Hejsan

Jag orkade verkligen inte blogga igår, och inte idag heller på morgonen. Efter jobbet så käkade jag lunch och mötte sedan Patrik. Vi tittade på film hemma hos mig och sedan drog vi ut och käkade. Sedan var vi åter hemma hos mig för en film till. Sedan satt vi och pratade lite bara. När klockan var 11 gick vi ut på en promenad. Vi satte oss sen på en bänk vid Årstafältet där vi satt och snackade lite ett tag, för att sedan dra hem till mig igen och titta på ännu en film.

Vi somnade vid 4 och idag så vaknade vi vid 12. Vi drog direkt in till duschen och tvättade vårat hår, jag tvingade i Patrik lite silverschampoo men det blev ingen värst skillnad av bara en tvätt.


Patrik & Jag


Jag och Patrik skilldes åt i stan. Han skulle träffa någon kompis och jag skulle träffa Sara och Abir. Jag bjöd dom på kinabuffé och sedan åkte vi hem till Sara en sväng. Jag satt och pratade med hennes 2 tvillingbröder som tyckte att jag var hur rolig som helst. De hade nog aldrig talat med en bög förut. Dom verkligen skrattade ihjäl sig när jag tog på mig Abirs Paris Hilton parfym och andra saker som en straight kille antagligen inte skulle göra.

Sedan lånade jag Saras brors moppe och åkte runt lite i Alvik för kul. Inte kört moppe på flera tror jag så det var faktist riktigt kul. Alvik är ett väldigt fint ställe med mycket vatten, så det var en väldigt skön åktur.

Kommentarer
Postat av: I huvudet på Lydia

sexy ass motherfuckers!

2008-07-13 @ 02:54:34
URL: http://lydiaissa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0