En annorlunda valborgsafton

Idag ska jag bryta trenden och inte göra det som alla andra korkade ungdommar i Stockholm ska göra, supa. Jag, Patrik & några tjejer ska cykla till en sjö (Sandvik) där vi ska Grilla mat och bara umgås vid en brasa. Kommer njuta av hur mysigt det är medans någon fjortistjej står och spyr i en buske i Tanto och medans någon wannabe gangsterkille blir nerslagen av ett gäng i Rålis.

image121
inget för mig (ikväll).

Nu ska jag gå & förbereda min laxfilé som jag ska grilla ikväll, gud så gott det kommer att bli :)

Ingen ledighet idag nej

Medans de flesta skolor är lediga idag så är inte min skola det. Jags börjar kvart i 2 idag så det blev åtminstone en rejäl sovmorgon kan man ju säga. Jag har precis fixat mitt hår och vet inte vad jag ska hitta på nu. Är ju ett bra tag kvar innan jag ska börja röra mig mot skolan.

Sexual Eruption

Visserligen kan ni inte följa med mig till gymmet men ni kan lyssna på samma musiks om mig. Spelat denna låt väldigt mycket dom senaste dagarna. Ska köra den på högsta i min iPod medans jag springer på bandet.




Rätt så intressant

För ett tag sedan så missade jag ett prov om den svenska språkhistorian. Så till imorgon har jag nyss gjort färdigt en kompletterings uppgift och det var faktist roligare än jag trodde. Jag hade en negativ inställning men tvingade mig själv att göra uppgiften eftersom att man inte vill riskera ett IG i slutbetyg för kursen Svenska B. Arbetet flöt på direkt och det var faktist rätt så intressant att läsa om hur det svenska språket ändras under flera århundraden.

Nu är jag alltså klar och ska bara klippa naglarna (fasiken vad långa dom blivit) och tag det lugnt innan jag ska till Friskis & Svettis för att svettas rejält. Var några dagar sedan sist.

Underhållning

När jag har tråkigt leker jag alltid lite i Photoshop. Här är 2 bilder jag nyss gjorde:

  

"Jag är bög" = extra förmåner

Igår kväll skulle jag och en vän ut på promenad. Det slutade med att vi hamnade inne på fritidsgården här där jag bor. Visserligen var det tjejkväll (som dom kör väldigt strängt på) men när tjejerna insisterade med att jag kunde komma in för att jag var bög så var det problemet ur vägen. Jag och alla tjejerna satt framför tv:n och såg någon väldigt konstig film om knark och trams. När den var slut begav vi oss ut på en promenad, alltid lika trevligt.

Som sin bror

Igår när jag skulle gå ut på en kvällspromenad med 2 tjejkompisar så hittade jag min lillebror Safir nergrävd i sandlådan på våran gård. Jag kunde inte låta blå att fota honom, självklart drog han posen som han fått från ingen annan än sin storebror.

image118
Lillebror Safir

Vacker som få

Förra sommaren spelade jag nästan konstant Helena Papaizous låt "Heroes" men efter sommaren måste jag på något sätt ha glömt låten helt. För några dagar sedan hittade jag den på min data igen och jag är helt såld. Låten är så grymt bra, och Helena är vacker som få.

Här framför hon låten under öppningscermonin till "Athletics Championships 2006" som hölls i Sverige då.

En himla massa mys

Blev en himla massa Patrik denna helg också, vi klagar inte! Igår så fikade vi i stan och promenerade lite, sedan så drog vi hem till honom och hämtade ytterkläder samt mat som vi grillade vid en fin sjö en bra bit från Patrik. Vi cyklade dit (med  tjejkompisar) och i slutet var vi tvugna igenom en kolsvart skog utan belysning och så hårt som jag höll patrik runt magen när han skjutsade mig på cykeln är det konstigt att han inte fått några inre skador.

När vi myst vid brasan vi gjorde så cyklade vi hem till Patrik och somnade nästan direkt. När vi vaknade drog vi in till stan och köpte is-chai som vi satt och drack i Humlegården. Sedan promenerade vi runt på Djurgården och köpte mjukglass.

image117


Finns det något man får?

mamma -  jag har talat med mormor, du ska inte få hennes cykel
amir - ööh varför!?
mamma - ska du cykla in till stan utan hjälm?
amir - ja, ska en ful hjälm få förstöra min frilla?
mamma - snyggare det än när du sitter som en lam grönsak i rullstol
amir - whatever, jag vill ha en resa till Thailand när jag blir 18
mamma - vilket skämt, du kan få åka till havet med mormor
amir - jamen gud så kul!!! (not)
mamma - eller Uppsala tur & retur

Mys på Stora essingen

Igår kväll åkte jag och min älskling Imen till Fridhemsplan och mötte upp 2 av hennes kompisar. Vi rörde oss till Ica där vi köpte mat och en massa annat. Sedan mötte vi upp lite fler folk på Stora essingen där vi satt och grilla hela kvällen. Vi hade med oss en massa filtar, radio och annat som gjorde kvällen jättemys.

Shopping

Idag gick skoldagen rätt så fort. Till lunch tog jag bara en jordgubb/hallon smoothie och mötte direkt efter det upp Patrik. Han köpte en is-chai och sedan satte vi oss i solen och bara tag det lugnt. När vi var klara med våra drickor så drog vi oss in mot stan. Jag letade efter lite allt möjligt och det slutade med detta:


image116
Tröjja: Adidas, 600:-, Inter Sport

Det blev även en vit v-ringad t-shirt för 49,50:- samt en blårandig v-ringad t-shirt för 98:- (båda från H&M)

"That's hot"

Igår efter träningen så vandrade jag och min tjejkompis runt i vår vacka stad Stockholm. Medans vi gjorde det så hittade vi David Lachapelle plancher som vi tog. Jag satte precis upp min på dörren till mitt rum :) För er som inte vet så är David en av världens bästa fotografer som just nu håller en utställningen i Nacka. På planchen visas en bild på Paris Hilton han fotat. Lägg märke till hennes vackra kameltå!

image115

Snacka om att svettas

Igår svettades jag och min vän som aldrig förr. Vi gick på danspasset på Friskis & svettis. Att dansa en timme i streck kändes verkligen. Man använde hela kroppen och samtidigt som det var dans och skön musik så tränade man. Kändes jättekul. Ska dit varje torsdag nu framöver :)

Juste, tack Patrik!

Jag och Patrik har bytt väskor bara för ett tag. Jag fick hans Wedins väska och han fick min Ben Sherman. När jag berättade för honom att jag skulle köpa en likadan väska som han när vi bytt tillbaka så sa han att han själv skulle köpa en ny och att jag kunde få hans väska. Jag sa självklart att jag kunde betala men det ville han inte.

Tack Patrik! :)
image114
(denna väska fast i svart)
wedins, 299:-


Baksidan snart klar

Idag fick jag se att mina föräldrar köpt nya trädgårdsmöbler till vår lilla men mysiga uteplats. Dock ser det lite trist ut eftersom att blommor fattas. Men det hindrade inte mig från att sätta mig där med rostad majs och bara sitta i den sköna solen.

image113

Hemma

Nu är jag hemma. Efter skolan gjorde jag på egen hand ett stopp i Adidas egna outlet i Luma, samt Stadium i Globen shopping. Jag hittade ingen ny adidas tröjja i min smak så blir nog den jag såg i stan igår. När jag hade kikat färdigt var solen så stark och eftersom att jag inte hade smink på mig idag så passade jag på att tag en promenad hemmåt, och förhoppningsvis fick man lite färg på sig.

Digital bild

Vad glad jag är. Min lärare går just nu igenom estetiska val som vi ska välja tills nästa år. Ett av valen är digital bild. Det står att vi kommer att arbeta både praktiskt och teoretiskt med eget fotoarbete samt bildbehandling i Photoshop. Låter hur roligt som helst och jag kan knappt vänta. Jag måste verkligen få mitt förstahandsval :)

Det var inte igår..

Det blev inget bloggande för mig igår. Jag hade helt enkelt ingen tid. Dagen började med att ett nationellt prov i Svenska B. Efter det slutade jag för dagen så jag och tjejerna drog och lunchade, blev as usual en kyckling/fetaost sallad för min del. När vi käkat så drog vi och kollade på lite kläder. Blev Ringen samt Götgatsbacken.

Efter ett tag lämnade jag tjejerna. Jag åkte till Patrik i Barkarby. Han mötte mig vid stationen, vi köpte glass och satte oss sedan i solen och snackade. Jätte härligt.

När jag varit med Patrik ett tag så rörde jag mig in mot stan. Jag träffade 2 tjejer och vi kollade runt på lite kläder. Jag hittade en tröjja som jag gillade jättemycket men jag ska kolla runt lite mer idag innan jag bestämmer mig. Så att jag inte köper tröjjan imorgon och hittar någon annan dagen efter som jag vill ha.

När jag kom hem från stan käkade jag en snabb middag. Efter det drog jag till Friskis & svettis i st:eriksplan och tränade eftersom att dom har öppet längst, till klockan 11. När jag kom hem igen strax innan 12 så slocknade jag direkt.

Det var lite kort om min gårdag :)

Sveriges tuffaste brud

image112

Carolina Gynning är någon jag verkligen diggar. Smart, attityd och grymt snygg. Ja det är precis vad Carolina gynning är. Hon är nog den ända som gjort något klokt efter att ha vunnit Big Brother. Hon såg till att fortsätta synas, skaffa sig ett ansikte i tv på regelbunden tid och hon skrev även en väldigt ärlig bok om hennes liv. Något annat klokt hon också gjorde var att tag ut bröst-implantaten hon hade. Antar att hon förstod att hon kan lyckas väldigt bra utan dom. Och beslutet att färga håret brunt? Väldigt klokt!

Vass som få, snygg som ingen annan.

Myser

Så mysigt jag har det ensam i mitt lilla (dock brukar jag klaga) rum. Jag sitter och dricker chai-te som jag precis gjort. Och så lyssnar på på lite musik från den första "High school musical" filmen. Sångerna sätter sig direkt och det är verkligen barnslig barnmusik på något sätt. Men jag rycks med och det gillar jag. Sen är det bara positivt att Zac Efron både sjunger snyggt och är skitsnygg.



"Breaking free" är låten jag gillar mest. Den är på något sett så gullig. Och titta så söta Zac och Vanessa är när dom sjunger tillsammans. Mysigt att dom är ett par även utanför filmstudion (för dom har väll inte gjort slut?).

För ovanlighetens skull

För ovanlighetens skull så är jag faktist hemma trots att solen skiner. Jag är hur trött som helst känner jag och ska bara tag det lugnt nu ett tag. Senare ska jag och en tjej in till stan och bara gå runt. Mys mys.

Söta Sofia

Titta vad Sofia skrev om mig i hennes blogg. Urgulligt:



Sofias blogg

in & ut

Nej, jag syftar inte på sex. Utan att de flesta gånger jag är hemma så är det bara korta stunder. Idag kom jag hem och åt lite middag, sedan bar det direkt ut på en promenad. Väldigt skönt dock.

image110

blev förutom maten ett klädbyte också, som ni kanske ser.

Det bara fortsätter

Dom soliga dagarna bara fortsätter och gör mig så himla lycklig. Idag har jag inte gjort något speciellt i skolan förutom Idrott som man kanske inte har varje dag. Vi skulle tag en promenad men jag och brudarna gick lost så jag satte mig ned och sminka mig eftersom jag viste att jag skulle in till stan efter att Idrotten var slut.

I stan mötte jag upp några lovely friends. Vi myste på strandbryggan och tog en vandring i stan sedan.


Här kommer diverse bilder från den vackra dagen:


Promenad längs vackra Strandvägen


Mattias


Sofia


Mattias & Jag


Sofias söta hund som jag gick med

Underbar helg

Helgen har varit jätteskön, har tag det lugnt och lekt med Patrik fredag, lördag & söndag. Vi klagar inte. Vi lekte och sov som sagt hemma hos han från fredag till lördag. Sedan så var vi en stund i stan igår och åkte därefter hem till mig, vi såg på film och slappade, han sov över.


Världens bästa Patrik

I morse efter att vi gjort oss i ordning lite så drog vi in till stan. Vi köpte lite café-cooler från 7eleven och satte oss på bryggan i Gamla stan där vi bara satt och pratade i den varma solen. Det var jätteskönt!


Någon provhytt i stan

När Patrik var tvungen att dra hem träffade jag 2 av mina favorit tjejjer i stan. Dom skulle äta på McDonalds så jag satt där med dom. Efter Mcdondalds så såg vi att barnens dag firades i Kungsträdgården så vi drog dit och skaffade oss lite gratis godis samt en söt Sverige flagga åt mig. Senare rörde vi oss mot Minneberg där vi satte oss på en brygga vid vattnet och myste för fullt. Underbart skönt helg, med fint väder!

image103
Jag på bryggan i Minneberg

Nyvakna

Jag och Patrk käkade precis frukost och ska göra oss i ordning snart. Sov som sagt hos honom och innan vi skulle sova så skulle vi se på en film men det visade sig vara världens största b-fim. En tjej fick ETT SLAG i ansiktet och pga det så sprutade det blod ur munnen på henne, man ba what?

Nu ska jag och Patrik börja röra oss in mot stan. Vi ska käka på den McDonalds där min vän Samina (hon som ritade bilden på mig och Patrik) jobbar. Kanske blir lite finare teckningar framöver när Samina sett det hon ska rita av på riktigt :)

(Parik har världens sämsta tangentbord, ursäktar om det är fler stavfel än vanligt)

8 år - och skild

image99"Nojoud Ali, 8, vägrade vara barnbrud. Så hon gick till domstol och begärde skilsmässa från sin 30-åriga make. Och fick det. Skilsmässan gick igenom i tisdags och Nojoud Ali firade med tårta tillsammans med sina nallar. Hon är bara åtta år och redan frånskild. Fortfarande ett lekfullt barn som drömmer om att få börja i skolan igen."
// aftonbladet.se



Blev jätteglad när jag läste detta. Att det finns barn som förstår sina rättigheter och tar modet till sig att kämpa för dom.

image100

Ett fel av mig

Idag läste jag återigen artikeln där det fanns en bild på Rachel Bilson som blondin. Självklart blev jag oerhört glad när jag läste att det bara var en blond peruk hon hade på sig under en filminspelning. Rachel har alltså fortfarande lika vacker brunt hår, lovely!

image98

Ännu mer historia

Efter gårdagens historia plugg så sitter jag nu på en 2 timmar lång historia lektion. Eftersom att jag är klar med uppgiften som alla andra jobbar med (njae, de flesta läser bloggar och skiter i att jobba) så får jag tag det lugnt och göra det jag känner för helt enkelt.

När jag slutat för dagen så kommer Patrik och möter mig utanför min skola. Vi ska tag båten över till Luma där jag ska kolla efter någon ny Adidas tröjja. Sedan ska vi väll drag runt lite i stan eller något. Och så ska jag sova hos han inatt :)

Nu har jag varit duktig

Nu har jag pluggat färdigt för idag. Har gjort klart en uppgift i histora, suck. Jag har gjort en uppgift om en entreprenör från 1800-talet. Uppgiften var jättetråkigt och det var faktist jättesvårt att hitta fakta till mitt arbete, men jag fick göra det så gott jag kunde och nu är jag i alla fall klar. Funderar på att slappna av lite i badkaret, brukar vanligtvis tycka det är dötrist att bara ligga där men nu tror jag det skulle vara jätteskönt att bara ligga stilla i kokhett vatten. Får se vad jag gör av kvällen.

Jag älskar Stockholm

När solen kikar fram är Stockholm som vackrast. Jag skulle egentligen träna idag efter skolan men jag kunde bara inte ställa mig inne på Friskis & svettis och svetta när jag viste vad vi hade för väder. Jag mötte upp min älskade vän Imen och så handlade vi lite smått & gott, sedan drog vi till bryggan i Gamla stan och myste, underbart!

image96
(bilden är tagen med min mobil, därför den dåliga kvalitén)



På tunnelbane perrongen i Gamla stan såg jag världens snyggaste papperskorg. Jag blev kär!

Gay-smurf

image95

Idag kör jag på smurf-stilen. Blåa byxor och en blå t-shirt. Hade jag varit med i smurfarna hade jag antagligen varit gay-smurf om jag får gissa mig fram.

i love chai

Jag har precis gjort mig lite Black chai te. Jag älskar verkligen Espresso House's egna Chai-latte, men har även provat flertalet tepåsar hemma med chai. Den enda som smakat någorlunda bra, eller faktist väldigt bra är Yogi Tea's Black chai te på påse, jättegod! Gjorde mig nyss en kopp.

image94

Vacker låt nu på morgonen

 

Britney Spears - Someday (i will understand)
En lugn och jättefin låt. Gjord till ett av hennes barn :)

Varför rachel?

Snyggingen Rachel Bilson som gjorde sig ett ansikte genom serien The OC har gått från brunett till blondin. Det råder väll ingen tvekan om ifall hennes beslut var ett smart drag, eller tvärtom?

image93

Torrt och smuligt

Godmorgon! Jag har precis käkat frukost och det blev 2 knäckebrödsmackor. Hade försökt att få det till en vana. Det är så himla torrt och smuligt men så himla mycket nyttigare än vanligt bröd.

Snart ska jag hoppa in i duschen och efter det börja fixa mig lite inför skolan. Ska möta en tjej i skanstull och luncha på vårat vanliga ställe, så det blir en kyckling/fetaost sallad för mig idag!


Snäll tjej

image92

Blir jätteglad när jag får positiva kommentarer om mitt hår. När man har använt samma frisyr i 3 år är det lite jobbigt att bara ändra till något totalt anorlunda. Men kul att folk gillar det. Ni kan läsa Annas blogg här.

Dags för lite gossip

Nu ska jag ta och kolla på det 10e avsnittet av Gossip Girl som jag precis laddat ner. Jag föredrar att kolla serier genom dvd-box eller nedladdning på datan. Annars blir det en himla massa tider man måste passa. Och bestämda tider betyder inget annat än stress, och stress avstår jag helst ifrån. Så mycket skönare att ladda ner någonting och se det på datan när man själv känner att man har tid och lust. Många skulle nog bli shockade om dom räknade ihop alla timmar per vecka som de spenderar framför deras tv.

Ända gången min TV är påslagen är när jag skall sova, jag gillar att somna in till någonting på tv:n. Eller när det är något som idol eller melodifestivalen, som inte är någon idé att kolla på "dagen efter".

XoXo, Amir ;)

ingenting för mig

Jag har försökt, men det går inte. Historia måste vara det tråkigaste ämnet jag någonsin läst. Alla tycker det är jättekul och jätteintressant att läsa, att det är allmänbildning osv. Ursäkta, men jag skiter i hur folk levde för flera hundra år sen, hur bönderna flyttade in till städerna osv. Det är verkligen så tråkigt så det finns inte. Jag lever nu, inte för hundra år sen. Jag är tacksam för det samhället jag får leva i, men jag struntar totalt i hur det byggdes upp.

Och alla dessa gamla kungar vi ska läsa om. Varför? Varför är det så viktigt att veta om en massa kungar som levde för hundratals år sedan lixom. Sumpa historian och lägg mer tid på de svårare ämnena som t.ex. mattematik som jag själv varit med om att ha läst i rusningsfart.

ge mig ditt hår!!!!

image91

Ögonen också, när vi ändå är igång!

Jag vann!

Jag tog precis en match med mina ögonbryn. Min pincett har varit borta i några dagar så har inte kunnat noppa ögonbrynen. Idag när jag hade tråkigt i skolan så kollade jag runt lite i min väska och blev jätteglad när jag hittade den i facket där jag har mitt puder, foundation etc.

Bögfasoner

Idag har jag skrattat som bara den i skolan, en allmänt rolig dag. Bäst av allt var när Samina skulle rita mig och min vän Patrik under historia lektionen. Såhär föreställde hon oss i huvuduet när hon skulle rita oss:

image88


Här är 2 andra teckningar hon gjorde idag:

  

Ibland orkar man bara inte

Jag har sovit hur länge som helst och är jättepigg, men ibland orkar man bara inte. Idag så struntar jag i att fixa håret och kör på morgonfrillan, och sminket tänker jag inte heller röra. Får bli en riktig slappisdag idag. Bara 3 timmar i skolan, därefter måste jag köpa ny hårspray.

Innan skolan ska jag och en vän luncha på Subway, hört att deras mackor är jättegoda. Aldrig käkat där, och alltid kul med något nytt. Fast konstigt nog har jag inte tröttnat på kyckling/fetaost salladen än.

Dags att röra på sig

Gud så slapp kvällen varit. Jag har gjort nästintill ingenting. Jag har slappat enhel del vid datan och så har jag pratat med Patrik i telefon ett tag. Men nu ska jag ut med några tjejer på en långpromenad, jätteskönt. Och så ska Imen få sitt läppglans jag köpte åt henne på båten.

"så ska hon bli schlagerdiva"

image87

Blev jätteglad när jag fick höra att det ska satsas för fullt på Molly Sandén inför nästa års melodifestival och då hon har åldern inne för att deltaga. Bert Karlsson säger att han ska se till att hon "vinner hela skiten" och slår igenom. Han vill jobba med de bästa låtskrivarna och få fram den bästa låten. Att Molly och hennes bidrag kommer med nästa år påstår han är glasklart, och att melodifestivalen skulle behöva läggas ner innan hon kan bli dissad. Molly Sandén och Bert Karlsson, det måste ju skitbra!

En lugn dag

Dagen har varit rätt lugn. Jag började kvart i 2 så jag tog en promenad till Gullmarsplan. Jag mötte upp Mikaela kvart i 1 och så lunchade vi innan skolan. Skoldagen var väldigt kort. 1 timmes arbetsmiljö och säkerhet, sedan 1 timmes kommunikation som alltid är lika roligt. Efter skolan rörde jag mig direkt hem där det middagen väntade. Blev potatis med majsbiffar eller vad det nu heter, asgott var det i alla fall.

Kvällen blir nog lika lugn som dagen. Eventuellt en promenad lite senare.

Lite bilder från kryssningen

 Lillebror spelar
 Jag i hytten
 Kusiner och deras flickvänner
 Morfar som vi firade
 Lagerpåfyllning, haha
 Den otroligt goda lunch buffén
 Pina colada
 Lillebror och kusin
 Morfars present från Birka, haha

Skönt att gå lite

Den första promenaden jag tog idag blev med Jasmine men den avslutades rätt så fort. Direkt efter drog jag in till Gullmarsplan för att möta Mattias. Vi promenerade från Gullmarsplan till Kärrtorp, där blev vi lite trötta så vi tog bussen till Tyresö Centrum för att sedan byta buss till Gullmarsplan igen, snacka om omväg. Men det var trevligt att träffa Mattias i alla fall.

image77

Mattias väntar på bussen.


Shady lady

Jag tittade precis på musikvideon till Ukrainas bidrag till Eurovision song contest. Musikvideon är verkligen jättesnygg och artsiten är döläcker. Minimala outfits och starka fläktar, fan vad bögigt! Love it.




Nej nu ska jag ut och promenera lite :)

Back at home

Nu är jag hemma igen. Det var astrevligt på kryssningen. Otroligt god mat och så allas favorit, taxfree'n. Jag köpte parfymen "Jean Paul Gaultier - le male", 2 liter Martini, 1 liter Smirnoff caipiroska och 1 liter Absolut apeach. Åt min vän Patrik köpte jag 900 winegums som han ville ha, och åt Imen köpte jag ett läppglans från Dior.

Det bästa var att dom hade noll koll på båten. Fastän jag inte är 18 år än så köpte jag en massa drinkar på båten. Både åt mig och min syster. Men det ska jag ju inte klaga över direkt. Sedan så spelade dom mestadels schlager på discot så jag och min lillebor Safir stod och hoppa till klockan 2 på natten, asgulliga.

Bilder kommer senare :)

Hejdå

Nu lämnar jag Stockholm och Sverige för några timmar. Jag hoppas det blir en lyckad kväll. Ska självklart köpa en parfym på taxfree'n som är lite av en tradition. Och så ska jag se till att få med mig en massa cider hem.

image76

Amir leker frissör

Eftersom att min morfar fyllt 70 år så ska släkten fira honom på en kryssning. Vi ska åka Birka Paradise ikväll och kommer hem igen imorgon. Jag fick uppdraget att fixa mina 2 småbröders hår och det gjorde jag så gärna. Såhär söta blev dom:


Safir 8 år


Seif 12 år

Vem av syskonen som är mest lik mig är det nog ingen tvekan om. Kolla vilken posé Safir kör med, sötaste ungen någonsin tror jag :)


Homo-ordlista

Jag läste nyss på aftonbladet ett ord som jag inte förstod, när jag sökte efter "vad betyder.." på google.se kom jag lustigt nog fram till en sida där dom hade en "homo-ordlista". Jag läste den och tyckte det var lite kul så nu lägger jag upp den här i min blogg.



androgyn
- att ge ett både manligt och kvinnligt intryck
bisexuell - när man attraheras av både män och kvinnor
breeders - nedsättande benämning på heterosexuella
butch - tuff och "manlig" lesbisk
bög - homosexuell man
böga (att böga) - barnsligt ord för sex mellan män
dragking - kvinnlig showtransa (se transa)
dragqueen - manlig showtransa (se transa)
faghag - slangord för tjej som har ovanligt många bögkompisar
femme - feminin lesbisk kvinna
fjolla - feminin bög
flata - lesbisk tjej
gay - homosexuell
heterosexuell - person som dras till det motsatta könet
hobbybög, hobbyflata - slang för bisexuell
homofobi - motvilja och fördomar mot homosexuella
homo - förkortning av homosexuell
homosexuell - person som dras till det egna könet
kinky - när man gillar att ligga på gränsen till det förbjudna eller perversa
komma ut - att berätta för omvärlden att man homosexuell
lesbisk - homosexuell tjej
läderbög - tuff bög som gillar läder
msm - män som har sex med män
queer - politisk rörelse för uppror mot bl.a. könsrollerna
sapfisk kärlek - lesbisk kärlek
smygis - homo som inte har kommit ut än
straight - heterosexuell
transa - transvestit
transsexuell - upplevelsen att man tillhör ett annat kön i själen än det man är i kroppen
transvestit - man som klär sig i kvinnokläder eller kvinna som klär sig i manskläder
tvestjärt - slang för bisexuell
vanilj - vanligt "svenssonsex"


Gossip Girl avsnitt 9

Jag såg nyligen klart på Gossip Girl avsnitt 9 som jag laddat ner. Av de 9 avsnitten jag sett så tycker jag att detta var det bästa av dom alla. Det handlade om thanksgiving och om familjerelationer. Det bästa med avsnittet var att det var godtroget, den mest misslyckade familjen var den som hade det bäst ställt, ekonomiskt. Och den familj som såg ut att vara gladast var de som inte direkt simmade i pengar.

image73

Klart och tydligt en lördag

Ja hur märkte man att det var lördag idag? Stan! Det var hur mycket folk som helst och alla gick in i varandra, jag höll på att bli tokig. Men jag hade min söta vän Imen med mig så det var kul trots att hela Stockholm gjorde stan samtidigt. Imen gick till en frissör som fixade hennes hår för kvällen, hon ska ha någon studensak med hennes skola. Sedan letade vi bh och en väska till henne.

Sötaste Imen

Internskämt

Jag, Meis, Ilaf & Sara har alla fallit för det roliga klippet på youtube där programledaren för det svenska programmet "nattliv" spyr i direktsändning. När vi ringer varandra svarar vi alla 3 i tellefonen med samma "jaa hallå" och med samma skånska dialekt som programledaren har. Eftersom vi skrattat så himla mycket åt klipper och dagligen påminns om det varje dag när vi talas vid så kom jag, Sara & Ilaf på att vi skulle göra en video till Meis som en av hennes födelsedagspresenter.

Vi gjorde en parodi på klippet där den svenska programledaren spyr i direktsändning.

ORGINALET:



VÅR PARODI:



Det är Sara som spelar programledaren. Först är det jag som "ringer" in till programmet och sedan är det Ilaf.

Ännu ett födelsedagsbarn

image70

Idag var det Meis som fyllde år, 18 år. Vi lurade upp henne på en kulle med jättefin utsikt. Där hade vi förberett med en massa ballonger, tårta & presenter. Bl.a. hennes första lagliga öl som ni kan se på bilden ovan. Efter att vi varit ute ett tag så drog vi hem till henne och myste. Det blev det mer tårta och en himla massa mat. Hon fick också en massa fina presenter från hennes släktingar som var där.

En väns morsa som kom för att hämta sin dotter med bilden kommenterade mitt hår, hon tyckte det var jättefint och undrade hur jag fixat det. Eftersom att hon är frissör tar jag till mig extra mycket och blev jätteglad. Sen smekte hon mig även på kinden och sade något på arabiska, fick höra av Meis senare att hon tyckte jag var söt, vilken trevlig kvinna =D

Nedan ser ni då hur jag såg ut ikväll:

Idag kom den igen

Idag var solen tillbaka, jätteskönt, längtat efter den. Skolan gick bra, hade svenska och näthandel som gick rätt snabbt. På bussen hem från skolan satt det 3 barn i kanske 4års åldern som sjöng på Amy Diamonds låts "thank you" från årets melodifestivalen. Ungarnas engelska var verkligen sämst men dom var hur gilliga som helst när dom satt och sjöng.

Queen B

Jag måste tacka min vän Sara, hon har gjort min kväll. Jag fick för ett tag detta sms; "Du måste kolla mtv nu! Program om bara britney". Och vist hade hon rätt! Det hade precis börjat ett entimmas program om bara Britney Spears. Gissa om jag blev överlycklig! Det handlade om alla hennes skandalar och hur hon shockat media. Att hon medvetet gör allt för att synas. Och vist lyckas hon?

image69

Nu fick jag till det

Jag tröttnar aldrig. Varje gång jag är hemma och har tråkigt så tvättar jag mitt hår för att leka lite med det. När jag säger leka menar jag att jag gör någon frisyr, inte den vanliga som jag brukar ha utan någon annan. Vanligtvis blir det luggen snett nedåt som jag endast gått ut med ett fåtal gånger, tycker det är jättesvårt att få till det, att få luggen att lägga sig så som man verkligen vill.

Men idag kom jag på något som jag konstigt nog inte kom på förut, jag har ju hårvax! Vanligtvis fixar jag mitt hår med bara plattången och hårspray, men när jag testade med vaxet idag så fick jag till dendära spretiga stilen som jag alltid velat ha när jag kört luggen neråt. Såhär blev det:

image68
(hoppas nu ser min snygga britney affish som sitter på skåpet på mitt datorbord)

Lite tröstshopping

När jag väl var ute idag passade jag på att köpa ett par nya skor som jag fått pengar till av min mormor när hon var på besök igår. Jag köpte ett par jätte enkla svarta skor på DinSko för endast 249:-. Precis sådana skor som jag velat ha ett tag nu, dom blir perfekta till mina blåa byxor från MQ.

image67

En sena som spökar

Idag orkade jag inte ens kliva ur sängen när jag kände smärtan i min axal såfort jag rörde mig. Istället blev det vårdcentralen jag besökte lite senare när jag vaknat. Jag fick göra lite övningar och konstiga rörelser och min läkare kom fram till att det "bara" är en sena i min axel som spökar. Så jag ska inte göra något annat än att käka ipren i fem dagar, är inte smärtan borta efter 2 veckor ska jag komma tillbaka.

Han har gjort det igen.

Ständigt så levererar han låtar, låtar som sticker ut från mängden och rör sig direkt mot toppen. Timbaland är oslagbar som producent och han har gjort det igen. Madonnas nya låt "4 minutes" är delvis producerad av Timbaland och jag tycker att det är en riktigt grym låt. Jag fastnade verkligen för den direkt och det kan utan tvekan bli en låt jag spelar sönder i sommar. Eller redan nu i och för sig.

Madonna (feat. Justin Timberlake) - 4 minutes

Grattis

Idag fyller min mammas sambo år så mina morföräldrar är här idag för att fira honom. Självklart blev det tårta som vi precis käkat. En jättegod prinsesstårta med hallon i.

Tidigare på dagen var jag och hämtade den nya laddaren som jag beställt till min digitalkamera som jag fick i julklapp. Laddaren har varit borta i flera månader så har inte kunnat använda kameran. Men nu är den på g igen!

image66

En hemsk smärta

Dagen har varit minst sagt jobbig. Som jag nämnde igår så har jag det ont i min vänstra axel men smärtan idag var olidlig. Såfort jag rörde på mig eller lyfte armen kände jag smärtan direkt. Och vid vissa tillfällen kunde jag bara sitta helt stilla och ändå känna hur ont det gjorde. Men jag stod ut och led igenom en historialektion på 2 timmar.

Därefter blev det lunch, som vanligt en kycklingsallad. Sedan följde jag med Samina till frisören och gjorde henne sällskap. Efter det drog jag själv till min egna frisör och bad dom redigera lite småfel som jag märkt efter att jag var där i lördags. Dom gjorde det självklart direkt och kostnadsfritt så är nöjd nu.


Dags att sova

Hoppas att alla haft en lika bra dag som jag haft idag, förutom att jag känt mig lite seg och trött. Nu ska jag börja röra mig mot sängen eftersom det är skolan imorgon vare sig hur jag mår. Känner att jag inte vill missa alltför mycket. Sov gott allihop :)

Nyfikna!

Ikväll var jag ute och promenerade min väldigt nära vänner, Imen och Neil, 2 syskon jag känt sedan 6 års ålder. När vi gick förbi fritidsgården stod det ett gäng killar utanför och rökte. Jag och Imen fortsatte vidare medans Neil stod kvar och talade lite med dom. När han kom tillbaka berättade han att en kille direkt hade frågat "Amir är bög, han får kuk! Vist?". Lite tråkigt att dom frågade min vän istället för mig, jag hade gärna själv svarat på den frågan. Samma kille hade även frågat "är Amir mörkrädd? Han går alltid tillsammans med någon annan". Då ställde jag mig själv direkt frågan; vadfan ska jag ute & göra själv? Självklart går jag alltid med någon annan, bara för att dom inte ser mig dom gångerna man går själv (till bussen, handla mat etc) så betyder det ju inte att jag är mörkrädd.

Ayah.. Jag är bög och jag är inte mörkrädd!


En naturbegåvning

Ända sedan jag laddade ner hela albumet från Leona Lewis så har "Better in time" alltid varit min favorit. Och musikvideon är verkligen jättefin.



Underbart

image64


Igår fick Britney Spears för första gången på flera månader spendera ensam tid med barnen. Varken fadern (golddiggern Kevin Federline) eller någon övervakare var med. Tror det är detta Britney Behöver. Lite förtroende och chanser att visa att hon faktist inte bör vara omyndigförklarad. Tycker hon ser urgullig ut med hennes ungar. Och det har ju faktist inte skrivits något skandalöst om Britney på den sista tiden. Hon spenderar ju mest tid i danslokalerna och på shopping. Its Britney bitch, så är det bara!

image65

Otroligt, jag tröttnar vist aldrig!

image62

Massage tack(?)

Jag vet inte vad det är. Är jag dålig på att stretcha nu efter att jag börjat träna, eller sover jag bara dåligt? Dom senaste dagarna (även dagar innan tältningen) har jag haft ont i kroppen. Först hade jag en himla ont i halsen och nacken, nu gör det hör ont som helst i min vänstra axel. Undra om massage skulle hjälpa? I och försig skulle det då bli en himla ansträngning för mig. För massage råkar vara bland det värsta jag vet. Någon som sitter och trycker in sina fingrar i kroppen, vilken smärta alltså! Men jag får väll kanske prova, för fasiken så ont det gör i axeln nu!

Cloverfield

image61

Filmen jag och Patrik såg idag var Cloverfield. Filmen var väldigt bra gjord men allting kändes så himla overkligt. En tjej hittas med ett spjut rakt igenom kroppen, vid bröst-partiet, och när det dras ur henne ställer hon sig upp och börjar springa, inte fullt så verkligen? Och så slutar filmen väldigt konstigt. Helt okej, men inget jag tar mig tid att se på igen!

Slapp dag med Patrik

Eftersom Patrik också är förkyld kom han hem till mig så vi kunde vara sjuka tillsammans. Vi lagade mat, såg på flm och tog det vara väldigt lugnt.

Här är en bild på snyggaste gay-kocken!

image60


Jag måste bara få skryta..

Hur många har åkt i en tunnelbanevagn med sitt namn skrivet på? Jag har :)
Min finns på röda linjen!

image58

Förkyld

Tältningen i lördags gjorde knappast min förkylning bättre så idag är jag hemma för att vila. Jag är trött på att vara förkyld vilket jag är väldigt ofta så nu tänker jag vara hemma så länge det behövs, bara jag blir frisk! Förhoppningsvis kan jag gå till skolan imorgon igen, får nästan lite panik av att sitta hemma och bara tänka på allt man missar i skolan. Blir ju en himla massa att tag igenom senare lixom ..

Hemskaste natten i hela mitt liv

Det jag och mina vänner gjorde igår natt var en överraskning för vår vän Ilaf som fyller 16 år idag. Hon har nyligen flyttat in i ett av radhusen som ligger en aning bakom Skärholmen Centrum så jag och mina vänner drog dit vid 12 tiden (på natten) och slog upp ett tält vid ett stort grönområde i närheten av hennes hus. Det roliga var att vi var framme på platsen vid 2 tiden och att vi alla var inne i tältet så sent som halv 5. Så himla lång tid tog det att ställa upp det.

image57

Eftersom att jag är vädligt lat så tag jag inte med mig en sovsäck med anledningen att jag inte orkar bära det. Så jag låg på det prassliga underlaget med min mörkblåa adidas tröjja och en väst över och frös arslet av mig. Jag vibrerade värre än min mobil och jag hostade som bara den. Inte en minuts sömn kan jag komma ihåg att jag fick, och vid halv 7 rörde vi oss in i vår väns hus. Vi lade oss alla i soffan på nedervåningen och de flesta slumrade till ett tag. Sedan satt vi bara där i väntan på våran vän. När hon kommer ner från hennes rum, helt nyvaken satt hennes närmsta vänner där och sjöng "ja må hon leva" för henne, sweet!

Dagens spenderades hos Ilaf med god mat och roligt umgänge. Jag lekte mest med Saras hår eftersom hon nyligen gjort hårförlängning. Och när Meis skulle uppträda tills Charlottes "Hero" stod jag snällt med hår-torken framför henne så att hon fick detdära lilla extra med i hennes show ;)

Återigen, grattis på födelsedagen Ilaf!

En kall natt..

Natten kommer att bli kall och väldigt väldigt lång. Jag kommer inte att få sova mycket och jag måste ha min stora Fjällräven jacka. Mer än så kan jag inte säga för tillfället, säger mer imorgon. Ha en trevlig lördagskväll!

Bättre med åren

Något jag verkligen kan tycka om är gammal musik. Musik som man lyssnade på när man var lite och hört på flera år. Låtarna är verkligen inget man kan tänkas lyssna på egentligen, men när man hör dom efter sådan lång tid känns dom nästan bättre. Här är en gammal favorit från yngre dar. Och gud så N*Sync såg ut på den tiden!


Akta er för bögen

Dagen har varit väldigt mysig. Vi tog en lång promenad på djurgården och bara njöt av värmen från solen. När vi egentligen skulle röra oss hem hittade vi en cykel inslängd i en buske. Väldigt ful och väldigt rostig, men den funkade trots allt. Jag satte mig på cykeln och körde runt hela stan. Birger Jarlsgatan, Kungsgatan, Drottninggatan.. you name it!

Dagens roligaste händelse är nog homofob-pojkarna. När jag cyklade vid hötorget sprang det två pojkar som kanske var i 5års åldern framför mig. Min vän Yasmine skriker genast "akta er för bögen" och pojkarna reagerar snabbt med händerna i luften och springer gapskrikandes av rädsla bort så fort dom kan, jag fick mig ett himla gott skratt kan jag lova!

image56

Jag och min älskade vän Yasmine (haha jösses vilken posé!)

Vilket väder!!

Halv 10 i morse klippte jag håret i Gullmarsplan och det blev rätt okej, kunde varit värre. Eftersom solen sken såpass mycket skippade jag bussen och tog en skön promenad hem. Väl hemma gjorde jag mig en rejäl frukost och fixade om mitt hår lite.

Eftersom det är så himla fint väder kan man inte sitta inne och glo. Snart ska jag in till stan och träffa några kompisar. Antar att det mest blir vandra runt lite, och att köpa någon glass, det är ju verkligen ingen synd i detta väder. Ha en trevlig dag.


The eye

En film med väldigt många scener som får än att verkligen hoppa ur stolen. En grymt bra handling och spänning så det finns inte. Jessica Alba i en skräckfilm är verkligen toppen och denna film måste bara ses om man gillar att bli rejält skrämd.

image55

Bio

Ikväll är det bio som gäller. Jag ska se på "The Eye" tillsammans med Mattias och en massa tjejer. Filmen verkar oerhört läskig och jag bara känner att jag kommer att älska den. Mer om filmen när jag kommer hem igen.

Nu ska mitt nyfärgade hår få ta sig en match med plattången. Ha en trevlig fredagskväll.

Ännu en lektion i näthandel

Jag sitter även idag vid en dator under näthandelslektionen. Jag är nästan klar med mitt arbete som är kopplat till min praktik så jag känner ingen stress. Imorse kunde jag tyvärr inte tag en promenad till skolan eftersom att jag är väldigt förkyld, jag har jätteont i halsen och hostar ständigt så jag känner att jag tar det lugnt tills imorgon då jag ska på medel-jympa igen.


Jag måste vara en ängel?

Då var man hemma igen efter lite workout på Friskis & svettis. Det var jätteskönt och man mår alltid lika bra efteråt. När jag skulle kliva av bussen som jag tog hem såg jag ett busskort ligga på sätet, jag tog självklart kortet och lämnade det till chauffören. Hur många hade gjort det? Inte många kan jag lova!

Dags att komma ut!?

"Chace Crawford som spelar Nate Archibald i serien har nämligen kopplats ihop med 'N Syncs JC Chasez på senare tid. De två har setts umgås väldigt mycket och har spenderat många nätter hos varandra."
// Posh24.se

image54

Nej, nu ska jag fortsätta drömma..

Duktiga Amir

Just nu sitter jag i skolan på en näthandels lektion. Även idag så promenerade jag till skolan. Men jag plåstrade om mina sår och tog mina gamla skor så det gjorde inte så ont när jag gick. När jag kom fram blev det direkt en kycklingsallad med fullkornspasta, man känner sig så lyckad och bra när man rör sig och äter okej. Jag har ju även slutat smäta om kvällarna och det har ju gett resultat. Kommer inte ihåg vilken dag men någon gång under helgen vägde jag mig och sedan dess har jag gått ned 2 kilo, jätteglad för det. Nu ska jag fortsätta jobba lite och när jag slutar skolan vid 5 ska jag åka och köpa lite saker på H&M, därefter ska jag på medel-gympa på Friskis & svettis.

The notebook

Världens finaste film!

image51Jag såg precis klart på filmen "The notebook". Det är den finaste filmen jag någonsin sett och jag tycker verkligen alla borde se den. Jag är den som verkligen hatar romantiska filmer med när jag hörde att denhär filmen verkligen var fin och att Rachel McAdams spelar huvudrollen så tänkte jag att jag kunde ge filmen en chans. Nu ångrar jag det inte för fem öre. Det är den finaste filmen jag sett och alla ni andra måste verkligen se den!

Söt bild

Hittade en bild från festen i lördags, söta vi är!

image48

Skön dag

Som jag nämnde så tog jag en promenad till skolan idag istället för bussen, det var otroligt skönt men jag fick betala med 2 vackra skavsår på hälarna. Efter skolan så kikade jag i Ringen med 2 tjejer från klassen och efter det så mötte jag upp Mattias. Han och jag åkte till McDonalds där min vän Samina jobbar och käkade lite, hon var hur otroligt söt som helst i hennes fula rutiga skjorta. Vi båda började skratta direkt när jag kom fram till kassan. Sen fick jag lite beslutsångest och ångrade mig lite så gjorde det kronligare för henne på hennes 2a dag på jobbet.

Efter det promenerade jag och Mattias lite i stan, sen drog jag hem.

Jag håller med Charlotte Perelli

Efter att Charlotte Perelli hade lyssnat igenom alla de bidragen som hon ska tävla emot  Eurovision Song Contest så sa hon att en av hennes största konkurrenter kan bli Ukrainas bidrag. Det är Ani Lorak som framför låten "Shady lady". Jag tycker som Charlotte, att den har samma klass och stil som hennes bidrag, och så är artisten väldigt vacker. Låten käns inte helt hundra men med rätt show kan den bli farlig eftersom att den verkligen sätter sig på hjärnan direkt och man hänger lätt med i melodin.


Här är den:


Stora (fram)steg

Eftersom jag slutat äta en massa onyttigt och att småäta så har jag ju också börjat träna. Nu i början går jag på pass/gymmar 3 gånger i veckan och så tar jag långpromenader så ofta som möjligt. Idag ska jag vara lite duktig och promenera till Gullmarsplan istället för att tag bussen dit som tar 20 min. Kommer känna mig extremt duktig efter.

Men först ska jag få i mig lite frukost och fixa mig lite!

Jag kan inte låta bli..

Måste alltid göra något nytt med mitt hår. I stan idag så såg jag en kille med jättefint hår så nu vet jag exakt hur jag ska klippa mig. Antagligen kommer frisören inte förstå när jag förklarar och det kommer säkert blir jättefel, men ska ändå försöka. Det är egentligen som jag har nu fast lite kortare i fram och på sidan, och lite mer uppklippt lugg som jag har snett neråt. Ska bara färga håret en sista gång nu igen innan jag klipper mig, så att jag inte klipper och börjar slita direkt sen, det arbetet får plattången sköta!

Underbart väder

Dagens väder slog ju verkligen allt, skinande sol och skapligt varmt. Jag lämnade alla slags ytterplagg förutom skorna hemma och drog till skolan, solglasögonen var självklart på. Under den pedagogiska promenaden med min klass köpte jag och mina vänner självklart glass som vi promenerade med, jätteskönt.

Efter skolan åkte jag och Samina till stan för att träffa min kompis Albin som är på besök i Stockholm, han bor annars i Eskilstuna. Vi drog runt lite i stan och Samina köpte skor och strumpor som hon behövde nu på hennes nya jobb.

image47

Jag och Samina under promenaden :)

En straight killes käft..

En kille (Aner "vettefan hur man stavar efternamnet") i min klass har visat sig ha en väldigt livlig fantasi, och stor käft. Han har gått runt till folk i klassen och sagt att jag har en 25årig pojkvän i GÖTEBORG. Detta var det roligaste jag fick höra under gårdagen. Seriöst, vart får folk allting ifrån!?

Bilder från festen

image38
Yasmine & Jag


image39
Meis, Linus & Jag


image40
Krille (längst till vänster) var det som hade inflyttningsfesten, flyttat hit från Malmö.


image42
Mattias


image43
Meis & Jag


image44
Party people


image45
Martin och hans pojkvän


image46
Smoke time

ÄNTLIGEN!

Blogg.se har väll som de flesta märkt inte funkat under söndagen och måndagen men nu är det äntligen igång igen. Hoppas det får stanna ett tag också!

Festen i helgen var helt bäst. Det var asskönt folk och vi hade hur roligt som helst. Självklart pumpades Charlottes "Hero" högt som f*n i högtalarna och vi får verkligen inte glömma Britney som gjorde hennes sällskap i rummen. I början var det inte roligt när jag såg att Mattias var där (vi hade varit ovänner i över en månad) men en tjej såg till att vi fick prata sedan blev det kramar och glada miner. Bilder kommer i nästa inlägg :)

RSS 2.0