2008 - Del 2

Mina vänner är något som verkligen vart lite storm kring under detta år.

Folk som känner mig och alltid vetat vem jag är skulle nog kunna säga att jag bytt vänner som jag bytt underkläder detta år och det är så sant som det är sagt. Jag har rensat väldigt stort. Jag insåg i början av året att man vinner inget på att umgås med fel människor. Vänner ska stötta en, vänner ska man komma någostans med. Vänner ska inte hindra dig från att nå dina mål, och inte heller få dig att stå stilla på samma ställe hela tiden.

Vissa av mina vänner påverkade min skolgång negativt, vissa av mina vänner fick mig att göra fel saker och vissa vänner tröttnade jag helt enkelt på. Jag sa adjö till hälften och "fyllde på" med nytt underbart folk. Jag gick visserligen inte på stan med en "bli min nya kompis"-skylt utan man träffade ju alltid folk på fest eller genom andra.

Jag försöker att umgås med roligt och galet folk. Jag vill inte umgås med folk som ser på nyheterna och inte får äta godis före maten. Men inte heller folk som super en tisdag och aldrig är i skolan. Jag vill att mitt liv ska storma, åtminstone lite. Tråkigt folk saktar ner ens liv, och för galet folk kan få en på fel spår. Det gäller att hitta folket som är mitt emellen, de perfekta karusellerna.

De vänner jag har nu är jag verkligen nöjda med, nästan alla.
De stöttar mig, hjälper mig och finns alltid där, jag älskar dom.


Teddy-Björn och Kissie-Miss, två karuseller jag fastnat i.

Kommentarer
Postat av: Toby Hagberg

I know the feeling.

Du har nog gjort bra beslut, dock! :)

2008-12-31 @ 12:58:53
URL: http://tobieee.blogg.se/
Postat av: mickaela

är kenza en av de du har rensat bort eller? :O

2008-12-31 @ 15:04:57
Postat av: N

Vänskapen med Kenza då? Med tanke på att det ´bara´ är "Kissie" nu?

2008-12-31 @ 22:09:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0