Ska jag visa snoppen?

I helgen var det ett företag som ringde och ville att jag skulle komma på deras events där de skulle visa upp sexleksaker. Dom var väldigt konstiga och sig och formulerade sina frågor skumt. Och dendär festen verkade vara en sådan jag helst inte skulle vilja gå på ifall jag fick välja. Det dom undrade av mig var:

- Du är en bög va?
- Har du testat sexleksaker?
- Har du en stor manslem?
- Kan du tänka dig att visa din manslem?

"Tjaaaaa det är jag som är gaybloggaren titta på min kuuuuk"???


Jag håller mig till vanliga gayklubbar :)

Kommentarer
Postat av: Toby Hagberg

Hahahahah fram med snoppen! Haha Skoja

2008-12-09 @ 11:18:51
URL: http://tobieee.blogg.se/
Postat av: Andy

Den som tror att det finns vanliga gayklubbar har inte riktigt insett verkligheten än. Det enda som verkar hägra på dom är att brösta upp sig, puta med läpparna och släng på ett falskt ansikte kvällen till ära. Sen undrar folket varför göarna är som dom är. Ja..jo, jag är själv bög...men vaknat upp. Lino var roligt...ett tag...

2008-12-09 @ 12:04:08
URL: http://abolin.se
Postat av: micca

Amir jag har läst din blogg ända från början, jag skulle vilja säga att jag älskar dig men det är ett starkt ord men jag älskar iallfall din blogg.

Varje dag när jag vaknar springer jag upp och sätter på datorn för att få min dos med dig och dina tankar, det är det som håller mig uppe.

När du springer runt med dina kära vänner, festar och skryter om att du inte är som alla andra. Det gör mig glad, här sitter jag vågar inte ens gå utanför dörren för rädsla om vad som kan hända, kan inte ens sova för ångesten är med mig.

Men vad gör det du har gjort att jag mår så mycket bättre och orkar ta tag i mitt liv.

Snälla fortsätt så utan dig finns inte jag.

Du är bäst!

2008-12-09 @ 12:06:30
URL: http://maaajken.blogspot.com
Postat av: Malin Deilert

Din snopp ska ju vara exklusiv. ;D





Nämen usch, då skulle du ju bli strippa ¨å grejer. Du är ju mer än så. =)

2008-12-09 @ 12:49:58
URL: http://malindeilert.blogg.se/
Postat av: Rasmus nilsson

älska din blogg

du gör min vardag!

och helgdag!

snygg som satan är du också

2008-12-09 @ 19:18:51
URL: http://rasmusnilsson.blogspot.com
Postat av: Kim

är inte han den blonda killen han "frisören" eller han vann ett frisör pris för sveriges hjältar? kanske är helt fel ute och cyklar

2008-12-09 @ 21:20:10
URL: http://kimj.blogg.se/
Postat av: Den där Manuela

haha! seriöst :P



http://www.hanky.se/Manuela

2008-12-09 @ 22:26:56
Postat av: Mohammed

Hej amir. Jag har ett problem, jag är arab. Men jag är även homosexuell och jag vågar inte berätta det för min familj. Jag har försökt förklara för vissa vänner men dem tror bara att jag skojar och kallar mig idiot och sånt. Men bara på skoj, men jag blir faktiskt otroligt sårad. I skolan har jag många tjejkompisar och jag försöker vara med dem så mycket jag kan men nu har dem också börjat dissa mig och kalla mig för "bög-mohammed". Jag tar inte illa upp av detta, jag är ju bög. Men jag vill att alla ska acceptera mig som jag är. Mest rädd är jag för min familj, dem är strikta när det gäller religion. Planen är att jag ska gifta mig med en tjej om ett år som de valt ut åt mig. Men jag vill ha en kille! När min bror höll på med droger och de fick reda på det så bröt ett helvete ut här hemma och nu bor han på gatan och hänger på plattan hela tiden. Tänk vad som kommer hända med mig!! Vad ska jag ta mig till? Puss och kram Mohammed i Solna.

2008-12-11 @ 12:40:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0