Hängde lite med min soulmate

Hejsan, blev inte hemfärd som jag trodde utan jag träffade Sara och hennes kusin för att käka middag ute som vi alltid brukar göra. Efter ett tag tog jag taxi hem och nu har jag packat upp allting som jag köpte på älskade IKEA! Blev massvis med bus och skoj dära som vanligt. Lärde bl.a. Kissie hur man åker rulltrappa med en fullpackad kundvagn. Trodde hon skulle ramla och bryta nacken men det gjorde hon tack och lov inte haha. Här har ni det jag köpte iaf:

Handduk till kroppen och en till håret plus en skitmysig morgonrock!


Förlängningssladdar plus glödlampor.


Lampa till mitt nya skrivbord och två doftljus.


Enkel och praktisk tvättkorg med två fack!



Ett x antal timmar senare...

Jösses, man blir ju svettig av IKEA haha!
Ska äntligen börja dra mig hem, hörs snart igen :D <3


Medans jag drar till IKEA...


Ändrade planer och sminktips

Eftermiddagen kommer att spenderas på IKEA! Självklart ska jag dit med Kissie & Rosanna. Vi är galna trion som röjde loss ordentligt sist så personlen blir nog inte så glada när vi kommer tillbaka haha!

Hade förresten tänkt ge lite sminktips också! När jag kör utan smink har jag en väldigt neutral hy men såfort jag täpper till huden med något så blir jag jättelätt glansig i ansiktet vilket såklart absolut inte är sexy! Mot detta använder jag först en primer från Lumene som jag lägger på innan allt smink, detta gör att sminket sitter bättre! Sedan har jag en superbra foundation från Chanel som fungerar perfekt mot hudtyper som lätt blir glansiga. Men primern är det jag vill hissa högst, skulle helt ärligt aldrig någonsin sätta på mig smink utan denna primern. Har använt den i två år och har inte en tanke på att byta ut den mot någon annan underlagskräm.


Har förresten haft min foundation sedan augusti, den räcker superlänge!

Ny kategori i bloggen: Smink & hårvård!


Leona Lewis - Happy

Detta är den senaste låten som jag fått på skallen. Har gått runt och nynnat på "so what if it..." hela helgen. Tycker låten är riktigt mysig och härlig. Leonas röst kan man inte heller få nog av, riktigt talangfull!


Jag har bestämt mig!

Tog precis en dusch och självklart blev vattnet lite mörkt när jag tvättade håret. Har ju bara tonat det så om ett tag kommer det vara riktigt ljusbrunt. Men jag har bestämt mig! Tror jag ska vara brunett påriktigt ett tag nu under vintern. Blir nog inte blond igen försän till våren maybe! Så say hello till brunett-Amir! Han är här för att stanna (ett tag iaf hehe).


Godmorgon måndag

Ångestdagen är här, men jag tror det kan bli skoj :)


Nu är det gjort!!!!!



Drar in till stan för biomys, vi hörs senare babes. Kyss <3


Kvällens planer

Ska på bio med gänget ikväll, det kommer att bli super! Har sett fram emot denna filmen ett bra tag nu och jag hoppas den är lika bra som de två andra. Mest ser jag fram emot tjockisplatserna som Rosanna bokat åt oss! Självklart är det för att vi vill ha plats för våra ben och kunna bre ut oss, inte för att jag är tjock ;)


Någon som hunnit sett filmen? Är den bra?


HAHAHAHA

KLICKA HÄR KLICKA HÄR KLICKA HÄR!

Ni måste läsa, jag sitter på golvet och skrattar har magkramp!!!
Är det meningen att folk ska tro på detdär eller? HAHAHAHA.......


I hate myself for doing this



Klicka här för att läsa varför jag inte ska till Bobby som planerat.
Och jag tänker inte låta någon annan bleka mitt hår fan!!
Ser ingen annan utväg än preliminärt bli brunett ett tag.


Pssst, äntligen hemma!

Har lekt med mormor & morfar lite =D Därför jag inte bloggat! Dom har varit urgulliga och köpt huuuur mycket julsaker som helst åt mig eftersom att de vet att jag älskar julen! Just nu sitter mormor framför mig här när jag bloggar och hon undrar hur jag kan trycka så snabbt på tangenterna utan att skriva fel. Ja gamlingar är allt roliga dom hehe. Tror mormor inte ens vet hur man sätter på en dator haha!

Påväg hem från babe <3


Sushin vi åt, yummie!


Inte-äta-mat-löftet är brytet

Eller inte än! Men väldigt snart kan jag lova er. Är så jävla sur för det som ska hända ikväll men jag har nog inget val tror jag. Ska i alla fall tröstäta med lite sushi senare när jag hjälpt Kissie sätta upp hennes nya gardiner. Fuck vadslaget om att inte äta mat, jag är deprimerad och behöver M-A-T !


The life of...


Godmorgon skitsöndag

Jag är ledsen, ikväll måste jag göra en sak jag inte vill.
Men jag har inget val, tror jag. Ååh så jobbigt!!


Såhär går det...



Ligger hemma hos Kissie

Prinsen och prinsessan orkar inte festa idag, vi är fortfarande helt slutkörda sen igår haha. Vi har myst på stan och sedan chillat här hemma hos henne som två pensionerade horor.

Nyss var det två fulla tjejer nere på gatan som bråkade och skrek så jag öppnade fönstret och bad dom hålla käften men de ville inte lyssna. Då kommer Kissie från ingenstans och kastar ut en dildo genom fönstret som träffar den ena rakt i skallen. Har klockrent får det bli haha? Stör inte kungligheter som har en lugn kväll säger jag bara, då kan det börja flyga sexleksaker från himlen ;)

Nej nu ska jag logga in på gaycommunityt QX och driva lite folk. Just nu har jag statusen "VILL SUGA KUK!!!" och alla gamla gubbar blir helt till sig haha. Kittlas säkert som satan i grottorna på dom :D Hörs imorgon igen gullungar, puss puss <3

Ansiktskliniken / Maria Arvidson

- Vad är det som du & Kissie sprutar in i läpparna?

Juvéderm ULTRA heter det som vi förstorar våra läppar med!

- Vad kostar det?
Första gången tog jag 2 fulla sprutor och det blev 5200:-

- Hur många sprutor behöver man?
Detta är jätteolika! Min kompis Emma fyllde ut överläppen med en halv spruta medans jag på 1,5 månader har använt 4 fulla sprutor. Allt beror på hur stor läpp du har från början och vilket resultat du vill ha. Själv sa jag rakt ut "Maria jag vill se ut som en anka så snåla inte nu va".

- Gör det inte ont?
Detta är väl den vanligaste frågan och jag kan garantera att det känns absolut ingenting. Det gör liksom ondare att ta hål i örat än att förstora läpparna.

- Får man inte klumpar?
Nej, varken jag eller Kissie har kännt några klumpar och vi båda är mycket nöjda. Jag testade Restylan för ca 1 år sedan och då fick jag verkligen klumpar vill jag lova er hehe. Juvéderm bidrar till att ge spänst, lyster, volym, fukt och fräschör!

- Vad händer om du blir missnöjd med läpparna?
Då får man vänta några månader tills det försvinner av sigsjälv! Detta är varför jag väljer att fylla på med Juvéderm för skulle jag spruta in fett i läppen så sitter det där föralltid sen, och blir det fel, jag då kommer det alltid att vara fel. Ingen återvändå liksom. Ni ser ju hur Linda Rosing ser ut? När hon väl gjorde det var hon säkert glad, men tror knappast kvinnan kan stå för sina läppar i dagsläget.

- Varför har du förstorat läpparna?
Jag har i många år haft komplex över att min överläpp alltid varit så liten i förhållande till underläppen. Funderade länge på läppförstoring och jag är verkligen glad att jag tog beslutet att göra det. Jag älskar mina läppar och jag är en kung på att suga kuk haha!

- Varför åker ni enda till Uppsala för detta?
Jag har provat en klinik innan och Kissie har provat två stycken innan och vi båda är supernöjda med Maria Arvidson som jobbar på Ansiktskliniken i Uppsala. Jag skulle ju aldrig åka till Uppsala om det inte vore värt det. Förresten tar det bara 40 min med tåget (som inte kostar mer än 67:-) iof.

- Hur ofta måste man fylla på?
I början är det bäst om du fyller på redan efter 1-2 veckor för då kommer det att hålla mycket längre. Sedan är det upp till dig hur ofta du vill fylla på, ju mer du fyller på i början desto längre kommer det att hålla. Jag känner en kille som hållt på med sina läppar såpass länge att han nu bara behöver fylla på en gång per år, och ändå har han värsta kuksugarläpparna.

Klinikens hemsida: klicka här
Marias blogg: klicka här

Känner mig som en kung

Jag ligger i Kissies gigantiskt stora säng och dricker en glittrande cider medans hon städar upp på golvet i hennes rum, precis som det ska vara. Jag chillar och andra arbetar, haha! Nejmen det ser ut som stryk här och jag lovade att ifall hon röjde upp alla kläder på golvet så ska jag dammsuga och skura sen, snällt va? Självklart blir det IKEA om en vecka igen också :)

Mitt namn betyder ju trotsallt prins, högre uppsatt haha!


Köpte förresten en julklapp

Till min äldsta lillebror, från Elgiganten, 567:-


Gaybloggen-mössan version 2


Ska jag vara snäll och säga vart jag köpt den?
Eller busig och köra en Kissie-style? Hmmm... ;)

Tips; en populär tjejbutik!


Tog förresten en grå också, dom kostade bara 79:- ju!


Sitter på Vapiano

Vapiano är det bästa matstället i stan alltså, det är so gaybloggah style! Dock får jag inte äta eftersom jag var en idiot och slog vad med Sara om att jag inte ska äta på 10 dagar. Har hållt mig i 3-4 dagar tror jag, redan tappat räkningen haha. Men nu ska jag dricka min Vitamin Well's och titta på när Kissie äter, vilken hjärtesorg.


Inget stoppar oss

Nytt smink är pålagt och det är dags för en dag på stan!
Smell you later bitches!


Sorry för inlägget under ;)

Självklart var det bara ett skämt, finns ju en bloggare som uppmanar sina läsare till svält så tänkte att om man nu ska svälta sig smal kan man ju lika gärna supa och ha roligt medans ;) Haha! Tog hans "jättebra tips" och bytte ut vatten mot alkohol haha. Ni som trodde jag var seriösa, wake up haha!

Ligger fortfarande hemma hos Kissie helt utslagen i sängen haha. Vi ska snart börja fixa oss och åka in till stan sen. Ska leta efter en julklapp till min äldsta lillebror, ska kika på lite kläder åt honom.


Dagens smaltips

Vad tror ni att Victoria Silvstedt, Snejana Svetlana Onopka och hundratals andra modeller har för någonting gemensamt?


Jo, de dricker sjukt mycket alkohol för att rena sina knubbiga kroppar. När kroppen innehåller såpass många celluliter kan det bli mycket svårare att kunna gå ner i vikt snabbt och bland annat därför är det väldigt viktigt att hålla kroppen ren ju! Att dricka mycket alkohol hjälper dig att rena din kropp samtidigt som det dämpar alla hungerkänslorna. Skippa därför allt vad läsk, kaffe och te heter. Det är bara sjukt onödigt!

Ju mer du rör på dig och svettas, desto mer alkohol behöver du dricka! Oavsett om du vill gå ner i vikt eller bara hålla dig till ett hälsosamt liv finns det inget bättre tips än just alkohol. Att alkohol även är världens äldsta och mest rekommenderade skönhetsknep gör ju inte det hela sämre direkt. ;)

Nype & Café opera

Godmorgon Sweden!

ligger hemma hos Kissie i hennes nya säng, inte för att det gör saken bättre haha. Både jag och Mrs Mjau fick i oss lite för mycket igår, trodde jag skulle behöva en lyftkran för att få bruden ur taxin haha. Totalt stendöd! Men nu ligger vi här helt sega i sängen och mår som skit, men sånt spelar ju aldrig någon roll för vi har så sjukt kul när vi festar så vi betalar gärna med lite bakfylla.

När vi kom hem låg jag i sängen och pratade med en speciell person men han snackade bara skit så jag blev asarg! Boy's don't get it, dom fattar aldrig vad man vill.

Igår var vi som sagt hos Rosanna och förfestade, jag drack mina glittrande cider, pumpade Britney och vi spelade Wii, det var faktiskt grymt kul. Sedan var vi inne på Nype där vi blev behandlade som gudar, bokstavligen. Alla, och då menar jag alla, ville bjuda oss på dricka. Men sådant klagar man ju inte på huh? Efter att ha hängt inne på Nype ett tag så blev det Café opera en sväng innan det var dags för hemgång!


MakeUp: On!

Hemma hos Rosanna nu, har precis sminkat mig och fixat håret. I taxin så snackade jag om bloggar & homosexualitet med han som körde. Han var från Afrika och alltså uppfostrad i ett helt annat land med totalt anorlunda kultur så det var kul att höra hans åsikter. Han var i alla fall very open minded och trevlig, ville nästan inte kliva ur. Roligast var när han med värsta brytningen ba "do you like to get fucked or fuck" fyfan vad jag skrattade haha.

Men men, nu ska jag dricka mina glittrande cider.
Vi hörs imorgon, ha en underbart vild fredag! Kyss!

Jag är så snyyyyyyygg!! Knarka mig!! Sniffa!

Klaga inte på utväxten thihi, ska till Bobby i början av nästa vecka.


Kvällen är ung

Ska åka hem till Rosanna och förfesta lite lugnt (läs: supa fittan av mig)! Men kvällen är ung och vi ska inte röja loss på Stureplan försän om 3-4 timmar så vi hörs garanterat igen! Puss på er sålänge mina gurkor! <3

Medans jag tar taxi hem till Rosanna kan ni kika på detta!

"Dehär e kul" hahaha jag är ju efterbliven!


Hem ljuva hem

Nu är jag hemma igen :) Älskar att göra små utflykter hihi! Rosanna och Emma följde med mig och Kissie till Uppsala denna gång. Som vanligt blev det massvis med prat & bilder med söta bloggläsare. Vet inte varför men folk är helt galna i Uppsala haha =D Det stod liksom folk utanför kliniken och väntade på att vi skulle komma ut? I Stockholm är det mycket lugnare när det kommer till bloggläsarna faktiskt. Men alltid trevligt att träffa er, tro inget annat gullungar. Men, ska ta upp att vissa klagar så mycket...

1. Att jag handlar på systemet
Vadå att jag är korkad som skriver i bloggen att jag har falsklegg? Vart har jag skrivit det någonstans om jag får fråga? Vet folk inte alls hur det går till inne på systembolaget nuför tiden eller. Riktigt tragiskt att folk är så oallmänbildade, men men! Vill jag ha alkohol så köper jag det. Inget mer snack om saken.

2. Mina läppförstoringar!
Det roliga är att folk skriver att det är skitfult medans jag själv har flertalet speglar här hemma och kan se med egna ögon hur jävla sexiga läppar jag har. Tycker alla borde göra läppförstoring för man får ett sådant vackert plut som inte går att få naturligt. De som klagar gör det för att dom själva inte har råd. Mina läppar är trotsallt värda sammanlagt 10.400:- nu ju!


Påväg hem från Uppsala nu

Shoppade lite påvägen till tåget.



24 stycken glittrande cider, häftigt va? :D
Hon som jobbade på systemet lät mig ta hela kartongen, skitsnällt.


3e läppförstoringen gjord nu!!!



Har ni frågor om läppförstoringen?
Ställ frågorna bland kommentarerna så svarar jag på allt imorgon :)


Framme på Ansiktskliniken

Kissie & Amir har anlänt, fram med sprutorna!


Cirkus på tåget till Uppsala

Fyfan vilken stress, jag och Kissie har sprunigt över tågspår som galningar haha, tacka högre makter för att vi lever. När vi väl kommer på tåget till Uppsala så är det fullt så nu sitter vi på golvet i en gång, fatta vad lowclass? Ska fan stämma SJ, hur kan de sälja biljetter om de inte har plats på tåget?

Vi är i alla fall snart framme i Uppsala och då...
... LÄPPFÖRSTORING :D


Update från stan



Agnes - I need you know


Pitbull - Hotel room service


Jay Sean ft Lil Jon & Sean Paul - Do you remember


Ser helt död ut idag

Nyvaken, inget smink, mössan osv... Men whatever! Ska fixa lite smått här hemma och sedan börja röra mig in mot stan och gå på mötet! Vi hörs senare bitches, kyss!


Godmorgon fredag!


Hade totalt glömt bort...

Ska ju göra min 3e läppförstoring imorgon =D


Att leka svensk?

Jag och mina vänner brukar alltid sitta och skratta åt alla babbar som ska kommentera min blogg och klaga på att jag leker svensk? Men något vi aldrig har fattat är vad dom egentligen menar. Att leka svensk? Vad innebär det?

1. Jag föddes i Sverige
2. Jag är uppvuxen i Sverige
3. Jag är svensk medborgare
4. Jag firar svenska traditioner
5. Jag står för den svenska kulturen
6. Jag är blond (haha)


Jag om någon behöver väl inte leka svensk? Jag är svensk! Är det kanske avundsjuka som ligger bakom? Att folk kommer hit och känner sig lite utanför? Vet inte riktigt men något skumt är det i alla fall med att folk ska klaga över att någon leker att den kommer från något land? Jadu, det finns idioter till allt. Jag kanske bara leker att jag är människa också? Folk klagar verkligen på allt nuför tiden. Helt psycho liksom!

Jag är svensk, om du inte gillar det? Syyyyyyynd!!!


Någon som vill smaka?

Mina hela kakor!


Abeers inte brända kakor!


Saras seriösa glassyr!


Detta var nog inget för oss ;)


Dagens shopping

Julgranstjärna, julgranskulor, en skjorta & en fin tröja! Ca 1000:- totalt.


Nu ska jag baka pepparkakor med Sara & Abeer hihih :D <3


Sitter på restaurang nu

Men jag får ju inte käka något eftersom att jag slagit vad med Sara haha! Men jag har en stark vilja och det kommer man ju alltid långt med, hon kommer bli så jävla knäckt när jag inte ätit mat på 10 dar sen haha, wouhuhuh!!

Har förresten köpt en julgran!! Är skitglad, hittade en skitfin vit julgran på Clas Ohlson. Självklart blev det rosa julgranskulor till hihi! Nu ska jag vänta tills tjejerna käkat klart så att jag får åka hem och börja trixa med min fina julgran, eller det kanske är för tidigt?




Update från Kista gallerian

Jag lever, ingen babbe har slagit mig än HAHA! Det är faktiskt sjukt stort här inne ju, me like! Ska leta efter julklappar nu hade jag tänkt, får se vad det kan bli för fina saker. Amir är taggad på att spendera, wouhuhuh!

Måste visa min lysande shot från igår :D


Ska göra något läskigt idag

Ska till Kista gallerian :O Tror inte att jag varit där förut? Hoppas inte man stöter på massa läskiga människor för Kista är väl ett sånt ställe där folk sätter rulltrapporna på nödstopp och snor godis på Pressbyrån? Haha fördommarna flödar på känner jag, nejmen vadå det är väl inte konstigt att man är rädd för Stockholms förorter? Nasty alltså.

Får se det positivt, kanske kan köpa lite julklappar?


Everybody loves - oh!

Bilder på mig från igår:





Är död idag!

Godmorgon sexys!

Vaknade precis upp hemma hos Kissie efter en hård utekväll. Massa sprit inne på Sturecompagniet och sedan ännu mer inne på Café Opera! Men jag hade det supertrevligt med mina tjejer och annat skönt folk igår :) Nu ska jag ligga här i soffan och bara göra ingenting. Idag är en svart dag! Undra om Kissie har coca cola hemma? (För äta får jag ju inte, suuuuck)


Bild från Stureplan.se!


Dags för alkohol och dans

Sturecompagniet here we come! Blir säkert en sväng inne på Village också.
Smell you tomorrow bitches, puss puss!


Skratta eller gråta?

Jag har inte anmält Paow, är det ett skämt eller? Antingen ljuger Paow eller så är det ett missfoster som gjort en anmälan i mitt namn? Skulle jag på allvar bry mig om vad en 16åring sitter och skriver i hennes blogg? Absolut inte! Sålänge hon inte hittar på lögner och lägger ut privata saker om mig så är det lugnt för min del. Jag må vara bög men en sådan dramaqueen är jag ju inte att jag skulle anmäla haha.

De som sköter hennes blogg kan gärna kontakta mig så jag personligen kan berätta att jag totalt skiter i hennes blogg och att ingen anmälan är gjord :)


Även när vi inte umgås är det drama... JAG ORKAR INTE!!


Jävla taxiåkande idag då...

Dagens tredja taxi är bokad nu, märks att blogglönen kommit va? ;) Jag har i alla fall halvfixat mig så jag och Rosanna ska åka hem till henne nu. Där ska jag fixa mig färdigt och supa lite innan vi drar ut för att röja sönder inne på Sturecompagniet! Lovar att blogga hos Rosanna innan vi drar ut, pusshej :D

Kör på skjortan ikväll!


Amir är värre än en brud

Tjoho Rosanna som gästbloggar!

Märkte nyss att han var inloggad på bloggen, då måste man ju direkt smyga in ett inlägg haha. Vi ska ju då ut ikväll och dum som jag var följde jag med hem till amir trodde ju att killar duschade på 5 min på med kläderna o sen klart, men så var det ju tydligen inte i detta fall! Amir är som en brud han är värre en mig först ska han städa, lägga alla saker på sin rätta plats, packa upp allt som köptes på IKEA, duscha, raka sig, tvätta föna och platta håret. Tro inte att jag är klar... Nu härjar han i badrummet med allt smink och Britneys nya parfym sprutas åt alla håll och kanter. Frågan är om jag ens hinner fixa mig, kanske blir en utekväll med afro och uGgs vad tror ni? ;)


Äntligen hemma

Tog en taxi hem från IKEA, kan ju inte behöva släpa på hur mycket skit som helst? Rosanna joinade så nu sitter vi hemma hos mig. Ska packa upp allting jag köpt och sedan börja fixa mig för ikväll är det fest förfan! Onsdag som fredag som lördag, party all the time!

Dagens shopping, tre feta kasar!


Update från IKEA

Tjaaa bitches! Chillar galet inne på IKEA just nu haha! Det är verkligen superkul här, och jag har bara fått en enda tillsägelse från personalen, duktigt va? Dock var det bara ett missförstånd för jag visste inte att man inte fick provhoppa i sängarna. Tycker dom borde skylta om sådant? Jag skulle i alla fall aldrig köpa en säng om jag inte visste att den var skön att hoppa i :)

Nu ska jag leta efter någon snygg tavla att sätta upp i vardagsrummet hemma. Får se vad det blir för något. Brukar alltid finnas snygga bilder på New York, en svartvit kanske? Ayah, smell you later bitches!


Drar till IKEA nu

Bloggar därifrån lite senare, kyss <3


Har slagit vad med Sara



Detta kommer bli mycket intressant att följa haha!!!
Har verkligen bestämt mig för att klara detta, inget snack om saken.
Sara kommer ångra att hon slog vad med mig ;)


Livet är hårt som vuxen

Har precis betalat min mobilräkning 3954:- via telefon, saftigt va? Nästan så att man tar fram rakbladet och börjar skära sig haha. Nejmen jag klarar som ni nu kanske förstår inte av att ha ett abonemang! Det blir alltid sähär, samma sak när jag var liten, flera tusen då med. Men men, det är bara att bita ihop förfan! Räkningarna har man själv orsakat och det är ens egna ansvar att betala dom. BUHU!

Cirkus på IKEA idag

Jag, Kissie & Rosanna ska röja loss på IKEA idag, kul va? Jag ska köpa hur mycket julsaker som helst till min lägenhet hihi. Julgran, ljusstake, julkallender, ljus, dukar, kuddar, gardiner, prydnadstomtar osv... Kommer att bli skitkul tror jag! Älskar IKEA. Och tänk er mig där tillsammans med Kissie & Rosanna? Circus is coming to town alltså haha! Rööööj!!



Alexandra Kissie Nilsson

Jag kommer hänga migsjälv i ditt löshår om du inte ringer NU!
Pusspuss babe, haha!


En elektriker är här

Godmorgon! :)

Vaknade av att en elektriker plingade på dörren, han ska kika på mitt internet som strular. Typiskt nog är killen bland det sexigaste jag sett alltså. Tänka sig att hamna i säng med han alltså, ouuuf!! Han är verkligen superhet, råsexig, katternas mamma & jag vet inte vad! Börjar kittlas i grottan! Wouhuhuh!

Hoppas internet inte funkar, han får gärna stanna.

Vad kul att många svarat

Har pratat massa med min mami i telefon precis! Vi har pratat om julklappar osånt. Vi kom på att det blir enklast ifall vi träffas i stan och julshoppar tillsammans, mysigt va? Sen ska hon och mina syskon komma hit och julfika snart också. Jag är ju en riktig satsare när det gäller julen så nu när jag har egen lägenhet så ska jag visa mami hur en riktig julinredning ser ut. Började smygkika lite på stan redan idag och har hittat massa röda saker ;)

Nu ska jag börja fixa mig för sängen. Det roliga är att jag varje kväll vid denna tid verkligen bestämmer mig för att sova men ändå är jag vaken till 05 varje morgon innan jag somnar.


Men men, Saras program på tv'n slutar snart så då ska vi ha vårt dagliga nattsamtal där vi skvallrar, planerar och kokar ihop massa idéer. Hon och Abeer ska förresten fira första advent hemma hos mig på söndag =D Tills dess ska jag baka och fixa det juligt här hemma, wouhuh!!

Nej nu väntar duschen osv, godnatt älsklingar! <3

Queen B / 1998-2009

Här har ni bilder som jag själv tagit och letat fram. Det är bilder från exakt varje år som gått sedan Britney slog igenom som artist. Njut av bilderna och lämna gärna en kommentar och skriv när ni tyckte hon såg som bäst ut!

Vi lyssnar på denna svenskproducerade låt medans vi checkar ;)


1998


1999


2000


2001


2002


2003


2004


2005


2006


2007


2008


2009


En bild från idag

Jag och Sara kunde inte låta bli att busa runt inne på Synsam.
Tycker jag ser väldigt smart ut i glasögon, inte för att jag ser dum ut annars då ;)


Varför en tjejparfym?

Tror ni seriöst att jag bryr mig om ifall det är en tjejparfym eller inte? En sak ska ni ha klart för er, släpper Britney en parfym så kan ni ge er fan på att jag ska ha den hihi =) Självklart har jag alla hennes tidigare parfymer också men jag tror att denna blir min favorit just för att den luktar rätt neutralt. Dom andra känns lite mer som typiska tjejparfymer medans denna var väldigt mild och härlig. Alla boysen kommer goes crazy!

 


Påväg hem nu

Min nya Britneyparfym och jag är påväg hem nu! Har verkligen varit en toppenmysig kväll i stan med mina favoritflickor. Förutom parfymen så köpte jag även ett nytt transparentpuder från MakeUp Store, tycker att deras löspuder är superbra! När jag kommer hem ska jag nog mysa lite framför tv'n eller något, trött som vanligt är jag hehe. Men vi hörs senare, kyss lovers!


Fan vad glad jag är

Köpte precis Britneys nya parfym som äntligen kommit till Sverige.
655:- på åhléns city!


Skivan ingick btw :)


Har ju fått pengar f*n!

Trodde jag skulle få lön på onsdag och fredag men tydligen skulle det slinka in lite cash idag också, det hade jag missat! Men det passar ju skitbra eftersom att jag ska in till stan nu. Har lite småsaker som jag faktiskt behöver köpa. Nytt löspuder, ny concealer osv.

Har förresten sminkat mig idag. Är så grått ute så tänkte liva upp stämningen genom att iaf inte själv se grå ut haha. Vi hörs från stan sweethearts, kyss!

Jag har lite nyheter


Sveriges bästa kuksugare?

Pratade med mr sexy på msn hela natten igår. Skickade en ny bild på mig och han sa att mina läppar omöjligt kunde vara naturliga. Fatta vad glad jag blev? Måste åka över till han i London och visa vad dom faktiskt är kapabla att göra ;) Men glad att det syns att dom är plastic, i love it. Jag menar, jag skiter ju inte ut 5.200 för att se ut som vem som helst på stan? Åååh, måste pumpa mer juvederm!! Spruta spruta sputa!



...sist jag & Kissie gjorde läpparna på
Ansiktskliniken i Uppsala!


Börjar få abstinensbesvär

Godmorgon bitches! Är rätt sur idag...

Har tappat numret till knarklangaren!!!
Jag som skulle köpa hem lite marijuana idag. Får väl nöja mig med tjacket som jag gömt under soffan! Haha nejdå, rykten är och förblir inget annat än rykten. Det enda stället ni kan hitta sanningen på är i min blogg. Varför skulle jag blogga inför 30.000 läsare om jag ändå inte vågat vara ärlig? Jag har p-r-o-v-a-t kokain and that's it!!! Never again, och inget annat.

Idag är det planerat att käka sushi på stan med Sara. Men som vanligt när man planerar något med min soulmate så hinner hon ändra sig minst 5 gånger innan något händer haha. Först ska hon ha sushi, sen hamburgare, sen bara en fika, sen myskväll och sen något helt annat! Men får hoppas hon håller sig till sushi för det är jag faktiskt grymt sugen på idag.

Vad ska ni hitta på idag? Förutom jobb/skola!

Man ska inte säga för mycket

Tänkte att jag skulle vara ärlig (som alltid) så jag erkände i förrigår genom bloggen att jag en gång testat kokain. Självklart ska man nu läsa i flertalet skvallerbloggar att dom fått höra från "säkra källor" att jag är värsta knarkarludret typ? Detta får mig såklart att undra vilken låg standard skvallerbloggarna håller? För jag menar, de skriver något om mig som inte stämmer för fem öre, endå påstår dom sig ha säkra källor? Väldigt mysko detdär...



FalskSanning är och förblir den enda vettiga skvallerbloggen!!
(Hon har massa fula bilder på mig tagna underifrån oså, dom bilderna är iaf påriktigt och inget påhitt som en avundsjuk lowclassbrud har hittat på, enjoy liksom!)


Lite bilder från ikväll

Nu ska vi börja med middagen :)


Brudarna är här nu

Min rosa amirbitch-vattenpipa och goda drinkar är framme.



Btw, stort grattis till Saras mamma som fyller år idag :D


GAYSEX V.4

Så kul att ni uppskattar när jag lägger upp bilder på hur homosexuella killar har sex. Visserligen är det konstigt att folk undrar över en sådan självklar sak. Men den som inte frågar får ju inte heller veta så bra att ni säger något. Har visat flera gånger förut men här kommer en visning till!





Vill julhandla... nu!

Denna vecka kommer att bli najs! På onsdag trillar första blogglönen in på kontot och på fredag kommer den andra blogglönen. Fasiken vad jag ska handla julklappar alltså, ser verkligen fram emot det! Dock har jag bara kunnat komma på presenter åt tre olika personer, resten är så svåra tycker jag. Vad vill folk ha? Vad behöver dom? Vad behöver de absolut inte? Jättesvårt, men det är väl det som är det charmiga med julhandeln? Att inte veta, och att få överraska folk och se dom glada.

Dessa 3 olika presenter har jag kommit på hittills.
Kan ni gissa vilka som ska få vad? :)

1. Parfymkit från min idol Britney Spears
2. En iPhone 3GS
3. Mysigt kit från Bodyshop


Nyduschad

Måste ju vara fresch när jag ska bjuda på middag hos mig ikväll. Syster, Soulmate & Abeer kommer hit. Blir som vanligt ris med kyckling och massa gott till. Min specialare! Allra bäst är jag på asiatisk mat, tro det eller ej! Efteråt blir det säkert lite mys i soffan med lite gossip osv, ni vet hur spelet går till liksom när 4 tjejer (!) umgås.


"Bara för att du är bög..."

Tommy kommenterade:
Varför allt i ljusrosa/rosa? Bara för att du är gay betyder det inte att allt ska vara rosa ! Visst, inget fel med rosa tröjor/skjortor till killar, men att måla med rosa i en lägenhet där en "vuxen" ska bo , det är verkligen överdrift!!!

Amir svarar: Det enda som är en överdrift är väl din fördomsfulla syn på homosexuella huh? Tycker detta är så irriterande att man hela tiden ska behöva höra "åh bara för att du är bög måste det inte vara rosa". Hallå? Tror folk att jag väljer favortifärger efter min sexuella läggning eller? Bara jag som hör hur korkat det låter? Riktigt irriterande alltså. Rosa är en ljus, fin och harmonisk färg. Jag har aldrig gillat starka färger.

Och måla med rosa i en lägenhet? Gud du får det att låta som att jag ska tömma 56 liter rosa färg över golvet? Jag ska måla ett litet hjärta i en ljusroa ton för att sedan med svart skriva namnet på min idol och förebild. Är det så farligt? Du kanske ritar satan på väggarna, but i won't go there!


Funderar på att måla om

Är sjukt sugen på detta motiv ovanför min säng:


Fatta vad underbart vacker det skulle vara.
Dock ett ljusrosa hjärta istället för svart ju! :)


Amir-bitch är i farten!

Godmorgon sötnosar! Måste börja dagen med att klaga direkt hihi. Tycker det blivit ett jävla tjat om att kronprinsessan gått runt med en väska i 100.000-prisklassen. Dom debatterade till och med om detta i tv såg jag, hallå? Är dom fullt seriösa eller har dom bara inte haft sex på ett tag?

Dom sköll på allt ifrån att hon faktiskt ska vara en förebild och att hon borde köpa annat för skattepengarna? För det första tycker jag att prinsessan gör ett bra arbete som förebild oavsett vad för handväska hon har? För det andra tror jag knappast att hon köpt den utan har med största sannorlikhet blivit sponsrad av Hermès! Och för det tredje är jag jävligt glad över att landets prinsessa inte går med en mögglig väska från Stadsmissionen som en pundare sålt till affären för att ha råd med sitt knark, utan istället visar att hon har lite stil och klass. En prinsessa är ju trotsallt en prinsessa? Eller vad säger ni?


Rätt dålig uppdatering idag

Ber om ursäkt, brukar ju köra på 8-9 inlägg per dag vanligtvis. Men det hände en sak hemma hos Rosanna, typ.

Vill sammanfatta helgen som superhärlig och alldeles perfekt. Fest med nära och kära, mysig hemmakväll och lugn dag på stan. På onsdag kommer blogglön och jag tror att jag ska börja köpa julklappar faktiskt! Kul va? Sen behöver jag såklart själv lite saker också :) Men nu är det dags för sängen, jag borde verkligen inte var uppe sent inatt alltså. Men vi hörs imorgon igen gullungar. Kyss på er, hoppas ni haft en lika mysig helg som mig :) <3

Favoritbild från helgen :) Min fina syster och jag!


Hemma hos Rosanna igen

Har varit en heldag i stan trots vädret, jättemysigt var det faktiskt. Abeer & Sara har joinat oss också nu! Vi sitter hos Rosanna och ska se på lite tv och mysa. Vi köpte ju "lördagsgott" för 600 kronor igår så vi har en hel del kvar haha. Hörs snart igen :)


Jag & Abeer, love you bobo!


Dagens låt

Ola Svensson - Rain



Passar ju bra idag? Suck, vädret suger hästballe!


Bloggar från stan

Jag och Rosanna har precis röjt inne på MIO! Vi har tagit sängprovning till en helt ny nivå haha. Nejmen fan vad kul det kan vara att prova sängar, dock bestämde vi oss för att dra och fika när vi ingås att vi båda låg med stängda ögon och var påväg in i djup sömn haha. Mio min mio! Looove it.


Dags för frukost haha


Hoppas Kissies tränare ser detta ;)


Hello bitches

Vaknade precis med en sovande kissiekatt bredvid mig. Ingen av oss orkade åka hem igår så vi däckade i Rosannas soffa efter att ha tittat på lite porrfilm på tv1000. Nu ska jag tvätta ansiktet och försöka bli en människa igen! Känner mig alltid döende när jag är nyvaken, vaknade och skrek "faaaan jag måste spy" och otroligt nog vaknade Kissie då, i'm a nice guy haha! Nejmen vi somnade klockan 05 så inte konstigt att jag känner mig helt seg och död ju.

Vad gjorde ni igår då? Själv så lagade vi mat tillsammans, käkade massa onyttigt och kollade på film. Jättemysigt och roligt var det faktiskt. Man kan ha kul utan alkohol, även om det är roligast med alkohol ;)

Vissa gjorde annat än att laga mat igår, diva haha.


Ikväll har jag lärt mig en sak

Lek aldrig sanning/konsekvens med Kissie & Rosanna.
Dom är onda!! Rakt igenom!!



Detta ska jag komma ihåg, payback is a bitch :)


Myskväll is on

Vitt vin, laga middag med tjejerna och en komedifilm! Hörs senare <3


Självklart little sis' och jag som bakgrund på min iPhone <3


Drugman, här har du uppdatering

Var nyss inne på ICA med Rosanna och Linda för att köpa mat och gott till ikväll. Kom fram en asdrogad kille på typ 17 år som började tjata om att jag uppdaterar för sällan och att han älskade mina uppdateringar. Visserligen väldigt snällt det han sa, men tråkigt att en så ung kille ska hålla på med droger. Man såg ju att det inte bara var lite som han rökt på utan hel del.

Jag har själv testat kokain. Jag har gjort det en gång och vet att jag aldrig kommer att göra det igen för jag vill inte bli en sådan människa. Jag fungerar bara på det sättet att jag har ett behov av att prova exakt allting innan jag kan säga nej. Vem vet, det kanske var samma sak för denna killen, bara det att han inte kunde säga nej den andra gången, den tredje, den fjärde osv...

Här har du din uppdatering snygging, sluta upp drogerna!

Dags för myskväll

"Hoppas allt är bra i er"
Haha jag är verkligen borta i skallen idag ;)


Vad händer ikväll då?

Festa? Chillkväll? Bio? Kvällsfika? Jag har ingen aning, orkar inte sitta hemma iaf så något tänker jag hitta på ikväll. Skönast vore typ chillkväll för då kan man ha mjukisbyxor. Jag känner absolut inte för att ha på mig någonting annat en dag som denna. Fortfarande helt seg i skallen!


Videoinlägg från igår


Sådär nu har jag varnat er, skyll inte på mig om ni tittar!


Finns även positiva saker...

...med att ha hemmafest. Folk glömmer kvar massa alkohol ;)



Har i alla fall städat undan det mesta nu, fönstret står öppet så att det kommer in lite frisk luft här efter all sprit, cigg och festande. Det enda jag behöver göra nu är att dammsuga så är jag klar. Men ska käka lunch/middag först. Blir pastasallad med kyckling och ceasardressing, smaskens!

Dags att städa nu



Egna bilder från kvällen

Lillesyster och jag <3


Rosanna och Sara ville göra en hälsning till någon haha.


Sara & Steffi, så fina!


Röj på mitt "dansgolv" haha.


Hot babes!


Syster & Albin!


Vilar lite inne på Café opera haha.


Vill gunga i dendär taklampan någon gång?


Älsk & jag inne på Village!


B-A-K-I-S

Godmorgon! Eller det är ta mig fan inte en god morgon haha. Blev lite för mycket för mig igår. Hade bara räknat med min hemmafest men sedan blev det både Magenta, Café opera & Village.

Vill i alla fall tacka Kissie & Rosanna som tog hand om mig igår, guld värt. Är ju inte varje kväll man spyr tre gånger i en och samma taxi (oops!). Men det var i alla fall sjukt med röj och jag hade jättekul. Village har ju verkligen den bästa musiken av alla uteställen. Även om Magenta var det enda stället som spelade Britney hehe ;)

Får ju inte glömma mina hemmafest heller, hade sjukt roligt alltså! Massa sköna människor och inget tjaffs eller sådant. Mest galenskaper haha. Som att Alexis piercade bröstvårtan inne på min toa? Lite väl crazy kanske haha! Men men, jag är med andra ord supernöjd med kvällen/natten och jag hade det superkul. Tack alla <3




Glöm inte; ni älskar mig!!



Snart dags för...



Det sägs att hon håller på med en Hiss&Diss goes video ;)


Olga gör comeback snart

Olga står och sminkar sig i mitt badrum just nu!
Såhär såg Olga ut sist hon hälsa på:



Jag vet att ni saknat henne ;)


Dagens fråga

Har bjudit min 17åriga syster på min hemmafest ikväll samt köpt en vodka åt henne. Om jag inte hade bjudit henne på festen hade hon ändå hittat en annan fest med sina kompisar. Så själva frågan... jag har bjudit min lillesyster på festen och köpt sprit åt henne, right or wrong? Motivera gärna ert svar, kul att läsa hur ni ser på saken :)


Godmorgon bitches!

Wouhuhuh, äntligen fredag!! Vaknade precis och är typ jätteseg. Ska hoppa in duschen direkt och sedan kirra lite frukost. Tror jag ska rosta mackor, det är så sjukt gott. Oså mitt supergoda tahiti te till det! Yummie.


Innan jag lägger mig...

Måste jag visa er min present från Abeer:



Häftig vattenpipa va? Rosa och personlig, jag älskar den!
Abeer thank u for making me so high on this shit, love u =D

Nu väntar sängen, och imorgon; FEST HOS MIG!! Godnatt <3


Mitt deltagande i Wipeout

Jag har ju aldrig själv sagt det men självklart visste ni alla att jag skulle vara med i Wipeout! Jag och Kissie skulle delta i varsitt avsnitt men jag kommer inte att åka ner till Argentina för att spela in detta utan Kissie åker "själv". Den enda delaktighet jag kommer att ha i Wipeout är när jag ligger i min soffa med en chipspåse och skrattar ihjäl mig för att min älskling hoppar runt i tv'n som en galning och skadar sig :D Lycka till babe, do it for the blondes!


Spotted: boy crying @ Alvik

Kom precis hem! Gissa vem som stod och storgrät mitt på Alviks torg då? Haha jag är alltid så känslig, supergay liksom. Kvällen har i alla fall varit underbar och det känns fortfarande konstigt att Abeer är här igen, typ overkligt. Jag och Sara satt och nöp på henne hela tiden för att se om det var en dröm haha, stackars brud. Vi käkade middag, pratade minnen, skrattade en massa och planerade min fest imorgon. Anledningen till att jag har festen över huvudtaget är ju för att Abeer är tillbaka. USA goes SWE!


Som sagt... mycket skratt!


Sminket och mössan på

Fan vad jag är snygg idag, kanske får ett ligg på bussen? Haha! Jag ska i alla fall röra mig ut nu, har mössan på som vanligt och den åker inte av mitt huvud försän jag vart hos Bobby och fixat utväxten. Det är ju så typiskt mig att alltid vänta med allting till sista sekund så nu får jag skylla migsjälv. Men mössan är ju rosa och söt så varför klaga egentligen? :) Anyways! Vi hörs senare mina sötsaker. Kyss!


Dagens låt

Tycker att man faktiskt glömmer Lady Gagas första låt som för mig fortfarande är en av dom bästa hon har gjort. Jag får sjukt många minnen från sommaren 08 med denna låt alltså, den påminner om mycket. Den är grym, riktigt ball!


Jag är så lycklig nu

Ringde precis Sara och när hon svara "amerikanhelvetet sitter i mitt rum nu" började jag gråta för jag blev så glad haha. Fattar ni? 8 månader alltså, det är en sån sjukt lång tid. Ska duscha och fixa mig fort som fan sedan ska jag till Sara på kramkalas!!!!


Oj, råkade somna

Haha jag vaknade nyss, jag är för otrolig! Det första jag gjorde var att ringa min soulmate och kolla läget och hon var som planerat i bilen påväg till Arlanda. Jag är så taggad vill bara träffa Abeer nu nu nu, har väntat i 8 månader det börjar bli rätt jobbigt med andra ord hehe. Men men, några timmar kvar tills jag får krama henne igen.

Minns ni mitt städschema jag gjorde? Nu ska jag skura golvet och dammsuga så har jag det klart för idag. Måste ju hålla mig till schemat så att det är fint första gången Abeer får se min alldeles egna lägenhet, hon är säkert jättestolt över mig att jag klarat det så bra :)

Bild från igår... såg kakor i fönstret och blev kåt!


Godmorgon babes

Vaknade vid 10 men jag kände att det vore alldeles för emo att kliva upp tidigt två dagar irad så jag unnade mig två timmar extra sömn, jätteskönt! Har ringt Sara flera gånger och försökt väcka henne med min sång men hon har slutat reagera, hon säger bara "buspojke ge mig 5 min till" oså kör hon på det i några timmar haha. Busfia alltså!

Idag ska jag träffa min vän Abeer som jag inte sett på 8 månader, hon är från USA men kommer tillbaka till Sverige idag. Har saknat henne jättemycket alltså! Men nu är det back to basics. Abeer, Sara & Amir! Just us, kan inte bli bättre.


Var bara tvungen... längtar efter julen :)


Let the music play


Är sjukt taggad alltså, vill bara öppna mina två vodkaflaskor och köra igång. Men det är bara torsdagen kvar som jag måste lida igenom innan det är fredag. Allas älskade fredag! Undra vad det blir för slags skandal på min fest denna gång? Sisst så snoddes det ******, what's next liksom? Ryktas att gaybloggarn lovat en avsugning på toan till en viss person? Wouhuhuh, nejmen gud... min syster ska ju komma jag kan inte hålla på knulla på toan då haha, sådant passar sig inte. Ska supa henna under bordet och sen när hon däckat kan jag själv börja röja loss för då är hon inte mitt problem längre ;D

- Ska ringa min soulmate nu och snacka lite. Planera inför morgondagen (som vi väntat på i 8 månader) och bara vara lyckliga tillsammans. Imorgon kommer att bli en toppendag för oss två. Men vi hörs imorgon när jag vaknat. Jag ska försöka vakna sådär tidigt igen :) Kyss och godnatt!

Update 03.45: Typiskt... jag och Sara är fortfarande vakna!


Mitt egna svar på dagens fråga:

Hade ni frågat mig för några månader sedan hade jag sagt nej med argumentet "dagens samhälle är inte redo för detta och jag skulle inte vilja låta ett barn gå igenom all den skit den skulle utsättas för från andra". Men att säga så är mycket fel har jag insett. Att säga så betyder att man stödjer det nutida och inte vill ha en förändring. Hur ska det kunna bli bra om man inte vågar kämpa för det?

Jag tror inte att samhället kan bli mer redo än såhär? Vi har lärt oss acceptera och leva med saker vi inte är vana vid. Men fördommar kommer föralltid att leva kvar och så är det bara. Men att vilja och våga kämpa är något stort, och att göra det för ett barn är ännu större!

Hemma hos mig igen

Måste bara säga det igen, mötet gick bra haha. Nejmen jag är verkligen extremt nöjd över att börja arbeta med detta härliga gäng och allt i bloggen kommer bara att bli bättre nu, ingen tvekan. Både för mig och för er. Så det är man ju glad över, förbättring is in the air :)

Påvägen hem var ju Kissie som vanligt tvungen att shoppa lite. Det blev en Blackberry för henne och jag ska försökta låtsas att jag inte är minsta avundsjuk. Även om Britney Spears har en likadan!!! Påvägen hem snackade jag lite i tel med mami, lite gossip från mötet osånt. En av sakerna som planerades tycker jag verkligen är hur häftig som helst och det är faktiskt en riktig status-stämpel på detta alltså, inte vem som helst som får göra det jag och Kissie ska göra, wouhuhuh!

Ni ser själva, vi är verkligen ett par :)

Kan ni gissa vem som tog bilden förresten? ;)


Uppdaterar ändå...

Äsh, hur kan jag lämna min bloggdator hemma? So not okey haha! Uppdaterar via min iPhone nu. Mötet är avklarat och gick jättebra, som vanligt. Tänkte att vi kör en dagens fråga tills jag kommit hem :)

Homosexuella ska få adoptera!
Ja eller Nej?

Skriv gärna varför ni tycker som ni tycker också.


Skriver mina egna åsikter om frågan senare i ett längre inlägg :)


Dags att slå på hjärnan


Har tagit en powernap, riktigt skönt var det! Vaknar man halv 10 för att tvätta och städa förtjänar man faktiskt en lite sovstund hehe. Nu ska jag byta om lite snabbt och sedan röra mig in mot stan. Ska möte Kissie på Stureplan om ca en timme och sen ska vi på ett möte tillsammans. Ja vi är ju alltid bäst när vi slår ihop våra kloka huvuden ;)

Lämnar datan hemma så vi hörs senare igen fellas, ska nog hem direkt efter mötet. Puss på er slånge!

Äntligen bokat tid hos Bobby

Måndag 30/11 - 14.00


Askungen är snart klar



Tummen upp för:


Britney Spears - My only wish (this year)


Ashley Tisdale - Last christmas


Jag är askungen

Jag liksom tvättar kläder fastän jag är värd något bättre! Haha. Nejmen dags att hänga in skiten i torkskåpet och sedan ska jag ta en promenad medans allt torkar. Måste få igång blodcirkulationen i benen igen innan jag typ dör av smärta haha, fuckin shit!


Godmorgon!

Jag har ingen träningsverk :D Det var det första jag tänkte när jag började tralla runt i min lägenhet men sedan skulle jag sätta mig ner på toaletten och då kom skriket. Fyfaaan vilken smärta i låren haha. Får helt enkelt stå upp hela dagen? God damn it alltså.

Ayah, och vadfan gör jag vaken såhär tidigt då? Får finbesök imorgon så måste storstäda lägenheten fastän det inte är söndag och jag tänkte att det är lika bra att börja tidigt. Ska börja med att tvätta alla sänkläder, handdukar osv.


Bögen är trött

Haha det är verkligen ett skämt, vart tog känseln i mina ben vägen liksom? Borde verkligen fortsätta träna med Kissie. Kan man knappt ta sig upp för en trappa efter sitt första träningspass så är nog situationen väldigt allvarlig ;)

Ska göra som Sid sa och stretcha lite nu innan jag börjar fixa mig för sängen. Hade tänkt att sova tidigt för imorgon ska jag upp extra tidigt och göra fint hos mig. På torsdag kommer ju min vän från USA äntligen till Sverige. Lägenheten måste vara lika snygg som jag!

Godnatt gullungar, sov gott!

Juste...

Drog förbi Bobby en sväng idag, mycket trevligt.
Släpade med mig lite hårprodukter därifrån också :)


Så kul att han börjat sälja eget liksom, ett stort steg.
Har ju provat allt tidigare så det är good stuff, i can tell!


Videoinlägg; Ledsen på gymmet


Jag är fan stolt

Pusst, hemma nu! Måste säga att jag är fan stolt över hur jag skötte mig på gymmet. Fastän jag aldrig tränat påriktigt i hela mitt liv så drog jag dit med en seriös inställning och gjorde exakt allt som Kissies personliga tränare bad mig. Jätteduktig var jag, mindre skönt var det att gå upp för trapporna efteråt haha, vi satsade nämligen på benmusklerna. Ayah, det blir väl rullstol imorgon då? :)

Mamma titta!!! Jag tränade visst idag:



Jag är döende

Färdiga på gymmet nu... kan knappt gå.
Vet inte hur jag ska ta mig hem, taxi?


Dags för träningen snart

Jag och Kissie sitter på Sandys nu och fikar, deras sallader är faktiskt jättegoda. Tänkte ju att om man ska träna så kan man ju lika gärna passa på att käka nyttigt eller hur? Är faktiskt jättespänd inför träningen, eller nu ljög jag! Är spänd inför Sid ;)


Omg ni måste titta!!!

Är i stan nu och titta vem som gick förbi oss precis!!
Vår största stalker, jag filma, tog foto och drev som fan.
Tydligen gillade han det haha, vilken tönt alltså. Euw euw euw...



Skriver man skit om oss... ja då får man tillbaka. Så enkelt är det.


Måste vara snygg, för er

Kör på smink idag, kan ju inte se ut som ett sprutluder när man ska träna framför massa snygga killar. Jag ska skapa historia i detdär omklädningsrummet alltså, haha!! Nejmen det är grått och trist ute och när jag då kommer gåendes på stan helt brun och snygg så blir ju alla andras vardag lite ljusare. Jag älskar att hjälpa människor, i'm a good guy :)

Hörs från stan innan jag ska träna oså :) <3


Ska träna idag!!

Kissie vill döda mig? Först har hon mage att väcka mig, och nu har hon även bokat in mig för att träna tillsammans med henne och hennes personliga tränare idag? HALLÅ? Ska Gaybloggaren träna? Det funkar ju inte, måste tänka på min image? McDonlands och sprit är okej, men träna? Fyfan, detta kommer att bli legendariskt. Undra hur många ben jag kommer bryta? Ska bli riktigt spännande...

Sist jag träna hade jag ett gymkort på Friskis&Svettis, efter 30 min på löpbandet gick jag aldrig dit igen haha!

"God"morgon

Vaknade av att min iPhone ringde. Det var min favoritkatt som glatt ville väcka mig. Fattar inte hur människor kan ha så kalla hjärtan att de vill väcka någon när de sover? Det borde vara straffbart. Dock är hon blond och snygg så i can't blame her haha. Vi ska leka i stan och det lät som att jag absolut inte får sega så ching chong tampong in i duschen fort som fan nu. Mjau!


Titta vad jag hitta

Alla ni tusentals som vill lägga till mig som vän. Eftersom det inte går så kan ni bli medlemmar i min fanclub istället så ska jag försöka vara aktiv inom den istället :) Och tack till tjejen som startade gruppen, mycket sött <3

Rätt lugn kväll

Ush vad tråkigt det är på tv'n ikväll alltså. Sara bad mig kika på Mamma till en mördare men det var ju hur tråkigt som helst. En gammal tant satt och snyftade över att henne son mördat sin bror. Min fråga är varför pappan inte nämndes? Alltid kvinnor som ska sitta och gråta hela tiden, varför kan inte media någon gång visa att män också har känslor? It sucks.

Nää jag hänger på ansiktsboken istället. Har ju ca. 4500 vänner där så det är alltid massa trevliga bloggläsare som vill prata lite, sådär småmysigt ibland när man har tråkigt. Dock går ju gränsen vid 5000 där så jag har slutat gå igenom vänförfrågningarna. Och för det andra så har dom blivit såpass många att internet hänger sig ändå ifall jag skulle klicka mig in på vänförfrågningarna haha.


Take me back;

Jag & Jasmine hos min mormor, sommaren 08!











Bondesamhällen är oftast värdelösa, men guld värda på sommaren :)


Britney Spears goes iPhone

Idag släpptes Britneys alldeles egna application till iPhone och självklart var jag snabb med att ladda ner den. Den innehåller massa roliga saker men min solklara favorit är att när man skakar på sin iPhone så säger den "It's Britney bitch". Det är ju bara sååå mig liksom. I love it.


Britneys Application heter It's Britney! och kostar bara 15:-


Folk ska alltid överdriva

Anonym chicken:
"Tror du på allvar Nils tycker det är kul med dina patetiska kärleksförklaringar till honom? Han skrattar säkert åt en sån forortsunge som dig som lever på soc.."

Amir svarar: Ursäkta? Någon verkar fått alldeles för lite kuk? Snacka om bitter på livet haha. Nejmen seriöst, visst att Nils ser bra ut... men kärleksförklaringar? Snacka om att någon har samma syn på kärlek som jag hade när jag gick i 3an! Och förortsunge? Jag må ha växt upp i en förort men trotsallt är jag nog så lång ifrån en förortsunge som det går (tack och lov).

Sen detdär med soc. Tack vare denna bloggen har jag råd med egen lägenhet och allt vad det innebär. Jag liksom lever på bloggen. Så soc kan du behålla i ditt egna hushåll, här tjänar man in sina pengar på egen hand förstår du. Nu råder jag dig att ta ett varmt bad och onanera lite. Over and out, kyss :)

Sista mötet uppskjutet

Första mötet gick galant, det andra sköts upp till nästa vecka, skönt. Jag blir endå alltid torr i halsen när jag ska babbla på en massa haha. Så pinsamt när man får typ hostattacker. "Mina läsare *host* duvet *host* min blogg *host*...".

Påvägen hem drog jag in på hemköp för att handla lite. Fick även stå och posa framför kameran tillsammans med en jättetrevlig bloggläsare hehe, en kille faktiskt! Ja dom catchar inte bara upp mig på stan utan nu ere matbutiker som gäller ;) Senaste bloggtrenden, wooh!

Använde btw mina presentkort från GratisBio. Jag älskar verkligen att man inte ens behöver betala sin egna mat nuför tiden. Samlar poäng hos GratisBio och sen får jag presentkort som jag kan använda typ överallt, helt underbart.


Ooh, but can't you see what i see...
Vek bara upp jeansen på ena benen, haha vilken miss.


Stress to success

Springer iväg på mina möten nu bitches! Vi hörs vid 6 igen :)

En vacker dag kanske?

Storstadspojken gör slut med Blondinbella och sedan avslöjas det en vecka senare i Se&Hör att han och jag har gått på hemliga dejter tillsammans och planerar att flytta ihop inom en snar framtid? - Ja tack!

Jag slår i huvudet och blir helt bäng. Jag dissar alla mina underbara vänner och börjar bara umgås med småbarn igen, självklart blir jag och kidsen snart stammisar hos anonyma alkoholister? - Euw nej!

Folks inser äntligen sanningen. Jag är den mest öppna och ärliga bloggaren och det tar mig till toppen. Jag blir Sveriges största bloggare och får ett eget tvprogram, GayTV? - Ja tack!

DennisM kommer och gör inbrott. Jag vaknar av att han står vid sidan av min säng och stirrar på mig. Han tar fram en köttkniv och råslaktar mitt fett. Sedan bränner han upp det och videobloggar? - Euw nej!


Dagens planer, so far


Godmorgon måndag

Jag är kär! Om man kan bli förälskad i en låt så är jag i djup trans. Låten med Lady Gaga och Beyonce som jag la upp i bloggen igår är bland det bästa jag hört på länge. På två dagar har jag kört den 59 gånger i iTunes.

Idag har jag faktiskt två möten planerade. Är ju inte direkt varje dag sådant händer så att jag lyckats planera in två stycken samma dag är ju lite fail haha. Det första är här där jag bor om två timmar så det är ingen stress, ska ta en lång och skön dusch nu!


Back at home

Söndagen har slutat med ett sms utskickat till alla snygga, sköna och galna personer i min kontaktlista. För på fredag har jag planerat för röj hemma hos mig. Botten upp, och lämna saften hemma för här ska det supas redlöst. Pax för att hänga och gunga i taklampan!!


Man kanske ska bjuda några bloggläsare? ;)


Update från No.8

Drottninggatans buffé var stängd pga vattenskada.
Så det blev Stureplan endå tillslut :)


Mot Drottninggatan

Min soulmate + sushi = perfect sunday evening!
Vi hörs senare lovers!


Skjortan från Monki kör jag på ikväll.
Tog mig även tid att fixa håret, första gången på typ år? Hehe.


Lady Gaga feat. Beyonce



Älskar hur lugnet i början blir till värsta partyt, gaaah!!


Super big boy

Min soulmate Sara slipper mig inte ikväll heller. Dock lät jag henne bestämma vad vi ska hitta på och hon vill ta mig till en ny restaurang med asiatisk buffé. Vi har ju redan den på Stureplan där vi är såpass trogna kunder att ägaren gett mig smeknamnet "super big boy". Undra vad man får för nick på nya stället haha? Ska i alla fall hoppa in i duschen och börja fixa mig. Vi hörs snart igen :)


På tal om att sakna

Finland 09 med Kissie, det är verkligen fina minnen.


Ska till Arlanda på torsdag

Min älskade Abeer kommer till Sverige på torsdag, hon är från USA och sist jag träffade henne var i våras. Har saknat henne så oerhört mycket. Hon är en tjej som verkligen finns där för sina vänner i alla lägen, så skönt att ha folk som henne i sin närhet. Vi har ju inte setts på månader men nu blir det back on track. Kommer böla som ett barn på Arlanda när jag ser henne komma.


Abeer är Saras kusin btw, syns på håret haha ^^


Mitt nya städschema




Tror ni jag kommer hålla mig till schemat eller inte?
Är inte så farligt som det ser ut om man tänker efter.


Godmorgon söndag

Vaknade nyss och kollade direkt ut genom fönstret, vad sorgset allt ser ut. Sådär grått och trist. Och roligare blir det inte heller, ska göra mig ett litet städschema. När man har egen läganhet är det så mycket som måste städas hela tiden. Så ska dela upp allting för varje veckodag. Får se om jag följer schemat eller inte, men ett schema har jag i alla fall haha!



Phonography


"He got service, I got service
Baby we can talk all night"


Sådär, nu har jag och *hemlig* legat och snackat i telefon i totalt 5 timmar, haha fyfan vilket maraton. Jag märker aldrig hur klockan tickar när jag snackar i tel utan först efter tänker man "shit, är klockan såhär mycket". Ayah, vi är alltid lika busiga, wouhuhuh ;) Nu ska jag i alla fall försöka sova påriktigt, trött bög liksom! Vi hörs imorgon alla fina, puss.

Jag är snygg, på turkiska

Heippa, har legat och myst i soffan med Sara hela kvällen. Nu ligger jag och pratar i tel med en kille, han driver med mig och säger massa saker på turkiska som jag inte fattar. Han säger säkert att jag är skitsnygg och att han älskar mig, vi kan iaf låtsas det ;)

Ska försöka sova snart men vet inte om det går efter filmen jag såg på bio igår. Hade ju sovsällskap när jag kom hem men nu inatt blir man ju själv. Riktigt läskigt men får se hur det går. Sov gott allihopa <3


Filmen vi såg igår

Var ju på bio igår och filmen vi såg var Paranormal acitivity. Jag har aldrig förut skrikit så mycket inne på en bio, och inte heller hört så mycket folk skrika inne på en bio. Det var tortyr och helt psykiskt påfrestande att se filmen. Efteråt hade jag ont i magen och huvudet i ca en timma för att jag tyckte allt var så jobbigt efter filmen. Riktigt hemskt var det, den absolut läskigaste filmen. Roligast var när Jasmine blev så rädd att hon började be till gud mitt under filmen, HAHA!


Det finns bara 3 stycken



Albin Axelsson (min favorit)

Houshang (min kompis som var här igår)

Storstadspojken (sjukt rolig)



Watch out boys, Gaybloggen got a crush on you ;)


Akrouti & Chamsine ikväll

Jag och min soulmate Sara ska ha en riktig myskväll tillsammans. Kom ju hem från en fest klockan 6 imorse så jag känner mig rätt sliten om vi ska sammanfatta det enkelt hehe. Men innan Sara kommer för att bosätta sig i min soffa så ska jag färga Jasmines hår. Hon tänker lämna det blonda laget och bli brunett. Lite tråkigt eftersom att hon verkligen passade så grymt i hennes guldiga hår. Men what to do, smaken är som baken och man ändrar sig lätt när det gäller utseende. Har jag tur kanske hon vill bli blond igen om en vecka haha.


Smink = utanförskap?

När jag kikade i Kissies blogg så kollade jag artikeln om smink som hon hade länkat, där det står att man blir utanför om man är den enda som inte har smink.

Det har ju inte med sminket att göra, utan intressen. Att lägga ner pengar och tid på smink är ett intresse. Ett intresse av att göra sig fin och pyssla om sigsjälv. Det är självklart att dom i klassen som brinner för skönhet blir en liten grupp. Samma gäller det ju med alla "pluggisar". Deras intressen är att studera och lära sig saker, självklart finner dom varandra och blir en liten grupp.

Alla tror att det är de materiella i fråga som bildar utanförskap och grupperingar. Men allt har med intressen att göra. Man dras automatiskt till likasinnade. Och om någon tjej i klassen råkar vara den enda som inte gillar smink/skönhet är hon ju inte mobbad för det, hon passar bara inte ihop med resten av tjejerna? Självklart kan man ju har fler än ett intresse men ni förstår nog vad jag menar. Jag älskar att pyssla med hår, smink osv. Så det är ju inte konstigt att jag umgås mest med tjejer?


De vanligaste grupperingarna i en klass?


Vicky har vaknat

Tycker hon har ett mycket tjusigt nattlinne hihi!


"Godmorgon"

Houshang har lämnat Stockholm, Jasmine snarkar i min säng och Vicky drägglar i min soffa. Värsta pundargänget haha. Nejmen det blev ju så sent igår så vi har all rätt att sova long time idag! Som jag nämnde drog vi på en hemmafest igår och eftersom det inte var planerat hade jag inga förväntningar och därför hade jag jättekul. Massa söta och trevliga tjejer. En brud fick mig även att dricka öl haha, det var ju lyckat. Öl är ju inte det godaste men på senaste tiden har jag lärt mig dricka det. Annars är det alltid egna drinkar som gäller, yummie :)


Vodka-redbull, en favorit!


06:13

Blev lite spontant party inatt. Efter bion kände vi oss taggade så jag och folket drog på en hemmafest med massa skönt folk. Riktigt trevligt faktiskt. Sov på nattbussen hem och ska fan fortsätta sova nu med haha, helt slutkörd är jag. Godmorgon/godnatt bitches :)


Jag och brudarna påväg till fyllekäket ;)


Update från buffén

Nu ska vi gå och hämta ut våra biobiljetter till ikväll.
Sedan blir det promenad i vår vackra stad.


Mot stan

Nu ska vi röra oss in mot stan för att käka på restaurang. Ska visa Houshang hur vi i Stockholm röjer en redig kinabuffé haha. Kommer typ rulla ut efteråt, wouhuhuh. När vi käkat klart ska vi på bio och se Paranormal activity. Kommer typ skita på mig av rädsla men tack och lov ska både Jasmine & Houshang sova hos mig så jag kommer nog klara mig. Annars får jag shotta lite vodka så somnar jag nog lugnt och fint.



Smell you later.
Uppdaterar från buffén sen om jag inte spricker ;)


Dagens låt

Nu när jag har en kompis här från Norrlandsregionen måste vi ju köra en dagens låt goes bondeversion. Denna låt tippar jag att man lyssnar på medans man dricker hembränt och pigorna dansar på borden. Tror fan bönderna kan supa ordentligt om de vill, dom goes crazy efter en jobbig dag på gården liksom :)



Har jag bloggläsare från Norrland? ;D
Kanske några riktiga bönder? Fett ballt isf haha.


Norrlänningen är här

Fatta att det sitter en bonde i min lägenhet, det är så jävla häftigt haha. Nejmen min kompis är från Sundsvall så lite city är det väl över honom. Jasmine som vi (jag) skulle bleka håret på har såklart försovit sig så vi möter henne i stan senare istället! Nu ska bonden berätta hur man skördar en åker :)


Dagens planer


Godmorgon fredag

Var faktiskt vaken redan 8 imorse ;)


Hola chicas

Har legat i soffan hela dagen, känner att jag inte har så ont i kroppen längre men huvudet värker fortfarande. Dock har det ju trotsallt faktiskt hänt värre saker så jag överlever nog! Har sett klart på alla säsonger av Sex and the city nu, sjukt bra serie alltså. Brukar alltid undra varför serier tar slut. Tappar tittarsiffror? Slut på handling? Ja det kan nog bero på massa olika.

Nu ska jag ta ett långt bad och sedan försöka somna till något skoj på tv'n. Imorgon kommer nog att bli en superdag för jag och Sara har planerat saker tillsammans med en kompis far from Stockholm. Men mer om det imorgon fellas. Godnatt och sov så gott <3


Vi formar oss på fel sätt

Ett svagt exempel... bara för att någon säger att vi har fina skor på oss så använder vi inte dom oftare. Men säger någon att vi har fula jeans, då tar vi aldrig på oss dom igen. Visst är det så? Allmänt i alla fall.

Man utvecklas i hopp om att bli en bättre människa. Men vilka är det egentligen man utvecklas för? Är det för dom som klagar på än och inte är nöjda med den vi redan är? Jo så ere nog när man tänker efter. Och vore det inte bättre om man istället lyssnade på de som berundrar än och sedan utgår ifrån de punkterna?

Ingen människa är perfekt så varför arbeta på sina negativa sidor när man istället kan göra sina bättre sidor ännu bättre? Fokus läggs på fel saker, allting ska alltid kretsa kring det negativa och lite sämre, vilket resulterar i en tung börda på våra axlar som inte gör annat än att tynga ner oss och få oss på dåliga tankar som vi inte behöver.

Jag låg i soffan och tänkte "fan vad alla klagar på min övervikt, det kanske är sant att jag verkligen måste banta" men det är helt fel av mig. Det finns saker med mig som är underbara och perfekta, varför ligger jag inte istället och är lycklig över detta? Jag mår inte dåligt över min övervikt, det är inte något som jag tycker är dåligt eller hemskt. Ska jag då ligga och må dåligt över det bara för att andra människor inte kan acceptera det?

Vet inte vart jag vill komma med detta inlägg. Men när jag tänker så himla mycket brukar det alltid vara skönt att skriva av mig det. Visserligen kommer jag säkert få massa negativa kommentarer som vanligt nu. Men jag ska försöka att totalt ignorera dom, och istället läsa de fina kommentarerna och ta åt mig av er respons.


Och det som ni inte är nöjda med?
Spar det inom er, jag tänker inte bry mig!


På tal om jul

Sitter och myser bland mitt egna bloggarkiv.
Här är 11 månader gamla bilder :)



Det är jul snart!

*PANG!*, det slog bara till i skallen. Det är ju jul snart!! Första advent är det ju inte så långt kvar till? Två eller tre veckor typ? Jag ser verkligen fram emot att julpynta i min egna lägenhet, baka pepparkakor med mina vänner och all julhandel. Bäst av allt är nog snön (som det bara blir mindre av tyvärr), det finns inget vackrare än när solen lyser på snön så att hela Stockholm bara glittrar, helt underbart.


Händer ingenting idag ju

Så jobbigt att vara sjuk, man har verkligen inte lust för någonting. Orkar inte ens gå ut och slänga soporna så seg är jag. Har bara 4 avsnitt kvar av Sex and the city, det är riktigt sorligt dethär. Tror jag ska se på alla dom nu och spendera resten av kvällen med att läsa en bok. Förutom The OC så hämtade jag ju lite böcker hos mamma också. Sugen på Harry Potter faktiskt. Jag var värsta freaket när jag var liten, köpte allt som hade med Harry Potter att göra. Men när intresset svalnade så slutade jag även med böckerna. Har läst ungefär hälften av den näst sista boken. Tror det är dags att fortsätta faktiskt, läsning är bra för hjärnan.


Sjuk = Halsduk inomhus!


Dagens låt

Darius & Finlay - Do it all night (Michael mind remix)

Inte lyssnat på denhär låten på ett väldigt bra tag men den är riktigt bra alltså. Man blir riktigt festsugen och glad när man hör den. Svårt att sitta stilla liksom. Min syster skickade denhär låten till mig för länge sedan, undra om det finns några andra sköna partylåtar med samma artist, måste kollas upp.


Prostitution = vardagsmat?

Jag som homosexuell kille kan helt ärligt stå för att prostitution är väldigt vanligt bland homosexuella killar, det är inget att sticka under stolen med. Värst är det bland de unga som har svårt att säga nej och som mer än gärna vill ha lite pengar.

När jag var yngre fick jag jämt förslag från äldre män. "Gillar du kuk? Du kan tjäna på det". Tack och lov har jag en mor som gett mig en bra uppfostran och lärt mig vad som är rätt & fel, så resten kan ni fatta själva. Men nu finns det sånna som faktiskt har svårt att säga nej, och som är villiga att sälja sin egna kropp till en äldre man för lite pengar.

Senast igår smsade jag med en bekant kille som är lite yngre än mig. Han var glad över att han skulle få två stycken vodkaflaskor för att suga av en kille. Jag sa att det var hans egna val men att ifall han ville göra det så behövde han inte höra av sig till mig mera. Hans svar blev "vadå, jag gillar kuk och jag gillar vodka". Det är läskigt hur hjärntvättade och korkade dagens ungdommar kan vara.

Har ni blivit erbjudna pengar/varor mot sexuella tjänster?
Eller vet ni att detta sker i er bekantskapskrets?


Från SATC till OC

Rasmus vill komma över och hitta på något men jag är typ helt utslagen, orkar ingenting. Så som jag mår så kommer jag nog garanterat att se klart på sista säsongen av Sex and the city idag. Var ju hemma hos mamma i förrigår och hämtade lite av mina saker, bl.a. första säsongen av The OC så jag får väl börja kika på den snart också. The OC tycker jag faktiskt är den bästa serie som någonsin gått på tv!

Aj min kropp

Godmorgon, vaknade precis med en smärta i kroppen. Vet inte varför men det gör jätteont i hela kroppen. Halsen känns också jätteskum. Typiskt att man ska bli sjuk, får ju besök från Sundsvall imorgon.

Gick upp kvart över 10 för att se min babe på tv men det var bara nyheter på tv? Om jag känner migsjälv rätt så hade jag säkert ställt klockan en timma tidigare eller så var det fel kanal jag kollade på haha. Somnade i alla fall om och sov mycket längre än vad jag trodde. Börjar fan bli farligt, tänk om jag somnar en natt och inte vaknar försän typ månader efter? Som en björn! Okej den risken är ju rätt liten haha.

Vad fina kommentarer jag fick på bilden med brunt hår :)

Anledningen till att jag inte ringt Bobby än är för att jag fortfarande
undrar om jag ska fixa utväxten eller bli brunett igen.


Nattblogg

Hey gullungar, är ni vakna? Jag har legat i soffan och tittat på Sex and the city. Det är verkligen min nya drog. En vän var ju så snäll och lånade alla säsonger på dvd till mig för ett tag sen så jag går ju igenom allt nu som ni kanske märkt de senaste dagarna. Har bara några få avsnitt kvar och undra vad som händer efter det? Djup depression haha?

Det ska ju bli ännu en biofilm av serien också, någon som vet när den kommer på bio? Något jag verkligen måste se alltså. Är helt kär i Samantha, eller rättare sagt alla killar hon knullar med! Fattar inte hur de kan spela in alla sexscenerna alltså? Jag skulle bli alldeles våt i fittan av att ligga och låtsasknulla med alla dedär nakna killarna. Vissa är ju så råsexiga att man bara fantiserar och typ myssar hela avsnitt haha. Nejmen seriously, helt otroligt vilket jobb Samantha har. Hade nog tagit det om det så var gratis hihi.

Nej nu ska jag inte sitta här och babbla på i världens längsta inlägg. Som jag precis sa till en kille på msn... bloggar man på natten när man är trött så blir det antagligen bara massa onödigt skit eller så öppnar man sig lite för mycket och skriver saker som man ångrar morgonen efter. Detta är nog inget att ångra utan mer tankar som bara flyter ner över tangenterna. Okej nu svammlar jag, ush fy haha. Ska sova i promise! Vi hörs imorgon igen när jag vaknat. Puss och godnatt!

En bild från min första kväll på gayklubb =D

Titta noga så förstår ni anledningen till mina läppförstoringar ;)
Vart hade överläppen sprungit iväg liksom?


Blev inget bloggande från Alvik

Glömde helt ärligt bort att uppdatera bloggen när jag var med Sara. Vi hade rätt allvarliga saker att prata om och sedan kom hennes kompis Emelie också, blev massa skratt och prat då. Trevlig tjej. Påvägen hem fick jag sällskap i tele av Jasmine, nivet min älskade brownie som jag faktiskt känt sedan jag var 6-7 år. Hon ska sova hos mig på fredag, kommer bli toppenmys. Nu ska jag göra lite gott te och mysa. Har vart på väldigt bra humör idag känner jag, ni också? Alla har vi våra ups and downs. Idag var det up ;D

Dags att noppa ögonbrynen, ser ut som Aladdins pappa haha.


Emelie och Sara!


Dagens fråga

Minns ni min outfit från Blogawards 09?
Hiss eller diss?


Kanske ska börja köpa fler kavajer? :)

Ska ut och möta Sara i Alvik nu iaf.
Min "lilla rosa" följer med, hörs därifrån. Puss.


Lady Gaga's nya video

Enjooooy!!


Ska träffa Sara ikväll (igen)

Ja jag har ju inga andra vänner? Jodå, men jag har faktiskt lärt mig att spendera tid på dom som verkligen betyder något och som man vet faktiskt bryr sig. Vi är typ som syskon när jag tänker efter, jag och Sara. För vi umgås inte som vänner, vi umgås som syskon. Jag kan liksom bli arg och irriterad på henne för att hon är vaken försent eller inte går till skolan. Nivet saker som bara föräldrar annars blir sura på. Men det är väl sött det med? Vi båda är blonda och snygga, så vi är säkert syskon utan att veta om det. Haha!

Har ni också vänner som ni ser på som syskon? :)


5 snabba

 


Lustig bloggtävling

Posh24 har just nu en tävling där man kan rösta fram Sveriges värsta blogg-bråkmakare. Jag är en av de nominerade och motiveringen för mig lyder:

Kandidat 6:
Amir Gaybloggen.com är inte den snällaste bloggen i cyberspace direkt. Språkbruket är brutalt, inläggen extremt kontroversiella och inte minst är det bråk, bråk och åter bråk med flera av de populära bloggerskorna just nu. Tidigare var Amir kompis med bloggkollegan Paow men efter elaka diskussioner och påhopp från båda håll tog vänskapen slut. Amir skrev i förra veckan det här inlägget om just Paow: "Jag klarar inte av att umgås med någon vars hormoner far upp och ner som en karusell. Den dagen Paow har mognat till och skaffat vett i skallen, då kommer jag nog kunna prata med henne igen". Amir har även bjudit på många fler kontroversiella inlägg och är som sagt inte rädd för att hänga ut sina kollegor. Trots detta verkar han själv ganska trött på det som han kallar "den falska bloggvärlden". Vem vet, Amir kanske snart börjar sprida lite kärlek på internet istället! Heja Amir i så fall säger vi!

Klicka här för att rösta på någon. (Inte mig, ni vet vem haha)

Godmorgon bitches

Snacka om att jag sov länge idag, så jävla skönt. Är superpigg och på bra humör idag känner jag. Direkt när jag vaknade så satte jag på ett avsnitt av Sex and the city. Just nu är jag på säsongen med "Absolute hunk" killen som Samantha träffar. Skulle fan sälja mina syskon för att få träffa honom. Så sjukt jävla sexig, nästan olagligt.


Tackar högre makter för denna skapelse!!!


Skulle blogga...

Men en kompis till mig har skrivit världens inlägg.
Alla borde -klicka här- och verkligen läsa igenom allt.


Känns som att jag är den enda som är ledsen över hur överdrivet allt som har med bloggar att göra har blivit. Men när jag läser detdär vet jag att jag i alla fall inte är den enda som förstår hur äckligt allting faktiskt blivit. Vet folk ens vad ordet respekt betyder nuför tiden? Jag skämms över att vara storbloggare. Nuför tiden är det inte coolt att vara storbloggare, är man en storbloggare är man en sådan som skämmer ut sig på nätet och som tusentals människor skrattar åt. Den stämpeln är det. Spelar ingen roll hur bra bloggare man är, är du en storbloggare är du inget positivt iaf. That's it.

As my baby says;
Be careful what u wish for cause u just might get it.

Färdigstädat nu

Det gick snabbare än vad jag trodde, men är man två så är det ju även roligare att städa. Jättefint och fräscht i lägenheten, precis som när jag flyttade in här. Då höll man ju fint i lägenheten hela tiden för man var så rädd om sin första egna lägenhet. Nu när man är van här bryr man sig inte riktigt hur de ser ut, men ska göra ett städschema tror jag faktiskt.

Nu ska vi belöna oss med lite gott. Dessa fina och goda muffins har Fanny bakat. Yummie alltså, ska fläska som en riktig padda. Haha.


Släng dig i vägen Foki ;) Haha nejdå!


Hemma för storstädning

Efter fikat i stan drog jag och Patrik hem till Fanny och myste lite. Fanny bor ju två hus från min mamma så jag drog dit och hämtade lite stuffs som är mitt. Bland annat lite böcker, det trodde ni inte om mig va? ;)

Nu är vi hos mig och ska storstäda hela lägenheten på allvar. Vi ska göra den skinande rent och inget ska struntas i. Fanny gullungen har redan börjat diska och jag ska ta tag i vardagsrummet nu. När vi är klara ska vi belöna oss med muffins och cola. Fanny har ju gått hotell&restaurang utbildning så att hennes muffins typ är Sveriges godaste är det inget snack om. Tjuvsmakade en muffin på tåget hit och jag fick nästan en sprutorgasm haha.


Jag och Patrik on the way home.


Läste Mattiaz blogg...

Ser ni vad han skrivit? Vad glad jag blir! Då förutsätter jag att han slutar hitta på falska saker om mig och hädanefter beter sig som en vuxen. Härligt, ett onödigt bråk mindre. Tack!!

Nu era bara Paow kvar som man vill ska inse att skitsnack inte leder någon vart. Fast visserligen har jag tappat förhoppningarna om den tjejen. Men som mina läsare säger, hon är bara ett barn. Skitsnack och onödiga tjaffs kanske ingår när man slutar umgås med en sådan? Vad vet jag, jag har redan från första början sagt "vi är inte ovänner, vi umgås bara inte", sen om hon ser på saken på ett annat sätt kan jag inte göra något åt.

Dagens låt

Spikat, spelat sönder den! Eller den går inte att spela sönder.
Tycker man inte om denna låt har man fel på öronen.


Men lilla Paow då?

Rädd för att Mattix ska få en större gayblogg än mig? Ännu en stor skillnad på mig och Paow, hon tror att allt handlar om bloggvärlden. Hon kan inte skilja på sitt riktiga liv och bloggen. Tror det är därför hon spårat ur så mycket på sista tiden :)


Update från Wayne's Coffee

Heippa, sitter inne på Waynes nu och fikar. Blev en varm smörgås och en ice chai latte, jättegott. Kissie drog precis härifrån för att dra och träna med hennes personliga tränare Sid, ja somliga har ju tur. Ögongodis på hög niv haha. Kvar sitter jag med Patrik och hans vän Sylvia. När Fanny kommer ska vi röra oss hem mot mig. Hon har lovat att hjälpa till att städa hehe.


Mat vs Smink?

Har precis lagat mat och sminkat mig samtidigt, känndes som en väldigt knasig kombination hehe men det funkade. Dock är mitt transparenta puder (som jag har under solpudret) nästan slut så det blev bara solpuder. Ser typ jättebrun ut men vadfan det duger ju det också. Vissa solar andra sminkar sig, that's life.

Nu ska jag röra mig in till stan är det tänkt.
Bloggdatan är såklart med, hörs snart igen :)


Det har skett ett mirakel?


Själv ska jag köra på smink idag :)


Godmorgon

Idag var det en tjej från comhem som ringde och väckte mig, kanske inte det roligaste som kunde hänt men jag somnade om och sov en timma till. Det är det bäst med att inte ha ett schemabelagt jobb, man kan sova hur länge man vill.

Vad ska folket hitta på idag då? Själv ska jag leka i stan med Kissie lite senare, måste bara vakna till först. Sen ska Fanny mysa till det hos mig ikväll. Hon kommer typ skratta ihjäl sig när hon får se vad jag råkat göra med min nya soffa, det är ofattbart. Typ menat att jag ska sitta på golvet haha.


Typiskt oss...



Men nu är det slut på det oseriösa!
Ska börja svara på era skolarbetsfrågor nu.


Hemma och har tråkigt...

Ja varför inte? På något sätt måste man ju uppskatta sina läsare. Får varje dag mail om folk som har skolarbeten om homosexualitet och som skulle vilja ha en intervju eller bara höra mina åsikter. Hur mycket jag än vill så kan jag omöjligt hjälpa alla. Men lämna en kommentar (samt eran mail) i detta inlägget med de frågor ni vill ha svar på så mailar jag svaren till de jag kan/hinner. Blir en mysig sysselsättning ikväll.

Självklart kan ni även maila, om ni vill vara anonyma liksom.

"Älskling, jag är hemma"

Nej något sådant blir det inte, hade ändå inte fått något svar haha. Det första man möts av när man kommer in är en ölburk (från förkröket) som jag fortfarande inte orkat plocka upp. Ibland är man för lat hehe.

Blev som vanligt mys med Sara. Vi busade med en uteliggare, spanade snygga killar och pratade högt inne på McDonalds om min besvikelse över deras efterblivna personal. Hur fan kan en snabbmatsrestaurang ha väntebrickor liksom? Har jag beställt mat ska jag fan ha den dirr, jävla fasoner alltså. De gör maten på 2 sekunder men du ska vänta 10 min? Uhuh, bitch please haha.

Här hemma har jag suttit i tel med mamma. Hon skulle hjälpa mig installera ett filter till photoshop men det gick som det gick. Brukar vara rätt teknisk oså av mig men idag vill det inte funka verkar det som. Får vänta tills mami kommer hit och gör det åt mig helt enkelt. Cry me a river :)

Påvägen hem köpte jag förresten med mat. Använda mina presentkort från GratisBio som man kan använda typ överallt. Ja, inte ens mat behöver man pengar till nuför tiden. I love it.

Dålig hårdag = prärievarg eller mössa på skallen!


Säljer min gamla mobil

Maila [email protected] och skriv vad du vill ge för den.
Den med högsta budet får mobilen.


- LG KU990 Viewty
- Touchscreen
- 5MP kamera
- 3" skärm
- Laddare ingår


Sitter och pratar minnen

Inne på McDonalds med Sara och fläskar mig. Vi pratar om gamla minnes och jösses vad vi skrattar. Har nyss berättat om när jag skrek till min gamla fröken "fan vad sur du är har någon dött eller" oså berättade hon att hennes man faktiskt hade dött. När det hände för flera år sedan ville man ju typ sjunka genom jorden men idag fnissar man mest åt det, att man liksom sa en sådan sak utan att tänka efter.

Nej nu måste jag ta över mobilen. Min favorit-norrlänning ringde men eftersom jag bloggar fick Sara svara hehe, men nu ska jag ta hand om snubben. Kyss på er :)


Reder ut lite trams

Dagens rykte:
- Hej Amir. jag var inte på Mattiaz blogg och såg att han hade svarat på en läsares fråga den löd så här "var du på samma båt som Amir/Gaybloggen?" och då svarade han "ja han kom fram till mig igår på kryssningen och bara "Heeeeeeeej Mattiaz" jag sa bara hej, och gick förbi.. så gick han efter mig och försökte få kontakt hela tiden men vi lever 2 helt olika världar. Vill inte umgås med han"

Självklart inte sant. Som han själv säger så lever vi 2 helt olika världar, kunde nog inte sagt det bättre själv. Ni vet att jag försöker bli av med min fjortis-stämpel och då är väl han den absolut sista man vill synas med haha? Han är en stalker och en desperat 22årig fjortis som hittar på skit om andra. Absolut inget jag skulle vilja umgås med. Men tack för intresset.


Vilken lat dag

Skönt att bara ha tagit det lugnt idag. Dock kan man ju inte sitta inne en hel dag utan att göra något, då får man ju fan klaustrofobi hehe. Ska dra iväg snart för att träffa Sara i Alvik. Vi ska käka något, slutar säkert med snabbmat som vanligt men det har vi ju inte klagat på förut heller så what the fuck liksom. Blir en skön promenad efter också. Älskar att gå där vid vattnet i Alvik, vet inte vad exakta området heter. Men Alvik är ett jättefint ställe i Stockholm faktiskt.

Video från gaykryssningen

Typiskt mig att sjunga till Carola så jag hostar.


Precis käkat mat

Det är faktiskt roligt att laga mat. Fast mindre roligt när man misslyckas. Första gången jag gjorde makaroner här i min egna lägenhet var ju ett skämt. Trodde knappast att de skulle koka i en kvart så efter 5 minuter tog jag ut dom från kastrullen. Blev inte direkt skönt att tugga på domdär sakerna då haha. Efter det kör jag bara på snabbmakaroner. Ayah, dagens mat var iaf skitgod, käkade den samtidigt som jag lyssnade på Amy Diamonds It's my life på repeat. Fyfan vad gay haha.

Okej nu har desperate houseboy talat klart haha.


Potatis, fiskpinnar (love) och fisk/dillsås!


Help, please?

Tycker ni inte att jag behöver en ny design?

Färger? Bilder? Stil? Så svårt att välja tycker jag. Man vill ju att allt ska kännas rätt oså. Ni får skriva lite tips om ni vill så kollar jag igenom innan jag börjar jobba med något nytt. Är ju trotsallt ni som bör vara nöjdast med designen! 

I'm gay again

Får många mail om att någon på QX låtsas vara jag.
Absolut inte, det är jag som gjort ett nytt konto.


Godmorgon - ny vecka

Fyfan vilken skön dag det var igår, helt underbart att bara skita i bloggen under en hel dag. Klokt beslut.

Men nu ere en ny vecka, nya beslut, nya problem, nya överraskningar och nya killar. För killar kommer och går, och så kommer det alltid vara. Men kan tro och intala sigsjälv hur mycket man vill att "just denna kille är speciell" men i slutändan är dom ändå lika falska och äckliga. Så är det bara. Knulla är det enda dom duger till förfan.



Time is up
No more cheat n' lie
No more tears to dry
You and I, we're like so "bye-bye"


Vet ni vad?

Jag känner inte för att blogga idag.
Bloggvärlden har spårat ur. Jag är ledig idag.


Vi hörs imorgon lovers.
Puss på er <3


Jag älskar mitt liv

Det sägs att jag är en sådan person som alltid klarar mig i vilka situationer som helst? Det är så jävla sant, finns så mycket jag kan dra upp för er läsare.

Minns ni att jag träffat en advokat? När jag bråkade med en kompis på fyllan tidigare i år så spottade jag henne i ansiktet. Var inget planerat utan något som bara hände i stundens hetta, bråka inte med mig på fyllan liksom haha. Bruden har anmält mig och vill ha skadestånd. Har ni hört något så roligt?

Rättegången var samma dag som gaykryssningen och självklart sket jag i rättegången och gick på kryssningen. Rättegången hölls ändå utan mig och det beslutades att bruden inte får en krona från mig. WOUHUHUH!!! Jag spottade i ansiktet och sket i att dyka upp på rättegången. God damn vad gud måste älska mig om han nu finns haha. Jag klarar mig fan undan allt nuför tiden, life's good.

Åh denna dag är perfekt, inte ens en fjortis kan fucka den :)

Edit: Jag har redan erkänt för polisen så sluta säga att jag är dum som "erkänner i bloggen". Tror ni seriöst jag är efterbliven? Hell no.

Skillnaden mellan mig och Paow

Printscreen från Paows blogg:

Detta är verkligen den exakta anledningen till varför jag slutade umgås med henne. Jag trodde inte att åldern spelade någon roll men man märker verkligen att bruden är tre år efter mig i utvecklingen. Seriöst, vem sitter och hittar på skit om folk varje gång man blir lite irriterad eller sur? Man har väl gränser för guds skull?

Jag menar, ere inte dags att komma över mig? Sen jag slutade umgås med henne har jag tappat räkningen på antal inlägg hon skrivit om mig. Och jag fattar fortfarande inte dealen? I Göteborg tog hon min hand på en fest och sa att hon saknar mig (jag sa detsamma, skillnaden var att jag menade det), en vecka efter skriver hon skit om mig? Ni fattar va? Jag klarar inte av att umgås med någon vars hormoner far upp och ner som en karusell. Den dagen Paow har mognat till och skaffat vett i skallen, då kommer jag nog kunna prata med henne igen.

Tills dess... skriv vad du vill gumman.
Jag tror inte du själv fattar vad du förlorar på det.

Godmorgon allihopa

Har legat vaken ett tag och kollat på Sex and the city. Jag är helt beroende av serien hehe. Mina favoriter är Charlotte och Samantha. De är så olika men ändå lika tycker jag. Charlottes fin-i-kanten-stil älskar jag, och att inte beundra Samanthas ärlighet är väl omöjligt? Miranda är bara en blek ginger och Carrie är mest jobbig tycker jag, haha.


Inlägget raderat



Tog bort skiten för jag orkar inte, jag orkar verkligen inte.
Tänker inte vara en del av en 16årings påhittade skitsnack.

JAG vet att Aliette har ett fint hjärta och är en go tjej.
Tror det räcker för min del, jag behöver inte andras åsikter.

Rövslicka mig? Haha. Då är man ute ur leken snart ;)


Det blev ingen bio

Drog mot bussen men vände hem igen efter jag gått halva vägen. Är för arg för att åka in till stan och gå på bio. Min fina vän Sara förstod mig och blev såklart inte sur, hon satt ändå redan i stan med ett annat sällskap. Nu ska jag röka inomhus och bara vara arg.

Denna låt av Britney passar bra när man är arg.


"They say I'm crazy, I really don't care
That's my prerogative

They say I'm nasty, but I don't give a damn
Getting boys is how I live

Some ask me questions, why am I so real?
But they don't understand me
I really don't know the deal about my sister
Trying hard to make it right
Not long ago, before I won this fight"


Drar på bio

Lämnar datorn och den falska bloggvärlden hemma för att mysa med min vän Sara. Man märker att jag vart hemma hela dagen för jag vill typ spy bara jag hör ordet blogg i mitt huvud haha. Ja ibland blir det för mycket med folks falskheter. Att de inte skäms?

Jag och Sara ska iaf se på filmen En julsaga på bio och vi käkar säkert på någon restaurang efteråt också. Bloggar om några timmar igen när jag är hemma. Ha en fin lördag allesammans <3


Redan dags att kemtvätta jackan haha.


Älskar skitsnack

Dagens roliga rykte:

"Amir åkte till Aliette i Göteborg bara för att kunna vara där samtidigt som Kissie var i Göteborg för medverkan i programmet Debatt"

Fick höra från Olga (Belle of Sweden) att en viss person sagt detta till henne. Pinsamt va? Jag bokade mina biljetter två dagar innan Kissie ens blev inbjuden till Debatt. Och om hon hade tackat ja så hade hon åkt hem samma kväll ändå? Ska man ljuga kan man ju åtminstone ljuga om något som verkar sant? Haha, så skoj.

Har ni hört andra korkade rykten från någon desperat fjortis så får ni gärna maila dom till mig. För jag älskar verkligen att skratta åt andras misslyckanden ;)

Har internet shoppat lite

"This limited Deluxe boxset comes with all 29 singles in its own slipcase, as well as a DVD with all of Britneys videos in chronolical order.

This comes in a special booklet with fun facts about each track.
"



Kan knappt vänta tills jag får göra en gigantisk tavla av alla singelomslag. Vill ha boxen nu nu nu. Men får vänta tills den 25 november då samlingen släpps. Ni andra kan också förhandsboka den på antingen cdon eller ginza.

Nyduschad

Nu ska jag bara föna håret och sedan laga middag. Blir potatis och fisk idag. Sedan måste jag bestämma vilken biofilm det blir ikväll också. Eftersom det är jag som betalar ikväll har Sara ingen talan, woho haha. Nejmen tror det blir En julsaga som jag vet att båda vill se. Det är 3D och när det är 3D skiter vi totalt i vad det är för film. Allt i 3D är asballt och kan inte missas. Jag och Sara har typ 30 glasögon var nu, haha.



Ibland far fantasin iväg

Sex and the city goes Kissie & Gaybloggen.



Snacka om en succé serie alltså.
Vi skulle vara förstaklassig underhållning på tv.

Erkänn visst skulle ni följa serien? ;)


Festen på Clustret igår...

Hade faktiskt tänkt gå på Krilles fest som jag trodde skulle kunna bli rolig, men jag gjorde rätt som stannade hemma igår. William smsade mitt i natten och sa att det var hur lite folk som helst där. Och Patrik smsade nyss och sa att det var det tråkigaste han vart på i hela sitt liv haha. Någon annan som var där? Vad tyckte ni?

If im not at the party, it's not a party :)

Vänner & kompisar, inte samma sak

Har tänkt på detta mycket de senaste dagarna. En vän och en kompis är inte samma sak. En vän är någon du kan lita på, prata allvar med och som verkligen finns där för dig. Kompis är någon ytlig, en rolig människa som du kan fördriva tiden med.

Misstaget jag gör i bloggen är att låta mina kompisar synas mer än mina vänner. Därför får ni alla en bild av att jag byter umgänge som jag byter underkläder, varje dag med andra ord. I can't blame you, det är ju helt och hållet mitt fel att ni fått en sådan syn på mig.

Den senaste tiden har jag börjat ta vara på mina vänner, sånna som jag inte träffat på flera veckor/månader men som jag vet ändå finns där, och som jag fortfarande älskar lika mycket. Jag ska försöka skriva mer om mina vänner och inte låta alla kompisar få lysa igenom min blogg. Det är tråkigt när folk får fel uppfattning om mig, men när jag själv gjort det på det viset så är det mitt ansvar att åtgärda det.

Kompisarna har vi roligt med i våra huvuden.
Vännerna älskar vi i våra hjärtan.


Såhär ser dagen ut:


Godmorgon bitches!

Har sovit riktigt gott, fast som vanligt rullar jag runt som en orkan i sängen när jag sover för denna gång när jag vaknade hade jag gjort ett gigantiskt hål i lakanet haha. Vet inte hur jag lyckas. Nu ska jag i alla fall fixa frulle som jag ska käka framför SATC. Tackar gudarna att jag fått låna hela serien på dvd av William, i love it.

Två bilder från Gaykryssningen.


NEEEEEEEJ!!!

Rabih åkte ut!!! Kan inte fatta det, kan inte sluta gråta. Såg ni hur enkelt han tog det också? Åååh varför kan inte han få vara kvar? Typiskt att han ska bli utslagen av butchiga Mariette. Jag vill inte ens veta hur många olika insektsraser som kryper i detdär hon bär runt på huvudet. Äckligt fan.

Rabih var så enkel liksom. Inte falsk och teaterspelande utan han körde bara sitt race. Så jävla fin röst också. Fan fan fan, är skitledsen och arg. Mest arg är jag på alla fjortisar som är så snåla och inte röstar, sen när alla snygga killar åker ut så gråter dom. Jävla fjortisfanskap, RÖSTA NÄSTA GÅNG. (Ja jag röstade på han faktiskt, så fuck u)

Ska knarka Rabih på youtube nu!!



Rabih kommenterade faktiskt min blogg förut när jag skrev om han.
Thihi, ren lycka på det ju (a) Något att trösta mig med...


Enjoy bitches!



Underbar killar - Adam, Henrik, William & Chai!


Skumpa och röka inne, tackar man tackar!


Jag och Innerstadsbloggarna!


Vackraste Jasmine, fan vad komplimanger hon fick all night haha.


Jasmine & Jennie, my lovely chicks.


From the bottom of my heart <3


Bästa Henrik & jag. Han & William är tillsammans btw =D


Mathias, någon bloggläsare och jag!


Patrik & Jasmine. Fulla haha?


Emoooo!


Daniel bjöd på vin imorse, tack heippa! Haha.


Lägger nog upp fler bilder imorgon :) Har så många.


Fyfan vad vackert

Slutkörd som jag är så la jag mig direkt i soffan framför Idol när jag kom hem. Rabih sjöng precis och fyfan vad vackert det var. Älskar ju både hans röst och själva låten så kombinationen var ju inget annat än klockren. Juryn tyckte inte lika som mig men de kan ju ta sig i röven hihi. Gaybloggen <3 Rabih.

Vem är er favorit i årets Idol?


Ångrade mig...

Vem bryr sig om jag är stenpackad? Det är fan gaykryssning och jag ska supa mer!! Har bestämt träff med William vid den övre baren om 5 min. See ya :D

Video från inatt

"Patrik vill ha sex med mig"
Samtalsämnet spårar och låter lite fel haha!


Tillbaka i hytten

Jösses man tål ju inte hur mycket som helst. Flera glas vin senare är jag tillbaka i sängen igen. Ska ligga här och vila ut tills båten är tillbaka i Stockholm. När jag kommer hem ska jag dricka flera liter med vatten och spendera kvällen framför Idol. Orkar inget annat, grovt supande två dagar i rad tar på krafterna. Sen är hela min kropp utsliten också, haha.

Me right now.


Oopps!... I did it again

What happens on a gaycruise stays on a gaycruise ;)


Ja resten kan ni lista ut själva ;) Jag och Jasmine vaknade iaf nyss. Blev rätt sent igår så vi har med andra ord tagit igen all energi som vi gjorde oss av med igår hehe. Fan vad roligt vi hade det. Jennie, William, Henrik osv... alla mina underbara fanns här. Så kul att träffa folk man inte träffat på ett tag. Sen sprang man ju såklart på sjukt mycket bloggläsare här på en gaykryssning. Alla är så gulliga och vänliga, i love it. Nu ska jag duscha sen ska vi supa igen :)


Videoinlägg; Vart på båten ett tag

VIP får ju kliva på typ en timme före alla andra ;)
Ska röööja sönder denna båt, hörs imorgon älsk. <3


Har hämtat hyttnyklarna nu

Alla vi som är VIP-inbjudna till kryssningen var tvungen att hämta hyttnycklarna två timmar innan båtens avgång så det har jag nu gjort. Rätt skönt faktiskt att slippa stå i kö och svettas med alla andra. Nasty shit liksom. Just nu sitter jag själv på en mysig sushi-bar här på Gärdet och väntar på mina vänner som rullar in snart. Jasmine är den som jag valt få följa med i min lyx-hytt så hon kommer lite senare, skönt för henne att inte behöva stressa när jag redan hämtat ut allt :)


Stress to success

Vaknade upp bredvid min egna spya hos Kissie, men det var bara att fräsha upp sig för jag var tvungen att direkt rusa in till stan. Träffade min nya advokat igen och snackade lite. Sedan bar det direkt hem för att packa och nu ere dags för GAYKRYSSNING!! Vi ses på båten alla slampor. Kyss <3

Lite bilder från igår

Öl, vilken man jag är haha.


Ett rockband spelade när vi kom fram till Cafét.


Älsk och jag vid bordet!


Sara & Jasmine!


Kärlek huh.


Jag, vimmelfotografen och Jenny inne på Village, sämst bild haha.


"Godmorgon"

Natten kan verkligen inte beskrivas alltså, helt galet. Jag grät & spydde, tjaffsade och skrek. Hade jätteroligt med mina brudar och ångrar inte att jag drog ut. Men slutet av kvällen spårade lite väl tror jag. Eller det kanske det inte är något tvivel om.

Robin är iaf bäst, love u <3


Va? Ser jag full ut? Du skojar?


Kvällens...

Kvällens låt:
Britney Spears - I'm a slave 4 u

Kvällens fördrink:
PisangAmbon-blandning

Kvällens smink:
Knarkat solpuder, man kan inte vara för brun :)

Kvällens humör:
Taggad till tusen, Jasmine is back in town!!

Kvällens place:
Café Opera, kanske en sväng inne på Village.

Kvällens avslut:
Knullaaaaaa.


Jag tar priset idag...

För jag sätter nog rötter i soffan snart haha. Vet inte varför jag vart så seg men ska börja fixa mig lite nu. Sara har sminkat sig klart och kommer till mig när hon fixat håret. Då ska vi käka något och sedan förfesta. Har massa sprit hemma så får se vad det blir för goda drinkar. En och annan shot ska vi nog också kunna få ner. Man är ju inte den som är den ;)



Har snackat med Jasmine älsk som kom hem från London idag :)


Måste tagga till nu

Rickard har precis gått hem så jag måste börja tagga till lite nu, kan ju inte ligga och halvsova i soffan hela dagen. Ska ju till Café Opera ikväll med brudarna, min babe Kissie bossar ju där på onsdagarna haha. Gäller att hålla sig i skinnet, ser ju inte bra ut om hon drar dit sina vänner oså river dom stället. Tänkte att om jag spyr på toan så märker ingen det, och ska jag suga av någon är det bara att ställa sig bakom något skynke? Kommer bli bra i vilket fall som helst. Röööööj!

Här har ni mina favoritdrinkar förresten :)


Riktigt seg idag

Jösses vad trött jag är. Har tvättat kläder och nu ligger jag & Rickard i soffan och kikar lite på tv. Orkar inte så mycket mer, fattar inte varför jag är så jävla trött alltså. Men ska supa ikväll, får fan tagga till snart.

Nyrakad

Ska börja sortera tvätten osånt nu.
Sedan blir det Desperata Houseboy alltså!


Totally awesome

Denna låten är det bästa jag hört på länge. Verkligen spelat den på repeat ett bra tag nu, tröttnar aldrig. Jag får ett glädjerus i kroppen varje gång jag hör den. Kikade även på youtube när hon framförde låten live och hon är ju verkligen en grym artist. Love Jordin.


Godmorgon bitches


Svar på era frågor


Vad är det bästa med Amir?
Att han nästan alltid ger saker och ting en chans innan han säger nej! Även med människor.

Vad är det sämsta?
Måste svara samma på denna, att han ibland har svårt att säga nej

Hur är han som person? Ärligt alltså.
Ärligt asså.. Haha, han är underbar.

Fiser Amir ofta?
Ja eller han har dagar han fiser otroligt mkt!

Rapar han ofta?
Ungefär lika ofta som han pratar…

När förlorade han oskulden?
För 2 år sen, tror jag eller något sånt.

Tycker du han ska vara blond eller brunett?
BLOND!




När kom han ut som bög? Var du en av de första?
Jag hade precis lärt känna han då tror jag, men hallå snubben är rå bög, svårt att förstå.

Har Amir någon pojkvän?
Kan tyvärr inte uttala mej om det, men han verkar vara en lycklig pojke.

Är Amir så fjollig som alla tror?
Nej absolut inte, han har skägg stubb och rapar!

Vad tycker dina föräldrar om att du är nära vän med en bög?
Vem bryr sig om hans läggning? Han är en vän!

Skulle du vilja göra Amir till tjej om du fick?
Haha, skulle nog vilja slå in pannbenet på han om han var tjej!




Har Amir förändrats sen bloggen blev stor?
Nej förutom på bra sett ,han vågar va sig själv! Det vill säga, bög!

Hur mycket tjänar han varje månad?
Jag vet inte om jag ska vara ärlig, bryr mej inte.

Vad är det bästa med att han är känd?
Jag vet inte? Tänker inte på att han är ”känd”, antar att han kan stå för sin läggning, det är väll bra och modigt

Och det sämsta?
Att folk ALLTID stör oss på stan visst jätte gulligt men vissa läsare hajjar inte gränsen. Säg det du vill ta en bild and move on!

Är han i verkligheten som i bloggen?
Både jag och nej, ja men han driver ibland vissa som inte förstår det.




Hur gammal är du?
Jag? 18, kss kss katt kom.

Är ni lika bra vänner nu som innan bloggen?
Ja bloggen har inget med det att göra. Amir är min bästa tjej kompis.

Vems idé var det att du skulle svara på frågorna?
Busfrö number 1’s ide. (Amir)

Hur ser du ut?
Jag är cok kattig helt enkelt.




Läs Saras blogg här nu allihopa =D


Mina fina Sara till väster. Bredvid har vi Jasmine.
Hon kommer btw hem från London imorgon, firas med fest!!


Svaren kommer nog snart

Jag: Hörru du får svara på frågorna nu!!
Sara: Jag kan inte nu lilla pojki.
Jag: Jooooooooo svara!!!!!!
Sara: Men nej sluta jag ligger i badet.
Jag: Aha, så du är naken?
Sara: Vadfan tror du?
Jag: Vad busig du är, ring mig efter.

Ni får första svaren ikväll, när Sara busat klart haha.


Back at home

Lite seg uppdatering idag va? Har inte fått någon inspiration till att blogga sådär superduktigt som annars och då ere lika bra att låta bli. Om man bloggar bara för att man måste brukar det bara bli trams.

Nu är jag i alla fall hemma igen efter en kväll med Sara. Snart ska jag ringa och be henne börja svara på några av de frågor som ni ställt henne. Sett massa roliga frågor och även en hel del korkade hehe.


A cute pic of a cute couple.


En speciell frågestund...

Min närmsta vän Sara svarar på alla era frågor om mig.

Ni har hela kvällen/natten på er :)


Typiskt Sara

Sitter och käkar med Sara och när det går förbi en äcklig ginger ute så skriker Sara "euuuuw gick det precis förbi en långhårig ginger när jag sitter & äter?". Tror ni inte att det sitter en annan långhårig ginger bordet bredvid oss då haha. Fyfan vad jag skrattade, typiskt Sara haha.

Snart ska vi ut och ta några cigg, orkar inte sitta här inne för städaren springer och städar samtidigt som vi äter. Vem fan gav honom jobbet liksom? Noll respekt för kunderna. Ska jag sätta mig och skita på golvet när han äter? Lika snuskigt.

Okej nu ska jag sluta låta som en bitterfitta haha. Har varit en mysig dag och det är ju alltid lika kul att få träffa Sara. Vi har likadan humor och skrattar alltid åt allt och alla. Idag är hon tyvärr sjuk så hon har på sig världens absolut fulaste pyjamasbyxor haha. Trodde det var ett skämt när hon mötte upp mig, se själva.


Påväg hem till mamma nu

Jösses vad snabbt det gick hos advokaten, men ska dit redan på torsdag igen. Mycket att snacka om. Just nu sitter jag på bussen hem till mamma. Ska leka med mina syskon lite oså. Samt hämta en sak som min syster lånade från mig förra veckan. Bloggar antagligen när jag är påväg hem igen, med denna lilla dator kan man ju verkligen blogga när som helst.  Vare sig man är hemma eller mitt på stan.


Drar till stan nu

Första mötet med min nya advokat, ska fan bli spännande haha. Sitter inte direkt hos advokater varje dag så vet inte hur lång tid det kommer att ta men bloggdatorn är anyway med mig så vi hörs snart igen. Ska kika på ett par skor innan också så därför jag är ute i god tid. Ha en trevlig förmiddag sålänge :)


Godmorgon

Heey bitches, sovit gott? Jag har snarkat som en gud vill jag lova. Vaknade redan 9 men såg till att jag somnade om för jag vill verkligen vara utvilad idag. Drömde massa konstiga drömmar också, hatar att inte veta vad de betyder. Men skulle jag börja forska bland drömmer skulle jag bara bli rädd och psykisk sjuk typ haha. Men men, idag står detta på schemat:


When it was good



Titta på bilderna, ser ni? Jag är ju inte blond på en enda.
Tror att "blonda Amir" är ett tragiskt kapitel i mitt liv som tar slut snart?

Orkar inte vara allas docka längre, allas "coola bögkompis".
Vad ere för mening att leva om man inte själv är lycklig?


Drar iväg en sväng

Det är måndag och vissa av er pluggar, själv ska jag ut och käka middag på stan. Vi hörs när jag är hemma sen igen. Fan vad jag saknat Stockholms innerstad :)

Det roligaste...

... med att göra Hiss&Diss goes video är att läsa kommentarerna efter. Jag menar, är folk efterblivna påriktigt? Tror ni att vi är 100% seriösa med våra åsikter eller? Det är kul att reta upp, och att skämta. Men ni tar det på alltför stort allvar. Så undra vilka som är omogna och barnsliga egentligen?

Fan vad emo-style liksom, vägra skratta?

Jag arbetar hårt

Det är slitsamt & ansträngande att vara bloggare ska ni veta. Kika på klippet under så kommer ni aldrig mer klaga över mina fina hissar&dissar som jag lägger ner så mycket tid på. Ibland får jag ont i magen för att det blir så mycket skratt mellan tagningarna.


We know u love us :)



Mina skrattanfall är Olgas fel, thihi!



Dissar: Fula människor, emotrappan & göteborgsfnask!
Hissar: Göteborg, sprit & Lady gaga.


Mest spelade just nu:

Jordin Sparks - S.O.S (Let the music play)


Britney Spears - 3


Lady Gaga - Bad romance


Hemma i Stockholm igen

Har duschat, packat upp och lagat mat. Blev en mysig tågresa. Sov för det mesta men pratade även med lite bloggläsare. Kissie ringde och gav lite hot gossip alltså, om ni bara visste haha så rått. Nu ska jag bara mysa här hemma och sakna Göteborg.


Video från igår

Chillar med Göteborgs stoltheter på Avenyn :)



Bloggar om några timmar igen när jag är hemma.
Ska sova resten av resan, kyss på er.


Såklart en lista...

- Emotrappan
Okej att det finns en emotrappa i Stockholm men trodde faktiskt jag skullle slippa satanister här i Göteborg men nej nej, även här har dom en egen trappa. Varför gör inte polisen något? De borde i alla fall inte få vistas inne i galleriorna liksom, de skrämmer småbarnen ju?

- Busstrafiken
Jag betalade inte för min buss en enda gång här i Göteborg, chaufförerna har ju verkligen noll koll kan jag lova er. Jag själv borde väl tycka att det är bra men för kommunen kan det knappast vara nyttigt om det är så busenkelt att åka buss utan att betala? Jag var liksom villig att skicka alla dedär sms-biljetterna. Men chaufförerna sket totalt i det. De ville typ bara få åka så fort som möjligt.

- Hulliganerna
Jösses vilket skämt de var. I Stockholms slåss dom påriktigt men här står dom som små kycklingar och leker tuffa liksom. Jag är inte en person som gillar våld, men ska man kalla sig hulligan kan man ju iaf göra det på rätt sätt också? Fuckin chickens ;) Grymt besviken, trodde jag skulle få se en riktig fight på stan.


- Baby & Belle
Jag förstår varför de är Göteborgs stoltheter, vad skulle min helg här ha varit utan dom? Ingenting. Jag har haft superkul med dom och de har gett mig en jättefin bild av Göteborg. Tycker att Poseidon (som btw har för liten snopp) borde bytas ut mot en staty av Baby & Belle.

- Stan i helhet
Det kändes bara så mysigt att gå längs Avenyn, hela stan kändes som ett stressdämpande piller typ. Visserligen var det oerhört mycket bloggläsare som kom fram hela tiden men det var ändå inte samma stress & press som när man går på stan hemma i Stockholm. Jag gillar verkligen Göteborg. En jättefin stad.

- Cafén
Såg massa olika cafén och alla utstrålade olika miljöer. I Stockholm spelar det ingen roll vart man fikar för på fiken sitter det alltid samma tattare och allt känns bara lika. I Göteborg var liksom alla cafén unika och sådant uppskattas ju. Vem gillar inte variation i vardagen?

Sitter på tåget hem nu

Självklart har det redan börjat blivit bråk. Jag har ju omedvetet köpt biljetter till det lite billigare och lite sämre tåget. Så när jag och tjejerna (som gjorde sällskap in på tåget) klagade över hur dåligt det var att det inte fanns el-uttag så började en gammal gubbe gnälla och bad mig byta tåg. Men jag bad honom hålla käften och då blev han genast tyst. Gamlingar tror ju att de alltid ska ha makten bara för de är äldst, men fuck no. Ingen sätter sig över mig.

Nu ska jag äta min goda frukost som jag köpte med från Subway, och vi hörs senare igen såklart lovers :)

Sista natten här



Baby, Belle & Gay - Göteborgs stoltheter ;)
Kommer bli en underbar kväll, verkligen bäst.


Sitter på Condeco nu

Mina tjejer har verkligen visat mig Göteborg idag. Olga är grym på att prata och berätta massa fakta faktiskt. Snällt av henne. Hennes pappa har förresten byggt City Aveny, sug på den ni ;)

Nu sitter vi på det populära cafét Condeco och bara myser. Vi ska snart röra oss hem och då ska vi hyra film och köpa en massa goda saker. Min sista kväll här kommer att bli sjukt mysig. Och så ska vi ju bjuda er på Hiss&Diss goes video. Det kan man ju inte missa liksom ;)



Gaybloggen hjärta Poseidon

Jackan tillhör Aliettes mamma.
Jag använder inte fakepäls :)




1-1 till AIK

Kommer jag som Stockholmare våga gå ut på gatan i Götet nu?
Kommer fan få stryk haha, men whatever. I'm gay and cool haha.

Nygamla Ullevi :)


Super sushi

Så heter stället jag sitter på nu. Kan ärligt säga att jag aldrig ätit någon godare sushi. Verkligen supergod alltså. Trodde Aliette överdrev när hon berättade hur gott det var men absolut inte. Innan vi drog hit så solade vi solarium oså kikade jag på Järntorget. Var ett helt vanligt torg, inget speciellt? Är mer taggad på att få se Poseidon =D Vi ska dit när vi käkat klart!




Måste bara visa er...

Nivet fjortisarna som stod utanför Aliettes fönster och tjuvkikade in på mig igår? Dom filmade när jag och Aliette öppnade dörren och skällde ut dom. Tråkigt nog hör man inte alls vad jag säger, antar att de har billiga skitmobiler, de såg ju knappast ut som att de skulle ha råd med bättre haha. Favoritdelen är när den största fjortisen av dom tre skriker "jag tänker sluta läsa din blogg". Man ba gumman lilla... det första du gjorde när du kom hem var att läsa min blogg? Äckliga stakers, folk har ingen respekt nuför tiden.

Nej nu måste jag nästan springa till bussen. Smell you later :)

Bloggläsare vs. Amir&Aliette


Drar ner på stan nu

Är ju massa hulliganer ute idag eftersom att sm-finalen spelas här i Göteborg. Ska fråga Aliette om hon har någon hjälm man kanske kan få låna. Vill ju inte ha en sten i huvudet haha. Olga ska vi möta upp på centralen och sedan ska vi röra oss runt i Göteborg så att jag får se saker som man borde sett här liksom. Men jag tar med mig bloggdatorn så vi hörs snart igen. Kyss.

Heeeejja Gööööteboooorg!!
Solna-tattare är inget för mig.

Drar ner på stan nu

Är ju massa hulliganer ute idag eftersom att sm-finalen spelas här i Göteborg. Ska fråga Aliette om hon har någon hjälm man kanske kan få låna. Vill ju inte ha en sten i huvudet haha. Olga ska vi möta upp på centralen och sedan ska vi röra oss runt i Göteborg så att jag får se saker som man borde sett här liksom. Men jag tar med mig bloggdatorn så vi hörs snart igen. Kyss.

Heeeejja Gööööteboooorg!!
Solna-tattare är inget för mig.

Missa inte ikväll;


Tillsammans med Baby & Belle... kan bara sluta i skandal ;)


Godmorgon alla vakna

Hola chicos! Vaknade precis och sitter nu vid frukostbordet. Blev såklart en skitrolig kväll och länge sedan jag skrattade så mycket allts. Jag & Olga är typ en perfect match vad gäller humor. Somnade rätt sent men är ändu uppe för idag ska Aliette visa mig lite mer av Göteborg. Avenyn, Haga, Järntorget och annat sevärt liksom. Måste såklart fika i Göteborg, ett big måste. 

Babe var utklädd till en sexy cat igår haha.


Ändrade planer

Vi tog en taxi hem från restaurangen för planerna ändrades;
FEST HOS ALIETTE =D


RSS 2.0