Dags för party

Ska röja Göteborg ännu en natt. Först ska jag och tjejerna käka på restaurang och därefter blir det fest. Vi hörs såklart imorgon igen och jag hoppas ni får en skön lördag allihopa. Kyss! :)


Lite överdrivet?

Dethär med "bloggkändisar" har nog gått för långt tror jag. Det står flera tjejer utanför Aliettes fönster och kikar in i lägenheten och när de ser mig blir de hur fnittriga som helst. Väldigt pinsamt, och tycker mest synd om Aliette.

Plans for tonight?

Verkligen typiskt att jag ska bli sjuk nu när jag är i Göteborg. Men jag bryr mig inte, ska kröka anyway liksom. När Olga kommit hit till Aliette så ska vi alla fixa oss tillsammans och sedan röra oss in mot stan. Blir väl antingen ett lugnt café eller mysig restaurang. Sedan får vi se vart natten tar oss. Är ju inte jag som har kontakterna här i Göteborg men jag litar på mina brudar, hade i alla fall galet kul igår :)

Jag har btw kollat upp lite med 118100:

- Vem är Amir Akrouti?

Amir Akrouti är en stilig och charmig kille som älskar "bananer", Vi tror också att han gillar att festa och att flörta.

- Vem är Baby Senorita?
Baby Senorita är en 17åriig tjej från Göteborg som driver en välbesökt blogg där hon skriver om sitt liv i allmänhet. Ha en trevlig kväll!

Haha ja, det låter väl typ som oss i guess? ;p

Ligger sjuk i Göteborg

Me right now;


Jag har skaffat flickvän

Gaybloggen & Baby Senorita goes official med detta videoinlägg!!


Hör ni, min röst var fortfarande förstörd igår.
Den är ännu värre idag faktiskt haha.


De flesta undrar

... ja, jag var med Paow igår!

Men nej vi har inte börjat umgås igen, absolut inte. Vi har bara gemensamma vänner här i Göteborg. Det kommer inte att bli jag & Paow igen, vet att många av er vill det. Men det var självklart roligt att få träffa henne igen och vi hade det roligt tillsammans. Kul att vi båda är mogna och faktiskt kan bete oss vuxet även fast vi haft ett gräl.



Och angående det hon skrev i sin blogg idag...
Där har ni anledningen till att jag inte vill vara hennes vän :)


Vart i Partille centrum

Fattar ni vad coolt, jag har varit i Partille centrum och jag har sett jättemånga partillejohnnys. Så jävla häftigt, dom finns verkligen påriktigt. Såg massa partillebrudar också som typ hade knarkat maskara. Lite sorgligt att se men ändå coolt att en stil från staden Partille faktiskt blivit en sådan stor sak.

Varför vi drog till centrum var för att käka frukost, men det blev ju lite av en partille-safari haha. Nu myser vi i soffan och försöker piggna till. Jag är alltid så utslagen dagen efter hehe.


Bilder från igår

Vi körde all in på förkröket haha.


Fråga inte :)


Anton och Alex, assköna götebögar haha!


JAG ÅKTE SPÅRVAGN =D


Fest i Redbergsplatsen!


Taxin, vi satt 5 pers i baksätet haha.


Godmorgon från Göteborg

Godmorgon, sovit gott allihopa? Jag är så jävla trött och seg idag så det finns inte. Precis som jag gjorde på kryssninggen så drack jag en hel liter smirnoff själv igår så min röst är knappast bättre. Låter som en gammal gubbe med rostig hals haha. Det var i alla fall skitkul igår.

Först var vi på förfest hos Natalie som bor mitt i stan och sedan blev det krök på Redbergsplatsen. Efter det så spårade saker ur och vi åkte bl.a. en taxi för 200 som ändå inte körde oss mer än 100 meter? Värsta rånet ju haha. Sedan blev det lite cirkus inne på centralen när vi skulle hem. Folk stod på fullaste allvar och slet i mina kläder. Men mina tjejer var underbara som skrek och såg till att tjejerna drog. Har folk seriöst aldrig sett en bög eller? Dock ser jag ju ut som en gud men bitch please dra inte i mig, haha ;)

Påväg hem började jag bråka med busschauffören. Tyckte han körde mycket saktare än vad vi gör i Stockholm och han ville inte heller höja volymen på radion så jag blev väldigt förbannad och som vanligt när jag är full ska jag börja disskutera och leka debatt haha. Var nära på att bli avstängd också men vi skyllde på knark så han lät oss åka, dumfan haha.



De flesta av punkterna på min checklista kryssades i igår.
Även en hemlig punkt, wohuhuhu!


Video från kryssningen

Lyssna på Kissie när jag säger att jag leker med hennes trosor haha!


Börjar bli klara för fest

Jag och Aliette är fan snyggag, trevligt det alltså. Haha. Vi ska snart röra oss till Aliettes vän som vi ska festa hos. Vet inte om vi blir där hela natten eller om vi drar vidare men det märker vi nog hur det blir. Hoppas man en rolig kväll och att få träffa massa skönt Götefolk. Hoppas ni alla får en underbar fredag så hörs vi, love.



Måste inviga allt

[x] Gå igenom Nordstan
[x] Åka buss

[-] Åka spårvagn
[-] Se en PartilleJohnny
[-] Hälsa på någon som heter Glenn
[-] Kyssa någon härifrån

På bussen i Göteborg, hur coolt som helst haha.


Update från Göteborg =D

Tjaaaa!! Äntligen i Göteborg, länge sen jag var utomlands faktiskt. När jag klev av tåget så mötte jag direkt Aliette och Olga vid perrongen. Vi satte oss dirr på ett sushiställe för att käka. Grymt gott var det. Nu sitter jag hos Aliette och bara relaxar. Vi ska såklart festa ikväll så snart ska sminket och sådant på, underbart.


Det är en sprite i Olgas hand, inte öl haha.


Framme om 20 min

Dags att göra Göteborg, it will great!!!
Bloggare lite senare igen, kyss.


Den stora frågan

Brukar ofta ställa mig den frågan.
Och när jag läste intervjun med Kissie i VeckoRevyn så kom jag efteråt att tänka på det som är jobbigast med att blogga. Det är ni läsare. Visst låter det elakt haha? Men det jag menar är att det är så svårt ibland att få ner tankar/känslor i ord och att då bli missförståd av 30.000-40.000 unika läsare kan vara vääääldigt jobbigt och frusterande. Tänk er själva liksom. Man öppnar upp sig för så många människor, oså förstår ni inget och säger massa dumma saker istället. Sånt gör en ledsen vare sig man vill erkänna det eller inte.

Och den kända skvallerbloggen FalskSanning har ni väl läst? Den har ca. 10.000 unika läsare per dag och jag har ofta läst saker i den bloggen som är totalt påhittade och rent skitsnack. Roligt att 10.000 pers ska få läsa ett påhittat rykte om dig? Absolut inte.

Vet inte varför jag skriver detta, kommer såklart inte att lägga ner bloggen. Never ever. Men man önskar verkligen att ni läsare ska fatta att det kan vara svårt att hantera all skitsnack och missförstånd som man varje dag måste handskas med. Inte så kul när ens egna vänner måste ringa och fråga "är det sant att..." för att dom precis som 10.000 andra har läst ett påhittat rykte.

Nej nu ska jag dricka cola och lyssna på Britney. Oså är jag gamla glada Amir i nästa inlägg igen hihi. Puss på er, jag älskar er, även om jag ibland kan hata er ;)

Halloweenkryssning - bilderna

Klunkade hela Smirnoff flaskan, tacka fan att man tappat rösten xD


Minns inte vems glasögon, tror jag snodde dom haha.


Någon läskig kille som tyckte jag var rolig, och Kattis!


En full katt och Alex som var utklädd till jag vet inte vad.


Kattis, Amanda & Jag, röööööj.


Amanda och Jag!


Rosanna, någon blondie, Rickard och Jag!


Babes alltså, orkar inte ens dra historia med Filli. Städskrubb... haha!!


Rosanna och Rickard on the floor.


Bakis katt.


Bakis bög.


Läskig kommentar haha

Vi ses om en kvart vid toaletten? ;) Rauuuwr haha.


Sitter på tåget mot Gbg nu

Göteborg here i come!!! Fan vad taggad jag är alltså, tåget kommer börja rulla när som helst och jag sprang precis ut en snabbis för att köpa massa coca cola. Nära på att glömma det alltså, ojoj. Är framme 14.00 i Göteborg. Bokade det billigaste tåget men fick veta först igår att dom har olika tåg. Hur fan kan dom ha olika tåg om de ändå går åt samma håll? Självklart är det billigaste tåget de tåg som går saktast haha. Men jag bryr mig inte, 14.00 är jag för första gången i Göteborg och med min babe Aliette som jag ska spendera helgen hos. Bloggar senare igen, har ju 5 timmar på mig haha. Kyss ;)

Tror föresten att jag fortfarande är bakis sen kryssningen haha!


Tåget går tidigt imorgon

Måste sova redan nu, ska ju till Göteborg imorgon och tåget går riktigt tidigt. Ska vara i stan redan halv 9, fyfan vad äckligt. Ska bli kul att komma bort från sin hemmastad och även att få träffa Aliette som verkligen är en härlig tjej. Bloggar imorgon från tåget, smell you then!

Tjuvtitta på nya videon

Min & Kissies låt, vi älskar den. Har lovat att lära henne texten haha.
Här har ni några få sekunder av nya videon, hela släpps imorgon :)



Tror ni inte att den kommer att bli skithet?


Babe

Tack för en galen natt på Silja Galaxy, i loved it <3


Hemma nu

Alltså jag kan verkligen inte prata, har tappat rösten påriktigt. Folk har skrattat åt mig hela dagen. Men skönt att vara hemma och vila ut nu, Sara mötte upp mig påvägen hem för att göra mig sällskap här. Hon är så underbar. Nu ska jag laga middag åt oss och leta fram vart all alvedon kan ligga? Ska knarka sönder pills alltså.

På båten tidigare idag innan lunchen.
Rätt söt för att tappat rösten och må som ett svin?


En timme kvar...

Tills båten stannar, bloggar när jag är hemma igen.
Då ska ni få massa smaskiga bilder från igår! <3


Bröt Kissies löfte

Jag och Kissie kom överens igår om att inte hålla på med någon kille i vår dubbelsäng som vi har i sviten. Självklart var jag först med att bryta det. Som om det inte vore nog tog vi Kissies del av sängen. Men hon blev inte arg haha. Nejmen asså boys boys boys <3

Nu har vi käkat lunchbuffén och jag har skämt ut mig för hela båten. När jag är full eller bakis har jag inga gränser. Spillde fan coca cola över hela bordet, hade sönder lampan och böjde en gaffel bland annat, jättestörd haha. Har även snackat med en bloggläsare, killen var bara 10 år och han snackade om att jag borde färga håret brunt. Skitsöt kille. Ginger var han också ;)

Ooppsi, gaybloggah i farten!


Jag har tappat rösten

Jag kan inte prata, det går inte. Jag röjde verkligen igår.
Ska supa nu, pusshej.


Dags nu



Ska supa och däcka nu :)
Vi hörs imorgon när vi är på svenskt vatten igen.

Kyss på mina fina läsare <3


Video från båten


Shoppat sprit till ikväll

Taxfree in my heart!


I vår hytt nu

Vi ville inte svettas med alla andra i kön, ni skulle sett hur mycket folk det var alltså. Vi hängde lite med personalen istället och gick sedan in bakvägen, sweet! Nu är vi i våran hytt och det första Kissie skrek när vi kom in var "fan, den är lika fin som i Titanic, vi kommer dö". Haha bruden är verkligen blond. Och ni skulle sett våran balkong, lika stor som min lägenhet haha. Jag vet vart jag kommer däcka :)





Bjuder på en ny...

Ni får njuta av detta medans jag drar hem till Kissie.
Uppdaterar från båten senare ikväll, kyss.



Dissar: Småbloggare & cigg
Hissar: Gaykryssning & tivoliklubba


Inte min dag idag?

Internet strular, nya datan strular och min syster springer runt här och städar. Har jag tid med detta? Egentligen inte. Sitter med ComHem's kundtjänst i telefonen just nu men det verkar inte hända så mycket. Mitt bredband ligger fortfarande nere. Har ju tack och lov bloggdatorn med inbyggt internet men jag vill fortfarande kunna använda min stationära dator.

Ååh, ska fan inte behöva tänka på sånthär. Ska supa ikväll.

Jag är dösjuk

Jag hostar konstant och hela halsen gör jätteont, när jag ställer mig upp känns det som jag ska spy vilken sekund som helst. Men var inte oroliga mina gullungar, om jag sagt att jag ska på kryssning så ska jag det. Inget kan stoppa mig. Kissie sa att vi kunde slappa och ta det lugnt i våran svit direkt när vi kommer fram. Är hon dum? Då ska jag sminka mig, käka buffé och sen röööööj. Ska vila ett tag till nu och sedan ta en skön dusch.


Idag är dagen


Idag är det onsdag, ni vet vad det betyder. KRYSSNING! Jag är jättetaggad, ska verkligen visa att jag är Stockholms partykung igen. En fet svit och stooor balkong i hytten, kan man få en flashigare party-comeback liksom? Ska verkligen börja festa igen, har varit en pussy för länge. Alla vet vi ju att jag inte är den som sitter hemma egentligen. It's Amir bitch!!

Och angående gårdagens video, som vanligt har vissa svårt att fatta:
1. Rösten är tillgjord, hallå liksom?
2. Killar har inga vaginor, viste ni inte?
3. Jag äger inte ens en dildo.

Videoinlägg; Sexuella fantasier

"Precis rakat min vagina, ligger och tänker på..."



Tror jag måste tala med en doktor? Jag är inte normal HAHA!


Precis tagit ett bad

Vad skönt det var. Rosa duschdraperi, rosa ljuslyktor, ballader på högsta volym och total relaxing. Känner mig helt frisk nästan, som en ny Amir haha. Ett bad kan göra mycket faktiskt om man varit spänd och gått på högvarv några dagar. Nu ska jag ta fram min Ben'n'Jerrys och kolla på SATC. Har hela serien på dvd hemma.


Videoinlägg; Något gick fel

Här har ni ett misslyckad videoinlägg.
Började Hiss&Diss men sa något fel och blev sur haha.

Förlåt, men fan vad söt jag är alltså =D


Mami help me

Påväg hem från stan så hämtade jag ut ett paket som jag hade fått. Det var mitt nya internet, den högsta hastighete dom hade på ComHem. Dock fattar jag inte hur jag ska få detta att funka nu? Tack och lov har deras kundtjänst öppet till 21.00 så nu kan någon snygg jävel på deras kontor göra sig redo för ett långt samtal med en efterbliven bög. Heippa!


Tog lite längre tid

Påväg in till stan så ringde Jennie mig. Hon skulle fika med William och självklart hakade jag på dom, därav anledningen till att jag inte uppdaterat på flera timmar.

Allt gick i alla fall bra på centralen så mina tickets till Göteborg är nu bokade och jag har dom här hemma. Underbart, ska bo hos Aliette fredag-måndag. Det kommer bli röj som fan alltså. Kan knappt bärga mig tills jag får komma till Göteborg för första gången :)

William tröck på skärmen fast jag vill göra själv!!!
Satans bög, jag är ju inget barn längre, haha.


Ska hämta ut biljetterna nu

Mår riktigt dåligt så efter jag hämtat ut biljetterna till Göteborg (ska ju dit på fredag) så drar jag direkt hem igen. Vi hörs då alla mina fina läsare :) Kyss!

Mjukisbyxor och vinterjacka.


Klicka inte:

Det är Bubbleroom som är så jävla fräcka och lägger in smygreklam på min blogg. Den enda gången jag länkar vissa ord i inläggen är när jag länkar till andra bloggar. Är det något annat så ere inte jag.

Hatar att vara sjuk

Det är så inte jag, pallar inte ligga och må dåligt liksom. Och jag som måste åka in och hämta ut biljetterna till Göteborg. Innan jag orkar resa mig upp är de säkert slutsålda. Nej så får vi inte  tänka, ofta att hela Stockholm ska till Göteborg samma dag som mig liksom.

Ska fortsätta titta på SATC och sedan ska jag fixa mig lite. Blir en snabbis in till stan. Tror det blir mjukisbyxorna faktiskt. Puss sålänge.

Jag ska till Göteborg!!

Helgen spenderas hemma hos babe! Det kommer bli rööööööööj!!


Ska hämta ut mina tickets idag :)


Ni får bestämma

Vilken sång ska jag väcka Sara med idag?


Godmorgon!

Fan då, jag börjar verkligen bli på sjuk påriktigt. Känns inte alls bra, måste ta det lugnt idag. Eller i alla fall klä mig varmt om jag måste ut. Har skitont i ryggen också men fattar inte vad det kan bero på? Kan inte böja mig fram eller bak utan har stelnat till som en pinne. Lustigt, får leka doktor hemma hos mig idag.


Regnet faller utanför

Och jag ska sova nu! Känner mig jättetrött och tror att jag börjar bli sjuk. Dock har förkylningar och sådant aldrig stoppat mig förut så det är lugna puckar. Ska in till stan imorgon med Kissie för vi ska kika inne på Buttericks efter någonting att ha på oss på Halloweenkryssningen.

Jag har kommit på att ifall jag har en mask för ansiktet så kommer ju ingen att känna igen mig och hur skönt vore inte det? Minns Saras födelsedag, hon lovade att aldrig mer festa med mig för att hon tyckte det var så jobbigt att folk hela tiden skulle slita och hålla på med mig, som om jag vore en docka typ. Alltid trevligt att stöta på bloggläsare men när folk blir fulla tror dom oftast att dom kan göra vad dom vill med mig. Minns en tjej som höll mig i handen och pratade ut om hennes privata problem i 30 minuter ute på rökrutan. Snäll som jag är vågade jag inte säga ifrån och gå in igen, tuff luck haha.

Nej ska faktiskt sova nu, kyss på er alla!



Inget slår detta!!!!

... Kan ni gissa vad jag ska göra nu på fredag?


Dagen efter kryssningen också, jag är crazy haha.


Kryssning x2

28 oktober: Halloweenkryssning
6 november: Gaykryssning

I love it, kryssningar är ju så himla roliga. Halloweenkryssningen vet jag inte hur den kommer bli men säkert mycket rolig såklart, gaykryssning har jag åkt på förut så att det blir ett drag utav helvete är det inget snack om. Även några artister som ska uppträda där. Schlagerstjärnor som jag älskar såklart haha. Man kanske borde åka på kryssningar oftare? Köpa hem billig sprit, äta gott med fin utsikt, kröka utan gränser på natten och sen bakischill när man kommer hem dagen efter. Me like it fan.

Klicka här för att booka gaykryssningen.

Blev vimmelfotad helt bakis på förra gaykryssningen haha.


Glöm inte, ni älskar mig :)



Måste tillägga: När jag pratar om fjortisarna så menar jag inte Paow. Ni läsare tror ju det varenda gång det är något jag ska klaga på. Jag vet att ni önskar ett saftigt bloggkrig mellan mig och Paow. Men det kommer ni inte få, i alla fall inte från min sida. Har inte och kommer inte heller skriva skit om Paow i min blogg.

Dags för parmiddag

Min lilla muslim är här och vi ska laga mat. Har tänkt på vilket udda par vi är alltså. Troende muslim och en bögslyna haha. Det står ju i koranen att man inte får dömma andra, så muslimer som klagar på bl.a. bögar är ju riktiga syndare och kommer att hamna i helvetet. Syyyyyynd haha =D



Snart kommer Hiss&Diss #2 don't miss =D


Hemma-kläder

Nu är jag hemma igen, skönt. Alltid när jag kommer hem så kastar jag direkt kläderna på golvet oså tar jag antingen på mig min stora rosa t-shirt eller så lindar jag en mysig filt runt mig. Jag är en sån jävla bekväm och mysig person alltså. Hatar egentligen jeans, eller det måste man ju såklart ha när man drar ut. Men att sitta hemma med jeans på när man ändå inte ska göra något spec känns bara obekvämt.

Har ni några s.k. "hemmakläder"?

Btw, resultatet av mina två läppförtoringar är fabulous <3


Ska på möte nu

Har ringt en taxi, ska på möte in the big city om ett litet tag. Påväg hem ska jag köpa ett lager batterier så att jag kan använda min digitalkamera som dog igår kväll haha. Oså får ni ju Hiss&Diss goes videoinlägg #2 ikväll också, kan man ju inte missa :)

Local celebrities

Min blogg är en sådan som har läsare i hela Sverige, blir igenkänd såväl i storstaden som på landet. Sen finns det local celebrities vars bloggläsare främst finns på samma ställe där bloggen skrivs. Ah, lokala kändisar helt enkelt. Här listar jag mina favoritbloggar utanför Stockholm och som jag tycker förtjänar lika mycket läsare som jag har. Hoppas ni gillar dom och fortsätter följa dom precis som mig.

Götborg:
Aliette & Olga

Norrland:
Houshang & Gina

Karlstad:
Albin


Cry or laugh?

"Asså jag tror faktist att du inte är en bög du försöker vara en bög d.v.s wannabe gay , eftersom du sitter och skojar om bögar antar jag ! jag menar om du ska sitta och sminka dig så betyder det inte att du är en bög C.ronaldo sminkar sig också är han en bög ? Nej det är inte alls så! och plus om du har haft sex me en kille bevisa det för du har ingen bevis ? du säger det bara och säga är ingen bevis."

Kan bruden vara efterbliven påriktigt tro?

Ni måste se



Godmorgon bitches!

Hoppas att ni har sovit gott för det har jag :) Idag är det måndag och kanske inte en sådan dag som man brukar se fram emot men whatever. Alla dagar är lika förutom att dom har olika namn. Ska hoppa direkt in i duschen, har dregglat ner hela mig känns det som haha. Typiskt att jag blev ett sådant barn som sover med öppen mun liksom. So not sexy, kan ju bli totalt munknallad i sömnen utan att ens märka det, busigt va?

Missa inte imorgon!!!

Hiss&Diss goes videoinlägg #2 imorgon. Nu när jag berört så många därute måste jag ju fortsätta med mina fina listor. Så det får ni inte missa allihopa :) Speciellt inte rödräven, love her!! LÄS HENNES BLOGG.


Jag älskar mina fans

Jag är så rörd över att bruden faktiskt satt i 6 minuter och snackade om inget annat än mig. Fattar ni vilket inflytande jag har på emos och gingers. Dom lägger ifrån sig rakbladen i några minuter för min skull.

Shit, jag kan förändra världen.

Ayah, ginger-emo är uppenbarligen mitt största fan!!
Jättegulligt av dig, fortsätt läs min blogg <3


Vilken söt rödräv!!

Orkade inte lyssna på ginger-emo i 6 jääävla minuter.
Bara kikat första minuten, säger hon något roligt efter, let me know.


Girls are coming

Andreas är bäst, verkligen tack för att han finns <3 Nu ska jag fixa till mig lite för snart kommer Mickis, Fanny och Filli hit till mig. Mickis har ju bil så vi ska bara ta några cigg och umgås hos mig innan de drar igen. Blir roligt med besök :)

Falsksanning.blogg.se

Paow har polisanmält bloggen och därför har Roland stängt av den.

Bra gjort eller överdrivet?

Veckans mest spelade

"Don't waste your fiction tears on me
Just save them for someone in need
It's way too late, I'm closing the door"




Update från soffan

Har legat i telefon med Andreas i 50 minuter och det har varit minst sagt kul, den killen har ju inte turen på sin sida idag haha. Han är jätte kissnödig, har blöta fötter och måste vänta 30 min på sin buss. Poor boy liksom!

Själv tror jag att jag börjar bli sjuk, känner mig illamående och helt matt i kroppen. Men what to do, bara att relaxa och ta det lunt. Vill käka chips & dipp men jag köpte det ju tillsammans med Sara så sparar det tills nästa gång vi ska mysa. Me and babe :)


Kom ihåg: jag var först!!!

... med att ge er veckans hissar/dissar i videoform =D


Precis lagat mat

Jag är grym på att laga mat! Det vill jag i alla fall tro, även om potatisen var hård som sten haha. Hur länge ska de behöva koka egentligen? Fisken var i alla fall gudomligt god och även dill/citron-såsen som jag köpte i förrigår. Undra vad man ska försöka ge sig på imorgon, ska leta upp något coolt recept med kycklingfilé och se vad man kan koka ihop. Annars så ska jag ju träffa Sara så i värsta fall tvingar jag henne komma hit och laga mat haha.


Jag ska visa Kissie!

Nu på onsdag smäller det!! Då ska jag och babe på halloweenkryssningen. Lyx-svit med balkong, tacka fan för att jag ska ladda på med cigg haha. Nejmen jag har ju varit en riktig kärring den senaste tiden och inte festat alls. Men jag ska visa Kissie på onsdag hur man gör det påriktigt. Jag lovar och svär att det ska bli rööööööj utan dess like. Må gudarna gömma spriten för mig haha. Om jag inte blir portad från Silja galaxy så är jag inte nöjd.

Undra om det är mjuka madrasser i båtens fylleceller?


Jag ska ha två sånna (multiplicerat med 8)


Mitt hårs historia

Min naturliga hårfärg, skolans skattjakt. (våren 2006)


Rödbrunt, Österrike med mormor, morfar och syster. (sommarlovet 2006)


Näst intill min naturliga hårfärg typ, hemma hos Patrik. (Vintern 07/08)


Turk-slingor på B.A.D med Gustav. (våren 2008)


Efter mycket tjat från vänner, tillbaka till brunt (hösten 2008)


Guldbrunt, på Klubb G med William. (slutet 2008)


Riktigt mörkbrunt med fet blond slinga i luggen (januari 2009)


Kissie slingade snart hela håret totaly blonde. (våren 2009)


Alltför hemmablekt slitet fjortishår (i somras)


Bobby gjorde mig superblond och klippte av massa (2 månader sedan)


Perfekt längd, perfekt blond färg och snygg utväxt. (en vecka sedan)



My american friend

Abeer i miss you with all my heart. Yesterday i started to cry when i saw what you've written about me in your blog. It's a pain to not have you here in Sweden. Me and Sara talks about you every f*ckin day and we always laugh about our stupid memories. I want you to see my new lips, my new appartement and i would do everything to hear you say "hall kaaaften tjoooockis" with american accent haha. You've been away for to long, come back <3


För er som inte vet är Abeer faktiskt Saras kusin :)

(Ursäkta alla stav/grammatik-fel, jag är nyvaken och bajsnödig)


Fyfan vilken morgon

Godmorgon! Kissie ringde och väckte mig, hoppas satmarans dag blir ett helvete nu. Haha nejdå, bra att jag inte sover bort hela dagen. Det är söndag så det blir såklart en hemmadag. Städa, diska, kanske tvätta lite kläder om jag orkar?

Videoinlägget där jag hissar/dissar ska upp oså ska jag ju visa mina hårprodukter som jag köpte i Liljeholmen igår. Fast ska prova dom först så att man vet vad man skriver om hehe.

Amir + soffan + filten = Söndag!


Något stort är pågång!!!

Jag: Nu har jag gjort något busigt.
Sara: Har du sugit av en uteliggare? :O
Jag: Nej, något busigare.
Sara: Men åååh säg säg säg!!
Jag: Jag har gjort dissar/hissar listan.
Sara: Jaha och?
Jag: I ett videoinlägg =D
Sara. Fyfan vad rått, vill se!!!

Imorgon får ni se det, missa inte!
Det jag dissar: Emos och gingers .
Det jag hissar: Migsjälv och smink.

Filmen rekomenderas inte

Sådär, back at sweet home! Antingen hade jag för höga förväntningar eller så var filmen helt enkelt inte bra. Tyckte att det gick för sakta fram och man satt liksom och bara väntade på att saker skulle hända. Och i slutet av filmen satt man bara och väntade på att filmen skulle ta slut. Vill inte låta bitter, men nej jag rekomenderar inte denna film.

En rolig kväll blev det i alla fall. Sara och jag har ju exakt likadan humor så vi har roat oss på bästa satt. Jag kan bl.a. säga att det ligger säkert 20 stycken 3D-glasögon i min väska haha. Naughty boy ;)

Den absolut fulaste bilden ever på mig? Ser ut som IQ 0,00 haha.


Bloggdatorn dör snart

Men jag och Sara ska på bio nu! Vi är riktiga partypoopers haha. Men den nya filmen Upp (visas i 3D) måste man ju bara se. Lillkillen i filmen ser exakt ut som mig för kanske 4 år sedan när jag var mörkhårig. Skitsöt ju haha. Tror filmen är jätterolig och det kommer bli sjukt häftigt när den visas i 3D. Vi hörs när jag kommer hem igen. Kyss allihopa!


Visar shopping från cafét

T-shirt, strumpor och grovstickad halsduk till mini nya Canada Goose.

Minikalaset gick på bara 228 kronor, var mest småskit man behöver :)


Lilje is the new black

Har shoppat massa med min familj nu, dom fick lite kläder osånt av mig. Småbröderna behövde lite nya kläder oh man är ju inte den snåla direkt. Nu har även Sara kommit så hon sitter och käkar. Jag har redan käkat men gör såklart sällskap. Vi ska kolla lite mer i affärerna innan vi drar härifrån. Det är galet vilket fint shoppingcentrum det blivit här i Liljeholmen. Kommer bli massa mysiga fikastunder här i jul tror jag. Waynes in my heart liksom.

Bytte ut tjoktröjan mot skjorta innan jag drog.


Älskade syster!


En färsk smoothie som dom gjorde direkt på beställning.


Shopping med familjen

Sådär nu ska jag röra mig mot Liljeholmen för shopping med mamma och alla syskon. Mysigt va? Lillebror ska jju få en present eftersom han fyllt år, men den kommer på posten istället, för det är något som inte går att köpa i butik ännu ;) Har självklart med mig både bloggdator och kameran med mig så vi hörs nog snart igen. Kyss på er alla, vi ses i lilje!



Idag är en speciell dag

Idag är det exakt 11 år sedan Britney Spears den 23e oktober 1998 skickade ut hennes första singel till radiostationerna och presenterades för världens. Dom bästa 11 åren ever på vår planets historia! ÄLSKAR HENNE!!!
Grattis Queen B <3

Här är min favoritsingel från varje album hon släppt:

... Baby one more time


Oops!... I did it again


Britney


In the zone


Greatest hits: My prerogative


Blackout


Circus


The singles collection


Britney Spears - Då vs. Nu!


Jag och Paow blev fotade för Britneys officiella hemsida.


Britneys 3e världsturné som jag såg i Globen i somras <3 <3


Baby S vs. Carrot man

Kryssning
På onsdag ska jag ju på kryssning och eftersom det inte är något man gör speciellt ofta så är det verkligen något superkul som man njuter av. Kryssning känns alltid perfekt. Om du vill bort fran stan ett litet tag, om du vill på spa eller om du vill shoppa billigt och äta gott med värsta havsutsikten. För min del gäller bara en sak, billig sprit och röööööj!!

Baby Senorita
Vem är denna råsnygging som jag skrivit om hela veckan? Jo det är faktiskt Göteborgs kändaste brud. Local celebrity liksom. Har under ett riktigt bra tag kollat på alla hennes videoinlägg (tillsammans med skitsköna Belle of sweden) på Youtube. Dom bjuder på sigsjälva och driver som fan. Sådant uppskattas. Träffade Baby Senorita på blogawards, underbar tjej alltså. Miss her. Men läs hennes blogg här nu!!!

Baby Senorita, brasilianare är alltid snygga verkar det som?




Cyberkyrkan
Det är typ en kyrka på nätet, man betalar 100 kronor varje månad och så mailar man in sin synd till dom. Sedan skickar dom mailet vidare till gud så han kan förlåta dina synder varje månad. Känner man sig inte förlåten får man pengarna tillbaka, och har man inte syndat alls så går pengarna till Stadsmissionen som säljer äckliga begagnade kläder. Årets skämt, haha är folk verkligen så korkade?

Media horor!
Gör folk vad som helst för att få kända bloggar eller? Snubben som hittar på att han känner Kissie har nu gjort en påhittad msn-konversation i Photoshop. Han påstår att jag sagt att han "har allt" haha. Roligt för han att mixtra lite i PS men varför inte komma på något mer troligt? Hallå? Du är ginger kid och helt orangefläckig? Nej tack, förstår om du gärna önskar det men jag kommer tyvärr aldrig vara kär i dig.

Mediahoran, som ni ser var det fel på han redan som barn.

Godmorgon babes!

När jag för första gången i år tittar på Idol och skaffar mig en favorit, tror ni inte snubben åker ut direkt? Så jävla typiskt, blev skitsur hehe. Varför kan inte dendärö fula emokillen få åka ut istället för tävlingens snyggaste? Jätteirriterande.

Men men, min kvinnlinga favorit Erika är kvar så jag ska inte klaga. Tycker hon är bäst av alla tjejer. Den ena ser ut som en riktig butch-flata och den andra kan ju knappt svenska? Lustiga personer som är med i år haha. Längtar i alla fall tills nästa fredagsfinal, ska följa Idol detta år :)


När Sara åkt hem lekte vi i telen till 04.30 hehe.


Kissie är busted!!

Här hör ni henne nynna på Britneys nya låt.
Och hon säger att hon inte gillar Britney? Yeah right ;)


Boys boys boys


Rabih, han har faktiskt kommenterat i min blogg =D


Nicklas, årets snyggaste i Idol.


Eddi, yummie alltså.


Sångmässigt var Erika och Rabih mina favoriter ikväll. Båda hade gjort kloka låtval och presterade grymt. Tycker inte att rock är rätta stilen för någon av dom men endå så rockade dom loss på scenen. Go go go babes! Hoppas inte någon av dom åker ut nu, då blir jag ledsen pojki.

Tittar på Idol

När Erika sjöng tänkte jag direkt på en person...

I’m here without you baby
But you're still on my lonely mind
I think about you baby
And I dream about you all the time



Btw, Eddie är min. Vi ska gifta oss.
Även Niklas har jag paxat, hot hot hot!
Okej jag tar Rabih också, jag är såld på årets killar!!


Dagens fråga

Med hela 70% av rösterna sa Svenska kyrkan igår ja till att låta homosexuella nu få gifta sig i den svenska kyrkan.

Tycker det är bra att Sverige visar vilket modernt land det är istället för att leva kvar i dåtid som vissa andra pinsamma länder, där man blir stenad till döds bara man är homosexuell. Hur kan folk ens vilja leva i sånna misslyckat styrda länder? Äckligt.

Ayah, detta måste firas så jag ska knulla som fan ikväll. Eller inte, men glad är jag, väldigt. Vet inte själv om jag vill gifta mig i en kyrka. Visserligen är det ju en svensk tradition att man gör det, men jag har ju väldigt starka åsikter om religion. Känna fel att gifta sig i "guds hus" då.

Men till dagens fråga nu då.
Vad tycker ni om att homosexuella nu får gifta sig i kyrkan?


Lata Amir är i farten

Orkade inte bära hem matkassarna så tog en taxi haha. Sara ville slå in pannbenet på mig men jag berättade hur dåliga fingrar vi skulle få när vi blir gamla om vi skulle bära påsarna till bussen så då förstod hon mig. Blondiner är lätta att intala haha.

Nu ska vi beställa hem pizza, orkar inte ens laga maten jag köpt!



Hemma hos mamma nu

Wow vad konstigt det känns, speciellt när min äldsta lillebror nu flyttat in i det sovrum som varit mitt i nästan 12 år. Och kul att få se min minsta lillebror som jag inte träffat på en månad nästan, saknat honom jättemycket. Just nu ligger han i soffan och leker med min nya iPhone hehe, den sötsaken.

Mamma har gett mig massa post som kommit då jag inte har gjort adressändring än. Det är massa paket som ska hämtas ut osv. Ska snart röra mig iväg för att möta upp Sara. Vi ska storhandla mat på Willys, wohooo!

Påväg hem kikade jag på den nya gallerian i Liljeholmen.


Lite av den nya posten, yummie. Mycket skoj.


Fått en almenacka =D

Mötet avklarat

Mötet gick jättebra, Kissie var med också. Dom sa det till oss, vi är värsta superduon för vi gör allt tillsammans. Efteråt blev det att kika lite i butiker och kolla läget på stan. Blev även haffade av söta tjejer inne i Sturegallerian som filmade något om Stockholm till deras skola. Älskar att ställa upp på skolprojekt, känns liksom skönt att kunna hjälpa. Oftast ställer jag upp på skolarbeten angående HBT-frågor. Sen en kort intervju via telefon fick det bli också.

Sitter på Taco bar men ska snart till Lilje och möte William.
Vi hörs när jag är hos mamma sen, kyss!


Wannabe-muslimer!

Kallar ni mig för rasist pga inlägget under? Väx upp!

Är så trött på att ni låtsas-muslimer ska yttra er och låta fula saker komma från era käftar. Fattar ni inte att ni bygger på de fördommar som redan finns mot erat folk? Tycker att det är så tragiskt om jag ska vara ärlig. Att dom själva inte fattar vad de ställer till med liksom.

Min vän Sara, hon är en riktig muslim. Henne kan man disskutera med och lära sig saker av utefter hennes religions synvinkel. Har lärt mig mycket tack vare henne. Men babbar som försöker våldtag alla blondiner i skolan och skriker "abooo ja svär på gud" varje gång det händer något, dom är absolut inte muslimer. Det borde alla veta. Dom är tvärtom hur en muslim ska leva och vara. Det vet till och med jag som avskyr religion.

Ni kan stå på plattan och prata om att bögar kommer till helvetet. Men kom ihåg en sak, det är ni som gud kommer skicka till helvetet, för ni är en skam för eran egna religion. Ni syndar dygnet runt. Pinsamt!

Jag är inte rasist, och ni är inte religiösa. Got it?

Utklädnad till onsdag?

Halloweenkryssning nästa onsdag, men vad ska man klä ut sig till? Finns ju massvis med roliga förslag och idéer. Har kikat lite på Buttericks hemsida där man kan hyra dräckter. Här är 4 roliga förslag som jag hittade:

Kapten-kuk eller Fantomen på opera?


Gayfavoriten Carola eller muslimsk kvinna?


Dagens planer

√ Vakna tidigt
√ Duscha/frukost
√ Fixa mig

[] Möte med P******* Media!
[] Träffa William en snabbis
[] Hem till mamma och hämta saker
[] Möta upp mina fina Sara
[] Storhandla på Willys
[] Beställa middag (som körs hem)
[] Mysa framför Idol


Ställ upp för mig nu!!!

Smsa 013 till 72470 för att rösta på min vän Gina!

Hon är en webjoker inför Melodifestivalen nästa år.
Med hjälp av mina fina läsare kan hennes dröm bli sann.



Klicka här för att lyssna på bidraget Big fat lie.
Och glöm inte att rösta på det. För mig och min vän <3


Kissie och jag sjunger!

Min vackra stämma köras av Kissies... jättefint :)

"I know you want määäh (määh), you know i want chaaa (chaa)"


Mammas pojkar

Aliette påminde mig om programmet så jag slängde mig direkt i soffan strax innan 8 med mystofflorna och kollar på programmet nu. Trodde jag skulle svimma när jag såg Tim, vilken gud. Kan svenskar vara så snygga alltså? Lite pinsammare var ju när dendär tjejen som fick en dejt med honom, sprang iväg hela tiden när det kom en geting. Fan vilken pinsam tjej, snacka om att skämma ut sig haha.

Såg ni programmet? Villken kille gillar ni mest?
Inte syrianen hoppass jag, ser ut som stryk.


Du har så rätt

"jävla bög!! du tänker inte på någon annan bara dig och din idomin salva och din fula kissie!! skaffa ett liv!"


Varför låtsas bry sig?

Anonym pussy skrev:

"Du har möjligtvis inte sett att dunet kommer från ryckta LEVANDE fåglar..... jävla djurplågasupporter."

Amir svarar:
Haha och, det skiter jag väl i? Folk har sett små klipp på youtube och whainar sen sönder sig om att världen typ skulle gå under för att några fåglar dött för att jag vill ha en jacka?

Börja källsortera era sopor, sluta kasta skräp på marken, köp kläder av ekologisk odlad mobull, sälj era bilar och åk buss... Sen kanske vi kan börja snacka om djuren. Jävla idioter. Finns det något värre än folk som ska låtsas tycka synd om några djur som dör medans dom själva sakta men säkert mördar en hel planet?

Klickat hem en ny jacka

Tröttnat på mina bruna Goose, men ska behålla den ändå.
Variation är ju alltid bra faktiskt, om någon måste tvättas oså.

Mamma kommer bli skogstokig när hon ser dethär. En iPhone, Canada Goose, ny data, nytt internet osv. Hon vet hur svårt jag har att hålla i pengar och imorgon kommer ju bloggcash så då blir det massa mer säkert haha. Nejmen ska storhandla mat efter helgen så att jag i alla fall har mat sen när jag spenderat slut alla pengar efter några dagar hehe.

Juste fan, ska ju på kryssning nästa vecka ju.
Då ska det spenderas pengar på sprit!

Videoinlägg; Pratar allvar

Ni är bara avundsjuka!

Och visar igen hur man röker, ni fattar aldrig.


Klicka på bilden


Första samtalet ringt

Igår när jag beställde en ny dator så fick jag en fin kommentar i bloggen efteråt av hon som tog emot beställningen, och när jag nyss pratade med Nordea så ville dom uppgradera mitt kort helt gratis och kostnadsfritt i ett år. Att vara "känd på nätet" har verkligen många fördelar alltså. Tacka fan för att dom som sitter på kundserice lätt slinker in på olika bloggar när dom får lite tråkigt på jobbet. Och på så sätt lär dom sig vilka som förtjänar lite finare och bättre service, haha!

Nu ska jag ringa lite mer, gratis är godast ;)


Blir hemma istället

Det är så mycket att fixa när man precis skaffat egen lägenhet alltså, jösses. Vet inte hur många samtal jag måste ringa idag.

- Byta leveransdag för min nya dator
- Ringa banken
- Ringa två företag
- Planera en sak med mormor
- Ringa hyresvärden och fråga en sak


Kommer säkert på mer snart haha, ush vad man känner sig vaken. Förut ringa mamma viktiga samtal åt mig och mormor betalade alla mina räkningar. Men nu? Nej nej, allt får man göra själv. It sucks.

Dagens planer; Invigning


Ny galleria med massvis av bra butiker!
Ska bli se kul att se, dom har ju hållt på bygga i flera år.


Citerar Saras blogg haha

"Jag vaknade av att en bög jävel ringde mej och sjöng. Som han skvallrat i sin blogg att han sjunger bra, det kan jag verkligen inte hålla med om. Det var det värsta. Ok på nätterna men höra hans egna låt som heter "Godmorgon" var ju så att öronen började blöda."

Haha i love you!


Vad dåliga vi är

Jag och Sara hade bestämt oss för att "göra något av denna dag". Vi skulle vakna klockan 10 och ses klockan 2. Självklart vaknade jag först nu, men vet exakt hur jag ska ringa och väcka Sara ;) Sååååång.

Synd för er...

Skriver du en kommentar som innehåller "http://" eller "www" så kommer den inte att komma med i bloggen utan raderas automatiskt. Så nu kan ju alla ni spammare dra och hänga er ;)


I can't choose, so confused


Förlåt för det jag sa, menade inte ett ord.
Får panik utan dig, du är allt, love you.

Din mobil är avstängd.
Smsa mig när du ser dethär. Snälla :(


Hemma från stan

Blev två stycken mysiga fikan! Först en lunch/middag på Café 60 och sen en fika på Café Alberts. Jag, Kissie, Sara, Natalie, Claudia och Soman blev det. Jävlar vilket gäng alltså haha. Vi drev som fan med Soman, vi köpte en bulle och bad personalen ge den till henne och hälsa "från killen inne vid hörnet". Dock fattade hon att det var vi som drev men det var fan värt 30 kronor för detdär skrattet haha.

Nu ska jag ta det lugnt hemma resten av kvällen. Får se om jag lägger mig snart eller är vaken sent. Vaknade ju rätt sent idag så är faktiskt inte så trött. Men vi märker hur det blir :)

Min goda foccacia och chailatte på sirap.


Skjorta och mössa idag, så sött :) Fast skjortan syns iof inte ^^


Jag och babe!


Drar till stan nu

Har lite smink på mig idag, ville köra på en natural look. Tog samma smink som vanligt fast ingen foundation alls. Så ser lite mer livlig ut och inte som en barbie i ansiktet haha. Plastig och enfärgad liksom. Har även en mössa, tänka sig. Använder vanligtvis inte det men nu under hösten/vintern är det en bra täckmantel för dåliga hårdagar liksom.

Men vi ses på stan snyggingar, kyss!


Det är så häftigt

Jag vill berätta för er men jag får inte, tystnadsplikten är grov. Skulle jag säga något skulle jag bli stenad på ett torg. Men alltså... medverkan i ett känt tv-program, nytt internet, ny data, nya möbler... glada saker bara forsar in. Men denna nyhet slår ju allt alltså det är såååå grovt jag vet inte vad jag ska ta mig till. Jag satte mig på golvet för att jag inte orkade stå upp och skratta, så mycket skrattade jag. Kissie i love you!!!

Vi firar med att röka inomhus idag!!!!


Har väckt Sara nu

Sådär nu har jag lyckats väcka Sara via telefon. Idag var det hennes tur att bjuda på fika men jag kommer inte att få min chailatte för hon är sur för att jag ringde och väckte henne genom att sjunga. Sara är en person jag inte skäms framför så jag sjunger alltid när jag är med henne eller pratar med henne i telefon. Ni ska bara höra vad jag tar i, ibland känns det som att hela magen ska spricka eller att glasen ska krossas ;) Idag väckte jag henne med dessa tre fina sånger:

Pokerface
I don't want to miss a thing
Godmorgon (har skrivit låten själv)


Beställt ny dator

Blev så jävla sur på min äckliga dator som vägrar funka så ringde NetOnNet för att beställa hem en ny. Blev en Packard Bell med 4GB arbetsminne och 750GB hårddisk, alldeles perfekt för mina behov. Nu är det bara att vänta, den levereras till min adress nästa onsdag. Får nöja mig med min lilla blogg-dator tills dess, and that i can!

Blev en sovmorgon idag

Fan vad sent jag somnade igår. Låg och pratade i telefon hela natten. Först med min favoritnorrlänning och sedan med Sara såklart. Vi pratade om rövhål och afrikanska albinos, mycket underhållande samtalsämnen haha. Vi är störda på nätterna för vi skrattar åt exakt allting typ. Men men, idag ska jag försöka jobba lite med min stationära dator och se vad man kan hitta på med den. Min mamma tror att det bara räcker med en systemåterställning och det skulle ju verkligen vara en lättnad i sånna fall för då kan jag köpa en ny vinterjacka för pengarna istället. Antingen en till Goose eller en ny Fjällräven, men det problemet tar vi senare.


Självinsikt heter det

"Tycker det är härligt att du har humor och kan driva om dig själv. jag själv hade aldrig lagt ut en sån bild på mig för flera tusen läsare,det säger väl endå rätt mkt!:D:D"

Fattar ni inte vad pinsamt för lilla booi? Han skulle leka tuff och lägga upp en ful bild på mig inför sina 1.000 läsare oså jag själv samma bild och visar mina 40.000 läsare utan att skämmas. Han är så ägd som det går, han försöker verkligen leka med någon på en higher level. Men men, skönt att kunna visa folk att det finns mer än utseende. Jag menar... ta en bild på er själva underifrån där ni trycker bak huvudet. Tror ni det blir en vacker bild på er? Knappast, i sånna fall bör ni genast satsa på en modellkariär haha.

Men men ska sova nu hade jag tänkt. Eller nej, ska noga dricka ett glas smält margarin först samt värma 27 kanelbullar. Min hakor ropar efter maaaaat!!! Xoxo, i know you love me! (påriktigt alltså).

Gay has gone home

Patrik har dragit nu, blev mycket skratt här. Och fan vilken god mat han gjorde, sa att han får komma hit snart igen och laga mat åt mig haha. Jag tar alltid bara fram det som ser gott ut, sedan slänger jag in det i stekpannan typ. Kommer arldrig glömma när jag råkade hälla i makaroner i stekpannan och inte märkte hur fel det var försän jag kände att dom var för hårda att tugga på haha. Så grovt.

Puttefnask :)


Vad tycker ni?

Min älskling Booi hittade denna gamla bild på mig.
Tror jag ska ha den som header eller vad säger ni?

Tycker jag är jättefin på den :)



Booi.. har du fler fina bilder maila dom gärna till mig.
Du vet att mina fans når mig på [email protected]


Dagens quiz


Para ihop rätt person med rätt yrke!



Kvällens outfit

Patrik är här och ska laga middag åt mig, fler sånna vänner tack. Vi har varit och köpt cigg och läsk precis. Kör på en riktig mysoutfit ikväll. Oversize-tröjan, mjukisar och mina tofflor i 100% fårull.

Älskar mina fårulls-tofflor.


Ser ut att vara så arg att jag ska skjuta någon haha.


Baby are you down?


Kissie är med på noterna

Självklart ska jag inte vara med på tv helt själv, Kissie ska också joina. Hon och jag kommer att ha det så underbart under inspelningen. Vill verkligen berätta för er vad vi två ska göra redan nu så att ni kan få skratta. Alltså det är verkligen ett stort skämt att vi två ställer upp på det, vi kommer bjuda på förstaklassig underhållning.


Suga snopp på en åker? Nää kanske inte.


Snacka inte skit!

Vadå att jag gjort bilden under i photoshop och ljuger?
Inte alls, sa ju att mitt photoshop inte funkar? Använde paint :)


Told you so

Jag är visst Stockholms stolthet. Bevis:


Stockholms stolthet (är jag)

Kikade in på någon blogg där en bög skrev att han var Stockholms stolthet. Han har typ 20 läsare och dom läser hans blogg enbart för att han har låtsats varit Kissies kompis. Jättemobbat alltså, riktigt patetiskt vad folk gör för att få lite bloggläsare.

Men jag, om någon, är Stockholms stolthet. Det borde öppnas ett museum om mig, en staty av mig borde ställas upp i stan och jag borde få en egen stjärna på Hollywood walk of fame haha. Jag är liksom en turistattraktion. Folk kommer till Stockholm för att få se mig på stan. Jättecoolt liksom. Ännu ballare är att jag är kompis med Kissie pårktigt. Jag har liksom träffat henne, flera gånger. WOW!

Du kan sluta missbruka brun utan sol.
Du är natuligt orange-fläckig, ginger kid ;)


Dagens låtar

High school musical 3!

Scream


Now or never


I want it all



Let's dance?

Att någon gissade på det gör mig rädd. Jag skulle inte ställa upp i det programmet för vilka pengar som helst tror jag. Jag skulle bryta varenda ben i kroppen jag lovar. Nej jag ska göra något mycket roligare. Men får såklart inte berätta för er än utan det blir om några månader skulle jag tro.

Har i alla fall precis käkat frukost och tagit en cigg från fönstret. Snuskigt hur bekväm man blir i sin egna lägenhet alltså. Men har jättestora fönster som jag öppnar så om 2 min luktar det fresch igen haha. Skulle bjuda över Jasmine ikäll men kom på att hon ska till London i två veckor. Kommer sakna henne jättemycket. Hoppas hon tar med sig en fin present till mig annars ska hon få se på fan haha. Love her.

Nu ska jag kolla runt på nätet och se vart dom har billiga och bra datorer eftersom jag ska köpa en ny på fredag ifall inte min stationära dator helt mirakulöst skulle börja funka igen. Problemet nu är bara ifall jag ska skaffa en stor bärbar dator eller en stationär igen?

Det blir bara värre

Internet fukar inte på min stationära, msn går inte att klicka upp och nu funkar inte photoshop heller. Datan har gått åt helvete och jag får köpa en ny på fredag. SUCK!


Ska vara med på tv!

Godmorgon alla slynor :)

Igår natt när jag kikade mailen såg jag att jag fått förfrågan om att medverka i ett svensk underhållningsprogram. Efter att jag legat och skrattat i sängen i kanske en timme med folk i telefon så tackade jag tillslut ja på förfrågan. Det kommer att bli så underbart, ni kommer att skratta tills ni kissar på er, i promise.

Vad tror ni det är för tv-program jag ska vara med i? ;)

Idiot

Han är skitelak och säger taskiga saker, ändå vill jag ringa honom varje dag och få prata med honom. Är det inte konstigt hur vi människor fungerar alltså? Man blir ledsen, man blir arg... ändå "springer man tillbaka" liksom. Rätt konstigt men det är väl inget att försöka motsträva för det är nog så vi människor helt enkelt fungerar.

Vuxenpoäng till oss

Fan vad grymma vi är alltså, fick nästan en sprutorgasm för att maten var så god. Saras tomatsallad var ju grym och kycklingen som jag tillagade blev ju alldeles perfekt. Vi ska ha middag hos mig en gång i veckan har vi bestämt nu. Ska ställa mig i fönstret och ta en cigg lite snabbt sedan blir det movietime!


Chillnight is on


Sara är påväg hit

Vi ska laga middag tillsammans och se på någon rolig komedifilm, mysigt va? Har diskat och gjort fint här. Ska tända ljus innan hon kommer också.

Hade tänkt att göra något gott med kycklingklubborna som jag har hemma, men vet inte riktigt vad. Brukar man inte göra något i ugnen med dom? Har i alla fall varnat Sara att ifall vi bränner maten så har jag 10 paket nudlar som reserv haha.

F*CK

Min stationära dator är sönder tror jag!!


Sex säljer... ?

Ja det är det ju ingen tvivel om. Läste att emo-gruppen Rammstein för ett tag sen spelade in en musikvideo där dom påriktigt knullar med brudar. Man ba hallå hur desperata kan ni vara? Nu har dom även gjort dildos efter sina egna kukar som sedan ska säljas. Visst kanske det är en rolig idé, men dom är världskända och behöver väl inte hålla på såhär för att få lite uppmärksamhet. För vist är det ju därför, enbart för uppmärksamhet.


Undra vems den tjocka är?


Min iPhone är inte död!!

Hela dagen igår sa jag till folk att jag var så ledsen för att min iPhone hade dött och inte funkade längre. Sa att vi skulle ha en tyst minut för den och jag hade planerat med Sara att köpa en ny idag (jag är inte den som ger mig). Nu imorse när jag vaknade så kom jag på en sak... jag hade ju inte laddat den? Tacka fan för att den inte funkade om jag inte hade något batteri haha.

Min iPhone lever och Sverige kan nu sluta sörja :)


Check it out

Har provat produkterna under en viss tid men inte fått säga något, men nu finns de ute i butik och nu kan alla bli skitsnygga i håret med frisörprodukter som inte kostar skjortan. Bobbys egna hårprodukter finns just nu ute på KICKS.

- Professionella hårvårdsprodukterna finns just nu endast på Kicks
- Framtagna av Sveriges främsta frisör ;)
- Finns för färgat hår, skadat hår och för dem med mjäll problem.
- Serien heter Extreme och består av:
Spray, Mousse, Vax, Gelé, Schampo, Balsam m.m


Bobby kommer under torsdagen att stå inne på KICKS Gallerian (övre plan) så ni kan dra dit för att ställa honom frågor eller bara smeka hans muskler. De första 30-50 stycken som kommer dit och anger sitt bloggnamn får en fin produkt av Bobby också, hälsa från Gaybloggen haha!


Godmorgon bitches

I thought i knew it all, but i never felt this before. Sitter och pumpar Lili & Sussis bidrag från årets melodifestival haha. Tycker man blir så glad av den. Har i alla fall precis vaknat och är rejält utvilad idag.

Idag ska jag träffa Sara som jag inte träffat på flera dagar, känns i magen liksom. Saknar henne jättemycket. Men vi pratade massa i telefon igår så har fått veckans skratt liksom. Visste ni att när jag och Sara pratar i tel så bryter vi på finska? Vi har ingen som helst koppling till Finland men endå så bryter vi på finska när vi pratar med varandra. Haha vi är knäppa, but i like it that way :)



Godnatt 41.000 läsare

Så roligt med besökrekord, man blir alltid lika glad såklart. Har suttit på msn och snackat med Robin hela kvällen. Så glad att jag och babe börjat prata igen. Saknat honom mucho, och snart ska han åka upp till mig och mysa gärnet hemma hos mig. Love it. Vi ska ha matsex på kinabuffén här vid mig, mycket trevligt det också haha.

Har även kikat sönder Baby senoritas och Belle of Swedens videoinlägg på youtube. Dom driver ju så grovt och att folk inte fattar det tycker jag är skitkul. Men men, jag förstår deras humor och jag garvar som satan varje gång ja hör deras "chacha, baby and belle...", Här är favoritinlägget ni måste se haha:



Glöm inte, dom driver! Haha. Puss på er tjejer.
Babys blogg och Belles blogg!


Avslutar kvällen med...

4 bilder från Blogawards 09 på Café opera igår!

Aliette på bilden ska jag hälsa på i Göteborg snart =D


I hummerlimon med en astaggad brud!


Snövit och Barbie!


Feting flarra alltså haha.


Gaysex v.3

Ni som kommenterar att det är äckligt osv.
Läs en fjortisblogg istället this is serious shit!





Vad vill ni se nästa gång?
Typ av killar? Någon speciell ställning?


Lipton - Tahiti

Nu är desperata hemmapojken Amir här! Idag ska jag tipsa er om ett jättegott te. Hahaha vad fjantigt! Nejmen seriously, detta är faktiskt min absoluta favorit när det kommer till att dricka te. Provade den första gången för en vecka sedan och jag vågar inte gissa hur många koppar jag dricker varje dag. Vanilj och ananas liksom, det säger sigsjälv att det smakar himelst.


Still low

Konstigt hur seg jag är idag, så full var jag ändå inte igår. Fullast var jag under själva galan. Var så nervös innan att jag klunkade i mig en halv Dooleys i bilen haha. Efteråt blev det rätt lugnt med dricka. Men är man seg så får man slappa genom hela dagen med gott samvete så jag ligger gärna kvar i soffan och myser under mitt varma täcka. Me like that.


Videos från igår

Så stoooooooooolt!!


Pumpar Britney i hummerlimon.


Fusket igår...

Orkar inte snacka massa när jag inte är speciellt insatt. Men inom en viss kategori igår så lät VeckoRevyn den som egentligen kom tvåa vinna... för att det skulle se bättre ut. Det finns statistik som bevisar detta fusk såklart. Men orkar inte babbla mer eller vara mer exakt, det är inte mitt jobb men jag tycker det är dålig stil att låta svenska folket rösta och sedan ignorera och göra om resultatet. Fräckt!


Här spenderas dagen

Orkar absolut inget annat, så slutkörd idag. Ligger och tittar på High school musical 3 som är skitbra. Zac Efron råkar ju vara typ världens sexigaste kille alltså. Skulle lätt sälja min mamma för att få träffa honom haha. Okej kanske inte, men ni fattar dealen. Amir hjärta Zac liksom.


Morgonens to-do är klara


Röda mattan

Bild från galan igår :)

Helan och halvan. Finaste paret igår <3


Bakis - Day 2

Godmorgon! Jösses vad huvudet dunkar och känns tungt, men det är väl sådant som ingår nu när man börjat festa igen. Först blev det ju Blogawards 09 där jag fick träffa sjukt trevliga bloggare. Min älskling Kissie vann årets kaxigaste och söta Foki tog hem hela tre priser, grattis till alla vinnare!!

Under hela galan så hade jag och Kissie sällskap av Aliette (Baby senorita) som jag för första gången träffade igår och det var ju minst sagt skitkul efter alla gånger jag fallit ihop av garv till hennes videobloggar. Hon var lika söt och skön i verkligheten som jag trodde, så kmmer till Gbg snart och festar med dig snygging!

Efter galan så blev det efterfest på Café opera men eftersom jag inte festar med gamla gubbar över 30 så drog jag och gänget till Collage efter att ha åkt runt i en hummerlimo ett tag. Vi kopplade in min iPhone i dens högtalare så gissa om det blev Britney på högsta volym thihi.

Är nöjd med kvällen/natten och jag hade det jätteroligt :)

Var så nervös för Kissies skull så jag började supa redan påväg dit :)


Jag och
Aliette babe, så härlig! LÄS HENNES BLOGG.


Storvinnaren Foki, skitsöt och trevlig.


"Glöm inte att länka mig nu din bögjävel" -
LÄNK

Amanda var det haha, stencool brud alltså!


Hittade Paow i vimmlet.


I hummerlimon.


Botten upp bitches!


Louise my lady, jättefin person.


Limocruise!


Get nasty @ Collage förfan.


Grattis älskling

Å R E T S  K A X I G A S T E !  <3


Älskling vann, precis som jag visste! Så glad för hennes skull.
Har varit en sjukt rolig kväll på diverse ställen men ska slagga nu.
Vi hörs imorgon alla gullungar, hoppas ni också haft en skön natt! Sleep tight.


Ingen limmo för mig

Företaget som skulle köra mig och Kissie till galan ikväll ringde i sista sekunden och sa "vi har en image att tänka på vi kan inte köra bögar" så det sket sig ju. Min lilla flicka blev jättestressad och nojig men jag sa till henne att "du kommer vinna ikväll, skitsamma hur vi åker". För seriöst, tror ni det finns någon bloggerska som faktiskt betalat för sin limmo ikväll? Kyss mig i arslet, vi bloggare blir sponsrade med allt så om någon leker cool med sin limmo borde den faktiskt skämmas egentligen för nu vet ni alla att den fått skiten gratis ;)

Och Tina du är en ängel som fixat bil åt oss, verkligen som en gåva från ovan. Hoppas att det är en enkel men endå stilig bil. Fatta vad chockade folk blir när Sveriges skönaste bög och Sveriges största bloggare kommer med en helt random bild medans resten kommer i sina gratislimmos.

Ska dra hem till Kissie nu och fixa sminket där (inte gratis på någon salong) men vi hörs ikväll, inatt eller imorgon.
Nu håller vi tummarna för att Kissie vinner ikväll <3


Underbara vänner;

Kåta William


Aspackade Jasmine


Outfit preview

Till ikväll... Undra vad jag ska hitta på med allt bling huh?


Typiskt oss!


Where's my pills?

Oj jösses, snacka om att man är seg i skallen idag. Typiskt när man ska på blogg-gala liksom, men whatever. Riktigt kul var det igår, hade ju inte festat på ett bra tag så jag njöt verkligen med mina vänner och min älskade vän Mr Vodka som jag saknat, har en hel flaska kvar också... FEST HOS MIG NÄSTA HELG! Nu ska jag dricka allt som innehåller kolsyra och ta en dusch. Vi hörs senare, här kommer lite bilder från igår :)

Diana, Jasmine, Vicky och Simon.


Finn ett fel haha!


Julia!


Vicky, Jag, Fanny, Julia och Simon!


William ditt fyllesvin haha, love u.


Tar tillbaka det jag sagt om att blondiner alltid är snyggast!!


One love!


Jag är kär

... i mina vänner. Känner mig så lycklig, alla som var här är verkligen underbara människor och jag kände mig trygg. Ingen som utnyttjar mig, ingen som är störande och inga wannabes, bara jag och mina älskade. Man är ingenting utan sina vänner. Man kan ha pengar, prylar, uppmärksamhet. Men vad betyder allt det om man inte har vänner som står bakom och stötter en i motgångar och misslyckanden? Jag vet vilka som är mina vänner, har verkligen insett vilka jag borde umgås med och vilka jag inte ska umgås med. Har växt på sista tiden, gjort kloka val, mogna beslut och betett mig vuxet. Många av mina vänner är stolta över mig, dom ser hur Amir har förändrats, även om jag för er fortfarande är den rosa gaybloggen. Men men, jag är nöjd och trivs med migsjälv, det är viktigt det också.

Ska sova lite nu så att man ser pigg och glad ut imorgon på Bloggawards 2009. Kissie min älskade diva ska såklart stylas hos Bobby and u bet i'll be there too liksom. Men det är imorgon och nu ska jag  slagga galet alltså. Sleep tight, love you all.


Blev tårögd när jag såg denna bild från ikväll.
Den är så äkta, rakt igenom på alla möjliga sätt!


We made it

Så stolt, helt jävla otroligt alltså.
Jag och Amilia goes byggare Bob liksom.


Videoinlägg; bygger soffjäveln


Soffan har kommit

Är detta min nya soffa som folk ska sitta på ikväll?
Okeeeeeeeeeej....


Vart är min soffa?

Dom ringde ju och sa att den skulle levereras när som helst?
Är dom efterblivna? Orkar inte sitta på kökstolen en sekund till fan.

Empty room!


Laddar för ikväll



Låten om mig

Atle - AmirBitch

Röööööööj!

David Guetta feat. Akon - Sexy bitch

Låten som gjorde mig till AmirBitch

Britney - Gimme more

Nu känner vi oss snyggast och bäst

Pussycat dolls - When i grow up

Sing along everybody

David Guetta feat. Kelly Rowland - When love takes over

Skön feeeling

Jay Sean feat Lil Wayne - Down


Amilia tror inte på mig

Sitter och pratar i mobilen med Amilia, berättade för henne att dom ringde från Jysk och sa att hemkörningen av min nya soffa kommer när som helst. Amilias svar blev "vad bra, undra vad som händer med lagstiftningen den dagen du får körkort". Vilken fräck brud haha, jag är säkert skitgrym på att köra bil, bara att jag finner det bekvämare med ett busskort i min rosa plastficka haha. Men men, en vacker dag så ;) Kan man cykla kan man köra bil, vadfan är skillnaden bara två extra hjul.

Ska äta lunch nu innan soffan kommer, hurry curry!

Jag och Amilia på en fest i somras.
Ikväll kör vi hårt igen, videoinlägg planerat ;D


Gästblogg: Värt att läsa!

Hej!

Frida Simonsson heter jag, bor i Göteborg. Jag har läst Amirs blogg sedan den startades upp ungefär, för typ 1,5 år sedan. Jag vet inte hur det gick till, men när jag satt vid datorn en kväll och läste lite random bloggar så gled jag in på hans blogg. Jag skumläste lite, kollade bilder, you know the drill. Sen var jag fast. Jag vet inte vad det var, men det var något unikt med den här killen. Amir skriver på ett väldigt speciellt sätt, han har förmågan att säga väldigt mycket på väldigt lite ord. Det är så lättsamt att läsa, och det blir en skön paus från sitt vanliga liv när man läser hans blogg.

Amir har inte alltid haft det lätt, det vet ni som läser hans blogg. Och då menar jag inte ni som ägnar er såkallade "dyrbara tid" på att slänga in hatfulla kommentarer mot honom, utan jag menar er som verkligen sätter er in i vad som händer i Amirs liv, och hur han mår när han skriver det. Med risk för att låta som en stalker, så känns det som om jag "känner" honom nästan. Jag blir glad för hans skull när det händer något roligt, jag blir orolig när han mår dåligt. Nu när jag sett hur stor blogg han har fått, så känner jag mig som en riktigt stolt mama. För ni anar inte hur mycket den här snubben har utvecklats!

Det jag älskar mest med hans blogg är att han verkligen alltid står upp för sig själv, tar ingen skit! Om någon driver med honom för att han är "tjock"(det är du inte, lite härligt mysig bara) så driver han med sig själv tillbaka. Han kan skratta åt saker som skulle sårat många andra om de varit med om samma sak. Snubben har humor, no doubt! Han är en otrolig förebild, inte bara för homosexuella kors och tvärs, utan för vilken jävla svensson som helst!

Av alla bloggar som finns därute, så är gaybloggen min favorit. Finns det någon som är coolare, bryr sig mer om sina läsare, samtidigt som han inte alls är så snobbig som många andra hade varit om de hade haft hans läsarsiffror? Nej, trodde inte det...

Hoppas ni tar er tid att verkligen tar er tid att läsa Amirs blogg. Jag har fått så otroligt mycket ut av det, och jag hoppas även andra kan se att det är så mycket mer i hans blogg än läppförstoringar(som by the way blev AS-SNYGG) och ytligheter.

Way to go, Amir! Du äger!


Godmorgon lovers

Wohoooo ikväll ere röööj! Kände liksom igår att jag inte har festat på hur länge som helst så ikväll är det verkligen dags för mig att köra ordentligt. Är ju hemma hos migsjälv så gör inget om jag spyr, däckar eller vadsomhelst. Kan dricka hur mycket jag vill utan problem hihi! Dock har jag förvarnat alla att den som spiller på min nya soffa åker ut med huvudet förut, haha, house-boy är i farten!

Yesterday i smiled with my new lips... while thinkin' of u.


Planer för imorgon

Alla snygga och sköna är välkomna!
Smsa mig om du är sugen, orkar inte bjuda folk haha ^^


Detta är inte inflyttningsfesten.
Den kör jag nästa helg :)


Riktigt trött idag

Gick ju upp tidigt imorse och det märker man verkligen av alltså. Har kännt mig lite småtrött hela dagen och på vägen hem till mig somnade jag nästan på bussen haha, tänka sig. Men blir skönt med en lugn kväll och att få sova tidigt. Imorgon levereras min soffa hit också, det kommer att bli toppenkul!

Ayah, får se vad jag ska hitta på nu resten av kvällen innan jag känner att det blir dags för sängen. Musik är i alla fall ett måste, är aldrig hemma utan musik på liksom.


Lips by; Maria Arvidson

På tåget till Uppsala, sminkade och stylade håret på tåget.


Kissie gjorde annat haha!


När vi kom fram var allt förberett och klart.


Maria Arvidson är bäst :)


Bedövningen haha, den är jätterolig.


Ush så fläckig, på grund av bedövningen som torkades bort sen.


Så läskig bild hihi.


Supernöjd


Busade runt lite efter, som ett barn haha.


Marias egna "tantblogg" som hon så sött säger.
Ansiktsklinikens hemsida, dra dit och renovera er nu alla minilips :)


Mitt nya armband

Efter Uppsala så träffade jag och Kissie superhärliga Tina som är försäljningschef för bl.a. Ed Hardy här i norden. Gick ifrån kontoret med ett nytt armband från Humanity. Det är svart och innehåller massa fina budskap över armbandet som är blingat och ascoolt. Finns inte ute i butik än men det kommer att ligga på kring 500 kronor. Skitnöjd med mitt köp, i looove it.



Ärret på handen orkar jag inte förklara haha ^^


Jag tar munbloss?

Ååååh ibland blir man ju inte lite irriterad på iq-befriade människor. Trodde det var klart och tydligt att videoinlägget under var lite på skämt? Tydligen inte...

Man kanske ska sluta bjuda på sigsjälv?
Folk verkar ju faktiskt efterblivna påriktigt :)

Videoinlägg; Mina nya läppar

Lär er hur man röker med stora läppar ;)


Älska bilden

Ska förstora och sätta upp den på väggen hemma, ascool ju!


Ni får se resultatet av dagens läppförstoring ikväll :)


På tåget hem nu

Har sprungit som en galning genom hela jävla Uppsala C nu, min snygga vän Patrik i Göteborg kollade upp tåget åt mig och tydligen var det bara 9 min kvar tills tåget skulle gå så fan vad jag och Kissie fick springa. And guess what, jag sprang snabbast wohooo! Som en afrikansk löpare, dom vinner alltid haha. ;)

Nu sitter vi i alla fall helt andfådda på tåget tillbaka mot Stockholm. Vi ska åka och hämta Kissies klänning till Blogg Awards, tror den kommer att vara skitsnygg. Eller jag hoppas det med tanke på att den kostar 22.000 haha, inte nådigt annars.

Vill ni se resultatet? ;)


Omg, läskigt...

Vi är i full gång nu, plastic is fantastic <3


Videoinlägg; Sminkar mig

Kissie filmar mig när jag sitter och sminkar mig på tåget.
Busigt värre, snacka om att gammelgubbarna glor haha!


Sitter på tåget nu

Uppsala och läppförstoring nummer 2 here i come!!


Grattis älskling!

Britney Spears är den första artisten sedan 2006 att debutera på plats #1 på Billboard hot 100. Självklart är det nya singel 3 som är skriven och inspelad här i Sverige som debuterar på förstaplatsen. För övrigt är det tredje gången hon gör detta. Så stolt över henne. För er som kanske inte är så insatta i allt runtom själva musiken i sig kan jag säga att detta är jättestort och något som en artist verkligen kan skryta med. Ååååh så glad, ska pumpa låten hela dagen!!!



Godmorgon torsdag



Videoinlägg; Stupid gay

Trodde det skulle fotas... sitter och posar som en tönt haha.


Ny kategori i bloggen

Shopping till min alldeles egna lägenhet, tvätta kläder, diska, städa och handla mat. Detta kräver fan en helt egen kategori tycker jag - Houseboy!


Mr nice guy


Nu är det gjort

Har för första gången i mitt liv satt på en tvättmaskin!!!
Sjukt mycket vuxenpoäng senaste tiden, love it.


Mer badrumsshopping

Blev en till runda inne på Hemtex idag :)


Flumm-dag

Nu är jag hemma igen, Zine och hennes syster är med mig också. Vi har haft en riktig flummdag på stan idag alltså, länge sedan jag skrattade så mycket. Bäst var när en tjock kines satt framför mig och sov på bussen, bland det roligaste jag sett haha. Här är lite bilder från dagen i alla fall :)

Provade en keps :)


Kiss-paus är viktigt!


Zine och jag på bussen, visst är hon vacker?


Pojki gilla annan pojki.


Har mer att fixa...

Internetbank-dosan och upplåsning av min iPhone får vi ju inte heller glömma. Ska till St:eriksplan och fixa det snabbt nu sedan dirr hem för att käka middag och tvätta kläder hela kvällen. Zine, min bästa vän från högstadiet har lovat att hjälpa mig med det så det kommer nog bli en lärorik och rolig kväll fylld med skratt. Vi hörs när jag är hemma igen :)

Jag inne på Jysk, och min nya soffa som jag köpte =D


Drar iväg en sväng

Ska hämta min nya soffa, underbart att Jysk har hemkörning.
Soffan är nedsatt till 2800 kronor, vilket kap va?


Om jag får välja


Håller ni med eller är jag helt ute och cyklar?


Godmorgon sweethearts

Även idag blir en dag med lite spring, man får aldrig ta det lugnt haha. Men måste ha en ny soffa, fixa ny internetbank-dosa samt lämna in min iPhone på upplåsning. Soffan ska blir dagens höjdpunkt faktiskt. Har redan bestämt mig för vilken jag ska köpa också. En svart, blir enklast och finast så tror jag. Och må högre makter straffa den som spiller något på min nya soffa när jag har inflyttningsfest haha! Tant-Amir is in da house liksom, ordning och reda pengar på fredag. Och då ska ni se mitt berg av disk hihi!


Videoinlägg: Bokat ny tid


Edit: Ny tid för läppförstoringen, 12.30


What's up fellas?


Tjaaa snyggingar hoppas allt är bra med er. Som ni kanske förstår mår jag alldeles prima nu när jag har en iPhone och ett rosa badrum hehe. Imorgon blir det ytterligare lite spring i stan. Har småsaker att göra och så ska jag träffa en speciell person, kommer att bli sjukt kul känner jag på mig. Hon ska bland annat visa mig hur man sätter på en tvättmaskin hemma hos mig lite senare, ytterst skoj jag har fortfarande inte fattat det haha.

Ska tända ljus och ta ett bad för att slappna av lite, har varit jättestressad och uppspelt hela dagen på grund av allt krångel med att få telefonhelvetet hihi. Men vi hörs snart igen älsklingar :)

Köpte även...


Duschdraperi, badrumsmatta, handukar och ljuslyktor
594:- totalt från Hemtex


Sliten bög i stan hihi :)
Invigde vinterjackan idag också, men ska köpa ny snart.


Allting löste sig



En helvetes dag

Om det nu finns en gud så är han fan inte nådig för denna dag må ha varit den jobbigaste på hela detta år. Kissie ska vara glad att hon har kvar löshåret på skallen med tanke på hur arg jag är. Har skrikit som en fitta för att jag är så sur. Men berättar om mitt helvete senare... ska fixa lite business nu ni får se när jag kommer hem det är såååå najs =D


Du är ljuset i detta svåra tider, amen!


Videoinlägg: Ofixad till stan



Misslyckad video

"Godmorgon..... eeeeh.... *klick*"


Nya svar från frågestunden!


Vad vill du ge för tips till en ny bloggare?

Var digsjälv, att leka någon annan är väldigt svårt och man framstår bara som en idiot. Än sålänge är det väl bara Kissie som lyckas riktigt bra med att provocera och bygga upp en bloggimage? Men var er själva, uppdatera ofta och glöm aldrig kameran när ni drar ut. Då ska det nog bli bra. Designen är förresten grymt viktig. Första intrycket nivet.

Vad är svårast med att blogga?
Skriver jag 10 inlägg på en dag bloggar jag för mycket, skriver jag 5 stycken så bloggar jag för lite. Skriver jag om gayporr är jag för snuskig, skriver jag inte om det klagar ni på att man inte skriver om homosexualitet. Det jag vill komma fram till är att det är svårt att veta vad läsarna vill ha. Därför är jag en av få bloggare som läser varenda kommentar jag får.

Har du någon gång tänkt lägga ner din blogg?
Klart man har kommit på tankarna när man varit ledsen oså ibland. Men alla fördelar med bloggen slår nackdelarna med hästlängder så jag kommer absolut inte att lägga ner bloggen. Den är mitt jobb och den har givit mig så sjukt mycket och gjort mig till en bättre person.

Har du någonsin nekat att ställa upp på bild?
Inte en enda gång, spelar ingen roll hur bråttom jag har. Min blogg är för tillfället mitt levebröd och att inte ställa upp för sina läsare då skulle ju vara extremt respektlöst. Jag är alltid trevlig, i alla lägen.







Är det sant att du fick sitta ute medans Steffi knulla?
När du ställer frågan så låter det hemskt men sanningen är att det faktiskt är sant. Hon sa "min pojkvän kommer snart du får dra ut då" och eftersom jag inte hade planerat med någon den dagen så satte jag mig på en bänk utanför och frös tills jag fick tag på någon att träffa. När dom var "klara" kunde jag komma tillbaka igen. Första och sista gången jag nämner detta. Hoppas hon skäms.

Varför träffar du din mamma igen?
FÖR ATT HON ÄR MIN MAMMA!!!

Be några kompisar beskriva dig med 3 ord!
Kissie: lyckopiller, kärleksfull, knäpp.
Andreas: Lyssnare, underbar, perfekt!
Jasmine: underbar, dramatiskt, glädjefull.
Zine: Center of attention ;)

Kommer du bli tight med Paow igen?
Vet inte. Med tanke på allt hon skrivit om mig känns det som att man inte vågar för man vet inte vad som händer nästa gång vi bråkar. Men som jag säger till alla bloggläsare som kommer fram och frågar... Paow är en jättefin tjej som man har roligt med, annars hade vi ju inte varit kompisar från första början.

Är din bästa vän Kissie?
Jag har lärt mig att inte ha en bästa vän, det finns inget sådant för mig. Men Kissie är absolut en av mina bästa vänner och en av dom som jag bryr mig allra mest om. Älskar henne.

Varför umgås med din syster?
Först min mamma och nu min syster? Driver folk?

Din bror som vart med i bloggen är han gay?
Nej det är han inte. Och detta är varför jag inte tidigare lagt ut bilder på mina småbröder för jag har inte ansett dom redo för kritik. Småbarn ska inte behöva bli kallade för bögar på internet liksom, dom vet inte hur det ska hanteras. Men han som ni sett är 13 år och en tuff liten skit haha! Och nej han är absolut inte bög!! Tror han har flickvän, sist var det tre stycken iaf.







Vad tycker du om att Britney mimar?
Spelar ingen roll för mig om hon sjunger live eller mimar för Britney är inte känd för sin sångröst utan för att hon är världens bästa showartist. Jag var på henne konsert och hon mimade igenom de flesta låtarna, ändå var det de absolut bästa jag sett i musikväg. Många glädjetårar fälldes.

Vilken är din favoritlåt med Britney?
Hon har så många olika låtar men en av favoriterna är ju absolut Circus som jag tycker är väldigt personlig och väldigt Britney liksom. Älskar den. Everytime är också en sjukt fin låt som träffar hjärtat.

Är det sant att du blev fotad för Britneys egna hemsida?
Haha låter som värsta grejen nu, men det var inget speciellt. Eller jo för mig. Jag och Paow stod i kön till hennes konsert och då kom en kille fram med en fet systemkamera och frågade "is it okey of i take i picture of you, for Britneys official website" och tacka fan för att det var helt okej haha!! Blev skitlycklig när jag såg mig själv på hennes hemsida thihi.

Tycker du att Britney är vacker?
Ja det gör jag, tycker hon har ett jättevacker ansikte. Och hennes kropp är väl en perfekt kvinnokropp? Man förstår ju att hon blev utsedd till Hollywoods finaste kropp.

Har du alltid älskat Britney?
Japp, ända sedan första singeln som hon släppte för 10 år sedan. Kommer ihåg när mamma kom hem med första albumet också. Lyssnade på den och blev fast direkt.






Har du vårtor? Såg det i ditt badrumsskåp.
Som jag skrev klart och tydligt så är det ett medel mot en virusinfektion som jag fick för några månader sedan. Fick utslag på magen, sidan av ryggen samt underarmen. Men om det nu hade vart vårtmedel så vad är dealen med det? Jag är också människa visste ni inte det? :) Pinsamt.

Har du någonsin vart på ett sommarkollo?
Gud ja, blev utsedd till årets badkung ;) Den ni haha.

Har du någon tvångstanke?
Inte som jag kan komma på faktiskt. Men kan berätta att min syster hade en skitjobbig tvångstanke förut när vi var små. Hon var alltid tvungen att nudda golvet haha. Låter helt stört men ibland kunde hon bara böja sig ner och nudda golvet. Skitkul haha, retade henne för det långt efter det slutade hihi.

Du festar inte lika ofta va?
Nej i somras drog jag ned på festandet av en viss anledning och sedan har jag helt enkelt inte kommit in i party-svängen igen. Men efter blogg awards på lördag är det ju efterfest på Café Opera som man såklart ska på, sedan blir det både halloweenkryssning och gaykryssning med inte så kort mellanrum. Jag gör comeback som Stockholms partyprins snart fan, självklart med katten vid min sida.

Beslutsångest

Jag vill ju verkligen ha en chihuahua men jag tänker på hundens bästa liksom. Jag tror att jag kan klara det men är man inte säker så ska man inte köpa hunden. Men tänk er att ha en söt liten Britney springa runt här och busa. Åååh jag vill verkligen, har alltid älskat djur. Kanske blir en katt istället? Får se.

Angående jackorna. Har ju en brun Canada Goose men en röd vill jag också ha, de är så snygga. Sen saknar jag faktiskt min fjällis som jag sålde så därför vill jag köpa en sån också. Fan vad jobbigt att vilja ha, man blir ju aldrig nöjd.

Och en iPhone skulle fasiken sitta fint. Men de går ju typ bara med telenor och tre? Sug snopp förfan, ingenting förutom Comviq duger den saken är ju klar. Ayah... får se vad det blir haha. Ångest-Amir idag hehe.

Blogglön idag!!

Godmorgon alla, idag ere cash-day woho!!! Det bästa med att vara en bloggare är att man inte har någon fast lönedag utan man får massa pengar då och då under månaden. Idag kommer det att klirra rejält på kontot, underbart. Sedan får jag tyvärr vänta ett tag till innan det händer något, den 25e kommer det klirra igen, men 12 dagar går fort. Man får inte vara girig.

Vad fan ska jag köpa då? Har snackat med mina vänner om vad dom tycker. För jag tänker inte köpa allt jag vill ha för jag ska vara lite ansvarsfull och försöka att ha lite pengar kvar när månaden är slut, vanligtvis brukar ju pengarna vara slut efter 3 dagar så som jag håller på haha. Det jag är sugen på är i alla fall:


Vad tycker ni är värt att lägga pengarna på?


Happy b-day bitch!



Even if the sky is fallin' down :)


Bjuder på en...

Smarta blondiner
Med tanke på alla fördommar som finns mot blondiner är det bra att sånna som t.ex. jag och Kissie finns för att kunna bevisa motsatsen. Är det inte pinsamt att det faktiskt finns folk som tror att ens IQ sitter i hårfärgen liksom? Det är själva pigmenten man bleker bort och inte hjärncellerna. Ayah, long live Amir och Kissie liksom =D

Covers
Kan man bli gladare än när en nutida och modern artist kommer och gör om en gammal goding så att den blir tusen gånger bättre? Britneys cover på You oughta know är ju riktigt lyckad tycker jag. Och Viva la vida var ju värsta emo-låten förut men nu när Darin gjort om den så har jag spelat låten 56 gånger i iTunes och då ska ni veta att jag fick låten först igår kväll. Love it.



Alkoholister
Det är absolut inte synd om dom för fem öre, alla har dom själva satt sig i situationen. Alla gör sina val och då får man stå för konsekvenserna. Idag när jag var påväg in till stan satte sig en alkoholist på bussen och fast han satt flera säten bort fick jag värsta kväljningarna för att han stank apa. Väldigt egoistiskt av dom att vara utomhus när dom vet hur äckligt dom luktar. Tycker dom borde respektera oss andra som inte sumpat chansen till ett normalt liv. Shame on you, please take a shower and buy a Britney perfume!!

Straighta porrfilmer
Tjejerna ser ju alltid ut som äckligaste hororna, de stönar som om de fått en trästubbe i fittan och sen så får dom ju så dåligt betalt så att det är skrattretande. Även om jag hatar feminister med håriga armhålor så är jag faktiskt på deras sida angående porrindustrin. Den är ett stort skämt och borde ratas totalt så att den läggs ner. Länge leve gay for pay (straight kille som gör bögporr för pengar) haha! Sånt gillas starkt.


Förlåt för dålig uppdatering

Men jag skyller på blogg.se faktiskt! Driver dom med mig eller? Utan att överdriva så tog det kanske 10 min för mig att ladda inloggningssidan, och efter jag tryckt på "nytt inlägg" fick jag vänta lika länge innan det hände något. Och det är samma på min bärbara så det är absolut inte mitt internet det är fel på.

Idag har i alla fall varit en heldag i stan, mycket mysigt. Fast väldigt dramatiskt. Satt och grät hos ungdomsmottagningen haha, tyckte verkligen jag var värd sushi efter det. Sprang på Kissie & Joanna på vägen så dom följde med mig och mitt sällskap för att käka, vem tackar nej till det. Min favoritkatt. Love you blondie.

Ska fixa lite här hemma sen ska jag komma med något roligt inlägg som förlåt för den dåliga uppdateringen hihi. Och ni tjejer som försökte smygfota mig idag, säger bara en sak: PINSAMT för er att jag avslöjade er haha, fan vad röda ni blev ;) Puss på er.

Update från buffén

Sitter och käkar chingchong mat med Sara, Jasmine, Kissie och Joanna. Jösses vad gott alltså, som vanligt kommer vi alla att rulla härifrån haha. Anledningen till dagens dåliga uppdatering är i alla fall på grund av att blogg.se som vanligt har strulat. Går knappt att godkänna kommentarerna och att navigera sig mellan sidorna tar ju evigheter. Men men, ska röra mig hem snart vi hörs då igen :)

Första svaren!

Här har ni svar inom 4 olika kategorier.
Imorgon kommer svar på 4 andra kategorier :)



När hade du sex med en kille första gången?
När jag var 17 år gammal.

Har du pojkvän? Gillar du någon?
Nej det har jag inte, och jag gillade någon.

När kom du ut som homosexuell?
Det var november 2007 om jag inte minns helt fel, var för en kompis via telefon och hon hade redan förstått det så hon reagerade inte ens. Jag sa efter ett tag "hallå jag kommer faktiskt ut som bög för dig, ska du inte reagera hallå", haha! Var så med de flesta faktiskt. Folk har liksom alltid vetat det så det blev inga chocker.

Synd att det inte är dödsstaff för äckliga bögar.
Ja synd, då kanske du hade kunnat fokusera på annat?

Hur många killar har du haft sex med?
Ungefär 10 stycken!

Tänder du på mörka eller ljusa killar?
Ljusa killar.

Tips till en kille som inte vågar komma ut som bög?
Det bästa du kan göra är att vänta, det gjorde jag, i flera år faktiskt. Det finns absolut inte någon anledning till att stressa med det så vänta i lugn och ro så kommer det en dag komma en känsla som bara säger att allt är rätt för dig.

Exakt vad attraheras du av på en kille?
En kille kan se ut hur som helst men har han dedär speciella ögonen så är jag hans direkt, inget snack om saken. Ögonen är allt tycker jag. Sedan får han gärna ha lagom med muskler, inte för mycket utan sådär lite diskret liksom. Rumpan kan också gärna få se bra ut i jeans, kan man inte ha jeans är man illa ute haha.

Perfekt på alla tänkbara sätt <3





Blir man lyckligare av pengar och skönhet?
Absolut, det är väl en självklarthet? Jag anser att man såklart inte borde kunna bli det. Men i dagens samhälle är det klart att man blir lycklare om man har pengar och det utseendet som samhället byggt upp som ett ideal.

Hur sköter du dina naglar?
Jag sköter dom inte alls jag hatar naglar. För det första gör det så jäääävla ont att klippa dom och för det andra tycker jag det bara är äckligt när en kille typ målat eller lekt med naglarna.

Hur kändes det att göra läppförstoring?
Menar du under själva förstoringen? Inte ett skit, Maria Arvidson använder en bedövning som många andra kliniker skiter i. Det är en vit salva som ligger på läpparna i ungefär 10-15 min och den bedövar riktigt bra. Jag kände inte ens när hon tröck in sprutan i läppen.

Varför är du så tjock?
För att du ska ha något att fundera på om dagarna :)

Hur lång är du?
184 cm, dom mätte mig på Maria Ungdom tidigare i år, haha!! Får alltid höra från bloggläsare att jag är mycket längre än de förväntat sig hehe.

Tips till blondiner?
Tre enkla tips. Man ska inte bleka för mycket på en gång då tappar man bara hår, så låt det andas. Vårda håret är alltid viktigt, mycket hårinpackningar och skyddande produkter om du plattar/lockar. Och så gör ju silverschampoo alltid susen på blont hår med lite gula toner i.

Silverschampoo made this ;)





Vad är det bästa med att bo själv?
Ansvaret, jag känner att jag seriöst har blivit en mognare människa på bara några dagar. Låter konstigt men bor man själv så kommer det ett sjukt stort ansvar som man måste ta och jag tycker att jag klarar det bra. Har fixat allt på egen hand.

Vart ligger din nya lägenhet?
Jag och mina vänner har bestämt att det är smartast att inte skriva ut det. Det finns idioter till allt tyvärr, men jag bor självklart i Stockholm. Inte en meter utanför haha!

Vad har du för framtidsplaner?
Jag har länge velat syssla med marknadsföring och det har jag fortfarande tankarna på. Har ju läst företagande/försäljning på gymnasiet så grunderna har jag ju så om jag läser några extrakurser nästa år så kommer jag nog ha en galant grund att stå på i början. Egen lägenhet i innerstan med en mysig pojkvän skulle nog inte heller sitta fel. Men det är alltså framtiden vi pratar om då.

Vill du inte skaffa något extrajobb?
Jo det vill jag. Inte för att jag har brist på pengar utan för att det vore skönt att sysselsätta sig med något, en rutin liksom. Vill inte sitta hemma varje dag och ge er uppfattningen "jag är en diva som tror jag kan leva på bloggen hela mitt liv" utan vore skönt att kunna visa folk att jag faktiskt är en människa med hjärnceller som vill göra det bästa av sitt liv. Men får se hur det blir, om ett tag i sånna fall.

Blogga är faktiskt också att jobba!





Hur länge har du rökt?
Minns faktiskt inte exakt men ungefär två år.

När fick din mamma veta att du rökte?
Strax efter att jag började. Min mamma har alltid varit "gör dina egna val men låt mig få veta om dom" så jag satt liksom på uteplatsen och rökte när jag kände för det. En dag så såg hon mig och sa "haha röker du? fjantigt!" och sen var det inte mer med det.

Hur går det med Amandas new boyfriend?
Jag har tyvärr valt att avsluta det, lång historia. Jag får fixa en pojke till Amanda på annat sätt så hon inte blir ledsen haha.

Skulle du ta chansen att komma till Norrland?
Ja, min mormor pratar ofta om hur vacker det är i Norrland och eftersom jag älskar Sveriges vackra natur skulle jag inte ha något emot en helg i Norrland. Mysa i en stuga och bada i en sjö på kvällen. That's so swedish!

Vilken svensk artist tycker du är snyggast?
Tjej: Agnes Carlsson
Kille: Vet faktiskt inte.

Mot UMO nu

Ska till ungdomsmottagningen först, tar lunchen/middagen efteråt. Blir såklart sushi, what else liksom. Har som vanligt med mig bloggdatorn så vi hörs snart igen, svaren från frågestunden ska ju upp också. Kyss sålänge!


Darin - Viva la vida



Tog en sovmorgon!

Godmorgon gullungar! Vaknade vid 10 men tyckte att jag förtjänade att vila ut så sov i två timmar till. Det har börjat gå jättebra för mig att somna på nätterna. Första natten kändes allt så skumt så jag låg ju vaken till halv 6 på morgonen. Men nu räcker det att jag börjar kika på någon film så somnar jag rätt snabbt sen. Skönt det :)


Bloggtorka ikväll

Helt tom, vi kör en frågestund tycker jag :)
Svarar på minst 60 frågor totalt!! U got my word.


Jobbigt att vara vuxen?

Sitter med mitt mobila internet nu och ska beställa ett paket med tv/bredband/telefoni men funderar fortfarande på vartifrån. ComHem vet jag har en anslutning i detta hus och det funkar rätt bra eftersom jag hade det när jag bodde hos mamma. Det bästa är att man kan köpa "allt i ett paket" och få tv/bredband/telefoni för ett bra pris. Man kan även göra olika val. Jag som bloggar ska självklart ta absolut högsta hastighet på deras internet och kanske den lägsta på telefonen och tv. Sitta i hemtelen gör man inte så ofta och inte titta på tv heller. Räcker ju med bara några få favoritkanaler. Men men, får se hur det blir. Jösses vad man måste tänka på saker när man har eget boende alltså, helt stört. Ska till Ikea snart för jag behöver en pall, en soffa, soffbord, duschdraperi och en badrumsmatta. Oj oj haha.

Syster och den äldsta av mina två småbröder :)


Har bjudit på tacos nu

Mamma hade med sig 4 matkassar proppfulla med mat, fan vad snällt. Nu har jag mat för mins 1-2 veckor framåt. Jag har precis lagat tacos som vi alla har käkat tillsammans och nu sitter vi i vardagsrummet och myser framför tv'n och så pratar vi om ett speciellt husdjur som jag kanske ska köpa snart. Kommer blir jag och babe, redan bestämt att den ska heta Britney :)

Snart ska jag sätta på lite kaffe och ta fram kakor så jag och mami kan fika. Dricker vanligtvis inte kaffe men har man egen lägenhet måste man låtsas, haha!


Jag är trött på fjortisar...

Jag tror alltid det bästa om folk, men förr eller senare kommer sanningen alltid fram. Du snackar skit om Paow framför mig, och du snackar skit om mig framför Paow? Not so smart of you! Eller ännu värre... du snackar skit om mig framför Kissie också? Åååh din satmara, må du brinna i helvetet :)

Jag ska sluta lita på folk, och sluta öppna mig för alla.

Angående bögporr

Ställer du som kille upp i en porrfilm med en tjej får man näst intill inte ett skit för det. Men en kille i en gayporrfilm får sjukt mycket cash. Detta är anledningen till att de flesta killar i gayporrfilmer faktiskt är straighta och kanske till och med har flickvänner på sidan om. Detta är på ett sett rätt logiskt. De flesta bögar tänder ju på lite mer manliga killar och vilka är inte mer manliga än de straighta? Skulle bögar med rosa naglar och midjeskärp vara i gayporrfilmer skulle nog ingen titta på dom haha.

Tänkte att det faktiskt var en rolig fakta. Kanske inte så många av er som visste det? Kanske just din pojkvän har smakat på snopp för att ha råd med dendär dyra väskan åt dig ;) Mhm sistah! Haha.


Städar för fullt

Mamma och syskonen kommer om lite mer än en timme så jag städar för fullt i min lägenhet. Egentligen är det inte så mycket som behöver göras men man vill ju att det ska vara fint första gången mamma får se ens egna lägenhet. Har diskat och ska dammsuga snart också sedan är jag klar, woho.


I mitt badrumsskåp:



Mun/läppar:

Vaselin
Idomin
Tandborste
Tandkräm


Hår:
Värmeskydd
Kam
Olika vax
Dust it


Parfym:
Britney Spears
Armani Code
Armani Remix
Armani City Glam
Azzaro


Ansikte:
Pincett
Rakhyvlar
Rakgél
After shave
Ansiktspeeling
Ansiktskräm


Kropp:
Brun utan sol kräm
Brun utan sol spray
Nagelsax
Topps
Deodorant
Bodylotion
Anti ingrown hair
Dropp för min gamla virusinfektion


Idag kommer familjen

Grym jag är, uppe tidigt idag fastän jag somnade rätt sent. Idag kommer familjen hit så jag ska laga tacos och käka med dom. Kommer bli jättemys. Sedan ska jag be mamma visa mig hur man använder tvättmaskinen. Sånt fattar inte jag alltså haha. La familia kommer klockan 3 så jag har ju lite tid på mig att städa och göra fint så att mami blir stolt över mig.

Bild från igår.


Tjejerna har dragit nu

Då var det bara lilla jag kvar i min lägenhet nu. Blev en mysig kväll med te/skitsnack, film och kortspel. Inget vanligt kortspel utan något om olika länder oså, riktigt roligt var det faktiskt. Sara var ju utan tvekan bäst den lilla skiten. De enda länderna jag gissade rätt på var typ Sverige, Norge, Danmark och alla skitlätta haha. Men man blir ju bättre med tiden, sånnadär spel är ju bra för man lär sig något :)

Ska käka lite kvällsmat nu och. Har hackat massa grönsaker som jag ska käka med gott bröd till. Lätt och enkelt nu på kvällen. Frågan sen är vilken av de nya filmerna jag ska se på ikväll innan jag somnar. Släkten är värst är ju en favorit så den blir det nog.

Jag och Jasmine påväg till bussen, älskar dig brownie <3


Hur bögar har sex v.2

Detta är ett seriöst inlägg. Många som mailar/kommenterar och undrar hur homosexuella killar gör när dom har sex. Eftersom detta är Sveriges största gayblogg tycker jag att jag har all rätt till att lägga upp bilder och visa er. Och jag tar faktiskt hänsyn till de minderåriga och censurerar det värsta. Så alla bitterfittor kan knipa käft och sluta leka så fina i kanten. Som om ni aldrig har smakat på snopp eller vadå? Alla är vi slampor så är det bara :)







Innan ni skriver något dumt eller anmäler:
1. Jag är gay
2. Gay är en kille som gillar en kille
3. Detta är en gayblogg
4. Passar det inte så läs inte?


Dricker te med mina väninnor

Ja nu när jag har egen lägenhet måste jag låta vuxen, eller inte haha! Jag har suttit med Sara & Jasmine och snackat om massa allvarliga saker, lite tårar har det blivit också. Men nu ska vi sätta oss och titta på film och mysa massa. Popcorn och High School Musical 3!


Lite svar på kommentarer


Hahahaha, driver du? Leker jag muslim? Absolut inte. Trodde folk visste att jag hatar religion mer än allt? Tycker att det bara skapar krig och bråk. Men det är min personliga åsikt och jag respekterar alla som är troende. En av mina bästa vänner (Sara) är ju väldigt troende. Och ja jag äter gris.



Ja jag var på den visningen, men det var absolut inte jag som kastade godis. Det var några babbar som satt en bit ifrån mig som skrek "godisregn" och sedan kastade saker på folk. Väldigt omoget. Något jag lärt mig är att uppföra mig. Man kan känna sig hemma när man är hemma, men fan inte bland folk.



Självklart, vad skönt att folk vågar erkänna det och inte sitter hemma helt avundsjuka! Jag har fan Sveriges snyggaste läppar, ain't no talk about it! Jättenöjda med dom, Maria Arvidson är bäst på läppar :)


Tillbaka från centrum

Sitter här hos mig nu med Jasmine! Vi gick in en sväng på Hemköp och handlade lite nödvändigheter som jag ville ha. Hittade inte mataffären först så fick hjälp av en snäll bloggläsare hihi. Passade även på att köpa två stycken dvd filmer som jag kan ha om nätterna när jag har svårt att somna hehe, man är ju inte van vid att vara ensam i en främmande lägenhet så blir ju lite knas ibland. Men men... snart kommer Sara också och då blir det myskväll hos mig :)



Mot centrum nu

Har precis klivit ur duschen och måste klä på mig fort som fan. Ska möta upp Jasmine och sedan ska jag handla lite mat på Coop. Eller mest småsaker. Sallad, juice, te osv... Vi hörs när jag är hemma igen. Love.

Alltså fatta att jag inte pluta med läpparna på bilden.
Jag är kär i mina nya läppar! Åååååh!!


Bild från igår

Möter varenda dag så sjukt trevligt folk när man är på stan.
Här är ett härligt gäng från bion igår som ville ta en bild :)


Kom så knullar vi


God morgon

Åh vad skönt jag sov inatt, somnade nästan direkt när jag la mig i sängen. Men först låg jag och pratade i tel med Sara i typ evigheter. Sara är en sån vän som alla behöver. För er som inte vet har jag känt henne rätt länge, ett bra tag innan jag ens började blogga. Sara är alltid den som får mig att skratta, den som höjer upp stämningen. Och det finns ingen jag kan lita på så mycket som henne. Hon vet allt om mig och jag vet allt om henne. Sara vara sig underbar kvinna, heippa!

Ska kirra frukost och fixa mig lite!
Hörs snart igen alla heta tigrar ;)


Sara och jag, nulla sig en enpe <3


Godnatt mina sötsaker

Fick precis sms av min prins (utan vit häst) som ska sova nu och jag ska faktiskt ta och göra samma sak. Vi hörs imorgon bitti igen allihopa. Godnatt och dröm sött!


Vääääärldens bästa film!!!

Fame! Jag hade gåshud 90% av filmen och jag grät 50% av filmen, promise. Det är verkligen den bästa filmen jag sett. Min största dröm när jag var liten (nu med iof) var ju att bli artist och få sjunga så filmen tilltalade verkligen mig. Jag rekomenderar alla att se filmen för den hade också ett jättefint budskap. Det var liksom inte bara "dansa sjung och var glad". När dom står i slutet av filmen och sjunger om att aldrig ge upp så bara grät jag, så sjukt fint. Längtar tills skivan med låtarna från filmen släpps, då blir det fame-parteeeey!!



Update från Alberts

Min nya film =D 99:- bara haha vilket kap.


Soman och Natalie beundrar min film haha.


Snart ska jag och Sara dra till bion, hörs när jag är hemma!
Ha en toppen fredagskväll/natt allihopa! Kysss.


Mot city

Fika, käka, shoppa & bio! Smell you later babes <3

Idominet tvättar jag bort innan jag drar ut ;)
Det är perfekt mot torra läppar.


Dagens film / låt

Ska ju se filmen FAME ikväll så vad passar inte bäst som dagens låt än filmens soundtrack? Som tidigare sagt så älskar jag verkligen den låten och tycker att den nya versionen är riktigt häftig och bra. Enjoy the music!



Dagens måsten, snart klara



Vinnare av presentkort 500:-

Blogg: maddsonn.blogg.se
GratisBio nick: maddson

Grattis! GratisBio kommer direkt att skicka ut presentkortet till den andress som du angav när du registrerade dig på sidan!

Extra stor hiss...

MINA NYA LÄPPAR!!! Som jag sa så är det bara dom som inte har råd som säger att det är fult eller fel med läppförstoring (och plastikkirurgi). Alla vettiga människor ser väl hur sexigt det är med ett snyggt plut på läpparna. Och ni som säger "lek inte ball för det är inte dyrt" kan ju knipa käft för mina läppar kostade 5.200 och jag ska fylla på om 1-2 veckor igen. Och 10.000 kronor växer absolut inte på träd mina vänner. Jag vill absolut inte skryta, men när folk alltid ska göra allt för att försöka trycka ner och vara elaka så måste jag få försvara mig. Some people love my lips, and the others are just jealous ;)

Maria Arvidson you rock!!


President Amir

- Min nya lägenhet (såklart)

Den är perfekt. Den ligger inte inne i stan och absolut inte för långt ut heller. Den verkar ligga i ett lugnt och skötsamt område så jag slipper wannabes som eldar upp papperskorgar och kastar fimpar på gräsmattorna. Lägenheten är alldeles perfekt för en person. Stort vardagsrum, perfekt kök och stort badrum. Massa föråd överallt också. Jag verkligen trivs och är supernöjd.

- Gå på bio
Har ju börjat gå på bio rätt ofta faktiskt. Jag och Sara har fått värsta bio-kicken och det är jättemysigt. Filmer är ju alltid bäst på bio och att det börjat satsas på 3D-filmer är ju underbart. Det lyfter ju hela känslan och en skräckfilm i 3D är ju bland det bästa som finns. Höll på skita på mig sist, påriktigt.



- Mini-serier
Hatar när tv ska förstöra längtan efter ett bra tv-program. Svenska hollywoodfruar har man ju verkligen lärt sig älska och nu när det blivit som bäst så kommer det inget mer. Hur fan tänkte dom när dom bara spelade in 4 avsnitt? Jättekorkat ju. Nyheterna går på tv flera gånger per dag men Hollywoodfruarna får man bara se 4 gånger? Vart är samhället påväg liksom?

- Haters
Ja ni vet vad man säger... avundsjuka ;) That's it!

This is why u love me

För att jag är så jävla efterbliven och skön haha!
Spelade in dethär halv 6 inatt, hallå liksom? Retarded!


Bio ikväll (?)




Godmorgon, hoppas ni sovit gott allihopa. Själv har jag bara sovit sådär, men det är ju första natten i en ny lägenhet helt själv så det är väl inte så konstigt egentligen. Har precis käkat frukost och ska hoppa in i duschen nu. Sedan ska jag städa och göra lite fint här ifall någon kompis ploppar upp haha. Nejmen blir nog en kväll i stan idag, orkar inte sitta inne och ruttna jag har fan inte fått vara en Stockholmare på två vecko, so not okej.


Blir kanske bio ikväll ju föresten. Filmen FAME har ju premiär och som jag sagt så ska jag se den ikväll om jag så ska behöva gå ensam. Jag har verkligen väntat på att denna film ska komma, så sjuuukt taggad!!


I heart suckin'


Ensam hemma nu

Happ... vad gör man nu helt ensam i sin lägenhet? Diska efter middagen tar 5 minuter, vika in de tvättade kläderna i garderoben tar 3 minuter, sen då? Kanske kan tugga lite på ett päron? Ångest alltså. Imorgon ska jag åka in till stan och köpa massa dvd-filmer som jag kan kolla på kvällarna innan man ska sova. Sen ska jag antingen hämta mitt skrivbord som står hos mamma eller så köper jag ett nytt på Ikea. Dock är det som står hemma rätt så nygjort (morfar har gjort det själv) så känns drygt om jag inte skulle använda det. Men frågan är fortfarande vadfan jag göra? Kolla mina läppar i spegeln har jag gjort ca 30% av denna dag så det orkar jag inte.

Tror jag ska ta mig ett bad förfan, bloggar senare igen. <3


Sitter med stationära datan i köket tills mitt skrivbord kommer.


Myser med mina syskon

Min syster och äldsta lillebror har varit här ett tag nu och myst i min nya lägenhet. Vi har käkat middag tillsammans, lax med lite gott till, yummie. Min lillebror har även spelat lite tv-spel, jag har allt haha. Det enda som fattas nu är en större soffan och några krokar till tavlor som ska upp. Men min Britneyaffish sitter uppe så jag är mer än nöjd, kommer sova gott hihi.

Lillebror och lillesyster!


Finaste delen av lägenheten!


Min läppförstoring

- Vart gjorde du din läppförstoring?

Jag gjorde den hos Maria ArvidsonAnsiktskliniken i Uppsala. Tåget till Uppsala är superbilligt och tar bara 40 min så det var absolut värt det. Kliniken var sådär perfekt inrett, såg rent och jättestiligt ut på samma gång. Maria Arvidson var verkligen underbar och det blev massvis med skratt både innan och efter förstoringen.

- Vad sprutade du in i läppen?
Det jag fyllde ut mina läppar med heter Juvederm och är mycket bättre än Restylan som alla kör med. Restylan klumpar sig alltid och ser bara missbildat ut. Maria sysslar enbart med Juvederm och eftersom jag använt Restylan förut kan jag säga att Restylan är so last year ;)

- Vad kostade det?
Jag sprutade in 1,2 ml Juvederm (ungefär 2 fulla sprutor) och ett sådant kalas går på 5.200 kronor! Verkligen värt det och man tjänar på det med tanke på att 1,2 ml Juvederm motsvarar 2 ml Restylan.

- Din läpp såg ut som en f*tta på första före/efter bilden?
Efter behandlingen ser såklart läppen överdrivet stor ut eftersom att den är svullen, förstår väl vilken människa som helst med vett i skallen? Nu har svullnaden lagt sig och jag är verkligen mer än nöjd. En riktig kick för självförtroendet.

- Hur länge håller din utfyllning av överläppen?
Eftersom att jag inte fyllt läppen med Juvederm innan så ska jag tillbaka till kliniken om 1-2 veckor och spruta in ännu mer, detta gör att resultatet kommer att hålla längre. Ju oftare du fyller på i början, desto mindre behöver du fylla på i framtiden. Maria som gjrode det på mig fyller t.ex. bara i läppen en gång per år, och hon har verkligen jättevackra läppar med fint plut. Maria är så grym att hon gör det på sigsjälv också ;)


Smygtitt på köket

Mer än det lilla av lägenheten får ni inte se försän allting är klart :)


Vilken konstig känsla

Allt står på sin plats, det är städat och fint, jag är hemma! I mitt hem. Min egna lägenhet. Helt stört alltså, men skitkul och jag är verkligen jätteglad. Om ett tag kommer syster och bror för att lämna lite saker som jag behöver. Sen på kvällen kommer Jasmine och Sara för att kolla läget. Nu ska jag diska min alldeles egna första disk (ett glas, men endå!!). Smell you later =D

Tack mormor...

Tror kylskåpet i min nya lägenhet klarar sig ett tag nu haha?


Dags för stora flytt-dagen

- Käka på restaurang med morföräldrarna
- Storhandla mat till min nya lägenhet
- Köpa dammsugare/städsaker/tvättsaker
- Köra alla mina saker hemifrånt ill nya lägenheten
- Fixa och dåna så allt blir supersnyggt!

Bloggar såklart under dagen, kyss sålänge <3

Söt bild från igår


Skitsöta bloggläsare som vi träffade igår i Uppsala!


Godmorgon på er

Är i bondesamhället  igen! När jag fick min lägenhet igår så bestämde jag mig för att åka hit till morföräldrarna igen för idag ska dom hjälpa mig att flytta. Dom ska köra massa saker till lägenheten och sedan ska vi åka åka och storhandla till min alldeles egna lägenhet, coolt va? Är supertaggad på att fixa iordning och göra det fint precis så som jag vill. Perfekt kommer det att vara då min Britney affisch sitter uppe.

Titta bilden, för första gången kan jag le utan att överläppen totalt försvinner och ser obefintlig ut. Så kommer le oftare på bilder nu thihi!

Älskar verkligen min nya överläpp, så fuckin snygg!!


Det riktiga resultatet:

Nu har svullnaden gått ner och mina läppar är pefekta. Så ni som tyckte dom var så fula kan ju ta tillbaka era ord och erkänna hur avundsjuka ni är nu när ni ser det riktiga resultatet ;) Är verkligen supernöjd och imorgon kommer ett stort inlägg om hela läppförstoringsgrejen.



Lyckan är gjord

- Handpenningen är betald
- Nycklarna är hämtade
- Kontraktet är skrivet


Ännu mera spänning nu

Påväg till lägenheten som jag eventuellt ska hyra i några månader. Berättar såfort jag vet hur det blir !!

Tack Maria Arvidson


Före
Som ni ser, absolut ingen överläpp liksom.


Efter
Tänker er att jag inte ens plutar, två fulla sprutor ;)


Nu är ni nyfikna va? ;)


Videoinlägg: Mot Uppsala!

Titta mina mörka ringar under ögonen haha.
La på smink dirr efter jag såg videon ;p


Fick nästan en orgasm

Det var så skönt att platta och styla håret så att jag nästan fick en orgasm alltså!! Har ju inte rört håret med något annat än schampoo ända sedan jag kom hit. Nu ser jag i alla fall ut som en människa igen hihi. Ska börja packa ner lite småsaker i väskan (sover ju hos Kissie ikväll) och klä på mig så är jag klar. Men vi hörs igen innan jag drar :)

Ser ni vad långt det blivit? Måste ringa Bobby snart igen.


Jag har bloggat jättebra!

Godmorgon allihopa! Hoppas ni har sovit gott, själv vaknade jag mitt i natten av att det var värsta stormen ute typ, creepy. Anyways, jag har tänkt på en sak imorse. Jag har varit ute i bondesamhället i snart två veckor och här finns det absolut inte ett enda skit man kan göra och ändå har jag bloggat bra och lyckats behålla 30.000 unika besökare per dag. Väldigt bra faktiskt. Stolt över det. Men idag blir det ändring för idag blir en rolig och spännande dag för mig. Viktigast på schemat:


Videoinlägg; Mina naturliga läppar

Ja... för efter imorgon 14.00 kommer de vara förstorade ;)


Kan inte sova

"Jag är din om du lovar att aldrig gå
bara lova mig det, du är den enda jag vill ha"

Miss u


Då kuk och alkohol inte fanns



På den tiden fanns det inget "pluta like a bitch" utan då log man, haha.


Vem faaaaaaaaaan klippte dendär luggen? :@


Denhär bilden är tagen bara ett stenkast från mormors hus där jag är nu!


Heldag med babe

Imorgon ska jag möta upp min babe på tågstationen i Uppsala, sedan ska vi tillsammans till Drottninggatan (i Uppsala) och förstora våra läppar, wohooo!!! Sen ska vi till Stockholm för på kvällen ska jag åka och titta på en lägenhet som jag eventuellt ska hyra i några månader, i alla fall över julen och nyår minst. Kissie gör såklart sällskap och sedan ska vi mysa hemma hos henne där jag ska sova. Perfect perfect perfect :)


Lägenhetsvisning imorgon

Hemma hos mormor igen! Efter tandläkaren så tömde mormor alla hyllorna på Ica Maxi haha, hon är bäst på att storhandla mat. Sedan kollade jag mailen också och det blev bestämt att jag ska på lägenhetsvisning imorgon på kvällen. Ska till Sthlm och kika på en lägenhet som jag vill hyra några månader, i alla fall över jul och nyår minst. Hoppas det går bra, trött på landet hihi. Nej nu ska jag värma pizzorna som mormor köpt som kvällsmat :)

Väldigt passande låt eller vad säger ni? =D
Jag ler när jag hör den, man blir glad.


"I need a house, I need a room
I need a bed to sleep in
I need a coffee and a kitchen sink
I need a friend, I need a love, I need someone "


... zZz ....

Sitter fortfarande ensam i bilen och somnar snart.
Har pensionärerna dragit på fest eller vadå?


I Enköping nu

Mormor är inne hos tandläkaren och morfar tar en promenad medans så jag sitter här ensam i deras bil och myser med min iPod. När mormor är klar tror jag vi ska till Ica Maxi och storhandla mat, hon brukar göra det en gång i veckan. Jag måste fan köpa en Ben n Jerrys om vi ska dit, yummie liksom.


iPod touch'en är uppdaterad



Återställde spelräkningen för ett tag sen, därför siffrorna är låga!


Tror jag har en lägenhet

Den verkar perfekt. Den ligger inte mitt i stan men inte alltför långt ut heller. Det är en finare förort och inte en såndär smutsig där ungdommarna eldar upp bilar och rånar sina egna grannar. Priset är alldeles lagom och allt verkar helt bra. Senast fredag vet jag om lägenheten blir min eller inte. Väldigt spännande, men det visar sig. Man ska inte ha alltför höga förhoppningar för då finns risken att man blir alltför ledsen om det inte går som man tänkt sig!

3-4 år gammal foto!

Jag och min vän Zine! Synd att man inte ser så mycket haha, fail!


Hon var faktiskt med mig första gången jag blev igenkänd på stan och fick beröm för min blogg. Minns att jag ringde mamma direkt och sa att en tjej ropat efter mig och sagt att min blogg var bäst haha. Det var tider det... nu är man nästan van vid att bli igenkänd ute. Jag menar, man vill inte gå ut ofixad osv för man vet hur det blir när man kommer in till stan. Säger det inte som ett klagomål, jag älskar mina läsare det vet ni :)

Godmorgon tisdag

Imorgon gör jag min läppförstoring, fatta vad taggad jag är! Kissie ska också göra samtidigt så det blir dubbelt så kul hihi. Men idag är idag och det går inte att hoppa över. Alltid när jag vaknar här så har mormor och morfar redan käkat frukost så nu är det snart dags för lunch. Laxfilé när man precis vaknat är ju inte helt fel eller hur? Sedan ska mormor till tandläkaren i Enköping så jag följer nog med dit sen :)



Måste påminna han ibland



Dags för tävling igen



Lust att vinna ett presentkort på 500:- som funkar på ca. 35.000 butiker runtom i Sverige? Inte något att tacka nej till direkt va, haha. Följ dessa två steg så kanske du vinner. Lycka till! Drar en vinnare på fredag.

1. Om du inte är det, bli medlem på GratisBio (helt gratis).
2. Skriv en kommentar här med ditt nick på GratisBio.

Nu är vi tillsammans igen

Jag och min kära data <3


Måste dock använda morsmors bredband från Glocalnet, ej att rekomendera.


Dagens 2 dissar

Kakmonstret Emelie!
Jag skrev skit om Kissie men det var en helt annan sak för hon skrev även om mig. Vi bråkade, om du vet vad det är? Det är något som det krävs två personer för. Kissie har inte behandlat dig illa utan bara för att hon inte länkade dig i ett inlägg så blev du sur och började skriva trams om henne och lägga ut privata bilder på henne. Ditt lilla vider, du är också en såndär som blev tappad i golvet när du var lite. Och ja, även du med huvudet före. Ush. Lär dig skämmas.


Gay-Gabbe
Bara för att jag inte orkar blädda ca 1.000 kommentarer bak i arkivet och radera en kommentar om dig där någon 13åring skrivit att du är peddo så börjar du vara otrevlig och snacka om att jag inte ska vara sur för att du inte vill ha mig? Snälla rara, du har verkligen fått för mycket luft. Svalt en fläkt eller? Jag såg en miniatyrbild av din profilbild på Facebook och sa att du var snygg, snälla rara. Jag han sedan gå igenom 2 av bilerna på dig i ditt album innan jag klickade ner rutan. Du är inte ful, men ta mig fan inte så snygg att du ska gå runt och tro för mycket. Överdrivet självförtroende är osexigt, lär dig det Gay-Gabbe.

Jag anser mig fortfarande vara Sveriges snällast bloggare.
Men ibland kan även jag tröttna på idioter, gör vi väl alla? :)

Längtar tills ikväll

Morföräldrarna är ju som nämnt i Stockholm idag och innan dom åker hem ska dom hämta massa saker som jag har kvar i Stockholm. Det jag är gladast över är min stationära dator som dom ska ta hit. Trött på att använda min bloggdator dygnet runt den är ju så liten och man kan ju inte göra något annat förutom internet och msn på den. Men nu får jag tillbaka mitt iTunes, Photoshop, alla filmer på datan osv. Superglad =D


Äntligen ska jag få in Britneys nya låt i min iPod touch!!!
(Ja... den med 24k guldplätering, rauuuwr)

Dagens låt

Har inte ni också fastnat för den?


Vi tror vi vet så mycket

Mormor och morfar är i Stockholm idag så jag är helt ensam i deras skitstora villa, alltid varit rädd för spöken när jag är här haha. Huset har 4 våningar och helt byggt i trä, så det liksom knakar och låter konstigt ibland. Tacka fan för att man blir rädd ju haha. Men men, mormor har lagt fram Findus färdigmat och jag har lärt mig hennes dvd så jag ska nog klara mig.

Just nu tittar jag på dokumentären Planet Earth som bland annat vunnit fyra Emmy, bland annat för bästa dokumentär. Sitter och tittar på avsnittet "sötvatten och grottor" som är lika fascinerande som det förra avsnittet jag kollade på för några dagar sen. Det är helt stört vilken vacker planet vi har. Man sitter liksom i lilla Sverige och tror att man sett saker men vi har inte sett ett skit av vår egna planet. Såg nyss världens högsta vattenfall och det var bland det vackraste jag sett, fick gåshud på hela kroppen nästan. Det var så långt så att innan vattnet ens hunnit falla ner till floden så har det blivit ett stort moln av ånga bara, coolt va? Ska fortsätta kolla nu, så insatt så hihi. Gaybloggen loves nature?


(Mormor läser Vecko Revyn)

Mormor: Vem av dom är dendär Kisse?
Jag: Hon som är blondast dära...
Mormor: Kunde jag väl anat. Fast fin var hon.
Jag: Hihi ja, skitsnygg.
Mormor: Men har Kisse gjort silikon?
Jag: Nej, men hon ska göra =D
Mormor: Attans, hon har ju redan stora bröst!
Jag: Men hon vill ha större, thihi.
Mormor: Vaaa? Lilla flickan som är så söt?
Jag: Man ska vara sexig, inte söt.
Mormor: Ungdomar, ni är alla lika dumma i huvudet!

Vi är nära...

... för nu är det redan måndag och på onsdag ska jag göra min läppförstoring!!! Är så sjukt taggad alltså. Har ju faktiskt gjort det en gång förut men det var mer ett "test", jag sprutade i en jätteliten mängd restylan och det syntes knappt att jag hade gjort något. Denna gång ska jag spruta in ordentligt så jag får ett riktigt jävla plut. Ska bli skönt att slippa anstränga sig för att få snygga läppar på bild, mouhaha. Oså blir jag super säxy lagom till Blogg awards!

Och förresten.. God morgon :)


Folk tänker inte ibland

Får alltid kommentarer om hur fet och äcklig jag är. Men vet ni vad som är tur? Att jag är en människa som inte bryr mig. Jag bryr mig inte vad andra tycker utan sålänge jag själv känner mig nöjd så är allting frid och fröjd. Fattar folk inte det?

Och tänk om jag var en sådan som brydde mig? Tänk om jag skulle börja spy upp min mat bara för era kommentarer? Eller sluta äta helt och hållet tills jag blev undernärd och tvungen att tvångsmatas? Folk tänker inte innan dom öppnar sina käftar. Jag menar, försöker folk på riktigt berätta för mig att jag är fet som om jag inte skulle veta om det? Ni som skriver sådant... ni är lika korkade som era morsor som tappade er i golvet när ni var små... med huvudet före!!!!

Jag vet hur jag ser ut, men tack för ert engagemang!

Min tråkiga humor!?

Steffi: Gayboy vad gör du?
Jag: Inget har så tråkigt här alltså.
Steffi: Ja, din syster och Sara har åkt hem va?
Jag: Ja, men du!!! Jag knullade idag hihi.
Steffi: Va? Vem då?
Jag: Jag vet inte, men fick 2.000 kronor så najs!!!!
Steffi: Vaaaaa?
Jag: Steffi jag skojade?
Steffi: Jaha....

Hänt en sak med mina läppar... därför jag har idomin!

Tråkigt nu igen

Syster har åkt hem till Stockholm och även Sara, suck vad tråkigt det är nu. Morföräldrarna sitter och spelar bingolotto och jag sitter här ensam med min coca cola. Big boy goes lonely boy haha. Älskar när jag kommer till min favoritrestaurang på Stureplan och den superkorta kinesen som äger stället skriker "aaah biiig booooy" och ser sådär skitglad ut haha. Sen när efterätten ska delas ut så får jämt alla vid mitt bord en glasskula medans jag får två, oså säger han "big boy big glass" haha så söt. Inte vart där på över en vecka nu måste dit snart i think, han måste ju sakna mig hihi.

Skriv som Britney

Känner ni igen dom olika skrivstilarna? Jag har hittat en sida där man kan ladda ner alla olika typsnitt som Britney använt på hennes skivor, singlar osv. När jag gör en ny header nästa gång så ska jag nog använda samma stil som hon körde på "Circus" eller parfymen "Curious", mycket fina. Klicka här för att ladda ner dom du också!

Bilder från marknaden

Mötte upp Josefin bl.a. Hon köpte asmysiga handskar!


Jag på marknaden :)


Josefin, Victor, syster och jag!


Syster och Sara!


Jag köpte mig en ballong hihi, heliuuuuuum!


Syster och jag vid Saras favoritställe, munkarna haha!


Min lilla ädelsten hihi!


Dagens shopping från marknaden

Sara och jag köpte tofflor i 100% fårull, mys på hög nivå!


My boy lollipop, you are my sweetest candie...


Heliumballong, dags för ett videoinlägg? ;)


Till mina småbröder i Sthlm!


Hemma från marknaden nu

Vilken rolig dag, fast tråkigt att det var så kyligt hehe. Har köpt lite olika saker som jag ska visa er alla senare men nu ska jag och Sara fika med min mormor, hörs sen. Kyss!

Jag och syster med skitsöta bloggläsare!


Nu är vi klara!

Sminkade och klara, dags att dra ut på marknaden.
Har jag inte en sjukt vacker syster förresten?


Stress to sucess

- Duscha
- Fixa håret
- Välja kläder
- Sminka mig
- Möta Sara 13:13
- Gå på marknaden!



Sista deltävlingens vinnare

Grattis Henke!

Imorgon har vi sista kvalet innan final.
De två killar som får flest röster då går till finalen =D

Marknadsdagen är här

Godmorgon på er alla! Har precis klivit upp ur sängen och ska nu äta frukost, yummie. Har även ringt Sara och fått upp henne ur sängen. Hon ska ju ta tåget upp till mig idag och gå på marknadaden här i Örsundsbro. Kommer att bli en jätterolig dag tror jag. Men ska käka min frukost nu och försöka få upp syster ur sängen. Hörs snart igen :)


Kolla på videon!!

Ser ni reklamen som visas innan? (Om inte, klicka F5 och titta igen). Den filmen längtar jag så sjukt mycket till just nu, och har gjort det i flera veckor. jag kommer säkert gå på bio hur många gånger som helst och se den filmen. Det kommer bli årets bästa biofilm, jag bara vet det. Soundtracket har jag pumpat sönder i min iPod typ tusentals gånger, loveh it.

Själva videoinlägget är mitt berömda utlåtande om kattungarna haha!


Sista deltävlingen




Jon, 18, Skåne

Är intresserad av mode och shopping och att hålla min kropp i form på gymmet. Har planer om att flytta till Stockholm men sen inte så ljust ut med lägenheter. Resan mellan Skåne och Stockholm är absolut inget problem.

Anthon, 21, Malmö

För lat för att skriva något om sigsjälv!

Kevin, 17, Stockholm

Jag bor just nu i Södertälje, men letar lägenhet inne i stan. Jag har svart hår naturligt, fast just nu är det blont med lite mörkare slingor i, inte som på bilden.

Henke, 22, Stockholm


Intressen: festa, träna och träffa kompisar.


Vinnarena avslöjas imorgon bitti! Han och dom andra 3 som tidigare har gått vidare kommer att mötas i ett kval där 2 killar går vidare till den slutgiltiga finalen!!


Snacka inte skit!!

Anonym skrev:
Jag är emot skönhetsoperationer, men att påstå att det bara är folk som inte har råd som inte gillar det är de dummaste jag har hört.

Amir svarar: Fan vilket skitsnack, du ljuger ju för digsjälv? Försök inte inbilla någon att det finns vettiga anledningar till att inte skönhetsoperera sig? Ska du precis som alla andra skylla på att det finns vissa risker eller vadå? Då kan jag säga dig att du kan sluta äta chips, sluta röka, sluta dricka alkohol, sluta dricka redbull, sluta äta lösviktsgodis osv.

Nästan allt vi gör i våran vardag är farligt nuför tiden. Det finns risker överallt. När det kommer till bl.a. rökning och alkohol säger folk "skitsamma man dör ändå förr eller senare" bara för att dom har råd med rökning och supa, men när folk inte har råd att fixa till det dom är misslyckade över på sigsjälva då är det helt plötsligt inte okej för att det är farligt och kan gå snett? Bullshit, ni alla vet om det och kan sluta ljuga för er själva. Jag själv har inte heller råd att göra om allt jag skulle vilja, men jag sitter ändå inte och säger att det är fel med skönhetsoepration. Ni gillar inte plastikoperarade människor bara för att ni själva är ledsna över att ni inte har råd att bättra på er, and that's a fact!!! Get deal with it.

(Amandas new boyfriend om 30 min, missa inte!!)

Kan inte hålla mig....

JAG SKA GÖRA LÄPPFÖRSTORING OM 4 DAGAR =D

Seriöst, hur ska jag inte kunna berätta det för er? Jag är ju hur glad som helst för det. Datumet blev bokat i förrigår så jag har i alla fall hållt mig i 2 dagar från att berätta det, nästan så att man blir stolt haha. Det hela handlar om ett komplex. Har i flera år tyckt att jag har en för liten överläpp i förhållande till min underläpp som har ett naturligt plut och ser fylligt ut. Tänker såklart inte spruta in värsta Linda Rosing mängden av Restylane i överläppen utan bara så att den ska se mer proportionerlig ut, enligt mitt egna tycke :)

Om du inte själv tycker att du ser bra ut så kommer ingen annan heller att tycka det. Och om du kan betala för att bättra på det så varför inte? Folk som har emot kirurgi i skönhetssyfte är enbart sånna som inte själva har råd, och det är en tragisk fakta.


Oviktig information!

När jag var liten ville jag bli designer.
Syslöjd var mitt favoritämne i mellan-högstadiet och jag minns när Fanny fick göra egna mjukisbyxor. Jag vart grymt avundsjuk. Själv fick jag brodera en kudde till min mormor som hon fortfarande har framme.

Min mormor har universums skönaste säng. Med tanke på att hon har lite ryggproblem så är det ju logiskt att hon har typ världens underbaraste madrass. Lovar, man slockar på 10 snabba sekunder i hennes säng haha.

Jag slåss alltid i sömnen. Vanligtvis vaknar jag av att både kuddar och lakan ligger på golvet och täcket brukar kunna hamna var som helst. Kan helt enkelt inte ligga still när jag sover.

Jag har en tvångstanke att jag alltid måste ha min mobil. Vart jag än är så måste den alltid finnas nära. Jag behöver såklart inte hålla den i handen men om den inte finns nära så blir jag stressad och hispig. Det finns inte heller någon som får hålla i min mobil eller leka med den. Den är helig mark.

Har ni läsare någon oväntad info om er? :)

Stor marknad imorgon

Igår åkte bondesamhället till Stockholm och imorgon kommer Stockholm till bondesamhället. Den första söndagen i oktober hålls det varje år en gigantisk marknad här i Örsundsbro där min mormor bor. Jag har varit på den varje år och tro mig att jag ta mig fan inte tänker missa den i år. När jag var liten vaknade jag alltid först på marknadsdagen oså satt jag på stolen i köket och väntade på att alla skulle vakna.

När jag säger att Stockholm kommer till bondesamhället (Örsundsbro) så syftar jag på att Sara ska komma och gå på marknaden med mig. Kommer att bli en toppendag för Sara är en perfekt person att gå på marknad med. Jag ser framför mig hur hon kommer att driva runt med sin systemkamera och driva med alla bönder haha. Vet inte riktigt vad jag ska köpa. När man var liten var det lättare för då ville man i princip ha allt man såg. Nu när man är äldre är man ju mycket mer kräsen men det kanske blir en heliumbalong så att jag kan göra lite piff&puff-videoinlägg till er kära läsare, skulle ni gilla va? =D


Grattis Britney - 10 år

För att fira att det är exakt 10 år sedan Britney slog igenom som artist så ska det släppas ett "The singles collection - ultimate fan box" som är en en box med alla hennes släppta singlar i orginalförpackning. Den kommer att ligga på 800 svenska kronor typ och tacka fan för att jag ska klicka hem den alltså!!!! Längtar som fan. Ska ta alla hennes singelomslag och sätta ihop till en gigantisk tavla, weeei =D


I love you all

Fick kommentar av en läsare som jag träffade igår: HEJ AMIR! det var jag och min kompis som kom fram till dig igår på tc runt åtta och jag gick fram och bara - hej är du inte amir och du bara jo det är jag och blev lite smickrad hehe och jag bara jag älskar dig och allt haha! Du är så gullig och underbar person i verkligheten, trodde du bara skulle dissa oss och ba hallå jag är kändis försvinn! men nej du ba "vad söt du är" och allt! så jävla sweet! Love u amir!

Där ser ni, folk som påstår att jag är en jävla diva som tror för mycket har så fel. Jag blir alltid blyg och röd om kinderna när läsare kommer fram till mig. Men vet liksom inte vad man ska säga haha. Men brukar alltid tacka och säga att dom är så söta som vill komma fram och säga massa fina saker, sen blir det alltid kramkalas också =D Tog flera stycken bilder med olika bloggläsare igår innan och efter bion, ni kan gärna maila dom till mig om ni vill :)

Vilken jobbig natt

Nu märker man att det är lördag för klockan är över 13.00 men ändå har inga bloggare uppdater än haha, sömntutor! Nejmen jag kom ju hem 03.30 igår efter en jävla massa drama. Missade bussar, ensam ute på kolsvarta åkrar, sittandes i en lastbil med en främmande man, långa gångvägar osv. Trodde jag skulle dö av kylan, när jag kom hem och la mig under täcket här hos mormor så kunde jag inte ens somna för att mina fötter var så kallade, gjorde ju ont fan. Men värst av allt var när jag stod i mörkret och väntade på en av bussarna som jag missade

Framför mig:


Bakom mig:


Till höger:


Till vänster:


Fryser fittan av mig

Efter att jag och Sara käkat middag ute samt gått på bio så fick jag veta att min sovplats för natten inte funkade så i gick runt till lite hotell och frågade om lediga rum men det är någon stor kongress i Stockholm just nu så det fanns inte ett enda rum ledigt. Ville ta en taxi till Örsundsbro och det skulle bli skitdyrt men fastän jag sa att jag var seriös ville ingen taxi köra mig, fan liksom. Fick helt enkeltl hoppa på pendeln till Bålsta. Har suttit på den i 40 minuter och nu är det 40 minuter väntan tills min buss går. Är framme hos mormor 02.45 och då ska jag ta en kopp varm choklad och sedan sova som aldrig förr haha, tro mig. Lillesyster är en ängel som sitter vaken och väntar på att låsa upp dörren till mig. <3

I kylan kollar jag skvallerbloggar haha. Kolla bilden jag hittade.
Bild från förra året på mig och Kenza. KOLLA MITT HÅR hahahaha!!

Varför slog inte någon mig i huvudet och bad mig färga om?
Haha, men kul att skratta åt sina misstag ibland. Haha hehe haha ho.


Update från tåget

Samma sekund som jag klev på tåget så ringde en viss speciell kille mig, blev jätteglad. Vi pratade om bordell, läppförstoring och rosa limmo haha. Han är så jävla gullig alltså, om jag hade kunnat hade jag bara pussat sönder honom men fjanten ska ju bo så långt bort, ush på det. Men men, like him anyway liksom.

Jag sitter alltså på tåget och det är typ helt tomt förutom en skitsöt tjej som jag råkade skämma ut mig för lite, jag är ju alltid så pinsam och ska göra bort mig haha. Såhär lät det:

Främling: Åh, Amir!
Jag: Heeej! Angelica, visst? Fett länge sen.
Främling: Nej Amanda heter jag.
Jag: Meh, va?
Främling; Ville bara säga att din blogg är bäst.
Jag: Jaha, oj, hehe, tack, hihi, hmm..

Någon som vet gränsen?



It's Amir bitch är ju rätt populär på Facebook! As you all can see.
Har för mig att Facebook raderar kontot om man har över 5.000?
Någon som vet? Ska mitt konto raderas för att folk vill va min vän? :S

Måste i alla fall springa till bussen som tar mig till tåget.
Huvudstaden väntar på mig, bloggar från tåget :) Kyss!

Big business på G

Innan jag hoppade in i duschen så ringde jag Kissie och vi gjorde lite planer. Hon ska bl.a. följa med mig till Uppsala på onsdag och göra sällskap när jag ska fixa en sak. Sen så har vi snackat lite inför blogg awards också som är den 17e november. Självklart ska vi anlända tillsammans i en **** *****, duuh liksom?

Men men, ska börja fixa mig lite smått nu. Ska dra från mormor vid 7 och sen är jag vid 9 i Stockholm och då ska Sara möta upp mig, lovely. Men bloggar såklart mer innan jag ska dra härifrån. Don't worry ;)


Och folk säger att jag inte behöver förstora överläppen?
Haha... årets skämt liksom eller vadå!?


Dagens låt


Om jag ska till Stockholm ikväll så blir det eventuellt fest, fast ingenting är bestämt än. Denna låt blir jag i alla fall sjukt taggad av alltså, man blir liksom glad inombords och på västa partyhumöret. Den är grym. Men som sagt så får vi se hur det blir. Kanske blir en mysig bio med Sara istället och sedan tåget hemt ill grandma igen liksom :)

Amir goes bonde

Har preis gjort hemmagjord äppelmos med massa äpplen som jag plockat i mormors trädgård. Först kokade vi upp dom så att äpplena blev lösa. Sedan lägger man dom i en slags sil och pressar så att bara själva äppelmoset åker igenom, själva skalet och stjärnorna ligger kvar i silen sen. Grymt va? Självklart ska det i med massa socker och trams sen också. Men riktigt gott med färsk äppelmos.



Bloggtävlingar is the new shit

Amandas new boyfriend är bland det roligaste jag gjort i bloggen, i love it. Igår satt jag i telefon med Amilia i över en timme och pratade om massa saker. Vi kom på lite nya tävlingar och jag har fortsatt att tänka på det nu under morgonen. Detta skulle jag vilja göra inom kort:

- Amirs new best gayfriend
- Amilias new fuckfriend
- Amirs new blondiegirl


Självklart ska de tas med en nypa salt, men new best gayfriend tror jag skulle vara roligast att göra på ett seriöst sett faktiskt. För att lotta ut alla mina tjejer i bloggen känns ju lite halvt som ett horhus haha.

Tredje deltävlingens vinnare:



Morsning korsning på er

Sådär nu är jag vaken, fan vad jag älskar att sova hihi. Igår bokade jag tid för läppförstoringen, kul va? Mer snack än så tror jag inte det blir. Inte än i alla fall.

Idag ska jag med största sannorlikhet till Stockholm igen. Ska egentligen på en lokalfest i Årstaberg men dom 4 tjejerna som skulle med mig dit har bangat ur och på ett sett förstår jag dom så det är inte ens något att disskutera. Istället vill Sara på bio, William vill till Paradise, Jasmine någon annanstans osv. Vi får se vad som händer. Till kära huvudstaden måste jag i alla fall innan jag blir en riktig bonde på heltid haha.


00.00

Godnatt älsklingar <3 Ligger i sängen och ska sova nu!
Ska tillbaka till Sthlm imorgon, över dagen bara :) Blir skojs.


Deltävling 3




Johan, 21, Stockholm


Jobbar på kontorert för malbro classics och lacoste. På helger umgås jag mest med vänner samt spelar fotboll. Jag tycker Amanda är jätte snygg och skulle vilja få chansen att få bjuda ut henne på en date.

Linus, 20, Stockholm

För lat för att skriva något om sigsjälv!

Ferhat, 20, Sundsvall

Bor i Sundsvall just nu för jag studerar till sjuksköterska. Men annars är jag från Stockholm. Tycker om att umgås med vänner och familjen. Jag är en omtänksam och en trevlig kille.

Fitim, 19, Simrishamn

Kom som liten bebis på 1,5 år till sverige och bott här i simrishamn sen dess. Tog studenten i sommras på Österlen Gymnasiet här i simrishamn och valt att ta de lungt ett tag efter skolan och sen börja jobba.


Imorgon bitti får ni se vem som vunnit deltävlingen.
Nästa (och sista) deltävlingen är på lördag!


"Skulle inte du bli brunett?"

Jag satt hemma hos Steffi när jag gjorde inlägget och först så skrev jag "om detta inlägg får över 2.000 kommentarer på 5 dagar färgar jag håret brunt" men för att vara 100% säker på att det inte skulle hända så höjde jag siffran till 5.000 kommentarer. När jag vaknade dagen efter och såg hur många nya kommentarer jag hade så började jag bli lite orolig. Tre dagar senare var det klart, inlägget hade fått över 5.000 kommentarer och jag fick världens panik.

Jag ville verkligen inte färga håret, och vill det inte nu heller. Och jag trodde ju verkligen inte att det skulle bli över 5.000 kommentarer. Men ett löfte är ett löfte och det måste ju hållas. Tack och lov så skrev jag inte vilket datum jag skulle färga håret så det kan jag bestämma själv. Tror det blir senare när vintern börjar komma. Tycker jag förtjänar att vara blond ett liiiitet tag till.

Sådär, nu vet ni :)

Amandas New Boyfriend

- Den tredje deltävlingen kör vi klockan 20.00 redan ikväll.
- Den fjärde (och sista) kör vi på lördag klockan 20.00

Därefter kommer alla dom 4 killar som gått vidare att få tävla mot varandra i ett sista kval. De två killar som får flest röster då går vidare till finalen och den som vinner där blir den lyckliga killen att kanske bli Amandas New Boyfriend!


Planet earth

Jag och syster har precis myst framför den prisbelönta dokumentären Planet earth som jag såg att min mormor hade på dvd. Vi såg på avsnittet om haven och eftersom att jag alltid har haft intresse för havet så tyckte jag det var jätteintressant. Min syster tyckte mest att det var kul att se när hajarna käkade sälar haha. Det jag tyckte var roligast var att få se delfinerna simma genom vågorna. Skitvackra djur.



Nervöst samtal

Har precis suttit i samtal med min advokats sekreterare, alltid lika nervöst. Ville på möte och prata om en sak men det blir inte försän den 3 november som jag får träffa min advokat, typiskt! Dock skönt, då slipper jag tänka på tingsrätt, åklagare och massa andra vuxensaker i en månad till. Inte direkt så att man är van vid detta hehe.


Mormors fula ord

Gamlingar är alltid så roliga när dom ska svära för dom säger ord som vi ungdomar absolut inte uppfattar som fula. Här är några meningar min mormor brukar säga eller skrika när hon blir arg eller gör sig illa:

"I helsike på en dödsten"
"Järnvägarns plåtspikar"
"Kyss mig sa Kalle Anka"


RSS 2.0