sitter och väntar

Varför ska jag alltid stressa? Jag har varit färdigfixad i flera timmar nu fastän jag vet att mina vänner inte vill dra in till Pride Park försän lite senare. Ska i alla fall möta Samina nu, tror jag det är bestämt i alla fall. Och så kanske jag ska möta en Daniel i Gullmarsplan som jag ska sitta med ikväll vid parken. Sen kommer ju Albin senare, och alla andra. Kommer bli jätteskojj.


(Inte ofta min smile grop syns hehe)

Ser ni att jag färgat ögonbrynen? Är dock inte helt hundra med resultatet, tycker det ser så fläckigt ut vilket inte syns på bild nu. Jag har i alla fall köpt brun ögonbrynsfärg så att jag har det färdigt ifall jag bestämmer mig för att färga dom igen.

Dagens låt

En av Rihannas bästa låtar, samt en av de läckraste musikvideor jag sätt på väldigt länge. Ett stort plus till producenten.


Andra kvällen redan ikväll

Hade tänkt att vara hemma ikväll och tag det lugnt med tanke på att jag km hem 6 imorse, och att jag inte alls mår så bra som man annars gör när man vaknar upp. Men ska festa till det utanför Pride Park även ikväll också. Albin ska självklart med, sen så kommer mina älsklingar Louise och Sofie också, myspys.

Nej nu ska jag fixa mig lite, och höra runt vilka som ska med ikväll.

Första kvällen utanför pridepark ..

.. vart oerhört lyckad, riktigt galen. Det kan jag även bevisa med mitt hår idag som aldrig har haft ett större fluff förut. Jag drog till parken med Samina, vi mötte upp Mattias och sedan kom Albin också. Vi gick runt och snackade med allt & alla. Sedan tog Kim med oss till G där vi slapp stå i långa kön eftersom att han är kind of a stammis dära, så det var ju skönt. Samma sekund jag och Samina går ut på dansgolvet så börjar de spela Hero, hur lyckas jag alltid tima mina låtar alltså!? Dock skulle de utse Miss gay där så det var väldigt tråkigt tyckte jag, Samina rörde sig då hem och jag drog tillbaka till Tantolunden där jag träffa Andrea & Vanja. Hemma var vi igen klockan 6 på morgonen.


Samina, som fyllde 18 igår. Grattis älskling.


Albin

coffee/tea

Dagens shopping:



Rörstrand, design by Filippa K

Britney steker i Mexiko

Britney Spears är just nu på en semester i Mexiko. Det förstår jag verkligen kan vara skönt nu när den flera år långa vårdnadstvisten om hennes 2 söner är över. Självklar passar hon på att steka i solen, och kolla vilken vacker kropp hon tränat fram. Hoppas hon inte blir smalare, hon ska inte behöva se ut som alla andra desperata kvinnor som gör vad som helst för att lyckas i branschen.


"Cold as fire baby, hot as ice.."

Tanto ikväll

Igår så färgade världens bästa Jasmine mitt hår. Vi tog inte bort min utväxt helt utan ljusade upp den med blekning, sedan gjorde vi ännu fler ljusa slingor i mitt hår så nu är nästan allt brunt borta, och jag är mer eller mindre blond i håret. Dock inte platina såklart.



Ikväll ska jag till Tantolunden och umgås utanför Pridepark som öppnar idag. Alla mina vänner har berättat hur det är där inne, hur tråkigt det är och att de 800 som de kostar absolut inte är värt det man får för de. Plattar håret nu och ska fixa mig lite, sen så ska jag möta upp Albin tror jag, och sedan Mattias.



Tantolunden, ser nog inte riktigt ut såhär ikväll va!?

lite fler bilder






hemma igen!!



Bonde söker man!? Haha.
Bilden tagen i Söndags i think.

Hejdå Stockholm

Borta i några dagar med Jasmine.
Hemma igen på onsdag.
Ciao!



Jag och Jasmine på en buss för ett tag sen.

Nu är syster hemma

Dags att börja packa upp alla presenter då ;)


Skön musik

Det finns nog inget bättre än bitchig musik, musik där den som sjunger bara sjunger om sig själv, hur skön & grym den är. Den musik får än verkligen glad och höjjer humöret varje gång. Här har vi en klockren låt med Christina Aguilera och P Diddy som jag tyckt om väldigt starkt sen första gången jag hörde den.





"Your dream's fulfilled, you rockin with the best
Unforgivable, I'mma put your limits to the test
....
I'm the dream, I'm the one, I'm the reason you come
I'm a king, I'm a hoe, I'm a beast
I'm the last thing in your eyes
See the passions inside me, and yours never cry me
"

Klockrena textrader.

Ensam hemma

Min mamma åkte för ca 2 timmar mot Arlanda för att möta upp min älskade syster som kommer hem från Tunisien ikväll. Dom är tillbaka kring 11-12 tiden skulle jag tippa på. Ja vad gör Amir när han är ensam hemma då!? Jag spelar musik på högsta volym och förutom det inte så mycket mer.

Har man tråkigt så kan man ju alltid tag en random bild på sig, ladda upp i photoshop, klicka runt lite och se vart man hamnar. Precis vad jag gjort ikväll. Här har ni en av bilderna jag lekt lite med.




Amir Akrouti!

Ibland har vi tråkigt ..


Ruskig bra gjort

Nyligen släppte Madame Tussauds en vaxdocka föreställande Amy winehouse. Tycker den ser kusligt verklig ut, omöjligt att se att det är en vax docka tycker jag. Väldigt väldigt bra gjort.




Skulle inte ha något emot att få tag en bild med denna docka:

min hårfärg



Väldigt solblekt!?


brunare

Nu är jag inne igen, det blev många timmar på bakgården i solen. Mot slutet var det så varmt så vi tog fram vattenslangen och lekte lite med den. Då tänkte jag att eftersom att mitt hår redan var blött kunde jag (och dom andra) passa på att tvätta våra hår. Efteråt märkte jag att efter många timmar i solen och mycket silverschampo så innehåller inte mitt hår så mycket av den bruna färgen längre. Nu är det mesta en ljus röra.

Hur som helst, jag är brun och jag klagar inte :)

direkt ut & pressa

God morgon, och gud vilket underbart väder det är, idag också. Ska göra mig en snabb frukost och sedan direkt ut i solen och pressa lite. Ska ligga själv en stund känner jag, sedan ringer jag över Joanna & Jasmine till mig så sitter vi i solen hela dagen med sololja, musik & skönt sällskap. Blir perfa.

Mys i sängen

Nu är jag hemma igen efter en mysig fika, Alex kom också med. Nu sitter jag med Yasmine & Kalle hemma hos mig och myser i sängen. Vi väntar på Jasmine & Joanna som vi ska hitta på något med, alla är vrålhungriga så det blir antagligen något snabbmats hak för oss skulle jag gissa.



Yasmine & Kalle

stekt klart för idag



Nu har jag legat i solen ca 2 timmar, låg även och pressade en timma innan jag skrev att jag skulle ut på bakgården. Mest färg har jag såklart på armarna och benen eftersom att man alltid blir lättast brun där, i alla fall jag. Sällskap fick jag av Mattias genom telefonen, han är hemma från Finland nu så vi ska väll ses någon dag här framöver antar jag.

Nej nu är det duschen som gäller för mig,

Planer för kvällen



Espresso house Stureplan ikväll med Kalle & Yasmine.
Nej nu ska jag & sololjan ut på bakgården och presse.
Ha en bra dag :)

amir = white trash

Igår innan jag somna så satt mamma vid datorn några meter ifrån mig. Eftersom att jag har haft sönder mammas dator. och vi håller på att göra om mitt rum så sover jag i syrrans säng, och mamma lånar hennes dator. Nu är det så att min mamma faktist har ett konto på Facebook så hon satt inne igår och kollade igenom alla mina bilder (hon drog då slutsatsen att jag måste vara jävligt rolig när jag är berusad) och kikade även igenom mina vänner.

Mamma: Är detdär den Mattias som varit här hos oss?
Amir: Ja, vadå da?
Mamma: Fan vad han ser bra ut på sin bild!
Amir: Ja han är fotogenisk rakt igenom.
Mamma: Som en modell.
Amir: Jo jag vet.
Mamma: Och här har vi dig, ett riktigt white trash ju!

Tack mamma, jag älskar dig också :)
Haha!




Mattias bild


Min bild

Jag är en vacker syn!!

Igår när jag klev av pendeln i Sollentuna påväg hem till Gustav så stod det 2 killar på perrongen och min vän Jasmine kan inte hålla sig från att driva med dom. Hon spanar in dom och busvisslar. Killarna förstår att hon bara driver när jag börjar asgarva jättehögt. Dom reagerar med att skrika saker som att "jag ska krossa huvudet på dig din äckliga bög".

Självklart svarade jag inte på det utan vi fortsatte bara att gå. När vi kommer upp till bussarna så står det kanske 6 stycken utlänningar och hänger (seriöst, vad hände med livet?). De tittar allihopa på mig och verkligen stirrar som om de aldrig har sett en bög förut. Jasmine pekar på mig och skriker mot killarna "jamen titta vilken vacker syn, en riktigt bög" och killarna börjar självklart ropa massa saker, dock förstod jag inte ett ord av vad som kom ur deras mun. När vi sedan sitter på bussen kommer de fram till rutan och börjar skrika massa saker.. moget.

Nejdu, grabbarna i Sollentuna är det allt synd om.
Tråkigt att barnens uppfostran slutat redan såpass nära storstaden.

Dagens låt

Gammal remix, gammalt blandat med nytt.


Bög tv

Kvällens tablå för Kanal5's bög tv inför Pride festivalen:


Nyvaken (igen)

Jag kunde inte hålla mig, sängen såg så frestande ut. Jag lade mig en kort stund men somnade och låg där i flera timmar men är nu vaken igen. När jag kommer in i mitt rum så ser jag att mamma har målat klart mitt rum. Det ser jättebra ut och jag är väldigt nöjd. Senare när jag fått mitt nya skrivbord, satt upp hyllorna jag köpt samt fixat sängkläder och gardin i samma färg som den bruna fondväggen kommer allt se finnemang ut, gud så kul!

hemma igen

Nu är jag hemma efter en trevlig natt. Jag sov såklart kvar hos Gustav eftersom att det känns väldigt low att åka kommunalt hem från Sollentuna mitt i natten. Hur som helst, bra musik, trevligt folk och jag hade det mysigt. När vi vakna blev det glass till frukost. Jag satt såklart ute på altanen i solen och pressade den tiden man hann.


Jag & Gustav, snyggare än någonsin (host).


Jasmine




Jag och Bekah


Kärlek på brudens hår alltså


De hittade en lampa!

Fest

Måste skynda mig lite nu, fick brottom hem eftersom jag blev bjuden på fest hemma hos Gustav. Bussen går om 20 min så jag borde med andra ord skynda mig. Ha en trevlig kväll!!

Mysig dag på vattnet

Nu är jag hemma igen, i ett färdig grundat rum, känns skönt. Jag och Vanja sågs vid 3 och åkte till Skanstull för att hämta en hund som Vanja brukar tag hand om, Mimmi heter den söta hunden. Sedan åkte vi till Fannys sommarjobb, en restaurang som ligger på en båt på Skeppsholmen, det var verkligen jättemys där. Vi drack en jättegod latte och det var en fin utsikt. En lyckad dag med andra ord.


Jag och Mimmi


Vanja och Mimmi


Tack Fanny, dom var smarriga ;)


Gröna Lund på andra sidan vattnet

Planer för dagen

Nu är klar med slipningen och har även dammsugit allt som fallit ner på golvet. Direkt när jag blev klar så hoppade jag in i duschen och efter det har jag mest fixat mitt hår lite. Jag och Vanja ska dra och hämta en söt hund sen, och därefter ska vi till Fannys sommarjobb och hälsa på, ett café på Skeppsholmen. När jag kommer hem senare så ska jag hjälpa mamma att grunda, om hon inte redan hunnit göra klart allt innan jag kommer hem.

Gör plats för Albin

Albin ringde mig precis efter att ha varit på arbetsintervju. Han fick såklart jobbet och ska nu flytta hit till Stockholm, fan vad kul! Han ska tydligen få en lägenhen på Fridhemsplan där han ska bo själv, så ni kan ju gissa vart ni ska leta ifall ni söker mig.



Vi ska gifta oss, det blir barbie tema ofcourse ;)

måste ses!!

Detta är nog det sjukaste ni kommer att ha beskådat.
Han är hälften människa, och hälften ett träd!!!



Hallå i stugan

Som jag trodde så somnade jag rätt tidigt igår och det resulterade såklart i att jag vaknade tidigt, redan klockan 10. Men jag låg först en timma i sängen och pratade med Albin i telefon, han är i Stockholm idag så jag ska kanske träffa honom om jag får tid. Annars ska jag först slipa klart det som spacklats i mitt rum, därefter hälsa på Fanny på hennes sommarjobb tillsammans med Vanja, och därefter grunda väggarna i mitt rum.




Ska jag bli brunhårig igen eller inte? Svårt val.

paus

Sitter nu med min Ben&Jerry's och tar en paus från slipandet av det som spacklats på mina tapeter. Lyssnar även på lite musik och gör allmänt ingenting. Jag kommer inte att grunda försän imorgon tror jag, vet inte om jag orkar stå med en roller i handen halva natten. Ska träffa Vanja & Fanny lite senare en stund istället och sedan blir det nog att sova tidigt.

Gammal goding jag spelar just nu:


Snälla rara

Somliga borde verkligen hålla sig nere i publiken.
Kolla igenom hela, roligaste kommer mot slutet.



Ett snack med hennes frisör skulle jag också vilja ta.

bög tv

Ni vet väll om att det är pride vecka hos Kanal 5?
Här har ni kvällens tablå:


IKEA

Nu är jag hemma efter 3-4 timmar inne på IKEA med Yasmine. Vi hade det verkligen jättekul där inne. Vi skjutsade runt varandra i varu vagnarna och tittade på en massa saker. Jag köpte inte alltför mycket pengar eftersom att jag även ska dit nästa vecka med mormor, hon som får betala då ;)

Jag köpte 2 vägg hyllor, en massa ljus, en kruka och 4 fotoramar.


Yasmine


Jag tar en vilo paus från vagn åkandet

fondväggs färgen köpt

Nu är jag hemma efter en sväng i Globen med mamma. Vi köpte den bruna färgen som jag ska ha till min fondvägg och så passade vi på att luncha när vi ändå var ute, asiatiskt blev det. Nu ska jag fixa till mig lite och sedan ska jag möta Yasmine för att åka till Ikea i Kungens kurva. Ska köpa 2 hyllor som jag ska sätta upp på väggen, samt lite småsaker. Sen när mormor kommer hit nästa vecka så ska vi åka dit och köpa tyg till gardiner samt sängkläder.

Mardröm

God morgon. Inatt hade jag en hemsk mardröm. Jag skulle tvätta mitt hår med mitt silverschampo och allt gick till som vanligt. När jag fönade håret efteråt så såg jag allt eftersom att det blev torrt att det aldrig blev ljust. Jag hade tvättat bort mina slingor och var brunhårig igen. Jag började gråta & skrika och vart helt bedrövad. När jag vaknade imorse var självklart mina slingor kvar.

Nej nu ska jag platta mitt hår.

tomt rum, nästan

Nu sitter jag i mitt rum, som består av 4 väggar, ett fönster, en dörr, skrivbord, data, stol & en flaska cola (Eldorado, smakar för jävligt). Rummet har aldrig kännts så stort förut, ändå är det ju så litet. Det ser för jävligt ut, fullt med fläckar på väggarna eftersom att min snälla mamma har spacklat hela rummet. Men imorgon kommer grundfärgen upp då kommer det nog se lite bättre ut. Sen på tisdag lägger vi på den vanliga färgen och på onsdag ska allting in i rummet igen. Kommer bli super.

Min lilla granne Felicia såg att mitt fönster stod öppet så hon kom fram och snackade lite med mig. Självklar räckte jag fram min kamera till henne och lät henne fota mitt tjusiga rum lite. Nu har hon gått hem till sig och jag sitter här helt ensam, undra vart jag ska sova någonstans ikväll förresten?



Vist har jag fått färg på armarna!?
Skadar inte att jobba utomhus 2 veckor har jag märkt.


KAtterna passar på

Det är inte varje dag det står en säng i hallen.



Tittat så de hårat ner den, jag som höll på med dammsugaren i evigheter.

Snacka om förändring

Här är en nytagen bild på Britney Spears på röda mattan, samt en bild hur hon såg ut på röda mattan förra året i november på hennes födelsedag. Visst ser man en skillnad? Hon ser både sundare, fräschare och allmänt snyggare ut. Och vilken snygg lagom bränna hon har, alldeles perfekt. Och håret har hon ju lyckats med totalt, med tanke på hur långt det egentligen är. You go, Queen B.


Dags att tvätta håret raring!?




Helt perfekt ju!


arbetet har börjat

 Nu har jag tömt mitt rum, och jag menar verkligen tömt det. Det finns inte en minsta lilla skruv kvar i väggen. Allt står lite överallt i lägenheten. Det mesta ska jag dock slänga. Så kul att få göra om sitt rum nu, och kasta bort allt skräp som bara ligger och sortera ur det man vill ha kvar. Sen så ska jag ju köpa färg till fondväggen samt nya hyller imorgon också, ska bli kul. Min mamma har redan börjat spackla, så imorgon slipar vi och sedan spacklar!

 

Mamma skruvar och spacklar.




Sanna Nielsen, här har du ett riktigt empty room ;)


 

Prylar som ska sparas / prylar som ska slängas.

(Jag har spelat "Sweetest ass in the world" så mycket att min mamma står och visslar på den just nu, haha lyckat!)

men lilla mormor

Självklart ska min gamla mormor stå bakom ryggen på mig när jag sitter vid datorn. När jag öppnar en msn konversation så säger hon "ska du dejta killar?". Jag frågar vad hon menar med det och då svarar hon med att hon såg en bild på en kille. Killen på bilden var ju jag, kul att hon inte känner igen sitt eget barnbarn.



Denna bild på mig var det hon såg!

Nyss kom hon fram och fråga om jag har någon bög åt henne på datorn, om jag känner någon. För hon tycker att bögar är trevliga och att dom också är människor. Kan hon inte bara direkt fråga mig om jag är bög? Vimsig brud detdär alltså, haha.

Lindsay Lohan

Är det någon kvinna man inte behöver oroa sig för på röda mattan så är det Lindsay Lohan skulle jag vilja påstå. Jag har aldrig sett henne i en dålig klänning utan jag tycker att hon alltid är snyggast. Något jag älskar är även hennes hår, färgen är så naturligt vacker och snygg.

  
 

(klicka på de små bilderna!)

en oskriven regel

Jag och morfar tog precis bilen för att åka iväg och hämta pizza. Det är som en oskriven regel. Har man varit ute och vaknar upp dagen efter lite halvseg så är det inte ugnsbakad potatis och laxfilé man är sugen på utan snabbmat, utan tvekan. Nej nu ska jag gå och äta min pizza, yummie.


Closer

Dock är dagens låt en helt annan än Just dance. Låten är från en manlig artist som är en av få manliga sångare som jag faktist tycker väldigt mycket om. För min del hade den första versen gärna fått innehålla lite mer tempo men refrängen fångar mig skarpt.


Ne-Yo - Closer


just dance



Snabbt upp på listan, en solklar favorit som jag inte kommer att trötta på på ett bra tag. Ska försöka ladda ner lite fler låtar från Lady Gaga. Är Just dance så himla bäst som den är så måste de andra låtarna från henne också vara väldigt grymma, hoppas på det i alla fall.

något alla bör tänka på

Bilden får tala för sig själv.


1:a-klass service

När jag vaknade så var jag självklart för trött för att orka åka kommunalt hem och eftersom jag visste att mina morföräldrar skulle komma idag så ringde jag dom och bad dom hämta upp mig med bilen påvägen. När jag sitter i bilen så kikar jag i  bagageutrymmet och ser att dom redan fixat grundfärg, färg, spackel, och verktyg till mitt rum. Ringde ju dom igår och sa att jag ville måla om mitt rum, men inte viste jag att det skulle ske redan dagen efter. Nu är jag i alla fall jätteglad och längtar tills dom åkt så jag och mamma kan börja måla om mitt rum. Än så länge har jag ju bara den vita färgen som ska målas på 3 väggar, vilken färg den 4e väggen ska bli har jag inte bestämt än, förslag!?


krogen igår

Hejsan. Igår skulle jag göra Mikaela sällskap till en av mina kompisar eftersom att Mikaela skulle köpa 2 plattor öl av henne. På vägen hem så släppte hon av mig hos Jasmina där vi tog det lugnt bara, Nicolas var också där. Sedan mötte vi ett random gay par som vi drog ut på krogen med. Det var något halvtaskigt ställe på söder men de serverade dricka and we liked it.

När paret skulle vidare så gick jag och Nicolas med Jasmina hem till henne där vi övernattade. Vi kom fram till ett Jasmina är ett riktigt faghag. Jag vet ingen annan brud som känner och umgås med så många bögar som hon. Där låg hon i endast trosor mitt emellan 2 killar i endast boxers och mådde allmänt bra. Hur många tjejer kan ligga i endast trosor emellan 2 killar och ändå känna sig bekväm? Visserligen lekte jag lite med hennes tuttar, men det är en annan femma.

sällskap i fönstret

När jag satt och rökte från mitt fönster nyss så såg jag att min vän Mikaela satt utanför min granne Rebecca så jag ropade över henne. Vi stod och snackade ett tag och Rebeccas syter och hund kom också. Blev lite tjusiga bilder, host.


Mikaela


Beccas syster bjöd på godis


Rocky hade kul han också

Klockren granne

När min morsa gick till affären för ett tag sen så stötte hon ihop med en av våra grannar. Han frågade varför hon inte åkte med min far & mina syskon ner till Tunisien och då berättade hon att hon var flygrädd. Mannens svar var "men tänk såhär, krashar planet så gör det inget, för det är inte mitt plan". Klockrent tycker jag!

Busig sak

När jag stod och lagade mat för ett tag sen så kände jag hur något bet tag i min fot. Det var vår nya katt hane Teddy som ville leka med mig, och jag kunde såklart inte låta bli att filma det. Ni hör väll vilken underbar låt det är som jag kör på repeat inne på rummet? Lady Gaga - Just dance. Den bästa låten av alla just nu om jag får säga det



Back in the days

Bjuder på lite äldre bilder på mig, back in the days;

  

Finns även vääääldigt gamla bilder på mig;



Och så har vi ju nuläget;


Bilden är dock tagen förra sommaren.
Men ser väll likadan ut nu förutom håret!?

Ellos

Vid första anblick inne på Ellos hemsida så ser det direkt ut som att de har en hel del snygga plagg att bjuda på. Jag äskar att köpa kläder till hösten, folk är alltid snyggast på hösten tycker jag. Får se om det kan bli något härifrån.


Älskar färgen på den blåa halslduken

Dags för förändring

Just nu sitter jag i telen med mormor som ska komma hit med morfar imorgon. Jag har pratat med henne om vad jag vill göra om i mitt rum och eftersom min morfar är finsnickare och kan det mesta så har jag skrivit upp en lista som jag ska ge till honom imorgon:

Golv - Ska läggas nytt
Tapet - Ska målas över
Hylla - Praktisk hylla att ställa saker på¨
Skrivbord - Nytt lägre skrivbord
Tv-hylla - Tv:n ska stå på annan plats i rummet
Tak - Ska målas om

Självklar kommer inte allt detta att ske över en natt. Det jag prioriterar högst är att måla mitt rum. Efter alla tapeter jag satt upp med tejp när jag var liten så har det blivit fula fläckar på tapeten. Så känner att jag köper en ljus och enkel färg som jag bara målar över med, sen får en av väggarna bli latte brun. Därefter kommer nog det nya skrivbordet eller tv-hyllan skulle jag gissa.

En stadig frukost

Alltid lika gott!



Morotsbröd, ost, medwurst, kokt ägg & juice.

god morgon



Idag är det ingen vacker syn man får vakna till. Det spöregnar och knastrar mot fönstret som bara den. Jag som ville göra något roligt idag, jag är typen som helst sitter inne när det regnar. Det känns så obekvämt att gå runt helt dyngsur ute på stan, paraplyn är bara jobbiga att bära och så blir håret sådär fuktigt vågigt så att man bara vill hem.

Men men, frukost nästa på listan!

Mattias

Saknar min kompis Mattias, han är i Finland just nu med en kompis. Jag har alltid kul med honom och vi hittar oftast på sjuka saker när vi inte fikar i stan. Sist vi lekte hemma hos honom så tuperade han hela mitt hår. Inte alltför vackert va? :p



Innan det tog vi det lugnt på hans balkong, Jasmine var också med :)


En snabbis

Jag var precis en snabbis hemma hos Vanja tillsammans med Fanny. Vi satt på balkongen och snackade en del, blev inte så mycket mer. Nu ska jag nog bara tag det lugnt här hemma ett tag och inte göra någonting alls. Somna kommer jag säkert göra tidigt eftersom att jag jobbat idag. Vad morgondagen har att bjuda på, det får jag se!

tråkigt

Och hur märker man det? Jo jag står och fotar mig själv hela tiden.
Ska i alla fall kanske träffa Vanja & Fanny senare, får se hur länge det blir.
Vill verkligen sova så jag är pigg imorgon, känner för lite galenskapar med älskade Sara & Abir, blir alltid knas när vi 3 umgås, love it!


Jag, just nu då!

update; right now

Sitter i telefon men en kille och dricker lite cola, har allmänt tråkigt. Fortfarande inte bestämt om jag ska på festen ikväll eller om det blir hemma, eller något annat över huvud taget. Kanske bäst att sova så man är pigg imorgon och kan hitta på någonting då istället.



"Kan du sluta vara så äcklig och bara vara en normal bög istället?
Scabbylicious säger jag bara"

- Telefonmannens kommentar till mig nyss, bara för att jag rapade!?

telefonsamtal

Bettina: Jag har värsta mensvärker!
Amir: Fan vad jobbigt, jag med.
Bettina: Fan vad det skulle passa dig att ha mens. Du ba ååh kan jag få låna en tampong min är slut. Gud så bögigt.

----

Amir: Skolstarten är alltid så tråkig.
Bettina: Jag vet hur den ska börja i år.
Amir: Hur då?
Bettina: Det ska vara släckt i klassrumet. När du kommer in så tänds ljusen och du säger "It's Amir bitch". Sen säger läraren "Its been a while" och klassen körar "aaaaaaah".


Bilder från i onsdags

Har fått tag på lite bilder från när jag och tjejerna förkrökade hos Fanny och sedan drog till en bögklubb i Gamla stan. Here you go my friends ..

1    2    3  
4    5    6

1 Förkrök hos Fanny (Fanny)
2 Förkrök (Imen och Jag)
3 B.A.D (Jag, Imen & Fanny) Finns det absolut torr i schampo form btw?
4 Slitet värre (Jag, Imen & Emma)
5 Vackra utsikten från vår lilla efterfest på en takterass
6 Däckat @ Donken. Vad fasiken hände med mitt hår?

efterlängtat

Nu har jag jobbat 2 veckor och är ledig i 2 veckor framåt, ska bli oerhört skönt. Sova så länge man vill och bara tag det lugnt. Visserligen är det fest redan ikväll, men jag vet inte om jag orkar för jag är så trött fortfarande. Och kroppen känner inte heller för fest.

Jag inveg i alla fall min ledighet med att städa rummet och en skön dusch.

"powernap"

Igår lade jag mig i sängen vid halv 5 för att tag en lite längre powernap, satte larmen på klockan 6. Dock vaknade jag inte försän kvart i 7 imorse. Snacka om att jag är utvilad. Jag är hur som helst hemma nu på lunch, äter en god kyckling/brockoli paj. Efter lunchen ska jag vattna lite blommor och sedan slutar jag klockan 1, hörs efter det!

Vad for i mig!?

Igår när jag satt och fikade med Bettina så fick jag ett sms från min bästa vän Imen vid 9 tiden. Vi skulle hem till Fanny Fridhemsplan och föra lite sedan skulle vi till en gay klubb, B.A.D såklart! Jag har trots att jag känt Imen sen vi var 6 år aldrig festat med henne, helt sjukt. Så nu när hon och hennes underbara tjejkompisar ville till en bögklubb med mig så kunde jag bara inte neka fastän jag viste att jag skulle jobba dagen efter klockan 07.00.

Jag åkte hem så fort jag bara kunde, fixade mig lite och gjorde i ordning en häxblandning. När jag kom till Fanny körde jag botten upp med min häxa eftersom att den var för äcklig för att bara smutta på. Detta resulterade såklart i att jag efter 5 minuter börjar svamla och vingla.

När vi kommer fram till B.A.D så är det direkt upp på dansgolvet. Där står vi nästan hela kvällen och dansar med bara några få korta pauser. Vet inte hur vi orkade, men musik där har aldrig varit så bra. De spelade verkligen alla mina favoritlåtar. Bäst var när dom hade spelat en dålig låt ett bra tag och vi bestämmer oss för att gå ut och röka. Såfort vi hoppar ner från deras lilla upphöjda scen så pumpas det ut i högtalarna "Its Britney bitch". Jag och Imen skriker som 2 små barn och är uppe på scenen igen snabbare än vi kom ned. B.A.D har aldrig spelat Gimme more förut när jag varit där så jag var ytterst glad. De spelade såklart även både Hero och Shady lady.

När klockan är 3 och stället stänger så rör vi oss bort. Vi stöter ihop med 3 killar och jag frågar direkt om de inte vet någon efterfest man kan haka med på. De säger njae, och tar med oss till en takterass på ett hus på Nytorget. Det var bland det vackraste jag varit med om. Jag satt på taket och såg ut över hela Stockholm, så otroligt vacker det var.

Hemma var jag inte försän klockan 6 och jag skulle ju vara på jobbet 7 så det blev ca 30 minuters sömn. Klockan 7, fortfarande seg i huvudet och med vingliga med så rör jag mig mot jobbet. Min handledare skrattar åt mig hela dagen och frågar hela tiden om jag orkar göra vissa saker eller om jag vill lägga mig ner på marken och sova.



mixed gayclub
Onsdagar 17.00 - 03.00


B.A.D (rest. Cattelin)
Storkyrkobrinken 9
Gamla Stan
tel. 08 - 20 18 18
[email protected]

Espresso house

Nu ska jag fixa mig lite, håret är redan plattat så jag behöver bara invadera med lite hårspray. Kanske ska duscha av kroppen också? Inte gjort det idag efter jobbet, så känner mig lite sådär sunkig. Jag ska träffa Bettina och vi ska till Espresso house. Det är jätte härligt att fika med Bettina. Båda litar på varandra så vi talar alltid ut med varandra, båda 2. Och vi förstår även varandra så pefekt känns det som, jätteskönt!


Bettina & jag, tidigare i år!
(fasiken, ska jag färga håret brunt igen? Svårt val)

ännu mer photoshop

You want a piece of me us


Bryter trenden

Hejsan, jag är nu hemma och har käkat min lunch. Det blev ingen Findus färdigmat som vanligt utan jag lafade faktist maten själv. Jag kokade ris i grönsaksbuljong, stekte krispies (fisk) och så hade jag lite fettfri yoghurt till för smakens skull. Yoghurt är verkligen något som passar till all slags mat tycker jag.


Ett evigt skratt..



Jag slutar inte skratta. Folk som läser min blogg har tydligen stor brist på det svenska språket. Vart i min blogg har jag påstått att jag är svensk? Ingenstans! Jag har nämnt flera gånger att jag är halv svensk och halv tunis (INTE IRANIE). Skulle jag nämna det så många gånger om jag skämdes för det? Antagligen inte!

Och till skillnad från den som kommenterar så står jag för den jag är i alla fall. Kommentera anonymt, mjo, moget!

Latmask

Nu ska jag dra och möta Sara & Abir i Liljeholmen. Vi har ingenting planerat, utan vi har bara så kul tillsammans så vi ses bara och ser vad som händer sedan. Efterosm jag är så lat så får jag skjuts på moppe hem sen, skön! Ha en trevlig kväll nu!

(rubrik saknas)

.. för det finns inga ord som kan beskriva.
Älskade läsare, lyssna och NJUT!!!!


Empty room



Tog bilden nyss, redigerade ljuset i photoshop och ovan här har ni resultatet.

Inspiration

Hade ni tänkt göra som jag gjorde, fest med fjortistema så har ni lite inspiration hära. Jag hade inte kunnat göra en bättre video själv. Snacka om att dagens ungdommar (de flesta födda 93) skämmer ut sig så totalt.



"Ge mig en cider så särar jag på benen snabbt"

what's in right now

Detta är de 2 låtar jag spelar mest just nu.
Tycker om båda jättemycket.



 

Såfort den konstiga manliga rösten började i början av denna låt så dömde jag den. Men lyssna på hela låten, den är verkligen jättebra! Jag ska nog ladda ner filmen som den är soundtrack till tror jag.



ska jag våga?

Idag när jag jobbade så slog det mig från ingenstans, ska jag pierca min tunga? Vet inte varför, men jag blev bara jättesugen på det. Jag vet att det inte är min stil, men det skulle ändå kännas lite kul. Ska fråga mina närmsta om vad de tycker. Imen har jag redan frågat, hon sa att hon tänker mörda mig, haha.


Min Meis när vi var på krogen efter att jag fyllt 18.
Vem tackar nej till en piercad tunga!?

amir in action:

Här är bilden på mig när jag jobbar, som jag försöka lägga upp tidigare idag utan något vidare resultat.


Amir in action:

(självklart strular bild uppladdningen)

Min lunch är slut när som helst så jag ska börja röra mig utåt. Hittills idag har jag fått sopa ihop höger av gräs som hamnat utanför på asfalten när min handledare klippte gräs igår. Ska även fortsätta med det nu. Tack och lov har jag uppdaterat min iPod med lite ny musik så tiden går skapligt fort med musik i öronen. Och så blir det ju roligare.

ching chong!?

Först tror massvis med folk att jag är från Iran, och nu ser jag ut som en japan?




Men ja, bilden är redigerad :) Av min mamma faktist!

sammanträffande

Jag fick precis ett sms från min älskling Imen som sitter på flygplatsen i Paris:
"Amir! Du vet bögen som är i ett badkar på din blogg! Han sitter framför mig här på flygplatsen :D"

Det är denna kille vi talar om:


Haha hon kan ju lägga ett gott ord för mig? ;)

Jag kan bara hålla med :)


Hallå alla vakna

Igår när jag, Sara & Abir käkat mat så skulle de röra sig hemåt alldeles precis efter så jag åkte in till stan med Bettina och Jasmina (nej, inte Yasmine eller Jasmine, vi är uppe i 3 stycken med likadant namn nu). Vi fikade på Espresso HouseStureplan och därefter åkte vi hem till Jasmina. Jag vill bo alldeles exakt precis som hon. För att hon inte ska ha så långt till skolan så har hon flyttat ifrån sina föräldrar i Tyresö och har en nu en egen 1a på Söder. Kanske 10 meter från Skanstulls tunnelbana, tänka sig så perfekt.

När jag kom hem så slocknade jag direkt, vilket var bra eftersom att jag var tvungen upp halv 7 imorse. Hittills idag så har jag plockat skräp, lagt in nya påsar i papperskorgarna och tagit en lång fika på kontoret. Nu är det lunch för mig som gäller och det blir lite Findus färdigmat. Efter att jag käkat hade jag tänkt att tag en timmas powernap, och sedan återgå till jobbet.



Dagens lunch

Hemma hos mig

Jag, Sara & Abir kom inte på något att göra så vi åkte hem till mig. Nu har Abir pratat med hennes vänner i USA (där hon bor) och jag har plattat Saras hår . Nu ska vi röra oss ut för att äta någonting!



Abir & Jag.

Stan nu

Mattias svarar inte på mobilen, Sara & Abir tar som vanligt timmar på sig att fixa sig men Bettina befinner sig i stan just nu så jag drar in och möter henne. Sen kommer Sara och Abir när de kommer. Ha en trevlig dag.


Söt bild på Bettina som jag tog i skolan.

Jag är inte från Iran

Nej, min mamma är fortfarande från Sverige och min pappa är fortfarande från Tunisien. Varför tror alla att jag är från Iran? Har jag ett sådant utseende eller? Detta är ett mess jag fick på QX imorse:


Hali shuma på dig själv ditt äckel! Vad det nu än betyder.

Hur som helst, väldigt vaken och pigg nu. Somnade rätt snabbt i sängen igår faktist. Nu sitter jag och lyssnar på musik och kikar runt lite på datan bara, ska kanske göra lite frukost så slipper man bli hungrig i stan direkt man kommer in och så slipper man kasta pengar på onödig mat som det alltid brukar bli. Hoppas vädret håller idag, picknik på Djurgården!

vare sig det är helg eller inte

Så hade jag nu tänkt mig att lägga mig i sängen. Jag och Patrik somnade väldigt sent igår och gick upp rätt tidigt ändå så jag är galet trött. Ska nog se en film och försöka somna till den. Och så får vi hoppas att jag inte vaknar alltför tidigt imorgon, men inte heller försent. Picknik på Djurgården blir det :)

Jag är kär

I denna bild på mig som min morsa redigerat i photoshop.
Hon är skillad!


Hejsan

Jag orkade verkligen inte blogga igår, och inte idag heller på morgonen. Efter jobbet så käkade jag lunch och mötte sedan Patrik. Vi tittade på film hemma hos mig och sedan drog vi ut och käkade. Sedan var vi åter hemma hos mig för en film till. Sedan satt vi och pratade lite bara. När klockan var 11 gick vi ut på en promenad. Vi satte oss sen på en bänk vid Årstafältet där vi satt och snackade lite ett tag, för att sedan dra hem till mig igen och titta på ännu en film.

Vi somnade vid 4 och idag så vaknade vi vid 12. Vi drog direkt in till duschen och tvättade vårat hår, jag tvingade i Patrik lite silverschampoo men det blev ingen värst skillnad av bara en tvätt.


Patrik & Jag


Jag och Patrik skilldes åt i stan. Han skulle träffa någon kompis och jag skulle träffa Sara och Abir. Jag bjöd dom på kinabuffé och sedan åkte vi hem till Sara en sväng. Jag satt och pratade med hennes 2 tvillingbröder som tyckte att jag var hur rolig som helst. De hade nog aldrig talat med en bög förut. Dom verkligen skrattade ihjäl sig när jag tog på mig Abirs Paris Hilton parfym och andra saker som en straight kille antagligen inte skulle göra.

Sedan lånade jag Saras brors moppe och åkte runt lite i Alvik för kul. Inte kört moppe på flera tror jag så det var faktist riktigt kul. Alvik är ett väldigt fint ställe med mycket vatten, så det var en väldigt skön åktur.

Dagens låt

Min dagens låt är Dannys popgrupp E.M.D's låt Jennie let me love you. Argumentationer behövs inte, alla borde gilla den. Tycker att den är superb, lyssna här!


Snygga Danny

äntligen

Nu är det äntligen fredag. Veckan har gått väldigt snabbt och nu är efterlängtade helgen här. Ska såklart bara tag det lugnt eftersom att jag jobbar även nästa vecka. Dagen har i alla fall varit tung. Har sprungit fram och tillbaka med fyllda vattenkannor så armarna fick sig en liten omgång, men jag ska nog överleva.

Det var även den andre sommarjobbarens sista dag så det bjöds på tårta under lunchen. Det var någon med citron smak, den var oerhört somrig och fräsch, me loved it!


lycklig

Fick veta att min älskade Imen kommer hem från Paris på måndag, jag är jättelycklig nu. Hon har varit där och gjort lite prov för olika universitet och sådant. Får se vad vi hittar på när hon kommer hem, jag blir nog glad vilket som för jag har saknat henne jättemycket sen hon åkte. Känt varandra sen vi var 6 år, den ni :)


Så vacker!

Bubbelbad

Det blev inget Alvik, och inte heller någon Sara. Istället gick jag ut och satte mig utanför Rebecca där även Mickis och några killar var. Vi spelade kort och snackade bara lite. Efter det såg jag på tv med mamma ett tag. Det var Emma Anderssons egna program där hon reser runt i världen och testar olika maträtter, rätt intressant faktist tycker jag.

Men nu ska jag lägga mig i badkaret och tag ett bubbelbad. Ska bli jätteskönt. Sedan hade jag tänkt att använda mitt silver schampoo lite.


Haha vilken über-gay.
Fast vaxa bröster skulle kanske inte skada?

värken börjar komma

Hallådär. Har varit hemma sen strax innan 4 men inte orkat skrivit något. Var som sagt själv på jobbet idag så jag fick göra det mesta själv och det känns ju i kroppen nu. Benen känns det i men jag ska nog överleva. Ska kanske till Alvik senare och träffa Sara en stund men det är inget hundra.

Annars ska jag nog tag det lugnt ikväll, som resten av dagarna hittills denna vecka. Men imorgon är det fredag och då slutar jag så tidigt som klockan 1, sen så är det helg! Så underbart skönt. Veckan har gått så galet fort så jag vet inte vad. Hoppas bara inte helgen går lika fort.

Ensam idag

Nu ska jag snart avsluta min lunch och röra mig tillbaka till jobbet. Idag är det så att den andra killen som sommarjobbar är sjuk så jag får göra det mesta själv. Innan lunch tvingade jag ut min älskling Meis ett tag som sällskap. Men nu blir det bara jag efter lunch, men jag ska tag med min iPod tror jag, jag känner för lite Timbaland.



Timbaland  - Realse
Älska låten!!

Ett steg närmare comebacken

Inför ett eventuellt sammarbete med Madonna igen så har Britney Spears stylat om sig lite. Hon blekte håret och satte i längre extensions. Jag tycker det blev supersnyggt. Dock tycker jag det är tråkigt att vänta såpass länge på eget material från henne. Det sägs att skivan kommer tidigt 2009. Men hon sommarbetar med topp producenter som gjort många av hennes andra superhitar så det blir nog värt väntan.


sussar sött

När jag vände mig om nyss så såg jag våran katt Bianca ligga och sova i min säng. Hon har krypit in i en liten grotta som har formats av täcket. Tycker att det ser så gulligt och skönt ut.

Förresten så har jag gjort en ny header till min blogg. För er som inte förstår så är färgtonerna på bilderna i samma ordning som färgerna kommer i gay-pride flaggan! Klyftig jag är ;)

Ska röra mig mot sängen nu hade jag tänkt. Ska ju upp strax efter 6 imorgon. God natt sötnosar.

TV

Ni missar väll inte Project runway som började för en 20 min sen?


Den vackra programledaren Heidi Klum.
Och idag jobbar de med manliga modeller, hot ;)

Hejja polacker!



Att vissa aldrig lär sig att städa själva. Jag skulle självklart kunna anställa folk för vissa sysslor. Men ha en utlänning stå och skrubba mitt golv på bara knän är inte riktigt min grejj. Nej har jag lärt mig att städa så kan jag faktist göra det själv också.

Klockrent


Barn är lustiga

Idag när jag satt ner på gräset och rensade ogräs i en rabatt precis intill mig så kom det fram lite barn. Dom var skitsköna och började snacka med mig. Plötsligt säger den ena killen att jag ser ut som en tjej, vet ni vad hans motivation var? Jag var ljushårig. Då frågade jag om hans killkompis som stod bredvid också såg ut som en tjej för att han var ljushårig, och ja det gjorde ju han också enligt killen.

Ungar är roliga. Dom tänker så snett ibland.
Bäst av allt var att killen själv var blond, haha!

perfekt

Nya längden på mitt hår passar perfekt för att ha luggen snett neråt. Håret ser dock lite längre ut på bilden än vad det är i verkligen. Den går inte nedanför ögonen!


Rolig dag

Vet inte varför, men idag har jag varit positiv till mitt sommarjobb hela dagen. Vanligtvis är ett arbete som miljövärd absolut ingenting för mig. Men att sommarjobba tillsammans med miljövärden där jag bor idag var faktist kul. Tiden gick jättefort fastän jag gjorde saker som man inte alls skulle tycka var kul. Jag plockade bort stora stenar från gräsmatten som skulle klippas, rensade ogräs och lite annat.

Tiden gick hur som helst väldigt fort och jag fick idag sluta 20 minuter tidigare, alltid något. Nu hade jag tänkt att hoppa in i duschen. Får se vad eftermiddagen har att bjuda på senare.


Såhär ser min vardag ut, för tillfället.

En liten, liten resa?



Så vi drar kanske till Uppsala i helgen! :)

Resultatet


(ja jag vet.. men färgar ögonbrynen nästa gång jag slingar igen)


Gillar dock inte frillan, eller den inte fixad ordentligt.
Bara någon friösren gjorde när hon hade klippt färdigt.

Men annars är jag supernöjd faktist :)

Nyklippt

Då var jag hemma igen. Självklart satt jag inte hos frisören från 18.00 tills nu. Utan jag åkte efteråt till en kiosk där jag mötte upp Meis & Ilaf. Vi köpte lite gott och hyrde 2 skräckfilmer. Sedan kom Yasmine och vi drog hem till Meis och myste framför tv:n.

Mitt hår blev i alla all bra. Frisören tyckte min hårfärg var jättefin och trodde att jag gjort den hos frisören. Men nej, det gjordes hemma. Hon toppade bort allt det slitna, tunnade ut och klippte upp. Så ser ut som innan fast lite fräschare och snyggare bara.

Bild kommer senare :)

förfärligt

Detta läste jag nyss på gay-communityt QX:

"Den senaste tiden har Per-Robin Gustafssons blogg blivit en av de mer populära gaybloggarna i Sverige,
 och sedan en vecka tillbaka är han frontskribent på Kanal 5:s hemsida. Där berättar om sitt liv som exilnorrlänning, mediestudent, bög och hur det är att ha den kontroversiella Blondinbella som faghag. Igår visade sig dock framgången ha en baksida.

På väg hem från kvällsjobbet vid Skanstull i Stockholm kommer en kille fram till honom, och undrar om han känner Blondinbella. När han svarar jakande börjar mannen misshandla honom. Han får ta emot ett flertal slag mot huvudet samtidigt som gärningsmannen skriker "borgarsvin" och "bögjävel". En kollega från restaurangen kommer till undsättning och gärningsmannen springer iväg. Per-Robin förs blödande till södersjukhuset för vård"

Detta är inte okej, verkligen inte. Ska folk inte kunna få vara dom de är utan att bli misshandlade på gatan? Jag tycker inte att offentliga personer ska anpassa sig efter händelser som denna utan det är annat som borde ändras. Vad gör väktarna nuför tiden? De få gångerna jag ser dom är när de ber mig tag ned fötterna från sätet på tvärbanan (händer det inte mer på tunnelbanan? Eller så står det och fläskar sig inne på 7Eleven med en brownie.

Öka säkerheten på kvällarn/nätterna i våran stad.

Besök

Nu är min farbror, hans fru, min kusin & hans kusin på besök här. De bor alla i Uppsala så de har åkt en bit med bilen. Hoppas jag hinner käka middag med dom innan jag måste dra till frisören. Har tid klockan 6 så måste väll dra halv 6 kanske, får se om maten blir klar innan dess.

Nej nu ska jag ut & vara lite social.

Dagens outfit

Förfärlig eller hur? Haha, jobbar som tur är bara i den.



Jag fick förresten sluta en timma tidigare idag.
Snällt va?

Storslaget!

Jag har:
- plockat undan
- dammat av saker
- dammsugit
- skurat
- putsat
- bytt sängkläder

Efter det tog jag en skön och sval dusch och nu är mitt rum skinande rent, och likaså jag. Kommer somna direkt sen känner jag. Får se hur länge mitt städade rum håller då?


 
 

Oops! ...I Did It Again

Vi har hört den i många versioner. Men denna lite mer rockigare versionen har fångat mig totalt. Jag tycker faktist att den är mycket bättre än orginalet. Högre tempo, mer bas, pyroteknik och en taggad Britney Spears.


svårt val

Tag pengarna från sommarjobbet till Paris och min älskling Imen i höst eller till Thailand i vinter? Svårt val. Spendera en massa cash på shopping i shopping staden nummer 1 eller vila ut och uppleva en dröm på en vykortsliknande strand i paradiset? Får se hur jag känner när jag närmar mig hösten och Paris, om jag väljer det.

 

Vad hade du valt?

Äckligt


Såhär ser mitt hår ut efter en dag ute i ösregnet. Vågigt och äckligt. Jag avskyr det. Imorgon ska jag äntligen klippa mitt hår i alla fall, och sen något tag här framöver ska jag förnya slingorna lite. Eftersom jag redan har slingor i så kommer de att bli ännu ljusare när jag bleker om på nytt. Men platina blond hade jag inte direkt tänkt mig, så tag det lugnt!

hittat en bild..

.. på min från när vi tälta.
Fabulous? Not!!


helt otroligt

Här har ni en människa som har en riktig talang, påriktigt! Nick Pitera. Jag tror de flesta har sett honom tidigare. Han kan sjunga både som en tjej och en kille. Här har han spelat in Mariah Carey & Boys2Men's låt One sweet day. Brilliant gjort tycker jag, han är ascool. Älskar dock den manliga rösten, så klar och vacker. Tjejrösten låter lite mer skum.



Här har ni orginalet.

En lugn och snabb dag

Jösses vilken lugn dag. Jag har varken ont i händer eller fötter. Men jag ska nog tacka regnet. Jag plockade lite skräp, bytte påsar i soptunnor, tömde elskåps rum och förutom det satt jag mesta tiden bredvid en stor latte-maskin med massa tidningar om resor och en stor fruktkorg. Vem gör inte det för pengar? Har haft en trevlig dag som gått väldigt fort. Så att veta att jag har 4 dagar kvar denna vecka är knappast en börda.

God morgon

God morgon. För morgon är det verkligen, klockan är bara halv 7 och jag sitter vaken. Jag har precis käkat frukost och ska platta mitt hår nu. Börjar jobba klockan 7 och slutar 5 idag, så det blir en lång arbetsdag. Tyvärr så regnar det ju så jag undrar vad jag ska få hitta på. När jag hade samma sommarjobb förra sommaren så fick jag mestadels sitta inomhus och glo i taket när det regnade. Man får ju hoppas det blir lika denna dag också. Alltid skönt att börja ett jobb i seg fart. Minns hur ont jag hade i hela kroppen första dagen när jag jobbade förra året, haha. Kunde knappt röra på handen.


Sömnparalys

När jag var hos Vanja för någon dag sedan så berättade hon om mig för sömnparalys. Jag blev jätterädd och somnade inte försän 4 den natten. Nu har jag kikat upp lite mer om det på internet och detta tycker jag förklarar bra och är lätt att förstå för de som inte vet vad det är:

"Under en sömnparalys har kroppens muskler kopplats bort samtidigt som man befinner sig i ett väldigt medvetet tillstånd, alltså: Man är vaken men kan inte röra kroppen! Helt vaken kanske man inte är men man sover eller drömmer inte heller. Man är medveten om situationen. Man vet att man ligger i sin säng, att man inte kan röra kroppen och har man varit med om det förut känner man garanterat igen sig.

Den som haft en sömnparalys vet hur fasansfullt det kan vara. Att inte kunna röra sig är i sig självt en stor anledning till oro och till detta kommer ofta mer eller mindre otrevliga hallucinationer. Sömnparalys är alltså ett tillstånd då kroppen lamslagits utan att man somnat."


Tänk er att vakna mitt i natten, se det ni är allra mest skrämd för stå framför er. Ni verkligen ser det (eftersom att ögonen är öppna under sömnparalys) men ni kan inte röra er ur fläcken och inte heller ropa på hjälp. Vilken panik, jag hade nog aldrig mer kunnat somna ifall jag en gång vart med om en sömnparalys.

Här är en tjej som beskriver sin sömnparalys:

"Den värsta lucid-drömmen jag haft var för ca tre år sen, när jag låg i soffan i vardagsrummet i min förra lägenhet och vaknade i en lucid dream. Jag visste att det var en lucid dream eftersom jag inte kunde röra på mig men ändå kunde jag se rummet precis som det var. Så tänkte jag "tänk om nån kommer in i lägenheten när jag inte kan röra mig, vad gör jag då?" Då öppnades lägenhetsdörren (den gick att se från soffan) och in kom den långhåriga tjejen i The Ring.

Hon hackade/svävade fram, så som hon gör i filmen, till soffan där jag låg och så böjde hon sig över mig och lade sina långa fingrar runt min hals och ströp mig. Då tänkte jag "undrar om man dör på riktigt om man dör i en lucid dream?" Jag kunde inte andas när hon ströp mig så jag insåg att jag var tvungen att försöka väcka mig själv. Jag såg i vitögat att fjärrkontrollen låg på soffbordet och visste att om jag kunde få igång TV:n så skulle jag vakna "på riktigt". Jag försökte röra mig, men det gick inte. Försökte igen men det gick inte. Allt medan The Ring-tjejen ströp mig. Sen tog jag i allt vad jag kunde och lyckades få ut armen mot fjärren och sätta igång TV:n och då äntligen vaknade hela jag. Och jag hade verkligen satt igång TV:n."

Ytterligare en video

Här var för några månader sedan när vi målade om hos Meis.



Gillar att Ilaf doppar armen och håret istället för penseln i färgburken.

Fyllevideo

Satt och kikade lite i min dator och så hittade jag en fyllevideo som jag inte ens viste att vi filmat efter en lång natt på krogen. Kommer inte ihåg något alls från det vi filmat. Men jag diggar min inledningsreplik "asså jag orkar verkligen inte längre" och Meis "mina skor?" när vi ska kliva av bussen.



Hör ni att jag kommer med i sången på slutet?
Idol 2008 eller vad säger ni?

Sommarjobb

Ikväll hade jag tänkt att försöka somna lite tidigare än vanligt för imorgon ska jag äntligen sommarjobba. Wei, snart kommer pengarna till Paris (eller vart jag än drar i höst). Ska jobba hos Svenska Bostäder denna vecka. Sedan 2 veckor i mitten av augusti också. Kommer plocka lite skräp, rensa i rabatter och bara allmänt försöka hålla fint i området där jag bor. Ska passa på att smörja in mig i sololja de dagar det är sol också. Sen bleks håret säkert också lite i solen.

Avin & Nasra, kasta FAN inget skräp nu va? ;)


Och ut igen

Det funkar verkligen inte. Det gör det aldrig. Jag säger att jag ska vara hemma men det är så tråkigt. Jag kan inte sitta en hel dag framför datan, framför tv:n eller bara hitta på något ensam hemma hos mig. Nu ska jag möta Sara och Abir i Alvik för att käka lite. Eftersom att min buss till Liljeholmen (där jag tar tvärbanan till Alvik) inte går försän om 30 min så cyklar jag till Årstafältet och tar bussen där.

Ha en trevlig kväll.


Dagens låt

Chris Brown - Forever


Tråkigt

Vår dräktiga katt Bianca har fått missfall. Jag hade inte brytt mig om det var någon annan katt. Men Bianca får alltid så otroligt söta och gulliga kattungar och nu får jag vänta ännu längre på dom. Men katten mår i alla fall bra och vi behöver inte åka till veterinären med henne som tur är.

 

Inte så konstigt att hon får vackra kattungar?

Dusch

Mitt hår stinker rök och jag känner mig bara äcklig. Ska nog tag en skön dusch nu med lite ljummet vatten tror jag. Så underbart att duscha i lite halvkallt vatten tycker jag. Får se vad jag hittar på senare idag. Har en känsla av att jag bara blir hemma och tar det lugnt. Jag börjar ju jobba imorgon :)


Inte riktigt min, men jag kan ju låtsas?

Man ska alltid prova något nytt



Jag och Alexandra gjorde "en spindelmannen" igår. Betyg godkänt!

storstadsmänniska

Jag är nog en storstadsmänniska, och verkligen inte någon som ska tälta. I början var det jättekul. Vi ställde upp våra tält längst upp på en stor kulle som vi fick gå upp för en grymt brant backe för att komma upp på. Vi grillade mat, lyssnade på musik och drack lite. När vi blivit måttligt berusade och mörket kommit så kom jag på en väldigt bra idé tycker jag. Vi lade oss raka på marken med armarna utåt och rullade ner för den branta backen. Och inte brydde jag mig om att den var full med stora stenar.

Efter att ha rullat ner i en jäääkla snabb hastighet (eller var det fyllan som bidrog till känslan) så har jag skärsår på hela handen, skrubbsår på magen och ont i hela kroppen. Men det var värt det, jag skrattade som bara den.

När klockan närmade sig fem så hade vi tröttnat och orkade inte mer. Vi packade ihop allt vi hade med oss och rörde oss hemmåt. Själv var jag inte hemma försän klockan 7. Jag somnade direkt och vaknade klockan 3 idag.

Tälta igen? Kanske inte!


Yasmine




Alexandra

(resten fick jag inga bilder på)

Stressad

Ska till Märsta och tälta, fråga inte varför i Märsta.
Men är stressad. Vi hörs imorgon. Ha en underbar lödag!

Hos vanja

Jag och Meis cyklade förbi Vanja på vägen och som tur var kom hon och Andrea på balkongen precis när vi åkte förbi. Nu sitter jag och Meis hemma hos Vanja och bara umgås. Hittade skitsnygga bilder på Vanja & Andrea på Vanjas dator.

 

Vanja & Andrea

sova tidigt (host) ikväll

Ikväll ska jag försöka sova tidigt, och därmed inte göra något särskilt ikväll. Meis kommer snart hit så då ska jag göra henne sällskap på cykeln en snabbis till kiosken. Hon ska hyra film till sig själv och mysa hemma, skönt va? Jag köper nog ingenting tror jag. Kanske ska börja titta lite på SATC eftersom jag har alla säsonger på dvd hemma just nu. Får se, hade inte tänkt mig att somna 4 inatt i alla fall, som jag gjorde igår natt.

Internetbank

Måste bara nämna nu att jag fixat en internetbank åt mitt personkonto hos Nordea. Tycker det är hur skönt som helst. T.ex. nu efter stan loggade jag bara in på några sekunder och vips hade jag framför mig alla insättningar/uttag/betalningar som gjorts. Och självklart hur mycket pengar man har kvar på kortet. Jättebra.

Måste även påpeka om buss strejken. Den är över! Jag är verkligen superglad för det, fast det är vi nog alla? Nu slipper man cykla över det stora tomma fältet varje dag till tvärbanan som verkligen stinker svett nu på sommaren. Så imorgon blir det buss för min del, underbart!

Dagens shopping

Ja vad köpte jag då för något? Jag bestämde mig redan att nu när jag fått lite extra pengar på fickan så ska jag köpa onödiga saker. Saker som går att få minst lika bra fast billigare. Saker som är dyrare bara för att det är ett vist märka på dom, saker man bara blir allmänt gladare av att äga.

Dock tycker jag att jag hittade rätt bra saker, hälften var faktist på rea så ingen skam över mig inte. Pengar har jag även kvar till och med.

 
Boxershorts - Björn Borg, Sturegallerian - 105:- (rea)
Parfym/Schampoo - Cavalli, NK - 159:- (rea)

 
Silverschampoo - Toni&Guy, NK - 120:-
Heat protection - Toni&Guy, Åhléns - 130:-
Tält - Överskottsbolaget - 99:- (otroligt billigt??)

Jag köpte även en engångsgrill för 17 kronor bara. Varför jag köpte grill och tält är för att jag och tjejerna ska dra och tälta imorgon. Så tält och engångsgrill kommer minst sagt att behövas. Ska bli jättekul.

Nej nu ska jag testa silverschampoot. Men man ser säkert ingen skillnad efter bara en användning. Let's see. Älskar föresten färgen på mina nya boxershorts. Tycker att den är jättehärlig.

back at home

Hejsan alla söta. Nu är jag hemma igen. Jag åkte aldrig till globen utan kände för att gå på stan istället så jag åkte dit. När jag gått där kanske 2 timmar så åkte jag hem till AlexMariatorget. När hon var klar med sitt och Yasmine sminkat klart sig så åkte vi till Skärholmen centrum. Jag har inte varit inne där på flera år det var ganska kul.

Men jag har aldrig blivit utstirrad av så många på en och samma gång. De tittar verkligen som att man vore från en annan planet. JA jag har blekt mitt hår, JA jag pratar som en bög och JA ja går emellan 2 skitsöta tjejer. Ska de vara något att tappa hakan för eller? Är det bara oallmänbildade folk som rör sig i Skärholmen eller?


Jag och söta Alex (Alexandra) på bussen hem.
Tack och lov syns det inte på bilden hur vågigt mitt hår faktist är när jag inte plattat.

Perfekt shopping

Tror ni inte att Meis den bruden fortfarande ligger och sover? Synd för henne att jag inte är den som sitter och väntar på folk. Istället ska jag till Globen shopping, ensam faktist. Ska bli skönt att endast få gå i de butiker man själv tycker om och i den takt man vill.

Drar direkt till Yasmine & Alex senare, och då drar vi till ÖB.
Vi hörs ikväll, ha en bra dag :)


Dagens outfit



Rätt somrig va!?

det positiva

Det positiva när folk åker utomlands är att man kan önska sig saker.
Dethär önskade jag mig denna gång:



Den är underbar, får jag den inte så köper jag den själv!

Full packning

Hejsan! Jag sitter och tuggar på mitt äpple som ska föreställa frukost. Inte så vidare gott men det går i alla fall. Uanför mitt rum är det en massa spring. Resväskar överallt och folk som springer fram och tillbaka. Deras taxi kommer om ca 45 minuter så snart slipper jag dom, haha.

När de har åkt ska Meis kommer över en sväng. Min mamma ska hjälpa henne att skriva ett CV eftersom att min mamma jobbat på ett företag där man lär ut folk hur de ska skriva sina CV:n.

Efter att Meis har fått sin hjälp så ska jag, Yasmine & Alex åka till ÖB i Skärholmen och köpa tält. Vi ska nämligen tälta imorgon och eftersom att ingen har eget tält hemma så måste vi köpa nytt. Varför det blir ÖB är för att jag såg att de har tält för endast 99:-, vilket kap! Ska även till stan efter och köpa lite bra produkter till håret tror jag.


investera

Om Ilaf hade haft en lika bra webcamera som jag, hade hon sluppit sett ut som.. jag vet inte vad!



Webcam är kul =)

Skills

Tänk dig att vara sådär jätte, jätte jätte duktig på photoshop. Vad snygg man skulle kunna se ut på bild då!


Gossip girl

Skådespelarna från serien Gossip Girl är nu på plats i New York igen för att börja spela in säsong 2. Jag blev jätteglad när jag fick läsa det, tycker om hur mycket dramatik det är i serien och att den visar "baksidan" av det alla tror är ett glamouröst liv. Och vem vill inte se snyggingen Chace Crawford en hel säsong till?


Hade inte tackat nej kan jag lova.

grundlurade

Innan jag mötte upp familjen i Globen shopping så var dom i Gullmarsplan för att hämta ut en mobil från Mobilgruppen, vi hade lämnat den där för att de skulle låsa upp den. Mobilen var min systers och när hon får tillbaka den ser hon att vi blivit lurade. Mobilen går inte att ladda, den funkar inte att sätta på och det är till och med en helt annan telefon.

Min systers mobil var helt ny och fräsch. Mobilen vi fick tillbaka var reped överallt och den hade stora gropar i bak efter ev. stötar i marken när någon tappat den. Min mamma misstänkte redan på plats att något var skumt. Sist hon var i Gullmarsplan skulle hon försöka hämta ut den fastän hon glömt kvittot och då såg hon att killen gick bak där alla andra mobiler låg, denna gång tog han fram mobilen från någon låda under kassan. Varför skulle han låta vår mobil ligga ensam där och inte med alla de andra upplåsta mobilerna?




(lägg loggan på minnet)

Nej, Mobilgruppen ska vi aldrig mer till!!

Det var mig ett jäkla rännande..

Efter lite rännande ute så är jag nog hemma för kvällen nu. Syskonen och far reser ju imorgon så jag vill vara med dom sista kvällen nu känner jag.

När jag varit hemma ett tag efter globen så kom min syster hem och hon hade med sig sin pojkvän. Jag följde med dom 2 till McDonalds där dom käkade lite mat. Var trevligt att sitta och prata med dom ett tag. När vi suttit där ett tag så drog jag och mötte Meis vid hennes hus. Hon ville prata lite med mig och så passade jag på att tag lite saker som hon lånat. Rättare sagt en klänning från min syster, en kattborste från min mor och pengar från mig. Vi satte oss på en bänk och pratade lite ett tag, även Imens bror kom förbi och satt ett oss med tag.


a little photoshop



Jag kom förresten på att jag köpte en ny hårspray. Tillbaka till Wella denna gång, underbart! Den är verkligen bäst tycker jag.

Lämnad kvar ..

- Jasmine är i Turkiet
- Imen är i Paris
- Yasmine & Alex ska till Grekland
- Nathalie ska åka sista minuten snart
- Meis ska till Gotland

Ska alla utom jag utomlands i sommar?
Visserligen ska jag utomlands, till Paris, men det är först i höst.


inget val

Det må vara hur galet fult som hellst. Men just nu är det så varmt inomhus att jag inte orkar med mitt hår. Så jag snurrar ihop det och sätter fast det med min syster klämma mitt på huvudet så slipper jag ha varmt hår dinglandes nere vid ögonen såfort jag rör på mig. Jisses så varmt det är.

Skulle inte sitta fel att hoppa ner i en kall pool nu. Bada ikväll?


varmt

Det är verkligen varmt idag. Riktigt jobbigt faktist eftersom att jag inte direkt hade anpassat kläderna efter vädret. Hur som helst så kom jag precis hem. Eftersom att jag inte ska med utomlands så blev det inget speciellt till mig, förutom ett läppbalsam med smak av vanilj och cocos från Yves Rocher.



Lillebror och hans snygga kompis inne på teknikmagasinet!


lunch

Klockan är halv 2 så jag har gett upp hoppet om frukost och går direkt in på lunchen. Jag har precis börjat koka lite fullkornsbullgur som jag sedan ska göra en god sallad av. När jag käkat den och fixat mig i ordning så ska jag in till Globen shopping. Min familj är redan där men jag kommer efteråt. Det är så att min far och alla syskon utom jag ska till Tunisien imorgon så de är och shoppar allt de behöver med sig. Ska bli så otroligt skönt att bara vara jag och min mamma. Inga syskon som bråkar oså, vad underbart!

Nej nu måste jag gå och kolla till min bullgur..

God morgon

Pigg och glad, en ny dag! Börjar dagen med att lägga upp ett lite youtube klipp. Jag blir alltid lika glad när jag ser det.



Knappast en Whitney Houston, men påstå fan inte att hon inte kan sjunga!

Godnatt

Nej nu har Amir Akrouti faktist gjort sitt för idag. Väldigt trött känner jag mig, ska lägga mig i sängen och sova nu. Ska faktist låsa dörren till mitt rum ikväll. Eftersom jag att jag tog sönder mammas data under min lilla fest här på midsommarafton så sitter hon vid min data de gånger jag själv inte gör det. Tror ni inte att bruden springer in här klockan 11 varje morgon och sätter sig? Riktigt fräckt! Nej, imorgon ska jag få sova ut. Godnatt snyggingar.

våran humor

Nu är jag inne igen. Detta är då min vän Jasmine som ska utomlands om några timmar. Hon berättade för mig om när hon stötte på en finne på stan. Jag tyckte det lät så kul så jag tvingade henne att repetera allt igen så att jag kunde filma henne.




Gullunge jag kommer sakna dig!!

Väntar..

Yepp, jag är ännu vaken. Jag är inte direkt pigg utan det är så att jag väntar på min vän och granne Jasmine. Hon ska till Turkiet med hennes familj tidigt imorgon så efter att hon packat klart och duschat så ska vi sätta oss utanför mig ett tag och bara prata lite innan hon drar. Träffar ju inte bruden på 2 veckor, inte okej.

Här har ni en bild jag tog på mig, såå tråkigt har jag.


webcam

Jag kom på att det står en sprillans ny och oanvänd webcamera vid min morsas data i vardagsrummet så jag installerade och kopplade in den i min dator nyss. Jag och Meis skulle testa den men vi viste inte riktigt om den filmade eller inte, självklart så filmade den.

Här har ni videon:


Rätt kul att videoblogga, vare sig man är medveten om det eller inte :p

jobba på cirkus?

När jag och Meis cyklade hem från Årstaberg idag efter en dag i stan så kom vi på att vi inte är duktiga på något speciellt. Men Meis kom faktist på att hon har en liten dold talang. Här har ni den:



Kvalitén beror på att det är filmat med mobilen, inte digitalkameran!

en hungrig dag

Detta känns fel att säga eftersom att det knappt gått en dag, men jag har börjat på en diet nu. Och jag tror att jag fått med mig Alex också. Vi får endast äta frukt och grönt. Sallader med bulgur (inte pasta) går också bra. Men mestadels frukt och grönsaker bara. Som till exempel idag åt jag ett äpple till frukost. Sedan tog jag 2 bananer och ett päron till lunch. Och därefter ett äpple nästa gång vi fikade. Och sedan en sallad med bulgur till middag. Tycker detta är helt okej. Jag får i mig saker och jag svälter mig inte. Visserligen är man väldigt hungrig eftersom att man inte får i sig speciellt mättande saker, men står ut gör man nog allt.

Får se hur länge jag håller detta. Senast jag gjorde det fullt seriöst var i november förra året, och då gick jag ned 9,5 kilo på 3 veckor. Inget att klaga över direkt :)


Det har varit en rolig tid med dig, men jag måste gå vidare älskling..
(i know, dramaqueen är mitt andranamn!)

Humor

Typiskt mig att verkligen skratta åt något sånthär:

Sex Is Good, Sex Is Fine
Doggy Style Or 69
Just For Fun Or Getting Paid
Everyone Loves Getting Laid
I Am Horny I'm From Sweden
I Like To Do It Hela Tiden

jag orkar inte

Det blir ingen städning för mig, jag kommer inte riktigt igång med det. Jag ska istället snart in till söder och fika med tjejerna. Dom hörde av sig och sa att de var sega idag och bara ville sitta där länge och dega, låter perfekt tycker jag. Känner verkligen för en göra-ingenting-dag idag!

Städdag?

God morgon. När jag vaknade idag så lade jag upp mina framtagna kläder i sängen och såg vilken hög det blev. Kanske dags för en städdag idag eller!?


Hemmakväll

Det ser ut att bli en hemmakväll för mig. Jag tog med mig min äldre lillebror Seif till kiosken. Vi köpte förutom påfyllning till min mobil en påse chips, dip, cola & loka. Blir säkert film i vardagsrummet ikväll tror jag.


Så stolt man kan bära en loka flaska, haha!

ut, in och snart ut

Jag har nu varit ute med Jasmine en sväng och promenerat lite. På vägen hem kommer jag på att mitt comviq kompis går ut idag. Den sekunden min gratis sms funktion går ut så går jorden under nästan. Så jag måste snart ut igen och fylla på mitt konantkort. Blir en liten extra promenad, har ingen dött av!


Använder väll de flesta?

Hur gamma är du?

Du har väll inte glömt att svara på min poll till vänster här i bloggen? Svara helst endast om du är en "stammis" i denna blogg. Tack på förhand!

Cheap monday

Då var jag hemma igen. Jag trodde att jag var en jobbig människa att gå i stan med, men då hade jag inte varit i stan med Nathalie. Bruden ska in i varenda butik hon ser och prova varje plagg i varenda möjliga storlek, och varje storlek flera gånger. Herre min skapare vad vissa tjejer kan vara nojjiga. Men hon är så söt så det gör inget.

För min del blev det ett par Cheap monday jeans som jag är jättenöjda med. De är stretch i dom och de kostade endast 400 kronor. Jag drog även en sväng förbi banken för att hämta ut lite pengar, och så ändrade jag så att studiebidraget kommer på mitt konto varje månad istället för en lapp hem i brevlådan som jag ska till banken med.



Katten diggar mitt ass!

Antique

Jag har verkligen fastnat för Antique och deras gamla grekisk-inspirerade låtar på engelska. Här är en ny gammal låt jag börjat lyssna på väldigt mycket.


Killar, inte skulle ni tacka nej till Helena va?

Nu ska jag i alla fall röra mig in mot stan.
Ha en toppendag alla!

Dagens planer

Idag ska jag in till stan med Nathalie. Eftersom att strejken har dragit igång får vi tag en promenad över till tvärbanestationen Årstafältet, tar bara 10 minuter att gå ifall man inte segar så det är nog ingen fara. Sedan ska jag först till banken för att hämta ut mitt studiebidrag och därefter leta ett par jeans. Jag vill till Weekday och titta. Jag har provet lite olika jeans där ett tag nu och de sitter verkligen så som jag vill att jeans ska sitta. Och så kostar jeansen bara 400 kronor. Underbat!


Lyx

Ibland måste det vara underbart att heta Britney Spears. Hur många har fått stått på scenen tillsammans med Michael Jackson egentligen, och sjungt en duett med honom? Och hur många skulle inte vilja det? Låten de gör är den bästa han gjort tycker jag. Faktist den ända låten över huvud taget med Michael Jackson som jag tycker är bra.

Att sälja guld eller platina är ingen big deal, det gör de flesta artister nuför tiden. Att få sjunga en duett med Michael Jackson, det är något att skryta om!

Britney kommer in vid 01.25 minuter. Allt innan är crap ;)


Älskar sättet hon spelar svårfångad på. Hon är så vacker.
Och checka in hennes klänning, fab!

Ett sammarbete?



Brun hårfärg utan röda pigment i. (inte gröna heller).

Mardröm

God morgon.
Inatt så hade jag en sjuk och läskig dröm. Jag kommer inte ihåg saker som platser, personer och liknande. Men jag vet att jag färgade mitt hår. Grundfärgen var kolsvart, på det hade jag blandat röda och gröna slingor. Förstår ni? Det var riktigt hemskt. Och så skulle jag färga bort det och försöka få tillbaka min färg som jag har nu. Då började jag i drömmen störtböla för jag var tvungen att bleka håret massa gånger igen och slita på mitt hår.

Sedan vaknade jag och var ytterst glad att jag fortfarande hade den hårfärgen som jag fått så mycket fina komplimanger för.

RSS 2.0