Förlåt mig, eller inte?

Detta blir absolut sista inlägget som jag nämner bilderna 2 inlägg ner, där jag och Kissie klär ut oss till muslimer. Varför tar ni så illa upp, vart någonstans står det något negativt om muslimer? Vi hade lite roligt på en toalett och klädde ut oss. Självklart blev det muslimer då det är lätt att bara ta ens löjja och slänga runt sig. Hade jag haft löshårs-lockar och minimala hattar hade jag lika gärna kunnat klä ut mig till jude eller något annat. Men nu blev det inte så.

Folk ska alltid göra saker till dom värsta. Folk vill alltid att saker ska vara menat på ett negativt sett. Sen min blogg började få lite fler läsare så är det massvis med folk som tittar på mig på stan varje dag, men inte går jag hem och skriver ett inlägg att folk glor på mig bara för att jag är bög och de hatar bögar? Nej, de kanske kollar för att jag har en fin jacka, fula jeans, eller för att de bara känner igen min blogg?

Jag la upp 2 bilder, ena bilden med en koran och den andra med en slöjja. Och det första ni kommer fram till är att jag driver med muslimer och att jag inte respekterar dom? Skärp er, det är inget fel med att vara lite barnslig ibland och skämta till det.


Nej vänta, är jag barnbarn till Hitler för denna bild nu eller?

Kommentarer
Postat av: Ville Niskanen

Folk är allmänt jävla rubbade. Blir så sjukt trött på svenskar. Att folk tar illa vid sig av minsta lilla man säger/skriver/visar whatever är bara så sjukt.



Och sluta med internetmobbingen idioter. Ställ er framför personen istället för att leka coola på internet.



Suck.

2008-12-30 @ 14:16:56
URL: http://www.metrobloggen.se/villeniskanen
Postat av: Louise

Så jävla rätt Amir!!

Du är så jäkla bra! Skit i alla avundsjuka småbarn. Bara gnäller och gnäller... de har säkert också klätt ut sig med slöja över huvudet. Vem har inte liksom!?



2008-12-30 @ 14:17:31
Postat av: ...

Jag tror fortfarande inte att du har fattat! De handlar inte om du håller i koranne, för att de kan du göra, o bära slöja, men amir du e kille i bär slöja. Ok, vi säger att du vill skoja lite men kolla era poser, koranen är något väldigt heligt för osså muslimer, e sj religös muslim. Så de e inget o posa med det är en helig bok om du har läst religion i skolan!! O + va vill du också med judarna, du bara larvar dig mer och mer. Jag sj hatar judar till döds!! Jag e ANTISEMIT!! Men snäll vf o osså ha en sån bil, fan låt bli religion! Du hade väl osså blivit besviken om jag hade satt ut hemska bilder på dig o din kisse bajs misse jag kan Print Sc dem o sätta ut dem på min blogg o göra narr av er! Skiter i konsekvenserna, hade de varit roligt?!!!



Jag va en av dina fan.. but not any more!!



See ya nig fat ass hole.. skiter i om du publicerar min kommentar eller ej, så länge du läst den it's enough for me!



2008-12-30 @ 14:28:36
Postat av: NOR

Först och främst så godkännde du knappast min kommentar...Okej visst, men det är ju ändå bara du som ska läsa den! Aja sen vill jag bara säga att det där är inget skämt... kan du inte skämta om bögar da? Skulle det vara roligt om jag skämtade om bögar i min blogg? Och skrev ja jag är en trogen bög? Skulle du tycka om det... Nää Amir tyckte verkligen om din blogg men tyvärr kommer inte klicka in mig här



HEJDÅ BÖG!

2008-12-30 @ 14:48:22
URL: http://norlovley.blogg.se/
Postat av: Nikki

din idiot kan inte du bara fatta det? när så här många har tagit illa upp då är ju problemet från dig! man ska inte driva med folks tro din böghora! att ha kuranen i handen och puta med läpparna är respktlöst. bilden med slöjan var rolig men inte den med koranen! koranen är helig för skit många människor det är många som tror på den o dens ord. tycker bara synd om dig, du vill nog bara få uppmärksamhet ;)

2008-12-30 @ 14:53:16
Postat av: Andreas

Ska du börja driva om Hitler nu eller?

asså mannen är fan död annars skulle hna fan skärt kuken av dig din Homo börja visa lite respekt först om muslimer sedan om Hitler asså börja visa lite respekt åtminstånde fetknopp!

och jag är också en bög ch tro mig jag driver inte med andras religoner jag behandlar folk hur jag vill bli behandlad tänkt på det nästa gång.



P.S folk glor på ditt fula face herregud att du inte har sett dig på en spegel.

2008-12-30 @ 14:57:00
Postat av: Sofia

Amir, du är grym!

Ta inte bort några bilder bara för att några skitungar inte kan se skillnaden mellan skämt och kränkningar :D kööööör på ! Du är grymmmmmm.. och kissie också!



2008-12-30 @ 15:02:42
Postat av: Yasmin

Amir om det är någon som borde skärpa sig så är det du seriöst! För dig kanske det inte är värsta grejen men vi tar åt oss på grund av hur du beeter dig och vad du gör...



Ska jag säga exakt varför jag blev upprörd, Jo de här kanske du inte viste eller vill veta men grejen är att KORANEN är vår/en helig bok som man bara får ta på om man är ren alltså man måste tvätta sig på ett speciellt säätt och hålla den under en viss grad alltså man får inte ha den under midjemått, inte ens en vanlig muslim rör den med baarra händer:S?

du kanske tycker det är löjligt men tyvär det är religon och du bör respektera det? Det var jätte fult gjort av dig och kissie och alla dina läsare som nu var muslimer är jätte besvikna kan jag notera...



Men den där me slöjan var inget jag iallafall blev sur över det är bara roligt, mina kompisar brukar också ta på sig slöja för att driva ibland, men man ska inté överdriva...

Men nu vet du och jag tycker du borde be om ursäkt så man kan fortsätta läsa din fina blogg..



2008-12-30 @ 15:20:47
Postat av: inte så smart

Nej, men tänk kanske påå att folk ändå tar illa upp för religion är ett känsligt ämne och många respekterar det även fast dom inte är troende. Så det kanske inte är så smart att "skämta" om det.

2008-12-30 @ 15:29:18
Postat av: DINMAMMAKNULLARE

VEEEEEEEEEEM FAN I HELVETE TROR DU DU ÄR EGENTLIGEN? SEERIÖST HÄNG DIG. LEK INTE NÅT FÖR DU ÄR BARA EN TJOCK FUCKING FUL HÅRIG BÖG SOM BORDE BANTA.

2008-12-30 @ 15:43:55
Postat av: lill

hahaha x)!

2008-12-30 @ 15:58:34
URL: http://tval.blogg.se/
Postat av: nice

hahah du är så jäkla skön Amir ;D

2008-12-30 @ 16:06:12
Postat av: gfwfwef

Men varför ska du ens klä ut dig till muslim ska vi klä ut oss som bögar och skoja om det? :O

2008-12-30 @ 16:30:32
Postat av: haag

Tycker fortfarande kissie borde börja använda slöjja så hon täcker sina finnar !!

2008-12-30 @ 16:49:38
Postat av: Frida

Jag håller med dig till 100 %! Folk har helt tappat greppet om skillnaden mellan humor och allvar. Stå på dig, du är den coolaste snubben jag känner till!

2008-12-30 @ 16:55:15
URL: http://fridams.blogspot.com
Postat av: M

Det finns personer som säkert går in på din blogg och försöker få fram så mycket negativt som möjligt! Precis som du säger, dom vill få allt till något negativt. Dom vill ha något att klaga på, för att dom behöver det. Dom förstår säkert själva att du inte menar något illa mot koranen eller muslimer men dom låtsas att dom tror det för att dom vill hacka på dej. Men det förstår du säkert själv. Go Amir, hoppas vi får se ännu mer av dig nästa år.

2008-12-30 @ 17:22:12
Postat av: oe

eyy det är inget att skämta om.

2008-12-30 @ 17:46:09
Postat av: true

vafan, jag skulle fan skæmmas om jag såg ut som dig. Mobbade jävel.

2008-12-30 @ 17:56:51
Postat av: Elin

tycker nästan det roligt att folk reagerar så stark när man skojar lite med islam mm.. ni skiver att de är dålig respekt, men sen sriver ni att amir är en stor fet ful bög, vem när det nu som har dåligt respekt?



sen måste jag bara komentera kommentaren 3:a längts upp "..."

hetsar upp dig för att man håller koranen på fel sätt, sen säger du att du hatar judar till döds? smisk skall du ha den patetiska sak!

2008-12-30 @ 18:00:44
Postat av: Aisha

Det står inget negativt i ord om muslimer. Men en bild säger mer än tusen ord!!!



Du har tidigare sagt att du hatar religioner och säger att du är ateist. Men samtidigt håller du i koranen o gör ett peace tecken och skriver" vi ska vara trogna Allah" Ironi menar du , men jag menar kränkning!

2008-12-30 @ 18:29:09
Postat av: Aisha

Yasmin, den boken han håller i är en översättning och man behöver inte vara ren för att hålla i den, det är den äkta heliga boken på arabiska som är den heliga koranen o den ska tvaga sig innan man rör vid! Kram Aisha

2008-12-30 @ 18:30:28
Postat av: Lora

Men var det verkligen så jävla nödvändigt att lägga in dom där bilderna?! Tycker du verkligen att det var roligt? Tycker du att du fick något gott av det?!



OM FOLK BLIR SURA PÅGRUND AV NÅGOT ÄR DET DITT FEL, INGEN ANNANS. BÖRJA RESPEKTERA AMIR, DET DÄR VAR JU FÖRFAN INGET KUL

2008-12-30 @ 18:39:51
Postat av: Madeleine

det är inte som att amir kritiserar någon religion på något sätt? vad är problemet? du är bäst amir, bry dig inte om det där =)

2008-12-30 @ 18:45:30
Postat av: Louise

Till den eller de som skrev "ska vi skämta om bögar i våra bloggar" eller vad det nu var.



Att skämta om bögar är fanimej det enda som Svenskar snart skämtar om. Vad är det att skämta om? Bögar är exakt som oss som gillar personer med andra könet, bara det att de gillar samma kön.



Den kommentaren var bara onödig. Jag tror inte ens att Amir tar åt sig. För skämt om bögar är vardagsmat. Lågt och förbaskat kränkande.

2008-12-30 @ 19:12:56
Postat av: sandra

Men Amir nu kränker du oss judar.

HAHAH skojja. Skön du e`.



Jag tror folk tog illa upp för att du i tidigare inlägg sagt typ att du tycker att det är löjligt att fasta, och sen lite grejjer om muslimer.

Det var säkert inte meningen att kränka folk, dom vill bara ha något att hakka på.

2008-12-30 @ 19:18:27
URL: http://musicismydrog.blogg.se/
Postat av: Rosha

orka, du e störd:S

2008-12-30 @ 19:19:45
URL: http://peersianbeauty.blogg.se/
Postat av: s

TYST FETTo

2008-12-30 @ 19:23:34
Postat av: sandra

Men Amir nu kränker du oss judar.

HAHAH skojja. Skön du e`.



Jag tror folk tog illa upp för att du i tidigare inlägg sagt typ att du tycker att det är löjligt att fasta, och sen lite grejjer om muslimer.

Det var säkert inte meningen att kränka folk, dom vill bara ha något att hakka på.

2008-12-30 @ 19:25:15
URL: http://musicismydrog.blogg.se/
Postat av: Nani

Hur orkar folk egentligen?! Ofta man ALDRIG har drivit på ett par foton tidigare? Väääx upp people!

2008-12-30 @ 19:25:27
URL: http://naanis.blogg.se/
Postat av: Linnea

Jag tycker inte det va fel att lägga ut dom där bilderna ;) det va ju bara på skoj.. hahhaha



orka att alla håller på att komentera så där ?? x)

2008-12-30 @ 19:33:13
URL: http://linnua.blogg.se/
Postat av: sanna

Håller med dig. Som om de skulle bli påhoppade ifall de tog av sig sina slöjor och "klädde ut sig till västerlänningar". Folk är så sjukt känsliga!

2008-12-30 @ 20:16:04
URL: http://sannasrum.blogg.se/
Postat av: H

hahaha fan va skön du är ;)

2008-12-30 @ 21:21:35
Postat av: Daniela

Äschhh haha herregud det var bara en kul grej! Seriöst Amir..Bara och ignorera dem IDIOTERNA som måååååååååååååste påpeka saker och ting. Ge dem INGEN uppmärksamhet överhuvudtaget.

Jag älskar din blogg ändån!

2008-12-30 @ 22:04:13
URL: http://winey.blogg.se/
Postat av: Chamsine

Bieng a Jew will not make you right, why dont you just stop making fun of religions so you wont get your ass kicked

2008-12-30 @ 22:05:30
URL: http://chamsinenews.blogg.se/
Postat av: Ellinor

STÅ PÅ DIG, :) jag tyckte det var lite småskoj, som många andra (:

2008-12-30 @ 23:00:11
URL: http://estehlin.blogg.se/
Postat av: Lilla L

MEN FOLK VAD FAN ÄR DET MED ER? Ingen av er har ingen som helst jävla anledning till varför det är så fel med bilderna. ETT SKÄMT, har inte muslimer & annat random folk någon humor. När ni kränker Amir&Kissie som ni gör då skämmer ni ut er själva totalt, för att inte tala om muslimerna, för vad jag vet så uppmuntar inte islam till att kränka och se ned på folk som är bögar eller blonda för den delen. SKÄRPNING

2008-12-30 @ 23:08:39
Postat av: Nina

Amir trodde inte det här om dig? Alltså okej den bilden med sjal är ju okej om du ville skämta men den med koranen? Om du kallar de skämt så kanske folk kommer inte ta dig på stort allvar längre jag tycker du borde be om ursäkt! Därför att det är många som också regaerat på det här. du kanske inte är muslim men vissa andra är det och om ja var det skulle ja också tagit jätte illa upp. Om du kallar de skämt så är du mycket torr . ta bort bilden m ed koranen vadå ja är trogen till Allah?

Be om ursäkt till de som har blivit kränkta och ja hoppas du fattar varför de blivit de. ja har alltid läst din blogg men efter det här så tänker ja inte kolla hit mer!

2008-12-31 @ 00:35:10
Postat av: alltså seriöst

nje det är bara för att msulimer FUCKAR UR för varlje liten grej, dom låtsas att de är någon jävla minoritet då i verkligheten så är det typ den nästa största religionen i världen. jag lovar och svär som du hade låtsas var kristen där så skulle du inte få några reaktioner ALLS!



Nu kommer dom föra Jihad mot dig bara så att du vet...

puss på dig amit



2008-12-31 @ 09:55:36
Postat av: oslo Brud

folk som skriver inlägg i bloggen din måste ha en väldigt låg iQ som tjatar om att du är tjock och fet hela tiden, men då kan ju du bara säga Amir att "jag är fet , du är ful men jag kan banta haha stå på,skit i alla puckade idioter som finns runt om i landet. dom är säkert 14 år och vet inte bättre, ha en fin fortsättning på det nya året:o)

2008-12-31 @ 10:11:03
Postat av: gayhataren

host host nu ! vet du vad AMIR-bögen , har inte din muslimska mamma lärt dig att inte driva med din egen religion . Att du , liksom en invandrare ska driva med din egen religion . förfan väx upp . hur orkar du skriva och driva så ? jag tycker verkligen synd om dig och hur du beter dig . du kan lika gärna gå och driva med din mammas fitta . Är inte de roligt som du och fula råttKissie med den fula råttnäsan som hon borde gå och operera. en fråga i taget nu så det inte blir komplicerat för lilla gayAmir , hur fick du och kissie den jävla iden att driva runt att skämta om muslimer och deras regler . jag blir så jävla sur !

Och jag tycker jävligt synd om dig .Du är en wannabe jag svär äkta ! Att du tvingar dig själva att passa in med svenne-gruppen .

HA-HA ! get a life boy .

2008-12-31 @ 14:09:56
URL: http://carolinelundh.se/
Postat av: Emma

Människor! Det man inte kan skämta om är inte värt att tas på allvar!



Jag hatar när folk trackar ner på någons religion osv MEN det här var väl ingenting! Så jävla meningslöst att bli upprörd över. Ni muslimer som klagar som fan har väl ingen aning om vad som händer i Gaza just nu va? Skriv till dem och klaga istället för helvete.

2008-12-31 @ 16:22:15
Postat av: dijana

ska SLUTA läsa din blogg från och med nu. eller ja det hade jag gjort redan men vart lite nyfiken på att se om du hade något roligt att blogga om. (Gillade din blogg innan) men sen får jag se att du driver och klär ut dig till muslim bara för att det är kul?. visst klä ut dig hur mycket du vill. men va fan till muslim?, lite respekt får man väl ha.

Ajah, nu pallar jag inte skriva ett helt "brev" , för onödigt med det,

2009-01-01 @ 11:43:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0