Sjuk?

Hela eftermiddagen idag och även nu har jag känt mig konstig. En konstig känsla i magen och väldigt ont i huvudet. Även snurrat till lite ibland. Jag vet inte vad det är. Jag har varken ätit eller druckit dåligt, men inte heller ätit eller druckit något ovanligt eller konstigt. Får se hur länge det håller i sig.

Något jag inte behöver oroa mig för är ifall det är kvar imorgon eller ej, för hur jag än mår så ska jag inte till skolan. Jensen Education ska göra "Jensen Summer Games" för deras 3 gymnasium i Stockholm. Klasser ska tävla i olika grenar och liknande ute på Gärdet. Eftersom jag vet att jag inte kommer att vara aktiv för fem öre på plats imorgon så kan jag unna mig själv en rejäl sovmorgon (som om jag inte gjort det varje dag dom senaste dagarna, hehe). Men måste dock "ljuga" och sjukanmäla mig. I tävlingen imorgon så ingår klassens närvaro i poengen, så måste sjukanmäla mig för att klassen inte ska påverkas negativt av min frånvaro.

I och försig struntar jag fullständigt i hur det går för min klass imorgon. Många i klassen är så barnsligt tävlingsinriktade så jag skulle gärna se dom med en gigantisk förlust. Men känner att jag kan vara lite snäll imorgon. Puss på er!

Kommentarer
Postat av: Fredrik

Haha, jag tycker det ska bli... intressant! Jag ska dit och kolla läget, kanske va med på något till och med!

2008-06-02 @ 23:26:00
URL: http://sexygrind.blogg.se/
Postat av: Lill-malin, (säger vi)

Något jag inte behöver oroa mig för är ifall det är kvar imorgon eller ej, för hur jag än mår så ska jag inte till skolan. Jensen Education ska göra "Jensen Summer Games" för deras 3 gymnasium i Stockholm. Klasser ska tävla i olika grenar och liknande ute på Gärdet. Eftersom jag vet att jag inte kommer att vara aktiv för fem öre på plats imorgon så kan jag unna mig själv en rejäl sovmorgon.



Skönt skrivet!

2008-06-02 @ 23:49:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0