otur med vädret

God morgon. Som de flesta kanske vet så verkligen spöregnade det hela dagen igår. Och allra värst innan paraden, så medans jag satt med mina babes uppe på hornspucken och väntade på att paraden skulle komma så blev vi verkligen genom blöta, men vi brydde oss inte för fem öre. Paraden var verkligen jätterolig och det fanns en massa roliga flak och människor som spökat ut sig till olika roliga saker.

När alla sprungit bakom ett hus och kissat mot väggen (vem bryr sig om poliser?) så sprang vi in i paraden och gick med ända till slutet, var verkligen skitkul och ett jäkla drag kan jag lova. Väl i tanto så börjat jag, Mattias, Ted & Kajsa att dricka lite. Med tanke på att jag inte sovit så speciellt mycket de 4 senaste nätterna och druckit varje kväll så behövdes det inte mycket innan jag började asgarva. Jag kan helt ärligt inte komma ihåg när jag senast garvade så mycket som igår, det tog verkligen aldrig slut.

Efter ett tag röde vi oss hem mot Ted. Där sminkade Ted mig till något som jag hört asiater sysslar med. Jag var i alla fall svartmålad i ansiktet och vit runt ögonen samt på läpparna. Bilder kommer senare, om jag vågar lägga upp dom!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0