fikar

Sitter inne på NK och fikar med brudarna! Har shoppat lite små roliga saker som jag kan visa er sen när jag kommer hem! Bland annat ett smycke, skoj va? Inte något jag är van vid. Sällan man ser smycken på mig.

Har i alla fall varit en mysig dag på stan som vanligt. Väldigt mycket skoj och skratt, har nästan lite ont i magen haha!

Jag just nu på cafét!


Lite shopping.


Den stora julgranan som hänger vid huvudentrén!


Nu har vi käkat klart

Fina i kanten? Va? Vem har sagt det?


Dags för en dag på stan nu



Update you later, kyss <3


Dags för fix

Ska in till stan snart så har precis tagit en dusch. Ska köra på smink idag, har ju börjat med det allt oftare. Tycker det är jätteroligt att sminka mig. Roligare att lägga på sminket än att vara sminkad typ haha! Men så ere iaf, ska dock köpa en ljusare foundation snart tror jag. Min är brun, väldigt väldigt brun. Är ju bättre att köra en ljus foundation och sedan kompensera med solpuder!

Osminkad... yuckie haha!


Agnes - I need you know (UK edit)



Denna låt är egentligen en ballad som jag inte gillar så mycket. Men nu när Agnes börjat lyckas utomlands så har många av hennes låtar gjorts om. Denna ballad har gjorts om till en lite mer partyvänlig poplåt som jag verkligen pumpat sönder. Ni kan ju fråga Rosanna hur trött hon är på att höra den varje gång vi ses haha. Men men, Agnes är utan tvekan en av Sveriges bästa artister och denna låt är verkligen g-r-y-m!!


Angående smyreklamen


Har märkt en skillnad på mina & Bubblerooms länkar.
Dom länkar med två stycken understreck, TRYCK INTE :)


Godmorgon!

Vaknade alldeles nyss! Hade en dröm som var så äckligt verklig, helt stört. Vi var i Turkiet tillsammans oså åkte vi samma buss hem, vet inte varför vi inte tog flyg? Bussen släppte av honom hemma i Malmö och sedan åkte jag vidare till Stockholm med mina kompisar. Synd att det var en dröm, tycker om honom.

Idag vet jag inte vad jag ska hitta på, En fågel viskade i mitt öra att jag ska käka sushi med brudarna haha. Ovanligt va? ;) var ju bara... 2 dagar sedan sisst? Hehe!

Kommer att somna gott sen

En bloggläsare skickade precis en jäääävligt roligt video till mig!
Får tyvärr inte in videon i bloggen men här är printscreens ;)






Klicka här för hela videon, jag älskar den haha!


En ny...

Bloggerskan Emelie gör egna handsmycken som hon säljer och nu lottar jag ut ett sådant i min blogg. Perfekt för en utekväll eller kanske ge till sin flickvän/syster i julklapp?


1 - Lämna en kommentar i detta inlägg.
2 - Glöm inte att skriva med er mailadress.
3 - Drar en vinnare på tisdag, lycka till!

(Förra tävlingens vinnare: adelinaadelina @ GratisBio)


Nu blir det söndagsmys



Hörs senare igen, blir en jultävling då :)


Rihanna - Russian Roulette




Har på senaste tid tröttnat väldigt mycket på Rihanna. Jag fattar inte dealen med en gå från en skitsexig och vacker kvinna till en emobrud med rakat hår och massa annat trams. Hon ser ju helt psykiskt störd ut nuför tiden? Tycker även hennes musik har blivit lite tråkigare med tiden. Hehe fan vad jag låter deppig nu.

Men vill säga att denna låt har jag spelat väldigt mycket ett tag nu och det är en av hennes bästa på mycket lång tid. Riktigt bra låt! Tänk er en skön partyremix av denna? Upp på bordet säger jag bara!


Nu har mina syskon dragit

Mina syskon har precis åkt hem och jag ska börja laga lite mat till mig hade jag tänkt. Tror jag gör en ceasarsallad idag också haha, det är så sjukt gott! Har alltid extra mycket vitlök när jag steker kycklingen så det blir sådär starkt och gott! Får någ göra något lite mer mataktigt till middag senare. Käka sallad hela dagarna känns ju inte riktigt som Gaybloggah-style, vart är hamburgarna? ;D

Jag är sexyboy #1 i mörkt hår, tack jagvet, hihi!


Nyss filmat

Hittade bröderna fightandes på golvet, var tvungen att filma haha.
Detdär med bloggen hittade jag såklart på själv (a)!


Längtar till torsdag


Har internetshoppat lite



Nattens konstiga drömmar

- Saras mormor var Siv Malmqvist
- Jag hade semester på lyxhotell i Tunisien
- Det var jag & ******* igen



Någon av er som minns vad ni drömt inatt?


Godmorgon bitches

Hejsan, har precis vaknat med tre sovande syskon i samma rum hehe, lite mys! Äldsta brodern fick ta soffan medans minstingen och syrran tog madrass! Igår innan alla somnade så kollade vi på SAW VI och den var faktiskt väldigt bra, Jag tycker att alla SAW filmerna bara har blivit sämre och sämre men denna var faktiskt väldigt bra. Om ni inte har sett den en så gör det!

Nu ska jag bjuda mina vildingar på en brakfrukost!


Dom två äldsta kidsen i gaybloggen-mössan haha!


Jag är back on track

Fan vad jag festat till det den senaste månaden alltså, riktigt crazy. Jag har blivit en vilding igen! Känns riktigt bra, som den gamla Amir typ. Alla vet ju att egentligen inte är hemmafest-typen om vi ska säga som så. Sitta runt ett bord och bara dricka tills första personen däckar, och då drar alla hem typ. Euw euw! Nej lite finare än så vågare jag påstå att jag är haha. You find me in the club bitches! Och om jag inte hade lovat mina syskon att få sova här vet vi nog vad jag hade gjort inatt!

"alkohol é det enda hål jag tål - SKÅL!"


Haha hehe haha ho

Haha har ni sett kommentarerna i inlägget under? Man fattar ju direkt vilka som skrivit detdär. Snåla fjortisar som är för tattiga för att rösta på sina favoriter i Idol men som endå gråter såfort favoriten åker ut.

Varför överdriva? Skrev jag något taskigt om Calle eller? Bara för att jag tycker det är kul att det finns bild där han är naken med sina vänner och håller i något som ser ut som typ hash så betyder inte det att jag är avundsjuk för att han kan sjunga och inte jag? Folk kan verkligen överdriva det märker man ju.

As usual: Ta ett varmbad och pulla, bitterfittor :)

Calle från Idol?

Bilden är nu borttagen.
Folk klarade inte av att se sin idol knarka och visa kuken :)


Movie; Ice age 3

Nu har vi precis tittat på Ice age 3 som var lika galen som de andra, älskar dendära Sid jag känner verkligen igen mig i honom haha! Nu ska vi baka pepparkakor, på mitt syskonkalas får man göra vad man vill. Sprit någon? Haha nejdå. Men vi hörs snart igen, btw, vad ska ni göra ikväll? Är ju lördag trotsallt!




Ni vet redan att jag inte vill visa småbröderna. Så fråga inte.
Amina Chantal Abassi Akrouti... om någon vill haffa på Facebook ;)


Hur står det till i hjärnan?

Trodde självklart inte att jag skulle behöva förklara att det var Rosanna som råkade knuffa till mig så jag fick min drink på tröjan. Men tydligen har folk påriktigt en sådan låg IQ att de t.o.m. skrivs i en skvallerblogg att jag svettas mitt på magen??? Lite lustigt... och ni tycker att jag är dum ibland? Haha ;)

Svettas ni på sånnahär konstiga ställen?
Pinsamt för er då haha.


Fler bilder+videos från igår

Kvällens roligaste <3


Vår julgran som vi tjyvade och åkte taxi med haha!





Ska ha syskonkväll hos mig

Hej nu är jag hemma igen!

Var jättekul att få träffa William & Henrik, dom är så sjukt söta tillsammans alltså! Efter att vi käkat så mötte jag upp mina syskon som följde med hemt till mig. Påvägen gick vi in på Konsum och så lät jag dom ta exakt det dom ville. Vi ska laga hamburgare tillsammans, käka chips, dricka läsk och se på massa barnfilmer. Bara jag och mina tre syskon, mamma kommer lite senare och hämtar minstingen, de äldre sover kvar :)

Älskade syster sminkade sig på tåget, hon har lärt sig från den bästa ;)


Ska träffa älsklingsbögarna nu

Klockan 15 ska jag möta mina favoritbögar på Stureplan och käka på restaurang med dom. William och Henrik, dom är faktiskt tillsammans. Riktigt snuskigt haha! Henrik jobbar i Norge så det är inte ofta man får se honom, ska passa på att klämma lite extra på honom nu för man vet ju inte när man får se honom nästa gång! Bloggar från restaurangen senare, kyss <3


Söta bilder från igår

Älsklingarna och jag :)


Röööööj!


Älskar att driva med rykten

Lekte med en tjej inne på toan igår ju!

Som ni kanske läst så är det en fjortis som mailat till FalskSanning och påstått sig se mig flirta runt med en tjej inne på Sturecompagniet samt "gjort mer än strula" med henne på toan. Tänkte att ah om folk nu vill tro på det why not make it happen for real?

Jag gick in på toan igår, gick fram till första bästa tjej, tog tag om hennes nacke och gav henne en fet jävla kyss och sedan vände jag mig om och drog. När jag sedan ser henne på dansgolvet går jag självklart fram och dansar med henne och hennes tjejkompisar tar mig på rumpan hela tiden. SO FUN!!! Så nu har det i alla fall hänt påriktigt... keep on talking! ;)

Godmorgon, haha!

Såfort jag vaknade började jag asgarva, fyfan vilken vild och crazy natt vi hade igår alltså. Vi var först hos Rosanna och lekte lite vilda lekar med alkoholen haha. Inne på Nype fick vi självklart ett eget bord vid den coola ljusväggen. 4 flaskor rosé beställdes in och vi stod upp i sofforna och dansade helt galna haha. Fick två blattar utslängda från McDonalds, kysste en tjej inne på toan, hällde en drink över en kille osv... massa galenskaper haha!

Söt brunett :)


Hey gumman!


Kissie é sexy girl!


Ofcourse ;)


Fyllesvin inne på Nype!


Ljusväggen som vi satt vid <3


Basics!


So gayblogah style haha! Jävla tarzan hon är på fyllan.


Vår berömda julgran som vi tog hem :D


04:47 - Hos Kissie

Påvägen hem efter en spårad och galen utekväll så hittade jag, Kissie & Rosanna en julgran mitt i t-centralen så vi slängde in den i en taxi och åkte hem till Kissie. Efter att ha försökt klämma in den i hissen så ligger den nu här i hallen och ser fin ut, undra vad Kissies pappa säger när han vaknar ;)

Det roliga är att taxichaffisen faktiskt lät oss ta med granen, HAHA!


Vet inte ens varför jag bloggar, är stenpackad :D
Ska pulla Kissie till sömns, godnatt gullungar! Hörs imorgon bitti. <3


Dags för förfest



Röd American apparel & rödglittrig cider, nu köööör vi!
Hörs imorgon alla slampor, puss <3


Amir goes nagelstylist

Självklart fick jag leka lite inne på nagelsalongen!
Tog Rosannas killkompis och fixade hans lillnagel, so gaybloggah style :D


Medina - Kun for mig



Danska versionen av Kissies partylåt! I go worldwide haha!


Sitter på en nagelsalong

Tjejernas naglar blir fixade för ikväll och jag sitter och leker med alla nagellack haha! Älskar dom som glittrar, så fabulous! Ska försöka få Rosanna att leka lite med mina naglar när hon är klar. Hon säger att killar också kan göra manikyr? Låter jätteläskigt men jag ska se vad hon kan hitta på. Skulle inte bli förvånad om hon slänger på massa rosa nagellack haha. So Rosie & Amir style ;)

Svar på photoshopfrågan


1. Tagit bort ett blåmärke i mitten av underläppen
2. Gjort mina tänder vitare
3. Dragit in kinden för ett smalare ansikte
4. Slätat ut hyn samt gjort den brunare
5. Tagit bort smile-rynkan, detta ger också ett smalare ansikte
6. Gjort näsan mindre & rakare

En av dom med rätta svar var:
Isabella!

Såg ett klipp på youtube som handlade om att photshopa och därför valde jag att visa mina läsare hur lätt det faktiskt är! Bilden som jag gjort om ovanför gjorde jag på ca 5 minuter och ändå tycker jag det är en väldigt stor skillnad på bilderna. Det finns inga gränser i photoshop och man kan lura ögat hur mycket man vill.

Själv använder jag inte photoshop så ofta. Om jag gör det så lägger jag oftast bara på ett filter över hela bilden som gör den t.ex. brunare, starkare konstrast osv. Att hålla på förmycket i photoshop tror jag inte är hälsosamt. Om man dagligen ska göra om bilder på sisgjälv och lura ögat kan det ju inte kännas bra när man sedan ser en riktig bild som inte är omgjord?

Det blir liksom en ond cirkel och tillslut kommer man bara känna sig tvungen till att manipulera sina bilder, just för att man själv blivit rädd för sanningen!

Vad tycker ni om att manipulera bilder? Ja eller nej?

"Måste bli jättefull"

Eftersom jag ska festa ikväll tänker jag inte äta idag, för då blir jag dubbelt så full. Haha gud nej jag skoja!!! Sånt gjorde man när man var 14, eller vissa gör ju fortfarande det men de är en annan femma haha! Ska göra min goda ceasarsallad nu hade jag tänkt. Passade på att dra förbi ICA efter jag hade vart på systemet och köpt mina älskade glittrande cider.

Gillar verkligen inte sallader men ceasarsallad är verkligen grymt gott, antar att det är den goda dressingen. Oså älskar jag ju kyckling också. Nää... ska sminka mig medans jag steker kycklingen. Smell you later sexy fuckers!

Den enda goda salladen som finns :)


Photoshop är läskigt

Någon som ser alla 6 saker som gjorts om?


Kan länka en av er med rätt svar :)


Dags för systemet ;)

Mina 24 cider är slut, ska köpa nya idag!
Glittrande cider i mitt hjärta.


Godmorgon (mitt nya hår)

Hej sötnosar, sovit gott? :D Är glad idag! Det är...

Som ni vet så lekte jag hemma hos Rosanna igår, min nyfunna och vilda kompis haha! Hon är galen ni har verkligen ingen aning, skulle inte våga skriva ut hälften av kvinnans galenskaper.

Självklart när vi satt och drack lite cider (vardagsalkoholister) så fick hon för sig att klippa mitt hår. Det var bara att ta fram kökssaxen och rakapparaten and then we were on! Fattar inte att jag vågade haha, skitläskigt ju. Här har ni i alla fall resultatet typ, dock ostylat:


Vad har jag gett mig in på?

Rosanna ska klippa mitt hår nu!!!


Hos Rosaanna med min sushi

Hej babes, vad gör ni? Jag kom precis hem till Rosanna och köpte med mig lite sushi påvägen hit, jättegott asså! Vi sitter och kollar på Mammas pojkar just nu och jag måste säga att jag verkligen inte tål dendär syrian snubben. Och hans mamma, driver hon? Dyker upp på hans dater och kallar tjejerna för dumma saker. Jag skulle aldrig vilja skämma ut min mamma sådär i tv. Men men, mediakåta kallas det väl för ;)

Fattar ni att dom tävlar om honom? Jag menar... något att tävla om?


Drar in till stan nu



Bloggar senare ikväll när jag är hos Rosanna efter lek i stan.
Puss och smek sålänge bitches! <3


Precis sminkat mig!

Foundation från Chanel! Lägger på den med en svamp!


Transparent löspuder från MakeUp Store efter, med borste av gethår!


Sedan solpuder, också från MakeUp store!


Avslutar med ett jättemörkt solpuder som rouge, från Chanel!


Satans skvallerbloggar

I början var de kul att se hur dom luskade fram information och hemliga saker men på senaste tiden verkar dessa bloggar gå ut på att hitta på rent skitsnack från ingenstans. Förstår inte hur de kan sitta och ljuga om folk dag ut och dag in? Hoppas dom sover gott om nätterna, för det hade jag inte gjort om jag haft deras fanskaper på samvetet.


Denna är värst. Jag har skummat igenom allt som står och mig och det finns inte en enda sak som stämmer? Riktigt pinsamt att då kalla det för gossip, ska det inte heta bullshit eller något sådant?

Klicka här för Sveriges bästa skvallerblogg!
99% av det som skrivs om mig stämmer, hon är grym.


Redan mörkt ute

Läskigt hur snabbt det blir mörkt nuför tiden alltså, men har tänt massa ljus oså här hemma nu! Ska hoppa in i duschen och börja fixa mig sen. Ska träffa mina tjejer i stan och sedan blir det middag hos Rosanna. Eller hon ska snarare föda mig med hennes egna hamburgare! Haha!

Påminnelse: Glöm inte tävlingen!


Nästa vecka:

...kompis det går bra nu ;)
Någon som kan gissa vad jag ska göra?


Video från inatt

Ni kan nog gissa vilken låt som kom på radion innan ni ser videon ;)
Mickis stängde dock av efter halva låten, blev jätteledsen ju haha!


Någon har fått för lite kuk...


Den som kommenterade glömde förresten att jag är svensk :)


Var ute med pyjamas igår

Godmorgon :) Hoppas ni sovit gott!

Igår när Mickis skulle köra oss till Rosanna så bytte jag aldrig om eftersom att vi endå bara skulle åka bil så jag drog iväg med pyjamaströja, mjukisbyxor & fårullstofflor haha! Tyvärr blev det ett stopp på vägen så 7eleven i Gullmarsplan fick skåda mig i pyjamas haha, lite kul var det faktiskt.

Hos Rosanna blev det massa mys, käkade gott och spelade wii, självklart vann jag den rundan där man ska göra onani-rörelser typ! Resten vann Rosanna den jäkeln. Mickis släppte även av mig hemma hos mamma i 5 min så jag sprang in mitt i natten och kramade hej till alla haha! Lite kul hehe.

Inne på 7eleven haha, scandal ;)


Blev såklart en glass hihi!


Natten spenderas borta

Hey bitches, what's up? Jag har legat i min soffa och myst med Mickis & Fanny hela kvällen! Vi har pratat minnen och snackat lite skit. Vi ska ta bilen hem till Rosanna nu och mysa där ett tag. Mickis är skitsöt och kör hem mig sen igen också. Men vi hörs imorgon, kyss <3

Mina underbara doftljus :)


December månads första...

Kommer under denna månad att ha extra många tävlingar i bloggen bara för att det är jul! Man måste ju vara snäll då! Vi kör enligt tradition ett presentcard på 500:- som första tävling! Don't you like it huh? Går att använda i nästan 35.000 olika butiker, hotel och restauranger runt om i Sverige! (Läs exakt vilka här).

Såhär enkelt går denna tävling till:
- Bli medlem hos GratisBio! (om du inte redan är det)
- Skriv en kommentar i detta inlägg med ditt nick på GratisBio.

Ni har till imorgon kväll på er. Lycka till! <3

Bara för det är...


Vilken är din favoritlåt med Britney?

Circus? I'm a slave 4 U? Toxic? Everytime?...


Jösses vilken tid det tog

Haha jag kan ju verkligen bosätta mig i en mataffär nästan, innan jag hittat allt jag ska ha hinner de ju nästan stänga! Helt otroligt! Jag är i alla fall hemma nu igen och ska börja laga min middag nu direkt, är vrålhungrig! Ska göra en skitgod sallad, en egen version av en ceasarsallad, min favoritsallad!


Börjar bli lite hungrig

Har inte käkat något på hela dagen och det börjar kännas hehe, har ringt en taxi så jag kan dra och köpa lite mat! Tror jag ska göra en egen ceasarsallad, det kan väl inte vara så svårt? :) Får se hur det går hehe. Ska hämta ut två paket påvägen också, tror jag vet vad det är men är inte riktigt 100, och överraskningen är ju alltid kul! Men vi hörs sen när jag är hemma igen. Kyss på er <3



Byggare Bob är i farten

Fan vad jag älskar att hålla på fixa i min lägenhet, verkligen superkul. Har monterat upp mina datorhögtalare på väggen samt städat och gjort superfint i vardagsrummet, riktigt juligt är det här nu! Älskar det!


Andra delen med svar


- Har du sugit av någon som luktigt äckligt mellan benen?
Minns en kille som inte hade MVG i hygien om vi ska säga så... euw!!

- Varför är alla bögar så tjejiga?
Jag gör om frågan, till... varför tror du att alla bögar är så tjejiga? Jo det är självklart för att det är bara dom som syns. En bög som är rätt manlig av sig syns såklart inte eftersom att han passar in i ramen för hur en straight kille ska vara, alltså verkar det som att alla bögar är feminina då dom är de enda som "syns". Men det finns lika många mansbögar som fjollbögar! Det ska ni veta :)

- Driver folk ofta med dig när du är ute?
Nej absolut inte, det händer verkligen jättesällan men om det skulle vara så så har jag alltid haft mina fina vänner runt mig som försvarat mig och sagt ifrån. Känner mig aldrig osäker när jag är ute!

- Har du haft en flickvän någon gång?
Japp jag hade en i början av 8an, hon hette Vanessa och var en skitsnygg blondin haha. Jag var jättestolt över att jag var tillsammans med henne, självklart betydde hon personligen absolut ingenting för mig haha!

- Om du hade vart straight, vad för tjej hade du föredragit?
Agnes Carlsson är perfekt på alla sett som det går (utseendemässigt).





- Många av dina gamla vänner säger att du har förändrats?
Ja visst är detta lustigt? Jag får alltid höra att gamla vänner tycker att jag förändrats. Men hur kan en gammal vän som jag inte längre umgås med veta att jag har förändrats? Ah där fick ni något att klura på va! Jag är exakt samma Amir som förut... bara ett litet starkare självförtroende, tack vare mina fina läsare <3

- Vem är vackrast? Sara eller Abeer?
Haha vilken fråga! Sara har finast hår och Abeer har finast ögon. Alla är fina på sina egna sätt. Man ska inte hålla på och jämföra sina vänner. Det är respektlöst.

- Hade du & Kissie vart vänner utan era bloggar?
Nej det tror jag inte, för då hade chansen vart väldigt liten att vi skulle träffats. Bor väl en miljon pers i Stockholm tror jag? Så det är självklart tack vare våra bloggar som vi träffats från första början. Dock känner jag Alexandra och inte Kissie. Men det blir självklart Kissie om jag ska skriva något här i bloggen, det är ju hennes image!

- Vad gör du helst när du träffar vänner?
Det är ju alltid olika. Sara är en perfekt vän att äta ute med för vi har alltid saker att prata om, Jasmine är perfekt att ta de lugnt med för vi kan sitta och skratta åt barndomsminnen och Kissie är en riktig partypingla. Alla connectar man med på olika sätt.

- Har du någon kontakt med din familj?
Hur kan ni missat detta? Jag älskar min familj och försöker träffa dom så ofta som det går. Det är lite svårt med småbröderna men min syster försöker jag träffa med jämna mellanrum eftersom att vi kan göra mer saker ihop. Senast igår bjöd jag ju henne på restaurang och bio. Småbröderna ska jag snart bjuda över på filmkväll hos mig! Actionrulle och massvis med godis & läsk.




- Hur orkar du? Att allt ska verka så perfekt och fint?
Detta är nog det som skiljer mig från alla andra storbloggare. Jag är verkligen inte någon som vill förfina sanningen och låtsas att allt är perfekt. De flesta av er vet att om jag mår dåligt, så skulle jag inte ha problem att skriva ut det. Och minns ni när jag skrev i bloggen att jag blivit utslängd hemifrån? Hur många andra skulle vågat det liksom inför 30.000 läsare?

- När hade du tänkt byta design?
Det sitter en kille som jobbar med designer och bygger på något nytt åt mig! Eftersom att det görs seriöst så kommer det att ta lite tid. Inte något halvtråkigt som man slängt ihop i Photoshop på 30 min.

- Varför började du blogga?
Det hela började som en "go with the flow" sak liksom. Alla andra bloggade så självklart ville jag också prova på det. Jag skaffade en blogg som jag hade i kanske en månad men sedan tröttnade jag. Några månader senare skaffade jag amirakrouti.blogg.se som jag körde på rätt länge, när jag sedan kom ut som bög så tyckte jag det var tråkigt att jag inte hade kunnat vara migsjälv i bloggen så jag raderade hela arkivet, började blogga om och köpte domänet Gaybloggen.com!

- Är det sant att du går runt och frågar folk om bloggbråk?
Alltså är detta ett skämt haha? Hör du inte själv hur korkad frågan låter? Neeej, jag går inte runt och frågar om folk vill bloggbråka med mig? Jisses haha!

- Något av dina favoritvideoinlägg?
Bara för att det väcker minnen!





- Varför blev du utslängd? Går massa olika rykten.
Min låtsaspappa har inte misshandlat familjen, vi hade inte för liten lägenhet, jag tog inte hem för många killar och knullade... äsh orkar inte rabbla upp alla rykten! Det är en privatsak och jag har i alla fall inte hört någon "gissat rätt" utan allt som ni hört är falskt.

- Ska du inte börja söka jobb snart?
Jag? Jobba? Öh jag är inte typen som jobbar! Haha nejdå jag skojar bara. Min plan är att fortsätta vara en lyckligt lottad kille som kan andas ut och leva livet utan jobb och plugg nu ett tag efter jag tagit studenten. Nästa år ska jag plugga upp lite betyg och sedan vill jag jobba med PR i framtiden, alltid gillat marknadsföring!

- Vad gör du när ingen ser?
Jag sjunger, påriktigt alltså. Tar i från hjärtat och ger allt vad jag kan. Dock låter det förjävligt men det skiter jag i haha. Älskar att sjunga.

- Är du kär i Blondinbellas pojkvän?
Haha nej det är jag absolut inte! Nils är skitsnygg men jag är knappast kär i honom.

- Använder du eller har du använt string?
Vet att många killar, både straighta som gay, någon gång i sitt liv har provat stringtrosor/kalsonger men själv har jag faktiskt aldrig någonsin provat det, inte ens på skoj.





- Hur orkar du med alla kommentarer om din vikt?
Tycker det är jätteroligt, när jag och Sara har tråkigt så brukar vi ringa varandra oså går vi igenom roliga kommentarer som jag fått under dagen. Dom vi garvar mest åt är folk som ska påpeka min övervikt. Tror folk att jag inte har spegel hemma eller? Riktigt korkat haha.

- Tycker du att du är smal?
Men gud ja!!!!! Size-zero is the new black! Jag är guccimodel ;)

- Vad tycket du om hår på både tjejer och killar. Vart ska det rakas?
Tjejer: Ben, fitta & armhåla.
Killar: Hela partiet mellan benen, armhålan, bröstet, skägg & mustasch.

- Varför sminkar du dig?
För att jag tycker att jag ser bättre ut med smink :)

- Din favoritparfym av Britneys parfymer?
Curious och Circus fantasy!


Fan vad äckligt

Haha måste bara visa er detta meddelande som jag fick på gaycommunityt QX alldeles nyss! Började skratta men samtidigt är det rätt tragiskt att snubben påriktigt tror att han har någon chans på mig ju?

Vad säger ni? Något att haffa? ;)


Nu är jag vaken igen!

"Godmorgon" hehe! Ja ibland blir det ju såhär, lite knasigt att sova bort en hel dag men nu blev det som det blev. Ska direkt börja pyssla lite här hemma hade jag tänkt. Ska dammsuga bakom soffan och skura golvet i köket blandannat. Blir nog en riktig hemmadag för mig, rätt mysigt. Senare ikväll när jag gjort fint oså här hemma så ska jag tända massa ljus och mysa!


Oj, är ännu vaken

Innan jag lägger mig vill jag bara säga:

GRATTIS ÄLSKLING QUEEN B 28 ÅR <3


Liten video från bion

Min blyga syster & arga Kissie! Älskar när hon svär haha!


New moon - new joke

Hej igen allihopa! Hoppas eran dag har varit lika mysig som min. Jag kom precis hem från bion och ska städa lite här hemma nu. Ska dammsuga bakom soffan och ställa ut lite av de nya julprydnaderna som jag fick från mormor!

Filmen vi såg var lite av en besvikelse. Twilight var ju hur grym och spännande som helst så att del två kan vara så tråkig är ju ett skämt typ. Dock var ju dendär indianpojken mycket hetare i kort hår och muskler vilket uppskattades jättemycket av mig och tjejerna hihi! Kommer säkert drömma om varulvar inatt ;)



Dags för biomys

Nu har vi avnjutit en supergod middag på Vapiano, tog såklart deras ceasarsallad! Nu ska vi möta upp Rosanna och hämta ut våra biobiljetter till New Moon! Rosanna den vilda saken har såklart bokat plus-stolar så att vi får utrymme för våra ben. Både jag och Rosanna är ju över 180 lång  så we need space ;) Smell you later bitches, puss puss!

Lillesyster & Kissie, mina älsklingar <3


Min goda middag!


Angående mötet vi var på...


Missa inte vår alldeles egna timme varje torsdag med start nästa vecka.
Torsdagar 20.00-21.00 = Kissie & Gaybloggah time @ NRJ!


Här kommer jag bl.a. Hissa & Dissa varje torsdag ;)


Världens bästa storebror?

Mötet är avklarat nu, gick bra som vanligt!

Nu ska jag bjuda lillesyster på restaurang och sedan bio! Är jag inte för gullig? Vi ska självklart käka på Vapiano på Stureplan och sen ska vi se filmen New moon! Sällskap får vi av Kissie, Rosanna & Emma! Blir en perfekt tisdagskväll. Nästan lite helgkänsla ju.

Alla som vill ha mig som storebror räcker upp en hand ;)


Nyduschad

Nu ska jag bara kasta på lite smink och sen ringa en taxi! Ska hem till Kissie och checka in hennes rum som hon har gjort om en massa sedan jag var där sist! Sen ska vi på ett möte tillsammans, kul va? Tror det blir en sväng förbi hos mamma efteråt också, jag hann ju inte det nu innan! Men bloggdatorn är fulladdad och medtagen så vi hörs sen, kyss på er!

Bäst på fest fan!

William berättar hur kåt han är ;)


Sjunger jag inte fint? Haha.


Lyssna på draget i taxin haha.


Filmat på gaykryssningen som var i februari!


Första svaren från frågestunden


Hur tog dina föräldrar det när du kom ut?
De tog det väldigt bra. Mamma fick veta det via sms och hon svarade enkelt och bra "ok! love you anyway" vilket såklart var en lättnad även om jag visste redan innan att min mamma är en mordern och cool kärring, och inte någon med fördommar! Min låtsaspappa sa jag det aldrig till men jag har ju haft killar hemma, sminkat mig i hallen osv... så jag vet att han vet, och han har inte gett mig några dåliga vibbar iaf :)

Har du haft sex med en tjej någon gång?
Jag har bara slickat fitta två gånger! Trodde jag skulle spy.

Är det sant att du höll på med en tjej på toan på en klubb?
Nej alltså detta är det roligaste jag vart med om. Jag förstår självklart att en utfryst och mobbad tjej sitter hemma vid sin data och verkligen försöker låtsas att hon festat med mig och att hennes kompis "hållt på med mig" men snälla rara. Vilken straight kille skulle påstå sig vara homosexuell om han inte var det? Fittor är skitäckliga och tjejer är komplicerade, NEJ TACK!

När förlorade du oskulden?
När jag var 17 år gammal!

Gjorde det ont?
Nä det gjorde det inte!





Hur är Kissie som person?
Väldigt enkel, hon är jättelätt att umgås med och man har verkligen kul med henne. Sedan tror jag att hon och jag har extra starka band för vi förstår varandra på ett sätt som inte andra gör. Syftar på att vi båda är offentliga personer och eftersom vi syns rätt ofta tillsammans så är det som att alltid ha ett extra stöd. Jag skriker t.ex. alltid på folk som viskar elaka saker eller pekar fult när dom ser henne. She's my bitch!

Vilka av dina vänner/kompisar bloggar?
Orkar inte räkna upp alla. Men Sara, SteffiHoushang är några.

Vem f*n är denna Rosanna som dykt upp?
Förstår att ni undrar hehe. När jag och Kissie var på Blogawards efterfest så höll vi på att somna för att det var så tråkigt. Folk lekte fina med sina nyputsade champagneglas och falska leenden. Vi är ju vana vid dans på bordet och starka drinkar som flyger från höger och vänster. Där från ingestans kom Rosanna in och röjde loss riktigt ordentligt, and i fell in love right away;)

Är du en bra vän?
Ja det tror jag, jag får alltid höra att jag är en bra lyssnare och en person som sprider glädje. Är ju inte rädd för att bjuda på migsjälv och det uppskattas nog enormt.

Hur är en äkta vän för dig?
Det är någon som jag litar på och vågar säga allt till. En människa som får mig glad när jag är ledsen, och som kan få mig tillbaka ner på jorden när jag är för glad. Någon som kompleterar mina brister och även mina starka sidor, en som jag passar ihop med intressemässigt.





Beskriv din blogg med 3 ord?
Ärlig, rolig, beroendeframkallande!

Hur länge tror du att du kommer blogga?
Jag vet inte riktigt, just nu är ju bloggen som ett jobb för mig. Jag drar in pengar som jag har till hyran, mat, festa, bio, resa osv osv! Jag lever liksom på bloggen. Men om ett år vill jag plugga och så småningom börja jobba med PR och då kommer jag säkerligen ha kvar bloggen, men mer som en hobby och inte som ett jobb.

Varför startar du fejkbråk i bloggen hela tiden?
Du som ställde denna fråga kan ju inte ha så stor koll? Det enda bråket som jag haft offentligt är mellan mig och Kissie i somras. Sedan tror ju folk att det pågår nått mellan mig och Paow men det stämmer såklart inte. Det är bara hon som sitter och skriver om mig med jämna mellanrum, kollar ni i min blogg har jag inte skrivit ett enda taskigt ord om henne, bara vänligt förklarat varför jag inte umgås med henne längre. Och det är just för att hon tar ut sina agressioner i sin blogg, tycker det är en ful stil! Annars är hon en pärla.

Några enkla tips till en nybörjare?
Vill du fånga andras intresse är design väldigt viktigt! När du skriver så tänk på att den som läser inte känner dig så ibland måste vissa saker förklaras ifall läsaren inte ska bli uttråkad. Mycket bilder och var för guds skull digsjälv.

När du spelar in videoinlägg förvränger du din röst då?
Ja jag brukar spela över på min fjollhet när jag gör videoinlägg ibland, men då ere oftast så att ni förstår att jag gör det. Oftast om jag typ står framför spegeln och pratar lite om dagen eller så, så är det såklart min vanliga röst. Det är inte ofta jag gör till mig, mest på skoj ibland.





iPhone eller Samsung jet?
Samsung? Haha! De enda dom är bra på är fjärrkontroller!

Är det att du inte ens blev tillfrågad om Wipeout?
Jag blev tillfrågad om att vara en av de två kändisar som deltar i varje avsnitt, den andra kändisen i "mitt avsnitt" skulle såklart vara Kissie! Wipeout såg att de hade för låg budget och hade därför inte råd med två olika bloggare. Enklare en så är det inte, dom är rätt snåla med pengar! Kenzas kompis Mirre kickade dom ju också. 

Hur högt upp i Sverige har du varit?
Gävle tyvärr, men vill se typ Umeå under vintern, jättefint?

Vilket land kommer du ifrån?
Samma som för tre dagar sedan, Sverige :D

Vilken är din favoritrestaurang?
No.8 på Stureplan, ägaren kallar mig för Big Boy, respekt haha!





Hur gör du för att få ha sån fin hy?
Först så måste jag tacka hehe, snällt sagt. Och tyvärr kommer du få ett svar som du säkert hatar att höra... jag gör ingenting! Tvättar bort smink med tvål och vatten, använder inga krämer i ansiktet osv. Har liksom finare hy än de som tar hand om hyn tusen gånger bättre än mig. Orättvist hehe, men jag är lyckligt lottad.

Hur fasiken kunde ditt hår inte bli grönt?
Ja jag vet faktiskt inte och jag tackar högre makter för att mitt hår inte blev grönt när jag slängde i den bruna toningen. Har fått en perfekt brun färg som jag verkligen är nöjd med! Nu gäller det bara att underhålla håret så att färgen inte försvinner.

Tips på ett märke med bra hårprodukter?
Schwarzkopf är nog bäst på det mesta, och alla har råd med det!

Vad använder du när du sminkar dig?
Underlagskräm, concealer, foundation, puder, rouge & lipsyl!

Dagens planer


Godmorgon mina sweethearts

Har sovit riktigt skönt inatt, vet inte varför men mår strålande och det är ovanligt att jag gör det såhär tidigt hehe! Somnade skapligt tidigt igår eftersom att jag var helt utmattad efter dagen på IKEA. Rosanna och Kissie vet verkligen hur man tar krafterna ur mig. Dom strålar sådan energi båda två och jag har verkligen superkul med dom. Kissies divafasoner, Rosannas skämt och min barnsliga humor. Perfect match alltså! Här har ni två bilder från igår också!

Fråga inte vad jag gör liggandes i en korg med handdukar haha!


Självklart blev det glass på ICA Kvantum efteråt hihi!


RSS 2.0