Måste få tycka till


Är det något som jag alltid har tyckt så är det att håriga tjejer är bland det äckligaste som finns. Alla ska acceptera alla men alla har även rätt till sina åsikter.

Igår på festen så var det en skitsöt tjej som sprang runt och minglade. Plötsligt börjar hela mitt gäng med tjejer att stortjuta av skratt och jag frågar vad dealen är. De pekar på den söta tjej jag sett och när hon lyfter på armarna ser jag en buske som heter duga. Jag trodde fan jag skulle spy, hon förstörde halva min kväll. Kunde inte sluta tänka på allt hår som låg och svettades i hennes armhåla.

Undrar om hon hade hårig armhåla på grund av dålig uppfostran eller för att hon bara ville vara lite rebellisk? För alla vet att tjejer ska raka sig under armhålan, säg inget annat :)



FRÅGESTUND!


Ni har hela kvällen på er att fråga!


Fick mms av hunduppfödaren

Min älskade chihuahua valp är nu 2 dagar gammal!
Här har ni en bild på han med mami och alla syskon:


Cleo är den vita längst till vänster.

Längtar tills jag får åka till Göteborg och titta på honom.
Och i slutet av mars får jag hämta hem honom :D <3


Hallå igen bitches!

Efter att Alexandra skrivit sitt gästinlägg så orkade jag inte blogga mer, jag och Rosanna somnade helt döda i soffan och vaknade utav att Mickis ringde och sa att hon & Filli stod utanför med bilen. Det blev på med kläderna fort som fan och en kvick vända till McDonalds. Fan vad gott det smakar när man är så bakis som vi är idag haha, helt underbart.

Efteråt körde Mickis hem mig och nu ska jag ta en lång dusch och bara njuta av att känna mig fräsch igen. Man kanske ska kasta på lite brun utan sol när man ändå är igång? Blir nog bara på armarna, har insett att bruna armar är så jävla sexigt. Och armarna är det stället jag får minst färg på så lite fusk är trotsallt tillåtet.


KISSIE MJAOU HÄR!

Hej hörrni! Käraste Kissie här.. ;) Sry för att ni inte kan komma in på min blogg just nu men mitt webhotell har lite problem. Det ska lösa sig under dagen, so don't worry sugerbuns!

Söta Amir lät mig gästblogga här så ni vet om det, gulligt va?! Ska ge honom en feting länk sen så han kommer över fuckme på bloggportalen..





Idolbild *thihi*

Typiskt Rosanna;

"Jag måste se bilden innan du lägger upp den. Man vet ju inte ifall foten är smutsig, jag menar... dina äckliga horunge-läsare ska ju alltid kommentera så störda saker. Men dom gillar mig mer än Kissie i alla fall."



Come on bitches, älskar vi inte alla min Rosanna? ;)


Händer alltid sjuka saker...

- Drack öl som gick ut 2007 haha!

- Hånglade upp en straight kille, 1-0 till mig.

- Pim råkade lägga sig i en säng full med spya haha!

- Åkte bil med en aspackad förare. Stor ångest.

- Vaknade upp hos en främling ;)


Hemma hos Rosanna nu

Pusst, snubben hann inte vakna innan jag drog haha. Skitläskigt alltså. Nu är jag i alla fall hemma hos Rosanna som jag festade gärnet med igår till 05 på morgonen. Vi var på en galet skön hemmafest alltså. Jag tycker det var så roligt för att det var så blandat med folk där. Brats, gapiga blattar, flator, söderbönor osv osv! Jättekul var det, blir alltid roligast när man bladar olika typer av folk.

Dock blev det kanske lite för mycket alkohol. Nu pratar jag inte om "för starka drinkar" utan jag drack cider, öl, rött vin, champagne, drinkar, amarula osv... Ni alla vet nog hur det kan bli när man blandar alltför mycket haha. Men gott var det, och kul blev det! En underbar natt, supernöjd :)


Jag och mina favoritflickor!! <3


Finaste Mickis.


"Öl - So not gaybloggah style"


Pim, vääärldens partypingla och min Rosie <3


Skönaste Fabio haha, asrolig! Sprang runt och skrek "Ämiiir han é höllywood kändis asså" haha skitrolig. Oså Rosie såklart :D


Vet inte vart jag är?


- Kliva upp senast 09.00 varje dag!


JAG KLARADE DET!!! Har vaknat 09.00 varje morgon hela veckan nu. Vaknade fan automatiskt 09 idag utan larmet plus att jag söp som fan igår. Fan vad bäst jag är alltså riktigt jävla stolt. Innan kunde jag ju utan problem sova till 13-14 på dagen men det problemet är avklarat nu. Ooh i'm happy!


Men... vart är jag? Vaknat upp hemma hos något random som jag inte alls känner igen. Inte ens min typ? Varken blond, solbrun eller längre än mig haha. Mitt minne är det inget fel på så knullat har vi i alla fall inte, tror jag, haha. Ska packa ihop mina saker och dra hem till Rosanna fort som fan nu. Bloggar med bloggdatorn från hans badrum HAHA! Hörs senare <3

Drar på fest nu!



Update: FAN det är ju lördag!! Haha ;)


Jag är försenad...

Och det är inte pågrund av vanliga killproblem som att langaren är försenad med bärsen eller att lillesyrran har snott duschen. Nej jag hittade inte mitt smink men gjorde det alldeles nyss under sängen haha. Hur fan har sminkväskan hamnat där undrar man!? Ska i alla fall kasta på mig sminket fort som fan och sedan fixa håret lite enkelt. Orkar inte satsa när man ändå har så bråttom!

Ser ut som stryk måste skynda mig!!!


Kvällens partylåt



Break your heart


Hemma hos Rosie

Har inte funkat att logga in på blogg.se under hela dagen.
SUCK alltså...


Paulina myser i soffan och jag leker frisör. Har hjälpt Rosanna att fixa hennes hår inför ikväll. Kommer att bli värsta galna festen har jag hört. En hemmafest med rökmaskiner, karaokemaskin osv osv, riktig highschool party haha. Jag själv ska snart röra mig hem och börja fixa mig sedan ska jag åka sällskap med Linda till festen :)


My super diva-sweet sixteen

Jag och Paulina ligger i sängen och tittar på My super sweet sixteen. Nyss var det en skitäcklig grispojke som delade ut sina inbjudningar i form av en audition. Han lät alla intresserade komma upp på scenen och efter att ha granskat deras kläder och utseenden så sa han ifall de fick komma eller inte komma på hans fest.

Fattar ni vilket äckligt svin? Hur långt får det gå liksom? Hade mitt barn bjudit in vänner till sin fest på detdär viset hade jag hängt ungen upp och ner i lampan och sedan låtit alla dissade komma och piska på honom med ett läderbälte, det enda rätta ;) Ytliga människor är det värsta som finns. Eller ytlighet kan vara bra, men när det går till en överdrift blir man ju rädd!


Om en kvart smäller det!

Ja då ska jag slänga upp Paulina ur sängen haha, hon lovade klockan 13 att jag skulle få väcka henne efter 30 min så nu har hon inga ursäkter längre. Läskigt att folk kan sova så länge, eller jag var visserligen likadan för bara en vecka sedan men idag vaknade jag automatiskt en kvart innan larmet gick igång 09. Skönt att man lyckats vända tillbaka på dygnet igen, rätt ska vara rätt :)


Pratar i tel med Rosanna, vi ska festa hårt ikväll!! :)


Någon som kan gissa?

Vad tror ni detta är? ;)



Jag klarade det idag också

*GODMORGON*
Har varit vaken sedan klockan 09, fatta att jag klarade mitt veckans mål även en lördag hihi. Skitbra ju! Har bara legat i sängen jättelänge och dragit mig, superskönt! Paulina sover fortfarande men när hon hörde att jag gick upp mot datan så hojtande hon till att jag skulle väcka henne om 30 min haha, hon är otrolig. Ska nog tvinga på henne ett veckans mål också ;)


Vår fredagsunderhållning...

Inga negativa kommentarer tack!!!
Jag är halvafrikan så kalla mig inte rasist :)


Grupp 4



1. Janina har skickat in detta klipp där hon sjunger!

Janinas blogg

2. Moa sjunger en jättehärlig ABBA-låt!

Moas blogg

3. Cornelia 13 år har skickat in detta när hon sjunger :)

Cornelias blogg

4. Lina vill visa er detta klipp som hon mailade in!

Linas blogg

Vem är eran favorit!? :)
Själv kan jag faktiskt inte bestämma mig...


Tillbaka hemma hos Paulina

Pusst vad trött jag är, har sprungit runt på hela söder idag känns det som hehe. Vi började med en god middag på Taco bar! Sedan blev det shopping på götgatan. Innan vi drog hem till henne igen så köpte vi även massa gott. Glass, färska hallon, läsk osv. Kommer bli en supermysig kväll :)

Köpte bl.a. en present till min syster idag.
Ingen speciell anledning, är bara en väldigt söt storebror!


Jag visste det

Självklart låg Paulina och sov när man kom haha, men hon klär på sig nu så snart ska vi ut och käka. Taco bar blir det, varför är jag inte förvånad haha? Vi ska tydligen möte upp Dennis en snabbis också. Han ska på Elle-galan och vi måste visa vägen dit, how cute? Kan inte vara lätt att flytta helt ny till Stockholm fan. Jag själv var typ sist av alla i klassen att kunna åka till stan utan mamma, kom alltid vilse hoho!

Drar ut nu

Har lyckats få upp Paulina ur sängs så nu ska vi mötas upp, antar att jag får dra hem till henne och hämta henne vid dörren så seg som hon är haha. Fasst vi båda var uppe sjukt sent inatt så förstår att hon sovit nu ett tag under dagen. Men bitches vi hörs sen, bloggar när vi käkat klart <3


Ska träffa Paulina idag!

Vi ska käka middag inne i stan, mysigt va!? Ska bli skönt att få träffa henne och prata igenom en massa. Tror det behövs! Visserligen har vi pratat jättemycket över telephone men det är en helt annan sak att träffas face2face och gå igenom saker. Ska bli skönt :)

Bild från vår tid.


Cleo är född

Första valpen som kom ut var en vit hane!
Precis som jag vill ha den, så glad.
Cleo <3

Hoppas hans 3-4 syskon också kommer ut väl!


Viktig info

Min iPhone dog imorse så jag har gjort en systemåterställning på den. Mobilen är alltså som en helt ny och har samma innehåll som en helt ny iPhone. Med andra ord... tom kontaktbok!

Facebook, msn, mail... whatever!
SKICKA MIG ERA MOBILNUMMER! :)



OMG!!!!!!!



Fick precis sms från min hunduppfödare:
- Räkna med att Cleo föds inom några timmar! Sammandragningarna har börjat :D Ska filma allt sen och uppdatera dig! Puss.

Faaaaan vad glad jag blir oooooh!! :D

Kommer ni ihåg?

Manligt - Kommer ihåg detta forum från nätet, det fanns två killar i min klass som inte pratade om något annat än det under en tid. Jag var jättenyfiken och satt och kikade där inne. Tyckte det var hur kul som helst att läsa om grooming. Sånt "får ju inte killar prata om" annars, eller det har ju ändrats på senare år iof :) Ayah, manligt, Sveriges största modeforum för män.



De härliga låtarna - Vet inte om det handlar om att man inte förstod låtarna, men det känns som att alla låtar från när man var liten var lyckliga låtar som man blev glad av? Idag känns alla låtar så sorgliga och tragiska. Minns denna goding som jag verkligen älskade, i alla fall den delen när tjejen sjunger haha.


När man var liten - Jag har verkligen klara minnen från när jag var en liten skitunge. Det jag älskar är att jag inte har förändrats för fem öre faktiskt. Jag har alltid varit killen med stark vilja och som ska få viljan igenom no mather what. Har alltid varit känslig av mig, lättroad och en som verkligen älskar att bjuda på sigsjälv.

Godmorgon älsklingar!


- Kliva upp senast 09.00 varje dag!

Fan vad grym jag är, fastän jag somnade väldigt sent så kom jag upp i god tid! Var uppe hela natten och snackade i telefon med Rosanna om allt och inget. Fan vad galen hon är haha, vi skickade bland annat massa gamla bilder till varandra via msn som vi skrattade åt. Gamla fula bilder nivet. Sedan så hade vi lite webcam-kul tillsammans också haha!



Så sant!



I miss u



I know I can be a little stubborn sometimes
A little righteous and too proud
I just want to find a way to compromise
Cos I believe that we can work things out

I thought I had all the answers
Never giving in
But baby since you’ve gone
I admit that I was wrong

All I know is I’m lost without you
I’m not gonna lie
How am I gonna be strong without you
I need you by my side
If we ever said we’ll never be together
and we ended with goodbye
Don’t know what I’d do
I’m lost without you

I keep trying to find my way
but all I know is
I'm lost without you
I keep trying to face the day
Lost without you

How am I ever gonna get rid of these blues?
Baby I'm so lonely all the time
Everywhere I go I get so confused
You’re the only thing that’s on my mind

Oh my beds so cold at night
I miss you more each day
Only you can make it right
No I’m not too proud to say

All I know is I’m lost without you
I’m not gonna lie
How am I gonna be strong without you
I need you by my side
If we ever said we’ll never be together
and we ended with goodbye
Don’t know what I’d do
I’m lost without you

I keep trying to find my way
but all I know is
I'm lost without you
I keep trying to face the day
Lost without you

If I could only hold you now
Make the pain just go away
Can’t stop the tears from running down my face

All I know is I’m lost without you
I’m not gonna lie
How am I gonna be strong without you
I need you by my side
If we ever said we’ll never be together
and we ended with goodbye
Don’t know what I’d do
I’m lost without you

I keep trying to find my way (yeah)
but all I know is
I'm lost without you
I keep trying to face the day
(but all I know is)Lost without you

I keep trying to find my way
And all I know is
I’m lost without you

i'm Lost without you


Fuck, jag vakna!

Trodde ni jag skämtade om att jag skulle sova? Nej jag var helt seriös och somnade faktiskt men nu helt plötsligt så vaknade jag igen? Fan vad skumt, är helt pigg. Jag som trodde jag skulle få sova hela natten. Suck....

Jag skulle testa...

...hur det känns att provocera sina läsare. Det var rätt kul faktiskt. Jag gjorde något så litet och ointressant som att kopiera ett inlägg av min vän Alexandra och det slutar med att ni sitter hemma helt agressiva och förbannade på mig? Haha fan vad kul, förstår faktiskt att Alexandra bloggar på det sättet hon gör! Folk är verkligen pinsamt lättretade. Tragiskt hur folk slaviskt påverkar sina egna liv utefter andras?

Jag ska i alla fall sova nu :) Puss <3


Video från skridskoåkningen..

Naaw.. Visst var bilderna i förra inlägget söta?! Ja, vi lär ju ha varit ett gift par om jag inte vart bög.. Tror inte ni också det?! Haha, och eftersom jag inte vill ha barn så hade vi haft våra små hundar istället och tagit hand om dom! Skiljer sig inte från verkligheten så mycket trots allt.. Hmm.. Nåja!

Alexandra passade på att filma mig när jag skulle visa upp mina, öhm skills! *host host*.. Jag lovar, jag har faktiskt gått på konståkning.. Jag lovar!... inte!


Bitches i'm home

Här har vi lite fler bilder från idag :)





Fan vad roligt det var!

Tro det eller ej men jag har överlevt dagen! I början var det riktigt stelt och jag vågade knapp röra mig ute på isen haha men efter ett tag kom man faktiskt igång, jättekul var det. Efteråt drog vi direkt till Rice där vi fortfarande sitter och svullar sushi så som bara vi kan! Ska snart börja röra mig hemåt, hörs då :) <3


Har mött Alexandra nu

Har väntat inne på Espresso house på henne och nu är hon har! Vi ska vänta på William och sedan in till Kungsträdgården för att åka skridskor. Fan vad kul det ska bli, lovar att blogga direkt efter :D


Har solat klart nu


Rör mig inåt nu

- Sola solarium (30 min)
- Åka skridskor i Kungsträdgården

Ska åka in för att sola nu, själv! Folk är ju så sega på att vakna upp haha så jag kör solningen själv sedan blir det skridskoåkning med mina vänner. Alexandra, William & jag ute på is! Haha fyfan! Är jättetaggad faktiskt, vem vet hur det hela kan sluta liksom! Men jag bloggar igen såfort jag solat klart :) PUSS!


Jag dör av skratt

Vet ni hur länge jag har väntat på en bra parodi på mig? Då menar jag inte en fjortis som stoppar en kudde under tröjan och säger "It's Amir bitch" utan en riktig parodi som man faktiskt skrattar åt haha. Love to this man <3


"Du är ett monster"

Så skrek Alexandra när jag precis ringde och väckte henne haha, skitkul! Kopplade in Rosanna i samtalet och även hon låg och sov. Kan ju inte låta mina flickor sova bort hela dagen hallå!? Något gott måste man ju göra för samhället ;)

Har btw blivit sjukt sugen på att åka skridskor efter att kikat in i Kenzas blogg, fan vad roligt det såg ut! Har ju inte åkt skridskor på säkert 1-2 år så får kanske göra en comeback idag eller vad tycker ni? Har bestämt att leka med min babe William idag så ska försöka tvinga med honom. Gaybloggah goes iceprincess ;)

 


Jävla blogg.se

Nu går det inte att kommentera i bloggen heller.
Vad näst? Kanske inte går att blogga alls? Haha...


Unnade mig lite mys

Har legat i sängen och bara myst, nu ska jag upp påriktigt! Ska ta en dusch och göra lite frukost åt mig. Köpte en jättegod müsli igår. Sedan ska jag börja make plans för dagen och se vad man kan hitta på för roligt. Sola solarium måste jag ju göra såklart, fast det är bara 30 min av hela dagen ju.


Jag är fan bäst


- Kliva upp senast 09.00 varje dag!


Godmorgon. Ja då var ännu en tidig morgon avklarad! Fatta vad skönt på söndag när jag kommer ha vaknat 09 varje dag en hel vecka. Märker redan skillnad på mitt humör liksom, mår mycket bättre när jag vaknar normal tid och gör något av dagen istället för att sova och inte komma hemifrån försän typ 6 på kvällen.

Har btw försökt blogga i typ en halvtimme men det har inte funkat, blogg.se är ju väldigt bra på att strula till det för sina bloggare fastän de är Sveriges största bloggportal? Lite pinsamt men bara att acceptera... man kan ju inte få allt serverat på silverfat liksom :)

Innan jag somnar...




Börjar nog bli sjuk

Har kännt mig jätteklen exakt hela dagen faktiskt! Yr och konstig. Har vart hemma ett bra tag nu och bara legat i sängen, har tittat på massa avsnitt av Hannah Montana. Ska fortsätta att bara ta det lugnt och inte göra någonting alls. Måste somna i tid så att jag klarar av mitt Veckans mål och kan komma 09.00 imorgon också!

Vi hörs senare eller imorgon, love! <3

Right now...


Har snokat i Rosannas dator

Hittade lite cambilder som vi tog förut :)

Jag och älskling, drunk!


Ingen aning vad tanken var med denna pose haha.


Nyblekt!


Snygging!!!


Schletet...


Black and white :)


Brunare och snyggare

30 minuters solarium gör verkligen skillnad, fick direkt en snygg brun färg. Nu ska jag laga mat tillsammans med Rosanna som jag sitter hemma hos. Ska bara låna hennes dusch först och lägga på lite smink :)

Drar och solar nu

30 minuters stek... ah lovely!



Åh herre min skapare!

Har inte fyllt på läpparna på ett bra tag, men de blir bara större? :S
Visst plutar jag på bilden, men det gör jag ju alltid? Läskigt haha.

Tog bilden nyss, så kan fan inte vara morgonsvullnaden???
Har ju vart vaken i typ 3 timmar.


Ska börja sola solarium

I somras solade jag varje dag i en hel vecka och blev hur brun som helst så det ska jag nog börja med igen har jag tänkt. Orkar inte vara blek alltså och jag ser verkligen mycket blekare ut nu när jag blivit mörkhårig igen. Ska dra in till Kungsholmen och köra en 30 minutare! Ska bara göra lite lunch här hemma oså, hörs snart igen :)


Skön gammal remix



Britney Spears feat. Erick Right


3 dagar avklarade

Woho jag är uppe! Och idag är det riktigt kallt alltså, det känner man. Fryser fan ihjäl fastän jag sitter precis vid elementet här i mitt sovrum. Köpte hem massa olika gott till frukost igår när jag var på Coop forum så jag ska direkt till köket och frossa nu haha!

- Kliva upp senast 09.00 varje dag!


En trött pojke ikväll

Niklas ska leta efter nya skor imorgon så det blir att åka in tidigt till stan imorgon också, suck! Men vad gör man inte... hellre det än att ruttna inne halva dagen innan något händer.

Ska sova nu, godnatt <3


Videoinlägg från Coop forum


Har vart på Coop forum

Ska laga middag med Yasse nu!
Kommer upp ett videoinlägg om ett tag, puss <3


Min hund kanske föds idag!!!!

"Hon går runt å gnäller och bäddar! Så det kan hända att dom kommer idag! men vi får se, kan vara ett falskalarm man vet aldrig med hundar haha."

Så skrev min hunduppfödare till mig idag! Tänk om min hund föds redan idag? Då får jag hämta hem honom redan 26 mars hihi. Längtar <3

Cleos storebror från en tidigare kull.


Back from the city!


Present till mamma, bara för jag är snäll / 184:-
Solpuder från MakeUp Store / 249:-
Foundationsvamp från MakeUp Store / 22:-


Plattång från Åhléns / 399:-
Värmeskydd från Åhléns / 80:-
Kam från Åhléns / 20:-


Dagens skratt

Jävla nötskalle? Den enda med en skalle av nöt hära är väl den som tror påriktigt att jag ska fettsuga mig haha!? Snälla rara liksom... tror ni jag skulle ha råd att suga bort allt fett på min kropp? God damn... dags att börja jobba som hora då antar jag haha ;) Skattefritt och bra!

Titta vilka man sprang på...


Jag och Niklas tralla precis in på New peking city för att käka lunch och vilka tror ni inte man springer på här inne då? Rosanna och Andelina!! Fan vad najs, kan ju inte svulla sushi utan Rosanna. Sushi är so gaybloggah & rosie style! Haha. Nu har Niklas dragit till läkaren och Andelina tillbaka till jobbet. Men alla ska mötas upp snart igen, bara jag och Rosanna som får fördriva tiden med shopping nu, slackers hihi ;)

Niklas & Amir

Famous @ Apple store!
Haha, kunde inte låta bli! Skulle köpa nytt headset där.
Något spår måste man ju lämn efter sig liksom, hihi! :)


Dags för shopping

Niklas köpte sin popcorn på bion med mitt kontokort igår och självklart glömde jag ta tillbaka det!!! Stupid stupid stupid boy. Ska möta han i Liljeholmen nu och ta tillbaka det sedan ska vi in till stan och käka lunch, därefter blir det lite shopping. Jag måste verkligen ha en ny plattång. Det är fel på min gamla så om jag stoppar in den i något eluttag så dör all elektricitet i lägenheten haha. Redana dödat mormors villa och mammas lägenhet med plattången haha. Så dags för en ny :)


Ga.Ma! Det enda rätta.


Klockan är inte ens 11...

...och jag är redan färdig och redo för dagen! Helt otroligt, sjukt stolt haha! Är faktiskt sugen att gå på bio ikväll igen. Bio är så sjukt mysigt alltså. Men först måste jag göra något annat skoj nu under dagen hära :)


U wanna kiss?

Googla på PUSS så kommer det upp en bild på mig ;)


Godmorgon bitches

Nämen halloj! Sitter helt nyvaken hära, somnade 02.30 så en liten fighter är jag i alla fall som lyckades komma upp 9 haha. Applåder till mig liksom eller vadå!? Men jag tog en dusch ganska snabbt så lite har jag piggnat till i alla fall. Ska kasta i mig en frukost också så kanske jag börjar känna mig som människa snart igen :)

- Kliva upp senast 09.00 varje dag!


Hemma från bion!

Vad besviken man blir, visserligen var filmen hur läskig som helst och de bakom skrattade ihjäl sig varje gång jag pep som en liten flicka haha. Men slutet var helt crazy och alla typ dödade varandra verkade det som? Jag älskar läskiga filmer och kan lova att denna inte var värd att se. Ush låter bitter nu, men mina popcorn och min cola var i alla fall jättegoda :D

Efter bion... gissa vem ;) Haha fan vad jag skratta!


Ska försöka sova nu, ni minns väl mitt veckans mål?
Vakna 09.00 varje dag hela veckan! Ska klara det!!!!!


Fick sms av lillebror

"Köp tidningen som heter Sola du är me där!"

Lika lätt gjort som det är sagt, men... bråkbloggarna??


"Amir är gaybloggaren som är kompis med Kissie, Dessie och Paow. Ibland. Han har precis som sina väninnor inset vikten av regelbundna blonderingar och läppförstoringar, men har i jämförelse med tjejerna en något snällare framtoning."

Vissa läsare är äckliga...

Småtjejer våldtags varje dag, barnporr sprids som bensin över eld på internet och andra grova brott görs varje dag... Ändå sitter folk och anmäler min blogg för att jag läger upp lite bilder på gayporr i min gayblogg? Jag skäms över er och ni är en skamm för samhället. Ni sitter helt desperata framför er dator och engagerar i en sådan småsak? Som jag dessutom har cencurerat... PINSAMT!!

Trodde all kärlek var tillåten, tydligen inte :)

Säg inte att jag överdriver nu, det gör ni bara för ni vet att jag har rätt.
Sex är inget annat än att uttrycka kärlek så fuck u, småbarn...


Hemma hos Alexandra

Ska på bio med Niklas senare så leker här medans han är hemma och käkar mat, bla bla. Tror jag ska sminka mig, har inget bättre för mig ju!

Vi ska by the way se filmen Instängd 2, den verkar sjukt läskig så jag är jättetaggad haha. Kommer som vanligt sitta och skrika som en liten flicka i biosalongen haha. Jag är verkligen jättelättskrämd och när det är i en biosalong blir det ju bara värre hehe.


Sitter på Rice nu

Asiatisk buffé och hur mycket sushi du vill, man är ju verkligen i paradiset haha! När vi käkat klart så ska vi ge oss ut för en runda på stan. Jag vill förbi TREbutiken på Kungsgatan också för där jobbar det så saftiga killar haha. Kittlas fan i grottan när man är där ;)


Har vart på tuttkliniken nu

Medans Alexandra betalade brösten så passade jag på att kolla i broshyren.
Tänkte suga bort lite fett här & var när man ändå var där :)


Drar in mot stan nu

- Joina Alexandra till hennes tuttklinik
- Leta efter ny plattång i stan
- Käka på kinabuffé
- Möta upp Rosanna
- Knulla
- Se Instängd 2 på bio(?)


Kör på väst, för varmt för goosen fan!


Ny bakgrund på mobilen ;)

Såhär ser min iPhone ut, haha så najs!

(Printscreen från mobilen)


Så jävla grym




Vad händer idag då?

Sugen på ett leka i stan, ska försöka hooka up med Alexandra & Rosanna men något säger mig att dom fortfarande sover typ? Kanske ska försöka inspirera dom med mitt "veckans mål"? Men de två svaren man får blir väl typ "so not kissiestyle" och "jävla apmongo eru dum" haha!! Nemen ska ringa och väcka flickorna nu fan, wish me good luck.

Är gladare än vad jag ser ut hihi :)


Bitch i'm up!

Godmorgon, titta vad tidigt jag är uppe! =D


- Kliva upp senast 09.00 varje dag!

Om jag kommer upp i god tid så slipper det hinna bli mörkt innan jag kommit ut och på detta sett kommer jag automatiskt känna mig piggare och tusen gånger gladare och på bättre humör. Och framförallt kommer jag kunna somna i god tid på kvällarna istället för att sitta vaken halva natten och glo.

Grupp 3



1. Sara tipsade om sin kompis Alva, bara 13 år gammal!



2. Emma sjunger på skolans cabaret!

Emmas blogg!

3. Här har ni Jasmine! Hon sökte till Idol men gick tyvärr inte vidare...

Jasmines blogg!

4. Amanda har skickat in ett klipp med hennes bästa vän Maria!


Vem var er favorit av dessa 4 duktiga tjejer?

Den första tjejen tyckte jag verkligen var superduktig, bara 13 år också. Lätt min favorit! Emma var ju inte heller så tråkig, blandat teater med sång liksom, skitcoolt! Men jag säger precis som de andra gångerna... alla är jätteduktiga och modiga som skickar in sina klipp till min blogg och vågar låta mig lägga upp dom så var snälla med era kommentarer nu va :)

Har hängt upp min tvätt



Är hemma nu och precis hängt upp min tvätt. Jag måste seriöst ta och köpa ett tvättställ? Jag har världens mest praktiska tvättkorg men inget tvättställ? Det går inte ihop! Har hängt upp min tvätt lite överallt i hela lägenheten. Duschstång, stol, köksbord, soffan, garderobsdörr, dörrhandtag osv! So not gaybloggah style, detta måste åtgärdag.


It's just sex;

Alla ni efterblivna, glöm inte att detta är en gayblogg!





Booring hos mamma...

Jag kom hit enbart för tårtan, vartfan är den? Haha!


Haiti?

Kan någon förklara vad som hänt?

Alla bara whainar om att det hänt värsta saken och att massvis har dött. Jag är inte typen som kollar på nyheterna eller har tankar som sträcker sig längre än utanför Stockholm så please tell me!?


Diskuterar med mormor

Hon klagar på att jag festar för mycket, och detta tycker jag alltid är kul att disskutera med äldre människor! För vad man än säger så ska de hitta fel och saker att klaga på.

Min mormor började sitt argument med att jag är alldeles för ung för att hänga på vissa av dom klubbar jag festar på, när jag då berättade att man alltid kommer in oavsett ålder så blev hon lite tyst ett tag. Men det räckte inte... nu var det nya problemet att det är alldeles för dyrt att festa men jag berättade lugnt och sansat att jag nästan aldrig betalar för drickan eftersom att man blir bjuden av klubbägarna. Samma nu, hon blev tyst ett tag men sedan kom ett nytt dilemma. Nu var problemet att folk kunde stoppa tabletter i mina drinkar och droga mig.

Förstår ni vad jag vill komma fram till? De gamla vill inte ens försöka fatta att samhället utvecklats. Ungdommar vill inte sitta hemma en fredagskväll och spela fia med knuff, och så är det bara! Men tyvärr kommer de alltid ha något emot vårat festande, vad vi än säger!


Update från mami's place

Min lillebror fyllde ju år tidigare i veckan så därför är jag här med mina morföräldrar och ska fira honom idag. Dom har med sig en jättestor tårta och snart ska vi börja laga middag. Jag erbjöd mig att laga min och Rosanna specialare men det dög tydligen inte, haha... och jag trodde att jag var en diva? Nä dom ska åka iväg och storhandla mat nu medans jag väntar kvar här. Ska leka med mammas kattungar =D


Uh-uh, vaken och pigg!

Trodde ni jag somnat? Hell no! Har legat i soffan och tittat på barnprogram haha. Nu är mormor och morfar här när som helst så jag ska lägga på lite nytt makeup och ta på mig ytterkläderna oså drar jag till mamma där dagen ska spenderas. Hörs därifrån :) <3

Är fortfarande vaken!

Har lyckats hålla mig vaken hela natten, har underhållit mig med makeup och Miley Cyrus. En jävla bra kombination faktiskt. Solen har börjat komma upp och det är helt ljust i mitt rum fast alla lamporna är släckta. Kom knappt ihåg när jag senast såg morgonsolen med egna ögon, ett halvår sen kanske?

Har även bytt luvtröja, händelserika timmar! Haha.


Kan inte somna


Fan då, klockan bara tickar iväg och jag känner inte för att sova. Jag är trött och vill verkligen sova men något säger mig att jag inte ska sova. Låter konstigt men jag är väl kanske schizofren eller något haha.
Kvällen hemma hos Rosanna var jättemysig. Vi gjorde vår alldeles speciella middag som vi lagar typ 99% av alla gånger vi ses haha. Verkligen "våran maträtt" liksom. Sedan kollade vi på en skitrolig komedifilm tillsammans med mammsa onyttigt snack. Det behövs ju, ni läsare kan ju nästan inte tjata mer om hur smal jag är right? ;) Haha retards...

Rosannas kompis var ju också där med två stycken chihuahuahundar. Alltså jag verkligen log inombords när den enda hunden hoppade upp och somnade i mitt knä. Det kändes så fint, blev verkligen superglad. Vill ha min puppy nu, fattar inte hur jag ska orka vänta tills april liksom. Men antar att det är värt väntan.

Just took some new campics... random shit :)


Jag är förälskad

Så vackra, så fina!! Helt gudomliga.
Dom ska bli BFF med Cleo sen när jag får honom :)


Jag är chihuahua-vakt!!!!




Gud jag dööööör, har ni sött så söta små liv? Kom hem till Rosanna nyss och hennes vän är här med två av hennes sju chihuahuahundar. Nu har tjejerna dragit ut för att käka och sedan köpta hit massa snacks. Jag ligger i soffan och är kvar med hundarna. Känner verkligen att jag vill ha min hund nu nu nu, vill inte vänta en dag till. Men får inte hämta hem Cleo försän kring början av april, fan vad lycklig jag kommer vara då <3

Min nya Idol


Bortsett från Britney (som ingen kan slå) så är Miley bäst!!!!

Lätt finaste låten med henne!


Hon sjunger Britney? Hallå... älska!!!


Hennes pappa presenterar hennes, so cuuute!!


Hon är fortfarande så liten, lika gammal som min lillesyter liksom!
Ge henne några år... hon kommer bli STOR!!


Kul att läsa era gissningar

Skitkul att se, kollade igenom lite snabbt och såg att minst en hade gissat rätt i alla fall haha. Fan vad vi var dirty kids när vi var små alltså ;) Naughty boys and girls!

Har legat i sängen och snackat i telefon hela dagen! Har duschat, käkat osv... men jag blir verkligen inte piggare! Skulle utan tvekan kunna somna nu men det vill man ju inte så därför ligger jag och snackar i telefon haha. Sysselsättning liksom.



Gissa, vem sa vad!?

"- Jag satte mig ovanför och kissade rakt ner på personen för det var så vi hade hört att man blev våt. Sen kom mamma in och jag fick inte leka med den kompisen mer."

"- Jag skulle slicka på hans snopp inne i dockrummet på fritids och när jag var typ 1cm nära började han kissa, tänk om jag hade fått det i munnen?"

"- Vi satt i badkaret hemma hos mig och lekte, jag hade tråkigt så jag bajsade och när min kompis såg korven skvallrade den för min mamma direkt."

Ja det var sjuka historier som jag och tjejerna berättade för varandra igår när vi fyllekäkade! Ovanför har ni en historia från varje person.

Kan ni gissa vem som sa vad?
;) Ska bli skitkul att se ifall någon gissar rätt haha.

Aj mitt huvud

Gud jag mår inte bra, men jag har i alla fall lyckats flytta mig från sängen till den stationära datan, ett stort steg för mänskligheten haha! Borde egentligen städa köket för det ser ut som stryk men tycker fan att jag förtjänar att göra absolut ingenting idag, uäääk mitt huvud!



Denna låt gör mig alltid på bra humör :)


Alexandra bjöd på massage igår

Att festa med Alexandra kan vara rätt... skönt!

Musiken klagar vi inte heller på? ;)


Vilken natt...

Godmorgon!

Vaknade nyss och är läskigt bakis haha. Jag gjorde ett dumt misstag igår och åt faktiskt absolut inget annat än två mackor på hela dagen, inte så smart att festa på det va? Men jag var jättestressad under hela dagen så därför blev det bara inte av att jag åt. Men men, smällen får man ju ta då!

Kvällen blev riktigt spårad igår haha. Det var nästan kul, men bara nästan. En händelselös natt är ju inge kul, men när det blir till överdrift blir man bara otaggad. Vi var på en lokalfest i Bromma där en kille fyllde år. Rätt mysig lokal var det och vi satte oss vid ett bord där vi drack lite och snackade. Självklart ska en fjortis direkt börja hålla på med Alexandra och fjanta sig vilket resulterar i slagsmål och att vi alla springer därifrån och drar vidare. Så tråkigt att man inte ska kunna gå på en lokalfest utan att folk ska börja driva och ha sig :/ Verkligen supertrist.

Efteråt blev det ett besök på både Grodan Sergel och Vickan, var inget drag ute kändes det som? Har inte alla fått lön nyss liksom? Kändes verkligen inte som det, tomt och otaggat var det överallt. Vi avslutade vår konstiga kväll på McDonalds... så kvällen avslutades i alla fall helt underbart ;)

Förfest hemma hos Steffi!


Steffi är ryss, självklart shottade vi!! ;D


Jag och älsk på lokalfesten, var faktiskt trevligt i början...


Slurp!


Kände för att vila på McDonalds haha!


Drar på förfest nu

Vi hörs imorgon älsklingar, ha en grym fredag nu! PUSS!

Fyfan vad äckligt blek jag är!
Blir till att knarka solpuder ikväll haha!


I have got no service in the club

"Just a second, its my favorite song theyre gonna play
And I cannot text you with a drink in my hand, eh
You shoulda made some plans with me, you knew that I was free.
And now you wont stop calling me... Im kinda busy"

Vad tycker ni om folk som festar med sina pojkvänner/flickvänner?


Jag måste säga att dom är sjuuukt tråkiga, förlåt men jag tycker verkligen så! Självklart kan man festa med sin partner ibland, men om det blir alltid så har det gått för långt. Och folk som typ ska gå iväg för de "måste ringa älskling en snabbis" tycker jag är pinsamma. Kärlekslivet kan man faktiskt lämna hemma de timmar man är ute och festar med sina vänner. Själv skulle jag känna mig väldigt oduglig om en vän skulle hålla på och prata i tel med sin partner när den är med mig.

Fest ikväll!

Har precis tagit en dusch här hemma och ska börja småfixa mig lite inför ikväll, sminket oså sätts på hemma hos Rosanna där vi alltid fixar oss tillsammans med några drinkar. Tror att det kommer bli en sjukt grym kväll, känner bara på mig det alltså! Jag och tjejerna, plus lite alkohol oså är kvällen gjord. Blir liksom aldrig misslyckat känns det som :)

Jag efter mötet, alltid luva eller mössa när jag inte fixat håret haha.


Går igenom nya sammarbeten


Jag älskar verkligen att träffa min annonsförsäljare, han är riktigt grym! Nu ger han förslag på massa nya sammarbeten som han har fixat åt mig och Alexandra. En sak som jag och Alexandra snart ska göra är verkligen skitball och ni kommer nog tycka att det blir lika kul som mig.

Säger bara en sak... dags att börja öva på min sångröst ;)


Oj, min iPod råkade visst komma med på bild, mouhaha.


Drar iväg på möte nu...

Medans lägger jag upp denna video fylld av vimmelbilder, love it!
Gamla som nya, och inatt ska det bli många fler ;)


Bildkvalitén suger, sorry!


Webcamar med Rosanna

Yasse blev i sista sekund upptagen och ställde in med mig, vilken fitta! Haha nej skoja, love her. Sitter och webcamar med Rosanna nu istället! Går riktigt vilt till haha! Hon sitter med bajs en ansiktsmask i ansiktet och jag skrattar bara åt hur rolig hon ser ut hehe.


Dagens planer


OMG jag dör så lycklig!!!

Ni som säger att detta inte är hennes riktiga facebook = AVUNDSJUKA!!


Har så sjuka drömmar

Godmorgon alla gullungar :)

Drömde sjukaste drömmen inatt. Jag var inne i en mataffär med i princip alla vänner och kompisar jag har. Alla hade med sig varsin gigantisk plastkasse för vi skulle sno så mycket vi kunde. Alexandra var roligast för hon fyllde sin påse med endast nacho chili chips och cheesedipp haha! I sista sekund bangade jag så jag släppte min påse och gick ut för jag ville inte stjäla, då sprang en kille efter och sa att han förstod och jag behövde inte stjäla om jag inte ville. Sedan strulade vi ett tag innan jag drog? Haha!

Jag mötte upp Fanny och Julia efteråt, sedan stod vi lägst upp på ett höghus och tittade på när alla sprang med sina påsar från affären och blev fångade av polisen haha, skitkul var det haha. Sjuk dröm i know ;)

Nu börjar mitt program!



TV4 - 21:00


Aaaaaaaaah

Skulle kläcka ett ägg i stekpannan och det låg för i helvete en outvecklad kyckling där i!!!! Jag döööör har redan spytt två gånger på toaletten och det slutar inte stinka ruttet fastän jag öppnat alla fönster. VART ANMÄLER MAN DETTA? :@


Hemma efter heldag på stan

Oj, att man kan bli så trött och seg bara av att fika haha! Och måste berätta för er varför jag gillar Mocco så mycket... alltid när jag och Alexandra fikat klart där så beställer vi med oss varsin chailatte som man kan ha påvägen hem. Varför gör vi det då? Jo, man får dom ju i rosa takeaway muggar ;) Love love love! Kan inte bli bättre haha.


So gaybloggah style...

Spillde precis ett helt glas cola över Alexandras dator.
Typiskt mig, jag är så jävla retarded...


Vi kör en fikaturnering!

John Chris sitter vi på nu, haha! Men skönt att bara chilla på caféer en hel dag. Äta gott med sina vänner och snacka en massa skoj, lovely! Ska nog hem snart tror jag faktiskt, är trött och skitseg.

Vad har ni läsare gjort idag då!? Förutom typ skola som jag antar att de flesta går i om dagarna. Skola bör man inte, eller ah det kommer ju inte från rätt käft men låtsas kan man ju alltid haha. Men tog studenten i alla fall! Glad över det, skita i studierna bör man verkligen inte göra.


Brandy feat. Sean Kingston



Knappast ny, men fan vad jag gillar den!


Update från Mocco

Vi sitter och pratar massa minnen jag och tjejerna, skitkul är det. Förut var vi alla singlar men nu är jag den enda kvar i gamla gänget som är singel haha, så tragiskt alltså! Alexandra är också påväg hit, hon måste se mitt nya hår hihi, det är verkligen typ svart nu :)

Såhär glad blev Lina av att ses igen haha.


Drar in till stan nu

Bloggar fran stan senare, kyss <3


Kör på smink idag

Har snackat med Paow i mobilen och sminkat mig samtidigt, hon tjatar bara om att jag ska bli blond igen haha! Men det kommer inte hända på ett riktigt bra tag. Nu ska jag snart röra mig in mot stan och fika med lite brudar. Malin, Lina, Yasse & Alexandra om vi ska vara exakt. Girls girls girls, i can't get enough huh ;)


Made in Sweden

Wohoo ikväll är det mitt program på tv! Klockan 21.00 måste jag sätta mig bänkad framför tv'n helt redo! Älskar verkligen programmet, tusen gånger bättre än Idol. För i Made in Sweden får man liksom se allting påriktigt. Så kul att se tjejerna stå i studion, göra låtar, träna dans osv. Real superstars! Idol är egentligen rätt b, man får se dom en gång i veckan stå på scen och sjunga en låt som dom blivit tilldelade, and that's it!


Väcktes av en bloggläsare

Suck, självklart slummrade jag till igår, haha!

Var någon kille som ringde och sa att han älskar kuk och undrade ifall jag kunde länka hans blogg haha. Ganska skön snubbe men jag sov så jag sa att vi kan knulla en annan gång sen klickade jag honom haha. Sömn är det bästa som finns, tycker det borde vara straffbart att väcka någon. Typ att man förlorar en hand eller något som straff haha, ganska najs ju!


Cool people don't sleep

Haha eller jo, det gör dom väl! Bara det att jag ser mig själv som cool och jag ska inte sova inatt, haha! Långsökt i know. Nejmen jag ska vara vaken hela natten och sen imorgon kommer jag att somna sjukt tidigt på kvällen, vips så vaknar jag automatiskt tidigt dagen efter och mitt dygn är vänt tillbaka? Eller?

Åh, antar att detta bara är några av mina sjuka inbillningar som jag får. Hittar alltid på saker och intalar mig att dom skulle vara värsta superidéerna! Som när jag skulle få min systers svarta hår till blont med hjälp av hemmablekning. Haha jag tror aldrig jag sett så många färger i ett och samma hår efter den blekningen mouhaha!

Nej ska inte svamla, antar att ni sover! Om inte? Godnatt <3


Coca cola vanilla! Vart?

Tydligen är det inte bara jag som saknat denna goda version av coca cola. Många av er har frågat vart jag hittade den och det gjorde jag på Söder! Inne på "Ica aptiten" för att vara mer korrekt! Så spring det nu innan de tar slut, jag har redan köpt hem hälften kan jag lova haha. Och tror inte de beställs hem så ofta.


Grupp 2 med sångare



Alexandras tipsar om sin kompis Jessica med en Lady Gaga låt!


Chrilles flickvän Elin gjorde detta till honom :) Urgulligt va?

Flickvännens blogg!

Johanna sjunger en låt som hon gjort med sin kompis!

Johannas blogg!

Olivia sjunger Nothing compares 2 u.

Olivias blogg!

Vem tyckte ni var bäst denna gång? :)

Hon näst sista tyckte jag väldigt mycket om, hennes röst lät så len och fin på något sett. Och tjejen som gjorde låten till sin pojkvän var ju rätt ball, jag hade fallit direkt om någon gjort en låt till mig. Men jag säger som sist, alla var sjukt duktiga och modiga som skickat in sina klipp till min blogg. Tummen upp till er alla, ny är grymma.

Webcam-skoj

Vad roligt man kan ha det med en webcam alltså haha? Vet inte hur många egobilder jag hunnit ta på mig. Har även storstädat. Jag och syster ska käka middag och dricka vin tillsammans här ikväll, mysigt va? Jag är ju inte en sådan som dricker vin till maten men sist blandade jag det med sprite och citron, typ en drink liksom? Jättegott!

Har storstädat och gjort fint hela dagen så det är verkligen skinande rent hemma hos mig nu. Eller ja allt förutom mitt sovrum, har en tendens att skita i sovrummet när man ändå inte gör något annat än att sova i det hehe? Badrummet är viktigast för mig, människor med smutsiga badrum är själv smutsiga människor, and that's a fact my people :)

Officiella myströjan är såklart på!



Jag vill prata skånska

Pratar i telefon med en kille i Malmö och han är så jääävla söt alltså ni förstår inte hur mycket jag tycker om skånska haha, tusen gånger finare än Stockholmska. Sättet dom säger alla ord på, verkligen gulligt att höra dom prata. Måste nog ner till Malmö snart, har aldrig varit där och det känst rotsallt som ett måste!


Vad finns det att göra där? Några "måsten" kanske? :)


Har slängt i färgen nu


Ska färga håret (igen)

Igår slängde jag bara i en enkel brun toning för att se ifall mitt hår hade tillräckligt med piggment kvar för att klara sig ifrån att bli grönskiftande. Tack och lov hade mitt hår det så idag ska jag slänga i en riktig brun färg. Utan röda pigment, som ni kanske vet så hatar jag verkligen brunt hår som skiftar i rött, det ser så konstigt ut. Men det är ju såklart en smaksak, smaken är som baken!


Typiskt min torra humor




Vi två på bion i måndags :)


Godmorgon onsdag

Har ni sovit gott? Jag somnade rätt sent men lyckade endå komma upp i skaplig tid, klev upp redan för 30 min sen! Jättestolt faktiskt hihi, ska försöka komma upp allt tidigare och tidigare dag för dag nu. Tar det lite försiktigt i början. Är ju van vid att vakna kring 13-14 varje dag så att överdriva och försöka komma upp typ 09 varje morgon är bara oseriöst!

Paradise hotel ikväll!

Hemma hos Rosanna nu, efter att vi alla hade gjort våra naglar så blev det en sväng förbi Taco Bar där vi käkade middag tillsammans. Har också vart inne en sväng på Ica där vi handlade lite gott till kvällen, massa bra på tv ju! Ser ni också på Paradise hotel? Jag kikar inte så ofta men om någon annan ska kolla på det så gör jag gärna sällskap. Tycker det är så kul att se på när folk knullar i tv haha, pinsamt men roligt.

Chailatte-dieten? In my ass haha ;)


Hittade dessa gamla godingar =D Köpte ett stort lager!


Första gruppen talanger



Stina sjunger en egenskriven låt på sin skolavslutning.

Stinas blogg!

Finska bloggläsaren Emma sjunger Hallelujah.


Cecilie sjunger We belong together av Maraih Carey.

Cecilies blogg!

Ida tipsar om sin kompis Catta som sjunger en Whitney-låt.

Så, vem tyckte ni var bäst då? :D

Hon sista är nog min favorit, hon är grym i refrängerna tycker jag. Självklart är alla asgrymma, och sjukt modiga som vill skicka in sina klipp till min blogg. Själv hade jag aldrig vågat haha, jag är en riktig chicken när det gäller sådant.

If girls can do it...

Sitter på en nagelsalong nu!

Har insett att anledningen till att mina naglar alltid är så äckligt långa är för att jag helt enkelt inte orkar klippa dom själv. Jag tycker det gör ont, det tar onödigt tid och det är bara allmänt tråkigt att klippa naglar. Tycker självklart inte att det är snyggt med killar som har långa naglar utan jag är bara för lat för att kunna bry mig.

Från och med nu kommer jag gå till en salong som klipper mina naglar =D



Första nya webcambilden!

Sweet :)


Hemma från stan

Hittade bl.a. en webcam som jag behövt köpa ett bra tag nu, den förra gick sönder hihi. Köpte en skitbillig på OnOff för bara 299:- som jag vet fungerar bra, hade en likadan när jag bodde hemma hos mamma. Köpte även lite andra småsaker som deodorant, hårprodukter, en t-shirt bla bla... krims & krams you know!


Dags för singel-shopping

Ska shoppa själv i stan idag =D

Faktiskt jobbigt när man är flera i stan och så vill alla gå i olika butiker. Så nu ska jag åka ensam in till stan och kika runt lite. Behöver bl.a. en ny plattång och lite ansiktsprodukter. Vet inte vad mer det kan tänkas bli utan det märker jag väl när jag väl är i stan. Hörs senare :) Kyss!

Titta noga! Last time you'll see me lika this.


Vad gjorde jag igår då?

1. Min lillebror fyllde år! Åt middag hos mami :)
2. Gick på bio med Rosanna & Nicki!


Drog hem till mamma vid middagstid och umgicks med min lillebror, lekte såklart också med mammas fina kattungar som bara blir större och större för varje gång. Kul att se dom utvecklas från äcklig slemboll till vackra kattungar haha. Efter några timmar hos mamma så mötte jag upp Rosanna och Nicki i Liljeholmen. Vi drog och såg Snabba cash på bio.

Helt okej film, men inget man ser två gånger.
Och faaan vad jag vill knulla med han blonda slisken!!!! Gaaah.


Godmorgon på er alla!


Eller ja, inte ens två dagar har gått sedan jag uppdaterade sist så någon bloggpaus vill man ju inte kalla det. Men för en highspeed-bloggare som mig känns det som en evighet. Kändes jätteskumt att inte blogga under hela gårdagen. Något saknades verkligen det märkte man. Men behövde one day off tyckte jag, det förtjänade jag. Bara få tänka på annat under ett helt dygn :)


Egentligen ingenting! Jag tycker inte att jag behöver det. Men alla människor kan bryta ihop och tappa fotfästet helt och hållet. Det är inte kul när det händer, men endå kanske nyttigt på något sett? Att konfrontera sina egna tankar liksom. Jag mådde verkligen dåligt. Jag grät och... ringde Paow? Jo, låg faktiskt med mobilen i 3 timmar och snackade med henne efter att jag hade lugnat ner mig. Tror att vi båda behövde det. Kändes som att hon förstod mig och hon lyssnade verkligen. Var skönt att höra hennes röst och få veta hur hon har det.

Nej nu tycker jag vi gör det som svenskar är absolut bäst på.
Vi låtsas som ingenting hänt och kör hårt igen ;) It's Amir bitch <3


Vi går rakt på sak istället

Jag är så jävla trött på mitt liv!!! Jag är så trött på att bli missförstådd, jag är så trött på att få ta andras skit. Jag är så trött på att bara inte kunna få vara. Vad hände med alla goda tiderna liksom? Vad hände med att må bra och vara lycklig? Fuck allting jag är så jävla trött. Ni behöver inte lämna någon kommentar för majoriteten är endå av någon tattare i förorten som inte kommer på något bättre än "du ska dö bögjävel" och sådant orkar jag inte med. Jag äter seriöst dödshot till frukost liksom? Kom med något nytt? Nej juste, mitt liv står stilla, jag glömde.

PUSS OCH HEJ!!! Vi hörs när vi hörs.


Rosanna, årets segaste?

Jag hinner nästan sätta rötter i min datorstol innan hon blir redo för att hitta på något haha? Nyss när jag ringde stod hon och gjorde pyttipanna, hennes frukost typ? Jag ska i alla fall springa ner och köpa något att dricka, är jättetörstig. Har druckit hur mycket vatten som helst men vill ha något annat nu känner jag. Bravo juice, hjärta!

Den onda cirkeln?

Jag träffade Dennis M i torsdags, vi snackade massa skit om Rahlenfeldt. Jag berättade om rykten jag hört och mina personliga tankar om honom, vi skrattade och Dennis höll med mig. Vilka ser man ute tillsammans på gayklubben Paradise i fredags? Rahlenfeldt och Dennis M.

En bekant från Göteborg, Anton G, hörde av sig till mig idag. Jag kunde inte träffa honom men sa att han kan ju alltid ringa Paow för dom är kompisar. Han sa att hon vägrade svara och då sa jag "så kan det vara när man umgås med barn" och då sa han snabbt att han enbart umgås med henne för att han inte känner någon annan i Stockholm och att han egentligen inte bryr sig om henne.

Yousef sprang som en kåt liten hök efter mig och Alexandra i några veckor, det enda han gjorde var att snacka skit om Paow och hur dålig kompis hon är. När vi tröttnade på honom sprang han direkt till Paow och rövslickade henne igen.

Paow har skickat in bilder på Dessie till FalskSanning och skriver ut att Dessies mamma lever på soc, ändå är dom vänner och umgås?

Det finns säkert 20 stycken kopplingar till, men jag orkar inte gå igenom all jävla skitsnack. Jag känner mig nästa deprimerad av bara detta och det är knappt någonting alls.

ALLA är så äckligt falska så det finns inte, jag snackar också skit om folk, det gör jag! Och det är det jag vill komma fram till, att ingen är bättre än någon annan. Den absolut enda som är ärlig och inte snackar skit, det är Alexandra!!


Olika, men endå så lika?


Vad ska man göra idag?

Rosie is still sleeping, jävla alkoholist! Jag ligger i sängen med pyjamas och... smink? Jag har tråkigt, jag ligger liksom med pyjamas helt sminkad? So not gaybloggah style. Ska byta om och tjata ut Rosanna så att vi kan hitta på något vilt av denna söndag. Supa?


Jag har aldrig åkt skidor!

Nepp, inte en enda gång i hela mitt liv! Vet inte varför men det har aldrig blivit av liksom, har alltid tyckt det verkat hur tråkigt som helst så jag har inte gett det en chans. Tvingade alltid min mamma att sjukanmäla mig när skolan skulle iväg och åka skidor haha.

Snön verkar inte försvinna än på ett tag.
Kanske man ska ge skidåkning en chans?


Bläddrat i arkivet


Parodi på Amandavardet haha!


Förstorar läpparna <3


Halvnaken + champagne på den första gaykryssningen!


Liknande raderas automatiskt:






Visste ni att alla på blogg.se har ett slags filter för sina kommentarer. Jag har valt att skriva in vissa ord och ifall en kommentar innehåller en eller flera av dessa ord så raderas den automatiskt och kommer inte upp i bloggen. Detta gör jag för att minska "reklam" för andra bloggar bland kammentarerna. Skriver ni till exempel "....blogg.se" i en kommentar så tas den bort direkt.

Just so you know, det finns ett fält där man kan skriva in sin blogg när man ska kommentera, så det behövs inte göras igen i själva kommentaren.

Godmorgon bitches!

Sovit gott? Jag somnade klockan 6 på morgonen efter att ha sett tre stycken skräckfilmer med Patrik, fattar inte att jag utsätter mig själv för sådant haha! Hade jätteont i magen när jag skulle somna. Patrik har i alla fall åkt hem och jag har käkat en gigantisk frukost för första gången på jättelänge. Är ju alltid så seg på morgonen men idag tvingade jag i mig frukosten :)


Gud vad glad jag blir

Så många som skickat in och vill visa sina tallanger.
Jag och Patrik har skitmys, går igenom alla era bidrag :)


Hemma från Willys

Var två timmar inne på Willys med Patrik haha, fatta vad vilt! Vi hittade typ ingenting så det blev värsta orienteringen därinne ju. Pantade även burkar, fatta! Gaybloggen pantar burkar, wohoooo!!! Ganska vilt va? Nu står vi i köket och lagar mat tillsammans, fläskfilé med pasta och hemmagjord championsås, smaskens!

Jag och Patrik dog av garv när vi spelade in detta haha.
Undrar om någon i affären såg mig, måste sett hemskt ut !!


Vill du synas i min blogg?

Är du väldigt bra på något? Sjunga? Dansa? Vad som helst! Maila in ditt/dina youtube-klipp till mig så lägger jag upp dom i bloggen ifall ni vill. Glöm inte att skriva med era bloggadresser ifall ni vill få dom länkade också!



Måste börja fixa mig

Ska vara med Patrik ikväll, vi ska slå på stort och röja loss inne på Willys innan vi drar hem till mig haha! Detta kan bli vilt, två bögar inne på Willys. Hoppas godishyllan är redo för här ska det lastas!!


Ska hoppa in i duschen, hörs snart igen! :)


Är han inte för söt?

Justin Bieber, bara 15 år gammal! Det började med att han bara lite oseriöst la upp klipp på youtube där han sjöng! Det helade slutade med 80.000.000 klick och signad av ingen mindre än Usher! Hur stor är den chansen liksom? En talangfull kille som hade lyckan på sin sida, för hur många människor finns det som faktiskt kan sjunga? Hur många som helst ju, men alla får tyvärr inte synas. Men skitglad för denna killes skull, han är den sötaste 15åringen jag sett och han sjunger jättefint.


Denna låt är min och Jasmines, hon visade killen för mig :)


Bläddrat i arkivet


Jasmine försökte bota min homosexualitet!


Första videon med löshår i, haha.


Fyllevideo, efter första besöket på gayklubb ;)


Jag ville se bild på han...



När man lär känna nytt folk via nätet är det väl självklart att man vill se bild på dom? Ofta på gaycommunityt QX så säger killar att de inte vågar för dom är rädda att jag ska lägga upp deras bilder i bloggen. Då börjar jag alltid undra, vilka tror dom att dom är? Vill inte låta dryg, men varför skulle jag lägga upp bild på någon jag inte känner i min blogg liksom? "Jag chattade med en kille igår, såhär såg han ut", det skulle väl inte ni läsare bry er om eller hur?

Blir liksom lite fundersam ibland när folk beter sig konstigt.

Godmorgon!


Gud jag känner mig döende, typ som om mina sista minuter är här haha. Alltid när jag vaknar frågar babe med världens chockade röst "shit hur mår du" bara för att jag låter så förstörd haha. Vet inte om jag är ute i andra världskriget eller något annat i sömnen för jag är verkligen alltid sjuk och illamående när jag vaknar, sedan efter en timme är jag pigg som en lärka igen, mysko :p


Have i told you?

Babe jobbar som kock, vilket kap va? ;) Haha. Vi har precis käkat middag och det var verkligen skitgott. Nu ska vi typ bara se på någon rolig film, fast jag vill som vanligt se på skräckfilm för det är verkligen min favoritgenre när det kommer till filmer alltså.

Så jävla gott.


Vitt vin + sprite + citron = underbart!


Måste rusa nu...

Ska möta babe vid bussen! Vi ska köpa cigg, godis och mat som vi ska laga tillsammans. Denna fredag verkar inte bli så dyster och tråkig som jag först trodde! Be right back bitches <3

Nepp, skärpning nu!

Om babe kommer hit kan jag inte ligga som en sliten hora i sängen och bre ut mig haha, hur roligt sällskap är man då liksom? Har precis rakat mig och tagit en lång dusch, så jävla skönt. Älskar känslan när man precis duschat och tagit på sig rena kläder. Sen när man kommer hem från stan igen luktar man bara avgaser och annan skit haha. Nejmen ni förstår vad jag menar. Ska föna håret och lägga på lite smink nu, smell you later!



Ligger i sängen igen

Jag kommer gå i depression snart haha, jag klarar inte av detta mörker ute. Har ställt in alla dagens planer och tänker inte göra ett skit. Ligger i sängen med min lilla bärbara och myser bara. Babe är påväg hit, tack och lov. Räddare i nöden liksom? Höll ju nästan på att plocka fram rakbladen! Okej.. detdär var ett tråkigt skämt.

Nämen vad ska ni läsare göra idag? Festa?


Gaybloggen goes skvallerblogg?

Något random utger sig för att vara Alexandra.
Okej på fjortishaket bilddagboken... men gaycommunity? Haha!

Inte så smart att avslöja sigsjälv heller genom att maila mig:


En rolig sak eller bara patetiskt gjort?


Mina morgonläppar

Godmorgon på er!

Är det bara mina läppar som ser misshandlade ut när jag är nyvaken? Vet att folks läppar brukar vara lite svullna när man vaknar men eftersom jag gjort läppförstoringar så ser dom verkligen gigantiska ut, lite läskigt haha. Försökte ta en bild på det nyss men det gick inte bra för jag tycker fan dom ser 50 gånger större ut i verkligheten än på bild.

Euw... och dom ser inte ut såhär vanligtvis!


Spelet jag alltid vinner

Sitter hemma hos Rosanna och spelar Wii.
Brukar alltid vinna dena bana, runka hallå?



Mys, ute & tar en drink!

Dennis M som jag ringde hit & William :)


Yummie <3


Samtalsämnet...

En av tjejerna om sitt ex:
- Han föddes med en enda bra gåva från gud... hans kuk!

Och folk tror att bara killar tänker på sex dygnet runt?
Jag om någon vet, ni tjejer är galna ;)

Gaycafé; Muren

Sitter på ett gaycafé i Gamla stan! Hängde här nästan varje dag när jag precis hade kommit ut som bög så det väcker massa minnen hihi. Ska sitta här ett tag till tror jag och bara mysa galet. Vi sitter i hörnet längst in där man kan sitta på en stor upphöjd madrass, asballt och skönt :)



Filmat i Liljeholmsgallerian.


En rundtur i Liljeholmsgallerian

Mötte ju William vid hans skola så vi tog en tur i nya Liljeholmsgallerian tillsammans med Alex som vi också mötte upp, sen kom Salima också. Tycker det är sjukt vilken fin galleria som byggts upp och ganska lugnt med folk var det också. Ryktas om att det ska byggas en biograf där också? Fatta vad najs, me like!



Ska in till stan

William slutar skolan klockan 3 så jag ska möta upp honom i Liljeholmen då, vi ska driva runt i stan antar jag. Kika i lite affärer och säkert ta en fika! Blir cozy :) Ska bara lägga på lite lipsyl och sedan börja röra mig mot bussen!



I just died a little

Henrik som är och jobbar i Norge smsade precis en bild på han i sin jobboutfit! I just died a little, är han inte för söt? Dock undrar jag om befolkningen i Norge vet om att det är en svensk gayklubbstransa som monterar upp deras balkonger? Jag känner mig nästan skyldig att ringa och varna liksom!


Cute cute cute!


Världen är chockad haha


Min nya drog!

Har ni spelat CaféWorld på facebook? Jag är helt galen i det!!
Började spela det i förrigår, såhär ser det ut hittills:



Kanske inget att hänga i granen direkt.
Men har bara spelat i två dagar trotsallt :)


OMG, what???

Jaaag är vaken!!!! Mirakel va?

Babe sov inte här inatt så jag passar på att försöka vända tillbaka på dygnet, lite svårt när han är här haha ;) Sist jag var vaken såhär tidigt var ju för att gå till skolan men nu när jag tagit studenten finns det absolut ingenting vettigt att göra såhär tidigt. Gå till jobet? Nä jag bloggar. Ut och träna? Nej jag är fet! Titta på nyheterna? Nej jag bryr mig inte... ååh vad ska man hitta på? Ayah, vi hörs senare, känns inte som att det finns något vettigt att blogga om de närmsta timmarna haha.


Dags att laga middag

Vi har vart nere på Hemköp och köpt en massa gott nu, vi var där inne i nästan 30 min märkte vi när vi kom hem haha. Jösses så kul man kan ha i en mataffär alltså. Jag och Alexandra lurade en alkoholist att vi var ett par men när jag skulle gå ut kom han efter och skrek "du är homo, som om jag inte fatta" haha!! Snacka om vild farbror, sedan lurade Rosanna honom att vi skulle hem och dricka öl, ni skulle sett hans ögon då. Han såg lika glad ut som jag när jag får McDonalds på fyllan!

Officiell packåsna 2010!
Ja... jag är ju KISSIES knähund eller vad vare ni sa? ;)


Cleos storebor:

Tänk att min hud kanske kommer se ut såhär, gaaaah!!!


Ska det runkas, vinner jag!

Sådär nu är vi hemma hos Rosanna och myser alla tre, me like! Rosanna kikar på någon film på hennes dator medans jag och Alexandra bloggar för fullt. Vi ska spela lite Wii snart, det är jätteroligt. Rosanna vinner alltid fast när vi kommer till tävlingen där man ska skaka kontrollen i runk-rörelser så vinner såklart jag. Daaah, i'm a guy!

Taskigt... fick vänta utanför tjejernas omklädningsrum på gymmet.


Pappa björn och lillkatten

Ja vi är verkligen ett omaka par haha, som stor&liten liksom. Vi har gått runt i stan och kikat i massa butiker och just nu sitter jag och Rosanna på Alexandras gym och gör sällskap när hon ska träna. Eller ah, jag ville bara se hennes snygga tränare men låtsas såklart att jag är en snäll vän som inte vill att hon ska träna ensam ;) mouhaha!

Edit: Alexandra kom precis upp flåsandes som en gris "aaaah mina ben jag orkar inte mer", haha so fucking cute! Själv sitter jag helt fet med min kexchoklad i vänterummet hihi.


En snabb fråga...

Gick precis förbi en kille som skelade med ögonen! Han var sååå jävla söt, jag älskar killar som skelar lite. Missförstå mig inte, självklart ska det bara vara lite. Annars blir man ju rädd haha.

Tycker ni också att det kan vara lite sött?


Drar in mot stan nu

Ska möta Alexandra & Rosanna för att leka i stan ett tag innan Alexandra ska vara fjantig och träna med hennes tränare Sid, nej jag är inte avundsjuk!!! Vet inte riktigt vad vi ska göra men det brukar bli vilt när vi tre leker i stan. Ramlar inte Alexandra på arslet när hon kliver ur taxin så ere Rosanna som börjar bråka med någon turk inne på H&M, haha!! Men vi hörs senare sweethearts!

I'm the ladies man ;) Eller ja, man & man... haha! :D


Video från igår!

Mammas fina kattungar, mamma är ju kattuppfödare!
De i videon kostar 8.000-15.000 beroende på färg.


5 snabba


Håller ni med eller har jag helt fel?


Godmorgon på er

Jag har börjat sova mycket bättre, i min förra lägenhet somnade jag ju aldrig för 04-05 på morgonen liksom. Idag har jag skönt nog inga planer, ska ta dagen som den kommer och se vad man kan hitta på för roligt. Är sugen på att gå runt lite i stan och kika faktiskt. Kanske ta en fika sen efter också? Får se vad som kan tänkas hitta på, smell you later :)


Lite seg uppdatering idag

Får väl be om ursäkt för det :)

Ville spendera tid med syskonen och mamma så skippade datorn när jag var hemma hos dom. Sen nu har jag vart med babe hela kvällen hemma hos mig. Självklart blir det sova över här! Hatar att sova själv so babe is not going anywhere. Bloggar imorgon igen, förhoppningsvis lite bättre. Puss och sov gott alla läsare :) <3

"Hur kan man lyssna på Chris..."

Jag vet att Chris Brown har misshandlat Rihanna och åtalats för detta. Men kan man inte lyssna på hans musik för det? Chris Brown är en naturbegåvning och en galen entertainer, ska det ignoreras pga hans privatliv med sitt ex? Det tycker jag absolut inte.

Jag förstår att man kan känna agression mot honom eftersom att det absolut inte är okej för killar att ge sig på tjejer. Men att sluta lyssna på hans musik bara för det är väl lite överdrivet? Han har valt att jobba som artist och det tycker jag vi ska tacka honom för, vad som sedan händer i hans privatliv rör trotsallt inte oss.

Jag har ingenting emot varken Chris eller Rihanna.
Så negativa kommentarer tycker jag ni kan skippa nu va!



Myser hemma hos mami

Har lekt med kattungarna, käkat mat, umgåts med mina syskon och bara tagit det chill. Blir nog här hela kvällen och slappar, orkar inte åka in till stan. Kanske går något bra på tv? Kollar så sällan på tv så har ingen koll. Nuför tiden kan man ju liksom kolla på tv i datan. Ja snart sitter väl hela Sverige och beställer hem mat via datan också? Oopsie, we're already there ;)


Mamma, tvätta spegeln!! Annars kan jag ju inte blogga hos dig. Haha.

Ready, set, go!

Sådär nu har jag fixat mig och ska röra mig hem till mamma, tar typ bara en kvart att gå hem till henne! Bloggar senare igen hos henne, puss! :)

Chris Brown

Har ni lyssnat igenom alla låtarna på Chris Browns senaste skiva? Dom körde igenom hela skivan på Mocco igår och det första jag gjorde när jag kom hem var att ladda ner den. Sjukt bra alltså, och massa mysiga ballader! Kul när artister visar nya sidor av sig. Här är mina favoritlåtar från skivan.









Ska hem till mamma idag

Godmorgon alla bloggläsare! Hoppas alla har sovit gott, jag har sovit som en gris haha, helt utvilad. Idag ska jag hem till mamma och vara där hela dagen :D Hoppas mina småsyskon är hemma också, jag älskar att leka med mina bröder. Ska försöka gömma min iPhone när jag kommer dit också. Min yngsta broder brukar alltid ta den och när han väl börjat spela spelen jag har så får man aldrig tillbaka den, satunge :)


Är hemma nu igen

Heldag på stan, sådant är alltid mysigt och skönt.
Här är en liten video som jag och Alexandra spela in haha.


Update från Kofi

Girls girls girls, jag är verkligen omringad av dom dygnet runt. Sover jag inte med dom så går jag på toa med dom, jag gör verkligen allt med mina flickor. Men jag är rätt så feminin av mig så det är inte konstigt att girls love me... and i love them!

Nu sitter jag på Kofi med Alexandra, Salima, Rosanna & snart kommer även Jasmine in till stan. Ska sitta här ett tag och bara ta det lugnt. Har beställt en god sallad och en chailatte! Om jag inte bloggar innan jag drar hem så hörs vi senare. Kyss!

Haha typikskt Alexandra

Hallå var är du någonstans?
- På bussen, framme om en station!
Okej men bra, sitter helt lonely haha.
- OOOJ!!!
Va? Vadå?
- Jag glömde gå av bussen.... hihi?

Får nog sitta ensam här ett tag till haha, typiskt Alexandra att missa stationen hon ska av på haha. En sak är säker, om någon är menad att åka taxi så är det nog hon. So Kissie-style eller vad säger ni haha? ;)


Mor och son, ändå så tyst

Sitter ensam på ett café, och jag älskar det. Massa tända ljus, inte mycket folk och jag bryr mig inte om att jag sitter själv här faktiskt. Ska träffa Alexandra snart och jag tyckte det var så kallt ute så sprang in på Mocco där jag värmer mig nu.

Sitter en mamma med hennes son mitt emot mitt bord. De ser så främmande ut för varandra, de dricker något ur varsin kopp och säger inte ett ord till varandra. Vem är jag att döma, de kanske bara njuter av tystnaden eller så kanske de bara inte har något att prata om trotsallt?

Föräldrar har faktiskt inte stor koll på sina barn nuför tiden, de vet inte vad dom gör och har därför inget att prata med dom om. Rätt så tragiskt faktiskt men dagens ungdommar är så sjukt anorlunda än de ungdommar som fanns för kanske 30-40 år sedan. På den tiden lekte man på bakgården och var hemma i god tid för att se på tv-program innan man skulle sova, så är det inte längre. Nej nu knullar ungdommarna i källargångar och de super sig dyngraka på helgerna och säger till föräldrarna att de sover hos någon kompis där de ska ha filmkväll.

Vill faktiskt inte se hur ungdommarna har det om 20 år.
Kommer begreppet "barn" att försvinna helt snart?

Verkar tomt hos polisen?

Ser helt dött ut här, men endå ere typ 40 nummer före oss i kön? Och Yasse gör inget annat än att tjata om ifall hon blir ful på passfotot haha, so cute! Vi har även kommit på att håret måste ju ligga bakom örat så nu har vi lite smått panik över vad vi ska göra med hennes hår. Ett pass har man ju hur länge som helst så blir man ful på det kortet är det ju verkligen kört så jag förstår hennes ångest.


Drar in till stan nu

Har bytt om från pyjamasen och ska börja åka in mot stan nu, möter upp Yasse på vägen. Hon bor ju bara 2 stationer bort med bussen så det är skitnajs. Alltid kul att kunna vara nära sina vänner! Bloggar sen igen när vi är hos polisen. Puuuuss <3


Sminket är på

Och håret är plattat, woho! Ska man ta nya foton till legitimation/pass vill man ju inte se ut som vilket slödder som helst haha. Undra om man kan be polisen ta bilden uppifrån så att man inte ser så fet ut? Och får man pluta med läpparna? Måste kolla upp detdär, har även hört att passet är rosa om man gör ett provisoriskt pass? Gaaah, kanska så fantabulous va? Haha... "so fantabulous right now"! Kan inte få meningen ur huvudet.


Britney Spears - Quicksand



Lady Gaga skrev faktiskt denna sköna låt till Britney :)


Sleeping alone sucks!

Seriöst, det är fan inte kul att sova ensam i en lägenhet, jättetrist. Tvingade hit babe mitt i natten (a) Kollade på skräckfilm och myste tills vi somnade. Vi båda vaknade nyss och ska fixa oss nu direkt.

Jag ska följa med Yasse och göra ett nytt pass och babe ska till jobbet, stackarn haha! Ska på ett möte senare idag, ska äntligen få se nya bloggdesignen. Det strulade ju sist när jag skulle på det mötet.

Länge sen det var såhär ljust ute när jag vaknat!


Jag orkar inte

Har känt mig nere hela dagen, tur att jag haft fina tjejkompisar här i alla fall. Dom bryr sig till skillnad från andra. Ska lägga mig i soffan och fortsätta titta på OC nu med flickorna. Hörs imorgon, kyss! <3

Love love love

Who are you?
- Who do you want me to be?


En perfekt söndagskväll

Yasse kom också hit för ett tag sen, efter att ha tittat på en kärleksfilm så tog vi en vinterpromenad till Coop Forum och handlade massa mat och snacks så nu ska vi laga middag tillsammans och sedan mysa ännu mer framför någon film. Så skönt att få träffa dessa tjejer igen. Vet inte om ni kommer ihåg dom men vi var jättemycket med varandra förut, de finns säkert med lite överallt i bloggen om man kollar bakåt. Minns när vi tältade på en kulle i Märsta, våra födelsedagsfester osv... har haft jättekul med dom :)

Nytagen bild på mig och Alex, fler ska det bli :)


Har bakat med Alex

Gud vad mysigt vi har det, vi har pratat gamla minnen och snackat en massa skit. Det man gör bäst med gamla vänner helt enkelt. Vi har även bakat, gjort goda kakor och hällt smält choklad över dom hihi.


Hur är det egentligen?

Olympia frågar:
Hur är det igentligen att vara homosexuell. Får du ofta möta massor av fördommar. Har du någon gång blivit diskriminerad pga att du e homosexuell? Asso typ att du inte får gå in på krogen och sånna saker.

Amir svarar: Det är nog väldigt många som undrar "hur det är" att vara homosexuell. Men den absolut enda skillnaden på mig och en straight kille är väl att jag gillar killar och den straighta killen gillar tjejer. Ganska tråkigt svar, men mer speciella än så är vi faktiskt inte hehe. Eftersom många homosexuella killar är feminina av sig osv så förstår jag att folk undrar "hur det är" men det finns trotsallt lika många fjolliga straighta killar som fjolliga homosexuella killar. No difference!

Angående fördommar och diskiminering. Jag har en gång blivit nedslagen pga min homosexuella läggning, och jag har en gång blivit nekad på en klubb för att jag var homosexuell. Det är nog det enda jag kan komma på tror jag, just nu iaf! Det finns ju idioter till allt men generellt sett så känner jag mig inte utsatt eller förtryckt. Jag mår bra och är nöjd med migsjälv.

Ska göra mig snygg idag

Alex kommer hem till mig om ett tag, kan absolut inte se ut som ett slödder då. Vi ska... dricka kaffe och prata? Låter som ett gammalt par haha men det kommer bli jättemysigt ju! Vi har inte setts på ett bra tag så jag är glad idag. Har saknat våra vilda nätter haha.


Snacka om sovmorgon!

Jösses, läskigt hur länge jag har sovit haha! Men nu är jag i alla fall vaken och ska ta en kall dusch direkt så att jag kan piggna till så fort som möjligt. Börjar ju redan bli mörkt ute, suck!


Tro det eller ej...

Har precis tagit en dusch och sova sova nu.
Vet inte varför, är läskigt trött ikväll, konstigt alltså.


Men godnatt, vi hörs imorgon igen! <3


Lite frågor om mitt hundköp

- Skala 1-10 hur seriös är du egentligen?
Utan minsta tvivel en 10a! Har ju velat detta i flera år och jag känner att just nu så är det rätt tidpunkt för hundens skull. Jag har inget schemabelagt jobb och tjänar skapligt bra med pengar. Perfekt om man ska ha en chihuahua. Tid och pengar, det som behövs. Och en jävla massa kärlek.

- Hur kom du fram till namnet Cleo?
Jag såg på Pinocchio för ett tag sedan och när jag hörde att fisken i filmen hette Cleo så sa det bara pang i skallen, tänkte direkt att min hund skulle heta det. Nu är fisken i filmen en tjej, men om tjejer kan heta både Kim och Robin så kan min hund utan tvekan heta Cleo :)

- Finns ens Cleo?
Nej Cleo är inte född än, han ligger i mammans lilla mage. Aaw gud vill ha honom nu! Cleo är beräknad att födas den 1a februari och om det blir så, så kommer jag kunna få åka till älskade Göteborg och hämta hem honom kring den 1a april.

- Tänk om den dräktiga hunden inte föder några hanar?
Ja synd för mig då eller hur? Vill ju verkligen att det ska vara en hane men denna uppfödare känns väldigt seriös och bra så om det nu bara skulle bli honor så blir det nog ett hundköp för min del endå faktiskt. Men vi får hålla tummarna tills den 1a februari nu allihopa :)

- Tänker du verkligen kasta på hunden kläder?
Många av er är väldigt skeptiska till att jag har beställt hem hundkläder. Men jag säger såhär, om ni tänker låta världens minsta hundras gå utomhus och trampa runt i snön utan kläder så kan ni inte ha mycket vett i skallen. Ni tror det handlar om att klä ut hunden? Nej, det handlar om liv och död faktiskt. Deras ben kan bli helt förlamade.

- Vem ska ta hand om hunden när du inte har tid?
I början kommer det inte att finnas något "jag har inte tid". Hunden ska vara med mig och det är hela tiden, viktigt att jag finns där för den när den är så liten. Sen när den blir lite äldre så kommer antingen min syster eller mamma att få spendera tid med den när jag inte kan.


Har snackat med mamma

Min mamma är ju kattuppfödare så nu när jag ska köpa hund pratar jag väldigt mycket om det med henne. Hon kan såklart ingenting om hundar, men allt om uppfödning. Berättade för henne att jag drömmer om Cleo typ jämt och hon tycker jag är knäpp bara haha. Men hon har gett mig massa tips, uppfödare kan vara riktigt sliskiga och luriga ;) Ska svara på lite frågor om mitt framtida hundköp snart! Undrar ni något så passa på att ställa det nu.

Självklart Miley Cyrus som bakgrund :)

Detta är en printscreen från min mobil.
Fick veta denna funktion för några veckor sen, asballt ju.


Lady Gaga - Speechless



Klockan är inte ens 5?

Och det är redan kolsvart utomhus, ganska så läskigt. Tror det är därför jag känt mig så himla seg de senaste veckorna. Man blir ju knappast pigg när man kollar ut genom fönstret mitt på dagen och det är totalt svart ute. Nä ush, nu önskas våren!


Festa med tjejerna ikväll?

Jag är verkligen jättesugen på att dra ut och röja, men samtidigt vill jag bara göra något lugnt. Jag är knäpp i skallen, vet fan inte vad jag vill haha. Finns ju både för och nackdelar med allt men just nu lyckas jag inte kunna överväga något av dom. Lustigt att ett sådant enkelt val kan verka så svårt. Festa eller inte ikväll? I have no idéa. Ååååh!

Good girls go bad <3


Detta gäller fortfarande

Minns ni min väderleksrapport haha? Den gäller fortfarande.
Sitter med tjocka kläder hemma och fryser endå ihjäl typ.


Drömde om Cleo

*Godmorgon*

Jösses, alla dessa beslut som jag tagit angående min framtida chihuahua har verkligen satt spår i mina drömmar. Det är inte första gången jag drömmer om Cleo, så som hunden ska heta. Har ju ställt mig in på att det ska vara en cremefärgad långhårig hane så det kanske är därför jag hela tiden drömmer om Cleo, eftersom jag "vet" hur han ser ut osv?

Inatt åkte vi tåget x2000 tillsammans, jag hade vart överdriven och köpt en hel vagn för migsjälv bara för att hunden inte skulle bli störd. Han låg hela resan i mitt knä och sov. Påvägen hem från tåget fick jag bära honom, sen vakande jag av att Rosanna ringde och väckte mig. FAN! Haha.

Ska svara på lite mer frågor om min framtida hund senare!

Hemma från nattbion!


Det första Henrik sa efter filmen var "jag satt och tänkte, Amir kommer bli helt galen i Avatar nu". Självklart hade han rätt hehe ;) Älskar Avatar, dom är så jävla häftiga och snygga. Tänk er att ha sex med en Avatar? Lite ballt huh?

I början trodde jag att filmen skulle bli rätt jobbig efter ett tag med tanke på att det faktiskt känns rätt svårt att lyckas få folk att hålla sig till en film i hela 2h och 40min? Men det var inte tråkigt en enda sekund, sjukt spännande och filmen hade faktiskt ett djupt budskap. Lite svårt att få ner det i text men det känns som att man lärde sig något utav filmen. Välspenderade 2h och 40 min ;D



Kärleksparet är här!

De intog soffan direkt haha.


Sånthär gör mig arg

Jag klarar inte av när barn ska behandlas illa! Det gör mig så rasande och förbannad, det liksom kokar inom mig. Såg nyss ett klipp på Aftonbladet som handle om Koreanska föräldrar som under vinterlovet skickar sina barn på läger där dom ska få se "hur det kan vara påriktigt". De utsätts för galna prövningar och får göra sjuka saker. Bl.a. får de bära tunga stockar, halvnakna ute i snön. Vissa pojkar är bara 8 år gamla. Om de inte ger allt vad de kan så häller ledarna kallt vatten över dom.

Visst förstår jag syftet, men att lära barnen att aldrig ge upp på ett sätt som kommer ge dom ärr för livet är inte snällt. En godhjärtad människa skulle aldrig utsätta sitt barn för sånna sjuka saker oavsett vad det har för syftet. Dock tycker jag att ledaren som så stolt pratar om hans tuffa läger, kan få sitta i elektriska stolen i några minuter, bara för att se "hur det kan vara påriktigt" eller vad säger ni?





Är ensam hemma nu

Patrik har dragit men nytt sällskap är redan påväg! Henrik och William är påväg hem till mig, vi ska mysa här hos mig innan vi drar på nattbion. Just nu diskar jag och gör lite fint, desperate houseboy på hög nivå hehe!


Did you know...

Jag och Patrik har varit vänner i nästan exakt två år, han är absolut en av de närmsta killkompisarna jag har. Alla kanske inte kom på det men det var ju han som jag hade på "årets saknad 2009" här i bloggen för någon vecka sen. Vi har inte setts så mycket på senaste tiden men han betyder fortfarande lika mycket för mig :)

Bilden längst upp till vänster är den första bilden vi tog på oss.


This is so grown-up style

Timbaland feat. Miley Cyrus - We belong to music


"Mr dj, look at what you made me do out on da floor"


Typiskt Amir Akrouti

Det strulade till sig rejält påväg till mötet, nu har jag varken en fungerande mobil eller bild av hur min nya bloggdesign kommer se ut. Typiskt mig att ha sådan otur med allting känns det som hehe, men what to do!?

När jag kom hem igen så somnade jag direkt. Nu ligger Patrik fortfarande och sover, jag vet inte riktigt hur jag ska få liv i honom. Kan ju öppna fönstret så att han vaknar av kyla eller så kanske jag kan hälla lite kallt vatten på honom? Får se vad jag hittar på, känner mig busig idag haha.


Godmorgon!

Har ni sett vad fint väder? Älskar sol + snö!

Jag ska dra ut nu direkt, ska på ett meeting inne i stan. Patrik ligger och sover så sött så jag skiter i att väcka honom, han får ligga kvar haha. Åker såklart hem igen direkt efter mötet så vi hörs då igen. Nu ska jag äntligen få se min nya bloggdesign och godkänna den, aaah i can't wait! Vet att den är so sexy.

Men hörs senare :) <3

När bögar har tråkigt...

...sminkar de varandra? Ja inte vart det fagert i alla fall haha.
Ska tvätta bort tramset nu och sova sen :)




Ska se på Avatar imorgon

Världens bästa Henrik kommer tillbaka till Sthlm redan imorgon så vi ska på bio och se filmen Avatar, självklart 3D versionen. Är jättetaggad för jag har verkligen velat se den filmen sedan den kom ut så imorgon blir det äntligen av. Och så slipper jag vara bakis på lördag :)


Hur vet man?

Gustav frågar: Jag är ganska osäker på vad jag har för läggning. Jag är en ganska feminim kille som gillar att umgås med tjejer lika ofta som killar. Jag har inget emot att strula eller mysa med killar, kanske till och med skulle kunna tänka mig att gå ännu längre. Hur tar man reda på om en kille är bi- eller homosexuell?

Amir svarar: Man skulle kunna göra om detta till en annan fråga. Du har inget emot att strula eller mysa med killar, varför skulle du inte vara bisexuell? Jag tror att du innerst inne är väldigt osäker eftersom detta kanske är något "fel" såsom många tyvärr tror och tycker. Men du säger själv att du kan mysa med killar, och det finns en tanke på mer? Låter som en självklarhet att du är bisexuell. Eller så är du kanske bara nyfiken? Om du vill vara helt säker så får du helt enkelt prova. Attraheras du av killar? Njuter du av att "vara" med killar? Ja då är du självklart bisexuell eller homosexuell.


Dags för middagslagning

Är hemma nu, tog en sväng förbi mataffären också. Vi ska laga pasta med kyckling och en jättegod ostsås till! Har lärt mig receptet av Rosanna hihi. Sedan ska vi se på någon skräckfilm lite senare hade vi tänkt. Kanske inte så smart av mig att kolla på skräckfilm med tanke på omständigheterna men jag har Patrik här så det känns tryggt. Okej nu ljög jag, han är bög och kan fan inte slåss! Haha babe!

Jag påväg mot bussen hem. Concealer någon? ;)


Säljer min gamla älskling




"Den otroligt snygga designen i kombination med den stora 3,5" skärmen och det innovativa gränssnittet gör detta till en av marknadens mest kompetenta bärbara musikspelarna. Spela spel, titta på filmer, lyssna på musik eller läs dina mail. Allt är möjligt i iPod touch. Det inbyggda batteriet klarar hela 30 timmar med musikuppspelning eller 6 timmar video. Stöd för WiFi vilket gör det möjligt att surfa via iPod touch."

Jag köpte den för: 2995:-


Har ställt in mötet

Måste till polisen snabbt, Patrik följer med. Polisen ligger inte så långt bort så vi åker kommunalt. Har tröttnat på taxi, så jävla fjantigt. Haha gud nu verkar jag vara schizofren. Men jag måste lära mig att hushålla. Visserligen kanske jag har lite mer pengar än andra i min ålder, men det betyder inte att jag ska diva runt i en taxi varje gång jag ska någonstans. Och jag ska trotsallt köpa en chihuahua, lägger hellre pengar på den än att åka taxi.

Anyway, vi hörs snart igen!
Ska sälja en sak i bloggen ikväll :)


Patrik flög såklart direkt på datan när han kom haha.


Orkar inte fixa mig idag

Har inte rakat mig, mörka ringar under ögonen, ruffsigt hår osv... Orkar verkligen inte fixa mig hehe, sjukt trött idag men det kanske ni förstår. Patrik är i alla fall påväg hem till mig nu, yippie! Vi ska laga middag tillsammans, ha lite movie-time och bara mysa. Underbart!


Tack alla läsare

Era kommentarer är verkligen jättefina och jag blir jätterörd när jag läser dom. Att det finns så fina människor därute som bryr sig om mig, ni ska ha tusen tack. Varje liten kommentar värmer verkligen <3

Hon är verkligen bäst just nu



Everybody needs inspiration, everybody needs a song
Beautiful melody, when the night's so long

Cause there is no guarantee that this life is easy
When my world is falling apart, when there's no light to break up the dark
That's when I, I look at you

When the waves are flooding the shore
And I can't find my way home anymore
That's when I, I look at you


Allt för bloggen...(?)

Fastän jag inte vill så ska jag på ett important meeting klockan 6 ikväll. Hade det vart något random så hade jag ställt in det med tanke på hur ledsen och dåligt jag mår. Men detta handlar om bloggen så jag tänker gå på mötet endå. Jag ska få se ett utkast på min nya design. Är jättetaggad, vet ungefär hur den kommer se ut så kan lova att den är skitsnygg.

Sedan ska jag få kika på en viss sak, jag har designat en produkt (som kommer säljas i butik) och det har kommit in 300 stycken prov-exemplar från Kina som jag ska få titta på. Ska även skriva en produktbeskrivning innan mötet!

Vad ska ni läsa göra idag? De flesta har skola va?

"Godmorgon"

Har inte sovit en sekund, har bara legat och glott i väggen hela natten. Någon försökte bryta sig in igår. Ljudet ekar fortfarande i mitt huvud, när han stod och slog mot ytterdörren som en psykopat. Och alla saker han skrek till mig... Jag har alltid trott att jag vet vad rädsla är, men igår så upplevde jag verkligen rädsla påriktigt, den äckligaste känslan någonsin. Låg och skakade i flera timmar efteråt. Polisen kunde självklart inte göra något, det hade jag inte heller räknat med. Men de kollade läget och pratade massor med mig. De erbjöd mig skjuts hem till mamma som bor nära men jag ville inte ens bort, ville bara sitt kvar i mitt sovrum och inte finnas.

Inatt ska Patrik sova hos mig så jag inte behöver vara ensam, han är guld värd.

 


Polisen är påväg nu

Det har vart tyst i en timme nu, jag tror inte han är kvar. Men polisen är påväg hit nu sa dom. Hur fan ska jag våga sova? Vågar inte ens lämna mitt sovrum, har låst dörren och ställt stolen iför. Nu vet man att verkligen vad som helst kan hända, åååh. Varför jag? Och vad vill han mig? Jag förstår verkligen inte, har aldrig varit såhär rädd i hela mitt liv.


Värsta kvällen i mitt liv

Har inte vågat röra mig mot datan på hela kvällen. Sitter i telefon med polisen, dom måste hjälpa mig nu. Jag är livrädd. Sitter i hörnet längst in i mitt sovrum och vågar inte röra på mig. Aldrig varit såhär rädd i hela mitt liv. Jävla psykopat jag ska se till att du blir inspärrad!!!!

Myskväll hos mig snart

Men tjejer är som vanligt sega...


Mitt nya sovrum


Måste köpa en svart datorstol och svart sängöverkast :)


Börjar bli klar med sovrummet

Har plockat upp nästan allting ur mina flyttkartonger, och det som inte behövs har jag ställt utan. Börjar bli jättemysigt i mitt rum nu, det fattas bara några hyllor och en tavla typ, sedan är det komplett. Tror jag ska ner och hyra en film nu, filmkväll är alltid najs :)

Tro det eller ej, Amir äger en keps haha.


Jag som festar så mycket!

Malin frågar:
Du skriver ofta om vilken partyprisse du är, hur ska du då ha tid att ta hand om en hund? Jag skriver inte för att tracka ner på dig men jag är så trött på alla fjortisar som köper hundar och sedan tror att man kan lämna dom hemma hela tiden och sedan lämna bort dom när man inte orkar längre.

Amir svarar: Exakt, hur ska jag klara av en hund när jag festar så mycket? Enkelt, jag får börja festa mindre! Inte svårare än så. Och dom gånger jag väl festar så finns det självklart någon annan som kommer att vara med min hund, inte vem som helst utan någon som hunden kommer känna väl. Dock blir det nog inget festande alls i början, viktigt att hunden spenderar mycket tid med mig och att jag inte låter den pendla mellan mig och någon annan när den är så liten. Det blir nog mycket fina bilder och videos med mig och Cleo i början, kommer inte ha tid med annat och det gör mig absolut ingenting :)

Skulle på ett möte nu

Men det blev inställt, rätt skönt faktiskt om jag ska vara ärlig hehe, nu kan jag hålla på fixa här i lägenheten istället. Mötet kommer tas via telefon imorgon istället! Undra om man ska ta en sväng förbi Ikea en snabbis? Vill köpa 2 par hyllor till mitt sovrum, och ett nytt överkast. Får se om jag orkar, annars drar jag bara över någon kompis hit sen och myser :)



Miley Cyrus - Obsessed

Sjukt fin låt, en mycket mognare sida av Miley Cyrus.
Tror många fler skulle gilla henne om hon inte hade Hannah Montana stämpeln.



Why do I just lie awake and think of you?
I need some sleep
Tomorrow I have things to do
Everytime I close my eyes I see your face
so I try to read, but all I do is lose my place

Am I obsessed with you
I do my best not to want you
But I do all the time
I do all the time


Uppe med tuppen!

Godmorgon, vaknade precis upp i min nya lägenhet. Har sovit i min nya gigantiska säng med lillesyster på ena sidan och lillebror på andra sidan, den äldre, minstingen är hos mormor. Tänkte att man vill ju inte sova själv första natten så jag bjöd hit syskonen. Vi tittade på film, käkade McDonalds och lite snacks, jättemys!

Idag ska jag nog vara hemma under hela dagen. Har massvis med flyttkartonger som jag vill packa upp. Gör man det inte direkt så blir det ju typ aldrig av. Vill på bio senare, ska se Avatar! Måste ju fan se den snart alltså!!

Nyvaken och sur, är aldrig morgonpigg haha.


Är min kompis kär i mig?

Veronica frågar:
Nu på senaste tid har min kompis berättat att hon inte orkar med pojkvänner. I samband med att hon sa det så sa hon något i den här stilen "ja, jag har ju dig som jag älskar och vi umgås precis som man annars gör med pojkvänner" och nu tror jag på allvar att hon är kär i mig!! Men jag är helt in too boys! Jag har fått många dåliga vibbar och stötar av henne! Vad ska jag göra? Jag vill verkligen inte att våran vänskap ska förstöras.

Amir svarar: Det hela skulle kunna vara ett stort missförstånd men om det är din vän så förstår jag att det kan vara jobbigt att inte kunna vara helt säker. Det är ju alltid jobbigt att undra och inte få veta. Tycker att du på det bästa sätt du kan, sätter dig ner med din vän och helt enkelt frågar henne och förklara varför du tror som du tror. Jag förstår att det kan låta läskigt, men samtidigt så har du ju inget annat val? Ta reda på vart du har din vän eller gå runt och låta det kännas konstigt? Är det en bra vän så ere värt att fråga. Lycka till :)

Godmorgon allihopa

Idag ska jag flytta wohoooo!!! :D

Mormor ringde mig precis och sa att dom är här om 10 minuter, fan liksom haha! Men mormor vet att jag har svårt att somna på nätterna så hon förstår nog att jag är nyvaken och trött. När dom kommer så ska vi käka lunch ute tillsammans och sedan börja packa ner allting i min lägenhet.

Min lilla bloggdator är nyladdad så jag ska försöka blogga så mycket som möjligt under dagen, så hörs snart igen!!

Alexandra Burke Feat Flo Rida

Denhär låten är so gaybloggah style! Jag verkligen älskar den, den är så härlig, så jag! Perfekt alltså, nya partylåten utan tvekan. Den hamnar nog snabbt längst upp på 25 mest spelade listan i mitt iTunes.



"Some people call them players but I'm far from terrified
Cos somehow I'm drawn to danger, and have been all of my life
It feels my heart's divided, half way 'tween wrong and right
I know I'm playing with fire, but I don't know why"


Är hemma från Rosanna nu i alla fall och ska sova alldeles strax, ska i alla fall försöka! Imorgon är ju en stor dag, min andra egna lägenhet, ska bli spännande! Har redan nu massa planer för sovrummet. Ska ha en rosa fodvägg och massa vita hyllor på den väggen. En jättestor tavla med Britney också, ooh it's gonna be so fun!

Nämen godnatt nu gullungar, hörs imorgon <3


Imorgon (äntligen) flyttar jag!!!

Som ni vet så blev jag utsläng hemifrån och efter att ha bott på landet hos min mormor i två veckor så tog jag desperat den första bästa lägenhet jag hittade. Det blev en lägenhet i Jakobsberg. Anledningen till att jag inte skrivit det är för att jag helt enkelt inte vill att folk ska veta vart jag bor. Ändå har det flera gånger stått folk utanför min lägenhet som följt efter mig till bussar osv, sådant är väldigt obehagligt.

Har länge velat flytta närmare mamma och mina fina syskon men enligt kontraktet så har lägenheten varit min i 3 månader och nu när dom 3 månaderna har gått så har jag självklart valt att inte förlänga kontraktet. Ska flytta till en större lägenhet som ligger promenadavstånd från mamma och syskonen, så nu kan jag träffa dom exakt hur ofta jag vill! Är verkligen superglad för detta, kan inte bli bättre. Närmare stan är det ju också, mycket närmare!

Flyttar imorgon, mormor och morfar kommer för att hjälpa till. Vet inte om jag kommer att ha tid till att blogga men vi får se :)

Hos Rosanna nu

Vi ska mysa här hos henne ikväll, lovely!
Bloggar senare, ska berätta en jätterolig sak för er.


Mina läsares "argument"

"Du är en toffel efter Kissie"
- Hon vet hur mycket jag älskar henne och vi båda vet hur bra vänner vi är. Med andra ord kan jag helt enkelt skippa våra galenskaper här i bloggen. Självklart skriver jag om jag varit med henne, men mer än så struntar jag i eftersom ni anser att jag rövslickar henne, synd.

"Du försöker provocera, känns inte som riktiga Amir"
- Många har påpekat detta men jag kan på fullaste allvar inte förstå vad ni menar. Jag har alltid haft lite knasiga och anorlunda åsikter men jag skulle aldrig skriva någonting bara för att irritera er. Men tycker ni att jag gör det så säg till så att jag kan fatta vad det är som ni finner provocerande, okey?

"Du skriver skit om folk hela tiden"
- Är det något jag lärt mig sedan jag var liten så är det att aldrig ta skit från någon. Men om ni hellre ser att jag håller käften och struntar i vad folk skriver om mig så kan jag självklart göra det. Så kör hårt nu alla stalkers, skriv på hur mycket ni vill om mig. Inga påhopp tillbaka, i promise.

"Du leker så highclass och divig"
- Har egentligen inget att säga, jag är den absolut sista människan på denna jord som kommer att leka highclass, det är sooo not gaybloggah style. Jag är så bekväm i migsjälv och nöjd med det jag har så jag behöver inte leka något. Tråkigt att ni ska tro det, riktigt tråkigt.

"Du skriver inte om homosexualitet längre"
- Det vet jag om och jag tycker själv att det är synd. Jag tycker att ni som saknar detta kan maila in till mig med lite frågor som rör homosexualitet så att jag med jämna mellanrum kan ta upp lite svar på tal från era frågor. Blir nog kul tror jag!

Hur har jag förändrats?

Jag älskar mina läsare, men ere något ni är absolut sämst på så ere att ge konstruktiv kritik. "Amir du har förändrats din blogg suger du skriver bara skit bla bla". Jaha och? Tror ni jag tänker ta åt mig när ni inte skriver mer än sådär? Och skit? Vadå skit? Tror ni jag ska sitta helt knäpptyst när Paow sitter och skriver skit om mig helt utan anledning dag ut och dag in? Den dagen hon säger vad hon tycker om mig face 2 face kan vi kanske börja disskutera om mognad. "Bor hemma och har inget körkort"... ni hör väl själva? Är det hennes ideal för en mogen person? Shit, jag börjar tappa hoppet för mänskligheten nu.

Men nu till saken, om jag nu har förändrats så skriv då hur. Hur var jag förut? Vad gör jag nu som är så fel? Skriv inte bara skit, för ni vet att jag ändå ignorerar det. Vill ni att jag ska bättra på mig i bloggen kan jag självklart göra det, men då får ni förklara vad era problem är då också.


Förut saknade jag dig varje dag, men nu gör du mig bara ledsen och arg.
Du verkar ta bloggen före allt, sådant håller inte! Synd, du var så underbar.


Har shoppat till min hund

Tänkte att det kan ju vara bra att köpa allting innan själva hunden kommer så att man är redo och klar. Har beställt hem massvis med olika kläder och tillbehör. Här är mina favoriter till lilla Cleo (så ska han heta) som kommer snart!


295:- / 225:- / 325:-


Saker jag inte klarar mig utan

- iPhone
Det är det absolut bästa jag någonsin ägt. Ett saftigt impulsköp som jag inte ångrar för fem öre. Har man en iPhone så behöver man absolut inget annat för den har allt. Mobil, musik, internet osv... Jag skulle bli förstörd om något hände min iPhone.

- Mina vänner
Behöver väl inte förklara, jag älskar mina vänner!

- Restauranger
Jag skulle nog svälta om jag inte käkade mat ute haha! Nejmen seriöst, vad skulle jag och Sara hitta på om det inte fanns restauranger? Vi gör ju typ inget annat än att äta ute, jag kommer inte ens ihåg när jag åt mat här hemma sist. Mycket mysigare att göra det i stan med en vän på någon lugnt och skönt ställe.

- Britney Spears
Älskar Britney Spears mer än någon annan artist och hennes låtar betyder verkligen jättemycket för mig. Jag kan relatera till dom och det finns alltid en Britneylåt som passar, vare sig du är arg, lycklig, ledsen osv.


Vad har ni för saker som ni inte klarar er utan?


Hoppas det hjälper

I Californien har det sedan 1 janurari blivit en lag på att man inte får fota och sälja bilder på kändisar när dom gör personliga saker eller något med familjen. Vad skönt, då kanske Britney äntligen kan sluta vara 80% av hela paparazzi-industrin? Har tyvärr glömt hur många miljoner dollar en paparazzibild på henne var värd, men det är verkligen sjuka summor. Världens kändaste kändis!

Oså kanske hon kan göra mer roliga saker med hennes barn? :)


Vill ha C*** nu!!

Godmorgon!

Har precis kollat min mail, oh fuckhead vad många det är som hört av sig angående chihuahuan jag vill köpa. Blir jätteglad av att så mång av er litar på mig och vill sälja er hund till just mig. Dock ska jag den närmsta månaden besöka olika hundar och titta runt. Man tar ju inte första bästa bara för att liksom.

Och angående Paow, var inte oroliga jag tänker inte kasta skit tillbaka, det har jag ju aldrig gjort! Börjar dock bli lite orolig. Är Paow kär i mig eller vad är dealen? Det var MÅNADER sedan vi slutade umgås... dags att gå vidare och sluta låta hennes blogg kretsa kring mig och Kissie eller? Lite läskigt, stalker-varning nästan haha! Nejmen jag förstår att hon som bara är 16 år använder sin blogg för att bearbeta sina känslor, vi äldre använder såklart andra sett! Peace out bitches :)


Haha jag dör av skratt

Kvällens citat!
Kissie - "haha men men, hon får försöka leka vuxen med en ful fet hund som dregglar så kan vi ha dockteater för 20.000 för oss själva"

Haha jag kan inte sluta skratta, den kommentaren verkligen satt alltså. Har laddat ner lite olika filmer nu, ska titta på någon och försöka sova.

Godnatt babes <3

Ursäkta?

Jag har planerat att köpa en chihuahua i flera år, jag har bara väntat på rätt tillfälle för att hunden ska kunna få det så bra som möjligt. Men jag förstår, ifall man sitter hemma med sin lilla hamster och läser om att någon annan ska köpa en hund för 20.000 så ere väl klart att man blir avundsjuk. Och säg inte att ni inte är det, för jag har inte gjort något annat än att skriva att jag ska köpa en hund och ändå ska ni bli helt vilda och kasta ur er massa fula saker. Typiskt tattare.


Jag ska köpa en chihuahua

Säljer du en chihuahuavalp eller känner du någon som gör det? Maila mig då! Självklart måste den vara 100% renrasig och alltså ha en stamtavla. Vill bara ha mail från er seriösa.

Amir @ Gaybloggen.com


Dom på bilderna är perfekta, sån vill jag ha!
Cremefärgad och långhårig, så fint.


Videos från i fredags




Idiotiska pojkvänner...

Rebecca frågar:
Hej Amir! Du är den enda bloggaren jag tycker verkar kunna säga det man tycker och stå för det man säger. Jag är i ett förhållande där jag älskar killen över allt annat, men han håller mig i ett så hårt grepp att jag aldrig får någon frihet. Så fort vi ses kollar han min msn historik, min mobil, ALLT! Vad är problemet tror du? vi har varit tillsammans i 1 år.

Amir svarar: Jag har självklart hört om killar som har svårt att lita på tjejen men detta var ju lite väl grovt? Vill inte låta dum men det är ju självklart att killen absolut inte litar på dig, inte ens lite. Jag anser att om man inte kan lita på varandra så har man heller ingenting att göra med varandra. Trust is everything!

Säg till honom på skarpen, berätta att det han gör sårar dig och att du mår dåligt av att den du faktiskt älskar inte kan lita på dig. Jag hade sagt det enkelt, lita på mig eller glöm mig! Easy.

One-Two-Three...

...not only you and me!

Sitter och pratar i tel med Rosanna och Kissie! Vi kopplar alltid in varandra så att vi pratar i tel alla tre samtidigt. Just nu pratar vi om de hundar som jag och Kissie ska köpa. Vi har ju pratat om detta ett tag och nu har äntligen Kissie tagit tag i det hela. Våra hundar ska vara syskon och måste såklart ha matchande namn, so cute! Vi har bestämt att dom absolut inte får heta något designer-märke. Att döpa hundar till typ Chanel och Gucci känns ju so last decade. Då kan jag lika gärna låta min hund heta Lindex haha :D Nää jag vet redan vad min älskade hund ska få heta! C***.


Blir fan glad

Läste att Posh och Jordan har de kroppar som de flesta kvinnor inte vill ha! Tack och lov, att beundra några av dessa kvinnors kroppar är ju allt annat är realistiskt. De är så konstgjorda och äckliga att jag inte förstår hur en enda man kan tända på dom? Posh är så benig att man knappt skulle våga andas på henne och Jordan är ju så tillgjord att man undrar vilken gata hon jobbar på? Euw euw euw säger jag bara.


Disney's Friends For Change

Miley Cyrus, Jonas Brothers, Selena Gomez & Demi Lovato - Send it on


Denna låt släppte Disney tillsammans med några av deras populäraste stjärnor (bl.a. min älskling Miley Cyrus). Låten gjordes som en kampanj i somras och gick bara att köpa på iTunes. Exakt varenda krona som låten drog in gick oavkortat till Disneys förbättring av miljön. Tycker att det var ett mycket klokt drag av Disney att utnyttja deras unga förebilder tillsammans med en väldigt vacker låt för att kunna nå ut med ett viktigt budskap. För jag menar... vemfan bryr sig om vad en politiker säger nuför tiden? Någon som mig borde bli statsminister ;)

(Har letat ifall den fortfarande går att köpa på iTunes men hittade inget)


Mår skitbra idag

Godmorgon bitches!
Vaknade nyss och är på ett strålande humör. Vet inte varför men känner mig bara jättelycklig. Hade förresten sjukt konstiga drömmar, William var med i en musikvideo och jag åkte något jul-tåg genom hela Sverige tillsammans med Sara som öppnade tågets fönster och skällde ut en afrikan som stod på gatan med sin folkdräkt? Jösses jag är inte normal haha. Var även på Miley Cyrus konsert i Sverige, brevid mig stod Anders Lundin haha. Jösses! 

Och texten som jag skrev i sista inlägget igår, jag kommer lägga upp låten snart. Verkligen en underbar låt, jag är helt kär.

Power in all of the choices

A word is just a word 'til you mean what you say
And love isnt love 'til you give it away


Send it on, on and on
Just one hand can heal another
Be a part, reach a heart
Just one spark starts a fire
With one little action the chain reaction will never stop
Make us strong, shine a light and send it on

Ska försöka sova nu! Godnatt <3


Gnistra som Swarovski

Många har frågat vad det är som jag och killarna dekorerar våra faces med när vi festar. Det är strass gjorda av Swarovski som vi sätter fast. Man kan köpa dom på MakeUp Store. Man sätter fast dom med lim, man kan ta lim för både naglar och ögonfransar, tro mig det sitter all night verkligen! Ska till MakeUp Store snart och köpa hem ett helt lager med olika färger så man kan experimentera sen när man ska ut och röja :)


So gaybloggah style

<3


Haha jämför med dethär framträdandet.
Kan någon skjuta den som stylat henne? Snälla...


Oj vad sura kommentarer...

Dock är det ju bara bevis på att jag har rätt, lovely :D

Är i alla fall hemma hos mig nu och tar det lugnt, har ju inte vart hemma sen i torsdags. Har pratat lite i tel med mormor. Hon ska komma till Sthlm och luncha med mig & syster på tisdag, cozy va? Nej nu ska jag vara en riktig buspojke och ladda ner en film att se på. Fyfan så olaglig jag är alltså haha ;) Det är 2010 vemfan köper filmer liksom? So last decade!

Söt bild från nyårsafton :)


Typiskt svenskar...

Kan man tro att Miley Cyrus och Amy Diamond är lika gamla? Det är så typiskt att svenskar ska se så halvdana och sunkiga ut. Hade Amy klätt sig som Miley så hade hon antagligen blivit kallad för prostituerad i dom svenska tidningarna haha! Nejmen ni förstår vad jag menar... bara för att Amy är en "barnstjärna" så tror folk att hon måste se ut som en tjej som knappt fått sin mens.  Come on, Bruden är 17 år, kan hon inte se ut som det då?


Miley Cyrus och hennes.... barnbarn?


Bloggar från 7eleven

Sitter här med Rosanna och myser, hennes vän jobbar här så vi har röjt ordentligt i hyllorna haha. Trist att Henrik sitter på tåget hem nu, men han kommer nog om några veckor igen! Och stackars William som börjde storgråta när dom skulle säga hejdå. Ja ingen har ju sagt att kärlek ska vara lätt...


Ska lämna Henrik vid tåget

Han ska tillbaka till Växsjö och sedan till Norge där han jobbar, vet inte om hur många veckor man får se han igen. Det suger verkligen, kommer sakna min tranny liksom haha! <3

Drar direkt hem efter, bloggar då :)

Oh my f*cking god

Åååh godmorgon, jag känner mig helt död och utslagen haha. Det har jag iof börjat göra varje morgon efter fest nuför tiden. Förut blev jag ju aldrig bakis men nu ere andra bullar. Igår hade jag i alla fall jättetrevligt på gayklubben Paradise tillsammans med mina killar! Träffade såklart massa annat skönt folk där också. Både bekanta och nya ansikten. Är bjuden på fem olika förfester ikväll, vilken ska man välja liksom haha? Nejmen får se om det ens blir fest ikväll, tre dagar irad är endå rätt mycket. Är mest sugen på bio!

William och jag haha!


Henrik!


Tom och Jag!


Självklart röjde vi i dj-båset!


Babe!


Innerstadsbloggarna, William & Henrik.


Min första gaykompis

Jag kom på en sak, jag har aldrig vart på gayklubb utan William. Lite kul faktiskt, att det alltid varit vi två när vi festat. Även om vi inte gått ut på gayklubbarna tillsammans så har vi mött upp varandra och porrat oss på dansgolvet. Visste ni också att William är den första gaykompis jag hade? Han var en stor förebild för mig innan jag kom ut som bög för min familj, jag såg att han kunde/vågade, och det inspirerade även mig till att våga vara den jag var. Ikväll ska vi, som många andra kvällar, röja loss igen!!

William igår, så fin :)


Det kommer bli lyckat ikväll

Hällde precis upp min andra drink och satte på radion.
Vilken låt tror ni precis börjde spelas? Gaaah, tagga tagga tagga!




Kvällens destination;

- Gayklubb!

Ja vi ska ut ikväll också och röja faktiskt. Jag, William, Henrik och mina brudar. Ofcourse så ska Henrik transa eftersom vi ska på bögklubb :D William är faktiskt redan full haha, själv är jag bara på min första drink. Har blandat ihop en vodka/redbull som alltid funkar. Knappast svårt att blanda men pang vad dom sätter sig i skallen direkt hihi, me like! Eller ni kanske föredrar att snutta på erat vin i ett halvår innan ni känner av något? ;) Thihi, babes!

Vi kör hårt ikväll också.


Vad har ni för några?


- Jobba på att inte påverkas av andras åsikter.
- Supa minst lika mycket som under 2009.
- Fortsätta med att endast feströka, aldrig på vardagar.
- Köpa en chihuahua som ska heta ****.
- Träffa mina underbara syskon oftare.

Har börjat piggna till nu

Jösses vad dåligt jag mår idag haha, helt slutkörd verkligen. Börjar dock känna mig lite bättre nu i alla fall. Har precis duschat och käkat lite frukost. Henrik har åkt iväg för att sy sin klänning och William springer runt och pruttar överallt, skitnasty verkligen haha. Ska försöka leta upp något med kolsyra nu, har hört att det är bra när man är bakis?

Bilder från igår

Glömde förresten skriva i förra inlägget...
Min nyårsafton var skitlyckad!!!! Asnöjd <3

Vår goda middag som paret lagade åt oss!


Bilden är dedikerad till Kissie :D Och nej det är inte knark...


Henrik och Sara (i Henriks peruk haha).


I love hairspray!


Typiskt Imen att klunka i sig allt hon hittar haha.


Älskar dig!


Sara som försökte gömma min champagne! Och Mickis & Henrik.


Sara, Mickis & Imen!


Mickis *host*inte full*host*


Älskar bilden :)


Jag är white trash...

...och jag älskar det!

Finns inget värre än folk som ska sitta och leka fina med sina äckliga vinglas. Är jag på fest så är det vodka eller cider som gäller. Fattar inte att ni klagar på att jag drack champagne direkt ur flaskan igår? Varför krångla med glas när man kan klunka direkt? Har alltid varit en sådan som vill göra tvärtom, göra det som inte anses fint. Blir äcklad när jag ser folk med sina fjantiga kristallglas och dyra flaskor som endå smackar fittslem? Nää... en importerad vodka för 150 är min grej, inget snack om saken :)

Hellre en cool white trash än wannabee något annat.

"Godmorgon"

Jag fattar inte att jag sitter och bloggar, jag kan knappt sitta upp. Jag tål verkligen inte champagne, mår skit dagen efter alltså! Men eftersom det var nyårsafton så var det ju bara att klunka på för full rulle. Glasen sket jag också i, dirr ur flaskan haha! Så som det ska vara :)

Vi fixade oss här hemma hos William där vi även käkade middag. Efter massa drinkar tog vi sen en taxi till Hammarby sjöstad där min älskling Jasmine var på en fest och väntade på oss. Tolvslaget firades vid hammarbybacken, jösses vad mäktigt och vackert det var alltså. Vem som fick min nyårsskyss är hemligt hihi! Riktigt vilt var det.

Aftar att ha röjt ute med massa champagneflaskor så tog jag och killarna en taxi hem till William igen. Här blev det ännu mera dricka och sedan däckade vi alla i sängen haha. Vaknade typ nu och är helt jävla utslagen. Jag verkligen känner hur uttorkad jag är. Nej nu ska jag våldtag vattenkranen, smell you later!

<3


RSS 2.0