Dagens planer

Jag är inte typen som dricker mig berusad varje helg. Jag har alltid varit den som har kul på annat sätt, men självklart kunnat festa till det med lite dricka vid lite speciella tillfällen. Såsom födelsedagar, högtider osv. Men ikväll ska jag supa 3e kvällen i rad. Dock är det ju Pride festivalen just nu så det ser jag ändå som något speciellt. Det kommer dock kännas tomt i plånboken efter helgen, kommer ju bli party även imorgon och dagen efter.

Just nu sitter jag i alla fall och plattar håret, när jag gjort det så ska jag dra hem till Imen, bruden har ju inte sett mitt nyfärgade hår så det måste hon få se. Sedan ska vi in till stan och fixa lite dricka ikväll och därefter blir det att umgås utanför Pride park såklart.

Det är ju även ungdomsfesten ikväll, lite ångest över detta faktist. De flesta jag har talat med har berättat hur tråkig den alltid varit, och att man inte ens får dricka där inne. Ändå känns det som att alla ska gå på den. Så hur ska man göra? Tag risken att kasta 100 kronor i sjön och ha en tråkig kväll eller kanske den bästa någonsin!? Jobbigt läge, jag kör nog som jag alltid brukar göra, go with the flow.. funkat hittills!


Kännde bara för att bifoga en bild på mig, tagen i veckan, innan jag fägade håret ljusare igen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0