Deltävling 2





Viktor, 20, Linköping (snart Stockholm)


Driver ett eget litet reklamföretag här i Linköping som kommer expandera. Jag är som person jäkligt ärlig, trevlig men kräsen och uppskattar det lilla extravaganta med livet.

David, 20, Oslo

Gillar att träna, festa och få ut det mesta av livet. Letar efter en seriöst förhållande eftersom jag är trött på singellivet efter att ha varit det ett tag.


Martin, 18, Örebro


Vet fan inte om jag vågar vara med på den här tävlingen. Känner mig nere just nu och skulle behöva träffa en ny. Så därför anmäler jag mig. Vill påstå att jag är otroligt snäll och omtänksam (tråkig förklaring och jag lär låta som alla andra, men jag är unik!)

Sebastian, 14, Jönköping


Vill bara säga att Amanda är nog den finaste jag sett :)

Robin, 17, Luleå

Mitt liv i luleå är inte så lätt pga det finns inte så många rika och alldeles för många avundsjuka så jag är för det mesta ensam ist för att vara med raggarfittor osv :) annars brukar jag vara glad :) jag jobbar på barnens hus i luleå som ägs av min farsa.



Den kille som går vidare till sista delfinal presenteras imorgon bitti.
Sedan är deltävling nummer tre på fredag igen :) Missa inte!

Trotsallt en stor sak



Blir det för starka reaktioner så kommer jag troligtvis göra det ändå...
... men inte skriva om det i bloggen...

Btw, Amandas new boyfriend del 2 om 2 timmar!!


Gömmer mig under täcket

Våra morföräldrars kompisar är här, dom ska alltid nypa mig och syster i kinden fastän det var evigheter sedan vi var småbarn. Vi gömmer oss under våra täcken och ifall dom kommer in så ska vi låtsas sova, smart va? Värsta spionerna woho, roligast var när syster skulle smyga försiktigt upp och hämta läsk, självklart tappar hon något i golvet och det blir värrldens smäll haha. Tack och lov är gamlingarna såpass gamla att dom inte ens hörde det ;)


Checklista


Nya mobilnumret kommer på posten imorgon, men har redan gett ut numret till alla dom som jag vill ska ha det. Ni som inte har fått det, don't even try to get it, i'm over you. Nya Amir måste tillbaka, han som hade så coola vänner och alltid gjorde roliga saker. Känns som att jag slösat bort ett helt sommarlov på främmande fjortisar som ändå inte vill annat än att ha en rolig bögkompis. Jag är inte bara bög, jag är människa också. Nej ush och fy, It's Amir bitch!!!

Gästblogg: Amirs lillesyster

Alååå gaybloggens syster här. Jag fattar inte det här med bloggandet det har blivit helt överdrivet och jag fattar nuuthing men de är ju helt nice att företag skickar hem gratis saker till Amir som sedan jag plockar på mig Haaay ;) Jag har kollat runt på många bloggar och Amir sköter sig bra, han leker inte någon han inte är och han ljuger inte heller. Ska inte babbla trams om Amir nu hähä. Jag är 17 år och stockholms snyggaste brunett även om amir försöker övertala er om att det inte finns några snygga bunetter. Själv så dör jag för musik och UFC. Skulle verkligen inte kunne leva utan mina kära musik. Vart än jag går så pumpar jag musik i mina öron. I'm the fuckin best!





Videoinlägg; Jag är så fet

Detta är nog varför det är så lätt att umgås med mig.
Jag är ingen bitterfitta, driver t.o.m. med migsjälv!


Spelade in den när jag bodde hos Steffi förra veckan :)


Sjävklart är det min syster

Vi snackade lite igår och eftersom jag har så tråkigt här så hoppade hon på tåget och kom hit, mysigt va? Hon kom fram vid 23 tiden och vi satte oss med godsaker i sofffan och umgicks lite. Sedan läste vi några tidningar i våra sängar innan vi somna. Kissie var på omslaget, kändes jättekonstigt faktiskt haha. Min syster sover ännu men jag ska försöka väcke henne och se vad vi kan hitta på.

Ska jag be henne gästblogga? :)

Finaste bilden på oss :)


Can't you see what i see?

Godmorgon på er alla, hoppas att ni sovit gott.
Jag vaknade upp bredvid en speciell person nyss.
Kan ni se vem? :)


Många som undrar

Fråga: Hur går det med lägenheten?

Många av er verkar tro att det är hur lätt som helst. Min lillesyster sa bl.a. på sms idag "du har ju massa pengar varför skaffar du inte bara lägenhet" men då berättade jag för henne att priset är bara ett av många saker som måste matcha. Det spelar ingen roll om lägenheten bara kostar 2000 per månad, ligger den långt utanför stan vill jag ändå inte ha den. Och det spelar ingen roll ifall lägenheten ligger mitt på Östermalm, är den fallfärdig vill jag ändå inte ha den. Det är så sjukt mycket som måste gå ihop och fastän jag kanske har lite bråttom då det är jobbigt att inte ha ett riktigt hem så vill jag inte kasta pengar varje månad på en lägenhet som jag inte kommer trivas i. Får bo hos mormor och morfar ute på landet till jag hittar något.

Och alla ni som skickar in tips om lägenheter till [email protected] (många av er håller jag ju kontakt med då båda ställer frågor fram och tillba osv) vill jag tacka tusen gånger om. Det har varit ett stort stöd att så många velat hjälpa till och ni har verkligen gett mig hopp om att allting alltid löser sig, bara man tar tag i saken. Tusen tack alla fina människor därute! <3

Morgondagens killar

Imorgon är det ju dags för Delfinal 2 av Amandas new boyfriend här i min blogg. Här får ni en liten smygtitt på morgondagens 5 tävlande killar som alla vill ha en date med min supersnygga kompis Amanda.


Någon ni känner igen? :)


Män som hatar kvinnor

Jösses vilken bra film alltså. Har hört från väldigt många att det verkligen är en sevärd film men jag är alltid skeptisk när det gäller svenska filmer så det har liksom inte blivit av förän nyss. Mormor hade den på dvd så jag satte mig i soffan med täcke och kuddar oså myste jag framför den filmen. Skit bra verkligen, speciellt emo bruden som är en grym skådespelare. Måste på bio och se den andra delen nu!!


Känd på landet haha

Anonym skrev: såg dig på ica i enköping idag! visste inte riktigt om det var du så jag vågade inte säga hej, hehe.. du såg ut som en liten tjej när du hoppa fram till din mormor med nyt nachochips i handen (tror jag de var, du kom iaf från dom hyllorna;p) skulle vara kul om du svarade ;)
kram

Haha vilken söt kommentar. Rätt kul att folk känner igen än fastän man själv känner sig så sjukt långt bort från sitt egna hem liksom. Och på söndag är det ju marknad här i Örsundsbro så då får jag säkert träffa massa söta bloggläsare. Älskar när ni kommer fram och är gulliga mot mig. Mycket mysigare än follk som bara står och viskar/pekar som värsta invaliderna haha.

En söt bloggläsare som jag träffade på bion i fredags :)


Tillbaka från Enköping

Först följde jag med morfar för han skulle kasta massa träplankor oså.


Mormor smygäter som vanligt vindruvor på ica maxi hahaha.


Om favoritbloggerskan Foki äter kinder maxi, då ska jag också det ;)


När vi kom hem var det värsta spindeln på dörren :O


Britneys nya singel!!!!!!!!!!!




1, 2, 3
Not only you and me
Got one eighty degrees
And I'm caught in between
Countin'
1, 2, 3
Peter, Paul & Mary
Gettin' down with 3P
Everybody loves ***
Countin'

Babe, pick a night
To come out and play
If it's alright
What do you say?

Merrier the more
Triple fun that way
Twister on the floor
What do you say?

Are - you in
Livin' in sin is the new thing (yeah)
Are - you in
I am countin'!

1, 2, 3
Not only you and me
Got one eighty degrees
And I'm caught in between
Countin'
1, 2, 3
Peter, Paul & Mary
Gettin' down with 3P
Everybody loves ***
Countin'

Three is a charm
Two is not the same
I don't see the harm
So are you game?

Lets' make a team
Make 'em say my name
Lovin' the extreme
Now are you game?

Are - you in
Livin' in sin is the new thing
Are - you in
I am countin'!

1, 2, 3
Not only you and me
Got one eighty degrees
And I'm caught in between
Countin'
1, 2, 3
Peter, Paul & Mary
Gettin' down with 3P
Everybody loves ***

What we do is innocent
Just for fun and nothin' meant
If you don't like the company
Let's just do it you and me
You and me...
Or three....
Or four....
- On the floor!


Sitter i bilen nu

Nya skorna och mina chinos från Gina Tricot idag.


Inköpslista:
Ben n Jerrys
Coca cola
Brun utan sol
Hårinpackning
USB-minne
Björn Borg boxershorts


Förresten... 30sec förhandlyssning på Britneys nya låt:

Hela låten finns på nätet senare idag, lägger upp den då såklart.

Dagens planer:

Ska snart till nedervåningen och ta en dusch. Sedan tror jag att det bär av in till Enköping med mormor och morfar. Alltid kul att åka dit med dom. Jag ska mest köpa lite godsaker som glass och goda frukter. Mormor ska som vanligt storhandla mat som hon alltid gör när vi åker dit. Självklart har jag bloggdatorn här hos mormor också så jag uppdaterar från bilen om vi kommer iväg sen :)


Första deltävlingens vinnare:




Omg vilken underbar morgon!!!

Den är så jäääääääävla bra!!! Alltså jag visste det. Låten är svenskproducerad och Britney spelade in den i en studio här i Sverige när hon var här i juli. Låten är en typiskt Britneylåt och den sätter sig som vanligt på hjärnan. Låten heter "3" och den kommer att släppas klockan 13.00 (svensk tid) på en radiostation i USA. Kort därefter kommer den med största säkerhet att finnas överallt på internet. Lägger upp den i bloggen då :)

Här är officiella omslaget till singeln ;)


Tv-kväll med morföräldrarna

Jag älskar Anna Anka mer och mer för varje gång jag ser henne på tv, när Svenska Hollywoodfruar kommer sluta sändas så kommer jag ta mig fan gå i depression haha. No more Anna Anka liksom. Ayah, mormor har mest suttit och skrikit på fruarna om att dom är idioter och helt uppsydda haha. Men gamlingar fattar ju ingenting, de tror att tjejer ska gå med orakade ben och ostylat hår typ. Man ba hallå? Okammad mittbena är so last millenium. Haha!


Deltävling 1




Jimmy, 22 år, Skåne

Mina intressen är att festa och lyssna på musik och shoppa. Framtidsplaner är att ta dykarcertifikat, bosätta mig i Madrid. Önskar den som vinner dejt mig dig all lycka, då du ser bra ut, inte bara utseendemässigt utan, en svärmorsdröm.

Jesse, 16, Stockholm

Jag är grym på fotboll, väldigt social och stygg (!). Nu när vintern kommer vill jag ha någon att mysa med och bjuda på allt jag har att ge.

Gustav, 22, Stockholm

Går tandläkarprogrammet i stan och älskar verkligen Stockholm, tidigare från Skåne. Har några tatueringar, en av dom går från naveln till xxx, Grrrrrr.

Tomas, 36, Klippan


Även om mina chanser är närmast obefintliga ställer jag upp.

Ludvig, 18, Borås

Delägare i ett företag tillsammans med en kille som Amir gillar, extrapoäng? Är helskön och skämtar typ hela tiden. Social också såklart. Looove life.


Den kille som går vidare till sista delfinal presenteras imorgon bitti.
Sedan är deltävling nummer två på tisdag igen :) Missa inte!


De gamla vet bäst

Sådär, nu har jag käkat kvällsmat med mormor och morfar. Blev någon soppa med potatis, purjolök och lite annat gott. Mormor berättade att morfar ofta fick äta sådan mat när han var liten och växte upp under 2a världskriget i Österrike. Dom gamla har allt varit med om mycket dom alltså, sjukt egentligen. Det krig som jag läst i historieböckerna har min morfar liksom växt upp i, crazy. Förresten... bara en timme kvar nu!!


Höga krav (not, haha)


Premiär ikväll 20.00

Var tvungen att påminna huvudrollsinnehavaren ju ;)



Vad det är premiär för förstår ni nog själva!?


Skitbra program på tv'n


Det är ett program om en familj där föräldrarna är dvärgar, och så har dom 3 "normala" barn och ett barn som också är dvärg. Om jag inte missuppfattat så handlar programmet om att dvärgar faktiskt kan göra exakt allt som vi andra människor gör, fast dom gör det på andra sett. För många tror ju typ att dvärgar är handikappade men så är det ju inte alls, de är exakt som oss fast kortare.

I dagens avsnitt så åker familjen till den del där stormen Katrina förstört massa samhällen. De bygger upp nya hus till drabbade familjer osv. Tycker att det är jättefint. Och oftast är det ju faktiskt så att de människor som själva har blivit drabbade av något, är dom som faktiskt hjälper till och är mest godhjärtade.

Men det är ju rätt logiskt om man tänker efter. Folk som aldrig varit med om något har ju självklart svårt att sätta sig in i andras situationer och inse hur svårt folk faktiskt kan ha det. Nu har ju jag turen som har världens finaste läsare, jättemånga av er som skickar tips om lägenheter berättar att även ni haft problem hemma och behövt skaffa eget boende snabbare än vad ni trott. Blir så glad att folk visar att de bryr sig, och även öppnar upp sig själva och berättar sina historier.

Outside my new room


Ikväll, woho

Mitt favoritprogram är ikväll!! 21.00 på 3an!
Anna Anka är fan min nya idol :)


Godmorgon

Hej på er, mormor brukar alltid väcka mig vid 9 när morfar har gjort frukost men idag gjorde hon inte det så vaknade nu, känns lite konstigt. Att inte vakan klockan 9 här är ju helt stört faktiskt haha, en rutin som jag alltid följt. Bara min syster som sover halva dagarna när hon är här hihi.

Igår innan jag somnade vid 02 så låg jag i sängen och pratade i tel med min kompis Sara, jordens knasigaste brud. Blev en jäkla massa skratt innan jag somnade. Vad som händer idag vet jag inte riktigt, brukar alltid bli 100% relaxing när man är här hos mormor. Fast imorgon ska vi in till Enköping, woho :)

Dagens frukost. Mina morföräldrar är så svenska som det går haha.


Mycket att hålla koll på


[email protected]

För er läsare som kanske vill säga något eller skicka läsarbild.

[email protected]
Här sköter jag kontakt med företag som jag sammarbetar med.

[email protected]
För er som är så sjukt fina och tipsar om lägenheter.

[email protected]
För alla heta killar som vill anmäla sig till tävlingen.



breathe heavy @ QX
Sveriges största gay/homo/bi/trans community

amirbitch @ Bilddagboken
Fjortisarna måste ju också få tag på mig :)

Amir Akrouti @ Facebook
Bara för att typ... lite segt med snart 4.000 vänner där.

aemir @ Playahead
Haha... kommer inte ihåg när jag var inne sist.


Glömt att berätta för er...

Nivet låten som ja la upp i bloggen och undrade ifall det kanske var Britney nya singel? Dagen efter fick jag veta att det inte är Britney som sjunger och alltså inte hennes låt. Det är någon annan brud som sjunger som förut misstagits för att vara Britney, men så blir det väl när man låter likadan som världens bästa artist.

Denna skitgrymma låt är inte Britneys!


Framme på landet nu

Hej älsklingar, sitter hemma hos mormor och morfar nu. Trodde jag skulle somna på tåget eftersom det tog sådan tid haha. När jag klev av tåget mötte dom upp mig med bil så jag slapp åka buss den sista biten. Bussarna här tillhör ju inte SL och går därför inte så ofta om vi ska säga som så. Nu har jag fixat igång internet på mormors data oså har vi käkat kvällsmat. Blev mackor och te till :)


Påminnelse innan jag drar...


Sista dagen att anmäla sig är imorgon innan 19.00!


Amanda är min snygga kompis som är född 91. Hon söker en snygg kille och tar nu hjälp av min blogg.

Är ni seriösa så maila [email protected] och skicka med en bild på dig, din ålder, vart du bor samt några ord om digsjälv. När tävlingen är slut så kommer det att bli en lyckligt lottad vinnare som får en date med Amanda, Stockholms snyggaste singel. Sedan får ödet bestämma resten ;)


Hejdå Stockholm


Uppdaterar när jag är framme om 2-3 timmar
:)


Fikar på Tures

Sitter här med Isolde och Kissie nu, mys mys. Det enda jag verkar göra är ju att fika haha. Men tycker det är skönt att efter ha gått en vända på stan bara sätta sig ner med en god dricka och snacka bara. Kikar på lägenheter hela tiden men det är verkligen jättesvårt


Hittade ett par skor

Fred Perry 999:- och skosulor som luktar parfym typ!


Lunch och shopping med babe

Vi har precis fläskat oss på Taco Bar och nu väntar en hoppingrunda. Vet inte riktigt vad det kan bli men ett par nya shoes ska jag i alla fall ha, spikat. Ska även in till TREs butiker här på Stureplan, ingen har väl missat att det typ inte anställer killar om de inte är modeller. Jag lovar, jag blir skitkåt varje gång jag går in där =D

Trött bög påväg in till stan haha.


Dit ska vi, ögongodis =D


Vad ska man göra :/

- Fortsätta bo hos olika vänner?
... släpa runt på tunga väskan med saker

- Bo hemma hos mormor
... sitta fast i villan på landet

- Flytta hem igen
... ALDRIG!

Vet ni någon najs lägenhet som hyrs ut så maila mer än gärna till [email protected]. Glöm inte att det måste vara en lägenhet som hyrs ut, för jag har inte råd att köpa en lägenhet för 2 miljoner direkt... som många av er tipsat om haha.


Medans Kissie duschar...

... kan man ju leka lite med hennes cam :)



Nyvaken och seg

Godmorgon babes!

Ligger nyvaken hemma hos Kissie men en sak är ju säker, jag behöver aldrig mer klaga över min morgonfrilla för det priset tar ju katten haha tro mig, wohoo! Hunden Alixa (som jag lekte massa med i Finland) är här också och hon skuttar runt för fullt helt pigg och glad. Vad som händer idag verkar inte vara spikat men jag måste till banken och så måste jag köpa nya shoes, that's all i know for now.


Hemma från bion nu

Filmen var i 3D så jäääävla cool, se den!!!




Från ett ställe till ett annat

Från ett matställe till ett annat, fan vad jag och Kissie är otroliga haha. Vi sitter och fikar nu med Sara, Jasmine och Vicky. Vi ska kanske på bio snart också ifall det visas någon rolig film  som vi vill se. Bion ligger ju ett stenkast härifrån så det blir nog bra, smell you later bitches :)


Planen ikväll...


Update från kinabuffén

Jösses vad mätt jag är alltså, åt "bara" det som ni ser på bilden. Annars brukar det bli mycket mer sushi, ni anar inte. Sushi och jag är bästa vänner haha jag lovar! Nu ska jag och Kissiekatten dra en vända på stan och kolla läget liksom. Jag behöver ett par nya skor, vågar inte ena visa en bild på de jag har på mig nu det ser fan ut som om en hund har tuggat på dom hehe.


J*vla bondesamhälle

Ska in och käka sushi med Kissie nu.
Är framme typ... imorgon?



This is why jag sällan är i Vallentuna haha.


Lite bilder från igår

Drinkmix? Fyfan haha.


Gullungar :)


Typiskt Amir på fyllan haha.


Längtar till Blogg awards

Det kommer nog blir hur roligt som helst tror jag, finns massa bloggerskor som jag vill träffa. Speciellt Foki hon verkar hus mysig som helst dendär tjejen. Mailade till henne alldeles precis innan hennes blogg blev känd. Sa att hon hade en jättebra blogg som säkert skulle bli jättelyckad, oså önskade jag henne lycka till med den. Och fan vad rätt jag hade. Nu ligger hon faktiskt precis över mig på bloggportalen. Grattis Foki! See you soon!


Jag ska ta en bild på oss två när vi gör Fokipose, fett coolt haha =D


Busig pojke

Godmorgon, hoppas ni sovit gott. Själv vaknade jag segare än på länge hehe. Blev lite av en fest här hemma hos Chris inatt men eftersom jag inte ville dricka så köpte inte jag något. Istället smakade jag bara två shottar av Johan och fasiken vad dom slog till haha, kan inte minnas när jag var såhär klen sist. Blev seriöst dyngrak men eftersom jag hade bestämt mig för att inte supa och festa så gick jag och la mig i sängen väldigt tidigt. Därför jag vaknade så tidigt idag :)

William: Vad gör du babe?
Amir: Har tjuvringt bögar hela natten hihi.
William: Men inte mig, fyfan för dig haha.
Amir: Skulle göra det men pengarna tog slut :(
William: Hur mycket har du tjuvringt egentligen?
Amir: För 195 kronor :(

Dags att söka nu

Alla snygga killar får nu skicka ett mail till [email protected] med en bild på sig, sin ålder, vart man bor samt några få meningar om sigsjälv. Ni har fram tills på måndag på er att delta. Jag och Louise väljer sedan ut 20 killar som får tävla om en dejt med min absolut snyggaste kompis Amanda, Stockholms hetaste singel!

Bilder på Amanda





This lovely guy

Ditt förnamn börjar på A och ditt efternamn på R.


Letat lägenhet

Har legat i sängen hela dagen och letat lägenheter på internet men det är verkligen jättesvårt alltså. Tack för era fina tips som ni mailat in, sett massa bra sidor som jag inte visste fanns. Fortsätt gärna maila in alla tips är guld värda för mig.

Ska vara kvar här i Vallentuna ikväll, känner inte att jag är i ett tillstånd då jag borde in till stan och festa (dricka alkohol). Vem vet hur det kan sluta liksom. Min situation + alkohol = Not good. Men men, nu ska jag och Chris baka något mysigt. Blogg you later.


[email protected]


Alla tips är guld värda, maila mig gärna.
[email protected]


Ny låt från Britney(?)

Som vanligt när Britney Spears snart ska släppa en ny skiva så läcker det ut massa demos på internet (som det inte är hon som sjunger på) och inatt kom det ut en låt som ryktas vara en av Britneys nya låtar som ska finnas på hennes skiva som kommer i november. Jag själv tycker inte att det låter som henne utan att man hör att det är en tjej som har liknande röst som Britney? Men vad vet jag?

Britney eller någon annan? Vad tror ni?
Anyway så ääälskar jag redan låten!!


Godmorgon

Jösses, Victoria väckte mig klockan sju för att hon skulle till skolan haha. Fattar inte hur människor kan vakna så tidigt det är ju inte normalt hallå? När hon drog till skolan så åkte jag hem till Chris som är hemma från skolan idag. Efter att vi ätit frukost så la jag mig i sängen och somnade direkt och när jag vaknade så hade hon lagt en filt över myg, mysigt va? Hihi.

Jag nyvaken och död imorse, påväg till Chris.


Ligger och tänker

Jag ligger i Victorias sköna säng nu och ska snart få en god natts sömn. Jag är på ett sett hemlös men har de senaste 5 nätterna lyckats få somna in i en stor säng ändå. Det finns andra hemlösa, som måste sova utomhus. Det är stört vilken värld vi lever i. Vi alla vet att det finns hemlösa människor, folk som dör av svält, folk som faktiskt behöver hjälp men ändå är det ingen som gör något? Vi är ungefär 9 miljoner människor i Sverige. Om varje människa varje dag skänkte en krona var till t.ex. barncancerfonden så skulle den fonden få in 270 miljoner per månad till att hjälpa cancersjuka barn.

Vi människor underskattar oss själva. Vi kan förändra så sjukt mycket men vi inser det aldrig. Hur många gånger har just du inte tänkt att det är smutsigt i stan osv? Ändå går man och slänger detdär lilla pappret på marken. Tänk om alla 9 miljoner människor istället skulle plocka upp en varsin pappersbit från marken varje dag. Fatta vilket rent och fint land vi skulle ha?

Man märker att klockan ticker iväg för jag börjar tänka för mycket. Jag sitter i min gayblogg och skriver om att förändra världen? Visst är ju det bra också, bevisar kanske att jag har hjärnceller jag med. Men nu ska jag faktiskt sova, och jag är så tacksam för att jag har tak över huvudet inatt. Sov gott alla fina läsare. <3

Hemma hos Gormaz nu

Tänka sig att det finns folk som låter mig sova hos dom när jag blivit utslängd hemifrån nu? Man märker verkligen vilka som är ens riktiga vänner nu den saken är klar. Gormaz pappa kom precis hem med kladdkaka till oss hungriga barn haha så nu jävlar, bloggar igen innan jag lägger mig :)

Bild från första gången jag var hemma hos Gormaz. Skillnad huh?


Natten är räddad

Får sov hemmah hos Gormaz.
Bloggar därifrån igen <3


Käkat nu

Precis käkat med tjejerna och Simon nu, smask vilken fet hamburgare haha. Folket ska snart röra sig hem och då ska jag åka och träffa Jasmine, självklart kommer Sara också. Vart jag ska sova ikväll vet jag inte riktigt. Vänner har ju ringt och sagt att man kan komma och det är ju hur fint som helst. Det är nu man liksom märker vilka ens riktiga vänner är, utan tvekan.

Skitsnygg läsarbild som jag fick, uppskattas jättemycket hihi!


Håll utkik för:



Inom kort kommer ni killar kunna tävla om en date med Amanda.
Håll utkik så ni inte missar anmälningsinlägget om några dagar :)


Update från Fresco

Hello my dears, först vill jag bara tacka er för alla stöttande kommentarer som jag fått under natten och morgonen. Ni är verkligen underbara och ni ska veta att det verkligen värmer att läsa alla fina ord. Tack för att ni finns <3

Sitter på Fresco med Amanda och Louise. Vi gick en snabb vända på stan först men vädret är ju inte deta bästa idag, sjukt vad det regnar idag alltså. Mina fötter är jätteblöta haha, so not okey. Nu ska jag öppna Photoshop och börja förbereda för mitt och Amandas lilla projekt, this is going to be goood!!


Med Amanda till stan nu

Alla straighta killar som ser bilden, lägg Amanda på minnet för ni kommer att få se mer av henne i bloggen inom kort. She will be like my perfect Barbie that i'll share with one lucky guy out there ;) Någon som kan gissa vad jag och Amanda ska hitta på för skoj här i bloggen? Hihi.


Vaknar till glada nyheter

Godmorgon på er alla, vaknade nyss och har sovit som en ängel i Amandas säng, skitskön ju haha. Jag och Amanda satt uppe sent igår och planerade lite saker till min blogg. Hon kommer att vara delaktig i den på ett jätteroligt sätt hihi. Men det kommer ni se senare.

Ayah, idag vaknade jag med nyheten att den 29e september så släpps Britneys nya singel "3" och den låten har svenska Max Martin skrivit så att det antagligen blir en superhit är det ju ingen tvivel om. Och den 24e november släpps samlingsskivan "The singles collection" med alla hennes singlar samt den nya låten. Ser verkligen fram emot detta, skitglad nu hihi.


Sanningen tar dig längst...

Man kommer alltid längst med sanningen och nu har jag tagit det stora steget att berätta för mina 30.000 läsare att jag har blivit utslängd hemifrån. Jag är hemlös. Har sovit hos Steffi i tre dagar men inatt går det inte. Sover hemma hos Amanda inatt, satt inne i stan och visste inte vart jag skulle sova men när Amanda ringde och sa "älskling klart du kan sova hos mig" så började tårarna rinna, så glad. Varje dag kommer att bli ett nytt äventyr för mig. Vart ska jag sova? Hur länge kan jag sova där? Och på fredag kommer blogglönen, för första gången någonsin måste jag sätta mig ner med papper och penna för att se till att pengarna räcker till exakt alla 30 dagar varje månad. Glada och perfekta Amir utan problem är inte längre kvar, sanningen svider men såhär är det i alla fall. Varför det blivit som det blivit orkar jag inte gå in på. Men med tanke på att det är en gayblogg kan jag ju åtminstone låta er veta att det absolut inte har med min sexuella läggning att göra utan det är annat som ligger bakom att jag blivit utslängd hemifrån.

Skvallerbloggarna kommer att jubla av lycka, och jag kommer att gråta av ryktena. Men detta är något ja får ta nu. Vad som än skrivs i skvallerbloggarna så vill jag be mina läsare att inte tro på det sålänge jag själv inte skrivit det.

Nu ska jag dricka te och äta mörk choklad med Amanda i hennes soffa. Vi hörs imorgon igen. Puss på er därute <3

Snabb update

Sitter och fikar med Jennie nu, jösses vad vi har skrattat åt massa saker. Vi har pratat om knarkare, horor, fjortisar och lite andra lustiga saker. Vi planerar även för en kryssning senare i höst. Senast vi åkte båt hade jag ju time of my life.


Ska träffa Jennie idag

Klockan fem ska vi mötas i stan, ska bli skitkul. Sist vi sågs så satt jag aspackad i baksätet på Daniels bil och sedan slocknade jag och William i hennes vardagsrum. Jag och Jennie har varit med om mycket sjuka fyllor tillsammans haha. Ska bli ku att träffa henne. Men nu ska jag bädda och fixa i mitt rum ser jättestökigt ut haha.

Bilden får nästan tala för sigsjälv. Dyngrak? JA!


Ni tycker nummer 1

Har ju inte räknat ut exakt men om man kollar igenom kommentarerna så verkar ni gilla bild nummer 1 mest. Min personliga favorit är faktiskt bild nummer 3, så mycket känsla i den bilden tycker jag. Men men... kanske ska göra sånthär lite oftare? Bilder/filmer med gaytema oså får ni rösta? Tycker det låter som en kul idé faktiskt. Det är ju trotsallt en gayblogg.

Er favoritbild :)


Gaykiss

Vilken bild tycker ni är finast?

1


2


3


Handlat hem mat

Presentkorten jag lottade ut från Gratisbio vann tjejen med nicket "Saabn" där. Grattis. Har även tjänat ihop egna presentkort och som ja sa till er så kan man handla på hur många affärer som helst med dom. Förra gången blev det smink för min del, idag blev det mat. Yupp... jag drog till Konsum och handlade med presentkorten haha. Lite ballt att dom går att använda i princip överallt, nästan som vanliga pengar.


Godmorgon!

Jösses vilket fint väder det är idag alltså, solen verkligen steker igenom fönstret och rakt på mig. Rätt mysigt faktiskt. Som vanligt är det ingen hemma hos Steffi så nu är jag ensam hemma tills klockan 4, ytterst spännande haha. Dock är jag fortfarande lite smårädd av att vara här. T.ex. så tror jag att det är inbrottstjuvar varje gång posten kommer haha.

Another boy (another toy?)

Vet inte om jag sa det men när jag var på en straight klubb i fredags så kom en skitsnygg kille fram och ville byta nummer. Full som jag var så gav jag han min mobil så han kunde skriva in sitt nummer. Han hörde av sig ikväll och vi har smsat lite. Fast snart ska han ringa upp mig, ytterst mysigt. Han har inte kommit ut som bög än så vi kommer nog ha massa att disskutera och prata om. Vem är bättre som "rådgivare" än Sveriges självutnämnde bögkung? Mouhaha. Han är btw blond ;)


On and on v2.0

Här är videon som jag skulle visa er. Det är Agnes Carlsson som har gjort en ny version av On and on. Hon lanseras just nu i USA så det är därför en ny version av videon har gjorts. Är den inte hur galet snygg och het som helst? Jag älskar den verkligen. Speciellt när vattnet faller över henne, hottie!!

Jag vill parteeeey när jag ser videon!!!


Ska se på Idol nu

Nu är jag hemma igen, blev en helkväll på stan. Sitter och kikar på Idol som jag antar att de flesta kollar på nu ikväll. Påvägen hem så mötte jag upp min syster som hade med sig massa saker. Lite post osånt, är såklart för lat för att hämta allt själv haha men fint att man har en syster som ställer upp, loveh ya.

Jag påväg hem!


Fikar med girlsen

Sitter på Waynes nu och fikar med brudarna, cozy. Snart kommer Jasmine också och då ska vi snacka och planera lite som kommer att ske framöver, ytterst spännande tycker jag. Men men... Vi hörs senare igen, måste visa er en sjuuuukt grym musikvideo som William visade mig åp Facebook. Tro mig den är så grovt het.

Don't cha wish your pussycat was hot line mine, aah!


Jag har talang

Jag kan inte bara suga kuk och vara blond, ja kan fan laga mat också. Haha!! Har precis käkat och fasiken vad gott det var vill jag säga er. Nu är det dags för stan. Ska möta upp Sara och Kissie, wiho! Hörs antagligen från något fik om en timma eller så, kyss på er alla.


Jag kan inte sluta gråta

Jag lovar, det verkligen forsar tårar just nu. När Beyonce hade sin konsert i Sydney så tog hon upp en cancersjuk flicka på scenen och sjöng låten Halo till henne och efteråt kramades dom. Hela publiken står och gråter som ni ser, även jag.


My blogg my rules

- Svenska Hollywoodfruar
Jag älskar det nya programmet. Många klagar på att de visar en falsk värld som ingen vill leva i men jag tycker att programmet visar att ingenting är omöjligt. Speciellt en av tjejerna uppfattas som korkad och helt lost i sin lyx-värld men det tycker jag är okej sålänge hon mår bra av det. För det är väl det livet går ut på, att känna sig nöjd och lycklig i sin tillvaro. Allt är möjligt, även folk från det avlånga landet lagom kan lyckas. Anka är min favorit tror jag, hon känns riktigt business liksom. Lyckad kvinna som nu lever livet i lyx.

- Bobbys hårstudio
Jag har aldrig känt mig så nöjd som när jag var hos Bobby senast och fixade håret. Varje gång en frisör har tagit mer än 1 cm av mitt hår har jag fått panik och blivit galen efteråt. Denna gång klippte Bobby bort mer än hälften av mitt hår och det är det bästa han kunde gjort. Mitt hår är skitsnyggt och jätteblont. Du behöver förresten inte vara en kändis för att känna dig som en hos Bobby. Bästa service kan jag lova er alltså. Kyss på dig Bobby, kommer snart igen.



- Lugna gatan
Gör dom något annat än att stå och spana in halvnakna tjejer som ska på fest? Och säg inte att jag snackar skit för jag har sett dom med egna ögon flera gånger. Tycker inte att dom duger till någonting utan de är helt enkelt folk som är för misslyckade att bli riktiga väktare. Lugna gatan? Nej kåta gatan.

- Dåliga provocerare
Finns det något värre än folk som ska försöka provocera men som bara framstår som helt iq-befriade? Sveriges bästa provocerare är nog Kissie och Blondinbella. De tjänar sjukt stora summor pengar på det. Självklart ska andra försöka sig på samma sak men det blir ju bara pannkaka av allting. Var ödmjuka istället för att ge er in i en lek som ni inte kan. Jag själv skulle aldrig försöka skriva något i provocerande syfte. Det är jag för dålig på. Därför försöker jag inte heller.

Händer idag då?

Just nu sitter jag i sängen och bara myser, ska fika med Steffi och Kissie lite senare i stan. Ska även möta upp Sara och Jasmine för vi tre ska faktiskt göra lite business tillsammans. Kan faktiskt göra affärer med vänner och inte bara företagare haha. Nejmen det är en jättekul sak som ni kommer få veta senare såklart :)


Två idioter

Precis som Disente skrev så har jag varit intresserad av flera stycken men kär påriktigt har jag "bara" varit två gånger i mitt liv. Dock i två idioter haha men dom killarna tycker jag att vi tar upp en annan gång här i bloggen. Nu har jag bäddat min och Steffis säng och väntar på att hon ska komma hem från skolan, hon är nog här när som helst :)


Har Amir varit kär?

Har ju skrivit väldigt mycket om killar hit och dit i bloggen. Men hur många gånger har jag faktiskt varit riktigt kär, alltså haft känslor för någon påriktigt? Ja ni kan ju gissa så kan en av dom med det rätta svaret få en liten länk senare. Så vad tror ni? Oskyldiga siffran två eller slampiga sju stycken?

Lady Gaga - Boys boys boys


Vill ha fredag

Just nu längtar jag tills fredag då blogglönen kommer, wohoo! Som jag skrivit ut flera gånger så är jag bäst i Sverige på att slösa pengar på skit. Fanny räknade t.ex. ut åt mig för några veckor sedan att jag käkar mat ute för ca. 8.000 kronor varje månad. Fattar ni vad äckligt? Ayah, på fredag kommer nya pengar och då ska jag första dagen köpa något som jag faktiskt behöver. Eller vem försöker jag lura? Har fan redan planerat att käka på restaurang med kompisarna hihi, men whatever. Ska köpa ett par skor tror jag... och något som kommer chocka er alla =D Wait and see!!


Jag är mållös

Det finns ta mig fan folk till exakt allt, det är det ingen tvekan om ska ni veta. Jag är så chockad och mållös att jag inte vet vad jag ska säga. Vill skriva ett inlägg men jag kommer inte på något att skriva, jag vill hitta på något men kommer inte på vad, jag vill gå över till Steffis säng och prata ut men kommer inte på vad jag ska vill säga. Jag och chockad, eller rättare sagt äcklad.

Sara, Jasmine, Steffi och Kissie. Utan er hade jag suttit på golvet och gråtit som en psykopat just nu. Tack för att ni finns och visar ert stöd. Lovar, ska lyssna på era kloka ord innan det är försent nästa gång.

Jag känner mig så dum


Ska vi inte vara logiska?


Hemma från stan igen

Sådär nu är jag hemma igen, efter att Kissie drog hem för att förbereda sig för ett möte så träffade jag Sara. Vi drev mest bara runt och njöt av varandras sällskap. Har ju känt Sara ett bra tag innan bloggen ens skapades så ni anar inte hur mycket vi hunnit skratta genom alla dagar. Den bruden har humor som heter duga. Sedan kom Steffi och Lojsan in till stan och då käkade vi middag allihopa. Nu liggger jag i soffan och väntar på att Sveriges just nu bästa tv-program ska börja, jag är helt förälskad.

Vem är eran favorit?


Fikar med Kissiekatten

Blev ändrade planer så drog till Kissies skola och mötte upp henne där. Träffade en skitsöt bloggläsare där som jag tog bild med, mysigt. Fick även utbrott på ett gäng killar som frågade vad jag tycker om Bredäng. Då sa jag "efter det som hände sist... DET SUGER" och då blev dom helt till sig haha. Men whatever, folk borde ha förståelse för att jag inte direkt älskar Bredäng efter det som hände sist. Ayah nu ska vi fika vidare och snacka skit!

Lonely boy utanför Jensen west :)


Känd blogg is fun

Man får varje dag läsa så sjukt mycket konstiga saker om sigsjälv. Nu har våra-egna-liv-suger-systrarna skrivit att dom två har avslöjat min inspirationskälla när det gäller min look. Och vet ni vem de hittat på att de är? Jay från Americas next top model. Om våra-egna-liv-suger-systrarna är seriösa så tycker jag bara synd om dom. Eller jag tycker synd om dom i vilket fall som helst för om dom ska försöka vara roliga så är det fortfarande synd om dom haha. Ingen annan kille förutom Jay har kort hår eller vadå? Btw verkar dom vara färgblinda. Han är gråhårig och jag är blond. Kanske en anledning till varför dom är bajsbruna i deras ansikten på deras header? Bad photoshoping kills good blogging.

Sådär, nu har jag totaldissat våra-egna-liv-suger-systrarna för andra gången. Ska dom kanske ge sig snart? Deras blogg suger fortfarande :) Nej nu ska jag nog äta något innan jag blir alltför agressi haha.

Okej att folk säger att vi påminner om varandra.
Men att skriva att jag är hans copycat är årets skämt HAHA.


Nu är Steffi hemma

Dock har stackarn mens så hon är inte på bästa humör hehe. Hon ligger i sängen nu med en uppvärmd kudde på magen. Stackarn alltså. Hon ska träffa sin pojkvän lite senare och jag vill knappast vara ivägen då (vet hur det käns) så jag ska ut och träffa Sara och Jasmine ett tag. Ska möta upp Jasmine i Mörby och sedan drar vi in till stan och möter upp Sara. Men ska inte dra än så vi hörs nog igen innan jag kilar iväg :)

Me right now... typ.


Syster ringde

Hon är så söt, eftersom hon ska till stan senare idag så sa hon att jag kunde säga vad jag behöver just nu så tar hon med det hemifrån, gulligt va? Har lite clothes som måste hit där jag bor nu, sen lite krims och krams nivet. Väldigt gulligt av henne i alla fall, älskar min lillesyster.



Visste ni?

Ca. 40% av ungdommar som börjar dricka vid 16års ålder blir alkolister. Hemska siffror eller hur? Känner ni många ungdommar som är fast vid drickandet? Jag gör tack och lov inte det.


Godmorgon (igen)

Sådär nu har jag vaknat igen, tidigare vaknade jag bara för att väcka Steffi och se till att hon kom i tid till skolan. Är jag inte alltför gullig hehe? Var inte så svårt, hotade med att radera hennes blogg (jag kan hennes lösen) och då blev hon kvick som fan upp ur sängen haha, skruttan då. Nu är jag helt ensam hemma hos henne och det känns såklart lite konstigt men what to do nu bor jag ju fan här, wohooo!! Har kopplat min iPod touch (ja, den med 24k guldplätering ;) haha) och ska hoppa in i duschen. Hörs snart babes.


Så jävla rått


Innan jag somnar...

Måste få dela med mig av mitt skratt. En kompis skickade denna bild till mig på msn nyss. Det är en kille på 25 år som vill vara fjortis. Det är allvar, han har varit med i tidningen och sagt att han tycker fjortisstilen är snygg osv. Fatta... en fjortis på 25 år jag tror jag dör av garv. Snacka om att hans mamma måste tappat han i golvet med huvudet före när han var liten. Nej nu ska jag sova innan jag garvar ihjäl mig. Steffi undrar om det är fel på mig haha.

Godnatt nu babes! <3


Steffi förstår mig bra

Amir: Nu är vi två blonda syskon gumman.
Steffi: Ja, så perfekt det kan bli.
Amir: Hemma hos mig är alla brunetter.
Steffi: Stackare, förstår att du ville flytta ett tag.
Amir: Ja, blir ju deprimerad av att vara hemma.
Steffi: Inte här, vill du låna mitt silverschampoo?
Amir: Nej, jag har med mig två egna. Nu har vi tre stycken =D

Middag och film nu

Amir + Steffi + pizza + Miss secret agens 2 = Perfekt slut på dagen!


Varför jag ska bo hos Steffi?

Jadu, jag har bott hemma i 19,5 år och börjar med andra ord tröttna på det liksom. Skaffa egen lägenhet är svårare än vad man tror så jag ska bo hemma hos Steffi ett tag. En fin lägenhet mitt på Östermalm och jag får ett eget rum också, perfekt huh? Sen att jag får bo tillsammans med Steffi gör ju inte saken sämre. Tycker om henne jättemycket hon är verkligen en fin vän. Ayah, numera bor jag i innerstan och tillsammans med en av mina finaste vänner.

Bilden säger ju allt, så underbar.


Titta vad jag nyss hitta

Råttan ligger helt oblyg på marken och vilar, fett skön.


Bara så ni vet...


Ett stopp på vägen

Innan det blir en vända i stan så ska jag och Jasmine träffa Sara här i Årstaberg där vi nu sitter i solen och väntar på henne. Vi ska bara ta några cigg oså innan Sara ska vidare för att fira muslimsk julafton eller vad det är, låter skitkul iaf haha. Själv får man ju hålla ut till 24 december haha. Men men... ska sola lite nu, inte varje dag vi har sånthär fint väder.

Myser i solen här i Årstaberg :)


Har ni något tips?

Ska köpa nytt mobilt bredband idag.
Vilket är bäst?


Morgon i solen

Hej på er, vaknade nyss av att Jasmine smsa och ville ta morgonciggen tillsammans. Vi satte oss direkt i solen på min uteplats på baksidan. Ska snart dra in igen och börja fixa mig. Visserligen är det ju en kvällsfika vi planerat idag men ju tidigare desto bättre, vädret är ju underbart.


Mycket som ni inte vet


Middag i stan

Hello again hot fucks. Nu ska jag och Sara dra till stan för att käka. Vet inte vad det blir men det skiter vi i för nu är vi hungriga som fan haha. Ska möta upp Steffi också men vi får se hur det blir med den saken för hon är stupfull vilket jag märkte när jag ringde. "Amiiiit kom hit och ge mig en puss Olga dricker vodka" haha så jävla skön. Men men nu ska vi röra oss, vi hörs älsklingar. <3

Ytterst snygg bild på mig =D


Färdig med alla tjejer nu

Sådär nu har jag stylat klart tjejerna som ska festa ikväll. Efter igår så ska jag nog ta det lugnt ikväll tror jag. Sara har precis kommit hit och nu myser vi bara medans Jasmine sitter i min säng och sminkar sig, gud så fin hon blir hihi. När alla är helt klara ska jag och Sara dra in till en viss del av stan för att fika, vårt egna hemliga fik thihi. Steffi ska förhoppningsvis också komma, lovely.

Ny stil på Jasmine

Igår gjorde jag det långt och rakt.
Idag blev det kort och lockigt, vackert va?


Försvarar mina bloggvänner

- Folk vars liv inte är värt att blogga om!!!

Ja när ens liv suger, varför inte skriva skit om andras då? Finns nog inget värre än när man klickar in på en blogg och så ser man att varannat inlägg handlar om någon storblogare. Hur har folk energi att klaga och skriva så mycket trams? Finns en viss blogg som skrivs av två systrar och den bloggen är så grovt hemsk. De absolut enda dom skriver om är Kissie, Dessie och Paow. Det är exakt vad deras blogg handlar om. Har dom inget annat att skriva om undrar jag?

Jag sitter inte som andra bloggar och säger att alla haters är avundsjuka. Självklart finns det folk som faktiskt har något emot storbloggarna påriktigt men att de flesta helt ärligt faktiskt bara är avundsjuka är ju ren fakta. Se till att skaffa egna liv och sedan kan ni yttra er om ni har tid över.


Min mamma är dum

Nu ska jag vara som en femåring och säga att "mamma är dum". Våra grannar har knackat på och klagat över att jag alltid spelar så hög musik, dygnet runt. Jag förstår dom, när jag lyssnar på musik så har jag verkligen på absolut högsta volym.

Men nu har mamma gett mig förbud att spela högt så jag får bara spela skitlågt och ja blir verkligen deprimerad. Jag klarar inte av att vara hemma utan min musik det funkar inte, och musik på låg volym känner man ju inget av. Man måste spela på högsta och verkligen känna basen och sjunga med allt vad man kan. Åååh blir tokig av detta!!!

Viste ni förresten att serien Fame kommer som biofilm?
Den nya versionena av sången dööööör jag för!! Den är såååå jag!!!!!!


Får jobbba hårt idag

Idag blir det fullt upp för Stylist-Amir alltså. Hår som ska fixas:
- Jasmine
- Becca
- Fanny
- Mickis (ska klippa henne också)

Full rulle haha, nejmen jag tycker bara att det är jättekul alltså, verkligen. Så ni som kommenterar om att mina vänner utnyttjar mig kan ju sluta whaina, alltid jag som ber om att få trixa och fixa med dom. Senare ska jag fika med Sara i stan också. Vi ska sätta oss på "vårat fik" som det inte alls är mycket folk på. Nästan bara äldre personer som sitter där ensamma med sina tidningar. Och endå är det ett Espresso House liksom, underbart.

Sveriges snyggaste morgonfrilla?


-Emergency break-

Kissie har råkat ut för samma problem som jag hade igår, hon kan med andra ord inte blogga, det funkar helt enkelt inte. För mig tog det ju flera timmar innan problemet var löst men jag hoppas det går snabbare för Kissie nu. Kan tänka mig vilken ångest hon sitter med därhemma. Men men ... hon är förhoppningsvis tillbaka om några timmar. Puss på er!


Lite pics från igår


Jag och älskling hemma hos henne.


Ytterst god mat, lammkött fan haha ;)


Don't cha wish your girlfriends were hot like mine.


Sara och hennes bror på klubben.


Natten slutade good ;)


Bakis? Whatever...

Jag har ett paket att hämta ut!


Godmorgon på er!

Jösses, tror det blev lite för mycket dricka igår kanske? Men det är inte varje dag ens kompis fyller 18 år liksom. Det blev lite drinkar och jättegod libanesisk mat hemma hos henne först och sedan drog vi till en klubb i Fridhemsplan. Ingen höjdarklubb men vi gjorde det bästa av situationen och drev med massa folk och hade jättekul åt folk som skämde ut sig haha. Endel vet ju verkligen inte hur man uppför sig. Fick förresten en skitsnygg killes mobilnummer. SCORE!

Hemma hos Sara innan partyt drog igång.


Nu kör vi


Förresten...

Sitter hemma hos Sara just nu med bloggdatorn i högsta hugg. Jasmine hämtade upp mig och Steffi med moppe efter jag vart med på plåtningen. Alla springer runt helt stressade nu med smink och plattång i högsta hugg haha, vi fira Sara som fyller år och det blir fest för fulla puckar. Nu spårar vi!!

Bloggen är tillbaka!!!

Gud vad skönt, har haft ångest hela dagen haha att jag inte skulle kunna blogga mer. Skrev massvis med inlägg hela morgonen men de kom av någon konstig anledning inte upp fastän jag publicerade dom som vanligt. Ayah. Har varit med Kissie på hennes plåtning och guuud vad roligt det var alltså. Jag fick sköta fläkten så när ni ser bilderna sen så är det jag som fixat den sexiga Carola effekten mouhaha. Bilderna som jag fick tjuvkika på blev i alla fall skitsnygga, grrrr på Kissie liksom.

Babe innan plåtningen, drev med hatten^^


test

test

Britney - I will be there



"Come on hold my hand, let me show how friends should be
Let me make it clear, you can put your trust in me

When you need someone you just turn around, and I will be there
When you're feeling low baby let me know, and I will be there"


(Låten är från 1999, long time ago.)


Now it's your day

Min underbara vän Sara fyller 18 år idag! Grattis älskling <3
Bäst för er att ni alla skriver grattis i hennes blogg hihi.

Hoppas du får en underbar dag nu, det förtjänar du.


Viktigt inom vänskapen

Du må vara tre år yngre än mig men efter kvällens samtal visade du verkligen att du har huvudet på skafft. Vi har verkligen pratat igenom allt och det känns så skönt att du av alla människor förstår mig och faktiskt håller med. Vi småtjaffsade idag men att vi faktiskt tog tag i det och att jag sa förlåt betyder mycket för mig. Om man inte kan ta saker direkt med personen det gäller och faktiskt försöka lösa det... då är man kanske inte så bra vänner trotsallt? Men du har visat vart du står nu, och du vet hur mycket jag tycker om dig. Din jäääävla ryss, imorgon ska vi supa gärnet!!! Loove ya!


Dags för Idol nu

Den bästa från igår, lovar jag är kär i honom!!!


Vad hittar man här hemma?

Jag och Sara sitter hemma hos mig nu, vi har vart i stan och letat kläder som hon ska ha på sig imorgon när hon fyller år och vi ska fira henne. Ååh hon kommer vara skitfin alltså. Vi ska käka middag hemma hos henne och sedan får vi se vart natten för oss. Nu ska vi bara mysa och ta det lugnt innan Jasmine kommer och jag ska agera stylist åt henne.

Btw titta vad jag hittade i min väska hihi, så sött.


Update från Taco bar

Nu sitter vi på Taco bar och har precis käkat skitgod mat, länge sedan jag var här fan. Kissie kom upp med förslaget och jag var inte sen med att haka på såklart. Nu ska vi fortsätta springa runt på stan och jag ska nog kolla om jag hittar någon bra brun hårfärg som biter på mitt blonda hår. För ni vet nog vad det antagligen blir dags för snart :(

Mjau, back on track <3


Yummie, så gott haha.


Videoinlägg: Mitt äckliga rum

Ser ni vilket stöktigt rum haha? Hittar inte ens ett par jeans. Mina svarta, gråa och blåa ligger här men de mörkgråta hittar jag ta mig fan inte. Kanske borde ta och städa rummet eller vad säger ni haha? Får ta tag i det någon dag här framöver. Nu ska jag rusha, stan med Kissiekatten väntar!

Typiskt mig

Är alltid lite för ärlig :)


Dagens låt

Denna har gått på repeat de senaste dagarna.


25 första svaren på era frågor


- Läser du alla kommentarer innan du godkänner dom?

Utan tvekan, annars skulle jag ju inte ha så att jag själv måste godkänna dom innan dom läggs upp. Tycker det är både viktigt/roligt för en bloggare att ta del av läsarnas åsikter. Sen är det även för mina vänners/familjs skull också. Dom ska inte behöva läsa elaka saker om dom bland kommentarer i min blogg.

- Varför bloggar du?
I början var det en go with the flow sak liksom. Men jag har alltid tyckt om att skriva faktiskt. När jag var liten brukade jag och Fanny sitta kvar efter skolan och skriva på våra böcker som vi trodde vi skulle få upptryckta och sålda i butik, är inte det hur sött som helst hehe? Nu när bloggen blivit så stor spelar det kanske inte så stor roll om det är roligt för det har blivit som ett jobb. Eller det är iof klart det spelar roll om det är roligt eller inte, jag skulle inte blogga varje dag om jag inte brann för det.

- Hur tjänar man pengar på sin blogg?
Det enda settet jag gör det på är genom den reklam som ni själva ser på höger sida om bloggen och mina videoinlägg. Vissa av reklamerna ger mig en viss summa varje gång någon klickar och vissa av dom ger mig penger per vecka/månad de ligger uppe här i bloggen. Man kan även sälja inlägg men det tackar jag alltid nej för det jag gör är att sälja annonsplatser på bloggen, och inte inlägg. Det är min blogg och ingen annans.

- Hur mycket tjänar du varje månad på bloggen?
Videoinläggen: Ca. 5.000-7.000 kronor / månad
Annonser: Ca. 5.000 varje månad / månad
Gratisprodukter: Ca. 3.000 varje månad / månad

- Hur ser du på digsjälv i bloggvärlden? Kändis?
Jag ser mig som känd i bloggvärlden, men absolut inte som en kändis. Förstår ni skillnaden? Jag har ca. 30.000 unika läsare per dag så tacka fan för att jag är medveten om att folk känner igen mig på stan oså. Men en kändis är jag knappast, krävs nog lite mer än bara en blogg för att klassas som kändis. Blondinbella kan nog kalla sig för kändis tror jag. Let's dance, extra extra, eget tv-program m.m. och ofta med i tidningar.




- Gör alla bögar till sin röst?
Nej det gör dom inte. Det finns bögar som pratar med värsta manliga och basiga rösten och så finns det killar som pratar som tjejer nästan. Allt handlar om personen i fråga och inte vad man gör i sängen. Finns ju straighta killar som också pratar fjolligt?

- När insåg du att du gillade killar och inte tjejer?
Någongång mellan 7an och 8an tror jag att det var. Förnekade det ett bra tag men tillslut insåg jag att det faktiskt var så det var. Märkte ju själv att jag bara kollade på killarna och inte på tjejer.

- Blir bögar tända på sigsjälv? Ni har ju själv de saker ni tänder på.
Jag vet inte men jag blir i alla fall inte kåt på migsjälv haha. Men förstår ditt resonemang och det var faktiskt en klok fråga. Men jag tror att svaret rent allmänt är nej hehe.

- Har du haft sex med tjejer?
Jag har utfört oralsex på två tjejer och det är ta mig fan det äckligaste jag gjort haha. Inte att rekomendera liksom, ush ush och fy. Det värsta var att det var i ett tält också snacka om tacky. Men det var sommarlov och jag var full, woho.

- Förlorade du oskulden med en kille? Hur gammal var du?
Ja det gjorde jag och jag var 17 år gammal då.




- Skulle du kunna umgås med Amanda var det?
Jag vill absolut inte vara taskig eller nedlåtande för hon är säkert en jättetrevlig och rolig tjej men om jag skulle sitta och lyssna på hennes prat med dendär rösten hon har skulle det nog inte gå mer än 5 minuter innan jag tar en stekpanna och slår i pannan på henne haha. Skämt åsido, men nej det tror jag inte. Hennes pip stör mig för mycket.

- Bråkade inte du och Kissie påriktigt?
Jag har hört allt ifrån att vi bara låtsas till att folk sett oss på stan medans vi hade vårat lilla bloggkrig. Vad ni än hört och tror så är det fel. Det som ni läste om oss i varandras bloggar var påriktigt och vi var verkligen ovänner ett tag, tråkigt nog.

- Varför blev du vän med Kissie igen?
För att jag helt enkelt saknade henne!

- Är William bög? Han är riktigt het.
Japp och han har pojkvän så syyyyynd haha =D

- Skulle du kunna bli kompis med Kenza igen?
Vi har aldrig blivit ovänner så vet inte om jag kan svara på det. Men som ni kanske märkt gled vi ifrån varandra och nyligen skrev hon i sin blogg att hon tycker jag förändrats. Självklart är det bara för mig att acceptera det och låta saken vara. Jag tycker i alla fall inget ont om henne och jag hade jättekul med henne.




- Hur tycker du att tjejer ska styla sitt hår?
En rak mittbena och sedan vågar du håret med hjälp av en plattång. Snyggaste som finns på tjejer. Sedan finns det ju vissa som inte passar i mittbene och då kan man även köra på hollywood-lockarna fast med en sidbena, lika fint det också. Spikrakt hår är tråkigt tycker jag men fint på vissa såklart.

- Om du var straight, hur skulle din tjej se ut?
Typ som Agnes Carlsson, spikat fan.

- Vad tycker du om storbloggare som tjatar om bantning?
I början brydde jag mig inte men när jag läst på flera bloggar (och i mig egna mail) att folk faktiskt blir deprimerade och får ätstörningar av allt skit som skrivs så blir jag ledsen. Har man en stor blogg så ingår automatiskt ett slags ansvar och det tycker jag man bör ta. Det är en ära att kunna påverka folk men vissa missbrukar den chansen totalt.

Hur fixar du ditt hår?
Först fönar jag det torrt och därefter plattar jag bara igenom det och när jag är klar står håret då åt alla håll och kanter som en liten elshock hehe. Då tar jag vax och gnuggar ut i händerna för att sedan bara ruffsa igenom allt hår. När jag ser att vaxet är jämnt fördelat i håret så kammer jag håret så att det ligger som jag vill. Självklart fluffar jag lite med händerna i slutet så att det inte ligger helt slickat och platt.

- Sola solarium eller brun utan sol?
Jag föredrar att sola solarium. Det är väldigt svårt att få en jämn färg med brun utan sol och färgen man får av solarium är ändå snyggare och mer naturlig tycker jag. Visst, man kan få cancer hit och dit. Men få får du inte käka chips eller äta cola heller, så slut whaina liksom haha.




- Varför skrev du inte om Michael Jacksons död?
Gjorde jag ju visst, med tanke på hur duktig han var på sin sak. Jag la upp en bild på honom och skrev vila i frid. Vad mer krävs? Han var bara människa, folk överdriver.

- Är DennisM bög?
Vet inte, men ytterst chockad om han inte skulle vara det!

- Var köper man Ben n Jerrys milkshake?
I Gamla stan så har dom ett jättemysigt café där dom säljer massa olika saker. Dom har en jättegod dricka där dom blandar mjölk, sorbéglass och sprite i en mix, hur gott som helst det måste ni prova.

- Har du ingen kontakt med din pappa? Varför isf?
Nej det har jag inte. Vi tappade kontakten när jag var 6 år ungefär och i dagsläget tycker jag han kan slicka mellan mina tår innan jag ska ta upp kontakten med honom igen. Folk får säga vad dom vill men jag kan inte komma på en enda anledning till varför en pappa inte skulle kunna höra av sig till sitt barn? Han har skitit i mig i flera år och han kan gärna fortsätta göra det. Jag har lyckats utan honom så har absolut inget behov av honom.

- Vad läste du för språk i skolan?
Jag läste franska och tyckte det var jättekul, dock ingick inte språk (förutom svenska och engelska) i den linje jag gick på gymnasiet så tyvärr har jag glömt mycket.

Jävla vagel

Godmorgon! Idag är 3e dagen som jag vaknar med min vagel på ögonlocket. Av någon konstig anledning så är den gigantisk precis när man vaknat men sedan blir den mindre efter ett litet tag. Lite skumt detdär men idag är min vagel verkligen gigantisk ju. Kan knappt öppna ögat haha!



Nu kör vi bitches

Ni får 4 timmar på er! 01.00 slutar jag godkänna frågor!


Lycklig igen

Igår var jag ledsen och nedstämd men idag känner jag verkligen mig glad inombords, jag är som en hiss fan. Humöret går upp och ner. Men men. Fikat med mina gamla och riktiga vänner idag och det har verkligen kännts jätteskönt och härligt. Många av er har frågat om jag ser Paow och Steffi som "bloggkompisar" men självklart är det inte så. Visst... det är relativt nya kompisar som jag inte kännt så länge men vi är väldigt ärliga mot varandra och vi kan verkligen lita på varandra så det ska ni veta, jag älskar dom, inget snack om saken liksom.

Ikväll ska jag antagligen bleka min systers hår. Sist så färgade vi det bara i en snygg brun färg utan röda pigment men ikväll så ska jag göra lite ljusare slingor i hennes hår. Tror det blir skitsnyggt faktiskt.

Videoinlägg: Flummar på EH

Filmade nyss... lite allmänt flumm haha.


Update från Espresso House

Typ skitstolta över våra drickor? Haha.


Fick skrattattack sekunden efter bilden togs haha, bjuder på den iaf.


William, dear friend alltså!!


Skickat paketet nu

Nivet mobilen som jag sålde i bloggen? Var nyss på posten och skickade iväg paketet till sin nya ägare i Malmö. Finns massa bilder på mig, boys och Britney inne i mobilen hihi. Dom privataste bilderna var jag tyvärr tvungen att radera, ni förstår nog hehe. Nu sitter jag med alla mina babes och käkar på donken haha, i'm so fat!

Mitt fina paket haha.


Jasmine <3


William <3


Kör på smink idag

Ska inte möta mina vänner försän klockan tre så jag fixade mig och passade på att dra till närmsta bank snabbt så slipper mina vänner följa med sen, inte direkt roligt inne på en bank haha. Nu har jag lagt på lite smink också och ska alldeles strax röra mig mot min buss. Men först måste jag över till min vän/granne Jasmine och hämta henne, hon har säkert drunknat i alla Vitamin Well's hon fick av mig imorse haha. Men vi hörs från stan sen babes. Kyss sålänge.


Nöjd med sminket idag, inte för mycket och inte för lite.


Dagens att göra

[x] Vinka hejdå till Meis
[x] Fixa mig
[-]
Skicka iväg mobilen som jag sålde
[-] Snabbt ärende hos banken
[-] Möta upp William/Sara/Jasmine
[-] Fika på Espresso house <3

250.000 klick på denna!

This gaykiss is famous haha!
Ska förresten träffa han på videon idag, skojs !


God morgon!

Titta så tidigt jag är vaken, väldigt stolt hehe. Min vän Meis som jag sov hos ska ju till Holland idag så det är därför hon kastade ut mig så tidigt haha. Hoppas i alla fall att hon får en rolig vecka därnere och att hon inte röker på alltför mycket. För visst är det i Holland du typ kan sitta på trotoarkanten och röka på helt utan problem? Euw.

När jag vaknade imorse såg det ut som att hela mitt ögonlock var en stor vagel, lovar, det gick nästan inte att öppna öget alltså. Men efter ett tag började den försvinna och nu tror jag att jag ser ut som en människa igen.

Jag ska vara mer specifik...

Ska inte skriva skumma inlägg och tycka synd om mig, det är bara barnsligt. Ska jag öppna upp mig här i bloggen får jag fan göra det seriöst annars kan jag lika gärna låta bli. Skärpning Amir.

Det jag syftar på är att man inte kan lita på någon längre, och det tänker jag varje natt på innan jag somnar. Jag har läst så sjukt hemliga/privata saker om mig i andra bloggar så jag vet inte vad jag ska ta mig till, jag blir ledsen. Vem kan jag prata allvar med? Vem vågar jag lita på? Man vet ingenting, och det tär på krafterna att alltid vara rädd för att vissa saker ska komma ut.

Och när det gäller killar är det samma sak. Hur vet jag att det är mig dom gillar och inte bara min blogg? Har öppnat mig och kommit nära massa olika killar den senaste tiden men i slutändan märker man ändå hur falska alla är. Orkar inte tveka längre, du vet vem du är och allt känns bara så oseriöst. Jag blir ledsen och äcklad på samma gång. Eller alltså jag vet inte, du är världens gulligaste men hur ska jag våga lita på dig liksom, vågar man chansa och kanske bli sårad... det är frågan liksom.

Vill inte sitta och klaga hela tiden men tänk er själv att inte våga lita på folk, det är jättejobbigt och tråkigt att det ska behöva vara så. När man berättar dethär för folk också så bryr dom sig inte heller. Dom liksom lyssnar men verkar inte bry sig om vad man säger, typ som att jag skulle sitta och skämta om att jag tycker vissa saker är jobbiga. Ayah... what to do som jag brukar säga.

Men det är skönt att skriva av sig ibland i alla fall. För jag är inte en människa som alltid ler och är glad. Jag kan också känna mig nertyngd och ha dåliga dagar. That’s just the way it is!

Eran Amir, som också kan ha dåliga dagar.


Aldrig mer


Ska aldrig mer snacka med en kille under 20 år.
Äldre killar är mognare och hetare. that's a fact.


... båten hem från Estland

Jag ägde Paow så grovt alltså :D Haha!


What am I waiting for?

I can’t take it, what am I waiting for? 
My heart's still breaking, I miss you even more
And I can’t fake it, the way I could before
I hate you, but I love you
I can’t stop thinking of you
It’s true, I’m stuck on you



Hittade min bok här

Hittade en av mina böcker i Meis rum alldeles nyss, kom på att jag lånade den till henne i början av sommaren. Har ni också läst den? Jag fick faktiskt den av min mamma i julklapp förut och jag läste ut den på två kvällar för att jag tyckte om den så mycket. Om ni inte har läst den så gör det, utan tvekan.

 



4 dagar kvar

Fattas "bara" 2.000 kommentarer till för att jag ska färga håret brunt igen. Ytterst läskigt haha. Folk tror fortfarande inte att jag är seriös men det är jag verkligen. Ringt alla mina vänner och klagat på att jag troligen blir tvungen att färga håret brunt haha.

Kommentera detta inlägg om du vill se mig brunhårig.

Gamla håret och gamla mobilen hehe.

Mornin pics

Vitamin Wells, lovely.


Checka morgonfrillan haha.


=)


En fetin joint, haha ^^

Dagens låt

Ska fixa mig till denna låt nu, snacka om att bli taggad inför dagen.
All musik från Red One är ju typ paradiset för öronen.


(Space cowboy - Falling down)

Morsning korsning

Godmorgon snyggingar. Tror att jag har vaknat upp med en vagel under ögonlocket för det ser i alla fall ut så haha. Så jävla fult. Eftersom jag och Jasmine sov hos Meis inatt så är jag kvar här hos henne. Solen skiner som fan så nu ska jag ut på balkongen för dendär härliga morgonciggen. Smell you laters bitches!

Meis cam suger ju hästballe haha!

Amir och Kissie igen?

Ja varför träffades vi idag helt plötsligt? Jag tror att vi båda helt enkelt insett hur bra vänner vi trotsallt var förut. Det vi har gjort mot varandra på våra bloggar har vart så sjukt äckligt och omoget alltså. Ingen är oskylig utan båda har betett sig illa mot den andra och därför är det nog lätt för oss att kunna förlåta, eftersom båda är lika skyldiga på något sett. Så känner i alla fall jag. Jag har saknat henne och är jätteglad över att vi sågs idag och hade en mysig dag på stan. Och nu längtar jag till den 28e oktober, let's make it real god baby! Ain't no party like an alcoholic party.

Pyjamasparty ikväll

Jag och Jasmine ska sova hemma hos Meis ikväll. Hon ska åka till Holland på onsdag så vi ska passa på att mysa gärnet ikväll nu. Vi sitter på hennes balkong right now och pratar om kärlek, typ det enda vi gör haha. Vi pratar om vilka killar vi gillar, hur dom är osv. Me like, man måste prata om känslor med sina vänner ibland för det är sjukt viktigt. Håller man saker inom sig blir man snart helt bäng i skallen liksom. Nu ska jag tillbaka till samtalet, hört ordet kuk nämnas flera gånger. Kan inte missas haha!!


Vad tycker ni?

Sålde ju min fjällräven förra året och har typiskt nog ångrat mig så nu ska jag köpa en ny i år. Provade några på NK idag och tog bilder för att få läsa era åsikter. Själv tror jag nog att det blir den svarta, eller vad säger ni? Den röda blir det absolut inte iaf och den blåa tvekar jag på. Ååh svårt val, den kostar ju trots allt 5.000 kronor.


Hemma igen

Jag och Kissie förberedde min eventuelle hårfärgning.
Tyvärr kanske det blir över 5.000 kommentarer ju :/ Trodde ej det.



Måste springa till bussen

Ska in till stan med Kissie nu, hörs senare. Kyss <3


Oj vaknade nyss

Haha typiskt, men var ju faktiskt uppe sent och såg på VMA galan så jag har rätt att sova ut känner jag hehe. Britney vann i alla fall pris för årets pop video så det är jag såklart jätteglad över. Och Lady Gagas uppträdande var ju bland det coolaset jag sett. Så snyggt när hon hängde där i luften med blod över hela henne, wow alltså. Nu måste jag in i duschen snabbt så jag kan vakna till och göra något av denna dag.

Queen B är bäst!!


Ang. inlägget under...
Ni fattar väl att jag är seriös?


Om detta inlägg får...

... över 5.000 kommentarer på 5 dagar så...

(min mamma kommer nog spamma nu haha)


Precis tagit en promenad

Var nyss ute på promenad med Steffis granne, skoja inte att det må vara Sveriges kåtaste kille alltså jag driver inte haha. Första gången jag hör någon över 20 år kalla sin kuk för orm liksom, haha jaja. Inget illa menat på det viset, killen var trevlig. Nu ska vi göra allt för att hålla oss vakna tills VMA börjar sändas. Ska bli kul att se hur Blondinbella sköter sig på röda mattan.


Förresten: Sluta säg att jag har fel, tror ni inte jag har koll på vad jag skriver i bloggen? VMA galan börjar visst klockan 03 inatt. Det är bara sändning från röda mattan som börjar klockan 02. So don't try to teach the bitch ;) Hihi

5 timmar kvar

Ska ni också se det klockan 03.00 inatt?


Sitter på Espresso House nu

Jag och Steffi, sån underbar vän.


Majja gräddnos haha.


Ser sjukt sliten ut idag men whatever haha.


Älskling kör Amirpose, så jävla söt haha.


VMA = Britney

03:00 inatt direktsänds VMA-galan från New York. Självklart hoppas och ber jag till högre makter att Britney Spears ska uppträda på galan, hon har ju gjort det så många gånger förr. VMA utan Britney är inte ett riktigt VMA tycker jag. Ayah... Det är ju så att Queen B faktiskt är nominerad i hela 7 kategorier inatt (knäck det du!!) så hoppas hon vinner och gör succé! Här är tidigare uppträdanden med Britney på VMA-galan!

Baby one more time (1999) - 10 år sedan, jävlar alltså.


Oops!... I did it again (2000) - Älskar hennes "nakenchock".


Im a slave 4 u (2001) - Hennes bästa show ever?


Like a virgin (2003) - Minns vilken skandal dendär kyssen blev.


Gimme more (2007) - Jag blundade och önskade att hon drev :/


Comeback (2008) - Hon vann alla nomineringar och hon såg strålande ut <3


2009


Update från stan

Now i'm back bitches! Har fikat med Simon och Louise, jättemysigt var det faktiskt. Simon berättade lite som hänt i hans liv på sisten tiden oså. Senare kom Steffi och efter ett tag följde jag med henne till McDonalds där vi nu sitter. Bruden hade inte käkat frukost så hon var jättehungrig haha. Snart ska vi dra hem till Steffi för hennes morsa ska bjuda på middag senare ikväll, oså ska vi ha våran filmkväll, lovely.



Mot stan nu

Nu har jag fixat mig och ska röra mig in mot stan. Har även fått tillbaka pengarna från resan jag bokade tidigare i år (men som ställdes in) så Simon ska få sin del av pengarna och så ska jag möta upp Sofie för att ge henne hennes pengar också. Skönt att det är färdigt sen, har vart strul med att få ut pengarna eftersom jag inte har något giltigt legg.

Vi hörs från stan, kyss!


Att ladda ner från nätet?

Anonym frågar:

Vad har du för åsikter om fildelning?

Amir svarar:
Ja, det ska ju vara så himla olagligt med allt nuför tiden. Jag kanske inte stödjer lagen till 100% men jag förstår den faktiskt mycket väl. Visst är det kanske onödigt att en artist ska behöva tjäna så mycket pengar, självklart klarar dom sig ifall alla laddar ner gratis på datan? Men folk glömmer oftast... tror folk att det bara är artisten som ska ha betalt eller?

Producent, grafisk designer, skivbolag, promotionbilder, makeup artist osv... Bakom en endaste cd där en endaste människa sjunger finns det hur många människor som helst som faktiskt jobbar. Och alla vill väl ha sin lön? Då funkar det inte att alla laddar ner, då krävs det faktiskt att man kanske måste betala 179 för sin skiva liksom.

Jag stödjer inte lagen, men jag förstår den till 100%.
Dom enda skivorna som jag köpte de senaste åren är Britneys <3

Ska träffa Simon idag

Guten morgen! Och vart jag fick tyskan ifrån vet jag inte, haha. Hoppas ni har sovit gott för det har i alla fall jag gjort. Uppe relativt tidigt idag ju, proud. Nu ska jag bara mysa framför datan med hög musik och därefter blir det dusch och frukost. Ska fika med Simon idag, minns ni han? Ska bli jättekul!

För er senila är Simon han i mitten =D


Tävling!


Tävlingen om hårvårdsprodukterna vann claudiastyle.devote.se men nu är det dags för en ny tävling. Nu lottar jag ut ett presentkort på 500 spänn och med det presentkortet kan du handla på över 35.000 olika butiker. Ballt va? Så du kan i princip köpa vad du vill med presentkortet.

1. Bli medlem på GratisBio (om du inte redan är det).
2. Kommentera inlägget och ange ditt nick på GratisBio.
3. Utser en vinnare på onsdag!


Lycka till allihopa!

Paow är så rolig

- Dagens citat
Paow; Var Hitler mörkhyad?

Sådär nu är jag hemma igen. Blev tyvärr inget hos Steffi utan mötte upp min älskling Paow och senare kom även Stephanie och en kille som jag varenda gång glömmer namnet på, typiskt. Men whatever jag kan berätta för er att han faktiskt ser bra ut så det jämnar upp mitt fiskminne haha. Ayah, nu ska jag mysa gärnet här hemma. Städandet får jag ta hand om en annan dag hehe.


Hemlig gav mig en ros

Sitter med *hemlig* och fikar nu, ska träffa tjejerna senare istället, blir hem till Steffi för en filmkväll. Hemlig mötte i alla fall mig med en ros, är inte det hur gulligt som helst alltså? Snacka om att man kan bli glad haha. Nu ska vi fortsätta babbla vidare om allt och inget, hörs sen babes.


Oops i did it again

Såhär ser det ut efter att jag varit hemma i 6 timmar, haha!
När jag väl städat ska ni få se en skitfin efterbild.


Dagens hottie, spikat!

Nu har jag delat ut presenterna från Estland till min familj, jag älskar verkligen att ge bort saker. Faktiskt så köpte jag mer presenter än saker till mig själv när vi var borta. Blir alltid så typ. Nu ska jag i alla fall börja fixa mig för att möta upp brudarna i Liljeholmen lite senare. Våran mötesplats ju hihi!

Jag har förresten kommit på att Bob sinclar är het!
Raaauwr på honom alltså!


Another babe is home too

Sådär, det blir en tävling i bloggen ikväll. Vist är jag bäst? Nu ska jag träffa min älskade vän Jasmine ett tag. Hon har ju varit utomlands i över en månad så jag har verkligen saknat henne jättemycket. Senare ikväll ska jag träffa lite andra sköna bönor också. Men vi hörs när jag är hemma igen, Jasmine bor trotsallt huset mitt emot mig.

Jai Ho och jag!


Calme toi

Hur mycket jag än gillar att lyssna på het RnB så kommer jag alltid älska ballader. Ballader blir man sådär härligt lugn och avslappnad av att få höra. Redan som liten älskade jag ballader. Minns när jag var på min pappas jobb (slutade träffan han när jag var sex/sju år) och skulle spela någon låt på deras jukebox maskin. Det blev alltid Whitney Houston haha, sedan stod jag där och bara sjöng med så vackert. Eller det lät säkert förjävligt men det låtsas vi inte om hehe.

Sam - Until


Whitney Houston - I look to you (hennes comebacklåt)


Britney Spears - Everytime


Jessica Simpson and Nick Lachey - A whole new world


Gillar ni också någon av dessa kanske?


Försöker intervjua estländare

Filmade detta ute i Estland igår haha.
"Say hello to sweden... bitch"


Hemma igen!!

Back to basics nu!


Update från hytten

Hej på er, hoppas ni har det bra. Jag och Paow har precis kikat på Idol här i våran hytt. Innan det så käkade vi på båtens buffé. Fanns massvis med mat men värt 300 kronor tycker jag inte att det var. Anyway, nu ska vi fortsätta och titta på tv. Vi ska se på premiären av kändisdjungeln och sen får vi se vad som händer. Taxfree? Festa? Mysa på däck? Det visar sig helt enkelt. Vi hörs imorgon igen älskade läsare, puss.


Videoinlägg: Kissie blekte mitt hår

Skulle bara bli slingor, men efter denna video blev det bara mer och mer. Nu är jag riktigt blond and i love it. Aldrig mer brunett, tror jag!



Vår sista nachotalrik

Detta är det som vi käkat mest utav här i Estland, detta verkar finnas att köpa precis överallt. Även på cafét här i hotellets lobby. Majschips med ostdipp, hur gott som helst ju. Vi köpte precis vår sista nachotalrik på restaurang Amarillo. På båten blir det nog vanlig mat tror jag. Snart ska vi i alla fall röra oss mot båten och jag bloggar såklart såfort jag kommit på båten igen.


Sista dagen i Estland

Godmorgon på er, idag tar vi båten hem igen! Innan jag börjar packa oså så tänkte jag lista det bästa och sämsta med Estland. Har ju inte varit här sådär jättelänge men nog har jag allt fått mig en uppfattning.

Folkets otrevliga attityd. Något dom inte lärt sig i detta land är att man ska vara trevlig mot andra. Människor tittar jättsurt på dig, folk som jobbar i kassan ser ut som att de verkligen hatar sitt jobb osv. I Sverige är vi ju vana vad varsågod/tack/trevlig dag osv, men här i Estland verkar folk ha någonting emot varandra. Jag tror att det kan ha något att göra med hatet mellan estner och ryssar i landet, att folk liksom blivit ogästvänliga.

Viru Keskus. Så heter shoppingcentret som ligger 10 meter från vårat hotell, andra sidan gatan helt enkelt. Dom har massvis med bra affärer och shoppingen här i Estland är väldigt billig jämfört med Sverige. Dom har allt från Lindex till Zara, och landets egna märken också. Hit kan man lätt åka en helg för att shoppa, utan tvekan. Är ju inte alla som har råd med Paris eller London.

Viru Keskus


Paow håller mig vaken...

Paow: ... hon har typ klamydia.
Jag: Alltså hur vet tjejer när dom har klamydia?
Paow: Kliar, flytningar och det luktar äckligt!
Jag: Eeh... och folk undrar varför jag är bög?

Precis tagit ett bad tillsammans

Och där slutar kvällen. Vi har precis tagit ett bad tillsammans, dirty huh? Nu ska jag springa ner och köpa något gott och sedan blir det nog att hänga lite vid våra datorer och sedan sova. Imorgon går ju båten hem faktiskt, men den går på eftermiddaggen så vi hinner ju shoppa oså på förmiddagen. Ska försöka mig upp på morgonen och se ifall jag hinner till frukostbuffén, hört att den är jättegod här faktiskt. Hursom helst, säger godnatt med detta inlägg. Vi hörs imorgon igen :) Puss!




Resten av bilderna tänker jag tyvärr inte lägga upp ;)


Videoinlägg: Paow full?

Vet inte riktigt, men att prata med sigsjälv känns lite knas haha.


Håller ni med mig?

Jag engagerar mig verkligen och bryr mig om bloggen. Jag tar mig tid att skriva inläggen och bloggen kommer oftast i försötahand. Nu t.ex. är jag utomlands men ändå så bloggar jag exakt som vanligt. Jag är ärlig, jag ljuger aldrig för er läsare och jag är väldigt privat av mig när jag skriver. Jag försöker att aldrig lämna något åt slumpen utan försöker få med allt för att ni läsare verkligen ska kunna "känna mig" på något sett. Jag bryr mig om mina läsare också, vilket många bloggare inte gör. Jag driver inte med er, jag är trevlig när ni kommer fram på stan, jag försöker med jämna mellanrum anordna tävlingar åt er osv.

Jag anser migsjälv vara en skitbra bloggare, kanske den bästa faktiskt. <3

Lite bilder från Gamla stan

Ett jättefint hus, de flesta såg ut såhär.


Testade på honungsöl... föredrar hellre vodka det är allt jag säger haha.


Någon känd mur haha.


När blogglönen inte räcker till får Paow slita hårt haha.


Sötaste Agnes, vi är låtsassyskon har hon bestämt haha.


Paow och jag sprang på OlgaVodka mitt i Gamla stan.


Lite mer shopping...

Hemma från Gamla stan nu här i Estland, åh vad fint det var. Husen såg sådär gamla och fina ut, jättemysigt. Blev såklart lite shopping också, för all del. Här har ni det jag fick med mig hem nyss.


Sminkväska, pincett och lip-plumber.


Sitter i vårt nya rum nu

Sådär, nu har vi gått en snabbis i affärerna mitt emot hotellet samt käkat lunch på Amarillo, jättegod mat där. Vi fick precis vårt nya rum och damn vad fint det är, 10e våningen så utsikten är ju inte dålig heller liksom. Vi ska fixa lite småsaker och sedan dra ut igen för att kika i affärerna samt besöka Gamla stan.

Köpte lite hårprodukter till min mami!


Vår nya säng, lust att sno hem sängkläderna haha.


Videoinlägg: Ännu ett fylleklipp

Fan vad jag alltid snackar skit på fyllan haha.
"Har ni sett så mycket vatten förut?"


Min absoluta favoritlåt

Just nu finns det inget som slår denna:


Greg Parys - After Sex


Godmorgon Sverige

Hoppas alla har sovit gott, det har vi gjort här i Estland i alla fall! Paows mamma väckte oss nyss med varsin chailatte, rätt så mysigt. Idag ska vi äta lunch ute hela gänget (jag, Paow, Paows lillesyster, Paows mamma, hennes kille och Paows låtsasbror). Vi ska även sola solarium och besöka Gamla stan. Det är säkert jättefint där så det ska bli kul att dra och kika runt där. Kameran åker såklart med hela dagen också :)

Nyvakna och sega!


Update från lobbyn

Sitter här med våra bloggdatorer och myser i dom sköna sofforna. Kände mig för att göra det lite extra mysigt så jag drog till baren/cafét och köpte lite gott till mig och Paow. Blev varsin chailatte oså nachochips/dipp. Snart ska vi röra oss upp mot rummet för att städa och sedan sova. Vi hörs imorgon igen babes. Love to you all!



Fullt med bögar i Estland

Ja det kryllar verkligen av dom på stan, och sen får man ju  tänka på alla dom manliga bögarna som inte "syns" liksom. Tror fan jag och Paow ska ut och ragga lite haha, nejdå. Är här för att ta det lugnt med min älskade vän och inte för att knulla med något random, ush.

Nu på kvällen har jag och Paow bara tagit det lugnt på hotellet, hennes mamma kommer snart hit med mat som hon vart och köpt åt oss, snällt va? Hennes mamma är jättegullig faktiskt, igår satt vi på däck när vi åkte båt och snackade en massa, jag och Paow garvade som fan åt allt roligt vi pratade om.

Nu kommer maten. Tjingeling babes! <3


Videoinlägg: Vårat hotellrum

Här får ni se mitt och Paows rum här i Estland :)


Videoinlägg: Full och glad

Filmat igår på båten :)


Har folk ingen hyffs?

Jag brukar i alla fall aldrig ringa folk jag inte känner?

Jag: Hej det är Amir!
Främling: Wow kändis!!!
Jag: Oj, en till fjortis som ska driva.
Främling: Eh är inte detta Paows mobil?
Jag: Jo, vad fan vill du?
Främling: Få prata med henne.
Jag: Känner du henne?
Främling: Nej?
Jag: Ring då fan inte henne.
Främling: Jag ringer hur mycket jag vill.
Jag: Sure, vi är i Estland, det kostar 5:-/minut för dig.
Främling: *Klick*



Update: Vad fan snackar ni om, inte alls mig och Paow det kostar mest pengar för. Jag har kontantkort så jag kan gott och väl se att det är er som det kostar för. Men visst, fortsätta ringa på ni ;)

Dagen är räddad

Titta vad Denise mötte upp mig med i hotellets lobby!!!
Och städerskan som hitta den är guld värd som inte snodde den<3


Shoppat och käkat ute

Hej på er igen, kom precis hem efter att gått runt och kikat i gallerian som ligger precis mitt emot hotellet. Käkade även därinne också. Letade inte efter något spec men det slutade med en ny väska till mig. Kommer inte ihåg vad den kostade, fattar ju inte deras pengar så inte direkt att man kollar på priset liksom. Men jag köpte den på Zara i alla fall så den var nog inte allför dyr. Nu ska Paow vila lite i sängen så jag ska nog bara sitta vid datan och ta det lugnt ett tag nu :)

Väskan jag köpte. Är större än vad den ser ut haha.


Vårt fina hotell!


Tomorrow means luxury

Typiskt, vi har redan börjat stöka runt haha. Väldigt osmart eftersom vi ska byta till en lyxsvit imorgon, dom rummen var tyvärr lediga idag men imorgon får vi nog ett sådant om vi har tur. Annars jävlar ska jag stämma skiten ur hotellet, haha nejdå jag är inte en sådan. Sålänge jag har en bekväm säng och ett fräscht badrum är jag nöjd. Nu ska vi fixa oss lite för att sedan dra runt på stan här. Självklart följer kameran med. Hörs senare igen, kyss.

Min hörna


Paows hörna


Spegelbild


Typiskt klantiga Amir

Jag råkade glömma kvar min mobil på båten när vi klev av, hihi. Så jag vill att du ska köpa en iPhone (den nya, svarta) till mig tills jag kommit hem. Öppna nytt abonemang också på en gång mami. Puss love you.

Alla sexy boys skriv inget snuskigt nu för det är uppenbarligen inte jag utan någon annan som läser ert meddelande då haha!

Juste... blev party igår!

Förfest i myskläder samtidigt som vi titta på Idol.


Babe i baren, så vacker.


Snygg blondin i baren, haha.


Drinken var godare än den ser ut haha.


Vid frukosten på båten, så jävla sliten haha.


Framme på hotellet nu

Mitt och Paows egna rum :) Eller ja... en del av det.


Aldrig att jag missar det

På en båt eller inte... nu jävlar ska vi kolla på Idol!


Ska ni också se det?


Bilder vi tagit hittills

I vår mysiga hytt.


Den goda maten.


Favorithyllan i taxfreen (a)


Vi släppte bögen lös på däck, han behövde rastas :)


Sexy bitch!


Nu är vi på båten

Nu är vi äntligen på båten efter en massa om och men. Först var vi faktiskt påväg att kliva på helt fel båt haha, lite lustigt. Jag och Paow ska fixa oss nu och sedan ska hennes mamma bjuda oss på middag här ombord, jättegulligt ju. Men vi hörs såklart igen, t.o.m. när jag ska till Estland så är jag som ett klister på min bloggdator ;)

Plattång, löshår, smink och tjofaderittan är framme, let's make us hot!


Hejdå Sverige

Bloggar såfort jag kommer ombord på båten ikväll!
Kyss på er alla sålänge, nu gör vi Estland osäkert tillsammans.


Fick en till påfyllning

Som ni vet så fick jag för ett tag sen hela mitt kylskåp fyllt med min favoritdricka. Idag kom de tillbaka och gav mig ännu mer, guess they love me? Ska klunka Vitamin Well's Defence (favoritsmaken) tills jag spricker nu haha.


En stylist är aldrig ledig

Innan jag fick åka hem och packa inför Estland så ringde Steffi mig lite smått stressad. Dom ska ha karneval i hennes skola och hon ska klä ut sig till någon Flinta figur. Jag mötte upp henne i Skanstull och sedan gick vi snabbt in på Hemköp där vi köpte lite hårprodukter till stylingen. Sedan satte vi oss på en bänk och fixade hennes hår fort som fan innan jag var tvungen hem. Hur tycker ni att det blev? Jag är fett nöjd!

Jag är fan grym ju haha!


Ännu kvar här

Varför stressa? Drar hem vid 10 och packar resväskan.
Har nyss väkt Paow med frukost på sängen, visst är jag bäst?


Varför vi ska till Estland?

Godmorgon på er vakna därute! Paows låtsaspappa har ett företag i Estland så nu när hennes familj ska dit så hakar vi på. Vi slipper Stockholm, bor lyxigt, shoppar/festar billigt och får njuta av att se en ny och väldigt vacker stad. Nu ska jag åka hem till mig för attt packa väskan och kräva mamma på fickpengar. Haha nejdå, sånna dagar är faktiskt över. Och glöm inte...




Chocking news!


Kom precis till Paow

Vi är fett kända och snygga ju.
Varför får inte vi vara på tidningsomslagen?

Paow kallar posen för high fashion, helt okej ju!

Ditt jävla sprutluder

Nu har en skvallerbloggare lagt upp Paows mobilnummer? Har folk ingen respekt alls för sina medmänniskor eller? F*ttan som lagt upp numret borde få smaka på ett riktigt kok stryk. Lust att köra in hela Globen i henne så hon blir totalspräckt.

(Märks det att jag är lättuppretad idag?)

Förstår att ni undrar

Varför säljer jag mobilen efter bara en dag?

Jag är en människa som ska ha allt jag ser, det är så jag funkar. Jag var i Globen med min vän Sara och så fick jag helt från ingenstans för mig att jag skulle ha en ny mobil. Jag gick in i Phone house och tog första bästa billiga mobil (inte så mycket för high-tech mobiler). Dagen efter när jag vaknat ångrade jag mig och bytte direkt tillbaka till min LG med touchknappar och hela kalaset. Jag är retarded jag vet haha. Och angående minneskortet, att jag inte kan ha bilder på det om jag bara hade luren i en dag. Det första jag gjorde när jag köpt luren var att koppla minneskortet till datan och fylla det med massa bilder. Så jo tack, det finns bilder ;)


Vart arg hela dagen

Idag har jag haft riktigt grov pms för varken Steffi eller Paow har svarat på samtal. Efter ett x antal timmar kom jag på att de sklart ligger hemma och sover eftersom de dygnade inatt. Typiskt mig att ha retat upp mig helt i onödan haha. Sitter i alla fall hemma nu, åkte hem tidigt idag för att äta middag med familjen, trött på att äta ute. Min kompis räknade ut hur många tusenlappar jag fikar för varje månad, först trodde jag hon drev, sedan kom hjärtstilleståndet haha. Funderar förresten på ett lägga ut en ny tävling imorgon igen. Jo jagvet, jag älskar mina läsare mer än någon annan bloggare!


 


Update från Kungstornet

Jösses vad många som var intresserade av monbilen, men skoj det ju! Har vart på ett snabbt möte och efter det besökte jag lite resebyråer här i stan, ska ju åka utomlands ytterst snart. September eller oktober blir det nog, orkar inte vänta längre än så ju. Nu sitter jag på en uteservering och myser, kan dock ta inga bilder för min kamera ligger hemma hos Steffi, typiskt.

Vill du köpa?




Jag rensar inte minneskortet utan låter alla mina bilder ligga kvar ;)

Är du intresserad av att köpa den? Säljer den för det priset jag köpte den för vilket är 1000:- och mobilen är såklart inte låst till någon spec. operatör då, alla kort funkar i den (comviq, tre, telia osv...). Underlättar om du bor i Stockholm så kan vi mötas upp när du ska köpa den. Ingår; laddare, usb-sladd, headset och minneskort(med mina bilder på).

Maila [email protected] om du vill ha luren!

Fyfan vad äckligt

Kolla min morgonfrilla när jag var brunett, EUW!


Ska btw in till stan nu. Hörs därifrån <3


Jag saknar Espresso House

Minns ni EH på Stureplan? På hösten satt man alltid där, varenda eviga dag. Man hade sin mysiga halsduk, sina cigg och dendär gudomliga chailatten. Fan att Telia köpte upp hela byggnaden och körde ut EH, så jävla fräckt alltså. Nu finns det såklart fler EH i stan men det är fortfarande inte samma sak som att sitta på den vid Stureplan.

Don't we miss it?


Sista dagen är idag

(Tävling)


Boy and girl kissing


Vaknade klockan 12 idag, är jag inte alldeles för duktig haha? Ska träffa Maria klickan tre i stan så måste ju upp tidigt så man hinner fixa sig liksom. Hon har inte sett mitt nya hår heller så det måste jag verkligen lägga tid på så att det ser riktigt bra ut, bruden är ju alldeles för ärlig haha. Love it.

Nya sovtröjan, lite väl straight? haha.


Lite pinsamt gjort?

Jupp, redan hemma igen! Ytterst skönt fan! Taxin kom 10 över så det gick relativt snabbt. Kikade in på en blogg nyss och såg att killen photoshopat en bild på mig och Dessie. Killen har klippt in sig själv i bilden och skrev att han saknar oss men att vi snart ska festa igen. Ursäkta? Jag har ingen aning vem du är och vill inte ha det heller. Vi har aldrig festat och kommer inte heller göra det. Pass på mytomaner? Lite överdrivet att sitta och säga att man träffat folk man inte träffat, och dessutom klistra ihop bilder haha. Tragiskt.

Mytomanens bild:


Orginalet:


Bögen med trasiga skor

Plånboken blir inte glad men...


Jag är förbannad

Varför ska en människa som jag inte kunna få talangen att ha en fin sångröst? Det finns inget jag älskar så mycket som att sjunga, jag sjunger alltid. Senast idag kom jag på migsjälv med att stå och sjunga jättehögt i rulltrappan, min kompis slog till mig och undrade vad problemet var. Jag låter helt felknullad när jag sjunger men det bryr jag mig inte om, jag älskar att sjunga. Åååh jag vill ha en fin röst, hatar att inte kunna sjunga.

Kommer alltid vara min högsta dröm.


Paus från filmen

Var precis en sväng till 7eleven och köpte lite gott till sista delen av filmen, smart att komma på det när man redan kikat på halva filmen haha. Lustigt nog gick mina otroligt sexiga *host* flipflops sönder och jag kunde ju inte gå barfota så jag fick ta Steffis gamla ballerina skor som var 6 storlekar för små om man ska vara exakt, ush så hemskt det var, har skitont i fötterna nu haha. Men nu ska dipp blandas och sedan tillbaka till Agrabah.

Ont i fötterna? Ja tack.


Dagens barnfilm är dåliga

Hey igen bitches, sitter hemma hos Steffi nu och myser. Hon har precis bjudit på middag, ytterst tacksamt. Nu ska vi faktiskt titta på Aladin på henes vhs-spelare haha, fatta vad oldschool ju. Tycker inte ni också om att se på sådär riktigt gamla filmer ibland? Jag menar, när såg man Aladin sist liksom? Har ni inte tänkt på att alla nya barnfilmer som görs är så tråkiga. Antingen är det en animerad hamster eller en tecknad robot som ska rädda världen typ, aldrig några tvättäkta sagor längre saknar det.


Ska hem till ryssen nu

Åh vad fint min systers hår blev, och kul att se henne så nöjd alltså. Nu är jag en glad bög haha. Ska hem till Steffi nu och mysa gärnet. Ska käka middag där och se på någon disneyfilm har vi planerat, tror det blir toppen.

Oh baby baby have u seen Amirisha tonight?
Is he in the bathroom is he smokin up outside? Oh!


Svar; Till syster och mamma

Min syster vill ha en snygg brun färg med ljusa slingor i. Innan hade hon svart utväxt, brunröda toppar och orange mellanhår typ, helt fucked up haha. För att jämna ut allting så slängde jag i två stycken blekningar i hela håret. När håret var gult (mycket viktigt att det är gult, blir det vitt går det inte att få brunt) så slängde jag i två bruna färger (utan röda pigment i) som hon just nu sitter med i håret.

När vi tvättar ut det om en timme kommer hon alltså ha en jämn brun färg och då ska vi bleka slingor i håret, typ guldiga slingor så att det blir som snygga skiftningar i håret. Hon kommer bli skitsnygg ju, och jag är bäst hihi. Förpackningen längst upp till höger är till mamma, den tanten behöver inte mer än bara en förpackning haha, love ya.

Den bruna hårfärgen som sitter i nu :)


Dagens shopping

Någon som kan gissa vad som ska göras? :)


Mormor skjutsade oss till Willys







Sms från Arlanda

Godmorgon allihopa. Vaknade nyss av att mina morföräldrar kom hit på besök. Som ni kanske vet så gör dom det med jämna mellanrum, alltid lika skoj. Kikade såklart direkt på mobilen när jag vaknade och såg att jag fått ett sms av Imen som är påbäg tillbaka till Paris, snyft alltså. Men får ju träffa henne om några veckor igen, tror jag drar ner till henne i slutet av september.

Imen á la Paris, haha!


Snart gör jag comeback!!!

Har ni läsare märkt en sak? Det var månader sedan jag besökte en riktig nattklubb. Har hållt mig borta från sprit och fest ett riktigt bra tag nu. Självklart har det blivit lite fester och smådrickande men inget riktigt hålligång, och framförallt inga nattklubbar. Har hållt mig undan av vissa anledningar men jag känner att det börjar bli dags snart igen att göra comeback liksom, Haha! Nejmen börjar bli taggad på helgerna, jag behövde den paus jag tagit men nu är det snart dags igen, jag känner det.

Den senaste vimmelbilden på mig tror jag.
Tagen tidigt i somras.

William babe på bilden, saknar han jättemycket.
Vi snackade massa på tele igår, vi ska göra succé snart igen haha.


Update från café 60

Sitter i stan och fikar nu med tjejerna, så mys så. Ska hem till älskling Paow snart och bara umgås lite. Har tyvärr inte sovsaker med mig så kan inte sova hos henne, var ju fan evigheter sen jag sov hos henne haha. Men får se till att det blir av snart. Saknar att vara vaken till orimliga tider och inte göra någonting alls haha, bara vara med min babe.

Isolde så jävla fin.


Ojoj!


Titta vem jag sprang på

Isolde, hon har inte haft mobil på en månad så inte fått tag på henne.
Men idag haffa hon en gammal samsung så nu ere back on track!!


Nu ska vi alla mötas upp

Nu ska gänget mötas upp i Liljeholmen där vi alltid brukar ses. Vi ska umgås och sedan ska alla säga hejdå till Imen som åker till Paris. Hon kommer inte tillbaka försän den 20e december, så sorgligt. Uppdaterar från lilje, puss <3


Imorgon far hon

Imen har jag känt sedan jag var sex/sju år gammal, fattar ni att vi hållt ihop så länge? Sedan ett år tillbaka så pluggar hon i Paris och hon är bara i Sverige på sommarlovet/jullovet och det tycker jag är så jävla trist. Imorgon ska hon tillbaka till Paris igen, så sorgligt. Jag och Sara ska träffa henne idag för att bara vara med henne. Vår sista dag tillsammans ju. Men hey bitches, jag ska till Paris om några veckor och hälsa på henne ;) Mhm... blir nog massa skoj att läsa om i bloggen då. En bög lös i Paris!

Älskar dig!


Precis tagit en dusch

Med andra ord har jag vaknat till först nu, jösses vad seg jag kan vara på morgonen egentligen haha. Men hatar att duscha när man har haft vax i håret alltså, haha. Vaxet blir helt blött och rinner in i munnen, inte nådigt liksom. Men ska i alla fall platta luggen nu och börja fixa mig för dagen!


Dags för lite...

- Photoshop missbrukare

Photoshop (och andra bildredigeringsprogram) är oändliga och det finns verkligen inte gränser för vad man kan göra med en bild i alla dess program. Men finns de något värre än när alla dessa fjortisar ska försöka sig på programmen? Jag vet inte hur många avklippta ben och utsmetade ansikten jag fått se den senaste tiden. If u can't handle it, keep ur f*ckin hands away!

- Svininfluensan
Eller jag dissar rättare sagt dom som ska whaina om det. Minns ni fågelinfluensan? Alla skulle vi dö och det var så hemskt farligt hit och dit. Samma misstag görs även nu, folk blir helt galna och tror att världen ska gå under. Bitch please, det är bara en random influensa?



- Hösten
Åååh jag vill verkligen att den ska komma snabbare! Tjockare tröjor, mysiga halsdukar och varma drickor på uteserveringarna. Vi får inte glömma ciggen också. Jag verkligen älskar hösten, absolut den mysigaste årstiden. Och folk är så snygga under hösten också.

- Pizza
Detta gör jag bara för Saras skull, vi älskar pizza hon och jag. Frågade henne om tips till veckans hissar/dissar och då sa hon pizza haha. Varför inte liksom? Det är så sjukt jävla gott och man kan verkligen anpassa den efter sin egna smak när det gäller vad man vill ha på sin pizza. Själv föredrar jag musslor på min.

Hemma igen

Godmorgon mina små barn, thaha! Sitter hemma nu igen. Vaknade konstigt nog tidigt idag och känner mig pigg. Åkte inte direkt till stan från *hemlig* utan åkte hem när jag vaknade. Smart som jag är hade jag inte med mig bloggdatorn och en dag på stan utan min bloggdator vore väl en mardröm haha? Sitter i mitt rum nu och pumpar gammal musik. Just nu körs Barbie girl haha, snacka om att man blir taggad av den liksom. Den är så rosa och härlig.



Sover borta inatt

Ska hem till *hemlig* och sova där igen, denna gången utan brudarna hihi. Tyvärr kan man inte skriva ut namnet på personen här i bloggen för då kommer jag antagligen inom en vecka läsa i någon skvallerblogg att min mamma gift bort mig till honom eller att det är en transa med en lila peruk som jag dejtar? Man blir ju aldrig förvånad haha. Skämt åsido. Gullungar, vi hörs imorgon igen såklart. Love to you <3

Blåsigt ute, nya stickade koftan är på :)


Inget klubberiet för mig

Blev inget Klubberiet för mig ikväll, det känns faktiskt inte som min grej liksom. Hade velat åka dit bara för att Kissie ska dit. Vill se hur hon skulle agera i verkligheten efter att skrivit skit om mig i sin blogg! Var ju trotsallt hon som började allting genom att skriva att jag hade ett kuksugarrykte? Ayah, jag har inget emot henne iaf, tråkigt att det blivit som det blivit men whatever. What to do liksom.

Men vist blir man taggad på fest av denna låt?


Några sanningar om mig

Trött på misslyckade skvallerbloggar som ska skriva skit om mig när det inte ens stämmer, så himla förnedrande och elakt alltså. Blir förbannad. Här reder jag ut saker själv så slipper ni undra.

- "Amir bodde hos Ted för hans pappa slängde ut honom"
Killen som bor hemma hos mig är för det första inte min pappa så han skulle aldrig i hela sitt liv kunna få mig utslängd, tror ni påriktigt att min mamma skulle tillåta det? Minns ni när jag förstorade läppen tidigare i år? När jag kom hem sa både min mamma och hennes kille att det var skitfult och att de inte förstod att jag kunde kasta mina pengar på sånt. Jag blev skitsur på dom och drog hem till Ted, blev kvar där i en hel vecka innan jag åkte hem igen. Big deal? Knappast... bodde ju hos Paow också i en vecka för ett tag sen. Bara skönt att komma bort från samma vardag ibland ju.

- "Amir var kär i en kille som dumpade honom"
Wow, har jag blivit dumpad? Oj, kan kända bloggare bli det? Tacka fan för det, jag är människa jag med om folk inte viste det. Dock förstår jag inte varför folk vill få det att låta som att "killen som dumpade Amir" är någon av mina gamla vänner? Han som "dumpade" mig bor inte ens i Stockholm utan längre ner i landet. Och vi var förfan inte ens tillsammans, så ge er liksom?

- "Amir har slickat fitta i ett tält"
Nej det var faktiskt två stycken fittor :)

Trött på att behöva försvara mig hela tiden.
Men antar att det behövs ibland, för att slippa rykten.


Sätta in löshår - tre enkla tips

1. Sätt in det så långt ner på huvudet som möjligt. Desto längre ner det sitter desto mindre än risken att man kommer se klämmorna sticka ut från huvudet.


2. Tupera dom partierna där du ska sätta fast klämmorna. Om du tuperar håret lite så kommer klämmorna med löshår sitta fast mycket bättre och du slipper oroa dig för att klämmorna ska glida av.

3. När du satt in alla rader med löshår så kamma igenom allt hår tillsammans (löshåret plus ditt eget) och platta även allting så att det enkelt smälter in i varandra. Voila! Tre enkla steg, inte svårare än så.

Expressen är fortfarande sämst

Kommer ihåg när jag gick i lågstadiet. Min vän Fanny brukade då sälja Expressen och jag sa till henne att det var Sveriges sämsta tidning, och det är fortfarande sant. Läste artikeln om Paow på expressen.se och i den tar de återigen upp snacket om att Blondinbella inte får ut mer än 7.000 kronor efter skatt. Det betyder alltså att jag tjänar mer än Blondinbella varje månad? Årets skämt.


Stylist-Amir fick bråttom!


Klubberiet ikväll?


Vad skönt att läsa att ni inte läser min blogg i hånande syfte, utan att man faktiskt har läsare som finner ens blogg intressant. Sånt blir man ju glad av! Vaknade av migsjälv idag och inte utav att någon ringde och väckte mig, så slipper mordhota idag haha. Finns ju inget värre än att bli väckt av någon liksom.

Ska man gå på Klubberiet ikväll? Jag är ju inte direkt sugen på klubbfest utan sprit, låter fjantigt men så är det. Ska jag festa vill jag göra det ordentligt liksom. Men Paow och Steffi har tjatat på mig i två veckor nu. Och jag får ju trots allt VIP-pass så jag slipper springa runt bland alla fjortisbrudar i hotpants och bh. Tack och lov ska mina babes ha leggings och skitsnygga klänningar, love it. Ska såklart fixa deras hår inför kvällen också. Men vi får se om jag dyker upp på Klubberiet eller inte. Tänk er... Kissie, Amir, Paow och Dessie på samma fest. Vilka börjar slåss? Vilka återförenas? Fatta vilket drama det kan bli alltså. Så spännande...

Vi är alltid snyggast på fest!


Varför läser man bloggar?

Sitter med min morsas fula hörlurar och lyssnar på fin musik. Någon låt med Amy Diamond nu, skitvacker är den. Älskar hennes vackra röst men tycker det är tråkigt att hon ska låtsas vara 10 år på scen hela tiden, men skitsamma.

Varför läser man bloggar? Har funderat på det idag. Min blogg inspirerar ju väldigt många, främst unga homosexuella killar som inte vågat komma ut, det märker man på all mail jag får varje dag. Blondinbella hjälper folk med självförtroendet osv. Men hur många sånna bloggar finns det kvar? Bloggar som faktiskt bjuder på något bra?

Jag minns bloggportalen för bara några månader sedan. Jag verkligen hoppades att jag någon dag skulle kunna hamna där och få bli en bra förebild tillsammans med dom andra på topplistan. Men titta nu? En bög från Göteborg som inte bidrar med annat än ätstörningar! En fjortis som folk skrattar åt! En brud som stönar varje gång hon öppnar käften! Vad är det folk vill ha egentligen?

Förut var det coolt att vara på bloggportalens topplista, då var man lyckad och framgångsrik. Men nu? Vill man vara kvar där? De flesta är ju där för att det varje dag sitter folk och skrattar åt dom liksom. Jag vet inte, hoppas inte jag är där för att folk hånar mig utan för att folk faktiskt gillar min blogg. Ayah vad vet jag... typiskt mig att sitta och tänka på sånthär mitt i natten hehe. Ska försöka sova snart hade jag tänkt, puss alla bloggläsare. Love u, if u love me, thihi :) <3

Aldrig förstått mig på emos

Haha jag diggar emo-bruden som sitter på YouTube och säger att hon ska döda de som ser bättre ut än henne? Förstår inte riktigt. Tänk er om dendär tjejen skulle klippa upp håret lite, bleka massa blonda slingor, sola solarium och lägga på smink som inte är för albinos. Hon skulle ju säkert bli värsta hottie babe. Istället sitter hon där helt vanställd och snackar som att hon knarkat sen hon var 5?

Aldrig förstått mig på emos. De väljer själva att se sådär läskiga och konstiga ut, sen när det kommer någon snygging så ska de bara klaga och snacka massa trams. Varför fixar de inte till sigsjälva istället?

Det finns inga fula människor, bara lata!


Dagens shopping


Chinos / Gina Tricot / 199:-
Stickad kofta / H&M / 399:-
Halsduk / H&M / 79,50:-
Sjal / H&M / 99:-


William och jag hånglar

Ni hatar det, ändå klickar ni. I love it haha.

(Orka att jag klämmer sönder hans huvud haha)


Alltid kul med shopping

Avslutar kvällen med ytterligare en fika efter lite shopping. Blev från H&M och Gina tricot. Jani... undra vad jag kan ha köpt på Gina va hehe? Ska visa allt sen när jag kommer hem igen. Vi hörs då babes, puss.


Fikar med babes

Joanna och jag :)


Paow och Joanna <3


Steffi och Anna


Dagens låt

Vist är det omöjligt att sitta still?
Körde den på repeat hela vägen in till stan.


Dags för stan

- Ett ärende hos banken
- Möta upp Joanna
- Leta efter en viss tröja
- Fika med älskling Paow
- Sola solarium (?)

Dyker säkert upp massa annat också.
Hörs från stan älsklingar, kyss!


Nominerad till veckans blogg

Veckans 3 nominerade till Veckans blogg.


Klicka
här för att rösta! Och hoppas ni röstar på mig <3


Godmorgon mina vänner

Uh, ny design igen! Ville behålla samma stil på den och inte göra om alltför mycket. Ny header och lite annat som jag ändrat på. Rätt nöjd tror jag, men ska snacka med min fotograf och fixa nya studiobilder till headern. Nu har jag ju bara någon random som jag tagit i en rulltrappa haha, men ville få med nya håret i headern :)

Vaknade av att Sara ringde mig, fyfan vilken hemsk brud haha. Bad henne komma hem till mig så nu har jag anledning att vakna upp liksom. Vi ska käka frukost hos mig och sedan ska vi fixa oss för en dag på stan, weei!


Godnatt!!

Oopsie... glömt att kolla klockan (a)


Tävling värd över 1600 kronor

Nu har jag fixat något najs att lotta ut till er igen, i know u love me hihi? Paketet innehåller hårvårdsprodukter från sajten Bangerhead.se till ett värde av över 1600 kronor. Allt du behöver göra för att vara med och tävla är att registrera dig för Bangerheads nyhetsbrev, vilket du gör i menyn till vänster här. Registrera dig innan måndagen den 7e september klockan 23.59 för att vara med och tävla. Skriv sedan en kommentar till detta inlägg och ange den mail som du registrerade dig för nyhetsbrevet med. Good luck alla!!


Just look and see... vem tackar nej? ;)


Dagens fakta

Viste ni att om en tjej rör sig medans hon pullar (t.ex. stå upp med ena benet på sängen) så bränner hon över 300 kalorier per orgasm. Fett coolt va? Om jag var tjej skulle jag fingerpulla dygnet runt och bli smal som satan haha. Prova det hemma nu tjejer och se om det funkar, stod i tidningen :)

Jag och Patrik hos han tidigare ikväll.


Nu är det jag som är blondast

Hello bitches, åkte till Årsta för att käka middag med brudarna och sedan drog vi hem till Patrik där vi umgås nu. Sist jag var här så blekte jag ju Pariks hår men nu är jag ta mig fan blondare än han haha, underbart liksom. Patrik ska tyvärr sova tidigt så det blir en tidig hemgång idag antar jag, så vi hörs när jag är hemma igen :) Puss på skinkorna.


Hade tråkigt, så stylade Imen

Före


Medans


Efter


Hos Imen nu

Typiskt oss, vi har pecis käkat frukost haha. Men bättre sent än aldrig? Tråkigt att äta det hemma, föredrar hellre att göra det såhär, mötas några vänner och äta massa gott tillsammans ju. Blev knäckebrödsmacka med leverpastej/saltgurka och kaffe/juice till det. Nu sitter vi och tittar på fransk tv. Imens familj är ju fransktalande så jag joinar crewet och låtsas förstå vad som säger på tv'n haha. Just nu pratar dom om min blogg och att jag är fett snygg i håret, wohooo!


Fixat håret nu

Sara sitter här hemma hos mig! Ska byta om och sen till Imen. Hörs därifrån.


Vill någon göra min design?

Bytte ut headern och profilbilden bara för att jag fick lite smått panik, så jävla trött på den jag hade innan haha. Som ni ser så är de en sjukt enkel header eftersom jag inte orkade lägga ner tid när jag just nu inte har någon fantasi alls, vet inte alls hur jag vill ha min header.

Någon som skulle kunna hjälpa mig med en design?
Maila
[email protected] och märk mailet "Design".


Hur vi bögar har sex...

Anonym frågar:
Amir jag frågar alltid men får inte svar hur gör bögar när dom knullar med varandra? Som vanliga människa?

Amir svarar: Det är inte svårare än vad folk tror. Vi gör precis allt som "vanliga människor" gör förutom dendär kladdiga saken ni tejer har mellan benen, thihi. Här har ni lite bilder från en gayporrfilm. Eftersom att jag vet att det finns bitterfittor därute så har jag såklart gjort censur på all rumpa och snopp haha. Hoppas ingen överdriver nu och ringer migrationsverket för att jag visar detta haha, trots allt ni som alltid frågar om det :)





Tar dagarna som de kommer


Vaknade av ett sms där det stod att en viss person hade drömt om mig, gulligt va hihi? Hade tänkt att direkt tvätta håret men när det är såhär kort ser du ju ut exakt som det gjorde när jag skulle sova, stylat och klart när man vaknar liksom haha. Dagens planer är som vanligt oklara, jag älskar att bara ta dagarna som de kommer. Är ju en allmänt stressad person så jag skulle knappast må bra av att hela tiden ha saker planerade. Ni som är i skolan, jag sörjer med er. Ni som fortfarande sover, vakna för i helvete :) Haha.


Efter en moppetur...

Åkte moppe hit till Sara, fett skönt alltså. Har fortfarande inte vant mig vid nya håret så jag blir lika chockad varje gång jag ska försöka dra fingrarna genom luggen haha. Sitter med hennes småbröder och snackar och dom typ dör av garv varje gång jag säger något. Antar att de inte hört en bög prata förut haha, sköna ungar. Nu ska vi käka godis och bara mysa, underbart.

Sara den underbara.


Hemma igen

Åh vad anorlunda jag känner mig som en helt ny person hehe. Gjorde ju inte bara en sak på Bobbys Hårstudio utan vi höll på som fan med mig kändes det som haha. Detta är vad Bobby gjorde med mig:.

- Klippte håret
- Blekte håret
- Tonade håret
- Noppade ögonbrynen
- Färgade ögonbrynen


Efteråt blev det middag på en restaurang på Stureplan, asiatiskt som vanligt. Nu ska jag bara andas ut lite här hemma och senare ska jag dra hem till Sara och mysa lite, har inte varit hemma hos henne på flera månader ju hehe, så ska bli skoj att leka lite hos henne. Tar med mig min söta bloggdator så vi hörs snart igen. Kyss.

NI SOM PÅSTÅR ATT DET INTE ÄR JAG I INLÄGGET UNDER.
KÄNNER ER ÄGDA FUCKFACES =D


FAN VAD SNYGG JAG ÄR!!!

Tack Bobby <3


Jag chockar Sverige...

Titta allt blont är bortklippt, nu är jag brunett :D


Nu kör vi

Håret är tvättat... nu börjar vi.


Steffi babe gör sällskap :)





Mot Drottninggatan 81

Godmorgon babes, sovit gott? Jag är lite smått stressad och ska röra mig mot bussen nu. Ska ju in till Bobby nu och klippa håret. Som vanligt vet jag inte riktigt vad jag ska göra med det men jag kommer antagligen som sist säga "kutta bort skiten nu" oså får han göra vad han vill. Mitt hår har ju blivit rätt så slitet av all blekning så jag måste verkligen klippa bort dom slitna topparna.


Såhär såg jag ut sist jag var där. Undra om Bobby känner igen mig haha.


Tävling; Vitamin Well's

Vinnaren är: http://caisaj.blogg.se/
Var vänlig och maila mig snarast möjligt!



Fråga förresten inte vad jag gör vaken haha.
Ska sova nu, promise. Godnatt <3


RSS 2.0