Knappt en timme kvar

Sammanfattat har det vart en underbar dag, ett litet äventyr.
Jag och Amilia sitter nästan längst fram och längst till vänster.
(om man står framför scen) Kika efter oss på tv'n ikväll ;D


Sjukt varmt idag

Jösses, jag tror inte att ni kan förstå hur sjukt varmt det faktiskt är alltså. Man springer och fyller på vattenflaskan var 5e minut och jag klarar inte ens av att ha på mig mina korta shorts, för att mina ben blir så klibbiga, så har bytt om till jeans som jag vikt upp lite snyggt. Har även legat på grästet i skuggan under ett träd och sovit ett tag haha. Trodde inte jag skulle kunna somna men det gjorde jag ändå. Amilia har även kommit vilket är superkul, min babe. Just nu är det repetition fför 694 gången så hon och jag sitter på restaurangen på Soliden och käkar nu.

Charlie babe och jag!

Videoblogg: Från Allsång på Skansen


Videoblogg: Från Allsång på Skansen


Träffade Shire

Han gick precis förbi bänken där jag satt, mycket trevligt. Vi snackade lite och sen blev jag filmad för svt's webb-tv. Nu ska vi fortsätta sitta här i den sjukt varma solen och kika på repetitionen som är i full gång. Någon blondin på scen nu som står och sjunger, ingen aning vem hon är haha men hon låter i alla falll bra.

Shire och tjej som filmade!


Har även lekt lite på en klätterställning med Bekah haha!

Just nu:

1. Vi sitter nästan längst fram, weeei!
2. Amir posar snyggt som vanligt haha.
3. Charlie sover sött
4. Chris leker med mobilen.





Tja fan!!

Godmorgon, titta vem som är vaken!!!

Sitter faktiskt redan utanför skansen. Köar utanfö entrén som öppnar om en timme. Sitter här med Charlie och Chris, även söta Bekah som jag hittade längst fram i kön, självklart satte jag mig med henne haha. Tiden här spenderar vi till att sminka oss och göra oss snygga. Nu ska jag sätta i löshåret på Chris och sedan måla Charlies naglar, vi hörs snart igen <3

Charlie vid busshållsplatsen hos henne!


Chris sminkar sig, eller hon la bara på mascaran själv.

We love pics

Förlåt för ciggen... men enda bilden som såg normal ut haha.


Charlie flyter på!


Jag kan faktiskt, haha. (Och Charlies statistik, så kul!!)



En jävla tur att jag inte tappade handduken ;)


Kvällsdopp i poolen

Ska ut och ta ett kvällsdopp i poolen nu.
Antingen blir det videoinlägg eller massvis med bilder.
Bloggar alltså från poolkanten hihi, vi hörs snart igen gullisar!

Charlie är nog nöjd

Ja vem vill inte umgås med Amir och hans plattång haha? Hade lite tråkigt så jag valde att fixa Charlies annars så spikraka hår med min plattång. Tycker att det blev skitsnyggt på henne, så vi ska göra hennes hår likadant imorgon också när vi ska på Allsång på skansen. Här ser ni i alla fall hur hennes hår blev.


Juste...

Min bloggdator har ju en inbyggd webcam hihi!



Videoinlägg: Jag hittar inte huset


Framme nu

Fan vad skönt det är att sitta i solen med min söta bloggdator, har saknat att använda den. Vi har i alla fall badat lite och nu sitter vi och solar hära. Blir säkert lite mer badande om ett tag igen. Ska även lägga upp ett videoinlägg snart som jag spelade in påvägen hit, gjorde bort mig totalt haha!


Jag är bäst

Sitter och bloggar på pendeltåget hem till Charlie nu, Ringde till TRE och eftersom jag var så gullig så låste dom upp mitt internet fastän jag inte betalat min räkning. Älskar att jag alltid har sån tur, morsan blev skitirriterad och sa att hon inte fattar hur jag alltid kan klara mig ur konstiga situationer haha.

Ayah. Innan jag hoppade på pendeln så träffade jag Patrik en snabbis. Vi tog några cigg och snackade lite allmän skit. Han var även skitglad för att han drar till Frankrike om några dagar... fan vad lyx alltså. Själv får jag nöja mig med poolen hos Charlie... men tro mig, den är grym! Stekhet sol, svalkande pool och bästa Charlie, lovely.

Badshortsen är redan på!


Bästa Patrik

Bloggen har blivit seg

Jag är vanligtvis en rätt spontan kille, när jag gör något i min vardag så skriver jag det direkt i bloggen. Nu är det så att jag tydligen glömt bort den senaste räkningen till internet i min lilla bloggdator så mitt internet har blivit avstängt och det kan inte fixas försän tidigast ikväll tror jag. Detta är varför bloggen blivit tråkig den senaste veckan (enligt mig själv i alla fall). Jag har inte alltid kunnat uppdatera ner jag velat och ibland när man vart hos vänner så har oturen funnits att även deras internet har strulat. Men såfort jag får igång min lilla dator så blir det back to basics.... 10 inlägg per dag är vad vi gillar!

Förlåt i alla fall :)

2 viktiga bloggtips

- Personlighet
Att vara personlig i sin blogg är nog det viktigaste. Visst kan det vara kul att läsa vad gör om dagarna, men det finns nog inga tråkigare bloggar än de som aldrig vågar ha en åsikt. Skriv vad du tycker om vissa saker, något speciellt som hänt dig eller en stor världsnyhet? Det bästa är att låta läsarna lära känna dig för då kommer dom utan tvekan vilja läsa din blogg igen.

- Bilder
Ni vet nog själva hur det känns att gå in på en blogg där du ser 836 rader med text utan en enda bild? Man somnar ju nästan direkt. Det som är roligst för läsarna är att även se vad du gjort. Skriver du att du vart och shoppat, ta en bild på dig med alla dina shoppingkassar! Skriver du att du vart på en promenad? Ta en bild på dig när du går. Allt blir mycker mer levande och roligt då.

Tycker själv jag är expert på dessa 2. Eller vad säger ni?

Josefine Wogel


God morgon! Bilden ovan är på en till bloggläsare som kom fram till mig på Gröna Lund! Hon ville även ha med Krille på bilden också, superkul. Såg allt hur tjejen stod och tittade på mig hela tiden när jag stod längst fram i publiken på Sommarkrysset, gulligt att hon sedan vågade komma fram också när programmet väl var slut. Skitsöt var hon ju.

Vaknade precis. Stängde av larmet på mobilen igår och stängde även av ljudet så idag har jag sovit exakt så länge som min kropp faktiskt vill och behöver. Riktigt skönt är det att bara vakna och direkt vara pigg och glad. Sömn är sjukt viktigt ju. Ska göra mig lite frukost och sedan röra mig mot Charlie lite senare, hennes pool längtar redan efter mig, jag vet det!

We live and we learn

Älskade läsare... Ni förstår säkert ingenting av allt jag svammlar om på nätterna här i bloggen. Men jag måste faktiskt få skriva av mig lite ibland, och jag känner att bloggen är rätt, det är ju faktiskt min dagbok.

Vi pratar ju inte, inte någonting alls. Jag blir tokig, han fattas och det märks. Jag känner mig dum som väntar, och dummare för att jag inte vet vad jag väntar på. Eller jag vet iof vad jag väntar på, men vet han? Han säger att jag bara säger det på fyllan... men han säger knappast själv något när han är nykter? Allt blir ju bara fel, och jätteknas, och det suger. Det borde vara vi, det är självklart. Världens finaste... och jag mår som bäst när vi umgås. One day at a time! Jag kanske glömmer honom snart :/



My baby Charlie

Ni läser väl hennes blogg va? Hon och jag på allsången på tisdag.
Kommer bli galet grymt, självklart ska vi bada hos henne imorgon också <3


Bloggläsare

Fått lite bilder med bloggläsare från Gröna Lund skickad till mailen.
Här har vi Joakim Löfstedt och Joel Björeqvist. Killar vågar också!




Fanny söker jobb

Har precis fikat med Fanny på min söta bakgård. Alla andra grannar är så äckliga som bara låter det vara massa gräs och buskar där. Hos oss har vi byggt som en altan, bord, stolar, solstolar osv. Jättemysigt är det faktiskt. Fanny hade med sig skitgoda muffins som hon har bakat idag. Hon har gått hotell/restaurang utbildning men har nu inget jobb efter studenten. Så alla ni som vill köpa muffins kan ju kontakta henne, så kanske jag får 10% av försäljningen mouhaha!


Nu är jag hemma igen


Åh vilken härlig dag det har varit alltså, helt stört. Första gången jag badar denna sommar också ju. Ikväll ska jag bara ta det lugnt här hemma är det tänkt. Eller jag ska över till Fanny som har bakat muffins, vi kommer antagligen sitta utanför henne och fläska oss med massa cigg också, jättemys ju. Hoppas att ni söta läsare också har gjort något av denna dag och inte bara suttit inne. Bada är bland det bästa som finns, tror det blir bada hos Charlie imorgon också hihi.

Videoblogg: Galna blondiner igår

Vad har man för vänner haha....


Inne en snabbis igen

Gud vilken härlig sommardag det har varit alltså. Lekt i poolen, solat och hoppat studsmatta, exakt hela dagen. Har blivit skitbrun i ansiktet alltså, så det kommer jag tjata om ett tag nu hihi. Vet inte riktigt när jag ska röra mig härifrån men hem ska jag i alla fall. Saknar min egna säng efter bara en natt liksom. Här kommer lite fler bilder från dagen.






Dagens låt

Den spelades på radion igår när vi åkte bil hem från stan. Jag och Charlie fastnade direkt för den, skithärlig ju. Men nu kan vi inte sitta vid datan längre. Måste och bada mera, jag älskar hennes pool den är underbar. Oså ska hennes mamma göra hamburgare åt oss också, precis som utomlands :)


Just nu

Ligger och steker i poolen hemma hos Charlie!
Nu är det sommar, påriktigt! <3


Gårdagen

Efter jag solat igår tillsammans med Amanda hemma hos mig så åkte jag in till stan med diverse brudar. Det hela slutade med en fet kinabuffé som gjorde att jag trodde min mage skulle explodera haha. Det är så sjukt gott där, alla åt vi tills vi nästan sprack. När folket skiljdes åt så åkte jag till Gröna Lund där några vänner var. Vi tittade på Sommarkrysset och sedan åkte vi alla roliga åkattraktioner dära. Självklart kom det fram massvis med underbara bloggläsare och alla var lika söta och gulliga som vanligt.

Och juste haha... Hur stor är chansen? När jag och Chris åkte popexpressen så fastnade vi den efteråt. Skyddet som du har över dig för att inte flyga ur ska jag öppnas automatisk efteråt men det gjorde inte våran. Så jag satt där i popexpressen med personalen som försökte få upp skiten, med 100 ögon stirrandes på mig, fyfan jag trodde jag skulle dö så pinsamt var det haha.

Efteråt så myste jag med brudarna på en brygga vid vattnet. Vi lyssnade på musik och hade det skönt. Sedan drog vi till Djurgårdsbron där vi mötte upp ett gäng killar som sedan körde oss hem med bil, tusen tackar haha! Här kommer lite bilder från kvällen.

Charlie och Gry!


Babe och jag!


Johnnyboy på heta linjen, haha!


Krille och Chris!


Mys på bryggan.


Utsikten, vårt älskade Stockholm!


Nattblogg

Jag saknar dig, tusen gånger om! Men allt känns dött.
Vill inte sova, för du ringer inte längre och säger godnatt.


Update med iphone

Fan vad coolt med iPhone haha. Ska till grönan vi ses där puss.

22.000 klick på denna


OMG!!!

Kissie tog denna bild på mig igår... jag är blondare än vad jag trodde!!!!


Är det sant att...


... killen du gillar har dissat dig?

Typ något sånt.

... du runkat av en kille på toan på Village?
Nej, fast det får jag fan göra tycker jag. Busigt =D

... du flirtat med din väns pappa?
Haha nej det är inte sant. Farfar är inte min grej va.


... du luktar illa?
Årets skämt... jag luktar nog för gott isf. Amir hjärta parfym.

... du haft sex med Kissie?
Vi har strulat och jag brukar krossa hennes bröst, that's it.


... du är bisexuell?
Nej jag är 100% homosexuell.


... du inte har kontakt med någon från din klass?
Meh nej? Självklart har jag kontakt med folk från klassen.

... du haft trekant med Krille?
Nej, jag knullar vanligtvis inte med mina vänner.

... du snackar skit om Kissie med dina vänner?
Årets dummaste fråga.


... du har en pojkvän?
Absolut inte, aldrig.

... Stephanie Muster har fotat dig?
Ja, skitduktig var hon. Vi har setts privat också, jättehärlig.

... du blivit misshandlad för att du är bög?
Ja det är sant.

... du faller för mer feminina killar?
Nej det är inte sant, jag vill ha en kille, ingen tjej.


Typiskt mig

Ja nu har jag ju gjort det igen, glömt mit minneskort till digitalkameran hemma hos någon. Denna gången hos Kissie. Fan fan fan! Mammas minneskort har ju såklart också slarvat bort så den kan jag inte heller låna nu. Får möta katten någonstans idag så jag kan ta mitt minneskort, ett sådant klarar man sig ju inte utan som bloggare hehe.

Bild från Österrike 2006! Vill fan dit igen, världens vackraste land typ.

Nattblogg: Klubberiet

Drog som sagt till klubberiet för att hälsa på Charlie, Chris, Linda osv... Jag trodde inte det var påriktigt, men det var verkligen det. Tjejer sprang runt klädda som horor (inte alla såklart) och den som höll på med flest killar var coolast. Trodde jag skulle spy där inne. Tog några cigg på rökrutan och sedan drog jag efter att jag hälsat på alla mina tjejer som var där. Tack och lov såg inte dom ut som dom andra, man kan faktiskt vara snygg utan att gå runt i bara hotpants och bh på ett allmänt ställe? På hemvägen träffade jag älskade Amanda som jag inte sett på ett tag, var jättemysigt att få sällskap med henne. Vi pratade om lite saker och skrattande en del, jätteskönt var det. Nu har jag tvättat bort sminket och ska lägga mig i sköna sängen för att sova. Vi hörs imorgon gullungar.

Hos Kissie

Shululu, sitter med Fanny hemma hos KissieKatten nu och sminkar oss. Det är någon slags ungdomsfest idag som heter Klubberiet och Kissies vän Bella och min vän Charlie ska båda jobba där ikväll så vi ska dit och hälsa på. Dock har man ju förstått vad det är för slags människor som ska hänga där så vistelsen blir nog inte så långvarig. Men jag måste bara få se min finaste Charlie stå i baren haha, min söta blondin. Här har ni 3 bilder från ikväll förresten, mer kommer nog imorgon.




Update från Fridays

Här sitter vi, blonda och nöjda. Okej, känner att jag börjar tjata ut hur blond jag är haha? Men det är ju najs, i love it. VI sitter som sagt på Fridays och har börjat dricka en varsin god sommardrink, den godaste av dom alla. Snart kommer middagen som vi beställt till vårt bord och fan vad jag ska fläska, maten här på Fridays är skitgod ju. Om jag inte blir för full senare så hörs vi nog. Kyss sålänge, hoppas ni får en fin lördagskväll.,


Har ni hört rykten om mig?

Lämna kommentarer och säg vad ni hört för skitsnack om mig så ska jag svara helt ärligt på allt i bloggen imorgon. T.ex. "Är det sant att du faktiskt är bisexuell". Vi hörs senare, har tvingat Alexandra att ta med sin lilla bloggdator till Fridays dit vi ska nu. Middag och goda drinkar... blir en grym kväll!!

Diss och hiss


- Gayklubben Paradise

Seriöst, hur lågt får man sjunka? Jag kan inte fattat att jag hängt där så mycket. Det är bara massa äckliga low-class bögar som hänger där för att få lite snopp i sig, ush alltså. Och klubbens vakter ska vi inte ens tala om, är det lagligt att vara så otrevliga som dom är? Jag kanske hämnar där någon gång igen med mina vänner, men jag kommer aldrig hänga där som jag gjorde förut. Ursäkta... men det är jag fan för fin för!!!!

- Torra människor
Drick inte, du kan bli alkoholist. Rök inte, du kan få lungcancer. Sola inte, du kan få hudcancer. Jaha, sitta hemma och titta på dina barnprogram du medans alla andra lever livet. Seriöst, hur kan man vara så nojig och rädd för allting? Man lever väl hellre livet och dör tidigt än leva ett  långt men tråkig liv?




- Feta hemmafester
Älskar festar där det inte finns några gränser. Har man en fest hemma hos sig kan man lika gärna köra ordentligt ju. Krille bor inte i en sån stor lägenhet, men igår var vi hur många som helst och vi hade hur roligt som helst också. Dricka lite goda drinkar, mingla runt och träffa nytt folk, strula med någon främling på toan osv. Hemmafester är bäst, man måste bara hitta dom rätta att gå på dom med, då kan det inte bli misslyckat.

- Gaybloggaren
Så jävla cool, love him! *hihi*

White trash

Jag är så trött på att sminka mig fan. Jag sitter här med rinnande sololja i ansiktet, spretigt hår som efter en dag på stranden, och jag känner mig fett snygg fan!!! White trash here i am liksom. Nejmen igår, jag sminkade mig på toan hemma hos Krille, men jag kände mig ändå inte snyggare för det, kände mig bara kladdig och tillgjord. Och när det var så varmt också, sminket var säkert borta efter bara en kvart haha. Nejmen ni förstår vad jag menar? Älskar utomlands, alla är så ofixade men ändå så sjukt jävla snygga.

Get nasty!

Jag älskar det

Detta är varför man lever... för att vara blond, solbrun och snygg!!!


Videoblogg: Festens snyggaste

Jag, Charlie och Fille inne på toan igår, haha.

"Vi läste nyss på aftonbladet att Michael Jackson... Aaaaah..."
(ingen får veta vad som hände där haha)


Nej nu jävlar...

Köpte världens mest sålda sololja igår. Hawaiian Tropic.
Coconut tanning oil man hör ju hur grymt det låter liksom?
Ska lägga mig på uteplatsen nu och steka ansiktet av mig, naajs!


Ingen photoshopad bild... solbrun och utan smink. Love my skin!!

Hawaiian Tropic - Åhléns - 85:-

Vilket drag igår

Efter att jag vart i stan drog jag som jag sa hem till Krille på Söder där det skulle festas till ordentligt. Massvis med skönt folk var det, skitbra musik och hur mycket alkohol som helst, sånt gillar vi ju!? Det vart inge bråk, inegn som spydde och ingen som grät... allt var bara allmänt skitbra. Och hur många tjejer jag strulade med har jag totalt glömt bort, orkade inte hålla räkning haha ;)

Bella, du och jag gumman!


Gry, Chris och Linda, vi lovade varandra att blondiner ska hålla ihop, haha!!


Fille babe och jag!


Bella och Charlie, love those girls.


Amilia och jag!


Fabulous? Inte när festen är slut nej... då åker all skit av.

Kungen har lämnat scenen

MICHAEL JACKSON - VILA I FRID
*29/8-1958 +25/6-2+09

Britney Spears, tillsammans med Michael Jackson 2001.

Update från MAX

Satana perkele, fyfan vad varmt det är haha. Men jag gillar det, det vet ni nog vid dethär laget. Sitter på MAX uteservering och steker som fan medans dom andra fläskar sig. Okej, vem försöker jag lura? Jag har såklart också käkat men fort som fan för att jag sedan skulle ha tid att sola hära. Nu ska tjejerna kika i lite butiker och sedan ska jag röra mig hem till Krille och fixa mig inför kvällen, summer party!!!


Mot stan...

... Hemmafest hos Krille sen, bloggar därifrån!


Dagens låt

Omöjligt att sitta still till denna låt, help me!


Behövde duschen

Haha jag är så korkad. Det sägs ju att håret bleks om man solar med citron i håret. Självklart tog jag en citron och pressade ur skiten i håret. Trot hela jävla badkaret var fullt med citronbitar haha, citronvatten någon? Innan jag kan dra till stan nu så måste jag bara föna och platta håret. Smink skiter jag såklart i. Den som sminkar sig under dessa soliga dagar är ju korkad, man får ju hur mycket färg som helst i ansiktet bara av att gå runt i stan på dagarna. Kommer smörja in benen och armarna med sololja också innan jag drar till stan ;)

Varför ser håret så mörkt ut när det är blött?

Brun och snygg

Fan vad jag lätt får färg alltså, det är riktigt härligt. Har solat färdigt för idag. Gick trots allt upp klockan 07 hos Linnea imorse för att sola på hennes balkong. Nu ska jag duscha och göra mig snygg för att åka till stan. Men det är ett tag kvar tills jag ska dra, så vi hörs snart igen lovers.

Millisen och jag, någon vecka sen.

Jag blekte håret

Jepp, jag hällde i en blekning igår. Dock hade jag i den i bara 15 min. Jag ville inte få håret ljusare utan bara jämna ut dom olika nyanserna som fanns, har ju slingor som ni kanske vet. Efter att jag köpt blekningen i stan så åkte jag hem till Linnea i Nockeby där det blektes hår, röktes cigg och självklart en massa te ute på balkongen. Jättemys var det. Sov även över hos henne men kom nyss hem. Ska återgå till min egna vardag nu vilket innebär amir + sololja ute på bakgården. Vi hörs snart!

Köpte med mig lunch hem också, yummie!

Vad händer med mitt hår ikväll?


Ska åk till stan och köpa det jag behöver nu.
Vi hörs senare ikväll, då får ni se vad jag gjort :)

Hollywood skärp er

Senaste skandalen: Denna "utmanade" bild!

Ska Miley Cyrus sitta med benen i kors och en blombukett i handen på varenda bild för att det inte ska bli någon skandal? Fattar inte vad som är utmanande med denna bild? Riktigt pinsamt och överdrivet är det alltså. Och tjejen är trots allt faktiskt 16 år gammal, inte 10!


Syns det?

Jag har i alla fall fått en jävla massa färg i ansiktet =D

Vi har fått finbesök

The number one super bitch är här idag, min mormor. Riktigt tung brud detdär alltså haha. Med andra ord kommer jag att vara hemma och umgås med mina morföräldrar idag. Kanske blir en liten tripp till stan lite senare men det visar sig. Jag tror även jag ska laga middag idag, är faktiskt sugen på det. Måste även ringa Bobby och boka tid för en klippning åt mig. Ska även bjuda min lillebror på en klippning där :)

Mina bruna arm, och brunare i verkligheten hihi =D


Undersidan av fötterna måste solas haha.


Lillebror och lillesyster. Hon är brunare än mig... suck.


Så lovely.

Jag vill inte gå ner i vikt, fatta

Anonym säger:
HAHA du har ju köpt bantnningspiller så kör på att du inte vill gå ner i vikt när du betalar pengar för piller för viktras?

Amir svarar: Oj vad pinsamt det vart! Eller nej, det är faktiskt roligt men människor som ska ifrågasätta saker som redan finns skrivna i bloggen. Jag skrev klart och tydligt att efter min mamma gått ner 4kg på en vecka så skulle jag prova pillrena ett litet tag och se vad det gav för effekt. Dock ska ni veta att man får sitta på toan dygnet runt med dom, och tro mig, sådant har jag absolut inte tid med. Så jag slutade med pillrena lika snabbt som jag börja.

Videoinlägg: Syster solar

Det första jag gjorde när jag kom ut var att filma henne.


Vad hände?

Ursäkta, men ofta att min lillesyster väcker mig? Hon som brukar sova till 15.00 om ingen väcker henne haha. Hon kom i alla fall in för att berätta att hon skulle ut och sola på uteplatsen. Jag hoppade snabbt upp ur sängen och tog fram sololjan. Så ska ut och steka lite nu. Vi hörs snart igen snyggingar, Amir is going brun!


Min mamma är en svikare

- Amir titta, nu kommer jag lukta som Christina Aguilera!!

Visste hon inte om att Britney också har egna dofter? Fan alltså...
Får köpa en Britney parfym åt mamma imorgon, en åt mig med förresten.


Jag ska bli brownie

När man har åkt moppe i 2 timmar så har man inte lust med så mycket. Sedan jag kom hem har jag suttit och myst framför datan och jag tror inte att det blir så mycket mer. Kanske några cigg och lite skitsnack med Fanny eller Meis iof. Hoppas att alla ni läsare också har haft en lika skön dag som jag. Blev så himla glad när jag hittade sololjan imorse som jag letat efter i flera veckor. Stekte ett bra tag på min uteplats, och när jag åkte moppe också. Mamma säger att jag kommer vara svart om jag fortsätter såhär i några dagar till. Min pappa är ju från Tunisien så mitt pigment är det knappast fel på.

Har ni också passat på att sola idag då?
Och resten av Sverige? Hur har ert väder varit?

Fan att det inte syns i camen hur brun jag är. Måste köpa batterier till digitalen.

Vi kör en till...



- Han är den sista jag tänker på innan jag somnar, och den första jag tänker på när jag vaknar. Jag skulle kunna träffa honom när som helst på dygnet. Och varje gång vi småtjaffsar känns det som världens största sak, och jag blir skitledsen och nere. I miss him, även om vi träffades igår eller för 5 minuter sen.


- Jag förlorade oskulden i en bil. Jag hade sex i buskarna vid Tantolunden förra året under pride. Eller det var bara oralsex men whatever. Den äldsta jag gjort något mer var 30, och den yngsta var ett år yngre än mig. Jag har haft trekant med en dåvarande bästa vän och jag har hållt i W*****s kuk.

- Jag var skiträdd när jag skulle träffa Kissie första gången, på ett bloggmingel som båda var bjudna till. Jag ville leka mogen och gick fram och hälsade på henne, men inombords så sket jag på mig och var livrädd att hon skulle hoppa på mig eller något.

- Jag har varit kär i en gammal bästa vän (inte samma som trekanten haha). Jag sa det aldrig till honom och har ännu inte gjort det. Tror dock vi bara skulle skratta åt det nu. Men jag var kär, jättekär. I min bästa vän... lyckat?

- Varför jag inte går ner i vikt? För att jag helt enkelt inte bryr mig. Älskar varje gång någon kommenterat att jag ska gå ner i vikt. Man liksom skrattar och undrar varför? För att någon annan säger det? Dåså... då tycker jag alla bleker håret och blir lika snygga som jag :) När alla gjort det, då går jag ner i vikt.


Så sorglig låt


Hemma efter en galen tur

Men shululu på er snyggingar!

Nu är jag hemma efter en jävla utflykt. Var som sagt tvungen tillbaka till Vallentuna med moppen som jag hade lånat. Innan jag åkte så bytte jag om till piké och korta shorts, och så smörjde jag in hela kroppen i sololja också. Så under den 2 timmar långa moppeturen på motorvägen (E18 haha) blev jag faktiskt riktigt brun. Dock fick jag en jävla panik när jag råkade köra vilse haha. Hamnade i något somhälle som kallades för Hägenäs typ, men vi käkade på McDonalds där och ringde folket i Vallentuna som bekräftade att vi bara var 20 min från Vallentuna. Så det blev upp på moppen igen och ut på motorvägen, vilken dag alltså. Men det har varit skoj, och jag har blivit brun. Lovely!

Mitt snygga sällskap, snacka om att folk tutade efter oss ;)

Moppen ska tillbaka

Blev stoppad av polisen idag också, för 10 min sen.
Orkar inte mer haha, kör tillbaka skiten till Vallentuna nu!

Btw... jag snackade mig ur min böter både igår och idag.
Jag älskar att vara Amir. Kvick i käften och ett gott hjärta, sånt märker folk!

Svar från min syster



Hur känns det att just din bror driver Sveriges största gayblogg?

Det är skit kul, men känns inget speciellt. Ser han fortfarande som min store bror. Inte så att jag gillar han mer bara för att just han är "gaybloggaren".

Blir du igenkänd på stan för att du är gaybloggarens syster?

Yes, folk kommer till och med fram och börjar snacka. Vissa frågar om nummer... Hur skämmiga som helst bara går fram och frågar.

Utnyttjar folk dig på grund av din brors blogg?

Japp det gör dom, men håller mig till mina närmsta vänner som inte gör det.

Delar Amir med sig av sin blogglön?
Inte så att jag får pengar i handen, men han älskar att köpa presenter och det är bara bra! Fixade ju naglarna igår tack vare Amir ;)

Hur berättade Amir för dig att han var bög?

Förlåt men kommer inte ihåg jag har för mig att han bara sa det.

Hur reagerade du när han berättade det?

Brydde mig inte, hade anat det länge länge.

Har du någon pojkvän/flickvän?

No, boys comes and goes like seasons! Om jag ska ha ett förhållande ska det vara seriöst annars No Way att jag tänker ha en kille!

Hur skulle du beskriva Amir som bror?

En broder som alla skulle vilja ha. Tro mig!!!!

Har ni både samma mamma och pappa?

Ja det har vi, vi är hel syskon!

Är Amir snyggare som brunett eller blond?

Brunt är så tråkigt och med ljust hår så syns man liksom mer så spikat blondt!

Är du också helt galen i Britney Spears?

Nej haha, fast lyssnade på henne som liten. Inte riktigt min musik smak.  

Vad tycker du om att din bror kysser en kille?

Vadå? Vad är felet? Det är väl inget. Människor som människor spelar ingen roll om det är en kille eller tjej. Så jag tycker inte att det är något speciellt med det.

Vad säger dina kompisar om Amir?

Alla avgudar han, verkligen alla tycker något bra om Amir. Ingen har sagt något dåligt. De flesta tycker att han är världens roligaste, och det tycker jag med.

När du och Amir bråkar, vad bråkar ni om?

Små saker, fast när vi väl bråkar så blir det ett bråk bråk. Fight!

Läser du bloggar? Vilka då i sånna fall?

Yes babe, jag läser min brors såklart gaybloggen.com och alexandras kissies.se

Älskar de bloggarna, dom andra är hur tråkiga som helst. De skriver bara massa skit långa texter som ingen orkar läsa.. Fuck them !




Har Amir förändrats sedan bloggen?

Inte vad jag märkt. Det är bara bra det.


Gillar Amir bara blonda killar?

Nja, fast helst blonda tror jag.

Umgås du också med Kissie?

Inte bara hon och jag, men har flera gånger varit med amir och kissie.

Skäms Amir över att ni bor i förorten?

Det gör väl alla på ett sätt, fast nej han skäms inte.

Har du kontakt med eran riktiga pappa? Vilket Amir inte har?

Ja det har jag, pratar med han på telefon ibland, chattar på facebook och så.

Vad använder du för smink? Du ser fresch ut ju.

Använder inget alls, bara mascara och en röd aktig rouge.

Står du nära din bror?

Ja jag står nära my lovely amir


Är du inte rädd att han ska bli kär i dina killar?

Verkligen inte han ska bara våga, tror nog inte att min typ är riktigt som hans. Lite mer tvärtom haha.

Är Amir överbeskyddande när det gäller dina killar?

Nej! Jag gör vad jag vill och så har det tyvärr alltid varit.

Vad gillar du själv för slags killar?

Im in too black suga ;) Afrikaner eller nordafrikaner det är min grej.

Skulle du inte vilja ha en egen blogg?

Nepp, jobbigt att skriva flera gånger om dan fast egentligen är det nice för då vet man vad man gjort alla dagar.

Är Amir mer utseendefixerad än dig?
Ja det tror jag.

Är Amir tjurig när han precis har vaknat?

I have no idea, vaknar alltid då alla i familjen redan varit uppe i ett par timmar.


Brukar ni snacka om killar/tjejer när ni umgås?

Nä inte direkt sådär, men om någon heting går förbi så säger vi ju han/hon var fin blablabla.


Hur gammal är du ?

Jag är 92a


Målar Amir naglarna?

Hahaha nej det gör han inte, inte vad jag vet iaf.

Brukar ni dela smink?

Ja det händer väl, om något lånar han från mig!

Hur får du dina ögonbryn så fina?

Noppar de själv, har ingen aning det bara blir som det blir men tack så mycket =D


Har fått lite färg

Hittade sololjan i badrummet, letat som fan. Överlycklig.


Har blivit röd =D Vilket lägger sig och blir brunt, weeei!

Är ni dumma i huvudet?

Folk tror att det var jag som gjorde nagelförlängning?
Det var min syster, det har jag skrivit flera gånger i bloggen.
Folk är verkligen pinsamma. Eller nej... dumma i huvudet!

Moppe och polisen

Hej på er alla, jag lever, hihi!

Efter att jag fixat naglar åt min syster igår så åkte jag direkt till Vallentuna där jag hämtade en moppe som jag skulle låna. När jag fått moppen så satte jag mig ensam på den och åkte hela vägen hem. Det tog 1 timme och 30 minuter haha. Trodde seriöst att jag skulle dö, ensam på en moppe mitt på motorvägen bland feta lastbilar och jag vet inte vad. Men what to do självklart blev det lite polis inblandad också, men jag är bäst att snacka mig ur situationer så ingen skada skedd. Nu ska jag i alla fall ut och pressa på bakgården, Amir ska bli brun!!!

Mina babes i Vallentuna igår!


Resultatet

Naglarna är gjorda hos American Nails här i jakan!


Update från American Nails

Före!


Just nu: Naglarna är på, ska filas och målas osv....

Mot Jakan nu

Har suttit på min uteplats med Fanny nu ett tag och myst lite. Vi har gjort lite planer för kvällen också, åka moppe, hihi så mysigt alltså. Men nu ska jag röra mig mot Jakobsberg där min syster ska få en nagelförlängning av mig som tack för att hon ställde upp på frågestunden här i bloggen. Jag har med mig bloggdatorn så ni får självklart se hur det går för henne dära. Kyss sålänge.

Mina gamla favoritklubbor finns åter i butik =D


Haha sexy mama... not!


Fannys söta hund Ella!

Vila i frid

Vår katt Bianca lämnade oss igår, min lillebror hittade henne :/



Present till min syster

Ja hon är ju så söt som ställer upp på en frågestund här i bloggen.
Som tack för det får hon en nagelförlängning, jag är bara för söt alltså.

Värt 800:-

Nananana

Godmorgon i stugorna :)

Hoppas alla har sovit lika gott som jag. Igår hade jag som ni vet en filmkväll med Yasmine. Vi såg en skitbra film faktiskt. När hon drog hem rörde jag mig till Fanny och sedan satt vi utan för henne med jättegott te och massa cigg i 2,5 timmar och snackade. Vi har ju känt varandra sedan 6års så det är inte direkt brist på samtalsämnen haha. Och så gjorde vi lite planer för fredagen, underbart!

Ska tvinga min syster att svara på frågorna från frågestunden snart!
Och vinnaren i H&M tävlingen är kontaktad, mattieh476 @ hotmail.com.
En kille? Grattis fan, alltid tjejer som vunnit haha.


Ställ frågor till min syster


Jag ska gå och köpa pizza åt hela familjen, ska möta en kompis, gå handla godis, möta en till kompis, se på film, följa dom hem osv osv... Blir nog inget mer bloggande idag, och det är bra för nu ska ni istället få tid att klura på lite frågor till en speciell frågestund. Denna gång ställer ni inte frågor till mig, utan till min syster, kul va? Så kör på nu!


Har jag berättat att....


... jag har färgat håret enda sedan jag var 9 år

... jag är beroende av vatten, dricker flera liter per dag

... jag är mörkrädd, sover alltid med huvudet under täcket

... jag kan inte bli bakfull, aldrig spytt dagen efter hur full jag än vart

... jag var nära att lägga ner denna bloggen på fyllan en gång

... jag är rädd för kineser, så små och creepy

... jag är bög (förlåt var bara tvungen, haha....)

Äntligen klar

Jag har myst med Meis lite nu, vi har vaxat vissa delar på mig och jag har verkligen storstädat mitt rum. Meis fick massa krämer och prylar av mig som jag inte ville ha. När man har en stor blogg blir det ju lätt att man har lite påsar överallt där det ligger saker som man fått, men som man inte vill ha. Jag har för stort hjärta för att slänga skiten, så jag ger det till familj och vänner istället. Foundation, handcremer, tandblekning och lite annat skoj fick hon.

Ingenting på golvet!


Skrivbordet är också cleant... filmen ska jag nog se på ikväll.


Mina hyllor ovanför skrivbordet!

Dags att jobba

Seriöst, mitt rum kan inte se ut såhär det passar sig inte haha. Meis kommer även över och håller mig sällskap. Så skönt med Meis. Vi bor 2 minuter ifrån varandra, och vi har känt varandra sedan första åren på dagens. Lite häftigt va? Såhär ser i alla fall mitt rum ut just nu, inte okej...



Haha ni måste se detta

Man kan göra mycket kul med en tjej i tvättstugan....


Shululu på er

Godmorgon på er =D

Somnade inte försän vid 05.00 igår, snacka om tragiskt haha. Men jag och Meis var som ni vet hos min vän Patrik där vi drack lite gott och myste. Dock blev det lite för mycket för mig. Jag såg till att en hel chipspåse låg över hela sängen, och en drink över hela golvet i hallen. Haha, så går det när man slänger i för mycket alkoholi Amir. Det var i alla fall en jättetrevlig kväll, inte värsta draget och inte lika dystert som en vanlig filmkväll. Måste göra om detta!

Mys i soffan, och jag har faktiskt naturligt lite hår på benen. Aldrig rakat dom :)

Things that we like! Men absolut inte mina cigg... billig skit detdär haha.


Jag sa "nu ser vi glada ut". Hur tycker ni det gick då? Haha.


Meis kör en Amir-pose gånger 22 typ?


Patrik var skitglad över hans nya skor, det förstår jag det, skitnsygga!!!!


Patrik lekte med mitt hår.....

Dricker lite vin nu

Shululu, sitter hos Patrik nu och dricker lite gott vin med Meis också. Vi ska leka "jag har aldrig" och prata lite snusk haha, sånt gillar vi. Eftersom jag just nu har lite bloggkramp och inte vet vad jag ska skriva så frågar jag mina vänner, detta tycker dom jag borde ta upp i bloggen:

- Patrik är jättesnygg
- Meis är ingen stalker
- Chips är gott (båda håller med)
- Meis är tight som fan
- Sängen här är knullbar
- Denna lista sög

Patrik, jag rodnar när jag ser honom, så snygg.

Jag börjar bli trött på detta

Spring spring spring... ska ta bussen som går om 7 minuter!
Vi hörs när jag är hos Patrik, puss lovers.

Videoblogg: Dansar i tvättstugan


Förortsfasoner

Sitter i tvättstugan med min kompis just nu, hon har olyckligtvis ingen tvättmaskin hemma så hon måste ner hit haha, så tragiskt. Vi försöker komma på hur en torktumlare fungerar men det är riktigt svårt alltså. Massa inställningar och konstiga symboler ju. Varför räcker det inte med en startknapp som gör att kläderna torkar när man trycker på den? Ayah... jag vill  nog vara barn hela livet. Vuxensaker är så tråkiga och svåra :)

Fittplåster :)

You will always seek Amirisha


Mysklubben

Meis är också här hos Yasmine och myser. Vi har käkat lunch och ska nu se på någon film har vi tänk. Vi har alla pratat om vad vi gjorde igår på midsommar, vissa har sugmärken och andra ont i röven, haha fyfan alltså vilken crazy natt alla verkar haft. En av tjejernan upplevde tydligen en nära döden upplevelse imorse också haha, hur bakis får man bli? Nej nu ska vi fika efter och se vilka dvd filmer vi har att välja mellan, vill se någon rolig komedi så man får skratta lite.


Ska hem till en vän nu

Ska hem till Yasmine nu, är jätteglad hihi! Vi har inte träffats på ett tag så det ska bli kul att umgås med henne. Kommer ihåg första gången vi sågs, det var på en gemensam väns födelsedagsfest, jag undrade direkt vad hon var för en liten bitch bitch. Men ju mer vi träffades ju mer såg jag vilken fin människa det var. Det är konstigt hur det kan vara, brukar själv få höra att folk alltid hatar mig första gången dom träffar mig. Sen inser dom alla vilken skön jävel jag är alltså, shululu på den alltså haha! Hon bor inte så långt bort från mig, så jag slipper åka kommunalt i 2 timmar som när jag ska träffa somliga *host host* haha. Men men... vi hörs när jag är där, ingestans utan min bloggdator. Kyss på skinkorna!

Varför är alla mina vänner vara så vackra?

Notice me, take my hand

Everytime är nog det finaste Britney har gjort?
Kommer dö när hon spelar den, den 13e juli.


Midsommarnattsdröm(?)

Det finns någon jag tycker om, mer än mig själv. Sådär nu vet ni. Igår var i alla fall en galen natt. Jag vet inte riktigt vad jag ska tycka eller säga. Antingen var det den bästa midsommar någonsin, eller den sämsta? Beror väl på hur man ser på saken. Men jag grät mer än vad jag skrattade, jag drack mer än vad jag åt och allt var bara galet.

Det började med förfest hos Kissie tillsammans med Bretty och efter det mötte vi upp Niklas och åkte sedan till villafesten i Saltsjöbaden, dock är fester med killar över 30 inget för mig så jag drog efter 3 minuter. Jag och Niklas drog till en förfest på Fridhemsplan med assköna kompisar till honom, där var det rätt skoj. Sedan blev det en villafest i Stora mossen och det var där som det kanske spårade ut lite, eller lite och lite? Jag satt ner på blöta marken och grät med sprit i handen, som en tragisk misslyckad alkoholist, men jag var ledsen...

Efter massa drama på gatan så drog jag och Parre iväg, hon åkte hem och jag drog till en efterfest här i Östberga där jag bor. Älskade Meis var där så jag var tvungen dit, ville verkligen prata med någon och Meis har jag ju känt enda sedan dagis liksom. På efterfesten var det skitmysigt, satt och rökte på balkongen med brudarna och snackade lite allmän skit. Hemma var jag vid 04.00. Efter en massa sömn är jag nu utvilad och pigg, dags för en ny dag!

Enda bilden som togs igår...

Mot Kissie nu

Katten kallar, vi hörs därifrån! <3

Midsommar snygg

Detta kör jag på ikväll:

Läppmix -
Den ena är en peeling som du skrubbar bort döda hudceller med, sedan är det en inpackning som du ska på i 10 minuter och därefter en slags läppbalsam eller vad man ska kalla det. Denna lilla ask är grym och är värd sina 175 eller vad den nu kostade, kommer inte ihåg. Läpparna är sammetslena efter, jag lovar.

Underlagskräm - Smörjer in näsan och pannan med detta för att jag inte ska bli glansig så snabbt. Festar man så blir man ju lätt svettig och det är inte snyggt när sminket är alldeles glansigt och nästan rinner av ansiktet. Denna kräm gör att sminket sitter mycket bättre och krämen funkar verkligen. Jag märker väldigt stor skillnad när jag använder den och inte använder den.

Concealer - Detta borde varenda människa i Sverige använda tycker jag. Finns inget värre än påsar och ringer under ögonen, visserligen är det naturligt men när man ska på fest tycker jag man kan lägga ner 1 minuter på att se lite piggare ut. Jag använder den ljusaste somm finns på MakeUp store och lägger den precis under ögat där man oftast är mörkare.

Foundation - Det bästa av allt, är nog detta som gör störst skillnad när du sminkar dig. Man får vara noga när man kommer ner till hakan och halsen, finns väl inget pinsammare än folk som går runt med världens rand liksom? Jag väljer att applicera med en svamp. Folk klagar på att svampen suger åt sig så mycket foundation, men hur jävla snål får man bli? Använder man fingrarna blir man fläckig, tar man en pensel så blir man bara glansig, svampen är bäst tycker jag.

Transparent puder - När min foundation har torkat in så lägger jag på ett transparent puder som är genomskinligt, bara för att min foundation ska sitta liksom. Denna gör ingen skillnad för utseendet utan jag använder den som sagt bara för att sminket ska sitta kvar liksom. Har man bara foundation så försvinner sminket ganska snart.

Solpuder - Nu kommer vi till färgen. Allt smink jag har är i min egna hudton men det enda som faktiskt är mörkare är mitt solpuder. Det är nu man ska välja om man vill se brun ut eller inte. Jag lägger alltid på mitt solpuder i hela ansiktet för att få en lätt brun färg, sedan lägger jag lite extra på kinderna, tycker det är sött.

Läppglans - Använder väldigt sällan detta men ibland händer det. Tar man för mycket så ser man ut som jag vet inte vad, speciellt vi killar. Men jag har en jättebra läppglans från Dior som jag använder ibland, tar man på ytterst lite så ser det bara snyggt ut.


Jag har mitt lilla rehab

Malin
säger:
Amir! nu får du ta och berätta vem du sover hos hela tiden som är så hemligt ;D berätta! haha

Amir svarar: Jag sover inte borta, jag knullar borta!!! Okej, kanske inte haha. Nejmen jag har min lilla babe som jag rymmer iväg till ibland. Älskar att det är en bit bort. Buss i 20 min, tunnelbana i 20 min och sedan en till buss i 40 min, underbart ju? Ibland blir man äcklad av att varje dag se samma människor göra samma saker. Så jätteskönt att bara åka bort och vara med någon liksom. Shit, låter som att jag drar till en gubbe på 40 bast som ger mig vin till middagen och sedan har sex med mig när jag är full haha, men absolut inte. Vill jag jobba så säljer jag mig inte under 40.000 liksom, och man får valuta för pengarna, grrrr haha! Nejmen låt oss säga såhär... det är ingen speciell (på det sättet) jag drar till och vi gör inget speciellt heller. Bara någon som det är skönt att åka bort till ibland, omväxling :)

Okej... detdär var årets rörigaste inlägg haha.

Videoblogg: Ostylad och nyvaken


Godmorgon

Weeei, idag är det midsommarafton. Den mysigaste högtiden efter julafton typ? Ska kanske följa med hem till Kissies mamma och hjälpa till med lite saker, och isf så blir det direkt hem till Kissie sen där vi ska sminka/fixa oss tillsammans för att sedan förfesta lite smått. Kommer nog att bli en jätterolig midsommar tror jag. Annars är det inte mycket att göra åt saken, tro mig... det klommer fler fester liksom!


PANIK PANIK PANIK

Mitt simkort har gått sönder, inga nummer på nya kortet.


Nattblogg

Tja igen! Någon bloggläsare som är vaken eller? :)

Jag kom precis hem efter lite allmänt "låt oss göra ingenting" med en kompis. Blev en väldigt sen middag på McDonalds där jag såklart drev lite med personalen haha, älskar att vara busig. Nejmen seriöst, vem kan trivas med att jobba på McDonalds. Du kan inte sminka dig för du blir så fet i ansiktet, du kan inte göra något för att lukta gott för du stinker ändå pommes och kött, du måste servera otrevliga kunder och sedan städa undan efter dom som inte orkar kasta maten/skräpet efter sig. Nej ush, skulle aldrig vilja jobba så. Nöjer mig med att uppdatera om mitt liv och mina tankar, för att sedan få lite cash inkastat på kontot. Sedan underbara bloggläsare som kommer fram på stan, roliga events som man får gå på osv. Jag älskar att vara en "storbloggare", det är världens bästa jobb ju.

Jag är sämst jag vet, lovade att ta massa bilder.
Vad tror ni hände? Kameran dog direkt när jag satte på den.




Jag lovade ju

Har stressat som fan de senaste dagarna... Sprungit i regn till bussar, missat pendeltåg osv osv. Bloggen har fått ta lite stryk men den lever nog ändå hihi. Ska i alla fall ut och träffa en kompis nu. Han vill fläska sig på McDonalds men jag är nöjd bara jag får mina cigg och lite frisk luft känner jag.

Vi hörs imorgon igen, ska försöka ta massa bilder ikväll!
Bara massa små korta texter på senast tid, ush på det alltså!
Men vi hörs gullungar, love!

Tagit en tupplur

Haha, jag har legat och sovit i sängen ett bra tag nu. Gud så skönt. Nu återstår det bara att se vad kvällen har att erbjuda. Måste iväg och köpa cigg, så långt är kvällen planerad hoho. Får se vem jag sedan möter upp och drar några cancer-linor med i stan. Orkar inte sitta hemma och glo det känns så 90tal då man inte hade något liv utan lätt satt hemma och kollade på tv varenda kväll.

Ska bättra på sminket och platta om håret nu i alla fall!
Vi hörs innan jag drar, promise. Kyss sålänge!

Bilden ser så tragisk ut haha, som ett flyktingbarn!
(Inte hemma hos mig mouhaha).


Midsommar imorgon ju

Vad ska ni hitta på!?

There is only one place i gotta be

Shululu, nu är jag hemma igen! Självklart började det regna när jag var påväg hem. Typiskt när jag faktiskt sminkat mig idag. Håret ser ut som fan nu och jag är antagligen fläckig i ansiktet. Men vadå, jag kude vart brunett också... som jag brukar säga hihi. Hade faktiskt tänkt bleka håret idag igen, men det ska nog få vila 1-2 veckor till tror jag. Blir många inpackningar och kurer tills dess. Tar man inte hand om håret när man bleker det så som jag gör så faller det ju snart av liksom.

Ni måste lyssna på denna underbara låt som jag pumpar.
Varför syns inte Janet Leon mer i media? Sveriges grymmaste artist!!!


Färdiga nu

Mötet gick galant tycker jag, snabbt och bra gick det.
Vi fikade med några killar som ska starta en ny web-butik snart.


Full rulle nu

Ska lämna landet ingenstans och åka in till stan för ett möte nu.
Blir nog dålig uppdatering på förmiddagen nu antar jag.
Men vi hörs senare igen, kyss.

Kunde inte somna igår

Godmorgn alla underbara läsare.

Igår somnade jag inte försän 05.00 och det känns ju inte alltför bra, ska ju på möte med ett företag idag så måste ju upp i tid så man hinner vakna och piggna till även om man egentligen vill/behöver sova några timmar till. Nu ska jag köra på min morgonrutin och smörje in hela kroppen med body-butter. Eller hemma tar jag alltid min body lotion från Clean men nu har jag ju inte sovit hemma men när jag vaknade så hittade jag en fet burk body-butter som luktar annanas, underbart! Doftar i alla fall gott på mötet haha.

Älskar kroppskrämer, så mysigt liksom haha.

Ska sova nu

When i lose myself i think of you.


Sover borta ikväll

Nu rymmer jag iväg... är framme om 2-3 timmar, hörs då! <3


Min mamma är smart

Amir: Åååh mamma, jag vill festa!!!
Mamma: Jaha kul för dig då.
Amir: Men jag hittar ingen fest, bajs.
Mamma: Fråga bloggläsarna, pucko.


Någon som har fest ikväll?
Jag kommer, fo sho.


Bara strul idag

Funkar det nu? Ja det vet man inte. Det blir i alla fall inget långt inlägg för alla inlägg jag skrivit idag har bara försvunnit när jag tryckt på "publicera" knappen. Blogghelvete alltså, haha man ska inte bråka med mig nu. Finns inget värre än när det strular med bloggen alltså, sitter och skriker som en galning på en vän i telefonen nu.

Här är en bild från när jag satt och lunchade efter polisförhöret.
Har redan försökt lägga upp den 63 gånger men what evah, haha.

BLOGGFAAAAN!!!

Konstigt alltså

Verkar inte funka att skriva inlägg idag alltså. Som ni ser i förra inlägget kom det bara upp bild på polisskylten som jag fotade, men den långa texten som jag skrev syns ju inte? Fattar ingenting...

Vart hos polisen nu


Trött på skiten

Jag har aldrig hört så mycket skitsnack som jag gjort om min underbara vän Krille. Jag är så trött på alla äckliga f*ttor som inte har annat för sig än att sprida falska rykten. Och det är inte typ "han har legat med..." utan det folk säger är så hemskt så att jag vet inte vad, hur kan folk sova om nätterna egentligen? Konstigt är också hur folk ens kan komma på så dumma saker att säga om en människa dom inte känner? Innan jag träffade Krille tänkte jag att jag aldrig skulle kunna umgås med honom eller så, för att jag hade hört så sjukt mycket saker om honom. Men han är så sjukt jävla snäll och omtänksam. Han bjuder alltid på sig och ser alltid till att man har kul med honom. Men vad ska man göra, det kommer alltid finnas low-life människor som snackar skit om dom som har det bättre ställt...

Synden straffar alltid sig själv. Se upp era f*ttor, en dag är det eran tur :)

Frukost is the shit haha

Idag åt jag en ordentlig frukost när jag vaknade. Förutom frukosten så har jag efter det inte ätit mer än 2 cheeseburgare idag, det är ju ingenting för en hel dag? Och ändå är jag inte hungrig nu? Man hör ju ofta att frukost är dagens viktigaste måltid och det är nog mer sant än vad man tror. Ayah whatever... inte min sak att sitta och disskutera vad som är nyttigt och inte. Just nu vill jag faktiskt ha min älskade kinabuffé på Stureplan, var faktiskt flera dagar sedan jag var där sist.

Dagens goda gärning

Dagens present gick till min älskade mamma, min favorit bitch!
Hon fick en iPod shuffle med hela 110 stycken Swarovski kristaller på.
Beställ er egna från
GuldPlatina, typ årets accesoar eller vadå?


Under bar dag i stan

Nu är jag hemma igen. Först blev det möte med ett företag tillsammans med Kissie, sedan fick jag träffa hennes underbara mamma, sedan myste vi i solen tillsammans med Niklas. Träffade även en underbar bloggläsare påvägen hem som jag stod och snackade lite med i Gullmarsplan, urgullig var hon. Här har ni lite bilder från när vi myste i solen vid Gamla Stan, jätteskönt var det.

Du och jag gumman, min älskade vän.


Jag har för torrt hår, men han är bäst ändå.


Alla minderåriga bloggläsare.... det är farligt att röka. Jag lovar, hihi!


Älskar mitt gröna linne, så färgglatt :)

Den nya ungmamma-bloggaren

Säg hej till min kompis Kissie-mami!


Vart på mötet nu

Precis vart på ett möte i stan med Kissie. Vi fick iPods med oss hem också :)
Ni kan beställa egna från
GuldPlatina, skitcoola saker har dom.

Inte stylat håret, bara plattat, so don't judge me haha.


iGay typ, haha.

Jag kan inte tro det är sant

Solen skiner, fatta vilken lycka. Åh så glad jag är!
Har korta shorts, gröna linnet och solglasögonen på mig haha.
Inget kan förstöra denna underbara dag, inte ens en kille, wohooo!



Ursäkta morgonfrillan, ska inte hända igen, haha.

Baby sis

Godmorgon alla gullungar :)

Har precis vaknat och ser som vanligt för jävligt ut i håret haha. Nu sitter jag bara och pressar lite skön musik. Min syster spelade en låt igår som jag verkligen fastnade för och bad henne skicka till mig. Vi har rätt olika musikstilar så det är verkligen speciellt om jag frågar henne om en låt haha. Jag är mer Britney och hon är mer Lil Wayne. Men låten som hon spelade igår heter iaf Do It All Night (Michael Mind Remix) och är hur jävla bra som helst, i love it. Refrängen är så jävla grym.

Har ni hört den förut? Både artisten och låten är helt ny för mig.

Tävling!!!

Tävlingen förra månaden ställdes in, så dubbel vinst nu.
Presentkort på H&M med hela 500 1.000 kronor!


1 - Bli medlem på Gratisbio (om ni inte redan är det)
2 - Skriv i er blogg att ni är med i tävlingen, länka till detta inlägg
3 - Skriv ert medlemsnamn/mailadress som kommentar här
4 - På söndag utser jag en vinnare, shululu!


Kakan står i ugnen nu


Ska möta tjejerna nu

Måste springa ut, mina blonda slynor kommer med bussen nu så ska ut och möta dom. Chris ska lämna mitt minneskort som jag glömde i Vallentuna, och Netti är med för sällskap. Jättemys! Vet inte vad vi ska göra, vi snackar nog lite och tar några cigg innan tjejerna drar till stan där dom hade något ärenda. Men vi hörs snart igen kära läsare. Kyss!

Sådant man saknar med skolan

Strunta i vad lärarna vill att man ska göra, och bara driva runt.
Här nästan välter vi en baja-maja som Ida sitter på, haha.


Så jävla tråkigt

Fyfan jag vill aldrig bli brunett igen, så jävla tråkigt alltså.
Blondiner är tusen gånger snyggare. Blondin så fin, alltid!


Ge mig lite tips

Jag och lillebror vill baka något idag!
Något tips på vad man kan baka?


Trött på tråkiga sockerkackor haha.

Jag älskar dunket

Amir: *Lyssnar på Soulja boy*
Mamma: Amir, detdär är ju förortsmusik?
Amir: Jaha och?
Mamma: Sånt kan du ju inte lyssna på?
Amir: Jo, det hör du ju att jag kan.
Mamma: Nej, det passar inte dig!

Britney Spears må vara min största idol men annars så finns det inget bättre än RnB ju? Många kanske inte tror det men jag älskar det verkligen. Förr i tiden när man lyssnade på radio så pumpade jag The voice of hip hop and rnb hela tiden. Jag förstår absolut varför min mamma kallar det för förortsmusik, men det spelar ju ingen roll. Hur jävla gay och Britney jag än må vara så älskar jag dunket.

Så jävla bra!

Fan vad coolt

Äntligen kanske vi slipper alla shit-jag-är-bara-15-och-mamma-shit-vad-coolt-bloggare nu när StinaLee är gravid. Tycker det är riktigt häftigt, hoppas hon låter oss läsare följa med ordentligt under hennes graviditet. En liten bloggbebis liksom, jättegulligt. Hoppas det blir en flicka som hon kan bleka håret på och klä i söta klänningar, weei!!

Söta StinaLee, bild tagen från hennes blogg.

En riktig orkan

Nu är jag vaken igen allihopa. Så skönt att få sova ut och inte ha någon tid att tänka på. Något jag och andra brukar fundera är hur fan jag kan se så hemsk ut i håret varje gång jag sover. Självklart får alla lite ruffs när dom sover, men mit hår står verkligen åt exakt alla håll och kanter. Ser ut som att jag rullat runt i någon jävla orkan typ haha. Riktigt konstigt alltså.


Jag struntar i polisen

Gick precis upp för att åka till polisen för mitt lilla polisförhör som skulle vara idag. Dock är jag alldeles för trött och seg för att fixa mig, och man kan ju inte sitta osminkad och se ut som värsta kriminella typen hos polisen liksom? Nej jag ringde och sa att jag helt enkelt inte kommer idag, och tog en ny tid. Nu ska jag sova lite igen så att jag kan vara snygg resten av dagen sen, shululu!


Det finaste någon kan få

Du är fin som du är
När du står med mig här
Gör dig inte en massa extra besvär
Utan var den du är och så ska du få se
Du är värd allt som livet kan ge

Varje liten sak som du gör
Varje litet ord som jag hör
Får mig att förstå att en vän som är så
Är det finaste någon kan få


Dålig uppdatering idag

Har vart väldigt dålig på att blogga idag känner jag. Jag har ju inte gjort något speciellt som tagit tid så vet inte vad det är. Känt mig lite konstig hela dagen idag, en konstig känsla i magen typ. Vet inte vad det är, spelar ingen roll heller egentligen. Sjuk är jag ju inte heller? Ayah, skumt. Nu ska jag dricka lite te, göra popcorn och se på någon mysig film hade jag tänkt mig. Får se om det kan bli ett inlägg till innan jag somnar. Känner jag mig rätt kommer jag antagligen inte somna före 01.00 liksom, måste vara omöjligt?

Orkar inte ens ta en ny bild på mig, fast camen står 50cm från mig.

Gud så bäst

Det går inte att sitta still, det är helt omöjligt alltså.


Det är så typiskt mig


Tjafan, nu är jag hemma igen. Men vet ni vart minneskortet till min digitalkamera ligger? I jävla Vallentuna som ligger åt helvete. Typiskt mig alltså, så riktigt typiskt Amir att glömma det hemma hos någon. Det tar ju evigheter att åka till Vallentuna från mig men som tur är så ska min vän komma in till stan och lämna det till mig imorgon.

Vädret idag är inte direkt lockande så jag blir bara hemma i mitt lilla mysiga rum. Ska dricka en massa gott te och lyssna på musik. Kanske tända lite ljus så det blir ännu mysigare? Just nu känner man sig ju bara frysen och nere, bara efter att ha gått i två minuter från bussen och hem. Ayah... i'm still blonde and hot!

Han har rätt, det är sjukt


Ska till polisen imorgon

Hey all you sexy guys!

Sitter hos en kompis nu i Vallentuna med några tjejkompisar och bara tar det lugnt denna söndag. Vi har fixat håret på varandra, sminkat varandra, sett på film och bara tagit det lugnt. Jag måste tyvärr röra mig hem ikväll eftersom jag ska befinna mig i stan tidigt imorgon. Sofie har ju gjort misstaget att blanda in polisen i vårt gräl. Jag sa till henne från första början att jag gärna kunde lägga ner allt bråk och bara skita i henne, men hon valde att snacka skit om mig och blanda in polisen. Men som jag sagt så ska jag mer än gärna berätta för polisen om Sofie ;) I love dirty secrets, and do tell them!

Chris och jag, snygga ju haha.

Det här är Chris

Kissie: Hallå vem sov du hos inatt?
Amir: Vadå? Tror du jag legat och knullat eller, hoho?
Kissie: Ja, säg nu, vem fan är Chris?
Amir: Meh, det är en tjejkompis ju haha!

Med andra ord... ingen kille jag drog till inatt.

Vaken nu

Supermysig natt var det, dock en galnare morgon som ni ser.


Sover borta inatt

Alla verkar vara så tråkiga denhär kvällen, så jag drar hem till Chris. Nu vart ni nyfikna va? ;) Mouhaha, nejmen titta på film och mys, we love it! Sover även borta men har med mig bloggdatorn så vi hörs imorgon igen direkt när jag vaknar. Ha en underbar lördag nu allihopa vad ni än ska göra. Knulla, supa, sova, whatever. Vi hörs imorgon. Kyss!

Jag bör kanske klä på mig lite mer, kallt ute brrrrrr,

Aaaaaj

Vad ska man göra när man fått brun utan sol i ögat?
Tror jag dör snart, ser ju förfan inte ett skit nästan!!!!


Det bästa hon någonsin gjort

Jag orkar inte förklara, titta bara. Hon är bäst, i alla lägen!


Lite brun utan sol gör susen

Nu är jag irriterad alltså, riktigt förbannad. Tack och lov ringde Jasmine mig vid rätt tillfälle så jag fick prata ut lite ilska. Folk kan verkligen vara idioter ibland. Det jobbiga är att man inte vet om folk spelar dumma, eller ifall dom är dumma påriktigt? Ush. Ska ta mig ett varmt bad och pulla lite. Eller det ska jag inte alls, ska bara skrubba sönder mig och spraya lite brun utan sol efter. Så blir jag glad igen sen, hihi.


Man ska inte ta någon för givet

Igår ringde min kompis Sebbe mig, och jag vart riktigt förvånad. Vi har bara träffats 2-3 gånger men det känns som vi känt varandra skitlänge. Han bor i Enköping, så därför vi inte ses så ofta. I alla fall så ringde han för att säga att han saknade mig och att vi borde ses snart. Fatta vad gulligt gjort, en liten sak men som ändå betyder mycket. Det är lätt att ta sina vänner för givet, att anta att dom alltid ska finnas där och vänta. Man borde faktiskt höra av sig oftare till folk, även om man inte kan ses jämt så borde man ändå visa att man finns liksom.

Rocky :) <3

Sminkad/Osminkad


Amir-bitch Partyhouse typ?

Ush, jag orkar inte se klart på filmen för att den är så tråkig. Folk kastar frukter på Quasimodo för att han är så ful, vem vill se på det? Är ju bara dystert och tragiskt, inget depp-mode idag förfan. Det är sommarlov och det är helg, man måste vara glad och taggad all the time typ. Ikväll vet jag inte om det blir någon fest, är mest sugen på hemmafest men det är oftast svårt att hitta någon lycka. Alltid ligger dom i förorten eller så hittar man en najs i stan, men som blir våldgästad och av bryten. Fyfan... jag borde typ köpa en lägenhet i stan och bara festa i den, alltså inte bo där. Oså bjuder jag dit alla mina sköna vänner varje helg och festar. Amir-bitch Partyhouse typ?

Typ något sånthär? ;)

Quasimodos mamma

Jag tjatar alltid om Quasimodos mamma när jag är ofixad och nu ska jag faktiskt se på filmen, Ringaren i notre dame. Har bara sett den en enda gång, jag var jätteliten och var på bio med mamma. Minns att filmen var både läskig och sorglig, men någon handling minns jag faktiskt inte så det ska bli kul att se den. Och det känns ändå som att de flesta är tråkiga så lika bra att krypa ner under ett mysigt täcke och se på någon film, blir säkert hemma hela dagen/kvällen också förövrigt.

Strike a pose, bitch!


Bild från igår

En osminkad Amir hihi, med sötaste Alexandra, sov hos henne inatt.
Btw... glömde berätta... jag vart ju utslängd igår som jag redan skrivit.
Totalt under kvällen hade jag druckit en cider, och vart utslängd, haha!


Homofobisk nattklubbsvakt

Efter att ha käkat på restaurang med Niklas så mötte jag upp Kissie och Daniel. Vi begav oss till "Huset" som nu öppat igen under ett nytt namn. Och ni skulle se deras homofobiska vakt, nivet den fula juggen med en panna stor som en widesreen-skärm? När Daniel skulle förbi baren var det så trångt att han råkade gå in i en tjej, det blev han utslängd för, sedan skulle jag fråga vakten varför Daniel blivit utslängd, då blev jag utslängd för det. Fyfan vilken äcklig idiot, slänger ut ställets enda bögar helt utan anledning, och båda sammtidigt.... slump? Nej!

Men vi kan vara ärliga om det ska vara som så:
- Lowclass-ställe med sunkigt dansgolv
- Väktare som står för maktmissbruk
- Deras drinkar smakar fittsaft
- Musiken spelades för 5 år sen(?)

Restaurang no.8 ikväll

Ska jag äta ute ikväll kan jag inte se ut som quasimodos mamma. Efter att ha haft silverschampoot i håret ett tag så sitter jag nu med hårinpackningen i. Mitt hår behöver det efter att jag åkte flaket i onsdags. Snacka om att ölen torkade ut mitt hår rejält alltså, trodde fan allt skulle ramla av haha.

Inte direkt så att man vaknar med detta snygga hår ;)


Detta gillar ni mest

Detta klippet är det som haft flest klick av alla videobloggar jag gjort.
Men jag förstår... vilka vill inte se två snygga bögar hångla? ;)


Årets absolut största skämt


I vanliga fall brukar folk kanske bli oroliga när dom har blivit polisanmäla och måste på ett förhör. Men det är jag absolut inte, ett förhör innebär att jag måste förklara en händelse in i minsta detalj.


Sure Sofie, om du vill att jag ska förklara för polisen varför jag slutade umgås med dig så ska jag jättegärna göra det. Jag sa till henne från första början när vi började bråka att det vore osmart att blanda in polisen med tanke på vad hon har gjort, men om hon nu vill det så gärna för mig. Ska ta fram papper/penna och börja skriva ner allt hon gjort så att jag kan berätta det för polisen sen.

Bloggläsare

Stötte på dom sent igår efter jag fikat, jättesöta!
Brukar alltid be bloggläsare maila bilderna till mig, kul att se.


(Dom bad mig hålla i gosedjuret, så söta haha)

Utvald kommentar som jag fick:

Min kompis kom ut som homosexuell för mig för bara någon vecka sedan. Jag har alltid kallat honom för bögjävel när han inte vågat sig på saker som vi andra grabbar gör liksom, men det jag inte visste var att han, under två års tid, faktiskt var bög. Jag kunde aldrig någonsin ana att det var så det låg till, han pratade lite flickigare än andra killar, han var mer försiktig med utseendet osv.
Jag tycker det var skitmodigt av honom att faktiskt komma fram till mig och säga att han var bög på riktigt, jag fick skitdåligt samvete när jag då tänkte tillbaka på att jag kallat honom för bögjävel och sådana saker.

Men när han sa så till mig, så tänkte jag på DIG. Du är en as skön snubbe som lever med läggningen åt andra hållet än mig bara. Jag blev lite "paff" när han sa så till mig men tog det på bästa sätt jag kunde och sa att jag accepterar honom, jag var den första som fick veta, så jag hjälpte honom med att komma ut till andra också. Även familjen som kanske är det absolut svåraste.

Han har bara varit öppen i cirka 1 vecka nu men jag har inte sett en ENDA som inte accepterat honom. Vi grabbar som alltid hängde tillsammans och hade SÅ mycket emot bögar för det var SÅ äckligt har verkligen ändrat våra åsikter för det.

Jag tror att det är lite på grund av dig och din blogg också. Jag har ingenting emot honom. Har levt med honom sedan barndomen och skulle ALDRIG kasta min vän pga hans läggning. Han ska accepteras och är någon emot honom så ligger dom, som du säger, jävligt långt bak i utvecklingen.

Det är inte lätt för alla

"That's life when you're living a lie"

Så sa en vän till mig igår, och jag trodde nästan jag skulle börja gråta. Jag har en sån jävla tur, det finns homosexuella som varje dag lever en lögn och kanske inte ens skulle kunna komma på tanken att våga berätta för någon. Samtidigt sitter jag här varje dag och bloggar inför 16.000 läsare om att jag är homosexuell. Livet är allt bra orättvist, jag skulle lätt kunna byta plats med folk för en dag, för att låta dom se. Jag har aldrig mått så bra som efter jag kom ut som homosexuell.

Vad skulle du säga om din bästa vän kom ut som homosexuell?


Jag ska ha sushi idag

Godmorgon alla törnrosor!

Igår blev det Alberts uteservering tillsammans med Andrea, jättemysigt var det att träffa henne. Vi pratade om precis allting. När jag var hemma från stan igen snackade jag lite i mobilen, i typ 2 timmar, och sedan blev det skönhetssömn. Vad som händer idag vet jag inte riktigt. Jag är jättesugen på min älskade asiatiska buffé i stan men en viss person vägrar ju följa med haha, ska försöka övertala fanskapet, woho!


Som det var förut...

Ska träffa Andrea och dra en riktigt sen fika nu!
Precis som vi gjorde förra sommaren, minnen <3

Är hon inte vacker? Var "kär" i henne när jag var yngre :)

Mormor gillar bögar

Sitter och snackar i tel med mormor, vi snackar om folk som hatar bögar. Hur oallmänbildade och pinsamt korkade dom faktiskt är. Hon säger att det är tråkigt att folk inte hänger med i utvecklingen utan sitter hemma som grottmänniskor från bergen liksom. Hon säger också att dom trevligaste killarna faktiskt är bögarna.

Man ska självklart inte dela in folk i olika fack. Men om man ska se över hur det allmänt ser ut så är det knappast vi bögar som står på plattan och skriker "abuuu du kolla snett knuuulla din mammaaa" liksom? Nej, straighta killar har allvarliga problem med sig själva och eftersom dom är så osäkra på sig själva så måste dom leka extra manliga, och det tror dom är genom att slåss och vara otrevliga? Put on some Diorgloss and shut the fuck up bitch!

Underbara gårdagen (Village)

Ska det festa så ska det festas!


Don't hate on us, inte vårt fel att vi är snygga? Haha!


Min lilla babe alltså!


Sista gången jag ber Niklas ta en bild.... haha! Dock asball bild.


Fullt ös medvetslös!


Hungriga blonderiner. Viktoria till höger mötte vi på Village, tjej från min skola.


Det händer alltid något när vi är fulla! Amir halvnaken utanför NK, wohoo!

Alla som bangar är våldtäktsmän!

Käkat pannkakor med glass, pratat i tel med babe och nu pumpar jag musik på högsta. Amir är nog återställd nu verkar det som, vad härligt. Men ärligt, jag var stupfull igår redan 08.00 på morgonen eftersom det var champagnefrukost. Sedan blev det ju även att supa i klassrummet, och på flaket. När jag kom hem från flaket trodde jag allvarligt att jag skulle dö. Mina knän var så svaga att jag inte kunde stå upp. Satt ner i badkaret och duschade i säkert en halvtimme. Sedan sov jag och när jag vaknade hade jag redan blivit bakis, men det var bara att sätta på sminket och bege sig till Stureplan, alla som bangar är våldtäktsmän!

Ikväll vet jag faktiskt inte riktigt vad som händer. Jag ska kanske träffa en kompis som ska åka till London imorgon men inget är hundra än. Något lugnt blir det i alla fall. Festar man och har kul alltför ofta så blir det tillslut tråkigt faktiskt. Man ska festa en gång i veckan, ibland kanske två gånger men absolut inte mer. Förresten... jag älskar Britney (a)


Studentens fel

I dessa dagar får bloggen tyvärr ta stryk faktiskt, jag orkar inte.
Har sovit sedan förra inlägget, ska nog besöka toan nu, på knä.


Diss och Hiss


- Bloggare som bara tänker på pengar

Bloggare som försöker lura sina läsare är äckliga. Nivet han killen som uppmanar till svält och anorexia? Han "tipsar" ju väldigt ofta om massa "bra" saker. Klickar du på hans tips så klickar du samtidigt på en reklamlänk (som han smygit in där) vilket ger honom pengar varje gång någon klickar. Hur fräckt är inte det? Jag kan lätt skriva "klicka här för nakenbilder på mig" och göra så att länken kommer till en reklamsida. Sen när mina 14.000 läsare nyfiket klickar där så blir jag hur rik som helst. Men jag skulle aldrig göra så, jag är tacksam mot alla mina bloggläsare och skulle aldrig lura dom för att tjäna pengar, smutsigt gjort Denise. Pengar är faktiskt inte allt?

- Alldeles för uppklippt
Ja återigen så ska jag klaga på folks hår haha! Men seriöst, finns det något äckligare än när en tjej klippt upp håret så mycket så att det ser ut som att hon nästan har en hockeyfrilla? Uppklippt är det snyggaste som finns på tjejer, men vissa tar verkligen i och överdriver alldeles för mycket nuför tiden.




- Sommaren
Riktigt lamt att välja detta, men kan inte låta bli. Vem håller inte med liksom? Att sitta med stora solglasögon, en cigg, kall cider och nära vänner på en uteservering mitt i stekande sol måste ju vara bland det skönaste som finns. Jag kan sitta i flera timmar på en uteservering och bara snacka på om allt och inget, det är så sjukt skönt tycker jag. Sedan är det andra saker som händer nu i sommar som gör allting extra roligt. Allsång på Liseberg, Britney konsert, Lady Gaga konsert osv osv... I love summer!

- "Jag har kommit över dig"-låtar
Vet inte varför men låtar som handla om att gå vidare eller att ha kommit över någon tilltalar mig verkligen. Jag blir glad och taggad när jag hör dom. Jag känner inte att jag mår dåligt eller så, så jag vet inte varför. Men jag har verkligen fastnat för strong-without-you-låtar. Finns ju hur många bra som helst. Klicka här för att lyssna på en asskön låt (vila musen på länken så ser ni nere i hörnet att det är en youtube länk, ingen reklamsida).

Gårdagen

Hemma igen, och jag är verkligen bakfull idag, riktigt hemskt. Efter att ha följt med Niklas till läkaren så åkte vi till Alvik där vi lunchade på en uteservering. Blev en god sallad för mig men jag klarade inte av att äta upp allt eftersom jag mår så dåligt idag. När jag satt i vänterummet hos läkaren så somnade jag för att jag var så slut, riktigt nasty.

Igår var i alla fall den bästa dagen i mitt liv typ. Champagnefrukost med klassen började det med. Alla käkade och drack, och gråta gjorde vi minst sagt. När världens gulligaste Pauline började fälla tårar så kunde inte jag heller hålla mig utan jag verkliegn storbölade och hela mitt ansikte var blött. Blev även tårar när skolans lärare höll tal, när vi lunchde i klassrummet och när vi sedan sprang ut. Min mormor var så glad när hon sig mig springa ut, självklart började hon gråta som vanligt när det händer något, riktigt skön kärring detdär alltså, lovely. Flaket ska vi inte ens tala om, det var bland det grymmaste jag gjort i hela mitt liv. 100% dyngsur och dränkt i öl, dansandes på ett flak till underbar partymusik, kan det blir bättre? Kvällen avslutades som bekant på Village. Jag mådde riktigt bra igår, allt var bara perfekt på något sett. Jag och Kissie har förresten slutat hänga på gayklubbar, rätt trötta på skiten faktiskt. Villages nya stammisar, här är vi!

Jag mår så bra med er två, underbara <3

Hello all you hot fucks

Ligg aldrig 2 killar och försök sova i en soffa gjord för en person, fyfan vad jag har ont i ryggen. Som om inte det var nog blir man väckt klockan 9 för att man ska vara sällskap till doktorn, vad hände med att låta folk vila ut dagen efter studenten haha? Men men... igår var i alla fall grymt, och utgången på Village var sä jävla bäst alltså. Berättar mer sen och lägger upp fler bilder då, kyss sålänge.



Mot en underbar kväll

Ska möta Niklas och Kissie vid svampen alldeles strax, så måste springa till bussen nu. Åh, mina babes alltså. Känner på mig att det kommer bli grymt ikväll. Vi hörs såklart imorgon igen när jag vaknar upp med årets bakfylla, wohooo!! Jag och Niklas ska förresten sova hos Kissie så det kanske dyker upp en liten parodi imorgon om ni har tur? ;) Grrrr!



FÖÖÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEEEN

FYFAAAAN VAD JAG ÄR BRAAAA!
Ska röja Stureplan med älsklingarna nu!
Hörs imorgon igen alla snyggingar, kyss från gladaste Amr!


Pang imorgon

Imorgon smäller det, då tar jag studenten. Fatta vilken grym känsla man kommer ha hela dagen, otroligt. Bäst av allt blir nog att åka på flaket efter utspringet. Sjunga till musiken som en galning, dricka som fan och spruta dricka över allt och alla. Min syster och 2 kompisar ska åka med på flaket också, delad lycka är den största lyckan säger dom ju. Och det kommer säkerligen att bli en dålig uppdatering imorgon haha, men det tror jag dock alla förstår ;) Men jag kommer nog att mobilblogga under dagen från utspringet, flaket osv, så det blir nog några inlägg under dagen trotsallt!

Fast vi har kanske ingen traktor direkt? Haha...

Shorts och färg

Korta shorts och ett linne i färg, riktigt ovanligt för att vara mig haha.
Men det är i alla fall vad jag också köpte i stan idag!


Min nya idol

Seriöst, denna tjej är det coolaste jag sett på år och dar. Hon bryr sig inte om någonting och kör verkligen sitt egna race. Och hennes attityd är ju det skönaste av allt med henne. Jag skrattar som bara den när Paula i juryn frågar om hon vill smaka hennes vatten, och Rhonetta (hon heter så) langar fram världens diss. Typ som om det vore att dricka kiss eller något. Gosh i love her.


Dagens shopping

Fläkt / 199:- / Siba
Hörlurar / 249:- / Siba
Brun utan sol / 159:- / H&M
Anti ingrown hair / 98:- / H&M


Update från stan (bilder)





Mot stan nu

Ska möta upp Kissie, vi har lite business att sköta. Sedan blir det såklart shopping. Dock ska det ena presentkortet som jag fick lottas ut i bloggen senare så det blir bara Siba för min del idag haha. Kan ju inte shoppa något annat när min mamma har beslagtagit mitt kontokort, vet inte när hon ger tillbaka det men man får ju hoppas att det är väldigt snart. Hon har haft det i säkert en vecka redan, ush så hemskt!

Kan inte bestämma mig

Har fått hem lite presentkort idag eftersom att jag är medlem på Gratisbio!
Nu kan jag bara inte bestämma mig... ny webcam eller nya högtalare?



Studenten imorgon

Godmorgon gullungar!

Somnade såklart inte försän klockan 03.00 igår. Han och jag är antagligen väldigt bra på att prata i telefon. Fast jag har aldrig tyckt att det har varit svårt, hoho. Imorgon är det i alla fall onsdag och då tar jag studenten, wohooo! Kommer bli första och sista gången jag bär en kostym, alltså jag känner mig så ful och äcklig i den alltså. Det är inte ens bekvämt ju liksom. Men men... man får väl go with the flow, jag lär ju i alla fall smälta in för en gångs skull ;)


Ska nog sova snart

Rätt tråkig kväll, men vad förväntar man sig en måndag?
Ska ringa ett samtal, undra hur många timmar det blir inatt haha.
Vi hörs imorgon igen skruttisar, godnatt alla underbara <3



Det gäller att ha tålamod

Sara frågar:
Jag har lika mörk hår som du hade förut men nu vill jag bli blond. Kan du beskriva hur du gjorde för att få det så ljust blond som du har?

Amir svarar: Det låter jättehemskt, och jättejobbigt. Men sålänge du inte har något slags mirakelhår så är det bara att bleka, bleka och bleka på tills det blir så ljust som du vill ha. Och det kommer självklart att vara orange/gult i början men det är bara acceptera. För det är väl värt att ha en ful hårfärg några få veckor för att sedan få ha en hårfärg som du verkligen vill ha.

Självklart kan du bleka håret 5 gånger på en kväll, ditt hår kommer bli hur blont som helst då, men om du har något hår kvar på huvudet efter det vågar jag inte svara på. Så därför är det viktigt att du bleker sakta men säkert. Som sagt.... hellre orange/gult i några veckor, för när det väl är blont sen, då är blont!!! And we love it.

Tips 1: Det blir utan tvivel snyggast om du bleker slingor varje gång, lovar.
Tips 2: Tveka inte en sekund på att köpa silverschampoo, ett måste!


Hejdå Stockholm

Årets allsång på Skansen är ett enda stort skämt. Jag skulle hellre åka upp till Norrland för att fiska än att sätta mig och lyssna på de artiser som ska spela på Skansen i år, jösses vad pinsamt. Dock finns det en glad nyhet också. I år så ska tv4 börja sända Allsång på Liseberg, från Göteborg alltså. Jag har checkat vilka artister som ska spela där och jag säger bara oj oj oj. Göteborg here i come!!!!


Anders Lundin, fuck you. Lotta Engberg, love you.

Dagens shopping

Självklart var det en kostym till studenten som jag tar på onsdag.
Hatar vanligtvis kostymer, tur att det bara gäller några timmar :)


Raggat på Hötorget idag

Tja snyggingar, nu är jag hemma igen.

Orkade inte springa runt med småsyskonen så jag lämnade kortet till min syster så fick hon köpa byxor till min lillebror. Istället lekte jag i stan med Kissie istället, mycket roligare eftersom att vi alltid driver med allt och alla. Vi spelade lite Xbox inne på OnOff, och så raggade vi turkar på Hötorget. Alltid lika roligt att se hur till sig dom blir när jag går förbi där, gubbarna som säljer frukt alltså. Typ som om dom aldrig sett en bög förut, alla pekar och tittar. Brukar slicka mig runt läpparna och stirra på dom, då blir dom glada haha!

Alltså mjaaaau vilken katt, haha!

Dagens shopping

1900:-, någon som kan gissa vad det är haha?


Nu ska jag vara en storebror

Vanligtvis brukar jag slå mina syskon i huvudet och skrika jävla f*tta när dom inte lyder, men idag ska jag faktiskt vara en storebror. Min lillebror vill ha ett par chinos så jag ska ta med honom när jag ska shoppa, och köpa det till honom. Min minsta lillebror sitter nu och gråter för att han inte får följa med haha, han säger alltid att han vill se när folk känner igen mig på stan, för han tycker det verkar så coolt. Lilla skrutten alltså! Har lovat att bjuda honom på Gröna Lund i sommar, så då får ni alla vara extra noga med att komma fram till mig ;) Grrr!

Vi hörs när jag är i Globen :)

Dethär är så jag

Detta är verkligen min humor, jag skrattar så det gör ont i magen!
Världens skönaste ungen vs en kinesbrud haha!


"Don't be talking that little japanese shit over here, this is America"

If u seek Amirisha

Godmorgon gorgeus!

Låg och pratade i telefon i hela 2 timmar igår innan jag somnade, lite småcrazy men sånt gillar vi. Himlen var helt ljus när jag kikade ut från fönstret innan jag skulle somna. Idag blir det inget segande utan jag får fixa mig skapligt snabbt för jag och Jasmine ska till Globen shopping och kika lite. Var alltid där när jag var lite men sen har det såklart blivit att man alltid dragit in till stan. Men men... får se om de finns något nytt mysigt där inne nuför tiden.


I don't wanna wait anymore

You see right through me, can't hide it for you
You read my mind but I refuse to feel shame
It's not a crime to want love and more
It's happened before, and I want you to know

I wanna feel love love love


Inte mycket till människa

Jag vill skriva men vet inte riktigt vad jag ska skriva, skumt. Jag brukar ju alltid ha något att skriva om. Antingen har jag supit bort några hjärnceller eller så påminner jag er om att jag älskar Britney. Ayah... det blev i alla fall några meningslösa rader haha.

Eller jag kan ju ta upp att jag fick en kommentar som löd "öööh du kände inte henne" angående att jag skrivit om tjejen som blev mördad natten till idag. Den som lämnade kommentarer måste ju vara totalt blåst och hjärndöd, för om man inte kan känna sorg för 16årig tjej som blivit mördad så är man nog inte mycket till människa, pinsamt!

Vila i frid

Skriv något vackert i Therese's blogg allihopa!


Hemma igen

Nu är jag och Jasmine hemma hos mig igen. Vi mötte Krille och Victor som vi myste lite med, satt på en bänk i solen och bara njöt av varandras sällskap. När killarna sedan drog så satte jag och Jasmine oss utanför min granne Becca med henne och Mickis. Även där blev det bara att prata och umgås, mysigt. Nu ska vi se på en film och bara fördriva tiden lite. Det är ju söndag och som ni alla vet så är jag kristen då, för det är ju kristnas vilodag idag liksom, lovely.

Krille babe i förorten, mouhaha!


En söt fågel låg i gräset och stekte lite, najs.


Beccas söta hund!

Ska möta killarna

Victor och Krille är påväg till mig nu.
Jag och Jasmine ska ut och möta dom, brb bitches!

Jag och Parre igår :)

Mina och Kissies piller

Hoppas att Apoteket slutar sälja dom, dom är en fara för ungdommar!

En cool idolbild

Fick den av någon Anton, han hade ingen blogg jag kunde länka.


16årig tjej mördad inatt

En 16årig tjej mördades inatt i Stureby, 5 minuter promenad från där jag bor. Det hade vart någon slags skolfest och strax innan klockan 1 på natten så hittade tjejens kompisar henne. Dock avled hon senare på sjukhus om jag inte missförstått något. Det värsta med det hela är att dom som är misstänkta, en tjej och en kille, bara är 16 år gamla. Fattar ni hur dom har raserat sina liv nu? Dom har ju absolut ingenting att leva för längre. Deras framtid är totalt misslyckad och körd.

Hoppas i alla fall att dom skyldiga åker fast väldigt snart och får ett fet jävla straff så att dom själva inte vill leva längre. Är man kapabel till att mörda någon, då är man ta mig fan inte själv värd att få leva. Man är 0,00.

Jag älskar hemmafester

Jösses vilket drag det vart igår alltså, sjukt mycket trevligt folk. Dock kom det lite folk i slutet som förstörde stämningen kände vi, så vi slängde helt enkelt ut alla haha. Men huvudsaken är att jag hade det jättetrevligt igår och träffade på massa nytt och mysigt folk. Bl.a. en bloggläsare som började skaka och darra på rösten när jag hälsade på henne, urgullig haha. Hemma var jag igen vid 4 och då blev det direkt i säng må jag lova. Har sovit riktigt gott och idag ska nog bli en riktigt vila-ut-dag tror jag.

Vackra Charlie och jag!


Krille, så jävla underbar.


Linda, alltid lika party, och min egna Britney haha!


Gruppfoto för alla snygga blondinder mouhaha.


Qute girls!


Vicky och Jasmine, favoriter!


Parre och jag!

Look; Natural

Orkar inte med hårspray, hårvax osv osv. Idag har jag bara fönat och plattat håret. Sedan får det vara så helt enkelt. Lite smink åker säkert på när jag kommer fram till Krille. För vist blir det party inatt igen, let's party till we die my friends! Ska röra mig mot han nu. Vi hörs igen när jag är där älskade läsare. Kyss!

Juste, har jag sagt att Britney är min idol? :)


Jag sitter och skrattar

Gissa varför jag börja skratta när mamma kom hem med cola?
Haha... snacka om att jag ta mig fan är skönast i världen.


The day of my life

Det är fan inte långt kvar tills 13e juli alltså!
Jag kommer bli världens lyckligaste människa.

"
This mama is in control"


Vi kommer snart

Jag och Kissie planerar som ni kanske vet en resa till Paris under sommaren. Jag har inget speciellt i tankarna. Jag behöver inte festa, shoppa, sola eller något, jag vill bara bort från äckliga Stockholm ett tag. Festar man med så mycket olika folk och på olika ställen som jag gör så ser man så sjukt mycket äckliga saker, och äckligt folk. Vill bara bort från Stockholm ett litet tag. Får se när det blir, Jasmine ska ju också dit i sommar så man kanske ska försöka matcha hennes resa? Får se... Paris it will be i alla fall!


Back in the game

Tog en liten "powernap" och har precis vaknat. Eller ja powenap var det kanske inte, sov i flera timmar haha.Tydligen har Krille fest ikväll igen men jag får se hur det blir med den saken. Visserligen är jag faktiskt väldigt partysugen men vet inte om jag orkar en kväll till. Känner mig faktiskt rätt sliten och trött. Men det visar sig... vi får se vart jag hamnar ikväll!


Har någon spelat nya Sims?

Jag minns när jag köpte The Sims 2 när det var helt nytt.
Jag var totalt beroende och låste in mig i veckor, galet.
Vågar man köpa 3an nu? Eller får bloggen ta stryk då?


En underbar natt

Jag och Jasmine åkte med Krille hem till A.J. där vi tillsammans fixade oss och förfestade lite smått till skön musik. Efter att klockan tickat på ett tag så började folk droppa in. Astrevliga killar och jättemysiga tjejer. Mitt humör var på topp och allting var skönt. Dock fick jag för mig att efter ett tag att jag skulle sova, så jag la mig i sängen och sov i kanske 1 timme haha, sedan vaknade jag och var asparty igen. Lite crazy men vadå. Vid 12-slaget rörde sig alla myndiga till Paradise där vi var ett litet tag, rätt så äckligt folk där så vi drog ganska snabbt hem till AJ igen efter att vi vart på McDonalds där jag för övrigt stötte på skitgulliga bloggläsare, verkligen jättetrevliga och rara. (Skicka bilderna tjejer).

Jonis, Alex, Jag och Dan!


A.J, Dan, Jonis och Alex!


Världens finaste och jag.


Dan och Jonis, the Amir pose!


Jag och söta Linda!


Alex och jag!

Jag och Krillle fixar festen

Årets första sommarfest kör vi på Valhallavägen!
Vi har sminkat oss och folket är påväg, nu köööör vi!


Vill man vara fin får håret...



schampoo, silverschampoo, balsam, hårinpackning, värmeskydd, föna håret, värmeskydd, platta håret, dust it och olika hårvax!

Blondiner är smartare


Playahead haha

Playahead.se nivet? Fjortishaket? Dom mailade mig och sa att mitt konto skulle raderas för jag inte använt det på så länge. Ursäkta mig? Jag har haft kontot enda sedan 2005, kunde inte låta det ske alltså. Det var bara att logga in och aktivera skiten igen. Någon söt katt har även bjudit på VIP, man tackar mouhaha! Alla fjortisar (eller aah... alla blonda), checka in aemir @ pa ffs ;)

Försökta även hitta bild på mig från 2005.
Men hittar inga gamla bilder, suck alltså!

Barbie-party

Ikväll ska jag på Barbie-fest med Krille, kan det bli roligare? Dock gäller endast temat för tjejer så jag behöver tack och lov inte klä ut mig till någon Barbie haha! Vet ungefär vilka som ska komma ikväll och jag tror det kan bli galet kul faktiskt. Skönt folk, lite alkohol och bra musik and then we got it liksom. Jag är jättetaggad till ikväll.

Blondinerna är iof snyggare är brunetterna.
Men hittade bara denna som såg full ut haha.

Titta vad jag ser

Bättre sent än aldrig, vaknade nyss hihi! Lite småbusigt sådär men vadfan haha. Låg i och försig och pratade i telefon med M i 2,5 timmar. Han är bara för gullig! Idag när jag vaknade så gick jag in till mammas sovrum för jag hörde att hon och min ena lillebror satt där. Tydligen har en av våra katter fått nya kattungar nu under morgonen. Och smarta jag viste inte ens att hon var dräktig (gravid) haha, sån bra koll har jag. Men vad kul i alla fall, snart blir dom lite större och lite hårigare. Då dom är som sötast, efter 1 månad kanske.

4 stycken är ute, en 5e är påväg ut från pussyn, woho!

När du är lite nedstämd

Då är det fan bara att lyssna på lite Britney. Hennes musik är sån galen ego-kick så det går inte att beskriva. Man känner sig alltid snyggast och bäst när man lyssnar på hennes musik. Hennes sexiga röst och heta attityd, jag älskar verkligen all hennes musik. Riktigt bäst!

Outrageous (When I move my body)
Outrageous (When I'm at a party)
Outrageous (In my sexy jeans)

En gammal video tillsammans med Snoop dogg!
Videon blev aldrig klar för hon skadade foten!

< / 3

Oops!... I did it again

 

Vilken mysig dag

Mer och mer... hämtade nyss lite stuffs på posten, från Bangerhead!


Jösses vad vackert

Fick ett paket hemskickat och såg att någon köpt en stjärna på himlen och döpt den till "Amir Akrouti" efter mig alltså. Fick även en sjukt söt nalle med. Min syster sa att hon läst samma i Kissies blogg, någon måste älska oss typ? Fasiken vad glad jag blir alltså. Kommer in från regn och slask och ser en stor nalle samt att någon döpt en stjärna efter just mig. Oj oj alltså, super duper glad är jag verkligen nu. Vet inte från vilken person (eller företag?) det kommer ifrån. Men tusen tack i alla fall, verkligen!

"Till världens skönaste gay =) Nu är ditt namn förevigat på himlavalvet med din egen lilla stjärna"


Vem du än är, jag lovar att ta hand om min nya puppy =D

Nu ska det solduschas

Lovar att filma, vi hörs igen när jag är där. Kyss!


Världens bästa Kissie-parodi


Utmana inte gaybloggaren

Var en brud som skulle göra sig lustig på White room, hon trodde att hon skulle driva med mig inför sina vänner och försöka "förföra gaybloggaren" på dansgolvet. Fuck yeah säger jag bara, jag spelade med och sedan stod vi där på dansgolvet och utbytte saliv som man så sött kan kalla det, haha! Dock drev hon med en viss blondin senare så hon fick skylla sig själv när hon fick löshåret utslitet av katten, grrrr!! Nejmen helt seriöst... rätt gjort. Varför skulle man acceptera skit för? Tss...

Innan Whiteroom så var vi på Village och Cafét också ju. Jätte trevligt folk på både ställena. Jag och Kissie hade ju lovat varandra att vara nyktra men med all gratis dricka som flödade över oss så blev det lite svårt haha, men whatever. Man lever bara en gång så jag ska inte gråta över att jag vart lite berusad igår, jag hade faktiskt kunnat vart brunett också som om det inte vore nog haha.

Snyggingar på Village!


Träffade sötaste Vera där, i've missed her.


Jasmine, Diana och Kissiekatten.


Babe på Café opera!


White room, rätt folktätt.


Hittade Kim där också, med en tvättäkta strippa, coolt!


Påväg hem.... Typiskt Kissie.


Hemma hos Kissie, titta vad hon sover i. Så jävla söt!!

Village, Café opera & White room

Fan jag orkar inte mer, vilken galen natt alltså.
3 straighta ställen på en och samma natt, whats up?
Ligger hemma hos Kissie och ser nyknullad ut.
Vi hör senare fan, kyss på er sålänge haha.

Man får tänka positivt, Sveriges snyggaste blondies...


Hos Diana nu

Dianas pappa hämtade gänget med bil och nu sitter vi hemma hos Diana som ska fixa sig lite innan vi drar ut och gör Stureplan osäkert med Kissie. Kommer bli en lyckad kväll känner jag på mig, ska dansa som fan haha. Hursom helst så hörs vi imorgon mina älskade läsare. Och här är en bild på Jasmine, mig och Diana som jag hittade på Dianas dator.

Kyss på er så hörs vi imorgon <3


Kissie, visste du detta?

Fick en kommentar om vår gamla kompis Albin Christian:


Inte viste jag att han vart transa på heltid?

Nu är jag klar

Äntligen klar, jösses vilken tid det ska ta varje gång. Silverschampoo, inpackning, föna, platta, dust it, hårvax, hårspray, lägga det rätt och sen klar efter en evighet liksom haha. Ayah, det kanske är värt det? Småtimmarna börjar närma sig och jag börjar tagga igång. Lyssnar på lite partymusik inför kvällens bravader, jag och Kissie hade ju tänkt hålla oss nyktra ikväll men jag kanske tar en cider eller något annat för smakens skull bara. Vist finns det vatten och läsk, men fan vad random att beställa in det haha. Ayah, party ikväll!!!

Me right now!

Det är ju crazy

Använt silverschmpoo och plattat färdigt håret nu.
Det är ju crazy, jag är verkligen blond alltså!
Trodde alldrig det skulle bli såhär ljust från början.


Christian (Albin)

Det är många som tror att killen som är besatt och galen i mig och Kissie skulle vara Krille, men så är det absolut inte. Att Kissie och Krille inte kommer överrens är en annan femma, men Krille är min vän och jag kan lova er att det absolut inte är han vi skrivit om. Han vi skrivit om heter Christian. Visserligen skäms han för sitt namn och säger till folk att han heter Albin men det är skitsamma. Så en gång för alla, våran stalker heter Christian (Albin) och absolut inte Krille!

This shit is good, and hot. Ses på fredag baby.

Ett till förslag

Vad tycker ni om denna stilen? Behöver inte ens vara jag på bilden.
Tycker i alla fall det ser rätt coolt ut, kanske man kan klämma in någon text?


Jag ska designa en t-shirt

Jag ska designa en t-shirt för en sko-butik på internet, fatta vad coolt? Alla som sedan köper skor där och anger min speciella kod får den t-shirten gratis. Asballt. Antingen gör jag något seriöst eller så gör jag något Britney-inspirerat som allt annat jag gör haha. Exemplet nedan vore ju faktiskt lite cool att få ha, dock för mig men kanske inte för alla andra. Får se hur jag gör...
Har ni läsare förslag?
Färg? Mönster? Text?

Dagens låt

It's been so long that I haven't seen your face
I'm tryna be strong but the strength I have is washing away


Straight klubb ikväll

Ligger och bloggar från Meis sköna säng just nu. Har snackat lite med Kissie och vi ska röja på ett straight ställe ikväll, Village. Kommer nog bli jätteroligt tror jag faktiskt. Just nu så ska vi bara fortsätta mysa och inte göra någonting alls, frukost har vi redan käkat så. Men vi hörs säkert snart igen, jag och bloggen liksom...


Fy farao vad äckligt!!!

Vaknade av att det kröp på min arm och kittlades.
Sedan såg jag vad det var!


Nu ska vi deppa

Mot Meis, vi ska äta som grisar och tycka synd om oss själva.


Britney: For the record

Jasmine kommer nu, dags att se på dokumentären.


Shopping gör dig gladare

Detta väder är verkligen surt, regnar och är alldeles mörk ute.
Pratade med Jasmine om vad jag behöver för saker till mitt hår.
Direkt när jag kom in så klickade jag hem det från
Bangerhead!


Hej igen

Har tagit en lång rökpaus med Jasmine utan för mig nyss. Blev en massa skitsnack också såklart, lovely. Nu ska båda ta det lite lugnt hemma och sedan ska vi mysa hemma hos mig ikväll. Vi ska se på Britney dokumentären som hon inte sett förut. Jag har sett den hur många gånger som helst men det skadar ju såklart inte att se den igen eftersom att jag älskar Britney. Sen blir det sleep-over hos Meis också, underbart.

Mys med filten runt mig :)

Mer om Amir



I brist på något att blogga om kan nya läsare få veta mer om mig:


- SKULLE DU HELLRE :
1. pierca näsan än tungan ? -
Tungan, lite sugen på det!
2. Vara seriös än rolig ? - Rolig
3. dricka röd eller grön mjölk ? - Mjölk smakar skit haha
4. brinna upp eller drunkna ? - Drunkna tror jag
5. umgås med dina fiender eller föreldrar ? Föräldrar

- RANDOM SHIT
1. är du kär i nån ? -
Kanske det
2. sol eller måne ? - Sol
3. vinter eller höst ? - Höst
4. vänster eller höger ? - Höger
5. solit eller regn ? - Soligt
6. vaniljglass eller chokladglass ? - Vaniljglass

- OM DIG :
1. hur mkt är klockan just nu ? -
15.03
2. fullständiga namn ? - Amir Akrouti, enkelt och bra haha.
3. Vart vill du bo ? - Mitt i stan, nära allt.
 4. hur många barn vill du ha ?- En son och en dotter
5. vill du gifta dig ? - Jag behöver ingen ring för att bevisa kärlek
6. rullar du spagetti eller skär du den ? - Rullar
7. har du ätit sushi ? - Gud ja, and i love it
8. lyssnar du på nu ? - Rihanna feat Lady Gaga / Silly boy
9. hur många olika sorters flingor har du i köksskåpet ? - 2 stycken
10. humör ? - Pendlar som fan just nu

- HAR DU.... DE SENASTE 24 TIMMARNA :
1. kysst någon ? -
nej
2. sjungit ? - ja
3. blivit kramad ? - yes
4. känt dig fånig ? - njae
5. saknat någon ? - hela tiden
6. dansat galet ? - nej
7. klippt håret ? - nej
8. gråtit ? - nej, bara lite tårögd
9. ljugit ? - ush nej
10. blivit kysst ? - nej

- GREJER :
1. har du någonsin blivit jagad av polisen ? - 
Nej tack och lov
2. har du en hund ? - Nej men jag skulle gärna vilja ha en
3. sover du helst sj eller med någon ? - Med någon
4. tror du på spöken ? - Bara igår, när min tv sattes på av sig själv haha

Söt bild

Hitta denna på Facebook, från min födelsedag :)

Fan, jag är verkligen blond =D

Var ett tag sen...


- Äckliga människor

Ljuga om sin ålder och sitt namn, knulla med en äldre man för att få pengar till läppförstoring? Det finns verkligen människor till allt. Jag har i mina dar stött på så sjuka människor så att det finns inte, helt galet. Det värsta är att folk inte skäms, utan pratar om det som om det vore något roligt. "Hihi jag knullade med han i min dusch och sen sög ******** av honom för att få pengar till sitt löshår och lösnaglar". Ush.... snacka om att vara en HORA!

- Svenskar ombord: 2 kvinnor, 1 barn
Typiskt aftonbladet. Ett flygplan med 228 pers är spårlöst borta och det absolut viktigaste är att det fanns 3 fjuttiga svenskar på planet, av 228 personer. Ursäkta språket, men jag skiter totalt i om det fanns svenskar eller inte på flygplanet. 228 personer kan ha dött en hemsk död och det är själva nyheten. Jag vill sätta all personal på aftonbladet i ett flygplan och sedan kapa det, underbart!



- Bleka tänderna
Det finns väl inget äckligare än när man ser en supersnygg kille som sedan öppnar käften och har gula tänder? Bleka tänderna är något alla borde göra tycker jag. Visserligen har kanske inte alla råd att lägga sig i tandläkarstolen för 3.000 kronor men det finns faktiskt riktigt bra hemma-metoder som faktiskt funkar. Jag hade en för 2 år sedan och en kompis bad mig sluta för att mina tänder började bli fööör vita, det ni!

- Unga kändisar
Finns det något roligare än att se unga människor lyckas? Min lillebrors idol "Hannah Montana" tycker jag är asball. Hur gammal var hon nu igen? 15 eller 16? Ändå har hon huvudrollen i en av världens mest kända serier för barn, och hon har även gjort riktigt bra musik också. Olsen-tvillingarna och Lindsay Lohan är andra som också börjat väldigt unga med att bygga upp sin karriär!


Vaken och hemma

Godmorgon :)

Vaknade upp hemma inatt. Skulle ju ha "slumberparty" hemma hos Meis men någonting kom imellan kan vi säga, så jag sov hemma inatt. Men det blir nog hos henne ikväll om inget annat kommer imellan igen, skulle ju vara typiskt. Dagens planer då? Inga alls, skönt! Eller jag skulle sätta mig på en uteservering med Louise och Sofia, men vädret gör mig lite otaggad. Grått och mulet ute ju, så blir nog hemma idag faktiskt. Och vad ska jag göra nu då? Duuuh... frukost och dusch haha!

Diggar morgonfrillan haha!

I've got feelings too

Ska sluta leka "jag är mannen utan problem" förfan, jag är mänsklig jag med.
Dricker massa cider, röker som fan och pratar allvar med mina vänner.
Riktigt skönt, just what friends are for.


Dagens fråga

Skulle du som straight kunna gå på gayklubb?
Varför/varför inte?

Kärlek och middag

Käkar middag nu och vi pratar om kärlek.
Ska sova hos Meis inatt, vi ska tröstäta tillsammans, weei!


Tillbaka på taket

Sitter uppe på taket på Åhléns nu igen, har käkat en god sallad med Meis och Ilaf, så skönt att vara med dom när man är lite nere. Vi har även letat efter en studentklänning åt Meis fast utan resultat, vi har lagt undan lite klänningar i olika butiker men hon är ändå inte riktigt säker på någon. Dock hade dom en sjukt fin Elise klänning inne på SOUK så jag får hopppas att hon väljer den sen när hennes mamma kommer in till stan med cashen, woho.



Ska träffa Meis nu!

Meis och jag! Första gången jag var på gayklubb :)

Titta vad jag fått hem!!!

Mina fem biljetter till Britneys konsert, någon som ska med? ;)


I just wanna go, to the party she gon' go
Can't somebody take me home?
ha ha hi hi ha ha ho

Jag drömde en dröm

Den här helgen har varit hemsk, om jag fick skulle jag spola tillbaka och sedan sova igenom dagarna så jag fått missa all skit. För det finns saker som händer bakom bloggen, som jag inte har mod eller lust att skriva ut. Jag vet inte om det som hänt har påverkat mitt skrivande, men jag har i alla fall inte varit "glada och roliga Amir" dom senaste dagarna, men får hoppas att ni inte märkt det. Dock gör det kanske inget, för jag är ju också bara människa? Även om jag inte använder bloggen till att beklaga mig i och gråta ut i.

Hur som helst. Nu ska jag som vanligt när jag vaknat ta en dusch och fixa lite frukost. Har blivit jätteduktig med frukosten den senaste tiden. Sedan ska jag försöka få tag på Meis också, i need my bitch. Hon säger så kloka saker, hon får mig att förstå, även om jag inte vill förstå. Ayah... vi hörs snart igen gullungar!

RSS 2.0