"You will always seek Amy"

Suck, allt suger just nu. Ska sova! Vi hörs imorgon älsklingar.
Puss på er och sov så gott.


Ta-hand-om-dig-kväll


Seg och mysig dag

Det har varit en rätt lugn dag. Lekt med Meis hos mig hela dagen, vart social med morföräldrarna osv. Käkat god mat, tårta och druckit gott, inte alkohol alltså haha. Meis ligger i min säng och slappar medans jag sitter här vid datan. Tror att båda är rätt så sega och trötta och bara vill sova egentligen. Men somnar jag nu så kommer jag inte sova en sekund inatt sen så jag får hålla mig vaken några få timmar till i guess. Kanske ska se på någon läskig film? Det är ju alltid mysigt. Får se vad det finns för något att se på.


Videoinlägg: Fyllesnack

Filmade detta när jag väntade på bussen hem inatt/imorse.

Älskar detta väder

Meis är här hos mig och vi har legat i timmar och solat på min uteplats. Solen steker verkligen idag alltså. Nu ska vi snart käka tårta med min familj och morföräldrarna. AmirBitch-tårtan haha. Man får hoppas att det är lika fint väder imorgon också så att man kan passa på att sola under rasterna i skolan, på uteservering i stan osv. Blont hår och solbrun kropp, fyfan vad underbart.


Bilder från inatt

Hemma hos Krille!


Jasmine och Krille, så jävla fina!


Sebbe, jag och Jasmine!


Strike it!


I taxin.


Vi kom inte in, snyft haha.


Jag och Krille hade kul i taxin haha.


Världens finaste Jasmine!


En Coffee cooler på fyllan, det bästa som finns!!!


We're hot!

Design; by Amir!

Kunde inte låta bli haha, var tvungen att skriva det!
Morföräldrarna är ju här för att fira att jag fyllde 19 i onsdags.


Galen natt

Godmorgon gullungar.

Igår blev riktigt galet och spårat. Jag klarade inte av att sitta hemma så ungefär vid 12slaget drog Jasmine, jag och vinboxen hem till Krille där vi söp som pensionerade horor, jättemysigt hade vi det. Efter ett tag tog vi taxi in till Stureplan där det blev ytterligare lite röj, sedan försökte vi komma in på en strippklubb men de hade tydligen 20års gräns haha, så det sket sig. Blev en taxi tillbaka hem till Krille istället och sedan hemfärd för mig och Jasmine.


Resten av bilderna kommer sen, måste städa nu, morföräldrarna kommer snart =D

Jag är varken kille eller tunisier

"The balkan girls they like to party like nobody"

Jag var nog en tjej från Rumänien i mitt förra liv, woho!

Susan Boyle

Jag var lika dum och idiotisk som alla andra. Jag såg det första gången på youtube. Susan Boyle gick ut på scen i Britains got talent och jag undrade direkt vem det var som hade släppt ut henne från zoo. Juryn himlade med ögonen och publiken skrattade rakt ut åt henne. Sedan öppnade hon munnen och började sjunga, och mina tårar flödade som bara den. Ikväll är det final i programmet och självklart är hon en av dom sista kvar. Heja Susan Boyle, hoppas hon vinner hela skiten nu!!!

Klicka här fär hennes första framträdande!

Det är första gången...

... som jag blir intresserad av politik. Paris for president!!!


Sagan om Amir (2)

Detta är del 2, här finner ni del 1!


My Life Would Suck Without You

Min hjärna exploderar, jag har aldrig varit såhär förvirrad. Dubbla budskap, sanning eller lögn? Ett skämt? Du var bara full? Ush jag orkar inte, vill träffa Meis så att vi kan beklaga oss över våra misslyckanden alltså. Har legat i sängen hela dagen i alla fall, och lyssnat på massa fina låtar som betyder något för mig.

Nu har jag i alla fall lyckats ställa mig i duschen och sitter med en hårinpackning i håret, mitt hår kommer vara jättemjukt och fint efter. Mamma tycker att jag ska färga håret brunt igen eftersom att alla blekningarna sliter så mycket på håret, men nej nej. Det gäller bara att ta hand om håret. Nu har jag fått den blonda färg jag vill ha och ska inte bleka mer försän jag får en alltför stor utväxt. Och så blir det såklart några hårinpackningar per vecka och att vara nogrann med värmeskydd osv. I'm good!



I'll stretch your hand

I cry at night, 'cause my baby's too far, to be by my side
To wipe away these tears of mine, so I hold my pillow tight
To imagine you, I'll stretch your hand looking for mine
I'm lost in this dream , I need you to hold me
I'm scared of lonely

Harry Potter

Var så trött och seg att jag la mig i sängen och kikade på barnfilm. Blev Harry Potter och fenixordern som jag faktiskt inte har sett tidigare. Kommer ihåg när jag var liten och helt besatt av Harry Potter. Klistermärken, böckerna, filmerna, lego, tidningar osv, allt! Var helt tokig, kom på idag att jag ännu är lika tokig. Filmen var sjukt jävla bra och nu längtar jag tills nästa som kommer ut på bio under detta år va?


You're on my radar

Här är bilder från inspelningen av Britneys nya singel Radar.
Ser ut att bli jävligt high-class alltså, riktigt läckert!



Om natten

Godmorgon på er alla!

Vet inte riktigt vad jag ska säga om natten, eller om honom. Skitsamma, jag lever i alla fall woho! Eller jo, jag måste fan nämna att min älskade älskling Jasmine kom till Paradise igår. Hon och jag stod på scenen och dansade som galningar till alla Eurovision-låtarna... typ det enda trevliga att nämna från igår? Men mys var det. Nu ska jag skrubba ansiktet med en peeling, lägga in hårinpackning och bara känna mig fräsch. Och tro det eller ej, men det blev inte en enda bild från igår faktiskt!

This is Paradise.


Woho

I'm in love with a fairytale, even though it hurts.
<3

Vilka prioriteringar man har

Min buss går om 7 minuter och ändå sitter jag här för att jag måste blogga? Jag ska på hemmafest och sen gayklubb, ändå har jag inte ens bytt om? Lustigt, alltid denna data haha. Men jag älskar min blogg, hur kan jag lämna den utan update liksom? Vi kommer i alla fall höras senare. Antingen genom mobilblogg eller Myou inlägg, kyss på er alla, och party hard!

Dagens shopping


L'oréal hårinpackning
SOUK Haricare
239:-

Update från Bellmans

Här med Kissie, Johan, Teddan och lite annat folk.


Uppdrag rädda Kissie

Jag ska in till stan nu och möta Kissie, jag måste rädda henne från en stalker haha. Han utnyttjar oss 2 för att gå vidare i Robinson? Haha nej sånt passar inte vill jag lova er. Mitt namn utnyttjar man inte hur som helst, ush för falska människor!

Men jag och Kissie ska i alla fall leta nya bh'ar till henne eftersom att hon ska förstora brösten i Augusti, hon måste ju liksom vara redo för vad som komma skall! Själv ska jag köpa våtservetter som vi kan behöva ifall hennes nya bröst skulle få för sig att spricka någon gång. Det vore ju alltför synd, thihi!


Sagan om Amir (1)


Fortsättning kommer ;)

Vilken tråkig dag


Vet inte varför men jösses vad denna dag är tråkig, känns inte som att det finns något vettigt alls att göra? Orkar inte ens fixa håret, det får stå åt alla håll och kanter som en risbuske idag. Kissie har i alla fall fått ett datum för hennes bröstförstoring, jag är jätteglad för hennes skull, och min egen! Fatta vad jag ska leka med dom små (stora) skapelserna sen. Jag sa till henne att jag ska vara den första som får klämma på dom och det ska jag fasiken vara också. Älskar tuttar faktiskt, ascoola ju! woho! Nej jag har för tråkigt nu känner jag, ska nog skriva en liten saga om mig själv?

Årets citat

"A bottle of your cheapest champagne. Put the bill on Linda Rosing!"

Kom att tänka på det nu, länge sen jag skratta så mycket haha.

Vilken mardröm

Woho, godmorgon på er snyggingar!

Idag är det äntligen fredag, men jag har haft fredag hela veckan i och försig så skit samma haha. Vaknade konstigt nog rätt tidigt idag. Inatt så hade jag förresten världens hemskaste mardröm alltså. Jag drömde att jag skulle bleka håret men jag köpte fel blekning så när jag var klar hade jag blivit brunett igen, eller svarthårig rättare sagt. Sprang upp fort som fan och kikade i spegeln när jag vaknade. Tack och lov var det bara en dröm, i'm still a hot blondie!


Videoinlägg, såhär raggar man

Typiskt Kissie, så jävla klockren haha!

"Dom reagerar inte? Mjaaaaau!"

Trött på avundsjuka

Anonym fegis säger:
Du är ju brunett egentligen så sluta låtsas vara någon som du inte är. Du är så fruktansvärt patetisk. Jag verkligen avskyr dig, och sluta säg att man är avundsjuk för det är jag verkligen inte.

Amir svarar: Nå, vad säger vi om detta? Avuuuuundsjuk =D
Ta ett varmt bad och pulla lite, din lilla räkfitta, hihi!

Min syster kan vara dum

Jag trodde att Kissie var bäst på att provosera, men idag fick jag se att min syster var minst lika bra. När vi satt på bussen in mot stan så klev det på 4 stycken berusade hammarbyare med alkohol i sin hand. Det första min syster gör är att skrika rakt ut "heeeejja aik!!!!!" och sen kan ni lista ut själva hur det gick. Nu kan jag i alla fall varenda hammarby-ramsa utantill, fyfan, dom höll ju inte käft en sekund i bussen alltså! Men men... tur att det var min syster och inte min bror, då hade han nog åkt på stryk. Alla vet vi väl hur dom flesta straighta killar fungerar? FIGHT!


Personalen gillar mig

De brukar låna min data, nyss var dom inne på detta:


Lovar, det är gott

Godare än vad det ser ut haha, nästa är friterad banan och glass!


Jag är farlig för mig själv?

Summa som jag gjort av med sedan i måndags:
11.600:-


Hur är det möjligt? Vad har jag gjort? Ingenting ju, absolut ingenting speciellt. Jag är hemsk, riktigt farlig ju. Jag måste skaffa ett sparkonto som drar pengar från min lön till sparkontot automatiskt varje gång jag får lön. Nu är det tur att jag har en generös mamma, men tänk om jag bott själv? Jag hade ju vart helt totalt körd alltså. Fasiken, besviken på mig själv. Dock kommer det mer bloggpengar nästa vecka och nu ska jag få i mig sushi med 2 underbara tjejer, Kissie och min syster. Så onödigt att klaga på livet, finns folk som faktiskt är brunetter, tänk vad jobbigt dom måste ha det? Mouhaha!

Världens snyggaste syskon fan, love you sis!

Kissie känner mig rätt

Hade jag vart straight hade vi nog redan gift oss.


18:30 på Stureplan, vattnas redan i munnen.

Bilder från min födelsedag

Jag glömde tyvärr bort kameran endel, så inte mycket bilder.
Men här har ni några av dom få bilderna jag tog igår:


Amilia och jag!


Johan!


Världens finaste katt, woho!


Lillesyster och killarna driver lite haha.


Kissies läppstift och Williams idomin... fan!!!


Älsk och jag!


William high as hell haha!


Döm mig inte, jag hade precis spytt haha.

Jag och William hånglar

Tjejer och killar... det är såhär man gör! Lär er!


Vad mer behöver jag säga?

Kissie har gjort det klart för sig i hennes blogg. Jag hånglade runt som en liten slyna, söp folk under bordet och drog till en gayklubb där det blev gratis dricka som bara den, det var ju min födelsedag liksom? Nejmen jag hade det faktiskt underbart igår måste jag få säga.

Jag grillade med massa underbara vänner på en klippa vid vattnet i Kristineberg. Vi lyssnade på musik, käkade, drack och hade det allmänt jättemys. Dock blev det inte så mycket socialiserande för min tunga befann sig mest i någon annans käft mouhaha. När alla var lagom fulla och när solen gått ned så drog vi myndiga till en gayklubb i Gamla stan. Gratis dricka, härlig musik och bra stämning, jag är helt klart nöjd. Efteråt blev det McDonalds och en taxi hem, vem fan åker kommunalt på sin födelsedag haha?

Jag är helt nöjd med min födelsedag i alla fall.
Tack alla underbara människor.

Bilden får tala för sig själv... trots allt är jag bara 14 :)

Glöm inte

Jag använder Myou hela kvällen/natten nu :)
Registrera era mobiler till höger i menyraden.
Det kostar ingenting... så får ni se allt som händer.

Tusen tack alla

Jag har nog aldrig fått såhär många gratulationer alltså, fasiken vad gulligt. Tusen tack till alla er som sagt så fina saker till mig idag, det betyder jättemycket och det verkligen värmt att se vad folk tycker och tänker om mig, blev lite tårögd ett tag. Nu har jag fixat mig, packat väskan och ska röra mig iväg. Jag ska möta upp mina vänner och vi ska sätta oss på sjukt mysiga klippor vid vattnet där vi ska grilla, spela musik, dricka och ha det asparty. Vi hörs självklart imorgon igen älskling.

I love you all, eran favoribög Amir, wohooo! <3

Så jävla skön

En bög som fick besked om hiv possitiv blev knäckt.

Doktorn sa:
-Ät ärtsoppa & bruna bönor i 2 veckor.
-Blir jag frisk då?
-Nej, men du får veta vad man har arslet till.

Hahaha årets skämt tror jag, klockrent.

Jag ska vara snyggast

Precis skickat ut sms till alla som ska vara med ikväll.
Sa att ingen får vara snyggare än mig, är ju min födelsedag :)


Jag glömde berätta

Gissa vilken låt som började spelas igår när jag satte mig i Pop-expressen?
Hur stor är chansen liksom? Blev riktigt superglad :)


Smaskigt värre



Ovanför ser ni min frukost, jag fyller ju faktiskt år idag?
Haha nejdå... ska ha det till ikväll, partyyy!!!
Lämnar dock ena 3liters dunken hemma tror jag?

Ni är verkligen underbara

http://mmooah.devote.se/


Maria Sandberg




http://izadoraa.blogg.se/



http://othurfjell.blogg.se/


http://nellieaaalhuizen.blogg.se/


http://www.jessicaaaaaaaa.blogg.se/


http://www.tcmn.blogg.se/


http://bigcitydreams.blogg.se/


http://sockertankar.blogg.se/

I'm 2 cool for school

Seriöst jag fyller fan år idag, jag tänker inte sitta som en slavslyna på en hård stol och låtsas bry mig om vad någon äldre människa säger om dittan och dattan. Jag har sovit ut och är nu pigg som en lärka, så som man ska vara på sin födelsedag. Nu ska jag käka världens fetaste frukost och sedan ta en superduperlång dusch för att sedan göra mig galet fabulous alltså. Kan inte se ut som en felknullad fisk på min födelsedag, nej jag ska vara snygg snygg, absolut! Okej det här kan bli kul... jag vågar inte gissa hur många gånger ordet "födelsedag" kommer stå i min blogg idag haha, so ego! Men idag får man vara det, på sin FÖDELSEDAG :)

Min födelsedag nu, 19 jävla år =D

(still feel like 14 mouhaha)

Fan, idag är min dag, ner på knä alla!!
Ser fram emot kvällen, grilla och supa gärnet!


Bara en kvart kvar!!!

Jag tror jag har lyckats, det känns i kroppen, jag ler!

Jag har levt ett helt år som 18 år nu, och precis så som en 18åring skulle ha gjort. Jag har supit skallen av mig, träffat underbara människor och kommit nära nya vänner, drivit världens bästa blogg, gjort helt galna och sjuka saker som ni bloggläsare inte har en aning om. Jag har verkligen levt mitt liv som en 18åring... eller snarare som en 14åring, men det är samma som 18! Jag har varit galen, crazy, flippad osv... Om en kvart fyller jag 19 och då ska jag bli vuxna Amir...

... Eller inte! Imorgon ska jag supa skallen av mig, 19 fuckin år!!!!!!!!! :D <3


Gröna Lund

Fasiken vad lyckat det verkligen var, riktigt mysigt.
Jag och Kissie har varsitt guldkort nu, gratis grönan hela sommaren ;)


Världens finaste lillesyster och jag! Jag bjöd henne på allt hela dagen <3


Älsk och jag. (Kissie alltså, inte hårtrollen)


Jag och "J", stadiga ben alltså haha!


Massa söta bloggläsare kom fram under dagen, här är några!


80 meter upp i luften? Jag posar anyway baby!

Kissie och...

0-346161694bf21237edf5e51dce3bc203.png

Kissie och mr x i kärlekstunneln... Så jävla busted!!!!


Testar att mobilblogga

13e23257db61546533628f6f78590873.png

Ser ut att funka fint detta... Snygging Kissiemjau on the pic!


Lyckad dag, trots detta

Amir: Fick fågelskit i håret
Jonas: Svalde en fluga
Kissie: Tappade löshåret i berg och dalbanan
Min syster: Spräckte sina jeans i skrevet

Dags att röra sig hem, tack gänget för en perfekt tisdag.


Update från Gröna lund

Jag har åkt massa roliga åkattraktioner, tagit bilder med gulliga bloggläsare och en fiskmås har även skitit i mitt hår, underbart här på Gröna lund haha! Jag har även köpt ett foto på när jag och hela gänget åker Fritt fall tilt, skitsnyggt foto haha det måste ni få se. Vi har i alla fall precis käkat och nu ska vi röra oss mot något lugnt, kärlekstunneln?

Videoinlägg: Mot Gröna Lund

(Britney Spears i början också, så jävla coolt)


Ska bara klä på mig jeansen, borsta tänderna och sen mot bussen.
Vi hörs från Gröna lund sen, kyss på er!

Oj så det kan gå

Köper man hårvax för 329:- får man skylla sig själv om håret blir såhär jävla snyggt, shittan fittan säger jag bara. Vaxet tynger inte ner håret, det ser inte ut som att man har smör i håret och allt blir bara perfekt. Sebastian's vax är ju det bästa vaxet ever, my love alltså! Jag köpte mitt hos Bobby så spring dit nu alla gay-lärjungar haha, woho!


Vad ska man åka först?

Hej, nu har jag precis klivit ur duschen, fasiken vad skönt det är att duscha sådär riktigt länge. Mina fingrar ser typ ut som russin nu haha! Håret känns i alla fall jättemjukt efter inpackningen som jag köpte igår, näst på tur står mitt värmeskydd som jag haft förut, den doftar underbart och håret blir riktgit lent och rakt med det. Underbart, sådant gillar vi!

Nu undrar jag bara vad det är man ska åka först idag? Fritt fall, berg och dalbanan, vilda musen... Finns ju hur mycket som helst, kanske ska börja med det nya dom har i år? Fasiken vad jag är taggad, sist jag var på Gröna lund så vart det jävligt misslyckat, så får göra det grymt idag.

Inget Trelleborg inatt

Wohooo godmorgon snyggingar!

Vet inte varför jag är vaken såhär tidigt, jag ska ju inte möta Kissie, Jonas och min syster försän 15.30 i stan, ayah. Kanske kan ses lite tidigare kanske? Hade tänkt att ta en riktigt lång dusch nu på morgonen med mitt silverschampo och nya hårinpackning som jag köpte hos Bobby igår. Man måste ju vara fin, kan ju inte se ut som quasimodos mammas när man ska på Gröna lund liksom. Nej nu är det dusch och frukost, see ya!



Dom kör en ny metod

Nu tjuvringer dom inte, nej nu har alla fått tag på mitt nya nummer och börjat smsa istället. Folk som kommer fram på stan förgyller min dag, men kan inte ens något så fjuttigt som min mobil få vara privat? Ni kan prata med mig på stan, ni kan lämna en kommentar här, ni kan maila mig... måste ni ringa/smsa också? Tycker det är respektlöst att gå så långt att man måste nå mig på telefon.

I run away

You took your love away too fast
Left no chance to say, look back
And now I know the truth it makes it easier
Maybe when time goes by I'll understand

Let's pretend that I moved on
Then I'll tell myself that life goes on without you
Open my eyes, look deep inside
I run away, I run away, I run away


Fint besök på Gröna Lund

Vilka kommer dit imorgon!? Gaybloggen och Kissie!
Wohooo, skönt en tisdag där utan småbarnen tänkte vi.


Fan vad pinsamt!!!

När jag åkte tunnelbanan in till stan idag så satte jag mig på ett säte som var blött, kände det efter ett tag och flyttade direkt. Trodde inte att det syntes så mycket så viftade med handen på röven och brydde mig inte så mycket mer. Nyss fick jag en kommentar i bloggen av någon som sa att den såg min "rövsvett". Vadå rövsvett? Jag dör, kan det bli pinsammare? Snart kommer hela Sverige tro att jag odlar smör mellan skinkorna, kuuul!!!

Producerat av mig, mouhaha!

Ni har väl inte missat?

Ni kan alla följa mig i mobilen, detta är såklart unikt och bara för er som registrerar er. Det jag fotar/skriver via mobilen kommer inte upp i bloggen utan skickas bara till de registrerades mobiltelefoner. Självklart är allt gratis! Kan säga att jag flitigt använder detta på fyllan, så ni som vill ha lite dirty details kan ju registrera er. Som sagt... helt gratis såklart!

Lovar er, kommer använda Myou som fan på onsdag ;)


Dagens shopping

Hej på er allta söta, nu är jag hemma igen!

Var en mysig dag i stan, fick träffa Claudia som jag inte sett på år och dar känns det som, så jävla cool brud! Kissie och jag planerade som vanligt allt vi vill göra, gå på Gröna Lund, Allsång på Skansen osv osv, mycket kul man vill göra med sina nära och kära nu under sommaren. En sak är klar och det är att vi ska grilla med alla mina vänner på onsdag när jag fyller år, blir mysigt det! Här har vi i alla fall dagens shopping;




Jag och katten shoppar ännu

Jag och Kissie behövde lite nytt till vårt hår som vi båda bleker rätt ofta, så vi gick såklart till allas favorit Bobby. Här posar snyggingen med våra nya inpackningar som passar respektives hårtyper (Bobby kan allt, skitgrym). Burken är Kissies och tube är min.

Här har ni Bobbys blogg!

Jag vill mysa

Robin smsa och sa att han ligger ensam på gräset vid vattnet.
Jag vill ligga där med honom, fyfan vad mys. Puss på honom.

Right now:

Min sallad och jag.


Mina älsklingsblondiner som sitter med på taket på Åhlens.

Fullt ös på plattan haha, ingen aning vad dom gör där.

Jag är ju för gullig

En riktigt saftig blogglön = en present åt min kära mami!


Ingen bantning för er

Men herregud, 13åriga tjejer som mailar och frågar om vad det är för bantningspiller det är jag använder? Jag har fått över 300 mail av folk som frågar vad är för piller jag och min morsa tar, jag har nu bestämt mig för att inte säga till någon. Det finns tyvärr inte tid att granska vilka av er mailare som är över eller under 18. Så jag har helt enkelt raderat alla mail jag fått. Jag tänker i alla fall inte bidra till att småbarn knaprar piller för att bli smala, hemskt ju.

Har även googlat runt på lite skvallerbloggar där folk påstår att dom vet vad det är för något jag tar. Än så länge så är det ingen som gissat rätt så det känns ju väldigt skönt i alla fall. Nu ska jag röra mig in mot stan, kyss på skinkorna!


Britneys nästa singel

Radar, självklart en svenskskriven låt, vi är bäst på musik!
Här är en skön remix av den, lite småhärlig sådär.


Vill ni gratta mig?

Godmorgon mina små puddingar!

Dom flesta hade rätt, jag fyller 19 år på onsdag! Jag får ju vanligtvis s.k. "Idolbilder" skickade till min mail och ni som har lust får gärna göra små "grattis-amir-bilder" och skicka till [email protected], självklart kommer jag att lägga upp dom i bloggen och länka till er som tagit er tid att göra dom. Här har vi en skitcool som jag fick igår, så jävla snygg!


http://nellieaaalhuizen.blogg.se/

Shit, 2 dagar kvar bara

Vad händer den 27e maj?

[?] Jag fyller 19 år
[?] Jag och Kissie ska bleka tänderna
[?] Jag åker till Göteborg för party/shopping
[?] Jag medverkar i TV (ett känt humorprogram)
[?] Jag vaknar och går till skolan as usual


Krille och jag på bussen tidigare idag!

Ge mig en ***

Vad tror ni jag tänker på när jag äter banan?


En apa såklart =D Vadfan trodde ni liksom? ;)

Skapa inte egna fördommar

Anonym säger
: haha du leker ju att du är svensk och ser ner på invandrare.. hatar såna! Som e halvsvenskar och halvinvandrare, sen leker dom överlägsna en andra invandrare och tror att dom är svenskar och mkt mer värda

Amir svarar: Vad tråkigt med sånna som dig, som ska gå runt och tycka synd om sig själva hela tiden. Jag leker inte svensk, jag är svensk!!! Jag är född och uppvuxen i detta land med min svenska mamma. Min utländska far känner jag inte. Att jag är mer svensk än just dig i detta fall, synd, väldigt synd att du ska ta det så illa upp, varför inte vara stolt över ditt egna ursprung istället? Såsom jag, jag vet att jag är halvt från Tunisien, även om jag inte känner något för landet eller kulturen där så vet jag det och alltid när folk frågar vart jag kommer ifrån så nämner jag att jag har tunisiskt ursprung.

Och överlägsen? Jag har aldrig fått mig att framstå som överlägsen alla utlänningar, så i detta fall är det faktiskt du som personligen anser att svenskar är överlägsna invandrare, och om du tycker så så borde du skämmas. Du skapar dina egna fördommar och får det att låta som att det är synd om dig. Sträck på ryggen, knip käft och var stolt över dig själv istället!

Shit... jag tror jag borde bli typ statsminister? Svar på tal, min grej alltså.

Dagens shopping

Idag köpte jag min andra American apparel, har en mörkblå och en guldig nu!
Ser ni den rosa i bakgrunden? Ska köpa den nästa vecka =D

Typ det snyggaste plagget jag har eller vadå? Älska älska...

Tröja - American Apparel - 449:-

På Mälarpaviljongen nu

Plugga, städa hemma, hjälpa mamma.... Fuck that! Det här är livet.





Dagens shopping

Från American apparel, kan ni gissa vad för något? ;)



På Fresco nu

Krilles toast och min goda sallad!


Klart Marley ska  ha en egen sittplats, min sötnos. (Parres hund)

Bloggar från bussen

Hur många bloggare uppdaterar från en buss egentligen?
Jag är fan Sveriges bästa bloggare hihi, ska till stan nu iaf!


Orgasm!!!!

Den grymma remix spelas under "pausen" på hennes konsert!
Jag kommer seriöst få orgasm då, shittan fittan.


Idag är jag troende

Godmorgon alla vakna!

Idag har jag bestämt mig för att vara kristen, för idag är det ju deras vilodag, härligt va? Jag ska nog börja plugga på lite mer om religion och sedan skriva ner min egna tro, med alla godbitar från olika religioner. Än så länge vet jag i alla fall att jag är kristen på söndagar, för då kan man slappa som en pensionerad hora och skylla på att man är kristen, lovely!

Sökte på Kristen och då kom denna bild fram, haha lustigt.

Film; Taken


Lustig man på tunnelbanan

Främling: Ar du bog?
Jag: Eeeh va?
Främling: Ar du bog?
Jag: Ja?
Främling: Uuuuff! *byter plats*

Tack främling, du bjöd mig och vännerna på ett gott skratt!


Hemma hos mig nu

Tja på er alla! Sitter hemma hos mig nu med Patrik och gör inte så mycket alls. Vi ska ladda ner någon skön skräckfilm och titta på. Kvällen kommer med andra ord att spenderas här hemma hos mig, alkoholfritt och utan bakfyllor haha, väldigt behagligt om jag får säga det. Räcker ju med party 1-2 gånger i veckan, tänker ju inte göra som en av mina vänner som kör sin fjärde partynatt på söndag denna vecka, ush på det haha!



Jag fick som jag ville


Update från stan

Tjingeling mina små prinsessor haha! Jag har precis kramat hejdå till Imen som var tvungen att springa och möta sin mamma men det var jättekul att få se henne ett litet tag, hennes bröst är ta mig fan lika gigantiska fortfarande. Nu sitter jag på ett café med Patrik och bråkar om vart vi ska käka middag. Jag vill ha sushi och han vill ha en liten macka från ett cafe, bajs på han hihi. Vi får se vad det blir tillslut, bloggdatorn är ju alltid med.

Självklart har jag fått Patrik att också vilja ha en American apparel tröja hehe.


Spegel spegel på väggen där...


Spring hit spring dit

Typiskt mig att planera allt i sista sekund, men ska in till stan nu!
Bästis Imen är i Sthlm och kära Patrik ska med, kommer bli grymt.

Patrik och Jag för ett år sen.

Starta eget företag?

Jag skulle ju göra det förut och registrera mig hos bolagsverket, men jag slog till min dator och började skrika istället, fyfan vilka idioter det finns på bolagsverket... det är fan svårare att starta företaget än att driva det ju? Min mamma berättade i alla fall nyss att jag kan fixa det på ett annat sätt som är mycket lättare, på detta sätt kommer jag att få ut mycket mer pengar från företagen jag sammarbetar med, och det kommer även bli fler företag som vill sammarbeta när jag fixat till allt, så det känns superduper bra dethär!

Från företagande till det vanliga.... festandet!
Här kommer lite mysiga bilder från igår.

Vi är så jävla snygga i våra American Apparel tröjor!
Jag ska köpa en till i en annan färg imorgon!


Tro det eller ej, vi har haft sex haha!!!! Dock var han inte utklädd då, promise.


Så jävla härlig, Jonatan!


OMG, i think im blonde!


Klockrent uppträdande haha!


Simon says.... SMOKE! *alla röker*

Kompis det går bra nu

Det finns ju hur många kändisparfymer som helst just nu.
25% av alla som säljs är Britneys, lovely! Jag har ju också en thihi.


Har du någon av hennes parfymer? Jag har den blåa :)


Fun without chicks

Igår blev det så att jag för första gången skulle på en klubb utan tjejkompisar, det kändes jättekonstigt och fel men jag och William lovade varandra att vi skulle ha fun without chicks och det hade vi verkligen, Simon hakade också på festpatrullen haha. Det var lagom med folk ute igår, perfekt faktiskt. Jag drack inte så mycket utan stod mest på dansgolvet hela tiden och hade the time of my life som vanligt. Bäst var nog när "Hadise - Dum tek tek" började spelas, det lät ta mig fan som att hela taket skulle lossna när dom första tonerna kom, vilket drag! En halvtimme innan stängning tog jag ut mina saker ur garderoben och rörde mig hem... Man knullar ju inte första natten man träffar någon, som andra bög-slynor *host*.

William och jag med våra American Apparel's, snygga i dom? (Simon i mitten)

Vi börjar bli klara

William limmar på Swarovski-kristaller.


Party-snygg.

3 timmar kvar

Om 3 timmar öppnar både Paradise och Klubb K, gayhaken på fredagar. Får se vart jag hamnar ikväll, både ställena kanske? Har käkat middag hemma hos William nu och vi har gjort oss skitsnygga såklart. Det såg rätt roligt ut när vi sminkade oss på balkongen för på bordet låg det lika mycket smink som en hel smink-avdelning på Åhlens. Men vad ska man göra, vill man vara snygg så kör på bara liksom, no limits here huh!


Dagens lilla äventyr

Jag har åkt vilse, är vid något naturreservat :'(

Just nu... lost gay!

Mot ghettot

Jag trodde att jag bodde i en förort men William bor på ett riktigt läskigt ställe haha, bussen dit är rena rama självmordet ju, eller ah nästan. Ska även åka med den bussen hem till honom inatt, får typ be till högre makter att man inte blir nerslagen liksom? Jag har i alla fall fixat håret nu, sminket och kläderna fixas hos William där förfesten även äger rum, kommer lite sköna ladys dit också. Känner på mig att det kommer att bli en riktigt grym kväll faktiskt. Mycket dans och skratt. Vi hörs när jag är hos William igen, kyss lovers!


Hur ska jag göra nu?

Hur f*n matchar man rosa shutter shades haha?


Jag smälter verkligen

Ni måste se denna lilla tjej, har ni sett något sötare?
Klicka på bilden och hör henne sjunga!


Vi skulle ju knulla?

Jag gjorde det först, sen blekte William också håret. Vi var skitglada för att båda var snygga blondiner. Vi pratade om hur mycket vi skulle få knulla under pride-festivalen nu när vi var blonda, vem tackar nej till oss liksom? Men nu har han lämnat klubben och färgat håret typ svart, fan vilken svikare. Vi skulle ju knulla?


Men han är min baby ändå, förfest hos han ikväll <3

Jag har inte sovit?

Gud vad äckligt det känns. Jag har sovit hur länge som helst men ändå så känns det inte så. När jag klev upp ur sängen för några minuter sedan så kände jag mig yr i huvudet och inte utvilad för fem öre alltså, riktigt skum känsla! Men idag blir det inte sura miner för ikväll är det party med alla mina älsklingar, fasiken vad taggad jag är! Ska vara skitsnygg, i alla fall allt utom håret haha, orkar inte göra något åt det just nu. Men men... dusch och frukost är det som gäller nu!


Blekningen gick snett

Har tagit fram min gamla Fred Perry mössa från hatthyllan nu.
Antingen hoppar jag från en bro eller låser in mig några veckor?


It's like a drug haha


Dagens gissning

Vad tror ni att jag ska hitta på för något ikväll?
(En av dom med rätt svar blir länkad)

- Bleka tänderna
- Bleka håret (igen)
- Helkroppsvaxning
- Snagga av mig håret
- Solduscha
- Ögonfransförlängning
- Färga ögonbrynen ljusare


Tog bilden i stan idag, jävla ball om jag får säga det.

Utsikten just nu

Det är konstigt att jag inte har vart här förut, jag sitter just nu och fikar på uteserveringen på taket på Åhlens city.  Utsikten härifrån är ju helt otrolig, riktigit galet. Solen lyser och allt känns bara riktigt härligt och bra. Jag ska vara med Amilia ett tag till för hon ska åka utomlands imorgon. Hon ska bara vara borta över en weekend men ändå liksom, tänk om planet eller något kraschar haha? Okej nu ska vi  inte tänka så, jag kommer att träffa henne igen nästa onsdag, på min födelsedag.



Update från Fresco


Sexig blondin, pesto-sallad och Amilia, lovely!

Stress to sucess

Måste springa till bussen, blondie ska fika med Amilia!

Bantningspillren

Man ska äta 3 stycken varje dag. Pillret gör att kroppen tar upp 25% mindre kalorier från varje måltid, och är maten för fet så stöter den direkt bort fettet. Min morsa har gått ner 4 kg på en vecka så jag ska testa och se vad jag kan få för resultat. Detta är det första "bantningspillret" som godkänts i Sverige så det är väldigt nytt, funnits i 2 veckor tror jag. Dock så gick ju alla i taket när jag skrev om detta, så ni kan sitta där hemma och vara sura nu när jag inte säger vad pillren heter och vart man köper dom, mouhaha suck on that! Skulle ni tänkt på innan nu slängde ur er massa elaka ord?

Om ni ändå vill gå ner i vikt så finns det en annan kille som bloggar om viktminskning. Han har jättebra tips på hur man svälter sig själv och blir undernärd, bra va? Den bloggen kan ni ju ta tips av, så blir ni säkert skitsmala (och döda)!


Vill ni verkligen veta mer om pillret... maila mig istället! I bloggen skrivs inget!

Godmorgon från en glad Amir

Mitt hår blev skitbra igår, blekningen blev fan lyckad!
Kissie, är du inte stolt över mig? Wohooo!



Puppy-voice

Dom flesta har nog hört uttrycket "puppy-eyes" någon gång. Nivet när någon ser sådär jättesöt och ledsen ut med ögonen. Men jag har faktiskt hört en puppy-voice. När han låter sådär så smälter jag, jag skulle kunna göra vad som helst i den situationen. Jag hör fortfarande samma mening i mitt huvud, med samma röst, i miss him. Puppy-voice got me on my knees!

Jag ljuger inte, vi är inte klara

Inte kul att prata med mig när syster drar ut slingor från mössan:

Kissie: Bögis vad gör du?
Amir: Aaaaaaaj, bleker håret.
Kissie: Oj haha, hälsa din syster.
Amir: Hon hälsar tillbaka, aaaaaaaj!
Kissie: Du får göra mig sällskap i telen nu!
Amir: Aaaaaaj!!!
Kissie: Haha stackars, jag får göra det nästa gång.
Amir: Aaaaaaj!

Fyfan jag avlider snart

1,5 timmar, och syster har inte dragit ut alla slingor än.


Dagens shopping




Att skänka pengar till behövande


Anonym frågar
: Skulle du lägga ner bloggen om du fick en miljon att skäna till rädda barnen eller något annat som skänker pengar till behövande?

Amir svarar: Nej det skulle jag aldrig i hela mitt liv göra. Jag tror inte på "må sämre för att andra ska få bättre". Skulle jag ha det jättebra ställt med ekonomin så skulle jag absolut utan tvekan kunna skänka lite större summor till olika föreningar och organisationer. Men att kasta bort mitt jobb (att blogga) för att andra ska få lite bättre anser inte jag vara vettigt. Bloggen är mitt jobb och det som gör att jag just nu faktiskt inte behöver något extrajobb på kvällar/helger som de flesta andra ungdomar faktiskt behöver. Den dagen jag har stora summor pengar så visst, men jag tänker aldrig sänka mig själv för att höja andra.

Viste ni att:
Dom som jobbar på rädda barnen får hälten av allt som folk skänker.

Förhandstitt på dagens shopping

Grrr, i know you all love it! (Blame Kissie).


Hello darlings

Hej på er alla, nu sitter jag på Kofi med hela gänget. Jag har shoppat en hel del med saker och visar såklart det när jag kommer hem sen. Nu ska vi sitta här ett tag och bara ta det lugnt, ska även sola solarium sen innan jag drar hem. Orkar inte med brun utan sol och att ligga ute och sola är så segt, det gör man ju bara för att det är skönt. Vill man bli brun får man ju ligga i solen hur länge som helst haha, no time for that! Nej nu ska jag vara lite social hade jag tänkt... kyss på er!



Ledsen? Shoppa så blir det bra

Amanda, Simon, Jasmine,Vicky, Parre, Johan osv... Blir full rulle i stan.
Ska även hinna med shopping, har en feting lista med saker i need.
Mot stan med pengarna i fickan, woho!

Videoinlägg: Min kattunge är kåt...

... på mina fötter, fresh! Haha, nejmen hon älskar att leka med dom.


Quartissimo - Love symphony spelas i bakgrunden, sjukt bra.

Innan vissa saker spårade...


Falling out of a perfect dream

Igår hände lite saker som gjorde att jag valde att stanna hemma från skolan idag. Jag brukar faktiskt inte gråta, jag är rätt stark av mig. Och senare idag måste jag träffa någon jag egentligen inte vill träffa, det kommer bara bli pinsamt och fel, ush! Men Parre ska med mig, hon förstår mig, hon får mig att känna att allt inte är mitt fel. Kärlek till den vännen!

If one of us is lying
There's no use in trying
No need to pretend

Update från Strandvägen

På vägen til Strandvägen där vi nu siter och myser hittade jag underbar konst, bilderna tilltalar verkligen mitt sinne och jag funderar på att börja satsa på min konstnärsdröm igen... NOT! Fyfan vad fula bilder haha, fattar inte vem som ställt ut  dom. Okej typ Britney eller mig... men ayah, haha! Älskling Jasmine är också påväg in för att möta oss så det blir bara mer mys här vid vattnet, lovely.



Vi skippade fikat

Myser med Krille på hans hotellrum istället, snart kommer skumpan haha!


"V" är i Stockholm

Jag drar med andra ord in till stan, vi hörs därifrån! Kyss!


You're a silly boy

Killar är bara skit, man behöver dom inte för fem öre.
En speciell jävel kan ta åt sig av låten...

I love you, but i love me more.

Videoinlägget kommer senare

Fasiken vad skönt, är hemma nu igen! Köpte lite mellanmål på vägen hem från skolan. En brödbit och vitamin well's som är så sjukt goda att dricka. Jag spelade in ett litet videoinlägg i skolan men det gick inte att ladda upp konstigt nog. Men det får bli ett litet videoinlägg senare idag, man måste ju hålla sitt ord! Sista lektionen i skolan såg vi i alla fall på en film om typ dubbla personligheter. Filmen var totalt flummig och hon som hade huvudrollen var världens sämsta skådespelare. Som om det inte var nog hade hon även underbett, glasögon och stort fluffigt hår, rena rama Ugly Betty haha!

So hot!

Jag ska inte döda mig själv?

Anonym säger:
Oj, dubbelmoral lille du?! Nyss skriver du om att du inte tycker om att folk uppmanar andra att banta blabla och jag vet inte vad. Snackar skit om en blogg som handlar om just det du snart ska skriva till oss. Hur man går ner i vikt. Ännu ett bevis på att du är totalt hjärndöd.

Amir svarar: Dennis M uppmanar till att inte äta någon mat alls och att svälta sig till en vikt då du är undernärd och väldigt nära döden. Det jag ska göra är att tillsammans med en kompis testa ett bantningspiller för att se vad det blir för resultat under några få veckor bara. Att du jämför ett bantningspiller med att svälta sig själv gör mig väldigt orolig. Jag förstår att du är en omogen dum åsna som inte kom på något bättre ord än hjärndöd... Dock börjar jag undra ifall du själv kanske är hjärndöd, påriktigt?

Godmorgon på er

För ovanlighetens skull idag så har jag faktiskt inget hårvax i håret, orkar helt enkelt inte stå och kladda såhär tidigt på morgonen. Jag ska göra en liten frukost till mig nu och sedan ska jag röra mig mot skolan, slutar redan halv 1 idag så det känns verkligen jätteskönt alltså. Ska försöka med ett litet videoinlägg ifrån skolan idag också, så kika in snart igen så ses/hörs vi. Kyss på er!



Bantningspiller!

Min mamma har gått ner 4 kg på en vecka med värsta mirakel-bantningspillren, fatta vad najs? Tror jag ska köpa mig en egen burk och samtidigt motionera varje dag och se vad det kan bli för resultat. Dock är dessa mirakelpillren (som jag nu vet verkligen funkar) rätt så dyra så jag väntar tills min feta blogglön kommer den 25e, nästa måndag. Säger till innan jag börjar ta pillren, oså säger jag hur mycket jag gått ner efter varje vecka oså såklart. Ofta min mamma ska gå ner i vikt men inte jag liksom? Hon är gammal, jag är ung och fresch... kan den bruden kan fan jag också, woho!

Körde luggen ner efter duschen idag, lite mysigt sådär.

Fan vad söta ni är

Förväntas jag välja ett av alla förslag? Omöjligt ju. Ni alla kommer med jättesöta och gulliga förslag. Självklart innehöll alla förslag lite party hihi. Men eftersom jag lovat en länk så har jag valt Linnea som skrev lite sött om vad vi skulle göra en fredag till söndag tillsammans:

"vi går till en gayklubb. dansar loss till britney spears och älskar oss själva och hennes egotrippade låtar.
sen tar vi oss några drinkar. men inte så att vi blir stupfulla, utan istället sitter vi och skrattar åt alla andra som blir det.

vi vaknar upp på lördagen, drar till en spasalong där vi får massage, peeling, solariestund och blir sen stylade och fräscha för en trevlig fortsatt dag. vi åker hem till några nära vänner, tar några glas och kollar på alla favoriter i eurovision samtidigt som vi äter lite god mat och dricker oss ett gott glas vin.

Vi vaknar upp söndag morgon, åker in till stan, tar oss en fika och kollar sedan vad alla härliga affäer i stockholm kan tänkas erbjuda. Helgen är slut, och vi säger adjö, men förhoppningsvis har vi blivit så bra kompisar att vi håller kontakten.
"


Dagens fråga

Du får spendera en helg med mig, fre-sön. Vad gör vi!?
Den som skriver det jag fastnar mest för kan få en länk, woho!


My love light & Miracle

Har precis laddat ner "Min kärlek" och "Att älska dig" med Shirley Clamp fast på engelska. Det är ju som helt nya låter, och verkligen skitbra är dom. Kommer antagligen att pumpa sönder dom nu dom senaste dagarna här. Älskar ju schlager, och det är alltid bäst på engelska, som med all annan musik!


13 skoldagar kvar

"Föööör jag ska taaa studeeeenteeeen!"


Vi älskar fjortisar

Fan vad skojs det var på stan idag, jag och Kissie drev som fan med alla fjortisar inne på Åhléns haha! Vi härmade dom och drev med dom som bara den haha. Nu sitter jag i alla fall hemma och ska faktiskt ta mig i kragen och plugga lite. Ska kika lite på en psykologiuppgift som jag snart måste skicka in. Jag måste förresten säga att jag älskar min mami, helt utan förvarning så tog mitt Comviq Kompis slut idag så jag kunde varken ringa eller smsa folk, vad är det för liv? Har haft panikångest hela dagen idag men när jag kom hem så låg påfyllning på mitt skrivbord som mami köpt åt mig, love ya bitch!


Update från stan

Alexandra önska hon vore mig... men hon får vänta 2 år till hihi!


Johan drar sin finaste pose ever :)


Ska träffa Kissiekatten nu

Sitter på information/layout nu och vi fick en uppgift att göra om en bild hur vi ville. Jag valde att ta en bild på Britney och göra den i två olika versioner. En ful och en snygg. Jag arbetade även med dagens skönhetsideal när jag gjorde bilden. Den snygga fick större bröst, ljusare hår, större läppar osv. Medans den fulare är plattbystad, fetare och snevriden käft haha. Liten rolig idé, hon är hur som helst världens vackraste kvinna.

Nu slutar vi i alla fall snart och jag ska röra mig in mot stan för att träffa Kissie, vi har ju inte setts på ett tag så det ska bli dömysigt. Johan kommer också in och joinar oss lite senare, superskoj. Blir nog att driva runt i lite butiker och sedan en fika som avslut, lovely. Vi hörs från stan snyggingar, kyss!

Kan ni se dom sex skillnaderna på den fula och den snygga?

Det närmar sig verkligen

Hämtade ut min studentmössa nyss, asballt!


Hare krsna

Nu är jag tillbaka i skolan efter studiebesöket hos Hare krsna, riktigt skojj var det för dom bjöd nämligen på godis i deras tempel där massa ghandi-people ber till sin gud, riktigt snällt av dom. Lektionen jag sitter på nu är UngFöretagsamhet och det ser ut att bli mest slappa vid min lilla dator då jag inte har så mycket att göra.


Jesus var efterbliven

Veckans mål:
- Ha 100% närvaro i skolan denna vecka!

Thihi jag är allt en busig pojke, för det lär ju inte bli svårt när vi är lediga både torsdag och fredag? Jag tackar verkligen Jesus som var så efterbliven att han vaknade efter att han dött, nu slipper jag liksom skolan för det... vilken jäkel han var! Tusen tackar till dig du döde(?) man! Ska göra mig lite iordning nu hade jag tänkt mig. Amir is ready for school. Lustigt nog står religion först på schemat idag... man kommer inte undan religionen alltså, även om man vill.



Ni måste se detta!

Ola trär en kondom över ansiktet och blåser upp den, haha!


(Är det bara en svart ruta? Vänta ett tag så kommer videon)

Amir Bitch

Hemma för andra gången idag, och nu blir jag ta mig fan kvar här också haha! Johans ögonbryn blev faktiskt perfekt, lagom bruna! Innan jag drog så fick jag också skriva mitt namn på hans garderobsdörr haha, att dömma utav hur dörren ser ut så är det nog en tradition för hans vänner som kommer dit, kanske man ska skaffa? Kan ju skriva mina vänners namn med idomin på min spegel? Okej... detdär var ett skämt? Duh! Nu ska jag i alla fall bara njuta av att vara hemma, och inte göra ett piss. Pumpa lite Britneylåtar oså!


Tack alla!

Har haft en skitmysig helg verkligen, sånt tycker vi om!


Hos Johan nu

Expedition färga ögonbryn har börjat!


Hiss och diss


Härlig ego-musik!
Det finns nog inget bättre än artister som sjunger om hur snygga dom är, och om att alla vill vara som dom. Man får ju en riktig ego-kick och känner sig snyggast och grymmast. Och vem är bäst på detta? Britney Spears såklart! Favoriten är nog Piece of me? "I'm Mrs. Lifestyles of the rich and famous, I'm Mrs. Oh my God that Britney's Shameless..." Mer ego-musik till folket. Vem vill behöva tänka på gamla ex och brustna hjärtan varje gång man sätter på radion?

Tjejer med långt hår
Rihanna kapar håret och då måste tydligen alla andra se ut som killar? Jag vet att det är dåligt att ha fördommen att bara killar kan ha kort hår, men min personliga åsikt är att tjejer inte alls passar i kort hår. Det finns väl inget snyggare på en tjej än när hon har riktigt långt hår ner över ryggen, och helst vågigt. Älskar hår på tjejer, finns inget bättre än tjejkompisar med sådär riktigt långt hår. Man kan göra så himla mycket med håret så att det finns inte. Fläta, sätta upp, våga, locka, platta osv osv. Älskar långt hår på tjejer, det snyggaste som finns på er!




Ursäkten: "Jag är inte fjortis!"

Fjortisarna har kommit med något nytt och tror att dom är smarta verkar det som! Att rosa läppstift är jättefint och inne just nu råder det inget tvivel om. Men att ta den absolut ljusaste rosa nyansen som finns (nästan vit) och sedan skylta med att man inte är fjortis för att fjortisar har idomin, det är ju bara riktigt pinsamt och totalt fail? Ska ni vara fjortisar så var då orginella. Idomin och halva puderdosan i ansiktet, varför skämmas över hur ni gillar att se ut?

Musikprogrammet Spotify.
Jag fattar verkligen inte dealen? Dom har ju långt ifrån alla låtar man vill ha, och vad ska du med musik på datan till om du ändå inte kan överföra den till din mp3/mobil liksom? Nej jag tycker detta program är riktigt värdelöst och den fyller ju absolut inte någon funktion ju? Piratebay for the win haha! (Ja jag är olaglig, snälla fängsla mig).

Hem ljuva hem

Åh, nu sitter jag vid min egna data i mitt egna rum, så skönt det är! Ska käka lite och ta en dusch innan jag rör mig hem mot Johan, har tagit fram ögonbrynsfärgen också så att jag inte glömmer den. Men jag saknar redan Teddans lillebror som var den livligaste 4åringen jag träffat haha. Vi slogs och bråttades i soffan, vi lekte med hans leksaksbilar och solade på balkongen sen hela gänget, riktigt trevligt var det.


Nytagen bild på Britney

Så jävla snygg alltså, i love her.

Jag fixar makeovern

Nu har jag precis plattat både Johnnys och Saras hår, smink står näst på schemat haha. Vi har även suttit ute på balkongen och stekt som satan, gud vad varmt det är ute idag. Hoppas man fått lite färg i ansiktet nudå! Ska snart börja röra mig hem tror jag. Har inte vart hemma sen fredag morgon så jag saknar mitt lilla rum hehe. Blir nog inte hemma så länge dock för jag har lovat att åka till Johan och färga hans ögonbryn, fan vad jag ska hålla på göra om alla då!


I'm in love with a fairytale


Ååh det är så typiskt mig, jag blir alltid känslig när jag ser på tävlings-program haha. Norge som var en av mina favoriter vann Eurovision song contest igår riktigt stort, och jag grät som ett litet barn i Saras famn haha. Tråkigt att Sverige hamnade så långt ner som på 21a plats men jag är jätteglad för Norges skull, grattis alla mina norska bloggläsare =D

Nu sitter jag vaken i soffan hemma hos Teddan. Vaknade av att en unge på 4 år kommer in i rummet och skriker "faaan vad det luktar svett alltså". Sedan får jag halvnaken jaga honom i hela lägenheten då han tydligen fått för sig att slänga mina kläder i toaletten. Jobbiga ungar finns det minst sagt haha. Nu ska jag lämna datan och leka lite med lilla William, vi ska bråttas, woho Hejja Amir!


Eurovision song contest 2009

Nu bänkar vi oss alla framför tvn! Jag har hur många favoriter som helst!!!
Men Malena, ge nu Sverige sån hög placering som det går, lycka till.


Inget krig med Dennis M

Jag vet hur bloggläsare suktar, jag vet hur ni vill att jag ska starta något slags bloggkrig med Dennis. Men som jag skrev förut så tycker jag att han är en väldigt klyftig och trevlig kille, men jag tycker inte att hans blogg är så lämplig. Han tycker säkert att det finns jättemycket dåligt med min blogg, men det får han ju självklart göra. Alla har rätt till sina åsikter.

Det är Dennis blogg jag ogillar, inte själva Dennis!

Fan vilken mysig kväll

Teddans pappa har  grillat åt oss, grymt! 


Ola, Johnny, Jag och Teddan!

Back at Teddans

Nu sitter jag hemma hos Teddan i Alvik igen med alla killar och lilla Sara, hon är säkert flata som hänger med oss haha. Teddans pappa ska lämna oss ensamma här ikväll, vi ska grilla på balkongen och sedan se på finalen av Eurovision song contest, jättetaggad är jag.

Snygga Nilklas när vi myste i solen för ett tag sen, haha.


Linnea som kissar orange när hon är bakis. Skön brud....

Hot summer


Nej tack Dennis M

Han skrev: "Det finns massor av helt fantastiska recept, träningstips och andra knep som jag kan bidra med till din extremt välbehövda viktminskning (speciellt runt låren) så det är bara att kontakta mig så hjälper jag till precis när du vill!"

1. Att svälta är inga bra tips Dennis, prata inte om saker du inte kan.

2. Det smalaste på min kropp är ju låren, du verkar inte veta ett dugg?

Ayah... finns en anledning att det är jag och inte han som har flest läsare.

Min mamma ringde nyss


Hon är så söt att hon ringde för att berätta för hennes son att hans blogg numera är den 5e största privatbloggen in whole fuckin sweden! Coolt va? Verkligen superduperglad och jättestolt, wee!

Vi har i alla fall slappat färdigt hos Teddan nu, vi har fixat oss och gjort oss snygga för resten av dagen. Ska dra till Alvik nu och träffa Niklas och Linnea. Vet inte vad vi ska hitta på men jag antar att vi håller till i solen en dag som denna. Har as usual min lilla bloggdator med mig så vi hörs sen igen, kyss lovers.

Johan och Teddan!
 

Det blev ingen hemfärd

Jag och killarna kunde inte mostå att sola i parken!


Godmorgon från Alvik

Godmorgon alla vakna!

Sitter hos Teddan (inte Ted) där jag, Sara, Johan, Ola och Johnny precis vaknade upp. Vi har käkat frukost och chillat på balkongen i solen. Igår blev det som ni vet lite grillning på Stora Essingen, vi satte oss på en mysig brygga ute i vattnet där vi måste med engångsgrill och lite käk/dricka. Nu ska jag snart röra mig hem och vad som senare händer visar sig, men vi hörs.



Det har spårat ur i skolan

Vattenkrig *hihi*


We keep on rollin

Lekandet har inte tagit slut än haha. Jag och Jenny tog initiativ att leka hänga gubben med klassen. Jennys ord var bl.a. lampa och mina ord var stringtrose och sen studenten. Skönt nog så får vi sluta klockan 4 istället för 5 idag, härligt va? Ska direkt möta upp Sara då och sedan åka hem till henne. Hon ska bjuda på middag och sedan ska vi fixa oss inför kvällens grillande, cozy!



Det är såhär vi gör

Jensen Gymnasium Södra, jag trivs faktiskt.

Pilla Erika i håret och göra fina flätor.


Rökpauser i den mysiga solen (ursäkta knullruffset idag).


Sola, we love it.


Leka med vattenballonger!

Jag hatar bögar!

Fyfan, killar är verkligen skit. Alla är exakt lika dumma ju?
Tror fan jag ska slicka f*tta ikväll alltså, fan fan fan!!!

Mot skolan nu, hörs därifrån. Kisses!

Paket kom med morgonposten

Rätt så coola saker jag fått idag faktiskt!
Antibakteriell alcospray och ärreducerande gel!


Pigg som en lärka

Nu är jag vaken och pigg som en lärka eller vad det nu är för djur som alltid är pigg haha. Börjar skolan 12.50 idag, gissa om fredag är min favoritdag eller inte hehe? Nu kommer jag verkligen ha tid på mig att vakna till ordentligt och sedan fixa mig. Dock blir det inge smink nu under dagen, då kommer jag se exakt likadan ut senare på kvällen när jag ska grilla ju,l inge kul!

Amilia ska vara med ikväll, det kommer bli super!

Niklas Lindman @ John Bauer


Always all the time

Though love sometimes hurts, i still put you first!



Haha i know this shit

Mina favoriter var:
Norge, Azerbaijan, Greklan och Ukraina.

Dom som gick vidare var:
Norge, Azerbaijan, Greklan och Ukraina.

Kvällens bästa är det ju ingen tvekan om vilka det var!

Dags att dansa ut

Älsklingen Jasmine är påväg över till mig och vi ska som i tisdags se på Eurovision song contest tillsammans. Vi har lovat varandra att när Azerbaijan (årets bästa bidrag) kör så ska vi stå upp och dansa loss som fan haha! Men glöm nu inte vilka mina 4 favoriter är inför kvällens andra semifinal, så ser vi vem som hade rätt sen haha! Sist gick ju alla mina favoriter vidare, i'm good at this!

Eurovision, världens bästa tv-show!!!

Fikar med Parre

Nu sitter jag och fikar med Parre inne i stan! Vi pratar massa om Sofie som går i samma skola som Parre. Vi skrattar lite åt när Sofie ringde och ljög för polisen och socialen om att Parre gjort massa dumma saker bara för att hon inte gillar Parre, pinsamt va? Vissa människo fungerar riktigt roligt haha. Ska i alla fall sitta här ett tag till och sedan ska jag hem och fixa lite inför Eurovision! Myyys!

Söta Parre!


Favoriterna till kvällens semifinal

Semifinal 2 - Eurovision song contest 2009!

Norge - Sjukt snygg och mycket fin text.


Azerbaijan - Min absoluta favorit i hela tävlingen!!!!


Greklan - Tvättäkta eurovision-låt som taggar igång dig.


Ukraina - Vet inte hur dom gör, skitbra låtar vartenda år!

Random bilder från skolan

Påväg till skolan efter lunchen.


Rökpaus!


Amir the one and only.


Och så skolan!

Lunchrast nu

Hej igen, nu har jag lunchrast efter en psykologilektion där jag gjorde ett prov som jag tror gick helt okej. Sitter på en pizzeria med tjejerna nu och jag har käkat en jättegod pastasallad med massa gott i.  Vi har precis flyttat ut till pizzerians uteservering där vi sitter i solen och bara steker med solglasögonen på, lovely. Har tre lektioner kvar nu tror jag, hörs självklart sen igen när jag är i skolan. Puss på skinkorna sålänge.


Smink idag


Har aldrig smink i skolan men kände för att göra mig lite fin idag.
Ska byta om nu och springa till bussen. Vi hörs från skolan, kyss!


God morgon!

Sitter nu vaken framför min data och slappar lite, börjar skolan 11.15 idag vilket känns helt okej. Har läst alla kommentarer till förra inlägget och det känns väldigt tryggt att så många håller med mig. Men väldigt tråkigt är ju att en kille håller på få tillbaka sina ätstörningar efter att ha läst Dennis blogg, borde man inte anmäla sådant? Tycker att bloggen borde läggas ner direkt, folk ska inte behöva lida av psykiska sjukdommar för att andra ska kunna blogga. Riktigt hemskt är det, och väldigt allvarligt tycker jag!


Dagens fråga

Bloggaren Dennis M....

Okej nu ska jag försöka vara lite seriös här. Dom flesta har väl minst 1 gång varit inne och sett Dennis M's blogg? Ni vet han som tror att man går upp 5kg och får diabetes samt hål i tänderna för att man tar en tugga på en hamburgare? Jag har träffat honom. Vi satt vid samma bord under blogg-middagen som jag var på tidigare i år. Han var världens gulligaste och trevligaste kille men något jag inte tål är hans blogg. I bloggen framstår han som världens mest korkade idiot ju? Varför gör han så när han faktiskt är en skitklyftig och härlig snubbe, som jag uppfattat det i alla fall.

Han säger bl.a. att han aldrig skulle vara tillsammans med en tjej som skulle vilja käka pizza, för han anser att hon förstör sin kropp då. Tror han på fullaste allvar att hon förstör sin kropp genom att äta pizza en enda gång? Det känns jättedivigt och töntigt att säga dethär... men att driva en blogg proffsigt är faktiskt inte menat för alla, och alla klarar inte heller av det. Om man måste tjata sönder exakt varenda jävla inlägg om viktminskning och orealistiska kroppsideal så är man kanske inte menad att blogga? För visst måste det finnas annat att skriva om än att man inte ätit mat på 5 dagar och att man har en vuxen kvinna på 37kg som förebild?

Tråkigast är nog att han i vartenda inlägg ska slänga in diverse länkar som sedan ger honom pengar för varje person som klickar. "Dagens tips" påstår han, njae... snarare "dagens levebröd" kanske?

- Vad tycker ni om Dennis M? Är han en lämplig bloggare?
Inga sura miner.. jag har något emot bloggen, inte Dennis!

Planer för fredag

Åh vad jag är taggad nu! Sitter och pratar med Sara i telefon om fredag. Vi ska köpa massa gott som vi ska grilla i någon park i stan på fredag. Menar ingen luffar-park utan någon fin gräsplätt vid en mysig sjö. Alla randoms ska ju på dendär Rix FM konserten i Kungsträdgården på fredag men jag känner inte för att stå och trängas där bland idomin och moppefjun liksom. Nej jag myser med mina vänner isället, funkar ju galant det också eller hur!? Ska fixa högtalare till min iPod också så att vi kanske får lite stämning på plats också, hihi.

Sist jag grillade, lite mörkare hår hade jag också då!

Videoinlägg


Amir vill ha!

Självklart hade jag inte tänkt att bära allt detta samtidigt.
Måste varna, man vet inte vad ni tar mig för haha!


Hemma från skolan

Back at home nu! Har varit en rätt rolig dag i skolan. Lekt med datan, gjort en "ladygaga-rosett" på Erika och bara haft allmänt skojj. Inte sådär jättemycket att göra nu när det snart är studenten liksom, och det jag missat under min sova-fika-festa-period tar jag igen hemma. Mycket lättare att jobba hemma i lugn och ro än i skolan där massa andra roliga saker disstraherar mig.

Rätt intressant faktiskt hur olika vi är. Vissa jobbar perfekt i skolan medans jag nästan aldrig får något gjort i skolan. Sedan när jag väl sitter hemma så går det undan som fan. Brukar ofta höra "hur kunde du uppnå detta resultat på uppgiften? Du har ju inte gjort ett skit i skolan" från mina lärare, men ja det är väl så jag funkar helt enkelt!

I'm sexy, i'm hot (and blond), i'm everything you're not, wohoo! Haha.

Utnyttja mig: positivt och negativt

Något som jag ofta får höra av mina älskada barndomsvänner är att dom blir tokiga på alla människor som dom ser utnyttja mig pga bloggen. Men jag satt för någon dag sedan och diskuterade med Meis om detta och man kan faktiskt se det på två helt olika sett:

Positivt: Jag har Sveriges största gayblogg med över 100.000 läsare i veckan. Dagligen så öppnar jag mig totalt och får igenom min personlighet och vardag här i bloggen. Om folk uppfattar mig som en härlig människa är det egentligen inte konstigt att dom vill umgås med "gaybloggaren". Det finns ju offentliga människor som jag säkert jättegärna skulle vilja lära känna se hur dom är som person, men hade jag velat det om dom inte varit offentliga människor? Absolut inte, då hade jag säkert inte lagt märke till dom alls. Så att folk gärna "försöker" bli kompis med mig, är väl bara positivt? Att jag framställs som en person man skulle vilja umgås med.

Negativt: Sen finns det dom som inte har "gaybloggaren" i huvudet, utan själva bloggen bara. De flesta av mina vänner blir ju igenkända på stan och får kommentarer, detta är ju något som väldigt många suktar efter, medans mina vänner faktiskt mest tycker att det kan vara pinsamt eller jobbigt. Man märker lätt vilka det är som blir galna som hyenor när jag tar fram kameran. Och detta är ju såklart inte alls kul, att folk vill vara med mig enbart för att få synas och få uppmärksamhet.

Som ni ser... man kan se allt från både negativ/positiv synvinkel.

"Ansiktet bakom Gaybloggen"

Klicka på bilden för att komma till intervjun.

Kissie, vi ses snart igen!

Japp, nästa vecka ska du få jobba återigen!!
I'm going ultra baby, haha!


Studentskiva ikväll

Godmorgon mina slynor!

Har precis vaknat och det var nog länge sen jag kände mig såhär utvilad haha, riktigt skönt. Som vanligt blir det dusch och frukost för mig nu. Sedan platta håret osv osv. Har nästan bara roliga lektioner i skolan idag så det är rätt skönt faktiskt. Ikväll ska jag gå på lilla Kenzas studentskiva. Det var ju ett tag sen vi festade loss tillsammans så det ska nog bli väldigt kul på Laroy ikväll tror jag. Sen har hon även lovat att hänga med till en gayklubb någon gång, måste officiellt få henne till faghag ju haha!


Jag är bäst!

Vilka var mina favoriter ikväll?
Sverige, Turkiet, Finland, Rumänien och Malta

Vilka gick vidare?
Sverige, Turkiet, Finland, Rumänien och Malta

Fan vad grym jag är haha, smak för detta ju!
Bäst ikväll var nog Turkiet fan, vilken het show!


Smygfotad haha!

Hej Amir!
Bli inte rädd nu och tro att jag är värsta stalkern, råkade bara gå förbi dig och dina komipsar idag i stan och "råkade" bara ta några bilder. Ville ju gå fram såklart men min kompis var inte lika taggad på det. 
 
Många pussar från Elin!



Snart smäller det

Har städat mitt mysiga rum och tändt lite ljus, älskling Jasmine är påväg också. Vi ska såklart bänka oss framför Eurovision song contest och njuta till skön musik ett tag framöver nu under kvällen. Har ju sett fram emot detta evenemang jättelänge så det ska bli sjukt kul faktiskt. Som jag nämnt tidigare så är dessa mina favoriter ikväll:

Sverige, Turkiet, Finland, Rumänien och Malta!


Jag, Johnny och en vind som gillade mitt hår idag haha.

Update från Waynes Coffee

Uteservering i sol, det vet ni nog att jag älskar vid dethär laget.

Sara har också fått en dildo, jag är snäll idag.


Puss på mig!


Johan.


Jag och Linette :)

Första semifinalen ikväll

Mina absoluta favoriter ikväll:

Sverige - Den är trots allt väldigt vacker.


Turkiet - En av årets skönaste låtar.



Finland - Sätter sig totalt på hjärnan.


Rumänien - Hon sjunger om fest, so me!


Malta - Otrolig röst!

Tillbaka från lunchen

Bjöd tjejerna i klassen på dildos, dom älskar mig =D



I skolan nu

Yes! Här sitter jag nu. Psykologi lektionen ska nu börja och jag tillhör skolan i ett par timmar till innan jag är fri haha. Dock ska vi se en film på psykologin och vi har bara slutet kvar nu. Vi börjde förra lektionen och filmen är riktigt spännande och bra tycker jag. En av killar ser även sjukt bra ut så lite ögongodis såhär till vardags klagar man ju inte över, smaskens. Efter psykologin blir det lunch och jag ska försöka få med Samina på att köpa sallad och käka nere vid vattnet, visst låter det mysigt?


Pappa Amir?

Voila, jag är uppe och i tid, grattis till mig!

Ska hoppa in i duschen direkt nu och sedan fixa mig lite, därefter blir det frukost och platta håret. Börjar skolan 11.15 idag och det känns ju sjukt skönt. Har psykologi och ett annat ämne, sedan slutar jag 15.15 och då ska jag följde med Niklas till vårdcentralen. Vi kom på igår att det är rätt lustigt, för jag har även vart med honom till sjukhuset och tandläkaren förut. Pappa Amir eller vadå liksom? Snart sitter jag säkert och håller han i handen i skolan också, och ser till att han pluggar på ordentligt haha.



Dags för sängen snart

Eftersom att jag skippat skolan ett bra tag så ska jag dit imorgon vare sig jag är sjuk eller inte, så ska lägga mig i sängen väldigt snart har jag bestämt. Har även sovmorgon så ifall jag får sova ut ordentligt kanske jag känner mig lite extra pigg och glad när jag vaknar. Dagen har i alla fall vart mysigt. Drack te hos Amanda som var väldigt bra för halsen, på vägen hem stannade jag med några tjejer på ungdomsmottagningen och sedan bara myst här hemma. Vi hörs i alla fall imorgon igen kära läsare. Kyss på er!


Jag har hittat min låt

Flera helger i rad så har jag på gayklubbarna hört en låt som verkligen satt sig på min hjärna. Jag har dock aldrig fått veta vilka det är som sjunger eller vad låten heter. Nu när jag såg på Inför eurovision song contest 2009 så fick jag se att den grymma låten är Finlands bidrag i år, jösses vad glad jag blir. Dock tror jag det kan bli svårt att få det att låta/se bra ut live på en scen, men jag älskar låten ändå. Refrängen är grym.


I dont wanna lose control but Im fallin....


Snabb intervju med Hanky

Trevliga Miss Inga från Hanky.se ringde precis upp mig för en liten intervju som kommer att publiceras imorgon, självklart länkar jag dit. Nu ska jag se på "Inför eurovision song contest 2009" som är sista inför-programmet eftersom att tävlingengs första delfinal är redan imorgon. Vet inte vilka länder som dom kommer att gå igenom idag förutom dom som är direkvalificerade till final, och det är ju bl.a. Spaniens bidrag som är sjukt bra, så ska bli kul att se vad bl.a. Charlotte Perelli och resten har att tycka till om henne. Säger dom något dumt är det bara för hon är snygg, thihi.

Snygga Soraya för Spanien.

Var inte oroliga

Jag gjorde bara 2 tjejkompis sällskap på ungdomsmottagnigen idag, inget annat. Eller jo... medans en av tjejerna var inne så satt jag och Amanda och ritade på en whiteboard-tavla som dom hade i vänterummet. Riktigt kul var det faktiskt och personalen där tyckte att vi var jätteduktiga. Blev lite smygreklam för våra bloggar också haha.

Svart penna: Amanda
Blå penna: Jag



Vad fan då

Mot ungdomsmottagningen nu! Hörs sen.

Vad fan då

Mot ungdomsmottagningen nu! Hörs sen.

Hon fick en present

Amanda har precis gett mig  te från NK som smakade ljuvligt. Fick även lite fiskolja-tabletter som jag kan behöva nu när jag blivit blond och tappat lite i IQ värde haha. Det är faktiskt första gången jag är hemma hos lilla Amanda och jag måste säga att hon bor sjukt mysigt, precis som jag vill göra när jag skaffar eget. Hon har en stor och mysig balkong som man kan sola på, nästan det viktigaste ju? Blir nog här ett tag till antar jag, får se vad mer hon kan göra för att få mig frisk hihi.

Hade med mig en present när jag kom, snällt va?


Ska bli omhändertagen

Eftersom att Amanda bor så nära och också är sjukanmäld från skolan idag så ska jag hem till henne och vara sjuk. Min älskling Jasmine ville ha med mig till stan men orkar tyvärr inte det med denhär hostan. Ska dricka te hos Amanda och bara ta det jättelugnt. Måste snurra sjalen 503 varv runt halsen också så att det inte blåser kallt på lilla halsis haha. Duschen nu och sedan dirr till Amanda. Vi hörs därifrån lovers, kyss från världens absolut gladaste Amirisha!

Finaste Amanda!

Love me, hate me

Anonym skrev:
Du är på väldigt god väg att bli alkoholist. Och jag ska säga dig varför. I ditt inlägg skriver du något: "Jag drack 2 drinkar och en shot o det är ju inget". Jo det är något, det är vad folk normalt dricker när dom går ut, men inte INGET.

Amir svarar: Jag uttryckte mig uppenbarligen lite fel då. Det jag ville poängtera med detdär var att det inte är som folk tror. Somliga verkar ha fått för sig att när jag förfestar så tömmer jag en vodka, och sedan blir det 12 drinkar ute på klubben. Så 2 drinkar och en shot (som är mer än vad jag annars dricker) är faktiskt ingenting jämfört med vad folk verkar tro att jag klarar av. Jag har inte varit full sedan jag hamnade på Maria ungdom. Efter det har jag bara varit lite smålullig medans jag festat, samtidigt som exakt alla andra vart dyngraka.

Så om jag börjar bli alkoholist, så är i princip exakt alla mina vänner redan där? Njae... låter inte så troligt stumpan!

Jag har dom!!!

Det är inte dåligt att vara Amirs kompis, kirrat biljetter till Britney nu!!! Fan vad underbart det känns. Nu är det verkligen spikat att den 13e juli så får jag se min älskling för 3e gången i Globen. Underbart. Kommer bli den bästa dagen i mitt liv, som min mormor så fint sa.


Sjukanmäld idag

Nejmen titta, en ny bloggdesign igen! Eller ja, små ändringar i alla fall.
Skulle lägga upp det på min födelsedag men kunde inte hålla mig.


Idag är jag sjukanmäld. Det är något allvarligt med mina lungor eller vad det nu är. Om näsan rinner skiter jag i, men det är inte normalt att hosta så mycket som jag gör. Ska försöka att verkligen bara ta det lugnt idag och dricka massa te. Om jag fortfarande hostar som en dinosaurie imorgon så får jag ringa VC och be dom checka varför jag låter som ett jävla bombnedslag. Eller det är bara för att jag ser ut som ett, wohooo! Nej nu ska jag inte vara överenergiska Amir, ska ringa Ticnet nu och göra business. Love me!


Jag är singel!

Du vill inte träffa honom men du gör det ändå. Han gör dig alltid ledsen men du förlåter honom ändå. Han säger dumma saker som du låtsas inte höra, han gör dumma saker som du låtsas inte se. Han låter dig alltid stå ensam kvar, ändå springer du alltid efter honom. Du vet att han vet, och han vet att du vet att han vet. Ändå vet ingen.

Alla ni som undrar, jag är singel! Så jävla singel man kan bli :)


Dagens fråga

Klicka här för Rihannas nakenbilder!
Hot or not!?

Man ska vara ärlig

Rakt ut... folk som inte festar är skittråkiga!

1 - Ni träffas några vänner hemma hos dig. Ni sminkar er tillsammans och tar några glas gott vin eller kanske den nya cidern som smakar riktigt sommar. Sedan åker ni alla till en härlig nattklubb i stan där ni står på ett dansgolv och dansar loss till underbar musik med goda drinkar, eller kanske helt nykter. Dagen efter blir det massa roligt skvaller och gossip om allt som hände under natten.

2 - Ni träffas, käkar mammas bullar och ser på film.

Seriöst, folk som inte festar och bara klagar på andra som dricker bör ju ta en funderare på hur dom själva är. Det är så synd att såfort man festar så är man en alkoholist eller något. Igår festade vi hos Kissie, jag drack 2 drinkar och en shot bara, ingenting ju? När jag var på Paradise för 1 vecka sedan så drack jag bara 3 öl, ingenting det heller? Alla som festar är inte alkoholister och alla som festar dricker faktiskt inte alkohol.

Sitt hemma och ruttna ni, jag ska festa till jag dör!!!!!

Hundra f*ckin tusen

Har bara suttit i rummet och tagit det lugnt sen jag kom hem. Ska snart ta en skön dusch och kanske smörja in mig med lite brun utan sol om jag pallar. Men jag har tröttnat på det. Det är rätt svårt att få ett jämt resultat på armar/händer och man vill ju inte vara skitbrun i ansiktet och blek på resten av kroppen heller? Nej det får nog bli att sola solarium snart tror jag. Känns som att det blir bästa resultat då liksom.

Btw titta vad jag fick se!!!!! Happy boy!

Svar på allas fråga

Ja alla har nu ju frågat mig när biljetterna till Britney Spears konsert släpps. Och för er som inte tagit reda på det ännu så kan man ju säga att det är nog snarare än vad ni tror. Så det är bara att tömma upp och ner på spargrisen nu allihop haha.


Imorgon 09.00 släpps biljetterna!


Priserna ligger på 695-4.500 kronor.
Biljetterna köper du hos Ticnet.


Vi ses där ;)

Jag och min dildo

Kunde inte låta bli haha, den ser fett cozy ut!


Bilderna

Här kommer bilderna från när vi myste i solen och när jag plattade Ilafs hår. Efter det blev det som sagt en god arabisk middag hemma hos Meis. Sedan pratade vi om bloggar, killar, fördommar och lite allmänt skit. Älskar mitt umgänge. Jag och mina vänner kan verkligen prata om viktiga och allvarliga saker, men även släppa loss och bete oss som småbarn. Lovely. Nu pratar jag med min älskade mormor i telefon, lite skitsnack oså. Vi hörs senare igen kära läsare, kyss.



Mys i solen

Vad skönt det var att mysa i solen. Nu sitter jag hemma hos Meis och bara slappar. Har plattat Ilafs vackra hår och så har vi snackat en massa om killar hehe, alltid cozy. Nu ska vi snart äta, älskar att äta hemma hos Meis. Arabisk mat ftw liksom, sjukt gott ju.

Meis data suger, får inte in några bilder!!!

Oallmänbildad?

I love being blonde, it fits my brain so good!

Johnny: Jag har ju lite judiskt blod i mig.
Amir: OJ!!! Om min kompis var här skulle hon mördat dig.
Amilia: Aha vaddå är hon nazist eller?
Amir: nej hon hatar bara judar.

Ska ut och sola med Meis och Ilaf nu, vi hörs :D <3


Jag vill sola nu

Så skönt att bara få lägga sig i solen och steka så att man får lite färg på sig, vore ju verkligen jättemys. Måste bara hitta någon som också är sugen men dom flesta verkar vara riktiga torrbollar en söndag som denna. Om det inte blir något så tar jag i alla fall solariet som vi har här hemma, och pressar lite fan.

Sist jag låg på bakgården och solade.

Omg darlings, i love it

Jag har verkligen världens gulligaste läsare!
Duktiga är ni ju också, cred till er.








Hemma nu igen

Det blev ingen riktig fest igår, förfesten hos Kissie stannade vi kvar på och hade roligt vi som var där. Jag och älskling Amilia drog ju dit och efter ett tag så ringde jag även över Johnny, Niklas kom också senare men han drog efter 5 minuter, skön snubbe. Stackars Kissie fick sova i soffan eftersom att både jag och Amilia somnade så skönt i henne säng, stackars skruttan haha. Men innan vi alla började röra oss hem så blev det en frukost på McDonalds, och ta mig fan vad den smakade haha! McToast är ju sjukt gott alltså, mycket godare än alla stora kladdiga hamburgare nu.

Min sötnos, som jag sminkade på pendeln hihi.


I love it doggy-style.


Snyggingar.


Böghög a-la-Kissie!


Skitsöta.

OMG!! Kolla vad jag hittade.


Fest ikväll, yes

Fan vad segt det går haha, sitter fortfarande på Waynes. Massa människor har droppat förbi och det har varik riktigt mysigt på uteserveringen här. Nu ska jag följa med hem till Amilia och hämta lite dricka (alkohol, duh) och sedan hem till Kissie där det blir en förfest liknande akivitet haha. Vi hörs snart igen sköna bönor.

Amilia och Nattis, mina sweethearts.


Linette och Johan!

Update från Kungsgatan

Sitter med sötaste Amilia på Wayne's nu och fikar, fett cozy alltså.




Räddad av Amilia

Fixat håret nu och är snart färdigstylad.
Ska in till stan nu och göra vadå? Gissa? Fika!!!


Vad ska man hitta på idag?


Fick denna skitsnygga bild av en läsare igår, tusen tack!

Sommarminnen nivet?

Nu när sommaren börjar närma sig med stora steg så tänker man lätt på gamla sommarminnen. Jag tänker nästan varje dag på mina älskade vänner Sara och Abeer. Sara har jag känt ett bra tag och tidigt förra sommaren så kom hennes kusin Abeer (hon bor i USA) hit till Sverige på besök och hon stannade ända tills för 1-2 månader sedan bara. Nu är både Sara och Abeer i USA för att fixa så att Abeer kan komma tillbaka hit, till sommaren igen. Jag hade världens underbaraste sommar med dom. Satt på Liljeholmstorget och drack cider, myste på filt vid Trekantens strand, drev med alla turister i stan osv. Jag älskar verkligen domhär tjejerna och vill att dom ska komma hem nu direkt. Abeer har för övrigt världens snällaste själ, finns nog ingen så omtänksam som henne. Men jag får vänta tills mitten av sommarlovet då jag får se dom igen.

Vad jag saknar mest, höra Abeers dåliga svenska skrika:
- hall kaften tjååååckis!

Sara och Abeer <3


Dusch och frukost

Godmorgon på er, vad skönt att få ha sovt ut idag!

Blev en riktigt galet lugn fredag för mig igår, känns lite konstigt men skönt. Idag är alla bakis och jag mår lika bra som jag vet inte vad, rktigt lovely. Ska börja fixa mitt hår och sedan käka en god frukost. Har börjat käka frukost varje dag faktiskt. Förut blev jag bara illamående varje gång jag åt direkt efter jag vaknat men jag har kanske vant mig un? Ayah... knäckebrödsmackor nästa!

Jag blev smygfilmad

Amilia den fula fisken smygfilmade mig när jag låg i kön till IDOLs audition.
Observera att jag är riktigt aspackad haha.



Dags för lilla blondie att sova nu faktiskt!
Vi hörs imorgon pussgurkor!

Viste ni att?

Av alla paparazzibilder som togs 2008 så var 80% av alla dom på Britney.

Detdär är Britney i hennes vita bil. Lust att försöka kliva ur den i dendär situationen?

Levande legend


Har jag blivit tråkig?

Jag minns dagen när jag kom hem från Maria ungdom, ca en månad sedan. Mamma sa till mig att det var som en varningsklocka att jag hamnade där, och att jag snart själv skulle sluta dricka så förbaskat. Hon hade rätt. Förut kunde jag festa 2-3 gånger i veckan helt utan problem. Nu har det aldrig varit mer än 1 gång per vecka. Känns konstigt och fel, jag är ju party-Amir som alla älskar att festa med liksom? Jag behöver ta igen lite tror jag. Innan maj månad är slut ska jag:

- Däcka utomhus (helst)
- Spy minst 4 gånger
- Knulla med 3 på samma kväll
- Hamna på Maria ungdom igen


Tag inte ovanstående punkter seriöst. Det jag syftar på är bara att jag ska ha en riktigt lyckad party-kväll som man kommer skratta åt riktigt länge. Men den 27e maj fyller jag ju år. Vill inte ut till någon random klubb då utan samla mina vänner vid en sjö, grilla god mat och dricka lite. Om det är okej väder kan det ju bli galet lyckat tror jag. Så jag får nog min partykväll snart antagligen. Men ikväll blir det att sitta hemma med mitt älskade blonda hår som jag nyss fönat/plattat neråt!



This is so not me

Jag är van vid att vara en efterlyst galen bög med för mycket smink.
Nu sitter jag hemma och lyssnar på Kikki, Bettan & Lotta, wtf?


William älskling kom och rädda mig.

Del 3

Om du fick ändra en sak i världen, vad skulle det vara?

Låter fjantigt men jag skulle ändra på folks fördommar för då skulle exakt varenda människa på denna jord få det mycket lättare att vara sig själv. Fördommar förstör så hemskt mycket mer än folk tror.

Kan du inte ha några roliga tävlingar snart?
Nästa vecka kommer tävling om presentkort på H&M faktiskt.


Hur lägger du din grund make up?

Börjar med att lägga primer (underlagskräm) på panna, näsa och haka. Detta gör att du inte ser så glansig ut vilket du lätt kan göra när du har smink på dig. Sedan blir det concealer under ögonen och därefter på med en foundation. Och hellre för ljus än för brun, vill du se lite brunare ut kan du ta ett solpuder. När min foundation har torkar in så lägger jag först på ett transparent-puder och avslutar allt med sol-puder. Gillar inte läppglans på killar men lipsyl brukar jag vara noga med. Torra läppar vill ingen kyssa.



Går du i samma skola som Kissie eller Blondinbella?
Nej jag går i södra-skolan.


Har du sett videon när ett fan springer upp på Britneys scen?
Ja det har jag, totalt respektlöst. Tänk er som artist stå och uppträda på en scen. Plötsligt springer en främmande man redlöst full rakt emot dig. Hur ska du veta om han vill krama dig eller ge dig en rak höger? Man ser ju i videon hur stackars queen B hoppar till av rädsla.

Är du halv-muslim?
Muslim är en religion, och jag är så lite muslim man kan vara!!!


Tycker du att Zlatan är snygg?

Nej jag aldrig fattat hur folk kan kalla honom för snygg?


Hur reagerar du när folk kommer fram till dig? Inombords och utåt.
Inombords: Blir jätteglad.
Utåt: Ååh tack så jättemycket (säkert jätteröd i ansiktet)


Tips för att få en känd blogg?
För det första så bör du blogga om något unikt. Att komma med en modeblogg idag vore nog rätt kört faktiskt om du inte har något riktigt riktigt unikt att komma med. Man borde även tänka på bloggens layout. Det blir mycket roligare att läsa om du har något eget trevligt än blogg.se's fula och hemska designer. Fattar inte varför dom inte tar sig tid att utveckla dom lite? Sen är det även bra om bloggen får synas, så kommentera hos andra stora bloggare. För läsarna kommer ju aldrig att söka upp dig, utan du får söka efter dom. Sen är det allt det vanliga också; uppdatera ofta, mycket bilder, var personlig osv.


Hur provocerar Kissie och alla andra egentligen oss?
De skriver saker som ni stör er på, och som ni snackar vidare om. Tänk efter, hur många gånger har du inte hört "omg såg du vad Kissie skrev idag?" från någon vän eller bekant? Hon är ingenting annat än smart, vilken andra dock är för osmarta för att förstå.

Vilka cigg röker du?
Marlboro light.

Bild tagen förra året, kolla min misslyckade blekning haha.

Läser dina föräldrar eller dina syskon din blogg?
Alla i familjen läser min blogg, den är ju bäst!

Ska du rösta i EU-valet?
Eh, vilket val!?

Hur är du när du går på familje/släkt-middagar?
Som vanligt, varför skulle jag vara anorlunda då?


Hur fixar du din frisyr?
Jag fönar det (bara fluffa håret medans du blåser med torken på det) och sedan plattar jag igenom det så att det blir verkligen spikrakt. Sedan tar jag vax på händerna och smörjer runt så att hela händerna är full med vax. Sedan är det bara att dra fram och tillbaka genom håret så att du får vax överallt och inte missar något. Nu står såklart håret åt alla håll och kanter men innan jag drar ut så drar jag bara fingrarna genom håret lite så att det lägger sig som jag vill.



Kommer du åka till Sunny Beach i sommar?
Nej jag ska avboka resan och satsa på en sista minuten till något annat land. På så sätt slipper jag resa med Sofie och det blir även lite mer spänning. Typ "fan vad tråkigt jag har det, vi åker utomlands imorgon" haha.


Vart har du köpt dina vita solglasögon?
Äntligen får ni svaret haha =D H&M (trumvirvel).

Vilken musik klarar du inte av?
Hipphopp må ju vara det värsta som har skapats.

Raka skallen eller gå naken i skolan?
Raka skallen såklart, vilken fråga haha.



Varför lägger du inte upp bilder på din familj som du verkar älska?
Har sagt det förut, att jag vill inte visa min familj offentligt då jag har mindre bröder. Folk i deras ålder (och äldre idioter) vet inte hur dom ska handskas med "ovanliga" saker som t.ex. homosexualitet. Så jag har helt enkelt valt att hålla dom bakom bloggen så att dom inte ska behöva ta någon skit eller få höra dumma saker.

Vad är ditt mål med livet?
Att när jag är 80 år kunna relaxa och veta att jag verkligen tog vara på min ungdom.

Vad har du emot utlänningar?
Är du efterbliven? Min pappa är utländsk, jag bor i en förort och jag har hur många vänner som helst som är utländska. Hur skulle jag kunna ha något emot utlänningar?


Sakis Rouvas

Nu är jag vaken igen, jossanes vad skönt det var att få sova ut lite. Ikväll blir det inge fest för min del. Jag tror jag slagit i huvudet riktigt hårt, eller bara tröttnat sedan jag hamnade på Maria ungdom. Men jag är verkligen inte partysugen alls. Även tackat nej till alla som vill ut imorgon också. Kanske ska hem till Jonatan där det är filmkväll. Men det visar sig nog vad som händer ikväll. Måste bara lägga upp denna låten i bloggen. Det är Greklands låt i årets Eurovision sång contest. Har ju lagt upp video från hans repetition i Moskva men här har ni officiella musikvideon med bättre ljud också. Och vist är han galet snygg?

Jag fastnade direkt för refrängen.

Jag orkar inte mer

Jag är bara människa... jag kan inte tåla vad som helst om jag ska vara ärlig.
Har vaknat 05.30 både igår och idag. Nu är det dags för en feting powernap!!!

Dagisfasoner

När jag och folket satt på After i Gamla stan och stekte så kom Märta på att hon hade ansiktsmålning med sig så vi började genast att rita på varandra haha. Så skönt att kunna släppa loss och vara sådär super duper barnslig ibland. Vilka normala 18åringar skulle sitta på en uteservering och måla på varandra haha? Lovely... gissa vilken "målning" jag har gjort då ;)






Slutat skolan nu

Yes, det är fredag och skolan är slut för denna vecka. Lovely.
Vi inleder med mys på bryggan och uteservering i Gamla stan.



Jag vill göra något seriöst

När jag väl tar mig i kragen och kommer till skolan så är det klippa och klistra som gäller haha? Typiskt alltså, låt mig göra något lärorikt istället? Och mitt tålamod är ju inte det bästa heller. Började leka lite men slutade med att jag kastade mina papper på golvet och satte mig vid datan istället hehe. Jag är som ett otåligt barn ibland hehe. Dock är den lektionen slut och nu är det religion som gäller, inte mitt favoritämne om vi ska säga som så men det är bara att sitta och lyssna som en snäll liten pojke. Fröken ska föreläsa lite om buddhisen nu, en rätt intressant religion trotsallt.

Började klippa och klistra,


Tröttnade snabbt.


Lekte med datan istället.

Jag blödde näsblod

Wei, jag gjordet det idag också! Och nu ska jag åka till skolan. Fan vad grym jag är! Men alltså... igår innan jag skulle sova så började jag blöda näsblod när jag tvättade ansiktet. Första gången i mitt liv, fan vad äckligt det var alltså. Men någon gång måste väl vara den första? Jag körde upp ett pappershelvete i näsan och sedan somnade jag till Bones som gick på tv. Nu kan jag inte sita här och pladdra på. Vi hörs när jag är i skolan sen, puss.


Känner mig glad ikväll

Jag gick upp tidigt och joggade med en vän, jag var i skolan hela dagen, har myst med mormor och sedan pluggat lite. Egentligen så som en vardag borde se ut, men som för mig är en ovana ändå. Det känns i alla fall bra, känner mig duktig. Ska självklart ut och jogga imorgon också med min vän. Vi ska ses 05.30 utanför mig och sedan köra på i 60 minuter. Sedan blir det hem och duscha samt fixa sig inför skolan som jag självklart ska ha 100% närvaro i ända tills jag tar studenten. Jag vet ju att jag kan klara det, allt handlar om viljan.

Nu ska jag försöka somna till någon mysig film.
Vi hörs imorgon igen mina älskade. Godnatt!

Jag är söt när jag ler hihi.

Jag är så korkad haha

Jag skulle kolla om min lillebror hade pengar på sin mobil så jag ringde från hans mobil till min. När min mobil sedan började ringa så tog jag den och sa "Hej det är Amir" som vanligt. När jag inte fick något svar (vilket inte är så konstigt) så började jag skrika "hallååååå" högt som fan i telefonen. Sedan kom jag på att det var ju bara jag som ringt migsjälv, 12 point to Amir för den alltså!


Dedikerat till Niklas

Globen 13 juli 19.30 - Top of the world då!
(lovat att se ut sådär när vi går på konserten haha)


F*ck guys

You can't come back, cause all we have is broken like shattered glass.


Plugg nu

Mormor och morfar har varit här idag, men nu har dom åkt. Alltid roligt när dom kommer och hälsar på. Speciellt mormor, min lilla pimp! Hon lovar alltid att hon ska slå ner alla som bråkar med mig haha. Gaybloggaren och hans mormor liksom, woho! Nu ska jag plugga resten av kvällen är det tänkt, som ni kanske har förstått nu så har jag en hel del att ta igen i skolan. Ska göra en uppgift i photoshop nu eftersom att den snart ska vara inlämnad.


Del 2


Tänker du avslöja vem som skickar alla gulliga sms till dig?

Hihi nej det tänker jag inte. He's mine!


Är du lik mamma eller pappa?
Utseendemässigt så är jag nog en blandning av min pappa och min mamma. Men min personlighet är en rak kopia av min mormors. Vi är sjukt läskiga, därför vi har en liten speciell relation. Jag vet att jag är hennes favorit mouhaha.

Vad har du för uppfattning om norrlänningar?
Fett coola, jag vill också åka traktor!!!


Hur många har du haft sex med?
5-10 personer, så nu vet ni ungefär hehe.


Har du blivit nedslagen någon gång för att du är bög?
Ja det har jag! I oktober förra året så var det en kille som ropade "dendär bögbloggaren" och sedan slog ner mig mitt i Slussen. Det är första och förhoppningsvis sista gången jag blev nedslagen pga min sexuella läggning. Tragiskt att det ska behöva vara så.


Vill du tatuera dig?
Nej jag har starka åsikter emot tatueringar, fattar inte alls hur folk ens kan vara villiga att göra det. Det är ju som att sitta med en penna och rita på sin egna kropp, fast permanent. Och jag kan inte komma på att jag sett en enda tatuering som faktiskt är fin. Allt ser ju bara kladdigt och tramsigt ut. Värst är nog folk som skriver namn eller åratal på sina kroppar... är dom helt senila eller?

Vilka biljetter ska du ha till Britney?
Dom som heter In the zone.

Vad gör du om 10 år?

Sköter mitt PR-företag hemifrån samtidigt som jag bleker slingor i min dotters hår haha. Tag det med en nypa salt bara!


Vilka killar tänder du på? Mörka eller blonda?
Blondiner, utan tvekan.


Är du aldrig rädd när du blottar hela ditt liv här?
Jo det är jag. Men när jag först startade bloggen så hade jag inte en tanke på att den skulle ha nästan 100.000 läsare i veckan. Nu när den har det så känner jag att jag vill fortsätta ändå för inga idioter ska få styra mitt liv och mina intressen. Vill jag blogga som öppen homosexuell så ska jag få göra det.


Vilka tre saker är det bästa att göra?
Festa är fan det ända jag kommer på haha.



Vad tycker du om Östberga?
Det vågar jag inte säga högt!


Vad går du för gymnasium?
Jensen Södra, företagande/försäljning.


Hur får man ditt självförtroende?

Tråkigt nog kan jag inte svara på den frågan för det är inget som jag övat upp utan något som jag bara har. Men när folk frågar hur jag kan ha bra självförtroende så brukar jag fråga tillbaka hur fan man inte kan ha det? Liksom... vad finns det för anledning att inte tycka bra om sig själv? Ställ er själva den frågan. Säg gärna till om ni kommer fram till ett vettigt svar.



Vart praktiserade du i högstadiet?
NK Sport & fritid samt East Stureplan.

Vart i Vallentuna är du jämt på efterfest?
Hos Adam och Anders alltid, supersköna killar! Evelin får vi inte heller glömma!

Vilken är din favoritdrink på krogen?
P2 eller Jäger/Redbull, men tar oftast bara någon cider då jag tröttnat på spritdrycker som man snabbt blir berusad av. Har insett att det är mycket roligare att faktiskt komma ihåg vad man gjort under natten. Och så kan jag ligga och skratta medans alla andra spyr med världens huvudverk.

Vart fikar du?
Fresco på Grev turegatan brukar det oftast bli.


Tänker du byta hårfärg igen?
Så länge mitt hår inte blir grovt slitet eller faller av så kommer jag att fortsätta köra på det blonda. Blont är ju tusen gånger snyggare än brunett liksom. Men vi får se, jag brukar tröttna fort haha.

Brukar du vara osminkad?
Jag är mer osminkad än vad jag är sminkad hallå?

Vem är din favoritsångerska förutom Britney?
Har ingen riktig favorit sådär förutom henne... Britney är alltid nummer 1.

Självklart blir det mer svar på era imorgon! <3


Jag är inte hemsk

Allt detta med Sofie, eftersom att ni endast ser det som jag skriver i min blogg så förstår jag att ni tycker att jag är världens elakaste, falskaste människa. Ni får tycka det, det gör inget! Men om ni bara viste vad den människan gjort mot mig. Det jag fick veta igår var droppen. Det hon har sagt/berättat är inte okej, jag fattar inte hur hon kunde säga det. Även om vi bråkade så vet jag ju att hon vart en av mina närmsta vänner och under den tiden en väldigt bra sådan. Men jag har verkligen ingen respekt kvar för henne, hon är inte värd ett skit för mig längre.

Jag kommer aldrig mer i hela mitt liv att tilltala eller titta åt Sofies håll. Jag hoppas jag aldrig behöver se henne igen.

Titta vad coolt

Efter att inte ha varit i skolan sedan februari så är jag nästan stolt att jag klarade hela skoldagen idag med 100% närvaro haha. Kändes lite konstigt att vara tillbaka i skolan och alla lärare så verkligen chockade ut när dom såg mig. Men det kändes ändå kul och jag är redan taggad inför imorgon. Vi går ju bara halvdagar i min skola så det är inte så jobbigt ändå att klara av en hel dag, och imorgon slutar jag ändå extra tidigt, fredagar är bäst!

Och titta vad jag fick se för coolt i en blogg!



Riktigt häftigt, tusen tackar
Maria!!!

Min comeback lyckades

Tittta bara hur glad Samina är över att jag är tillbaka i skolan, haha.


Sanningen om min skolgång

Jag sammanfattar det enkelt:
Jag har inte vart i skolan sedan februari.

Hur kan jag vara en sådan idiot!? Spenderat dagarna på diverse cafén varje dag. Det är pinsamt, jag skämms verkligen. Har pratat allvar över telefon med min klasscoach och jag ska verkligen ta tag i detta nu, jag måste! Sitter i skolan nu och har varit här sen 8. Första gången jag är uppe såhär tidigt på jag vet inte hur länge. Men istället för att stämpla mig själv som en idiot så får jag se det positivt, bättre sent än aldrig? Har 1 månad på mig nu att ta igen allt jag missat. Jag ska klara det, det är ju jag som är Amir!!! Pepp pepp pepp!!!!

We did it

Har vart ute och joggat i min favvo t-shirt, dags för skola nu!
Godmorgon förresten :)




Shocking news!

Jag och Jasmine ska upp 05.30 imorgon och....
KÖRA EN JOGGINGRUNDA på 60 min!!

Dags för kvällsrutinen

Nu är Jasmine påväg hem från stan. Vi ska som vanligt sätta oss på min lilla uteplats och röka, snacka skit och skratta som bara den. Hon har inte fått höra vad Sofie har sagt om mig till en viss person, kan tänka mig Jasmines reaktion när hon får höra haha. När vi myst färdigt utanför mig så kommer jag nog ta en dusch, kika lite vid datan och sedan göra mig klar för sängen. Imorgon är det skola och jag börjar riktigt tidigt så det gäller att komma till sängs väldigt tidigt nu ikväll. Men det ska ni nog klara av, vi hörs imorgon igen, ska berätta "sanningen om min skolgång" då också, bläää!

Cigg får man cancer av, redbull kan man dö av osv...
Bla bla... finns det något man får göra egentligen?

Jag är allt bra fiffig

Hittade en tidning som jag var med i under min säng.
Tog fram sax/tejp och började pyssla lite hihi.


På tisdag smäller det!

Ni vet nog redan vilka mina favoriter är i årets Eurovision?
Arash & Aysel med låten Always, för landet Azerbaijan.
Nu har dom haft sin första repetition på scen i Moskva, grymt!

Vilken snygg show eller hur? Allt klickar. Go Azerbaijan!!!


Och här har vi Norges repetition, riktigt härlig låt. Älskar texten.
"Im in love with a fairytale"... påminner mig om en kille.


Snygga Sakis från Grekland, går nog bra för dom i år!

Del 1


Tycker du det är lättare att umgås med tjejer än killar?

Gud ja. Jag talar inte för alla bögar nu men själv så har jag mycket mer gemensamt med tjejer än med andra killar. Jag är ju rätt flickig av mig om vi ska säga som så. Har inte många killar jag skulle kunna ringa och fråga om sminktips, kanske min älskade fjolla William då men det är en annan femma haha. Nejmen i love girls, i realy do! Har alltid umgåts mest med tjejer, redan på dagis började jag gråta när tjejerna inte lät mig vara med och leka med barbiedockorna.

När kysste du någon första gången?

Kommer helt ärligt inte ihåg :S pinsamt haha!


När du kom ut som bög, var det för familj eller vänner först?

Det var för mina vänner. Skulle någon av dom ta det negativt hade jag bara kunnat dumpa dom och därför kändes det lättare att komma ut som homosexuell för mina vänner först. Men familjen, om dom hade tagit det negativt hade det ju blivit mycket större problem än om det bara var en vän. Jag kom ut för familjen ungefär ett halvår efter att jag kom ut för alla mina vänner.


Brukar du skita i en kopp?
Ja det står en "It's Amir bitch"-kopp vid toan :)


Kan man se på en person att den är gay?
Det är väldigt olika. Ser man mig på stan kanske det inte är så svårt att dra slutsatsen att jag är homosexuella. Men när jag går på gayklubbar händer det flera gånger att jag tänker "undra om han är straight och här med en bögkompis, eller bög fast väldigt manlig?". Så jag anser nog att det är svårt att kunna se på folk vilken läggning dom har.


Vad ska du göra efter studenten?

INGENTING! Haha jag är så seriös. Jag har gått i skolan sedan jag var 6 år gammal, om folk tror att jag ska fortsätta plugga nu så kan dom ju ta sig någonstans. Jag ska resa, festa och chilla som en pensionerad hora, adorable!



Hur många syskon har du?

Mamma och min pappa: 1 syster

Mamma och hennes nya kille: 2 bröder

Pappa och något random: 1 syster, 1 bror


Kan du gå på stan och shoppa själv?

Inte nu längre, vill inte låta dryg och löjligt men när det ofta är folk som pekar på än och viskar så är det rätt frustrerande om man inte har än vän att prata med och som får än att tänka på annat. Sen är det ju ändå allmänt tråkigt att gå själv på stan eller hur?


När känner du att livet är underbart?
Jag är inte någon som ser frammåt hela tiden även om man kanske bordet det. Men är allting bra just för denna stund, då anser jag att mitt liv känns väldigt bra.


Vilka slags tjejer anser du är snygga?
Min vän Amanda är perfekt, gaaah!!!


Vilken låt fick dig och fasta för Britney?
Hennes första låt som kom för 10 år sedan!


När och hur blev du av med oskulden?
När: Jag var 17 år

Hur: Jag knullade


Vad gör du om biljetterna tar slut till Britney innan du hinner köpa?
Tröstäter på McDonalds till jag spricker och dör.



Vad blir du attraherad av hos killar?
Jag älskar killar som är blyga. En kille som står och tjatar om hur snygg han är blir bara ful tycker jag. Och killar som är för på känns bara allmänt överkåta liksom. Han ska visa vad han vill, men inte skrika ut det. Sen så gillar jag manliga killar, fjollor är inget för mig, även om ni kanske tror det.


Hur känns det att bloggen blivit så stor?
Jag brukar fortfarande sitta och tänka "shit, fan vad detta är coolt".


Blondin eller brunett?

Blondie ffs :D



Träffar du någon kille just nu?
Fuck yeah!


Vem är din bästa vän?
Jag har lärt mig att man inte ska ha bästa vänner, det har sårat mig mycket.

Hur mycket får du ut totalt från din blogg, per månad.

Femsiffrigt :) XX.000 alltså!

Hur blir du bemött på stan? Tänker på fans oså.

Det är ju alltid folk som vill komma fram och ta foton, vilket faktiskt bara är jättekul. Varför just jag liksom? Känns lite ballt nästan. Dom som viskar och pekar är bara jobbiga, man blir liksom nojjig och fokuserad på minsta lilla rörelse man själv tar. Man alla ni som kommer fram och är så gulliga, stora pussar till er!

Jag och söta bloggläsare på McDonalds!


Självklart kommer det att komma massa fler svar på era frågor!
Men domhär kör vi på idag :) Kyss på er.


Svar på alla era frågor

Fan, jag är både ledsen och riktigt förbannad. Jävla fläskpadda alltså.
Ska ta tid att svara på era frågor från frågestunden nu, så kika in sen =D

More pics



Mys på Fresco

Ja nu är jag tillbaka här. Hälften av mina blogginlägg skrivs nog på Fresco haha! Och hälften av all mat jag äter är nog deras ceasarsallad som är gudomligt god. Hela gänget sitter här och vi har jättekul. Nu ska vi sitta här och mysa ett tag till, vi hörs säkert snart igen. Kyss.

Maten och jag!


Simon och snyggaste
Amanda.

Mot Liljeholmen och sedan stan

Sådär nu är Amir fixad och klar, blev smink idag också hihi. Ska åka till Niklas skola nu, vi ska sätta oss vid vattnet där  och leka skorstenar haha. Sen när Niklas börjar skolan igen drar jag vidare in till stan och träffar Jennie, Daniel, Simon och alla andra äckliga bögar haha! Vi ska luncha på Fresco hela gänget, mysigt va? Ni kan nog gissa vad jag kommer att ta för något haha, det börjar på C i alla fall, woho!

Gaybloggen 2.0

Igår natt och hela morgonen nu har jag suttit och jobbat på en sak. Den 27e maj fyller jag 19 år och då måste jag göra en ny presentation till bloggen eftersom att det står här till höger att jag är 18 nu. I samband med det tänker jag även göra en ny design till hela bloggen. Minns ni den första designen jag hade till gaybloggen? Den lila med massa små bilder? Jad hade tänkt göra en exakt likadan fast fräschare och snyggare, Gaybloggen version 2.0 you know!

Det är denna jag ska göra en ny version på :)


Jag ska styra landet

Godmorgon på er alla söta :)

Vaknade av att Jennie ringde och väckte mig. Vill döda dendär bruden alltså. Här ligger man och sussar sött i sin mysa säng oså ringer hon och ger mig order att kliva upp. Nej det är fan inte lätt att vara Amir haha. Sömn är det skönaste som finns och ingen förtjänar att bli väckt försän den vaknar naturligt. Okej nu ska sluta drömma och tro att allt kan vara såsom bara jag vill. Frukost och dusch står näst på schemat.


They don't know what we've been through
They don't know about me and you. <3

Sverige måste ju också öva

Det är verkligen inte långt kvara tills Eurovision song contest drar igång.
Här ser ni Sverige repetera på scenen, vad tycker ni om nya klänningen?


Massa nya läsare

Känns verkligen superduperkul, så glad!
Tycker vi firar med en frågestund, så fråga på!


Man får tänka positivt

Nu sitter vi på Fresco där vi har käkat lunch/middag (eller vadfan man vill kalla det haha). Jag tog deras goda ceasarsallad och Niklas tog en Foccacia. Härnäst hade vi tänkt att kika runt i lite butiker innan allt stänger och sedan blir det nog att röra sig hemmåt. En sak som är klar är ju att det inte blir någon cyckling ikäll, måste bli frisk ordentligt känner jag. Inge kul att gå runt med snorig näsa och hosta konstant, men man får tänka positivt. Jag hade kunnat ha svininfluensan.


Hos tandläkaren

Niklas är inne nu och checkar sina tänder, hoppas han har massa hål =D
Själv har jag hittat världens finaste tidningsomslag här i vänterummet.


Mot Sundbyberg nu

Bloggdatorn är med, vi hörs från stan. Kyss.


Varför kan inte alla enas?

Tänk vad lätt det skulle vara om exakt alla hade comviq? Jag menar... vi skulle alla smsa varandra gratis och vi skulle ringa varandra för endast 69öre och då kunna prata hur länge vi vill. Ändå finns det små bastards som envisas med att köra på t.ex. tre. Det är svindyrt att ringa till dom, svindyrt att smsa till dom och tre i helhet suger ju totalt. Exakt allt jag köpte från tre har det varit strul med. Saker har varit trasiga, ingen teckning, ingen service osv. Nej, comviq for the win alltså. Allt annat kan ta sig haha.

(Jennie, ta åt dig ditt retard. Puss my lover!)


Ska nog sminka mig idag

Efter mycket om och men ser det ut som att jag kommer ut i friheten idag. Jag ska följa med Niklas till tandläkaren, sedan ska vi öppna varsitt snytt sparkonto hos banken, sedan blir det middag eller fika i stan ofcourse. Vapiano eller Fresco står i alla fall längst upp på listan, men man vet aldrig vart man kan hamna. Nu ska jag fixa mig och faktiskt sminka mig lite. Jag kan inte komma ihåg när jag senast sminkade mig en vardag, men nu blir det i alla fall så. I'm hot.


Bra för egot

Jag har ju sjukt söta läsare verkligen, tackar :)










Dumt gjort men mysigt

Godmorgon all you hot fuckers!

Jag är korkad, så förkyld som jag var igår borde jag ju knappast ha dragit ut med cykeln när det var så kallt? Ayah, det får man väl sota för idag antar jag. Men mysigt var det i alla fall, jätte. Sjukt länge sedan man cyklade ju. När jag mött upp Niklas så satte han sig på pakethållaren och vi cyklade till Trekanten där vi satte oss på en brygga, sedan efter ett tag blev vi hungriga så vi drog till Liljeholmstorget där en grill konstigt nog var öppen, så vi köpte lite nattmat kan man säga, ser sjukt äckligt ut på bilden men gott var det hihi. Hemma var jag igen vid 01.00 och då blev det sängen direkt, snark snark.

Nicolette och Amirisha.


Nattkäket haha.

Nu ska vi cykla

Gud vad jag är galen haha. Jag och Niklas ska ut och cykla. Jag ska cykla till Alvik och hämta honom där, sedan ska vi åka runt in the city haha. Fan vad mysigt egentligen, älskar att cykla. Kanske ingen smart idé när man är sjuk men Niklas tog upp cykling och då fick jag värsta kicken. Men vi hörs såklart senare eller imorgon. Love you!

På mina kära cykel förra sommaren. Fråga inte varför Meis ser ut sådär ;)

Comviq kan döda!

En kompis sa: Tänk om man blir jagad av 15 blattar och måste ringa på hjälp, så kommer comviq-tanten och babblar i evigheter så man hinner dö?

Detta är fan sant, comviq kan döda!!!! Haha!

Kompis det går bra nu

Tre timmar kvar också, fan vad kul!!! :D <3


Repetitionerna är i full gång

Här är Maltas repetition inför eurovision song contest.
Varför känns det som att alla tjocka tjejer är bra på att sjunga?

För övrigt är hon en av mina favoriter i år, så begåvad.

Love love love

Jag har saknat sweetheart, riktigt mycket! Vi ska sätta oss utanför mig nu med filtar, cigg och jordgubbar. Cozy eller hur? Eftersom jag inte är alltför långt bort från en dator (typ 5 meter?) så hörs vi snart igen när vi myst klart hihi. Kyss på er alla, från en glad Amir!


Fick skjuts av Mickis

Nu är jag hemma igen! Söta Mickis som också är sjuk var såklart också tvungen till skolan och lämna pengar så hon hämtade mig med bilen oså åkte vi till skolan och lämnade pengarna. På vägen hem köpte jag jordgubbar också, kunde inte låta bli för dom såg så grovt röda och saftiga ut. Så det blir en god efterätt till middagen idag. Får se om jag är snäll och bjuder familjen också haha. Nu ska jag i alla fall vila lite, kanske är något bra på tv?


Mot skolan nu

Ush jag stör mig fortfarande på flak-saken. Hade jag haft ansvar för detta hade jag mailat alla i klassen några dagar innan och sagt till. Jag menar, det är hur mycket som helst nu inför studenten, omöjligt att hålla koll på allting liksom. Men men... Jag och min halsfluss ska åka till skolan nu och lämna pengarna så att jag kan åka med på klassens jävla flak. Ush!

Hoppas det är någon cozy människa inne i stan sen också, när jag väl är inne liksom. Behöver sätta mig på ett fik och chilla, jag är så jävla upprörd nu haha. Men det är säkert bara för man är sjuk och mår dåligt som man är lite extra lättirriterad liksom.


Jag hatar oansvariga!

Fick nyss ett sms från en tjej i klassen som sa att ifall jag inte ger 470:- till en kille i klassen idag så får jag inte åka med på flaket. Jag ringde och frågade om hans konto-nummer så att jag snabbt kunde föra över pengarna men eftersom att han har Swedbank så kommer han inte få in pengarna på sitt konto förrän imorgon, och det är ju idag allt ska vara betalt till klassens flak.

Hur kan man vara så oansvarig? Har men ansvar för en sånhär viktig sak så borde man ju tänka på att skicka ut ett påminnelse-mail till alla i klassen, och verkligen understryka att dom som vill föra över pengar till hans konto måste tänka på detta i god tid. Nejnej, här tar man tydligen för givet att alla går runt med en postit-lapp i pannan där det står "3 maj måste jag föra över pengar till mr.oansvarigs konto".

Vem är idioten som gav denna kille ansvaret?

Svininfluensan?

Precis som med fågelinfluensen så skiter jag totalt i detta, orka bli helt uppspelt? Men jag har fått massa kommentarer om att jag kanske fått svininfluensen liksom, antar att dom flesta driver? Annars kommer det ta hus i helvete för jag träffade en tjejkompis förra veckan som var sjuk. Om den bruden gett mig svininfluensan ska jag allt ta och visa henne vad jag går för haha, hon kommer inte leva länge till alltså. Feber kan man ju bjuda på, men influensa? God damn it.

Min foundation kommer smetas ut om jag ska bära såndär? :/

Det är bara värre

Igår låg jag vaken jättelänge innan jag somnade, för varje gång jag andades in kändes det som att man tröck ner 56 gafflar i halsen på mig. Och när jag hostar känns det som att lungorna ska explodera eller något, skitäckligt. Och jag som skulle luncha med Niklas på Vapiano också... blir ju knappast av. Blir nog en hemmadag för mig idag också antar jag. Men vi vet ju vad det betyder, jättemånga blogginlägg idag, jag menar, jag har ju i alla fall tiden till det =D


Halsduk, plattång och te

Min hals blir bara mer svullen och det gör bara mer ont för varje sekund som går känns det som, ush jag hatar sånahär riktiga förkylningar. Kvällen slutar i alla fall med halsduk, nyplattat hår och en kopp te. Imorgon börjar jag skolan så tidigt som 08.00 men mår jag lika dåligt imorgon när jag vaknar så har jag anledning att stanna hemma, weei haha! Nu ska jag dricka mitt te och tycka synd om migsjälv, vi hörs säkert igen innan jag ska sova. Kyss!


Amir goes tecknad serie?

Fick denna av en random kille, rätt cool haha.


Tips på någon bra film?

"Nu tog ju jag lite för mycket men... då kan man ju bara dutta runt liksom."

Fan vad jag är skön haha, säg någon annan kille som skulle bjuda på sig själv såsom jag gör? Fuck the rest liksom! Min syster var orolig för att folk inte skulle fatta att jag drev. Så jag säger nu att nej, jag festar inte på söndagar och nej, jag använder inte idomin på mina läppar haha.

Som jag sagt så är jag ju hemma idag och rätt så sjuk, mår inge bra alls. Blir hemma resten av dagen antar jag och bara tar det lugnt i mitt mysiga rum. Kanske tänder några ljus och ser på någon mysig film lite senare också? Har några på datan men är sugen på någon ny, lite tips kanske? Kommer säkert se på Britney dokumentären igen annars, den är ju absolut bäst! Nu måste jag snyta mig och sedan ta en kall dusch, svettas som en gris när jag är sjuk. See ya'll!


Videoinlägg (sminktips)


Kommer en video snart

Japp, ett videoinlägg är på väg upp i bloggen nu :D
Här har ni en liten förhandstitt. Ja, jag är galen!


Sverige kan vinna i år (på ett sätt)

Ny kategori i bloggen: Eurovision song contest

Azerbaijan som är förhandstippade vinnare hos flera bolag inför årets Eurovision song contest har en armé på totalt 19 svenskar som hjälper landet att vinna. Låtskrivare, koreograf, dansare och kör... alla är svenskar! Det enda utländska är väl tjejen som sjunger som faktiskt kommer från själva Azerbaijan som landet tävlar för. Killen hon sjunger med är ju ingen annan än svenska Arash. Jag har lagt upp låten förut i bloggen då jag tycker om den hemskt mycket, flera av er har undrat vad det är för låt och nu har ni ju svaret :)

Man kan inte förneka att tjejen är sjukt söt!
Tänk er hennes långa mörka hår och en tight kort klänning.

Mormor hänger inte med i svängen

Har legat i sängen och pratat en massa med mormor i telefon. Vi pratade lite om att jag snart tar studenten, om att jag slutat dricka mig stupfull varje helg... oså lite om bloggen såklart. Mormor som är så gammal tror ju att jag ljuger när jag säger att jag tjänar en fem-siffrig summa varje månad på att skriva om mitt liv på internet. Och så är hon självklart livrädd när jag lägger upp bilder på mitt ansikte på nätet. För henne är det värsta självmordet typ. Samhället har nog utvecklats snabbare än vad alla gamlingar kan tro.


Jag är sjuk

Min hals är jättesvullen, gör ont och mitt huvud är efter (mer än vanligt).
Typiskt alltså... har jag inte varit en snäll pojke?


Barbies vikt

Godmorgon alla söta!

Angående dagens fråga igår så ska jag sjävklart säga hur mycket allas våran Barbie hade vägt i mänsklig form (180 cm lång). Det är faktiskt helt jävla otroligt den vikt hon hade haft. Barbie hade vägt...

35 fuckin kilo!


Jag är trött på svenskar, suck

Jag sitter såhär sent och tittar på gamla låtar som Sverige har skickat vidare till Eurovision song contest. Det är så kul, för vi har alltid varit exakt lika tama och efterblivna. Ett exempel är ju förra året med Charlotte Perelli och hennes låt Hero. Låten är nog den absolut bästa låten som Sverige någonsin skickat men hennes scenframträdande var ju hemskt. Hon hade en tråkig enkel/rak klänning, hon dansade knappt och hennes bakgrundsdansare såg ut att komma direktimporterade från kyrkokören i Ryssland. Efter det fick vi se Ukrainas låt med artisten Ani Lorak. Liknande låt som Charlotte, men en galet sexig klänning, sensuella rörelser på scenen och energi som heter duga. Sverige måste våga mera tycker jag, vi ska ha en jääävla tur om det går bra för Malen i år, men det får man ju ändå hoppas!


Såhär gjorde vi:


Såhär borde vi gjort:


"V"

Du är bäst, big love.

Kvällens fråga



Det talas ju mycket om Barbies sjukt orealistiska kropp.
Om man förstorade barbie till normal längd. Hur mycket skulle hon väga?

1 = 35kg
X = 45kg
2 = 50kg

Säger svaret imorgon!

Kinabuffén goes gay

Amir: Faaan vi måste ha grabbkväll alltså!
William & Henrik: Ah det måste vi ju!

(tyst ett tag)
Amir: Med ansiktsmasker och mys!




Vi har fått nog nu

William and Amir is coming back to the city now! Smell you there.


Fuck me im blonde

Paradise igår!


Allt går att lösa

Gäsp! Efter förra inlägget så slocknade jag direkt i soffan och sov som en söt liten bebis fram tills nu. Hälften av gänget ligger fortfarande och sover medans andra hälften ligger ute i solen och steker. Ena sidan vill ut och sola och få lite färg på sig medans andra vill sova lite till eller i alla fall försöka få upp resten av killarna. Och sola är faktiskt inte sådär jätteviktigt, bus och solpuder hallå? Haha!


I-landsproblem

- Jag vet inte vart dom som bor här är någonstans
- Jag vet inte vart Chrille är någonstans
- Jag vet inte varför jag är pigg när jag dygnat
- Jag vet inte varför jag fått en finne på hakan
- Jag vill på Britney nuuuuuu!!


Paradise

Gud vad kul det var ute igår alltså, ovanligt kul verkligen. Jag och mina vänner spenderade största tiden schlager/hits-dansgolvet såklart och man träffade som vanligt sjukt mycket trevligt folk på stället. När vi alla dansat loss till 03.00 så satte vi oss i en stor taxi ut till Vallentuna där vi fortfarande sitter nu. Alla utom jag ligger och sover så jag sitter här ensam i vardagsrummet och bloggar haha. Här är i alla fall lite bilder från igår. Och kolla så jävla snygg Henrik är som brud!!!

Henrik, snyggare än en riktig brud!


Bästa och jag!


Blondie.


Meis och Linus.


Chrille och jag.


Omg, we're so gay!


Vi hittade en spåtant på efterfesten haha!

Stress to sucess

Sminkat mig och fixat om håret på en kvart, im a good guy!
Meis, Chrille och Christian, ikväll röjer vi dansgolvet!


Juste, dagens shopping

Textil och casual från Din Sko!


Svarta: 249:-
Vita: 299:-

Skärp er nu kära läsare

Fick ett mail nyss angående hur jag kan umgås "med någon som" Kissie? Detta är rätt roligt, för många av er bloggläsare är rätt korkade. Som ni kanske själva förstår så får jag ta och höra rätt mycket skit för att jag umgås med henne. Men att jag ändå umgås så mycket med henne borde kanske vara ett tecken på att hon faktiskt är en bra människa och en mycket god vän?

Nästan varje gång det kommer fram folk till oss på stan så avslutar dom oftast med "du var mycket trevligare än vad vi trodde" till henne. Det är ju jättekul, men ändå rätt tragiskt att folk ska behöva säga så. Ni dömer så sjukt lätt alltså. Tänk er för, skulle hon ha några vänner om hon nu vore så hemsk? Jag håller med henne, tror det handlar mycket om avundsjuka. Främst för att många inte kan stå upp för sig själva och ha det självförtroendet hon har. Men det är det jag gillar, jag skulle aldrig kunna umgås med någon som bara klagar på sig själv hela tiden. Hur ska man kunna tycka om någon när den inte tycker om sig själv?

Orkar inte vänta

Ge mig, nu nu nu! 10 dagar tills biljetterna släpps!
Såhär inleder hon hela showen... Ni måste se, det är bäst!

(spola till 3:50, gåshud när hon kommer ner)

22 grader ute idag

Jösses vad varmt det är i solen, men riktit härligt är det alltså. Vi har suttit och.... oj blev avbryten, 2 skitsöta tjejer ville ta bild och kramas mitt i bloggandet här haha, skitskojj ju. Men vi har pratat om ifall vi ska ut något ikväll eller vad annars vi kan tänkas hitta på. Jag festade ju faktiskt inte igår så jag har all rätt i världen att köra hårt idag. Eller jag super iof aldrig till när jag är ute men whatever. Det visar sig vad som händer senare :) Hoppas ni också har njutit av solen idag, såg att det var hela 22 grader ute.

Kamerakåta Amir haha!


Johan och hans söta tjejkompis!

Köpt nya skor

Sitter på Sandys nu där jag käkat en god kycklingsallad med ett sällskap på 4 pers. Bl.a. Chrille som är här i stan och hälsar på, annars bor han ju i Eskilstuna! Nu ska jag gå och se ifall det finns något mer roligt man skulle kunna köpa och sedan ska jag träffa 2 andra killar ett litet tag. Boys boys boys...

Köpt nya skor!


Chrille!

Ni älskar mitt hår, jag vet det

Har lyckats idag =D Mot stan nu, dags för shopping!


Haha fuck you

0738 xx xx xx


Byter mobilnummer nu

Wooooow vad coolt. Ni har alla pratat 5 sekunder i telefon med gaybloggaren Amir, respekt till er! Nu är ni verkligen coolast i plugget alltså. ELLER INTE! Jag kan ta mycket skit, men när det tjuvrings så mycket att jag måste byta nummer till min mobil så har det fan gått för långt. Har folk inget liv? Jag brukar tjuvringa till mina vänner och driva, men hur kul kan det vara att driva med någon man inte känner? Då framstår man ju bara som en pinsam fjortis som inte har bättre för sig om kvällarna. Suck alltså... dagens småbarn.

Endast närmsta vännerna får mitt nya mobilnummer.
Och alla killar med stora kukar eller mycket pengar :)


För exakt ett år sen:

"Min valborg blev väldigt mysig. Vi satt vid vattnet och grillade våran mat. Sedan tände vi en brasa som vi satt runt och bara tog det lugnt. Tack och lov så hade Patrik sin moppe med sig så vägen ut från den mörka skogen blev inte lika smärtsam som förra gången då vi var tvugna att cykla igenom. Hemskt läskigt, så jag tycker synd om de tjejer vi var med som fick cykla hem."

Sådär såg det ut i bloggen för exakt ett år sedan, och ett år senare blir det tyvärr inte mer fartfyllt haha. Var hemma igår och myste. Tog en lång powernap mellan 19-21, sedan tog jag ett varmt bad med värmeljus, myste framför datan och såg lite på tv. Pratade även ett tag i telefon med V, så jävla underbar. Tyvärr hade tåget ut till honom slutat åka när jag kollade vid 03.00 annars hade jag faktiskt åkt. Men valborg blev helt klart cozy. Jag är nöjd.


04.50 - Godnatt!

Inte bara Britney som ska till Globen den 13e juli, jag ska ju också dit =D


RSS 2.0