Min favoritsida eller?

Är folk som undrar angående min julklapps-shopping som jag gjorde via M2M i måndags, hur man kan få pengar tillbaka osv. Det är så att beroende på vilken butik du handlar i (finns massvis att välja mellan) så får man ett vist antal poäng. Dessa poäng kan man sedan byta ut mot varor eller pengar. Så på så sätt kan man få pengar tillbaka när man shoppar genom dom. Eftersom jag har en stor familj och många att köpa julklappar till så var det självklart att jag gjorde det hos dom eftersom att det blir billigare och även gratis att bli medlem hos dom, och i och försig vet jag ingen annan sida på internet där man kan få pengar tillbaka genom att shoppa, vet ni!?

Anyway, dom har en fet jultävling också med priser värda över 20.000 kronor. Saker man kan vinna är vissa upplevelser. Vid sidan om tävlingen har jag redan bokat in mig för 2 av vinsterna som ni ser nedan. Kan ni gissa vilka? Turkos, svart, lila eller turkos? ;)



Kommentarer
Postat av: Saga

Kanske turkos? :)

2008-12-10 @ 12:25:08
URL: http://sagapaga.blogg.se/
Postat av: hemliga jag

Dikt till Amir!



Oh du mitt gulle,

du är söt som en bulle!

Kan du inte vara staight (strejt)

så kan vi gå på en date (dejt)?





2008-12-10 @ 13:15:58
Postat av: Mickis

spearsfattyf.jpg" rel="nofollow">http://www.destinationcreation.com/informatives/wp-content/uploads/2008/08/britneyspearsfattyf.jpg



Hahha hon är inte sååå snygg som du säger

2008-12-10 @ 13:30:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0