Dags för party

Pride park here i come...

Babe och jag igår.

Parad imorgon

Imorgon kommre att bli en rolig dag, det är ju pride paraden då som jag självklart ska gå i. Hade först tänkt att ha ett eget flak för mig och mina vänner men det känn bara så divigt. Så jag ska gå istället för att åka, säkert mycket roligare också. Paraden startar 13.00 i Humlegården och slutar i Tantolunden där pridepark är varje år. Gå med i tåget eller kom och titta, tro mig det är en jävla upplevelse.


Dags att åka hem nu

Ska duscha och fixa mig lite, samt ladda mobilen.
Sedan blir det krök utanför pridepark igen, woho!




Videoinlägg; Jag och Paow snackar


Svar på frågor; Del 1

- Skulle du kunna färga håret brunt?

Den dagen jag börjar tappa hår... då blir jag brunett igen.



- Varför umgås du inte med Sara Chamsine längre?

Eeeh... vi träffades senast igår? :S


- Har du haft flickvänner?

Jag hade en när jag gick i 8an, jösses så patetiskt det var. Hon var blond och snygg så jag var nog mer kär i att ha henne än i själva henne haha.


- Vad är det fulaste du skulle kunna ha på dig?

Crocks?


- Vad fick dig att umgås med Paow?

Jag bad min vän Johnny komma och joina mig på Allsång på skansen, med sig hade han då Paow. Eftersom vi hade träffats två gånger förut så började vi direkt prata oså. Sedan blev det bara att vi sågs allt mer och mer efter det, och nu är det hon och jag.



- Hur mycket tjänar du på bloggen varje månad?

Sammanlagt in på kontot och alla presentkort man får hem så mellan 10.000-20.000. Mer exakt behöver jag inte vara då pengar inte är något man får prata om i Sverige för då skryter man ju bara?


- Om man vill ta bild med dig på stan gör du det?

Jamen gud ja, man kan ju inte neka sina älskade läsare en sådan änkel sak? Varje dag så ställer ja upp på foton och utbyter lite ord med bloggläsare, tycker det är jättemysigt och trevligt. Självklart kan man kanske ha en dålig dag eller vara lite stressad och då kanske man inte direkt står och hoppas att folk ska komma fram, men jag är aldrig otrevlig.


- Vad köpte du till din mamma?
En digitalkamera som hon önskat sig.


- Vad tycker du om att Kissie klagar på alla dina kompisar?

Jag kan inte anpassa min umgängeskrets efter hennes åsikter så tyvärr så kommer det bli hon som förlorar på det i slutändan om hon inte börjar lära sig att alla inte kan gilla alla. Hon har hur många vänner som helst som jag inte gillar, men jag har träffat dom och vart trevlig ändå, för jag respekterar att dom är hennes vänner.



- Varför bråkar du och Kissie?

Vi bråkar inte, hon har bara valt att begränsa våran vänskap för att hon inte gillar vissa av mina vänner. Tråkigt att hon ska skära ner på sitt egna umgänge för det men alla gör ju som dom vill så det är bara för mig att accepetera. Innerst inne vet hon ändå vart hon har mig så det är bara att wait and see och se hur hon tänker göra med nästan ett års nära vänskap.


- Vad använder du för värmeskydd?

Ett från Lee Stafford, den är bra och luktar underbart.


- Vad tycker du om bloggarna:

Kenza: Umgicks förut, jordnära och jätterolig tjej.

Blondinbella: Verkar vara en trevlig tjej, ser upp till hennes framgångar.

StinaLee: Har försökt... men somnar alltid.

Paow: Hon suger på att uppdatera, brukar smiska henne mouhaha.

Dessie: Gillar inte henne i bloggen, men när vi sågs var hon skitmysig.

Kissie: Hon och jag är största drivarna alltså haha!


- Förlorade du oskulden med en kille?

Japp det gjorde jag :)


- Vem av dina vänner har du känt längst?

Jasmine!



- Konstigaste ställe du däckat på?
Ett bord inne på McDonalds hahaha.


- Vad heter kinabuffén på Stureplan som du typ bor på haha?

No8, den är grym ni borde testa den. Precis bakom Sturegallerian.


- Paow eller Kissie? Vems parti tar du?
Är du helt jävla efterbliven? Tror folk påriktigt att jag tar någons parti eller? Jag älskar dom båda förfan.


- Berätta lite kort om dina syskon?
Den minsta heter Safir och är 8år gammal, vi är nog dom två som är mest lika. Han gillar nästan exakt samma musik som mig, han är mån om sitt utseende osv. Den äldre brodern heter Seif och är 12 eller 13, minna inte haha. Vi är rätt olika. Han lyssnar på väldigt mycket hiphop oså. Sen har vi min syster Amina som snart är 17 år, som ni har sett rätt mycket av tror jag. Hon och jag är så olika men ändå lika.



- Skulle du kunna pierca dig någonstans?
Sugen på en piercing i tungan faktiskt!


- Vart kommer du ifrån?

Jag är svensk men har tunisiskt ursprung.


Oj jävlar

Kommer ta sin tid att svara på alla frågor haha.


Nyvaken och nöjd

Åh så roligt jag hade det igår alltså. Jag och Steffi stod nästan längst framme vid scenen inne på pride parks schlagerkväll. Hur bra och grymma artister som helst ju, i loved it. Efteråt blev det att umgås/supa utanför parken, träffade skitmycket roligt och snällt folk. När regnet kom så begav jag mig hem till Paow där jag slocknade nästan direkt efter att ha käkat en tunnbrödsrulle och druckit en cola. Nu ska jag börja fundera på att kanske röra mig hemmåt för att duscha, fixa mig, ladda mobilen osv... Men vi hörs snart babes.

Jag och Steffi efter vi köpt våra band igår, stolta haha.

Schlagerkväll nu

Jupp, idag på pride så är det en schlagerkväll så jag ska självklart dit med alla mina brudar. Kommer nog att bli en oförglömlig kväll, säkert massor av mina absoluta favoritartster från Sverige som kommer att vara där, woho. Vi hörs imorgon igen, kyss!!

Tills imorgon kör vi en frågestund, go for it!

Den är fin, inte bra

Det finns bra låtar, och det finns fina låtar, denna låten är fin. När jag lyssnar på de första sekundrarna i introt så smälter jag. Låten är på ett sätt sorglig, men på något sätt blir man ändå glad när man hör den. Jag gillar i alla fall den väldigt mycket, opera är coolt.


Jag bestämmer över mig själv


Anonym frågar:
Vad tycker dina vänner om att du blivit tightis med Paow som är så ung/liten? Du måste vara omogen kanske?

Amir svarar: Men snälla rara, det skiter jag väl i? De flesta vågar inte yttra sig för dom vet att jag kastar dom i sjön då. Jag är 19 år och umgås med precis vem jag vill. Tror man att man kan styra över vilka ens vänner ska få umgås med är det nog rätt så uppenbart vem som är den omogna i leken. Och omogna människor klarar jag mig faktiskt mycket bra utan.

Och folk som kallar Paow för fjortis? Igår t.ex. så var vi på en fest och hon drack ett glas vin, sjukt duktigt ju. Jag har fan 18-19åriga vänner som dricker mycket mer och sedan ligger och spyr som fan lite överalt, hur omoget är inte det? Att bara slänga i sig sprit när man vet hur det slutar? Sen så har jag märkt att yngre tjejer alltid är ärligare faktiskt. Jag och Paow t.ex. är skitärliga mot varandra och säger alltid vad vi tycker, medans jag på senare tid fått veta att somliga gärna snackar bakom ens rygg. Pinsamt :)

Alltid du och jag, pass på avundsjuka fjortisar :)

I-landsproblem

Finsk eller svensk vodka ikväll?


Vilken galen natt

Vet inte hur många taxiresor jag betalade igår haha, vill inte kolla på kontot idag alltså. Men känns som att jag vart överallt nästan haha. Vi började hemma hos Hanna och där var det galet trevligt. Jag satt mestadels på balkongen med cigg i ena handen och vodka-redbull i den andra. Allting avslutades i tanto nere vid vattnet, sjukt mysigt där ju. Dock hittade jag en av mina absolut bästa vänner liggandes på en bänk helt borta. Skrek dennes namn och skakade på henne men fick inga reaktioner. Började gråta och fick panik men Paow var en ängel och tog hand om henne skitbra. Sedan såg jag till att hon fick i sig mat och dricka, samt en taxi hem. Trots att min vän var borta och dålig ett tag så hade jag en skitrolig och skoj kväll, tack alla.

Paow, min solstråle.


Hanna och Steffi.


Darling och jag!


Sötaste paret alltså, i promise.


Don't cha wish your faghag was hot like mine, don't cha...


I taxin!


Alex =D


Miss kiss kiss bang!


It's Jai Ho bitch!


Hello hot babes


Uppdatera bloggen när man är full funkar väl det med? Haha, nej ska inte luras jag är bara lite lullig. Vi sitter hemma hos Hanna som bor jättefint, värsta utsikten från balkongen också. Vi är ett gäng sköna människor och nu ska vi festa till det ordentligt alltså. Har druckit mitt vin och killarna kom nyss hit med min och Steffis vodka som vi ska köra hårt med haha. Ska för första gången på snart två veckor sova hemma ikväll, ska bli skönt.

Måste ju vara hemma imorgon när mamma fyller år.
Älskar dig mami vi ses imorgon, vet att du stalkar min blogg ;) Love <3

Dags att festa loss

Nu har jag sminkat både mig och Steffi. Vi ska över till Steffis kompis för att förfesta och sedan får vi se vart vi kan hamna någonstans ikväll. Jag har mitt vin och en vodka så det kommer nog bli skitbra ikväll haha. Mormor ringde tidigare idag och pratade om att jag kommer bli alkoholist haha. Men det är skillnad på mig och alkoholister. Alkoholister dricker mycket och tappar kontrollen, jag dricker mycket och behåller kontrollen, så fuck it ;)

Steffi och jag, snyggingar.

Jag orkar inte pride

Äsh, jag orkar inte dra till Pride, det känns inte som Amir faktiskt. Jag var där förra året. Jag drack hur mycket vodka som helst, hade sex med främlingar, på kanske lite konstiga platser. Ush, ska vara här hos Steffi ett tag till och fixa mig, sedan ska vi på en hemmafest här på Östermalm, känns som att det kommer bli mycket roligare än Pride. Kanske drar dit imorgon istället och checkar läget. Får se, men ikväll blir det röjj med stil, inget white-trash krökande i tanto.

Snygg  bild på mig och Tomasz från Enköping =D

Today im pride

Godmorgon alla, först nu har jag vaknat till ordentligt hehe. Har varit och käkat kinabuffé med alla darlings men nu sitter jag hemma hos Steffi igen. Vi ska fixa oss och tagga till för snart ska vi röra oss mot tanto och kröka, najs va? Pride har ju dragit igång så nu blir det supa arslet av sig varje dag dom närmsta dagarna, me like.

Tanto goes pride!


Så underbart vacker

Min vän Isolde skulle nästan kunna göra mig straight.


Blev fest hos Steffi igår

Isolde, Steffi, Jag och Alex.


Mina älsklingar.


Isolde och jag.


Isolde och Jasmine.


*Smack*


We love kisses

Pumpas i dom nya högtalarna:

Britney Spears - If u seek Amy

 
Keri Hilson - Knock you dow

 
Akon - Beautiful

 
Britney Spears - I'm a slave 4 u

Dagens shopping


Högtalare / OnOff / 899:-


Router / OnOff / 299:-

Shoppat lite nu

Köpt nya högtalare till min dator, en router till internet, oså en födelsedagspresent till min älskade mamma som fyller år på torsdag. Hoppas hon blir glad, jag vet att hon behöver det jag köpt faktiskt. Tyärr så har jag glömt min digitalkamera hemma men jag fotar såklart det jag köpt när jag kommer hem igen. <3

Nu gör vi stan

- Nya högtalare till min data
- Ny router till alla datorer här hemma
- Nya underkläder
- Tshirts
- Något tillbehör till min iPod

Ska möta Isolde i Slussen, sen kommer Paow in också, även Emma. Blir en mysig dag i stan alltså. Uppdaterar såfort vi sätter oss på något fik eller en restaurang. Kyss på rumporna sålänge.



Bytt mobil med lillebror

Självklart ställde jag in Britney som bakgrund det första jag gjorde.


Vad har hänt?

Jag vaknade av att Paow hade skickat ett sms där det stod att Blondinbellla hade blivit brunett. Jösses... jag tror aldrig att jag sprungit så snabbt till min dator alltså. Visst var det sant, och fatta vad hemskt? Hon har verkligen blivit brunett, det är som att McDonalds skulle börja sälja svensk husmanskost. Alltså det funkar inte, det är galet. Ska rasen blondiner börja dö ut nu eller vadå? Nej ush... jag måste köpa mig en hårblekning idag alltså.

Nu ska jag duscha och äta frukost, sedan ska jag in till stan och shoppa. Måste köpa nya högtalare till min dator också. Kanske ett par jeans, jag vet inte. Hörs snart igen iaf.

Vila i frid!


Det har gått för långt

I lördags letade två tjejer upp mig och Paow när vi var på en fest i Enköping. De ville bara hälsa och ta bild vilket självklart var roligt och trevligt. Men just nu står det massvis med ungdommar utanför Paows lägenhet och skriker efter henne och mig. Synd för dom att jag iof inte är där haha.  Nejmen klockan är fan över halv 3, har folk inget liv alls eller? Tänker på stackars Paow som sitter där hemma och ska behöva höra idioter stå och ropa/skrika nere från gatan på henne. Ush... den dagen folk väljer att ställa sig utanför mitt hem så ringer jag polisen direkt alltså. Lite privatliv liksom?

Update:
Paow kastade precis morötter på dom! 1-0 älskling, love.


Direkt in till Bellmans

Har inte varit hemma än, direkt när jag och Paow kom till centralen så mötte vi min älskling Jasmine och hennes två söta kompisar, assköna brudar allihopa. Nu sitter vi på Bellmans och fikar allihopa. Det äör ju invigning av Pridefestivalen just nu men invigningen känns inte som något för mig. Jag väntar tills senare i veckan då Pridepark öppnar då man festar dygnet runt i flera dagar haha, snacka om att man kommer bli sliten efter det alltså, tur att det bara är en vecka per år alltså.

Jasmine och Elisabeth.

Sara, hon är faktiskt årets Miss Eritrea, så jävla cooooolt!!!

På tåget hem nu

Tack Tomasz för att vi fått vara hemma hos dig under tre dagar, och tack alla på festen i lördags, grymt superkul. Nu sitter vi på tåget hem och vi snackar redan om våran nästa utflykt. Göteborg känns rätt så bestämt, och vi ska sova hemma hos Patrik då, grrrr vad han och jag ska dela säng, mouhaha. Men puss på er så hörs vi när jag är hemma igen.

Babe och jag på moppen innan vi drog till tåget.


Se upp i backan, tusen hål
gaybloggen i nacken!

Look at me, i'm smiling

Fan vad gott det var alltså, riktigt smaskigt. Tack till Tomasz som bjöd mig på maten också, lovely hihi. Nu väntar vi på Natta som ska komma förbi och umgås lite innan jag och Paow åker hem igen Hon ska ta med sig sin moppe också så den ska jag självklart åka med haha, jag är ju grym på att köra alltså. Nu sitter vi i alla fall och snackar om när vi ska komma hit nästa gång. Det blir antagligen i september och då ska jag vara här i en hel vecka, fatta vad najs alltså. Sen blir det antagligen Göteborg också om 2-3 veckor, jag och Paow ska göra hela Sverige haha, underbart alltså.




Kinserna får jobba...

... för nu ska jag, Paow och Tomasz dra till en kinabuffé här i Enköping. Asiatisk mat är ju som ni kanske vet min favorit så det ska bli riktigt gott. Magen kurrar utav helvete alltså haha. Vårat tåg hem går kring 17.00 från stationen så det ska vi också försöka hinna med. Vore ju lite lustigt om vi missade det haha. Men jag tar med mig bloggdatorn så hörs vi från restaurangen. Kyss!


Welcome back

Whitney Houston har lämnat drogerna bakom sig och gjort ny musik.
Föll för låten direkt, den är lika fin som alla hennes gamla låtar.


Jag saknar min mamma

Godmorgon babes, vaknade precis av att Tomasz skrek att jag måste klä på mig fort som fan och att det är någon påväg hit. Vad i helvete? Haha stress alltså, men ska försöka hinna duscha så man ser ut som en människa igen i alla fall hehe. Idag är det planerat att jag ska åka hem igen. Jag saknar min mamma jättemycket. Har knappt träffat henne sedan jag åkte till Finland. Dagen jag kom hem från Finland så var jag ju bara hemma i typ någon timma innan jag drog hem till Paow och dagen efter åkte jag direkt från Paow hit till Enköping där jag är 3e dagen nu. Men men... ska snart kolla upp tågen osv.

Bild från igår kväll när vi myste.

Do you seek Amirisha?

All of the boys and all of the girls are begging to if u seek Amirisha...

Facebook
: Amir Akrouti
Kikar mest runt på bilder där

Qruiser: its amir bitch
Where the boys find me, haha

Bilddagboken: amirbitch
Bara för att... haft den ett tag faktiskt

Playahead: aemir
Samma som bilddagboken, inge lust att ta bort.

Msn: AmirAkrouti @ hotmail.com
Full kontaktlista, onödigt att lägga till mig

Jag och Paow med söta bloggläsarna som knackade på här igår.

Videoinlägg: Cyklar i Enköping


Vart på liten utflykt

Söta Natta och jag innan vi cykla iväg. Hade mössan för det skulle regna, thaha!


Natta, Paow och jag efter vi käkat på en pizzeria.


Vi busade lite på stan ^^ hoho!


När vi skulle till Coop för att handla hitta vi tvättäkta fjortisar utanför, sevärdhet haha.


Tomasz orkade inte gå i affären så han tog en sittpaus haha.


Påväg hem till Tomasz igen!

Nästa? Haha


Klev precis ur duschen

Tomasz är så snäll, får stanna här tills imorgon så jag slipper sätta mig sliten på ett tåg hem till Stockholm haha. Har precis klivit ur duschen i alla fall. Vad vi nu ska hitta på är osäkert men vi ska förhoppningsvis träffa Sebbe lite senare, har saknat honom. Senare ikväll blir det säkert en mysig filmkväll hära, festa känner jag inte att jag orkar ikväll igen. Men vem vet det kanske sker att mirakel liksom. Juste... Natalie ska ju komma hit också, min nya partyslyna som jag hookade upp med igår. Ashärlig alltså, hon kan säkert få mig taggad igen. Men det visar sig senare hur det blir, lyckat blir det säkert i alla fall.

Fan vad håret ser gult ut när det är blött :/

Tävlingen avslutas ikväll

Sista dagen för er att kunna vara med nu,
Här är
tävlingsinlägget!

Det är faktiskt läskigt

Igår var det två bloggläsare som visste att jag skulle vara här, så dom sökte upp Tomasz adress och kom sedan hit för att få träffa mig och Paow. Först tänkte jag att det var hur gulligt som helst att dom kom och plinga på honom, men nu när jag vakna så tyckte jag ändå det var lite läskigt. Är det verkligen så lätt att få tag på någon? Tänk om det hade vart fel person som hittat mig, och kommit för att kanske försöka skada mig? Lite creepy detdär alltså. Man kanske ska vara lite mer privat i bloggen, kanske inte skriva ut namn/plats på allt? För kollar man mina kommentarer verkar det ju finnas folk som faktiskt vill mig illa, det ska man ju inte sticka under stolen med. Men men.....

Äntligen vaknat, haha

Det knullades i studsmattan, jag låg med ****** och höll på all night med honom, folk snodde saker och andra låg nakna i badkaret. Det är alltid kul att hamna på hemmafest och se vad det finns för roligt folk haha. Nejmen det var faktiskt sjukt galet och roligt igår tycker jag. Träffade massa sköna människor som verkligen var jättegulliga och snälla. Kommer absolut bli fler fester här i Enköping för mig, lovely. 

Tomasz (det stavas faktiskt så) som hade festen =D


Kissnödig!


Tomasz langar kööörv haha!


Nathalie, vi två är perfect match på party.


Paow och jag blev skitglada när det kom fler blondiner, mouhaha.


Du och jag <3


Vi är igång nu

Party is on, vi har grillat och blandat goda drinkar. Vi hörs imorgon babes <3


Innan jag börjar fixa mig...

... så får ni se dagens shopping!

Tröja / Stadium / 699:-


Tröja / Adidas performance store / 700:-


Tröja / American Apparel / 449:-


Läs Tomas blogg!

Klicka här!

Mjauw på honom, haha!

Framme nu

Nu är vi framme hemma hos Tomas här i Enköping. Vi sitter ute på hans mysiga altan och lär känna varandra lite, shit vad fjantigt detdär lät haha. Men varken jag eller Paow har träffat honom förut utan bara snackata via nätet, oså bjöd han oss på fest hemma hos honom, mysigt va? Nu ska vi snart röra oss in för att byta om, lägga på lite smink osv. Men  vi hörs snart igen lovers, puss.


Enköping... det nya Finland?

Stora åkrar, sjöar och jag vet inte vad... nya Finland eller?
Dock kommer inget ställe att kunna slå Nötö, alltid i mitt hjärta.



Hejdå Stockholm (igen)

Jupp, sitter på tåget till Enköping nu. Är en hemmafest där som jag ska på ikväll men jag åker hem imorgon igen såklart. Är sjukt taggad och tror att det kommer bli skitkul ikväll. Victor möter upp mig och Paow på stationen och sen drar vi hem till Tomas där festen är senare ikväll, blir toppen.

Innan vi tog tåget så sprang jag lite snabbt in i butiker för att leta fram något nytt att ha på mig ikväll. Blev en Amerian Apparel och två stycken Adidaströjor så nu har jag lite att välja mellan ikväll. Visar upp shoppingen i bloggen lite senare, kyss sålänge.

American Apparel och Adidas, finns alltid något najs där.


På tåget. Paow jävlas om att sitta i bistron när det finns sköna fåtöljer, suck haha.


Amir bitch at the train :)


Oj så det kan gå

Paow: Fyfan vad du stönar i sömnen
Amir: Ja jag njuter av att sova ju!!
Paow: Nejmen du stönar påriktigt.
Amir: Jag kanske är kåt.... låt mig.
Paow: Uuuuuuh!!!! Yeaaaah oooh!


Hemma hos Paow nu

Japp här sitter jag, som så många nätter förr. Har saknat henne jättemycket. Jag har precis tvättat/fönat/plattat igenom hennes gamla långa löshår. Jag älskar ju att hålla på med hår hihi. Så imorgon blir Paow långhårig igen vilket säkert blir supersnyggt tror jag. Nu ska vi fortsätta mysa framför tv'n och dricka cola. Vi hörs imorgon bitti, and yes i will sleep here!


Sitter hemma nu

Jösses vad skönt det är att vara hemma igen, även om jag saknar allting på Nötö. Kommer nog ta ett tag för mig att acceptera att jag antagligen inte kommer dit försän nästa sommar igen. Men men. Igår när jag och Kissie försökta somna så hörde vi att det knackade på dörren. Vi blev livrädda, vem kommer och knackar så sent ute på en ö? Jag gämde mig under täcket och Kissie började gråta. När vi tog modet till oss för att gå ut och se vem det var så var det Jonatan som jobbade på Boden.

Han hade ju lovat att komma förbi och säga hejdå innan vi skulle åka, men det hade vi ju glömt haha. Vi drog med hem till honom och där föreslog han att vi skulle åka lite fyrhjuling. Sagt och gjort... 4 pers (Jonatans kompis också) på en fyrhjuling mitt inne i den kolsvarta skogen klockan 02 på natten haha. Galet, perfekt avslut på en underbar vistelse.

Så jävla galet alltså haha, och checka märket han hade satt på ifram haha.

Back to basics

Taco Bar med Paow och Annie nu, underbart <3


Vi får inte heller glömma...

Jean Paul Gaultier Le Male / 370:-


Jag och skruttan i hytten!

Update från Viking Line

Hey babes =D Sitter just nu på Viking Line påväg hem, vi kommer fram 19.00 till Stockholm. Hittills ombord har vi hunnit med lite shopping, sova en stund och sedan en god middagsbuffé här ombord. Här har ni bild på sminket jag köpte idag. Inte riktigt min normala prisklass men blogglönen klingade ju in på kontot idag så why not, im a good boy. Här har ni det i alla fall:


Foundation / Chanel / 320:-
Solpuder / Chanel / 230:-
Concealer / Chanel / 240:-

Farväl mitt Paradis

Jag vill inte hem, jag vill av hela mitt hjärta inte det. Kommer säkert bli ledsen när jag sätter mig i motorbåten och börjar åka härifrån imorgon bitti vid 5 på morgonen. Jag vill alltid ha det så som jag haft det här. Jag har inte kännt mig stressad, jag har aldrig behövt styla till mig, jag har aldrig kännt mig tvungen till något. Jag har bara fått leva och njutit av tillvaron här på Nötö. Jag älskar stället och ska köpa mark här när jag blir äldre. Ska anlita folk och bygga en sommarstuga som jag kan besöka flera gånger per år när man känner att man vill ta en paus från vardagen i storstaden där hemma.

Nu ska jag börja packa det sista *snyft* och sedan somna för sista gången på min madrass som jag sovit som en gud på. Sen imorgon är det sista gången jag öppnar dörren från sovrummet och får mötas av en hel vägg täckt av glas, som visar den gudomliga skärgården. Nej ush vad jag sitter och bölar nu haha. Men vi hörs imorgon igen under kvällen då jag är på svensk mark igen och får tillgång till internet. Älskar er alla.


En bög är en bög?

Vet ni inte vad en homosexuell människa är för något? Lite skumt att både jag och Kissie får kommentarer om att vi skulle knulla här på ön. Det spelar ingen roll om Kissie är snygg och har feta pattar, jag skulle fortfarande inte bli attraherad av henne. Även om hon stod och fläktade hela vulvan framför mitt ansikte så skulle vi fortfarande inte ha sex. Ush fittor är ju förfan styckat kött som man slängt ihop i en röra mellan kvinnors ben. Okej detdär var det äckligaste jag skrivit i bloggen... peace out girls! Love you anyway thihi!


Maten på ön

Vi grillar nästan varje dag här alltså, supergott.


Videoinlägg: Solar på båten


Inga slagsmål här inte

Tur att vi kommer bra överrens, Nötös hetaste blondiner!!!

Vacker bild huh?

Morgontur på vattnet

Godmorgon bitches!!

Imorse när vi vaknade så satte sig jag och Kissie i rodbåten och körde ut till motorbåten som ligger en liten bit längre ut där det inte är så grundt vatten. Vi la oss på båtens tak och pumpade musik samtidigt som vi solade. Var hur skönt som helst alltså, obeskrivligt. När vi skulle ta rodbåten tillbaka till land så hade det dock börjat blåsa lite så det tog ett tag innan vi kom fram, var nästan påväg att ro in i grannens brygga ett tag haha. Men med vägledning av Kissies styvfar som stod på berget så lyckades vi efter ett tag hehe. Underbar morgon i alla fall.










I miss you...

Mamma, syster, bröder, Paow, Jasmine, Imen, William osv.... Har det verkligen underbart här och allt är så perfekt. Ingen stress, inte behöva fixa sig osv. Men kommer hem igen på fredag kväll. Nu ska vi bara mysa lite med hunden hära. Tända brasan ska jag också göra hihi. Kanske blir en hemmafest här på ön också, coolt va? Men får se hur det blir med den saken i alla fall. Puss på er så hörs vi imorgon igen.

Yours truly, Amir bitch <3


Bastubad

Vara i Finland utan att bada bastu? Det passar sig ju inte. Jag och Kissie gjorde slag i saken nyss och hoppade in i bastun. Det var sjukt skönt och härligt att sitta där i värmen och bara veta att alla porer öppnas, och du blir hur ren och fräsch som helst. Jag sprang såklart även ner till vattnet och hoppade i, något man måste göra. Kissie bangade men jag gjorde det och är skitstolt haha.

Det finns förresten ingen dusch här i stugan så vill man tvätta sig är det bastun som gäller. Först sitter du där och svettas som en gris, när du känner att det börjar bli för varmt så går du till rummet bredvid bastun där du med en skopa häller uppvärmt vatten över dig efter du tvålat in dig osv. Jag älskar detta. Ingen tv, ingen riktig dusch osv. Man lär sig att alla har det inte så bra som än själv, även fast man klagar på exakt allt därhemma ibland. Glad över att vara här i Finland, så jävla underbar det är alltså.

Självklart drack vi öl i bastun.


Jag badade, wohoo!!


Kissie tog en bild där det ser ut som jag har rumpa.
Ska visa mormor så hon slutar kalla mig för röv-planka haha.

Konstapel Amir

Skjöt med luftpistol igår, fasiken vad cool jag känner mig haha. Har skjutit på en 50cl petflaska som hänger från ett träd i ett snöre. Med tanke på att flaskan dinglade runt och att jag stod en bra bit ifrån så är jag grym som träffade flaskan 10 gånger under tiden jag stod och skjöt. Kände mig asduktig och alla blev lika glada varje gång jag träffade flaskan. Ingen här tror på att det är första gången jag använder någon slags pistol men så är det, jag är bara en naturbegåvning haha.


Jättis

Glassen Jättis är skitgod haha, köpte den nyss här vid Boden. Vi har suttit här ett bra tag nu med våra datorer och vart aslyckliga för att vi fått tillgång till internet haha. Vi har även pratat lite om bloggar med han som jobbar här. Det finns även stora bloggar i Finland men inte lika stora som i Sverige sa han. Anyway... nu ska vi tillbaka till stugan. Men vi uppdaterar ikväll igen såklart. Puss sålänge.



Videoinlägg: Åker motorbåt


Finland, hittills

Måndag: Efter att ha klivit av båten så blev vi uppmötta av Kissies styvfar som körde oss till stugan. Först en timma bil och sedan en timma i en motorbåt som guppade utav helvete pga alla vågar haha. När vi kom fram så hade Kissies morsa fixat jättegod middag åt oss. Färsk potatis med lax och lite annat gott till. Sedan blev det lite prat och skratt framför brasan innan vi alla gick till våra sängar.

Tisdag: När vi vaknde blev det direkt en god frukost och därefter en promenad till boden där vi lånade en dator som vi bloggade ifrån. Var en skitsnygg kille som jobbade därinne så det var najs haha. På vägen tillbaka till stugan sprang vi på Kissies morsa i skogen så vi hjälpte henne att plocka blåbär till en paj som hon skulle göra åt oss, men det var för jobbigt för oss hurtiga ungdommar så vi gick snart tillbaka till stugan hehe. Vi la oss på klipporn bakom huset och solade, riktigt härligt var det, utsikten här är så sjukt galen så man skulle kunna ligga på dessa klippor hela dagarna och bara finnas. Kvällen avslutades med bastu och blåbärspaj efter.

Onsag, idag: Idag har vi inte hunnit göra så mycket. När vi vaknade så gick vi direkt hit till boden där vi sitter nu. Det är en liten bit att gå men det är bara skönt att gå genom skogar som omväxling, istället för smutsiga gatorna mitt inne i stan bland avgaser och skit. Funderar på om man ska flirta lite med han som jobbar här kanske. Riktigt söt är han ju. Kissie tror att han är intresserad av henne men självklart är det mig han vill ha, mjauw! Haha.

Första dagen i bilder:

Mys på båten som gick från Stockholm 07.45! Blev lite solande på däck.


Självklart shopping också, dethär var allt ja köpte.


Båten kom fram till Åbo19:00.
Då åkte vi bil till en annan hamn, där tog vi tog motorbåt till Nötö.


Mys på bryggan medans Lennart fixade igång båten.


Titta jag leeeeer!!! Finland makes me happy.


Vi såg den vackra solnedgången från motorbåten.


Kvällen avslutades när vi kom fram 23.00 med middag och mys framför brasan.

Vi har löst det


Vi har lyckats fixa det, imorgon får ni massvis med bilder! Underbart, nu ska vi hoppa in i bastun och sedan äta hembakad paj nere på klipporna vid vattnet. Med andra ord... vi lever verkligen livet här. Hörs imorgon igen älsklingar.

Tjaaaa från Finland

Hej på er, äntligen en dator!
(Ny kategori i bloggen, Finland 09)

Självklart strular Kissie internet så vi har tyvärr inte kunnat uppdatera så mycket som vi velat. Men nu sitter vi i alla fall i en liten bod här på ön där man kan betala för att låna en dator. Olyckligtvis får vi inte in alla våra fina bilder men det ska vi såklart fixa så fort vi får tillfälle, kanske redan ikväll om vi har tur.

På båten igår var det askul. Dom var så oproffesionella att dom inte kollade efter legg i taxfreen så både jag och Kissie köpte massa vodkaflaskor själva haha, sånt gillar vi. Blev även en limpa cigg och solglasögon för mig. Tvingade även på Kissie en Britneyparfym haha, det tycker jag att jag gjorde bra.

När vi kom fram hit till ön så blev jag helt chockad. Trodde inte det skulle vara så vacker. Utsikten från huset är som ett vykort och detkänns helt magiskt alltså. Skärgården är verkligen den finaste "miljötypen" i hela världen tror jag, jag är helt kär. Nu är det dags att börja logga ut härifrån tror jag. Vi ska sätta oss på bryggan vid vattnet och mysa lite. Vi hörs senare ikväll eller imorgon. Puss på er alla, hoppas ni har det skönt i Sverige och mår toppen <3


Update från båten

Vet ni vad, jag har inte sovit någonting än. Var ju tvungen upp och börja fixa mig vid 05 imorse så jag kände att jag inte direkt behövde sova liksom när jag ändå skulle upp så sjukt tidigt. Nu sitter jag i alla fall på båten som började åka för ett tag sen. Har hunnit plattat håret i vår sjukt fina hytt, tagit en cigg på däck och tittat över den fina utsikten, samt bokat bord till buffén. Riktigt smaskigt ska det bli med en massa svensk husmanskost. Nu ska jag i alla fall stänga av datan, Kissie tjatar om att dom säljer Barbiedockor i taxfreen haha. Kyss så hörs vi snart.

Men shit... har ni sett denhär posen förut? =D


Mjauw, lika fin som alltid.


Jag ska verkligen ha ett hus i skärgården när jag blir vuxen, alltid vetat det.


Paow din lilla skit


Hon är verkligen som en lillesyster för mig. Kommer ihåg när vi kom hem mitt i natten, efter att ha druckit alkohol. Hennes pappa skällde ut oss och jag kände verkligen att det var mitt fel att hon druckit. Paow din lilla skit, bara 15 år. Så svårt att tro det alltså. Imorgon åker jag till Finland, och hon kommer hem från Estland. Typiskt va? När jag sedan kommer hem igen så kanske hon åker till Göteborg också, ännu mera typiskt ju. Så tråkigt utan min lilla blondin som alltid springer runt som en duracell kanin. Aldrig fått så lite sömn som när jag typ bodde hemma hos henne en hel vecka haha. Amir saknar Paow <3

Varför kondomer?

Jo... antagligen för att jag vill komma hem från Finland med fina minnen och inte någon äcklig könssjukdom? Vilken fråga liksom, är verkligen dagens ungdommar så oallmänbildade att dom frågar vad man ska med kondomer till? Och om jag ska knulla Kissie? Njae... i don't do cats liksom. Inte min sak haha!

Vad ska man ha med sig?

Jösses vad svårt det är att packa också. Vad ska man ha med sig, vad klarar man sig utan, vad kan man köpa där? Det värsta är att jag inte har någon resväska (alla är i Tunisien haha) så jag får ta min vanliga väska och någon annan väska typ. Ayah... här är det jag hittills kommit på att jag måste ta med mig till Finland:

Komdomer, glidmedel och parfymer.


Hårinpackning, silverschampoo, sololja och hårvax.


Något annat ni tycker att jag verkligen måste ha med?

På tal om Finland...

Stället vi ska till heter Nötö, jag googlade upp det....


Kniven ska med

Som ni kanske vet så är ju ormar min absolut största fobi i livet, efter det som hände hemma hos Paow är jag fortfarande livrädd och tänker hela tiden på ormar när jag går i lite högre gräs osv. Som om det inte vore nog så har både Jonas och Kissie berättat att det är sjukt mycket ormar i Finland, och Kissie har själv sett flera stycken. Jag kommer vara livrädd där ute alltså, kviven i högsta hugg!!!!

Kniven måste med, så är det bara!

Hiss eller diss?

Sådär, nu var jag hemma i mitt egna rum igen. Träffade bl.a. en skitgullig bloggläsare på pendeln hem, det var skoj det. När jag klev hem stötte jag även på "fläskpaddans" pojkvän och han var lika tunnhårig som vanligt. Nej nu ska jag vara snäll hihi. Ska bara vara hemma och ta det lugnt idag hade jag tänkt. Börja packa inför Finland oså. Måste nog göra en lista så jag inte glömmer något viktigt, det vore ju typiskt mig?
 
Orkade inte slänga på skorna igår så har haft mina flippflopps. Hiss eller diss?

Godmorgon lovers

Hoppas ni har sovit gott, själv har jag lite ont i nacken och ryggen efter att ha delat säng med två stycken andra hihi. Vi såg i alla fall på 2 filmer igår och hade det jättemys. Efter vi sett skräckfilmen så tvingade Jonas ut oss på promenad, tack för det liksom. Trodde jag typ skulle skita på mig i början haha. Jag är hur mörkrädd som helst faktiskt, vart det hela mitt liv. Nu ska vi fixa oss lite och sedan får vi se vad dagen har att bjuda på, och imorgon smäller det ju... Finland!

Kissie langar blow?

Hälsningar från landet

Sitter hemma hos Jonas nu ute i Upplands väsby, massa skogar och saker här liksom, fett mysigt. Just nu spöregnar det ute och det åskar även, mys mys mys. Vill sätta mig på hans balkong nu med cigg och gott te. Men vi ska se film och chilla galet här. Vi hörs säkert snart igen, puss på er i regnet.

Omg jag ser blondare ut än Kissie, har uppnått mitt livsmål nu!

Videoblogg: Kattungarna


Jävla snorungar

Min lillebror skulle koppla in vårt interner till hans Xbox360 och nu funkar inte internet längre efter att han har hållt på med sladdarna, jävla snorungar alltså. Får sitta med min lilla bloggdator nu som har världens minsta tangenter, tack för det lillebror. Funderar på att hämnas lite, kanske klippa av någon sladd till hans spel eller något? Fast roligast vore att gömma spelet och sen säga att jag inte har någon aning  vart det ligger haha.

MIN BLOGG vs. XBOX 360!!
Nu är det fan krig.

Ibland har vi tråkigt

En vanlig konversation mellan mig och Kissie... vi driver alltid.


Look what i got


PUSS har nu inför pride-festivalen designet smycken som går i pride-temat vilket jag tycker är asballt. Har fått några hemskickade och på bilden ovan ser ni hur dom ser ut, häftiga va? Tror doggtagen är min favorit! Självklart kommer även ni läsare kunna få tävla om några smycken här i bloggen. Men först måset tävlingen några inlägg ned avslutas :)

A red one, Colby O'

Jag har verkligen väntat på ny musik från Colby O'Donis alltså!
Här har ni hans nya, han är så jävla grym alltså! Shit!


Womanizer

Godmorgon, hoppas ni alla har sovit gott! Jag vaknade i alla fall nyss och jag känner mig sjukt utvilad idag, gud så skönt. Idag har jag planerat att träffa lite folk i stan, innan jag åker iväg på måndag morgon. Har bestämt med Charlie, William och Chris... får se vilka mer jag kan glida runt med i stan idag. Hoppas det är fint väder, inte orkat kolla upp det än haha. Men i sånna fall blir det antagligen en skön uteservering i solen. Eller kanske steka lite i kungsan? Får se... nu vill bögen ha frukost hoho!

Godmorgon bitches!


Diggar morgonfrillan haha!

Nattblogg

Tja babes, it's Amir bitch! Sitter på en uteservering på Strandvägen och myser. Först satt jag på en brygga vid vattnet och myste med en cofé cooler och sedan när våra rumpor inte orkade med sten längre så rörde vi oss mot uteserveringen där vi nu sitter, jag, Kissie, Parre och den hemliga "J" hihi. Vi ska dricka upp våran cider och snart röra oss hem, en lugnt och mysig kväll har det blivit.



Tävling!!!


Presentkortet (500 kronor) gäller på:
Nilson, DinSko, Skopunkten Radical sports & Jerns.

1. Blir medlem (om du inte redan är det) på GratisBio!
2. Lämna en kommentar här och skriv din mail samt nick på GratisBio.
3. Utser en vinnare under nästa vecka.

Lycka till allihopa! :) <3

If the girls only knew


Det visste ni inte va?

Favoritmusiken efter Britney kommer faktiskt från Chris Kung Brown!


Goodbye Sweden

Drar till Finland på söndag tillsammans med Kissie om allt blir som planerat. Hon har ju ett landställe där så vi ska dit och röja hade vi tänkt. Men det blir nog mest att vila ut för min del alltså, orkar inte så mycket annat känner jag. Lite rehab över det hela liksom haha. Satsar mer på att köpa med mig en massa sprit hem sen.

Har jag finska bloggläsare?
Maila
[email protected] !!


Snart får ni saker

Hej gullungar. Har hållt på fixat med lite olika tävlingar idag. Inom kort kommer jag att lotta ut presentkort, smycken och hårprodukter. Börjar med presentkortet och lottar ut det ikväll tror jag. Så ni får kika in senare så ni inte missar det!

Mina morföräldrar är här idag, passande har jag fått en ny räkning från mitt internet till bloggdatorn så den räkningen ska jag ge till mormor som alltid är gullig och hjälper mig eftersom att jag inte fattar hur man betalar räkningar hehe. Ska bara vara hemma idag och vara social, berätta för mormor om hur Britney var osv. Senare ikväll ska jag leka inne i stan med Parre också, det ska bli jättemys. Tror vi kanske köper någon mysig dricka (café cooler?) och sätter oss vid vattnet inne i stan. Stockholm är faktiskt en av världens vackraste städer ju. Det har Britney själv sagt, eller hon skrev det på sin Twitter för någon dag sedan efter att hon och hennes barn hade åkt båt ute i skärgården.

Enda sedan jag var liten har jag velat ha en sommarstuga i skärgården.

Nya bilder i headern

Bytt ut tre stycken av bilderna, hiss eller diss?


Säg hej till baby

Kolla vår nya katt som mamma har köpt. Mamma är ju kattuppfödare så när en av våra katter sorgligt nog dog så var hon tvungen att köpa en ny. Kattfan kostade 8.000 men det är det ju värt, kolla bara så söt hon är. Tror jag ska döpa den till Britney, eller kanske Bitch? Får se, något fint i alla fall :)

För er lite kunniga så är det en ragdoll :)


Fredag

Godmorgon allihopa, jag har varit vaken ett bra tag. Chockerande va?

Blev rätt sent hos Imen igår. Vi satt i köket och spelade in massa filmer med hennes webcam haha, fyfan vad fula dom blev. Sedan när hennes föräldrar kom hem så satt vi och snacka en massa med dom. Och hennes morsa var skitsur på mig för att jag inte gör något vettigt av blogglönen utan vara kastar den på skit haha. När jag kom hem så blev det en stund vid datan och sedan slocknade jag. Här har ni förresten det jag köpte på Britney konserten jag var på i tisdags.

En tygväska.


Doggtag - framsidan.


Doggtag - baksidan.


Plastmugg - ena sidan.


Plastmugg - andra sidan.


Världens snyggaste affish. Ska rama in den snart!

Varsågod alla läsare:

Här får ni höra mig säga "It's Amir bitch!".
Precis som ni bett om hehe :)


(Låter som en blyg flicka, får göra en ny någon gång haha).

Ber om ursäkt

Ser ni att det finns 2 stycken länkar i inlägget längre ner?
Det är inte reklam, vet inte vad det är. Länkar till Bubbleroom iaf.
Ska kontakta dom och fråga vad det är, för jag har inte lagt dit dom.
Klicka inte på dom.

Kvällens outfit


Såhär ser man ut ikväll då, fick en kommentar om att jag borde variera min blogg lite med nya saker. Fokus på outfits har jag ju sällan så jag slänger lite slarvigt upp en kvällens outfit här. Viktigt att lyssna på sina läsare ju. Har på mig mina mysiga shorts (har ett par likadana marinblåa också), en rosa t-shirt och mysig tjocktröja över. Ska dra mig hem till Imen nu och mysa med henne eftersom hon är ensam hemma. Och hon bor bara några få hus ifrån så det blir ingen jobbig resa heller direkt. Om vi inte hörs därifrån så hörs vi imorgon igen, kyss på er!

Ska sluta tjata om hur blond och snygg jag är, eller inte mouhaha.

Samtal med Estland


Resultatet


Ni som inte tror mig

Klicka här!

Sådär... nu vart ni återigen jävligt ägda och tysta va?
Fattar inte varför jag ska bli anklagad för att ljuga i min egna blogg?

Hos Asal nu

Kom precis hit och ska bleka håret nu.
Självklart finns det 2 ormar, jag spyyyyyr!


Lekte med Johan och Emman i gullmars innan, mina sweethearts.


Ormarna, tvingade Asal att ta bilden, själv vågade jag inte.

Att bleka håret ofta

Jennifer
frågar: Du bleker håret ofta, får du inte jätte slitet hår?

Amir svarar: Inte en, utan flera frisörer har påpekat att jag måste ha sjukt starkt hår med tanke på hur många gånger jag blekt mitt hår de senaste månaderna liksom. Men jag är väldigt noga med mitt hår faktiskt. Jag skulle aldrig platta håret om ja inte hade ett värmeskydd. Skyddet lägger sig som ett lager runt varje hårstrå så när du plattar är det själva skyddet som bränns, inte håret. Sedan använder jag hårinpackning varje gång jag duschar, det gör att mitt hår inte torkar ut. 

Sen får vi inte glömma stylingprodukterna. När man bleker håret så ofta så blir det såklart torrt, men jag använder bara väldigt feta hårvax. Ibland daxvax som antagligen är det fetaste du kan hitta, annars använder jag oftast mitt vax från Sebastian, ett lervax typ. Men det jag vill komma fram till... alla kan bleka håret, och ofta. Det gäller bara att ta hand om håret före/under/efter all blekning om man vill ha det kvar. Easy. 

Videoinlägg: Ska bleka håret

Jag verkar inte göra annat än att bleka håret?


Crazy nattt

Vaknade precis upp hemma hos Emma i Blåsut, så roligt namn på ett ställe haha. Vart ligger blåsin isf liksom? Vi har precis käkat en jättegod frukost tillsammans och nu packar hon sin väska för hon ska åka till Grekland inatt, man är ju inte lite avundsjuk liksom. Verkligen sugen på att åka någonstans på en mysig charterresa. Vill inte åka och festa för det kan jag göra i Stockholm om jag vill liksom. Jag vill bara åka för att vila ut och göra absolut ingenting. Sola och bada, så det ska vara liksom. Sedan käkar man på restaurang på kvällen och slutar med en eller två goda drinkar, mer behöver det inte vara för man vill väl ändå komma ihåg sin semester?

Ayah... igår blev en rätt så mysig kväll. Jag och gänget satte oss på klipporna vid Kristineberg där vi myste med godis/dricka ett bra dag. När klockan började ticka iväg så åkte vi hem till Emma och som ni förstått vid dethär laget så blev jag alltså kvar här. Vem fan orkar åka hem till sig mitt i natten, mycket skönare att ta första bästa säng där man redan är haha.


Kvällens bästa:


Hola chicas

Sitter hemma hos Kissie nu, coolt va. En kändis liksom. Känner mig asball. Och hennes katt-pappa sitter i vardagsrummet, hur mjauw är inte det liksom?? Okej jag ska sluta vara oseriös, folk kan tro att man är berusad redan halv 9 haha. Har plattat håret lite och sminkat mig, så nu känner jag mig som en riktig människa igen. Sett ut som quazimodos mamma hela dagen men nu är jag back on track. Ska festa till det med lite skönt folk vid en klippa med skitfin utsikt. Vi hörs självklart imorgon igen. Hoppas alla får en trevlig onsdagskväll nu, puss på er.


Festa med mig och Kissie?

Maila [email protected] och skriv "festa" som ämne.
Ses ikväll hot babes, hihi!

Man måste kunna bete sig

Hej sötisar. Sitter på Pizzahut nu med Emma och Kissie (viste ni att hon också bloggar?). En av personalen här sa att Kissie var en fjortis. Tråkigt för henne att min bästa väns pappa råkar äga denna restaurang. Där rök hennes anställning haha. Nejmen seriöst, man kan inte gilla alla människor men att vara otrevlig och säga dumma saker så att andra hör är inte okej tycker jag. Annars har det varit en mysig dag. Jag har sett ut som ett freak hela dagen haha. Jag har inte plattat håret, min utväxt är gul och topparna är lila/gråa av silverschampoot som jag hade i för länge haha. Men men, ska hem till Kissie och platta håret nu så att vi kan kröka till ordentligt ikväll haha. Kyss på er.

Min och kattens mat, mjaouw!

It's Kissie, BITCH!


Kissiemjaou här! Amir är på stan och hinner inte uppdatera för han glömmde sin bloggdator hemma, men tur nog har jag min så jag ska möta upp honom på stan strax så han får låna den ;) Visst är jag snäll? Kan man inte tro om Kissiemjaou inte..!

Försöker se ut som Amir.. Lyckas jag?



Videoinlägg: Flummar på morgonen

Jag är alltid lite smått tom i skallen när jag vaknat.


Omg världens bästa dag nr2

Det är en bild på mig på Britneys officiella hemsida =D =D =D
Dagen börjar i alla fall bra hihi, godmorgon sötnosar.


Tjejen bredvid träffade vi i kön, ascool tjej från Åland.


Titta

Inte på humör, men vill visa upp statistiken ändå, rekord.


"Bye babycake"

När jag mådde som sämst träffade vi varandra.
När jag mår som bäst lämnar vi varandra.

Det finns ingen annan som dig, kommer aldrig finnas.
Jag kommer alltid hoppas att det är du varje gång mobilen ringer.


Gud så lätt det är

Efter dagens inlägg har jag verkligen märkt hur lätt det är att provocera er läsare. Tack och lov så är jag mig själv i bloggen och tänker inte hålla på reta er gråhåriga så var inte oroliga. Tycker jag något så skriver jag det, men kommer aldrig överdriva, vem orkar med hatkommentarer? Visserligen är det dom som skriver elaka saker som inte har något liv, men whatever.

Kom precis hem. Mickis hade bilen med sig till stan så jag åkte med henne hem och släpptes av utanför dörren, riktigt skönt var det. Åka kommunalt är ju aldrig någon höjdare när man är trött liksom eller hur? Köpte med lite godis hem till mamma och lillebror också, vist är jag snäll huh? Inte för att det är en stor deal haha. Ska kika och se om det finns någon mys på tv ikväll/inatt, annars blir det väl datorn resten av kvällen antar jag :)


Idiot nummer 2:



Michael Jacksons sista turné:
750.000 biljetter sålda

Britney comeback turné:
1.000.000 biljetter sålda.

So fuck you, Britney är störst. Lär dig något innan du öppnar käften :)

Sitter på Bellmans

Hello all you hot fucks. Sitter på Bellmans uteservering nu med några tjejer. Ser ut att blí en lugn kväll, Paow är påväg in hit också. Får se vad vi ska hitta på. Det har i alla fall varit en lugn och skön dag. God mat i stan, kikat i butiker och nu en mysig fika, så ett sommarlov ska vara. Visserligen säger alla att jag inte alls har sommarlov eftersom att jag har tagit studenten, men nu är det så att det faktiskt är sommar och då har man sommarlov haha, i alla fall jag  =D

Chillar i provhytten på Gina haha.


Becka!


Jai ho <3

Avundsjuka fattiglapp



Skriver jag att jag stod längst fram är det väl uppenbart att du såg någon annan än mig på sittplatserna. Fyfan vad korkade människor det finns alltså, blir riktigt irriterad när folk ska ifrågasätta sådant man skriver. Men jag förstår. Jag stod 5-7 meter från världens största artist, jag förstår att folk är avundsjuka för att inte dom också hade råd med dom lite finare och bättre platserna :) Syyyyyynd!!

Update från buffén

Tja allihopa, it's Amir bitch! Har käkat klart nu och Jasmine har även kommit hit. Nu sitter vi och snackar bara, om killar mest. När vi drar härifrån ska vi gå lite på stan och leta en klänning till Jasmine som hon måste ha imorgon. Sedan blir det säkert fika eller något annat mys!


Kissie visar upp den wokade fittan!


Nu får gulingarna jobba


Jag, Kissie och Jasmine ska till vår älskade kinabuffé på Stureplan snart. Käkar fan där minst en gång i veckan känns det som, och deras personal känner alltid igen mig och har ett litet smeknamn som dom alltid kallar mig för haha, så söta gulingar alltså. Nejmen asiatisk mat är godast alltså, älskar det. Vi hörs därifrån, ska köpa batterier till kameran oså är bloggdatan med. Kössmeh!



Btw, kolla vad Britney skrev på sin Twitter:


Sist Max Martin gjorde en låt åt henne blev det "If u seek Amy".
Så detta kan bara sluta med ännu en superhit, lovely!!!!

Såhär började konserten

Här har ni ett klipp från Konserten igår!
Inte jag som filmat!

Grät som fan när jag såg henne komma ner från taket. Trodde inte det var sant.

Britney igen ikväll?

Kanske ska på kvällens konsert också? Får se hur det blir.
Känns som att det inte kan bli bättre än igår liksom.


Nu har jag i alla fall pratat i tel hela morgonen, alla frågar om jag lever efter att ha sett Britney haha. Nejmen jag är så lycklig nu så det finns inte. Ska snart träffa Jasmine och snacka lite bara, sitta utanför mig med cigg och bara mysa. Sedan får jag se vad som händer. Leka i stan med Kissie eller köa utanför Globen idag igen. Blir toppen vilket som liksom. Ska även fixa batteriet till min digitalkamera så jag kan visa er vad jag köpte på konserten igår


Köpte bl.a. denna coola doggtag igår utanför konserten!
Blev även en tygväska, stor affish och en Britney-mugg.

Ett minne för livet

Jag vet fortfarande inte vad jag ska säga för att beskriva känslan för er läsare. Jag stod kanske 5-7 meter ifrån min största idol och förebild. Det kändes så overkligt, hos stod där och strålade som en stjärna mitt framför ögonen på mig. Hon såg så lycklig ut hela tiden, man såg att hon hör hemma på scenen. Mina favorit låtar från när jag var ett litet barn ända till nu, där stod hon framför mina ögon och showade igenom alla dom bästa. Det var så stort och mäktigt allting, så påkostat. Jag grät hur många gånger som helst, för att jag var så lycklig. Kommer minnas konserten och stunden för all framtid.


Ser ut som hon står skitlångt bort ju? Fotade iof med mobilen bara!

Ord kan inte beskriva

Finner inte ord, jag måste sova och få smälta detta.
Närmast scenen framför en strålande Britney, jag dör!!!


The Circus starring Britney Spears

Ni anar inte vilket strul det har varit idag, men ikväll kommer det att ha varit värt exakt allting. Nu ska vi åka in till stan snabbt och hämta ut våra biljetter, sedan till Globen dirr alltså. Vi hörs ikväll eller imorgon älsklingar. Ikväll är jag världens lyckligaste Amir på hela jorden. KYSS!



Den stora dagen är här

Godmorgon älskade läsare!
Lika lyckliga som jag är idag?


 


Livet med Paow:

- Somna 06.00 på morgonen
- Vakna 18.00 när dagen är slut
- Galna fester
- Tacobar till frukost
- Stress och oplanerat

Stress och oplanerat? Tro mig... hon ringde nyss och sa "jag står i Gullmarsplan och väntar på dig kom nu". Jag ska ge henne smisk på stjärten när jag kommer fram haha. Vi ska senare till A.J och umgås lite. Se på film och dricka lite vin, vi hörs därifrån. Kyss!

Babe you're crazy, that's why i like u!

Svårt att förstå

Jag tror inte att jag riktigt fatta det. Imorgon kommer jag stå inne i Globen och se Britney framföra alla domdära låtarna som jag verkligen älskar, som jag spelat hundratals gånger på datan här hemma, och alltid lyssnat på hur jag än mått. Det finns låtar du kan gråta till, chilla till, festa till och verkligen allt. Britney Spears är min största idol någonsin och verkligen en artist som jag ser upp till. Imorgon kommer min dröm gå i uppfyllelse för 3e gången, jag ska på en Britney konsert!!!!!


Mormor fixar allt

Har precit haft lite silverschampo i håret men mormor tycker fortfarande det är för gult så hon la pengar på mitt skrivbord och bad mig köpa en till blekning haha, sån skön brud. Så ikväll blir det att bleka lite mer alltså. Men ska bara bleka utväxten denna gång eftersom mina toppar redan är typ vita liksom.

Var lugna, jag är inte blåhårig det är bara silverschampoot ;)

Älsklingen har landat

Såg att mina morföräldrar var här nu när jag kom hem. Skitbra, mormor sköter alltid mina räkningar för jag förstår verkligen ingenting. Kommer hem ett papper där dom tvingar mig att betala massa pengar, så jävla fräckt så jag vet inte vad. Ger alltid räkningarna till mormor för jag vill inte ha dom i mitt rum, kräva pengar från snygga blondiner, fräckt fan haha. Nejmen mormor betalar dom åt mig, oså ger jag henne pengar sen, så mycket som hon lagt ut för mig alltså. Mormor är snäll, min favoritbitch!

Här ser ni Britney smyga in bakvägen på Grand Hotel (Stockholm).
Kring 01.30 var det, och nu har hon en ledig dag här i Sverige, love.


Nu drar jag

Nu ska jag och William börja röra oss hem. Och checka in mitt morgonruffs på bilden nedan haha, sådär ska jag åka hem. Det är inte lätt att vara Amir alltså, vänder mig var 5e sekund i sängen typ, och det resulterar alltid i ett sådant vacker hår när man vaknar. Ush nej, måste hem nu och göra mig lite snygg.  

Nyvakna och snygga, jag och Jennie!

Min drömkvinna

Tittade precis på reprisen av Lotta på Liseberg. Agnes avslutade hela programmet och hon är ta mig fan Sveriges vackraste tjej tror jag. Hade jag var straight hade min drömkvinna sett ut som henne. Hon är enda tjejen jag inte önskar vore blond, hennes bruna hår är bland det snyggaste jag sett, hennes ögon glittrar och hon har en perfekt kropp. I love her.


Ensam i Näsbypark

Godmorgon! Titta så tidigt jag är vaken fastän jag festade till det igår. Sitter i alla fall ensam hemma hos Jennie nu. Hon och William är och köper lite frukost, jag känner mig som en prins hihi. Kvällen avslutades med lite cruising. Jag och William satt i baksätet med spriten och hade vårt lilla roliga haha jag skrattade som fan, och jösses vad det svängde när Daniel körde. Tog han körkortet på Gröna lund eller vadå liksom? The Voice 105,9 hade vi såklart på högsta volym också, riktigt härligt.


Nu jävlar

Äntligen framme, men var en jättemysig busstur där vi åkte förbi jättevackra områden. Låter som en gammal kärring men ibland så tröttnar man på storstaden liksom. Just nu pumpa vi musik och har börjat dricka lite. Vet inte riktit vad för äcklig dricka som William har blandat ut med någon konstig läsk men man bli ju full i alla fall, det som räknas Ingen dricker ju alkohol bara för att det är gott, du ljuger man som fan och borde tvätta munnen med tvål haha. Nej nu ska jag sätta på mitt party-mode. Vi hörs skitungar, love.



William is back

Vi har precis käkat kinabuffé på Stureplan... mot Jennie nu!


Update från Fresco

Sitter här med mina babes och fikar nu, jättemysigt är det. Älskling William är också påväg hit nu. När vi fikat klart ska vi hem till Jennie och fixa oss inför ikväll. Vi ska supa gärnet är det tänkt. Men vi hörs snart igen lovers, puss.

Bakis-Amanda haha.


Blondes have more fun.


Simon babe, fahionistan haha.

Dags för en fika

Always on my mind, always in my heart
And I can hear you call my name on a mountain high
Always on my mind, always in my dreams
I wanna hold you close to me, always all the time



Sådär, nu har jag fixat mig lite och ska in till stan med mina babes. Amanda hoppar på min buss vid Bråviksvägen och Simon möter vi på Östermalmstorg sedan. Kommer bli supermys, ska försöka träffa William också. Fan vad jag saknat honom. Vi har gjort så mycket ihop han och jag. Kommer aldrig glömma när vi satt ensamma i en klätterställning och dran ren vodka. Vart mina händer hamnade tillslut kan ni gissa mouhaha. Nejmen nu måste jag springa till bussen. Vi hörs från cafét sen, bloggdatorn är ju såklart med. Kyss på skinkorna!


När mamma repeterar...

... står barnen vid sidan om och dansar till mammas musik. Aaaw!
Underbart att dom är med henne på hela turnén.


Baby W

Ska gå med William på Britney på måndag!
Time of our lifes alltså, kommer dööö!!!!

Number one bitches!

2 dagar kvar


God morgon

Dagens första blogginlägg kommer hemifrån mig, gud vad skönt haha. Krille ringde mig och pratade lite om igår, snacka om att han haft en galen natt alltså. Känns skönt att jag inte festade, gjorde annat liksom woho! Idag ser det ut som så att jag ska fika med Simon och Amanda inne i stan. Vi ska ses kring 5 så jag har lite tid på mig här hemma och bara ta det lugnt ett tag. Ska faktiskt sminka mig idag, var ju ett riktigt bra tag sen men använde smink. Trött på att se ut som en pensionerad hora haha.


Är ni galna?

Fått kommentarer om att jag och Kissie skulle börjat bråka!?
Varför då liksom? No way, du och jag på tidag babe <3


Ska träffa Daniel nu

Orkar inte sitta inne längre jag får panik, fyfan vad tråkigt det är. Har fixat håret lite och klätt på mig, ska ringa Daniel och träffa honom inne i stan, eller någonstans spelar ingen roll vart direkt. Tar med mig bloggdatorn och hela kalaset så vi hörs imorgon bitti igen. Kyss.

Look of tonight! I think om kinda cuuute!!


Tja alla blondiner

Har bestämt mig för att alla är det, mycket roligare då :)

Blir hemma ikväll, har precis tagit en powernap eller vad man vill kalla det. Orkar verkligen inte festa mer nu alltså, kanske imorgon eller på söndag men idag blir det hemma för att vila. Och hatar att en viss person är ute och festar, får alltid ont i magen då. Ska käka pannkakor med glass nu, fan vad gott eller hur? Hatar vanligtvis pannkakor men med glass är det riktigt smaskigt. Sedan blir det väl att hänga vid datan lite innan man lägger sig. Vi hörs imorgon när jag vaknar, förhoppningsvis i god tid. Puss och godnatt <3



William is back tomorrow

Ush för bögar idag. Alla bögar jag känner ska till Paradise ikväll. Hur står dom ut med sig själva? Jag sitter hellre på en parkbänk med en vodka än att gå till den klubben nuför tiden, uuuush! Vill bara att William ska komma hem nu. Han är med sin pojkvän i Småland. Han kommer hem imorgon igen men ändå, i miss him. Vi ska ragga feting hemmafest (med straighta killar vi kan leka med, blir ju alltid så).

Älskar dig min bög!

(Ursäkta min gamla hårfärg, vet inte vad jag tänkte på)

Oops! I did it again


Hemma och bleker nu

Hej sötnosar, nu är jag hemma hos mig igen!

Sitter här själv. Känns konstigt att inte vara omringad av brudar som ska klättra och hoppa på än. Haha, nejmen ni ska se Paow alltså. Ibland undrar jag ifall hon tror att jag är någon slags klätterställning? Sitter hon inte på mitt huvud när jag kollar på tv'n så sitter hon på min rumpa när jag ligger i sängen haha. Älskar mina tjejer, men skönt med lite ensam tid nu en stund innan jag börjar planera kvällen. Jag har i alla fall precis lagt i en blekning i håret, japp det är sant. Jag får inte nog haha.


Videoinlägg: Hon sover ännu


Nu räcker de

Jag och Isolde låg och myste i sängen, vad hände? Vi somna!

Jag har nog aldrig haft så konstiga sovtider som när jag "flyttat in" här hos Paow. Igår somnade vi liksom vid 05-06, hur normalt är det? Oså har jag sovit ett tag nu ocks, ush. Nej jag måste upp och rensa ur hennes kylskåp. Gaybloggaren ska ha frukost (whatever om klockan är 15 haha).


På måndag smäller det

Ska se min älskling i globen då <3<3<3


Grät lite, igen

Ush, har nästan inte sovit någonting inatt.

Har legat och tänkt på dendär ormen hela tiden. Jag klarar verkligen inte av att sova när jag vet att det finns en orm i lägenheten. Spelar ingen roll att den är död och i en glasflaska, bara tanken får mig att vilja spy. Och självklart skulle Paow vara lite rolig och skrämma mig en endra gång igår. Hon slängde en vanlig fattenflaska på mig och skrek "aah ormen" och jag flög som en dåre över hela rummet. Slängde datan i golvet, mobilen i väggen och en stol hade jag sönder. Sedan när paniken lagt sig och jag insett att det inte var ormen började tårarna rinna igen. Men Paow sover nu, ska gå visa henne hur man väcker folk på mitt sätt!!!!!

Nattprat

Isolde: Vad är ni mest rädda för?
Amir: Ormar och spöken, nidå?
Isolde: Spöken och sprutor.
Paow: Få näsblod när man knullar!!!!


Videoblogg: Städat hos Paow

Klickar plötsligt av när hennes far sringer in i rummet haha.


Deluxe deluxe deluxe

Amir <3 Douglas


Paow fick mig att gråta

Paow kom med en fin prydnadsflaska med sprit i och bad mig titta på den. När jag tar en nämare titt så ser jag att det ligger en orm inne i flaskan. Jag sprang ut ur lägenheten, ner för 5 trappor, ut på torget och en bit bort... med bara en t-shirt på mig. Det krävdes 2 cigg, lite tårar och en massa snack med Isolde innan jag vågade gå upp hit igen.

Nästa gång Paow sover... då jävlar!!!!!!

Niklas Lindman

Mitt och Paows största bloggfan, ever alltså!
Han och hans bögkompis ringer 24/7 och stalkar oss.

För övrigt:
Öpettider för fans på telefon: 15-16 hahahaha!!


Fick ett ciggpaket för att lägga upp bilden på hnm.

The fabulous life of...

... famous bloggers.


Samma visa varje dag

Emma: Vad händer ikväll bröder?
Amir: Pallar fan inte kröka alltså.
Isolde: Fan, var ju länge sen jag kröka!
Amir: Öööh... vi festade i förrigår?
Isolde: Juste fan...
Amir: Ayah, börja leta fest då!

Din lögnaktiga bonde

Ful bondlurk skrev:
Jag har absloute inget emot homosexuella men erat beteende i Sigtuna var oacceptabelt. Era fördommar mot oss var värre. Ni kom dit och trodde att ni var "finare" och "bättre" än oss. Endast för att ni bloggar och bor i innestan. Er moral är väldigt låg när ni ljuger och talar osanning på bloggarna.

Sexiga Amir svarar: Är denna människa dum i huvudet? Det första vi gjorde när vi kom in till festen var att gå runt och hälsa vänligt på alla som var där. Det vanliga... skaka hand och säga sitt namn nivet. Sedan satte vi oss i soffan med våran dricka som vi tagit med. När Paow sedan ensam gick ut för att ta en cigg så kom det fram killar som börja driva med henne för hennes blogg, samt kalla mig för jävla bög osv.

Men jag förstår... är man avundsjuk på mig och Paow som lyckats med våra bloggar är det väll självklart att man använder det som ursäkt för att få bråka med oss. Men det är lugnt... ni kanske också lyckas med något en vacker dag. Har ju hört att det behövs fler bönder ute på landet i dessa svåra tider?

Hallå i stugorna

Godmorgon, regnar det? Orkar inte gå upp och kolla.

Ni kan ju gissa vem jag sovit hos inatt, nästan glömt bort vart jag själv bor haha. Nejmen min lilla skrutt hade ju utegångsförbud så jag var med henne och avtjänad straffet med chips, glass, massa skratt osv. Emma och Isolde var också här, dock ligger dom fortfarande och snarkar som jag vet inte vad haha, sköna bönor. Kanske ska rita lite i deras ansikten?





Vi kan inte somna

Jag och Paow sysslar med annat...


Videoblogg: Förortskompis

Filmade detta på Krilles fest igår!
Jag trodde jag skulle svimma för jag skrattade så mycket.


Rätt svar:

Rätt svar http://soderstromtove.blogg.se/

Kärlek


Äckligt jävla sugmärke

Vaknade med ett fet äckligt sugmärke, mitt första någonsin!
Ush så jävla fult och äckligt. Men frågan är... vem har gjort det?
(En av er med rätt svar får en länkning hihi)


Apple Ipod Touch med 24k guld

Det är dagar som dessa man får skryta och vara överlycklig för sin blogg. Kom precis hem från Paow och såg att det hade kommit ett paket till mig. När jag öppnade paketet såg jag att det var en iPod Touch med en baksida täckt av 24k äkta guld. Fatta vad lyx? Nu slipper jag min fula iPod nano som är gammal och repig. Luxury here i come!

iPoden kan ni beställa hos GuldPlatina!!

Hiss och Diss


Adoperator.com

Vissa av annonserna på min blogg kommer från Adoperator och det måste vara den sämsta annonssidan någonsin. Jag har varit medlem ända sedan februari och jag har inte fått ut en enda krona för mina annonser. Varje gång man ringer och frågar så har dom nya anledningar till varför det strular. Får jag inte mina pengar snart kommer jag att kontakta polisen.

Trafiken på natten
Varför går inte bussar/tåg dygnet runt för nu när det är sommar? Vanligtvis förstår man ju varför dygnet-runt-trafik bara finns på helger men nu när det är sommarlov så visstas väl folk utomhus mer än annars. Trött på att behöva gå långa promenader eller ta dyra taxibilar för att komma hem nu under sommaren.



Desiree Nilsson
Vad skönt att hon insett att hon förtjänar bättre än mig. För er som undrar så har jag träffat Dessie totalt 2 gånger i mitt liv, och förstår inte varför hon whainar som om vi hade varit bästisar. Men hon hamnar på hissarlistan för att hon förstått att det inte finns något mellan oss.

Sommarfester
Sitta på en balkong i solen med en kall cider, in och pumpa musik och bara njuta. Festa är så mycket skönare på sommaren, allt känns liksom bara härligare och bättre på något sätt. Och får inte heller glömma hur mysigt det är att sätta sig på en filt med  engångsgrill och festa till det lite, vid någon mysig sjö eller en stor park. Festa på sommaren gör allting lite bättre.

Taco bar snart

Vi är sega och hungriga som fan, Taco bar nästa!

Jag och babe igår!

Godmorgon mina bönor

Vaknade nyss, inte okej eller hur? Ush måste sluta kröka som en hora.
Ska hoppa in i duschen dirr nu så hörs vi snart igen. Woho!







14 again

Saker spårade ur och Paows pappa hämtade oss med bil!
Ligger hos Paow och ska sova nu... 14 again.

Borde vi inte sova istället?

Update från sängen


Hej sötisar, ligger hemma hos Paow nu!

Vi har käkat på vårt favoritställe Taco bar tillsammans med Ballie. Nu sitter vi här och fixar oss lite, blir såklart fest ikväll. Paow väljer klänningar nu och jag ska hoppa in i duschen snabbt, Jag ska ha min älskade American Apparel på mig ikväll, denn guldiga! Men nu måste jag hoppa in i duschen snabbt, vi hörs snart igen innan vi drar härifrån. Kyss.

Måste ta en powernap

Paow ringde nyss och började planera inför kvällen!
Måste vila om jag ska orka med detta jävla liv varje natt.


Galapremiär: Bruno


Fotot har
Cristian Quinteros  tagit, han är bäst på vimmelbilder!
(För er som missat, var på premiären igår innan festen)

Nejmen godmorgon

Snacka om att jag sovit ut idag, men det är inte så konstigt när jag kom hem klockan 07.30 på morgonen liksom. Var på en skitskön hemmafest i Tyresö som 2 bröder hade. Massvis med trevligt folk, massa sprit och skitbra musik. Tror alla var som mest taggade när Barbie girl spelades haha, jag kunde knappt dansa för att jag skrattade så mycket. Festen slutade med att alla killar och 2 tjejer satt och spelade sanning och konsekvens, självklart fick jag både kyssa killar och klämma på paket. Vi får inte heller glömma att jag fick min rumpa masserad haha. När Kissiemjau tog en taxi in mot stan så åkte jag snålskjuts med henne och hoppade av i centralen. Mötte Niklas där vid 06 och käkade frukost med honom i stan och sedan var det bara att åka hem för att sova.

Haha baby alltså!


Jag och Mrs Big Boobs hihi!


Vill älskling ha lapdance ska hon ha det!!


Vadå, jag har inte alls stora händer?


Ballie så jävla skön!


It's Amir bitch!


Niklas jättefina outfit, saajk haha!

Videoinlägg: Ibland går det fel

Haha detta är ett av alla misslyckade videoinlägg.
Man säger något... sedan blir allt fel och man klickar av.


Bruno is the shit

Hej alla sötnosar. Nu sitter vi på McDonlads efter att ha varit på galapremiären för filmen Brüno som var hur jävla rolig som helst. Länge sedan jag garvade så mycket till en film alltså. Nu ska vi på en fest är det tänkt. Riktigt sugen på en najs hemmafest känner jag. Johnnyboy är med också, ska haffa honom!

Jag är brun, ska vi knulla?


Paow och hennes röda vin fanta exotic!

Update från John Chris

Paow var het på gröten med sin vita choklad haha.


Brun och blond, yummie.


Niklas!


Söta Alexandra!

Chill och galapremiär

Nu ska jag röra mig in mot Gamla stan och träffa Niklas ett tag. Sedan blir det lite galapremiär på Rival. Jag, Paow och Kissie ska se på filmen Brüno med lite mingel innan. Har ju 4 drinkbiljetter, får se om jag är så snäll att jag smyger ut en drink åt Paow haha, bara 15 år så söt. Jag tar med mig min lilla bloggdator så vi hörs antingen innan eller efter filmen. Puss på er små gurkor!


Videoinlägg: Mitt nya hår


"Britney experten tycker till"

Vilken fin titel man har fått då, me love.
Tack
http://issaah.blogg.se/ för bilden!


 Bilderna är från senaste numret av FRIDA!

Tidningen FRIDA

De ställde några frågor om Britney till mig förut och nu finns "intervjun" med i det nya numret. Är det någon som har tidningen hemma så ta bild på sidan jag är med i och skicka den till min mail så jag får se. Självklart lägger jag upp bilden och länkar eran blogg. It's Amir bitch!


Inga mer gayklubbar

Har ni inte tänkt på det? Månader sedan jag var på gayklubb.

Jag är så trött på den äckliga skiten helt ärligt. Gayklubbar tillhör den gamla Amir. Minns hur äckligt allting var. Man förfestade tills man blev så full att man knappt kunde stå upp. Sen drog man till någon gayklubb och raggade på gamla gubbar som direkt bjöd på massa sprit till oss unga och snygga. När man sedan var så full att man inte visste vad man hette så ställde man sig på första bästa högtalare där man stod och hoppade som en kåt kanin till varenda jävla bögschalger-låt. När stället stängde blev det antingen trekant hemma hos William eller ett random one night stand inne i stan så man slapp åka nattbuss hem, skönt va? Ush, har fortfarande vänner som hänger på dedär äckliga ställena och super som 14åringar, men det kan dom gott göra. Jag festar i alla fall inte längre med sunkmänniskor.

De tar jävligt snygga bilder... men that's it!

Något stämmer inte

Paow ringde nyss och väckte mig, fattar ni? Paow väckte.... mig? Hur fan går det till? Hon brukar ju sova till 14-15 på dagen liksom. Ayah, ska göra lite frukost nu och fixa håret, sedan ska ni faktiskt få se det. Mitt hår ser för jävligt ut, jag trivs inte... blää!


Omg så crazy alltså

Besöksrekord idag, sjukt så glad man blir! Älskar er alla, hihi.


Pratar med babe

Färdig med håret nu, inga kommentarer. *Snyft*


Skulle egentligen till stan men jag hittar inte laddaren till mobilen och jag orkar helt ärligt inte fixa mig heller. Visserligen är jag ingen diva som inte kan gå runt i stan ofixad, men lite måste man faktiskt göra sig iordning. Mitt hår är en grov elchock. Och det räcker med att jag åkt barfota på en rosa sparkcykel genom området där jag bor idag. Haha, men den bjöd jag på.

Jag lyssnar på er läsare

Ska hem till Nathalie nu och färga om mitt hår!
 Ni kan nog gissa vilken färg det ska bli!
Känns som rätt val just nu...


Bloggläsare: Vad tycker ni?

Helt seriöst, vad tycker ni bäst om?
Blond och brun (nu) eller brunett och blek (då).



Grattis älskling

Britney har vunnit "OK! Magazine's Best Body in Hollywood!"
Grattis älskling, hon är värd det! Vackrast av alla.

Vi ses 13 juli babe ;)


Dagens låt

Känner mig sjukt glad idag, och allt blir bättre med denna härliga låg.
Är den inte skön? Jag och Krille såg dom live, det var crazy må jag lova!


Hemma hos Fanny nu

Har suttit på hennes uteplats och myst lite, nu sitter jag i hennes rum och bara chillar. Hon spelar Guitar hero på sin nya mobil som hon är så jävla glad över haha, men den är skitfin faktiskt. Jag har hängt lite på Facebook och msn istället. Om jag inte minns fel så sa Fanny att hon skulle baka idag. Och tro mig, hon har gått hotell/restaurang utbildning så när hon gör muffins blir det sjukt goda såna haha. Hoppas hon orkar bara sen bara, själv är jag jättetrött idag alltså. Men man kan ju inte sitta hemma och ruttna hela dagen, så jag gör det här istället, woho. It's Amir bitch (hade tänkt börja tjata ut det lite igen hihi).

Fanny so cute!

Haha vad skön

Fick denna kommentar nyss:
Kan inte du spela in ett videoklipp då du säger "it's amir bitch" ? har alltid undrat hur du låter när du säger det:D !

Haha skulle det vara något att få höra haha?
It's Amir bitch, woho!


Åh titta vad jag fått!


Babycake

Ring mig när du sitter på "din bänk" varje kväll - Svara "it's amir bitch" varje gång jag ringer - Käka på Vapiano med mig - Drick ditt te med mig - Bråka med mig om skitsaker - Skrik att du är trött på mig och klicka mig sen.

The lights are off

Godmorgon på er!

Som ni vet så jobbade jag igår, häftigt va? Jag diskade, städade undan osv efter ett bröllop som vart på en skitfin båt. Paow var med och hjälpte till också så vi hade skitkul. Efteråt satte sig jag och Fanny på After med några sköna tjejer. Blev några cider och sedan åkte vi alla hem efteråt. Jag satt absolut inte på en bänk i Slussen och grät utan vi åkte direkt hem. Hemma var jag vid 04 tiden om jag inte minns helt fel. Slocknade direkt. Nu ska jag duscha och få i mig lite frukost, vi hörs snart igen gullungar.

Jag älskar mitt lyxjobb. Eller inte haha, tur att det var en engångsgrej!


Sötaste var med mig!


After work.

Outfit



Tror jag ska köra på Paows löshår idag haha? Eller inte va... Vi är i alla fall klara snart och ska röra oss mot Taco Bar där vi ska käka middag. Sedan ska vi åka till Skeppsholmen dår jag ska jobba ikväll. Blir bara några få timmar och sedan får vi se vad som händer senare.

Ett litet tips

Brukar du precis som jag slänga din foundation när du tror att den är slut? Jag kännde mig riktigt korkad när Paow gjorde något så enkelt som att bara skruva av locket på tuben. Och pang pong så har vi en jävla massa foundation igen. Riktigt smart, eller snarare logiskt haha. Jag är bara för korkad för att ha tänkt på det tidigare.


Ny msn

Jag viste inte att en kontaktlista på msn kunde bli full?
Tusentals kontakter senare.... och en ny msn :)

Jag ska jobba ikväll

Tro det eller ej, men Amir Akrouti ska faktiskt jobba ikväll. Jag ska göra "lite allt möjligt" på en bar-båt som står på Skeppsholmen. Paow ska följa med och göra lite sällskap också så att jag inte blir uttråkad. Eftert ska jag även försöka att tömma baren haha, nejmen några drinkar blir det säkert efteråt. Och att Paow bara är 15 skiter vi totalt i, haha nejdå. Nu ska vi duscha och göra oss snygga är det tänkt, blir nog en sväng förbi hemma hos mig innan vi drar till jobbet också.


Jag kom på hur vi gör


Dagens fråga

Hur väcker man på värsta möjliga sett en sovande Paow?
Bästa svar får en länk, shululu!


Videoinlägg: Kissie dricker ur fontän

Mjaaaauw!


Godmorgon Sverige

Paow sover som en stock och jag har precis vaknat upp här. Det blev rätt så sent igår. Jag, Kissie, Patrik och Paow låg och kollade på något program där Paris Hilton letar en ny vän, men det var ett sådant patetiskt program så jag slocknade till några gånger haha. När folket dragit och det bara var jag och Paow kvar här så somnade vi nästan direkt. Paow slocknade på typ en sekund så jag fick agera mamma. Stänga fönstren, stänga av datan osv. Nu ska jag försöka få upp skruttan och se vad vi kan göra av dagen.


Hos Paow igen

Ni trodde aldrig att detta skulle hända va?
Amir och Kissie på myskväll hemma hos Paow?


Nu sitter vi här alla snygga blondiner och myser, allt känns underbart. Vi drog till en fest som Krille babe bjöd oss på, där blev det några glas vin och socialt umgänge med sköna människor. När resten av folket drog ut rörde jag och brudarna oss hit efter att ha ått förbi 7eleven där vi köpte en massa chips, dipp, glass, choklad osv. Nu ska vi fläska oss och vara glada över hur bäst vi är, love us.

Mina älsklingar!


Blondiner ska hålla ihop, så är det bara :)


Min underbara vän Patrik!


Ingen 14årig mytoman särar på oss, love you.


Badade lite i en fontän hihi.


Videoinlägg: Hemma hos Paow


Hemma hos Paow nu

Tjatja! Sitter här med Patrik och tar det lugnt bara. Paow sminkar sig inne på toan och vi killar har lekt med hennes löshår lite haha. Snart ska jag också göra mig snygg och redo för lite party med Stockholms partyprins Krille, min babe. Kissie ska självklart också med. Alla snygga blondiner och massa alkohol, sånthär gillar vi verkligen huh.

Jag och babes!

Dags att röra sig hem

Jag som är van vid korkade blondiner. Kissie och Paow sitter just nu och disskuterar fördommar mot blondiner. Dom låter jättesmarta och jag fattar ingenting, typiskt. Nu ska vi alla röra oss hem för att fixa oss inför kvällens bravader. Fest står på schemat och då måste man såklart vara snygg och fräsch. Jag bloggar när jag kommit hem igen, kyss på er.

Paow såg sugen ut på bussen till buffén


Och Patrik körde på godis... hungerbarn.

Update från kinabuffén

Jag har parat ihop bloggvärldens sexigaste blondiner!
Detta kan bli intressant... dom kommer röra om i grytan ordentligt nu!

Kissie och Paow!


Paow är här nu

Jag har fixat hennes löshår och hon har sminkat sig. Nu ska vi dra in till stan och möta Kissie. Patrik ska också med, samt Imen och Jasmine. Blir fullt ös fan haha. Vi ska shoppa lite och sedan blir det kinabuffén på Stureplan som jag älskar så mycket. Vi hörs därifrån, kyss!


När ingen annan ser...

Mitt hår är så jävla nasty när jag inte har plattat det! Så vågigt och slitet.
Ser fan ut som min mormor i håret när jag inte plattar det.


Euuuuw jag spyr på mig själv. Plattång är världens bästa uppfinning!

P:na kommer hit!

Efter att Paow segat runt på söder i typ 836 timmar är hon påväg mot mig nu. Har även planerat att träffa Patrik idag så han ska också komma hit snart. Och och p:na blir det liksom haha! Har lovat att fixa Paows nya löshår, och sedan ska vi in till stan för att shoppa lite och sedan käka ute. Kommer nog bli en jättemysig dag tror jag. Lovely!


Videoblogg: Driver med Johan Palm

Låtsas bli hysteriska när han kommer haha, och sliter i honom.


Inte mycket sömn inatt

Somnade vid 07 imorse och har sovit tills nu alltså, det är fan ingenting ush vad hemskt. Hade planerat att sola på baksidan tillsammans med lite vänner men dagens väder verkar inte godkänna det liksom. Växlande molnighet som det så fint heter haha. Men Paow ska snart komma hit och då ska vi fixa oss lite och sedan röra oss in till stan. Hon ska köpa nytt löshår bl.a. Själv har jag redan köpt en hel del som jag glömt att visa upp i bloggen. Nya shorts igen, flera par nya skor, kroppsprodukter osv. Nej nu måste jag in i duschen, ser fan ut som quazimodos pappa!


Kan inte somna

Sitter med Paow i telefonen... vi har snackat i 4 timmar nu!


Fläckarna på linnet är från rött vin som jag spillde.
Går inte bort i tvätten *snyft*.

Nattblogg (sitter och tänker lite)

Fan vad alla klagar på att Paow smällde till idioterna då??


Det är okej att på en fest få mig att må psykiskt dåligt och bara vilja springa därifrån! Men det är inte okej när Paow langar en örfil och en loska? Seriöst, folk tänker verkligen idiotiskt. Spottet kan fanskapet torka bort med lite papper, men att jag inte kan vara mig själv på fester med folk jag inte känner är inte något jag kan tvätta bort. Jag ska inte behöva vara rädd för att bli nedslagen, och jag ska inte behöva höra folk snacka skit om mig när jag står bara en meter ifrån. De flesta av mina läsare älskar jag verkligen... men man märker att det finns vissa läsare som verkligen inte har ett skit innanför pannan. Snälla sluta läsa, det finns säkert annat ni kan göra. Kanske lära er något om livet?

Ska träffa Jasmine nu

Jasmine har kommit hem från Halmstad så jag ska träffa henne nu. Hon ska få berätta allt hon gjort där och jag måste berätta allt galet hon missat i Stockholm. Vi sätter oss nog och röker någonstans och snackar skit haha, det blir mysigt!


Dagens låt

Är den inte fin? Så gammal men så bra.


Paows underbara verk

Jag råkade "somna" på tunnelbane perrongen igår natt!
Vaknde av att Paow hade flätat hela mtit hår haha.


Hos Niklas nu

Ligger helt död i hans soffa och kollar på The Hills, något annat orkar man ju knappast med. Är trött från igår plus att det är sjukt varmt och fuktig luft idag. Ska vara här ett tag till och sedan röra mig hem för att träffa min älskade vän Jasmine som kommit hem från Halmstad där hon vart ett bra tag. Jag har saknat henne som fan så det ska bli superkul att få träffa henne igen!

The Hills... första gången jag ser det faktiskt! Tro det eller ej.

Lost in Solna

Antingen är mitt lokalsinne på absolut topp, eller så är det hur dåligt som helst. Har klivit av bussen vid en station som heter "Solna centrum" men jag lyckas ändå inte hitta detta centrum, hur litet kan det vara hehe? Niklas sitter i alla fall inne hos frisören och vi ska mötas upp när han är klar, eftersom jag var alldeles för korkad för att kunna hitta till frisören i tid. Men jag klagar inte, jag sitter här i en mysig liten park med jättegod svalkande dricka. Lovely.



Drar till Solna en snabbis

Ska följa med en kompis till frisören nu, har inte så mycket annat för mig idag hehe. Får se vad vi kan hitta på efter. Jag har som vanligt med mig min älskade söta lilla bloggdator så vi kommer höras snart igen. Puss på er sålänge!


Mer bilder från igår

Party people!


Robin och jag!


Babes och jag!


Look, i've found boobs at the party!


Amilias bröst, innan hon och jag grovhångla i soffan haha, så det kan gå!


Krille babe och Robin!

Paow

Godmorgon, min onsdag sög. Bara så ni vet :)

Hamnade på en fest ute i Sigtuna och som vanligt när man är på landet så finns det såklart alltid folk med lite lägre IQ än den standard vi lite bättre människor i storstan har. Folk började viska/peka/snacka om att jag var bög och hur de skulle slå ner mig osv. De flesta av mina vänner gjorde såklart ingenting, till och med hon som hade festen såg ut som en feg gris och sa "jag vet inte vad jag ska göra". Paow fick nog på skitungarna... hon örfilade killarna, spottade på dom och sparakade på dom och läxade upp dom om bögar och att vi inte är ett dugg anorlunda än alla andra. Så jävla underbar. Gav henne världens kram efter och sa att det inte är många som skulle gjort som henne.

När hon hade satt alla killarna på plats så och vi skulle dra så sprang hon in en sista gång och sparkade den fulaste killen rakt i magen, sedan satte sig hela gänget i en taxi till Märsta och därifrån blev det nattbuss hem. Var inte hemma försän klockan 6 och då blev det bums i säng såklart. Ska fixa mig lite nu och sedan får vi se vad dagen har att erbjuda. Här kommer lite bilder!




Jävla skit

Jag är ingenting utan honom <3 Det gör ont.


Update från Krille

Hej älsklingar, hoppas ni mår bra!

Sitter just nu på Krilles balkong och myser, det blir fest här snart. Efter mötet blev det som sagt en fika med Patrik och Kissie. Efter det blev det shopping och så mötte vi upp Krille. När alla drog hem så mötte jag och Krille upp Robin och sedan shoppade vi loss på systemet, 2 vodkaflaskor fick det bli till oss 3. Nu har vi sminkat och fixat oss här hemma hos Krille. Såfort sällskapet börjar droppa in så drar vi igång. Blir kanske ett till inlägg lite senare, det märker vi. Ha en super kväll i alla fall. KYSS!

Jag och bästa Patrik!


Krille shoppar utblandning!

Vart på mötet nu

Tja allihopa, sitter på en uteserverin på Stureplan med Kissie och Patrik!

Vi har vart på möte hos Bubbleroom precis, världens skönaste gäng träffade vi där. Vi snackade om lite saker som kommer ske framöver mellan Bubbleroom och våra bloggar, det ska bliskitkul. Mötet var typ värsta kalaset haha, godis, läsk osv... Nu blir det i alla fall fika och sedan lite shopping.

Sköna gänget på Bubbleroom!


Vårt möte kalas!

Mer allsångsbilder

Så liten så söt! Haha!


Johnnyboy och Amilia!


The qute couple!


Emo-Johan, han var riktigt dålig!


Jag och Amilia efteråt haha, riktigt bra!

Omg vilken underbar dag!

Vaknar med att Britney har släppt videon till nya singeln!
Dagen kan inte börja bättre... kolla hur snygg hon är!


Nattblogg

Äsh, jag är för trött för att skriva något. Vaknade 5 imorse ju!
Här är bild på kvällens sällskap, riktigt mysig kväll!
Paow, Amilia och Johnny <3


RSS 2.0