Varför leka pryd?

Jag och Ted ser fortfarande på programmet, vi svarar även på frågorna i programmet högt för oss själva. Kan vi ska söka in? Få pengar för att vara ärlig, jag tror jag skulle bli rik eller vad säger ni haha!?

Pontus Gårdinger: Kissar du i bassängen på badhusen?
Amir: Men öh vadå, jag gör det?
Ted: Ja jag med!
Amir: HIGH FIVE!

Sanningens ögonblick


Jag och Ted sitter som små tjuriga grisar och svär i sängen. Vi ser just nu på Sanningens ögonblick och det här avsnittet är det mest pinsamma jag sett, vem är idioten som gjort frågorna till programmet?


- Stör du dig på vänner som är mer framgångsrika än dig?
- Gör du humortest på tjejer du träffar?
- Händer det att du drar rasistiska skämt?


Vad är detta för mesiga frågor? Fråga ifall han sugit kuk (ursäkta ordvalet), fråga om han snott pengar från sin mamma, fråga om han haft sex med sin väns flickvän. Vem bryr sig om ett humortest, vem bryr sig om fjantiga rasistiska skämt? Ska man göra ett program som ska handla om sanning och avslöjjanden så tycker jag att det ska vara riktigt rått och tuffa frågor som gör personen i stolen riktigt svettig och nervös.

Nej dethär programmet är i en nivå för småbarn, inget för tuffa grabbar.

Imorgon görs det


Akrouti blir Holmberg

Hej igen! Nu är vi tillbaka här hos Ted och det är fullt hus. Maud lagar mat, jag har slängt sopor, Teds systers pojkvän trixar lite med min data och Teds syster föreslår att jag ska få egna nycklar hit. Jag och Ted kanske ska gifta oss på en gång haha? Nejmen jag förstår att många tror att han och jag är tillsammans, men det är vi verkligen inte. Vi är skitnära kompisar och han betyder verkligen jättemycket.


Teds söta syster, och mamma Maud!

I stan blev det mycket spring. Vi försökte hjälpa Teds syster att hitta en tröja och det blev tillslut en kofta från MQ där vi fick hjälp av en jättesöt säljare, skitduktig verkligen. Hon frågade vad systern ville ha för något och vad hon tänkt sig, sedan hämtade hon ut massa plagg och förslag som hon fick prova, skitsött.

Nu ska jag gå och beundra mitt halvblonda hår, det är skitballt =D


Jag har färgat håret

Igår natt hade vi inte så mycket att göra så Ted och hans mamma färgade mitt hår. Maud har jobbat som frisör i 25 år så hon kan sin sak om man säger så. Hon har även varit färg-specialst så hon har massvis med frisör-material som vi färgade mitt hår med. Vi blekte lite vid luggen så att när jag har luggen snett ner så kommer det fram blonda slingor och har jag luggen åt sidans om vanligt så är det en tjock blond slinga, skitsexigt faktiskt!



Nu drar vi till stan, hörs senare, xoxo ;)

Vad är rasism!?

När jag gick vid tunnbelbanan i Gamla stan igår så såg jag en massa lappar liggandes i trappan. På lapparna stod det Patriot.nu och dom låg verkligen överallt. Mina vänner utbröt "vad rasistikt" medans jag inte förstod någonting. Hur kan stolthet förknippas med rasistiskt? Jag upplever det som att när en utlänning pratar om hur stolt han är över sitt ursprung så är det inget fel med det (självklart, det ska det inte heller vara). Men när en svensk är stolt så tar det hus i helvete.

En stolt svensk är rasist och allt negativt som går. Varför är det så!? Alla människor är väll självklart stolta över deras ursprung och det land dom växt upp i!? Jag har aldrig bott i Tunisien som min far kommer ifrån utan jag har bott i Sverige exakt hela mitt liv, jag är jättestolt och glad över det, jag tycker att Sverige är ett bra land. Är jag rasist för det? Knappast!

"Rasism är ett ord som beskriver uppdelningen av människor i ett rassystem där vissa raser är underställda andra. Det används för att beteckna ett synsätt, ett sätt att behandla människor, och/eller en samhällelig struktur. Liknande men inte fullt ut rasistiska synsätt kallas ofta för främlingsfientlighet."


"Rasist-lapparna"?

Men gud

Titta vad jag hitta i Kissies blogg, vi är ju skitsnygga!?
Och vist sminkade jag över mina svinkoppor bra? ;)


Ser ni glöden i ögonen?

Tre tv-program
Tre länder
Tre uppträdanden


Britney tar Europa med storm! Senast var igår kväll på "X factor" som är det programmet i England som Leona Lewis faktiskt vann förra gången. Av dom tre framträdanden som hon gjort i Europa sedan torsdags så tycker jag faktiskt att gårdagens var utan tvekan bäst. Hon var taggad till tusen och hon var ett med publiken ser det verkligen ut som. Att hon skippade den svarta hatten gillar jag också, hon är så sexig när hon svänger med sitt blonda hår, jag älskar det.

Kolla varenda rörelse, hon är så taggad så det finns inte.
Kolla noga vid 2:34, blir man inte kåt!?

Jag älskar att vara hos Ted


Mamma Maud och Ted! Fan vad långt hår han hade då!?

Maud: Gaykillar är roliga.
Ted: Tycker jag med!
Maud: Vadfan söker ni egentligen?
Ted: Seeeeeeeeex.
Maud: Ja, får ni inget så tar ni era kompisar istället.
Ted: Men nej vad tror du?
Maud: Hörru jag känner igen detdär, "ska vi mysa lite?".


(Tyst ett tag).

Ted: Mamma prata inte om sex jag har ont i kuken, jobbig natt.
Maud: Tror jag det, om någon sugit på dendär i flera timmar.

Maud kommer med drinkar till oss pojkar nu, vi hörs imorgon!
Vi hörs imorgon igen gullungar, kyss på skinkorna.

Vem slocknar så tidigt?


Per-Robin!

Hejsan! Hoppas inte Per-Robin känner sig gammal nu, men han är faktiskt äldre än mig så jag har rätt att säga såhär, jag vill blir som Per-Robin när jag blir stor. Riktigt rå humor och klockrena kommentarer vid rätt tillfälle. På måndag ska han vara standup-komiker på någon slags tävling och jag hoppas såklart redan nu att han vinner, skitrolig.

Vi kom förresten överräns om att ifall inte jag vinner "årets blogg" på QX Gaygala 2009 så hoppas jag att han gör det, och vise versa såklart. Anyway, titta vilken snygging jag såg på tunnelbanan in till stan. Vem fan däcker vid 18.00? Inte ens jag är så klen!



RÖSTA PÅ MIG SOM ÅRETS BLOGG TILL QX GAYGALA :)
Eller varför inte årets nykomling eller årets kämpe!?
... äsh, röst på mig i alla kategorier, hihi.

Bloggfika nu?


Som ni ser så köpte jag bl.a. en svart skjorta med silvriga ränder i igår, väldigt festlig tycker jag. Den kostade bara 199:- inne på Cubus så den tog jag direkt. Köpte även en concealer och ett solpuder. Det första från IsaDora och det andra från Nivea, väldigt nöjd med båda produkterna.

När jag ska använda skjortan vet jag inte, men vad jag vet är att jag ska röra mig in mot stan nu för att fika med Per-Robin. Han har ju också en Gayblogg som jag flitigt läser. Flera har sagt till både han och mig att vi borde ju vara konkurrenter eftersom att vi har likadana bloggar. Jag ser totalt tvärtom på det, vi båda gillar att blogga och har alltså ett gemensamt intresse, självklart ska man kunna umgås då!?

Storslaget

Ni har tjajat om det länge och nu ska jag äntligen bjuda på det.
Här har ni Amir Akouti sjungandes till Womanizer.
Robert och Kissie körar så fint.


Har du ett skivbolag och är intresserad så hör av dig? :)



Barer, fester & en klubb

1 - Bar.
Jag, min syster och Kissie mötte upp Nadia och Kenza i Slussen och sedan begav vi oss alla till gaybaren Torget som ligger i Slussen. Självklart är inte alla så klyftiga med sig och har sina legg men vi kommer in ändå. När vi stått inne och kollat läge i några sekunder så kommer vakten fram igen, denna gång ville han se legg. Ja då sket ju det sig lixom.

2 - Bar.
Vi drog till Groden på Östermalm för att sätta oss och dricka lite där under varma taklampor. När jag och Nadia står i baren och ska beställa vill hon såklart se legg (för dom leggar inte i dörren). Hon ler skitsött och säger "tyvärr 23års gräns är det här". Ja då var ju det kört.

3 - Fest.
Min syster åkte hem och vi andra skulle på en förfest på Östermalm. Jag och Kissie fick tyvärr inte följa med för de kunde inte ta med sig så mycket folk så det sket sig det också.

4 - Fest.
Jag och tjejerna drog till Fridhemsplan tillsammans med en kille som skulle få in oss alla på en fest. När vi möter upp en killkompis till han som har festen säger han att vi inte får följa med. Han sa att det inte var hans lägenhet så han kunde inte ta med killarna. Men Kissie, Nadia och Kenza samt kanske 5-10 andra tjejer kunde följa med? Korkad snubbe alltså.

4 - Fest.
Nadia och Kenza fick nog på strulet (förståerligt?) och åkte hem. Jag och Kissie åkte med dom andra brudarna till Ropsten där det garanterat var en fest. När vi kom fram fick vi sitta skitlänge och vänta på en tjej som skulle möta upp oss. När hon kommer är det en tjej som missat ordet SOL i sol-puder och trott att det var vanligt puder, med andra ord var hon jävligt orange. Hon hade även skrik-rosa läppar och vitt hår, jag och Kissie kände inte taggade för fjortis-party så vi drog in till stan.

5 - Klubben.
Det är nu det smäller, woho vi var inne på en klubb efter så många timmar och vi mötte massvis av bekanta till mig där, skitkul. När jag och Kissie går ut på dansgolvet är det en tråkig låt och vi dansar bara för att. När det börjar spelas en ny låt så hör vi inte dom första 1-2 sekunderna vad det är för låt. Vi kollar funderande på varandra, när båda hör att det är Womanizer så skriker vi som små barn och skakar våra vita arslen så grovt det går. Det var bäst, kvällen blev riktigt lyckad tillslut.



Världens skönaste Robert, en riktig *blogghora* haha.

Gustav var där, skitskojj! Lovade en fika med han på torsdag, wei!


Min älskling Ted också såklart!


Ni får betala 500 för varje dirty-detail okey!?

Älskar eld-ringen

Vi har folk som Carola som gästar vårt lands Idol-program.
Tänka sig så mesiga vi är. Såhär såg det ut i Frankrike igår kväll.


Underbart

Så jävla underbar natt så det finns inte, galet.
Jag, Kissie, dansgolvet & Womanizer, jag behöver inte säga mer.


Kenza, jag och Kissie. Bloggtrio? Haha!





Extra kul ikväll

Ser fram emot kvällens bravader, för världens bästa lillasyster ska följa med mig ut! Gud så kul det ska bli alltså. Hon har alldrig varit på en gayklubb/bar förut. Vi ska möta upp Kissie i Slussen om 30 minuter så vi får nog skynda nu. Men vi hörs imorgon älskade läsare. Ha en underbar fredag nu!


Slarvig bild som vi nyss tog mitt i all stress!

Mammas fel

Det var bara 1 som gissade rätt, det var mammas fel. Haggan gav mig en kräm mot fotsvamp som jag gått och smörjt in mig med haha, så jävla tragiskt. Men men så är det, var precis på apoteket i stan och hämtade ut en ny kräm som ska vara bra.

Jag köpte även lite nytt smink, hårspray och en skjorta. Visar bild på allt imorgon bitti. När jag shoppat klart och börjat röra mig mot tuben hem som kom det fram en skitsöt tjej som bad om en autograf. Tyckte det var jättepinsamt eftersom att jag skriver som en kratta haha, kansk får ta och börja öva lite? Ayah, det blev ett sött "Till Alexandra från Amir" och ett sött hjärta hihi. Appropå Alexandra.. ska festa med Kissie ikväll, ska dra med henne till en gaybar och se hur det slutar haha, kan bli riktigt kul. Nej nu ska jag börja fixa mig. Vi hörs igen innan jag drar :)


Kanske ska öva med papper och penna istället Haha!

Kan ni gissa?


Ser ni alla äckliga sår!?

Jag tror jag kissar på mig av skratt. Jag behöver inte gå till vårdcentralen för jag har kommit på här hemma vad problemet är med mina svinkoppor. Ni får gissa er fram om ni kan, säger svaret senare.

1. Min mamma gav mig kräm mot fotsvamp istället för svinkoppor.
x. Det var inte svinkoppor utan allergiska utslag för en julblomma.
2. Jag har smörjt in svinkopporna med munsårskrämen hela tiden.

Fyfan vad jag skäms alltså, haha!
Mot stan nu i alla fall, hörs senare.
Puss från en glad Amir!

Vinn min dator!

Äntligen är den här, verkligen äntligen! Min alldeles egna blogg-dator som jag kan blogga exakt vartifrån jag nu vill med. Kommer ha med den till stan, skolan, ja överallt! Tack vare MSN.se har jag även fått chansen att designa den. Eftersom att det ska vara min blogg-dator så såg jag till att använda samma bild/färg som finns här på bloggen. Så nu vet alla att det är Gaybloggaren som är i farten när dom ser världens snyggaste rosa bärbara data!

Det jag är glad över också är att datorn innehåller Windows som är mycket bättre än Linux som man annars får när man köper den. Windows innehåller massa olika program som gör det mycket enklare att blogga, och självklart en massa andra roliga saker som man kan göra med en dator.

 

Vill ni vinna en exakt likadan data med er egna design på som ni får göra?
Klicka då på
denna länk och så får vi hoppas att du vinner!

Star Academy


Ikväll gäller det återigen, Britney Spears har nu lämnat Tyskland och åkt mot Frankrike där hon ikväll ska uppträda i programmet Star Academy som är franska motsvarigheten till Idol. Självklart kommer jag att lägga upp ett klipp på bloggen senare så att ni kan få se det, antar att det blir lika lyckat som hennes framträdande igår!

Nu hade jag tänkt att ta ett bad, gud så skönt. Inte orkat fixat håret på 2 dagar så det är väldigt fett och äckligt. Men fett är ju bra för håret så man får faktiskt tänka lite positivt. Ska en sväng till vårdcentralen sen också, men mer om det senare!

Britney är förresten inte bara i Frankrike.
Hon är också på gaycommunityt QX.se hihi!


Shoppa och få pengar tillbaka?

Godmorgon på er alla, sovit gott!?

Avslutade gårdagen med shopping och påbörjar denna med shopping. Var inne på Uppercut.se och köpte underkläder. Dom har mig ett jävla stort urval så det tog ju sin tid haha, fast ändå bra att de finns så många varumärken på en och samma sida. Anyway, blev ett 2-pack boxershorts från Björn Borg åt mig och sedan ett par Björn Borg boxershorts åt min lillebror också som han kan få i julklapp, snällt va?

Skillnad från annan shopping var att jag för första gången shoppade via Market2Member som är en sida som man först blir medlem på. Sedan så handlar man via dom på massvis av olika web-shoppar och får sedan tillbaka pengar! Låter säkert asskummt men det funkar, jag har ju nyss provat det. Man får 10% tillbaka av allt det man shoppar via deras sida. Så bara att registrera sig och bli medlem, vem vill inte få pengar för att shoppa haha?


Mina underkläder, snygga va? =D


Lillebrors underkläder som jag köpte åt han.

Ikväll knäckte hon alla

Britney Spears uppträdde i Tyskland ikväll!!!!
Första gången sedan skandal-framträdandet förra året.



Ni som undrar om hon mimar eller inte, hon gör faktiskt inte det! Hon sjunger live, samtidigt som orginalet spelas i bakgrunden. Det hörs speciellt på sista ordet hon sjunger i låten, låten slutar innan Britney gör det, u got it!?

Kvällsöppet?

Urban outfitter har öppet till 22 och en massa rabatter, Cubus såg vi hade öppet efter 19 och 30% på allt i butiken, även Kicks hade öppet sent. Är det någon internationell ha-öppet-sent-dag för alla butiker eller något annat jag missat!? Provade massvis med saker men ingenting var jag nöjd med, ska kika runt lite mer noga imorgon. Ska även förbi Monki och se ifall de har någon ny over-size haha! Det jag köpte blev i alla fall ett par skor på SkoPunkten för bara 349:- och sedan käkade jag min favorit sushi på restaurang No8 som ligger på Stureplan, älskar deras mat.


Min goda sushi, samt dom nya skorna! Ser ut som dom förra fast mycket tjockare.


Drog in på McDonalds och hälsade på min vän Michaela!
Hon var såklart fet och glansig i ansiktet som alla som jobbar där haha.

Innan jag drar..

Måste få lägga upp denna låt i bloggen, tycker att Beyonce blir bättre för varje skiva hon släpper. Det märks att hon låtar det ta sin tid att få fram de bästa låtarna och inte någon som släpper 2 skivor per år. Musikvideon gillar jag också, svartvitt är riktigt hett. Sen att hon är grym på att dansa är väll inte heller något som folk kan ha missat?

Beyonce - "Single Ladies (Put A Ring On It)"

Amir and the city

Hej på er nu sitter jag hemma igen. Blev inte så lång stund hos min vän Vanja men det var kul att träffa henne i alla fall. Vi satt mest och prata om saker som vi missat i varandras liv, lite minnes och stuffs, mysigt. Nu ska jag byta ut mina mjukisbyxor till jeans och sedan röra mig in till stan för att träffa några tjejer. Ska se om jag hittar någora skor eller kanske något annat mysigt, är ju julafton på mitt konto idag fick jag se haha! Kanske blir en middag på någon restaurang eller så, vi får se helt enkelt.

 

Vi hörs senare ikväll i alla fall, puss på er! :)

Det fortsätter

Dagen fortsätter rätt bra, ska hem till min vän Vanja nu och leka lite med henne. Var ju ett tag sen vi sågs så det ska bli kul. Får se vad vi kan hitta på, hon kanske kan vaxa mitt bröst så slipper jag raka det, blir ju stubb redan dagen efter förfan. Typiskt att min far ska vara en arab lixom! Men men, jag har vackra bruna ögon och det är ta mig fan inte tack vare min mor ;)



Jag och Vanja försökte dansa en gång :)
Tror vodkan gjorde sitt lilla den också, gick inte bra.

Världens lyckligaste

Nej ni ser inte fel, verkligen inte!
Skivan släpps ju imorgon.
Men jag heter Amir Akrouti och har den idag =D



Frågan är vart jag ska sätta upp affischen?

Livet är allt hårt





Bilder snodde jag rakt av från
Kissies blogg :)


Gaybloggen.com: årets blogg!!!

God morgon på er alla!


(Jag kan vist le på bild era haggor! Falskt? Ja! Haha.)

Idag är jag hemma med mina sexiga svinkoppor i ansiktet, orkar inte sitta i skolan med dom när alla är så rädda för mig, och tydligen är det en jättestor smittorisk har jag hört!? Och jag som ville leta nya skor idag, typiskt. Får se hur det blir, lär ju inte sitta inne hela dagen heller lixom! Förresten, QX anordnar varje år en stor gaygala och en ny kategori man kan rösta inom i år är årets blogg. Vore hur kul som helst ifall min gayblogg fick bli årets blogg! När jag ska klicka in på nomineringen så strular det så jag länkar till den sidan senare när det funkar. Hoppas verkligen att ni är urgulliga och röstar på mig! =)

Idag ska jag förresten få något fint på posten hem!
Jag är så spänd så det finns inte, vill ha den nu nu nu!

Skäms inte för något

Fan vad jag ältar på om Britney, men det får ni tåla! Hon är min absolut största Idol och har alltid varit det. När jag var liten och inte fattade vad folk i min omgivning tolkade som rätt/fel så älskade jag Britney. Jag hade en t-shirt med hennes ansikte på som jag hade i skolan jämt, då gick jag i lågstadiet. Jag var på hennes konsert, hade halsband med bild på henne, kunde alla hennes danser eftersom jag övade hemma varje dag till hennes skivor.

Sen blev man äldre och då förväntades man lyssna på Michael Jackson och leka med bilar. Jag lyssnade på henne i smyg och berätta inte för alla att jag gick på hennes 2a konsert i Sverige som jag var på ensam med min syster, kände mig jättestolt och duktig som gick själv på konsert med min lillesyster, detta var iof i 7an men mamma har alltid varit rädda om oss barn, jag var nog sist i klassen att få åka ensam in till stan lixom. Tackar min mamma för det, för att hon inte lät mig vara ungen som hängde utanför torget med mjukisbyxe-folket lixom.

När jag blev äldre insåg jag hur viktigt det är att stå för den man är och inte skämmas, hur ska man som människa på psykiskt bra om man måste dölja saker!? Jag bryr mig inte vad killar och andra idioter säger, jag älskar Britney Spears så mycket att det inte finns, hon är en stor förebild på mig. Från den absolut lägsta botten och sedan till toppen igen, hon är stark och det beundrar jag så galet. Sen tilltalar hennes musik mig. Jag blir glad när jag hör hennes låtar, jag vill bara dansa och sjunga, i love it!

Britney Spears i mitt hjärta, föralltid!



Mamma ska vara glad

Hur stor är chansen att man får TVÅ barn som båda är skitsnygga?
Här är nya bilder som jag tog i studio för ett tag sen, fotograf Stephanie Muster!


"We're alcoholic and anorexia-models, you got a problem with that?"


"Whoooo talked shit about me huh?"

Jag frågade chans

Oj vilken rolig fika, länge sedan det var så mycket skratt över att bara sitta och fika. Kvällens bästa var väll när tjejerna fick mig att gå fram till en kille som jobbade inne på Tre, jag gav honom en lapp där det stod "får gaybloggen.com chans på dig? ja [ ] nej [ ] kanske [ ]". Jag sa att vi körde sanning och konsekvens och att tjejerna vid mitt bord tvingat mig att gå fram och fråga det, då svarade han "ja då får jag väll vara lite rolig och svara nej". Ursäkta? Tack för den lixom haha!

Ayah, nu är jag hemma igen och har snackat lite i tel med min mormor, hon är så söt. Imorgon ska hon sätta in pengar till mig så att jag ska få köpa ett par skor, vist är hon gullig som köper skor åt sitt 18åriga barnbarn? Nej måste jag till badrummet och smörja in mina svinkoppor med någon medel... livet är allt hårt ibland ;)


Min fråga-chans lapp haha!


"Jag vill ha bröstmjöööölk".

Min barbie kom nyss

HejHej! Orkade inte vara kvar i skolan så drog in till stan och käkade lunch på Kungshallarna med Kissie. Nu sitter vi på mitt älskade Espresso House och ska fika med fest-gruppen! Har precis fått min chai-latte, gud så gott det ska bli.

Tjejen med silikonbrösten som är med och planerar kom precis och idag har hon något nytt, hon var faktiskt och förstorade läpparna för 10 minuter sedan, fan vilken skön brud. Hon har världens fetaste läppar och är helt bedövad i både mun och näsa, haha jag kan inte sluta skratta åt henne. Men hon är söt, hon är min plastic-babe och jag längtar till festen, ska klämma på hennes boobies när jag blir full hihi!

Nej nu ska jag vara seriös och planera årets hetaste julfest, kyss!!





Skiter i att min överläpp är obefintlig, på måndag syns den ;)

Kissie gör mig rädd

Är i skolan nu, redo och i tid faktiskt. När jag var på vårdcentralen idag så var det för att kolla upp 3 stycken sår-liknande prickar i mitt ansikte, vet ni vad det var? SVINKOPPOR! Jag har aldrig haft varken munsår eller svinkoppor förut men nu får jag båda 2 på samma gång, vadfan har jag gjort för fel? Finns det en gud så är han ta mig fan inte till mycket hjälp just nu haha. Fick senare ett sms från Kissie där hon skrev "så illa kan de inet va, får ta en titt på dej pöjk sen". Jag fick genast en bild av Kissie i mitt huvud och blev livrädd.


Vågar jag fika med henne sen? Jösses!

Är du med i gaymet?

Väldigt mycket ironi och skämt i förra inlägget, vi försöker göra detta lite seriöst nu. För vet ni vad? Igår gjorde jag något jättemysigt som jag inte gjort på flera år. Innan jag somna låg jag i sängen och läste en bok!

Boken jag läste heter "Är du med i gaymet?". Boken var så bra att jag inte kunde sluta läsa försän jag nästan läste med stängda ögon. De 2 författarna beskriver själva boken som en slags vägvisare eller inblick i HBT(homo, bi, trans)-världen. Boken innehåller massa roliga och intressanta berättelser av kvinnor och män som berättar om hur det var för dom att komma, hur deras uppväxt var m.m. Känner igen mig i det mesta och älskar verkligen boken, ska nog läsa klart den ikväll!

Såg även att en av författarna skrivit ett litet personligt meddelande till mig på första sidan innuti boken, fan vad mysigt av henne! Här har ni hennes blogg förresten! Tack för en grym bok Manuela, vi får festa loss när jag kommer till Malmö!



Drar mig mot skolan nu, vi hörs om en timma!
Då har jag information/layout, favoritämnet!

Jag hjälper UMO

God morgon på er alla! Nu är jag vaken och pigg som en lärka, vist säger man så!? Börjar sent idag men är uppe i skaplig tid så jag hinner fixa mig lite, funtar på att sminka mig lite idag nu när mitt munsår äntligen är borta. Känner mig nästan som en ny människa haha. Anyway, UMO kör med en reklam som innehåller olika ungdomar som undrar över saker. Ingen fara, Amir Akrouti har såklart svaret på alla små barns frågor, hihi.




1 - Nej det är ingen fara, bara den inte går bakåt och kliar dig i röven!

2 - I dagens samhälle är hetrosexualitet det "normala" så du slipper gumman.

3 - Verkligen inte, nu blir jag arg. Sparka honom mellan benen och spring i förväg!

4 - Gör abort förfan, eller ska din mammas liv få gå ut på att sitta barnvakt?

5 - Nej han ljuger, jag har testat det och fick bara konstant ångest/huvudvärk.

6 - Någon fantasilös snubbe i kostym som kallar sig för marknadschef och har fet lön baby!

Nu drar jag till vårdcentralen en sväng, hörs senare!

Ska jag länka?

Har pratat med "min blivande pojkvän" hela kvällen på msn, han är så jävla sweet. Han har sett mitt blogginlägg tidigare ikväll och blev jätteglad. Om han inte bott såpass långt bort (han bor fortfarande i Sverige) hade han ställt upp som tomte på festen sa han, och jag hade ofcourse fått sitta i tomtens knä och önska mig lite stuffs. Jag är ju med och fixar festen så jag får lixom önska hur mycket jag vill haha. Och vet ni vad, han har till och med gått och startat en egen blogg nu ikväll, ska jag länka honom kanske!?



Njae, ni får nog fixa era killar själva va? Haha!

Ni måste se den

6e december 22:35
Britney: For the record
Amerikansk dokumentär från 2008. Popsångerskan Britney Spears berättar för första gången om sitt liv och de senaste turbulenta åren. Programmet följer henne under inspelningen av hennes senaste album och när hon förbereder sig inför sin comeback. Producerat år 2008. Medverkande: Britney Spears.

Förstår ni hur glad jag är? Dokumentären om Britneys dramatiska liv och hennes comeback kommer att visas på tv i Sverige. Ska göra en riktig mysig kväll och se på den med tända ljus och släckta lampor. Jag kommer att gråta slut på alla mina tårar, jag vet det! Har sett flera klipp från serien och Britney är verkligen öppen och ärlig. Tycker synd om henne många gånger. Och här har ni en reklam för dokumentärfilmen:

"Do i know my life is weird? It's all i've ever known!"


Lite mera Britney gossip. Här har ni omslaget på senast RS!
Är hon inte galet vacker? Älskar när hon ler.



Någon som fortfarande vill påstå att hon är fet!?

Min blivande pojkvän

Typ världens snyggaste kille någonsin började ragga på mig på hbt-communityt QX. Han skickade bilder på han som modell. Jag tänkte direkt att hur svårt är det inte att hämta modell-bilder och säga att det är en själv på bilden lixom? Bad honom sätte på sin web-cam och det var ta mig fan modellen alltså, jag tror jag svimmar snart. Han är så snygg så jag vet inte vad jag ska ta mig till.

Vi ska ha en jultomte på våran Julfest, ska se till att det blir han. Ska sätta mig i hans knä och önska mig ett hårt paket på julafton. Grrr jag tror det blir överbelastning i min hjärna snart på grund av alla fantiser!


Min blivande pojkvän (drömmer?) är inte öppet bisexuell.
Därför var jag sweet och lekte lite i paint innan jag la upp bilden.

(och tur att han inte läser min blogg haha)

Hudsjukdom?

Vilken lugn dag det har varit. Har smetat it mitt munsår (börjar bli uttjatat va?) med Anti 65346 gånger. Låter säkert jättefjantigt men har man aldrig haft ett munsår förut så blir man faktiskt rädd. Trodde lixom att det var en farlig hudsjukdom först. Sen så säger min lärare att det är herpes också, blev ju livrädd. Har även tagit ett långt varmt bad och det var jätteavslappnande och skönt. Efteråt plattade jag mått hår, inte plattat håret på kanske 3 dagar så nu känner jag mig väldigt fin i håret i alla fall.

Ska ut på en liten promenad nu, smell you later readers!


För er som inte fattar så är det Anti, inte någon sperma :)

På måndag smäller det

På måndag gäller det, då kommer jag att göra min första läppförstoring, ni förstår inte hur taggad jag är. Jag kommer att göra min läppförstoring med Restylan som är nästan identisk med ett ämne som redan finns i vår kropp, så efter ett vist antal månader kommer ämnet att "flyta ut" i resten av kroppen och därför är detta ingen permanent läppförstoring. Varför jag inte vill göra permanent är för att jag inte vet hur resultatet blir, jag kanske tycker att jag ser heltokig ut med större läppar!?

Det jag inte tänker göra är att jämna ut läpparna utan jag ska bara göra dom mer plutiga, ankläppar lixom! Får hoppas att denna vecka går snabt nu, jag längtar efter sprutan (Kissie, vi får ingen bedövning till har jag fått veta haha).



Trött på det vanliga

Det är inte roligt att åka in till stan för att bara sitta och glo på ett café, det är inte kul att gå i butiker om man ändå inte ska köpa något, det är inte kul att sätta sig och svulla på en restaurang. Saker kan kännas riktigt tråkiga ibland efter ett tag, och nu är jag sugen på något man inte brukar göra. Kanske ska gå på bio? Eller köpa julklappar åt familjen? Och vad hände med en heldag i Göteborg, Uppsala eller Malmö lixom? Visserligen är det inte mitt fel utan mina vänner som inte lärt sig vad ordet spontan står för. Men anyway, ska försöka ragga lite biosällskap och se ifall någon är sugen på lite bio och popcorn?


Jag utanför Espresso House under min måste-fika-varje-dag-period haha!

Från mig till er:

Britneys nya skiva Circus, exakt varenda låt!
NJUT NU MINA KÄRA!




Circus, If u seek amy & Shattered glass är mina absoluta favoriter :)

Smink snart

HejHej!

Vet inte om jag ska skratta eller gråta. Jag hann gå i skolan en dag innan jag försov mig! Det var inte en liten försovning heller utan jag vaknade precis nu, skulle egentligen gått upp vid halv 7. Men fick ett sms från en klasskamrat där det stod "jag försov mig jag stannar hemma" så det kändes skönt. Visserligen ska man inte jämföra sig med andra men en liten klapp på axeln var det faktist! Så ja, jag blir nog hemma idag, i alla fall nu på förmiddagen.

Och vet ni vad? Är jätteglad, mitt munsår är på bättringsvägen haha!!! Nejmen det är seriöst det första munsåret jag har fått och självklart blev det gigantiskt då. Ush så äckligt det är, men snart är det borta och då ska jag fan få sminka sig igen. Saken är den att jag sminkar mig aldrig på vardagar, men nu när jag inte kan det så vill jag verkligen det. Jag är allt lustig jag.


Borde skjutas med denna morgonfrilla haha!

Mys med syskon

Mina bröder satt och spela tv-spel och min syster hängde vid datan. Tyckte det såg så enformigt ut så jag tände lite doftljus i mitt fina rum och drog in dom för att se på Simple Life tillsammans med mig. Alla låg vi och gapskratta åt Paris Hilton coh Nicole Richies galenskaper, vi ska se mer imorgon för nu blev alla så trött, speciellt jag. Gick ju upp tidigt imorse så det blir nog tidigt i säng också. Men vi hörs imorgon igen. Godnatt på er alla!


Ni måste dansa med mig

När jag satt på bussen hem och kom till stationen Östberga torg som är stationen innan jag bor, så är det kanske 5-10 killar som står och kastar snöbollar på bussen. Alltså kom igen, det är 2008 vadfan håller folk på med egentligen om jag får fråga? Jag kan inte minnas att jag någonsin tyckt sådant var kul, att kasta snöbollar på en buss. Lixom, vemfan ska snöbollen kunna träffa? Vem ska få ont? Vem kommer fryta? Hoppas killarnas fingrar fryser till is så att de aldrig kan runka igen haha!

Anyway, käkat frukost/lunch/middag nu. Efteråt satt jag och snacka med syster om Julfesten som är nästa månad, fick lite musiktips att skriva upp eftersom jag funderar på att skicka musik-listan till dj:n som jag fixat till festen. Blir faktiskt inte bara Britney kan jag lova, bara 5 låtar kanske haha. Womanizer är i alla fall med på listan och jag blir riktigt besviken om inte alla tjejer kommer fram och skakar loss med mig när den låten börjar pumpas ;)


Mitt fluff idag var kanske lite säxy trots allt!?


Vinnaren

Grattis, du har vunnit den snygga over-size tröjan!



Var det inte du? Don't worry, kommer fler tävlingar såklart!

Mössprovning

Jag har nu lektionen där jag driver mitt företag som är kopplat till bloggen, alltid roligt och lärorikt. Innan det hade vi mössprovning här i skolan. Var 2 skitsöta tjejer som visa olika mössor, vad man kunde lägga till för detaljer och liknande, fanns ävan olika byxor och tröjor som man kunde köpa till. När vi provat storlekar och kikat på alla mössor så fick vi sätta oss vid datorer och beställa våra mössor, skitkul verklige. Känns som att min student inte är långt bort nu, men men.. lite mer än en termin kvar nu så bättre att fokusera på de arbeten som är kvar!

Jag har storlek 58. Big head, big brain!


Rösta på mig

Hittade länk till min blogg på msn.se
Skitsött ju, love the picture!




Klicka förresten här och sedan på "nominera blogg" och så hoppas jag såklart att det är min blogg ni skriver in! Vore skitkul att vinna, finns ju både ett förstapris och annat pris till de som går vidare till delfinalerna så känns ju ändå att man har en chans att vinna. Visserligen är ju vinsterna skitsamma utan vore bara kul att bli framröstad. En ära lixom! Så in och rösta på mig nu gullungar ;)

Mitt munsår är sexigt

Okej nu ska vi vara ärliga. Jag har ett fet stress-munsår, mitt hår är inte plattat, jag har inte noppat ögonbrynen och jag ser galet trött ut. Munsåret är det värsta, det förstör allting. Jag orkar inte fixa håret när det ändå ser ut som att jag har matrester i mungipan. Och jag kan ju inte sminka mig heller eftersom att munsåret bara blir värre då. Jösses vad ett litet munsår kan förstöra haha, eller så är det bara jag som driver.

Men jag för övertala mig att jag är skitsnygg ändå, för då blir jag ju snygg. Ska jag och tänka på hur ful jag är kommer jag ju bara utstråla det, jag menar... självförtroende är sexigt! Jag följer inte trender utan jag skapar dom, mitt munsår är skitsexigt och snart går hela min skola med munsår, grr!

Och som ni kanske förstår så är jag i skolan nu igen, skitkul.
Saknat mina brudar, ska klämma tuttar nu hihi =D


Saknat

Traditionen säger ju webcambilder i bloggen varje morgon, men har ju inte funkat när jag sovit borta flera nätter nu. Men men, får ta igen det med 4 stycken nu haha! Ska röra mig mot skolan, gud så taggad jag är. Ska röra om i grytan på Jensen igen, they sure need it!



Sista bilden var ju sweet, sugmärka någon? Hihi!

Vi hörs igen när jag är i skolan, kyss.

Tomten, anteckna detta


Som PCD skulle sagt...

Som PussyCat Dolls hade sagt, "be careful what you wish for cause you just might get it". Jag önskade mig snön och fick ett jävla oväder på köpet haha! God morgon förresten, sitter hemma hos mig nu i mitt rum som jag finstädade sist jag var hemma för några dagar sedan, väldigt skönt. Nu ska jag ta och fixa mig lite smått, försöka få i mig något att äta och sedan bara ta det lugnt, fan vad jag älskar sovmorgon!


Jag påväg hem nu imorse!

Ryktet går...

- Jag går inte runt och tror att jag är rik. Antar att personer som säger sådant själva måste vara väldigt fattiga? Jag vet vad jag har för ekonomi och behöver varken skämmas eller tro något, rik är jag verkligen inte, det är väll inte många ungdommar alls i dagens samhälle?

- Jag och Ted är inte tillsammans, långt ifrån. Vi är väldigt bra kompisar och kommer att förbli så. Har varit väldigt mycket hos honom den senaste tiden men det är för att det är så skönt att bara slappa hos honom efter våra fyllenätter, vi är båda riktiga party människor. Och så har jag ju fått honom att gilla Britney Spears, 10 poäng till mig, inte många som kan.

- Jag är inte alls hetrosexuell. Jag säger inte alls att jag är bög för att få tjejer. Förstår att killar blir avundsjuka när jag helt offentligt klämmer på mina kompisar bröst och får strula med vilken tjej jag vill på fester, men that's it. Deras val inte mitt. Jag gillar snopp och inte kissemus!

Sådär, lite allmänna svar på vad för trams som jag hört sagts om mig flera gånger den senaste tiden. Förstår inte vart folk får allt ifrån haha. Kanske ska dra igång en liten frågestund snart igen? Så att ni kan få svar på fler frågor som ni har i huvudet. Ska i alla fall sova hos Ted inatt också (lek förvånade?). Jag börjar skolan halv 1 imorgon så om jag går upp vid 7 tiden hinner jag fixa mig lite här, åka hem för att byta kläder och hämta skolsaker för att sedan åka till min skola.

Vi hörs imorgon, godnatt gullungar!


Straight, rik och upptagen?
Fan vilken tråkig kille!

Kom så kn*llar vi

Life of Ryan går på MTV just nu!
Jag tror jag är kär.



Missa det inte

Officiella datum är 2 december då det släpps i USA men i Europa släpps skivan den 28e november! Ni kan redan nu göra som jag, förhandsboka skivan så att ni garanterat får den när den släpps. Jag har bokat deluxe-versionen för då får man med en dvd-skiva med en massa extramaterial, me like! Klicka på bilden för att förhandsboka skivan.


Saknar skolan

Imorgon är det äntligen dags för skolan igen! Jag har ju först haft höstlov och sedan 3 veckors ledighet. Så jag har inte varit i skolan på en hel månad faktiskt. Skolan är trots allt en stor del av mitt liv, jag har haft en skola att gå till nästan dagligen sedan jag var 6 år bara. Det är en absolut utan tvekan en dagsrutin och även om man ofta känner att man inte orkar kliva upp ur sängen för att gå till skolan så vet jag att jag faktiskt har kul i skolan. Alla underbara sköna tjejer i klassen, mycket prat och skratt hela dagarna. Ska bli kul att få träffa hela klassen igen imorgon, och jag får se till att bring back the drama till Jensen södra, måste varit dött där utan mig en hel månad, haha!

Andra som bloggar i min klass:
Joanna, Jenny, Samina & Pauline!


Jag och Samina i skolan förra månaden!

Fan, vill festa igen

"Shake shake just shake shake
Just shake shake
Just shake chica shake shake
Shake shake just shake shake
Just shake shake
Just shake chica shake shake"



Jag påverkas


Titta! Klockan är inte ens 4 och det börjar bli riktigt mörkt ute. Det enda jag tror lyser upp allt är det jättetjocka snötäcket som ligger på marken, det har kommit riktigt mycket då det snöat hela natten och förmiddagen. Det är så mysigt tycker jag, jag älskar det. Jag blir alltid så lugn under vintern eftersom att det är så mörkt och mysigt utomhus, det verkligen påverkar mig.

Ska börja städa lite här hos Ted nu, har jag bott här sen i torsdags kanske jag bör ta lite ansvar lixom. Tror dock att jag städar i hans rum så får han ta den äckliga disken haha. Jag har alltid hatat att diska, städa kan vara kul men att diska äör så äckligt så jag vet inte vad. Anyway, time to work nu =)

"Det gör ont"


Ted och jag igår!


Fan vad kul det var igår, blev riktigt lyckat tycker jag. Var flera bekanta där och allmänt väldigt mycket folk. Att det var gratis sprit klagade jag inte heller på haha. Bäst var nog när Lena Philipssons låt Det gör ont sattes på, då hämtade jag en skurmopp och låtsades att det var ett mikrofonstativ, resten kan ni lista ut själva hihi. Vi gick från festen rätt tidigt om jag inte minns fel men hemma var vi inte försän vid 4 tiden, vi väntade på en buss som vi efter 20 minuter kom påp hade slutat att gå, när vi väntade på en annan buss så kom vi på att det var samma med den haha. Vi satt ute på centralen i kanaske en timma och rös arslet av oss, ja ibland gör man fan inte allt rätt ;)

Ingen fest?

Okej vad är det här, en fest får jag inte komma på för att det kommer en massa homofobiska killar, och en andra festen får jag inte heller komma på för att där är det bara tjejer som får komma. Typiskt va? Krockar ju totalt från båda håll. Men tack och lov kom jag på att jag är bjuden på en födelsedagsfest på Kungsholmen ikväll. Är en bög som fyller år så jag lär nog inte bli utsött på den festen tror jag.

Sitter hemma hos Ted, har mer eller mindre bott här sen i onsdags, och ska sova här inatt också. Men han bor så nära stan och vi båda är riktiga partyprinsar så det är bra att vi kan åka sällskap hem hela tiden när vi är ute och röjjer om nätterna. Nu ska vi börja fixa oss i alla fall, hörs senare. Kyss!

Samma visa

God morgon igen =)

(bilduppladdningen strular för publishme.se
men föreställ er en skitsnygg bild på mig här hihi)


Lördagarna har kommit att se likadana ut för mig dom senaste veckorna. Man vaknar, får i sig något (mat alltså), pysslar med något lugn och sedan somnar man igen. Jag såg precis på Den lilla sjöjungfrun som är min favoritfilm. Minns hur jag alltid önskade att jag kunde få bli en sjöjungfru när jag var liten. Alltid när vi var utomlands så simmade jag under vattnet med benen ihop och låtsades att jag var Ariel, och så sjöng jag alla sånger. Måste ha sett konstigt ut med alla bubblor som kom ifrån mig under vattnet, haha en mega-prutt lixom!

Nu ska jag fräscha upp mig lite och komma igång för nästa natts bravader!
Under tiden vaknar jag upp till en ny Britney-ballad som jag älskar.


Ny promotion-bild


Det snöar!!!


Vad mysigt, det är ju riktig snö och inget slask som smälter bort efter 5 minuter på marken. Får hoppas att denna snö stannar så länge som möjligt nu, riktigt mysigt ser det i alla fall ut. Och festen igår... var riktig lyckad om jag får säga det. Massa söta tjejer och bra musik, massvis med Britney ju! Var hemma vi 1-2 tiden och slockna nästan direkt efter att jag tvättat bort sminket. Hoppas att ni också hade en lyckad fredagskväll :)

God morgon sötnosar

Gårdagens bästa bild! 5 minuter efter åkte tröjan av och jag bada, haha!


Rouge och mascara

Hej på er. Nu är jag snart klar och därefter bär det av till min tjejkompis som jag sitter med. Vi ska käka middag hos henne och sedan blir det party party ikväll, en hemmafest. Ikväll har jag tagit sminkningen till en annan nivå babes, hihi. Har både mascara och rouge på mig, tycker att det blev riktigt bra faktiskt. Jag är grym. Hoppas att ni får en trevlig fredagskväll allihopa! Puss!


Alla bögar är inte lika

Fick en kommentar som jag gärna vill ge svar till i ett inlägg. Man kan säga att det är 2 frågor. Varför bögar är så feminina av sig, och varför alla bögar blir så fjolliga när de "kommit ut".

- Jag vill att alla ska förstå att det är långt ifrån alla bögar som är feminina. Skulle jag gissa så skulle jag nog säga att det är fler manliga bögar än fjolliga. Själv tillhör jag antagligen den fjolliga delen. Varför det uppfattas som att alla bögar är fjolliga är kanske för att det är just vi fjolliga som syns, eftersom att vi sticker ut från mängden. Alla de manliga bögarna märks nog inte eftersom att de är som vilken straight kille som helst. Det står ju inte direkt bög i pannan på dom lixom?

- Och varför det blir som att vissa ändrar personlighet då de kommer ut som homosexuella!? Ja varför man inte kommit ut tidigare än vad man gjort är kanske oftast av rädsla, att man inte vågar berätta för folk för att man är rädd att de ska ta det på fel sätt och ge negativ respons tillbaka. Automatiskt kanske man spelar manligare än vad man egentligen är och när man väl kommer ut känner man hur härligt det är och överdriver sig själv lite eller bara blir den människa man alltid kanske varit men inte vågat visa på grund av rädlsa?


Jag har nog alltid varit "speciell" av mig!

Kontaktannons?



Pusst, nu har jag städat färdigt mitt lilla söta rum. Som ni ser så fick jag sällskap av världens sötaste katt också som alltid brukar ligga så fint i min säng. Snarare ett prydnadsföremål än ett husdjur, haha nejdå nu driver jag bara. Nästa på schemat blir en sväng in i duschen för mig. Eftersom att jag är en stressad människa blir jag alltid svettig när jag städar eftersom att jag nästan springer emellan sakerna, vill helst att det ska vara färdigstädat på bara 5 minuter, om det nu vore så väl ;)

Förresten, min systers kompis som flitigt läser min blogg är här idag. Hon bad mig ta en bild på henne och hälsa alla "heta tigrar därute" att hon är singel och öppen för förslag, haha stackarn så söt!


Sexig pose också, grr!!!

Nu drar vi

Nu ska jag vara gullig och följa med Ted till hans gamla skola där han ska lämna tillbaka böcker och lite annat. HAn var tvungen att byta eftersom att alla utlänningar (undgå inte sanningen) tackaserade honom, så självklart vill jag inte att han ska åka dit själv idag. När vi varit där så skiljs vi åt, han åker nog mot stan och jag ska hem till mig. Ska städa mitt rum lite och vänta på en tjejkompis som ska komma över och spendera dagen hos mig. Vi hörs snart igen :) Kyss!


Tror jag fått ett munsår, jag dör!
Teds mamma plockade iaf fram Anti åt mig!

Jag i nöjespanelen

Klicka på bilden!


Under bilden på mig klickar ni på nummer 3!

Jag vill också kunna dansa!


Varför jag inte går skola

Många av er som undrat vad jag sysselsätter mig med om dagarna då jag inte nämner skolan längre. Denna veckan är den sista av totalt 3 praktikveckor och jag har valt att göra min praktik hemma. Min mamma är en kattuppfödare så jag har sagt att jag ska göra den hemma med henne. Valde att göra praktiken hemma bara för att jag inte ska behöva känna press på mig och samtidigt kunna vila ut. Tycker att jag tog ett klokt beslut hur dumt det än kan låta att praktisera hemma hos sin mamma. Har ändå såpass klockrena toppbetyg från både MQ och NK så att ytterligare en praktik skulle nog inte göra någon skillnad.

För er som undrar, jag är inte ihop med Ted :)

Det enkla livet


Dagen börjar lida mot sitt slut känner jag, trött som man är efter dagens galenskaper här hos min kompis där ännu en natt ska spenderas. Vi har tagit fram Ben'n'Jerrys och popcorn och ska nu se på Simple Life med Paris Hilton och Nicole Richie. Jag älskar att se blonda rikemansflickor försöka sig på ett "normalt liv" och bara misslyckas, det är hur roligt som helst. Bäst av allt är nog det avsnittet där Nicole råkar välta en urna med aska på en begravningsbyrå, tror ni inte att bruden dammsuger upp askan då eller? Haha så klockrent.



Glöm inte min tävling!! Godkänner ej kommentarer efter 00.00 inatt.

Russian prostitutes



Jösses vilken kväll, jag och Ted hade så tråkigt att vi bestämde oss för lite makeover. Vi sminkade varandra med temat "Russian prostitutes" och det blev ju som ni kanske ser, inte alltför vackert va? Haha! Efter det hällde vi en toning i Teds hår som skulle göra honom ännu ljusare, från megablond till nästan vitt hår. Tyvärr glömde vi bort tiden och han sitter nu  bredvid mig med lila hår. Nej jag skojjar inte, hans hår är faktiskt lila. Nu måste vi komma på ett sätt hur vi ska få det blont igen. Blir nog en vända till närmsta affär med hårfärg, haha!

Dagens tema:

Ja det ser ut som att min blogg har ett tema idag, videoinlägg? Ja dom verkar inte ta slut idag och här kommer ett nytt. Jag och Ted stod och lagade mat åt oss och hans mamma, då fick vi för oss att dansa lite. Börjar med lite vanlig dans, därefter turkisk folkdans och sedan svensk folkdans, i slutet ska de föreställa att jag håller i min penis eller något liknande, haha fan vad vi är störda.


Haha ser ni djuret?

Var nyss på balkongen och rökte, såg en bambi då!


Videoinlägg

"Måste du alltid filma mig när jag är osminkad?"


För barnen

Vill man inte nästan gråta?
Uppenbart att hon sjunger till hennes fina barn!
(Låten är från nya skivan)



Tiny hands, yes, that's you
And all you show, it's simply true
I smell your breathe, it makes me cry
I wonder how I've lived my life

'Cause without you
How did I get through?
All of my days without you?
Now living with you, see everything's true
My baby, it's you
My baby, my baby, my baby

With no words at all, so tiny and small
In love I fall, so deep, so deep
My precious love, sent from above.
My baby boo, God I thank you, God I thank you

'Cause without you
How did I get through?
All of my days without you?
Now living with you, see everything's true
My baby, it's you
My baby, my baby, my baby

'Cause without you
How did I get through?
All of my days without you?
Now living with you, see everything's true
My baby, it's you
(My baby, it's you)
My baby, my baby, my baby


Britney med hennes fina söner!


Bakom mina galenskaper...

God morgon!

Sent igår så gjorde jag något väldigt spontant. Ted ringde och berättade att han skulle vara sjuk från skolan idag så jag åkte direkt hem till honom. Vi satt framför tv:n i vardagsrummet med hans mamma och hans mormor. Efter ett tag satt vi alla med ett glas vitt vin i handen och efter några fler var jag & Ted stupfull haha. Vi snacka sex med Teds mamma och vi dansa till Britney Spears med Teds mormor, haha superkul var det!

Teds mamma sa något som gjorde mig stolt. Hon tycker om mig vare sig jag är full eller inte, för hon har märkt att jag alltid är lika klok. När jag är riktigt riktigt full kan jag ändå ta tag i mig själv om det behövs, hon säger att jag alltid har kloka tankar och åsikter, och att jag är en smart kille i de situationer andra skulle bete sig som idioter. Blev jätteglad faktiskt, dels för att jag håller med ;)



Bakom mina galenskaper finns en hårt arbetande hjärna!

Planeringen är viktigast

Halloj alla söta! Nu har jag precis sprayat min syster brun, och innan det tog jag ett skönt bad. Det är inget som händer ofta men ibland kan det bara vara skönt att ligga ner i badet och göra absolut ingenting, bara ligga stilla och tänka på allt och inget. Har även talat i telefon med min söta mormor ikväll. Lurade i henne att jag ska söka till BigBrother och hon blev helt tokig. "Du ska få en bärbar data, du ska ha en julfest, du ska vara med i tv, fyfan du bara snackar det händer ju inget".

Allt kan ju inte hända dagen efter!? Planering är det viktigaste som finns när man ska göra något. Skulle julfesten vara redan imorgon skulle antagligen alla gå efter 15 minuter. Men eftersom den är om exakt en månad så hinner allting fixas och bli perfkekt så att det blir en oförglömlig kväll.


Dagens vill ha


JAG ÄLSKAR H&M!
Och svart & vitt ;)

Brev från polisen

Har fått brev från polisen. Det står såklart inget annat än att förundersökningen läggs ner bara för att spaningsuppslag saknas. Finns ju inte direkt några bevis på vem killen som slog ner mig är. Visste såklart redan när jag gjorde min anmälan att det inte skulle leda någonstans men jag gjorde det bara för att bevisa för mig själv och andra att det ta mig fan inte är okej att jag ska få höra "dendär bögbloggaren" och sedan bli nedslagen. Det var ju uppenbart för att jag var bög! Vartfan är samhället påväg lixom? Jag håller med det som står på baksidan på ett av de papper jag fick från polisen:

- Att vara sig själv är inte ett brott!


En bög i BigBrother?


Hej nu är jag hemma igen! Blev ingen shopping varken för mig eller restylan-mannen. Men jag har hittat en jättemysig over-size inne på H&M som jag rätt bestämt tror att jag faktiskt ska köpa, jättemysig såg den ut att vara. Det kom även upp på tal att BigBrother ska börja sändas igen, fan vad sugen jag är på att söka. Men bara för att dom dricker alkohol i programmet så får jag inte vara med. Eftersom jag är 18 så skulle det klassas som att programmet köper ut sprit till mig då, alltså olagligt. Men seriöst, vilka skulle inte vilja se mig vara med i Big Brother lixom? Haha!

Jösses, ni kommer väll?


Mössdag

Nu ska jag snart röra mig in mot stan tillsammans med restylan-killen som fixat så att jag får min läppförstoring. Först blir det lunch på något trevligt ställe och sedan kika i butiker. Själv ska jag leta en outfit som jag ska ha under Julfesten som är nästa månad. Sedan är jag sugen på en ny plattång och ett par nya skor också. Dock blir det inge shopping idag utan bara kika läget och se vad som finns lixom. Har vänner som praktiserar i stan också så ska försöka dra mig förbi några och se när dom slavar helt gratis för olika företag, haha!

Dålig hårdag = mössan på ;)


Min tävling

Ni har väll inte glömt min tävling!? Avslutas natten mot fredag!

Britney har förresten fått en egen kategori i bloggen nu. Hon släpper ju hennes nya skiva snart och ska även ut på en turné så det är lika bra att jag fixar en egen kategori då jag antagligen lär skriva rätt flitigt om min största idol och förebild. Och titta på hennes nya promotion-bild för nya skivan Circus. Är hon inte bland det vackraste som finns eller?


"All eyes on me in the center of the ring just like a circus..."

Kissies bröst

God morgon på er, uppe rätt tidigt idag om man tänker på hur länge jag skulle kunna sova annars. Många av er undrar ju vad det är Kissie gjort med henne bröst & jag vet ju sanningen, drömde att hon berättade sanningen i hennes blogg och la upp bilder på hennes bröst, haha äckligt tyckte jag det var. Sen drömde jag också att en kompis kasta en hem-telefon i huvudet på mig bara för att jag sa att han var så negativ. Ibland kan man verkligen drömma riktigt konstiga saker ju, helt sjukt.

På dagens schema finns inget speciellt än så länge. Ted ville att jag skulle komma och hälsa på i hans skola men jag tackade nej, kan ju inte hänga i hans skola varenda dag lixom. Blir säkert en vända in till stan lite senare. Men just nu blir det en klassisk ta-det-lugnt-förmiddag.


Jag försökte att le, men det funkar fan inte!?

Ingenting för mig

Hej nu är jag hemma igen. Blev en mysig fika med några vänner oså några av deras vänner som jag inte träffat förut, och det är ju alltid roligt att träffa nytt skönt folk. Eftersom att jag och en kompis är på vår dumma diet så fick jag ju inte ta någonting. eller kaffe ingår ju faktiskt i dieten, men jag dricker inte kaffe. Fick bli cigg och citronvatten, alltid lika fint ju haha! Nu ska jag ha i en hårinpackning och vara ta det lugnt framför min dator, kanske se på någon mysig film på datan?


Chris Brown?


Vinterjackan är på och nu hade jag tänkt att åka in mot stan. Jag ska fika med några vänner i Gamla stan. Blir nog det enda vi gör och när fikan är över åker jag antagligen hem igen kanske, är inte sugen på så mycket mer en så trist dag som denna. Vädret kan verkligen påverka mig, även fast jag sitter inomhus och inte ser något. Hur som helst, ska man kanske se Chris Brown i Hovet nästa år i Januari. Han är ju kung, utan tvekan! Skulle verkligen vara något de, får se vilka vänner som är taggade på den idén. Jag kommer gråta slut mina tårar till Forever!


Världsklass säger jag bara!

Svar på er fråga



Väldigt många som undrat vad för brun utan sol jag har eftersom att min färg är så jämn och fin, vilket jag själv kan hålla med om. Visserligen lär mina produkter bidra till att jag ser brun ut och inte orange, men det som gör hur jämnt och fint det blir är inget annat än personen i fråga som ska använda det faktiskt, det är upp till er själva

Tar man en stor klick i handen och sedan kladdar ut i ansiktet är det nog rätt logiskt att det inte blir jämt. Jag gör som så att jag tar små klickar och lägger ut i ansiktet. Kanske 3 klickar i pannan, en på nästan, en på hakan, 3 på varsin kind, 4 stycken på halsen och 4-5 klickar på bröstet. Sedan börjar jag längst upp och smörjer ut allting och arbetar mig nedåt. På detta sett får du exakt lika mycket kräm överallt och det blir en jämn yta sedan.

Inte så svårt va!? Och vilka produkter som jag använder kan variera, just nu använder jag 3 stycken olika. 2 krämer och en spray. Dom 2 yttersta är båda från Loréal men min absoluta favorit är den i mitten från Åhléns. Man ser skillnad efter bara en liten stund, så den gillar jag mest och är den jag använt mest. Men resultatet jag har just nu i ansiktet är alltså en blandning av nedanstående produkter.


Smart ide


Detta kom min söta lillebror hem med idag! Alla i hans klass har fått julkalendrar som man kan vinna jättefina priser i, och de ska nu sälja dom och tjäna pengar. Vilken smart idé va? När jag var liten gjorde inte min klass såhär för att tjäna pengar utan istället hyrde vi fritidsgården här i området och anordna ett stort disco, fan vad roligt det var minns jag. Vi hade en såndär apparat som spruta ut rökmoln efter dansgolvet, en stor "bar" där vi inte sålde alcohol utan godis och läsk, haha fan vad söta vi var. Jag vill på disco nu igen tror jag, ett riktigt disco, inte fylleparty!

Dagens outift


Har på mig ett par mjukisbyxor som jag köpte på Nautiska magasinet för 300:- och så har jag en jättemysig kofta som min mormor faktiskt har stickat. Den är jätte over-size och slutar vid mitten på låren. Kommer antagligen att se ut såhär frams tills jag drar mig utåt om jag gör det, då byter jag nog den gigantiska koftan mot något mindre varmt eftersom att jag ändå har en vinterjacka som är väldigt varmt.

Dokumentären kommer snart


Mysig morgon

God morgon, gud så mysig jag känner mig. Vaknade i mitt kolsvarta rum av att regnet knastrade mot fönsterbräden, jag tände min nya röda lampa som gav ett svagt rött lyse i rummet och sedan småsov jag lite till, jätteskönt. Nu sitter jag i mitt röda rum med världens morgonruffs och gör ingenting. Ska bara vara hemma nu på dagen och ta det lugnt, kanske städa lite eller något annat vettigt, det får vi se.


Är inte lampan söt alltså!?

Minska stress

Vad har hänt? Ni har börjat kommenterat igen, trodde för att tag att mina läsare börjat blivit lite lata haha. Här längre ner kommer lite fler bilder från bion, var jättemysigt verkligen. Ska ladda ner filmen sen och se den med någon kompis och ha en mysig filmkväll, det är den perfekt till tror jag.

Nu ska jag nog ta det lugnt resten av kvällen, finns ju inte så mycket att hitta på. Ska spela lite Britney och bara ta det lugnt. säkert en massa på tv men jag är ju så långt ifrån en tv-människa man kan komma, finns inte en enda serie jag följer just nu faktiskt. Tycker att det kan bli så stressigt att alltid behöva känna att man måste vara framför tv:n en viss tid flera gånger i veckan, så försöker att allmänt inte binda mig till något som har med fasta tider att göra, på så sätt slipper jag onödig stress eftersom att jag är tillräckligt stressad som person!






Se filmen


Han i mitten är ju snyggast av dom alla!


Sofie, Kissie, Per-Robin, Robin, Kenza, Nadia, Mika osv.. Jag behövde knappast känna mig ensam på världspremiären som jag nyss var på. Var trevligt att träffa en massa folk, även om man önskat att man kunde umgåts lite längre med vissa. Men antar att alla bekanta kommer på Julfesten som är nästa månad!?

Anyway, nu till varför jag skriver inlägget. Filmen Twilight steg oerhört mycket över mina förväntningar. Gillar inte vampyrfilmer men detta var nog den bästa jag sett om jag ska vara fullt ärlig. Handlingen var galet spännande och jag gillade de flesta skådespelarna. Sen så var filmen full med snygga killar så jag och Kissie satt och bara var sura för att inte vi också var vampyrer haha.

Ett plus i kanten är ju också att vi fick en välfyld goodiebag som vi alla tyckte om. Är jättesöt och har delat ut de mesta av sakerna till familjen eftersom att det var flera dubletter också, mamma fick böcker, bröderna fick godis/läsk och syster fick anteckningsblock, handkräm & en bok hon med. Älskar att se andra bli glada av något de fått från mig, man känner sig så god. Här på bilden är i alla fall allt som ingick plus flertalet dubletter som jag och Kissie roffade åt oss genom en liten kupp haha.


Världspremiär

Hejsan! Jag har gjort mig färdig nu och ska röra mig in mot stan för att möta upp Kissie och Sofie. Vi alla är bjudna på världspremiären utav filmen Twilight som jag ser fram emot att se. Fick även boken hemskickad som jag var gullig och gav till min mamma, hon sa att den var skitbra och spännande så jag hoppas att även filmen är det. Kommer att vara andra bloggare och bekanta där vad jag vet så det ska bli kul att få mingla runt lite.

Dresscode: Black!
Jag har lyckats va!?


Ååh jag är så brun och vacker, jag älskar det!
Inge smink alls på bilden faktiskt =D

Trackaserad för sin läggning

En killkompis till mig som gick på Enskede Gårds gymnasium har fått byta gymnasium efter att ha blivit trackaserad. Han berättade för mig att det var massvis med utländska killar som stod och ropade saker efter han hela tiden och gjorde narr utav honom såfort de fick tillfälle till det. Så himla omoget och onödigt tycker jag, vad tjänade killarna på det lixom? Mådde dom bättre av att tracka ner på någon annan kille eller?

Som jag uppfattat saken så verkade inte lärarna bry sig heller så speciellt mycket, utan min kompis fick ta tag i hela saken själv och ordna upp så att han fick byta skola. Tack och lov fick han ju det och trivs jättebra nu och slipper idioter som inte förstår att alla människor är av lika värde vilket kön man än älskar.

Min vän hälsar:
"Är du blond och snygg? Börja inte på Enskede Gårds gymnasium!".

Läppförstoring

Måndag 1a december 15:30
Bokat tid nu, jag och Kissie kommer vara vackrast på julfesten!


Back at home


Hejsan alla, nu är jag hemma igen! Käkade lunch med Ted och sedan drog jag mig hemmåt. Blev en god sallad till lunch eftersom vi inte får äta något annat. Jag och Ted har sumpat tjockis-modell karriären och fortsätter med dieten haha! Nu ska jag ta det lugnt hemma och bara pumpa Britneys nya album som jag redan nu har på datan, gosh im so happy today ingenting kommer att kunna förstora dagen och den saken är klar.

Vi hörs snart igen lovers!

Årets bästa låt


Nu sitter jag med Ted i hans skola, han har just nu Bild&Form så jag får sitta med och måla lite, skitkul. Snart är det rast och då ska vi fixa håret i skolans egna frisörsalong. Lyxigt värre ju, jag blev jättenöjd sist här. Btw så har Britneys nästa singel Circus läckt ut på nätet nu, jag vågar gå så långt och påstå att låten är en av de absolut bästa låtarna hon gjort. Jag älskar låten, årets låt utan tvekan, och det bara efter några timmar.


Fisk på torra land

Vi hade kul igår, förlåt mamma!


Vårt framtida jobb

Ted: Ska vi bli mullmodeller?
Amir: Mullmodell?
Ted: Ja mulliga modeller.
Amir: Fan vad skönt, då slipper vi vår diet.
Ted: Ja verkligen, smart.
Amir: Hur blir man tjockismodell?
Ted: Vet inte, kan inte vara svårt, vi är skitsnygga.
Amir: Ja såklart, som fan!
Ted: Hihi nu kör vi.
Amir: Kan vi inte baka kladdkaka?



Ted & Jag i somras, hihi mitt hår!

Mitt andra hem

Nu sitter jag hemma hos Ted igen, nästan mitt andra hem. Vi har lägenheten för oss själva inatt eftersom att Teds morsa är borta, så vi ska leka lite spakväll. Hårinpackning & brun utan sol bland annat, haha. Just nu steker Ted lite kött som han var tvungen att göra för att det skulle bli gammalt annars. Dock kan vi inte äta det utan det får bli något annat, får se om man kanske kan slå ihop någon god sallad.

Imorgon ska jag med Ted till hans skola för en viss anledning jag inte vill ta upp, men dagen kommer i alla fall att spenderas där. Nu ska jag smörja in mig med lite self-tanning, vi hörs snyggingar. Kyss.


Jag är brun och snygg, fuckyeah!

Scared of lonely


Jag i nuläget, trött!

Haha min mamma är irriterad på mig för att jag ska förstora läpparna. Jag tror hon börjar förstå att jag är fullt seriös och verkligen tänker göra det. Men det är ett naturligt medel som redans finns i kroppen så det kommer ändå att försvinna efter några månader, självklart kommer jag att fortsätta att fylla på lite då och då men det är ju en annan femma.

Nu har jag spenderat hela dagen framför datan samt sprayat mig brun, min syster har ju någon ny spray som jag provat och den var väldigt bra. Den torkade in ovanligt fort så jag kände mig inte blöt eller fuktig alls efteråt, väldigt behagligt.


Ny eller gammal? Jag vet inte, men bra är den faktiskt! :)

Rosing om botox:

Programledare: Vad läskigt, tänk om det blir fel?
Linda Rosing: Nej, det kan inte bli fel!


Linda Rosing vet tydligen inte att botox är ett nervgift som kan göra exakt hela hennes ansikte förlamat. Ansiktet kan bli helt slappt och hängandes. Men men, jag klandrar inte henne tycker att hon är jättevacker som hon ser ut idag och om hon vill ta risken så är det upp till henne, grattis till att det gått så bra då!

Hade tänkt vara lite gullig och fota snön som faller ute, självklart har det sluta snöa och det som kom har redans smält. Får lägga upp denna fina vinterbild istället och drömma mig iväg. Längtar tills jag kan slå ner någon kompis i snön med ansiktet före, hihi!


God morgon


De flesta av er tycker att min brun utan sol såg väldigt jämn och fin ut, tackar för det. Var rädd att alla skulle kalla mig för orange och fläckig, inget man vill såklart! Nu ska jag i alla fall ta det lugnt hela dagen, ska jobba på en skoluppgift men förutom det så har jag inte tänkt mig något annat, eller jo jag ska ha en hårinpackning i hela dagen eftersom att mitt hår ser så ledsen ut just nu känner jag. Dags för frukost också, vi hörs snart igen gullungar.


Helgen

Jag har varit dålig med uppdateringen idag då jag varit väldigt bakfull och hemma hos en vän där jag inte haft tillgång till att föra över bilder till datan, varken via mobilen eller kameran. Men jag var i alla fall på en hemmafest i Fruängen inatt med en massa vänner, jag hade superskojj och trevligt även om jag känner att jag fått tillräckligt med alkohol i mig för ett par dagar frammåt nu, ibland kan det verkligen bli för mycket. Eftersom att jag lär sova ut ordentligt imorgon så lägger jag upp bilderna från festandet nu direkt innan jag lägger mig. Han en underbar natt iaf (vare sig ni har sex, myser eller sover) så hörs vi imorgon igen, kyss på er mina underbara.



Om 2 veckor joinar jag Krilles restylan-klubb, så jävla sexigt.


Syns det att jag är brun utan sol narkoman eller? ;)


We like, alkoholen alltså, inte Marias mage uppe i hörnet hihi!


En av mina absolut bästa vänner, kärlek!

Det betyder ju fitta



Jag tror att jag kissar på mig av skratt snart. Kom fram en fotograf till oss igår och efter att han tagit bilden så frågade han vad alla hette. När hon kom till Ted så svarade Ted "Cunt" på skojj men fotografen skrev upp det som hans namn. Fotografen var en gammal man och viste antagligen inte att Cunt betyder fitta, haha fasiken vad kul!

Nu ska jag röra mig hem och göra mig iordning.

Alkohol

När jag ändå är inne på seriösa inlägg kan jag lika gärna ta upp alkholen. Min mormor är skitsur på mig för att hon tycker att jag festar så mycket och dricker alkhol 1-2 gånger i veckan. Jag tycker inte det är något farligt med det, jag är knappast beroende av drickan och jag dricker aldrig så mycket att jag tappar kontrollen. Vist har det hänt, men väldigt sällan.

Något jag avskyr är folk som påstår att de dricker för att det är gott. Vill man dricka för att det är gott så är alla butiker fulla med cola. Hur omoget och fjortis det än må låta så står jag för att jag dricker endast i syfte med att bli full. Hur kan man dricka en massa alkohol och säga att man gör det endast för att det är gott? Har ingen hört talas om alkoholfritt, smakar ju exakt likadant oftast.

Stå för att ni gillar att bli fulla, alla tycker väll det är skönt när det snurrar lite lätt i skallen och när man skrattar åt precis allt? Ångesten dagen efter är ju en helt annan femma haha!

Halva glaset vodka och andra halvan apelsinjuice, then we got it baby!


Ta mig fan ingen cola i den burken ;)

Livets mening?

Vet inte om jag berättat det för er, men det som absolut gjorde min kväll igår var att ingen mindre än Teds mamma var med och festade med oss igår. Om jag inte hörde fel är hon snart 50 men ser ut som 30, hon satt och röjjde med oss alla och dansade med mig till Britney. Hon var så jävla söt, hon sa att hon älskar mig och Ted mest av allt osv, me like.

När vi skulle hem sa hon något som verkligen träffade mig, livet går inte ut på att ha mest kompisar, ha mest pengar eller se bäst ut. Meningen med livet är att njuta, och jag tog verkligen åt mig för detdär var sanningens ord vill jag påstå.

Jag anser mig själv vara en livsnjutare. Jag gör det jag vill och känner för och sedan skiter jag i hur andra tar det. Jag har inte tid för att bry mig om folk som snackar skit, om folk som vill styra och ställa. Vill jag något så gör jag det, tänker jag något så säger jag det. That's it och det kommer aldrig att komma något annat på tal. Allt blir vad man gör det till, så det är ingen idé att hänga läpp kan jag lova!


Jag älskar mitt liv just nu, och njuter av varje sekund! Livet är en fest, och jag är bjuden.

Tävling

Äntligen drar jag återigen igång en tävling till mina kära läsare, älskar att bjuda er på saker. Denna gång lottar jag ut något som ni kanske känner igen från mig själv, en over-size tröjja. Det är ju ett plagg jag verkligen älskar och nu kan även ni få en sådan. Det är en grå och jag tycker den är dölöcker, riktigt mysig ju. Den kommer från modekungen.se och skulle i vanligt fall kosta 599-699 kronor, den har inte ens kommit ut i deras webbshop än så den som vinner blir antagligen först med den.


(Onesize, stor i storlek - oversized)
Axlar - ca 87cm
Bröst - ca 151cm
Längd - ca 81cm
Ärmlängd - ca 40cm

Det ni behöver göra är att skriva ett inlägg i eran egen blogg och berätta att ni tävlar hos Gaybloggen (viktigt att ni länkar mig) om en tröjja från Modekungen (viktigt att ni länkar dom också) och sedan skriver ni en kommentar här i detta inlägg där ni berättar att ni skrivit inlägget och gjort länkarna. För er som inte har en blogg blir det en annan uppgift, ni går in på Modekungen och kikar igenom lite och sedan skickar ni ett mail till mig ([email protected]) och skriver vilket plagg ni helst skulle vilja ha om ni fick välja. Enkelt va? Kör igång nu, jag meddelar när tävlingen är över, den får hålla på ett litet tag.

Jag hade en burnbook

Jag seriöst älskar Ted, hans kommentarer får än alltid att skratta. Han spydde precis som en galning och det första han gjorde efter det var att säga "fan vad jag mår bra, vart är festen?". Klockrent alltså. Nu ska vi smörja in oss i brun utan sol så att vi är fresh till festen ikväll. Jadå, ingen bakfylla hindrar oss från att festa loss även kommande natt, vi är verkligen partymänniskor.

Vi ska även se på filmen Mean girls som är bland de skönaste filmerna jag sett. Jag älskar hur bitchiga dom är, så klockrena och dryga. I love them! Jag hade förresten en egen burnbook tillsammans med 3 andra tjejer när vi gick i 9an.

Bara jag som tycker att han är råhet?


 


Jag avslöjjar oss


Gårdagens bästa citat:

- Ted: Amir är en idiot som skriver i sin populära blogg att vi är på en diet, jag dödar den som skvallrar att vi ska till McDonalds nu!

Nu ska vi vara bakis och faktiskt fortsätta med dieten, kaffe och cigg it is my friends. Får se om han har några goda fruktar i kylen också, själv ligger han och ropar mamma i soffan, haha jag älskar killen.

Drama, drama & drama

Fyfan vilken natt alltså, riktigt dålig.

Först måste jag tacka Petra och Erica, fyfan vilka kola brudar alltså jag hade verkligen superkul med dom igår. Ett annat tecken på att kvällen på ett sett vart lyckad är att jag blev stupfull utan att ha betalt en enda krona. Jag har ju varit på en diet i några dagar nu och den dieten innebär att det enda som får slinka i mig är cigg, kaffe, frukt/grönt och alkohol. Eftersom att min mage inte hade så mycket i sig blev jag jättefull på det lilla jag blev bjuden på, jag hann inte ta mig fram till baren försän jag blivit helt lost lixom haha.

Anyway, det var mot slutet som allt spåra ut. Mina vänner kasta mat på varandra, hällde vatten över varandra, kallade varandras mammor för horor och skrek att de ville ta livet av sig. Det var sjukt, fet jävla drama mitt i Slussen och där stod jag emellan och viste inte alls vad jag skulle göra. Man vill ju inte ta någons parti heller så man hamnar verkligen emellan.

Sjukt var det i alla fall och jag har då aldrig sett Ted så arg. Han var så arg att jag stod och skratta åt honom. Han näst intill sprang fram och tillbaka över perrongen med blodsprängda ögon och en cola i handen som han skulle hälla över en viss person, jösses haha.

Jag då? Jag mår bra i alla fall. Var en random tönt inne på McDonalds som drev med mig för att jag var bög. Han försökte prata fjolligt och göra sig rolig. Tack och lov så var han ful som stryk och hade något i stil med könshår på huvudet, så jag tog inte åt mig ;)

Bilder från kvällen kommer senare, & förhoppningsvis tävlingen.

Typiskt

Jag var jätteglad, jag hade precis skrivit glad ett inlägg där jag skulle lotta ut en mycket fin sak men företaget som saken kommer ifrån meddelar att det strular och att tävlingen får vänta lite, hur länge vet jag inte men jag hoppas jag kan dra igång imorgon, attans pattans alltså!

Jag ska i alla fall bege mig till gay-baren torget nu och spendera kvällen/natten där med mina vänner och kröka loss ordentligt. En av vänner ska åka iväg i 3 månader så vi festar lixom adjö till henne. Kommer även 2 bloggläsare dit som jag numer kanske kan kalla för bekanta/kompisar? Ska bli kul att få träffa dom, verkar vara 2 assköna bönor alltså.

Vi hörs imorgon igen, kyss älsklingar!


(Jag tar en vilopaus på ikea, haha)

Dagens shopping

Hejsan! Jag har haft en jätterolig dag med mycket spring inne på Ikea. Jag och killen gick vilse ett antal gånger innan vi hitta dit vi skulle haha, så galet stort där inne så att det inte är sant alltså. Nu har jag ställt fram det nya jag har köpt i mitt rum och ska städa undan lite annat så att mitt rumm blir tipptopp. Jag gick på temat rött idag när jag handlade, för rött och brunt passar väll perfekt ihop eller hur!? Fick förresten åka bil till busshållsplatsen påväg till Ikea. När jag stod utanför mig ser jag att min vän Mikaela står med en bil och är skitglad för att hon tagit körkort, så självklart blev det lite premiäråkning i bilen.

(Klicka på alla bilder för att se dom större)


Restylan-killen som ska fixa våra läppar.


Lampa 69:- Kudde 39:-/st Ljuslykta 9:-/st


Doftljus 29:- Lampa 49:-

Krigar för mina läppar


Det regnar idag fan, ush på det!


Nu ska jag och en kille (woho!) åka till Ikea för lite shopping. Behöver en ny lampa känner jag så det vet jag att det blir, sen får vi se om jag hittar något annat. Vore typiskt mig att köpa en massa söta doft-ljus men jag ska försöka att låta bli haha. Kanske en ny spegel skulle sitta fint, eller några tavlor till rummet? Ja listan kan egentligen göras lång men vi får se helt enkelt, är ju inte gjord av pengar heller för den delen lixom.

Som ni vet vid dethär laget så ska jag och Kissie förstora läpparna och det är genom en vän till mig som vi får ett sånt kraftigt reducerat pris, och den är den killen jag ska till Ikea med. Han sa att om jag inte är i Fruängen (han bor där) innan 14.00 så får inte jag och Kissie våra läppar så det är nog bäst att jag börjar röra på mig nu så jag inte mister mina blivande läppar haha. Vi hörs senare igen när jag är hemma. Drar igång en tävling senare idag också, don't miss!

Kisses and hugs!

Blogg-sjukan

Ja den är här och den drar över hela landet. Den enda som inte fått den är min syster Amina känns det som. Fan vad jag vill att hon ska börja blogga, det skulle vara så kul för vi är verkligen raka motsatserna kan jag lova er. Vi har totalt helt olika stilar och tycker olika om et mesta. Dock diggar min syster Womanizer och det är jag måttligt stolt över! Tyvärr skulle det nog inte bli så mycket hett skvaller om mig eftersom att jag redan är såpass ärlig i min blogg.

Förortsbloggen.se nästa eller? ;)



Mamma titta vad jag hitta för bild på Amina och hennes kille!!!

Ryktet går

"det finns kompisar till mig som har bilder på dig när du har sex med killar och röker bong med hasch och marijuana. Det är iallafall vad ryktena här går".

Man slutar nästan att förvånas nuför tiden! Jag har aldrig testat en endaste drog i hela mitt liv och jag har aldrig haft sex med andra runt omkring som skulle kunnat fota. Men om folk vill gå runt och tro att de har bilder på mig när jag har sex så ska jag självklart ge dom äran att få tro att det är jag. Hoppas bara killen som "jag" har sex med är snygg, annars kan ju folk tro att man har en dålig smak förfan ;)


Look, my baby is angry cause u talk shit ;)

Alla blir förvånade

God morgon på er, hoppas att ni sovit gott för det har förfan jag gjort, gud så glad jag känner mig idag. Nu till en annan sak än hur vi sovit... Jag vet inte varför, men alla bloggläsare som ser mig brukar oftast kommentera senare i min blogg att de blivit förvånade över hur lång jag är, eller så skriver dom det på msn eller säger det på plats. Jag är inte så lång, jag vet inte exakt men minst 180 och max 185, någonstans där emellan. Varför tror alla att jag är så kort!? Framställer jag mig som en liten shorty eller vadå? Haha, im a fuckin tall man!


Snart baby, snart


Löshår fixat

Kära läsare var inte oroliga, löshåret är till min syster och inte till mig, som min mamma först trodde. Har sytt fast klämmor på min systers löshår och vi ska snart färga hennes hår lite mörkare så att det blir exakt samma färg som löshåret. Vi har också sprayat oss bruna med brun utan sol i spray-form. Sen ska jag bleka tänderna, gå på ansiktsbehandligt samt förstora överläppen, gosh i will be sexy säger jag bara.


Löshåret är tjockare än vad det verkar se ut, riktigt snyggt är det.

Glöm inte att kika in imorgon igen allihopa!
Drar igång en grym tävling då.

Bilder/video från idag


Min vän Fanny stod och gjorde sushi från hennes gymnasium.


Något gymnasium hade levande djur med sig, och så hitta jag Bella där, sötnos.


Jag blir livrädd för en sjöstjärna haha!

Hot'n'cold

Jag trodde att hon skulle bli känd för "I kissed a girl - tjejen" men hon är tydligen här för att stanna. Singeln som kom efter tycker jag är jättebra och hon har även lyckats få ihop en väldigt rolig och snygg video. Älskar att hon har plattat hår i en scen i slutet för det passar henne verkligen, även kläderna hon har på sig klär henne grymt. Har ni hört låten? Bet you liked it?


Söta läsare

Hejsan, nu sitter jag hemma hos Sofie i Sjöstaden. Var jätteroligt på mässan och jag träffade massvis med kompisar, även min lillesyster sprang jag på där inne. Och Sofie blev så förvånad över hur trevliga människor det faktiskt finns. Var hur många söta tjejer som helst som kom fram och fråga om det var jag som var Amir, och så sa dom att jag var en jättestark person, en förebild, att de älskar min blogg och en massa andra fina saker. Blev jätteglad, verkligen alltså.

Nu ska vi bara ta det lugnt här hos Sofie ett tag tills jag ska röra mig hem. Blir nog en lugn kväll, som igår antar jag. Vi hörs i alla fall senare igen. Kyss på er.

Mot mässan


Lite brunare är jag väll?

Nu ska jag röra mig mot Stockholmsmässan där Gymnasiemässan hålls. Sagt att jag inte ska dit men nu blir det så ändå. Ska följa med en tjejkompis dit och kolla läget. Efteråt vill hon köpa pizza men jag är ju på min dumma diet så jag får bara titta på och äta pizzasalladen vilket känns förjävligt kan jag lova er. Men men... vi ses på mässan ;)

Anledningen

Folk frågar mig varför jag och Kissie ska förstora läpparna denna månad?
Titta på denna bild säger jag bara, finns det någon som ser en överläpp?


Jensen Gymnasium Södra


Det är jättemånga som undrat om jag ska till Gymnasiemässan idag och representera skolan. Det ska jag tyvärr inte göra men jag kan ändå berätta lite om min skola för er som undrar, faktiskt fått väldigt många frågor. Det som gäller är att enligt mig så finns det en positiv och negativ sida av allt, och sedan får man ju välja själv vilken sida som väger mest och på så sett känna efter om det är en skola man vill gå i.


- Tiderna
Fördel:
Vi går halvdagar på jensen och ett exempel på en vanlig dag för mig kan vara 08.00-12.00 och detta är hur skönt som helst. Man får mycket mer fritid och man har även tillräckligt med energi under dagen som räcker till lektionerna. Går du från 08.00-16.00 hinner du bli jättetrött efter halva dagen och hälften av lektionerna flabbar du bara igenom då. Så ser jag på saken, att man orkar mer när dagarna inte är så långa.
Nackdel: För att dagarna ska kunna vara så korta utan att man förlorar en massa studietid så innebär det att alla raster som vi har eller 5-10 minuter långa och inte längre. För dom som har spring i benen kan detta bli ett problem och en del kanske tar ut sin energi på lektionen och pratar/leker bort den istället för att jobba.

- Luncherna
Fördel: Vi får ett matkort från skolan som gäller på utvalda lunch-ställen i Stockholm. Vissa hemskt nära skolan och andra en bit in mot stan, man får välja själv vart man vill åka och käka. Det som är bra är att eleverna kanske tar sin tid att faktiskt äta lunchen nu när man får välja själv. Både lunch-ställe och vilken mat. Hade det vart skolmat hade kanske inte lika många käkat eftersom att svensk skolmat är något som många klagar över. Korten laddas med 35:- varje dag som du får utnyttja till din man.
Nackdel: Detta är nog det sämsta med skolan, vart får man mat för 35:-? Man får lägga till extra pengar varje dag när man ska äta, om man inte vill köpa 2 frallor som man får för 30:-. Men 2 stycken frallor klassas väll knappast som mat? Jag käkar en kycklingsallad ungefär 4 gånger i veckan och sen mat på en riktig restaurang en gång i veckan. Totalt lägger jag alltså ut 110:- på skolmat varje vecka, från egen ficka. Det blir 440:- varje månad bara till skolmat, och för alla som inte har världens bästa ekonomi och kanske bara lever på studiebidraget eller inte ens det kan detta bli tufft. Och hur känns det för folk att kanske få behöva säga "nejmen gå ät ni, jag väntar här jag har inga pengar"?

- Lokalerna
Fördel:
Jensen står för "träning för verkligheten" och det märks på hur själva skolan är uppbygd. En stor reception precis när man kommer in till skolan, lokalerna där lektionerna hålls är jätteljusa och fräscha, 3 långa rader där eleverna sitter och en lärare som står upp längst fram. Man ser klart och tydligt att salarna är till för lektioner, men ändå ser de inte ut som andra klassrum. Jensen vill ge känslan av att man är på ett företag, och inte en skola. Så mycket plus till lokalerna som är väldigt fräscha.
Nackdel: Klassrummen ligger väldigt nära varandra och det är glasrutor emellan, så det kan lätt bli att man sitter och tittar in till sin kompis i klassrummet, eller på en snygg kille eller en tjej som peter i näsan eller fisan. Eller så kan folk som går förbi utanför bli intresserade av det som sker i klassrummer och ställa sig och stirra in vilket kan distrahera oerhört mycket.

Sådär, nu har jag väll varit duktig? =D Skrivit ner mina personliga åsikter om skolan till alla er som undrar. Hoppas att många läser och skaffar sig en egen uppfattning. Undrar ni något mer så är de självklart bara att ställa en fråga så svarar jag på den!

Another gay movie

Innan jag somna igår såg jag på filmen Another gay movie som jag har sett flera gånger förut. Jag älskar den filmen. Den är ungefär som American pie fast med bögar. Oskulder som ska knulla innan sommaren är över. En av killarna är så jävla läcker så jag vet inte vad, iof är det massvis med läckra killar i filmen. Dock antar jag att filmen är från 18 år, det knullas hejvildt haha och det är ingen censur eller under täcket, här visas det allt baby ;)


Dessa 2 killar är snyggast i hela filmen, love them!


NutriBronze


Ni kanske undrar varför jag sitter med världens fulaste pannband på mig!? Ja jag satte upp håret för att lättare kunna smörja in ansiktet med brun utan sol. Jag gjorde ju det igår och kör även på det idag. Blir jag alldeles för orange så får jag ju ha ett uppehåll och kanske vänta 4-5 dagar igen innan jag lägger på nytt igen. Men man får ju köra varje dag tills man når den färg i ansiktet man vill ha. Brukar ta 2-3 dagar för mig att få den färg jag vill, och då är jag alltså naturligt blek/brun innan alltså.

Den brun utan sol jag använder kommer från Loreal och heter NutriBronze. Den luktar jättegott tycker jag och den torkar även in skapligt fort. Man känner sig lixom inte kladdig eller blöt i ansiktet som jag annars tycker att man kan göra efteråt med vissa brun utan sol produkter. Är inte helt hundra nu men har för mig att den kostar 120:- eller något liknande, inte över 200 i alla fall det kan jag garantera.

Sådär, nu vet ni det ni som undrar.
Get brown u too!!

Circus Mix Teaser

Nu är jag mer än lycklig för 2 olika anledningar.

1. En mix har släppts med 6 låtar från Britneys kommande skiva som släppts den 2a december. Kill the lights och Womanizer har nog dom felsta hört men idag är första gången jag hör dom 4 andra låtarna.

2. Out from under är med på mixen. Minns ni att jag för kanske 2-3 dagar sedan la upp en galen bra ballad här i bloggen? Jag skrev även att Britney har gjort en cover på den till kommande plattan och man får höra en snutt av balladen i denna mix, fyfan vad ballader passar Britney. Jag kommer böla sönder när jag får höra hela låten!



1:10 - Circus - Britneys nästa singel som släpps snart.
2:20 - Out from under - den galet fina balladen med Britney!

Espresso house

Eller var vi på en brand-station?



Jag och Kissie ska förstora läpparna och gå på ansiktsbehandlig denna månad.
Vi kommer att vara snyggast på Julfesten som vi ska anorda, i love it!

Polisförhör

Nu har jag haft ett förhör med polisen över telefonen angående det om hände för 2 veckor sedan! Till skillnad från förra gången då jag var på polisstationen och talade så var denna kvinnan jättetrevlig att prata med, lät förstående och inte lika dryg och uttråkad som den andra tanten jag talade med förut.

Har även skickat över lite bilder på mig till en tidning som ska skriva en artikel om mig. Jag har upp emot 2.000 ego-bilder på mig så det tar ju ett tag att välja ut vilka man vill ska synas offentligt lixom, sen gäller det att man inte skickar samma bilder till alla tidningar, lite variation lixom.

Nu ska jag fika med dendära Kissie på Espresso House. Blir skitbra för jag har saker att ta upp angående Julfesten vi ska ha. Jag är ju ett proffs och har fixat både DJ och saker till våra julklappar (goodiebags) som gästerna ska få. Älskar att ha stora saker att hålla i och planera, det känns så vuxet och ansvarsfullt och det gillar jag. Även om jag kan vara en barnrumpa ibland haha!


Photoshop vs. Orginal.
Skicka in en av dessa bl.a. :)

"Bögligan"

"Bögjävel", "där är han" & "bögligan" fick jag höra efter mig idag när jag var i mina vänners skola. Jag älskar det, tycker det är jättekul att vara den första bögen som folk får se, för tydligen är de såpass efterblivna och invalida att de inte hängt med i utvecklingen alls och aldrig sett en bög? Jesus säger jag bara, but still sweet.

Detta med kameror också, det är lite smått ångest över det. Jag vet ju att ni läsare jättegärna vill se och uppskattar bilder i bloggen, det blir ju mycket roligare att läsa då. Dom gånger man glömmer kameran hemma får man nog lite smått ångest som bloggare, i alla fall jag. När min kamera blev snodd/borttappad blev jag förkrossad, okej inte direkt men jag blev väldigt besviken och tyckte att det var jättetråkigt.

Nuför tiden använder jag min mammas digitalkamera mestadels men den har börjat strula. Batteriet tar slut på ca. 5 minuter (seriöst, sjukt) och ibland funkar den inte över huvudtaget och då blir jag rasande. När detta händer får man använda mobilkamera istället, men på vissa datorer funkar det inte att överföra bilder från minneskortet och då blir man ju galen för det också, alltid är det något va? Haha!

Får ju pengar för bloggen i slutet av månaden, samt mitt studiebidrag och tills dess ska jag nog ta mig tid att hitta en bra kamera. Inte gå in i någon radom butik och ta första billiga kamera. Är inte på så många ställen men vet att på MediaMarkt så kan man prova alla kameror som säljs, tycker det är en superbra idé för en affär att låta folk testa varorna innan lixom. Så får nog dra dit någon dag och checka läget, så kanske vi får lite snygga bilder till bloggen snart?

Juste, Ted ska till rektorn och anmäla killarna som ropade "bögligan".
Haha, fight for your rights sistah! För det är seriöst inte okej att höra sånt?


En webcambild, har vi ju inte sett förut va? ;)

Smygreklam

"snacka om att göra reklam för John Bauer..vilket spån som helst fattar din smygreklam för du är inte speciellt skicklig".

Seriöst, vem fan tror att jag marknadsför ett gymnasium? Haha jösses vad vissa får för sig roliga saker ibland alltså. Jag är här endast för att jag har ett stort antal vänner som går här, och då är det väll ett perfekt tillfälle att hälsa på alla när de går i samma skola? Och att de har bärbara datorer till alla elever och en jättegod sallads-buffé kan väll inte jag råför?

Vill bara ta upp detta med smygreklam. Om jag ska marknadsföra ett företag så är det endast via annonser på sidan om bloggen och inga inlägg där jag klämmer in det. Jag vill inte lura mina läsare och låta de läsa något som inte kommer från mig själv. Självklart har företag velat att jag ska skriva om deras produkter och då gett mig produkten gratis som tack för det, men då har jag såklart skrivit det. Och självklart har jag aldrig skrivit att något är bra om jag inte tyckt det, så smygreklam sysslar jag verkligen med.

Detta är min blogg, ingen samlingsplats för företag.


Världens bästa skola, datorer, godis och kameror åt alla barn! Jättebra!
Sök hit ni kommer inte att ångra er, jag lovar // John Bauer Marknadschef (host).

Jag blev stylad

Sitter i mina vänners skola nu och har hunnit med att bli både stylad och fått lite lunch. Ted tvättade mitt hår med jättebra produkter som reparerar skadat hår, sen fönade han det och plattade det med olika produkter som ska skydda mot värme. Mitt hår är jättemjukt och glansigt nu, dock samma frisyr som innan men mycket finare ändå.

Till lunch blev det en stor talrik med jättegod sallad. Jag och Ted har fått för oss att börja på en diet och vi har valt den franska dieten. Cigg, kaffe och sallad/frukt är det ända vi får äta och dricka. Skolan hade jättegoda olika sallader så jag klagar inte, får dra hit och äta varje dag haha.

Nu ska vi sitta här i skolans cafeteria och ta det lugnt resten av lunchen och sedan har mina vänner matte-lektion som jag ska vara med på. Gillar inte matte så jag sätter mig nog med Teds data och tittar på Den lilla sjöjungfrun som jag laddade ner igår på hans data, Ariel är så jävla söt, lovely.



Deras frisörsalong samt jag i tvättstolen!

Mänsklig tid?

Godmorgon era sköna bönor. Idag är jag uppe samma tid som alla andra mänskliga. Ska ju spendera förmiddagen med mina vänner i deras skola John Bauer. Ska vara med Ted under hans lektioner och han går ju frisörlinjen så det blir nog en massa snygga bögar jag får sitta med hela dagen haha!

Vår brun utan sol som vi la på igår blev i alla fall fabulous och vi ser varken oranga eller fläckliga ut, bara ett snäpp brunare och det gillar vi. Nu har vi fixat oss och ska röra oss mot skolan. I hans skola arbetar eleverna med bärbara datorer exakt hela tiden så vi kommer definitivt att höras igen! Kyss sålänge.

Viste ni detta om mig?

Folk kallar mig för fjortis nu ibland, men då har de inte varit med om Amir-bitch när han gick i 8an. Jag sa att jag var straight och när folk påstod att jag var fjollig sköll jag på att jag var metrosexuell bara, och att det var en trend. Jag plattade konstant mitt hår och hade jättemycket vax i håret, köpte bara vax från Björn Axen och trodde att jag var skitsnobbig bara för att hans märke är en kunlig hovleverantör. Jag köpte bara kläder med märken på och trodde att jag var jätterik fast jag bodde i en sunkig förort med föräldrar som inte alls var rika. Visserligen var vi inte fattiga heller, långt ifrån, men jag ville framstå som mycket rikare och finare i kanten än vad jag egentligen var, skitpatetiskt och jag skrattar bara åt det nu idag, riktigt pinsamt och roligt.

Det jag älskade mest under den tiden var min brun utan sol, det var min gud. Det står klart och tydligt på förpackningarna (de flesta) att man bara ska smörja in sig 2-3 gånger per vecka, jag gjorde det en gång varje dag. Jag var orange, for real alltså. Jag var riktigt apelsin-orange i ansiktet och min hals var hur fläckig som helst. Jag tyckte det var råhett och sa att jag älskade att vara orange för att det var så fint. Jösses vad knäpp jag var på den tiden haha.

Jag och Ted har i alla fall spenderat kvällen framför tv:n med hans mamma som är bland det skönaste som finns. Vi har pratat om fyllor, falska vänner, handikappade människor och vilka som är snygga och inte i Äntligen hemma. Nu sitter jag i Teds säng pch pumpar en låt av Kanye West. Snubben har gjort galet många bra låtar men denna låt är nog det absolut bästa han gjort tror jag, förstår att han vann pris på EMA galan som var för några dagar sedan.




Vet ni vad jag och Ted ska göra nu? Brun utan sol, haha back to basics!

Second-hand

Okej, först och främst måste jag säga en sak innan ni börjar klaga och skriva onödiga kommentarer till mig. Jag accepterar folk som använder second-hand kläder och det är massvis av mina vänner som gör det. Men detta är min personliga åsikt nu.

Jag tycker det är rent ut sagt äckligt. Jag klarar inte av det. Jag vet att det inte är vilka kläder som helst som säljsa och att de tvättas innan de säljs. Kläderna är oftast som nya och inga som helst fel på. Men jag blir så äcklad av att veta att en främling använt plagget, det kan ju vara vilket snuskpelle som helst ju.

Jag vill inte in i second-hand butikerna ens, bara för jag känner mig så obekväm bland alla kläder. Jag var t.ex. inne på Myrorna i förrigår och det var bland det äckligaste jag varit med om tror jag, riktigt sunkigt och skabbigt tycker jag. Jag kommer aldrig i hela mitt liv att köpa ett second-hand plagg och så är det.

Sådär, då var det sagt ;)


Inte vilken skit som helst på min kropp ;)

Det strular

Typiskt, publishme.se strular och det går inte att ladda upp bilder till bloggen. Jag sitter hemma hos mig nu med Ted och vi ska snart röra oss hem till han. Jag ska spendera morgondagen i hans skola så lika bra att sova hos honom och få sällskap imorgon bitti då. Vi hörs i alla fall senare, jag måste få bikta mina åsikter om secondhand-butiker tror jag! Haha.


Guling-mat

Ja då var det dags för mig att börja röra på fläsket, sa ju att jag skulle ut idag! :) Jag och min älskade vän Sofie ska käka på restaurang! Vi ska käka sushi (lek förvånade). Älskar att det är buffé för då äter jag alltid lika mycket sushi som skulle få svälten i Afrika att upphöra, okej inte riktigt så mycket sushi men mycket är det i alla fall! Efteråt ska jag följa med Sofie till ungdomsmottagning, vet inte om en tampong fastnat i henne eller vad problemet är men kul ska det bli, dom har alltid massa snuskiga tidningar man kan läsa och det älskar ju barnsliga lilla Amir såklart!



Vi hörs senare gullungar!

Bio med mig?

God morgon, en fråga direkt nu.. är det ingen som vill gå på bio med mig? Skrivit flera gånger i bloggen att jag är sugen på bio men ändå får jag inge respons från er? Suck! Okej, ta inte detdär alltför seriöst nu haha. Nejmen jag ska gå på bio snart, utan tvekan. Märkt att det finns massor med nya filmer som verkar mer än okej faktiskt så sugen blir man. Sen ska ju jag och Kissie på världspremiären av filmen Twilight den 17e, men hon ska ju alltid leka så upptagen och avboka en massa events hela tiden, så får se hur det blir med den saken haha.


Ett kollage jag gjorde med nya/gamla SF-bio filmer jag vill se.
Saw V är jag nog mest sugen på för stunden, blir snart...

Jag börjar lära känna er



God morgon på er alla förresten ;)

Veckans 3 bloggar

Oj då, trodde att jag hade publicerat veckans 3 bloggar men gud så fel jag hade, ber om ursäkt för det. Längre ned så har ni dom nu i alla fall. Finns ni inte med? Hoppas på nästa vecka då. Dagen börjar definitivt att lida mot sitt slut i alla fall. Har myst framför datorn nu under kvällen med en kopp te, den första koppen blev så äcklig så fick göra en ny direkt som blev jättegod. Jag provade en ny te-sort som smakade cocos, riktigt god faktiskt.

Charlie - Skitsöt tjej, kommer på julfesten ;)
Stina - 17 år och känslomässigt instabil.
Glapp - 4 olika liv i en och samma blogg.

Har suttit inne hela dagen eftersom jag känt mig lite sjuk men imorgon ska jag ut, that's it. Blir ju så långtråkigt att bara sitta och glo tycker jag, jag som är van vid att inte vara hemma mycket alls om dagarna ju. Får se vad jag hittar på imorgon, en vända i stan blir det nog allt. Och så ska jag på möte hos Fritidsresor igen, får se om jag får med mig Sofie (hon är involverad) eller om jag får gå dit själv.

Vi hörs i alla fall imorgon igen, kyss på er!


Saknar min vän


Denna dagen har gått väldigt segt, vill lägga mig och sova men klockan är bara 18.00 så det funkar ju inte, då vaknar jag efter ett tag och blir vaken resten av natten och det har jag ju ingen lust med. Har pratat som drottning Sylvia hela dagen, jagat mina bröder och gjort annat skojj istället för att ränna på stan med min rinnande näsa.

Saknar min bästa vän Imen så mycket. Hon är ju och pluggar nere i Paris och hon har inte varit inne på msn på säkert 2 veckor snart, och jag har inget nummer ner till henne, känns jättejobbigt. Vi brukade alltid ta promenader på kvällarna, se på film hos varandra och bara umgås, men nu är det aldrig så längre. Men hon ska komma hem i december, hon sa att hon redan bokat biljett så det känns rätt tryggt och veta att hon ska komma till mig snart.

Ska vara med henne så mycket som möjligt när hon kommer hit, och sedan får ju jag åka ner till henne sen också, kanske i januari? En sak är i alla fall klar, fan vad vi ska röjja under Julfesten hon och jag.

 
 
Världens finaste vän! <3

Cigg, kladdkaka & te

Jag smsar med Sofie som påstår att hon har tråkigt i skolan, då sa jag att hon ska vara glad över att hon får se allmänheten medans jag ligger här hemma med rinnande näsa och 0,00 energi i kroppen. Då svarade hon med detta sms, "Om jag vore hemma nu skulle jag baka en kladdkaka och en stor kopp te och ta en cigg". Fan vad frestad jag blev nu. Har inga ingridienser till en kladdkaka, inga cigg och te orkar jag inte göra, suck alltså. Ska fråga om hon vill komma hit och slava lite åt mig hihi!

För övrigt har jag hittat världens finaste ballad.
Texten påminner mig om så mycket, den är jättefin.



Britney har gjort en cover på denna låt som kommer finnas på nya skivan.
Fan vad det kommer bli fint, kommer böla sönder mig!

Rumors got it

- Nej, jag och Love är inte tillsammans!

- Nej, jag är inte tillsammans med Daniel heller.

- Nej, jag har inte hoppat av skolan.

- Nej, jag är inte straight? (omg?).

- Nej, jag och Kissie är inte bästa kompisar.

Vart får ni allt ifrån? :)


Jag älskar rosa!!!! Och photoshop?

En dramaqueen

God morgon, jag känner mig jätteseg och min näsa är fortfarande jättesnorig så jag ska åka in till akuten snart. Nej jag skojja, jag vet att man inte dör av att vara förkyld haha, men jag är en riktig dramaqueen och det har jag varit hela mitt liv tror jag. Alltid dendär lilla Amir som ska synas och höras hela tiden, it's fun you know.

Till exempel på orienteringen i 8an, tyckte det var tråkigt så jag såg till att gå vilse i skogen så att de andra kunde leta efter mig, kände mig jättesaknad när ingen kom och jag fick leta mig fram själv haha! Och en gång orkade jag gå längre i den tråkiga skogen så jag tvinga min tjejkompis att komma springandes ur skogen och låtsasgråta, sen när läraren frågade vad som hänt så sa vi att en man jagade oss, då blev han livrädd och skrek att alla "barn" skulle ut ur skogen fort som fan.

Haha det var tider det, nu har man lite mer samvete faktist! Nej nu ska jag gå och snyta mig, sen ska jag se vad det kan bli för trevligt till frukost. Toast kanske!?

Mitt sex

Linus har hållt mig sällskap hela natten tack och lov, en riktig galen snubbe. Vi har pratat lite sex-erfarenheter och efter det ville han försöka sig på att illustrera 2 av mina sex-akter från i somras, gud vad fult detdär lät men anyway. Såhär vackra blev hans 2 målningar. Haha fan vad jag skratta. Har självklart strukit bort namnet på den översta bilden. Lite privatliv får jag väll ändå ha kvar? ;)





Här har ni Linus och mig från en fest tidigare i år!

Kom till Sthlm igen så röjjer vi horhusen!!
Haha, jag driver, okej!? Nej dags för sängen nu, godnatt.

Var med i TV


Ååh kan inte sova, sitter och pratar på msn med massa trevliga killar. Nej, alltså inte gubbar på 35 som frågar om jag kan visa min rumpa, utan riktiga killar faktiskt.

Var en bloggläsare som mailade mig också och tipsade mig om en rätt rolig sak. Andra avenyn söker manliga statister från 18 år och uppåt som kan medverka i gayklubbs-scener som visas i serien. Tyckte detta lät jättekul men tyvärr är inspelningen i Göteborg och jag känner ingen motivation att åka ända dit för att vara med några sekunder i tv, så mediakåt är jag faktiskt inte ;) Men kul lät det i alla fall, väldigt.
 
"Inspelningen äger rum ons. 12/11 kl. 15.00-19.00. Inspelning i Gbg. Ersättning 400 kr. Reseersättning utbetalas ej. Bifoga helfigursbild och ansök endast om du kan medverka utsatt tid.

Skicka ansökan! ([email protected])"


God morgon förresten, eller godnatt!?

Ny uppfinning

Yes, äntligen! Jag har blivit förkyl. Nu kan jag bara sega och vila utan att få prestationsångest, woho! Nejmen jag är så galet sällan sjukt, vilket jag egentligen är glad över. Sist jag hade feber var nog kanske 4-5 år sedan tror jag. förkyld är jag lite då och då, men det har ju ingen dött av tror jag? Ska se på någon film nu, får se vilken det blir. Men vi hörs självfallet imorgon igen kära läsare. Ha så kul i skolan/jobbet imorgon medans jag får sova ut hihi, stygg jag är. Nejmen ska nog visa er imorgon när jag rensar kattbajs och annat skit som en kattuppfödare får göra, så blir ni nog glada för att ni får sitta i skolan med era vänner och ha roligt.

Godnatt, och kyss!


Papper kan stoppa så mycket mer än blod ;)

"Fan vad snygg jag är!!!"

Pokern gick inge bra, vet ni varför? Jag är absolut sämst på poker och vet inte ens hur man spelar det. Men jag försökte i alla fall och bl.a. min 8åriga lillebror utklassade mig riktigt ordentligt. Dock var jag nog bäst på glassätandet, riktigt high-tech på den fronten haha!

Fick en kommentar nu som jag fnissade lite åt, den löd "Har läst din blogg ett tag, och jag måste säga att först hade jag lite emot dig. Men nu diggar jag dig som fan. Keep on!". Det är så kul, alla ni om "hatar mig" vet jag tänker exakt likadant som denna person. För man märker alltid på kommentarerna vad folks problem är, och det är alltid då jag är som ärligast. Jag har sagt från första början att jag aldrig kommer att ljuga i min blogg, hitta på något eller försköna något. Inget är pinsamt, allt man gör ska man stå för, även allt man tycker.

Tycker folk inte som jag? Det ger jag blanka fan i och skriver det öppet i min blogg ändå, jag är verkligen ärlig. Och det stör sig folk på, folk stör sig på att jag är så bekväm i mig själv att jag vågar stå för vad jag tycker och känner även om ingen annan håller med. Tycker alla borde börja stå upp lite för sig själva. Det är mycket lättare att bli tagen på allvar och man märker snabbt hur folk respekterar än.

Jag är bög, som om inte det vore nog så är jag en sådan med utländsk ursprung. Som grädden på moset kan jag vara riktigt kaxig ibland och är alltid ärlig. Tydligen överbelastas vissa människors hjärnor då. Men vet ni vad, get used to it, i ain't going nowhere! Hihi =)



Vare sig ni tycker det eller inte så.... Fan vad snygg jag är!!!!!
(får jag inte minst 10 kommentarer om att jag ä tjock och ful nu blir jag sur)

Jag länkar er

(Försent för att anmäla sig till veckans 3 bloggar nu).

Ja som vanligt blir det veckans 3 bloggar som jag lägger upp imorgon, så vill ni bli länkade är det bara att ni lämnar en valfri kommentar i detta inlägg. Och jag gör faktiskt samma som förra söndagen, för att det inte ska bli för många kommentarer så får ni inte alltför lång tid på er, så se till att skriv något litet nu. Säger till när det är över :)

Nu blir det poker med mina syskon!


Varför jag är hemma...


Nu ligger jag i Sofies säng och gör ingenting, vi har precis käkat och min mage spricker haha. Sofie ska till sin pappa snart och då ska jag röra mig hem där mina morföräldrar väntar på mig, ska socialisera lite med dom innan de ska röra sig hemmåt.

Är lite folk som undrat och märkt att jag inte haft någon sysselsättning på dagarna den senaste veckan. Självklart går jag i skola men just nu har jag praktik och eftersom att jag känt mig skoltrött den senaste tiden tyckte jag att det bästa för migsjälv vore att göra praktiken hemma. På så sätt slipper jag all stress och press på min som jag annars har i skolan. Och så får jag chans att få vila ut och försöka hitta motivationen igen tills skolan börjar som vanligt om 2 veckor. Så nu vet ni, därför är jag "hemma" varje dag nu under en period, väldigt skönt faktiskt.

Söt idag


I'm cute today!

Nu har jag hälsat på mormor och morfar men mer än så blir det inte, ska röra mig mot Sofie nu. Hon är ensam hemma i hennes pojkväns lägenhet så vi ska vara där hela dagen och mysa, kanske baka lite om vi har tillräckligt med ingridienser, för lata att gå och handla är vi i alla fall haha. Jag tar såklart med mig kameran, vi hörs när jag är där, puss på er!

Läsar-bild

Tack Rebecca! Den är skitfin!



Nu måste jag duscha och fixa håret, mormor är fin i kanten!

God morgon

God morgon, somnade vid 3tiden igår men kom upp i skaplig tid idag ändå faktiskt. Det är farsdag och mormor & morfar är påväg mot oss nu för att spendera dagen här. Har ju inte träffat mormor sen hon fick veta att jag är homosexuell, så det ska bli mysigt. Men hon lär ju inte säga något, hon sa i första telefonsamtalet att det fortfarande var samma goa och rara Misen för henne, ja, hon kallar mig faktiskt för Misen haha!

Här har ni 2 bilder från igår. Blev faktiskt riktigt roligt igår.

Jag och Sofie, ser hon inte kåt ut haha?


Love och Louise!

Ny Britney låt

Säg mig, är den inte grym eller?



Här är en bild på mig och Love från ikväll.
Jag måste bara säga, vi är råheta.


Han har en peruk, var inte oroliga haha.

Bilder från dagen

Jag har käkat mat, bytt kläder och sminkat mig på 15 minuter, är jag inte grym? Har spenderat exakt hela dagen med Love och Sofie och det har varit underbart. Jag har skrattat jättemycket och bara haft det jättekul, kärlek till dom. Nu ska jag möta upp dom 2 samt en till tjej i Gullmarsplan om ett tag. Vi ska till gay-baren Torget som jag tidigare nämnt. Blir nog en mysig kväll tror jag, har en rosa over-size samt en rosa stickad mössa över, mysigt va?

En låt från Britneys nya skiva har läckt ut på nätet, självklart har jag redan den. Jag älskar den, gud nu vill ha bara ha hela skivan ännu mer. Jag är beroende, jag är kär!

Bilder från dagen:


Jag i en porr-butik på Drottninggatan!


Love och Sofie på buffén.


Jag är känd inne på Apple-store!!!


Inga kommentarer, verkligen inte!

Ursprung och religion


Fortfarande får jag kommentarer om att jag skulle vara från Iran. Och det är (tro det eller ej!) fortfarande samma svar jag ger. Jag är halv svensk och halv tunis. Min mor är från Sverige och min far är från Tunisien, själv är jag född här i Sverige som min mor.

Att min far är från Tunisien har aldrig varit något problem med tanke på min sexuella läggning. Han har inte brytt sig eller sagt något dumt. Han har faktiskt vätt nog att förstå att jag är lika mycket människa som någon annan straight kille. Varför ändra uppfattning om någon för att den berättar att den är homosexuell? Man måste ju höra själv hur korkat det låter.

Som många vet så är islam väldigt strikta när det kommer till homosexualitet och det är strängt förbjudet, det är ju rena rama dödssynden eftersom att folk i vissa islamska länder blir dödade för att dom är homosexuella. Tycker att det är så fel som det kan bli, och just därför har jag så svårt för islam. Jag tycker att olika religioner är intressant och det är kul att jämföra och se hur olika religioner ser på vissa saker.

Men utan att skämmas så står jag för att islam måste vara den religion jag har svårast för, jag tycker de har en konstig syn på det mesta. Men självklart får jag acceptera att folk valt den tron såsom alla accepterar varandras tro, eller dom flesta i alla fall, idioter finns det ju. Den religion jag vart mest intresserad av är buddhismen, dom verkar ha en sådan positiv syn på allting och deras syn på liv efter döden är intressant, riktigt cool. Dock är jag ingen forskare inom religion, men sådär är min uppfattning i alla fall.


Smile bitch cuz tears won't help!

Polsk hora

Hejsan! Jag sitter hemma hos Sofie och hennes lillebror har låtit mig låna hans dator så att jag kan uppdatera min blogg, så sött. Min vän Love kom också in till stan för att käka med oss och efter att vi gjort det har vi alla inte gjort något annat än att legat i sängen och pratat, plattat varandras hår och bara tagit det lugnt.

Sofies mamma är en skön brud. Hon såg hur vi pillade i varandras hår och kom in för att prata om hårfärger. Hon tyckte absolut inte att jag skulle försöka bli blond igen och själv sa hon att hon såg ut som en polsk hora sist hon försökte färga håret blont, haha fasiken vad jag fick mig ett blont skratt. Inget illa menat men polacker, men faktiskt så man skojjar ju ;)

Nu ska vi göra oss i ordning och sedan ska vi hem till mig för att styla oss lite. Vi ska till Torget igen ikväll och dricka lite, är ju inte så mycket drag där direkt men kan vara skönt att ta det lugnt med en cider eller två ibland. Vi hörs senare ikväll igen, puss på er!

Btw, två läckra utlottningar på väg ;)

Dagens låt/fråga

Älskar denna låt nu för den är så mycket bättre med Beyonce. Riktigt länge sedan jag hörde den spelas men igår körde dom den på Torget och jag blev astaggad. Riktig nigga-dunk alltså, grymt bra om jag får lov att säga det. Me like it.



Sist fick jag väldigt många svar och det var jättekul att få läsa allas motiveringar till varför ni tyckte som ni gjorde. Så här har ni en ny dagens fråga, och självklart kör jag på i samma ämne som sist.

Ska homosexuella par få adoptera? Varför tycker ni som ni gör?

Sushi idag

Godmorgon alla vakna! Själv är jag vaken så tidig för jag lovade Sofie att följa med henne till stan när hon skulle sälja sin Longchamp väska till någon random brud. Tror ni inte Sofie bestämmer träff med henne så tidigt som klockan 11 då? Haha typiskt. När hon gjort lite business så ska vi gå en vända i stan och sedan blir det sushi-buffé. Gud så gott, jag vill bara ha det nu nu nu, verkligen det godaste som finns tror jag.


Inget morgonruffs idag faktiskt, väldigt behagligt!

Skitvackra ögon

Nu är jag hemma första gången idag sen 8-9 på morgonen, vart med underbara vänner hela dagen och gjort diverse saker. Var ju i stan med några vänner och min syster. Tycker det är jättekul att kunna gå på stan med min syster och se att hon trivs med mina vänner och har kul med dom, mycket roligare med en sådan relation än att man ska ses en gång om dagen och då vid matbordet lixom. Sen har jag vart hos Ted tillsammans med Amanda. Vi sminkade oss och gjorde inte så mycket mer, låg i sängen myste lite.

Hemmafest blev det inte, vid 23tiden åkte vi in mot stan för att fika och därefter satte vi oss på gay-baren Torget och drack lite cider. Jag och min älskling Sofie satt där med Daniel och hans senaste ragg Julius som var bland det snyggaste jag sett. Han hade skitvackra ögon och det var helt galet, självklart har min kompis Daniel redan paxat honom då så nu kan jag glömma den killen. Typiskt, får gå på jakt imorgon tror jag.

Jag satte på mig en keps idag för första gången på flera år.
God damn i loved it alltså, riktig tuffing ju! Haha.

Slutpratat för mig, godnatt kära läsare!

"It's Britney, bitch"

Jag sitter med tårar, fick se Britneys scen-comeback nu som artist. Madonna är just nu på en stor världsturné och igår när hon spelade i USA så fick hon sällskap på scen av ingen mindre än Britney Spears som överraskade alla rejält. Britney kom in på scenen välklädd och superfräsch. Hon sjöng lite med Madonna och när låten var slut ställde sig Britney inför 50.000 åskådare och sa "It's Britney, bitch". Så jävla klockrent, gud! Hon är bäst, verkligen, ingen annan alltså. No shit!



Ska sminka om mig nu, fest ikväll såklart!

Skulle ni smaka?

Har jag berättat detta för er? Vet inte om det framstått så mycket i bloggen tidigare men jag om någon har verkligen mitt barnasinne kvar. Denna egenskap (eller vad vi ska kalla det för?) delar jag med min vän Ted. Vi sitter hemma hos honom nu och har tråkigt, så vi bestämde oss för att göra en soppa. En soppa på vårt egna lilla sätt.



Ingridienser:
Kaviar
Ost
Salt
Ägg
Lagerblad
Spott
Sweetchili-sås
Peppar
Sallad
Smör
Vatten

Skulle ni smaka?

Vi vill ha en macbook

Vi kunde inte låta bli.
Photo booth är fan ascoolt!!!



Inte som jag tänkt

Hemma hos Sofie funkade inte internet så jag kunde inte blogga. När vi åkte från henne så drog jag till John Bauer gymnasiet för att hälsa på några vänner. Tror ni att deras internet funkar då? Självklart inte, det var rena rama dommedagen för en bloggare haha.

Nu går vi runt i stan och jag hittar en butik som säljer datorer och man kan få testa dom, med internet!! Haha, bloggen var det första jag skrek ut, gud så löjlig jag är. Shoppats har det i alla fall gjort lite nu och näst på schemat är en chai-latte på Espresso house. Sedan får vi se vad som händer efter fikat, kanske drar hem en sväng. Vi hörs senare i alla fall, puss på er.


Jag och tjejerna inne på Apple Store =)

Jag är överlycklig!

God morgon alla underbara! Är vaken extra tidigt idag för jag ska hem till en kompis för att mysa och äta frukost tillsammans, gulligt va? När vi käkat ska vi göra oss iordning tillsammans och sedan ska hon möta en annan vän så jag får se vad jag ska hitta på. Antingen åker jag hem igen eller så träffar jag någon annan, men det uppdaterar jag er om när jag är hos min vän, måste kila till bussen nu. Puss sålänge!

Nej vänta... Tror ni inte att Britney tog hem 2 stycken priser igår eller? "Act of 2008" och "Album of the year 2008". Jag är så stolt, och lycklig. Jag satt ensam i mitt rum och hoppade av lycka. Hon är verkligen värd alla priser en artist kan få. Hon är nog den enda som verkligen hamnat på botten och ändå lyckats ta sig upp ordentligt. Därför är hon min idol, för det finns inget som hon inte klarar. Gud vad jag älskar henne.

Här ser ni när hon vinner samt hennes tacktal!

Polisen ringde mig


Har hjälpt min bror att plugga lite, vist är jag duktig!?

Måste berätta om när polisen ringde mig idag, hela 2 gånger faktiskt. Först ringde de angående den anmälan som jag gjort. De hade skrivit fel på pappret och istället för att det stod att jag är född 1990 så hade dom skrivit att jag är född 1965 så de ville ringa och fråga när jag var född för att skriva rätt, ursäkta? Snacka om ett slarvigt arbete. 1990 och 1965 låter ju inte ens lika, och ser inte likadant ut heller.

Senare på bussen hem ringer polisen och frågar om jag heter Maj och bor i Rissne? Självklart svarar jag nej och de ber om ursäkt för att de ringt fel. Seriöst vad håller de på med? Först är jag född 1965 och sedan heter jag Maj. Gud, jag kanske bör vara glad över att de faktiskt står att jag blivit nedslagen, och inte rånad eller knivhuggen? Polisarbete om något är ju ett arbete som bör skötas 100% korrekt.

Nu ska jag se på EMA-showen. Ska bli kul att se vilka som vinner vad.
Och ni har väll röstat på Britney hoppas jag???


Sist vann hon ju otroliga 3 stycken moon-man!

Mina läsare

Hej nu är jag hemme igen. Intervjun med QX gick jättebra och jag pratade på som tusen. Som tur är så spelades allt in som jag sa, så ingenting kommer att misstolkas då de kan lyssna på intervjun om och om igen när de ska skriva den sedan. En av frågorna jag fick var vad som var kul med bloggandet och vad det ger mig. Jag sa att det är superkul att få hem saker att testa innan de släpps i butik, att man får gå på vissa festar och visningar som man annars kanske inte skulle fått gått på, och definitivt inte gratis. Men jag sa att roligast och bäst av allt är mina kommentarer. Att flera gånger per dag få höra från folk hur modig jag är, att jag är en förebild och en massa andra fina saker. Det har ökat mitt självförtroende enormt och jag tror på mig själv mer än någonsin förut. Jag älskar verkligen mina läsare, ni gör varje dag till en ljus sådan.


Ett litet hjärta till mina läsare, hihi.

Efteråt blev till en till fika, på samma ställe. Träffade min vän Sofia och hennes killkompis Max som var jättetrevlig. Han bjöd mig på en chai-latte, brukar inte bli bjuden på fika av strighta killar men nu vet jag ju hur det känns i alla fall, haha. Efter det var jag på ett snabbt möte hos Fritidsresor och pratade lite om min resa som jag ska på i februari nästa år. Så taggad så det finns inte, ska ju tydligen till värsta partystaden, lovely.

Dagens fråga:


Rosa och grått, myyys!

Sådär nu är jag klar, ska röra mig mot bussen snart och sen är det dags för intervjun, hoppas det går bra och att jag inte säger något dumt haha. Efteråt åker jag nog direkt hem tror jag, om jag inte fikar igen med några vänner men får se hur det blir. Är sugen på att göra klar en skoluppgift i ämnet information&layout som ska vara inne om typ en månad. Men det är en kul uppgift så jag gör den gärna nu, så kan jag ta det lugnt sen är resten av klassen måste jobba med den. Man får ju inte vara dum direkt ;)

- Dagens fråga:
"Fredrik Reinfeldt meddelade i Lunchekot att Sverige får en könsneutral äktenskapslagstiftning den 1 maj 2009."

Tycker ni att homosexuella par ska få gifta sig? Och varför?

Intervjun blir av idag

Nu har jag talat med han från QX och min intervju med Sveriges största gay-tidning blir alltså av idag. Vi har bytt café och ska nu ses på Espresso house istället, vilken tur jag har haha! Mitt favorit café om det nu är någon som har missat det. Har även pratat med mormor om min utlandsresa på sportlovet, hon tycker det låter kul och ska skicka pengar imorgon till handpenningen som måste lämnas in 10 dagar efter man bokat resan. Sen så betalar jag såklart resten av resan själv.

Ska in i duschen nu och frescha upp mig. Lyssna på denna underbara låt sålänge. Den måste jag ju utan tvekan ha med på julfesten, den saken är ju klar! Eller vad säger ni? Jag tycker den äger.

Speciellt denna remix!

Svar på era frågor!

Här kommer svaren på era frågor. För att göra det lite enklare så har jag delat in allt i 3 kategorier. Homosexeualitet, ytligheter och bloggande. Hoppas ni är nöjda med svaren. Och känner ni att ni inte riktigt fått svar på er fråga så lugn, detta är verkligen inte min sista frågestund.


- Homosexuelitet

När kom du på att du var gay?

Det var ju inte så att jag kom på det över en natt bara så egentligen är det lite svårt att svara på det. Men någon gång i 7an tror jag det var faktiskt. Det var ju under en lång period, i början viste jag inte själv om jag var det eller inte. Men med tiden insåg man hur det var, jag tittade ju aldrig på tjejer så som jag märkte att dom andra killarna gjorde. Istället tittade jag på killarna istället.

När kom du ut som gay?
November förra året, så snart firar jag ett helt år i branschen, haha! Dom flesta tycker att det var rätt sent men jag väntade helt enkelt tills allt kändes rätt och det är jag glad över. Tycker inte att det är något man ska ha bråttom med. Alltid när folk frågor om tips till folk som ska komma ut så säger jag att det bästa man kan göra är att vänta tills det känns rätt, den dagen kommer, så småningom.

Hur reagerade dina föräldrar när du kom ut?
De tog allt med en klackspark. De bryr sig inte om vilken sexuell läggning jag har utan de älskar mig ändå, lika mycket som innan jag berättade det för dom. Sen så vet jag att alla i min omgivning anat att jag var gay innan jag berättade det, och därför har det väll inte blivit några stora shocker heller vilket jag är glad över.

Har någon i din närhet sagt upp kontakten med dig när den fick veta att du är gay?
Nej, verkligen alla har tagit det superbra och ingen har gjort något stort utav det och det var verkligen en lättnad, jag är lyckligt lottad. Vet att många av mina vänner har fått gått igenom mycket skit så jag har märkt vilka underbara vänner jag har, och hur mycket skit jag faktiskt sluppit. Folk kan vara grymma nuför tiden.

När blev du av med oskulden? Och med vilket kön?
När jag var 17 år och det var med en kille.

Har du någon gång haft sex med en tjej?
Beror på vad som räknas som sex, men jag tror svaret är ja ;)




- Ytligheter

Hur lång är du?
Jag vet faktiskt inte, kan inte komma ihåg när jag var på en hälsokontroll senast haha. Men jag får ofta höra av bloggläsare som sett mig på stan att jag var mycket längre än vad de trott. Men jag är nog 180 skulle jag tippa på, inte kortare i alla fall. Det är säkert.

Vart bor du?
Jag bor i en förort till Stockholm som heter Östberga. När jag ska förklara vart det ligger så brukar jag säga att det är alldeles precis mitt emellan Älvsjö och Årstaberg. Ligger väldigt nära Årsta och Enskede också ifall det underlättar förklaringen.

Vilken skola går du i?
JAg går på Jensen Gymnasium södra och går linjen Företagande & Försäljning som jag tycker är väldigt intressant. när jag valde linje brydde jag mig inte alls om vad mina vänner skulle ta. Jag viste att jag skulle plugga till någonting i 3 år till efter grundskolan så det var lika bra att ta något man tyckte verkade kul.


Hur ofta använder du din analplugg?
Den har legat i min väska enda sedan dagen jag fick den så den är faktiskt oanvänd. Älskar att skrämma mina vänner med den, dom tror att den är använd och blir helt förskräckta när jag viftar med den.

Vad andvänder du för smink och hårprodukter? ;)
Schampo, balsan, hårinpackning och värmeskydd för plattången. Sedan concealer, foundation, puder och ibland läppglans, men inte för mycket så att det ser ut som ett vattenfall på läpparna.

Vad heter din hårfärg?
Den heter Tahiti och den kommer rån Loréal.

Är din rosa plattång bra?
Jag tycker att den är bra. Snygg färg, blir varm snabbt och håret blir väldigt platt. Självklart finns det bättre plattånger men jag är nöjd med den jag har nu och kommer använda den ett tag till.


- Bloggande

Hur länge har du bloggat?
Jag har haft flera andra bloggar men denna blogg är den som vart riktigt seriös och den började jag med i mars i år, så det är inte alltför länge sedan jag startade den. Känns fortfarande som igår, allting har gått så galet snabbt den senaste tiden känns det som.

Tjänar du pengar på bloggen?
Japp det gör jag!

Hur känns det att bli igenkänd på alla gator och så?
I början kändes det konstigt men nu bryr man sig inte. Folk stirrar, viskar och pekar och det får man ju helt enkelt vänja sig med antar jag. I början reagerade man kanske på det men nu idag ser jag inte det lika mycket, skulle ju bli helt tokig om jag skulle spendera dagarna med att titta ifall folk glor på mig. Jobbigt är det i alla falla inte, så det är ju bra.

Kan det inte vara jobbigt ibland när folk fottar dig och så med privata kameror?
Nej man får bara acceptera läget helt enkelt. Jag kan ju inte stå och dra en posé hela tiden när jag befinner mig utomhus. Tar folk foto så gör dom, kul för dom! Även om jag fortfarande inte förstått vad dom ska med bilderna till hehe.


Har du fått skriva autografer?
Haha ja det har jag faktiskt fått göra. Senast var i helgen tror jag.

Hur är din relation till Kissie?
Kissie är jätteblond, och söt!

Hur många bloggar följer du?
Kanske 5 stycken som jag följer ordentligt. Sen finns det ju många andra också som jag läser, fast inte varje dag och inte så jättenoga då.

Vad vill du jobba med i framtiden?
Jag vill jobba med marknadsföring, och gärna något som är relaterat till bloggar. Kanske kan starta upp en fight med Spotlife och ge dom lite konkurrens på marknaden? Haha! Nejmen jag gillar att designa, och hjälpa. Så vem vet. Vi får se vart jag hamnar i framtiden. Älskar hela bloggfenomenet så jag lär inte lämna bloggvärlden på ett bra tag.



Ovanliga intressen

Godmorgon kära läsare. Igår innan jag skulle somna så kom min mamma in i mitt rum men en sorgsen blick och sa:

Mamma - Men uush, jag ska hänga mig.
Amir - Va varför då?
Mamma - WOW funkar inte på min data längre.
Amir - Yes, äntligen.
Mamma - Ååååh....


För er som inte vet så är WOW ett populärt onlinespel som väldigt många spelar. En fråga, har era föräldrar också intressen som ni anser inte passar en förälder att ha? Eller är det bara min mamma som tror att hon är 10 år kanske?



Svaren på ere frågor från frågestunden kommer snart!

Kör på nu


FRÅGESTUNDEN ÄR ÖVER!
STÄLL INGA FLER FRÅGOR!

Önskar: dildo

Vad kul! Fick ett samtal på bussen men jag hörde lite dåligt eftersom att det bullra så mycket. Men om jag inte hörde fel så var det ett företag som säljer sexleksaker som ska ha en visning i form av en gay-fest i Gamla stan som dom bjöd mig på. Får ta med en vän också så det blir säkert jätteroligt, nu är frågan bara vem. De planerar noga så de ska ringa imorgon och fråga vem jag ska ta med så jag får börja fundera redan nu. Hoppas förresten att jag får en fin goodiebag därifrån sen med en fet dildo i eller något liknande.

När vi slutat prata kom jag att tänka på en sak.
Hur f*n fick företaget tag på mitt mobilnummer egentligen?


Jag aspackad, med min älskade telefon.... i en bastu?
Och ser ni hur mycket solpuder jag använde då? I julas var det.

Skulle du fettsuga ditt barn?



Nu har jag lekt lite med web-kameran på Sofies bärbara dator, lite skojj! Vi har precis sett på ett program som idag handlade om fettsugningar. Fokus var det på en tjej som fettsugit sig så tidigt som när hon var 12 år. Självklart är detta olagligt i USA där flickan bor så hon åkte till Mexico och gjorde det där för halva priset dessutom. Smart eller inte?

Jag tycker att det är rent ut sagt idiotiskt. Flickans kropp kan knappast vara färdigutvecklad vid 12 år ålder. Alltså inte redo för något så stort som en fettsugning, finns ju massa hemska komplikationer som kan uppstå efteråt, och som faktiskt inte är så ovanligt vid fettsugningar. Sedan tror jag inte att hon är psykiskt redo heller. En 12årig tjej vill se ut som hennes Idol på tv, det är mycket viktigare för henne än att gå ner i vikt på ett hälsosamt och bra sett. En 12åring bryr sig inte om vad som kan ske i samband med operationer utan ser bara det hon vill uppnå och sättet att snabbast komma dit. Hade flickan haft rimliga mål och ett sunt förnuft hade hon fattat att det skulle vart mycket bättre för henne att gå på en vettig diet och kombinera det med en inte överdriven träning några gånger i veckan. 2 stycken doktorer försökte tala med flickan och hennes mamma men dom var fast beslutna med att fettsugning vid 12 års ålder är helt okej.

Stackars tjej är allt jag har att säga!

EMA inställt

Ååh vet ni vad? Britney Spears hade tänkt att överraska hela världen genom att uppträda på EMA galan som är imorgon. Detta var tänkt att vara hemligt fram tills hon skulle upp på scenen men nu blir det inte av eftersom att hon fortfarande är i en vårdnadstvist, och får därför inte lämna landet. Vilken osis alltså, jag hade blivit så överraskad så jag hade hoppat av gäldje, men nu blir det ju inte av.

Britney har i alla fall flera tv-framträdanden i USA inbokade denna månad så jag ska inte hänga läpp. Får se henne tillbaka på scenen snart igen så. Och så har hennes koreograf som ska koreografera hennes USA-turne sagt att det är 99% chans att det slutar med en stor världsturne istället. Lyx va? Jag ska stå längst fram i Globen och skrika tills jag hostar blod, jag lovar!



Nu har jag och Sofie tittat på tv, käkat pepparkakor och druckit te. Vi har även letat fram lite mer musik til

Dagens outfit

När jag vaknade hade jag ett mail från QX där de stod att vi kunde ses när som helst efter 13.00. Då skrev jag att 14.00 skulle passa bra men de har fortfarande inte svarat på de mailet, konstigt. Får maila dom mitt nummer och be dom ringa istället och säga en tid som passar, för antar att dom inte kommer stå och vänta på mig 14.00 när de inte ens svarat på mailet, då lär de ju inte ha sett det. Och mötet jag skulle ha med han från Uppsala, de blir över telefonen ikväll istället, skönt! Drar hem till en kompis nu istället och fikar. Snacka om pensionärs fasoner haha!


Lee, Adidas och H&M!

Sveriges största gay-tidning

Nu ska jag börja fixa mig för idag ska jag in mot söder för en fika/intervju med QX som är Sveriges utan tvekan största gay-tidning och även Sveriges största HBTQ-community. Tycker det ska bli grymt kul. De ska intervjua mig angående det som hände förra onsdagen. Ska tvätta håret nu och lägga på lite smink, vem vet, tänk om de vill ta någon bild? Då ere ju bra att vara på den säkra sidan och se någorlunda bra ut i alla fall.


Senste numret av QX!

Det gör ont

Men kul, vet ni vad? Jag har en finne i näsan och det gör ont som fan. Varför i hela fridens dar får man en finne i näsan för? Okej, jag kanska ska vara glad att den inte sitter mitt i pannan men endå. Jag har i alla fall vaknat till ordentligt nu och pratat lite i telefon med Sofie. Hon har peppat mig inför utomlandsresan som vi ska på nästa år i februari. Jag smsade igår och sa att jag blev nojjig och osäker, så hon ringde mig nu och peppade igång mig.

Seriöst, Europas största gay-center. Förstår ni hur mycket kondomer jag behöver med mig? Haha! Sola och bada varje dag, festa loss på nätterna. Gud vad jag längtar. Älskar att åka utomlands verkligen det är bland det bästa man kan göra. Och med sina närmsta vänner, nu längtar jag som fan bara!


Playa Del Ingles!!!

Överdriv inte


Dendär gaybloggaren, bögen som bloggar, bögen, bloggaren, bögbloggarn, gayen som bloggar, bloggsnubben, killen som bloggar... Listan kan bli lång, det är okej att ni säger det och det gör mig inte alls någonting. De fleksta kanske bara inte kan mitt namn?

Men när mina egna vänner presenterar mig för deras vänner som "Dendär gaybloggaren" tycker jag att det gått för långt. Jag låter mer som en produkt som de är glada över att de fått, istället för en vän som de är glad över att ha. Jag är och kommer föralltid att vara Amir Akrouti. Sen om jag har en blogg spelar ingen roll tycker jag. Om jag jobbade på t.ex. MQ, skulle mina vänner då presentera mig som "Dendära MQ killen"? Nej det tror jag knappast. Ibland känns det som att vissa av mina vänner är gladare än mig själv över min blogg. Kul att folk bryr sig, verkligen, men när det blir för mycket kan det bara bli jobbigt.

Skulle mina vänner bli glada om de alltid fick höra:
- "dendär bögbloggarens kompis".
Nej, skulle nog inte tro det va!?

President-valet

Det lustiga är att jag inte varit speciellt insatt alls, nästan ingenting försän idag. En av mina vänner börja prata om valet på tunnbelbanan idag. Hon hoppades på Obama och så förklarade hon varför. Sedan läste jag lite om det på internet när jag kom hem. Samt så såg jag lite på Blondinbellas blogg om valet. Jag håller på Obama, skulle någon fråga mig varför skulle jag inte kunna ge något klokt svar. Jag känner bara för honom och måste jag välja någon att hålla på så blir det hann.

Har ni koll? Vem hoppas ni vinner?


Titta ser ni hur han försöker härma min posé i min header?
Snart börjar han väll med "It's Obama bitch" eller vad tror ni?

Ge mig tips

Vad roligt, jag ska få ansvara för musiken under Julfesten. Självklart ska vi ha en riktig dj men för att han inte bara ska spela sin egna musik som kanske inga andra gillar så ska jag ta och göra en lista fullskriven med en massa grymma låtar som vi kan ge till våran dj så att han kan se våra önskemål. På så sätt blir det nog musik som alla gillar tror jag. Bra va?

Så folket, vad för slags musik tycker ni vi ska spela på våran Julfest som kommer äga rum inne i stan på en fet klubb? Ge inte tips på musikstilar utan säg en artist och en låt-titel istället. Var med och påverka nu. Annars blir det bara Britney haha!

Womanizer står såklart redan högst på listan!


Jag har fan bra musiksmak tror jag!

Jag drar nog utomlands

Efter att jag fikat med den så kallade festgruppen så mötte jag upp Louise, Amanda och Sofie i stan. Vi hade lite tråkigt så vet ni vad vi gjorde? Vi gick och bokade en resa till sportlovet nästa år. Vecka 9. Japp, helt spontant och seriöst. Vi drar med största sannorlikhet till Playa Del Ingles. Nu gäller det bara att alla fixar fram sina pengar, jag har redan mina pengar så om någon annan inte har det så tar det hus i helvete haha.

Hon som vi bokade av var bland det trevligaste jag sett. Hon var verkligen perfekt för jobbet alltså, helt sjukt. Hon lovade att läsa min blogg varje dag när jag är nere, och se till att jag sköter mig. Haha så söt alltså. Hon berättade även att där vi bor så har dom Europas största gay-center. Me love! Mucho!


Sofie och Amanda inne på Ving.

Planering pågår

Hejsan! Jag sitter just nu och fikar med 6 brudar och en kille. Jag har lånat Kissies data för att få blogga lite, himmel och pannkaka vad snällt av henne. Lite smink på tangentbordet bara men det  får duga, får tvätta händerna sen haha. Vi har kommit en bra bit med planeringen och det kommer verkligen att bli jättekul känner jag. Alla är jättetrevliga och en av dom som är med och planerar har silikonbröst, jag sa direkt att jag älskade henne för det, fatta vad coolt lixom. Dom ska jag klämma på när jag blir full!




Seriöst ni måste komma på festen, det kommer bli stort!

Jag ville bara säga att min blogg är bäst!
// Kissies.se


Äntligen en fet chai


I'm sexy today! :)

Sådär, nu ska jag röra mig in mot stan äntligen. Ska på fika-möte med alla bloggare som är med och planerar Julfesten om vi ska ha nu i december. Får se vad vi kan komma fram till, och hoppas att jag själv får ansvar för något roligt. Musiken skulle inte sitta fel för jag måste kunna försäkra mig om att dj:n spelar Womanizer, annars blir det ingen lyckad kväll för min del tror jag. Jag skulle även vilja ha hand om inbjudningarna, bjuda in dom man älskar och absolut neka dom man inte gillar, haha. Nejmen vi får se vad vi kommer fram till nu under dagen här.

Espresso house blir det i alla fall, och en fet chai-latte!
Gud, dom måste ha saknat mig där, säkert en månad sen sist?
Jösses, jag skämms nästan!

Skärpning nu Amir!

Love: Herre mitt hår är verkligen orange! HJÄLP MIG!
Amir: Blek det mera baby, ge inte upp, gå inte mot ljuset!!!


Jag älskar folk som inte förstår att det behövs minst 2 blekningar för att gå från icke-blond till blond. De flesta köper en blekning och tror att de ska bli blonda, sen när de blir orange eller gult skiter de i att färga igen och går runt och ser ut som importmaterial. Haha, nu vill jag verkligen träffa Love, han kan ju inte se vacker ut haha!?


Okunnig? Haha!

Själv ska jag färga håret snart igen tror jag. Färgen lossnar så lätt från mitt hår eftersom jag blekte det så mycket i somras så det är lika bra att färga det en gång till innan jag klipper mig. Istället för att jag ska klippa håret och sedan färga/slita på mitt nyklippta och fräscha hår!? Hur som helst, nu ska jag käka frukost och börja göra mig iordning tror jag!

Har varit dålig med kommentarerna den senaste tiden.
Idag ska jag svara på exakt varenda en jag får, jag lovar!

Dagens låt

Hörde denna låt för första gången när jag spå Victoria's secret fashion show för ett tag sedan. Minns inte om det var förra året eller året innan. Men det är först nu som denna låt med Seal har fastnat i mitt huvud. Inte alltför mycket tempo utan en okej låt med skön refräng. Den är inte party men verkligen perfekt på att lyssna på när man bara sitter hemma. Relax-låt helt enkelt. Förresten, är det någon som vet varför han har grova ärr i ansiktet!?


Den är fresh, den är clean... jag gillar den!

Läsarbild

God morgon säger jag, pigg och glad. Somnade rätt sent igår men det gör ingenting eftersom att jag tydligen inte känner av det. Innan jag börjar fixa mig inför denna dag så ska jag ta lite lugnt här framför datan bara. Kolla mailen, snacka med lite vänner och det vanliga nivet? Och så måste jag visa vad jag fick igår kväll innan jag skulle lägga mig för att sova. Är en jättesöt läsare som har gjort en cool bild på mig och lagt upp i sin blogg. Söt va!? Diggar den grymt fan. Eller vad tycker ni?



Tack så mycket Hanna!

Uppamanar alla andra som är duktiga på bildredigeringsprogram att leka lite.
Älskar att se fina bilder på mig, ofcourse i do love that?

Min eller Kissies fest?

Nu är det dags för Prison Break och därefter ska jag kanske sova, känner mig rätt trött. Imorgon ska jag fika med alla andra som är med och planerar Julfesten som Kissie ska hålla i, hon lär ju ta mest plats i rampljuset men jag ska se till att knuffa ner den slynan. Sveriges största gaybloggare ska se till att det blir massa snygga manliga strippare på plats, och inget barnkalas här nej! Haha, nejmen det lär nog bli ett kul möte imorgon, och festen blir nog ännu roligare kan jag tänka mig. Älskar att hålla i saker och känna ansvar, speciellt när ämnet är något man gillar, då blir man extra taggad. Ser fram emot festen enormt mycket kan jag lova er.

Ni kommer väll på våran min fest? :D
(Okej då, våran fest! Kissie som kom på idén fan)


Ska försöka få honom att komma och dansa!
Tror ni att ett ligg med han ingår i priset?

Dom lär sig tidigt

Först vill jag säga att filmen var skitfin. Jättesöta älvor och en gullig och fin handling med ett budskap om att inte ge upp. Dock började min hjärna som ofta tänker för mycket, att reagera bara kanske 10 minuter efter att filmen har börjat.

Folk klagar på att tidningar, modeshower och annat påverkar hur vi klär oss. Vad som är rätt och fel. Att unga tjejer klär sig lättklätt för att dom ser tjejerna på MTV göra det. Men unga tjejer och killar påverkas redan i tidig ålder. Innan de ens sett sin första musikvideo på en musik-kanal.

Älvan Tingeling får i filmen en lång grön kappa som hon ska jobba med. Den täcker hela kroppen från topp till tå. Tingeling tycker att den är jätteful och tar direkt en sax och börjar pyssla lite. När hon är klar har hon en lysande grön tubtoppsklänning som slutar alldeles under muttan (haha, kan man säga så om en tecknad figur?).

Barnen som i tidig ålder snabbt reagerar på saker och snappar upp information lätt lär sig alltså redan här att det är mycket finare med en minimal klänning istället för en lång kappa. Detta låter kanske långsökt tycker ni? Men det är ju såhär i alla filmer om man tänker efter. Men jag tror inte att så många reagerar bara för att det är just en tecknad film. Bli inte tokiga och misstolka mig som en idiot som ser det snuskiga i allting, jag syftar inte på att Tingeling (som faktiskt är tecknad) anspelar på sex, utan "bara" visar att minimal klädsel är det rätta. Och det är även likadant i andra teckande filmer som är menade för barn. Har jag faktiskt inte rätt på ett sätt?

Filmer kan påverka lättare än vad vi tror! I alla fall småbarnen!


Klä dig minimalt och svanka på alla 4a som en riktig slampa.
Eller som... Tingeling?
(Se humorn i det?)

Film nu



Nu ska jag se på filmen Tingeling, den verkar vara hur gullig och söt som helst. Har med mig min nya mysiga filt och lite onyttigt snacks till filmen såklart. Hoppas filmen är bra nu, oså hörs vi senare igen!

Ingen som vill göra mig sällskap förresten?

Min present från Thailand


Världens mysigaste filt! Den är såååå äkta ska ni veta ;)

Hos Sofie nu

Hejsan! Nu sitter jag hemma hos min vän Sofie tillsammans med Jasmine. Vi ska bara slappa och umgås. Prata om saker som Sofie missat när hon varit borta och så ska jag få höra allt roligt hon har varit med om därnere.

Jag inne på Glitter!

Måste ta upp en sak som jag läste i en blogg. Var någon som skrev att jag lägger upp bilder på mig själv och skriver att jag är gay, och pågrund av det får jag skylla mig själv när jag blev nedslagen. Det är den sämsta ursäkten jag hört tror jag. Jag ska inte få acceptera stryk när jag är ute bara för att jag är bög. Jag ska kunna stoltsera med min läggning hur jävla mycket jag vill utan att behöva ta minsta lilla skit. Seriöst hur tänker människan som skrev sådär? Jag blev riktigt besviken för att det finns folk som tänker så, det är riktigt trångsynt faktiskt. Det är 2008, sluta leva tiotals år bakåt!!!

Nostalgi?



3-4 år sedan, verkligen inte igår! Hey, vart ligger min Lacoste piké förresten?

Har duschat, fixat håret osv. Tittat igenom gamla bilder på datan och jag tycker att det alltid är lika kul. Se hur man har förändrats på vissa punkter och även väcka gamla minnen, superkul verkligen. Fast det är massvis med kläder jag saknar. Ibland försvinner dom bara, vet inte hur men konstigt är det haha. Nu ska jag ta och röra mig in mot Globen Shopping där jag ska träffa min vän Jasmine. Vi har inte setts på ett tag så det ska bli mer än trevligt. Hon ska shoppa lite och jag ska vara sällskap. Vi lunchar säkert också på plats. Åker direkt hem efter och då hörs vi igen. Kyss på er.

Once again


Mjukisbyxor och en brun Canada Goose, det har väll alla?

Kul att folk känner att dom vill ha självtagna bilder på mig, dock förstår jag inte syftet med en bild där jag står flera meter ifrån, och där någon annan än en själv inte skulle se att det är jag? Hur som helst. Blev inte som igår idag, ingen god måltid stod serverad när jag vaknade så fick göra frukost själv. Tog 2 mackor med gurkröra på, var faktiskt rätt gott. Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig fin för vad dagen nu kan bjud på. Puss sålänge.

Riktig vinter snart

Godmorgon, hoppas att ni sovit gott. Idag ska jag försöka träffa Sofie som kommit hem från Thailand. Hon är säkert jättetrött efter den långa resan men den ger jag blanka fan i för jag har saknat henne jättemycket, men får se om hon orkar träffas eller inte. Och så ska jag ju träffa han från Uppsala som hade något sammarbete på gång, men får se hur det blir med det också. Antar att man inte åker till Stockholm lika lätt som man tar cykeln ner till mataffären?


Trist och grått ute, vart har solen tagit vägen?

Veckans...

  

Sämsta:
Jag blev nedslagen natten mot torsdag efter besök på en gayklubb tillsammans med mina vänner. Klarade mig tack och lov utan skador men psyket påverkas ju. Jag tänker på det varje sekund jag är ute och det är mörkt. Jag kommer nog alltid att få känna en rädsla nu som jag inte skulle ha behövs känna om inte det som hände hade hänt. Men jag har visat hur fel det är genom att polisanmäla det samt berättat om det för Metro som skrev om händelsen både på nätet och i deras tidning. Här har ni artikeln som ligger uppe på deras hemsida.

Bästa:
Mitt nya hår såklart! Jag kan inte sluta att älska det. Trodde aldrig att jag skulle färga håret mörkt, verkligen aldrig. Men nu blev håret mörkare än vad jag trodde det skulle bli och jag förvånades positivt faktiskt. Eftersom mitt hår inte har så mycket pigment i så kommer det snart att bli ljust igen men då kommer jag ha i en mörk hårfärg igen, utan tvekan kan jag lova. Och verkligen exakt alla tycker att mitt hår är skitsnyggt nu, ingen tycker att jag ska ha det ljust igen.

3 bloggare:

Rikard - Sveriges bästa manliga blogg, efter min då.
Jenilita - Blondin med fotboja som bloggar, låter galet.
Milton - Vi verkar tycka lika om det mesta?

Vad tycker ni?


Ni älskar väll också henne?

Ingen har väll missat Lady Gaga som tagit världen med storm? Just dance är en av de bästa låtarna jag har hört men jag har varit rädd för att hon ska göra en "one hit wonder", när man släpper en låt som är grym men sedan är man glömd igen. Självklart så blev det inte så. Jag vet inte vart jag hållt hus, men det var först igår jag fick höra hennes nästa singel samt se musikvideon och jag blev kär direkt. Lady Gaga är här, och för att stanna hoppas jag!

Klicka här för att se den sjukta heta musikvideon.

Nya planer

När jag nästan sett klart på hela filmen Ariels Beginning så ringde Per-Robin mig och det var mig allt ett roligt samtal, småskrattade nästan konstant för att han är så jävla klockren. Snubben som skrivit skit om mig och Per-Robin ska vi absolut inte länka till, för vi vet att han försöker fiska läsare genom sina patetiska inlägg där han skriver skit om oss. Och så ska vi slänga honom i vattnet om vi möter honom på gayklubben Patricia som hålls på en båt, blir väll bra haha?

Filmen jag såg var jättesöt. Den första filmen om Ariel har varit min favoritfilm ända sedan jag var liten. Jag minns hur mycket jag drömde om och önskade att jag hade dendära Ariel barbiedockan när jag var liten men jag vågade inte säga till mamma att jag ville ha en sån.



Man får faktiskt för första gången se Ariels mamma i filmen.
Men bruden är klantig och dör efter 10 min haha, lyckat!

Jag länkar er!

Nu är vi här igen, det är söndag och jag ska välja ut 3 stycken "Veckans bloggare" och ni är enkelt med genom att bara lämna en random kommentar i detta inlägg. För att jag inte ska få för många bloggar att kika igenom och för att minska konkurrensen för er så får ni drygt en timma på er. 19.00 slutar jag godkänna kommentarer!

För övrigt har jag spenderat dagens i mobilen hittills. Pratat med lite olika vänner och bara slappat framför datan. Är inte så farligt bakfull och jag mår i allmänhet väldigt bra faktiskt. Skönt att veta att det inte blir party ikväll. Nu längtar jag bara tills imorgon då min vän kommer hem från Thailand. Ska bli så kul att få träffa henne igen. Fast jag kan inte bestämma mig. Längtar jag mest efter min "Louis Vuitton" filt som jag ska få av henne, eller efter henne? Nej jag skojjar, inget svårt val. Vad tror ni jag längtar mest efter? ;)


Saknar henne enormt! Hade nog inte haft denna blogg
idag om det inte var tack vara henne bland annat.

Fint välkomnande


När jag hade skrivit inlägget nedan gick jag ut från mitt rum och möttas av det ni ser ovan. Vad underbart tänkte jag, bakismaten redan serverad. Satte mig ner med familjen och käkade maten som var jättegod. Jag kom på att jag skulle fika med en kille från Uppsala som hade förslag på ett sammarbete med min blogg, vet inte vad det var och såg därför fram emot mötet men den blev inte direkt av när jag vaknade halv 4 haha. Vi har bestämt att ta det imorgon istället.

Har pratat lite med dendära Kissie om julfesten vi ska hålla inne i stan nästa månad. Hon kör inte hela racet själv utan jag kommer också att få välja ut lite VIP-personer som får det lite bättre än alla andra under kvällen. Självklart dom som inte är VIP också få en grymt rolig kväll, ja ni förstår hur det fungerar. Ser fram emot det jättemycket. Kommer bli superskojj. Här har ni också lite fler bilder från kvällen igår.

Lite förkrök på Fridays.



Jag har haft sex med han på bilden ovan faktiskt.
Dock var HAN inte utklädd till en ful brud då haha!

Lätt att leka cool

Det finns en viss kille som kallar sig för "ingen jävla schlager". Han läser min blogg väldigt flitigt och är alltid kvick på att kommentera det senaste jag skrivit. Det är jättekul att han gillar bloggen och läser allt jag skriver, men tråkigt att han ska sitta bakom skärmen och leka kritisk och skriva en massa personliga påhopp och elaka saker som mig.

Det kom fram en anonym kille till mig igår som läst bådas bloggar, han berättade att "ingen jävla schlager" var på plats och att jag borde konfrontera honom. Han sa att det skulle bli en rolig syn för att den människan alltid har varit konflikträdd och endast kan stå för vad han säger via en dator. Jag gjorde som han sa, jag och mina vänner letade upp honom:

Amir: Ursäkta, skulle jag kunna få prata med dig?
Fula killen: Vad vill du?
Amir: Jag undrar bara vad ditt problem är?
Fula killen: Va, vad sa du?
Amir: Jag undrar vad ditt jäääävla problem är?
Fula killen: Mycket.


Killen hade rätt, snubben hade inte mycket att komma med och det utstrålade rädsla i hans ansikte. Jag vände mig direkt om och gick ifrån skrattandes. Killen är 23 år och kan inte stå för sina åsikter. Ja, kanske lika bra att låta honom vara då i sånna fall?

Annars var kvällen väldigt lyckat. Var hemskt mycket folk, grym musik och allmänt superkul tycker jag! Dansade väldigt mycket, drack endel och pratade även med väldigt mycket folk och massa gulliga killar som ville komma fram och berömma min blogg, alltid kul när folk vågar komma fram och prata. Nu ska jag se till att få någonting gjort, klockan är snart 4 och jag vaknade för kanske 15 min sen, galet alltså!


Sabina och jag drog en riktig het pose, men sen kom flatan och ställde sig framför mig och förstörde allting. Skyller på henne för att jag ser ut som en missbildad bäver. But i love this picture anyway!

Höstlovets sista fyllenatt

Mitt hår är skitsnyggt, jag är översminkad och jag ser bara fabulous ut. Clean ska hålla en fest på Opera terassen från 23.00-05.00 och jag tänker inte missa en endaste sekund. Det ska bli så kul så jag vet inte vad. Alla mina älsklingar kommer att vara där, nästan alla. Först ska vi sätta oss på gay-baren Torget som ligger i Gamla stan, sen drar vi vidare till huvudstället. Vi hörs imorgon igen om jag inte däckat på en parkbänk. Love you all!


Jag älskar mig själv ibland!

Favorit-läsare

En tjej från Göteborg spelade in detta klipp igår innan hon skulle ut och festa. Söt som socker är hon och röra på sig kan hon också väldigt bra. Hon la upp detta klipp i hennes blogg och skrev att det var tillägnat mig. Fattar ni vad sött av henne?


You're a womanizer baby ;)

När vi väl är inne på Britney kan jag berätta att hennes nästa singel kommer att heta Circus, precis som kommande skivan heter. Här har ni omslaget till hela skivan som snart släppts. Jag blir tårögd, hon är så vacker så det finns inte. Och checka håret, helt galet! Har sett behind-the-scenes film från plåtningen till omsloget så alla ni som säger att håret är photoshopat kan ju bara hålla tyst. Hon är vackrast, hon är Britney.


Överskattat

Tycker ni precis som jag? Att halloween är så hemskt överskattat? Jag tycker att själva traditionen att gå och tända ljus vid gravarna är en väldigt fin sak, är nog finare än julen och alla andra högtider. Men att småungar ska springa utklädda med halvtaskiga masker från BR Leksaker för 99:- styck tycker jag bara är tragiskt. Och knacka på hos främlingar och tigga godis? Där är gränsen överstigen för länge sedan. Jag tål det inte, jag blir rasande. Det är så fräck så jag vet inte vad, och jag förstår inte vart denna lilla lek kommer ifrån egentligen? Igår plingade det på 2 små tjejer som skitfult ropade "bus eller godis?". Jag gav dom 2 tomater och stängde dörrn. Javist, jag kan också vara en bitch när jag väl vill ;)

Nu hade jag tänkt att börja fixa mig, det roligaste med att festa?



Jag festar inte för att det är halloween, utan för att jag älskar att festa.

Videoinlägg



Titta på bilden ovan. Min vän Sofie är i Thailand med hennes pojkvän och dendär bilden hittade jag i hennes resedagbok nyss. Blev jätteglad. Har saknat henne jättemycket men hon kommer hem på måndag och då ska vi leka. Jag ska hämta henne i skolan när hon slutat och sedan guida henne i storstaden som hon säkert inte kommer ihåg haha.

Vi har i alla fall städat klart här nu och jag bjuder på ett litet videoinlägg. Rätt tramsigt och flummigt men så kan det bli ibland ju. Ska hem och börja fixa mig lite smått inför kvällens party. Vi hörs senare igen. Kyss sålänge.


Mot bättre tider?

Känner att blogen har fått tagit stryk nu under höstlovet när jag inte varit vid en dator lika ofta som vanligt. Har vart mycket på stan och sprungit hit och dit, fikat mycket och festat hemskt ovanligt mycket. Men nu ska det bli slut med alkohol varje kväll och rännande på stan som om jag inte hade något bättre för mig, men brukar bli så under loven. Och snart kommer även min nya bärbara dator och då kommer jag verkligen kunna blogga hela tiden, skitkul. Har även fått min första riktiga lön för bloggen idag, samt 2 stycken presentkort från Makeup Store, shopping imorgon eller vadå?


Tyvärr älsklingar, denna gången är båda mina ;) Hihi!
Nej nu bär det av mot Ted, städas ska det göra.

Ser ni hårfärgen?


Bakis i Gullmarsplan för 40 minuter sedan, sexigt?

Först och främst vill jag återigen tacka alla gulliga läsare som skriver så fina saker angående det som hände natten mot torsdag. Som om det inte vore nog kom det fram massvis med olika människor på stan igår som ville säga att de tyckte synd om mig och hoppades att jag mådde bra, så sött så det finns inte. Det värmer verkligen när folk som inte känner mig personligen vill bry sig om mig. Jag känner mig rent ut sagt hedrad på något sätt.

Anyway. När vi vaknade imorse så plockade vi upp kyckling från golvet, diskade och gjorde en massa annat. Men jag ska snart tillbaka till Ted. Han var en ängel som lät 3 stupfulla vänner sova hos honom igår så då ska jag verkligen ta mitt ansvar och åka dit och städa med honom. Mattias som jag fick ta hand om hela natten spydde ju även i rummet där han och jag sov, så det ska nog bli roligt att få städa där. Han ringde förresten och tacka nyss för att jag tog hand om honom hela natten, aren't i to sweet?

Ser ni förresten min nya hårfärg på bilden? Skitsnygg ju!!
Jag är snygg och mitt hår är snyggt, perfect match!

Ärlighet varar längst

Allt blev fel igår. Kvällen började som planerat och vi satt och tittade på 2 skräckfilmer här hemma hos Ted. Innan vi viste ordet av så var klockan 02.00 och vi var påväg in till en efterfest på Fridhemsplan som för vår del skulle bli en vanlig fest. När vi kommer dit är det gratis dricka åt höger och vänster. På en ovanligt kort tid blir jag inte lite utan kraftigt berusad eftersom att killen som blandade drinkarna knappast var en bartender, resten kan ni lista ut själva.

På vägen hem ger jag mig på en av mina vänner och börjar skrika. Jag var helt galen och sa skithemska saker som jag på ett sätt är glad över att jag sa eftersom att det alltid lönar sig att vara ärlig. Jag menade verkligen det jag sa men jag förde fram det så dåligt och med fel ordval. Killen började gråta och vi satt sedan utomhus klockan 5 på morgonen och pratade medans båda två storbölade och höll om varandra. Jag berättade att allt jag sa var för att jag älskade honom och ville hans bästa, och att han förr eller senare måste inse att vad jag sagt faktiskt stämmer.

Vill inte gå in i detalj på vad jag sa för något. Lite privatliv ska mina vänner få ha kvar lixom, med tanke på hur öppet jag skriver om precis allt. Men en sak har jag konstaterat. Det spelar ingen roll hur ofta man ses eller hur gulliga man är mot varandra. Kan man inte vara ärliga mot varandra så har man ingenting!

RSS 2.0