Buss strejk

Nu är jag hemma från en fika på söder med tjejerna. Jag och Meis han med den sista bussen hem innan stora strejken. Vi kom på att det faktist är riktigt läskigt. Tänk dig att all busstrafik inom SL faktist stängs av nu, dom finns inte. Tänka sig alla de som bor ute på värmdö t.ex. De är ju verkligen totalt körda om de inte har bil. Och hur mycket kostar inte taxi från Värmdö in till stan? Stackars folk alltså.

Hade jag ägt ett taxibolag nu hade jag varit riktigt smart och sänkt priserna.
Snacka om att cash skulle börja rulla in då.

Ny poll

Nu har jag gjort en ny poll till höger här i menyraden. Undrar denna gång hur gammal du som läser min blogg är. Vore kul att veta ungefär vilken ålder det är man träffar. Svara gärna :) Och du är anonym när du svarar.

Soundtrack

Har ni sett SATC filmen? Man måste ju bara älska soundtracket till den filmen:




Labels or love heter den och det är Fergie som sjunger.

Dagens outfit



Eftersom att vädret inte ser alltför pålitligt ut så har jag en tjocktröjja på mig idag. Ifall det börjar regna så är det ju skönt om man har något med en luva på så att man kan skydda håret. Jag har ju inte plattar håret för att det ska bli vågigt igen :)

Kreativt


Jag måste bara säga att detta är ett av de snyggaste skivomslagen jag sett. Det är hur häftigt som hälst tycker jag. Jag önskar att jag själv kunde göra liknande bilder. Tänka vilka snygga headers man skulle kunna göra. En photoshop kurs nästa?

Motion de kommande dagarna

Ibland undrar jag vad jag tänker med, och ifall jag tänker alls över huvud taget. För någon timma sedan tvättade jag håret, och fixade klart det. När jag hade gjort det så ställde jag mig i duschen för att duscha kroppen. Varför gjorde jag inte bara allt samtidigt? Bra fråga det.

Nu ska jag i alla fall röra mig mot stan snart. Idag är ju sista dagen jag kan tag bussen in till stan också. Från och med imorgon blir det att cykla till Årstaberg och därifrån pendeln in till stan. Lite motion har ju aldrig skadat förut.

En veckas väntan

God morgon. Jag ringde precis frisören för att boka tid men hon som alltid brukar klippa mig är tyvärr på semester, typiskt va? Så nu får jag vänta tills tisdag nästa vecka. Vad ska man göra istället idag då? Det verkligen ösregnar ute nu, så känns inte så roligt att dra ut. Åskar gör det också, man kanske ska stänga av datan?


Where i cut my hair!

Den stora frågan!

Nu ska jag snart lägga mig hade jag tänkt. Men jag sitter och tänker på mitt hår bara. Om min frisör har tid för mig imorgon så ska jag klippa mig, annars på tisdag. Men frågan är bara hur jag ska klippa mig. Det är alltid samma fråga varje gång. Köra på samma stil som nu, och bara toppa/tunna ut lite. Eller kanske tag 3-4 cm så att det blir lite förändring? Visserligen gör det kanske inget om det blir lite för kort eftersom att det snabbt växer ut igen, men finns inget jobbigare än att gå ute och känna sig ful i håret.

Jag tror jag ber frisören behålla längden, men klippa upp och tunna ut rejält, så att håret får lite volym och fluff, det blir nog bra så. Sen ska jag göra nya blonda slingor igen lagom till Pride-festivalen i slutet augusti. Det är Europride så jag kan ju inte springa runt med en ful utväxt när det kommer massa snygga bögar hit från alla möjliga olika länder.

Godnatt nu!

Marie Serneholt

När jag satt och tittade på en musikvideo med Marie Serneholt kom jag att tänka på att hon måste vara en av de vackraste svenskorna i landet. Titta bara vilken utstrålning hon har. Visserligen har hon fått hjälp med både smink och hår i proffesionell väg. Men hon skulle inte se så vacker ut om det inte fanns en så vacker grund.


EM-final

Ja nu ska jag strax börja röra mig, precis pillat lite i håret och fixat lite. Undra vad man ska ha på sig bara? Eller äsh, det blir en vanlig fika bara för min del. För inte tänker jag göra som alla de fotbolls tokiga nere på plats:


Fotboll ikväll?

Nu är jag hemma igen. Min syster hittade en grön kjol på Gina som hon köpte, tyckte färgen var asläcker. När hon köpt det hon skulle så gick vi till Espresso house. Jag tog såklart deras oerhört goda frapino med jordgubb/mango smak i. Den smakar verkligen riktig sommar och är sådär perfekt kall.


Lika besatt av mobilen som mig? Min syster förresten..


Nu ska jag bara tag det lugnt här hemma ett tag, för sen ska jag kanske träffa tjejerna och sätta mig på fiket Baressa med dom. De vill kolla på matchen, men jag kommer nog bara för sällskapet eftersom att fotboll inte intresserar mig såvärst. Men måste jag välja att hejja på någon ikväll så är det nog Tyskland. Dels för att jag har massa släktingar som bor där, och att jag varit i Tyskland flera gånger. Det är verkligen det vackraste landet jag varit i (delad förstaplats med Österrike).

God morgon

Igår somnade jag till en väldigt bra film på tv och vaknade inte försän klockan 1, så jag känner mig väldigt återställd nu. Idag ska jag in till stan, med min syster faktist. Ska bli kul. Hon ska köpa dendära kjolen från Gina Tricot som alla andra springer runt med nuför tiden. Hoppas den finns kvar i hennes storlek bara, hört att det är rea på den.

Mina läppar

Idag fick jag frågan, som jag fått så många gånger förr. Målar jag mina läppar? Svaret är nej. På fester och liknande kan jag för skojj skull tag mina kompisars läppglans och använda men aldrig annars. Denna bild är tagen för inte alls så länge sen. Jag är sminkad, men jag har absolut ingenting på läpparna och bilden är inte heller redigerad.



Ser de så målade ut!?

syns man inte - finns man inte

Satt och tittade på lite gamla bilder på mig och insåg hur tråkig hårfärg jag hade förut. Enkel brun färg som visserligen passade mig, men var hur tråkig och enkel som helst. Hellre fylla i det med en massa blonda slingor så att man syns lite mer och sticker ut.



Jag tänker fortfarande på hur jag ska göra med ögonbrynen.
När jag fyller ut utväxten med nya slingor snart så tar jag nog lite av färgen och lägger på ögonbrynen i några få minuter så att de blir lite ljusbrunare tror jag. Blir nog bra så.

Breathless

God morgon, nu är jag vaken igen. Pigg och glad som jag brukar vara allt som oftast. Nu när man precis vaknat är det alltid skön med lite lugn musik. Så det är mest ballader jag spelar. Bland annat denna sköna låt, och här med text till:


Nu räcker det

Förrigår gick jag på koffeintabletter och igår festade jag.
NU SKA JAG SOVA! Godnatt snyggingar.

Update igår/idag

Igår så somnade jag trots allt efter ett tag när jag kommit hem från Lollo som jag sovit hos. Vaknade igen gjorde jag vid 6 och då drog jag hem till Lollo igen. Vi lagade mat & sedan kom de närmsta på middag. När vi käkat så började vi pumpa musik och dricka lite och snart hade vi egna lilla fest på bara 5 pers, men ändå så roligt.

När allt var över åkte jag och Sofia med hem till Sofie ute på Värmdö där vi sov. När vi vaknade drog vi till Willys och köpte lite bröd och annat som vi sedan hade till frukost hemma hos Sofie igen. När vi alla piggnat till (har jag i och försig inte gjort än) så rörde vi oss in mot stan. Jag mötte upp Sara för att hämta mitt kontokort som hennes kusin råkat fått med sig hem. Sara beskrev dagens Amir rätt så klart och tydligt det första hon gjorde när vi sågs:

- SHIT! Du ser ju ut som 7 års olycka!
Med den kommentaren konstaterar jag att det blev en lyckad kväll!


Som ni kanske ser på bilderna så har jag 2 olika outfits på mig. I början hade jag på mig mina lite tightare blåa jeans och en prasslig jacka till. Men när vi ändå bara var de närmsta kunde jag inte komma på någon anledning att klä upp sig. Så jag bytte snabbt om till lite bekvämare kläder, lättare att röjja då ;)

 

 


Jag sover inte alls på en bil


Die for you

Håruppsättningen är nästintill olaglig, outfiten är katastrofal och koreografin Helena kör i refrängen ska jag inte påpeka. Men det stoppar inte mig från att älska låten. Jag hörde den på radion igår och har nynnat på den hela tiden sens dess. Tycker den är jättebra och refrängen verkligen sätter sig.



Viste ni att det var Shirley Clamp som körade bakom Antique när dom bridrog med denna låt i Eurovison song contest för några år sedan!?

Älska eller älska..

.. ja något annat val finns det inte för de nya skorna Sofia har köpt. De är ju hur läckra som helst. Fast själv skulle jag aldrig pröjjsa flera tusen för ett par skor.


Louis Vuitton skor (vilket kanske inte går att missa?)

Vad gör jag?

Hej igen. Som jag nämnde så drog jag in till stan och lunchade med Sara och hennes kusin igår. Därefter mötte jag upp Sofia och vi drog hem till Lollo direkt. Hon bor precis bakom Strandvägen så det kändes välldigt nära och behagligt att dra dit efter spring i stan. Hos Lollo sminkade vi oss på balkogen, Sofia visade lite saker hon shoppat och sedan bar det iväg till Espresso House där vi satte oss med Amanda, Sofie & Mattias.

Sofie har varit på Hultsfred festivalen så hon hade massa koffein tabletter i väskan kvar, som hon använt för att orka vara vaken hela festivalen. Självklart kan jag inte låta bli och vill genast testa pillren ifall de funkar. Jag tänker knapra i mig en och då frågar Sofie om jag inte är galen, självklart tar jag 2 stycken istället då. Ångra mig kan jag säga att jag minst sagt gjorde. Jag och Sofia skulle sova hos Lollo men jag kunde verkligen inte somna. Jag låg och stirra i taket till klockan 5 och först då somnade jag, sedan vaknar jag 8 igen och kan inte somna om. Så jag tar ett piller till och börjar dagen med att läsa böcker i Lollos rum. Inte alltför lyckat!


Lollo och Sofia


Amanda och Sofie


Mattias & Lollo

God morgon

God morgon. Jag sitter nu och plattar mitt hår och ska snart käka lite frukost. Bättre sent än aldrig. Det blir stan för mig även idag. Jag ska möta Sara klockan 3 och vi får se vad vi hittar på. Fika, shopping eller bara sätta oss vid något fint ställe.



Min nya älskling är superbra.

redan en favorit

Jag ser just nu på Project runway och alla deltagare har nu presenterats. Och jag kan minst sagt säga och lova er att jag utan tvekan vet vem jag ska hejja på under denna säsong av programmet.



Jack

project runway

Åh vad jag är lycklig nu. Samtidigt som jag satt och undra vad man ska hitta på ikväll så får jag veta att det är säsongspremiär för Project runway ikväll. Jag verkligen älskar det programmet och jag tycker att det utan tvekan är värt en kväll hemma för att få se på det. Tycker det är så kul att se folk använda sin kreativitet och skissa, köpa tyger och sedan sy upp plagg som modeller sedan får bäras. Tycker även det är kul att det är olika teman varje vecka. Just love it.


Willys


Ser ni våra coola kärring-vagnar!? (finns det något riktigt namn för dom?)
(t.v: Jasmine t.h: Jag)


Jag och Jasmine var på Willys i Älvsjö för ett tag sen och storhandlade åt våra föräldrar, det var galet kul. Vi spenderade en hel timma inne i butiken och det tog även en hel timma att komma hem, snacka om att tag sin tid. Jag köpte inte något speciellt förutom väldigt mycket mat. Till mig själv blev det bara mineralvatten, bodylotion och en deodorant spray.

 


Lite shopping

Jag fick med mig lite saker hem från stan idag, dock inga jeans. Dom får jag tag i helgen tror jag. Bl.a. så köpte jag en ny plattång och den är hur galet snygg som helst, jag är verkligen helt kär i den alltså. Sedan ett par hörlurar till min MP3 och så lånade jag SATC dvd-boxen från Mattias.



 

plattång: Vidal Sassoon / 399:-
hörlurar: Creative / 249:-

Kattborste och kam

Nu ska jag röra mig in mot stan. Först ska jag förbi Meis och lämna en kattborste som hon vill låna och sedan tag bussen från hennes hållplats. Inne i stan ska jag träffa Mattias, Sofia & Lollo. Senare kommer även Sara och hennes kusin in. Blir nog en minst sagt rolig dag.

Ha det så bra!

Galet

Jag hittade detta sjukt läskiga klipp. Jag verkligen hoppade till.
Titta verkligen från början till slut nu.


Tidigt

God morgon. Idag vaknade jag allt tidigt, så tidigt som halv 11 faktist. Dagens planer är att åka in till stan. I alla fall nu på dagen fast med vem vet jag inte riktigt än. Jag får se vem som vill haka på. Är lite köpsugen så får se om man får med sig något hem eller om det bara blir en fika. Ett par jeans skulle ju faktist inte sitta helt fel.

Tjejkväll

Det blev återigen en kväll/natt hemma hos min älskling Meis. Förutom Jasmine så var även Joanna med också, supermysigt. Vi hade en liten tjejkväll (självklart får bögar vara med då). Vi badade fotbad, fixade naglarna och vilade ansiktet i en apparat som ångade som bara tusan, det blev verkligen jättevarmt och ången gjorde så att porerna öppnades osv.

Innan Meis så var jag i stan med Sara och hennes kusin. Vi kollade lite inne på Åhléns city ett tag och efter det käkade vi på en asiatisk buffé på Drottninggatan, verkligen jättegott. Nu ska jag nog röra mig mot sängen tror jag. Känner mig väldigt trött. Låg ensam i Meis rum och halvsov den sista halvtimman medans tjejerna satt i köket och snackade.

Godnatt snyggingar!


Hungriga barn?

Jag hörde precis från mitt rum hur glassbilens gamla vanliga melodi började spelas och samtidigt hur hela gården full av ungar börja skrika som att de höll på att bli mördade. Blir de verkligen såpass exalterade av att glassbilen kommer? De kanske inte får något mat hemma? Eller så får de kanske aldrig glass?


Hayden Panettiere

Under inspelningen av serien Heroes i helgen så kunde man se att Hayden Panettiere gått och blivit brunett. Om det endast är för serien eller om tänker fortsätta med färgen vet jag inte. Men jag tycker att hon var så mycket sötare med hennes blonda vackra hår. Eller vad säger ni!?




Ett litet experiment

God morgon. Inatt när jag lade mig i sängen för att sova så stängde jag av min mobil för första gången på flera månader. Jag är en människa som verkligen är beroende av min mobil. Jag vet verkligen inte varför, men jag går med min mobil i högerhanden den största delen av min vakna tid. Det räcker inte med att den ligger i fickan eller i väskan. Jag måste verkligen ha den i handen så att jag inte missar något.

Jag försöker men kommer inte på varför. Är det någon som vill något viktigt så försöker de väll nå mig igen lite senare om de inte får svar senare. Och jag får inte alltid jättesnabba svar när jag smsar folk så vet inte varför jag själv ska vara så galet snabb på att svara.

Hur som helst så sov jag med mobilen avstängd inatt. Och det gick ju helt bra som helst. Idag ska jag försöka gå med mobilen i fickan ett tag och inte i handen.

sängdags

Hallå där. Efter att jag varit hemma en kort stund efter bion så drog jag och Jasmine hem till Meis. Vi låg i Meis säng och pratade om sex & kärlek. Jättemysigt och kul, älskar sådant. Vi bakade även kladdkaka tillsammans som vi käkade tillsammans med gott te som vi gjorde.

Nu hade jag tänkt att lägga mig ner i sängen. Bättre sent än aldrig lixom. Och imorgon ska jag börja tjata på Mattias. Jag bara måste få låna hans SATC dvd-box som jag såg att han hade sist jag var hemma hos honom.

Här har ni en bild på mig jag hittade i Meis mobil:



Godnatt nu!

Sällskap

Min yngsta lillebror ville ha sällskap i köket medans han käkade.
Självklart så fick han det. Gullunge.


Sex and the city

Ja då har jag äntligen sett filmen. Och jag tycker att den verkligen levde upp till förväntningarna. Den var lagom lång och handlingen var helt okej. Trodde att det skulle vara en film som gjordes bara för att, men den hade faktist en handling hela filmen igenom. Och jag har aldrig sett en film där 4 kvinnor varit så helt otroligt galet underbart vackert klädda en hel film igenom. Dom såg lysande ut hela tiden.

Samantha är min favorit, jösses vilken slampa!



SE DEN!!!

Britney Spears

Kom på att jag har lyssnat på Britney Spears hela dagen idag, ända sedan jag vaknade. Jag har även haft min lilla diskussion med Meis huruvida Britney mår idag, om hon är sexig eller inte och ifall hon kan sjunga eller ej. Vi tycker olika på samtliga punkter. Sen så gillar hon även Britneys expojkvän Justin Timberlake, inte okej! Haha.

Nejmen jag älskar Britney Spears mer än någon annan artist.
Hon är helt enkelt bara bäst enligt mig.


Ingen vända i stan

Det blev ingen vända i stan idag. Jag och Meis känner att det skulle bli för stressigt. Istället klev jag precis ur duschen. Bussen jag ska ta går 16.16 så jag ska nog inte behöva stressa. Ska föna och platta håret till lite bra musik nu, wunderbart.

The hook up

I väntan på Britneys nya skiva så får man lyssna på de gamla låtarna. Här är en låt jag gillar väldigt mycket. Tycker detta är den stilen hon ska hålla sig till, och några enstaka ballader ibland. Everytime är ju trots allt en sjukt vacker låt.


Shockwaves

Wellas hårspray som jag skulle köpa var slut, typiskt. Jag har alltid använt mig av den och tycker att den är bäst. Istället fick det bli Shockwaves hårspray. Får se om den är lika bra. Tänk om den är bättre till och med?


Mot kunsum

Mina kära hårspray tog slut idag så jag ska nu sätta mig på cykeln mot Konsum för att köpa en ny. Man klarar sig bara inte utan en hårspray hemma. Smink går bra utan, men hårspray är ett stort NEJ. Det bara måste finnas hemma.

homosexualitet = en sjukdom(?)

För här ska i alla fall min Jasmine försöka bota mig med hennes medecin.



"Här är medecin för Amir, vill du bli hetero?"
(filmat igår kväll)

Snart drar det igång


Blev jätteglad när jag fick läsa att Allsång på skansen drar igång imorgon. Jag älskar det verkligen, det är superkul. Imorgon kommer dock inga artister som faller mig i smaken så jag ska nog inte gå, ifall jag inte blir medtvingad. Men nästa vecka ska jag minsan vara där. Då kommer bl.a. Sanna Nielsen och allsång till hennes Empty room får man väll inte missa? Gud så kul det ska bli!

God morgon

Hallå i stugan. Idag vaknade jag extra tidigt eftersom att min mamma bara vandrar in hur som helst i mitt rum för att sätta sig ner vid min dator, inte okej? Men jag får skylla mig själv. När jag hade festen så skulle jag koppla in mina högtalare till hennes dator i vardagsrummet, tror ni inte att hela datorn lägger av? Så nu måste hon sitta vid min data när hon behöver, tills hennes egen är fixad eller tills att hon köpt en ny, suck. Men sånt är livet. Hon sitter ända mestadels då jag inte är hemma så det är lugnt. För att fresta bort henne från datorn har jag döpt hennes konto till Fläsk Doris och kontobilden är en bild på en BigMac, hoppas det funkar!

Idag är det stan med min älskling Meis. Hon ska kolla på skor och jag ska leta efter jeans, får se om jag hittar några. Vill ha ett par enkla raka svarta. Sen måste vi hem och fixa oss lite för ikväll ska vi på bio. Är jätteladdad för att det var ett tag sedan jag var på bio sist. Om jag inte minns fel så var det med Imen i höstas, då var även en kille i klassen på samma bio. Och några dagar senare hade han spritt ut att jag var på bio med min flickvän, vilket miss va?

Klantig?

Jag skyller ofta på att jag är en allmänt trött människa och därför kan tänka lite snett ibland för att jag är så sömnig. Men det är säkert inte så. Jag är nog bara en människa med alltmän otur och som är lite klantigare än alla andra. Jag ska snart röra mig mot Meis och tror ni inte att jag tar fel på min hårspray och min Axe deodorant? Nu stinker jag ju verkligen.



Hur kunde jag tag fel!?

Sex and the city

Ikväll hade jag och Meis tänkt att gå och se SATC på bio men det finns bara dåliga platser längst fram så vi håller ut till imorgon istället. Då tänkte vi se den på Heron City, var ett tag sen man var där så det kan ju bli kul det också. Istället för bion ikväll så ska vi leka i stan, sätta oss på något fik. Meis ska först se på någon fotbollsmatch i Kungsträdgården men jag och fotboll går inte ihop alls så jag åker in senare och möter upp dom.


Som vanligt igen

God morgon, eller goddag. Jag har varit vaken ett tag nu och min familj kom precis hem igen. Så nu är allt som vanligt här igen. En himla massa liv och småsyskon som skriker. Även mormor och morfar är kvar här ett tag idag. Man träffar ju inte dom alltför ofta så det är ju trevligt när dom kommer.

Dessa promenader

Jag älskar verkligen att bara dra ut och gå, så skönt. Ska träffa Michelle och Sara snart för en promenad. Vet inte riktigt vart vi ska gå men det blir nog inte alltför långt tror jag. Frågan är bara vad man ska tag på sig. Känner för något med en luva på, ifall regnet börjar ösa ner. Annars har jag plattat och slitit på håret alldeles i onödan ju.


Jag och Michelle, verkligen inte igår.

Baresso

Det blir en fika med Alex & Yasmine nu ikväll. Vi ska sätta på på Baresso vid södra station. Kanske ska tag lite kaffe så att man piggnar till? Skulle ju inte skada direkt. Ha en trevlig kväll alla vakna.

Ris & räkor

Jag drog aldrig till Meis. Hon var tvungen till sin moster så jag käkade hemma istället. Det blev ris med räkor och en massa grönsaker, supergott. Efter maten duschade jag och nu sitter jag här och har precis plattat håret. Vet inte vad jag ska göra ikväll. Vill bara sätta mig någonstans och vara allmänt hjärndöd. Och hellre det med några kompisar än ensam framför datan.

städning

Nu tror jag att jag är helt klar med städningen. Jag har skurat alla golven, ställt tillbaka allt på sin rätta plats, diskat allting, tömmt fimp-glas, kastat sopor och vädrat. Så nu kan ingen klaga, då jäklar. Snart så ska jag röra mig mot Meis där vi ska käka lite. Jag tar med mig kyckling och hon står för riset. Gud så gott det ska bli. Maten "dagen efter" är alltid så mycket godare.

Hemmafest

Det "hemliga" jag skulle göra igår var att ha hemmafest. Tyvärr kunde jag inte skriva det i min blogg eftersom att flera nära vänner till mig har berättat att folk i området där jag bor ofta läser min blogg, och de har även berättat att de haft inbrottsplaner hos mig. Så mina vänner, och även föräldrarna, förbjöd mig att skriva ut i bloggen att jag var ensam hemma över midsommar.

Men fast var det i alla fall. Och lycklig var jag. Nu var det äntligen min tur att få bestämma musiken, hela jäkla natten. Jag dunkade Charlotte Perelli och Ani Lorak som aldrig förr. Och jag dansade i soffan som aldrig förr. Sötast av alla var Imen. hon kunde inte komma för hon hade vaknat upp med världens smärta och inte kunnat röra nacken. Tror ni inte att hon dycker upp kring 12 ändå med en såndär fet kudde runt nacken? Haha så söt.

Kvällens låt kan ni väll säkert gissa själva. Såfort Hero började spelas så hoppade alal upp i sofforna och körde loss. Jag och Meis var nog seriösast kan jag lova, iaf med våra Hero poser, haha.

Tyvärr använde vi bara kameran under första timman av kvällen. Så alla de som kom och gick lite senare finns inte med på bild. Synd för dom ;)

  

   

 


Skönaste party bilden alltså haha!

idomin ikväll

Ikväll är det fest som gäller. Och jag är överlycklig för det är temat fjortis som gäller, gud vad jag kommer att tag det seriöst. Jag har sminkat mig, men tänkte tag på lite solpuder så att jag ser brunare ut, jag har även tagit foundation på läpparna, men de blev inte så ljusa som jag ville, så snart kommer min granne över med lite idomin salva åt mig. Jag har även tuperat håret lite och använt ovanligt mycket hårspray, men vet inte om jag är klar med håret.

Ikväll kör vi fjortisar.



Efter lite mer puder och idominsalva så är jag klar.

Glad midsommar

Glad midsommar, eller hur man nu vill säga det.
Ikväll är det dans runt stång och botten upp, eller hur Sverige?



Jag kan tyvärr inte tala om vad jag ska göra ikväll av vissa skäl. Men jag berättar antagligen det imorgon när midsommar är över. Jag ska i alla fall ha jättekul med mina vänner. Hoppas ni får en jättetrevlig midsommar.


Britneys söner har fått en kusin

Nu är jag hemma från en mysig dag, och har precis läst att Britneys Spears 2 söta söner har fått en liten kusin. Britneys syster Jamie Lynn Spears har nu fått en liten dotter, så gulligt. Något smart gjort, som kanske Britney skulle provat på, var att Jamie under graviditeten lämnade Hollywood och medierna för att flytta hem till föräldrarna istället vilket jag tycker var klokt gjort.



17åriga Jamie Lynn Spears

Vi kompromissar?

Alla ni rockare som tycker att jag spelat sönder Charlottes "Hero"..
.. Här har ni:


Rosa hår?

Nu sitter jag och Jasmine hos Mattias. Vi letade keps åt Mattias men hittade tyvärr inget. Nu sitter vi här och gör inte så mycket. Mattias har jättemycket löshår här hemma och jag hittade en skitsnygg rosa slinga som jag ville sätta in i mitt hår för skojjs skull till imorgon, men vi hittar inte limmet så jag skippar den idén.

Vattenpipa

Jag, min syster och hennes kompisar har precis rökt vattenpipa i min syster rym. Det var persikosmak tror jag, jättegott. Men nu måste jag byta om och göra mig klar. Jag ska snart gå över till Jasmine för att åka till Gullmarsplan och möta upp Mattias. Sedan ska vi följa med Jasmine till Högdalen där hon ska lämna vitt CV på ett café. Efteråt tror jag nog att vi tar en sväng i stan.

Have a nice day.

Imen & Jasmine

En liten video från igår:



Fan vilka pattar du har Imen, jisses!!

HAHAHAHAHA...

Har jag inte redan sagt att Sara och hennes kusin är hur flummiga och sköna som helst? Och tror ni inte att jag hittar en bild på dom inne på Kissies blogg eller? Nu måste Saras kusin vara jätteglad. Jag har berättat jättemycket för henne om hur otroligt blåst och korkad Kissie verkar vara, och hur hon skämmer ut sig. Sedan har jag visat lite videoinlägg från Kissie för Saras kusin och hon har verkligen dött av garv. Och nu har hon bildbevis så hon kan åka hem till Amerika och visa alla att hon har träffat "Kissie the big F".



Kissies fjortiskompis, Sara, Abir (saras kusin) och Kissie

Slående lika

Ni måste kolla sekunderna precis efter att killen(?) har tagit av sit solglasögonen, och hatten fortfarande är på. Är det en Britney eller inte? Slående lika så att det inte är sant alltså. Vet inte vad det är, men tror att det är deras ögon som är så galet lika varandras, men med smink är väll inget omöjligt?



En mättande dag

God morgon sötnosar. Igår var jag minst sagt poppmätt under hela dagen. Fast dagen var hur underbar som helst. Imen såg man inte så mycket av, vilket är förstående eftersom att hon hade sin studenmottagning och måste umgås med alla som kommit dit för hennes skull, och inte bara hålla sig till 3 stycken. Så jag och Jasmine umgicks hela dagen med Neil, Imens bror, som jag också känner utantill. Vi satt mest ute på gården och snackade en massa. Maten vi fick var hur galet god som helst. Imens mamma hade bl.a. gjort världens godaste paj. Och till efterrätt fick vi den godaste jordgubbstårtan jag någonsin ätit tror jag.



  
  


Vid 9 tiden så rörde vi oss in mot stan. Jag och Jasmine mötte upp Alex och Yasmine för en fika på maddes. När vi var klara där ville jag och Jasmine inte hem och sova eftersom att vi var så pigga, så vi tog en promenad i Östberga.

Mot ön

Nu har jag sminkat och flufftat håret och det är dags för mig att röra på mig när som helst. Först ska jag hämta upp Jasmine och vi ska tillsammans gå till Imen. Sedan vet jag inte om vi får skjuts med bil eller om vi åker kommunalt, men hennes studentmottagning är i alla fall på Stora Essingen. Så ön, här kommer vi.

När jag varit på ön ett tag så ska jag röra mig mot Liljeholmen. Någon gång efter sex så ska jag möta Lydia och Therese där, det ska bli så galet kul, saknat dom jättemycket. Konstigt att man inte träffar folk så ofta, för när man tänker efter har man hur mycket tid som helst oftast.


Ledsen hund?

Sverige vs Ryssland

Ryssland slog oss i årets Eurovision song contest rätt så överlägset kan man säga. Ska vi kanske få tag revansch idag? Jag hoppas i alla fall på det, vare sig jag ser på matchen eller inte. För något kan väll lilla Sverige få vinna lixom? Vare sig det är med fräscha Perelli eller svettiga snyggingen Ljungberg.

Think outside the box amir!


Varför?

Varför ser håret så mörkt ut när det är blött?


Inte okej?

Har en känsla av att jag borde börja städa min garderob, och alla de kläder som jag låter ligga på sängen hela tiden. Det är så typiskt mig. Jag kan inte bestämma vad jag ska tag på mig så jag tar fram allt jag har, sedan tar jag på mig något och låter det ligga kvar i sängen hela dagen. Riktigt snuskigt egentligen.



Nu ska jag i alla fall hoppa in i duschen. Sedan ska jag fixa håret och sminka mig. Jag och Jasmine ska nämligen på Imens studentmottagning idag. Alla tror vi är knäppa som säger att någon tar studenten såhär sent, men som sagt.. franska skolan är lite strange. Undrar vad man ska ha på sig, tror det blir mina vita jeans!

Inget busskort

God morgon. Jag har precis noppat mina ögonbryn och sitter nu bara framför datan och gör ingenting förutom att lyssna på musik. Just nu sitter min bror hos tandläkaren, och det gör han med hjälp av mitt busskort så jag kan inte röra mig någonstans försän han kommer hem. Fast han skulle vara hemma vid 1 så det är nog ändå ingen fara. Ikväll ska jag kanske träffa Therese och Lydia. 2 tjejer som jag träffade sist förra sommaren tror jag, nästan en tragedi. Visserligen bor de nästan längst ut på den röda linjen, men det än ändå inte såpass långt bort att vi inte ska kunna ses. Skärpning nu!

Fabulous

Pussycat dolls nya musikvideo för låten "When i grow up":



Hot hot hot..

Samtal nyss:

Mickis: Ska du se matchen imorgon då?
Amir: Öh gud nej, vilka spelar?
Mickis: Alltså typiskt, bara för att du är bög. Eller hur?

---

Mickis: När ska vi ses då?
Amir: När som helst, ring bara, jag är alltid i stan!
Mickis: Meh, du är ju bara med bögar hela tiden :O

Fotboll hatar jag för att det måste vara det tråkigaste som finns. Killar som springer efter en boll, what? Och jag umgås faktist mest med tjejer. Men tycker om Mickis ändå! Haha.

Tidigt i sängs?

Nu är jag hemma igen. Blev inte såpass länge i stan som tidigare kvällar. Kanske man ska lägga sig tidigt i sängs? För jag vet faktist inte vad jag ska göra. Känns lite väl sent att hitta på något nu, men ändå lite väl tidigt för att somna. Något jag ser fram emot är i alla fall tills jag får träffa Sara och hennes kusin igen. Vi 3 har så sjuk humor och driver på en sådan låg nivå så det finns inte. Vi kan skratta åt de konstiga sakerna så det är helt sjukt. Älskar dom.



Zac Efron är för övrigt olagligt snygg!
Checka in ögonen. Och håret ska vi inte ens tala om.

In och ut.

Eftersom att jag är en ängel så rastade jag Imens hund medans hon och hennes familj är och tittar på när hon tar studenten. När hunden hade gjort sitt så lämnade jag den och kastade in nycklarna i brevinkastet. Nu har jag duschat och fixat mig en snabbis för att jag ska in till stan. Jag ska fika med Sara & Mattias. Självklar på maddes.


Grattis Imen

Jag sitter nu hemma hos min älskling Imen som tar studenten idag. Så jätteglad för hennes skull. Hon står just nu i duschen och när hon är klar så ska jag föna och platta hennes hår. Tyvärr kan jag inte komma på hennes utspring. Eftersom att hon går i franska skolan så har dom inte samma system som i Sverige utan mer som i USA. De står alla på scenen, får gå fram en i taget och tag emot ett diplom, franska ambassadören är på plats osv.

Men men.. som sagt jätteglad för hennes skull. Och härnäst ska hon flytta in i en egen lägenhet i Paris. Så dit ska jag och Meis åka för att shoppa loss senare i år. Underbart.

Här är en bild på Imen:

Trasdockorna

När jag var inne på en väns blogg så hittade jag detta youtube klipp. Jag blev jätte lycklig. Jag älskade verkligen det programmet när jag var liten och tittade jämt på det. Och låten är så söt så det finns inte.



Kommer ni ihåg dom?

11:52

Vad gör man inte för lite god mat? Jag är uppe redan nu för att jag och Meis som sagt ska på asiatisk buffé i Globen. Jag hoppas och ber verkligen att det inte sitter någon man känner bara lite halvt på buffén för jag ser verkligen ut som en orkan idag. Fastän jag har haft mer än en timma på mig så har jag inte rört mitt hår. Det står och alla håll och kanter, men det får vara så för ett tag idag. Ibland kan det vara skönt att dra ut helt ostylad.



När trollmor har lagt sina 11 små...

Skjuts

Nu är jag hemma igen. Meis mamma kom och skjutsade oss hem med bilen vilken kändes oerhört skönt. Åka kommunalt hem från Skärholmen känns ju inte alltför uppskattat direkt. För min del är dagen slut snart tror jag. Imorgon ska jag och Meis nämligen upp tidigt för att äta kinesisk lunchbuffé i Globen. Vi verkligen älskar deras mat och det kostar så lite som 65:- för en buffé. Efter det ska vi in till stan och möta upp Imen. Jag ska hjälpa henne att välja klänning till hennes utspring och sedan ska jag med hem till henne och fixa hennes hår, fabulous!

Hos Ilaf

När jag mötte upp Ilaf och Meis så åkte vi direkt till Ikea i Skärholmen. Där köpte vi en fiskskål och dekorationsstenar till Ilafs 2 guppy fiskar som vi köpte efteråt i Skärholmen. När vi köpt fiskarna så åkte vi direkt hem till Ilaf och fixade med fiskarna och gjorde det fint i deras skål. Senare kom Midia och då käkade vi jättegod mat.

Vi har även tittat på tv ikväll. Vi såg det rörande programmet Extreme home makeover och efter det rörde sig Midia hemmåt. Nu sitter jag här med Ilaf och Meis, och vi gör inget speciellt. Vi sitter och pratar om allt mellan himmel och jord bara. Mysigt.

Ett hål

Det är ett hål i mina favorit jeans, riktigt för jäkligt. Visserligen är det lätt att hitta ett par nya jeans, det har jag aldrig haft svårt för. Men det är jättesvårt att hitta "dom dära" som sitter så perfekt behagligt och som man verkligen gillar. Men men.. får hoppas jag hittar några nya. Nu ska jag i alla fall träffa mina älsklingar Ilaf och Meis. Vet bara att jag ska tag en promenad till Älvsjö station och möta dom där, inget mer. Ha en trevlig dag.


Search for the next doll

Minns ni programmet som gick på svensk tv förra sommaren, där Pussycat Dolls genom ett Idol liknande program skulle utse en ny medlem till deras grupp? Min favorit var Asia, som vann allting. Och jag hittade nyss ute på youtube ett klipp som är mitt favoritframträdande från det programmet. Det är när Asia sjunger en duett med Melissa R. Så fint när Melissa gråter i slutet, det känns så äkta.



I dont want to miss a thing

En goding

Jag tror att Mischa Barton är en av de snyggaste kvinliga skådespelarna som finns. Hon har ett så brittiskt sockersött ansikte, jättefin hårfärg och klär sig alltid så eget och tufft. Jag diggar verkligen Mischa Barton. Här går hon omkring i New York med en vän.


God morgon

Igår kom jag hem rätt så sent och då blev det direkt till sängen för att jag var så trött. Efter att jag och Bettina fikat så promenerade vi ett bra tag inne i stan och när hon skulle hem åkte jag till Söder och träffade 4 tjejer som jag åt på McDonalds med, sedan rörde vi oss in mot stan där vi vandrade lite. Stockholm är så oerhört vackert på natten ju!



Idag när jag vaknade fick jag veta att min syster kommit in på det gymnasium hon sökt till, ett frisör gymnasium som ligger vid Gullmarsplan. Är jätteglad för hennes skull nu, och självklart för att jag aldrig mer ska behöva betala en krona för att få klippa håret, lovely!

Favorit i repris

Ikväll blir det maddes igen. Ska fika där med Bettina och hon verkar sugen på att gå en sväng förbi Malmskillnadsgatan men jag får se hur det blir med den saken, haha. Vi kommer dock dra hem rätt tidigt tror jag eftersom att Bettina ska upp och jobba klockan 9 imorgon. Men jag får se om jag hittar på något direkt efter vi fikat eller om jag åker hem och tar det lugnt ikväll.

köp ett par skor!?

Som jag lovat så skulle jag sälja ett par skor åt min syster här i bloggen. Skorna är från märket Roots och köptes för 600:- och har använts 1enda gång utomhus är ser som ni själv ser helt nya ut. Kvitto finns kvar och skärna är i storlek 40. Jag startar nere vid 200:- och sedan får den som bjuder högst över det köpa dom. Intresserade!? Kvitto finns även kvar.





   

En till bild..

Malmskillnadsgatan i våra hjärtan. Haha!



Jag och mina söta horor!


En bild..

..på mig från Maddes igår. Tagen med Salimas systemkamera.
Kärlek på den apparaten.



Kurrar

Nu är jag hemma från stan igen, och jättehungrig. Jag åt ingen frukost innan jag drog, och jag & Patrik käkade bara lite godis så nu ska jag få i mig någonting hade jag tänkt. Dock är jag för trött för att ställa mig och laga mat så jag gör nog bara 2 tosts tror jag.

I Humlegården satt vi med vårat godis och bara snackade. Och så lekte vi en liten lek som jag kan tyvärr inte kan berätta något om. Jag har lovat Patrik att det bara är våran lek och att ingen annan får vara med på den, och inte ens försöka. Haha, som 2 små barn. Men så är vi :)

Humlegården

Nu ska jag in till stan och träffa Patrik. Vi kommer antagligen sätta oss i Humlegården där jag alltid vill sitta. Brukar inte vara så mycket folk och rätt lugnt & fint där. Fast nu är det ju så fint väder så det kanske är fullt där? Vi får se. Ha en trevlig dag alla.


Patrik och jag <3
(hos mig för ett tag sedan)

Spears ft. Scherzinger



Jag blev oerhört exalterad när jag fick läsa på ett klotterplank på gaycommunityt QX att Britney Spears har gjort en låt tillsammans med Nicole Scherzinger. Dessa 2 kvinnor i en låt tillsammans kan ju inte vara annat än perfekt tänkte jag, och vist trodde jag rätt! Nu hoppas jag bara att låten kommer att finnas med på Britneys nya skiva som släpps i november i år.


Dagens låt utan tvekan!
(klicka här)

Diamond gloss

Jag blekte mitt hår 3 gånger på en vecka, jag plattar det varje dag och jag använder överdrivet mycket hårspray. Mitt hår är minst sagt väldigt torrt. Det är då denna produkt kommer in i bilden. Diamond gloss för rakt hår, från Goldwell, är en spray som ger håret glans. Den är väldigt bra och man behöver inte alls så mycket. Första gången trodde jag inte på produkten utan använde lika mycket av den som min hårspray, jag kan lova att mitt hår såg fetare ut än hela Amerikas befolkning tillsammans. Nu har jag ju lärt mig, det behövs bara ytterst lite.


Malmskillnadsgatan

Igår blev en minst sagt konstig kväll, mycket fika, men även så mycket annat. Efter att vi fikat skulle vi röra oss mot centralen men då får jag och världens skönaste brud, Nikki, för oss att vi ska gå förbi Malmskillnadsgatan för att kolla läget. Väl på plats vet jag inte vad som for i oss, men vi ville leka horor. Vi går armkrok fram till folk på gatan, och folk i bilar för att fråga om de vill köpa oss. Vi säger att det är "tag 2 betala för 1" rea just nu, men ingen nappar.

Sedan ställer sig Mattias helt ensam på andra sidan gatan och står helt ensam och väntar. Då ser vi att det försiktigt och sakta kommer en kille som smyger sig fram till Mattias. Vi ser att han säger något men Mattias springer fort över till oss. Mannen hade kommit fram och sagt "vill du följa med hem?" till Mattias. Riktigt läskigt.

Jag vill också prova på "lyckan" och ställer mig på samma ställe, men stället har då blivit dött och inte en jäkel kommer fram. Då ser jag hur Nikki och en av de andra tjejerna sitter ner på gatan en bit bort och pratar med en man. Jag tänker "ååh dom har fått ragg" så jag springer fram till dom och det första jag säger är:

"Ååh, är det business på G här eller?". Mannen frågar om jag är deras hallick och självklart svarar jag ja på det. Gissa en gång om jag blir shockad när jag får svaret "då får du sätta dig ner, jag är polis och du ligger riktigt risigt till". Jag blir helt stel och frågar mannen flera gånger om han är seriös, och det är han. Tjejerna sitter skrämde nere på marken och jag slår mig ner och undrar hur kvällen ska sluta. Efter ett tag tar mannen fram en systemkamera och säger att han ska tag foto på oss och lägga upp i registret. Jag förstår att det är något skumt och ställer mig bara upp och vandrar till de andra.

Till slut går vi alla fram och undrar ifall han seriöst tror att  vi 8 ungdommar ska sälja våra kroppar till äckliga gubbar som inte kan få sex på annat sätt? När vi ber honom visa sin polisbricka, som poliser måste göra, så säger han att han inte har något att bevisa för oss. Vi säger att ifall han är en riktig polis så kan ha gå och fota de riktiga hororna som står en bit bort, och det gör han, sedan ser vi honom inte mer för kvällen.

Ett bra tag senare, innan vi drar därifrån, så pratar vi lite med en hora och hon var hur snäll och trevlig som helst. Hon berättade att hon tar 2000:- för 45 minuter med henne, och att hon får 60.000 per månad utan skatt. Jag och Mattias blev ju minst sagt sugna på lite prostitution, haha! (ETT SKÄMT!). Hon berättade även hur hon jobbar med säkerheten. På ett flertal platser i området har hon gömt vapen såsom baseballträ, kniv, yxa m.m. Hon hade även använt dom flera gånger sa hon.

Dethär var alltså min kväll på Malmskillnadsgatan, antagligen min sista gång där. Tror jag håller mig till mina cafén nästa gång.

Maddes

Igår blev vi minst sagt fler än jag trodde. 3 stycken trodde jag det var som skulle fika men Salima kom tillsammans med 3 tjejer, och när vi satt på Maddes så kom Mattias & Love så det blev jättekul. Vi satt ett bra tag och vara snackade en massa. Det blev även en massa snygga bilder med Salimas coola systemkamera fast dom bilderna har jag inte fått än..


Salima och en ytterst liten del av Mattias.

In mot stan

Jag ska när som helst börja röra mig in mot stan. Jag ska möta upp en kille som heter Mattias i Årstaberg. Senare inne i stan sak vi möta upp Salima och då blir det fika någonstans. Jätteskönt att bara sitta med något gott och snacka skit. Sen sommarlovet börjat har jag varit jätteseg och inte haft ork till speciellt mycket, nu när man faktist har all tid i världen.

Såhär ser jag ut ikväll då:



Ser sminket bra ut? Försökte lägga på bara lite så att jag inte skulle se alltför sminkad ut. Tycker ni att jag lyckades eller inte!?

Lillebror

Här har ni ett av mina 3 syskon. Det är min lillebror Safir, 8 år. Denna bild lade jag upp för 3 månader sen men nu när jag fått så himla fler läsare kännde jag att jag kan lägga upp den igen. Är han inte söt? Denhär bilden tog jag efter att ha fxat hans hår som mitt, lagt på honom mitt smink och lärt honom en amir-posé, haha!

Safir tycker om mig jättemycket, och vi är så lika. Han är en kopia av mig när jag var i hans ålder. Vi lyssnar på exakt samma musik nu och han kommer alltid in i mitt rum och vill dansa med mig när jag lyssnar på Hero.

Och flera gånger i veckan får jag höra "ååh amir, du är min bästa förebild".
En sån himla söt unge!


Work the camera lil' bro!

Inte alla som tycker som mig


Photoshop

Medans de flesta antagligen sitter framför tv:n nu och hejjar på Sverige så har jag hållt på i photoshop och arbetat med att göra om min vän Ilafs blogg. Här har ni resultatet.


Jag och Ilaf på en fest förra året.

Busskort

Igår gick mitt samt alla andras terminskort ut så nu sitter jag här utan ett busskort. Eftersom jag inte ska hitta på något försän ikväll så kan jag lika gärna tag en cykeltur till Gullmarsplan och köpa mig ett sommarlovskort för endast 550:-Sl Center. Det gäller dygnet runt under hella sommaren, perfekt ju!


Feltillverkad?

Nyss när jag gick ut i köket så så jag något väldigt konstigt stå på spisen. De var gula och böjjda. Först trodde jag att de var lökringar, men det var det inte. Sedan trodde jag att det var bläckfiskringar men det var det såklart inte heller. Tydligen var det spiralformade pommes frites. Vad kommer härnäst? fyrkantiga potatisar!?


Sverige vs Spanien

Då var det ju Sverige match ikväll igen. Orkar man åka in till Kungsträdgården och se den på storbild eller inte? Jag tycker att fotboll är jättetråkigt men det kanske kan bli kul med rätt sällskap? Jag får se hur jag gör ikväll. Sedan så spelar ju även vädret roll också. Får se hur jag gör. Kanske blir att bögen tittar på fotboll tillslut ändå.

Tråkigt



Blir man inte lite nedstämd när det ser ut såhär utanför ens fönster? Får hoppas att dagen bjuder på något rolig så att man inte tänker på det hemska vädret.

Ett svårt val



Har ni samma problem hemma hos er!?
När jag skulle duscha nyss såg jag som vanligt ett stort antal flaskor längs badkarskanten. De flesta halvtomma så valet blir ju lite svårt. Varför använder man inte t.ex. ett schampoo tills det är slut och därefter ställer fram en ny? En gåta detdär..

Nej nu måste jag föna håret innan det torkar helt fel.

Dagens låt

Min dagens låt har väll snarare varit veckans låt. Jag har spelat Ani Loraks låt Shady lady ovanligt mycket och hon har kommit upp som nummer 2 på "25 mest spelade" i mitt iTunes. Låten har en jätteskön rytm och refrängen fastnar direkt. Ani Lorak är supersnygg och likaså musikvideon.



Don't u like it!?

11:15

Japp, så tidigt vaknade jag idag. Känner mig faktist fortfarande lite trött och seg men den går väll över när man kommer igång lite. Inatt hade jag en konstig dröm. Igår fick jag en kommentar av en kille som tyckte att jag helre skulle använda hudvårds produkter från Biotherm är LDB. Så i drömmen gick jag på stan och då vandrade det en kille framför mig med en Biotherm förpackning, i samma format som små fyrkantiga Festis, Smakis & Mer. Ur förpackningen stack det upp ett sugrör och han gick alltså och drack på någon Biotherm dryck som gav honom snygg och perfekt hy.

Kanske en produkt man ska satsa på? ;)
Eller inte, haha.

Läggdags


Nej nu hade jag tänkt att röra mig mot sängen. Fredagen den 13e är över och det har faktist inte hänt något negativt alls idag så jag är nog rätt så nöjd. Ska bli himla skönt att få komma till sängs. Sov så gott kära läsare :)

Borat

Imen smsade nyss mig och skrev "sätt på 5an NU". När jag satte på så ser jag att det är ett program om Borat. Jag diggar verkligen snubben rejält. Så efterbliven och helt lost i huvudet så det finns inte, jag skrattar åt nästan allt han säger. Hans egna långfilm som kom ut för ett tag sen är bland de roligaste filmerna jag sett tror jag.


En riktigt rolig kille

Holland vs. Frankrike

Nu är jag hemma igen. Var jättekul att träffa Imen och snacka en massa, det var ett tag sen sist. Vi gick in på McDonalds för att köpa oss en varson McFlurry och när vi kom in så såg vi att dom visade matchen mellan Holland och Frankrike. Det var endast 10 min kvar så Imen ville sätta sig ner och kolla på den, jag hade såklart inget annat val än att också sätta mig ner. Matchen slutade med att Holland van med 4-1 så grattis alla Holländare då.

På vägen hem mötte vi upp Jasmine så det blev ytterligare än liten promenad, väldigt skönt kan jag säga, men fötterna talar ju för sig själva nu efteråt. Resten av min vakna tid denna dag kommer antagligen att spenderas framför datan och jag ska försöka lägga mig lite tidigare än vad jag gjorde igår.

Hoppas ni också haft en mysig kväll.

Tjocktröjjan på

Är trött på att gå runt nojjig av att man ska få fläckar eller annat trams i ansiktet när man är sminkad. Vågar ju inte ens en så liten sak som att klia sig i panna eller liknande. Nej, jag har precis tvättat bort mitt smink och ska strax ut med min älskade barndomsvän Imen. Vi ska köpa oss glass och mysa utomhus. Eftersom att det inte är lika varmt som det var på dagen längre har jag satt på mig en svart tjocktröjja istället för min tunna jacka som jag hade tidigare idag. Jag har även bytt jeans, uton någon egentlig anledning.



Jacka: Mexx
Jeans: Lee

Ha en trevlig kväll alla läsare! :)

Ansvar



Hittade denna bilde ute på nätet och blev helt paff. Jag är inte typen som ofta går och tänker på djurrättsfrågor och liknande, men det kommer tillfällen då man blir helt stäld och börjar fundera. Hur kan man tillåta liknande saker? Jag tycker inte att någon människa har skyldighet att ingripa och göra något men det än varje individs ansvar att tag reda på information om vissa saker.

Alla kan göra så små saker som blir stora skillnader. Vet att ett visst kött eller plagg tillverkats på ett vist sätt som inte är bra, så väljer man bara ett annat alternativ. Vet man att viss päls skapas genom att djur slaktas, då kan man köpa päls som garanterat kommer från djur som inte fått lida.

Inga har en skyldighet till något, men alla har ett ansvar.

Finner inte ord

Har ju nämnt vad söta kommantarer jag får av er läsare. Men denna kommentar vill jag verkligen visa alla. De värmer så oerhört och man blir verkligen galet glad. Man vet inte heller hur man ska tacka, ett litet tack är ju verkligen långt ifrån hur mycket man egentliger uppskattar att få höra det.



Puss på dig Eiza.

Håller ni inte med mig?

När jag gick vid Mariatorget idag så brast jag ut i skratt, rejält. Är inte detta en alltför skön syn? Först blev jag riktigt shockad och viste inte vad jag skulle tro, sedan skrattade jag så att jag nästan inte kunde stå upp.


2 små flickor och en öl, så klockrent. Men självklart kom deras mamma ut sen.
Sjävklart var det hennes öl.

Sammanställning:


Här har ni då svaren på frågorna ni ställde. Hoppas ni är nöjda. Känner ni att ni inte riktigt fått svar på det ni undrade så var inte rädda att fråga igen. Jag kan ha missat eller missförstått något ni undrat över.

- Varför började jag blogga?
Det var dels för att alla andra gjorde det. De flesta hade en blogg och då ville jag också gärna prova på det. Tyckte det var skönt och kul att få skriva av sig allt vad man tyckte och gjorde, så jag fortsatte med det. Jag har haft bloggar ända sedan 1an på gymnasiet men denna är den mest seriösa.

- Vilket land kommer jag ifrån?
Jag är halvt från Sverige och halvt från Tunisien.

- När kände jag att jag var homosexuell?
Väldigt svår fråga. Jag har ju alltid märkt att jag varit lite annorlunda än de andra killarna i klassen etc. Men jag kände att jag var intresserade av killar och inte tjejer var ju när man började komma i puberteten.

- När kom jag ut med det?
Så sent som i november förra året. Först för alla mina närmsta vänner.

- Hur berättade jag det?
För mina vänner var det olika. Ibland var det över sms, msn, telefon eller face2face. Min syster ringde jag till och min mamma smsade jag till.

- Vad sa mina föräldrar?
Min syster sa "vad kul, bögar är ju roliga" och min mamma sa kort och enkelt "love you anyway".

- Vad tycker min pappa om det? Är de inte stränga med sånt där han kommer ifrån?
Jag har faktist aldrig sagt det rakt ut till min pappa. Men han har ju sett när jag sminkar mig, att jag bara har tjejkompisar m.m. Jag märker ju att han vet, och han har varken gett positiva eller negativa vibbar om det. Så antar att han tar det helt lugnt. Så jag känner det i alla fall.

- Hur behandlar killkompisarna mig? Som andra killar?
Det beror på hur man ser det. Nu är det ju så att alla mina kompisar som är killar är i stort sett allihopa själva bögar. Så de behandlar ju mig som vilken kompis som helst. De killkompisar som inte är bögar har inte sagt så mycket, och behandlar mig likadant.

- Är jag homosexuell eller bisexuell?
Jag är 100% homosexuell och tänder inte på tjejer alls.

- Är jag oskuld?
Nej det är jag inte.

- Har jag haft flickvän?
Ja jag hade en i 8an, det var det mest oseriösa jag varit med om. Det var endast i syfte att få ha någon liksom. Jag brydde mig inte om henne för fem öre tyvärr.

- Har jag pojkvän?
Nej jag har ingen pojkvän för tillfället.

- Vad gillar jag för killar?
Jag killar maskulina killar, fjollor går inte hem hos mig för fem öre. Självklart kan en kille få vara lite fjollig för mig men är det till en överdrift blir jag bara avtänd. Sedan så är självsäkra killar sexigt, en kille som bara står och tycker att han bara är ful blir ju automatisk ful tycker jag.


Banan shake

Nu är jag hemma igen. Har haft en jätterolig dag. Jag och Sara har tillsammans världens sjukaste humor så vi skrattar mestadels åt allt och alla nästan. Väl framme i stan så bar det direkt in till Kungshallarna eftersom att vi var så hungriga. För min del blev det Libanesisk mat. Kycklingfilé med klyftpotatis käkade jag och det var verkligen hur gott som helst.

När vi efteråt hade vandrat runt lite och pratat så rörde vi oss mot Liljeholmen där vi satte oss i solen och myste. Efter ett tag blev vi så törstiga så vi svängde in på McDonalds och köpte dricka. Jag tog Banan shake som de har just nu för en period fram. Den var iskall och smakade verkligen banan, asläcker tycker jag. Prova den om ni har!


Kör på nu!


(frågestund avslutad nu)

Medans jag drar till stan nu för att käka med Sara och hennes kusin så tänkte jag ha en liten frågestund här i bloggen. Jag får ofta kommentarer som inte har med inlägget jag skrivit att göra, utan folk som undrar t.ex. hur mitt kärleksliv ser ut och vad mina föräldrar tycker om att jag är homosexuell. Så varsågoda nu att ställa vilka frågor ni vill, ingen fråga är för dum. När jag kommer hem sen så sammaställer jag frågorna och svarar på dom i ett nytt inlägg åt er.

Ha en trevlig dag, gärna utan otur!

Smink

Idag är det otursdagen så jag skulle inte alls bli förvånad om jag skulle springa in i någon på stan som man allra helst inte skulle vilja springa in i. Så det är lika bra att göra sig snygg på en gång. För en gångs skull har jag sminkat mig en vardag, gjorde det varje dag förut men tillslut kom jag inte på syftet med att komma helt sminkad till skolan där jag ändå bara skulle sitta och läsa i böcker.



Så nuför tiden sminkar jag mig bara om det är mer festliga tillfällen. Och idag då ;)

Dagens outfit



T-shirt: H&M
Jacka: H&M
Jeans: Diesel

Operation; fresh skin

Nu har jag duschat och testat LDB's face creme. Ska bli kul att se efter några dagar ifall den är såpass bra som många kommenterade och tyckte att den var igår. Näst på schemat än föna och platta håret. Sedan så ska jag möta min vän Sara och hennes sköna kusin från USA inne i stan och käka på Kungshallarna. Dock måste jag först förbi Mariatorget och lämna de 35:- jag är skyldig cafét där när jag köpte kladdkaka på krita, haha!



Vad ska läsarna hitta på idag då?

Synd för er strighta

Igår så förlovade sig nämligen Victoria's secret-modellen Adriana Lima sig med Marko Jaric på hennes födelsedag. Så nu kan alla miljoner killar med hopp om Adriana sluta att drömma. Men vist förstår jag dom, finns väll nästan ingen vackrare kvinna på våran jord? Hur som helst, mig tar det ingen skada på ;)


Vilka hemskheter väntar idag?


Idag när jag vaknade hörde jag hur regnet hårt piskade mot fönsterbläcket, inte alltför mysigt. Sedan påminde min mamma mig om att det faktist är fredagen den 13e, otursdagen. Vad ska hända idag undrar man då? Brukar inte tro på sånnahär saker men lite läskigt känns det ju ändå om jag ska vara ärlig.

Inget speciellt som har hänt er någon fredag den 13e?

Klockan tickar

Klockan är 02.00 och här sitter jag framför datan och gör inget annat än att vara inne på QX och msn. Kanske ska tänka på att röra sig mot sängen va? Ska inte upp tidigt imorgon men på senare tid har jag vaknat rätt tidigt i förhållande till tiden jag lagt mig. Jag kanske bara är en människa som inte kan sova länge på morgonen. Hur som helst, godnatt alla underbara läsare!

På tal om ingenting:
Patrik <3

Dead end

Filmen jag såg var Dead end, på kanalen Showtime. Missade början av filmen men kan ändå säga att den inte var så värd att se. Skådespelarna var inte direkt i toppskick, handlingen var helt omöjlig att förstå, och allt som hände i filmen var bara helt sjukt och dåligt gjort. Men även de dåliga filmerna måste ju få göras, annars skulle de bra filmerna inte vara bra. Men men, se den om ni vill. Men skyll inte på mig sen ;)


Något bra är i varje fall omslaget till filmen!

Tv

Jag har precis hällt upp ett stort glas Pepsi och hade tänkt sätta mig framför tv:n med familjen i vardagsrummet. Men tror risken är rätt så stor att jag snart är tillbaka vid datan. När jag väl ska slösa min tid framför tv:n så brukar jag vara rätt kräsen. Men man får se om det finns något kul att titta på. Sen så spelar ju sällskapet in också, och vi brukar skojja och skratta en bra del i vår familj.


Sommarjobbet

Nu är det helt 100 (tror jag?) att jag ska sommarjobba. Skickade i alla fall in mitt avtal idag som jag skrivit under så tror inte att något kan komma emellan nu. Har redan spikat fast vad jag ska köpa för något. Jag ska köpa mig en bärbar dator som jag länge velat ha, och så ska jag köpa mig en ny vinterjacka.

Det som blir kvar ska jag nog bara leva livet för. För att jag inte ska behöva tag alltför mycket pengar till jackan och datorn från min sommarjobbslön så ska jag först sälja min nuvarande vinterjacka (den fjällräven som du garanterat sätt på stan) via blocket. Jag ska också sälja min nuvarande stationära dator som faktist inte alls är gammal, till min mamma.

Låter väll bra!? Trots allt 2 nödvändiga saker tycker jag.

LDB - Face creme

Fick dessa 3 från Lindex idag när mamma köpte hennes kläder. Har aldrig varit något för krämer och sådant så förstår inte riktigt vad de är till för. Antar att de bara är en vanlig ansiktskräm man smörjer in ansiktet med efter att man tvättat det på morgonen? Eller? Någon tjej (eller kille) som vet!?


Luras inte av bilden, endast 5ml i varje

Hur gjorde jag?

Antagligen var det för att jag satt inne nästan hela dagen igår och var väldigt aktiv i bloggen? Men kul är att många gillar det dom läser. Jag har fått massvis med fina kommentarer av folk som tycker att det är kul att jag vågar stå för att jag är bög, att dom gillar det dom läser och att de blir glada av det. Sådant värmer verkligen och man suger in allt och får en massa positiv energi, man känner sig jätteglad.


*det sa bara pang*

underskattat

Nu är jag hemma igen, efter en mysig promenad. Tycker att promenader är underskattade. Det är bland de skönaste som finns. Bara ut med en kompis, gå en obestämd tid och sträcka, bara prata om allt eller inget. Och så är det ju jättebra för hällsan att röra på sig. Jag tar promenader nästan dagligen. Ibland väldigt korta och ibland väldigt långa. Tycker att det borde vara en vana fär de flesta.


Akta, Amir på vift!

Ny poll & promenad

Nu har jag gjort en ny Poll längst upp i menyraden till vänster. Svara gärna, kul att få veta vad folk tycker. Det blåa fältet i pollen står för antalet som svarat Ja, och det röda för de som svarat Nej. Ni som svarar på pollen helt anonyma.

Nu ska jag röra mig ut på en långpromenad, hade jag tänkt i alla fall. Jag och Jasmine blir det. Hoppas att många har svarat på min Poll när jag kommer hem, ska bli intressant att se vad folk tycker egentligen. Ha en fin kväll.


Ibland får hon till det

Som de flesta sett så klär sig Britney Spears allt som oftast väldigt sunkigt och dåligt. Omatchande kläder, kläder som sitter helt fel (ibland bak och fram) och en massa annat konstigt. Men ibland får hon faktist till det. Här är en bild på Britney när hon var inne i en butik i förrigår och shoppade. En söt topp, snygga jeans och tuffa skor. Jag tycker i alla fall att hon ser jättesöt ut på bilden.


För vist har hon väll sett sämre ut!?

kom tillbaka i helgen flickor

Någon gång under helgen kommer jag att sälja ett par skor åt min syster. Hon gjorde ett onödigt impulsköp och köpte ett par skor som hon aldrig haft på sig. De ligger fint i sin skokartong med kvitto kvar och istället för att slänga bort dom kan ju någon av mina kvinliga läsare köpa dom till ett billigt pris. Så kika in i helgen om ni vill ha ett par skor. Här har ni en liten förhandstitt:


Vitt och guld, läcker va!?

lystring alla!!!

Okej alla söta läsare. Om ni tror eller vet att ni har en eller flera tior i eran plånbok eller någon annan stans så spring och hämta dom så fort ni kan. Min mamma berättade idag för mig att för ett bra tag sedan så tillverkade en man ett fåtal stycken tior i rent guld. Sedan åkte han runt i landet och handlade med dom så att de kom ut på marknaden. Nu är det en tia som hittats och har du en av de få som finns i Sverige så kan du sälja den för flera tusen.



Så hämta alla era tior och känn ifall någon känns extra tung.
Den kan vara definitivt mycket mer värd än vad den ser ut att vara!

Dagens shopping

2 gulliga t-shirts från H&M. Båda för endast 98:- styck. Tycker att dom passar perfekt till mina vita jeans som jag köpte från Zara för kanske 2 veckor sedan. Eller vad säger ni!? Själv är jag nöjd i alla fall.


  
Älskar den härliga blåa färgen.

Blev något ändå

Fastän jag var inställd på att bara följa med mamma och hjälpa henne sitta saker så blev det även saker till mig själv. Blev 2 enkla t-shirt från H&M (lägger upp bild senare). Sedan hjälpa jag mamma inne på Lindex och det slutade med att hon köpte 3 toppar, en klänning och en kjol till sig själv. Kände mig jättelyckad eftersom att min mamma och handla kläder inte alls går ihop, den gåvan förde hon antagligen över till mig när jag föddes.


Påväg till bussen.


När jag kom hem hade jag fått ett kuvert med mitt namn på. Innuti ligger det ett presenkort på SF bio laddat med 180:- som räcker till 2 filmer, samt en hälsning från en familjevän, Helena. Blev jätteglad, bara för sakens skull lixom. Sist hon var här hade hon köpt godis till mina småbröder och lovade att skicka något till mig i efterskott.


Så snällt va!?

Jag och mamma



Ska vara med mamma nu idag på förmiddagen. Jag ska följa med henne till Globen shopping där hon har lite ärenden att göra och kanske även jag hittar någonting. Min vän och granne Jasmine ska kanske också följa med oss. Får se hur länge vi blir där, men att jag åker direkt hem efteråt innan jag hittar på något annat är nog rätt så bestämt.

Ha en trevlig förmiddag nu allihopa!

Positiv överraskning

Igår berättade Rebecca för mig att man får sista studiebidraget för terminen denna månad, när jag frågade mamma nyss så sa hon att hon också viste om det. Vilken positiv överraskning! Jag trodde att jag skulle vara utan studiebidraget fram tills september månad, men så blir det då inte, vad underbart!

Får se vad man lägger ut sin lilla tusing på då, brukar ju oftast inte räcka någonstans eftersom att man bara köper en massa småtrams såfort pengarna kommer. Men en del lär ju hamna på krogen, och en massa fika på uteserveringarna nu i sommar, så mysigt så.


Kanske inte riktigt så mycket pengar man får!

Vardagliga behov

Nu håller jag precis på med ett av mina vardagliga behov, platta håret. Jag skulle faktist aldrig gå utanför min dörr om jag inte hade plattat håret. Mitt hår är inte lockigt men det är liksom lite halv vågigt. Och när man har halvlångt hår som jag så viker sig alltid håret nere vid topparna och lägger sig helt fel. så jag brukar alltid platta hela håret och sedan ha i en halv flaska hårspray för att få lite fluff på det hela :)


Nu ser man rätt bra att det faktist är slingat ljust va!?

Uppfostrings läger

Titta vilken mogen kommentar jag fick imorse:


En del människor borde skickas på uppfostrings läger tycker jag. Eller något liknande. Ibland känns det som att vissa hamnat utanför samhället, de har gått miste om vad som är rätt och fel, etik & moral, och normer. Vem säger att jag är iranie? Min far är från Tunisien och min mor är Svensk. Jag är alltså halv svensk/tunis och inte iranie någonstans. Färgar jag håret för att bli svensk? Jag blir väll inte mer svensk för att jag färgar håret ljust? I dagens samhälle vill alla ha det dom inte har, jag har mörkt hår, självklart vill jag färga och testa på att ha ljust hår.

Och att jag "blir" bög för att vara svensk? Jag vet inte vad "Dannis" föräldrar har lärt honom, men nu är det så att alla människor på vår planet skulle kunna vara homosexuella och inte bara svenskar. Danni, uppfostringsläger nästa för dig va!?

God morgon

Idag när jag vaknade var jag för ovanlighetens skull faktist väldigt hungrig. Brukar tag ett tag för mig på morgonen innan jag blir sugen på något att äta, men minsan inte idag. Jag gick istället för datan direkt till kylskåpet och gjorde mig 2 goda mackor med tonfisk på. Vad som väntar idag vet jag inte. Ska kanske träffa Patrik en stund nu på förmiddagen, och kanske fika med Salima & Alex.


Tonfisk, en ny favorit!

Så fel

Trodde ni att jag sov? Det trodde jag med! Precis innan jag skulle lägga mig så smsade Mikaela mig och bad mig komma ut med henne och Rebecca. Jag tänkte att det kunde vara mysigare att sitta och bara snacka lite med dom än att somna direkt, så jag gick ut. Vi satt utanför Rebecca ett bra tag och snackade.

Det är väll såhär det kommer ut nu under sommarlovet. Lägga sig sent och vakna sent. Förutom de 3 veckor jag ska sommarjobba. Då blir det upp tidigt kan jag lova. Nej men nu måste jag bara i säng känner jag, och jag hittade en perfekt bild på google som förklarar hur jag känner:


Godnatt sötnosar

Jag har precis borstat tänderna och ska nog röra mig mot sängen när som helst tror jag. Väldigt trött och hängig. Hoppas att jag får sova riktigt djupt och länge, i morse blev jag väckt för att några gubbar skulle göra rutin koll och leta efter sprickor i lägenheterna eftersom att det nyligen gjorts stambyte hos oss. Men men, man kan inte alltid få det man vill ha, men hoppas kan man ju alltid.


Do u like my ruffs? ;) haha

Ni som inte lagt er än, sov så gott :)


Utnyttja funktionen

Hade tänkt att utnyttja Poll funktionen som man kan ha i sin blogg. Om ni kikar i menyraden så ser ni ju att ni kan svara på frågan hur ofta ni läser min blogg. Varje vecka skulle man kunna ställa en ny fråga, något man undrar över och se vad folk har för åsikter och tankar. Tror jag ska ändra frågan redan imorgon. Ska komma på någon fråga jag kan ställe er läsare.

Eller ni kanske kan komma med egna frågor jag kan ställa alla!?

Vad är det man hör?

Jag kom trots allt ut ikväll, även om det vara var en liten promenad med Rrebecca och Mikaela. Dom berättade för mig om några killar dom stötte på igår när dom var ute en sväng med Rebeccas pojkvän och hans bil. När de var vid McDonalds så ropar 2 killar efter Mikaela att dom vet att hon är kär i dom, att dom ska tag bild på henne och en massa strunt. Självklart gör Mikaela ingen stor sak av det och går tillbaka mot Rebeccas pojkväns bil. När killarna sedan åker förbi så vevar dom ned rutan och kastar en vodka flaska mot bilen, och deras andra bil kör in i bilen och gör märken. Samtidigt får Blondinbella en flaska kastad mot sig i Kungsträdgården.

Vad är det för fel på vissa människor undrar man. Har folk inte vett nog att förstå hur jäkligt dumt och onödigt det är att hålla på som de gör. Liksom kasta glasflaskor efter folk och köra in i folks bilar? Får folk ingen uppfostran hemma? Hur sur och arg jag skulle vara på en människa skulle jag nog aldrig avsiktligt försöka skada den eller göra något annat som kan få negativa konsekvenser.

Ska man snart inte våga vistas utomhus kvällstid eller!?


kvälls sysselsättning

Nej jag syftar inte på onani, era snuskisar haha! Nejmen seriöst, jag älskar faktist musik. Jag tror aldrig att jag sitter i mitt rum utan att spela musik. Det måste lixom alltid finnas där. Lyssna på vettiga texter, hänga med i sköna rytmer och bara må allmänt bra. En låt jag spelat speciellt mycket ikväll är faktist Girls Aloud med "Sexy No No No". Den är lite seg i början men kommer igång sen, och det gör den rejält.



Hoppas ni också tycker om den :)

Förlåt anna skipper!

Många har nog hört detdär om att man inte ska äta vissa saker efter 5-6 tiden, för att då är man oftast inte lika aktiv, och fettförbränningen inte lika kraftig. Men det struntade jag nyss i. Mitt i allt bloggande kände jag hur min mage började kurra så jag gjorde mig en toast med lite skagenröra till, mum så gott. Eller vad säger ni!?


Ett tecken?


Ett tecken på att jag inte gjort så mycket idag, förutom en snabb fika med tjejerna är nog att jag lyckats hamnat på blogg.se's lista över deras mest aktiva bloggar. Med andra ord har jag bara suttit hemma och bloggat hela dagen. Och det tar inte slut här heller, min vän Meis orkar inte dra ut på krogen ikväll så vi har bestämt för att tag det nästa onsdag istället. Varför vi inte tar det nu i helgen är för att stället vi vill till bara är ett gay ställe på onsdagar.

Så nu får man börja tänka på vad man ska hitta på ikväll då.
Blir det hemma kväll som igår tro?

Nu får tjejerna förklara sig!

Kan någon trevlig tjej snälla tag och förklara det speciella med Zlatan? Så sexig, så snygg, men vartdå!? Jag ser det inte. Han har inget fint hår, han har en ful näsa tycker jag och visserligen har han kanske en snygg kropp men ansiktet utgör ju ändå det mesta på ens utseende. Någon annan fotbollsspelare som är snygg är däremot Fredrik Ljungberg. Han är en riktig snygging om jag får säga det!


Jag får verkligen aldrig nog





Och Lydia hade precis kommenterat:


Men alla har väll vissa låtar de riktigt fastnar för!?

Ny header



Nu har jag bytt header igen. Istället för att använda mig av en stor bild på mig själv så har jag flera små istället. Samt som en profilbild till vänster :) Do u like it!?


Kladdkaka på krita

Nu är jag hemma från söder och det var minst sagt mysigt. Salima kom också, jätteskojj. Eftersom jag ska ut ikväll lämnade jag alla mina pengar hemma, så att jag inte skulle fika upp dom. Men väl på plats så blir jag och Salima jättesugna på varsin kladdkaka med grädde. Efter lite flirt och skratt så lyckas vi.. vi köpte kladdkaka på krita. Haha så klockrent. Nästa gång vi kommer dit måste vi ha med oss 35:- var, annars jäklar!

Tänka sig

Jag kommer ut idag ändå, fastän jag är så seg. Ska möta Alex i Mariatorget och fika på vårat café Baresso där vi är stamkunder, på riktigt. Vi 2 har aldrig fikat på något annat ställe tillsammans, inte vad jag kan minnas i alla fall. Dock blir det nog inte en så lång fika. Eftersom att jag ska ut ikväll vill man ju ha lite tid på sig att duscha och göra sig i ordning. Stress är aldrig kul.

Men, ha en skön eftermiddag alla :)


Sjuka människor

Det här såg jag nyss i min inkorg på gay-communityt qx.se.



Vad är felet på människan? Visserligen ska man inte dra slutsatser. Men jag antar att han inte undrar för att han vill ut och köpa skor till mig. Nä ush..

Angående min header

Här kan ni jämföra headern med orginalbilden:

 

- vred bilden horisontellt
- ändrade färg på tröjjan
- jämnade ut hyn
- gjorde mig brunare
- gjorde läpparna rödare
- ändrade ögonfärg

Så dålig är jag väll inte på photoshop? =D

Update 22:07
Har skaffat en ny header.
Här har ni den gamla ifall ni vill kika:


Underbart

En liten guide hur killar kan sminka sig utan att se alltför sminkade ut.
Kom igen, våga vara snyggare.

Guiden


Efterlysning!!!

Vems är dessa slitna ballerina skor? Hittade de under min säng liggandes i en Cubus påse. Är man bög har man med andra ord allt som oftaste väldigt, väldigt många tjejkomisar så det är inte lätt att gissa vems de kan vara eftersom att de flesta som är hemma hos mig är tjejer. Luktar äckligt gör de också. Haha!



Hör ingen vän av sig så får jag lotta ut dom i bloggen :)
Tag det lugnt nu va, jag skojjade!

Poll

Ni har väll inte glömt att rösta på min lilla Poll som jag har på bloggen?
<----------

Vet ni?

Någon av er läsare som vet vem den Amerikanska kändisen "Kim Kardashian" är? Jag har läst en massa om henne och ser ofta bilder på henne på skvallersiter på nätet. Men jag har ingen aning vad hon är känd för. Sjunger hon? Gör hon filmer eller jobbar hon bara på McDonalds? Säg gärna till om ni vet så är ni söta.


Dagens (morgonens) outfit

Idag fick jag inte på mig något vackrare än min gamla Lacoste piké som jag inte använt på år och dar känns det som, och så mina mjukisbyxor. Jag älskar att gå slappt klädd hemma, finner ingen anledning att ha på sig ett par tighta obekväma jeans när man ändå bara sitter ensam hemma med endast familjen som ser än. Men det blir nog säkert något tjusare jag tar på mig ifall jag drar ut senare, hehe.





Som ni ser så ligger håret kvar lite snett ner efter att jag fönade det ner igår. Så får nog tvätta håret igen ifall jag ska ut. Eller så får jag invadera med hårspray så att det lägger sig rätt. Löser sig gör det i alla fall alltid ;)


Typiskt amir

Förutom mina mackor så tog jag även ett glas Päroncider (till vänster) till frukost, och för att inte känna mig så onyttig efteråt så tar jag även ett glas Ramlösa (till höger) eftår, haha!


Frukost

Skagen-smörgås och ost/rostbiff-smörgås. Tillsammans kanske de inte är så goda, men var för sig är det ju bland de godaste påläggen som finns, efter tonfisk då :)


Blondinbella

Har inte så mycket att säga förutom att hur mycket man hatar eller ogilliar en människa så beter man sig inte på detta viset. Alla har rätt att tycka och tänka som de vill, men ens åsikter ska inte behöva kränka någon. Och speciellt inte på detta sätt.

Hänvisar till detta inlägg i Blondinbellas blogg.
"Att stänga ner bloggen"


Godmorgon från mitt fönster

Godmorgon alla vackra. Idag när jag vaknade så tittade jag genast ut från mitt fönster för att se vad vädret skulle kunna tillåta för aktiviteter idag. Det regnar inte, men det ser grått och trist ut, inget liv i rörelse alls. Men klockan är inte ens 11 och de flesta är ju lediga nu så många kanske fortfarande sover, vad vet jag?


Tror jag ska göra mig lite frukost snart och börja fixa mig lite. Sen får man väll höra med folket vad som kan tänkas göra idag. Själv känner jag för något lugnt. Sätta mig på något mysigt café och bara slappa ett tag. Måste ju ha krafter till ikväll lixom ;)

Fotbollen


Ja nu sitter alla och tittar på fotbollen förmodligen, men inte jag. Fotboll har aldrig varit någonting för mig och jag har alltid tyckt att det varit tråkigt. Både att spela och att se på. Jag förstår inte det underhållande eller spännande med snygga killar som springer efter en boll som dom alla vill sparka på.

Och mitt hår.. blev ju inte så bra med luggen snett neråt, så bild på det blir det inte. Fast det är ju såklart inte färgens fel, utan det att håret har blivit för långt. Tar jag tag i luggen och drar den rakt ner så nuddar topparna mina läppar, kanske dags att boka tid hos frissan?

Impuls

Jag såg bara klart halva filmen innan jag av en impuls fick för mig att jag ska tvätta mitt hår och fixa luggen ner. Har ju itne sett hur det ser ut nu när jag är ljushårig (ljuhårig-are). Så det är vad jag ska ägna mig åt ett tag nu, tvätta håret, föna, platta och allt vad det innebär. Blir det snyggt kanske jag till och med lägger upp en bild på det.

Filmkväll

Idag är dagen då de flesta slutar skolan och nästan alla ska ut och göra något roligt. Men jag orkar verkligen inte. Jag har varken ork eller lust att göra något känner jag. Tror jag ska tag en dusch eller ett bad snart. Efter det ska jag helt ensam i min sköna säng titta på American psycho med snyggingen Christian Bale. När jag sett klart på filmen så kommer jag säkert att försöka sova, är trött. Och eftersom jag ska till Bad imorgon så skadar det ju inte heller att vara utvilad.


Psychot solar även solarium ;)

Trodde jag skulle få sitta ner..

..men icke, vill jag sitta vid datan så är det bara att ställa mig på knä.



För "lilla blå" har tagit min plats!

Hon har sina aningar!?

Inne på Willys:

jag: mormor du får hosta upp lite pengar, krogen imorgon.
mormor: jaha, är ni ett gäng eller vadå?
jag: ja, några stycken som ska dra ut.
mormor: jaha, killar också eller?


I mitt rum nyss:

mormor: dendära Patrik, är det en kompis eller?


Vad tror folk?

Hörde från mitt rum hur mormor satt och prata med mamma om att min syster inte dricker alkohol, röker eller håller på med sådant. Då skulle jag skojja lite och ropade "tråkig brud" från mitt rum så alla hörde. Då kommer mormor in i mitt rum:

mormor: amir, när du dricker? känner du att du måste dricka?
jag: mamma, hör du vad hon frågar? fan, detdär tänker jag inte ens svara på.
mamma: haha hon undrar om du är alkoholist!
mormor: nejmen jag skojjar bara, jag förstår ju.
jag: bra, för tänker inte ens svara på sådan fråga.
mormor: bara lite orolig, du är ju min favorit skatt.

Jag är mormors favorit, fan vad jag vetat det hela tiden :)


Balett

Varit hemma nu ett tag. Skolavslutningen var faktist rolig och trevlig. En lärare sjöng lite på "Empty room" fast på svenska och det var faktist hur galet fint som helst tycker jag. Största chocken var nog när min manliga rektor sprang fram med en annan manlig lärare i rosa trikåer och dansade balett, så galet roligt så det fanns inte.


Hör ni skönaste Matilda i bakgrunden:
"åååh gud, han måste ju få löneförhöjjning för detdär!"
Klockren hon är alltså, haha!

Efter skolan åkte jag till Södra station och mötte Johanna, hon skulle bara lämna ett par solglasögon som hon lånat av mig. Därefter bar det direkt hem, självklart hade familjen åkt till Willys med morföräldrarna för att storhandla och där stod jag utan nycklar. Men ringde efter morfar så han hämtade mig med bilen direkt, tack och lov!! Nu sitter jag här och väntar på god mat bara. Sara ska jag träffa senare tror jag, blev inte av efter skolan.

Tråkigt väder

Idag vaknade jag av att det regnade ute, jättetrist om jag får säga det. Men idag är det hur som helst skolavslutning, ska bli underbart skönt med sovmorgon varje dag och varken prov eller läxor. Skolavslutningen har vi i sjöstadshallen i Sickla och den håller väll på i någon timma, efter det ska Sara och hennes kusin bjuda mig på någon asiatisk buffé. Lovely!

Trött och irriterad

Kortfattat; en rolig dag:


Min klasscoach och snygga Bettina på lådbilstävlingen!

Hungrig

God morgon. Idag ska jag faktist till skolan, den ni! Klev upp vid halv 10 och tog en dusch och har precis fönat håret. Känner verkligen hur hungrig jag är, och det är inte lite. Det gör nästan ont i magen så hungrig är jag. Men jag orkar verkligen inte gå den långa vägen till kylskåpet för att göra mig en frukost.

Idag har vi någon klassdags liknande sak i skolan. Vi ska vara ute hela dagen och antagligen göra lekar och tävlingar etc samt äta lunch ute i det gröna, ska nog bli jätteroligt tror jag. Och så har jag ju alla skolböcker jag måste lämna tillbaka till skolan. Kommer inte att bli nådigt att bära på dom alltså. Vad jag ska göra efter skolan vet jag inte. Vill nog träffa Sara och hennes sköna kusin!

Ett tips

Efter att jag fikat med tjejerna idag så träffade jag Patrik i stan. Vi gick till Espresso House där vi tog en varsin is-te. Måste bara säga att den var galet god faktist. Smakade väldigt mycket och inte bara vatten som många andra liknande produkter brukar smaka. Köp den, inte så jättefarligt dyr!

Inte så farligt

Såg lite bilder från festen igår och de var inte så farliga som jag trodde. Den sista bilden är nog skönaste party bilden hittills. Hittade Kalles pappas läsglasögon (i think) och kände för att dra en sexy pose, lyckat va? ;)






Jag är så jävla snygg!!!

Hur ska det gå?

Idag kom jag på att jag måste gå tidigare till skolan imorgon för att göra en komplettering för Idrott och hälsa B. Skulle jag missa detta så innebär det IG i slutbetyg, vilket jag självklart inte vill ha. När jag läser mailet från min lärare så står det datum och tid för kompleteringen, men inte vart. Eftersom att det är i Idrott så är det självklart inte i skolan, då hade det ju bara varit att gå till skolan lite tidigare och kolla. Men nu har jag ingen aning vart jag ska vara. Och det är ju för sent att maila en lärare och fråga eftersom att dom inte sitter vid deras skol datorer nu, KUL!

Nikki och Salima

Nu ska jag in till söder och träffa Nikki och Salima. Salima träffade jag på bögfesten på Kungsholmen för ett tag sen, och Nikki röjjde jag med igår. Vi ska nog mest tag det lugnt antar jag, får hoppas att de är lika sega som jag är. Senare ikväll ska jag kanske träffa Patrik, men det är ännu inte hundra hur det blir med det. Sen om jag inte är helt ute och cyklar så är det ju söndag idag, vilket betyder att det är skola imorgon. Och med nattens dåliga sömn borde jag alltså gå och lägga mig tidigt.

Hjälp kvinnan

Jag hoppas inte att något har missat att läsas Kissies blogg? Då kan jag lova att ni verkligen missat något. Blondinbella är naturligt blond, blondinbella verkar smart, Blondinbella verkar mogen. Allt detdär är Kissie, fast raka motsatsen.

Igår såg jag ett videoinlägg i hennes blogg där hon krossar glasflaskor på gatan, dansar kycklingdans på en tunnelbaneperrong och idag ser jag henne håna handikappade människor genom att stå och härma dom på gatan. Vad är felet med bruden? Att hon också är så korkad att hon skriver "nu är jag naturligt blond igen" när hon varit hos frissan gör ju inte saken bättre, hon är ju inte naturligt blond bara för att hon färgat håret blont, stackarn. Och att hon ens kommer på tal om viktminskning blir man ju bara ledsen av.

Och hennes kompis med tuperat hår är ju också jättesöt.

Inget bord igår

Idag vaknade jag upp hemma hos Kalle som hade festen. Det är alltid skönt att sova kvar där festen är, att slippa åka hem kommunalt mitt i natten. Men sen är det detdär med vart man vaknar upp också, finns väll inget skönare än att vakna upp hemma i sin egen säng?

Hur som helst. Jag hade det jättekul igår. Var hur skönt folk som helst på festen och jag skrattade ovanligt mycket, kanske för att jag var lite påverkad av alkoholen men skratt som skratt, jag hade det jättekul. Min och Alexs grejj brukar ju vara att dansa på borden till Britney men det fanns bara ett glasbord vid musiken igår så vi fick nöjja oss med att stå och dansa i soffan. Seden körde vi ju Hero också, då var det jag och Meis, utan tvekan. Även Shady lady fick vi skaka lite till, och självklart så satt huvud-nickarna i verserna helt perfekt.

Tack och lov inga bilder från igår. Det var annat folk som fotade lite, men vet inte om jag ens vill se de bilderna.

rör mig mot festen nu

Ha en trevlig kväll alla. Och såhär ser jag ut ikväll:



Förlåt, men jag älskar mitt hår, oh!
(fan, tvätta spegeln nu morsan)

Ett minne blott?

När jag diskuterade med Kalle om musik nyss så kom vi in på Carola, och jag kom genast att tänka på hennes låt Evighet. Jag hade nästan glömt bort den helt, inte lyssnat på den på evigheter känns det som. Charlottes låt Hero och Carolas Evighet är de 2 bästa låtar som någonsin varit med i svensk melodifestival kan jag lova er, helt oslagbara.


Gör om detdär ni, jag får fortfarande gåshud!

Party tonight

Nu är jag hemma igen. Var faktist oerhört skönt att ligga i solen. Och Saras kusin som bor i Usa kom till Sverige igår så hon var med oss. Verkligen hur skön brud som helst. Hon gav mig ett läppglans från Victoria's secret och sade "for me, you can never be to gay". Haha hur skön som helst. Det glittrar som fan så vet inte riktigt om det är något jag tar på mig när jag ska in till stan direkt, hehe.

Ikväll är det i alla fall fest. Hemmafest, billigt och bra. Jag bränner så mycket på krogen så känner att jag väntar med det ett tag nu. Det är hemma hos Kalle vi ska vara, jag håller på att skicka lite låtar till honom nu som jag vill ska spelas ikväll, sedan ska jag väll börja fixa mig lite. Känner att mitt hår behöver en fight med hårsprayen så jag ska väll ge mig på den snart tror jag. Drickan är redan löst och så det är skönt, har kvar mitt "lager" från när jag var på kryssning.

Picknik

God morgon alla söta. Idag sov jag riktigt länge, strax efter 12 tror jag att jag steg upp från sängen min. Efter att jag pratat i telefon med mormor, duschat & fixat håret så hörde jag med tjejerna vad vi hade för planer för idag. Vi ska sola och ha picknik vid vattnet i Liljeholmen (Trekanten).

Så nu har jag precis gjort i ordning lite mackor som jag ska tag med mig, sen köper jag säket lite godsaker på Konsum i Liljeholmen innan vi drar ner till vattnet. Kommer säkert att bli en jättemysig dag om jag får säga det. Vad som händer ikväll vet jag faktist inte, Yasmine & Alex har pratat något om fest hos Kalle, eller grilla ute, får se hur det blir.

Telefon

Nu har jag suttit ett bra tag i telefonen. Jag pratar med Endela, var jättelänge sen vi hördes vid. Vi brukade alltid ringa upp varandra och snacka skit i timmar i sträck, var hur skönt som helst. Snacka av sig med någon som lyssnade och hade all tid i världen. Vi har nog aldrig haft ett samtal som varat mindre än en timme tror jag. Nu ska ut och tag lite frisk luft med Endela i luren, blir skogstokig ibland av att sitta inne, luften känns fuktig och äcklig och man vill bara ut. Sätter mig nog bara utanför dörren och tar det lite lugnt med luren.

Bäst <3



Patrik Sandlund

"Kungen kommer"

När jag hade mött upp tjejerna idag så drog vi och fikade på gay-fiket koppen (chokladkopper) i Gamla stan. Medans dom satt kvar så mötte jag upp Alex i stan och käkade lunch. När vi 2 skulle gå mot Gamla stan igen så ser vi att gatorna är avspärrade och att det är poliser, jag hade inte en tanke på att det såklart skulle vara kungen och drottningen som skulle komma i sin vagn så jag bad Alex att fråga en polis vad som hände, och hon berättade att kungen skulle komma.

Jag och Alex blev helt till oss och ställde oss vid trottoarkanten och viftade som galningar med våra svenska flaggor vi köpt. Skulle ju få se kungen och drottningen för första gången, inte dåligt det, haha. Även Victoria och Madeleine kom också, jag älskade verkligen Medeleines hårfärg. Skitsnygg blond färg hon hade. Här är 2 bilder, dock dålig kvalité eftersom att de är tagna med min mobil, glömde kameran hemma.

  


Poll

Jag har nu skaffat en så kallad "Poll" på min blogg nu. Om ni kikar i menyraden till vänster så ser ni en frågeställning jag gjort. Svara gärna på frågan så blir jag glad. Vore ju kul att veta hur ofta folk läser ens blogg. Självklart är ni anonyma när ni svarar!

Fortfarande hemma

Jag sitter fortfarande hemma. Tjejerna är segare än mig på att fixa sig, borde nästan vara olagligt tycker jag. Nu är det så att jag ångrat mig och faktist inte vill till Skansen, tycker att vi ska slå oss ner i Kungsträdgården. Det spelas ju musik där från scenen, en himla massa folk samt en massa god mat eftersom att "Smaka på Stockholm" pågår nu.

Jag och Meis är ju 18 också, så vi kan ju alltid köpa en öl och fresta dom andra ;)

(hade helt glömt bort att jag tog med mig ett stort glas cola med in från köket. hittade glaset nyss, helt utan kolsyra. snyft säger jag bara!)

smokin' hot

Pussycat dolls nya singel "When i grow up" är ju hur smonkin' hot som helst.


Ingen sovmorgon

Idag fick man minsan inte sova ut, blev väckt redan klockan 10. Det är som så att min mamma är kattuppfödare och ibland kommer det hit folk som vill titta på kattungar och prata lite med mamma, idag var en sådan dag. Tyvärr kommer det en riktig gaphals redan klockan 10 och självklart sätter dom sig i köket som är precis vid mitt rum, hon pratar så oerhört högt att det inte finns en chans för mig att somna om.
Men, värre saker har väll hänt? Idag är det väll dom ingen missat Sveriges nationaldag. Jag och tjejerna ska fira den på Skansen tror jag, låter jättemys.

Charlotte

Nu är jag hemma igen. Kista gallerian var väldigt stor och jag skulle aldrig ha klarat mig där utan Sara. Hon köpte en massa tröjjor och en klänning åt henne, samt en massa krims & krams. Efter det så drog vi in till stan där vi kikade runt i Kungsträdgården ett bra tag. Vid 9 kom Meis in och det var dags för Charlotte Perelli.

Vi lyckades få plats vid ett bord allra närmast scenen och när Charlotte kom ut så var det utan tvekan bara att ställa sig upp på bordet och sjunga med för allt vad vi kunde. Charlotte var ju assnygg, inte bara i tv-rutan. Hon sjöng flera olika låtar, men bäst av allt var ju självklart Hero.


Jag och Sara köpte klubba


Like a star, like a hero...


Ingen riktig show utan hennes segerposé lixom

Hejdå för idag

Blir nog inte så mycket mer bloggande idag. Snart ska jag röra mig in mot stan och möta upp Sara. Vi ska åka till Kista Gallerian och shoppa lite, jag har faktist aldrig varit där förut så det ska bli kul. Senare ikväll ska vi titta på Charlotte Perelli i Kungsträdgården tillsammans med lite fler folk, därefter tar vi en nattfika någonstans.

Ha en trevlig dag i solen.

Bilder från igår;

   

  

  

  
(fasiken vad jag ser blond ut på sista bilden?)



Kvällens sista och klockrenaste bild, haha! Snygga trosor på skallen Meis ;)

Min syster innan balen;


sötnos hur står du med högra foten egentligen? :p

Utgång igår

Glömde berätta för min kära blogg vart jag drog igår. Eftersom Yasmine fyllde år igår så drog vi ut med henne. Vi drog även denna onsdag till gaystället Bad i Gamla stan. Det var Jag, Yasmine, Kalle, Meis & Gustav. Vi hade det grymt roligt. Fattar inte att jag klarade av kvällen med tanke på att det ända jag drack förutom 2 cider var en himla massa shottar.

Mest lyckat var väll att dom spelade Charlotte Perellis Hero hela 2 gånger igår, vilken gemenskap det blev. Verkligen alla i huset sprang in på dansgolvet när låten kom och varenda jäkel kunde textraderna utan till. Jag och Meis mådde som gudar då kan jag lova, verkligen våran låt.

När vi blev utslängda (för att någon blev för full) så promenerade vi till Slussen där vi fann vårt älsklingsställe McDonalds. Efter att ha käkat så somnar jag och Yasmine i famn på varandra och när vi vaknar en timme senare så börjar vi röra oss hemmåt. Kom hem halv 6 och är minst sagt trött nu, konstigt nog inte bakis.

Bilder kommer sen :)

Vilken j*vla snygg känning..

.. min syster har på hennes bal idag. Bilderna som min kompis skickat över råkar syrran tyvärr göra massa fula grimaser på, och min kamera ligger i kompisens väska. Så nu får ni bara en bild på hennes snygga klänning. Bild på henne kanske kommer senare.


Överdelen är en korsett med spetstyg på sidorna och guldigt satin tyg under spetsen. Kjolen är en ballongkjol. Smycken i guld och svarta kloakor också :) Så himla fint!


Charlotte imorgon

Nu är jag hemma efter att ha varit och tittat på min systers bal i hennes (och min gamla) skola. Kul att se alla gamla lärare och de yngre elever man inte sett sen man lämnade skolan. Bilderna på min syster kommer snart.

Well.. imorgon är det 5e juni och det är lika med Charlotte Perelli. Hon ska sjunga i Kungsträdgården klockan 21.00 och ni kan lugnt skriva upp att jag kommer att befinna mig på plats, långt innan. Längst fram ska jag stå och låta Kungsan höra mina vackra toner till Hero, haha!

Hair/makeup studio

Min systers rum har förvandlatis till en smink och hårstudio. Jag har plattat tjejernas hår och nu är hårstylingen och sminket upp till mina vänner Meis & Midia som kommit hit för att hjälpa till. Här ser ni Meis leka med Aminas hår:


Jag har fått äran

Som jag nämnt flera gånger så har min syster bal ikväll. Nu står hon i duschen och eftersom att hon vet att jag älskar att hålla på med hennes hår så ska jag få föna och platta det efteråt. Senare kommer hennes kompis Lina hit senare och hennes hår ska jag få locka :D Ska bli jätteroligt.

Hårstylist nästa!? Ja, folk har ju ändå sagt att dom blir besvikna om jag inte tar kursen för det efter gymnasiet.

Betyg: MVG

Jag testade precis mitt Veet wax stripes som jag köpte förra veckan. Folk säger att de har provat den förut och att det inte alls funkar. Jag provade att vaxa lite hår på bröstet som jag låtit växa ut, och det funkade ju helt perfekt. Verkligen allt hår lossnade. Det ända negativa att det var en olidlig smärta, riktigt jäkla ont gjorde det faktist. Men det funkade, och gör är nöjd.

Så alla ni som betalar flera hundra för att vaxa er.. haha så synd!

Bryter vanorna

Idag var det faktist inte Samina som ringde och väckte mig för att se ifall jag ska till skolan eller inte, utan tvärtom faktist. Klev upp för hela 30 minuter sen till och med. Idag börjar jag skoldagen klockan 8.45 och det känns väll inte så jättekul, men det måste göra. Och slutar så tidigt som klockan 11 så det är ju jätteskönt det också.

Idag fyller min vän Yasmine 18 så hon ska med mig och Meis ut ikväll till Bad så att vi kan fira henne, är jättetaggad. Men min syster har sin bal innan också och det ska blir jättekul att få se på den, hon kommer vara hur fin som helst, älskar hennes korsett klänning med ballong-kjol nedtill.

kärlek

Jag älskar mitt hår nu, jag är jättenöjd alltså verkligen. Jag måste tacka min vän Meis som gjorde slingorna. De smälter in med det övriga håret perfekt och det ser verkligen ut så som jag velat ha. Toooooppen!!! Vanlig ljusbrun färg med blonda slingor i, lovely. Och som Sara kommenterade; "Blondiner har roligare". Men om jag vill kalla mig blond vet jag dock inte, hehe.


Precis tvättat ut det


Plattat och klart

Halvvägs i alla fall

Vi har nu precis som ni ser dragit ut alla slingor ur mössan på mitt huvud. Halvvägs i alla fall lixom. Fast nu tycker Meis att vi ska ut på balkongen och tag en cigg innan vi fortsätter. Själv vill jag bara bli klar med håret, hållt på färgat det i evigheter nu, vill vara klar.


Hemma igen, snart inte

Nu är jag hemma igen efter att ha varit och kollat på Ilafs bal. Hon och hennes kompisar var jättesöta och de flesta hade verkligen fixat till sig riktigt ordentligt. På bilden så står min söta Ilaf i mitten med ljusrosa klänning.



Nu ska jag röra mig hem till Meis. Hon och Sara ska färga mitt hår :D

Bal

Nu ska jag börja göra mig i ordning lite. Min vän Ilaf har bal ikväll så jag och Meis ska dra och titta på henne och alla andra i hennes skola. Jag fick se Ilafs klänning sist jag var hemma hos henne och den var jätte gullig tycker jag, hoppas den är lika fin på. Och eftersom att hennes mamma jobbar som frisör så är hon säkert jättefin i håret. Ska bli kul hur som helst.

Ha en trevlig kväll alla!

Det är något speciellt

Jag och cyklar har en kärlek till varandra. Det finns inget skönare än att cykla. Jag kommer att cykla till skolan så länge jag kan, jösses så skönt alltså! Här är en till bild från Saminas blogg på mig, här med Mikaelas cykel igår.


Grillning förbjuds i Stockholm!!

Fick idag läsa att eftersom att det är så väldigt brandfarligt just nu så totaltförbjuds grillning i Stockholm på allmän plats. Så hade du tänkt att sitta ute i värmen och mysa med en engångsgrill och massa godsaker så kan du ju tyvärr tag och glömma det. Tycker inte detta är rätt. Visserligen är det kanske brandfarligt, men varför finns då en brandkår? Nu säger jag inte att alla ska börja bränna ner sina hus bara för att det råkar finnas brandmän, men hur stor kan risken vara att det blir en stor brand på grund av en liten engångsgrill?



De flesta har ju vett att låta elden slockna och hälla vatten över de kanske glödande kolen innan man rör sig iväg hemmåt. Eller!?

Freshin' up

Nu när det är sommar så känns det lite trist med en grå/blå blogg. Så bytte ut färgerna nyss, Rosa och grön, somrigt och ljust! You like!?

John Bauer



Nu sitter jag på John Bauer, mätt och nästan sprucken. Jag och Meis fick nästan krypa från stället efter våra smärtor i magen. Konstigt nog så åt vi inte alltför mycket mat, kanske bara var så att vi blev mätte snabbt eftersom vi inte ätit någon frukost? Eller vad vet jag, ont i magen har jag i all fall.

Som sagt så sitter jag nu i John Bauer. Men Meis gör ett prov så jag sitter med Yasmine och Lina i deras klassrum. Nu ska jag ut i korridårerna och leta efter lite annat folk som man känner, väldigt många från Östberga där jag bor som går i detta gymnasium :)

Magen kurrar

Finner inget lockande här hemma till frukost och Meis slutar ändå skolan redan nu så vi ska käka frukost/lunch på en asiatisk lunchbuffé. Det ska bli hur gott som helst kan jag lova. Älskar verkligen asiatisk mat och med fint sällskap blir det perfa. Vad vi hittar på efteråt är ännu oklart, det får vi se. Måste i alla fall börja röra mig mot bussen nu som går 12 över.


(inte den blekaste vad tecknet står för :p)

Do u feel this?



Är jättenöjd med mina nya högtalare. Dom var utan tvekan värde de ynka 399:- dom kostade. Tur att jag inte köpte de för 599:- på Teknikmagasinet som jag först var påväg att göra. Ljudet är i alla fall jättebra i mina högtalare så nu ska jag pumpa musik hela dagen på högsta volym.


Förvånad

Imorse ringde min mobil 4 gånger från 2 olika personer. Självklart antog jag att det var någon tjej från klassen somvanligt som bara ville ringa och fråga vart jag höll hus. Men när jag svarade 5e gången så var det min class-coach som ringde från en tjejs mobil. Gissa om jag blev förvånad.

Han frågade varför jag var hemma, självklart sa jag att jag för guds skull inte orkar kliva upp så himla tidigt, och när han börja prata om sjukanmälan så sa jag att jag faktist skulle sjukanmäla mig när jag klev upp för att klassens lag inte skulle få avdrag för min ogiltiga frånvaro. Då är min lärare så fräck och påstår att jag inte fyllt 18, hur har han mage att glömma att jag fyllde år förra veckan? Nej dethär funkar inte, nu ska jag sjukanmäla mig och hoppa in i duschen sen.

Gossip

Pommi ringde mig nyss och sa att hon hade världens nyhet. Världens mest omaka par har tydligen haft sex och hon tycker att jag bara måste få veta detta. Så ska lägga mig i sängen nu och prata med henne ett tag, hon sa att hon hade en himla massa ny update eftersom att vi inte pratat på ett tag, haha. När vi pratat klart hade jag tänkt att få mig lite sömn.

Godnatt alla!

Jordgubbar

Titta vad jag hittade i kylen, smarrigt.


någon storlek för liten?

Tittade i min vän Saminas blogg och såg att hon lagt upp en bild från idag när vi drog runt lite i Ringens köpcentrum efter skolan. Här är en bild när jag provar något ytterst fult som jag hittade inne på tjejavdelningen, haha.


Sjuk?

Hela eftermiddagen idag och även nu har jag känt mig konstig. En konstig känsla i magen och väldigt ont i huvudet. Även snurrat till lite ibland. Jag vet inte vad det är. Jag har varken ätit eller druckit dåligt, men inte heller ätit eller druckit något ovanligt eller konstigt. Får se hur länge det håller i sig.

Något jag inte behöver oroa mig för är ifall det är kvar imorgon eller ej, för hur jag än mår så ska jag inte till skolan. Jensen Education ska göra "Jensen Summer Games" för deras 3 gymnasium i Stockholm. Klasser ska tävla i olika grenar och liknande ute på Gärdet. Eftersom jag vet att jag inte kommer att vara aktiv för fem öre på plats imorgon så kan jag unna mig själv en rejäl sovmorgon (som om jag inte gjort det varje dag dom senaste dagarna, hehe). Men måste dock "ljuga" och sjukanmäla mig. I tävlingen imorgon så ingår klassens närvaro i poengen, så måste sjukanmäla mig för att klassen inte ska påverkas negativt av min frånvaro.

I och försig struntar jag fullständigt i hur det går för min klass imorgon. Många i klassen är så barnsligt tävlingsinriktade så jag skulle gärna se dom med en gigantisk förlust. Men känner att jag kan vara lite snäll imorgon. Puss på er!

Dagens shopping

Efter att jag fikat med Alexandra och Yasmine så mötte vi upp lite fler folk vid Södra station. Vi drog in till Skrapan där jag köpte nya högtalare till min dator samt "engångs-smink" till min syster som han ska använda när hon har bal på onsdag.


399:- OnOff


60:- Monki


Fika

Det var som vanligt jättetrevlig att fika ikväll. Yasmine och Alexandra är 2 underbara tjejer och jag har det alltid roligt med dom. Yasmine fyller faktist år på onsdag så hon ska kanske med mig och Meis till Bad där vi var förra onsdagen och hade det hur kul som helst, vore i alla fall jättetrevligt om hon kunde följa med.


Jag snor lite från Alex latte, min kladdkaka var så torr!


Yasmine & Alex, mina galet söta flickor.


en vardagsrutin

Nu är jag hemma från skolan. Efter skolan så gick jag runt i Ringen köpcentrum med Samina och tittade lite. Hittade ett par datorhögtalare som jag tror att jag ska köpa imorgon. De är från Logitech och kostar 599:-Teknikmagasinet. Efter att vi gått runt lite i Ringen så mötte jag upp min mamma och syster i Gullmarsplan och fick lite sällskap hem, trevligt.

Nu ska jag in till Söder och fika. Ha en trevlig dag.

Tro det eller ej

Men jag är faktist uppe och vaken i tid. Trots att jag börjar så tidigt som kvart i 9 idag så har jag bestämt mig för att komma i tid hur trött och seg jag än är, och vist lyckades jag. Idag har vi ingen vanlig skoldag utan 3 kommande praktikdagar i skolan med föreläsningar och liknande. Efter skolan blir det en lunch, en kycklingsallad som vanligt antar jag. Vad som händer efter det vet jag inte, kanske en sväng in till stan, eller hem direkt. Visar sig nog ..

Vackert

Min syster Amina har skolbal på onsdag och Meis har varit jättegullig och lånat ut hennes otroligt heta klänning med korsett liknande överdel, how sexy! Vi testade lite smink och frisyrer på henne för att se vad som passar bäst. Vi klippte även upp och tunnade ut hennes hår så det såg friskare och fräschare ut. Hon kommer vara snyggast av alla kan jag lova.


Meis klipper Aminas hår

Extreme makeover

Jag, Sara & Meis möttes i Liljeholmen vid 4 idag. Efter att vi köpt lite godsaker inne på Konsum så gick vi till Trekanten och satte oss på bryggan vid vattnet. Där låg vi och myste ett bra tag. Sara & Meis planerade även lite inför Gotland i sommar, funderar fortfarande på om jag vill med eller inte. Det får vi se senare.

Här är en bild på Meis & mig med Saras söta hund. Meis är faktist trevligare än vad hon ser ut ;)



Jag och Meis har precis käkat mat hemma hos mig nu och vi snart utföra en extreme makeover på min lillasyster Amina. Mer om det senare.

Yummie

Fick sms ifrån comviq att jag kunde hämta ut en valfri Malaco Truly. Jag valde Juicy. Persikan och fisken är min favorit. Riktigt goda måste jag få säga.


Grattis Michaela 18 år


Michaela och Jag förra sommaren.

Det håller i sig

Solen håller i sig och vill inte försvinna. Den senaste timmen har jag legat på våran uteplats och stekt lite. Fast blev inte så mycket i ansiktet, efter ett tag vände jag mig om och lade mig på mage med ansiktet nedåt. Man blir så himla trött och varm i solen så det är helt galet. Känner att jag kommer att konsumera väldigt mycket vatten en dag som denna.

Senare idag ska jag möte upp Sara i Liljeholmen och käka middag med henne. Får se om Meis & Ilaf är på också. Någon som jag definitivt vet är med är Saras nya hund som hon köpte i onsdags. Den är så galet sjukt söt så jag finner inte ord alltså. Bilder på den kommer senare idag :)

RSS 2.0