Melodifestivalen nu

Sitter hemma hos Niklas nu och ska se på Melodifestivalen med lite goda drinkar till. Heja Agnes!!! När vi sett klart på det ska vi röra oss mot gayklubben Lino som har deras sista kväll inatt, sorgligt faktiskt! Men med andra ord kommer det bli galet drag ikväll alltså, inte snåla på pengar och dricka under en avslutningskväll! Tills imorgon kan ni få första delen med svar från frågestunden. Enjoy my lovers! Vi hörs imorgon, puss och kram!

Är Niklas bög!?
Jag vet inte, kanske ska fråga?

Har du haft bögsex!?
Jag är snart 19 och det är 2009, självklart är jag inte oskuld haha.


Vad tycker du om:
Kenza: Hon är skitrolig som person och väldigt jordnära.
Kissie: Är det någon som man kan flamsa och tramsa med så är det hon, love.
Blondinbella: Stött på några gånger, verkar trevlig men vad vet jag.
Stina-Lee: Jättesöta hundar, absolut!

Hur orkar du festa så mycket som du gör!?
Hur man mår dagen efter spelar ingen roll om man har hur roligt som helst när man väl är ute och festar, det är liksom värt det. Att stå på dansgolvet med mina närmsta vänner och med all lycka bara sjunga med till underbara låtar som alla kan är en stämning som slår allt. Jag älskar verkligen att festa.

Daniel och jag på kryssningen!


Vad hade du för betyg när du gick ut 9an?
Kommer inte ihåg med 3 VG och resten G, inga toppbetyg alltså.

Har du nångång haft sex med en tjej?
Beror på vad som räknas som sex ;)

Vilket land kommer du ifrån!?
Jag har ursprung från Tunisien som jag inte alls skäms för.

Hur vågar du vara så öppen i din blogg!?
Samhället kommer aldrig kunna utvecklas om folk ska stänga inne sigsjälva och inte våga stå för vilka de är. Jag är stolt över migsjälv för att jag vågar vara så öppen inför så många människor. Jag ser upp till migsjälv och tycker att fler borde våga. Varför leka någon man inte är!? Jag är den jag är, bara för folk att acceptera liksom.


Hur lägger du din brun utan sol så bra!?
Jag lägger små pluttar av krämen i hela ansiktet och sedan smörjer jag ut det. På detta sätt så blir inte fläckigt eftersom att det blir lika mycket kräm överallt på ansiktet. Och jag gör det bara när jag ska vara hemma ett tag. Inte bra att dra kläder över ansiktet osv när man precis lagt på brun utan sol.

Funderar du på att pierca/tatuera dig?
Vill pierca tungan faktiskt!


Är du höger/vänster hänt?
Högerhänt!

Hur mycket tjänar du på din blogg!?
I detta land kan man ju inte tala om pengar för det betyder att man bara skryter och är alldeles för stolt, fjantigt! Så jag har valt att inte tala om hur mycket jag får in på bloggen. Självklart inga Blondinbella-belopp men jag klarar mig på det jag får.


Varför köper du billigt smink när du har råd med dyrare!?
Jag är typen som alltid håller mig till det säkrare. Jag vet att t.ex. min foundation från Loréal funkar utmärkt så finner ingen anledning att prova någon annan liksom. Och jag tror att det är bra att det finns bloggar som står för de billigare alternativen. De flesta som läser min blogg skulle antagligen inte ha råd med t.ex. en foundation från Dior så hur kul vore det för dom att läsa om vad jag tyckte om den!? Men sure, kan börja med dyrare smink om det önskas!?

Hur har du sex? Beskriv utförligt!?
Det börjar med att jag tar och..... Seriöst, förväntade du dig ett svar?

Varför tycker du inte om att prata om religion?
Det är det mest löjligaste jag hört talas om.

Varför började du blogga!?
Det var mest ett tidsfördriv och lite go with the flow. Det blev ju en sådan trend att blogga och jag ville ju inte vara sist med det så jag gav det en chans och jag fann det väldigt roligt och liksom skönt att få skriva av sig. Sammanfatta sina dagar och stunder.

Fick du knulla på kryssningen!?
ABSOLUT inga kommentarer!

Hur är det att leva som homosexuell i Stockholm.
Detta svar kan ta flera A4 sidor att svara på med tanke på att man kan se det får hur många olika vinklar som helst. Jag mår rent psykiskt väldigt bra och det är inte ofta jag får ta skit för att jag är homosexuell (snarare pga bloggen isf) så jag antar att det funkar galant att leva som homosexuell här. Nejmen för att veta mer om olika saker så klicka gärna på kategorin Homosexualitet.


När blev du av med oskulden!?
När jag var 17 år.

Skulle du offra bloggen för att få träffa Britney!?
Nej faktiskt inte, hur mycket jag än älskar Britney så skulle jag inte offra min kära blogg. Bloggen är verkligen en del av mitt liv nu och bloggen ger mig så mycket på olika sätt. Självförtroende allra mest. Den respons ni läsare ger mig betyder så oerhört mycket och det finns nog ingenting jag kan göra för att visa hur tacksam jag är.


Viste du vem Kenza var innan du träffade henne!?
Jag kände inte igen henne när jag såg henne. Men när hon sa Kenza så kom jag på att jag kikat in i hennes blogg förut och sett ett videoinlägg där hon visade vad hon hade på sig, dagens outfit. Jag undrade direkt då vad det var för fel på bruden som la upp en video på sina kläder. Med andra ord så hade jag ingen aning om vad bloggar var för någonting då. Nu är det väll vardagsmat för bloggare att visa upp vad dom har på sig!?

Var du och Kenza ovänner ett tag!?
Nej det var vi inte. Vi har aldrig småtjaffsat ens.


Vad tycker du om emos?
Håll er borta från plattan, ni skrämmer turisterna!?

Hur känns det att ha Sveriges största gayblogg!?
Rätt coolt faktiskt, jag menar... jag av alla!?

Redo för inatt

Har fixat håret och ska bara byta om nu, sen drar jag till Niklas!
Tar med mig bloggdatorn, halv 7 är alldeles försent för att sluta blogga hihi.


Videos från gaykryssningen

Jädrans evigheter för att öppna en sådan liten flaska haha!


"Höhöhöhö, jag vill också hoppa i sängen!"

Kolla hur William kommer sen och porrar sig haha! Så söt min baby.

Ikväll vinner hon

Jag har precis hört 1 minut av låten som Agnes Carlsson ska framföra i kvällens Melodifestival och om inte hon går till final så är det stor skandal och ett jävla röstningsfusk alltså. Inte nog med att hon är Agnes, låten är hur skön som helst ju. Hoppas verkligen på henne! Med sig till final tror jag hon får Sarah Dawn Finer, utan tvekan!



Gaykryssningen

Ja det är väl dags att man snackar lite om denna kryssningen då. Bland det roligaste jag någonsin gjort. Saken är den att kryssningen var som en egen värld, en egen planet. Jag gjorde saker som jag aldrig skulle våga göra annars till vardags. Saker som jag inte skulle skriva här i bloggen, inte ens för pengar. Det var stört, det var den galnaste natten ever tror jag.

Jag sprang runt halvnaken i korridoren och dansade för folk som tyckte att jag var skitrolig, såklart! Haha! Fast bäst var nog när jag försökte smita förbi vakterna för att jag ville gå ut och göra en snögubbe i Finland. Båten stannade ju till ett litet tag under natten så jag var verkligen påväg ut till Finland liksom. Men en vakt stoppade mig och sa att man inte fick gå ut utan skor haha så det blev ju rätt så kört. Jag dansade även barfota på ett dansgolv fyllt med glas, jag kissade på ställen man inte ska kissa på (inte på migsjälv alltså, tro inget sånt) och jag gjorde allmänt galna saker. Jag träffade hur mycket underbart folk som helst och jag hade det verkligen superduper kul. Längtar tusen gånger om till nästa gaykryssning, indeed!

I love tax-free.


Förfest haha!


Time for makeup.


Förfest nummer 2, hos Daniel och världens bästa Jennie!


"Titta på miiiig jag är lady gagaaaa!!!"


Ser ni? Förstår ni vad jag menar!? Low standard haha!


Skönaste Jan-George som jag snackade massa med, och finaste Jennie.


Fick ju inte gå ut och leka så fotade istället =)


Osminkad och ostylad, och ändå en drink, lovely.


 


Det är jag som är gaybloggen?

Något som jag har mycket svårt för är att köra med "det är jag som är gaybloggen". Jag vet att det bara är ren fakta och inte skryt men t.o.m. när folk säger "gud vad jag känner igen dig" så kan jag inte säga att det är jag som är gaybloggaren. Det känns bara dumt liksom. Men igår skötte någon annan det åt mig!

Jag och mina vänner stod i kön till Paradise och just igår så hade dom bestämt att inte släppa in folk under 20 så vi blev nekade allihopa. En underbar människa i kön sa då, "ni är väl medvetna om att ni precis har nekat Sveriges största gaybloggare som skriver sååå bra om er va?" och sedan var min kväll räddad. Underbar schlagermusik som alltid och massa bekanat därinne. En ritkigt rolig kväll med mysiga vänner.



Detta är Federley som vanligtvis är riksdagsledamot! JO JAG LOVAR!


Sommarsås var också utklädd ikväll =D Skitsöt.


Deras laser, love alltså!


Snuskigaste/roligaste

Serious talk nu... jag klev av båten för flera timmar sen och jag är fortfarande STUPFULL! Fattar ni vilken kryssning!? Jag har aldrig fått i mig så mycket alkohol i hela mitt liv tror jag. Shottar, drinkar, vin, champagne, öl, cider, cigg och jag vet inte vad. Denna kryssning är det mest snuskigaste och roligste jag gjort i hela mitt liv. Standarden på båten var så låg så det fanns inte ord. Jag ska i alla fall till gayklubben Paradise och visa att man kan festa hur fan man än mår haha. Jag har haft en oförglömlig natt på en båt och jag längtar tills nästa kryssning.

Har hur mycket bilder/videos som helst ifrån igår!
Lägger upp allt när jag vaknar imorgon, och berättar hur det var.
Promise!

Ha en underbar fredag, nu jävlar!!!

Sneak peak number 2:

Herre min skapare

Gaykryssning, sprit, bögar, en båt.... jag får dödsångest!
Vad vågar man och vad vågar man inte berätta från igår/idag!?


Jag svarar på allt



Är i min hytt nu och ska börja fixa mig lite smått.
En stor middagsbuffé och en lång natt väntar.

Vi kör en frågestund som avslutas imorgon när jag kommer hem!
Puss och kram på alla söta läsare, och så hörs vi imorgon!
FRÅGESTUND ÖVER!


Checkat in nu

Sitter med biljetterna till gaykryssningen och ska snart på båten, wohooo!
Redan börjat festa såklart, vi hörs sen igen från båten.


Mormor är orolig

Har pratat i telefon med min söta mormor nu. Hon frågade om jag viste vem som skulle sova i min hytt, om jag hade tänkt att dricka massa sprit osv. Hon är så söt när hon blir orolig för hon ställer så dumma frågor. Klart jag vet vem som ska sova med mig i min hytt!? Förutom Malin så blir det ju en skitsnygg kille som jag raggat upp under natten. Fast det sista sa jag såklart inte till lilla grandma haha! Gullegris alltså, så jävla söt.

Nu ska jag in i duschen en sväng och raka all over my body. Jag och William har planerat att vi ska göra det idag så att vi är helt stubbfria haha, så jävla sköna! Nejmen det är gaykryssning som gäller nu och What happens on Galaxy stays on Galaxy så det är bara att köra loss liksom. Något är säkert och det är att vi kommer vara totalt slutkörda imorgon. Ändå ska jag till klubben Paradise några timmar efter vi kommit hem haha. If u love life, show it fan!


William, Daniel & Ted. Love my guys!

Någon tjuvringde

Mitt telefonnummer har spritt sig till Stockholms fjortisar och discoturkar som nu underhåller sig med att tjuvringa. Men igår var det en brud som verkligen skämde ut sig. Hon ringde mig och låtsades vara en vän och tjatade "oooh det är jag ämäääända din kooompis". Jag hade inte tid så jag gav telefonen till Daniel och glömde sedan bor brudan. En halvtimme senare ser jag Daniel gå med min telefon och tydligen pratade han fortfarande med fjortisen men då stod jag inte ut så jag tog telefonen sjläv och pratade:

- Seriöst nu din patetiska fjortis. Jag förstår att du inte har ett liv och vill underhålla dig med att tjuvringa folk men att sitta och prata med en främling i en halvtimma är pinsamt. Skaffa ett liv din jävla idiot, hej då!

Vart är dagens ungdommar påväg!?


Natten

Ååh vad glad jag är. Jag var mogen igår och gick hem direkt när jag kände att jag började bli lite för berusad. Drog faktiskt hem vid 1-tiden redan och vaknade så tidigt som strax innan 11. Jätteduktigt amir!

Det vart i alla fall jätteduktigt igår och det var superkul att få festa med Ted eftersom vi inte setts på ett tag. Vi höll ihop hela kvällen och lämnade inte varandra ur sikte. Kanske inte så svårt när vi endå bara stod på dansgolvet hela natten haha. Dom spelade både Womanizer, Circus och If u seek Amy, fatta lyckan liksom haha! Daniel var också med och vi hade superskojj allihopa. Natten avslutades med en god måltid på McDonalds och sedan en taxitur hem då vi satt och disskutera homosexualitet med en invandrare. Vi var mogna och pratade om våra känslor osv medans han bara pratade om att gud hade skickat ner änglar och bla bla. Änglar? Ja Nalle Puh kanske också finns

William och Jag, så jävla snygga!

Jag och sweetheart

Idag ska Ted med ut och festa, vi har inte setts på jättelänge.
Så jag och sweetheart ikväll igen då, vill inte ens tänka på hur det kan sluta.
Däckad inne på någon toa eller skrattandes i en svart-taxi!?
Anyway, Stockholm gör er redo nu! Här kommer vi.


Ingen får förstöra

Jag tänker inte ha en halvtråkig hemmakväll bara för att mina kompisar stressar runt som små apor i en bur. Jag ska "förfesta" själv här hemma och göra mig snygg och sedan möter jag upp dom när det är drags att bege sig till Klubb K. Tar hjälp av denna sköna remix på Circus. Den är ju riktigt galet party alltså! Me love.


Bara stress

Jag langar nog dissen och stannar hemma ikväll. Mina kompisar springer runt som yra höns och vet ingenting. Först ska vi förfesta där, sen ska vi plötsligt vara på ett annat ställe, sen ska vi vara på det första stället igen, sen hinner inte folk ses som planerat och ingen vet någonting. Bara stress och krångel, för vadå? Lite party!? Jag ska på fet gaykryssning imorgon och är absolut inte i behov av fest idag. Om ingen ringer mig nu och har en bra lösning till en galen utekväll som jag vill ha så stannar jag hemma och fantiserar om hur kul jag ska ha imorgon.

Ge mig en galen utekväll bara!

Lovet avslutas med fest

Onsdag: Klubb K
Torsdag: Gaykryssning
Fredag: Paradise
Lördag: Lino
Söndag: McDonalds!!!!!

Dags att hoppa in i duschen nu alltså.
Ska röra mig mot Ted snart, förfest där!


Min lillebror smsade mig igår

Bror: Blondinbellas blogg ska läggas ner Amir!!!

Amir: Nej gubben, inte alls.

Bror: Jo det stod på Aftonbladet.

Amir: Men hon byter bara bloggsida allt kommer vara kvar.

Bror: Jaha, morfar läste fel då.


Lillskiten är 8 år och smsar mig för att han är orolig över att Blondinbellas blogg ska läggas ner, hur jävla söt är inte ungen alltså!? Och när han springer runt här hemma med en "I <3 GAYBLOGGEN" t-shirt och är skitstolt över att han fick en sån av mig. Ååh jag har världens gulligaste lillebror verkligen. Kan ingen se till att han inte växer upp, och blir en tuff grabb som klår mig med lillfingret haha?

Update:
Vad ere ni inte förstår!? Vist, hennes konto från blogg.se kommer raderas men hon kommer som vanligt fortsätta att blogga fast från Spotlifes egna bloggportal. Allting kommer vara exakt som det var hittills fast den enda skillnaden är att hon går in hos Spotlife när hon ska blogga och inte blogg.se. Detta gäller alla Spotlife bloggar och inte bara Blondinbella. Läs inte bara rubrikerna på nyheter utan läs allting.

Äntligen hemma

Bara nåra minuter efter förra inlägget så la internet av i lägenheten jag befann mig i. Blev tokig och försökte leka teknisk och fixa det men det funkade ju inte alls. Både William och Daniel försökte sig på att få igång det trådlösa internet men inget resultat där heller. Jag la mig istället i sängen och sov några timmar till haha. Hade delat på en barnsäng med Yasmin under natten så det blev knappast någon sömn liksom. Nu är jag utvilad och pigg och sitter äntligen hemma hos mig.

Hittade för övrigt en päls som jag lekte hallick med, haha.

Vem bor här?

Omg vart är jag? På ett eller annat sätt så hamnade jag igår i en lägenhet på Gärdet. Det fanns ett gigantiskt skåp fyllt med sprit och jag gick igång direkt. Ett tag senare sitter jag på någon random grill på Östermalm och sedan måste jag ha gått tillbaka till lägenheten och somnat för nu sitter jag här i alla fall. Är hur trött som helst och vet egentligen inte vad jag gör vaken men sova i den lilla säng jag sov i funkar i alla fall inte. Kikat i rummet och om jag fattat rätt så tillhör rummet en 10årig kille så inte undra på att sängen är liten haha.

Trevlig var i alla fall att jag hittade en påslagen dator när jag vaknade. BLOGGEN!! Var det första jag tänkte, men såg att klockan bara var lite efter 8 så ingen fara skedd iaf. Nej nu ska jag gå och se vilka fler som finns här, vem är det ens som bor här hallå? Ush, hatar frågetecken när jag är trött.

Hittade btw snygga bilder i min kamera haha.




Låt fläsket dallra

Vi är stylade, snygga och partysugna så nu är det bara att röra på fläsket så det dallrar till ordentligt haha. Nejmen måste faktiskt springa till bussen snart. Ska till Ego och kika på min vän Per-Robin som ska köra StandUp där ikväll. Kommer nog bli skitkul tror jag. Efteråt blir det party ifall att blir som planerat. Men vi hörs antingen senare eller imorgon igen. Puss på er alla och ha en trevlig tisdag vad ni än hittar på. Kyss!

1. Jag har fastnat för halva ansikten
2. Yasmine är skitsnyggt klädd ;)





Bäst på hollywoodlockar

Okej kanske inte bäst, men jävlar vilket svall hon fick alltså!
Videon strular såklart, ska försöka fixa det, men först ska jag sminka mig.



Det kommer snart!

Er önskan i min lag, faktiskt! Ni får som ni vill.
Slänger upp en video senare där jag visar hur man lockar med en plattång!

I know you love me, xoxo gaybloggen! Haha =D

Söta hårbollar

Kissie skickade nytt ett mms med bild på Brettys könsorgan.
Någon verkar ha svårt att förstå att jag är gay haha!?


Har i alla fall klivit ur badet nu och fixat mitt hår. Ska bara raka mig, sätta på linserna och sminka mig lite så är jag sedan klar för allt vad dagen kan erbjuda. Yasmine kommer hit lite senare och självklart ska jag locka hennes hår med min plattång igen, blev så sjukt snyggt. När vi sedan har käkat middag här blir det ståupp-komik med hemmafest som avslut. Men mer om det senare. Nu ska jag gosa lite mer våra kattungar. Dom börjar faktiskt se ut som katter nu.

Dom är 6 söta kattungar totalt.

The queen

En låt från Melodifestivalen som jag fastnat för såhär några dagar efter är Velvets låt som inte ens gick till andra chansen. Jag tror ta mig fan att det vilar en förbannelse över henne haha. Hon har varit med 2 gånger förut med låtarna Mi amore och Deja vu. Dom låtarna gick inte heller vidare men vilka hitar blev inte dom efteråt!? Hon är en jättebra artist och alla låtarna hon framfört har varit jättebra. Varför går hon bara inte vidare!? Nej nu ska jag ta ett skönt bad och fortsätta grubbla över livets stora gåta haha!


Bögigt fodral

Hallå i stugorna.

Vaknade nyss av att min lillebror behövde låna mitt busskort till tandläkaren. Dock tog han bara busskortet och inte den rosa busskortsfickan. Han sa att han inte vill ha ett sånt bögigt fodral haha, så söt. Typiskt barn, dom tänker verkligen på allt ytligt och en rosa busskortsficka är tydligen jordens undergång. Hursom, nu ska jag göra frukost och sedan måste jag checka upp inför kvällen. Jag känner lukten av hemmafest, Amir is back on track!

Jag och Yasmin fotade även lite igår.
Man kan ju inte alltid ha kul? Haha!

Nya kändisfrisören är här

Yasmine kom hit med rakt hår så jag valde att locka det med plattången =D
Det är tuuuusen gånger snyggare i verkligheten, jag är grym fan!!


Förberett för mys

Min vän Yasmine är snart här och jag har städat mitt lilla söta rum. Vi har bestämt att det bara ska vara vi två ikväll, sånt kan ju vänner behöva ibland faktiskt. Jag har köpt lite gott, fixat lite läskiga filmer och förberett för mys. Har även lagat middag åt familjen som blev jättegod. Jag kanske bli kock!? Haha nej matlagning är inte kul att laga varje dag utan bara någon gång ibland tycker jag. Anyway... här har ni mitt lilla rum, delar av det i alla fall :)





Tog en liten promenad

Och köpte mat, för idag ska jag laga mat till familjen, mysigt va!?
Ska göra det jag är bäst på, kyckling med ris och massa gott till.



Vem vill ha snacks som luktar fotsvett ju? Haha!
Nej jag köpte chips till mig och Yasmine, som ska mysa hos mig senare.

Still at home

Jag sitter fortfarande hemma och fläskar mig framför datorn. Dagens planer är suddiga och jag har ingen aning om vad som händer. Satt hemma hela dagen igår så jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag, känns ju som att man i alla fall bör lämna huset iallafall haha. Får se vad det kan bli! Fika, hemmakväll, promenad? Amir is open for business! Ska höra med min kära vän Yasmine om hon vill ha hemmakväll faktiskt, saknar på det och henne! Min gullegris.


Tog precis denna bild :)

Alexander Rybak

Godmorgon på er alla!

Igår innan jag somnade så kikade jag på det vinnande bidraget i Norges Melodifestival. Låten som faktiskt är rätt dålig kan inte ens jämföras med landets bidrag förra året, den fina balladen Hold on, be strong som jag gråtit så mycket till. Men något jag la märke till var hur galet snygg den vitrysk-födda killen var. Riktigt sådär sockersöt och en blick som man verkligen blir totalt förälskad i. Han är snygg och jag vill boka flyg till Norge. Grr Alex nu kommer jag!

Tjejer (och ni killar som inte vågar erkänna), vist är han snygg? =D


Godnatt vinterland


Lika mycket snö hos er? Detta är ju hemskt!!!

UF, Lino, Chris och Leggings


UF-Mässan
Att få se så många unga företagare stå inne på Stockholmsmässan och marknadsföra sina produkter/tjänster är häftigare än vad många tror. Jag gick flera gånger och tänkte, "wow, hur i h*lvete kom dom på detdär?". Att låta ungdommar få erfarenheten av att driva ett alldeles eget företag är en sådan galant idé så att det finns inte. Man kan även driva företaget i grupp också och på det sättet får man även erfarenhet av att lösa problem tillsammans i grupp och även att kunna sammarbeta. Ni som inte går handel och måste läsa UF-kursen, ta den som individuellt val, jag rekomenderar det verkligen! Det är en grym erfarenhet och även en merit på ditt CV.

Club Lino
Dom har dunkat house, schlager och RnB i totalt 30.600 timmar. Dom har ca 20 halsdukar i "upphittat"korgen, bara från i vinter. 22.500 flaskor champagne har sprutats och tre gånger har dom vunnit Årets Klubb på Gaygalan. Club Lino är antagligen Sveriges absolut bästa gayklubb och kommande lördag är den sista för klubben innan den läggs ner. Det pågår bygge av en tunnel som ska gå precis under klubbens golv och barar så det är helt omöjligt att klubben kan vara kvar. Jag kommer i alla fall sakna lördagarna på Lino, deras svettiga schlager-dansgolv och allt mingel ute på rökrutan.



Chris Brown

När jag gillar en artist är det inte för att den har framför en bra låt, och i dom flesta fall är det inte ens artisterna själva som gjort låten. När jag gillar någon är det pågrund av respekt. Jag tycker verkligen att alla Britneys låtar är jättebra, men jag skulle nog inte lyssna på henne lika mycket om jag inte såg upp till henne som person. Dagen då jag fick höra att Chris Brown hade misshandlat sin flickvän Rihanna så blev jag rasande. Människan sjönk så galet djupt i mina ögon. Inte nog med att han slog en tjej, sin flickvän också? Det är inte acceptabelt, inte någonstans. Inget förlåt kan ändra på detta, han borde låsas in. Ett brott är ett brott! Eller vänta jag glömde, han heter ju Chris Brown så hans straff blir väl att böta några enstaka kronor?

Missbrukning av Leggings
Leggings används under kjolar, klänningar, toppar som slutar vid rumpan osv. Men att använda leggings som vanliga byxor? Hallå? Jag blir lika shockad varje gång. De skär in i f*ttan på er och allt ser bara totalt fel ut ju. Leggings använder man under kläder, inte som kläder. Ni skulle väll inte använda en tröja som slutar vid midjan som klänning? Nej precis, det är samma sak nästan. Själva principen att använda någonting rätt ju.

Låt hjärtat stilla sig

Rör vid mig, låt hjärtat stilla sig
I all oändlighet finns bara vi
Jag ser våra spår, tror att jag förstår
Så vill stjärnorna, så vill gudarna
Högt ovanför blev det bestämt
Att jag älskar dig


Ååh Mollys låt från igår är så himla fin, jag blir totalt kär i henne. Tänk er så många ballader det finns som egentligen handlar om samma sak. Alla dom som som vi verkligen gillar måste verkligen vara absolut i världsklass liksom. Dagen har i alla fall spenderats hemma eftersom att jag är lite trött i kropp och huvud efter kvällens bravader. Blev lite hungrig för ett tag sedan så beställde hämtmat åt mig och min lillebror snäll som jag är. När vi hade gottat oss blev det återigen att bara slappa. Jag är uttråkad faktiskt, och jag blir farlig då som ni ser...


Go Molly!!

Det blev både som jag trodde och ville angående melodifestivalen igår. Molly Sandén och EMD gick vidare till finalen. Molly Sandén platsar tusen gånger bättre i melodifestivalen än vad Amy Diamond gör. Molly är väldigt ung men hon står inte och hoppar hopprep och flätar håret på scenen bara för det liksom. Mollys fina ballad var verkligen grym och passade henne perfekt tycker jag, dock saknade jag en såndär fin höjjning på slutet som hon hade i "Det finaste någon kan få". EMD då? Ja alla var ju skitsnygga som vanligt och låten var riktigt fartfylld och härlig. Man blev på glatt humör och ville liksom höra mer hela tiden. En självklar finalplats.

Vem/Vilka var er favorit igår!?

Så vill stjärnorna, så vill gudarna....

Bild från aftonbladet.

Bilder från igår

Hej-jag-har-sveriges-vackraste-hår och Jag!


Shaking my ass like i just don't care.


Puss på dig!


Mina fördommar

Godmorgon sötnosar.

Igår fick jag slåss med lite fördommar. Man kan ju säkert tycka att jag som homosexuell ofta får uppleva fördommar emot mig och att jag därför själv inte ska vara fördomsfull? Men jag är bara människa, jag är jättefördomsfull faktiskt. Jag sminkade mig och tittade på melodifestivalen hemma hos Kenza tillsammans med Nadia och Mika. Busade även lite med Sveriges absolut sötaste hund även om den inte alls gillade mig haha! När vi var klara rörde vi oss iväg mot festen som låg i Tumba. En lokalfest? I Tumba? Mina fördommar satte igång direkt och jag blev riktigt nojig. Men det visade sig ju vara helt i onödan.

Redan på bussen från pendeln så stöter vi ihop med skitsköna brudar som också ska till festen. Och nästan direkt inne på festen kommer en snubbe fram och ger mig beröm för min blogg och säger att jag bara ska säga till om det är någonting. Trygt och skönt! Härlig musik, glada människor och god dricka, vi snackar om ont i fötterna alltså. Jag som kille med platta skor har ont i fötterna haha, ha då har man nog kanske dansat lite väl!?

Kvällen blev toppen, absolut.
Bilder kommer senare, kyss.

Förfest nu

Sitter hos en vän nu och ska förfesta. Blir melodifestivalen och lite vin.
Någon som kan gissa vilken tjejkompis jag är hos?



Mycket bättre nu

En stund framför spegeln och en dusch senare så är mitt hår mycket bättre nu. Har plattat det och använt mina älskade rosa produkter. Den första är ett värmeskydd som gör att håret inte slits lika mycket och det blir även mycket mjukare och finare när man använder den. Därefter använder jag en anti-frizz som gör att håret inte blir sådär småvågigt som det lätt blir av fuktig luft. Sedan är det bara på med hårspray på för att håret ska ligga så som man vill. Wonderfull, och produkterna luktar även underbart. Båda 2 från Lee Stafford.



Britney: For the record

Dokumentären går på 4an jus nu!


Dags att duscha?

Nej jag är inte skallig, mitt hår har bara en tendens att lägga sig konstigt haha.

Träffade en skitskön snubbe

Utestället jag var på igår hette så mycket som Royal Garden som de flesta kanske känner till? Gamla Vickan. Enda anledningen till att jag följde med var för att mina vän började jobba som värdinna där igår och fixade in mig och resten av folket gratis. Men väl på plats blev det rätt tråkigt. Mitt sällskap betedde sig som småbarn. Hela kvällen blev en enda stor jaga råttan lek. Såfort någon saknades skulle alla springa runt som virriga höns och leta efter den. "Vart är Sofie? Vart är Amanda? Var är Simson osv osv". Seriöst, när jag går ut och festar vill jag gärna mingla runt lite och snacka med olika människor och inte bara stå fastklistrad med de personer jag igenom entrén med. Men nej, såfort någon inte syntes igår sattes det igång en sökninspatrull fort som fan, riktigt löjligt! Men, musiken var i alla fall skön och deras dj var grym. 

Kvällens bästa blir nog en främling. Jag snackade en hel del med en straight kille vid namn Felix som verkligen tyckte att jag var asgrym som bara körde mitt egna race med min blogg. Lovat honom att alltid vara såsom jag är och inte ändra på mig, självklart kommer jag hålla det. Jag är Amir Akrouti och duger inte det så finns det en X-knapp här uppe i högre hörnet. Nejmen det han sa träffade verkligen i hjärtat. Straighta killar är så måna om deras manlighet och livrädda för att verka det minsta feminina så när en straight kille kommer och ger beröm för min blogg så tar jag verkligen åt mig. Och så ser jag upp som fan till sånna killar. För man måste ju inte vara bög bara för att se upp till någon som står för sigsjälv?

Kvällen vart helt okej, kunde vart värre, men även bättre!
Juste, tro inte att jag ljuger... men jag drack inget igår =D

Jag inne på toaletten igår. Självklart går vi hela gänget tillsammans!


Min fina Amanda, värdinna för Royal Garden.


Sara och Michelle kom dit, blev mer än glatt överraskad!

Kvällens fråga

Sådär. nu är sista inlägget om mässan skrivet haha! Nejmen blir nog bara lite fler bilder imorgon. Finns ju massa söta! Hursom helst... vad händer ikväll tror ni? Fest såklart, var ju hemma förra lördagen så jag har väntat en dag mer än vanligt på party ju, strongt gjort ;)

Jag hörde av mig till Andrea ikväll och sa att vi skulle dra ut. 20 minuter senare stod hon utanför min dörr och nu har vi förfestat hos mig med rött vin och härlig musik. Linserna är på, har sminkat om mig och plattat håret igen. Dags att göra staden osäker igen! Ikväll ska vi till en "straight klubb". Är ju så ofta på gayklubbar så skönt att variera sig lite och träffa nytt folk liksom. Hoppas på en rolig kväll och vi hörs såklart imorgon igen. Kyss!

Kvällens fråga... är vi inte lika? Vi kom nyss på det själva.

HAHAHA

Från killens blogg:
"Jag glider in med mina två banditer, mäxii och lindsjöö. Jag känner lukten av gayig parfym, en blanding av axe samt bodysplash. Jag ser ståndet jag letat efter: Gaybloggen.com ( I <3 Gaybloggen) Där sitter han den vackre fagre fräcke homot Amir Akrouti! Breve honom ser jag en blond stor kaluffs och en redig hylla. Jag visste vem det var, det var Kissie."

Han tar då priset för skönaste killen idag, riktigt rolig.


Självklart var vi tvugna att fota lite!

Tusen tackar







Inte bra för egot

Alltså detta är inte bra för mitt ego, vilken tur att mässan är över nu innan jag börjar få för mig att jag ska styra hela landet eller något. Nejmen seriöst, vilket självförtroende man fick av att stå där! Så galet mycket folk som ville komma fram för att ge en kram, ta en bild, eller bara säga att de beundrar mig. Till och med fått skrivit några autografer, de flesta till killar haha ;) Så sköna! Nejmen mässan har verkligen varit superkul och idag tog det inköpta godiset slut efter bara en timme typ, snacka om att besökarna var matvrak, haha!

Kissie i'm gay, get deal with it? Haha gumman.


Efter 2 dagar vart det rätt stökigt på golvet hehe.

Var är tjejerna?

Vart är tjejerna hallå? Idag är det nästan bara killar som kommit fram och snackat med mig haha, väldigt roligt faktiskt. Bl.a. har jag snackat med en av killarna som gör youtube-parodierna på mig och Kissie haha. Skitskön var snubben. Rätt snygg var han också så det gör ju inget att han sysslar med sådant trams haha. Kan ju inte bli sur på snyggingar =D Nedan har ni en bild på mässans skönaste brudar som kom fram och ställde lite frågor om mitt företag. Vi hade så kul att vi stod ett bra tag och snackade, jättemys.


Josefine, Kissie, Emelie & Amanda! Mässans skönaste brudar!


KENZA LIVE

Yo yo yo wazzaaaaaaaaaaaaaah?!?!?! Kenza live från GAYBLOGGEN!! Kom till UF-mässan och titta när jag och Amir vräker i oss chips. Det vill ni INTE missa!!!


Stockholmsmässan - dag 2

Ja nu är jag här igen. Tänka sig att jag kom upp denna tid det var väll evigheter sen jag klev upp såhär tidigt haha. Dagens sällskap är min gulliga lillasyster som ska stå här. Senare kring 10-11 kommer Kissie och gör mig sällskap igen. Sveriges skönaste bloggare springer runt med I <3 GAYBLOGGEN t-shirts, det är ju bara så underbart haha. Vi ses snart, allt börjar nu!

Syster är förberedd ;)

Haha, mera paket

Dock är detta paket till mig faktiskt!
Tusen tackar
vulkan.se, den är skitsnygg ju =D




Den officiella gaybloggar-almenackan, coolt fan haha!


Videoinlägg


Nu börjar det

Kissie och William är här, nu börjar det =D



Så j*vla snäll

Står som ni vet på Stockholmsmässan idag och imorgon.
Kommer ni dit (gratis inträde) så kan ni vinna allt detta av mig:



1: JAG <3 GAYBLOGGEN - T-shirt
2: Twiligt - Skiva med alla låtar från filmen
3: Ett oemotståndligt begär - Bok
4: Om jag kunde drömma - Bok (twiltight)
5: USBminne - 500MB
6: Röd axelväska
7: Datormus - full med blingblings

Förbereder min monter nu




Slutade men Womanizer

Haha fan vad söt Chrille är! Han var tydligen på fest igår och han ringde mig vid 12 slaget och allt jag hörde var hur en massa människor stod och sjöng med till Womanizer. Snacka om att jag blev på riktigt bra humör haha. Min favoritlåt, genom alla tider liksom! Alltid i mitt hjärta. Nu måste jag stressa till mässan där jag ska stå exakt hela dagen, ska vara där från 11.00 till 20.00 men jag kommer blogga som vanligt under hela dagen! Kyss sålänge!


Klipper och klistrar

Förbereder med massa saker inför imorgon, kommer vara uppe halva natten!
Ska tag en paus snart med varm choklad och lite Gossip Girl, lovely!


Älskar att vara mig

Från Attitude.se, tusen tackar!!!


1 vit och 4 rosa är det!

Mera paket


Nu har det kommit ännu mera paket, 2 nya idag! Precis som alla andra paket jag fått denna vecka och förra så är det någonting till er mina läsare. Jag ska ju stå med min blogg på Stockholmsmässan (i Älvsjö) imorgon och på fredag. Eftersom jag är urgullig har jag kontaktat flera företag och skrapat ihop saker som jag kan lotta ut i en stor goodiebag, eller lera små!? Får se hur jag gör. Sakerna jag fått kommer ni i alla fall kunna tävla om på Stockholmsmässan imorgon och på fredag. Hoppas vi ses där! Ska gå och hämta paketen nu och sedan när jag kommer hem ska jag förbereda lite inför imorgon.


Gaybloggen t-shirts

Nu sitter jag i skolan och dagens första lektion är snart slut och kvar har vi 2 lektioner. Organisation/Ledarskap och sedan Projekt/Företagande. Kommer bli en rolig dag i skolan tror jag. Längtar mest till den sista lektionen då vi ska förbereda oss inför mässan imorgon där jag ska stå med min blogg och se söt ut. Lotta ut fina saker, ha en fet skål med godis, snygga gaybloggen t-shirts samt Kisse och min lillesyster som sällskap! Självklart en massa annat som händer på plats med det får ni se på mässan!



Tog bilderna när jag fått veta om min virusinfektion i huden.
Tacka fan för att jag ser arg ut haha, men är glada Amir nu igen!

Pityriasis Rosea

Hejsan!

Jag har precis kommit hem från vårdcentralen och nu vet jag alltså att jag har fått en virusinfektion i huden som lite fint kallas för Pityriasis Rosea. Härligt va? Jag heter Amir och har Pityriasis Rosea haha. Nejmen det är faktiskt helt ofarligt och jag har som utslag på 3 ställen på kroppen. Armen, under bröstet och ett på ryggan. Som en röd liten fläck bara. Detta smittas inte och försvinner av sigsjälv så jag behöver inte behandla det heller tack och lov.


Virusinfektion och detta knullruffs, cameras away liksom haha!

Ska till sjukhuset

Alltså inte riktiga sjukhuset, utan mamma sovrum.Vi har ju 2 honkatter hemma och för 1-2 veckor fick den ena katten ungar, hela 5 stycken faktiskt. Just nu håller den andra katten på föda sina katter i mammas sovrum så nu kommer det bli fullt med kattungar springandes här hemma. Måste springa iväg och kika, har sagt till min lillebror att vi ska leka djuksjukhus och jag vill vara syster B(r)etty =D

Kär pånytt

Nu har jag spenderat tid åt både plugg och lite Gossip Girl. Jag hade tänkt att åka in till stan nu och ta en kvällsfika med några tjejer men jag orkar helt enkelt inte. Är jättetrött och seg i kroppen känner jag. Funderar på ifall man ska ta ett varmt bad kanske? Och relaxa lite liksom. Juste, hela dagen har jag lyssnat på en gammal låt från 2003. Jag vart kär i den första gången jag hörde den och nu på senaste tid har den spelats som bara den på gayklubbarna jag varit på. Jag tog reda på vad låten heter och nu är jag kär pånytt.

Lyssna bara, titta inte på videon. Den förstör låtens charm.

Beth - Dime (Eurovision song contest, Spain 2003)

Nu är det klart!

Fr.o.m. maj månad får jag gifta mig!!!!



Idag presenterade riksdagens civilutskott sitt förslag till en könsneutral äktenskapslagstiftning. Med en röst mot och sexton för så är det nu klart att Sverige följer i fotspåren på bland annat grannlandet Norge. Den 1 maj träder lagen i kraft.


Hämtat ett paket

Woho! Underkläderna som jag beställde från Uppercut igår har kommit och dom är skitsnygga. Speciellt mina 2 från Björn Borg som är rosa och söta hihi! Hoppas lillebror blir glad för sina underkläder också sen när han kommer hem från skolan. Fick även med ett presentkort på 50:- som jag slänger ner i goodiebagen som jag ska lotta ut på mässan nu på tors/fre. Kommer bli massa skojjigt i den alltså.


För övrigt då!? Har kissat kanske 6 gånger idag haha. Dricker vatten som en galning så kanske inte så konstigt heller om man tänker efter. Vad jag ska göra nu är att fortsätta på en uppgift från skolan. I ämnet information/layout så ska vi göra reklamskyltar, nivet sånna som sitter inne vid tunnelbanestationerna. Vi ska göra 5 stycken och alla ska vara reklam för samma vara/tjänst och den uppgiften hade jag tänkt att jobba lite med ett tag nu. Vi hörs snyggingar!

Typiskt?

När blogglönen precis har kommit kan jag gå i stan i evigheter utan att komma på en enda sak som jag vill ha eller behöver. Nu när summan på kontot knappast är stor finns det ju hur mycket som helst som jag faktiskt behöver, eller bara vill ha. Typiskt!?


Inget speciellt, men saker man behöver!

Vinnarna

Vinnarna av presentkortstävlingen är de med desssa nick på gratisbio.se:

sixten931 , klinn och Shopaholicc!
Grattis till er! Ni kontaktas via gratisbio.

Kryssning snart

Godmorgon på er alla!

Jag är vaken och vaken i tid, grattis till mig haha! Som ni vet så ska jag på den efterlängtade gaykryssningen snart, den 26e februari. Vad kan det vara, 9-10 dagar kvar va!? Är tydligen redan 700 pers som bokat så det ska nog bli ett jäkla drag på dendär båten alltså, kommer bli grymt! Mer och kryssningen här!

Nu ska jag fixa mig lite innan jag ska till skolan. Min buss går inte försän om en timma så det blir en skön morgon utan stress, uppskattat! Hinner kanske ta mig igenom ett GG avsnitt också om jag har tur!? Jodå, jag ska fixa mig lite snabbt och sedan titta på serien som min pojkvön Chace Crawford medverkar i. Han är allt duktig han =)


Taggad taggad taggad...

GG, my love

Sådär, jag har precis kikat klart på 3 stycken Gossip Girl avsnitt och jag har 4 stycken kvar innan jag kan börja skaffa fram nya avsnitt igen till min dator. Som ni kanske förstår så fortsätter kvällen med GG som jag verkligen fastnat för. Jag älskar allt drama men som faktiskt uppstår på grund av endast kärlek. Kärlek är inte alltid något vacker och jag älskar realistiska serier, därav att jag fastnat för GG. Men jag får se till att inte hamna alltför sent i sängen sen, vi vet ju alla hur grym jag är på att vakna i tid haha! Nejmen idag kom jag faktiskt i tid till skolan och jag ska verkligen anstränga mig för att göra det resten av veckan också. Tror nog jag hittat ett "veckans mål" här hehe. Men, nu ska jag sätta på min serie igen och vi hörs självklart imorgon. Sov så gott alla trogna bloggläsare, kyss!


Denna vecka:


Denna torsdag/fredag så kommer Stockholms UF-företagare att ställa ut på Stockholmsmässan och eftersom att min blogg är mitt företag så kommer jag att stå där med bloggen och se glad ut haha. Jag kommer att ha en frågestund på plats. Ingen vanlig frågestund utan folk som passerar får skriva sin fråga på en lapp och sedan lägga den i en "frågestunds-låda" och sedan svarar jag somvanligt på frågorna i bloggen. Jag kommer även att lotta ut lite saker, som en liten goodiebag med massa kul småsaker. Dock innehåller den 2 lite finare saker. Det ena från Coolstuff.se och det andra från Modekungen.se så det får ni inte missa. Kom förbi och häng med mig och Kissie som gör mig sällskap i min lilla monter. Mässan är helt gratis och självklart ska jag locka till mig er med en skål full av godis, som det alltid görs på mässan haha!

Riktigt roligt

Fyfan jag kan inte sluta skratta!!

 

"du har gått från kina så du kan gå en bit till"

"importerad kinesisk skvallerkärring"

Besök av en präst

Idag fick vi besök av en präst under religionslektionen och det var mycket intressant och roligt. Vi elever fick ställa frågor som prästen sedan svarade på. Självklart blev det som jag trodde, prästen skämde ut sigsjälv och sin "religion". Han berättade att hans kompis en gång sagt såhär till honom, "vart var gud när min syster dog i tsunamikatastrofen"? Vet ni vad prästen svar var på den frågan? Jo han sa "gud var upptagen med annat". Jag var så nära på att ställa mig upp och fråga ifall han var helt dum i huvudet men jag tvingade migsjälv att sitta stilla och tyst på min stol.

Jag tål verkligen inte religion och nu har jag svart på vitt att religion bara är trams verkligen. Gud var upptagen? Haha, vilka humorister det finns alltså.

En dag försenad...


Melodifestivalen:
Snacka om ett program som verkligen engagerar folk alltså. Hur många tittare var det förra gången? 3,3 miljoner? Och då var det bara en delfinal också. Helt galet! Men jag tycker faktiskt att Melodifestivalen är underhållning i världsklass. Varje vecka så framför 8 artister/band ett bidrag och de flesta har verkligen olika musikstil så det finns något för alla att snappa upp i programmet. Sedan får svenska folket rösta fram sina favoriter och allt blir så tävlingsinriktat och jag tror det är detta som angagerar folk. Alla människor är vi naturligt väldigt tävlingsinriktade och när sedan ett program med så många olika musikstilar ska rösta fram ett slutvinnande bidrag så blir det ju självklart en såndan galen spänning.

Småresor:
Ja under helgen fick man ju lära sig något nytt. Jag behöver inte åka 4 timmars flyg och hosta upp 7.000:- för att få uppleva lite nytt och komma bort från Stockholm ett tag. Jag betalade 69:- och satt på ett tåg i 40 minuter och vips så var jag i Uppsala. Staden är tusen gånger mysigare än Stockholm och verkligen en jättesöt stad. Satt på ett gammeldags café och bara tog det lugnt. Hur uppskattat som helst verkligen och absolut man kan göra lite då och då ibland när man tröttnar på sitt kära Stockholm. Uppsala låter kanske långt bort, men man kan faktiskt åka dit, även bara för att ta en fika!



Amy Diamond:

Visst, det är jättegulligt och fascinerande att hon var så ung när hon slog igenom. Verkligen en tallangfull liten flicka. Men seriöst bruden är 17 år nu så hon kan sluta leka 12åring och hoppa runt i glittriga tyger som är stora som tält. Jag gillade låten oerhört mycket men jag gillade inte Amy. Varför hon gick vidare till andra chansen var för att alla småbarn satt och skrek på mamma att dom ville rösta på "ämy dammond" liksom. Vill inte låta negativ bara men jag tycker verkligen detta är tråkigt. Tänk er hennes låt, släng på en svart tight klänning prydd med svarta kristaller, ett par skyhöga klackar, lite laserstrålar på scenen och lite mer bas i låten. Hon skulle ju äga som fan. Nästan vinna hela skiten?

Blogg-fighter:
Jag orkar inte mer, har detta med att blogga gett folk storhetsvansinne? Det är inte så att folk faktiskt helt naturligt börjar bråka om en sak utan folk sitter med flit och letar upp saker att tjaffsa om, bara för att få tjaffsa. Varför ska vi bete oss som 10åringar? Vi alla bloggar, vi delar ett stort intresse. Borde vi inte komma överrens och kunna peppa varandra istället!? Vi ska hålla ihop inte kasta skit på varandra. Alla ni som bara ska bråka, håll er till Playahead istället och låt oss lite mer mogna människor sköta detta med att skriva seriously.

Shoppat lite

Vårens nyheter från Björn Borg såg jag fanns ute på nätet att beställa hem så jag klickade snabbt hem 2 stycken söta boxershorts. Eftersom jag är världens bästa storebror slängde jag med ett par underkläder från Tiger of Sweden till honom också. Blir han säkert glad för. Han har ju börjat komma i åldern då de tar på sig vad som helst bara det finns ett märke på. Lite smått roligt att se hur töntig han är haha men blir han glad så blir jag glad.

Mina underkläder:

(339:-)


Brors:

(150:-)

Påminnelse

Glöm inte min tävling här!
Tävlingen avslutas 00.00 inatt.

Måndag!


Men titta, jag är uppe i tid! Godmorgon på er alla.


Jag har precis plattat klart mitt hår med min Ga.Ma plattång som jag älskar så mycket. Skulle sälja min mamma på Blocket för att få behålla den. Haha okej, kanske inte riktigt men jag gillar den väldigt mycket i alla fall. Nu ska jag bara borsta tänderna och få i mig något att äta så är jag redo för skolan sen. Vi hörs självklart när jag är där.

Juste... min nya pojkvän. Söt va?

Min natt:

7 nya avsnitt att titta på, underbart! Kommer väldigt sent till sängs med andra ord :)


Götet nästa?

Ja nu är jag hemma igen haha. Vilket litet äventyr det blev. Det är ju inte varje dag man sätter sig på ett sushi-hak och sedan säger "ahmen vadfan, vi åker till Uppsala och fikar?". Det var i alla fall trevligt och vi planerar redan nästa resa. Vet inte riktigt vart det kan bli men det finns ju lite olika alternativ. Göteborg, Malmö, Uddevalla, Eskilstuna och massa andra mindre städer som man kan utforska liksom. Ayah, imorgon är det skola och då tillbaka till vardagen igen. Har tack och lov sovmorgon så det är ju bara att bocka, buga och sova utav helvete =D


Ser ju inte helt omysigt ut!? Tjejer vad säger vi, götet nästa?

Uppsala

Nu sitter vi på ett café tillsammans med min kompis Erik som bor här i Uppsala. Cafét heter Storken och är riktigt gammeldags, väldigt mysigt. Om en timme går tåget hem igen haha. Blev tyvärr ingen längre vistelse här men det är ju söndag och rätt sent så det mesta är stängt. Men jag har fått sett lite av en vacker stad i alla fall och jag kommer säkert hit igen :)


StilRobin bad mig kolla på denna staty, den skulle ha fet kuk haha.


2 söta tjejer vi hitta haha, pratade lite med dom :D

På tåget nu




Sällskapets blogg: Chamsine

Mot Uppsala nu

Sitter inne i stan nu med tjejerna som jag spenderade gårdagen med. Vi sitter på vår favoritrestaurang No8 på Stureplan. Jag har slängt i mig massor av sushi och nu har vi så tråkigt att vi ska åka till Uppsala. Ringde mamma direkt när vi kom på idén så nu har jag pengar på kontot och en ny stad framför mig. Hoppas StilRobin har tid att träffa mig och mina tjejkompisar annars jävlar haha.

Uppsala, gör er redo!

Mina tänder

Seriöst, alla borde bleka tänderna för det är något som verkligen syns hos en människa. Eller jag tittar i alla fall ofta in i folks käftar när de pratar med mig haha. Tänk er en solbränd kille, solblekt hår, ljusbruna ögon, och så lyser hundtals glödlampor upp när han talar. Så galet snyggt. Min kille ska ha kritvita tänder, annars sätter jag honom i tandläkarstolen tills han är klar. Eller nuför tiden behöver du inte ens gå till en tandläkare utan du kan göra som mig, på en frisörsalong. Hos Bobby kör dom en skitbra metod som går ut på att man bara sitter 20 minuter per gång, och du får endå ett synligt resultat efter bara första gången.

Jamen självklart är filten inte äkta, duh liksom :p

Jag och Bobby!

God morgon!

Hallå i stugorna alla vakna! Bakis eller haha?

Ja eftersom det är söndag kan ni nog gissa er fram till vad jag gör. Självklart sitter jag och pumpar alla låtar från gårdagens melodifestival på högsta volym. Måns låt som han sjöng igår har jag redan spelat 23 gånger i iTunes liksom. Lili & Sussi samt Amy Diamond går också högt i högtalarna idag. Riktiga schalgers alltså. Och Måns överraskade verkligen mig. Att kunna komma tillbaka och äga såsom han gjorde efter en hit som Cara mia trodde jag inte han skulle kunna göra. Men denna låt utklassade dom andra.

Final: Måns Zelmerlöv och HEAT
Andra chansen: Lili & Sussi och Amy Diamond

Var det rätt artister som gick vidare till finalen?


Killar kan vara skit

Klockan är över 11 och jag sitter hemma! Detta är inte likt mig, jag borde stå på dansgolvet med en cider i min hand och sjunga med till glada schlagers. Men jag är hemma, ensam i mitt rum! Konstigt det känns faktiskt. Ayah, nästa party blir om en vecka igen.

Har haft 2 tjejkompisar här och vi har kollat på Melodifestivalen och sedan bara slappat och umgåts. Var riktigt mysigt och trevligt. Nu sitter jag och pratar med R på msn, den enda vettiga människan känns det som. Han ligger inte runt, han snackar inte skit och han dömmer inte folk. Vilket det känns som att alla killar gör nuför tiden. Vad hände med allas hjärtan? Eller vad hände med folks känslor rättare sagt? Killar kan verkligen vara skit ibland. Okej man ska kanske inte sitta och tänka såhär negativt en dag som denna men man ska ju inte heller behöva sitta och hålla inne känslor och låtsas att allt är bra när det inte är det!? Ush, ibland hatar jag bögar (ja, jag drar ta mig fan alla över en och samma kant nu!!!)


R

Ballader idag - del 2

Ännu mera ballader kommer här, får inte nog när jag väl börjat.
Vilken av dessa är er favorit då?


Världens sötaste bror

Seriöst, min 8åriga lillebror är så jävla söt. På morgonen gick han in till mamma och pappas sovrum och sa att han skulle gå till en kompis och leka. Men han ljög. Istället tog han från sina sparpengar (som han har i en egen burk) och gick till affären för att köpa choklad åt mamma och pappa som alla hjärtans dag present, fattar ni vilken underbar unge va!? Sötaste jag hört på länge alltså.

Mamma:
- Amir, vart är presenten från dig då? Du får ju massa bloggpengar. Nej juste, dom ligger på krogen! Haha ditt pucko.


Ballader idag

Inget dunka dunka utan ballader pumpas från mitt rum idag :)
Vilken av nedanstående är er favorit? Någon grym ballad jag missat?


Trevlig alla hjärtans dag



Dagen som det surrats så överdrivet mycket om är nu här. Alla hjärtans dag och den kan verkligen firas hur som helst. Dra till en nattklubb och var otrogen mot din partner, sitt hemma och tröstät för att du är singel, ut och fira att du faktiskt lever "ensam" och ändå mår bäst, gå på restaurang med din älskade partner. Ja man kan göra vad som helst och folk kommer vara både lyckliga och ledsna idag. Jag är nog typen som en lycklig. Detta är ju bara en av 365 dagar? Varför slösa 24 timmar på att vara ledsen när allting är precis som vanligt. Ska jag vara ledsen idag kan jag ju lika gärna vara ledsen imorgon och resten av året eller hur!?

Nä... hoppas att inga sitter hemma och tjurar idag.
Dra på er ett smile och fram med alla geléhjärtan, love!

Jag överlevde natten

Ingen fara, jag lever haha! Igår var det grymt, och jag hade så galet kul alltså! Först vart det födelsedagsfirande av en kompis på Husets. Ett sunkigt hak i Gamla Stan där wannabees springer runt och tror att dom är det. Rätt roligt att se på dom faktiskt. Men vi hade trevligt där vårt sällskap i alla fall. Vid 11 rörde vi oss vidare mot nyöppnade gayklubben Paradise där hela natten spenderades och jösses vilket drag det var där. Smockfullt med folk verkligen. Träffade även Valentin och hans vän Andreas som var hur sköna som helst. Efter att dom bjudit mig och Andrea på lite drinkar så drog vi med dom på efterfest på Kungsholmen. Efter ännu mer dricka dära så rörde jag och Andrea oss hemmåt och jag landade i min säng klockan 6, därför jag vaknar så sent idag antagligen!? Hursom, en underbar och lyckad natt. Hoppas det blev detsamma för er!


Valentin, Andreas & Andrea! Gullungar.

Ready, set, go

Jag och en tjejkompis har suttit hos mig ett tag nu och fixat oss. Vi ska börja röra oss in mot en klubb i Gamla Stan där vi ska förfesta med ett stort gäng. Gratis champagne och tårta bjuder stället på eftersom att en kompis fyllt år, härligt va? Sedan ska vi till gayklubben där jag var förra fredagen och spydde ner toan. Jag ska göra stor comeback där ikväll haha! Nejmen ska faktiskt ta det lugnt med drickan ikväll och ha riktigt roligt. Vi hörs självklart imorgon igen. Kyss på er alla och ha en riktigt underbar fredag!


Detta är vackra
Andrea som jag sitter med just nu!

Jag? Nej ni!

Är jag dum i huvudet för att jag tycker det vore pinsamt att komma från ett land som dödar folk för att dom älskar någon!? Ursäkta? Det är väll snarare ni som är dumma i huvudet som inte kan acceptera att alla människor tycker olika? Om ni nu är stolta över att komma från Iran så är ju det jätteroligt och bra att ni står för erat ursprung. Men min åsikt är att ifall jag hade kommit från Iran så hade jag tyckt det var pinsamt. Accepterar ni inte min åsikt så behöver ni inte heller lämna en kommentar i bloggen. Suck på oallmänbildat folk alltså... Och varför jag tog upp just Iran är för att bilden och morden jag pratade om kommer från just Iran. Men det är ju inte så att jag har något emot Iranier personligen. Utan hur landet styrs, och självklart andra länder där kärlek är olagligt.

Nej nu ska jag hämta ett paket på posten!
Faktiskt något till mina läsare, men bara dom snälla får haha =D

Ni får inte veta än vad det är, men det kommer från CoolStuff!


Misstänkta?

Hemma igen efter att ha vart shoppingsällskap åt min söta vän Amanda. Vi träffades genom en gemensam vän men nu har vi börjat träffas själva då och då. Verkligen en underbar tjej detdär också. När vi var inne i en butik så började personalen gå runt och titta på oss. De viskade och höll på. Sedan kunde de ge på bara några centimeters håll och försöka titta ner i våra påsar. Ursäkta!? Vad ser vi ut att vara för typer om jag får fråga!? Knappast sånna som snor i alla fall. Riktigt fräckt, vi blev skitsura och drog direkt efter att ha skällt ut hon i kassen. Eller vi bara frågade om man ska gå och behöva känna sig rädd för personalen nuför tiden liksom. Anyway, sammanfattat en trevlig vända inne i stan och jag fick även ställa upp på foto med 3 jättesöta bloggläsare.



In to the city now


Stackars Iranier

Ayaz och Mahmoud blev hängda på ett torg 23 juli, 2005.
Brottet de begått? Kärlek!



Vad pinsamt det måste vara att komma från Iran!?
Jag menar... lagar som förbjuder kärlek? Idioti.

The Buddy Holly

Jösses vilket drag alltså! Igår var jag ju och såg min första musikal någonsin och The Buddy Holly Musical satte verkligen ribban högt vill jag lova er. Vilket drag inne på Göta Lejon alltså, helt galet! I slutet stod varenda kotte upp och klappade och stampade fötterna i golvet och det var riktigt grymt. Brolle Jr gjorde rollen som Buddy så himla bra och tänka er att lilla rosa bögen Amir stod och bara älskade 50tals musiken som de spelade. 50tals rock stod jag och verkligen älskade. Det var grymt, en resa bak i tiden och jag skulle gärna stannat där ett bra tag till.

Gå och se musikalen för i h*lvete!!!



Jag och kvällens vackra sällskap,
Meis! Läs hennes blogg.

Förbannad

Seriöst, jag är skitsur på migsjälv! Varför kommer jag aldrig upp på morgonen? Jag somnade inte alls sent igår och jag ställde larmet på klockan 6 och ändå vaknar jag först nu!? Nej jag bryr mig inte om någon ny väckarklocka eller några andra slags apparater som ska få mig att vakna i tid på morgonen. Nu ska vi dra till drastiska åtgärder:

1. Sömntabletter (somna i tid)
2. Koffeintabletter (bli pigg i tid)



Koffeintabletter finns receptfritt, men är sömntabletter receptfria?

Dags att åka

Nu är jag och min tjejkompis klara och redo att börja åka. Vi har käkat lite mat och gjort oss snygga. Väl på plats blir det tilltugg, snittar antar jag, och dricka vilket antagligen är champagne. Dock är jag mest sugen på riktigt iskallt vatten. Läsk är inte något jag dricker ofta faktiskt. Kolsyra gör sig bäst i vatten, loka och ramläsa är ju gudomligt gott liksom. Men helst föredrar jag vanligt vatten med massa is i. Okej, nu vet jag inte hur jag kom in på att jag gillar vatten haha men men. Dags att röra på sig och så hörs vi efteråt när jag vart och sett musikalen. Pusshej, ha en trevlig torsdagskväll!


Jag och kvällens sällskap, gjorde denna bild för snart ett år sedan.
Hon fyllde år och jag hade precis lärt mig photoshop, haha tönt!

Vad gulligt

Hittade denna sparad på min dator, minns att jag fick den för ett bra tag sedan men jag kommer ju knappast ihåg från vem. Den är i alla fall jättefin och vem det än är som har gjort den så tusen tackar, skitgulligt gjort!


Världens bästa plattång

Sett på världens bästa serie, kommit på att jag ska på galapremiär ikväll och även fått min nya plattång hemskickad. Vilken som helst? Absolut inte. Det är utsedd till världens bästa plattång. Har letat efter den länge på Åhléns och andra ställen men den är ju uppenbarligen alltid slutsåld där jag letar så jag beställde via nätet helt enkelt.

Förbättrar elasticiteten
Reducerar eventuella skador i håret
Hjälper till att bevara hårets naturliga fuktighet
Föryngrar håret genom att förstärka det
Förbättrar hårets lyster

Keramiska plattor 3 x 9 cm
Uppnår arbetstemperatur på några sekunder - 200 grader.
Ergonomisk och välbalanserad
On/off knapp som tänds när den är på
Skyddsplattor medföljer

Ja ni hör ju själva!? Jag har verkligen världens bästa plattång och jag har redan hunnit platta mitt hår, min brors och min morsas. Eller morsans hår lockade jag med plattången eftersom att det går så galant med just denna. Med min förra var det inte lika lätt. Ayah, känns som att Amir kommer vara skitsnygg i håret varenda dag nu!? Bye bye, bad hairdays are over =D

Ga.Ma ceramic Cp1

(klicka på bilden)

Smålyxigt en torsdag

Det är nästan som en drog dethär med tv-serier. Att se dom en gång i veckan på sin tv är okej men att ladda ner dom skapar ju bara ett stort beroende. Jag har sett Gossip Girl förut men blev sugen igen så laddade ner hela första säsongen i förrigår och jag har redan hunnit gå igenom 14 avsnitt. Fatta hur bra serien är då liksom!? Jag kan inte få nog av Gossip Girl, och inte av Nate! Snyggare får man ju söka efter med ljus och lykta som min mormor brukar säga hihi.

Jag har några få avsnitt kvar av första säsongen och när jag sett klart på dom ska jag in i duschen och börja piffa till mig lite. Inte varje dag man får gå på galapremiär för en musikal. Jag har faktiskt aldrig varit och sett en musikal förut. Har ni!? Det är som en teater fast med sång? Eller hur? Ayah, min kompis som jag ska ta med har inte heller vart på en musikal förut så det blir premiär för oss båda. Lite kändis mingel innan också! Lite sådär smålyxigt en torsdag. Mysigt! Love life.


Brolle Jr som spelar huvudrollen i musikalen The Buddy Holly Musical!


Sjukanmäld idag

Jag blir hemma idag också. Det är inte för att jag försovit mig (skulle ju inte vara vaken nu då) utan för att jag helt enkelt inte mår så bra. Det sista jag vill är ju att bli sjuk så jag ska vara hemma nu under morgonen/förmiddagen och göra absolut ingenting. Ska lägga mig med myskläder i sängen och titta på Gossip Girl med något gott till att äta/dricka. Te låter frestande, kanske min hals kan bli lite bättre också!? Dock tror jag att jag måste börja röra mig ut sen mot kvällen. Är bjuden på galapremiären av en musikal och min kompis stora idol har huvudrollen i musikalen. Känns taskigt att neka henne detta bara för att jag inte mår så bra.

Några av världens snyggaste killar, vem är din favorit!?

Jag bjuder på denna...


1. Han lottar ut saker på sin blogg hela tiden. Är det någon som vinner!? Absolut inte. Och juste, han lottade ut ett NK presentkort med anledningen "vill inte ha det för jag handlar inte så mycket på NK". Vem går på en sådan lögn hallå!?

2. Han skriver ungefär 2-5 inlägg om mig varje vecka. Om hur fet jag är, om hur hemskt det vore att vara mig osv. Jadu, det är ju inte du som sitter och ägnar halva din fritid åt att skriva om mig hela tiden eller!?

3. Han kastar sten i glashus. Jag lägger upp bilder när jag är nyvaken, osminkad, ful, äcklig osv. Varför låtsas våra perfekt? Varenda bild som snubben själv lägger upp redigerar han och sänker ljusstyrkan så att bilderna blir nästan totalt svarta. Vem är det som är ful tro!? (bilden ovan är hans header, tro det eller ej).

4. Han raggade KONSTANT på mig förut men han var inte riktigt min typ så när jag mer eller mindre dissade honom (dock på ett snällt sätt såklart) så började han totalt hata mig bara över en natt. Snacka om att inte kunna acceptera läget. Man kan ju inte få vem som helst!?

5. Du har bloggat konstant om mig i månader nu. Och nu har du nått ditt mål, jag har tagit 5 minuter av min fritid och givit dig lite plats i min blogg, Nöjd nu? Fått som du ville? Bra, jag skriver aldrig mer om dig och du aldrig mer om mig och så önskar vi dig lycka till med kärleken osv. Puss och kram!

Ja nu sjunker jag till hans nivå tänker ni!? Ja det gör jag!
Men jag har lagt ner 5 minuter, han har lagt ner timmar.
Sen tycker jag synd om honom, så bjuder på lite reklam?

Singing Bee

Pusst, äntligen hemma! Som ni förstår så tog inspelningen av programmet verkligen längre tid än väntat men det var i alla fall kul att få sitta i publiken och titta på. Skulle gärna avslöja redan nu vilka som vann men tyvärr har jag skrivit på ett kontrakt hehe. Och ni skulle sett killarna på plats. 2 av killarna som dansade var ju råheta och en kille som hjälpte till med sladdar och sådant i studion var ju bland det snyggaste jag sett. Riktigt jobbigt var det nästan haha! Men men, det bjöds även på muffins, dricka osv på plats innan inspelningen började så fick en trevlig fikastund också vilket såklart uppskattas. Och juste haha... fick skriva lite autografer också haha. Tyvärr fanns inte papper så skriva på tjejernas händer iställer. Ja, man säger ju att alla ideér är bra förutom dom dåliga!

Barnsliga jag och min underbara vän Sofie under inspelningen.


Scenen!

Bloggens första...


- Hannah frågar:
Hej Amir. Först och främst vill jag skriva att jag beundrar din blogg, jag har sagt det förut och säger det igen. Först var jag inte imponerad, men din blogg har förvånat mej mer och mer varje gång. Och jag beundrar dina åsikter, ditt självsäkra sätt att skriva och din bloggs perfektion. En blogg med korrekt svenska och med snudd på perfekt utseende är lättare att läsa och därmed tycka om.
 
Jag vill fråga vad du tycker angående skolgång och homosexualitet. Jag tänker mest på sexualkunskap som jag personligen tycker borde förändras oerhört, bland annat att de borde ta upp sexuell njutning för tjejer, inte bara hur man blir med barn. även hur vanligt det är med exempelvis svamp vilket många unga tjejer inte ens vet vad det är och
skäms otroligt om de får osv osv. När jag tänker efter så handlar ingenting om sexualkunskapen om homosexualitet (iaf inte när jag gick i skolan) vilket borde vara självklart i ett ämne om sex och relationer. Vad tycker du?
 
Borde homosexualitet diskuteras mer i skolan, exempelvis på sexualkunskapen?
Tänker väll mest på högstadie nivå.
 
Tack för en underbar blogg.
Kram / Hannah


- Amir svarar:
Hej Hannah! Först och främst vill jag tacka för dina underbara komplimanger till mig och min blogg. Vad kul att du tycker som du gör och du ska veta att det värmer att få höra, verkligen!

Jag minns när jag gick i högstadiet och hade sexualkunskap. Vi fick trä en kondom över en gurka, lära oss om graviditeten och även lära oss könsorganens olika delar/namn. Så jag kan hålla med dig om att det man lär sig känns rätt så lamt. Såsom ämnet är upplagt i skolan idag borde det faktiskt heta könskunskap eftersom att vi inte alls lär oss mycket om själva sexet utan bara lite smått om våra kön. Och som du säger, visst borde vi lära oss mer om njutning, både kvinnans och mannens.

Att det inte pratas mycket om homosexualitet i skolan tycker jag är väldigt tråkigt. Bög är en kille som har sex med en kille, han sminkar sig och umgås enbart med tjejer. Detta verkar vara synen som folk har på homosexuella. Folk glömmer bort att även homosexuella kan älska, att vi har känslor och att även vi är individer. Ingen är den andra lik, precis såsom att varje hetrosexuell människa är en egen individ. Grupparbeten, redovisningar, föreläsningar och mer borde ägnas åt homosexualitet, och mindre fokus på bara sex då.

Bortglömt

Juste, jag har ju helt glömt bort att jag ska sitta som publik på Singing Bee idag! Fan, då måste jag sminka mig idag också alltså! Vill ju inte sitta med rödflammig hy och mörka ringar under ögonen i tv liksom haha! Ska snart möta upp några vänner som ska med och sedan åker vi mot inspelning. Vet inte hur lång tid det tar men inte mer än 3 timmar tydligen. Hursom, nästa inlägg blir min bloggs första "svar på tal", missa inte det =D

Hej jag heter Amir och är skitsnygg med mina vita tänder *bling*


Hoppas man får tillfälle att snacka lite med Hanna, hon verkar så rar.

Så himla fint

Är det något Brittan kan så är faktiskt att göra riktigt fina ballader när hon väl vill. Everytime, Out from under, My baby osv. Sitter och lyssnar på dom alla nu och dom är verkligen jättefina! Jag älskar även när hon sjunger i falsett, det låter så himla fint och mjukt. Nej nu ska jag fortsätta lyssna på Out from under och sjunga med så högt att mina fönster spricker haha!

I don't wanna dream about, all the things that never were...

Han är nog kär

Observera att jag inte svarat en enda gång, när tröttnar han!?


Vad ska jag göra?

Jag ställde larmet på mobilen, jag somnade i god tid, tror ni jag kom upp i tid? Absolut inte! Jag fattar inte, jag kan verkligen inte kliva upp i tid hur jag än försöker. Jag vill ju till skolan, jag har ju kul där. Nej alltså jag måste verkligen köpa en riktig väckerklocka snart som tjutar utav helvete bara. Fan fan fan ... ayah, får plugga hemma idag då!? Vet ju faktiskt exakt vad det är som ska gås igenom i skolan idag så jag kan lika gärna göra det hemma när jag är så dum och försover mig hela tiden.


Lottar ut presentkort

Japp, då var det dags för en ny tävling! Denna tävling har 3 stycken vinnare så chansen att just du vinner är trots allt 3 gånger så stor som annars faktiskt. Varje vinnare i utlottningen får ett presentkort (180:-/styck) på en tidningsprenumeration av valfri tidning (Glamour, Elle, Café, King, Cosmopolitan m.fl.). Härligt va!?

1. Bli medlem här (du kan vara med i tävlingen även om du redan är medlem)
2. Skriv ditt medlemsnamn på sidan som en kommentar i detta inlägg.
3. Drar 3 stycken vinnare nästa måndag så ni har en vecka på er.

Lycka till nu allihopa! :)


Min mamma tackar

Tack till alla som tog sig tid att tipsa min mamma om katt-namn till hennes senaste kull på 5 kattungar varav alla måste ha namn som börjar på bokstaven H. Min personliga favorit var den med temat sångtitlar, såg att namnet Hero var med och jag skulle verkligen vilja att en katt fick det namnet, Hero liksom, så sjukt vackert. Nu valde min mamma istället temat drinkar som 2 stycken av er tipsade om. Så tack Sara och Emma, mamma har valt era namn som nu står med på hennes hemsida för kattuppfödning. Klicka på "till salu" till vänster om sidan så hittar ni kattungarna och deras namn.


Mamma och pappa med deras bebisar =D


Ingen respekt för folk

Den enda som lyckats med en riktigt provocerande blogg är min gulliga vän Kissie (hur snäll som hellst). Alla ni andra, vet ni vad!? Ni är sämst. Seriöst nu! Att provocera är inte att skriva "Amir är tjock och ful" i sin blogg och sedan tro att man ska blir värsta bloggkändisen för att man hatar mig!? Att provocera på ett bra sätt är att kunna uttrycka starka känslor angående ett känsligt ämne som berör många. Nu älskar jag blondiner men om jag t.ex. skulle skriva ett helt inlägg om att jag anser att blont hår bara är en slags sexsymbol skulle det verkligen vara att provocera och folk skulle nog bli galna.

Men alla som sitter och skriver i sina bloggar att dom hatar mig (och andra). Dom är pinsamma, dom är misslyckade människor som försöker utnyttja andra för att komma någonstans. Seriöst? Har man en sådan dålig blogg att man måste skriva skit om folk i varannat inlägg så bör man kanske fundera på att lägga ner sin blogg!? Jag har glömt bort hur många bloggar det är som skriver om min övervikt. Men något jag inte glömt är den underbara känslan av att veta att av allt som händer i folks liv så är min övervikt det absolut intressantaste dom har att förmedla, fan jag älskar migsjälv och min mage.

Ska ni provocera så gör det då men dagis var länge sedan vi lämnade.


F-you, okej snyggingar? :)

Har blekt tänderna

Det jag var och gjorde hos Bobby var självklart att bleka tänderna. Den trevliga receptionisten var jätteduktig med instruktioner och förklaringar så det var inga som helst svårigheter. Jag blekte med "Cosmetic Bright" och med den metoden är det så att man bara sätter tänderna i en skena som det redan finns blekningsgele i och sedan sitter man med ett starkt blått ljust mot munnen (se bild nedan) i ca 20 minuter. Resultat ser jag redan nu på mina tänder men för att uppnå bästa resultat ska jag göra samma process några gånger till hos Bobby!


Snygga Bobby och jag, kika gärna in på hårstudions
hemsida!

Hos söta Bobby nu

Meral har precis bjudit mig på en sak, berättar mer sen!


Bobby och Meral, underbara.


Dags att maila mig

Ja det är nu tisdag och dags för er kära läsare att börja maila in frågor till mig. För 1-2 gånger i veckan kommer jag att köra "Svar på tal" där jag tar mig tid att svara på en fråga (en fråga varje gång) och skriva lite längre utförligare svar än vid vanliga frågestunder. Så vore alltså roligare med mer seriösa frågor liksom. Vad jag har för favoritfärg kan man spara till en frågestund liksom hehe.

Mail: [email protected]

Vad mer då? Jo jag sitter i skolan nu på dagens andra och även sista lektion. Vi har Psykologi B nu vilket är jätteroligt och intressant men ibland kan det faktiskt vara klurigt och svårt med en massa annorlunda ord hela tiden, men man lär sig nog. När vi slutat skolan blir det såklart lunch på någon restaurang här på Söder och efter det får jag se om jag hinner hem först eller om jag drar direkt till Bobby, och mer om det när jag är där ;)

Jag brukar duscha

Godmorgon snyggingar! Hoppas ni sovit gott.

Linserna är isatta, mitt hår är plattat och jag har sminkat mig. Som ni vet så fixar jag mig nästan aldrig inför skolan men igår frågade en tjej i klassen om jag brukar duscha. Fattar ni hur hemsk jag ser ut när jag inte fixat mig va? Jag blev livrädd och kände att jag måste vara skitsnygg idag. Självklart duschar jag även om jag inte ska sminka mig eller fixa håret. Ayah, idag hoppas jag folk inser att jag faktiskt brukar duscha. Haha söta tjejer det finns! Ska röra mig till skolan nu och idag har jag faktiskt en liten liten sovmorgon. Jag börjar 9.40 och det får man ju vara glad över. Alltid skönt att sova lite extra än väntat, nu ska jag dra i allafall. Puss sålänge!


Strular det?

Ser bloggen konstig ut? Är t.ex. bakgrunden/headern borta!?
Klicka på knappen F5, ser det inte bra ut igen så lämna gärna en kommentar.

Dansat färdigt

Nu har jag stått framför spegeln och lekt Alcazar tillräckligt länge haha. Börjar bli trött och funderar på att försöka sova tidigt idag. Klev ju upp tidigt så behov av sömn finns ju sannerligen vill jag påstå. Men imorgon är en ny skön dag och vi hörs självklart då. Jag börjar skolan tidigt så ni som stiger upp tidigt kan självklart kika in här redan då. Alla vill väll veta hur otroligt snygg jag ser ut när jag precis vaknat!? Eller inte liksom, nej imorgon blir en snygg tisdag, men mer om det imorgon. Puss och sov gott nu gullungar.


Åh så glad

Åh denna dag har varit så bra. Det var kul i skolan, massa andra roliga saker (som jag inte kan prata om i bloggen) som hänt och allt går bara min väg idag. Och nu lyssnar jag på typ skönaste låten på länge. Jag blir skitsugen på att köpa en cider och ställa mig på dansholvet bara.

Nivet låten som Alcazar gick vidare med i lördags!? Det är ju nästan omöjligt att få tag på låtar från Melodifestivalen nu i början då SVT granskar varenda jäkla sida på internet för att se till att låtarna inte läckt ut (alla låtar i hela tävlingen ska ha spelats först). Men vet ni vad, jag har lyckats hitta Alcazars låt och sitter nu och pumpar. Gud så glad jag är, den är ju tusen gånger bättre än Marie Serneholts låt haha, även om hon är snyggare. Andreas är kung och tjejerna med honom är asballa dom med. Rosa mikrofoner också, me like!


Okej jag är snäll och erkänner... snodde bilden från SVT's hemsida.
Lite av deras material kan dom fortsätta få ha rätten till iaf haha =D

Döp mina katter


Som ni ser så har vi fått kattungar här hemma, vist är dom små och söta!? Nu är det så att hon är en seriös kattuppfödare och denna kull med kattungar måste alla få namn som börjar på bokstaven H och det måste även vara ett sammanhängande tema för alla namnen så nu får ni läsare hjälpa min mamma och tipsa oss lite!

T.ex:
- Tema: Kändisar
- Namn: Hilton, Hillary Duff, Hannah Montana osv...


5 ungar är det så tipsa gärna om flera namn (och glöm inte temat).
Och namnet måste börja på bokstaven H, absolut ingen annan bokstav.
Tack på förhand, kanske en av mina kattungar blir döpt av dig? ;)

Killarna var inte rädda


Nu är jag hemma och har precis käkat middag. Familjen käkade pannkakor men jag anser inte att en dag av mjöl och mjölk är mat så jag gjorde potatismos och fiskpinnar, helt okej haha! Varför jag inte bloggat på ett tag är för att sista lektionen i skolan så ledde jag en idrottslektion i Sjöstadshallen, det är något man måste göra för att få minst godkäng i kursen Ledarskap som jag läser. Som ni vet så skrev jag förut i bloggen att jag skulle vakta killarna i duschen (ett skämt såklart) och killarna i klassen blev skiträdda och sa till sin lärare att de inte vågade gå på lektionen. Nu var i alla fall väldigt många på lektionen ändå och det gick jättebra, dom såg ut att ha kul och det var inget strul i form av elever som inte lyssnade eller sådant omoget. Efteråt fick några elever göra en utvärdering och jag hann inte läsa alla men en skitsöt blond tjej skrev såhär om mig:

- Glad och positiv, gjorde det kul och han förklarade bra.

Det låter väll toppen!? Av läraren fick jag och min grupp 4/5, skitbra!
Tack så mycket SP1D för roliga 45 minuter, jag ska bli ledare, statsminister haha!

Våga fråga!


Självklart får jag gratis saker från olika företag hemskickade till mig. Men tror ni att företagen kastar prylar över mig!? Nej det gäller att inse sin värdighet. Jag vet att min blogg har väldigt många läsare och att de mindre företagen faktiskt tjänar på att synas i min blogg.



När jag behöver någonting speciellt så brukar jag höra av mig till olika företag och säga att jag driver Sveriges största gayblogg, att jag har si och så många läsare, vad jag vill ha från företaget och vad dom tjänar på att ge mig det. Som nu t.ex. så ska jag ju stå med min blogg på Stockholmsmässan snart. Självklart har jag redan fixat massa saker från olika företag som jag ska lotta ut på plats. Blir saker som ni kan bära runt på, använda till datorn osv, lite olika fina saker till er.

Självklart är det skillnad på att ringa Siba och fråga om man kan få en 42" lcd-skärn eller om man hör av sig till en frisör och ber om nya hårprodukter att prova. Våga ta steget att höra av er först men var samtidigt realistiska så att ni inte framstår som giriga eller som att ni är alltför självgoda.

Sitt inte och vänta, företagen kommer aldrig att springa efter er.

Dagens lunch

Panerad rödspätta med kokt potatis och remouladsås.
Tror inte jag sagt det förut men jag är en fiskmänniska.
Jag äter nog nästan allt irån havet faktiskt.


19-20 februari

Sitter nu på min UngFöretagsamhets lektion och vi planerar nu inför mässan på Stockholmsmässan 19-20 februari. Bloggen är ju mitt företag så jag kommer stå där och göra blogg-relaterade saker. Kommer ha en frågestunds-låda där folk får lägga i frågor som jag sedan svarar på i bloggen. Kommer självklart att lotta ut saker och mycket annat. Kommer bli jättekul och jag ser fram emot det. Eftersom jag är själv i mitt företag så kommer jag ha vänner med mig också så jag slipper stå själv. Kissie är gullig och ska stå där med mig båda dagarna och sedan kanske min syster hakar på också. Kommer säkert bli jättekul.



Vad hände med Marie?

God morgon på er alla!

Vaknade med en enda låt i huvudet. Och nej det var inte alls en Britney låt. Seriöst, varför gick inte Marie Serneholt vidare i fredags!? Visst, hon är inte bäst på att sjunga. Men hon kan sjunga till en viss gräns, hon vet verkligen hur man rör sig på scenen, hon utstrålar glädje och såg absolut bäst ut under hela kvällen. Med andra ord... ska man sammanfatta ett nummers helhet så var hon utan tvekan bäst. Efter henne tycker jag Alcazar var grymmast, så grattis till dom!

Denna låt kommer pumpas i min iPod hela dagen idag!
(ja, jag har den redan där i hehe)



(Tryck på HQ knappen så blir det inte så suddigt.)

Slapp söndag

Vad har jag fått ut av denna dagen då!? Jag vaknade upp med massvis av skönt partyfolk, käkat jättegod mat med 2 underbara vänner och sedan bara tagit det lugnt här hemma, mysigt va!? Slappisdagar är så underskattade för det är verkligen underbart att ta det lugnt och inte göra mycket alls. Jag har spenderat timmar vid datorn nu och jag har inte det minsta ångest över det liksom. Vad som händer resten av kvällen vet jag faktiskt inte. Eller jo... jag ska planera en sak inför imorgon kom jag på!


Veckans...


Slapp stil i skolan
Varför? Varför ser jag alla dessa tjejer med klackskor, stylat hår och 5 kilo smink i ansiktet.... i skolan!? I skolan är vi för att lära oss saker, måste man slita på sitt yttre då!? Håret mår inte bra av att plattas/lockas varje dag, inte av diverse hårprodukter heller. Och hur tror ni man ser ut i ansiktet om man ska kasta på sig smink varje dag!? När jag precis hade kommit ut som homosexuell så hade jag jämt smink på mig, hela tiden. Det var ju såklart för att jag tyckte det var så kul att sminka mig, extra kul eftersom att jag inte hade vågat göra det tidigare heller. Men nu har folk faktiskt börjat fråga vad som hänt med mig. Jag kommer till skolan med världens knullruffs och sminka mig i skolan händer aldrig mer än en gång i veckan.

Valentins blogg
Min kompis Valentin pluggar i Rumänien och skriver sin blogg därifrån. Detta är nog den enda bloggen skriven av en kille som jag faktiskt följer påriktigt. Självklart kan jag kika igenom många andra bloggar skrivna av killar men denna följer jag lika väl som min egna faktiskt (klart jag läser min egna haha). Han skriver om sitt plugg därnere i staden Cluj, om festlivet där osv. Juste... han är skitsnygg också, men dock upptagen så ni behöver inte tracka honom med kommentarer nu haha.





Kroppsidealen
Jag får frågor om varför jag inte bryr mig om min vikt!? Seriöst nu alla idioter (ni är faktiskt det). Jag har ett liv att leva, ska jag ägna det livet åt att bry mig om ett sjukt ideal som medierna har fått många i samhället att följa!? Jag äter det jag känner för och om min kropp råkar vara en sån som lätt tar åt sig av allt i maten så får det väll vara så!? Ska jag slösa mitt liv åt att springa på rullband och inte äta det jag faktiskt vill bara för att folk är så pinsamt lättpåverkade att dom slaviskt följer dagens media. Om ni vill dö undernärda och klena så gör det, jag mår galant! Och den dagen jag går ner i vikt är det för min hälsa, absolut inget annat!

SVT's pengagirighet
Seriöst, det räcker inte med att man ska rösta en gång i årets melodifestival utan nu är det så att under ett program så är det hela 3 omröstningar!? Varför då!? Det blir bara krongligare att hålla reda på allting och det blir inte ett rättvist resultat eftersom att folk inte har lust att rösta på sin favorit hela 3 gånger. En gång är okej men 3 liksom!? Nej, om det nu börjar gå så dåligt för SVT's ekonomi så kanske dom ska börja satsa på lite mer underhållande program istället för att förstöra nästan det enda dom har som faktiskt är värt att se!?

Här har ni Kim

Kim som ni ville se är längst ut till höger.
I mitten har vi Mattias med hans Henrik, underbart.


Åååh, typiskt Mattias på efterffest.
Jag gör det i alla fall med släckta lampor haha.

Kinesiska hemsidor

Vi sitter nu på restaurangen på Stureplan och det är först nu man börjar undra varför man egentligen åt så mycket. Kissie sitter och tjatar om att hon har blivit tjock och jag vill bara spy haha! Sushi for the win liksom! Båda sitter vi nu med våra bloggdatorer och personalen här tycker att dom är skitcoola för att dom är så små. Dom har bett oss gå in på olika kinesiska sidor åt dom, skitgulliga. Vad som händer härnäst vet jag inte men nu måste jag utan tvekan på toan haha!


Livets goda

Jag, Kissie och 2 killar från inatt ska in till Stureplan och äta sushi nu, yummie.


Hittade en hund

Sitter kvar på Kungsholmen och upptäckte att ägaren av lägenheten faktiskt har en hund, en blandras. Hälften chihuahua och hälften något annat som jag inte kan stava till haha. Eftersom att jag älskar djur så gick jag direkt ut med hunden på en liten morgonpromenad. Hittade en klippa med jättefin utsikt så stod där ett tag med hunden och tittade ut lite. När hunden hade kissat och bajsat så drog vi in igen och nu sitter vi här 6 bögar och undrar vad vi ska göra med livet haha.



Ligger på Kungsholmen

God morgon allihopa!

Igår blev det riktigt lyckat, som jag lovat mig själv så tog jag det lugnt med drickan. Förfesten med Melodifestivalen var jättetrevlig och med trevligt folk. På gayklubben så var det också väldigt trevligt och mycket tid spenderades på dansgolvet som vanligt. Köpte faktiskt inte en enda dricka i baren på gayklubben, duktigt va? Nejmen har man mått riktigt dåligt tidigare samma dag så är man faktiskt inte sugen på alkohol.

Efter gayklubben så mötte jag upp Mattias utanför och vi tog en taxi till en efterfest på Fridhemsplan där vi fortfarande ligger nu med världens skönaste folk. Mattias hade sex med Henrik och jag hade sex med Kim, en riktig jävla efterfest haha! Nu ska jag se om det finns någon jävla mat  i detta hus. Vi hörs senare mina vänner.


Niklas, Allan och Jonatan på förfesten!


Söta Linnea och jag på förfesten.

Försiktig utgång ikväll

Jösses, efter förra blogginlägget slocknade jag som en styckad gris i min sköna säng haha. Med linserna på också, inte bra det! Nu sitter jag i alla fall ända ute i Duvbo (Sundbyberg). Kanske inte så jättelångt bort från civilisationen men från mig tog det sin tid att åka.  Är hos en "killkompis" som jag ska se på Melodifestivalen tillsammans med. Därefter ska vi faktiskt ut, ja, jag tänker dricka idag med. Men man lär sig av sina misstag så jag tänker då inte dricka rött vin ikväll, och inte mycket dricka över huvud taget.

Hursom... melodifestivalen har börat, och jag har längtat i månader!!!!


Ett svårt val faktiskt


Ska sova på saken ett tag, powernap nu....

Tagit tag i problemen

Äntligen, har börjat ta vara på mitt liv och ordnat upp vissa saker! Jag har bl.a. plattat håret och satt i mina linser, haha =D Nejmen har sett ut som 7 svåra år hela förmiddagen nu så kände att det kanske var dags att börja se lite okej ut lixom. Snart blir det mat här hemma också. Någon slags kycklinggryta med ris, fasiken vad mumsigt det ska bli. Sen får jag se vad jag ska göra mer. Har ju redan druckit några liter vatten så varför inte några till? Haha!

Kanske dags att klippa naglarna?
Förresten, tog inte mer än 30 sek per lins idag, jag är grym.


Kanske håret också, hör du det Bobby? ;)

Dendär Ugglas

Mormor ringde mig och var helt förskräckt över att Caroline Af Ugglas ska vara med i melodifestivalen ikväll. Jag förstår henne, människan kan knappast komma från samma planet som oss andra!? Inget illa menat men jag förstår mig inte på människan. Fastän hon inte kan ta en enda ton ska hon vara med i melodifestivalen, och fastän hon vet att miljoner människor ser henne så ser hon ut som hej kom och hjälp. Och juste, hon använder inte schampo när hon duschar heller.


Dagen efter

Fasiken vad jag måste vart underhållande igår!? Preci fått veta att syster smygfilmade mig igår när jag kom hem stupfull och min lillebror har gjort en ljudinspelning av mitt fylle-snarkande haha. Tänka sig, när jag mår som absolut sämst så är jag riktigt underhållande? Anyway, idag är dagen efter, då gäller ju detta:

- Dricka vatten (mycket, du kan inte dricka förmycket)

- Inga hastiga rörelser, sitt eller ligg bara.

- Ingen musik, och absolut inte med någon bas.

- Ät mat och ät mat, har du spytt 3 gånger är magen antagligen tom!


Slutsats: negativt

Okej alla är vi människor, så jag ska vara helt ärlig. Jag har inte den blekaste om hur nya gayklubben Paradise var igår. Fast det kommer vi iof till senare. Jag mötte upp Kissie och söta Claudia (som mådde dåligt, stackarn) i stan och då satte vi oss på en hotell-bar och umgicks lite tillsammans med en av Kissies kompisar som redan var där. När ytterligare en vän kom senare så åkte vi alla hem til Kissie där det direkt blev fullt liv i lägenheten. Jag och Kissie är ju så jävla party, vi bad till gud att Claudia skulle må bättre och vi uppträdde för alla och använde vårt vin som mikrofoner haha. Man får ju ta det man har!? Trevligt var det i alla fall.

Strax innan 11 så begav jag mig till Slussen där jag mötte upp 2 tjejkompisar. Vi drog direkt in på den nyöppnade gayklubben men tyvärr kommer jag inte ihåg så mycket mer från den. Fick några minuter på dansgolvet men sedan hamnade jag sittandes på toalettgolvet. Ted körde ner sina fingrar i min hals så jag kunde spy, Sofie slog till mig hela tiden för att jag inte reagerade på tilltal och Simon var gullig och hämtade en vakt som hjälpte mig ut. Vad fan hände!? Lite vin? Jag har druckit vin säkert dom senaste 5 gånger jag varit ute! Ayah, tråkigt att kvällen slutade tidigt men glad över att mina vänner inte ignorerade min situation utan faktiskt såg till att jag kom hem. Väl hemma så blev det ju circus. Jag spydde hejvilt och skrek på alla som inte gjorde som jag sa (hämta vatten, ta fram min mobil osv). Stackars mami som säkert hade jättemysigt till någon film på tv:n och så kommer jag mitt i allt och är bara allmänt jobbig. Dock brukar jag alltid slocka i sängen direkt när jag kommer hem så lite tonårs-problem ska väll mami få ta hand om haha =D

Anledningen till röda ögon på bilden nedan: Nej jag hade inte rökt på! Det är bara så att jag aldrig tidigare satt in ett par linser förut och tårarna rann som fan, därefter är jag dum och gnuggar in concealer i ögonen haha. Antar att man kanske ska börja med sminket först nästa gång!?


Hårda som stenar haha!


Mina gullungar!


Jag, fick i alla fall en bild från klubben haha.

Mot katten nu

Hemmafest hos en kär vän och sedan en nyöppnad gayklubb! Jag tror kvällen kan bli riktigt lyckad faktiskt. Har massa vin åt mig hemma hos Kissie och på nya klubben så ska Diamond Dogs uppträda. Jag hoppas verkligen de kör deras parodi på Carola för den är ju så himla rolig haha! Sen blir det självklart massa dans hela natten också. Ååh.. jag är taggad! Vill att min buss ska gå nu, inte om 10 minuter haha. Jag önskar mina läsare en trevlig fredagskväll i alla fall så hörs vi imorgon igen. Kyss på er alla! Festa lugnt!


Älskar mina linser!!!



Vill ni veta vad som händer inatt!? Det är inte omöjligt.
Följ instruktionerna under "Amir i mobilen" här till vänster!

Detta blir slutet av fredagen

Börjar med....



Avslutar med....

(Öppnar i Kolingsborg, gamla Klubb G!)

20 dagar kvar

Den 26e februari ska jag på gaykryssningen som jag även lottat ut en gratis hytt från här i min blogg. Är verkligen supertaggad eftersom att jag inte brukar åka på kryssning direkt ofta. Sist jag gjorde det var nog i april förra året så det är ändå ett år sen snart. Ska självklart ta med mig Ted, Mattias och alla andra bögar och lebbar haha! Kommer bli en galen partynatt med artistuppträdanden och mycket annat skojj omborg på Silja Galaxy.

Mer om kryssningen hittar ni här!


Överraskning

När jag kom hem nyss så såg jag att det låg lite olika paket som kommit på posten till mig. Ett av paketen innehöll mina färgade linser som jag fått från Färgadelinser. Blev verkligen superglad. Eftersom jag är smart så tog jag en färg som passar mig bra. Tog faktiskt min egna färg fast ett par nyanser ljusare så att det blir som en cool effekt bara. Är jättenöjd och ska använda domhär i en månad nu, tack Fargadelinser!

Här ser ni skillnaden!


En ny gaysång

Efter inlägget där en kompis skrev en liten sång om mig så valde en annan tjej att göra likadant, fan vad kul. Denna var lite längre och lite mer personlig. Här kommer officiella gaybloggar-sången nummer 2, njut haha!

amir är riktigt söt och snygg
men bara killar får se honom stygg
han solar solarium lite då och då
bara för att hans skönhet ska bestå
varje helg röjer han och hans bästis ted
de livar upp nattlivet i sthlm, fan de ska ha cred
det ska vara en gayklubb
inte fan duger en vanlig pub
till britney spears de svänger och dansar
med snyggt hår och målade ögonfransar
fan kan det bli bättre än sådär
det är bara se och lär


Mot skolan nu

Ja nu är det dags att röra sig mot skolan. Är totalt ofixad idag, mitt hår är jättefett och jag har inget smink alls på mig. Fatta vad snygg jag kommer känna mig sen när jag börjar fixa mig för ikväll haha? Ska var det nu i alla fall. Börjar 12.50 lyx va!? Har dock bara rätt tråkiga lektioner idag men det är bara att bita ihop för när mina 3 lektioner är slut är det en efterlängtad helg som börjar, och den ska jag verkligen ta vara på kan jag lova er. Party for the win my friends! Vi hörs när jag är i skolan, kyss!


Favoritdagen är kommen

God morgon på er, äntligen fredag nu eller hur!? När jag kom hem igår (rätt sent) så satt jag vid datan ett litet tag innan sängen. Satt och kikade runt lite på youtube och jag måste då säga att Charlotte Perelli med Hero är nog den bästa låt vi någonsin har haft i svensk melodifestival. Eller inte bara låten utan hela konceptet! Charlotte, låten, numret, klänningen osv... allt var verkligen perfekt till 100% och det finns inte någonting alls som jag tror skulle kunna göra numret bättre faktiskt. Att det gick som det gick för Charlotte i Belgrad kan man kanske tolka som en skandal, men man kan ju knappast förvänta sig att Sverige ska vinna nuför tiden?

Vilken är er absoluta favorit i svensk melodifestival?


Ny gayklubb imorgon

Sitter med min vän på ett café på Söder nu, riktigt mysigt. Vi har pratat lite allvar och även disskuterat lite om helgen. Imorgon är det fest hos Kissie, spåra säger jag bara. När jag varit hos henne ett tag  ska jag till en ny gayklubb som öppnar imorgon, kul va? Hoppas att den är något stort, sådär riktigt galet party. Sedan på lördag ska jag hem till Niklas och se på melodifestivalen, sedan klubb Lino efter, perfekt! Nej... nu ska jag fortsätta leka med min kompis, intalar henne att idomin är snyggt. Hon verkar gå på det haha?



Officiella gaybloggar-sången

Amir Amir bloggar om att vara bög

Skriver namnet på killen han sög

Festar du med honom och det är kört

Att han skulle vara oskuld? Det är det värsta jag hööööört

Min vän Chrille som skrivit texten, helt sjuk i huvudet haha =D


Snygg och kreativ, fyfan trodde inte det fanns såna haha?


Hemma nu

Hejhej nu är jag hemma igen!

Gud vad kul det har blivit att blogga igen. Ny design som jag gjort själv och att sköta allt kring bloggen själv har ju verkligen triggat igång mig hehe. Har precis käkat lite mat här hemma. Makoroner och köttbullar, mums! Härnäst vet jag inte vad som händer. Ska träffa en kompis som behöver en vettig person (som jag) att tala med. Kärleksproblem nivet... och så frågar folk varför man är singel!? Ja, inte tänker jag slösa bort halva min ungdomar på att må dåligt. Fördommar mot förhållanden? Nej det kallas att vara realistisk. Anyway, snackar med mormor i tel nu som vi brukar göra ibland, hon är så söt. Gumman vill komma på min studentskiva haha, men tror inte det blir så passande med hennes dåliga knän. Nej hon får nöjja sig med att se sitt barnbarn springa ut ur skolan lycklig som aldrig förr, måste vara underbar för en mormor att se det?


MF - Deltävling 1 - Göteborg

Ja på lördag smäller det, gissa om jag väntat på detta eller? Det finns så mycket på tv men det absolut bästa måste ju vara melodifestivalen. Redan när jag var liten så satt jag med papper och penna för att anteckna under programmets gång. Jag är kär i melodifestivalen, jag bara älskar det. Varje lördag nu framöver ett tag så är det 8 deltagare som ska framföra sina nummer och inför denna lördag då deltävlingen besöker Göteborg så är dessa 4 mina förhandsfavoriter (utan att ha hört på låtarna):



Marie: Det är skillnad på Ateens-Marie och Marie. Marie på egna ben är pop, fartfyllt, glamour och musik som sätter sig i huvudet direkt. Ateens kändes mer som "hits for kids" och "nickelodeon hits" om vi ska säga så. Hon kanske inte har världens bästa sångröst men det som gör att man gillar Marie är att hon har lite av allt, allt som krävs. Hon kan sjunga, hon kan dansa och hon kan definitivt underhålla. Att hon är så vacker gör ju inte heller något, hoppas dock att hon är blond tills på lördag, men vi får se.

Alcazar: Aaw, Andreas som gick och vann årets homo på QX GayGala i måndags efter att han gått ut i media med att han har HIV, självklart började jag böla under hans tal, jag var så känslig den kvällen haha. Men nog om det. Alcazar hör ju hemma i melodifestivalen, hur många gånger har de varit med? 3-4? Dom levererar alltid fresch music och har väldigt snygga nummer så självklart kan de hur lätt som helst ta sig till final, men blir det mer än så? Vi vet ju hur det kan gå för artister som är med alltför många gånger, undantag Carola såklart.

Jonathan: Aldrig hört en låt med denna snubbe förut och är du "okänd" i denna tävling så är det nog svårt att vinna då man nuför tiden röstar på sin favoritartist och inte sitt favoritbidrag. Men jag gillar honom, för han är så jävla snygg! Visst bör man vara seriös men jag kan inte låta bli att välja ut en såndär söt kille som man ska vara kär i för att sedan byta när man hittar en ny haha. Ingen aning hur det går för snubben, snygg som fan är han i alla fall!

Shirley: Allas Shirley, till final, utan tvekan(?). Hon har tidigare framfört så sjukt fina låtar som verkligen tilltalar mig. Hennes röst är ju makalös och det är något med hennes ögon, hon verkligen sjunger ut ur tvrutan på något sätt. Dock tror jag tjejen har svårt att variera sig, undra vad hon kör för låt i år. Vågar hon prova något mer fartfyllt eller kör hon på samma lugna stil och riskerar att inte komma så långt pga av att vi kommer att ha sett det hon gör förut?

Dagens lunch

Plats: Svea Pizzeria
Mat: Husets pasta
Pris: 45 kronor
Notis: Fan vad fet jag är haha =D


Följ mig i era mobiler

Oj, jag är redan framme i skolan! Jag kom även i tid också. Måste faktiskt sluta försova mig varenda dag. Men på något sätt går det i perioder känns det som, konstigt. Nu är jag hursom helst i skolan och ska vara här till klockan 5 tror jag. Kan inte ens mitt schema haha! Först ut är i alla fall Psykologi B, spännande och intressant.

Och vet ni vad? Om ni inte märkt det än så kan ni faktiskt följa mig i era mobiler (HELT GRATIS!). Om ni kollar i menyraden till vänster och rullar ner lite så ser ni att det finns en flik som heter "Amir i mobilen". Där under kan ni skriva in era uppgifter (gratis, don't worry) och sedan är allt klart. Det fungerar som så att jag kan mobilblogga ut till er. Det blir som ett vanligt mobilblogginlägg fast istället för att inlägget kommer upp i bloggen så får alla ni det utskickade till era mobiler, coolt va!? Så alla ni som skriver in er där kommer få ta del av smaskiga detaljer som inte kommer att skrivas om här i bloggen.

Vad väntar ni på? ;)


Nya gaybloggen.com

Japp ni ser rätt, jag är inte längre en Spotlife-bloggare utan jag har lämnat dom. Jag har inte gjort något fel och inte dom heller. Jag mailade helt enkelt Spotlife i förrigår och berättade att jag inte vill vara med i deras nätverk längre. Jag vill i alla fall tacka Spotlife för tiden jag haft med dom. Har varit så galet nöjd med min snygga design som dom var så duktiga och arbetade fram med efter mina önskemål. Och deras service har varit grym, har det varit strul har jag fått hjälp med det nästan direkt, verkligen. Nu är jag i alla fall en självständig bloggare som står på mina egna ben. Designen som ni ser nu har jag gjort helt själv så hoppas ni inte är alltför missnöjda även om den inte är lika cool som förut.

Nytt med bloggen:
- Ny design som jag gjort helt själv (sämre, bättre?)
- Inget strul (inläggen syntes inte, rullande menyraden var jobbig osv)
- Myou, ja ni kan nu följa mig i era mobiler (helt gratis), kolla till vänster.
- Er dator kan vara lugn, nu tar sidan inte sån tid att ladda längre.
- Enklare att kommantera mina inlägg nu.

Finns säkert saker med nya bloggen som ni kan klaga på men i längden tror jag det blir bättre såhär faktiskt. Så jag är faktiskt glad över att jag tog beslutet av lämna Spotlife, trots att jag var så galet lycklig när jag fick veta att jag skulle få gå med i deras nätverk. Men har tänkt över detta beslut i flera veckor och har pratat mycket med vänner om detta så jag är säker på min sak i alla fall.

Fler bilder från GayGalan

Jag satt absolut längst fram, självklart med en kamera!



Say my name, say my name...


Babbsan och Christer Lindarw, så jävla coola haha!


Världens bästa Agnes Carlsson!


Charlotte Perelli, kortast klänning av alla den kvällen? :p


Darin körde Breathing your love, musikalisk orgasm!


Måns Zelmerlöv, så jäääävla råsexig!


Sanna Nielsen är numera korthårig, ingen hit enligt mig.


Mathias och Erik från EMD, Erik är såklart favoriten, grrr!!


Hatbrottsjouren får ta emot pris, självklart började jag storböla :p


Vi får inte glömma Sarah också, fan vilka pattar, me like!

Kan ni gissa vad?

Förhoppningsvis så kommer det att ske en stor ändring inatt, men det kommer ni märka imorgon när ni vaknat och klickar in på bloggen, ni kommer inte kunna missa det, tror jag! Jag har snackat med företaget Spotlife och jag har själv suttit uppe flera nätter och planerat för detta. Det kommer bli så mycket bättre både för mig som bloggare och för er som läsare. De flesta av er kanske kan gissa vad det handlar om men utifall det kanske blir strul och skjuts upp så säger jag inget om det utan ni får se imorgon helt enkelt. Fan, jag är taggad!


Blev genast gladare

(Telefonen ringer)
Främling: Hallå det är Toni!
Jag: Eeh, hej!?
Främling: Undrade om vi skull ses snart?
Jag: Vem är du? Minns inte att vi snackat.
Främling: Snygg och kåt i alla fall, gillar du väll?
Jag: Ja självklart, vad heter du på qx? Kanske känner igen dig.
Främling: Favoriteboy...
Jag: (klickar på datan) DET ÄR JU BOBBYYYYYY HAHAHA!!!!

Snacka om att Bobby lurade mig rejält där alltså, haha. Var nära att klicka han i örat flera gånger. Ayah, hemskt roligt gjort var det i alla fall och det gjorde min dag lite gladare nu. Puss på dig Bobby! När Bobby hade skojjat klart med mig så gav han vidare telefonen till Meral som ville prata, hon berättade att hennes tröstpris till mig (för att jag inte vann på gaygalan) är en tandblekning hos Bobby, blev superglad. Hemskt gulligt av henne ju! Fan, jag älskar turkar haha =D

Bobbys hårstudio och blogg!
Merals blogg!


Dagens outfit


Sitter fortfarande hemma och seger, jösses vad skönt det är. Jag har i alla fall fixat till mig lite i alla fall. Duschat osv, och satt på mig ett par blåa jeans och min mormors gamla kofta hihi. Vet inte riktigt vad som händer idag men jag ska ringa Meral nu och fråga vad det är för tröstpris hon har åt mig haha. Känner jag Meral så kan det vara något ironiskt som får mig att dö av garv, men vi får se vad hon har klurat fram. Berättar för er såklart när jag vet vad det är jag ska få.

Ni bestämmer på onsdagar


Jag bloggar alltid om det jag känner för att skriva just för stunden, jag planerar alltså inte och jag bloggar inte heller bara för att jag "måste". Dock har jag en rutin, och nu kommer en till rutin. Vanligtvis har jag varje söndag en "inne/ute listan" här i bloggen och nu tänkte jag köra med "svar på tal" varje onsdag här i bloggen. Det innebär att under tisdagen får ni maila ([email protected]) frågor till mig och den frågan jag gillar mest svarar jag sedan på direkt i bloggen under onsdagen, länkar självklart till den som ställt frågan också.


Tycker detta är en bra idé, då blir ni lite mer involverade i bloggen och kan påverka, vilket säkert är roligare för er. Så nu kör vi på det... varje tisdag får ni maila in frågor och sedan väljer jag en fråga varje onsdag och svarar på den i ett inlägg med länk till den som frågade.

Exempel på bra fråga: Vad tycker du om detta med Gaza som talas så mycket om?
Exempel på dålig fråga: Vad brukar du äta till frukost? (passar bättre i en frågestund).

Hjärntvättad

Jag tänker alltid på min vän KissieMissie när jag äter frukost, undra varför?


Bröd, smör, skinka, brieost och Kissies....

Dumma jag

Jag skröt för mina tjejkompisar igår att jag hade en sån fet sovmorgon idag osv. Jag satte larmet på min mobil innan jag somna (vilket inte var sent) och ändå så försover jag mig!? Ååh jag blir tokig på migsjälv. Jag hade t.o.m. 4 missade samtal som jag inte ens hade vaknat av. Jag måste göra något åt detta, finns det ingen väckarklocka med multivolym som man nästan blir döv av haha? Seriöst, skärpning nu Amir.

Förresten, Meral har smsat och sagt att hon har ett tröstpris åt mig.
För att jag inte vann på gaygalan... hmm undra vad det kan vara =D


Nyvaken... don't mess haha!

Frisör Akrouti

Sitter hemma hos mig med 2 söta tjejer varav ens hår jag håller på att färga nu. När vi satt och fika så kikade vi på bilder med mig där jag hade min blonda slinga i luggen och en av tjejerna blev så sugen på att göra en likadan i sitt långa hår så vi drog direkt och köpte intensivblekning och sedan hem till mig. Har gjort slingan i folie så att färgen ska bli jämn, annars blir det ju jättelust vid hårbotten (där det är varmast) och orange-gult vid topparna, inte hett!


Darins nya

Darins nya låt kommer ju verkligen att bli succé tror jag. Hans nya stil passar hans röst perfekt och det märks att han kommer mer och mer till rätta efter varje skiva. Han utvecklas, och absolut till det bättre. Daring är grym, han kommer nog bli mycket störra snart, han är på g!


Jag är för rolig

Efter att ha provat flera par så hittade jag ett par jag köpte... på skopunkten, haha!


Det blev inget par av dom på bilden, visar senare!

Hur lyckas jag?


Sådär nu har jag segat tillräckligt, visst kom jag hem sent igår men hela denna dag ska inte få förstöras för det. Har bestämt att möta upp en tjejkompis i stan senare. Behöver nya skor så de hade jag tänkt att köpa och det blir säkerligen en fika efteråt också! Jag har i alla fall bestämt mig för att aldrig mer köpa skor på SkoPunkten. Visserligen vet man att billiga skor inte är av bästa kvalité men jag trodde då inte att hela sulan skulle gå av. Nej fy skämms, säkert någon tattarunge som sitter i en källare i Norrland och syr deras skor haha. Nej får se vad det blir för skor, DinSko har jag aldrig haft problem med förut...

Min rosa bloggdator följer såklart med så vi hörs snart igen, KYSS!


Hur lyckas jag?

Tack ska ni ha

Helene vann en hytt till gaykryssningen som jag lottade ut, men inte bara hon som vunnit. Jag har också vunnit. Ni mina underbara läsare röstade fram mig så att jag blev en av de 3 nominerade bloggarna till QX GayGala. Det är stort, riktigt! Så även fast jag inte vann har jag något att vara mycket glad och stolt över. Jag är tusen gånger om tacksam och önskar jag kunde tacka alla er som röstat på mig på ett bättre sätt en med några ord i bloggen. Men jag menar i alla fall allt och jag tackar er för att jag fick en underbar kväll igår. Tack världens bästa läsare <3


Jag under själva galan!

Grattis, vi ses snart

Vinnaren av en hytt för henne och 3 vänner på årets hetaste gaykryssning.



Mer info om kryssningen här!

GayGalan 2009

Vilken gala, känsliga jag började ju gråta flera gånger haha!

Som ni vet så förfestade jag lite hos Per-Robin i vackra Sjöstaden, hans trevliga familj och vänner var där också. När klockan började ticka alltför fort så satte vi oss i en taxi och åkte till galan som hölls på Cirkus på Djurgården. Väl på plats fick vårt sällskap vänta lite medans jag och Robin intervjuades och fotades för olika siter/tidningar som befann sig på plats. Sedan blev det såklart drinkar och lite mingel med massa snygga kändisar, dom ser verkligen ut som på tv/bild haha.

Precis innan galan började fick jag läsa att vissa priser inte delas ut på scenen under galan utan att någon bara läser upp vinnaren snabbt från ett papper, självklart var årets blogg en av dom "oviktiga" kategorierna vars vinnare inte skulle få något pris utan bara sitt namn uppropat och sedan vara bortglömd efter 2 sekunder. Både jag, Robin och Joanna (alla 3 nominerade som årets blog) tog väldigt illa upp. Jag vet inte exakt hur mycket men vi 3 bloggare har tillsammans ungefär 50.000-60.000 unika besökare i veckan, fattar inte QX vilken jävla gratis marknadsföring vi bjudit deras gala på under de senaste veckorna!? Då borde vinnaren i kategorin i alla fall få ett pris tycker jag. Anyway, jag hoppas Robin är glad för själva titeln och äran i alla fall för det är han värd. Sen att han inte fick sin champagne, blombukett och diplom är en annan femma.

Förutom prisutdelning blev det självklart massa uppträdanden också och jag vart verkligen överlycklig hela tiden. Sanna Nielsen, Charlotte Perelli, Agnes Carlsson, Darin osv... bara artister vars låtar jag verkligen diggat och festat loss till den senaste tiden. Favoriten var såklart Agnes som var så galet snygg så jag vet inte vad, riktigt festlig. Efter galan blev det självklart efterfest och min plats var utan tvekan på dansgolvet. Womanizer, Infinity, If u seek amy, I kissed a girl... ja musiken på gayställen må ju vara den absolut bästa. Gratis dricka, den bästa musiken och astaggat partyfolk. GayGalan 2009 får verkligen toppbetyg från mig trots deras tabbe med att se ner på oss bloggare och det vi faktiskt gjort för galan.

Här kommer bilder från minglet, uppträdandena kommer senare :)


Charlotte Perelli och jag!


Jag, Bonde-söker-fru-Peter och partypinglan Leo B!
Leos blogg.


Här har ni bruden som driver min absoluta favoritgayklubb, Connection!!!
Majsans blogg.


Någon random tranny och jag hehe!


Här är jag tillsammans med Joanna som också var nominerad till årets blogg.
Joannas blogg.

Jag vann inte

Nej den som vann blev min vän Per-Robin, tusen grattis till dig gubben. Men tyvärr är killen inte ens glad över att han vann och jag kan säga att jag inte heller hade vart glad ifall jag hade vunnit igår. Berättar mer om skandalen och den stora tabben som QX gjorde gentemot oss bloggare igår.

Jag har redan vunnit

Jag sitter hemma hos Ted nu, och självklart är det han som ska få följa med mig till galan ikväll. Han är min bästa vän och den som är mest oberoende av min blogg, han nästan hatar den om jag ska vara helt ärlig för er läsare. Han hatar att jag alltid ska sitta vid datan och han blir tokig när jag blir igenkänd på stan haha. Han är sweet min lilla pojke. Jag sa även att jag inte får äta något idag (det var ett skämt) för då kommer min mage svälla upp och kläderna sitta som tighta fodral. Då ställer sig snubben och kokar soppa åt mig som jag sedan bara kan kissa ut, haha klockrent.

Nu sminkar vi oss och gör oss snygga för att sedan röra oss till Per-Robin där vi tar taxi till galan. Kommer bli en grym kväll. Vare sig jag vinner eller inte så kommer jag få träffa sköna människor och festa loss efteråt vilket antagligen blir väldigt lyckat som alltid. För allt blir ju vad man gör det till eller hur!?

"Gayvärlden" har valt mig som en av deras 3 populäraste bloggar.
Jag har med andra ord redan vunnit... dags för en underbar kväll nu.


Gammal partybild på mig och Teddan.


Ingenting är säkert

Nu har jag köpt en skjorta samt fixat åkvägen till galan ikväll. Jag ska vara hos Per-Robin (som också är nominerad i samma kategori) klockan 6 och från honom tar vi en taxi tillsammans, låter prima ballerina det tycker jag.

Och jag och Ted har kommit fram till varför jag är så pressad inför ikväll. Av de nominerade har min blogg utan tvekan flest läsare och därför har alla i min omgivning tagit för givet att jag kommer vinna. Inte undra på att jag känner att jag måste vinna då eller hur? Men självklart är det inte så, 90% av er som läser min blogg kanske hatar mig medans 90% av läsarna hos dom andra bloggarna kanske älskar dom. Det kan gå hur som helst och vem som helst kan verkligen vinna men jag tror endå jag har mest press av alla på mig. Snälla, kommentera detta inlägg att säg att jag inte kommer vinna, haha okej!?

Expressen

Expressen ringde nyss mig och gjorde en liten intervju angående GayGalan. Dom frågade hur det känns, hur glad blir om jag vinner osv. Innan han la på så sa han att hela Expressen håller tummarna för mig och att min blogg är den bästa i kategorin. Fan vilken pepp, känns underbart!! Och jag blir fortfarande alltid lika förvånad över hur tidningar och företag får tag på mitt mobilnummer, hur bär de sig åt haha? 

Nej nu ska jag iväg och shoppa...

Åh, nu börjas det...



- Sola solarium


(har det hemma så går snabbt)

- In till stan och köpa ny skjorta
(dressman i guess, billigt och bra haha)

- Hem och fixa mig
(ansiktsmask, fixa läpparna, lååång hårinpackning osv...)

- Lyssna på enbart ballader så att jag inte stressar upp
(Britney Spears - Out from under)

- Möta upp min vän och middagssällskap för kvällen
(säxy säxy, fest till klockan 5 efter me like)

- Fixa oss tillsammans hos honom
(platta hår, sminka oss, dricka vin...)


Jag och bästis

Hittade en bild på oss från spotlife's fest igår!

Vi är så party, du och jag!

Ett rykte

- NEJ! Jag har inte blivit nerslagen på tunnelbanan.

Vart får folk allt ifrån? Jag blev nerslagen i Slussen förra året, pga av min blogg men det är den enda gången något sådant har hänt mig. Nu har jag fått höra från flera personer att jag skulle blivit nerslagen i en tunnelbana nyligen och detta stämmer inte för fem öre. I sånna fall måste jag ha vart väldigt berusad och glömt det, och killen måste vart väldigt grym för jag har då inte haft ett blåmärke eller ont i kroppen på ett bra tag.

Oj juste...




Bloggfest

Ja äntligen kan man ju tycka, igår var jag på kanske den första riktiga bloggfesten? Nu var det såklart bara Spotlife-bloggar och deras 100 närmsta men det spelar ju ingen som helst roll. Jag är trött på att vi bloggare ska ses som konkurrenter för det är vi absolut inte. Vi är tusentals människor som delar samma intresse av att skriva om våra vardagar/åsikter/liv på nätet och att vi kan träffas en massa och disskutera, tipsa osv. är ju hur kul som helst. Skippa konkurrensen så kommer vi nå jättelångt, för ta mig f*n vilken makt vi alla har.


Jumbo-Jessica

Ja alla våran snygging Jessica Simpson är längre inte dendär smala tändstickan utan en kvinna med kurvor. I media mobbas hon (såklart) och nya smeknamnet är Jumbo-Jessica tydligen. Tycker att mobbningen är rent ut sagt pinsamt och tragisk. En av världens vackraste kvinnor som ofta syns i media och har lätt att påverka har nu fått kurvor, ska vi få försöka mobba ner henne till ett ohälsosamt midjemått igen eller? Jessica Simpson är skitsnygg och jag skiter totalt i ifall hon gått upp några kilon.








Linda Rosing
Jag har aldrig träffat Linda så jag tänker inte gå in på vissa saker men jag undrar ibland vad bruden tänker med!? Undra vad hennes 2 barn säger om att dom med 2 enkla klick kan gå in på aftonbladet/expressen och se sin egna mamma få en kuk daskad på sig av en manlig strippa på sin födelsedag. Ungarna kan inte ha det lätt i skolan. Deras mamma förstorar läpparna i tv, har sex i direktsändning och får en kuk smetad mot sig på sin födelsedag. Oproffsigt Linda, bättre kan hon väll?


Röda läppar
Hur mycket ni tjejer än gillar röda läppar så är det så fruktansvärt ute för mig, det är så fult. Vist, är du jättebrun och har ett lite ljust rött läppstift kan det funka. Men kom igen, vi bor i Sverige? Jag blir nästan rädd när jag går i skolan och får se kritbleka brudar med världens rödaste läppstift som får hela deras mun att se ut som en nykn*llad och uppsvullen f*tta. Okej jag har nog aldrig överdrivit så mycket förut, förlåt! Men seriöst tjejer, det är verkligen inte fint. Hudfärgat ska det vara, riktigt hett tycker jag.


Jag vill inte

Igår när jag befann mig på gayklubben Lino fick jag flera gånger höra "du är nominerad till gaygalan va?" och jag blev lika snurrig i skallen varje gång. Jag är jättenervös inför galan och jag blir påmind av folk om den hela tiden haha. Tänk om jag vinner? Tänk om jag inte vinner? Tänk om jag snubblar ifall jag måste upp på scen? Tänk ifall jag börjar gråta när jag inte vinner.

Kort video-intervju jag gjorde igår, jag kommer vid mitten av videon.

(klicka på bilden för att se hela videon, och självklart står Ted vid min sida!)

Vart på Willys

Mormor och morfar är här idag och varje gång dom kommer har vi som en tradition att åka till Willys och storhandla eftersom att dom har en stor bil. Väl inne på Willys möts jag direkt av en gigantisk vägg med chips, snacka om att dom satsar på tjockisarna haha? Själv köpte jag hem lite brie ost, skagenröra och andra godsaker, smaskens. Nu ska det lagas mat och jag ska vara social med min mormor som har tusen frågor om mitt festande, hon funderar redan på att sluta ge mig pengar för att hon har fått för sig att jag är alkoholist. Typiskt gamla kärringar, haha! Min älskade mormor det...


Bloggfesten och gayklubb

Jösses vilken natt, jag kom inte hem försen för kanske en kvart sedan. Bloggfesten igår var i alla fall superduper trevlig. Jag kan inte säga att det var något drag men underbart trevligt folk var det och jag hamnade vid samma bord som bl.a. bloggarna Tyra (modellen) och Dennis (fashionistan) samt Sibel från Idol och Melodifestivalen. Väl på plats var det skitsnack, skvaller, bloggsnack och allt som kan tänkas hända mellan bloggare. Jag hade en jättetrevlig stund och efter några timmar drog jag till gayklubben Lino där jag var fram tills kanske halv 5 och därefter blev det en efterfest där jag och en kille snabbt somnade i soffan haha. Jag summerar natten som lyckad i alla fall och jag vill tacka Spotlife för en jättetrevlig middag!


Spotlifes logga lyste stort på väggen


Snygga Sibel och jag, och snacka om att bruden har humor hörrni.


Bella och jag!


Dennis och Sibel! Kvällens trevligaste par.


Den goda middagen, och tack Spotlife för all gratis alkohol *haha*


Bästis och jag lite senare på gayklubben.


Allan och Niklas i taxin till efterfesten sedan.


Fett hår och en stark blixt = tunnhårig? Bilden togs iaf för kanske 1 timma sen.

RSS 2.0