Ni glömmer väll inte?

Seriöst, hur många bloggare lottar ut en hytt för dig och 3 av dina kompisar på årets hetaste gaykryssning till med Silja Galaxy? Jag gör det i alla fall och >här< hittar ni inlägget där ni kan vara med och tävla. Ni har fram till imorgon 23:59 på er att delta så kör hårt nu. Och ni andra som verkligen vill åka men inte vinner borde ta och boka snart, över 500 pers som bokat.

Nu är jag och mitt middagssällskap klara för att bege oss till bloggmiddagen som sedan förvandlas till ett fet fest. Vi kommer självklart höras efteråt eller imorgon igen. Önska mig en lyckad kväll så får jag önska er detsamma. Puss på er!



Min sminkväska



Primer: Med denna slipper du glansig hy, sminket fäster bättre.

Concealer: Du slipper se ut som 7 års dålig sömn.

Foundation: jämnar ut hyn, döljer t.ex. flammor i ansiktet.

Puder: Jämnar ut hyn, döljer skavanker.

Läpparna: Glans, färg, doft... allt du kan tänka dig.

Parfym: Britney, vad annars?

Bloggfest

Ikväll är det dags för Spotlife's fest för alla deras bloggare och deras vänner som skrivit upp sig på gästlistan. Är verkligen jättetaggad och hoppas på en jätterolig kväll men sköna skribenter och underbara läsare. Först är det en middag som jag ska gå på, en middag för alla bloggare och sedan klockan 11 kommer eftersläppet och då blir det riktig fest. Ska börja platta mitt hår nu och därefter lägga på lite smink, vi hörs såklart igen innan jag drar. Kyss!

Fram med plattång och concealer...

Världens bästa humor

Ted Holmberg, du är den galnaste människan jag någonsin träffat.



"Omg she loves me, but i shoot you.... she in the head"

Såhär det ska vara

Dagen efter; lugnt, stillsamt, fint ...


För och nackdelar med hemmafest

Fasiken vad jag behövde natten som var. Jag behövde skratta tills jag fick ont i magen, jag behövde gråta lite, jag behövde få ut lite ilska. Att vara på hemmafest är ju självklart rätt så offentligt eftersom att man antagligen inte är hemma hos sig själv och antagligen så är det också fullt med folk man inte känner och inte träffat förut. Men nattklubbar är en helt annan sak, där finns det vakter och allt möjligt som gör att man känner sig iaktagen på fel sätt och tvinger än att inte släppa loss till 100. På hemmafester kan man verkligen släppa loss utan att bry sig om konsekvenserna och på ett sätt kan det vara dumt men endå jävligt skönt. Jag hade i alla fall väldigt rolig och det var länge sedan jag skrattade så mycket. Jag hade ont i hela magen och halsen när jag kom hem för att jag inte gjort något annat än att skratta känns det som.

Förresten, när jag och Patrik låg och "höll på" i sängen kom det en "straight" kille in och ville joina för han sa att han var lite nyfiken. Haha fan vad skön snubbe, ofcourse fick han det. Hans flickvän satt förresten i vardagsrummet också. Känns som att jag bara drar till mig straighta killar eller killar med flickvänner? Fyfan alltså! Men Patrik har ju i och försig ingen flickvän, tänka sig!!

Ted, Jag och Patrik!

Kyss på världens bästa vän!

Jag kan köpas

Måste börja röra på mig nu. Patrik kan ju inte få stå och vänta på mig, han har ju lixom köpt vin åt mig. Nästan så att man blir kär i killen direkt haha. Nejmen faktiskt jättegulligt att han vill bjuda på vin, är han knappast skyldig mig lixom. Har i alla fall fördrivit tiden med att dricka lite rosé vin och spelat kort med min lillebror, mysigt va!? Nu ska jag möta upp en tjejkompis så att vi kan ta bussen och sen tunnbelbanan tillsammans. Känner på mig att det kommer bli en lyckad natt.

Ta det lugnt med alkoholen (skojade bara, kör på) och ha det underbart.
Kyss på er alla så hör vi imorgon! Ha en underbar fredag.


Hjärteskärande

Åh jag är så avundsjuk på min 8åriga lillebror. Han ska på pyjamasparty ikväll! Alla barnen ska pyjamasklädda dra hem till en tjej som fyller år och där ska de äta pizza och mysa framför en film, fatta vad gulligt va? Önskar jag kunde följa med men jag skulle nog inte platsa in i gänget haha. Förresten så är tjejen som fyller år besatt av Britney så min lillebror undrade om jag hade något med Britney som hon kunde få som present. Jag fråga om han var dum i huvudet och slängde igen dörren. Kanske reagerade lite för starkt va haha?

Tror ni jag får följa med honom?

Nytt i bloggen nästa vecka

Tagga igång? Nu? Klockan är ju inte mer än halv 6 lixom, attans.

Men ni, jag kan tyvärr inte säga exakt vad det är men nästa vecka blir det mycket nytt i bloggen, MYCKET! Hoppas att de flesta av er kommer att uppskatta det, vore ju tråkigt annars hehe. Har suttit och planerat, provat och jobbat hela dagen här hemma med vissa saker och jag är faktiskt jättenöjd. Ayah, det blir en överraskning för er, kanske redan på måndag om jag/ni har tur faktiskt. Och nej, det är inte att spotlife har gjort om något åt mig haha.

Ayah, tror jag ska koka lite korv, då lär ju tiden gå lite? =)


Nu taggar vi igång


Fredagen färdigplanerad

Humör: Taggad och jätteglad
Förfest: Hos mig
Fest: Födelsedagsfest på Östermalm
Fyllekäk: Fetaste hamburgaren på Max


Låter väll bra haha? Kommer nog bli en jätterolig kväll. Sötaste Sussi har fyllt 18 och jag kan inte vänta tills jag får dra med henne till någon gayklubb, bruden är ju så galet party. Men tills det är dags att börja göra sig snygg så ska jag ta det lugnt är hemma bara, såg också att posten har kommit. Fått två stycken biljetter till gaygalan som håller hus nu på måndag (ja, jag är fortfarande dödsnervös). Men det ska bli jättekul, se massa folkkära artister uppträda och kanske t.o.m. få gå upp på scenen och ta emot ett pris om man har tur!? Jag hoppas faktiskt inte på för mycket och jag förväntar mig inte heller något. Men hoppas får man väll göra?


Nu är det avgjort

Röstningen till QX GayGala 2009 är nu avslutat, fyfan.....

Kunde inte somna

... men hittade som tur var Teds kamera då som jag kunde leka lite med. Älskar sista, bilden, den är ju bara sååå Gucci haha! Nejmen seriöst, alla modeller sätter väll fingrarna i halsen? Eller ja, dom flesta typ. Kul för dom, jag tänker då inte sakta men säkert döda mig själv för att få mitt drömjobb, idiotjävlar. Nu är det dags för frukost, ska ta det fetaste dom har och sedan gå catwalk för Teds mamma, hon gillar min och Teds idé om att bli tjockismodeller för Filippa K. Vad tror ni om det?



Sista bilden är sååå Gucci.

3 timmar kvar

Om 3 timmar är det avgjort vem som vunnit bl.a. årets blogg.
Vågar man hoppas? Fan, blir kissnödig bara jag tänker på det.


Ta tillfället i akt och rösta dom sista timmarna nu?

Maktgalna?

Undra ifall alla lärare är maktgalna?

Jag sjukanmälde ju mig igår och på kvällen fick jag ett mail av min lärare som sa att han skulle boka tid för hälsokontroll åt mig bara för att jag var sjuk så ofta. Så ofta? Snacka om att överdriva och ta i. Blev jätteirriterad så nu när jag vakna sjukanmälde jag mig igen och skrev även att han kan skippa hälsokontrollen och boka tid hos skolans psykolog istället, kanske kan gå dit  och säga att djävulen satt sig i min kropp eftersom att jag är bög, och att jag ser spöken ibland?

Jadu, torrbollarna till lärare i min skola behöver livas upp.

Ge mig fredag

Ska ut med denna snygging imorgon, yummie yummie!!


Patrik

På tunnelbanan

Så himla skönt med en liten dator, jag kan verkligen blogga vart än jag är ju. Mycket behagligt. Det var i alla fall jätteroligt att göra Ted sällskap på hans skolas "öppet hus". Träffade flera gulliga bloggläsare och eftersom att Ted går frisörlinjen så fick jag även hjälpa till att styla folks hår. Flera som undrade varför jag inte går frisörlinjen och den frågan finns det ju inget vettigt svar på haha. Förresten, mina jeans är nytvättade idag vilket dom inte ofta är, alla vet ju att jeans inte ska tvättas speciellt ofta? Det sköna med att tvätta dom är att dom krymper lite i tvätten och sitter alldeles sådär perfekt, som mina gör idag.


Ändrade planer

Drog inte hem till min kompis för hon orkade inte sitta och vänta på mig i 5 minuter så då tappade jag helt enkelt lusten. Istället sitter jag nu i Teds skola som har öppet hus. Ska gå runt med Ted och göra reklam för skolan hehe, sen ska jag även bli stylad i håret eftersom att han går frisörlinje här på din skola. Men men... nu måste jag fortsätta sminka mig. Kan ju inte  se ut som stryk när jag ska representera en skola haha.


Lite brunare lite snyggare

Om ni inte förstått det så sitter jag framför ett ansiktssolarium, därav anledningen till att jag blundar haha. Har duschat och gjort mig lite snygg också. Orkar inte sitta hemma och glo mer utan ska till en kompis och vila. Hon har nyligen fått egen lägenhet så ska även kika på den och se hur det ser ut, spännande! Självklart har jag med mig min lilla bärbara bloggdator så vi hörs definitivt mer idag. Men kyss på er sålänge snyggingar.


Håret har jag gjort något åt nu, jag lovar haha.

Jag satsar hårt

Ska sola solarium nu, 3e dagen i rad. Kör bara 20 minuter varje gång så att jag inte bränner mig. Vill ju inte bli rosa eller röd haha. När jag solat ska jag duscha och sedan får jag se vad mer man kan hitta på när man är hemma och mår dåligt. Lovar att dom andra sitter i skolan och skrattar och har kul, här sitter jag ensam med världens ruffs i håret och ser ut om 7 svåra år haha. Love life säger jag bara ;)


Röstningen snart över

Jag är nervös, jag ljuger om jag säger att jag inte har ont i magen.


På måndag är det dags för QX GayGala 2009 och som ni kanske vet är jag nominerad i kategorin Årets blogg och jag hoppas självklart att jag vinner. Har ingen aning vad det kan vara för pris utan det jag suktar efter är själva titeln. Framröstad till årets blogg på QX GayGala, hur passande vore inte det för en gayblogg? Jag vill verkligen, absolut.


Nu är det självklart så att jag inte är ensam utan 2 andra är också nominerade. En av dom är t.o.m. en kompis som jag brukar umgås med, ännu värre. I början var jag stensäker på att jag självklart skulle vinna utan tvekan. Sedan kom den förnuftiga Amir som insåg att jag inte alls vinner utan en fight. Dom andra 2 bloggarna är också skitbra bloggar och alla 3 har faktiskt absolut lika chans att vinna. Jag har ingen garanti bara för att jag är Sveriges mest lästa gayblogg lixom. 99% av mina läsare kanske hatar mig ju? Vad vet jag?


På måndag är i alla fall galan och jag kommer att kissa på mig innan dess. Kommer att anläda till galan med skakiga ben och mörka ringer under ögonen för att jag inte sov natten innan. Visst, det är bara en nominering till en gala men för mig är det stort och jag blir alltid så nervöst när det är något allvarligt lixom.


Okej ska sluta svamla, det jag vill komma fram till är att röstningen stänger om 10 timmar och 30 minuter och det vore underbart om ni ville rösta på mig nu i slutet av röstningen. Vinner jag så vinner jag, vinner jag inte så vinner jag inte. Jag är i alla fall en av dom 3 populäraste bloggarna i "gayvärlden" och den saken tänker jag bära högt och stolt.


Rösta!!!! På mig?


(Klicka på bilden för att rösta)


Sjukanmäld idag

God morgon raringar.


Igår när jag skulle lägga mig så kände jag mig jättekonstig och snurrig i huvudet när jag ställde mig upp. Jag la mig direkt i sängen och tänkte inter mer på det. När jag vaknade imorse för att åka till skolan var känslan kvar och jag kände mig jättekonstig så jag sjukanmälde mig och blir alltså hemma idag, tråkigt men så är det. Eftersom att jag är sjukanmäld så la jag mig i sängen igen för att få sova lite mer och jag vaknade föst nu, skönt va? Sån underbar känsla att bara få sova ut utan att behöva kliva upp en viss tid lixom, riktig lyx.



Vill inte träffa min pappa

Som många av mina läsare kanske vet så bor jag inte med min biologiska pappa utan snubben som bor här är mammas pojkvän (och mina 2 bröders far) som bott här sen hur många år som helst. Kommer inte ens ihåg när han flytta in för att jag var så liten. Hursom helst... Jag och min syster brukade träffa vår pappa med jämna mellanrum efter att han flyttat ut (då var jag 4 år) men när jag blev 6 år så slutade han höra av sig helt enkelt. Eftersom jag bara var ett barn tog jag knappast fram en mobil och ringde och frågade vad han höll hus utan jag tolkade det som helt noralt att han inte hörde av sig.


Nu, 13 år senare har han kontaktat min lillesyster och säger att han vill ta kontakt med oss igen. Att han saknar oss, älskar oss osv. Han jobbar på ett hotell i Paris och han bor även på hotellet. Han säger att han gärna betalar en flygresa ner dit och att vi såklart får bo gratis på hotellet på hans bekostnad.


Är han dum i huvudet eller!? Man skiter inte i sina barn i 13 år för att sedan försöka köpa tillbaka dom. Visst, jag vill till Paris osv, men en främmande man som jag inte känner ska inte betala den resan! Blir riktigt sur. Seriöst, vad som än var hans "anledning" så anser jag att det finns absolut ingenting i hela världen som kan hålla en borta från sina barn. Han kan inte skylla på något. Han har själv valt att inte ha kontakt med oss och om han tror att han kan ta tillbaka kontakten efter 13 år så är han helt fel ute och cyklar.


Och innan ni börjar anta saker så kan jag berätta att mamma har under hela mitt liv flera gånger frågat om jag brukar tänka på pappa, ifall jag vill kontakta honom och hon har sagt att för hennes del är det absolut okej ifall jag eller min syster vill det. Men jag har alltid sagt samma sak till henne. Jag har aldrig haft en riktig pappa och jag kan inte komma på en anledning vad jag ska med en pappa till nu helt plötsligt?

Tyck vad ni vill, jag tänker inte träffa mannen och det står jag för.


Minns ni den?

Var kär i killen när jag var liten, låten är jag fortfarande kär i.


Ring mig inte

Jag sitter och bleker tänderna nu så kommer inte kunna svara i telefonen.
Bloggfest, gaygala, gaykryssning..... jag måste ju vara skitsnygg fan!



Visst ser det fult ut md plastsakerna som sticker ut?


Cancermaskin

Jag måste verkligen börja vänja mig vid att sova tidigt för dethär funkar inte. Jag sov nästan hela bussresan hem och jag är fjortfarande så trött så att det känns som att jag ska somna nu och inte vakna försän imorgon liksom. Jag går i skola och måste vare sig jag vill eller inte anpassa mina sovtider efter tiderna jag måste upp på morgonen. Vist, jag kan lägga mig i sängen klockan 22 men jag somnar ändå inte före 00 det vet jag. Men vi säger såhär, jag ger det ett försök ikväll. Ska inte överdriva, utan jag ska försöka somna klockan 23 så ska vi se hur det går med det haha.

Nu ska jag sola solarium (ja, idag med) och sedan hörs vi igen.
Puss på er mina små gurkor.


Mitt skolarbete

Haha, jag är så kär i mig så det finns inte ord.
Och Kissie... jag kom inte på något bättre hihi.


Fotograf: Stephanie Muster


Bloggtidning

Har lunchat med tjejerna nu och det blev en husets pasta. Jag bad om lite extra sås men jag blev tydligen missförstådd för när maten kom så var det sås med pasta och inte pasta med sås, fyfan alltså. När lunchen är slut har vi en sista lektion kvar och det är i ämnet Inforation&Layout där vi håller på med att göra ett tidningsomslag samt ett uppslag. Min tidning är en bloggtidning så självklart är det ingen mindre än Amir Akrouti på omslaget. Står även en liten sak om Kissie som jag tyckte var passande haha.

Tror jag visar omslaget för er senare idag, Kyss sålänge.



Trött på mens

Godmorgon, blev stressigt imorse så jag bloggar inte först nu när jag sitter i skolan. Sitter med en väldigt jobbig kompis just  nu som tjatar om en viss sak hel tiden. Blir alla tjejer med mens jobbiga och kåta? Elle bara mina vänner?

- Amir vet du vad? Jag ska ha skitfina underkläder och så ska killen bara få dra stringen lite åt sidan och ta mig hårt typ bam bam bam!!!! Jag ska ha skitsnygg bh och ba ååååh yeeeah.

Vad tror folk!?

Brukar vara tydlig med att jag inte sminkar mig varje dag?
Fick i alla fall denna kommentar i bloggen för någon dag sen:


"Haha, måste bara berätta om att min kompis Jasmin nyss ringde.
Jasmin: HALLÅ! Jag såg han, amir! På gullmarsplan!
Jag: Haha, okej!
Jasmin: MEN HALLÅ, HAN HADE INGET SMINK?!"

Hur som helst, kvällsfikat med en vän nu, och osminkad!


Bloggarnas ytlighet

Ja det är ju verkligen en trend. Klassas man som en av de populära bloggarna så ska man tydligen bleka tänderna, sola solarium och klippa sig hos välkända frisörer. Jag har precis solat solarium, ska bleka tänderna imorgon och förhoppningsvis ska jag och Meral (tjatiga turk, där har du din länk) till Bobbys hårstudio på fredag för att bli snygga. Detta låter väll bra? Brun, vita tänder, nyfärgat hår och snart nyklippt. Shit, jag ska börja satsa på ett modellyrke!? Gucci eller Prada vill säkert ha mig, kan också använda löshåret från Finehair då? ... Okej jag ska sluta vara ironisk nu.

Vill bara komma fram till att jag kommer vara skitsnygg i helgen iaf!


Jag solar solarium (hemma)

Alla är vi ego


Seriöst? Vem blir inte på bästa humöret av att höra egokär musik?


I'm Mr. Lifestyles of the rich and famous
I'm Mr. Oh my God that Amir's Shameless
I'm Mr. Extra! Extra! this just in
I'm Mr. he's too big now he's too thin


Visste ni?

Sitter och lunchar nu med tjejerna på restaurangen Bläcktornskällan som ligger på söder. Vi är snart klara och då ska vi börja plugga är det tänkt. Är väldigt trött (sov borta inatt) så hoppas att det inte tar alltför lång tid. När jag är klar med pluggandet blir det nog hem för att ta en tupplur tror jag, eller kanske direkt in till stan det visar sig nog. Förresten...

Viste ni att det kommer en ny Twilight film? =D


Tisdag

Godmorgon på er alla.

Idag har jag bara en lektion och den börjar 11.15, lyxigt va!? Det är Psykologi B och det är ju ett intressant och roligt ämne så det ska nog gå smärtfritt. Efteråt ska jag och några tjejer sitta kvar i skolan och plugga lite extra till ett arbete som ska vara klart om några veckor. Lika bra att få det gjort när man ändå sitter i skolan. Nej nu måste jag fixa mig lite snabbt och röra mig mot skolan faktiskt. Vi hörs i skolan såklart. Kyss!

Hittade förresten en gammal partybild, vill bli brun igen!



Dagens partytips: Löshår!

GALEN UTLOTTNING!!!

Viktigt: 18års gräns! Inga som helst undantag.
Får ofta höra att jag verkar vara så rolig att festa med och folk frågar ofta vart jag brukar gå när jag drar ut. Ja nu kan ni få chansen att festa med mig. Jag lottar härmed ut en hytt på Gaykryssningen som jag ska åka på. Hytten är för 4 pers så du får ta med dig 3 kompisar också, är det inte galet underbart va!?

Båt: Silja Galaxy
Hytt: B4 (för 4 pers)
Åldersgräns: 18 år (absolut inte under)
När: 26e februari 19:15
Från: Värtahamnen (Stockholm)

Alltså: Kommentera inlägget och säg varför du (och 3 vänner) ska få en gratis hytt och få festa loss med mig på årets hetaste gaykryssning på den feta båten Silja Galaxy! Glöm inte att ange blogg/mail så att jag enkelt kan kontakta er. för övrigt är det över 500 bokade så ni som tyvärr inte vinner och endå vill med bör boka snarast möjligt. Drar slumpvis en vinnare i slutet av veckan. Kör hårt nu och lycka till allihopa! Kyss från världens generösaste bög!



Jag kommer ju att dö

Hejdå alkoholen!


Hej nya maten!


Träffa mig och Kissie!

Godis, tävlingar, frågestund och det vi bloggare är bäst på, skvaller.
Kom och häng med mig och Kissie på Stockholmsmässan.
19-20 februari, mer information kommer.


7 svåra år

Dagens sista lektion nu, fan vad skönt. Jag har gått runt och sett ut som 7 svåra år idag. Mitt hår är verkligen inte att leka med. Det är jättefett och står åt alla håll och kanter på sidorna och ibak. Folk frågar hur jag vågar gå så till skolan men varför skulle jag inte det lixom!? Jag vet att jag är skitsnygg när jag fixar till mig och hur ska folk kunna se det om jag inte ser ut som stryk ibland? Nej folk som fixar sig från topp till tå när dom bara ska till skolan är ju nästan tragiska. Våga vara fula!? Alla kan vi väll inte se ut som gucci models? Haha, iof gör jag alltid det, grr!

Nu ska jag fortsätta arbeta, ska göra ett tidningsomslag.
Gissa vem jag har på omslaget? Mig själv! ;)



Tack Maria

Ååh, hela min kropp fylls av glädje!

"Hej Amir! Jag tänkte bara skriva och berätta att jag tycker så sjukt mycket om din blogg :) Jag började väl läsa den för några månader sedan nu och jag är helt fast haha läser den kanske 3-4 gånger om dygnet. Om man sitter i skolan och har det tråkigt så går man in på din blogg och då faller man genast i skratt, när man är hemma och känner sig ensam ja då går man in på din blogg och då blir man glad...du är så skön! Du ska veta att du förgyller min vardag ;)

När jag var tillsammans med mitt ex, vi gjorde slut för ca en månad sedan, så hatade han när jag gick in på din blogg och jag fick inte ens göra det på hans data bara för att han inte tyckte om dig för att du var homosexuell (ni går i samma skola) :S Men det sket jag fullständigt i, jag tycker du verkar vara världens härligaste och charmigaste person :D Antar att du får stå ut med mycket sån där avundsjuka från heterosexuella killar som ser dig ute med dina snygga tjejkompisar med mera men jag tycker det är så bra att du skiter i det! Du ska ha så mycket cred för det du gör och du ska veta att det finns många som lilla jag som blir glada av ditt skrivande :P Sen finns det säkert några som kanske inte förstår sig på din humor (tex dom där som tjaffsade om korangrejen) men vem fan bryr sig ?

Jag och mina tjejkompisar, ja jag har fått alla mina vänner att börja läsa din blogg och dom är också fast haha (a), fyller snart 18 år och då ska vi garanterat hålla utkik efter dig på alla klubbar i storstan haha :D Jag vet inte ens om du läser det här mailet för du får säkert så många om dagarna så du inte hinner läsa alla men jag ville bara skriva det här :) Du är SNYGG, du är ROLIG och du verkar garanterat vara BÄST på fest! Fortsätt med det du gör, I like it :D Du får ha det så jättebra Amir, kram Maria ps. jag älskar också Britney Spears hihi"

Det är detta som får än att fortsätta blogga. Vist, jag får pengar för bloggen och blir bjuden på roliga events. Men seriöst? Jag bloggade i mer än ett halvår innan jag började få pengar för bloggen. Och min blogg var även populär i flera månader innan jag såg till att få en lön för bloggen så alla ni som tjatar om att man bara bloggar för pengar kan ju slänga er i väggen, avundsjuka rakt igenom! Nejmen seriöst, att varje dag få mail som det jag lagt upp i bloggen här får ens självförtroende att stiga så ofantligt högt. Jag går verkligen med huvudet högt buret, nästan 99% av gångerna jag är ute. Jag skämms inte över något, jag är den jag är och jag har lärt mig att jag är minst lika mycket värd som alla andra oavsett vilket kön jag gillar, hur jag ser ut eller vad jag gör. Och det är tack vare er mina kära läsare. Ni är de bästa som finns. <3

Circus i huset

Jag vaknade av att Britney Spears - Circus spelade på högsta volym från vardagsrummet, en riktigt härlig väckning vill jag lova. Gick direkt in i badrummet och dansade framför spegeln med mitt morgonkrull haha. Och ja, jag har försovit mig. Men jag tar det lugnt endå för det jag missar en religionskunskap och det är ju knappast ett viktigt ämne så ingen skada skedd i alla fall, tur det. Ska äta lite frukost nu och sedan röra mig in direkt. Har UngFöretagsamhet och Information&Layout idag, 2 favoritämnen, woho!


Nu är vi här

Det märks, 5 pers och 100 saker på bordet haha.


Är ju söndag...




Generösa människor
Jag själv skulle inte fjäska för någon, ingen förtjänar mer än vad den är värd. Men vist skulle jag ljuga om jag sa att jag inte tycker det är kul när folk fjäskar för mig? Fast jag kan ändå inte säga att folk fjäskar, tänk om de bara är generösa och världens snällaste människor? Jag ska nog i alla fall sluta ta med mig pengar ut snart för jag får ju gratis sprit från alla hörn och kanter. Varför vet jag inte! Vill folk att jag ska bli stupfull och skämma ut mig? Vill de få mig full och villig så att dom kan ha sex med mig eller vill folk bara visa sin uppskattning genom att bjuda på lite dricka? Jadu, antingen är folk rikiga rövslickare eller så har folk kanske lärt sig att det tjänar inget till att vara snål. Mer generösa människor på jorden tack!!

Blondiner
Ja jag är fullt allvarlig, om jag hade haft lite ljusare hår naturligt hade jag blekt mitt hår för flera år sedan. Enda sedan jag vart liten har jag varit avundsjuk på dom blonda barnen, ytligt va? Jag älskar verkligen blonder, tycker det är så snyggt. Snyggast av allt är verkligen killar med naturligt blont hår, och så har dom blekt slingor i det, så jävla sexigt så jag vet inte vad. Jag försökte bli blond förra sommaren men jag gav upp innan jag blev helt klar för jag orkade inte slita mer på håret. Sen så hade jag för bara 3 dagar sedan ju en blond slinga i min lugg som var riktigt blond faktiskt, men kände att jag ville bli helt mörkhårig igen i hopp om att slippa färga håret snart, det måste verkligen få vila. Men ni blondiner, var lyckliga, ni är så jävla snygga!









Att länka andra bloggare
Jag minns när min blogg precis började bli populär och när läsarantalet började stiga för varje dag. Jag länkade mina vänner säkert varje dag och jag älskade att se dom glada när dom också fick massa nya läsare. Men vet ni vad? Nu vill jag inte länka folk alls längre. Det tjatas hit och dit och jag blir tokig. Jag tror jag skulle kunna bli rik av att ta betalt för läkningar!? Det har ju i och försig både Kissie och Blondinbella redan börjat göra. Nejmen seriöst, min blogg är en sida på internet som återspeglar mitt liv och mina vardagar. Ingen reklampelare för andra bloggar. Ibland är mina vänner faktiskt riktigt pinsamma, suck.


Vårens mode

Nu i vår ska vi se ut som psykiskt sjuka människor som sitter på blommiga ängar och drömmer om jag vet inte vad. Det är hippie som gäller och jag kan då lova att jag absolut inte tänker följa det. Stora mönster i starka färger och kläder som fladdrar och hänger. Vist, gammla moden kommer alltid tillbaka men detta mode kunde gärna fått stanna borta ett bra tag till. Jag tänker då i alla fall inte se ut som en 4åring i utklädningsrummet på fritids. Bläää säger jag bara!

Telefonsex

Självklart går jag alltid i taket när dom börjar spela Britney Spears på klubbarna jag är ute på. Men igår blev det extra, dom spelade en låt som definitivt inte alla kunde. Dom spelade låten Phonography som är bonustrack på nya skivan Circus. Den har alltså inte varit en singel och kommer inte heller att bli det. Men jag och Mattias var några av dom få som kunde hela låten utantill från början till slut så vi sjöng glatt med till låten som handlar om telefonsex, så jävla råhett.



"We're not so different you and me
‘Cause we both share our share of obscenities
And everybody's got some freaky tendencies
Hidden or admitted, ‘cause we all got needs

And I make no apologies, (Uh-uh)
I'm into phonography, (Uh-uh)
And I like my bluetooth buttons comin' loose
I need my hands free,
Then I let my mind roam
Playing with my ringtone
He got service, I got service
Baby we can talk all night (Go)

Let's talk about biology
Make believe you're next to me
Phonography, phonography
Talk that sexy talk to me
Better make sure that the line is clean
Keep it confidential, you and me
Phonography, phonography
Dirty talking, call it phonography (Hey)

I can final all your commands
But there will be no talk of adding you to my plans
I'll keep you connected long as you understand
That's how we should keep it Mister Telephone Man

And I make no apologies (Uh-uh)
I'm into phonography (Uh-uh)
And I like my bluetooth buttons comin' loose
I need my hands free
Then I let my mind roam
Playing with my ringtone
He got service, I got service
Baby we can talk all night (Go)

Let's talk about biology
Make believe you're next to me
Phonography, phonography
Talk that sexy talk to me
Better make sure that the line is clean
Keep it confidential, you and me
Phonography, phonography
Dirty talking, call it phonography (Hey)

Baby if you're not alone
Take me off speakerphone
What I'm ‘bout to say right here
Is just for your ears to hear
If you need to hit me back, hit me back
I got a *69
(for that, for that)
(Go)

Let's talk about biology
Make believe you're next to me
Phonography, phonography
Talk that sexy talk to me
Better make sure that the line is clean
Keep it confidential, you and me
Phonography, phonography
Dirty talking, call it phonography (Hey)
(Go) "

Vill inte vara lat

Jag är knappast bakfull, varför i hela fridens dar ringde hemkörning av min pizza? Nej jag tog en kort liten promenad till pizzerian och hämtade min mat själv.  Har käkat upp den nu med sällskap av min söta lillebror (som älskar Britney) och nu ska jag bara ta det lugnt frams till senare då jag ska iväg och fika med  några trevliga tjejer. Blir ett fik på Söder som var vårt stammiscafé för några månader sedan, får se ifall det kan bli det igen. Och ifall personalen fortfarande kommer ihåg vad vi alla brukade beställa. Rätt gulligt faktiskt.


Tack gott folk

Insåg nyss att jag festat bort 3/4 av min lön/underhållsbidrag på 2 nätter.
Satan i gatan, men man får tänka positivt. Fan vad kul jag haft denna helg!


Man får väll tacka detta lösaktiga folk för en lyckad natt:


Krille, läs hans blogg här ---> Rahlenfeldt!


Min älskling Ted och Jag!


En av dom duktiga frisörerna från Bobbys Hårstudio tillsammans med hans tjejkompis!


Robin, jag kommer till Uppsala snart så du får visa mig ert uteliv ;)

Underbar kväll


Var min 2a gång på gayklubben Lino igår och kvällens sällskap var Robin Fröström som kom hit från Uppsala eftersom att vi bestämt att jag skulle dra med honom på gayklubb någon gång under denna vecka. Det var i alla fall skitkul och det var väldigt många bekanta ansikten där inne också. Hemfärd blev det inte försän klockan 5 och då trodde jag verkligen att mina fötter skulle gå av i tusen bitar eller något liknande.


Jag är inte den som häckar i baren i hopp om att folk ska tro att jag har massa pengar utan mitt ställe på en klubb är dansgolvet, helst i mitten eller på en fönsterkarm haha! Det bästa med Lino är att dom har 2 dansgolv och det ena är schlager, fatta vad jag trivs där alltså! Gamla klassiker, nya hittar och låtar som man verkligen kan och bara blir sådär superlycklig av att höra. Hur som helst är inte så farligt seg idag men en pizza ska jag väll ha endå va!? Jo det tycker jag, ska ringa pizza express nu direkt!

Robins grymma modeblogg ---> StilRobin!

Kvällens fråga

Jag har haft min design i flera månder. Självklart kommer efterslankande tattarungar först nu och kommenterar att jag snott Blondinbellas design? Hallådär, varken jag eller Blondinbella har gjort våra bloggar själva utan det är samma företag som gjort våra bloggar och som sponsrar oss med annonser som vi sedan får ut en blogg-lön av. Företaget heter Spotlife och dom är grymma på bloggdesigner. Men seriöst, så lik är den ju inte hennes design. Det är väll den rullande menyn till vänster som är lika, men sen är det ta mig fan inget mer!?

Hursom helst, någon som kan gissa vad jag ska göra ikväll!?


Ingen följer regler

Många av er undrar hur jag kan få sprit från systemet!? Sverige är ett land som är bra på att leka duktiga och fina i kanten genom att bygga upp olika moraliska regler, lagar och system som ska följas. Men följs dom verkligen!? Jag kan på bara ett telefonsamtal få 20 flaskor vodka körda hem till mig, jag kan handla på systemet och dom flesta klubbar jag besöker på helgerna har 21års gräns men jag kommer in hur lätt som helst ändå. Min vän Kissie t.ex. är ju jämt ute på klubbar och röjjer. Vem bryr sig om hon bara är 17 år? Hon är blond och snygg, och har pengar som hon kan köpa sprit för. Det som räknas, klubbens rykte och deras ekonomi. Dom skiter väll om en liten 17åring springer runt där inne.

För barernas egna skull bör dom bli strängare i dörren. Och för att mindre skit ska beslagtas i tullen bör åldergränsen på systemet sänkas till 18.

Gårdagens nya smink

Shoppade ju lite smink igår. Detta blev det alltså:

Ny foundation (109:-) & en concealer (165:-). Det andra är till läpparna(175:-):
Gröna: skrubb
Röda: inpackning
Beiga: efterbehandling

Jag är bakis, jag vill ha sushi ta mig fan.
Mot Stureplan nu...

Träffade straighta killen igår


Jag och snygga Tom från dokusåpan Gay Army som gick på 5an förut.
Måste kyssa honom nästa gång, kolla hans läppar lixom?

Okej förfesten hos mig var trevlig. Jag och tre tjejer sminkade oss tillsammans och drack gott. Okej, mitt vin smakade skit men jag tänkte "whatever du blir ju full förfan" under varje klunk jag tog så det gick helt okej att dricka ändå. När vi var måttligt berusade och när klockan började ticka iväg så tog jag och tjejerna en taxi från mig till gayklubben vi skulle på. Där inne var det inte mycket folk men det ändrades snabbt. Ett tomt dansgolv med 3 tjocka flator blev snart ett hav av snygga bögar som alla svettiga och glada skakade loss till Womanizer, Pokerface, I kissed a girl osv. Det var verkligen grymt igår, galet. Var ju lönedag så alla var ju riktigt fulla. Dock råkade jag bli lite väl för full mot slutet. Kunde helt ärligt inte stå upp så jag fick sitta ner medans dom andra dansade haha. Men sen kom en så bra låt så jag ställde mig upp ändå. Stod lutad mot högtaleren och porrade mig med den haha.


Gullungar som bjöd mig på shottar, så jävla söta.


Och nivet straight-man? Han jag kysste men som har flickvän och hela köret? Ja han har ångrat sig nu har han tydligen inte flickvän längre utan så sa han bara för att jag snabbare skulle ta bort bilden där vi kysstes. Hur som helst, han smsa mig igår och ville träffa mig så jag smet ifrån mina kompisar ett tag och mötte honom vid en park klockan 3 ungefär. Direkt börjar han skälla på mig och skrika och jag kände mig bara så dum. Han var inte förbannad över att bilden på oss 2 vart uppe i min blogg utan det är en annan sak som hänt mellan oss. Han verkade skitsur men jag kunde inte annat än att sitta och tänka "spy inte på honom spy inte på honom spy inte på honom...". När han skällt ut mig färdigt tog han mig på axeln och sa "ha det bra". Va? Ha det bra!? Vilken jävla diss, jag ska allt visa honom hur man har det bra ja.


Ibland är det inte lätt

"I've had a little bit to much, oh oh oh...."


Min gulliga Sofie och jag!
Hennes löshår köpte jag hos finehair.


Snygga Mattias *host haha*, Sofie och råsexiga Amanda, grr! Grattis Amanda förresten.

Hos mig ikväll

Förfest hos mig nu, och ja allt är mitt! Vi får se om jag lever imorgon...


Dags att åka hem nu

Smink, vin, cider och öl, i love shopping haha!


Mot stan nu

Skoldagen är slut och jag ska nu möta upp min syster i stan. Vi ska shoppa lite tillsammans. Dock köper jag nog bara 2 saker som jag vet att jag behöver och som tagit slut hemma. Både concealer och foundation har tagit slut så det måsta införskaffas nytt av. Att köpa något annat som kläder väntar jag med. Brukar inte göra det första dagen jag fått pengar då de lätt kan bli att man köper något bara för att man vill köpa. Seda står man där hemma med kläder man inte vill ha och ett kvitto som man inte hittar. Nej ni, jag shoppar smart!

Blir en sväng förbi systembolaget också, woho!


Min favoritaffär eller? Haha!


Update från skolan

Sitter i skolan nu och dagens första lektion är precis slut. Jag har fått massor av fina komplimanger till mitt nyfärgade hår vilket känn jättebra. Vissa saknar den blonda slingan eftersom att det började bli en del av mig lixom, ett kännetecken. Men snyggast är mitt hår nu när det är jättemörkt, utan tvekan.

En välsminkad Amir.


Tjejerna är glada för de ska på Chris Browns efterfest.

Vem skulle vinna?


En timme att döda

Hade tänkt att ta bussen om 30 minuter, då inser jag att bussen inte går försän om 1 timme och 30 minuter, jag har ju kikat helt fel på klockan. Ja hur dödar men denna tid då? Jag är redan skitsnygg i håret och sminket (det är fredag, då får man fan sminka sig i skolan ju) är jag nästan klar med när som helst. Jag får väll sitta här vid datan och pumpa lite musik och bara njuta av att jag inte behöver stressa för fem öre. Här har ni det jag lyssnar på just nu i alla fall, och jag älskar framträdandet till låten. Min älskade Queen B:

Kolla extra noga vid 3.40, man blir ju nästan kåt?

En glad morgon

Jag är inte alls avundsjuk på alla som ska se på Chris Brown konserten ikväll. Jag ville inte alls gå på den, och biljetterna tog inte alls slut innan jag fått pengar. Alla ni som går på konserten, hoppas den suger och att ni verkligen blir besvikna. Jag skulle inte bli förvånad för Chris Brown är ju verkligen en dålig artist och knappast någon som kan underhålla lixom. Nej jag kommer ha sååå mycket roligare än alla er ikväll bara så ni vet.

FAAAAN JAG VILL OCKSÅ PÅ KONSERTEN! </3 SNYFT!


SP1D; till killarna

Jag skrev förut att jag och 2 tjejkompisar ska leda en idrottslektion för en klass elever (från vår skola) som är 2 år yngre än oss. Jag skrev också i bloggen att jag skulle vakta killarna i duschen efteråt. Nu är det så att killarna i denna klass faktiskt läser min blogg (komplimang, tack) och har blivit rädda och pratat med sin lärare och sagt att de inte vågar gå på lektionen. What? Tror dom seriöst att jag ska stå och titta på när dom duschar!?

Tråkigt att dom tagit min blogg så seriöst. Jag är en väldigt omogen kille i min humor och jag har lätt att skämta om det mesta. Trodde verkligen folk förstod att det var ett skämt när jag sa "jag ska vakta killarna i duschen, akta er nu kommer bögen". Nej, men eftersom ni killar nu läser min blogg och jag vet att ni läser detta kan jag berätta att ni inte behöver vara oroliga. För det första gillar jag riktiga män och inte småpojkar, för det andra är min uppgift att leda en idrottslektion och absolut inget annat. Jag skulle inte ens vilja något annat!? Förlåt för att man har humor, var tydligen ett känsligt ämne.


Mörkhårig igen



Vilken färg tror ni det blir?

Hur ofta jag än färgar håret är jag alltid rädd.
Tänk om det blir orange eller grönt nu?


Nu ska hår färgas


Är jag alkoholist!?

Ni minns att jag sa att Meral är som en liten mamma? Ja hon smsade mig igår bara för att se vad jag gjorde, och så påpekade hon så fint att hon började bli orolig över mina alkoholvanor. Fattar ni!? En brud som vart med i varenda säsong av dåkusåpan BAREN är orolig över mina alkoholvanor!? Nej, anonyma alkoholister för mig nästa eller!?

Ja ibland blir det lite för mycket som ni ser ...


Break the ice with Britney

Åh vad jag är taggad inför imorgon, festa såklart! Som jag sagt så vill jag ta vara på gamla vänner så imorgon följer 2 tjejer med ut, 2 tjejer som jag inte heller träffat på flera månader. Gud vad roligt det ska bli. Min favoritklubb Connection och 2 underbara gamla vänner, kan det bli bättre!? Jag måste lära dom hur man skakar loss ordentligt till Womanizer, det vet dom säkert inte hur man gör haha. Men först ska jag ta vara på den sista vardagen. Ska röra mig mot skolan närsom helst och vi hörs självklart när jag sitter i skolan. Har ju min lilla blogg-dator som alla lärare hatar. Sitter inne på msn och massa annat trams och såfort dom kommer fram och frågar vadfan jag håller på med så klickar jag upp Microsoft Word där jag skrivit några få anteckningar under lektioner. Haha, mig klår ingen.

Jag och Ted gör ALLTID såhär när Womanizer kommer:

Varför jag älskar våren



Sommaren är för avklädd och vintern är för påklädd. Vår och höst är då vi svenskar är som absolut snyggast tycker jag. Hösten är egentligen favoriten men nu är det ju vår som kommer härnäst så det får man glädja sig över. Mest sugen är jag faktiskt på jackan för endast 398:-, färgen är skitsnygg och modellen också. Solgasögonen skulle inte heller sitta fel och den blåa tröjan ser så mysig ut. Ååh, ge mig vår nu alltså!

Allt är ifrån H&M såklart.

Tack mina läsare

God morgon på er.
Och vad kul att så många valt att svara på ifall homosexuella ska få gifta sig eller inte. Är ju trots allt en GAYblogg så kul att ni engagerar er i rätt ämnen om man ska säga som så. Självklart vill en stor majoritet av er att sånna som jag ska kunna få gifta mig i en kyrka med min partner. Är stolt över mina läsare. Sen finns de ju såklart vissa som ska tjata om bibeln och koranen osv. Ja det står ju bl.a. i bibeln att söndag är en vilodag. Tacka fan för att dom kristna jobbar ändå lixom. Men när en bög vill gifta sig nej då går det verkligen inte att strunta i bibelns regler?

Det är 2009, dags att sluta leva efter tusentals år gamla böcker!?
Och allt ska inte gynna en själv, tänk på att andra också ska ha det bra.


Färggladare

Dagens tips: finehair!

Sitter i mitt rum nu med en kopp varm choklad och några bitar mörk choklad. Den ljusare och onyttigare varianten är faktiskt godare haha. Men försöker leka lite fin i kanten (vet inte inför vem ens) så provar på mörkt ikväll. Har trevligt att fika med min tjejkompis idag. Berättade lite om nya saker i mitt liv och även hon. Vi planerar även en utgång tillsammans men förutom det kommer vi självklart att ses massvis framöver hoppas jag.

Jag har också förresten fått min webcam i färg nu igen så att vi slipper enbart svart/vita med den. Tänka sig att allt man behövde göra var att gå in på "inställningar för webkamera"? Var ju inte svårare än så haha.


Dagens fråga

Rätt att homosexuella/bisexuella får gifta sig fr.o.m. 1a maj?
Ja? Nej? Varför?


Ta tag i det viktigaste

Hejsan. Jag sitter och fikar med en vän som jag inte träffat på sex månader, fatta vilken lång tid det är? På senaste tiden har jag verkligen lärt mig att det är viktigt att ta vara på sina vänner. Nuför tiden försöker många utnyttja mig och vill umgås med mig bara för en enda sak, sådant skit behöver jag inte umgås med. Så på senaste tid har jag tagit tag i mina gamla vänner som jag vet verkligen betyder något för mig. Nej nu ska sluta blogga, har ju 6 månader att ta ikapp.

Här är jag och fikasällskapet för exakt ett år sen.

Hennes blog ---->
Ilaf!


Alltid kul i skolan

Filipe: (Kommer in med en coca cola)
Amir: Ååh får jag smaka jag är jättetörstig.
Filipe: Självklart!
Amir: (Klunkar)
Joanna: Neeeeej akta Amir sög kuk igår!!!

Jag får gifta mig nu!!!!

Aftonbladet.se:
"Homosexuella ska kunna ingå äktenskap från och med den 1 maj i år. Det är innebörden i Moderaternas, Centerns och Folkpartiets motion som presenterades i dag. Förslaget är i linje med betänkandet från regeringens utredning."

Äntligen, äntligen har det slagit igenom. Var det nödvändigt att ta sådan tid? Nej nu ska vi inte vara negativa utan fatta vad bra, Sverige är ett sådan modernt land att ett par av lika kön snart får gå in i en kyrka och gifta sig. Det skulle ju knappast gå i ett muslimskt land eller något annat land som styrs av en religion med strikta regler. Jag är stolt över att bo i Sverige faktiskt, vi har det så galet bra om man ska jämföra med många andra länder där människor knappt har några rättigheter alls.

Nu sitter jag på lektionen med min vän Samina och tänker på vem jag ska gifta mig med. Ska jag ta snyggingen i Malmö som jag visade för er förut, han som visat sig naken i webcam nivet? Eller det finns ju en skitsnygg kille i Uddevalla också, han har även en hjärna så det är ju positivt. Både yttre och ett inre, vilket kap haha.

Nejmen seriöst, från och med 1a maj så är vi HBT-människor ett steg närmare lika rättigheter som straighta människor i detta land. Det känns förjävligt bra och borde nästan firas. En anledning att klunka lite extra i helgen haha!? Fan jag är glad och flummig nu, ska nog ge mig själv en egen rast och tagga ner.


Feting sovmorgon

Woho godmorgon på er snyggingar!

Idag börjar jag halv 1, fatta vilken lycka!? Jag hinner t.o.m. käka frukost idag lixom. Har tagit fil och flingor men eftersom den goda müslin var slut fick jag ta domdär sockriga flingorna som bara barn käkar haha. Vad jag har för ämnen i skolan idag har jag ingen aning om än, tycker det är så svårt att lära sig scheman faktiskt. Dock vet jag att något jag har är information&layout som är mitt favoritämne. Så roligt och kreativt det är på dom lektionerna alltså. Just nu ska vi jobba med ett tidningsomslag och självklart har jag mig själv på omslaget =D

Älskar mina vita tänder!

Amir i tv-rutan

Jag vill verkligen, jag är så sugen. Tänk er ifall jag skulle få vara med i Big Brother? Jag skulle gå in och bara "what the fuuuuuuuuuuuck". Jag skulle kissa i folks sängar, jag skulla knulla med halva huset på fyllan, jag skulle bråka med alla tråkiga randoms och jag skulle bara äga sönder hela jävla byggnaden. Haha nejmen jag skulle utan tvekan vinna hela programmet, jag kan verkligen lova det. Jag sticker ut, jag har humor, jag är spontan och ge mig lite alkohol så vänder jag på hela huset upp och ner haha. Seriöst, om Big Brother drar igång igen får de skita i 20års gränsen och slänga in mig i huset, även ifall mamma skulle byta efternamn och flytta till en håla i Japan och äta ris till frukost varje dag.

I would be so crazy, just like this...

Finehair.se

Min syster behövde nytt löshår så jag kirrade biffen.
699 klappat och klart, jag tror jag är världens bästa storebror?


Syrran har fått den bruna längst ut.

Kommer bli grymt

Woho, över 400 pers som bokat biljett till gaykryssningen nu, fan vad kul! Idag var jag ju i stan med Ted som jag valt att bjuda med mig så vi snackade självklart en hel del om kryssningen och hur vi ska festa loss. Självklart ska vi ha den feta middagsbuffén också, har ju hört att det är gratis vin/öl till maten också så det blir perfekt att förfesta haha.

Och visst kommer det vara straighta där också,  Ja vi får se, jag är vid dethär laget expert på att hooka upp med straighta killar så kanske blir det en smygis även denna natt också haha, grr!

Boka biljett här ----> GayKryssning!

Meral döljer något?

Amir: Ska vi till Bobby i veckan?
Meral: Darling jag kan inte, nästa vecka?
Amir: Ja det är lungan, då kan jag supa upp pengarna istället.
Meral: Neeeeeeeeej!

Tror Meral upplevde hemska saker i dokusåpan Baren?


Biblioteksguide

Seriöst alltså, jag, Amir Akrouti sitter på stadsbiblioteket med Ted. Vi har hamnat fel det märks verkligen, stället är absolut ingenting får oss. Det är helt knäpptyst och folk ser ut som om någon närstående har dött. Har letat efter böcker som Paris Hilton och Nicole Richie har skrivit men alla intressanta böcker är ju slut, bara dom tråkiga på 458 sidor finns kvar haha. Men men, jag och Ted roar oss på andra sätt.

Vi går catwalk i dom vackra trapporna...


Vi stoppar in våra händer i kopieringsmaskinen...


Vi gör reklam för min blogg bland boktipsen...


Ni är ju korkade

Jag: Religion är så jävla ointressant och tråkigt
Vissa av er: Respektera religion din äckliga bögjävel!

Vem ska respektera vem om jag får fråga!? Jag har aldrig sagt något kränkande om personer som tror på något. Jag har endast sagt att jag inte klarar av religion för att jag kan inte komma på något positivt med det och jag tycker att det som står i religionsböcker bara är korkat trams. Men då kommer ni från ingenstans och hotar mig, säger elaka saker och påstår att jag ska skaffa respekt!?

Konstigt, ni som föreställer troende har ju minst respekt av alla?
Men men... mot stadsbibliteket nu!


Sovmorgon, tid för smink

Detta är alltså hur jag går tillväga. Självklart är jag ingen makeup-artist och jag sminkar mig inte heller snyggast i landet men jag brukar få komplimanger för mitt smink och flera av er har frågat om hur jag sminkar mig så här har ni det. Detta är självklart hur jag sminkar mig till vardags. Ska jag ut på fest kan jag lägga på lite mascara också ifall jag vill fokusera lite på ögonen också. Tycker det är skitnsnyggt när killar har mascara, deras ögonen blir så galet sexiga på något sätt. Som ni även ser är mitt smink inte från något dyrt exklusivt märke, utan billigt smink funkar även det. Det enda lite finare jag har är mitt läppglans från Dior och ett från Victoria's Secret,


- Primer

Detta är en kräm som jag använder i nästan hela ansiktet. Jag har en väldigt fet hy och när jag då kladdar på med krämer kan det lätt bli väldigt glansigt, speciellt på näsan och runt ögonen. Denna kräm gör så att sminket fäster bättre och jag slipper ett vattenfall på näsan. Jag skulle aldrig lägga på mig något smink utan denna produkt, den är verkligen ett måste för mig.

Min kommer från Lumene.


- Concealer
Jag är en människa som inte kan sova tidigt, det funkar bara inte. Och när man går i skola kan man tyvärr inte anpassa sina vakna-tider efter sova-tiderna. Måste man upp tidigt så måste man, även om man somnade 2 timmar innan. Detta resulterar såklart i mörka ringar runt ögonen. Det är nu min concealer kommer in i bilden. Jag duttar på under ögat där det är lite mörkt och sedan lixom smörjer jag runt med fingret så att det fördelas jämnt och inte lämnar några ljusa spår eller ränder runt ögonen.

Min kommer från IsaDora


- Foundation
När min primer och foundation har torkat in så är det dags för foundation. Experter säger olika och folk gör på sitt egna sätt. Jag lägger på min foundation i följande ordning; panna, näsa, runt ögon, kinder, haka och sen en bit ner på halsen för att inte lämna en rand efter min foundation. Eftersom jag har fet hy på näsan så använder jag inte så jättemycket på den, utan mest tar jag på kinderna eftersom jag väldigt lätt får rödflammiga kinder och vill täcka dom för att få ett jämt resultat i hela ansiktet. Absolut minst har jag på halsen, just för att det inte ska se fläckigt ut eller lämna någon rand.

Min kommer från Loréal


- Puder
Detta är viktigast, det är nu man verkligen ska ta sig tid att vänta. Lägger man på pudret alldeles direkt efter man lagt på sin foundation så ser man bara fläckig och krämig ut, inte fresh. Jag använder alltid ett puder som är en nyans ljusare än min naturliga färg i ansiktet. På detta sätt kan jag sedan justera färgen med hjälp av ett solpuder. När jag är klar med pudret så använder jag som sagt ett solpuder för att se lite brunare ut men det är ytterst lite. Tar man för mycket ser man lätt orange ut och det är knappast snyggt. Så ta pyttelite i hela ansiktet och sedan lite extra på kinderna, ungefär som rouge.

Mitt puder kommer från Lumene
Mitt solpuder kommer från Nivea

Hårfärg, ett beroende?

Vad kul att så många vill påverka min hårfärg, är den så himla ful i nuläget haha!? Nejdå, jag är medveten om att jag är galet råsexig i sådär mörkt hår, det såg ju riktigt bra ut på bilderna. Så ja, självklart får ni er vilja igenom och jag kommer snart att färga håret mörkt igen. Får se när det kan tänkas bli, blogglön på fredag ju så pengar lär jag i alla fall ha till skiten. Taggad till tusen, jag som älskar att färga håret lixom. Alltid varit fascinerad av att man kan hälla en kräm i håret och när man sköljer ur den så har man en ny färg på håret. Började färga håret när jag var 2 år. Det var mammas fel, hon färgade sitt hår och gav mig en slinga längst fram i luggen. Fan vad tuff jag tyckte jag var då.

Btw, jag skrev ju idag att jag ska leda en klass i idrott. Fick denna kommentar:


Det är faktiskt just den klassen jag ska leda. Akta pojkar, nu kommer bögen ;)

Dagens fråga

Ska jag färga håret sådär riktigt mörkbrunt igen!? Jag är sugen.


(faaaan kolla sista bilden, dags för brun utan sol igen!)

Jävla religion

Ja nu är vi här igen, en såndär religionkunskapslektion, skjut mig!

Jag och en tjej sitter längst bak i klassrummet och dör av uttråkan. Jag är busig och härmar läraren, upprepar allt hon säger. Min kompis gör inget annat än att bara garva åt mig. Det är verkligen jättetråkigt. Vi pratar om hur olika religioner ser på människan, vem bryr sig lixom? Var även en tjej i klassen som påstod sig ha läst bibeln och hon tyckte den var intressant, haha hon kan inte ha läst en bra bok. Kalle Ankas pocket är tusen gånger bättre än bibeln.


Fan fan fan

Två stycken också, suck! Men jag är väll bara människa?


Dendär Gynning

Jag har sagt det förut i bloggen och jag kan lika gärna ta det igen. Carolina Gynning är ta mig fan sveriges både snyggaste och tuffaste brud. En bitch fylld med kärlek. Hon har attityd på en klockren nivå, hon är inte för mycket och inte för lite. Det som gör att man faller för henne är att hon är människa precis som alla andra, hon beter sig lixom inte som om hon skulle vara överlägsen eller ha för höga tankar om sig själv.

Jag såg henne inlåst i BigBrother huset. Hon knullade, hon söp och hon bråkade. Hon vann hela skiten med hennes platinablonda hår och stora bröst. Att efter det se henne utvecklas och mogna i media kan man inget annat än beundra. Har även läst hennes bok som fångade mig direkt, läste ut den på 2 kvällar bara.

Jämför henne i BigBrother och hur hon är idag, det är det som kallas förebild.


Bild tagen från hennes
blogg.

Ska vakta i duschen

Jag sitter med 2 tjejer och planerar en lektion vi ska leda. Vi ska leda en idrottslektion till en klass med elever som är 2 år yngre än oss. Smaskens, jag ska stå och vakta i omklädningsrummet när dom duschar haha. Det vi planerar att göra är att ha en slags stafett som uppvärmning och sedan bandy som huvudaktivitet. Vi ska inte leda vår lektion försän om flera veckor så vi kommer inte ha några ledarskapslektioner på flera veckor frammåt, fan vad najs med extra sovmorgon varje måndag lixom.

Fick nyss veta att klassen vi ska leda går i vår egna skola. Fan, då vågar jag inte titta på dom när dom duschar. Men men, jag ska allt se till att pojkarna får svettas och jobba ordentligt. Kanske någon mysig gruppstretchning haha!? Nej nu får jag sluta, jag ska leda lektionen seriöst och jag ska fan ha mvg!



Har inte fixat håret idag, den som drar ner luvan får en rak vänster!
(har ju höger som villkor för andra händelser haha)

07.00

Den som bråkar med mig idag får en rak höger, okej!?

Another gay sequel

Jag såg precis på Another gay sequel, som är uppföljaren till filmen Another gay movie. Ettan var som vanligt bäst men tvåan var väldigt bra den med. Denna film skulle man absolut inte klara av att se om man på ett eller annat sätt har något emot 2 killar som har sex. Jag tror aldrig jag sett en vanlig film som varit så nära en ren porrfilm som denna. Det knullades ju förfan i mer än halva filmen haha.

Nejmen det var verkligen himmel och pannkaka att se denna film. Så galet många grova 10-poengare att man tappade räkningen efter första kvarten lixom. En rolig handling och en film som jag säkert kommer att se på igen.



Säger med detta inlägg godnatt nu till er alla.
Ska slå på en till film och försöka somna, kyss!

Aaw så sött

Min lillebror har gett mig rygg-massage och min mormor har fått detsamma utav min lillesyster, riktigt skönt var det faktiskt. Hatar vanligtvis när folk ska föreställe ge mig massage och ställer sig och gnuggar sönder min rygg med sina feta fingrar. Men min lillebror har ju jättesmå händer så det var jätteskönt, fick rysningar i hela kroppen. Dock har jag antagligen en massa muskelknutar kvar i ryggen som lillknatten inte klarar av att massera ut haha.


Och vet ni vad, mamma hittade mina första skor idag!


Har även druckit lite kaffe. Självklart hälften mjölk och 5 msk socker!


Nya bullar

Varje söndag har jag nu ett tag haft veckans bästa/sämsta men nu är det nya bullar. Det är kanske inte permanent men jag hade nu tänkt att varje söndag istället köra en inne/ute lista, utefter mina egna tankar och åsikter såklart. Här har ni den första lilla listan.




- Solglasögonen

Låt dom inte ligga i sina fodral i någon hylla. Allt fler människor tar på sig sina solglasögon redan nu ser man på stan. Visst, dom kanske är till för att skydda ögonen från solens strålar som nu lyser ner allt starkare på oss tack vare växthuseffekten men det är även en galet populär accessoar som passar lika snyggt till en stor vinterjacka som till en snygg piké en sommardag. Min personliga favorit är dom med riktigt kolsvarta glas som täcker halva ansiktet haha, Nicole Richie style alltså!

- Let's Dance
Även om det till största delen bara är slocknande föredettingar som dansar i programmet så är det endå kul att se folkkära människor ge sig på utmaningen att lära sig proffsdans och sedan visa upp det i direktsändning. Hur kul är det inte att se Hasse Aro ge sig på en quickstep och Blondinbella hoppa från en trappa för att landa i en killes famn? Let's Dance är underhållning på hög nivå.

Programmets yngsta par, snyggaste också va?





- "Abooo titta bögen"
Abo på digsjälv din apa! Det är 2009 och om du reagerar starkt av att se en bög borde du fundera på att gräva ner dig i en källare, titta på en tv i några veckor och efter ett tag förhoppningsvis inse att samhällen faktiskt utvecklas. Efterblivna människor finns det gott om jag är bara allmänt trött på dom.

- Kollokatalogen
Katalogen för sommarlovets kollon har nu skickats ut och massvis med små barn skickas ut på sommarlovskollon och lär sig knulla och stjäla andras saker vid bara 10-12 års ålder. Dom minsta barnen blir även mobbade av dom äldre och det försigår bara dumheter när inte kolloledarna tittar på.

En riktig knullstuga, tro mig, har sett det med egna ögon.

Jag älskar att ge

Ja om det är tusentals som läser den varje dag så klassas väll bloggen som populär eller? Och när det är på det viset så får man massa förmåner såklart och jag älskar när inbjudningar kommer. Jag bryr mig inte om pengarna jag tjänar på bloggen. Nej det är upplevelser man får vara med om tack vare bloggen som fäster sig i ens minne.

Nu så har jag t.ex. fått inbjudan till en musikal som visas på Göta Lejon här i Stockholm. Den som spelar huvudrollen är faktiskt en av mina vänners idoler så jag ska självklart ta med henne på musikalen. Det är detta som gör mig så glad. Mina vänner får stå ut med blickar och viskningar när de går med mig på stan, de får stå ut med att jag ständigt måste ha tillgång till en dator och när jag nu tack vare bloggen kan bjuda dom på vissa saker blir jag bara så glad. Min syster ska jag ta med på ett blogg-event, Ted ska jag ta med på gaykryssning, Mickaela ska jag ta med på GayGalan och nu vet jag vem jag ska ta med på musikalen.

Jag älskar att få, men älskar ännu mer att ge!


Jag och Kissie var några av de allra första i hela världen att få se Twilight, tack bloggen!

Min syster

Min syster sitter och tjatar om att jag skriver för lite om henne i min blogg. Eftersom att vi inte umgås så jättemycket på fritiden blir det svårt att ha något att skriva om henne faktiskt. Men nu ska vi göra ett försök hade jag tänkt här, jag ska vara ärlig och ge en liten presentation av min älskade lillasyster som jag älskar så mycket. Här har ni henne:

- Amina Akrouti, född 1992.
- Använder mjukisbyxor 4 gånger i veckan.
- Hänger i förorter och tror att hon är farlig.
- Hon går på iv-gymnasium för hon sket i skolan (förut).
- Hon är galet grym på att dansa.
- Hon är en riktig player hahaha!

Facebook: Amina Akrouti Abassi
Msn:
[email protected]
Playahead: Tounes


Man måste vara fin idag

- Vaknaaaaa!! Mormor & morfar är här när som helst ju!

Ja då springer man upp fort som fan för att fixa sig och få i sig lite frukost. Tror ni inte klockan bara är strax innan halv 12 då eller? Tack för den mamma, ingen respekt alls för oss tonåringar som ligger och pratar i telefon halva natten och sedan behöver ta igen den förlorade sömnen under halva dagen, haha. Nejmen pratade med en kille från Malmö igår (inte den vanliga, haha). Fast vi låg mest och skrek på varandra och samtidigt som vi pratade läste han min blogg och självklart skulle han ifrågasätta hälften av det jag skrev, frustrerande men ändå lite gulligt.

Whatever, mormor får acceptera hur jag ser ut idag. Hon är en såndär typisk svensk surkärring. Hon skulle aldrig låta mig ha på mig mjukisbyxor eller gå med okammat hår. Och hon fattar ju inte nya trender heller, när jag tar hårspray och fluffar till håret tror hon jag är dum i huvudet eller något haha, riktigt söt brud detdär alltså. Min baby alltså, mormor!


Vi ska vara ärliga

Jag fick totalt en snefylla igår. Jag blev helt deprimerad och hörde av mig till olika vänner och så massa onödiga och väldigt elaka/dumma saker som jag ångrar. Jag hade konstigt nog inte druckit så mycket alkohol så jag vet verkligen inte vad som hände med mig. Men jag känner att jag ska ta det lugnt nu och inte hälla i mig en massa alkohol. Man kan faktiskt stanna inne en fredag utan att dö.

Britneys goes Sweden

Min vän har haft lite kul och precis sminkat mig. Ögonskugga, glitter, läppstift och jag vet inte riktigt vad, förjävlig ser jag ut. Men vad gör man inte för en tjej som aldrig sett en kille sminka sig lixom haha. Vad som händer ikväll är ännu oklart men jag tror rätt bestämt att det inte blir något festande, jag vill vila ut känner jag. För mycket alkohol och för lite sömn kan på lång sikt bli väldigt jobbigt och påfrestande känner jag nu. Men nu ska jag inte låta alltför fin i kanten, vist skulle vi inte bli förvånade om jag skriver i bloggen om en timme att jag ska festa haha?

Förresten, Britneys nästa singel här...
Btw, en svensk som gjort låten åt henne =D


Min grisfågel

Jag har tjaffsat med "straighta killen", jag har haft ångest över vissa händelser från natten och även varit glad för att det går så underbara tjejer i min klass. Kommer bli hemskt konstigt att inte få träffa dom varje dag. Anyway, idag är en riktig dag för min rosa over-size tröja känner jag. Vill bara mysa och det är precis vad jag gör, hos min vän Nathalie. Nu ska vi äta kladdkaka och bara vara feta.


What have i done?


Där är han ju


Fan vad kul igår

Som vanligt världens bästa musik, underbart sällskap och en jättetrevlig kväll.
Nu måste jag bara hitta bilden på mig och mitt straighta ragg ju...


Middag och förfest

Nu sitter jag hemma hos Joanna med mina sötnosar, Johanna från klassen är också här så det blev en glad överraskning. Till middag blev det grillad korv med pommes, alla tiders ju! Nu ska vi se på let's dance, och självklart skulle jag inte kollat på det ifall Blondinbella inte skulle vart med, påstår man något annat är man ju korkad haha. Men men... förfestandet kallar, vi hörs imorgon ingen.

Ha en underbar fredag kyss på er.


Pauline, Joanna, Johanna, Ted, Sebastians tjej, Sebastian och Joanna igen.


Jag och Pauline!


snyggingarna Joanna, Johanna och jag!

Min kväll/natt

Ibland kan jag tycka att jag har ett stressigt liv vilket är mycket jobbigt och frustrerande. Jag vet även att många gånger är det ingen annan än jag själv som gör det stressigt. Nu har jag t.ex. plattat mitt hår, vaxat bröstet och gjort en massa annat trams på bara 20 minuter, var påväg att gå mot bussen nu när jag insåg att det är först om en timma den går. Här har jag stressat som en fåne och slarvat med det mesta bara för att hinna med en buss som jag ändå inte ska ta. Typiskt!? Jag borde göra som när småbarnen går över gatan, "titta höger, sen vänster, och sen höger igen!".

Vad jag fixat mig till är middag och förkrök hos Joanna.
Därefter blir det gayklubb, premiär för Joanna, skitkul.
Kvällens sällskap: Ted, Joanna & Pauline, grymt!


Såhär såg det ut sist jag var på Connection, dit jag ska ikväll. Med söta Pauline på bild.

Svar på frågor - Del 3

- Vad tycker du om Jonas Brothers?
Skitfula, och hört en av deras låtar, skitdålig?

- Vad gillar du för musik förutom Britney?
Väldigt blandat! Lady Gaga, Chris Brown, Kanye West, Agnes Carlsson osv.


- Vad är en analplugg? Har du en sådan? Varför?
Det är som en dildo avsedd för analt bruk. Ja jag har faktiskt en sådan, 2 av mina vänner köpte en sån till mig i julklapp för 2 år sedan och sen dess har den legat i min väska, alltså inte använt den, jag köper inte upp julklappar i röven haha. Fast nu vet jag förresten inte vart den ligger, den är borta.

- Hur vill du bli igenkend? (bög-amir, blogg-amir...)
Ojdå, jag bloggar om mitt liv med fokus på att jag är homosexuell. Bög-Amir känns lite 2007 så Blogg-Amir låter faktiskt fint. För bög är något jag är, medans blogg är något jag har och verkligen lägger ner min själ i. Fast jag får nog inte välja, antar att de flesta fortsätter med "titta det är gaybloggaren". Funkar ju det med?

- Är du adopterad?
Absolut inte!

- Hur går det med killen från Skåne?
Rör ni dör ni, okej? :)

Det är skugga och inget annat mellan benen, okej?
Han ringde och var sur för att ni alla trodde det var en buske haha.


- Hur känns det att vara kompis med Kenza och Kissie!?
Inte mer speciellt än att jag är kompis med någon annan? Rätt trött på dessa frågor. De är vanliga människor som precis som 16.000 andra skriver om sitt liv i sina bloggar. De är inga gudar eller mer/mindre speciella än någon annan. Vist kan dom vara intressanta eftersom att man på ett sätt kanske kände dom innan man träffa dom, men varför skulle det kännas annorlunda än att vara kompis med någon annan?

- Vem är roligast att festa med?
Kenza har jag bara varit på hemmafester med och Kissie har jag bara varit på nattklubbar med så svår fråga, skulle nog ändå inte jämfört dom om det nu gått. Att jämföra vänner skapar bara intriger och avundsjuka.

- Har en tjej stött på dig!?
Jag ser lika glad ut som en tjock unge på julafton när jag hör Womanizer, jag sminkar mig så det syns och jag är antagligen feminin i många av mina rörelser. Skulle en brud stöta på mig skulle jag seriöst fråga vad felet i hennes skalle var haha.

Pussa funkar, men inget mer haha.

- Spanar du in killar på badhuset? Får du stånd?
Killar som går runt i bara badbyxor? Självklart att jag gör vilken dum fråga. Njae jag får knappast stånd av att se en snygg kille, skulle antagligen få sitta inne på rummet resten av mitt liv då haha.

- Känner du Anton Gold?
Träffat honom en gång... så njae.

- Hur många läsare har du per dag?
Mellan 4-5 tusen unika läsare per dag.

- Varför skrev ni typ inget om Kissies julfest?
För att jag inte var på den? Eller jo, i 30 minuter.


- Berätta mer om din bakgrund. Vart kommer föräldrarna ifrån?
Min mamma är Svensk och min pappa är från Tunisien.

- Hur blir du bemött på stan?
Tyvärr är det inte så många som vågar komma fram och prata med mig, sådant är ju såklart roligst. Dom flesta går förbi mig men när de efter 1-2 sekunder insåg att det var mig dom såg så vänder de sig om igen och tittar ett bra tag, rätt frustrerande. Andra pekar, viskar osv. Dock är det ju inte så att varenda en på stan känner igen mig.

- Hur lärde du känna Meral?
Vi träffades genom en gemensam vän hemma hos honom. Hon ringde innan hon kom och skrek i min väns telefon "hallå har araben kommit?". Jag föll för henne redan då.


Slapp eller tight?

Sallad och snabbmat, nej jag är fet och vill ha riktig mat. Schnitzel och klyftpotatis, riktigt smarrigt! Samtalsämnet är sex och stön. Vilka har blivit påkomna av sina föräldrar och vem stönar högst? Riktigt intressant faktiskt. Vet inte om det märks i bloggen men jag är en riktigt snuskig kille och jag pratar om sex hela tiden. Min favorit är att fråga tjejerna ifall dom är slappa eller tighta, men de svarar aldrig?



Lunchsällskap:
Joanna och Pauline.

Religion

Sitter på religions lektionen och jag kan nog inte vara med om något tråkigare. Jag vill sova, klunka en vodka, slå någon... vad som helst bara jag slipper sitta och lyssna på lärarens hjärntvättning. Religion är så tramsigt och fåntigt så jag vet inte vad. Hon berättade även att vi ska besöka en moské snart, jag kommer att sjukanmäla mig den dagen.

Nej nu är det rast, mycket mer lärorikt än religion.

Svar på frågor - Del 2

- Vad tycker du om att Ted är bisexuell?
Det var jag som loggade in och skrev det i hans blogg, det är inte sant haha.

- Har du blivit kär i fel kille? En kompis?
Gud ja, det är bara så typiskt Amir alltså.

- Får jag festa med dig någon gång?
Dra till connection på fredagar, jag står antagligen och svänger med mitt bruna hår till Womanizer eller Circus på deras dansgolv där. Stället är inte för litet och inte för stort heller. Deras DJ är kung och jag bara älskar stället.


- Kommer du ha en utlottning av de 100 svarta dildosarna?
De ligger hemma hos Mrs.Kissie så nej, eller kanske nångång.

- Läser din mamma och din syster din blogg? Vad tycker de?
Ja gud ja, det är klart att dom gör. Mamma blir alltid förvånad över hur öppen jag kan vara ibland, och tycka att jag är knäpp som avslöjar så mycket. Men jag har själv sagt till henne att det är min blogg så hon behöver aldrig vara orolig att jag ska skriva något pinsamt eller för privat om någon i familjen eller om något som rör hela familjen. Min syster tycker bara jag är cool, dock tycker hon det är jobbigt ibland när hennes vänner vet mer om mig än vad hon själv gör ibland.

Jag och min söta syster hihi, spexfoto!

- När började du dras till killar?
Svårt att säga men någon gång i 7an tror jag det var.

- Tror du på kärlek vid första ögonkastet?
Absolut, utan tvekan.

- Hur orkar din lever med allt supande?
Haha väldigt bra fråga, har faktiskt ingen aning.


- Vilken färg har din tandborste?

Blå och vit, pretty cute.

- Varför är alla bögar så otroligt snygga?
För att vi vågar ta hond om vårt yttre. Skulle en straight kille lägga på lite foundation skulle alla hans killkompisar antagligen kalla honom för bög tills han slutade med det. Finns straighta killar som faktiskt tar hand om sitt yttre, tycker dom är väldigt grymma. Varför ska bara tjejer få göra sig snygga?

- Aldrig mer vara med en kille eller aldrig mer lyssna/se Britney?
Klart jag väljer bort Britney. Britney kan inte ge mig kärlek på det sättet en kille kan göra. Och jag tänker inte dö ensam bara för att få lyssna på musik. Vist, Britney är min största idol här i livet men man måste ju vara realistisk faktiskt.

Denna före Britney? Fuckyeah!

- När är du född?
27e maj 1990.

- Vad är din största rädsla?
Jag vet inte, vem orkar gå runt och vara rädd?

- Vad skulle du ta med till en öde ö?
Världens längsta bok tror jag. När jag läst klart den skulle jag spara pappret och göra en feting brasa ifall ett flyg eller en båt skulle åka i närheten av ön. Eller nej vänta, mobilen faktiskt. Det finns faktiskt öde öar nära fastland så mobil skulle sitta fint tror jag.

- Vilken är din favorit veckodag?
Tisdag är det faktiskt. Nej jag skoja vadfan tror ni om mig? Fredag ffs!

- Vilket är ditt favorit ämne i skolan?
Praktisk marknadsföring och Information&Loyout

- Vad kostar din bärbara dator?
Vet inte, fick den gratis av ett företag hihi.


- Varför flyttade du hemifrån ett tag!?
Det vill jag inte ta upp här i bloggen. Vissa saker är faktiskt för privata och det skulle drabba många andra (negativgt) om jag tog upp det här i min blogg så jag har helt enkelt valt att hålla tyst om det. Ni vet att jag inte mådde bra ett tag och att jag bodde hos Ted då, bara det är väldigt privat.

- Vem var din första stora kärlek? (kille)
En nära vän faktiskt.

- Någonsin onanerat med en banan?
Ja jag var fem år och... ABSOLUT INTE!?

- Blondinbella eller Meral?
Blondinbella har jag bara träffat några få gånger och den uppfattningen jag hittills fått är att hon verkar vara en gullig och trevlig tjej, grymt smart också. Men självklart väljer jag Meral, klockren brud. Hennes ta-ingen-skit-attityd ser jag verkligen upp till. Hon vet vad hon vill och hon låter ingen trampa på henne, me like. Snygg som fan är hon också.

Tog bilden när vi blekte tänderna tillsammans hos Bobby.

- Vilken låt skulle du vilja höra exakt överallt resten av dagen?
Haha, behöver jag ens skriva det eller? ;)

- Vad röker du för ciggaretter?
Camel Blue vanligtvis.

- Hur lång är du?
Jag vet inte, 185 skulle jag gissa på, kanske längre?


- Får du många elaka kommentarer?
Ja, det finns jättemånga avundsjuka därute!

- Hur hanterar du det!?
Jag blir jätteglad, vill verkligen så många vara som mig?


God morgon från Kärrtorp

Hej på er alla vakna.

Som jag nämnde så åkte jag till Ted igår kväll och har såklart sovit kvar över natten. Under kvällen igår så tittade jag på när Teds mamma klippte hans hår och sedan satt vi alla tre och snackade lite allmän skit, mycket trevligt. Idag är det såklart skola som gäller och jag ska börja röra mig in mot söder alldeles strax. Efter skolan vet jag inte om jag först åker hem eller direkt till Ted och fixar mig inför nattens bravader, blir ju fest såklart! Vi ses på Connection!


Det håller inte länge

Amir: Jag ska gå ner till size-zero!
Ted: Hahaha!
Amir: Jag ska bara få dricka vatten.
Ted: Jag tog precis ett glas vatten.
Amir: Bra, då börjar vår size-zero diet nu!
Ted: NU! Nu kör vi alltså.
Amir: Fan, jag vill ha korv med bröd.
Ted: Och jag vill ha pizza.
Amir: McDonalds på fyllan imorgon?
Ted: Självklart, varje fredag!


Saknar min skruttis... åker hem till han nu fan!

Äntligen

Åh, min guld-pincett har varit borta så länge men nu har mamma äntligen köpt en ny åt mig. Inte i guld direkt men den funkar i alla fall. Har såklart lånat pincett från mina vänner men vissa dagar har jag sett ut som världens regnskog mellan ögonen haha. Nu slipper jag det i alla fall och kan dra ut snygg som vanligt imorgon igen, äntligen.



Svar på frågor - Del 1

- Försöker du inte hitta kille? Du knullar ju bara?

Nej, jag har skola att tänka på, en rätt så stor blogg att driva och världens finaste vänner att hinna träffa. En kille skulle bara få mig att känna mig låst tror jag. Det skulle inte finnas tid eller ork att dela hela mitt liv med någon annan just nu. Och knulla? Ja inte tänker jag leva i celibat bara för att jag inte har en pojkvän. Och så mycket knullar jag väll inte!?


- Vad satsar du på att göra efter gymnasiet?
Festa, resa och festa. Jag har gått i skolan sen jag var 6 år, jag förtjänar feting semester.


Jag simmar där närmast den röda saken i poolen haha.

- Vad använder du för hudprodukter och vilken foundation?
Smörjer in min kropp med en bodylotion från Ldb som jag tycker fungerar jättebra och luktar gott, sedan är det inge mer. Tror att anledningen till att jag har en skapligt fin hy är att jag inte slänger på mig 54 olika hudvårdsprodukter varje dag. Och min foundation är från Loréals Infallible som jag tycker funderar extremt bra. Inte så fet heller. Juste... sminka inte er varje dag, låt huden andas! Jag har som regel att inte sminka mig på vardagar fast ibland bryter jag såklart den regeln.

- Vad i din garderob är ditt favoritplagg och varför?
Min rosa over-size från monki. Tänk dig att du är sjuk, du slänger på dig den och sätter dig framför tv:n med en varm kopp choklad. Alltså tröjan är det mysigaste som finns haha. Jag går ofta runt med bara den och boxershorts. Den är ju fan lika lång som en klänning. Rikigt slapp och mysig, och jättesöt färg.


- Om du fick vara vem som helst? Vem skulle du vilja vara och varför?
Britney Spears, skulle jag fått vara henne för en dag tror jag att jag efteråt skulle njuta av mitt liv mycket mer efteråt, när jag vet vilken frihet jag är. Jag klagar på orättvisa ibland, jag tror inte jag vill veta hur Britney känner angående den punkten.


- När kom du ut som Homosexuell?

November måndag år 2007, inte sådär jättelänge sen.


- Vilken är favoritbutiken att handla kläder på?
Olika men allmänt är det H&M, dom har ju alltid något för alla tillfällen.


- Vilken är din favoriträtt?
Mammas makaronilåda haha, så jävla underbar!

- Funder du på att skaffa körkort och bil?
I framtiden kanske, men just nu finns det ingen ekonomi för en bil. Visserligen skulle jag kunna ge mamma en kindpuss och be henne hosta upp lite pengar men jag en bild är en stor investering och jag vill inte få hjälp med något sådant. Ska jag ha en bild vill jag skaffa den själv och det får bli senare i livet. Just nu får SL duga faktiskt, och svarttaxi?

- Vilka "små" bloggar läser du?
Mina närmsta vänners bloggar.

- Om du fick flytta utomlands, vilket land skulle du flytta till då och varför?
Något varmt och fint land södra Europa. Mycket varmare och finare än Sverige men inte heller alltför långt bak i utvecklingen. Arabländer bl.a. kan vara mycket fina, men vem vill bo i ett land där man inte får stå för sina åsikter och där kvinnorna styrs av männen?

- Om du var tvungen att kasta bort mobilen eller datorn, vilken skulle du kasta bort?
Datorn utan tvekan, mobilen är ett måste för att kommunisera idag och med mobilen kan jag faktiskt mobilblogga haha!


- Har du något bra sminktips?
Inte för lite och inte för mycket. Använd alltid en primer också så slipper du glansig hy.

- Vilken var den bästa dagen i ditt liv?
Dagen jag kom ut som homosexuell tror jag, det var en sådan befrielse så jag vet inte hur jag skulle beskriva det. Alla bögar skulle nog inte svara lika på denna fråga. Men jag som var väldigt rädd för att komma ut som homosexuell blev så underbart lycklig när jag möttes av alla positiva reaktioner. Och antligen kunde jag våga vara migsjäv.

- När började du gilla Britney?
12 januari 1999, dagen Baby one more time släpptes!


- Ditt drömyrke?
Jobba med marknadsföring och design åt bloggar.


Jag orkar inte mer

Trapporna från bussen hem till mig tog död på mig.
Ska sova nu, det förtjänar jag, jag är en duktig pojke!
Och festa på vardagar? Det passar sig helt enkelt inte.



Svaren från frågestunden kommer i nästa inlägg... missa inte.

Vi ses väll?

Vet ni vad? Den 26e februari har Club KAK en gaykryssning på Silja Galaxy och självklart har jag en lyxytt med bubbel i när jag kommer på båten, det kommer verkligen bli grymt. Kommer vara olika artister som uppträder och en av dom är Sandra Dahlberg som är känd från Fame Factory och Melodifestivalen. Har sett fram emot denna kryssning och nu när det är spikat längtar jag bara ännu mer, kommer bli så galet party!




Kan bli succe

Släpper Lady Gaga denna som singel blir hon nog en stor gay-icon.
Jag menar... boys boys boys?


Fortsätt fråga

Sitter i skolan mot alla odds. Ingen trodde att jag skulle orka hit efter en utekväll men självklart  kom jag hit pigg och glad i tid. Kaffe kan verkligen göra susen en morgon då du egentlligen känner dig trött och hängig. Visserligen gick jag hem rätt tidigt också eftersom jag inte vill att mitt festande ska påverka skolan negativt. Förresten, fortsätt ställa frågor i frågestunden så svarar jag på allt efter skolan när jag kommer hem.




Kvällens sällskap, riktig torris. Vem vill inte visa k*ken i Sveriges största gayblogg haha?

Vi hörs imorgon!

Ingen mer data för ikväll nu, utan vi hörs faktiskt imorgon igen.
Ska fixa mig, sedan födelsedagsmiddag och sen utgång.
Måste dock hem tidigt eftersom det är skola imorgon, inte glömma!

Vi kör frågestund sålänge, fråga på så sammställer jag allt imorgon.
Fråga allt mellan himmel och jord, inte bara "när kom du ut?" ;)



Straight goes gay

Jag behöver bara vara borta en enda natt och ändå saknar jag mitt hem, mitt rum. Den skönaste känslan när det gäller sömn är ju ändå att vakna upp i sin egna säng. Ingra krav, inte anpassa sig till någon annan utan bara vakna upp i den takt man själv känner för.

Efter stan blev det en runda på Söder med 2 söta tjejer från min klass. Vi kollade i flera butiker och snackade även lite om fredag då jag ska dra med dom på gayklubb. Den ena tjejen har vart med förut men för Joanna blir det faktiskt första gången. Lovar att jag ska göra kvällen oförglömlig haha. Självklart blir det förfest innan och denna gången hos mig så jag borde börja städa redan nu?



Klart hon är grym

Hur många vet om att hon faktiskt vart danslärare i 10 år?


bild: tv4.se

Pedagogisk promenad

Har precis varit ute på en pedagogisk promenad med klassen och det var skönt. Blev en lite längre än vanligt idag så det han bli mycket skitsnack under promenaden. Snart är min första lektion slut och då ska jag iväg och luncha med tjejerna i klassen, Vet inte riktigt vad det blir för något men jag vill vara nyttig känner jag. Sallad perhaps?


Den osminkade sanningen, hälsa på mina mörka ringar, dom bits inte haha.

Jag är ju nominerad

2a februari, fan inte långt kvar nu! Börjar bli riktigt nervös.


(klicka för att rösta)


Mysig start

Är kvar i innerstaden, kom på att precis utanför huset så går det en buss som stannar precis utanför skolan så spederade natten här. Vaknade av att min kameran blixtrade och det är ju gulligt att folk i min omgivning tar hänsyn till min blogg haha. Blev direkt in i duschen och efteråt stod frukosten framme på bordet med tända ljust, en riktigt härlig och skön start på dagen känner jag. Mot skolan nu!!



Personligheten är allt

Jag och en killkompis sitter och funderar på en sak...

När jag träffar en ny människa kan jag tycka att han eller hon är hur snygg som helst, riktigt attraktiv alltså, fast oftast killar då. Men när man umgåts med människan ett tag så försvinner detta snygga. Man kan kolla på människan på samma sätt som förut men dragningskraften och detdär lilla extra finns inte kvar. Har människan i fråga blivit ful eller!? Jag tycker det är riktigt konstigt.

Det är faktiskt tvärtom också. Jag kan tycka att en ny människa jag träffar är jätteful men när man umgåts ett tag blir människan världens gulligaste, riktigt söt och fin. Vad ska man värdera högst? En riktigt attraktiv kille som blir grå och trist efter ett tag? Eller en kille som man faktiskt inte alls är intresserad av men bör ge en chans endå, för att han kanske lyser upp och blir ett hjärtegull tillslut?

Det är faktiskt konstigt hur det fungerar med oss människor.
En personligthet kan verkligen göra någon skitsnygg, påriktigt!

Han kan sin sak

Ja då är vi klara och jag befinner mig i en jättefin lägenhet på Strandvägen, såndär gammaldags stil på inredningen. Exakt såsom jag ska ha när jag flyttar hemifrån. Mycket vitt ska det vara också så att allt ser cleant och fresh ut. Hursom helst... Bobby var jättegullig, ska dit redan nästa vecka igen för mer tandblekning. Funderar på att klippa mig hos han också, han är ju så grym.



Bobbys hårstudio

Sitter med min Meral på Bobbys hårstudio på Drottninggatan 81. Tänder ska blekas med blekning från Brilliant Smile och vi ska bli skitsnygga är det tänkt. Vi hittade även Magdalena Graaf som satt och gjorde sig snygg inför fredagens Lets Dance. Hon är verkliggen urgullig den tjejen alltså, har även fått veta leta smaskiga detaljer om hennes dansnummer inför fredag, allt jag säger är att ni måste titta!


Jag och vackra Magdalena, min idol när jag var liten faktiskt.

Merals blogg
Bobbys blogg

De är avundsjuka

Hihi, folk i skolan sitter här med skolans egna bärbara datorer medans jag sitter med min egna. Visserligen är min dator mycket mindre och kanske "svårare" att arbeta med men den har så många fördelar som dom andra bara sitter och suktar efter. För det är så att på skolans datorer kan man inte:

- Logga in på facebook eller QX och ragga loss

- Använda den inbyggda camen till bilder/cama

- Gå in på YouTube och se på galna klipp istället för att jobba

- Logga in på msn och chatta iväg hela lektionen



Mikaela kollar sin hotmail och jag snackar med en skitsexig kille på msn, som det ska va.

Pigg och glad

ALL EYES ON ME IN THE CENTER OF
THE RING JUST LIKE A CIRCUS!!!!!!



Vet inte varför, men idag blir en bra dag.


Middag på Sturplan

Sitter med en vän och svullar, perfekt avslut på första dagen efter helg.


Typiskt Amir

Man säger att man ska hem och  plugga men så blir det något helt annat. Har gått i lite butiker och nu slagit mig ner på ett cafe inne i Gallerian. Sitter med 3 tjejer och pratar om festen i lördags och en kryssning som vi planerar att åka på tillsammans, kommer bli toppen alltså. Blir nog inte inne i stan så länge utan ska hem och jobba med ett litet projekt som ska vara klart i början av nästa månad, berättar mer om det då.


Underbar lärare

Får sluta hela 70 minuter tidigare, vissa lärare är guld!
Ska hem nu och spendera kvällen till plugg, i'm cool!



Bilden har inget med inlägget att göra, vi är bara söta hihi.

Näst sista lektionen


Sitter i skolan på dagens näst sista lektion, fast efter denna är det en håltimme och sedan en väldigt lång lektion så jag slutar ändå rätt sent idag 16.30 faktiskt. Har även vart och käkat lunch precis och det blev en jättegod "husets pasta" på en pizzeria här på söder. I klassrummet sitter jag nu och spelar musik på lektionen. När vi arbetar med datorerna brukar vi få spela musik och självklart är det jag som är dj haha. Dror jag ska dra en Womanizer snart ;)

Det ska vara rakt

Sitter i skolan och tänker på en sak, de flesta killarna här har så hemskt fula jeans enligt min smak (sen får resten tycka som dom vill). Jeansen sitter lixom okej vid rumpan men ju längre ner på benen man kommer desto fulare och fulare blir det bara tycker jag. Killarna går lixom runt med lössittande jeans, varför?

Jag har alltid tyckt att det inte vart något för mig, inte för någon alls egentligen. Jeans ska sitta åt nere vid benen, så tight som möjligt helst. Kanske lite slappt för att inte ge en leggings känsla över det hela lixom men endå en rak stuprörsmodell. Lössittande i rumpan? Okej! Men vid benen ska det fasiken inte vara någon potatissäck.


Tjejerna verkar ha fattat det hela i allafall. Såhär ska det se ut!
Sen får killarna som sagt gärna ha lite mer slappt vid arslet ju!


Sunshine

Godmorgon sweethearts!

Idag är det back to basics som gäller. Vart ledig i bara 3 dagar men helgens bravader har fått det att kännas som ännu flera dagar. Hursom helst... idag är det skola igen och jag ska alldeles strax börja röra mig innåt staden. Har fixat mig inför dagen och ska nu bara slänga i mig en snabb frukost. Har faktiskt blivit duktig med frukosten på senaste tiden om jag får säga det, nästan lite stolt! Väldigt sällan det händer att jag får i mig något på morgonen, visserligen äter jag som en gris senare på dagen men det är en annan femma haha!


Såhär ser jag ut idag! Har bl.a. min nya Adidas, me like!


Min vecka som gått


Amir på en "straight klubb".


I början var jag faktiskt rädd, har ju bara varit på gayklubbar förut lixom. Trodde inte jag skulle komma in, trodde jag skulle bli nerslagen därinne eller något annat hemskt. På ett sätt viste jag att inget utav detta skulle ske men jag kan bli riktigt nojjig ibland haha. Självklart kom jag in utan problem och wow vad grymt det var därinne.

Skitskönt folk och härlig stämning inne på Fellows. Deras dj spelade t.o.m. Britney Spears, fatta vilken lycka. När Fellows stängde drog vi till Vanilla och där vart det också lyckat. Deras R'n'B dansgolv var vädligt grymt men kunde dock vart lite större. Hursom helst, ni kommer få se Amir på icke-gay-klubbar fler gånger framöver, definitivt.





Alla ni haters!


Först kan man som bloggare undra, vad gör jag för fel? Varför får jag så elaka kommentarer? Men seriöst nu. Hur misslyckad är man inte som person om man sitter och kommenterar en blogg som skrivs av någon som man "hatar"? Och jag menar, jag vet ju ändå bara att det är avundsjuka så varför skämma ut sig och slösa sin tid? Och vet folk inte vad ip-adresser är nuför tiden eller? Riktigt korkade är ni.

Jag vill inte att alla ska älska mig, fan vad tråkigt det skulle vara. Men ska man hata mig kanske man ska ha en anledning? "Fyfaan va jag hatar dig abow du är bög så jävla fuckin äckligt assååå". Jaha och? Ska jag hata dig för att du röker på istället för att gå på svenskalektionerna kanske!? Nej ni haters är så jävla tragiska ska ni veta, och det finns inget så gulligt som att ni tar från er egna tid och går in i just min blogg för att skriva en kommentar till just mig. Hur mycket är jag värd egentligen? Jävligt mycket antagligen.


Hjälp utlänningen

Meral har panik! Hon tävlar mot Blondinbella på bloggportalen.
Ni måste klicka in på hennes blogg här ---> Meral Tasbas!


Tog en bild på hennes, är hon inte lite söt?

Typiskt den där Meral

Hon har gått igenom hela Facebook för att hitta min tvilling.
Här har ni Laila, du får gärna ringa mig om du ser detta.
Jag vill veta allt om mina biologiska föräldrar.


Känner mig så fin på bilden, kanske ska ha den som header i bloggen?

Nu åker jag tillbaka

Nu har jag gjort mig fräsch och tvättat ansiktet med mina mjuka peelingservetter som jag köpte på Kicks för ett tag sedan. Väldigt bra produkt tycker jag. Har även fixat håret och använt mig av värmeskyddet och mitt anti-frizz som kommer från Lee-Stafford. Även dom mycket bra produkter.

Ska snart röra mig tillbaka mot Sjöstaden, ska hem till Per-Robin där jag och Meral ska sitta med honom och snacka lite skit, det är vi grymma på haha. Vi ska väll även snacka om vår lilla idé som vi kom på förra året. Kommer bli storslaget alltså, galet!



Vi hörs igen när jag är hos Per-Robin såklart.
Jag har ju en veckans bästa/sämsta att publicera!

Varför skämmas?

Ja vad är det för fel? Jag har väll könshår på huvudet om jag vill!?
Haha nejdå, dags för en dusch eller vad säger ni? ;)


Seriöst?

Om jag skulle snorta kokain, skulle jag göra det mitt på bardisken?
Och skulle jag ta bild på det och lägga upp det inför tusentals läsare?

Jag har aldrig rört en drog och kommer aldrig göra det, bara så nivet!

Födelsedagsfesten

Oj oj oj alltså! Det var mig ett riktigt jävla hålligång igår alltså. 50 partyglada människor inne i en skitsnygg lokal på våning 7 vilket innebär en jävla utsikt över Sjöstöaden. Alla såg ut att ha grymt kul och musiken som spelades var grymt bra och precis i min smak. Umgicks med mina vänner på festen men träffade också massa nytt folk, var ju proppat med massa trevliga och jättegulliga tjejer, me like.

Jag och Ted skulle såklart synas och höras mest eftersom att vi är sånna dramaqueens. Vi stod ett tag på bardisken och dansade loss vilket var högst roande. Senare när Ted fick veta att en kille sagt "åh fyfan, vad äckligt" när han porrat sig med en barbara-docka så tog Ted tag i mig och sa till killen "kolla på dethär din jävla idiot" och så hånglade vi som aldrig förr haha, han belv så jävla tyst den killen.

När resten hade gått hem så slocknade jag och Love i lokalens soffor haha. Klockan 6 vaknade vi och då rörde vi oss hem med världens huvud och nackverk alltså. Men jag överlever dagen. Det är värt med lite smärta när man tänker på hur galet kul det var igår. Tack Sofie och Amanda, ni är guld!


Eva, Sussi och Jag! Tack Sussi för att du gjorde min kväll *fight* haha.


Anna och världens skönaste Peder, så jävla party!!


Jag uppskattade en av Amandas presenter mer än hon själv!


Love hade problem efter vi varit inne på toan haha.


Mina älskade födelsedagsflickor, tack för en underbar kväll!!!

Super sweet 17

Idag har 2 nära vänner till mig hyrt en riktigt stor fetinglokal!
Jag ska dit och fira bådag födelsedag!



Det är jag, en lokal, massa nära vänner och inga kameror.
Det betyder att jag kan spåra, jag och min afrikanska vodka!

Just like that Amy

Hittade en opassande bild på mig i Kissies blogg.


Mami är sexig

Min mamma är snäll, hon är ingen satkärring som många andra mammor. Jag har diskat max 5 gånger i mitt liv och jag har aldrig i hela mitt liv satt på en tvättmaskin, underbart va!? Men ibland kan det bli lite för mycket, som nyss när jag skulle steka fisk, tror ni inte min mami står och gör rent spisen och även bakom spisen (mot väggen) så att jag inte kan använda spisen alls!? Typiskt va!? Jag som var skithungrig. Nästa gång hon vill laga mat ska jag renovera hela köket haha! Nejdå, i love mami!

Lång kjol och turk-tofflor, min mami är sexig haha!

Amir goes straight

Ja självklart var det ett straight ställe som lilla Kissie drog med mig till igår, och jag säger då bara en enda sak, fyfan!

Jag älskade det, det var underbart. Det var jättebra musik och alla tjejer var så jävla trevliga och söta mot mig under kvällen. Det var faktiskt också flera stycken killar som kom fram och sa att de läst min blogg och tyckte jag var skitgrym och cool, verkligen kul att höra det från killar på en straight klubb lixom. Och på tal om killarna... fan vad det skulle vara snygga killar överallt då! Jag höll ju på att bli tokig lixom. Röra någon vågade man ju inte heller, ville inte gå hem med en blå-tira haha.

Drickan flödade som fasiken och jag betalade inte en enda krona själv, då känner man sig lyckad haha. Självklart blev det skrik och vrål när dom spelade Britney på stället, hur kan man sitta ner då!? Men när Fellows som vi var på stängde rörde vi oss vidare mot Vanilla där det också var drag såklart. Sammanfattar kvällen som helt underbar. Slutade med McDonalds och sedan en taxi hem, behagligt!



Sweetheart och jag, tack för en grym kväll blondie.


Ska jag ha gratis dricka ska det fan vara fin dricka också, haha!


Men ett straight ställe utan öl? Nej prova måste man i alla fall.


Meis-lite-finare-lite-bättre-Altaie


Jag och Betty lekte i dj-båset ett tag, snubblade självklart i trappen ner, haha!


Blogg.se

Nej nu räcker det! Jag är trött på att varannan morgon när man ska logga in för att blogga så funkar det inte!? Okej att en sida strular ibland, det är väll självklart? Men blogg.se strular ju var och varannan dag nuför tiden. Funkar det inte att ladda upp bilder så går det inte att logga in alls. Skärp er, okej?

Dags för fest

Ska möta upp Kissie, Bella m.fl.
Vi hörs imorgon igen. Ha en underbar fredag!
Kyss på er alla!

Once you go black...

Såhär ser det ut på QX's startsida:
(klicka på bilden för at se hela artikeln)



Efter att artikeln lagts upp fick jag ett mail:

"Hejsan!
Jag blev riktigt eld och lågor över de sista meningarna i artikeln om dig på Qx.se.... det stod att du har en massa svarta dildos liggndes hemma, haha. Jag är en svensk kille som bara äääälskar afrikanska killar över nånting annat på jorden men eftersom jag aldrig hittar någon kanske en svart dildo skulle vara lite plåster på såren.... om de ändå bara ligger och skräpar hemma hos dig, menar jag! Kram och god fortstättning på det nya året!

Min adress om du vil skicka:
******* **********
******gatan 8
*** 42 STOCKHOLM
"


Dagens shopping

Hej på er alla underbara!

Nu är jag hemma igen efter en läppförstoring och lite shopping. Köpte återigen en yn Adidas tröja, kärlek på dom också! Är jättenöjd med mitt köp och tycker att tröjan är skitcool faktiskt. Syster tycker även att den passar mitt hår haha, låter ju bra!? Ska sätta mig med familjen nu och käka middag, inte ofta alla är hemma samtidigt! Mycket spring här hemma må jag lova, inga lata jävlar under detta tack ;)

Tröja / Adidas / 700:-




Nu är vi klara, anka anka



Nervös

Påväg till läppförstoringen nu... scary!


Nervös

Påväg till läppförstoringen nu... scary!


Börjar med en intervju

Hejsan!

Vaknade av ett telefonen ringde och dagen började då direkt med en intervju för tidningen QX som är sveriges största gaytidning. Var en mycket trevlig kille jag talade med och han ställde vettiga frågor så det var bara kul att bli väckt för en sådan sak. Som vanligt är jag lite för öppen och sa saker till honom som jag inte borde sagt men han lovade att han skulle ta bort en viss sak från intervjun haha, typiskt Amir alltså.

Nu ska jag duscha här hemma hos Ted och sedan fixa mig lite för ni vet väll vad det är dags för idag? Återigen ska Amir och Kissie till läpp-doktorn och förstora läpparna woho säger jag bara! Äntligen, var ju skitkul sist när Kissies blodtryck skönk och doktorn fick ligga och hålla hennes ben uppe i luften haha, askul!


Samma visa varje gång

- Han petar i min näsa
- Han kittlar min dubbelhaka
- Han sätter sig och hoppar på mig
- Han pillar i näsan och ber mig lukta
- Han sätter på musik på högst volym
- Han bär katten och släpper den i mitt ansikte

Det går aldrig att sova hos Ted, skjut mig!

Gula prinsessan

Sitter hos Ted nu och vi ska börja laga mat. Vi ska wooka lite, gott va!? Sedan blir det nog slappiskväll för full rulle. Ska ta en dusch här också och sno lite silverschampoo av Ted som jag alltid gör när jag bara ska "duscha" för att jag "känner mig svettig". Haha, i'm cool but it's okey cause i got it like that!! Woho!

Vet inte varför men känner mig så jävla party. Lilla Kissie ringde mig nyss och berättade lite hot gossip. Jag är avundsjuk för nu ska hon bli Gucci-modell före mig? Hallå? Nejmen hon är blond och snygg man får räkna med konkurrens då haha. Sen ska vi leka hemma hos henne imorgon, ska beundra tavlan på hennes pappa och thailändska prinsessan som han var gift med hihi! Coolt fan!

Undra om pappans ex såg ut såhär kanske!?

Saknat dig

Sådär, nu har jag sprungit fram och tillbaka mellan flera olika butiker i stan och är äntligen klar. Är några kronor rikare och min nya mobil är snart upplåst och redo att användas permanent, gud så skönt det ska bli! Min älskade lilla touch-screen med 5mp kamera också, mycket kärlek där haha. Sitter och varvar ner på mitt älskade Espresso House som jag saknat, sitter här med en makalöst god chai-latte, verkligen guds gåva till alla Amirs på jorden haha. Ska dricka upp det senaste och röra mig hem mot Ted och väcka honom. Ringde han för ett  tag sen och då sov han, vilket slöseri med tid :)

 

Dagens fråga

Woho, skolan är slut redan nu. Uppskattas verkligen alltså.

Sista lektionen har vart till för betygssamtal och när man haft det har man slutat så nu ska jag röra mig in mot stan en sväng. Har 2 ärenden som måste fixas lite snabbt och sedan får jag se vad som händer därefter. Hem och häcka, fika i stan eller hem till en vän och mysa? Ja det visar sig helt enkelt, har ju bloggdatorn med så jag kommer ju i alla fall att kunna uppdatera när jag känner för det.

Men men... nu till dagens fråga!


Själv blev jag erbjuden i helgen, men sa utan minsta tvekan nej!
Såg även en man sälja knark vid bussen igår, läskigt! Mitt på ljus dan.

Pappa är inte statsminister

Jag har fått flertalet kommentarer om att jag skulle se ner på dom med mindre pengar, ursäkta!? Jag vet inte varför folk vill få det att låta som att jag skulle vara en överklassmänniska som ser ner på de som har det sämre ställt. Vill folk bara skapa en simpel anledning att hata mig? Bara för att de inte tål min ärlighet här i bloggen, bara för att de inte tål att de finns människor som skiter i andra och kör sitt egna race?

Jag bor i förorten, 30 minuter kommunaltrafik från innerstan. Min mamma är inte advokat och min pappa är inte statsminister. Jag är inte fattig, jag har det inte dåligt ställt på något sätt men jag är inte heller rik (hur många är det ens som är rika i dagens samhälle?). Jag ser absolut inte ner på folk som har mindre ställt och jag kommer heller aldrig i mitt liv att göra det. Alla människor är lika mycket värda, oavsett ekonomi! Fattat?


Tjockisfrukost

Ska vara realistisk, vemfan orkar stå och göra iordning mackor på morgonen!?
Nej korvar är vad jag vill ha, på många sätt och vis haha!



Mot skolan nu, vi hörs när jag är där! Kyss!

Han är min

God morgon, börjar skolan 13.45 idag, gissa om jag är happy eller?

Om en kille är skitsnygg, har världens sötaste skåne-dialekt och sjunger Britneys Everytime för dig i telefon, då är han ta mig fan godkänd? Fan jag ska flytta till Malmö och gifta mig med denna kille. Vi ska flytta in i en fet takvåning och vi ska knulla varenda jävla dag, haha!


Jag fick mig en liten show igår, sånt uppskattas ju?

Galen kväll

Jag, Robin och Meral har spånat fram världens bästa idé kan jag lova.
Ni kommer få se så mycket mer av oss 3, så galet mycket mer, tro mig!!!



Meral och Robin

Sitter med min kära konkurrent Per-Robin och Meral!
Nivet Meral från programmet Baren? Lika snygg som på tv är hon.
Dock är hennes munsår äckligare än mina svinkoppor, haha!



Merals alldeles egna BB!
BB är inte längre BlondinBella, det är BlatteBlogg!
Här ---> Meral Tasbas!

Bjuden på middag

Ikväll är jag bjuden på middag hos en person som ni säkert känner igen (nej, inte Ted hehe). Därefter blir det lite fest ikväll, måste ju fira att skolan har börjat igen haha. Har dock lovat min lärare att åka hem rätt så tidigt eftersom det är skola imorgon. Börjar visserligen rätt så sent men alla vet nog hur sega vi kan bli på morgonen efter lite alkohol i kroppen. Nej nu måste jag fixa mig lite snabbt och sedan åka iväg, jag hör av mig när jag är framme hos personen, blogg-datorn åker självklart med!

Nöff-nöff!!


Inte snygg, sexig!

Hej på er igen!

Efter skolan åkte jag mot Odenplan för att fixa en sak med min nya mobil, jösses vad den strular alltså! När jag klev på bussen i stan måste jag säga att det satt världens snyggaste busschaufför någonsin faktiskt. Han var inte lite snygg utan har var riktigt sexig, helt galet. Jag har aldrig sett ens söta chauförrer utan de flesta ser ut som skosmulle eller något liknande, som sagt inte alla men de flesta. Dock spanade snyggingen in brösten på tjejen som klev på framför mig så jag drog slutsatsen att han inte skulle vara så intresserad av mig. Synd, vi skulle kunnat haft kul när hans pass tagit slut haha.


Skakig åktur, haha ;)


Hängde naken

Gud vad jag sitter och skrattar i skolan. Läser om en kille som fastnade hängandes i liften, naken. Både hans kalsonger och byxor fastnade i skyddsräcket. Där fick han dingla med snoppen i vädret i 15 minuter innan han fick hjälp. Jösses vad jag hade skrattat ihjäl mig om jag vart där och fått se det, även om det säkert var mer än hemskt för killen i fråga.

Fantasierna började fara iväg. Sen läste jag att han var 48, suck!


Bild lånad från aftonbladet.

Fred Perry

Sitter i skolan nu, har på mig min söta Fred Perry tröja som jag hittade längst in i garderoben. Stod även hemma och funtade på om man skulle ta sig tid och lägga på lite smink eller inte. På ett sätt borde jag inte för det finns ingen att göra sig fin för i skolan lixom, här för att plugga bara. Men då kom jag att tänka på att man sminker sig för sig själv också, om jag sminkar mig känner jag mig snyggare och på så sätt mår jag "bättre" lixom. Äsh skitsamma, det jag vill komma fram till är att jag i alla fall la på lite smink och är allmänt skitsnygg idag haha!


Alltid något positivt

Godmorgon på er.

Idag är dagen här, dagen jag fruktat. Skolan börjar!!! Nu finns det inge sova-till-klockan-2-på-dagen längre och jag kan inte festa vilken dag på dygnet jag vill. Men man får ju tänka positivt, för vist finns det alltid något positivt i allting? Jag har sovmorgon till 12.30 och jag har bara 2 lektioner, båda lektionerna är mina absoluta favoritämnen i skolan!

Först har jag information&layout då vi jobbar med datan hela tiden. Vi gör skivomslag, affischer, tidninsomslag osv. Därefter är det UF som gäller och då arbetar jag bara med mitt alldeles egna företag, GayBloggen UF som går ut på att jag helt enkelt jobbar med bloggen under hela lektionen, lyxigt va!?

Biofilmen

The day the earth stood still
Detta var då verkligen en perfekt biofilm måste jag säga.


Filmen innehöll kärlek, lite komedi och massvis med action. Faller inte ofta för filmer med action men denna var riktigt galet spännande och den hade ett djupt och fint budskap som man tydligen uppfattade under filmens gång. Skådespelarna tyckte jag om och alla effekter var verkligen bra gjorda, det måste ha satsats riktigt mycket på denna film och jag hoppa satt de flesta ser den, hemma i soffan eller i en biosalong, värd är den att se tycker jag i alla fall.


Spännande film

Jag är kvar i stan och blir det ett tag till, 2 tjejkompisar har kommit in och vi ska se på filmen The day the earth stood still på bio. Tycker detta blir ett perfekt slut på mitt jullov. Jag festar inte för då blir jag bakis imorgon i skolan, och jag sitter inte heller hemma med skrivblocket i handen och ser tråkig ut. Nej jag ser en spännande film på bio med 2 nära vänner som sista aktivitet på lovet. Dom är skitsöta, som 2 stycken michelingubbar.

Berättar såklart om filmen när jag är hemma igen, mot bion nu!

Michelingubbarnas blogg -----> ChamsineNews!

Mitt hjärta slår

Fyfan, jag blir alldeles känslig och rörd.


Dagens fråga

Åh vad glad jag blir, sitter med gårdagens aftonbladet på ett café och blir faktiskt glatt överraskat av förstasidan för en gångs skull. På förstasidan står det stort om size-zero som kändisarna kör hårt med i Hollywood. Gladast av allt blir jag över att dom även nämner på förstasidan att varannan svensk kvinna drabbas av sjukdomen som innebär att batningen gör att skelettet bryts ner förr eller senare.

Seriöst, jag skiter i om Victoria Beckham eller Mischa Barton svälter ihjäl sig och snart får skellet som kan brytas av bara man blåser på dom. Varannan svensk kvinna drabbas nu och det tycker jag är viktigast att upplysa samhället om. Går Victoria Beckham upp i vikt så är det trots allt bara hon, hur otroligt underbart det än låter. Men alla andra människor då? Dom som inte är offentliga!?

En jättevacker tjej vid namn Derya är 22 år och berättar om sitt liv, och om hennes skelett som nu kan jämföras med en 95 årings, bara för att hon vid 13 års ålder började att svälta sig själv och sedan vid 15 års ålder började spy upp allt hon åt. Jag tror det är sånthär som hjälper folk, att andra berättar och öppet pratar om det. Vi vet att det finns där ute och det förvsinner inte om vi ska sitta tysta och låtsas att människor är naturligt smala, för det är inte naturligt att se ut så som vissa människor gör, ibland blir jag riktigt shockad när jag går på stan.



Dagens fråga alltså...


Om ja, berätta gärna lite mer vilken typ det var, hur kom du ifrån?

Gamla vänner


Sådär, nu har jag spenderat morgonen till att fixa mig lite. Har duschat, fixat håret, valt kläder samt planerat lite inför dagen. Självklart har jag gjort det till musik på högsta volym, allt blir lixom mycket roligare om man har musik till tycker jag, eller hur!?

Jag ska nu i alla fall röra mig in mot stan för en fika med 2 tjejer som jag inte träffat på år och dar känns det som. Månader sedan sist var det i alla fall, så det ska bli väldigt kul att träffas igen och prata igenom saker som har hänt i varandras liv oså. Uppdaterar såklart från stan, i got my bloggdator hihi!

Jag sa förlåt

Godmorgon på er alla! Fan vad duktig jag känner mig!

Nivet inlägget jag skrev igår? Om bloggaren som flertalet gånger gjort personliga påhopp på mig i sin blogg? Jag skrev till honom och sa att jag helt ärligt tycker hans blogg är underhållande och rolig men att jag tycker att hans personangrepp är lite för mycket ibland. Jag sa även förlåt för mitt inlägg gentemot honom och att jag hoppas vi båda kan lägga ner. För seriöst är ingen av oss10 år?

Jag tänker inte tvinga någon att gilla mig eller mina vänner. Men tycker man något negativt kan man säga det face2face och inte sitta bakom en datorskärm och leka tuffing. Nu har jag i alla fall vart duktig och bett om ursäkt för min del i leken, resten är upp till honom.


Ain't nothing wrong...

När jag lyssnar på en låt som finns med på bonus-track på Britneys nya skiva Circus så tänker jag på något som hon sjunger, "ain't nothing wrong with a little bit of trouble". Det är så sant som det är sjunget. Vad vore våra liv utan problem? Vore livet inte ganska tråkigt eller!?

Att kunna ta itu med sina problem och försöka lösa dom på bästa sätt får folk att må bra. Man lär sig och man utvecklas under tiden. Hur mår man om man ignorerar sina problem och bara låtsas dag ut och dag in att allt är perfekt? Jo, ganska dåligt vill jag lova er! Det är inte fel med problem, alla har problem och det finns ingen som lever ett perfekt liv.

"Ain't nothing wrong with a little bit of trouble...."

Vill ha helg nu

Fredag:
- Förstora läpparna med Kissie
- Festa loss med Kissie
(i love her, hon dansar som om hon vore svart)

Lördag:
- Sofies feta födelsedagsfest
- Club Lino senare på natten

Söndag:
- Önska-att-du-inte-festat-fasoner
(ansiktsmask, peeling, hårinpackning osv...)



Glömde att en av er som gissade rätt på sprutan skulle få en länk, här har ni:
---> oliviaway.blogg.se <---

Inge silikon eller restylan

Ojdå, var fler som hade fel än rätt på frågan om sprutan, trodde ni skulle förstå när jag skrev i inlägget under att jag blekt tänderna. Självklart var det en tandblekninsspruta som jag visade på bilden. Och jag har många fler här liggandes brevid mig. Trodde dock inte att dom skulle funka men gör man det rätt så funkar dom prima. Använda dom även förra året och då sa flera vänner att jag var tvungen att sluta för att det började se onaturligt ut, fatta hur vita dom var då!?

Som ni märkte blev det inge update från stan. Försökte inne på en restaurang som jag käkade på men det funkade inte, skrev världens inlägg men datan hängde sig och allt försvann, typiskt va!? Hur som helst nu är jag hemma igen och har knuffat bort mamma från min datan. Hennes egna har gått sönder imorse och hennes garanti gick ut för 2 veckor sedan, skadeglädje på hög nivå eller vadå!? Haha stackarn, har gett henne ett litet gästkonto här på min data nu i alla fall!

Såg att det snöa när jag gick ut, måste ha missat mycke på 2 dagar haha.

Kan ni gissa sprutan?



Kan ni gissa vad det är för spruta jag sitter med?
Rätt svar kan få en söt länk i bloggen ^^

Drar in till stan nu anyway, vi hörs när jag är där!
Puss och kram, sug av en banan ;)

Jag har blekt tänderna

Har precis pratat i telefon med min söta mormor, vi brukar ringa varandra ibland och skvallra lite. Hon tjatar alltid om min blogg, och hon ska alltid fråga om jag får min lön för bloggen varje månad för hon tror nämnligen inte på mig när jag säger att jag fått den. Hon vägrar tro på att jag får pengar av att sitta och skriva om mina vardagar här i min blogg. Men det är ju så med dom gamla, dom hänger inte med i samhällets utveckling. Dom tror att man måste stå i en fabrik 12 timmar varje dag för att få lite pengar haha.

Mormor avrådde även mig från att åka in till stan som jag har planerat idag. Hon hörde mig hosta och sa att jag kan dö av hosta om jag går ut nu när det är kallt, och att jag kan hosta tills jag spyr. Fan vad kärringen skrämmer mig alltså haha! Nejmen jag ska in och fixa en sak med min nya mobil, drar med mig syster in också!

Tror fan inte jag berättat att jag blekt mina tänder!? Alltså påriktigt!
Men det kommer mer blekning snart, i wanna go Hollywood haha!

Och läpparna blöder inte pga blekningen!

Den bortglömda bloggaren

Den bortglömda bloggaren har gjort det igen, han som har en blogg som ingen läser. Han försöker ständigt att fiska till sig läsare genom att med jämna mellanrum skriva något lite fräckt om mig i hopp om att jag ska länka honom. Men baby, nu ska vi vara seriösa här okej?

Detta är hans senaste inlägg:
"Nu har Gaybloggen-Amirs tjejkompis Ted skaffat en blogg. Fan, de där otäcka förortsfjollorna sprider sig som en aidsepidemi under 80-talet, fast värre. Nu är jag dock osäker på om Ted verkligen är en kille. Ja, han verkar ju själv lite osäker. Eller?"

Vad lider människan av? Hans ansikte är så grovt avlågnt så att han ser ut som en missbildad dinosaurie som undrar vart sina släktingar tagit vägen. Och varje gång jag ser honom på en gay-klubb ser man hur jävla lost i huvudet han blir när han ser mig. Han är pinsam, och totalt omogen måste jag få påpeka.

Kommer aldrig glömma när jag agerade moget och vänligt gick fram till honom och sa "jag undrar bara vad ditt problem är?". Vet ni vad människan svarar? Tro det eller ej, men det han pep fram var ett "mycket". Jag och mina vänner stod och asgarvade åt det sen, vilken jävla pussy lixom! Han kan sitta och skriva massvis om mig i sin blogg, men när det väl gäller så ser han ut som en felknullad hönsapa som ska kissa på sig av rädsla vilken sekund som helst.

Han kallar även Blondinbella för årets mest blåsta person?
Årets smartaste och mest lyckade skulle jag säga?

Han är dum i huvudet, han är ful, over and out!
Godmorgon förresten, alla ni underbara hihi!

Slutar och börjar samma

Dagen började hemma, och den slutar hemma. Skulle fika men nej det verkar inte bli något. Jag har fixat mig och gjort mig klar men jag orkar verkligen inte åka iväg känner jag. Har hostat som en galning hela dagen och snoret rinner som niagara-fallet känns det som. Men jag har storstädat mitt rum idag, gjort en härlig hårinpackning samt tagit allvarligt snack med en vän som det strulat med. Så vist har jag allt fått ut lite av dagen.

Anyway, vi hörs såklart imorgon igen sweethearts!
Sov gott nu, and then we can make love again tomorrow!

Bara en vacker bild på min älskling...

Min vecka som gått


Nyårsafton!

Självklart! Nyårsafton är såklart den bästa händelsen denna vecka. Igentligen är det som vilken dag som helst, efter 00.00 är det en ny dag (såsom det blivit en ny dag alla andra dagar vid tolv-slaget). Men just på nyårsafton så är det något speciellt, det blir ett nytt år och det känns som att man får tusen nya chanser. Man kan glömma allt som tidigare skett och börja om på nytt, samma visa varje år, en ny start, om och om igen. Och att denna starten på en möjlig förändring i folks liv välkomnas med en så galet stor fest hela tiden kan man ju inte heller klaga på. Jag var på Clean Groups fest på Opera terassen och röjjde loss med några av mina närmsta vänner. Var verkligen superkul och jag var lagom berusad, inte redlöst packad men inte heller för lite så att dom andra framstod som drägg i mina ögon. Anyway, Amir älskar nyår och att få nya chanser!



Mellandagsrean!

Tattar-barnens favoritdagar på hela året. Fula kläder som inte sålts under hösten får dom nu för under hundralappan om dom har tur. Det är ett jävla krig utan dess like! Folk springer, de slåss och de kan stå i kö i säkert 30 minuter för världens fulaste jeans, men dom promt måste ha bara för att de kostar 300:- nu på rean. Så löjligt, jag har vart i stan 2 dagar och kollat på denna rea och jag har köpt massvis med saker, men bara 2 saker har varit på rean. Seriöst varför tror ni att dom har denna rea? Jo för att dom kan ju inte kasta alla fula plagg som ingen velat köpa under hösten, så dom rear ut dom istället. Folk har tydligen slutat bry sig om hur plaggen sitter eller ser ut, tydligen bara priset som räknas nuför tiden? Nej, mellandagsrean är inget för mig om jag ska vara ärlig.

Mitt rum

Sådär, nu har jag duschat, använt min ansiktsskrubb och även städat mitt mycket lilla men ändå söta rum. Går i färgerna brunt och rött, är inte det mysigt va!? Har dammsugit, skurat, bäddat nytt, dammat av och gjort det lite fint så nu känns allt mycket bättre. Jag är fresh och jag sitter i ett fresh room lixom, me like! Blir nog hemma ett tag till, så himla skönt att bara sitta och göra ingenting tycker jag. Men senare mot kvällen blir det nog en fika tror jag, måste även lägga upp veckans sämsta/bästa också såklart, det är ju söndag! Men här har ni lite småsnuttar av mitt rum också.

Den undre hyllan, böcker, parfymer, pride-vodka samt alla Britneys skivor.


Den övre hyllan, en fotoram, ljus, förvaringsboxar och hudvårdsprodukter.


Sängen, LV-filt, röda kuddar, bruna/röda detaljer på fönsterbrädan också.
(Men duh, självklart är filten falsk hallå? Thailand?)


Och min stationära dator också! Bloggdatorn ligger i väskan.

Inte igår

Gamla bilder kan ibland vara roligt, och ibland läskigt....

Jag hade förresten inte kommit ut som bög när någon av dessa togs.







Nej nu ska jag städa rummet och duscha :)

Exakt ett år sen

Igår var det exakt ett år sedan Britney Spears mot sin vilja blev fastbunden och åkte in till sjukhuset för psykisk vård efteråt. Runt den perioden satt hon på gatan utanför hennes hus och grät öppet, satt och skrek i sin bil och gjorde allmänt dumma saker som fick än att undra vilken av de kommande dagarna hon skulle ta sitt egna liv, hon mådde ju knappast bra!?

Nu är Britney snyggare och ser sundare ut än någonsin. Och hon har släppts en skiva som jag tror är den absolut bästa skivan hon någonsin gjort under hela hennes karriär. Jag älskar Britney, hon rockar sönder och utklassar alla andra b-artister så jävla grovt så att det finns inte.

Grym låt från nya skivan!

Gucci modell

God morgon!

Måste säga att det är kul att det går så bra för Teds blogg, grattis älskling! Men jag viste redan innan att det skulle finnas ett intresse för den, Ted om någon är ju en väldigt unik person och han verkligen dissar allt han inte har något tycke för. Hur som helst, vad som händer idag vet jag inte. Känner bara för att ligga hemma tills jag blivit frisk igen, har ju varit igång så mycket den senaste tiden nu även fast jag vart sjuk och antagligen därför jag aldrig blivit bättre. Frukost vet jag i alla fall att det blir, right now!

I'm a Gucci model in the mornings!
Do you got a problem with that? ;)

Party ikväll!!!

Fjurtis vuuudka!

Nej jag skojjar bara, aldrig i livet lixom. Hur mycket jag än älskar partylivet för bögar här i Stockholm så måste även jag få ta det lugnt, hur mycket som helst tål man ju inte? Och nu när det är jullov så har det ju verkligen blivit en hel del kan jag lova er. Ted sitter hemma med sin mamma och myser, Mattias sitter i sitt rum och äter pizza och jag klunkar cola för att någon random sa att det är bra när man är bakis?

Nej ni, party-trion håller sig borta från Club Lino ikväll, får dra dit någon annan lördag framöver, vart ju väldigt lyckat sist jag var där. Dock lite deprimerande att läsa i andra gaybloggar att dom ska till Lino ikväll, Amir vill också! Han vill stå aspackad som ett jävla svin på schalger-golvet för att sedan slänga i sig 243 cheeseburgare på donken efter, thihi!

Förresten, vimmel-bilder från igår...



Pauline fyllde förresten inte alls år, det var bara ett skämt men jag tror inte fotografen förstod det!? Hur som helst, undra hur länge jag får leva med "gaygale nominerade bloggare Amir" lixom? Får hoppas på ett "gaygale vinnaren Amir" snart haha, rösta på nu babes!

Bloggen vi längtat efter

TED HAR BÖRJAT BLOGGA! KLICKA PÅ BILDEN!



Sidan är fortfarande under ombyggnad, haha!

Lite gossip

- Ted har börjat blogga, wohooo!!

- Jag hade mitt lilla roliga med en straight kille igår.

- Robin Söderlund (bloggaren) raggar på mina minderåriga vänner!!!!

- Jag har fobi för transor, dom är så läskiga så jag vet inte vad.

Straight-man som jag döpte honom till, haha.

Främling vem är du?

Pauline skickade nyss denna bild på mig och... vem?
Det är inte Ted? Han har inte så långt hår?



Vi ser ut att ha mysigt iaf? Tråkigt att man dock inte kommer ihåg något haha.


Vilken jävla kväll

Jag ska inte dricka mer alkohol i hela mitt liv, fyfan! Men jävlar vilken kväll det var alltså, riktigt jävla grymt! Jag hade ju som tidigare nämnt med mig en tjej från klassen som aldrig varit på en gayklubb förut, efteråt sa hon att hon aldrig förut dansat så mycket som vi gjort under natten igår, ganska lyckat va? Som vanligt spelade Connection galet bra musik och det var fullsmockat med folk som alla skulle stå på dansgolvet och röjja tillsammans.

Efteråt blev det en fest i inget mindre än självaste Östberga, här där jag bor. Trodde jag var ända bögen men icke sa nicke, massvis med bögar slutade hemma hos någon gaysnubbe här som vi fortsatte att festa hos. Vi alla somnade i hans soffa klockan 7 och vakna gjorde vi halv 2, gissa om jag känner mig sunken eller!?

Hur som helst, en galen partynatt, som vanligt!
Och tack Pauline, du är ta mig fan riktigt party din kvinna.



Lady Gaga's


Världens finaste Pauline och Mattias!


Hittade 2 flator vid tunnelbanan, snacka om att visa kärlek öppet?

Alla får ju komma

Pauline: Men är du säker på att jag kommer in?
Amir: Men klart, du är ju 18, så varför inte?
Pauline: Men jag är ju inte bög?
Amir: Men alla får ju komma!


Älskar att dra med mina tjejer på bögklubbar!
Ska visa Pauline hur man festar idag alltså!!
Paulines blogg ---> PaulineAlm

Gör mig så taggad


Kommentar jag fick:

"Hej Amir har du inte tänkt på att gifta dig med en kvinna ? eller har du inte tänkt på att jag vill skaffa barn ? .... jag tror du ändrar dig snart och blir tsm med en kvinna eller vad säger du?"

Varför skulle jag ändra mig!? Sin sexuella läggning är inte något man själv väljer och kan ändra när man känner för det hur som helst. Jag är inte vetenskapsman så jag kan inte säga vad som bidrar till att en tjej eller kille blir straight/homo/bi men jag tror definitivt väldigt starkt på att ens barndom och miljön man lever i påverkar ens sexuella läggning. Folk måste ändå fatta att jag aldrig kommer att bli kär i en tjej eller finna henne attraktiv? Jag gillar killar och så kommer det alltid att vara.

Den dagen jag gifter mig med en kvinna kan ni måla fan på väggarna!


Utgång ikväll

Jag får aldrig nog alltså, ikväll är det utgång igen för min del. Ska på gayklubben Connection som ligger inne i Gallerian, mitt favoritställe ju  när det kommer till uteställen för bögar. Självklart drar jag med mig Ted och Mattias, det är vi som är party trion alltså, vi är alltid ute och röjjer på dansgolvet. Men nu ska jag städa lite här hos Ted, känner mig alltid skyldig till det då jag sover här så ofta.

Jag och mina älsklingar, alltid fest med oss!


Exakt 1 månad kvar

Vinner jag årets blogg eller inte? Redan nervös fan!



Klicka på bilden för att rösta!

Vi knullar inte

Godmorgon alla söta! :)

Kom att tänka på en sak igår innan jag somnade. Något jag får höra nästan varje gång jag sover med mina killkompisar är "knullade ni?". Och varje gång man säger att man är bög så blir det oftast ett "så du knullar med killar?".


Varför allt detta sex? Nej jag knullar inte med killar, jag blir kär i killar. Eller självklart knullar jag med killar då, men inte det som är själva saken med att vara homosexuell. Och varför skulle jag knulla när jag sover med mina kompisar. Knullar alla straighta kompisar med varandra eller?

Jag har verkligen aldrig fattat vart denna sexuella syn på oss bögar kommer ifrån? Som om vi vore känslokalla sexgalningar lixom? Jag sover med mina vänner för att jag ibland bara inte orkar åka kommunalt hem, och jag säger att jag är homosexuell för att jag är attraherad och får känslor för samma kön som mitt egna.

Over and out u stupid bitches! :)

VSFS

Jösses, jag har precis sett på Victoria Secret Fashion Show 2008 som visades på 3an. Det är nästan så att jag ifrågasätter hur fan jag kan vara bög? Supersmala, bruna, långhåriga och sexiga tjejer som går på en glittrig catwalk till riktigt partymusik, hur kan man inte älska det lixom? Jag och Ted har bestämt att vi ska bli Victoria Secret modeller och gå på deras catwalk nästa år, så det får ni absolut inte missa!!


Sitter fint på rumpan

Soffan är nog allas bästa vän idag?
Pizzan är i alla fall beställd, Amir hjärta hemkörning!


Havsfolk

Sitter med Teds mamma och ser på filmen Splash som går på tv. Filmen har jag sett flera gånger sen jag var liten eftersom att jag älskar sjöjungfrur. Har alltid varit fascinerad av ämnet ända sedan jag var liten och såg teckande filmen om Ariel. Alltid när jag var utomlands så lekte jag Ariel i när jag badade, och jag tjatade alltid på mormor att hon skulle sy en sjöjungfru-fena åt mig som jag kunde leka med, så sweet.


Min nyårsafton

Seriöst, mitt nyår vart så jävla perfekt. Först så drog jag med killarna och Louise till en hemmafest på Fridhemsplan där min vän hade nyårs-fest, mer tänkt som förkrök för vår egna del. Det som höjde mitt hurmör var att mina älskade vänner Sara och Abir kom in, mot alla odds faktiskt. Vi röjde loss till Womanizer och minglade runt lite.

Vid halv 12 rörde vi oss utåt och befann oss snart vid kvällens mål, Opera terassen. Vi gick in och hängde lite i baren och när det närmade sig 12slaget så gick vi alla ut. Min nyårskyss blev den som ni ser på bild i inlägget under, Louise. Berättade även för henne hur mycket hon betyder för mig som vän osv. Typiskt mig när jag är full haha.

Resten av kvällen bjöd på galet mycket dans. Aldrig stått så mycket på dansgolvet förut tror jag, mina fötter är helt döda. Och det var så kul att så många bögar/flator/straighta kom fram under kvällen och grattade mig för nomineringen som årets blogg på QX GayGala2009 samt berätta att de röstat på mig, sånt blir man ju verkligen superglad över att höra.

Efteråt blev det såklart McDonalds och sedan hittade Ted en mörkhyad kille som körde svart-taxi. Vi hade inget annat val (om vi inte ville åka buss, euw) så vi satte oss hans skrotiga bil som var en "taxi". Inne i bilen pumpade han sönder afrikansk musik och jag och Ted dansade som fan, skitkul. När vi klev ur sen blev det lite för mycket för Ted så han spydde över bilen. Var bara att springa iväg fort som fan och låtsas som ingenting.


Världens bästa nyår

Ska gå spy lite mer, pusspuss sötisar!



RSS 2.0