2008 - Del 4

Och priset för årets party-prins går till:
- AMIR AKROUTI!


Under detta år har mormor hunnit fråga mig både om jag är alkoholist och ifall jag tar några droger. Hon har även funderat på att överväga och aldrig mer ge mig pengar, för hon tror att jag köper ren sprit för allting. Då, då är man rätt party som människa va!?

Första gången jag var på en gayklubb var dagen efter min födelsedag, eller var det min födelsedag till och med!? Jag hade fyllt 18 och nu var det bara att spåra. Det var en sunken klubb i Gamla stan, men jag hade underbart folk med mig och musiken var helt okej så jag blev nöjd. Senare på året fann jag Club G som låg i Slussen. Där spelade dom ännu bättre musik, hemskt mycket mer folk och det var en bättre stämning.

Stället förlorade alkoholtillstånd, bytte namn och även lokal. Nu vart det Connection i Gallerian där jag spenderat många många fredagar detta halvår. Deras dj på det stället är min kärlek, deras musik är så bäst så jag vet inte vad. De spelar exakt dom låtarna jag vill festa till och röjja loss. Även Club Lino i Gamla stan är ett ställe jag fastnat för. Har dock bara varit där en gång men den kvällen var så galet super så jag vet att 2009 kommer att få många kvällar där.

Och Britney Spears måste tackas tusen gånger om när det kommer till partylivet detta år. Utan hennes comeback hade jag och Ted inte fått släppa loss som vi gör. Jag älskar när första tonerna av Womanizer börja spelas, jag och Ted kollar på varandra med stora ögon och sen skriker vi som 2 barn. Därefter är det upp på första bästa scen och röjja, i'm a Womanizer!

"All eyes on me in the center of the ring just like a circus"

Kommentarer
Postat av: lill

söt!

2008-12-31 @ 15:37:36
URL: http://tval.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0