Godnatt älskade läsare

Skola imorgon, får inte försova mig som jag brukar men jag hade full närvaro i måndags, idag hade jag inga lektioner och imorgon ska jag självklart ha full närvaro igen. Ska somna till någon mysig film men vet inte riktigt vilken, tips!? Vi hörs i alla fall imorgon igen. Har tack gode gud sovmorgon så blir inge 06.00-inlägg tack och lov haha. Nej nu ska jag inte babbla på, sov gott och dröm sött. Kyssar!


Snyggingen vann

Gjorde Linda rätt val eller inte? Vad tycker ni!? =D


En jävla massa Bobby idag

Sådär, nu är jag hemma efter några timmar hos Bobby samt middag/fika inne i stan. Sitter och kikar på Den rätte för Rosing, den Bobby självklart är med eftersom att han är Lindas bästa vän. Två killar kvar nu och jag hejar såklart på snyggingen Hugo. Det är ju en ganska stor åldersskillnad mellan dom men det tycker jag faktiskt inte spelar någon roll. Åldern är bara en siffra och om det uppstår en väldigt stark personkemi mellan 2 personer så ska väl inte det få hindra något!?

Nej, nu är reklamen slut, back to the tv!


Videoinlägg


Säg hej till nya lammköttet


Han gjorde som jag sa

"Bobby jag orkar inte mer, kutta av skiten..."
Tro mig, det gjorde han :)


Gay soldia

Gay soldia with the pink force!
Drar till Bobby nu, hörs därifrån!


Ska till Bobby idag!

Godmorgon alla! Men....

Eller annat förslag!?

Men hallå?




Saker känns bra

Aaw nu är jag glad, eller har varit det hela dagen! Hade 100% frånvaro i skolan idag (mvg i försovning annars), har pluggat en hel del här hemma och saker och ting känns bara bra. Jag är inte typen som brukar se på tv men ska kika nu och se ifall det finns något bra. Klockan 9 varje dag brukar det börja något mysigt, så var det i alla fall förr i tiden haha. Men vi hörs säkert senare om jag inte råkar slummra till mitt i allt haha!


Ska plugga nu

Tjollahopp! Hemma nu igen :)

Skulle egentligen dragit in till stan en sväng efter skolan men jag kände att det inte fanns någon anledning. Imorgon får jag pengar till shopping och imorgon så är jag ledig från skolan så ska ta en vända i stan då. Får se vem som vill haka på! Eller kom att det blir Jennie faktiskt, för vi ska ju ändå klippa oss hos Bobby imorgon! Nu blir det tyvärr inte roligare än såhär i detta inlägg för jag måste faktiskt plugga. Eller vänta... jag kan ju bjuda på en till nakenbild på min drömkille eftersom att de flesta gillade den förra hihi.

Kom ihåg alla minderåriga... snoppar är inte farliga!

Mina vänner är mina vänner

Något som folk verkar ha svårt att förstå är att jag faktiskt har riktiga vänner. Tycker det är sjukt ledsamt att mina vänner ska få ta skit för att de umgås med mig, att dom ska få höra att dom är rövslickare och falska som utnyttjar mig. Det är flertalet av mina vänner som faktiskt sagt att dom helst inte vill vara med på bild i min blogg, bara för att dom inte orkar med folks negativa åsikter. Shocking news... även jag har riktiga vänner!!! Och ifall någon är mer intresserad av gaybloggaren än Amir? Tro mig, då märker jag det!


Våren är riktigt nära

När jag var tillbaka till skolan efter lunchen på en Restaurang på Ringvägen så såg jag att det kommit fram blommor längs med trottoaren, fan vilken lycka. En starkt lysande sol och blommor som börja blomma. Nu fattas bara en uteservering och mina bästa vänner :)


Dagens lunch



Inget internet

Varför gårdagens sista inlägg blev skrivet så tidigt som vid 4 beror på att Adam och Anders dator började strula och internet la av. Och hemma hos mig igen var jag inte försän mycket sent och då var det direkt till sängs eftersom att det är skola idag! Ska frescha till mig lite nu och sedan röra mig mot min buss. Men vi hörs igen när jag är i skolan, kyssen!

I just wanna f*ckin' sleep!

Jag har ångest

Jag och Jennie ska klippa oss hos Bobby på tisdag!
Vad f*n ska jag göra med mitt hår? Tips?


Meral är lesbisk

Igår när jag stod i toakön kom Meral och Sibel ut från samma toa:

Meral: Hej daaaaarling.
Amir: Haha Meral är lesbisk!!!!
Meral: Aah som fan hörru!
Amir: Shit detta måste jag skriva i bloggen.
Meral: Vad du vill, bara du länkar Amir!!!!

Merals blogg! Och Sibels blogg... just to be nice haha!

Ååh vad länge sedan

Vet inte varför men kom på tanken att spela denna, har ni också saknat den?


Since eleven o'clock

Hej på er alla söta!

Nu sitter jag på en efterfest i Vallentuna hos Adam och Anders, skittrevliga killar! Jag har festat sen klockan 23.00 och jag är måttligt trött haha. Dock körde jag på lugna stilen ikväll och drack inte alls så mycket alkohol faktiskt. Såg även till att få i mig lite vatten emellanåt, trött på fjortisfyllor och dyligt, och när man ser lösaktiga bögar, sunkiga och borta som fan så vill man faktiskt inte dricka så mycket. Vet inte när jag ska dra härifrån men det blir nog om ett tag, mycket trevligt folk och härlig musik som spelas, lovely. Men vi hörs snart igen såklart! Hoppas att ni hade en lika trevlig lördagsnatt som jag.

Förresten... nya gayklubben Xplore levde upp till sina förväntningar och jag hade det mycket roligt där. Det enda tråkiga var nog att det inte fanns alltför många toaletter men det är ju bara att ställa sig med benen i kors och knipa haha. Jan-George, Per-Robin och Jimmy Chris, grattis till en lyckad gayklubb som förhoppningsvis får leva ett tag till. Klubbar har ju tendenser att öpnnas och läggas ner lika fort.

Tog en liten bild på killarna vid datan :)

Frisör-Amir är framme igen

Nu har jag lockat Jennies hår med min plattång igen, så jävla snyggt. Jag är grym!


Dagens fråga


Tack Kissie

Läste hennes blogg och såg att uteserveringarna öppnar den första april, det är ju inte alls många dagar kvar tills dess? Ååh vilken ren lycka alltså, blev genast på bättre humör. Jag ska köpa nya solglasögon, 5 paket cigg, en fet chailatte och sedan njuta som en pensionerad hora på uteserveringen. Underbart!


We love pictures

Alla från igår, lovely!

Henrik bjöd mig på gratis-kläm!


Fick även titta också, från första parkett ;)


Jag och Henrik, så jävla snygg.


Jag och mina groupis, haha nejdå...

Vackra lillesyster


Det kallas att bjuda på sigsjälv

Hittade Jennies strumpbyxor under min säng nyss, så tänkte... varför inte!?
Har ju en tendens att klä ut mig till tjej liksom. Här har ni mig och William:




"Abooo fett äcklig shit som en tjej gud kommer straffa dig mammaknullare aboooo"

Fredagens party-video

Här har vi den, ett mästerverk! Och med bästa låten från dansgolvet igår.

(Se till att HQ lyser gult annars blir bilderna suddiga)

Stor eloge till William som vågade uppträda inför alla bögjävlar!
Du var sexigast av alla igår, love u min läderhora!

Jag har en grym idé

Godmorgon på er =D

Jag håller just nu på att göra klart videon med alla bilder från igår, så som jag tänker göra varje gång jag vart ute och festat. Mycket roligare att klistra in alla festbilder i en video med någon bra låt istället för att bara lägga upp massa bilder här i bloggen. Kom på att hur kul är det inte att i framtiden kika på videos också, istället för att spara tusentals bilder i datorn som du ändå inte hittar sen. Nej dethär med partyvideos gjorde jag riktigt bra, i'm smart! Dock blir det en förshandsbild här... inlägg utan bilder är ju inte kul?

När jag förfestar gör jag det ordentligt! Btw, fan vad snyggt sminkad jag är, perfa!

Gästbloggaren Snygg Simon

Hej allihopa!! snygg Simon här! haha! Amir sitter just nu och plattar håret och jag sjunger med till britney! jag fick ett uppdrag av amir som jag helst inte vill full följa...och det var att jag skulle skriva varför "amir är bäst på fest" men självklart så är han ju inte bäst utan han kommer hack i häl på mig! haha! nej men om jag inte säger de så blir han nog arg! så....
Amir är bäst på fest för att han dansar så sexigt!.

Why straightfuck when you can gayfuck!?! 

1, 2, 3, 4 och 5

1. Simon har köpt en flaska vodka
2. William ska uppträda ikväll
3. Jag är fett snygg
4. Nu drar jag till Simon
5. Vi hörs därifrån



Kärlek suger

En kompis ringde precis mig och var ledsen i telefon, och jag säger då det, kärlek suger! Folk frågar mig varför jag är singel. Är det så konstigt? Finns det ett enda par därute som faktiskt är riktigt lyckliga? Tänk dig att på ett sätt tillhöra någon, alltid behöva ha tid för den, alltid kompromissa och jämt bråka om småsaker. Nej, jag står nog bäst på egna ben! Jag har egna problem, och behöver knappast dela fler problem med någon annan.


Sofie har lärt sig en sak

Sådär, nu har jag varit på restaurangen och löst problemet med personalen där, dom jäklarna! Har även tagit en dusch här hemma samt sammaställt några ljudklipp och gjort dom till en film. Ni förstår... min vän Sofie gjorde en ny upptäckt idag och det var att man kan använda sin mick på msn och skicka ljudklipp till varandra. Det tyckte hon var mycket roligt. Lyssna själva:

Klicka här för Sofies blogg!

Dags för slakt


Nu ska jag till restaurangen och slakta gult kött!
När jag är klar med dom ska jag ha tillbaka mina pengar!

Snåla Amir är i farten, nu jäääävlar!!!
(William följer med som stöd, tack gode gud)

Jävla kineser

Förlåt för mitt uttryck, men jag är riktigt förbannad! Kineserna som jobbade på restaurangen jag åt på igår har snott pengar från mitt kort. Min buffé kostade 153 kronor och dom har dragit 459:- från mitt konto. Ååååh!!! Jag och Simon ska dit sen och skälla ut dom!


Jag tror jag är sjuk

Först började Jennie gnälla, är det min tur nu?
(host host)


Williams dag!


Ååååh äntligen är det fredag, Williams dag!


Önskar William all lycka till ikväll, han ska spöka ut sig och köra dragshow på Paradise ikväll, jösses vad kul det ska bli! Har redan sett vad han ska ha på sig och det kommer bli riktigt nasty och porrigt kan jag lova er hihi. Jag älskar mig och William, alltid något galet. Minns första gången jag var hemma hos honom. Vi skulle vara barnvakt åt hans söta lillasyster och det absolut enda vi gjorde var att sitta och klunka vodka, helt utan anledning. När vi tillslut vart redlöst fulla så bestämde vi oss för att leka lite med hans syster så vi tuperade hennes hår och sminkade henne till en hora. Sedan så däckade jag i sängen 5 minuter innan hans mamma kom hem. Det var tider det, haha lovely!

Willimas syster när jag var hemma hos dom förra helgen:
- Neeeeeeej mamma!!!! Det är killen som sminkade mig!!!

Självklart är jag på min vakt


Anonym frågar: Är du inte rädd att halva Stockholm vet att du är värsta gay?

Amir svarar: Helt ärligt faktiskt, så är jag rädd! Eller när jag sitter på ett café med mina vänner klockan 14.00 så bryr jag mig knappast. Men att driva Sveriges största gayblogg och ibland behöva åka ensam på tunnelbanan/bussen mitt i natten kan faktiskt väcka läskiga tankar i mitt huvud. Senast i lördags hörde jag "bög-Amir borde slaktas" när jag klev av tunnelbanan i Danderyd vid 4 på natten. Tack och lov är jag inte en människa som låser in migsjälv pga rädsla. Istället får jag acceptera läget och lita på att jag är omringad av vänner som ställer upp i svåra situationer, och att när jag väl är ensam så ska inget hända.

Att jag (och kanske andra?) fortsätter att leva som vi gör och inte ändrar på oss tror jag är mer än bra. Hur skulle samhället kunna utvecklas om vi alltid gav oss för våra rädslor!? Hur ska folk kunna acceptera homosexuella om vi gömmer oss hemma under täcket? Jag blev nedslagen förra året pga att jag skriver denna gayblogg, att jag fortfarande driver den än idag visar ju bara på mod, och att jag faktiskt inte accepterar vad som helst. Vill jag driva en blogg om mitt liv som homosexuell ska jag få göra det, och det ska ingen få sätta stopp för! Hota mig, slå mig, säg vad ni vill... jag tänker inte vika mig för oallmänbildade grottmänniskor som vägrar följa med när resten utav samhället utvecklas.

Amirs kukskola

"Tänk på att unga tjejer läser din blogg bla bla bla..."

Snälla dom är väl inte efterblivna heller!? Men tydligen... så nu tar jag det den snälla vägen! Lyssna nu alla unga tjejer. Killar (dom som inte är som ni tjejer) har en sak mellan benen som kallas för penis, ibland kan man även säga kuk när man vill vara lite småtuff. När en kille ser något han gillar så blir denna penis hård och då vill killen köra in den i något. Antingen din mun, din kissemus eller din lilla rumpis! Du bör vänta med detta tills du fyllt 15, eller så gör du det ändå oså änmäler du sedan killen för att ha sex med minderårig, då kan du få skadestånd (pengar!!!!) också. Härligt va!? Du kan både njuta och få ut pengar av en såndär hård sak som killarna har mellan benen!

Den är inte farlig och inget farligt kommer hända bara för att du såg bilden i min blogg. Visa bara inte bilden till mami och papi så ska allt bli fint. Puss och kram, sug av en banan!

Favoritrestaurangen

Sitter med mina bögar och flator på min favoritrestaurang, No.8 på Stureplan! Har varit en mysig dag i stan. Började med mys på bryggan i Gamla stan och sedan gick jag i stan med Sofie, Simon och Martin ett tag. Nu sitter vi alla här och äter god asiatiskt mat tillsammans. Dom andra ska på en studentskiva ikväll men jag är inte alltför sugen så struntar i att köpa någon "sista-minuten-biljett" haha. Nej nu ska Sofie visa hennes nystartade blogg, kan bli kul!



En röding

Sminkat mig och gjort mig fin idag, hihi.
Min nya röda puderborste är grym, jättebra!!


Snart smäller det

Hoppas vi ses där allihopa!



Jan, Jimmy och Robin, jag tror på er! Det kommer bli grymt dethär.

Mamma, jag är kär i en porrskådis

Godmorgon på er vakna! Sitter här och vill bara ut i solen och njuta men vad ska man göra. Måste i alla fall visa er denna snygging alltså. Jag har visat honom förut när ni frågat efter min drömkille man jag kan lika gärna lägga upp fler bilder på honom för han är så sjukt jävla snygg alltså. Han är en känd gay-porrskådis och ta mig fan det snyggaste som finns.

Hot or not, vad säger ni?

Jag klarade det

Var ju inte alls så svårt att göra egna videos.
Dock gjorde jag denna på 5 minuter för att testa bara.
Så förvänta er ingen orskarsnominering ;)

Klippet innehåller bilder från Hanky/QX!

Middag på Fridays

Hej på er alla, nu är jag hemma igen.

Rundan i stan idag slutade med dricka och middagh på Fridays mitt emot NK vid Kungsträdgården. Det var ett litet större gäng som satt där och umgicks ett tag. Närmare bestämt jag, Jennie, Sofie, Richard, Gustav, Lars, Emma och en kille som jag alltid lyckas glömma namnet på, pinsamt haha! En del av gänget skulle vidare till Söderhof för någon drink men jag har ju skola imorgon så att sätta mig där känns inte alltför lyckat om vi ska säga som så. Hoppas ni också har haft en bra dag :)

(Bild som vi tog tidigare idag i stan)

Fortfarande i stan

Men här har ni dagens shopping:


Puder / Make-up store / 225:-
Puderborste / Make-up store / 235:-


Tack igen Gratisbio för presentkortet!

Shoppingpaus på Sandys




Gratisbio.se

Visserligen har jag fått både underhållsbidrag och blogglön idag men jag kan ändå inte spendera pengar som jag vill. Jag har bokat en 2 veckors lång utlandsresa och att ta stunden är mycket mer än billigt. Men på posten kom idag ett presentkort på 500:- hos Åhléns som jag fått tack vare att jag samlat enkla poäng genom gratisbio.se så nu ska jag faktiskt in och shoppa lite, vilken lycka!

Oväntade pengar är dom bästa, utan tveckan!
Ni kan bli medlem på gratisbio
här om ni vill!


Rakhyvel, puder och hårfärg! Vad jag tänker köpa idag.

Priset/hotellet

Det som var viktigast för mig när jag bokade resan var faktiskt priset, för jag är en sådan som måste vinna. Jag klarar inte av att bo på ett hotell för t.ex. 8.000 när det finns ett annat hotell några meter närmare stan/stranden för 7.900. Jag måste liksom känna att jag fått det bästa hotellet i förhållande till priset, annars funkar det inte, jag blir tokig. Igår när vi gick i stan och skulle boka våran resa så bestämde vi oss för massa olika hotell men jag bytte hela tiden. Hittade alltid något närmare stan, närmare stranden eller ett hotell med större pool.

Så för mig blir pris/hotell det viktigaste när jag bokar!


Godmorgon/dag

Nu är det lunch om 30 minuter och sedan ska jag möta Jennie i stan kvart i 2 om jag inte missförstått något. Vi ska antagligen sätta oss och prata lite mer om resan som vi bokade igår, kanske möter upp några andra också när vi väl är inne i stan också. Idag har jag en liten fråga till er. Alla prioriterar olika när de ska resa utomlands, men vad är viktigast för dig?

Sunny beach here we come

2 veckor i paradiset, lovely!



Har varit i Sunny förut och älskar stället enormt.
Någon annan som varit där? Vad tyckte ni?


Vill ni hjälpa mig?

Jag festar ju rätt så ofta så kan det bli jobbigt att lägga upp alla 732 partybilder i bloggen varenda helg, även om dom faktiskt är roliga att se på. Så jag tänkte att varje fredag/lördag så lägger jag in alla bilder från min utekväll i en filmsnutt där jag även spelar favoritlåten från dansgolvet. Självklart vet jag hur man lägger upp videos på youtube, men hur fan gör man bilder/låtar till ett videoklipp? Vilket program rekomenderar ni? Vilket format ska man spara videon man gjort i!?

Bögen behöver hjälp, nu!

Waynes coffee



Amir ska boka en resa

Åh så solen skiner, i'm over and done here så nu ska jag röra mig in mot staden för att möte upp Jennie och Daniel! Vi ska sätta oss på något café och snacka lite random skit bara. Självklart har vi ingått en pakt och lovat varandra att alla ska ha solglasögon på sig, inte mig emot liksom. Känns verkligen som att våren snart är här även om det kan bli lite snö och slask ibland. Just nu skiner i alla fall solen och det ska jag njuta av.

En fågel viskade i mitt öra att Amir ska boka en utlandsresa idag!


En av er har fattat

Fick en vettig kommentar igår:
"dessutom verkar det vara en intern grej för er"

Heippa, vad skönt med någon som faktiskt förstått heippa. det är ju inget annat än en intern sak! Jag och Jennie hörde någon finne säga "heippa" när vi var på gaykryssningen. Vi tyckte det lät jättekul och berusade som vi var så sprang vi runt till varenda jävel på båten och sa heippa till höger och vänster, till varenda människa vi såg. Bögarna, städarna, kökspersonal osv, heippa på alla från mig och Jennie! Det tråkiga var att alla kollade jättesnett och surt på oss, och ingen sa heippa tillbaka. Först 2 dagar efter vi kommit hem igen fick vi veta att vi gått och sagt hej då (på finska) till halva båten, vi som trodde det betydde hej. Fasiken vad jag skrattade åt saken, sen dess har alla vi som var på kryssningen tillsammans sagt heippa hela tiden. Eller nej juste... jag råkade säga heippa när jag kom fram till kassan på H&M en gång också, haha!


Fan alltså

Amirisha har varit dum, han saknar dig.

Ska sova nu, hörs imorgon! Godnatt raringar!

(Asgarv)


Vissa borde vara tysta?

"Bara för att du varit på en kryssning behöver du inte säga "heippa" och göra det till en big deal. det är precis samma sak som en finne skulle vara på kryssning och börja säga "hej" till varenda en människa".

Människan har ingen aning om varför jag (och mina vänner) säger heippa hela tiden och för övrigt är han en jobbig människa. Han har agressionsproblem och skulle "knulla mig mamma" för att jag inte ville dejta honom för något år sedan. Och flera av mina vänner har berättat hur han uppför sig på fester, pinsamt ju. Jag är oftast väldigt snäll men nu gör jag "en Kissie" och hänger ut någon här, trött på otrevliga och respektlösa människor.

Blogg.se

Ja som vanligt så är det ju strul med blogg.se och inläggen jag skrivit idag har i vissa fall kommit upp flera timmar efteråt, riktigt mysko!? Men det är ju bara att leva med. Nu sitter jag hemma hos mig efter en mysig eftermiddag med mina söta flickor. Så skönt att bara ses utan att ha planerat något. Vi bakade chokladkaka, myste i soffan och jag satte upp Sofies hår i en mysig inbakad fläta, tänka sig så duktig jag är ;)

På tal om hår, jag klipper mig hos Bobby nästa vecka, äntligen!
Fick panik förra veckan och ringde direkt till han och sa att nu jävlar...

Gör inte Bobby det så gör jag det själv!

Låt mig presentera

Jag har inte träffat mitt sweetheart Amanda på väldigt lång tid.
Nu sitter vi 2 hemnma hos Sofie och myser, är inte Amanda vacker?



Jävla dagis här

Klassen ska tillsammans göra en stafett för skolans alla 3or.
Under tiden som vi har planerat har folk:


- Blivit sura för att dom inte fått som dom vill.
- Ropat "mammaknullare" och andra svordommar.
- Kastat saker på andra.
- Talat i munnen på varandra så det bara blivit kaos.


Detta är i alla fall dagens sista lektion, underbart, vill hem från detta dagis.


Jensen Södra gossip

1. Det växer sjögräs mellan Mixans ben!
2. En lärare tappade nyss 10 bärbara datorer i golvet.
3. Bettina (cameltoe) behöver sola solarium.




Nostalgi

Eller njae, men 3 veckor sen var det faktiskt! Vår lärare visar bilder från mässan där alla i klassen stod med sina företag. Tusen tack igen alla ni supergulliga människor som kom fram och pratade med mig. Och tack till Kissie som stod där med mig timma efter timma, 2 dagar! Som ni kanske förstår så sitter jag nu på lektionen där vi driver våra företag och efter det är det lunch, yummie.


Är i skolan nu

Godmorgon på er :)

Eftersom att jag somnade klockan 7 igår så är jag faktiskt väldigt pigg idag, väldigt. Hade inga som helst problem med att komma upp ur sängen imorse och nu sitter jag här i skolan på dagens första lektion, religionskunskap. Idag har vi en heldag i skolan och jag slutar alltså rätt sent. Kring 4-5 typ, men det är bara att hålla ut och lida igenom lektionerna. Jag är ju den som tänker att allt blir vad man gör det till, så jag ska nog allt kunna liva upp i detta klassrum! Nu har jag jobb att göra, brb friends!


Nu stupar jag

Hur ska jag kunna prestera på topp i skolan imorgon efter denna helg!? Nej nu ger jag upp, nu stupar jag. Ska kasta av mig kläderna fort som satan och sedan lägga mig i sängen och inte öppna ögonen igen försän imorgon! Har en tidig skolvecka nu så vi hörs väldigt tidigt imorgon igen. Kyss på er alla och sov gott när ni än hade tänkt att lägga er i säng!


Skolan börjar igen

Åååh vad skönt, nu är jag hemma i mitt egna lilla rum, underbart! Imorgon börjar skolan igen så håller på att förbereda mig lite. Börjar tidigt imorgon så jag lägger redan nu fram min almenacka, penna, anteckningspapper osv som man kan tänkas behövas i skolan. Om jag inte minns fel så har vi bl.a. mitt favoritämne information&layout imorgon så det blir nog en toppendag allt, back to basics.

Min fina almenacka!

Orkar inte mer

Jag känner mig fan döende, hejdå Vallentuna nu ska jag hem haha.


American pie 2

Sitter hemma hos Jennie nu, vi kunde lika gärna leka idag när jag ändå "vaknade upp" i Vellentuna liksom. Vi sitter hemma hos henne nu och ser på American pie 2! Denna film är verkligen perfekt idag tycker jag. Man behöver inte tänka eller anstränga hjärnan det minsta lilla utan det är bara att följa dom iq-befriade killarna när dom försöker skaffa sig ligg på diverse korkade sätt haha. Nej nu ska jag fortsätta kika på filmen, ena killen har precis limmat fast sin hand i sitt egna könsorgan haha.


Tvärtom än planerat

Som en traditionell söndag hade jag börjat detta inlägg med "jag vaknade precis upp hos..." men så är det inte. Natten har varit lite galen och inte alls som planerat faktiskt, men det är ju då det blir roligast. Efter att jag och mina vänner vart på bion som slutade 01.00 så drog jag och William till Libra och festade loss. Efter ett tag så följde jag med på efterfest hos Adam och Anders som jag fortfarande är hos. Efterfesten har egentligen inte slutat för ingen av oss har sovit utan vi har kört loss här hemma hos dom. Med andra ord kan vi säga att det blir en supertrött och sliten Amir som bloggar idag, men det är bäst så. Skulle jag sova nu under dagen skulle jag bara vända på dygnet och aldrig komma upp imorgon. Det är alltså lika bra att kämpa igenom hela dagen gäspandes men endå med ett leende! It's Amir bitch, heippa!

En shopaholics bekännelser

Nu ska jag in mot stan med 5 kompisar och se på filmen En shopaholics bekännelser på bio! Vi ska mysa i stan först och sedan se på filmen som börjar så sent som 23.15 faktiskt. Man kan ju hoppas att filmen är bra men det har ju låtit så från andra som hoppats så det är nog ingen fara med det! Om jag och vännerna drar på en hemmafest efter filmen eller om vi sätter oss ute och myser med några glas vin visar sig, vi hörs i alla fall imorgon igen kära läsare. Puss på er och ha en fin lördag!


Det är inte menat

Nej det är ju tydligen inte menat att jag ska göra videobloggar!? Programmet för min webkamera strular, när jag ska spela in via dailymotion/videofy så låser sig internet, och batterierna till min digitalkamera är slut och jag har inga nya här hemma heller. Typiskt va!?

Jag hade ändå inget nytt att berätta. Har njutit dagen framför datan som en fet gris. Har pratat lite i telefon med diverse människor och det har även bokats bio för ikväll. Jag och 5 vänner ska på nattbio (följt av hemmafest om vi orkar) men mer om det senare! Ska fördriva tiden genom att fixa mig lite nu. Får se om jag orkar sätta på mig lite smink, men fin i håret vill jag i alla fall vara :)



Facebook

Aldrig varit någon stor användare, men nu finner ni mig där all the time!


Era noshörningar

Grattis Terinap, du är nu 2 pizzor fetare haha!

Ja Jennie har begett sig hem till Vallentuna och jag sitter här ensam i ett stökigt rum som ser ut som rena rama kriget haha. Ska ta en skön dusch och sedan bara njuta av att jag lever. Jag drack orimligt mycket när jag var ute igår men jag klarade mig både från spya/bakis såsom vissa andra är haha! Ringde William och han vågade inte ens resa sig från sängen haha, skrutten. Nej duschen var det ju nu....

Sluta klaga era noshörningar, jag vet att ni älskar mitt plut, daah! Haha.

Ni får 2 gratis pizzor

Inte dags för lite bakismat eller!? Nu kan ni få 2 pizzor hemkörda helt gratis. Allt ni behöver göra är att skriva en kommentar i detta inlägg med eran mail och sedan exakt 15.30 så drar jag en vinnare och mailar en kod till den! Du går sedan in hos OnlinePizza och gör din beställing och i kassan så anger ni koden ni fick av mig. Vips så har ni snart 2 pizzor hemkörda till er, helt gratis!

We love pics

(Klicka på bilderna)



 

   

 


Tack för igår

Ååh jag vill nästan tacka alla som var inne på Paradise! Det var en galet hög stämning och alla var jätteglada och partytaggade kändes det som. Och Lili & Susie som uppträdde, fyfan jag har aldrig sätt så snygga kärringar alltså! Vilket drag dom hade, riktigt grymma var dom verkligen och jag stod självklart längst fram och sjöng med som en fjolla. Efteråt hoppade dom ner i publiken och dansade med alla och självklart var Jennie framme och skakade loss med dom haha, sweetheart! Träffade mycket trevligt folk och hade allmänt än jättetrevlig kväll verkligen. Ligger hemma hos mig nu där jag och Jennie sov efter igår. Nu är det dags för frukost, kyss!

Världens härligaste partygäng alltså, wonderful!
Krille, Jag, William och Jennie!

Sverige, vi är körda

Jag har precis hört Azerbaijans bidrag i Eurovision och dom utklassar oss grovt!
Denna låt kommer jag att spela sönder de närmsta veckorna, kanske månaderna!

Som ni kanske märkt älskar jag utländsk musik, Sweden sucks, oftast!



Känner ni igen killen? :)

Kiss kiss

Jennie sitter på golvet i mitt rum och leker med en av mina kattungar och jag sitter och leker med något helt annat. Nej inte pillesnoppen, utan Jennies hårband haha! Jag ser ut som en lite hippie-unge faktiskt, skitsöt ju! Lyssnar även på en supergammal turkisk låt och springer runt och försöker dansa som en turk, lite krongligt faktiskt men jag skakar på rumpa och bröst och ser ut som ett misslyckat fall haha! Nu ska vi göra oss lite hottie och sedan röra oss hem till William. Han har flyttat sen sist och jag har inte sett hans nya boende så det ska bli kul. Vi hörs när jag är där, see ya!




Love me, hate me

Sitter på Vapiano i Gamla stan nu och har precis fikat med en tjej från SVT! Det var ett jätteroligt fikamöte och tjejen jag pratade med var hur trevlig och social som helst. Förutom programmet som jag ska medverka i så pratade vi om min utlandsresa i sommar, om gayklubbar och homosexualitet i allmänhet. Jag tror i alla fall att det kommer bli jätteroligt att spela in mitt inslag till programmet och självklart kommer jag säga till i god tid innan det sänds på tv.

Nu ska Jennie leta i stan efter en outfit till ikväll och sedan ska vi hem till mig och varva ner lite innan vi rör oss hem till William där första delen av kvällen ska spenderas. Men vi hörs snart igen, kyss sålänge!


Möte med SVT

Nu ska jag röra mig in mot stan för ett möte tillsammans med SVT! Dom har sen tidigare talkshow varav ett avsnitt ska komma att handla om HBT och då vill de ha med mig i programmet. Även om det bara handlar om ett avsnitt och kanske inte alls så lång stund i tv-rutan så vill jag andå få veta mer vad dom har tänkt sig för upplägg osv. Så ska träffa dom idag och snacka lite innan jag tackar ja/nej! Tar med mig Jennie! Aldrig roligt att gå ensam på möten!


Problemet är löst

Godmorgon/Goodmorning/Heippa!

Gårdagens problem som jag skrev om i bloggen var ju att jag var orolig över ifall hjärnceller som man förlorar kommer tillbaka eller inte. Nu har jag fått veta att de inte kommer tillbaka och de försvinner både när man skakar på huvudet och festar. Jag både festar och skakar på huvudet rätt så mycket så jag blev orolig. Jag satt och pratade med Simon om ifall jag skulle vara totalt IQ befriad om 5 år men han garanterade att en människa har så många hjärnceller att dom inte ens går att räkna, underbart!!! Nu kan jag skaka på huvudet bäst fan jag vill ;)


Vänster, höger, vänster, höger.... shake it!


I guess i need you



I make believe that you are here
It's the only way I see clear
What have I done
You seem to move on easy

And everytime I try to fly, I fall
Without my wings, I feel so small
I guess I need you baby
And everytime I see you in my dreams
I see your face, you're haunting me
I guess I need you baby

Videoinlägg

Lite väl flummigt kanske det blev hehe, men bättre för roligt än för tråkigt ;)


Kvar i staden av sjö!

Nu är vi inne igen! Tillslut blev det så kallt så när vi skulle ta en bild till bloggen hade jag inte alls lust att vara så snygg som jag alltid är, grr haha!! Nejmen det blåser verkligen kallt även om det är soligt ute. Pizzan från OnlinePizza var jättegod så jag och mina 2 vänner fläskade som fan höhö. Nu ska vi bara sitta här inne och mysa ett tag innan jag och Simon ska röra på oss för att bege oss mot kvällens planer, pyjamasparty!!!!

Btw: Lovar ett videoinlägg ikväll, dags nu liksom!?

Fan vad jag har feta fingrar! Hotdog, yummie!

Onlinepizza, lovely

Hello again! Sitter i Sjöstaden nu hos Sofie som städer hennes lägenhet som självaste askungen haha. Hon missar inte en liten kvadratmillemeter förfan! Vi har beställt hemkörningspizza från Pizza Online (årets hemsida haha) som snart kommer hit! Simon är också påväg så det blir mys hära för full rulle må jag lova. Vi ska ta våran pizza sen och sätta oss i solen och käka. Jag är ju verkligen svensk idag. Såg att det var sol så jag lämnade både jackan och västen hemma. Folk måste tror jag är dum i huvudet när jag glider fram med solglasögon och bara en tjocktröja haha. Vist är det sol, men nog blåser det allt lite kallt. Anyway, i'm hot!

(Sofie, städa spegeln också nu va)

Dagens problem

De flesta av er har nog käkat lunch nu, själv käkade jag precis min frukost alldeles nyss haha! Rostat bröd och te blev det, ingen höjdare men i alla fall något! Fick besök av en kattunge på bordet också haha, så sjukt jävla söt! Jag ska vara hemma nu och fixa mig ett tag innan jag ska röra mig mot Hammarby Sjöstad och hem till Sofie! Per-Robin bor ju i samma lägenhet också. Hoppas han är hemme för jag har inte träffat bögjäveln på ett riktigt bra tag! Och nästa helg öppnar ju hans nya gayklubb också, all lycka till till han och dom andra 2 som är med!

Och dagens problem! Jag stod och dansade framför spegeln precis till lite Britney musik och jag kom genast att tänka på en sak som vi pratade om igår jag och mina vänner. Varje gång man rycker till med huvudet lite hastigt så förlorar man 200 hjärnceller. När jag dansar så är det så att jag rör på huvudet mer än vad jag rör på kroppen, jag bara älskar att svänga med mitt hår! Fatta hur lite hjärnceller jag har kvar alltså!? Det vi inte kom fram till igår var ifall hjärnceller kommer tillbaka eller ifall dom är gone forever. Är dom gone forever så är jag riktigt illa ute alltså!



Uppträdande imorgon

Godmorgon, påriktigt denna gång!

Direkt när jag vaknade nu så kom jag på en underbar sak, imorgon är det fredag!!! Älskar vi inte fredagar!? Utgång, party in the truck! I love it. Och imorgon ska Lili & Susie uppträda på Paradise så jag är verkligen jättetaggad till tusen. Deras låt från Melodifestivalen är ju en jätteglad låt som man verkligen blir lycklig av så det ska bli jättekul att få se dom framföra den! Måste in på Youtube nu och lära mig deras koreografi, så kanske man får vara bakgrundsdansare på en gång också haha!! Eller inte!


Vaken

Okej, jag har varit med om mycket i mitt liv men detta tar nog priset. Vad i helvete gör jag vaken nu? Om ingen väcker mig kan jag utan problem sova till klockan 2 men idag vaknade jag en jävla skum tid och törstig som aldrig förr var jag. Har tagit 2 stora glas vatten och ska förska sova snart igen. Har dock satt mobilens larm på klockan 11 så då måste jag upp igen! Juste, jag drömde förresten att min älskling Sofie skulle till Göteborg och hälsa på vänner, jag blev skitförbannad för att hon åkte ifrån mig och ringde och skrek på henne i telefonen när hon satt på tåget. Haha, så meningslös dröm! Nej... time to sleep bitches! (Jennie nu ser du, jag kan vist vakna tidigt, heippa!!!)

Jag är trött, faktiskt

Det märks verkligen att jag steg upp ur sängen 2 timmar tidigare än vanligt idag faktiskt. Jag är redan nu trött och funderar på att göra mig iordning för sängen. Visserligen kommer det ju ta sin tid med tanke på allt man gör innan man faktiskt hamnar i själva sängen. Duscha, smörja in sig i 54 olika krämer, brosta tänderna, dricka ett glas vatten osv osv. Har dock ingen ny film att se på så det blir lite konstigt dethär. Kanske något kul som börjar på tv:n klockan 9? Brukar ju alltid vara något vid den tiden känns det som i alla fall. Annars får jag väll ladda ner något och hoppas på att det går snabbt!

Tips på någon bra film!? Barnfilm helst :)
Vem vill se skräckis när man ska sova haha!?

Glad idag

Vet inte varför, men jag är verkligen på topp idag känner jag! T.o.m. Simon märkte och kommenterade det. Vet inte om solen gjorde alla på bättre humör men fasiken vad roligt det var i stan idag också, galet! Länge sedan jag skrattade så mycket. Vi pratade öven om resan till Sunny Beach i sommar som med största sannorlikhet blir av! Vi alla funderar på att boka resan redan imorgon faktiskt. Jag har ju varit i Sunny Beach förut och vi ska bo på samma hotell som jag bodde på då, detta känns jätteskönt eftersom att jag då kan garantera både migsjälv och dom andra att i alla fall boendet blir perfekt! Ivana Palace here we come!


Ingen modevisning

Nu har vi begett oss till ett café i Gamla Stan som är jättemysigt! Har käkat en jättegod kalkonmacka med senapssås till, smaskens! Skulle på modevisning med Kissie senare men måste tråkigt nog ställe in det eftersom att jag fått förhinder nu tråkigt nog. Men blir i staden en liten tag till innan jag rör mig hemmåt, och då ska jag berätta lite om att jag faktiskt ska vara med i TV snart, ska på möte med SVT någon dag här framöver och disskutera lite, kommer bli kul.


Detta är lycka

Sitter på bryggan i Gamla stan och njuter av solen, detta är lycka.


Har lekt lite med kattungarna


Det är sol

Åh heippa vad solen skiner alltså! <3

Fasiken, jag är uppe tidigt (haha, för mig alltså) och jag bländas direkt av ett skitstarkt ljus, underbart ju! Pumpar If u seek Amy och bara slappar framför datorn nu. Vill verkligen in till stan idag! Vill sätta mig på bryggan i Gamla stan med en ischai i handen och bara steka i solen samtidigt som man spelar musik högt från mobilen. Okej så varmt är det kanske inte, men jag är ju en typisk Stockholmare! Minsta lilla sol och jag tror att det är riktig sommar... it's so sthlm!


Dags igen?

Var i Sunny Beach sommaren 07, dags nu igen!?
Jag och William planerar för fullt nu!


Hej jag heter Amir, jag är brun!


Världens härligaste hav!


Varken pincett eller plattång... döm mig inte, haha!


KFC i mitt hjärta haha!


Ginger is hot

Hej snyggingar nu är jag hemma igen!

Vart en väldigt trevlig dag i stan! Jennie var med under hela dagen och det uppskattas ju. Det började med att vi stötte på varandra några gånger ute på diverse gayklubbar, sen sågs vi på gaykryssningen också och det slutade med att vi spenderade hela kryssningen tillsammans ju, verkligen en underbar brud! Hon och jag ska eventuellt göra en galet stor sak tillsammans, men det visar sig på torsdag hur det blir med den saken!

Nu ska jag bara ta det lugnt här hemma och göra ingenting. Har ju missat Linda Rosings program men det kanske finns ute på nätet redan nu om man har tur liksom!? Annars blir det väll någon mysig film! Igår somnade jag faktiskt till Den lilla sjöjungfrun. Min favoritfilm i kategorin tecknat!


No.8

Åh vad mätt jag är! Sitter på restaurang No.8 på Stureplan med William och några andra sköna bönor! Sushi är ju det godaste som finns så nu kommer jag vara glad i några veckor till haha! Vad som händer härnäst är nog hemfärd eftersom att jag vart i stan hela dagen och är väldigt trött nu! Vi hörs igen när jag är hemma, pusspuss!

Jennie och jag inne i en lustig affär, haha!

Dagens låt

Haha i love it, så jävla skön!


Update från stan

Efter att ha kikat i lite olika butiker så sitter jag nu och fikar med Pauline och Jennie på Coffehoue by George inne i SOUK-gallerian. Vi sitter och snackar om allt och inget här, om våra praktiker och vad vi gjort i helgen, mycket mys! Var förresten inne på Adidas och smekte lite på deras skyltdockor haha, loveley.



Mot stan nu

Sådär nu har jag fixat håret och sminkat mig lite, eller jag ska inte ljuga jag ser ut som en dragqueen haha! Ska möta Jennie i stan och sedan kommer lite annat skönt folk in också för att fika med oss, blir storfika fan! Självklart hörs vi från stan sen! Kyss och smek gullegrisar!

7 års olycka är över :)

Comeback idag

Heippa alla nyvakna!

Vaknade precis av att några sms slank in i luren vilket bara är bra, haha fan vad jag är grym på att sova alltså! Idag ska jag in till stan och träffa lite folk. Sofie, Simon, Jennie, Pauline... någon annan som är intresserad när man ändå är i farten eller!? Har suttit hemma och ruttnat i 2 dagar nu så idag ska jag göra mig skitsnygg innan jag åker in till stan. Som jag sa till Niklas igår, idag gör Amir comeback i stan! Haha, nej duschen nästa nu!

Fyfan i need a makeover!

Du kommer stå ensam kvar

Att bli sviken av en vän är inte hela världen, men när vänner gör bort sig gång på gång så tröttar man faktiskt. Vänskap är inte alltid det viktigaste men det gäller att kunna kompromissa och inte få folk att känna sig bortglömda eller mindre värda. Jag menar, en kille kan inte alltid komma föra ens vänner?

Sorry, men var bara tvungen att nöta in detdär i en viss persons huvud! Och det har inget med inlägget nedan att göra heller. Nejmen ush låter depp idag men jag är faktiskt rätt glad. Har pratat med Sofie i telefon och hon ska snart ringa upp mig igen. Tycker att det är mysigt att bara ligga och snacka en massa skit och skvallra tillsammans över telefon. Sen när man blir kåta kan man... okej nej jag skoja bara! Ska som sagt lägga mig i sängen och snacka med Sofie snart igen, sen därefter blir det nog någon mysig film att somna till! Vi hörs med andra ord imorgon igen.

Kyss och godnatt kära läsare!


Tack och hej

Nivet när jag och Kissie var på hemmefesten där saker blev stulna!? Tjejen som hade festen, hennes pojkvän har ju ringt ett antal gånger och hotat mig och senast ikväll ringde han och bad mig hälsa Kissie att han "ska knulla sönder henne" ifall hon inte ger honom pengar. Jag själv är en sådan som gör vad som helst för att slippa problem så den 28e denna månad när blogglönen kommer (dom kan gott och väl få vänta lite) så ska jag ge dom pengarna som dom kräver fastän jag inte stulit så mycket som en saltflinga. Men det gör inget, jag bryr mig verkligen inte. Jag betalar dom för det som har blivit stulet och efter det är den nästan 5år långa vänskapen över! Tack och hej!


Folk verkar inte ha alla hästar i hagen, men we'll take the fight!


Gratis reklam, haha

Krille, Jennie, Joanna, Jenny
Någon jag glömt? Heippa anyway :)

Blondiner är dumma!? Ja det kanske stämmer hörni?
Enda gången jag däckade på en bil var när jag var blond haha!

Vad hände?

Saknar min chailatte ju!


Heippa


Emilia, Molly och Ugglan

Precis kikat på reprisen av Melodifestivalen och det var verkligen sjukt starka låtar i årets final, verkligen alltså! Dock var det artister som försvann och som jag faktiskt inte tänkte på. Emilia hade ju världens charm, sjukt vacker kvinna. Molly Sandén sjunger som en gud och Ugglan... såg lite plågad ut som alltid haha! Min fråga nu är vad man ska hitta på idag liksom. Sätta sig på ett café? Kika runt i lite butiker? Måste i alla fall ringa Jennie och tjata på henne angående en sak!

3 dagar kvar, jag skiter på mig för att jag är så nervös!


Idag fyller min blogg 1 år

Idag har jag bloggat i exakt ett år! Förra året den 16e mars så började jag blogga! Tänka sig, denna lilla sketna blogg har jag lagt ner så sjukt mycket tid på i ett helt år, helt otroligt! Jag är så glad för allt som bloggen har givit mig. Jag har träffat personer jag annars inte skulle träffat, jag har gjort saker jag annars inte skulle ha gjort. Under detta år har jag byggt upp mitt självförtroende med hjälp av er, jag har insett mitt värde som människa och jag har även insett att alla faktiskt inte har det lika lätt som jag.

Jag blev i höstas nerslagen pga av min blogg, killen skrek "dendär jävla bögbloggaren" och sedan slog han ner mig till marken och när jag låg där försvarslös så sparkade han på mig. Detta har hänt mig en enda gång, men det finns folk som får stå ut med sådant till frukost, bara för att dom älskar folk av sitt egna kön. Bloggen har fått mig att se på saker från nya viklar och den har gjort mig till en bättre människa! Det har varit underbara 365 dagar och det ska fortsätta likadant ett bra tag till!

Tusen tack alla läsare, för allt! <3


Jag vill på circus!

Ojdå, det slutade med hela 3 stycken GG avsnitt för min del ikväll! Nu sitter jag bara och kikar på diverse klipp från Britney Spears pågående världsturné The circus starring: Britney Spears! Tycker att hon gör ett sånt grymt bra jobb ifrån sig och hon ser verkligen tipptopp ut. Inte anorektiskt smal utan verkligen er perfekt och sund kropp enligt mitt tycke. Favoriten är självklart If u seek Amy just nu! Hon gör den grymt med sin lilla klubba som hon smäller till killarna med haha! Jag vill verkligen gå på konserten, mer än allt! Men hon kommer tydligen inte till Sverige :(

Klicka på HQ knappen så blire good!

Det finns inga perfekta liv

Pengar kan aldrig köpa lycka! Eller pengar kan ju köpa lycka, för du kan köpa något som får dig lycklig. Men hur långsiktigt är det? Inte speciellt mycket va. Varför jag gillar Gossip Girl är för att det är så realistiskt och verklighetstroget. Vissa av huvudpersonerna är hur rika som helst, men har de mindre problem för det!? De mår dåligt i vissa perioder och bättre andra perioder, precis som livet ska vara.

Om vi inte mår dåligt, hur ska vi då veta hur det känns att vara lycklig? Om vi inte får längta efter något, hur ska vi då veta hur det känns att få något man strävat och längtat efter? Det finns inget som heter perfekt liv eller lyckligt liv! Och jag skulle inte vilja ha något av dom heller om jag ska vara ärlig.


Dags för GG

Har precis käkat middag med familjen, väldigt uppskattat. Är ju ofta hos kompisar, på stan eller någon annanstans så när man väl sitter vid middagsbordet med hela familjen så är det rätt mysigt. Nu ska jag bara ta det lugnt här hemma med min rosa over-size tröja. Ska ta fram något gott och titta på Gossip Girl, mysigt huh!? Ska se på ett avsnitt och tar säkert en skön svalkande dusch efter, vi hörs later alligators! Kyss!


Grattis Malena

Agnes, min älskade Agnes! Jag hade gåshud under hela jävla numret! Jissanes vilken energi bruden hade på scenen, hon sjöng verkligen med hela kroppen såg man! Hoppades verkligen på henne men det blev ju inte så! Inte Alcazar och inte Sarah Dawn Finer heller, som förövrigt fick mig att storgråta. Nu pratar vi inte om tårfyllda ögon för att låten var fin utan riktiga tårar som rann längs hela min kind. Verkligen en av årets finaste låtar alltså, love till den!

Malena vann ju och det är ju bara att grattulera. Hennes låt har spelats mycket här i mitt rum så lite glad är jag faktiskt för henne. Jag menar, hon är ju totalt grym på det hon gör! Låten är unik också så vi får se hur det går i Eurovision sen, vi kanske hamnar på topp 10 för en gångs skull!? Anyway, tråkigt att Agnes inte vann men grattulationer till grymma Malena som tog hem hela kalaset!

2 söta bilder från igår när vi såg på MF!


Får ändra bloggandet?

Förlåt för förra inlägget, för att jag skrev sådär utan att berätta vad som faktiskt hänt. Men jag vet inte hur jag ska förklara allt för att ni ska förstå och då är det kanske bäst att låta bli istället för att ni ska missförstå? Och istället kanske jag bara framstår som en uppmärksamhetssökande blogghora (tro mig, vet hur många som helst som ljuger om vissa saker) ifall jag inte får ut allt på rätt sätt. Det som känns tråkigt är att jag kanske inte kan vara lika detaljrik längre? Jag kan skriva att jag ska ut och festa, men inte vilken specifik klubb. Jag kan säga att jag ska iväg och fika, men inte vilket fik? Känns tråkigt, men orkar inte ha en främling efter mig när jag är ute.

Igår då!? Förutom att den hemska mannen dök upp 3 gånger under natten så var det helt okej. Eller nej, varför låtsas att allt är party? Det sög! Musiken var skitdålig och vad som har hänt med dom gulliga vakterna vet jag. Men när dom säger att jag ska sluta ta med mina fjortistjejer ut så blir jag faktiskt sur. Sussi, Sofie, Bella osv... dom är ju så lång bort från fjortis som möjligt? Kvällen blev i alla fall helt okej för sällskapet var bra (eller bara en liten del av sällskapet). Här har vi världens snyggaste mingelbild, woho!


Jag är förföljd

Jag har suttit och skrivit på samma inlägg i 30 minuter men det finns inte tillräckligt med ord för att ni ska förstå hur rädd jag är, och hur allvarligt det är. Det har pågått i 2 veckor men jag har bara ignorerat det. Efter det som hänt inatt så är det uppenbart, jag är verkligen förföljd. Ska försöka somna nu och imorgon måste jag prata ut med mamma! Hon har redan bett mig ringa polisen men vi får se hur blir med det.

En fråga. Vart är vännerna när man behöver dom?


Party on

Sminket är på, schlagerlåtarna pumpas och snart börjar årets final i Melodifestivalen, sjukt taggad alltså! Kommer verkligen hoppas på att min Agnes ska vinna men tror ändå det blir Malena eller Alcazar som vinner. Vi får se, roligt blir det hursom helst eftersom att nästan alla låtar i årets final faktiskt är riktigt bra enligt min smak. När finalen är slut drar hela gänget direkt till Club Libra i Slussen och röjjer där, wonderfull!


Jag vill också ha en hund

Hos Niklas! Direkt när man kom stod maten på bordet så det var ju synd och klaga haha! Vad vi ska göra nu innan Melodifestivalen vet jag inte, men är massa brudar där också så det blir nog skoj. Och så har jag Niklas söta hund att leka med också även om den är lite knäpp. Hatar ju när hundar ska slicka på än haha, vet inte varför men tycker det är så sjukt äckligt, annars älskar jag verkligen hundrar. Har ju tänkt att köpa en egen jättelänge men det går ju inte när mamma har massa katter hemma så det får bli när jag flyttar hemifrån när nu det kan tänkas bli.



Mot melodifestivalen

Ska röra mig mot Niklas nu där melodifestivalen ska ses, med utgång efteråt. Känner mig fortfarande lite sjuk men vill inte sitta inne en lördag och ha tråkigt bara för det. Känner mig väldigt varm och seg i huvudet men får ta det lugnt helt enkelt, en nykter natt inatt också kanske!? Får se hur det blir, vi hörs igen när jag är hos Niklas, puss på er!

Hittade 2 bilder från igår:



Melodifestivalfinal ikväll

Såhär vill jag att tävlingen ska sluta ikväll!
har lagt bilderna i den ordning jag vill att dom ska komma i tävlingen.





En nykter natt

Godmorgon alla, antar att jag är den sista att vakna haha?

Igår var som alltid en väldigt rolig utekväll. För ovanlighetens skull så var jag faktiskt nykter. Drack 2 stycken drinkar hemma hos mig och sedan 2 cider när jag var ute. Och det är ju knappast något som håller mig berusad från 20-03?  Skitsamma i det, jag hade superkul och dansade som vanligt loss på dansgolvet till massa underbara schlagers och hits! Strax innan 3 så tröttnade jag och Jennie så vi drog med Daniel och rörde oss mot McDonalds där kvällen avslutades innan alla åkte hem på sitt sätt. Sammanfattning, lyckat, as usual!

Juste... Velvet uppträdde igår. GALET GRYMT! Så jävla snygg alltså.

Världens finaste Jennie och jag!


William, Sofie och Simon(a Thaikvinna!)


Heippa Daniel!


Hittade denna på en toalett på en bar i Slussen, ska man ringa tro? Haha!

Vi gör det Amerikanskt

Nu är mitt sweetheart William här hos mig! Kvällens "förfest" blir nämligen hos mig. Vi ska dricka lite, fixa håret och sminka oss tillsammans hära ikväll. Jag hittade stora plastmuggar på Willys som jag köpte till ikväll så att vi får lite Amerikansk känsla över det hela haha. Mean girls, Not another teenage movie, Scary movie och i alla andra filmer så springer ju ungdommarna runt med stora plastmuggar på festerna haha. Så Mean girls here we come, pax för att vara Lindsay Lohan haha =D

Döm honom inte, han är osminkad ;)
Och Grr på hans tröja förresten, kärlek!

Dagens fråga: Päls eller inte?

Fick en kommentar i ett gammal inlägg om päls:
"
HAR DU INGET HJÄRTA? Har du inga känslor för djuren?? Jag kommer ALDRIG mer att gå in på din blogg, för människor som du förtjänar inte en enda sekund av min tid. Du har en jävla brist på mänsklighet. FY FAN för sådana som dig!"

Människor som står för att dom inte använder päls och som kan argumentera för detta gillar jag, det är kloka människor. Alla har rätt att göra sina egna val och sålänge man är medveten om varför man väljer något så är det ju ingen fara. Men något som jag är riktigt trött på är dom människor som går in på youtube och ser när djur slaktas på hemskaste möjliga sätt, och sedan får för sig att hela pälsindustrin fungerar så och helt plötsligt ska sluta med päls. Think outside the box people?!


Uppträdande ikväll

Ska som vanligt till Club Paradise ikväll!
Och vet ni vem som ska sjunga där ikväll? ;)

 

Nya parfymer

Slank in 3 stycken nya parfymer i min brevlåda idag, super kul ju! Gratis är godast som man säger hihi. Är 3 stycken nya dofter från LUSH som är hur coola som helst. Det är liksom parfymer fast i fast form som ligger i små burkar, ashäftiga ju! Dom finns att köpa för 99:- styck och dethär är dom 3 dofterna som jag fick hem:


En mumsigt bärdoftande parfym med cassis absolute, blandad med en lugnande mix av bergamottolja och cypressolja


En blomdoftande parfym förfinad med citronolja, mimosa absolute, apelsinblomma och jasminolja.




En upplyftande parfym med doft av bergamottolja, citronolja, apelsinblomma absolut och mandarinolja.

Tusen tack till Fredrik på Pretto, dom doftar underbart!


Hennes fitta hängde ut

Hahaha fan vad jag älskar min Brittan alltså! Efter att hon uppträtt med I'm a slave 4 u i en tight body-korsett så hörde publiken henne säga bakifrån scenene "min fitta hänger ut". Någon hade med andra ord glömt att stänga av hennes mikrofon! Fan vad cute haha, stackarn! Lover her anyway!

Lyssna själva!

Fick världens finaste present

Heippa! Hemma nu efter storhandling inne på Willys! Väl där inne så gav mormor mig min examenspresent i förskott och jag har aldrig varit så lycklig förut! Jag stod som ett litet barn och hoppade av glädje. Har ringt halva min kontaktlista på mobilen och berättat för alla vad jag fått för present. Dock kan jag inte skriva det i bloggen än utan ni får veta deta nästa vecka. Gud jag är så hisspig så att jag inte vet vad jag ska ta mig till, jag är världens lyckligaste människa just nu!

"Heippa, haru nulla sig en enpä?"


"OMG, gaybloggaren pantar burkar, vad pinsamt!"

Mormor är här

Godmorgon alla söta!

Idag är jag riktigt utvilad och hur pigg som helst. Bara en kvart efter att jag vaknat och gjort mig säxy så kom mormor och morfar farandes här. Dom bor en timma bort med bil men kommer hit med jämna mellanrum och hälsar på. Alltid roligt att få träffa dom och speciellt min mormor som är så jävla skön. Riktigt cool brud detdär alltså haha. Som vanligt när dom kommer hit så åker vi alltid till Willys och storhandlar och det är inga undantag idag nej, Willys here we come!

Kyss!


Fan måste fixa inställningarna på webkameran!

Detta jävla tjat!

Kissie har en pojkvän och jag har träffat honom!
Han är skitsöt och dom är skitgulliga tillsammans!
Han finns på riktigt och han förblir anonym!

KISSIE HAR EN POJKVÄN! OVER AND OUT!

Waynes coffe

Nu är jag hemma igen! Har varit i stan med två stycken tjejkompisar och fikat på Waynes coffe. Tog en jättegod chailatte och en liten pralin, dock var talriken varm så den hann ju nästan smälta innan man börja käka haha! Tjejerna jag träffade är 2 verkligen underbara vänner som ska till USA på söndag och dom ska vara borta i 3 månader så jag kände att jag verkligen var tvungen att träffa dom innan dom åker iväg. Tycker att det är jättetråkigt att dom ska åka och jag kommer sakna dom som fan men det är bara att hålla ut. Vad jag ska göra resten av kvällen vet jag faktiskt inte men det blir väll att ta det lugnt och mysa här hemma bara! Jag är ju faktiskt sjuk!


Äntligen, premiär idag


Nu startar jag ett företag

Jag håller just nu på att registrera mitt egna företag hos Bolagsverket. Men jag säger då en sak, man måste ju vara ett geni för att klara av detta! Innan jag kan registrera mitt företag så måste jag fylla i nettoomsättning, beskattningsunderlag, om jag ska använda en bokslutsmetod eller faktureringsmetod. Förlåt men hur ska folk kunna detta!? Man måste ju uppenbarligen vara expert på att driva ett företag bara för att kunna registrera det liksom. Nej, mamma får ta över detta innan jag slänger datorn i väggen.

Vuxenpoäng till Amir Akrouti: 0,0

Amir goes television

Kissie ringde mig nyss, vi ska tydligen bli intervjuade av SVT idag, är ju inte så pjåkigt!? Hatar att vara med i tv (se och höra sigsjälv i tv är alltid lika läskigt) men Kissiekatten tvingade mig så jag har andå ställt upp, och hon lovade att ta med sig en hårspray eftersom min är slut haha. Det var det första jag faktiskt sa. Jag tänker inte vara med i tv när min hårspray är slut, mitt hår kommer hinna bli jättevågigt innan jag komm fram till stan liksom. Uuuush. Nejmen får se, det blir säkert jätteroligt!


Kör så det ryker

Fastän jag är sjuk så har jag storstädat hela mitt rum nu. Det är kliniskt rent och ser helt perfekt ut. Dock är jag lika trött som om jag hade sprungit 100 varv runt huset liksom, minsta lilla sak tar verkligen på krafterna när man är sjuk märker jag. Men nu ska jag ta en skön och svalkande dusch och sedan börja göra mig lite snygg. Orkar inte smink och sådant trams idag när jag inte mår bra men jag plattar väll håret som vanligt antar jag!

Jag är sjuk

Ush, huvudet snurrar och jag pratar som en riktig man haha. Låter hemsk ju! Har åkt på en riktig förkylning känner jag alltså. Får försöka hålla halsen varm nu med massa te och liknande, får snurra sjalen 396 varv runt halsen också tror jag hehe. Typiskt, jag som verkligen måste in till stan! Två nära vänner ska till USA och vara där i 3 månader så jag måste verkligen träffa dom ju, det kan inte förkylning hindra mig från att göra.

Nej nu ska jag koka te!!!


Det rätta svaret!

Godmorgon alla! Här är rätta svaren från gårdagens Dagens fråga!

Jag fyller år: Nej det gör jag den 27e maj.
Jag åker till Grekland: Nej men det skulle inte suttit fel.
Bloggen fyller 1 år: Rätt svar!!! =D
Jag förstorar läppen igen: Nej, väntar ett tag med det.
Jag har haft hemlig pojkvän i 2 månader: Haha nej, jag lovar!

Nattblogg


Sitter på msn och pratar med Jennie och Daniel, vi planerar en lite resa tillsammans. Tillräckligt nära Stockholm för att inte ta flyget och tillräckligt långt bort för att inte kunna använda SL kortet! Daniel får köra bilen och jag har redan paxat baksätet för migsjälv. Tänk er att ligga som en fet gris utbredd över hela baksätet, en cigg i handen, cola i andra och musiken på högsta volym! Fan vad high-life (not) alltså haha! Trashy-life skulle jag snarare säga. Nejmen vi funderar faktiskt på att åka till Göteborg en helg och verkligen bara festa gärnet. Har massvis med folk där som jag skulle vilja träffa så bara att samla alla för en fet utekväll liksom!

Nej nu ska jag sova, ordentlig sovmorgon imorgon! Och berättar imorgon vad som händer den 16e! Får vi se vilka som hade rätt och fel ;) Godnatt och kyss på er alla nu!

Brittan, du får akta dig



... och Agnes låt har jag bara haft i 10 dagar, shit!

Dagens fråga

Vad händer den 16e mars? Alltså om 5 dagar!

[ ] Jag fyller år
[ ] Jag åker till Grekland
[ ] Bloggen fyller 1 år
[ ] Jag förstorar läppen igen
[ ] Jag har haft hemlig pojkvän i 2 månader


CLUB XPLORE 28e mars

Det är inte en, utan tre vänner till mig som ska slå upp portarna för en ny gayklubb här i Stockholm! Jag ser väldigt mycket fram emot detta och tror att det kan bli riktigt stort, Stockholm behöver fler gayställen faktiskt så hoppas detta välkomnas ordentligt nu!

"Club Xplore slår upp sina portar i centrala Stockholm som DEN senaste och fräschaste gayklubben i city - för den medvetna gaypubliken som vill ha en stilren, fräsch och modern nattklubb!

Med öppettiderna 22- 05.00, erbjuder vi 2 dansgolv, 3 barer och dessutom en utomhusservering med tillstånd till 05 i underbara Stockholm city.

STORA GOLVET - kommer det pumpas Dance musik av bästa slag inom genren House, Trance, Club.

Lilla golvet - kör vi moderna & dansanta Schlager, Pop, Radiohits.
"

Vi ses på dansgolvet gott folk!

Gjort business

Sitter och fikar/pluggar på Söder nu med 2 söta tjejer från min klass! Mötet hos företaget gick jättebra och det blev mycket skratt! Kissie ska också sammarbeta med företaget så hon var också med, superkul att gå på möten med vänner liksom. Hennes söta vän Claudia var också med (sällskap bara) och hon var hur skön som helst. Hon satt och skrek som en galning hur mycket vi skulle få tjäna varje månad. Man kanska ska anställa Claudia som manger? Haha!


Det var inte cancer

Daniel och Jennie hämtade upp mig med bil i stan och sedan åkte vi till Fältöversten och käkade lunch. Blev en jättegod wokad kycklingfilé med ris för mi, smaskekns! När vi var klara körde dom mig till sjukhuset där jag mötte upp Niklas. Det han skulle göra gick fort och nu sitter jag med han på Coffehouse by George och slappar bara. Ska på möte med ettt företag vid 4 så jag håller fast honom här tills dess haha! Vi hörs senare lovers, puss!




Detta är bara så fel

Jag är kille och sminkar mig, jag använder foundation och puder för att få en slät och jämn hy, that's it! Sjävklart vill jag att andra killar (även straighta) ska våga lägga på lite smink för att se bättre ut, utan att se sminkade ut. Jag är inte den enda som vill det och nyss såg jag ett tv-klipp där 2 personer pratade om att killar ska våga sminka sig. Detta gör dom med hjälp av en kille som står och pratar med Åhléns City's halva sminkavdelning i ansiktet. Jag som redan sminkar mig blir avskräckt när jag ser på skiten. Killen skulle möjligtvis kunna göra reklam för dragqueens eller något annat coolt, men att stå och prata om smink när han ser ut som en 5åring som hittat mammas sminklåda tycker jag bara ger en helt fel bild av killar och smink.

Ush nej, nu rör jag mig mot staden för en lunch!
Vi hörs from there! Puss på er.


Detta är alltså en kille, och han ska få killar att börja sminka sig?

Tralala

I wanna feel love, love, love
Lift me up to the sky
Oh give me love, love, love
Take me higher than high
I will show you heaven when I get you alone
I don't wanna wait anymore


Åh kan inte sluta sjunga på den, den sitter verkligen fast i mitt huvud! Sitter hemma hos mig nu och kör den på högsta volym, underbart alltså! Nu är det så att lunchen kanske blir inställt men inget är säkert än så jag får väll se hur det blir. Ska i alla fall ta mig en dusch nu och göra mig lite säxy! Har sett ut som 7 svåra dagar alltför länge nu haha.


Nyvaken i Duvbo

Sitter nyvaken i ett snötäckt Duvbo! Blev sent hos Niklas igår så jag sov kvar här, lika bra liksom! Niklas började ju blandra drinkar igår och eftersom dom vart så farligt goda så blev det nog lite för många för att vara en tisdag haha. Trötta och snurriga i skallen la vi oss tillslut. Dock somnade ingen av oss försän vid 4tiden och nu tror vi att det spökar här haha, lyckat fan! Nu ska Niklas till skolan och jag ska röra mig hemåt. Såhär ser dagens schema ut om inget tas bort eller läggs till:

- Luncha i stan med Jennie & Daniel
- Följa med Niklas till sjukhuset
- Möte med ett företag i stan
- Sätta mig på ett café och avsluta en skoluppgift


Tycker att bilden jag tog blev rätt mysig, drinkar var iaf skitgoda.

Mysigt här


Ja vad ska man säga om dagens avsnitt av Den rätte för Rosing? Hugo är ju självklart fortfarande en favorit. Inte bara för att han är så snygg, utan för att han verkligen visar att han vill vinna och kämpar för det. Men hur fan kan Johan få vara kvar i programmet? Att sova istället för att gå ut och köpa en present, och att köpa pizza för pengarna istället för att komma med en present lite senare. Nej han verkar ju verkligen inte vilja ha Linda för fem öre, tar man pizza före en brud kan man lika gärna bli bög, idiot alltså!

En fråga nu bara, vad tycker ni om Joffrey?

Drar till Niklas nu

Nu ska jag åka hem till Niklas den lilla skiten och se på tv! Inte för att jag inte har tv här hemma då men han är ensam hemma och jag har tråkigt så blir säkert roligare där. Måste dock stanna på vägen och köpa cigg eftersom Niklas olyckligtvis "bara har 2 kvar" varje gång man frågar haha, så jävla fräck =D! Vi ska i alla fall se på Rosings program och sen vet jag inte vad som händer, han har ju skola imorgon så jag blir nog utslängd rätt tidigt. Vi hörs därifrån, åker ju ingenstans utan min rosa dator!

På torsdag kommer videon till FUCK-låten! Underbart!

Hon bara öser kärlek

Har gjort mig en kopp jättegod kärlekste som jag dricker ur Filippa K muggen som jag fick av mormor! Så sött, tror dock att mitt te hade smakat lika gott ur en köpp från Ikea eller vad säger ni haha? Pumpar också Agnes låt Love love love, man blir så glad av den! Hon bara öser kärlek ur låten liksom, man blir verkligen glad inombords och vill bara dansa och sjunga. Men det har jag redan gjort, dansat framför min spegel och mimat precis som alla 5åriga flickor gör haha. Im just to cute!

"Oh give me love, give me love, take me higher then high"


Pengar löser problem

Jag och mina vänner har nu valt att betala 1.300 kronor till tjejen som hade festen, fast det inte var någon av oss som snodde saker. Seriöst, jag vet att ingen av oss har stulit något men när jag får ett sms "dina vänner ska betala annars vet du vad som händer" så är jag och mina vänner villiga att betala. Pengar kan kanske inte köpa lycka, men lösa problem kan dom ju tydligen. Skit också...

Jag drömde inatt

Jag var blond, sådär riktigt perfekt blond!
Ååååh jag vill bleka håret igen, jag vill jag vill jag vill!


Tillbaka till 110%

Nu till något roligare... Som ni kanske vet så är Britney Spears just nu ute på hennes världsturné och jag är jätteglad för det går verkligen super för henne nu! Tycker att hon ser jättefräsch och sund ut och hela showen är verkligen jättegrym! Nu kan man bara hoppas på att hon kommer förbi Sverige senare i år, för hon håller ju fortfarande på att bokar in nya städer för turnén hela tiden! Här har ni i alla fall ett klipp med snuttar från diverse låtar hon kör på turnén, skitgrym är hon! Jag älskar henne!


Dålig start på dagen

Nivet hemmafesten som jag drog med mig vänner till i lördags!? Dom flesta av mina vänner satt ju inne på toan hela kvällen (eftersom det inte var speciellt lyckat utanför) och nu fattas det tydligen massvis med saker från badrummet dom satt i. Massor av saker har blivit stulna! Jag sa till min kompis att jag inte är sur utan förstår att hon misstänker oss/dom eftersom att "mitt gäng" satt nästan hela kvällen inne på den stora toaletten. Nu måste jag ringa runt till alla och reda ut detta.

Men vem erkänner stöld? Suck....

Dagens shopping


Jeans: Weekday 400:-
Jacka: H&M 349:-

Lång dag på stan

Nu är jag hemma, jösses vilket spring det blev! Söta Simon kom också in till stan med mig och William och Simon fick verkligen visa vad han kunde. Jag vart som vanligt stressad i stan och viste inte alls vad jag ville ha så jag skrek som en galning på mina vänner och sa att de skulle hitta något åt mig. Det blev ett par jeans och en jacka, fast mer en tröja än jacka liksom. Visar er plaggen senare för nu ska jag äta mat, utsvulten haha!


Hatar att prova jeans

Inne på Weekday nu, detta tar ju evigheter för guds skull.


Nu vart det bråttom...

Ska in mot staden nu och möta upp Jennie! Hon ska agera mitt shoppingsällskap och när hon måste dra iväg till jobbet vid 4 så byter Sussi av henne. Haha vad hemskt jag låter! Nejmen ska bli mys att få en dag på stan med mina tjejer. Har som alltid med mig min lilla bloggdator så vi hörs med största sannorlikhet snart igen! Puss på skinkorna!

Alltid en favorit...

Invandrare, turk, blatte...



Anonym frågar:
Sluta att leka svensk och rasist jag fattar inte varför har du ingen spegel hemma hos dig kolla i den och sluta snacka skit du är inte svensk så är det bara. Sluta säga turre eller invandrare också du är själv sån lek inte rasist.

Amir svarar: Hur mycket jag än försöker så kan jag inte komma ihåg hur många gånger jag sagt i bloggen att jag bara är halvt svensk och även kommer från Tunisien. Jag har säkert nämnt det i varenda frågestund jag haft? Och något jag kommer ihåg är faktiskt att jag aldrig någonsin sagt att jag bara är svensk så fattar inte varför folk skulle ha problem med detta!?

Rasist? Jag har hur många vänner som helst med utländskt ursprung och jag har ju själv ursprung från ett annat land än Sverige. Och om jag någonsin skulle säga "jävla...." så är det en annan femma, då har jag verkligen gjort ett fel uttalande som kan tolkas som rasistisk. Men jag kommer alltid att fritt använda vissa uttryck sålänge jag inte menar något illa. Om du ser något negativt i dessa ord så synd för dig, men kasta inte skit på mig för att du själv känner något fel i ord som inte alls är kränkande ord.

Shopping idag

Heippa! Hoppas alla sovit gott!

Själv vaknade jag innan 12, vilket mirakel va!? Satt ju faktiskt uppe rätt sent och pluggade lite. Som ni vet så har jag praktik nu men inte slipper man hemuppgifter för det nej. Jag känner mig ändå rätt pigg så idag blir det en vända i stan. Jag har ju varit väldigt anti-stan på sista tiden då jag är trött på att bara sitta på ett café och glo i taket, eller bara gå runt i butiker fastän man ändå inte ska köpa något. Idag blir det i alla fall lite shopping för mig, om jag hittar något dvs. Behöver både jeans och något fräsch att bära däruppe också. Monki here i come!


Du och jag

Hittade denna fina bild på oss! Vi är bäst, bäst på fest!


Äntligen

Jag har inte sovit hemma dom senaste 7 nätterna!
Inatt smäller det, ska njuta som en mätt gris!


Ching Chong

Hej på er! Har käkat en jättegod buffé nu innehållandes sushi, mongolisk mat och wok. Jag och Jennie har skojjat och skrattat lite och Daniel har t.o.m. hunnit sova lite haha! Vi alla är i alla fall jättemätta och i funderar på att ta en promenad på Riddarholmen. Vädret är kanske inte det finaste men mysigt blir det säket. Vi hörs senare igen när jag är hemma :)

Puss och kram!

Mina soldia boys!

Ändrat humör nu



Skitglad och pigg nu igen, hur kan man inte!?
Nästa destination: Restaurang No8 på Stureplan
Sällskap: Daniel och Jennie!

Blir lovely, bloggar därifrån med käften full av sushi!

Just nu



Mina favoritparfymer

För honom:

Armani - Code
Jean Paul Gaultier - Le male
Diesel - Fuel for life



För henne:

Britney Spears - Fantasy
Dolce & Gabbana - The one
DKNY - Be delicious

10 turkar

Seriöst, vart hamnade jag igår!? Var underbart att få träffa min älskade vän som höll i festen och alla hennes tjejkompisar var som vanligt underbara. Men vad var det för killar där egentligen!? Visst, jag förstår att vissa inte hänger med i utvecklingen och fortfarande tycker att bögar är årets nyhet, men när 10 turkar står och drar i mina armar går det för långt. Hur mycket jag än ropade att jag inte ville prata med dom för att jag letade efter mina vänner så stod dom och bara drog. Vissa gånger blev jag rädd och sprang till nedervåningen och gömde mig.

Annars då? Visst var det trevligt! Kollade på Melodifestivalen med Jennie, Kissie och Daniel. När den var slut åkte vi direkt in till Slussen där vi mötte upp Kenza, Nadia och Jennifer. När gänget var samlat tog vi bussen som tog oss till Viks Central. 35 minuter på den bussen, underbart haha! Men jag är en människa som tänker att allt blir vad man gör det till. Jag satt inte och grät för att folk höll på att dra i mig och var jobbiga utan jag gick till nedervåningen, satte på musk och festade med alla mina andra kompisar därnere, mysigt. Jag har nu officiellt bytt saliv med Kissie också, heippa på det!!

Älsklingar!! Jennie, Kissie och Daniel!


Ormgropen! Eller hångelkalaset som det sedan blev.


Kissie: Tack vare dig tror alla att mina bröst är STENhårda!
Amir: Jaa dom är det! Känn efter Daniel, jag lovar man får det!!

Nu är vi framme

Ja då var man tillbaka i Vallentuna, när ska detta sluta haha?
Här har vi beviset på att jag fått med Kissie ut hit, bland kossor och får =D


Dagens fråga

Jag har precis plattat håret och denna gång använda jag mitt värmeskydd från Toni&Guy som jag använda hela förra sommaren. Såfort jag använder sprayen så tänker jag på sommaren 2008 och allt som hände då. Vännerna jag umgicks med (som jag inte ens känner idag) och allt vad vi gjorde. Det är sjukt hur vissa dofter verkligen kan väcka minnen och få än att tänka på saker som man annars aldrig skulle ägna en sekund åt.

Har ni någon speciell doft/minne?


Baby goodbye

Tydligen sket inte min vän i mig igår. Nej han gick till perrongen där han satt i "hundra år" och väntade. Jaha! Han viste att jag stod ensam i kön på McDonalds och det bästa han kunde komma på var att gå och sätta sig vid en tunnelbana och vänta? Ja då kanske man skulle skickat ett sms till mig och sagt det då också!? Nej jag tror bäst fan jag vill på detdär, och jag är allmänt trött på folk som inte kan vara ärliga. Speciellt i detta fall då jag vet vart människan faktiskt drog. Jag är inte född igår hallå!?

Okej whatever, nog om det! Jag och Kissiekatten ska hem till Jennie senare för att käka middag och se på Melodifestivalen, fan vad mysigt alltså! Blir antagligen lite goda drinkar till (nähä?). Efteråt blir det en feting jäkla fest men då måste vi åka så långt som till Värmdö men det är det värt. En tjejkompis som jag saknar väldigt mycket ska ha hemmafest och det får man absolut inte missa!

Nu ska jag in i duschen för jag känner hur jag verkligen luktar nyknullad bäver typ haha! Eller typ som att det ligger 45 år gammal ost i näsan på mig, nej ush! Efteråt ska jag använda min nya bodylotion från Clean också =D

Please don't bother buy me flowers when you're gone


Jag ber till gud


Eller ja, jag vet ju att det självklart inte finns någon slags gud men nu måste jag ändå go with the flow och be till honom för vet ni vad!? Sarah Dawn Finer är sjuk och igår ställde hon t.o.m. in repetitionen. Fatta vad sjuk hon är om hon inte ens orkar ställa sig upp och mima bara? Ååh jag hoppas hon klarar det ikväll, jag och William har gråtit för mycket till låten för att den inte ska komma till final. Den är en succé, ett mästerverk.

Comviq kompis?

Godmorgon igen, nu har jag dregglat ner sängen och är piggare :)

När jag vaknade så kom jag på att vid tolvslaget inatt så gick mitt "comviq kompis" ut och som vi alla vet är ju det självmord. Inga gratis sms liksom? Det är ju som att förlora kontakten med hela mänskligheten ju, riktigt hemskt. Eftersom att mitt kort är totalt tomt fram tills på måndag och jag inte har kontanter på mig så ska mami ni gå och köpa påfyllning till mitt kontantkort. Den bruden vet vad kärlek är alltså, nu kan jag fortsätta simma lugnt idag.

Jag blev inlåst

Åh heippa alltså!

Igår var galet. Efter Paradise så hamnar jag först i en taxi hem till Henrik (sommarsås) och efter att ha druckit vin där och snackat lite med hans trevliga faster så sitter vi helt plötsligt i en taxi till Vallentuna. Hallå? Taxi till Vallentuna? Henriks plånbok får då vila i frid i alla fall haha. Direkt i Vallentuna springer jag mot sötnosen Jennies hem och när hon öppnar dörren så springer jag nästan direkt in till köket och mot hennes Soda stream. Bubblar lite vatten som jag klunkar rätt fort, sedan slocknar jag direkt i sängen. Nu är jag i alla fall hemma, och en taxi hem blev det absolut inte haha!

Men på Paradise då, fan vilket drama det ska vara hela tiden. Först slår en kompis till mig, sedan står vi inne på en toa och skriker på varandra, sen börjar han gråta, sen börjar jag gråta, sen blir han skitförbannad, sen blir vi inlåsta, sen kommer en vakt osv... Bara trams, all the time. Idioten lämnade också mig helt ensam inne på McDonalds. Han vet att jag blivit nedslagen (pga min blogg) alldeles utanför McDonalds, och att jag är jätterädd när jag vistas offentligt. Ändå säger han "stå kvar här jag kommer snart" men dyker inte upp igen. Fan vad lågt! som tur var så kom Daniel och Henrik som jag hookade upp med, sköna killar detdär! Okej, jag är bakfull, jättetrött och ska nog försöka ta det lugnt nu haha. Destination: sängen!

Daniel och Henrik innan vi drog till Vallentuna!

Stackarn

Niklas är redan skitfull haha, själv dricker man med måtta.


Har ni hört denna!?

Ja då är det bestämt, ska möta Niklas i Brommaplan om en timma och vi ska till en förfest och sedan blir det klubben Paradise för full rulle hela natten. Har ni hört denna låt med Flo Rida förresten!? Verkligen en av årets hetaste låtar, den är så galet party och jag kan verkligen inte sitta still när jag hör på den. Hoppas dom pumpar den som fan inatt alltså! Fast allra helst vill jag höra Agnes - Love love love.


Jag hos Finest.se

Världens sötaste Erika som går i min klass praktiserar hos Finest.se och har denna vecka gjort Veckans nöjespanel med mig, Shire, Bingo Rimér och Dolly blond. Klick här för att få se mina svar på frågorna angående helgen, melodifestivalen och lite shopping. Och Erika du får gärna ringa mig om Alex fortsätter avslöja saker jag gjorde på kryssningen haha =D


Hem ljuva hem

Fasiken vad skönt det är att få sitta i sitt egna rum och bara andas ut. Glömma veckans vilda fester (om ni faktiskt bara viste haha) och äntligen få springa runt i bara underkläder och pumpa Britney. Har käkat lite middag nu här hemma och ska snart hoppa in i duschen. Ikväll ska jag till gayklubben Paradise som ligger i Slussen och innan det blir det förfest på ett eller annat sätt. Antingen drar jag med Niklas till Vällingby, med William till Torget eller så tar jag det lugnt här hemma innan. Det visar sig, men först en dusch! Kisses!


Vet att ni saknat mina webcam bilder ;)

Dagens look/frukost

Look: Pensionerad hora


Frukost: Tomatsoppa!

Brakfest

Jösses vilken fest vi drog igång med här igår haha! Vi alla somnade 4 och jag såg precis till att alla andra som sov här har kommit upp. Klockan 5 måste alla lämna lägenheten då en städare kommer hit och städa efter alla våra fester haha. Nejmen familjen som bor här kommer ju hem på söndag och det vore trist som det var stökigt och smutsigt då så lika bra att hyra in ett proffs från Polen som kan städa fint här. Detta är bara lite av allt som hände igår:

- Jennie hade sönder Williams dator
- Mattias bet på mitt könsorgan, SKITONT!
- Alla hånglade med alla
- Jennie slickade på mina bröstvårtor
- Vi lekte charader aspackade
- Willam strippade naken för oss
- Hela balkongen är nu full med chips/fimpar

Fan vad vi skulle passa i en high-school film!!!

Tittut under bordet!

Tack Heaven Devil

Visningen av Heaven Devil's nya kollektion var trevlig. Direkt när man kom in bjöds det på shottar så det började ju väldigt bra haha. Sedan blev det både öl och champagne, snacka om party. Var även en kvinna som stod och talade ett tag och sedan blev det mingel med lite trevligt folk. Skönast var en gammal gubbe som jag snackade alkohol med. Han hade gått fram till baren och bett om bubbel, och då fått mineralvatten haha. Stackarn ju. När vi gick därifrån fick vi välfyllda goodiebags med sprit i, kondomer, krämer, kläder osv. Väldigt uppskattat. Vi tog även en taxi därifrån som vi inte behövde betala. Tack för det Kissie. Antar att det var hennes blonda hår och stora bröst? =D




Typiskt mig

Halkade baklänges alldeles precis framför porten, typiskt mig!
Berättar mer om minglet sen, måste tvätta mina leriga kläder haha.


Förresten...

Årets finaste? So sad....


Vart ska jag?

Extreme makeover, voila! Jag har plattat håret och sminkat mig lite så nu är jag fresh igen. Varför jag fixat till mig är för att jag och Kissiekatten har fått inbjudan till något vernissage typ, fattar knappt vad det är haha men champagne/tilltug och en välfylld goodiebag var ju fina ord som fångade mitt intresse från inbjudan haha. Mitt sällskap blir Jennie som jag börjat umgås mycket med, så underbar tjej. Direkt efter visningen åker jag hem och då får ni veta vad det var för något jag var och kikade på. Kanske finns något i goodiebagen att lotta ut också?


Bor inte hemma just nu

Vet inte ifall ni märkt det men jag har bott här på Östermalm hela veckan. Jag och bögjäveln William är kattvakt i lägenheten här så vi lever det fina livet. Promenadavstånd in till stan liksom? Jo jag tackar haha! Dock måste jag flytta hem igen på söndag så då blir det fram med SL kortet igen liksom, snyft snyft. Nu har jag i alla fall gjort frukost till mig och min vän som sovit här. Nästa destinatin blir duschen! Funtar på att använda lite brun utan sol efteråt också. Var ett tag sedan.

Småmysig utsikt från balkongen.


SATC

Hallådär alla vakna!

Igår somnade jag så sent som klockan 4 eftersom att jag och min vän dels satt ute på balkongen med våra jackor och varm choklad, vi snackade om allt mellan himmel och jord och det var hur mysigt som helst. Vi kikade även lite på Sex and the city filmen men eftersom jag sett den förut så bestämde jag mig för att sova efter halva filmen. Men filmen är verkligen grym och jag älskar humorn i den. Den bästa repliken är nog från Samantha när Carrie ringer och säger att hon har engod nyhet (hon ska berätta att hon ska gifta sig) och Samantha utbryter direkt:

- Oh honey, you finally got botox?


Ååh hon klarade det


"Acrobats twirled from suspended fabric as Spears sang and danced, showing off her toned body with flirty, seductive moves."  -  Associated Press

"...the radiant ringleader proved she's a "put on a show kind of girl" as she captivated thousands of screaming fans in the Big Easy."  -  Entertainment Tonight

"The pop star pulls out all the bells, whistles and clowns in a sparkly New Orleans show that dazzles fans and sets her up for a big comeback."  -  LA Times

"It's truly a sight to behold ... the biggest show under one roof."  -  MTV News

"...[Britney fans] want lavish productions, insane choreography and spectacle, spectacle, spectacle! Well, that's exactly what they were given. All in all, it seemed like the kick off was a resounding success."  -  NY Post

"Britney Spears descended from the sky at the New Orleans Arena on Tuesday night to rightfully reclaim her role as the Princess of Pop... she looked great! The outfits were fab and her body was bangin! Her leg muscles are ridic!"  -  Perez Hilton

"Britney Spears put another notch in her comeback belt by powering through the nearly two-hour opening date of her Circus Starring Britney Spears tour last night (March 3rd) in New Orleans."  -  Rolling Stone

"...looking trim and showing lots of midriff and cleavage, she commands attention amid the chaos surrounding her."  -  USA Today

När man behövs

William och jag hade tänkt att dra till Klubb K ikväll men nu blir det inte så. En gemensam vän till oss ringde och var helt förstörd och med tanke på vad som hänt vill jag inte att hon ska vara ute så jag har bestämt att ta hit henne. Jag och William blir alltså hemma ikväll. Tänker inte göra något speciellt här utan bara visa vår vän att vi finns här när det behövs. Man behöver inte säga något, inte göra något. Bara att visa en människa att man finns tillgänglig i svåra tider är ett stort stöd. Jag är en bra vän, det vet jag. Och när folk jag älskar har det svårt så finns det inget annat som går före.


High-life

Som Meral och Per-Robin brukar säga. Jag lever high-life!


Sysselsättning

Jennie är duktig och städar, jag och William känner för annat:



Årets hetaste video

Tusen tackar Ajse, så fint gjort! Verkligen ett minne.


Naglo Vodkabar

Godmorgon mina saffransfrön, haha!!

Har precis vaknat upp hos William, lite småmysigt sådär. Underbara Jennie är också här och vi delade säng inatt. Fast vi låg nog och skratta mer än vad vi sov haha. Festen på Gärdet igår var inte så jättelivad så ungefär vid 00.30 satte i oss alla i taxi som tog oss till Naglo Vodkabar. Där mötte vi upp lite trevligt folk som vi snackade och hade det trevligt med. När klockan blev 3 blev det en taxi hem igen och ja nu sitter jag ju här. Vad jag ska göra idag vet jag inte! Har planerat att träffa några tjejer från klassen för att göra klart ett skolarbete på något café i stan. Låter ju vettigt?

William och Sommarsås.


Jennie, så fin!

Heja Hugo

Festen började med middag och programmet Det rätta för Rosing! Måste säga att Hugo som faktiskt är yngst är den enda riktiga mannen. Dom andra klagar på Hugo och skyller på att han fuskar. Fuskar hurdå? Han är en jättesnygg och framåtriktad man som tar för sig. Heja Hugo alltså, dejtar man Linda Rosing sitter man fan inte stilla i ett hörn och glor. Vill man något får man kämpa för det och det gäller även män/kvinnor.

Vem är er favorit i programmet?

Fest snart

Haha jag är så dum! Igår kunde jag inte festa bara för att det var måndag men idag ska jag festa. Måndag som tisdag, samma sak väl haha? Nejmen jag och Jennie haar gjort oss snygga och ska röra oss mot Gärdet nu där det hålls en hemmafest. Kanske lite konstigt att åka  såhär tidigt men när man befinner sig ute i Vallentuna tar det sin lilla tid tillbaka in till civilisationen haha. Den paljettklädda vodkaflaskan följer själklart med.



2,5 sekunder

Ja vad gör jag i Vallentuna da? Jag är faktiskt här och hälsar på min vän Jennie. Tyvärr bor hon så långt bort från civilisationen men det får man leva med. På vägen hit åkte jag förbi stora åkrar och traktorer, riktigt läskigt haha. När jag kom fram så visade Jennie mig Vallentuna centrum och det tog väll 2,5 minuter att gå igenom deras centrum haha, så sött. Vi har i alla fall precis käkat pizza hemma hos henne och nu ska jag färga hennes hår!



Sagan börjar idag

Idag börjar en ny saga i Britneys liv. Vi har sett henne resa sig upp från den djupaste botten och idag börjar hennes världsturné med start i USA. Jag vet att hon kommer sköta detta galant och om ni kikar på klippet nedan så ser ni hennes repetition inför turnén och man ser verkligen att hon är tillbaka nu, she looks fabulous!


Vartfan ska jag?



Tro det eller ej, men jag sitter på roslagsbanan mot Vallentuna!
Jaha tänker ni, vad kan man tänkas göra där? Hittade sevärdheter:

 

  • Vallentuna kyrka: en medeltida kyrka
  • Väsby kvar:. Kvarnen brann ner till grunden natten till den 30 mars 2008.
  • Runriket Täby - Vallentuna: Besök området som är världsbäst på runor. Kring Vallentunasjön finns en otrolig koncentration av runstenar, ca 50 stycken. Runriket berättar om runstenarnas tid och släkterna som bodde Runt Vallentunasjön på 1000-talet.


  • Får ligga kvar

    Godmorgon sweethearts!

    Sitter hos Albin och vi har precis vaknat upp. Just nu är han iväg och köper frukost medans jag får logga kvar och sova färdigt, sweet va? Men är vaken så har transporterat mig från sängen till soffan haha. Har kopplat in min iPod till hans stereo också så nu pumpar jag massa musik på högsta volym, wonderful! Albin har inga planer för dagen så ja antar att jag kan umgås med honom här hos han fram tills jag ska möta Jennie i stan halv 3!



    Sover hos Albin

    Han vill att jag ska komma och kolla på skräckfilm, mys ju!
    Tar mitt pick och pack och rör mig mot bussen, vi hörs imorgon kyss!

    Svar på era frågor - Del 3

    Självklart var förra inlägget bara ett skämt haha (jag ska inte vara med i tv!!!!). Hade tråkigt och lekte lite i photoshop bara. Tycker dock det ser bra ut, något tv-bolag därute som är intresserade eller vadå? ;) Tsss! Här kommer i alla fall svaren från frågestunden, del 3!

    Är alla homosexuella killar som dig!?
    Verkligen inte, och det jag alltid hoppas är att folk som läser min blogg inte ska bilda en fel uppfattning om homosexuella och tro att alla är som mig. Precis som ni straighta så är vi homosexuella olika. Det finns så manliga bögar att folk aldrig skulle kunna ana att de var homosexuella. Och det finns även killar som är så feminina att det på flera km håll skulle synas att de är homosexuella. Vi är individer, inte klonade från en och samma människa.


    Hur gör man om man vill festa med dig!?
    Lägg till mig på msn ([email protected]) och bjud med mig på en riktigt skön hemmafest. Jag är den sista som tackar nej till fest! Skriv upp Amir +2 på gästlistan och i'll be there, moahaha!


    Hur bra vän tycker du att Kissie är?
    Det är nu folk tror att jag ska avslöja smaskiga detaljer om henne och säga att hon är hemsk bara för att dom själva fått den uppfattningen? Hur mycket ni än tjatar om att jag inte ska umgås med henne så kommer jag ändå fortsätta göra det för hon är en väldigt lättsam person som man kan ha roligt med. Och att vi båda har ett stort intresse (bloggen) gemensamt är ju galant. Snart ska vi på möte med ett företag tillsammans. Kompanjoner ffs!



    Vilken är din favoritfilm?
    Den är ju olika inom olika kategorier men en solklar favorit är ju Hitta Nemo, kan man skratta mera till en film!? Jag finner inte ord för dendära efterblivna fisken Doris som simmar runt och är totalt lost i skallen, så jävla underbart så det finns inte. "Min vän har tappat bort sin son, nickochico..."

    Varför använder du linser!? Man kan bli blind!
    Varför äter du chips? Man kan få cancer!


    Hur var du när du var liten!?
    Mamma har sagt att när jag var sådär minimalt liten så sa jag inte ett ord och jag grät aldrig och det är därför min käft pladdrar så mycket nu haha. Och jag har alltid varit den som ska synas och höras mest ända sedan jag var liten. Men precis som nu har jag alltid varit en rolig människa men en brud humor. Tror att folk som kände mig när jag var liten och nu idag får höra att jag har Sveriges största gayblogg tänker "fan vad typiskt Amir".


    Festar du i Adidas!?

    Tror jag festade i Teds svarta Adidas för ett år sedan?

    Vad drar dig till överspacklade blondiner!?
    Jag dras till folks insidor, inte yttre!?


    Hur var du innan du kom ut som homosexuell!?
    Precis som nu minus fast mer dämpas liksom. Nu är jag väldigt livlig av mig och jag vågar vara migsjälv. Förut var jag osäker på mig själv och jag tänkte på exakt allting jag sa och gjorde. Bara kanske 2-3 veckor efter jag kom ut som homosexuell påpekade folk att jag börjat prata mer feminint. Inte så konstigt, när jag inte hade kommit ut som homosexuell förut ansträngde jag mig antagligen lite (automatiskt) för att inte låta så feminin. Nu kommer det per automatik liksom. Jag är den jag är och alltid varit, även om folk inte alltid sett det.


    Vem är den snyggaste killen enligt dig?

    Oj det finns ju så många hihi! Har ju nämnt den homosexuella porrskådisen förut så får ta någon annan denna gång som jag utan tvekan skulle ha sex med, om det så vore framför hela min skola. Vad sägs om Chace Crawford? Hihi!


    Inte hemligt längre


    Blond till sommaren!?

    Vad mysigt det var att umgås med Jennie i stan. Vi har ju bara umgåts på fyllan annars haha. Det var ju hon som gjorde min gaykryssning så bäst. Den hade vart jättetråkig utan henne vill jag lova. Vi fikade, käkade och tog en promenad i staden och imorgon ska vi ses igen. Då ska hon med mig till Bobbys Hårstudio. Jag ska bara kolla när han har tid att klippa mig. Mycket trevligare att gå dit och kolla läget än att bara ringa och fråga liksom. Och när vi ändå talar om hår så har faktiskt både Jennie och jag varit blonda och vi är supersugna på att prova det igen. Förra gången jag var det hann jag bara med 3 blekningar innan jag blev brunett igen. Ska jag bli blond igen kommer jag köra 4 blekningar och ett bättre silverschampo så att det inte blir lika gult. Men jag är så osäker, det sliter ju som bara den förfan.



    Ytterligare en blekning och silverschampo på detta skulle göra susen i musen.

    Hittade en lista

    Hittade detta i Jennies blogg haha!

    *Party till 8-9 på morgonen sen frukostbuffé och övernattning i våran hytt
    *Amir kissade på en toa-dörr (hallå?! det var ju upptaget?, vad gör man?)
    *Turkisk peber-shot och orgasm-drinkar
    *En partyglad tant/kvinna som kom körandes på en kundvagn i cafeterian
    *Kalaspackade kollegor/skolkamrater hittades lite här och var
    *Random för- och efterfester (Jordnötter all over the hytt a lá Jennie & Amir)
    *Daniel fick igång brandlarmet i vår hytt pga för varm dusch
    *EEJPAAA (stavning?)
    *Blåmärken med okänd härstammning
    *Amir + William = aspackade både igår och idag på dagen

    Haha jag och Amir hade gått av i Åbo och gjort snögubbar om det inte vore för att vi inte hade några skor på oss, man fick inte lämna båten utan skor tyvärr! (thank god for that)



    Nya Espresso

    Sitter på nya Espresso House vid Östermalmstorgs tunnelbana.
    Jätterött och jätte fresh verkligen, back to basics nu liksom.



    Den rätte för Rosing

    Godmorgon på er förresten!

    Igår innan jag somnade in för natten så såg jag på det första avsnitten av "Den rätte för Rosing" och det var bättre än vad jag förväntat mig. Finns vissa killar som verkar vara helt underbara. Han från Brazilien verkade ju verkligen vara en romantiker som vet hur man ska behandla en kvinna. Inte för att jag själv har något intresse av det ämnet då haha. Men jag ser hursom helst fram emot nästa avsnitt som visas imorgon va!?

    Nu bär det in till stan för fika!
    Vi hörs från cafét!


    Har ni sett programmet? Vad tyckte ni?


    Idag börjar min praktik


    En av dom med rätt svar:
    http://juxigt.blogg.se

    Kan ni gissa?



    Någon som kan gissa vart jag ska praktisera!?

    [ ] Finest.se
    [ ] Åhléns City (parfym)
    [ ] Konsum Älvsjö
    [ ] I skolan
    [ ] Kissies.se
    [ ] MQ Gallerian
    [ ] MQ Sturegallerian

    En av de som gissar rätt kan få en länk ;D

    Jag är så jävla kär

    Älskar när tempot börjar höjas i mitten av första versen.
    Hela låten och numret är SÅÅ melodifestivalen.


    Heeeipa!

    Heeeipa! Trodde det betydde hej på finska men har fått veta att det betyder hejdå. Inte undra på att alla på båten kollade surt på mig och Jennie när vi sprang runt och skrek Heeeeeeipa! till alla på båten. Haha hursom... Har suttit hemma och bara tagit det lugnt idag och det ska definitivt inte bli något annat. Nu ska jag spendera lite tid framför Gossip Girl som jag inte sett på några dagar. Har en hel del avsnitt att ta mig igenom nu men det klagar man ju knappast över!?

    Igår, snygga som vanligt!

    Svar på frågor - Del 2


    Vad är mest uppskattat på tjejer, bröst eller rumpa!?

    Jag må vara bög men fan vad jag älskar bröst!

    Är du som du är i din blogg?
    Att få ned en hel människas personlighet i en blogg med ca 7 inlägg per dag är faktiskt svårare än vad folk tror. Ibland kan jag tänka på vad jag skriver, hur jag framstår som person ifall jag skriver si eller så. Men oftast struntar jag i det och skriver verkligen bara rakt av vad jag känner, tycker och gör. Och därför tror jag att folk ändå uppfattar mig rätt, att jag är som jag verkar i bloggen.

    Har du känt att du sårat någon genom bloggen!?
    Inte i själva bloggen, men pga själva bloggen.


    Har någon ropat bög efter dig på stan? Hur känns det då?

    Ja! Pinsamt att folk ska påminna Sveriges största gaybloggare om att han är bög. Seriöst, tror folk inte att jag vet det eller. Och att dom ropar det som om dom inte har sett en bög förut får än ju att undra vilken bergsklippa dom kan ha levt på halva sitt liv.


    Vad hände med videon med plattången!?
    Gick inte att få upp på YouTube, skrev jag inte det i bloggen?

    När kom du ut som homosexuell!?
    Slutet av 2007 var det, så lite mer än ett år nu! Väntade ett bra tag och det är jag glad över. Tror att man behöver kunna acceptera det för sig själv innan man låter en massa andra få veta och höra vad dom har för tankar om det.

    Hur tog dina föräldrar det?
    Skitbra, absolut. Dom gjorde inte något stort av det utan sa att de älskar mig ändå vilket jag redan viste. Skulle dom sluta älska mig för att jag var homosexuell eller!? Nej mina föräldrar är inga trångsynta grottmänniskor och det är jag tacksam för varje dag för jag vet att det finns många människor som inte har det lätt hemma pga deras sexuella läggning. Jag har själv kompisar som aldrig i hela deras liv skulle kunna berätta för sina föräldrar att de är homosexuella.

    Hur reagerar du på negativa kommentarer?
    Det är väldigt olika men allt som oftast brukar jag ropa till någon "kom och titta" sen sitter vi och skrattar lite tillsammans. Negativa kommentarer är roliga för det är kul att se hur grovt människor kan sjunka. Sen är det smickrande hur avundsjuka folk kan vara på mig liksom. Så avundsjuka att de måste ta till hat!?


    Hur ser du på otrohet!?
    Jag brukar alltid säga som så att min partner är inte otrogen när han kysst någon annan, knullat med någon annan eller bara gjort något med någon annan. Min partner är otrogen när han svikit mig, när han får mig att tappa förtroendet för honom.

    Är "R" bög!?
    Kanske ;)

    Rekommendera en gayklubb med 18års gräns!
    Trots att jag är ute på gayklubbar varenda helg så finns det inte en enda (?) i Stockholm som har 18årsgräns om jag ska vara helt ärlig. Eller jo det finns ju Klubb K på onsdagar som är en skön gayklubb med bra stämning. Inte för stort inte för litet, rätt så perfekt.

    Kan inte du arabiska!?
    Nej tråkigt nog kan jag typ inte ett enda ord.

    Är du singel!?
    Ja det är jag!

    Är dina bröder helsvenskar!?
    Nej även deras far är från Tunisien men de har haft turen att fått det mesta från mamma när det gäller utseendet. Ljusa ögon och vacker sandréfärgat hår som man kan bleka skitsnygga blonda slingor i. Jag försökte ju med det förut men jag såg ju bara ut som en syrian som gått vilse haha. Inget emot syrianer dåra... men dom har en tendens att bleka håret rätt gult.

    Är du avundsjuk på Blondinbella!?
    Sveriges mest framgångsrika tonåring, jag behöver inte säga mer.


    Love love love

    Ååh den är så bra jag vet inte vad jag ska ta mig till! Hon eller Alcazar måste vinna hela tävlingen alltså! Förresten, igår spelade Lino låtarna från årets Melodifestival, trodde inte ställen fick göra sånt!? Men tydligen, fan vad taggad man blev när man stod där också! Stay the night, won't you stay the night, i can be your lover hold on tight.... Vet ni vad jag kom på också!? Denna vecka har jag festar tisdag, onsdag, torsdag, fredag och lördag. Ska jag ut ikväll också!? NEJ! Idag är internationella vilodagen haha. Har käkat världens godaste frukost som kanske egentligen var middagsmat men det ger jag blanka fan i. Ostmackor är sååå 90-talet liksom. Har ätit mackor till frukost varje dag i flera år, give me a break haha!? Ayah... här är lite random picks från förfesten igår.

    Jag och ingen!


    Elin, Bella och världens roligaste Jonatan! *migrationsverket*


    250:- tog oss 2 tunnelbanestationer, ETT RÅN!

    Hejdå Lino

    Att jag vaknar sent när jag vart ute och festat är väll ingen ovana men klockan 4? Snälla liksom! Detta känns ju inte alls bra, halva dagen is gone liksom!? Ayah... bara att fortsätta leva haha och inte haka upp sig på en sådan sak. Man får tänka positivt, jag har fått sova ut som fan!?

    Igår var jag som sagt hos Niklas och förfestade lite till Melodifestivalen. Jag tror inte ni fattar hur glad jag blev när Agnes gick till final. Så jävla rätt liksom! Love love love... När vi sett färdigt tog vi en taxi till Lino där kön var heeeemskt lång. Jag fick även veta att dom var jättehårda när det gällde att släppa tjejer under 23 och jag hade ju liksom tre stycken 18åriga tjejer med mig så jag blev jätteorolig. För försat gången tog jag modet till mig och gick före alla i kön och sa till vakten att jag drev Sveriges största gayblogg och att jag ville in med mina tre stycken 18åriga tjejer. Det var nemas problemas och inte alls farligt ju, för snart stod jag där inne med hela gänget och svettades för sista gången loss till schlagers på Linos dansgolv.

    Att jag öppet började bråka med Niklas på rökrutan och stod och skrek som en galning är en annan femma. Och när jag är full är jag känslig så stod och grät en massa också, haha folk måste haft roligt. Men sötaste Jonatan tröstade mig och pratade lite allvar och fick mig verkligen att inse. Jag måste börja tänka på vilka jag umgås med, och vilka jag verkligen öppnar mig för!


    Titta jag var osminkad igåd =D


    RSS 2.0